ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,456 דיונים בפורום זה
-
כשאני מחבר עכבר חיצוני זה עובד בלי בעיה רק הטאצ'פד לא עובד לי ניסתי להתקין מחדש את הדרייוור של SYNAPTICS אבל לצערי עדיין לא עובד למישהו יש רעיון איך אני משחרר את זה ? תודה רבה לכל מישיעזור
-
- 4 תגובות
- 970 צפיות
-
-
היי כולם, מנסה לעזור לחברה לקנות מחשב. היא בלוגרית, לא איזו חייה טכנולוגית, וצריכה בעיקר משהו שאפשר להסתובב איתו ולשבת לכתוב בבתי קפה. * מטרות המחשב? עבודה משרדית * גודל המסך? לא אכפת לה גם 10'' העיקר שיהיה מה שיותר נייד * משקל רצוי? נראה לי שזה ברור כבר... * האם נדרש זמן סוללה ארוך? שוב, הדגש הוא על ניידות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * בלוטות? לא * גודל מינימלי של כונן כשיח? לא משנה מאד * כונן CD/DVD? צורב? לא חובה * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא הכרחי. למרות שאין כל כך מושג איך להתקין לה מערכת הפעלה בלי CD, אבל אני משער שנתמודד לא מכיר את השוק של נטבוקים ומחשבים זולים, אז אין לי כ"כ כיוון ואני לא יודע לעשות את הפשרות.…
-
- 3 תגובות
- 970 צפיות
-
-
שלום כולם יש לי כ1000 שקל שאני רוצה איתם לשדרג משהו עוד לא החלטתי מה המחשב די חדש ומריץ הכול בלי בעיות והכול חלק חשבתי על כרטיס קול או להוסיף ראם או שניהם מה אתם חושבים a64 +3200 s754 epox 8kda3j shappire radeon 9800 pro 128mb 256bit wd 80gb ide 8buffer lite on dvd a-data pc3200 512 ספק tt butterfly 480w מארז גנרי שהחלפו בו מאוורים 1 מקדימה 80 מכניס 1 מאחורה 80 מוציא 1 מהצד 60 מכניס כבלים והכול מסדור הכול אין חלון ולא בא לי לתחיל איתו מודינג ציוד מסביב ie 4.0 steelpad s&s אוזניות icemat siabire מסך mag 786 pfs כמו שאמרתי הכול עובד סבבה בלי בעיות חשבתי על להוסיף עוד ראם וכרטיס קול איכותי שאני עדיין לא בוטח אם היה הבדל בינו ולבין ה כרטיס על הלוח מה אתם חושבים ?
-
- 12 תגובות
- 970 צפיות
-
-
שלום לכולם חבר מעוניין לקנות מחשב גיימינג המבוסס על אחד המפרטים שמוצעים באתר: מעבדIntel Core i5 - 750 - 2.66GHz1000 גוף קירור למעבדARCTIC-COOLING FREEZER 7 PRO REV.2140 לוח-אםGIGABYTE GA-P55M-UD2600 זכרונות4096MB (2048MBX2)1066/1333 MHz DDR3550 כונן קשיחSAMSUNG F3 1TB 32MB SATA2 7200 RPM : HD103SJ370 כונן אופטיDVD-RW - SATA115 כרטיס מסךPOWER COLOR HD5770 1GB GDDR5850 מארזANTEC THREE HUNDRED300 ספק כחSEASONIC S12II 430W BRONZE320 סה"כ4245 ש"ח אבל ברצונו להוריד כמה דברים הוצע לו לרדת או למעבד i3 במחיר 600 שקל או I5 650 במחיר 800 . אני רוצה לדעת מה אתם חושבים על המעבדים הללו והאם שווה לו ללכת על I3 בהנחה והיעוד של המחשב הוא רק משחקים (ועל כן עדיף מעבד בעל תדר ליבה גבוהה יות…
-
- 5 תגובות
- 970 צפיות
-
-
אני צריך לבחור אחד מבין הדגמים הבאים (אני לא קונה את זה מכספי האישי ואין לי אפשרות לבחור דגם אחר). אודה לעצתכם. דגם: acer Aspire V5-571-53314G50Mass מעבד: Intel® Core i5-3317U CPU @ 1.70Ghz 1.70Ghz דגם: Dell inspiron 3520 מעבד: Intel® Core i3-2370M CPU @ 2.40GHz 2.40 GHz
-
- 7 תגובות
- 970 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מחשב וחצי וברצוני שיהיה לי שניים. הראשון קיים במפרט. את החלקים שיש לי לבניית המחשב השני (INTEL ): 1. לוח אם MSI (תומך DDR ) כרטיס קול OB 2.מסך ג'נרי (newron ) 3.כרטיס מסך gforce 2 ti 4.HD 8 GIGA (עדיין עובד ) החלקים החסרים: מעבד , זיכרון , כרטיס רשת ,מארז , ספק כוח, קוספת מיתוג שתעביר לי את המקלדת ואת העכבר למחשב השני (אפשרות גם לשיתוף המסך). יש אפשרות לגנוב חלקים מהמחשב הראשון לדוגמא: לקנות מעבד 2.4C שילך למפרט הראשון ואת ה1.8 למחשב השני. אני חייב שלושה כרטיסי רשת כדי לבצע שיתוף אינטרנט לכן אני צריך עוד אחד. המחשב הראשון משמש ליום יום (משחקים אינטרנט OFFICE וכו) וגם הוא זה שיבצע את השיתוף. את השני אני רוצה לWIN2000 sever ולינוקס. איזה …
-
- 4 תגובות
- 970 צפיות
-
-
עשיתי קצת סדר בחדר ומצאתי enermax liberty 500 שנקנה לפני איזה 4 שנים במהלך פרוייקט מודינג. הפרוייקט לא נגמר מעולם והספק יושב חדש בתוך הקופסה עם הכבלים והכל, בזמנו הוא היה שווה משהו, ספק יציב וטוב. נראה לי שהוא עלה בסביבות 500-600 אבל אני ממש לא זוכר. יש לו איזה ערך בשוק היום? אם כן אז כמה?
-
- 2 תגובות
- 970 צפיות
-
-
אהלן, כרגע אני רוצה להגדיל ולשדרג מערכת "NAS" שמוגדרת כשרת הורדות ואחסון כוננים. המפרט: AMD sempron LE-1250 Gigabyte GA-MA69VM-S2 Single ddr2 3GB ספק HEC400W ו4 כוננים קשיחים בפנים. 2t טרה, ועוד 3 של טרה. המארז עצמו הוא הוא גדול, ומרווח nzxt Whisper ניתן לדחוף שם 8 כוננים במקומות המיועדים לכך למטה , ועוד 6 כוננים למעלה עם מגירות http://www.guru3d.com/articles_pages/nz ... est,1.html 1. מה המקסימום כוננים שאני יכול לשים על המערכת הזאת? הכוונה מתי כבר המערכת לא "תסחוב" את כל הכוננים. 2. אשמח להצעות מארז NAS מתאים Micro ATX (גודל הלוח) - שהוא לא יקר, אוטם רעש כמובן סירקולציית אוויר טובה 3. בלוח יש כניסה רק ל4 כוננים, איזה התקן מומלץ להוסיף (כרטיס הרחבה מסוים)…
-
- 0 תגובות
- 970 צפיות
-
-
ככה,נשרף לי לוח epox של האתלון שלי,בגלל שיש לי עדיין אחריות עליו ואין יותר לוחות כאלה אני מקבל פיצוי של העלות,כלומר תכלס העלות של המפרט היא 4000,כי התקציב שלי הוא 3600. המחשב מיועד למשחקים ולעבודה שוטפת,מה לקחת?
-
- 14 תגובות
- 970 צפיות
-
-
ידידה שלי עורכת דין זקוקה למחשב נייד לעבודה משרדית בלבד. המחשב ינוייד רק בין הבית והמשרד, בשלב ראשון ללא ציוד היקפי נוסף. גודל מסך: 15 ומעלה עם ציפוי מט (עדיפות לרזולוציה 1600X900 ומעלה, אלא אם כן זה מקפיץ את המחיר משמעותית) מקלדת: דגש על מקלדת נוחה (לטעמי בסגנון של מקלדת THINKPAD סדרה T) משקל: פחות קריטי סוללה: לא קריטי בכלל כונן קשיח: לפחות 300 רצוי 500 CD: דרוש OS: דרוש אחריות: 3 שנים באתר הלקוח אין דרישות מיוחדות אחרות תודה
-
- 2 תגובות
- 970 צפיות
-
-
מומחים יקרים שלום. אני מתכנן לקנות מחשב חדש ואני צריך את עזרתכם בבחירת כרטיס מסך ולוח אם. איזה משתי לוחות האם הבאים יותר טוב ולמה? (המחיר כמעט זהה) GIGABYTE - G1975X s775, 975X, HDaudio, SATA2, GBL פרטים ניתן למצוא כאן: http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=1955&ProductName=GA-G1975X ASUS - P5WD2-E Premium s775, 975X, HDaudio, SATA2, GBL פרטים ניתן למצוא כאן: http://www.asus.com/products.aspx?l1=3&l2=11&l3=248&model=981&modelmenu=1 איזה משתי כרטיסי המסך הבאים יותר טוב ולמה? (שוב המחיר כמעט זהה) ASUS - Radeon X1600XT Silent 256MB, DVI, VIVO, PCI-E פרטים ניתן למצוא כאן: http://www.asus.com/products.aspx?l1=2&…
-
- 12 תגובות
- 970 צפיות
-
-
שלום רב, ברשותי מחשב נייד של חברת Packerd Bell. דגם EasyNote TK 85 עם סוללה של חברת Acer (ככה הם נמכרים) אני כבר תקופה ארוכה רוצה לרכוש סוללה באיביי, כי הפערי מחירים מהארץ גדולים (400 בארץ לעומת 150 באייבי). הסוללה המקורית שלי של Acer 10.8V 4.2Ah AS10D51 Li-ion00 באיביי מצאתי סוללות עם מתח שנע בין 10.8V - 11.1V או 4.4Ah - 4.05Ah איזה סוללה הכי כדאי לרכוש? מאיזה מוכר הכי כדאי? 11.1V 4.4Ah Li-ion 00 AS10D61 http://www.ebay.com/itm/170700818606?_trksid=p2055119.m1438.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT ------ 10.8V 4.4Ah Li-ion 20 AS10D81 http://www.ebay.com/itm/2616836…
-
- 0 תגובות
- 970 צפיות
-
-
שלום. הווינדוס קורס לי ואני רוצה לפרמט את הנייד. יש מחיצה שלמה של RECOVERY במחשב ואני מבינה שאיתה אני אמורה להתקין מחדש (לא קיבלתי שום דיסק התקנה). כבר גיביתי את כל החומר שחשוב לי. אבל אני לא יודעת איך לעשות את זה (אני יודעת לפרמט מחשבים בדרך הרגילה ללא שום בעיה) . זקוקה להדרכה מכם. תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 970 צפיות
-
-
:s05: התקנתי winxp prof ואת כל הדרייברים מהאתר של לנובו אבל אני לא עובד לי כלום! מישהו??? בתודה מראש יובל
-
- 2 תגובות
- 970 צפיות
-
-
אהלן, לאבא שלי יש מחשב נייד מדגם: HP DV6-1330EJ מזה כמה שנים כבר. לאחרונה הבטרייה דועכת ודועכת, והיום הוצגה הודעת שגיאה ב WINDOWS שהסוללה כבר לא מתפקדת וחייבים להחליף. הסוללה היא סוללת 6 תאים. רציתי לדעת איפה אני יכול לקנות סוללה להחלפה, הסתכלתי ב KSP ו באג ולא מצאתי. כך שנראה שזה לא עניין של מה בכך וצריך חנות ייעודית. בנוסף מה עושים עם הסוללה המתה, איך ממחזרים אותה? אני גר ברמת השרון ומחפש חנות במרכז. הרצליה/תל אביב עדיפות. אם אין ברירה אפשר להתרחב קצת לאזור רשל"צ/כפר סבא/רעננה וכד' מחפש פתרון מהיר היום/מחר. תודה!
-
- 3 תגובות
- 970 צפיות
-
-
שלום, אני צריך מחשב לבית עבור אמי לעבודה משרדית בעיקר, כלומר על וורד וכאלה וגלישה באינטרנט (ואולי באופן משני גם צפייה בסרטים). התקציב הוא בסביבות ה-1,000 עד ה-1,200 ש"ח. רצוי שהמחשב שמיועד לעבודה משרדית יוכל להתמודד עם טאבים וחלונות וורד ולא ייזחל אחרי שתי שניות - האם יש חיה כזו? נ.ב. מכיוון שאמי דוברת רוסית אז יש בד"כ בחברות כמו KSP איזשהי חבילת רוסית שכוללת גם וורד ותוכנות שונות וכו'? תודה
-
- 2 תגובות
- 970 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, עבודה (הרמת VM's וכו..) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: GTA 5, CS GO, ומשחקים כבדים אחרים. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? א…
-
- 6 תגובות
- 970 צפיות
-
-
מעבד Intel Core i7-860 Tray ₪1365 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=i7-860ay לוח אם Gigabyte GA-P55M-UD2 ₪559 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=950206 כונן קשיח Westren Digital WD5000AADS 3.5" 500GB SATA2 32MB ₪216 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=WDC1247 זיכרון Corsair DDR3 4096MB (2048MBx2) 1333MHz CL 9-9-9-27 Value ₪523 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=C4G1333C9VM2 כרטיס גרפי Gigabyte nVIDIA GeForce GT 220 OC 1024MB DDR3 PCIe ₪431 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=GVN220 צורב Asus DRW-24B1LT X24 SATA DVD ₪162 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=30925 מארז ללא ספק NZXT…
-
- 4 תגובות
- 970 צפיות
-
-
היי, מחפש לאמא שלי נייד בתקציב של 5K~. השימושים העיקריים הם עריכה גראפית, מעט עבודה OFFICE-ית ופתיחת טאבים בכרום עד שנגמר הזיכרון. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5000 ש"ח. מתאפשרת חריגה קלה. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עריכה גראפית 2D בPhotoshop ו-Illustrator. 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? אין צורך. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) אין. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא קריטי. …
-
- 2 תגובות
- 970 צפיות
- 1 follower
-
-
היום קניתי את ה-Dell Inspiron 1525, דגם עם המעבד T7250 2.0GHz והארדיסק 250GB. הטמפ' המוצגות הן במנוחה יחסית (רק אינטרנט ותוכנות פתוחות). האם הן לא מעט גבוהות? כמו כן איפה (אם בכלל) צריך לנקות אבק בנייד? ושאלה נוספת, כשהמחשב נמצא בשיפוע (כלומר לא על שולחן אלא על הרגליים או הברכיים בשכיבה), נגרם נזק כלשהו (להארדיסק או לפלטה שלו, לא יודע..)? תודה מראש על ההתייחסות. [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 970 צפיות
-
-
[table][tr][td] מעבד: [/td][td] INTEL 2500K - TRAY - לרוכשי מחשב חדש ! אחריות: שלוש שנים. מחיר: ₪972 [/td][/tr][tr][td] לוח אם: [/td][td] ASROCK FATAL1TY P67 PROFESSIONAL - מבצע מטורף עד גמר המלאי ! - זמין במלאי אחריות: שלוש שנים. מחיר: ₪766 [/td][/tr][tr][td] זיכרון: [/td][td] ADATA XPG GAMING SERIES 8192MB (4096MBX2) DDR3 2000 CL9 אחריות: ללא הגבלת זמן. מחיר: ₪357 [/td][/tr][tr][td] כרטיס מסך: [/td][td] GIGABYTE HD6950 2GB GDDR5 - RETAIL למזמיני מערכת מחשב! אחריות: שלוש שנים. מחיר: ₪1248 [/td][/tr][tr][td] מארז: [/td][td] ANTEC P280 w/o PSU אחריות: שנה. מחיר: ₪604 [/td][/tr][tr][td] ספק כוח: [/td][td] …
-
- 13 תגובות
- 970 צפיות
-
-
אהלן! אחרי הרבה זמן שאני לא פעיל במפרטים, אני צריך המלצה למפרט מחשבלשימוש משרדי+משחקים לילד בן 7 שיהיה כולל מסך עד 2K. ישולם באשראי, ורצוי כמה שיותר תשלומים אריאל
-
- 11 תגובות
- 970 צפיות
-
-
מאיזו חנות אני יכול להזמין בטרייה חלופית למחשב הנייד שלי? רכשתי מחשב נייד שהכיל בתוכו את הבטרייה. התבקשתי להטעין אותו למשך 10 שעות לפני ההפעלה הראשונה. היום שכחתי את המתאם שלו והמחשב כבה, למרבה המזל הגדרתי לפני שכאשר המחשב פועל "על בטרייה" הוא יכבה במצב תרדמה ולכן לא איבדתי מידע חשוב. הבנתי שאני חייב לפחות עוד בטרייה חלופית אחד כדי שאני אוכל להשתמש במחשב שש שעות רצוף. איפה אני יכול לקנות בטרייה חלופית? קניתי באיבורי, האם הם מוכרים בטריות חלופיות למחשבים ניידים?
-
- 3 תגובות
- 970 צפיות
-
-
התקציב הוא 5100 שקל אחרי חריגה המחשב לגיימינג שישתמשו בו למשחקים הכי חדשים כמו קריסיס וCOD 5 וכל זה אין צורך בציוד היקפי יש לי את כל מה שנאי תריך ותתחבר למחשב מערכת 5.1 לקחת בחשבון אנ ילא צריך ארדיסק יש לי את http://ksp.co.il/hmain.php?uin=6763 וצורב יש לי משהו פשוט של LG אז אנ יגם לא צריך לא ממש חשוב לי השקט מ1 עד 10 השקט חשוב לי 3 היה אובר קלוק עתידי בגלל זה אנ ירוצה לוח אם של DFI יש כבר דגם מדויק שאנ ירוצה (ינתן בהמשך)ואני יודע לעשות אוברקולוק אנ יעושה לכרטיס מסך ואנ יעושה גם למעבד אבל זה בעתיד למעבד נאי לא צריך מערכת הפעלה אנ ימוריד אני רוצה את המחשב מKSP שמעו אני רוצה זיכרונות במהירות 186 ומעלה לוח םא של DFI מהדגם הזה T3eH6 והמערכת הצמה תהיה מערכת CORE I7 920 …
-
- 7 תגובות
- 970 צפיות
-
-
שלום לכולם ותודה מראש לעוזרים... אז ככה ..ראש מדור תכנות אצלי בעבודה מעוניין לרכוש מחשב לביתו לצרכים בסיסיים. יש ברשותו כרטיס מדגם: quadro fx 1500 יש לו גם הרדיסק וצורב ככה שלא צריך. אציין שאין לו תקציב מוגדר ובהמלצתי לספק לא ג'נרי, שיהיה אמין אך לא יקר. הוא מעוניין במעבד i5, לוח אם עם ערכת שבבים Z77/H77, זיכרון 4 ג'יגה(או שתמליצו אחרת). סיפרתי לו על TMS ואמר שהוא לא שולל את האפשרות, השאלה אם הם שולחים עם שליח ומה קורה בזמן שצריך לממש אחריות? 1. מה התקציב המקסימאלי? אין סכום מוגדר א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אין סכום מוגדר ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אין סכום מוגדר 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכד…
-
- 12 תגובות
- 970 צפיות
-