ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,432 דיונים בפורום זה
-
היי חבר'ה! בקשה אישית מהלב - המחשב מיועד לאח הקטן שלי, (בן 18) והוא נכה, ככה שהמחשב זה בערך החיים שלו! זה כל מה שהוא עושה מהבוקר עד הערב. אני מאוד אשמח אם תוכלו לעזור לי להרכיב את המחשב המושלם בשבילו. 1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל- אפשר לחרוג טיפה ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כמה שפחות אבל אם ההבדל יהיה משמעותי אז מקובל. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש כללי אבל בעיקר משחקים ופוטושופ. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוח…
-
- 8 תגובות
- 962 צפיות
-
-
שלום..ברשותי מחשב נייד של hp pavilion dv2000 ורציתי לדעת איך אני מפרט ומתקין מחדש? יש כזו אפשרות במחשב הזה! היה לי לפני g3000 זה גם של hp ועשיתי איזה פעולה ותוך 10 דק' הוינדוס היה מחדש! אז איך עושים את הפועלה הזאת בדגם הזה? תודה
-
- 1 תגובה
- 962 צפיות
-
-
שלום יש לי התלבטות, אני מתכנן לקנות מחשב חדש בסביבות ינואר כאשר יצאו המעבדים החדשים מסדרת kaby lake. אני מתכנן לקנות את ה-7700K ולוח אם תומך מסדרת z270. עכשיו צצה לפני הזדמנות לקנות יד שנייה לוח עם מעבד ב2500 ש"ח (ללא פריטים נוספים). הלוח אם והמעבד היו בשימוש של כחודשיים ויש אחריות על המוצר (את הבחור שמוכר אני לא מכיר אז מפחד לא ליפול ) Intel® Core™ i7-6800K Processor ROG STRIX X99 GAMING | Motherboards | ASUS כרגע אין לי זכונות וספק מתאימים וכל זה בכדי לבדוק אם עובד. הבחור הציע לי לבוא אלי עם זכרונות שלו וספק וכל זה להראות לי שעובד. עכשיו לשאלה, האם כדאי לי לקנות את המעבד והלוח אם במחיר הנ"ל למרות שזה יד שנייה? או לחכות עד ינואר שי…
-
- 0 תגובות
- 962 צפיות
-
-
-------------------------------------------------------------------------------- הצורך שלי הוא בעיקר לסרטים, אינטרנט וכו, מעבד: Intel Pentium M 725 1.6GHz, 400MHz bus speed, Level 2cache 2 MB מסך רחב: 14" WXGA דיסק: 60GB 4200 rpm זכרון: 256MB DDR 266MHz ( הרחבה עד 2GB ) כונן אופטי: CDRW Combo DVD Digital Media Reader (6 in 1) שלט רחוק להפעלת ה -DVD במחשב, לצפייה בסרטים. נגן DVD/CD ייעודי מבלי להפעיל את מערכת ההפעלה. מודם מובנה: V92 56K,כרטיס רשת מובנה: 10/100 Intel תקשורת אלחוטית: Intel Pro Wireless 802.11b/g קול - 3D Sound Blaster Pro compatible with Harman/Kardon גרפיקה: Up to 64MB Intel extreme Graphics מערכת הפעלה Windows XP Home יציאות: VGA ,3XUSB 2.0…
-
- 3 תגובות
- 962 צפיות
-
-
ה-T43 האהוב שלי כבר עייף ומבוגר, אני לא יודע אם תוספת זיכרון תעזור לו או לא - אבל קצת מתחשק לי לפטופ חדש. הדרישות שלי : ארגונומיה מעולה - שיהיה נוח לפחות כמו הT43 גודל סביר - עד 15 אינצ' מסך טוב (המסך הנוכחי הוא 1400*1050, אני לא רוצה מחשב עם מסך פחות טוב) הסוללה לא חשובה לי בכלל, אני נמצא במקומות עם חשמל ביצועים - כמה שיותר חזק. אני לא משחק משחקים בדרך כלל, אבל הT43 שלי מצליח להריץ GTA IV, GTA SA, NFS, וחשוב לי שגם המחשב הבא ידע לעשות את זה יציאות HDMI - חובה (לחיבור למקרן) ואם אפשר שזה יהיה לפטופ שיש לו גם אפשרות לקניה של דוקינג סטיישן לעתיד - מה טוב התקציב - כמו שאמרתי, גג 5K ש"ח לקניה בארץ או מקביל לזה - לקניה בארה"ב תודה מראש רון.
-
- 7 תגובות
- 962 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אם זה יהיה כדאי אפשר לחרוג ל 3000. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? Word,Excel, Power point, Outlook . משרדי בעיקר. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מחפש 15.6 אינץ' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוני (לא צריך כרטיס מסך רציני..) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. רמ…
-
- 0 תגובות
- 962 צפיות
-
-
שלום! המחשב ישמש לתוכנות עריכה גרפית: פוטושופ, פריהנד אילוסטיטור וכו'. אין צורך בכונן DVD/ דיסקטים ואני רוצה HD אחד של 500GB. כמו כן, אני רוצה שתהיה יציאת TV-Out. המחשב לא מיועד ל-OC. ואני מעוניין בהרכבה של המחשב. תודה מראש!
-
- 5 תגובות
- 962 צפיות
-
-
-
דרישות משתמש: א) שקט נפשי (כלומר להפעיל את התוכנות הבסיסיות במקביל ושיעבדו באופן שוטף: WINDOWS+ נגן+ אינטרנט+שיתוף קבצים+ אנטיוירוס+מס' קבצי OFFICE) ב) מחשב טוב למשחקים ג) OC בינוני תיאור המפרט: מעבד: intel core 2 duo E8400 לוח אם: intel Icedale uATX זיכרון: kingstone 4G (2*2G) 800 MHZ כרטיס מסך: nVidia 9600 GT מארז: HEC 6A19B עם 2 מאווררי 12 ס"מ דיסק קשיח: WD 500G SATA2 16 MB כונן: צורב DVD של Lg סה"ך 3500 ש"ח יש לי כמה הסתייגויות מהמפרט הזה תגידו לי אם הן מוצדקות: 1) לוח האם אינו מוכר/נפוץ כל כך. 2) לוח האם תומך בזכרון עד 800 MHz ( חסרון בשדרוג עתידי) 3) האם הוא בנוי ל OC ? 4) האם לא כדאי להשקיע בזכרון של 1066MHz במקום 800MHZ (כלומר האם יש הבדל משמעותי ביניהם שמצדיק את…
-
- 14 תגובות
- 962 צפיות
-
-
שלום אני צריך שפעם אחת ולתמיד יהיה לי סדר בראש ואני אשמח אם מישהו יעשה לי אותו חח אז ככה: כבר הרבה זמן שאני רוצה לשדרג את המחשב שלי בעיקר בגלל בעיות של הכרטיס מסך(FPS נמוך במשחקי רשת,cod4) המפרט של המחשב הקיים שלי הוא זה: מעבד - Dual Core Intel Pentium D 820, 2800 MHz לוח אם - Gigabyte GA-8I945GZME-RH זכרון - Kingston 512MBx2 DDR2 כרטיס מסך - NVIDIA GeForce 7300GS 512 MB ספק כח - ATX480 כל השאר לא חשוב.. קיבלתי הצעה מעניינת מספק שאני מכיר על - Manli Geforce 9600GT 512MB ב550 ש"ח עכשיו אני רוצה לדעת כמה דברים: * מה אני צריך לשדרג כדי לקבל את המקס' מהנתונים שיש. אני יודע בוודאות שאני יחליף זכרון השאלה המרכזית שלי האם אני צריך לקנות גם לוח אם, מעבד וספק חדשים? *איך הח…
-
- 11 תגובות
- 962 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מחשב נייד חדש, ייצא לי לעבור על הרבה דגמים שמוצעים בארץ ועוד לא מצאתי מה שאני מחפש.. השימוש העיקרי הוא עבודות משרדיות, סרטים וגלישה, משחקים פחות רלוונטים אז אין צורך בכ. מסך משוגע. אני מעוניין במסך 15.6, אין צורך במגע. ניידות חשובה - משקל נמוך וסוללה חזקה. עדיפות גם לכונן אופטי. ראיתי את הr551lb של אסוס שקיבל ביקורות טובות ב-notebookcheck, אבל הוא לא במלאי בארץ וגם כבר קצת ישן, ייצא לשוק לפני שנתיים. אני אשמח לעזרה בנודע לכונן קשיח. כונן SSD נראה לי יקר מדי ובנפחים קטנים (500 ג'יגה מתאים מבחינת גודל, אבל יקר) ובביקורות שקראתי הבנתי שכוננים היברדיים לא מעניקים שינוי משמעותי בביצועים. הפיתרון הכי טוב נראה לי כונן רגיל למידע ועוד SSD של 30-60 ג'יגה למערכת ו…
-
- 0 תגובות
- 962 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 7000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת וידאו באמצעות Adobe Premier ו-Adobe After Effects. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Adobe After Effects באופן תדיר. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא מיועד לגיימינג. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא נדרש ציוד הקפי. אם נשאר תקציב, להוסיף מקלדת עריכה. 4…
-
- 8 תגובות
- 962 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?תכני HD תכנות והרצת מכונות וירטואליות לצורך בדיקות. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1920*1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)?…
-
- 6 תגובות
- 962 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני צריך מחשב חדש (אני עדיין עובד על פנטיום III!), ואין לי יותר מדי הבנה במחשבים, אבל לא רוצה לקנות מפרט מוכן שמפרסמים בעיתונים כי יש לי חשש כבד שסתם יפילו עליי סחורה ישנה. בכל מקרה, צריך את העזרה שלכם למפרט של נניח עד 3500 ש"ח, לא כולל מסך מקלדת עכבר רמקולים שימושים עיקריים יהיו גלישה / אופיס / ואם ירצה השם ויתיר הזמן קצת גרפיקה פשוטה (שאני אפילו עושה עכשיו) וקצת משחקים, לראות סרטים וכו'. לא צריך מחשב חזק לעריכת וידאו או לגיימרים קשוחים. חשוב לציין שאני עושה הרבה מולטיטאסקינג - כמה אקספלוררים במקביל, פלוס איזה וורד קטן, כשברקע אימיול, אז חשוב שיהיה מעבר חלק. הנה כמה דברים שאני כן יודע (או לפחות חושב שאני יודע), ומעוניין לכלול אותם במפרט, או לשמוע מכם המל…
-
- 11 תגובות
- 962 צפיות
-
-
[table][tr][td] מעבד: [/td][td] INTEL 2500K - TRAY - לרוכשי מחשב חדש ! אחריות: שלוש שנים. מחיר: ₪972 [/td][/tr][tr][td] לוח אם: [/td][td] ASROCK FATAL1TY P67 PROFESSIONAL - מבצע מטורף עד גמר המלאי ! - זמין במלאי אחריות: שלוש שנים. מחיר: ₪766 [/td][/tr][tr][td] זיכרון: [/td][td] ADATA XPG GAMING SERIES 8192MB (4096MBX2) DDR3 2000 CL9 אחריות: ללא הגבלת זמן. מחיר: ₪357 [/td][/tr][tr][td] כרטיס מסך: [/td][td] GIGABYTE HD6950 2GB GDDR5 - RETAIL למזמיני מערכת מחשב! אחריות: שלוש שנים. מחיר: ₪1248 [/td][/tr][tr][td] מארז: [/td][td] ANTEC P280 w/o PSU אחריות: שנה. מחיר: ₪604 [/td][/tr][tr][td] ספק כוח: [/td][td] …
-
- 13 תגובות
- 962 צפיות
-
-
להלן המפרט: מעבד Intel Core 2 Duo E8400 Tray ¤811 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IE8400ay לוח אם GIGABYTE GA-EP43-DS3 ¤567 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=39472 כונן קשיח Westren Digital WD3200AAKS 3.5" 320GB SATA2 16MB ¤257 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=WDC1118 זיכרון OCZ DDR2 2048MB (1024MBx2) 1066Mhz CL 5-5-5-15 Titanium ¤236 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=OCZ2251K כרטיס גרפי GIGABYTE nVIDIA GeForce 9600GT 512MB PCIe ¤619 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=44404 צורב LG GSA-GH22N X22 SATA DVD ¤137 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=GSA-GH22N כונן דיסקטים 1.44 ¤43 כמות:1 http://www.…
-
- 1 תגובה
- 962 צפיות
-
-
היי אני מעוניין לקנות את המחשב הנייד מהדגם הבא... 15.6 Fujitsu i5-2410 500GB 6GB GF525 3D הינה קישור לאתר אשר מוכר אותו http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=3HL531077 חשוב לי שלא יתחמם חשוב לי עוד יותר שמעבד מהסדרה החזקה של הI5 גם מעניין אותי לדעת עם 3D פוגע כי לא נראה לי שאני אשתמש בו בהנחה והמחשב הזה לא משהו אפשר בבקשה המלצה למחשב נייד שיש לו את המעבד הזה i7 ,2.8GHZ או טיפה פחות טוב אבל חייב באזור הזה הכי זול שאפשר למצוא כמובן שלא יתחמם תודה רבה על העזרה!!!
-
- 3 תגובות
- 962 צפיות
-
-
שלום HWzone אני חדש פה מקווה שיהיה טוב קיצור אני קונה מחשב חדש התקציב שלי הוא MAX 6000 ש"ח לא כולל ציוד היקפי מעבד:Core2 Duo E6300, 1066Mhz, s775, 2MB 965 ש"ח לוח אם: DP965LTCK s775 Conroe, DDRII 800, PCI-E [אינטל למון] 543ש"ח זכרונות 667 1GB TwinMOS X2 1012 ש"ח כרטיס מסך: X1950XT 256MB GDDR3, 2xDVI, VIVO PCI-E 1590ש"ח אר דיסק: 250GB 7200RPM, 16MB, SATA II x2 רוצה לעשות לדיסק קשיח RIDE 693 ש"ח צורב DVD LG DVD±RW GSA-H12 x18 Black 175 ש"ח מארז HEC Compucase CI-6A21 Black and Silver (No PSU) ש"ח 196 ספק Liberty ELT400AWT 400W 411 ש"ח על הספק הטלבתי הרבה וחקרתי הרבה והוא ניראה הכי טוב מכולם סכ"ה 5585 מחיר סופי סכ"ה 5585ש"ח תגובות ?? איך…
-
- 10 תגובות
- 962 צפיות
-
-
אני מחפש המלצה למחשב נייד לאחותי, אין ל ישמץ של מושג במחשבים ניידים לכן אני פונה אליכם שתתאימו לי מחשב טוב.. אין דברים עקריים שצריך להתמקד עליהם, היא סטודנטית, היא צריכה את המחשב לתוכנות ה OFFICE, אינטרנט, מסנג'ר וכל החרא הזה של בנות... לא דברים מיוחדים, חשוב שהמחשב יהיה כמובן אמין ועם תקופת אחריות סבירה, בקיצור אין לי שמץ, אז בבקשה מכם תמליצו לי על מחשב טוב
-
- 6 תגובות
- 962 צפיות
-
-
-
- 2 תגובות
- 962 צפיות
-
-
שלום לכולם, במהלך ההתלבטות שלי איזה מחשב לקנות בתקציב של כ 4000 ש"ח נתקלתי במחשב הבא http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=8333 האם מישהו מקיר את המחשב או את החברה ברמה טובה?
-
- 3 תגובות
- 962 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעוניין לקנות מחשב נייד, שישמש לעבודה משרדית ולתכנות עם Visual Studio 2008 וסביבות פיתוח אחרות. מסך בגודל 15.6 התקציב הוא עד 5,000 ש"ח, אבל אעדיף לשלם פחות אם יש אופציה משתלמת. תודה מראש לכל העוזרים!
-
- 3 תגובות
- 962 צפיות
-
-
אהלן חברים! שבוע הבא כנראה סוף סוף אני מתחדש במחשב חדש ורציתי שתתנו לי חוות דעת על המפרט הזה שתפרתי אותו באמת לפי הצרכים שלי והם: בעיקר משחקים(Battlefield4/3 וכו') ברמה של 1080P , אוברקלוק של עד 4.3 ,ו Crossfire/SLI בעתיד.....המפרט: חלקים שאני רוכש שבוע הבא: מעבד: Intel Core i5-4670K Haswell Box מחיר: 1210 ש"ח מאוורר למעבד: Noctua NH-U12P SE2 מחיר :235 ש"ח לוח אם: Asus Z87 A מחיר: 785 ש"ח זכרונות: Corsair 8GB DDR3 1600MHz Vengeance LP 2X4 מחיר: 375 ש"ח מארז: corsair C70/zalman Z5 plus כרגע לא הוחלט או C70 יד שניה או זלמן חדש מחיר: 300 לזלמן חדש 400 למשומש חלקים שברשותי כבר: כרטיס מסך:Sapphire 7870XT with boost ספק כוח: seasonic M12II 620W כונן קשיח: WD Caviar blue 720…
-
- 9 תגובות
- 962 צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש שיריץ לי גם משחקים אבל שיהיה נוח גם לעבודות גלישה וכו... p4 3.0 800 2m 64bit x1 asus p5gd2-x ddr2 x1 ddr2 512 kingston 533 x2 160 gb 8mb 7200 ide westerndigital x1 x800xl 512 vivo x1 מה אתם אומרים שווה לקנות ואם לא אז מה להחליף נ.ב בבקשה אל תגידו לי לרשום תקציב ושתבנו לי מפרט אני רק רוצה חוות דעת על זה או על שינוי קטן משום שאני משיג אותו משומש במחיר מצחיק אזבבקשה עזרה.
-
- 8 תגובות
- 961 צפיות
-
-
שלום, יש לי קרוב משפחה שיביא לי את המחשב מניו יורק מטרות המחשב הם בעיקר אינטרנט ואופיס. גודל מסך 14.1 , ומשקל נמוך. כונן קשיח שיהיה לפחות 160 צורב DVD ,רצוי מצלמה אך לא חובה. חשוב שתיהיה אחריות בין לאומית. מחיפוש בפורום ראיתי שמומלץ הדגם של דל E6400 , ושאחריות בין לאומית תעלה 100$ באתר שלהם זה יוצא 1000$ שזה מעל התקציב. אני מניח שיש אתרים אחרים שמשם יהיה יותר זול להזמין, אז אשמח אם תכתבו אותם. תודה מראש לכל העוזרים
-
- 8 תגובות
- 961 צפיות
-