עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by dcoolman,

שלום לכולם אחי מחפש לקנות מחשב חדש בשביל משחקי מחשב כבדים. הוא לא צריך ציוד הקפי. התקציב הוא עד 5000 ש"ח תודה לכולם וערב טוב 1. מה התקציב המקסימאלי?5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקי מחשב א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. dragon age: inquisition Assassin's Creed Unity call of duty crysis 3 -מהי הרז…

• 1 תגובה
    • 961 צפיות
  2. Started by ariel-ro,

אהלן! אחרי הרבה זמן שאני לא פעיל במפרטים, אני צריך המלצה למפרט מחשבלשימוש משרדי+משחקים לילד בן 7 שיהיה כולל מסך עד 2K. ישולם באשראי, ורצוי כמה שיותר תשלומים אריאל

• 11 תגובות
    • 961 צפיות
  3. Started by TeaHwpce,

מאיזו חנות אני יכול להזמין בטרייה חלופית למחשב הנייד שלי? רכשתי מחשב נייד שהכיל בתוכו את הבטרייה. התבקשתי להטעין אותו למשך 10 שעות לפני ההפעלה הראשונה. היום שכחתי את המתאם שלו והמחשב כבה, למרבה המזל הגדרתי לפני שכאשר המחשב פועל "על בטרייה" הוא יכבה במצב תרדמה ולכן לא איבדתי מידע חשוב. הבנתי שאני חייב לפחות עוד בטרייה חלופית אחד כדי שאני אוכל להשתמש במחשב שש שעות רצוף. איפה אני יכול לקנות בטרייה חלופית? קניתי באיבורי, האם הם מוכרים בטריות חלופיות למחשבים ניידים?

• 3 תגובות
    • 961 צפיות
  4. אני כרגע נמצא בהתלבטות אם שווה לנסות לשדרג את המפרט הקיים או לבנות מחשב חדש מ 0 ולהשאיר את הקודם לשימושים כלליים. היעד: ביצועים טובים בפוטושופ בעבודה עם קבצי תמונות גדולים (עד 2GB) המפרט הנוכחי: לוח: GA-P35-DS3 מעבד: Intel Q9505 זכרון: 6GB DDRII 800 כ.מסך: 9800GT 1GB קשיח: WD Caviar Black 1TB אם ללכת על מחשב חדש, אז לפי השאלון המצורף 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך אבל לא על חשבון הביצועים ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? להשתדל לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?עריכת תמונות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (…

• 4 תגובות
    • 961 צפיות
  5. Started by erez20,

לבנדוד שלי נשרף המחשב, הוא רוצה לקנות מחשב במינימום כסף. הכל הלך חוץ מהמקלדת העכבר והמסך... הנה נסיון שלי להרכיב מערכת זולה: AMD Athlon XP 2000+, Volcano 11+ HSF, GeiL 256MB 3200 Ultra CL2, Gigabyte 7VAXP KT400 1300 Western Digital 80GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA100 HDD 540 Hercules 3D Prophet 9200 128MB Retail Video Card 725 Lite-On 48/24/48//16 Combo CD-RW/DVD-ROM 410 TASK 9988L Screwless Front USB 350W Case w/Transparent X-Window 250 סה"כ קצת יותר מ3200 באתר http://www.pch.co.il בנדוד שלי נוטה יותר לכיוון ה2000, הוא לא כל כך מבין במחשבים ומציג לי מפרטים מהעיתון ב2700 שקל שכתוב בהם אינטל 2.4 במבצע. אני רוצה לעזור לו, כדאי שיהיה במחשב צורב (היה לו בישן), קורא DVD (הוא רוא…

• 1 תגובה
    • 961 צפיות
  6. Started by Stav2021,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 7000 עם חריגה עד 500 שח 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים כמו פורטנייט csgo beamng ומשחקים כבדים אחרים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? 5 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? מעדיף מארז עם חלון זכוכית ותאורה 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכב…

• 4 תגובות
    • 961 צפיות
  7. שלום, בקרוב אטוס לארה"ב וחשבתי לקנות שם מספר חלקי מחשב אותם תכננתי לקנות בארץ. מדובר על מעבד, זכורונת RAM, לוח אם וכרטיס מסך - לאותו סט חלקים יוצא הבדל של יותא מ1000 ש"ח בהשוואה לארץ. מה דעתכם, האם כדאי לקנות את כולם, או לפחות מעבד וזכורונת RAM ששם הסיכוי לתקלה נמוך יותר מאשר כרטיס מסך\לוח אם ? האם אין בעיה לשים את הקופסאות במזוודה הגדולה \ טרולי עלייה למטוס? תודה מראש לעוזרים

• 1 תגובה
    • 961 צפיות
  8. שלום לכולם, אני מחפש מחשב בשביל וורד, אינטרנט, פוטושופ ותוכנות הגרפיות נוספות (פלאש וכדומה) (ללא תלת מימד). אני קצת לחוץ במזומנים ואשמח לדעתכם על המפרט הבא מבית אייבורי: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1293&CatCode=1 מחשב Intel Dual Core E2200+מסך "19 דק Samsung עיקרי המפרט: מעבד Intel Pentium Dual-Core E2200 2.20GHz לוח אם מותג מתוצרת Gigabyte GA-G31M-S2L דיסק קשיח 320GB SATA II 7200RPM 16MB (Western Digital, Seagate כונן אופטי צורב LG/NEC X22 SATA DVD כרטיס מסך Intel GMA X3100 (OB) UPTO 384MB מסך מותג "19 LCD Samsung 953BW 2ms + DVI זכרון פנימי Kingston/Ceon 2048MB (2GB) DDR II 800MHz

• 5 תגובות
    • 961 צפיות
  9. Started by shloosh,

ראיתי באינטרנט את הנייד הזה והתלהבתי,בכללי מה אתם אומרים עליו? יש מתחרה יותר טוב במחיר הזה? (מחפש אך ורק 13.3 אינץ') אני צריך את המחשב למוזיקה(מחבר כרטיס קול חיצוני)(וגם HD חיצוני) ולאינטרנט

10. מחשב נייד ב1500, עבודה משרדית ומשחקים... ללא ציוד הקיפי ... שיהיה נוח עם קייס. לגרפיקה, משחקים ועבודה משרדית. גרפיקה : 50% משחקים : 25% עבודה משרדית : 25% שאלה : מה עושה כרטיס אינטרנט אלחוטי? למי הוא מתחבר בדיוק? איך אני מרכיב אותו ואיך משתמשים בו? אם אני רוצה אחד.. מה לעשות?

11. עד לפני כחודש לא הכרתי שום פריט חומרה. לאחר סקירה באתרי יצרנים וקריאת כתבות וביקורות, בניתי את המפרט הבא: מיועד לאיחסון תוכנות ומדיה כבדה - שימוש עיקרי משרדי ואינטרנט ומשני ביותר משחקים ומדיה. מעבד אינטל E6550 CORE2DUO , לוח אם אינטל DG965WH , דיסק קשיח ווסטרן WD3200AAKS , זיכרון 2X 1024 מהירות 800MHZ CL4 (לא החלטתי של איזה חברה) , צורב DVD LG GSAH55N , כרטיס מסך ASUS EN8600GT2DHT 256MB DDR3 , מארז סופרנו VX (לא מחייב) , מאוור THERMALTAKE BLUEORBII , ספק כנראה 500W , מסך: מתלבט בין SAMSUNG 226BW (זול יותר) לבין DELL2007WFP (יקר יותר). האם מישהו יכול להמליץ / לאשר / לשנות מפרט זה. תודה

• 11 תגובות
    • 961 צפיות
  12. יש ברשותי מחשב נייד ישן, שהבעיה שלו היא - (ניחשתם נכון) סוללה\ספק. בעיקר ספק, קודם כל זה הדבר החשוב כי סוללה יש לו אבל היא פגומה... ובטוח שלא אמצא חדשה (המחשב מלפני בערך 10 שנים) לכן אני רק רוצה להפעיל אותו. להפוך אותו למין "תחנת עבודה ניידת" עד שאקנה את הWIND. איזה פרטים אתם צריכים לגביו? אני יודע רק שזה IBM THINKPAD ופנטיום 2... דגם מדוייק יעזור או שהספקים שאפשר להשיג הם אוניברסליים?

• 9 תגובות
    • 961 צפיות
  13. המחשב הוא בעיקר למשחקים החדשים ולצפיה בסרטים באיכות גבוהה אני מתכנן להשאר עם המחשב הזה לפחות 3 שנים אז כדאי שיהיה חזק... ---------------------------------------------------------------------------------------- התלבטתי בין i7 ל quad ונראה לי שלהשקיע בi7 עכשיו זה בזבוז אז אני מעדיף quad 9650 או 9550 תלוי מה יותר כדאי לדעתכם... ---------------------------------------------------------------------------------------- המסך שיחובר למחשב הוא LG W2353V http://www.zap.co.il/compModels.aspx?modelid=726346 ---------------------------------------------------------------------------------------- בקשר לכרטיס מסך אני דיי סגור על GTX285 ואני מתכנן לחבר אותו לפעמים לטלויזיה LCD 32' FULL H…

• 5 תגובות
    • 961 צפיות
  14. שלום המחשב למטרת גלישה ומוזיקה ולפעמים סרטים ומשחקים לא כבדים ממש שיהיה לכרטיס מסך כניסת DVI ויציאה לטלוויזיה. אם נכנס למפרט כרטיס קול אז המלצות, אם לא אז שהכרטיס הקול המובנה שיהיה על הלוח אם שיהיה טוב. תודה

• 16 תגובות
    • 961 צפיות
  15. שלום, אני צריך מפרט מחשב למשחקים לילד בן 8 כולל ציוד היקפי מסך, מקלדת ועכבר בסביבות ה2000-2500 ש"ח שמשחקים כמו COD4 יעלו עליו בצורה סבירה רצוי שהחנות תהיי קרוב לאיזור המרכז/ת"א תודה.. עריכה: התקציב עלה ל3500 עם אפשרות חריגה עד 200 ש"ח יאללה מומחים אני רוצה לראות מה אתם מציעים

• 11 תגובות
    • 960 צפיות
  16. Started by KNIGHTmare,

בוקר טוב D: אני צריך מפרט מבוסס AMD למשחקים בלבד. כולל מסך, צורב DVD , מקלדת+עכבר אלחוטיים, מארז וספק. לא הולך לעשות OC ומעדיף ביצועים על פני מארז איכותי / ציוד היקפי, אך מעדיף לא להתפשר על איכות המסך. תודה רבה.

• 11 תגובות
    • 960 צפיות
  17. אני מחפש מחשב שמיועד לעבודה משרדית, להורדת סרטים (P2P). מיועד לעבוד על win xp. בעבודה ללא הפסקה של הרבה אנשים. עד 1500 ש"ח. מה דעתכם על המפרט הזה שקיבלתי? מעבד AMD Athlon 64 4800+ (Socket AM2) X2 DualCore לוחות אם למעבד AMD ASUS - 3 Years Warranty M2A-VM AM2, 690G, DDRII 800, X1250 VGA, PCI-E זכרונות 1 GB DDR II 800Mhz PQI/Twinmos/Samsung/Kingston/Corsair/Geil דיסקים קשיחים Western Digital 160GB 7200RPM, 8MB, SATA II כרטיסי מסך על הלוח חיבור DVI+VGA כרטיסי קול על הלוח כוננים- LG DVD±RW GSA-H55NK x20 Black מארזיםHJA-7610 MIDI 500W Max עכבר אופטי+גלילה כולל הרכבה סה"כ :1340 ¤ כולל מע"מ

• 11 תגובות
    • 960 צפיות
  18. CPU Type Intel Pentium 4 630, 3000 MHz Motherboard Name MSI P35 Neo (MS-7360) (2 PCI, 3 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 4 DDR2 DIMM, Audio, Gigabit LAN) Motherboard Chipset Intel Bearlake P35 System Memory 2048 MB (DDR2-800 DDR2 SDRAM) כרטיס מסך - NVIDIA GeForce 9600 GT 512 MB זה המפרט שלי או לפחות היה עד שנשרף הלוח... עכשיו אני יודע שגם מעבד צריך להחליף אז צריך המלצה למשהו במקום וזה אפשרי לשמור את הכרטיס מסך? או שגם הוא צריך החלפה? תודה.

• 9 תגובות
    • 960 צפיות
  19. שלום רב לכל משתתפי הפורום היקרים, ותודה רבה על עזרתכם המרובה. אשמח לקבל עזרה בבנית מפרט מחשב לצורכי וירטואליזציה ומשחקים, לגבי כרטיסי המסך אני מעוד מתלבט וכל עצה קונקרטית תתקבל בברכה 3> 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? התקציב המירבי הוא 10K עם אפשרות חריגה לטובת Nvidia ו-Intel 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? וירטואליזציה - הקמת שרתים/מחשבים/מעבדות/דוקרים וכ'ו משחקים - הכל, מ-AAA עד פלטפורמה. 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? נכון לעכשיו אין צורך, אך הרצון לשדרג…

20. שלום לכולם. אני מעוניין לקנות מחשב נייד . הפרמטרים החשובים הם גודל המסך 15' לפחות ושיהיה קל משקל ככל הניתן , שימושי המחשב הם בעיקר אינטרנט/סרטים/תמונות לגבי המחיר עדיך שיהיה מחיר סביר לניידים אבל שאר הפרמטריםחשובים לי יותר . מי יכול לעזור ? תודה מראש

• 6 תגובות
    • 960 צפיות
  21. אם אפשר בבקשה חוות דעת על המפרט הבא והצעות לשיפור. מעבד: Intel P4 2.8E GHz FSB 800MHz - 1MB cache לוח אם: Intel Rock Lake D865PERL - DCDDR400 FSB800MHz זיכרון: 2 * Kingston 256MB PC400 DDR צורב דיוידי: NEC DVD+-R/RW X8 ND-2500 Bulk הארד דיסק: WD 120GB SATA 7200 - 8MB Buffer כרטיס מסך: Club-3D Radeon 9550SE 128MB TV/DVI כרטיס רשת וכרטיס קול און בורד מחיר: 4000 שקל (שווה תכסף?) השאלה שלי היא בעיקר בקשר למחיר, אם הלוח אם הזה עדיף או ה ASUS P4S800 MX, ואם הכרטיס מסך טוב. תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 960 צפיות
  22. אהלן חבר'ה! יש לי מחשב אחלה שקניתי לפני יותר מ4 שנים והוא כבר מתחיל להזדקן (הכרטיס מסך - NVIDIA 9800GT שבק חיים) והגעתי להחלטה שהגיע הזמן לפנק במחשב חדש.. אני חושב שהייתה לו בעיית קירור גם שגרמה לו לקיצור חיים.. אבל אני לא מבין יותר מדי בנושא הזה אז אני לא רוצה להגיד סתם.. אקדים ואומר שהשימושים העיקריים שלי במחשב הם משחקים די כבדים, עריכה גראפית בפוטושופ ועריכת וידאו.. אני מחפש מחשב שיהיה מצוין לתקופה הזאתי וגם ידע להחזיק זמן לתקופה ארוכה.. סומך עליכם שתעזרו לי כמו שצריך 1. מה התקציב המקסימאלי? 4200 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית,…

• 7 תגובות
    • 960 צפיות
  23. שלום לכולם, ברשותי מחשב בן שנה שזה המפרט שלו: לוח אם MB INTEL DH55PJ PETER COVE L1156/1333 BULK מעבד INTEL Core I3-540 זיכרון 4Gb DDR3 1333MHZ KINGSTON כונן קשיח SAMSUNG 500GB SATA2 16MB צורב Samsung SH-S223C Black SATA x22 מארז CODEGANE 6220 ספק כח RAIDMAX 400W PCI-E,SATAX3,Dual 12V Rails 18A כרטיס מסך nvidia geforce 210 אני מעוניין לשדרג אותו על מנת להתחיל לערוך עליו סרט דוקומנטרי שלי. אין לי ניסיון כעורך וידאו, אני מתכוון ללמוד לבד. האם המפרט הנוכחי מאפשר שדרוג למחשב לעריכת וידאו או שעליי לקנות חדש? ואם ניתן לשדרג - איזה מהרכיבים כדאי להחליף? כמו כן יש לי כרגע מסך אחד ואני זקוק למסך נוסף, יש המלצה איזה מסך לקנות? התקציב לשדרוג ולמסך הנוסף הוא - 2…

• 2 תגובות
    • 960 צפיות
  24. Started by House M.D.,

היי, אני משדרג את המחשב ורציתי למכור את השילוש הבא ביד שניה. אשמח לעצתכם - מה הוגן וכמה כדאי לקחת עליו? מתנצל מראש אם אני כותב במקום הלא נכון. מעבד AMD FX 8350 לוח אם Gigabyte 990XA-UD3. עם פגם מסוים - רק שני סלוטים של זיכרון עובדים מתוך 4 קיימים. זיכרון Atech 16GB DDR3 1600MHz תודה רבה!

25. מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: AMD FX-6100 Bulldozer 3.3Ghz 95Watt Six Core AM3+ BOX כמות: 1 - מחיר: ₪612 לוח אם: Gigabyte GA-970A-D3 כמות: 1 - מחיר: ₪483 מארז: FRACTAL CORE 3000 + SEASONIC ECO 600W - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪599 זיכרון: Corsair 4GB Single Stick Values Select DDR3 1333Mhz 1.5V CL9 - בקניית מחשב חדש כמות: 2 - מחיר: ₪183 כרטיס מסך: Sparkle GTX660 2GB OC DUAL-FAN GDDR5 HDMI RETAIL - בקניית מחשב חדש כמות: 1 - מחיר: ₪799 קשיח למחשב שולחני: WD 1TB Sata3 Caviar Blue 1TB Platter כמות: 1 - מחיר: ₪288 כונן אופטי: Lite-On Phillips DVD-RW X24 SATA כמות: 1 - מחיר: ₪95 סה"כ: ₪3242 מתחרים בכל הצעה בפורומים…

• 2 תגובות
    • 960 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.