עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- *תקציב - בין 3000-4000 ש"ח . ללא חריגות. * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודה משרדית ופנאי (אינטרנט, אופיס, צפייה בסרטי HD 1080p) + עבודה ייעודית לסטודנט לכימיה (תיתכן הרצת VM/virtualbox של אובונטו לכל מיני תוכנות, אבל לא נדרש כוח חישוב מאוד חזק). המחשב אף יחובר לפרקים למסך חיצוני 24". חשוב שהמחשב יהיה חזק בשביל פתיחה של הרבה לשוניות אינטרנט וחלונות נוספים. מינימום i5 הדור החדש + 256 ssd עדיפות גבוהה מאוד למחשב עם מקלדת מלאה (numpad בצד ימין). אפשר לתת גם הצעות בלי אם אין שום דבר שאכן מצדיק את זה. יש חשיבות רבה גם למשקל המחשב (אני מודע ל…

• 1 תגובה
    • 947 צפיות
  2. מעבד: INTEL CORE 2 QUAD S775 2.4GHz Q6600 STEPING G0 - BOX ¤1210 לוח אם: GIGABYTE GA-P35-DS3L ¤469 כרטיס מסך: GIGABYTE PCI-EX 2.0 GeForce 8800GTS 512MB GDDR3 : GV-NX88S512H-B - RETAIL ¤1564 דיסק קשיח: WD 500GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD5000AAKS ¤536 צורב DVD: ASUS DVDRW DRW-2014L1T LIGHT SCRIBE BLACK - RETAIL ¤170 זיכרון: KINGSTON 2048MB (1024MB X2) DDR2 800MHZ CL5 ¤258 כרטיס קול: CREATIVE SOUND BLASTER X-FI XTREME AUDIO ¤299 מארז: GIGABYTE TRITON TOWER CASE ALUMINIUM - SILVER - GZ-XX1CASNS ¤345 סט מקלדת ועכבר: LOGITECH CORDLESS DESKTOP EX110 ¤230 רמקולים ואוזניות: CREATIVE 5.1 SBS A500 ¤375 ספק כוח: COOLERMASTER EXTREME POWER PLUS 500W : RS-500-PCAR-A3 ¤318 וידאו וטלוויזי…

• 14 תגובות
    • 947 צפיות
  3. Started by Ziv Friedman,

שרת מארז פיצה 1U בן שנתיים בערך מעבד: קיים אחד מרובע ליבות Intel Xeon E5540 ויש מקום פנוי למעבד נוסף אחסון: זוג דיסקים 300 ג'יגה במהירות 15000 (המקוריים) וזוג דיסקים 1 טרה במהירות 7200 חדשים חצי שנה בשימוש זכרון: 32 ג'יגה ספק כח נשלף מקורי של דל ומקום לספק נוסף

• 3 תגובות
    • 947 צפיות
  4. Started by eshak,

שלום מתכוון לקנות מחשב שעיקרו למסמכים ,אינטרנט ומעט משחקים (לא חייב הכי כבדים שיש...) מצאתי באייבורי את המפרט הבא: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=5793&CatCode=1 האם כדאי לבצע שידרוגים מתוך האפשרויות שהם נתנו לי או להשאיר ככה? ואם כן איזה שדרוגים? תודה מראש יובל

• 8 תגובות
    • 947 צפיות
  5. המחשב הוא לשימוש אישי פשוט - אינטרנט, אופיס, צריבות, משחקים הכי פשוטים, סרטים מדי פעם... אני יודע שהוא לא משהו אבל המחיר די טוב לדעתי (חדש תקין עולה בסביבות 3600 ש"ח). דגם המחשב HP Media Center G7020· בעל מעבד: Intel Pentium Dual Core T2310 1.46GHz· זכרון: 1024MB· דיסק: 120GB 5400rpm SATA· כונן אופטי: צורב DVD Super Multi בשכבה כפולה · תקשורת: 802.11b/g· מסך: 15.4" WXGA High Definition Brightview מסך בבהירות גבוהה· כרטיס מסך: Intel Accelerator Graphics media X3100· זכרון גרפי: עד 251MB· רמקולים איכותיים: Alte קישור למפרט מלא: http://shops.netpay.co.il/hp/g7020ej_ds_israel.pdf תודה!

• 8 תגובות
    • 947 צפיות
  6. שלום לחברי הפורום הזמנתי מחשב בעל המפרט הבא: לוח אם MSI K7N2-L Delta AMD זכרון DDR 333MHz 256M X2 דיסק קשיח Samsung 7200 40G כ. מסך GeForce FX5600 256M DDR מעבד AMD Athlon 2600+ כונן דיסקטים מארז מחיר : 3,100 את שאר החלקים (רמקולים, עכבר) יש לי האם המפרט מספיק למשחקי תלת מימד או שצריך לעשות שינויים? (בלי לעבור בהרבה את המחיר הזה) תודה !

• 5 תגובות
    • 947 צפיות
  7. אני מחפש מפרט למחשב אמין וחזק שיריץ לי את המשחקים שיש היום בשוק וישמש אותי גם לפוטושופ ושיהיה פשוט חזק וטוב. עם נפח 1tb ועם כרטיס מסך חזק וטוב. השאר אני פחות מבין .

• 1 תגובה
    • 947 צפיות
  8. שלום רציתי לדעת איפה יש לקנות בארץ את אחד מהמחשבים הקטנים של ACER\MSI\LG\ASUS אבל עם סוללת 6 תאים תודה

• 6 תגובות
    • 947 צפיות
  9. 1. מה התקציב? 2500-3000 עם מינימום חריגה, תשלום באשראי. 2. מטרות המחשב? בעיקר משחקים. 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לא 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? לא צריך צורב 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו? לא 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? קירור כן, הוא יהיה ליד קיר חיצוני שמתחמם מאוד אבל העיצוב - העיניים בדרך כלל מופנות למה שהולך על המסך. 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? מערכת הפעלה לא וגם הרכבה הייתי מעדיף שלא אבל אני מבין שבלי הרכבה אני לא אוכל לממש אחריות. 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? שיעבוד 9. האם חשוב שקט? עד כמה? לא חשוב שקט כל כך. אני לא אכעס אם יהיה שקט. 10. האם מתוכנן OC? אני באמת ש…

• 6 תגובות
    • 947 צפיות
  10. שלום רוכש בימים הקרובים מחשב חדש - ייעוד יחידי של המחשב הוא משחקים, נטו משחקים - המטרה שהמחשב יחזיק לאורך כמה שיותר זמן... שקט לא כל כך חשוב לי - רק אכפת לי מביצועים נטו - קירור טוב וכו'... תקציב 5,500 חריגה מקסימלית 5,700 צריך SSD למערכת הפעלה הולך לבצע OC למעבד המסך שאני רוכש (בתקציב נפרד) הוא ה- DELL U2311H. מארז חשוב שיקרר טוב, ושיאפשר סידור כבלים ברמה גבוה, לכן גם חשוב ספק מודולרי רק NVIDIA... בניתי בינתיים את המפרט הבא [table][tr][td][/td] [/tr][tr][td][/td][td][/td][td][/td][td][/td][td][table][tr][td][/td][/tr][/table] [/td][/tr] [tr][td] [/td][td]מעבד :[/td][td] INTEL 2500K (TRAY) +P67 EXTREME 4 + NOCTUA NH-U12P SE2 - "השילוש הקדוש II " [/td][t…

• 3 תגובות
    • 947 צפיות
  11. שלום לכולם, זאת ההודעה הראשונה שלי פה אז תרחמו עלי. אני רוצה להרכיב מחשב. השימוש העיקרי שלי הוא אינטרנט סרטי HD ואני מריץ הרבה את תוכנת הGNS3 (למי שלא מכיר זה תוכנה שמאמצת מאוד את הCPU) אני לא קונה מחשב כל שנה לכן אם יש צורך אני יוסיף כסף על טכנולוגיה שתיהיה שימושית בעתיד כגון USB3. מעבד: בעיקרון אני רוצה את ה 930 i7 אבל בהרבה מקומות ראיתי שחבל על הכסף וכדי ללכת על הi5 מה כדי? לוח אם: חשבית ללכת על GA-X58-USB3 בעיקר כי הוא היה הכי זול שמצאתי זיכרון: התלבטות בין 6G ל 4G, כמו כן איזה חברה כדי ואיזה תדר. ספק: מה כדי? איוורור איזה מערכת איוורור אני צריך? את כל זה אני מרכיב בתוך מגירת עץ עם פתחי איוורור אז אני לא צריך מארז, ואת כל שאר הרכיבים כבר יש לי. תודה מראש

• 6 תגובות
    • 947 צפיות
  12. Started by spades,

אני מעוניין לשדרג את המחשב נייד שלי זה המפרט הנוכחי שלי Dell Precision 7520 מעבד: אינטל 7700HQ זכרון: 16GB כרטיס מסך: Quadro M1200 4GB SSD 512GB אני כרגע עובד בSolidWorks 2020 ברזולוציה של 1080P Large assemblies. המחשב הנייד שלי מתחיל לקרטע מתי שאני מתחיל לטעון פרוייקטים מורכבים ולהזיז חלקים ממנו. המחשב שציינתי הוא מהעבודה ויש לי אפשרות לשדרג אותו בחינם. אני לא כל כך בטוח בדרישות של התוכנה לצרכים שציינתי. אני מעוניין במחשב נייד, אבל אם ההבדל בביצועים יהיה גדול למדי אין לי בעיה שהם יקנו לי מחשב. חשבתי אולי לקנות את האסוס G14 יש לו אחלה מעבד אבל הכרטיס המסך שלו לא נתמך 100% בSolidWorks. המחש…

13. לא כולל: מסך, כרטיס מסך, פלופי , CD , מקלדת , עכבר ורמקולים. תודה

• 12 תגובות
    • 947 צפיות
  14. Started by unknown,

מחפש לפטופ עם מסך 15' שיתאים לעבודה עם Solid Works, מדובר בשימוש בסיסי יחסית למהנדס מכונות ולא לעיצוב גראפי. אפשר גם לחרוג מ-4000(עד 5000) אם זה ממש קריטי.

• 2 תגובות
    • 947 צפיות
  15. שלום אחרי כמה חודשים של שימוש ב-Asus EEE 1000HE (בעיקר לאינטרנט וצפיה בסרטים) המחשב מתברר כ"עגלה": טעינת הדפדפנים איטית, הפעלת כמה תוכנות במקביל מאיטה מאוד את המחשב, סרטי divx מקרטעים מדי פעם אבל עיקר הטענות שלי הן על זה שהמחשב בקושי מצליח להתמודד עם פלאש (יוטיוב, פרסומות באתרים שונים, משחקי פלאש פשוטים וכו). אז נכון, החומרה חלשה יחסית... אבל אולי יש דברים שאני יכול לעשות בשביל להקל על המצב וכאן אני פונה לעזרתכם... השאלות שלי הן: 1. גם אתם חווים את האיטיות הזו? 2. מישהו מכם התנסה בהתקנה של הפצת לינוקס שמותאמת לנטבוקים ובפרט ל-1000HE? כרגע המחשב מריץ XP HOME, הבנתי שלינוקס ירוץ מהר יותר... 3. האם אתם מכירים דרכים לשפר את ביצועי המחשב? (פרט לדברים שמתוארים בהמשך) 4…

• 5 תגובות
    • 947 צפיות
  16. http://www.overclock.net/intel-build-logs/806229-im-back-x5680s-48gb-13-ssd.html ולמי שאין כוח לקרוא, ממש בקיצור: X5680's, 48GB, 13 SSD, Phase Change, 7 monitors, GTX 580's+more..

17. דעתכם למפרט לעריכת וידאו עד 5500 אני לא ממש יודע איזה לוח יותר ממולץ לדגמי אינטל החדשים ב64 BIT, לקחתי בינתיים את הלוח הזה, שהוא מה שנקרא "לוח מעבר" עם אופציה ל זכרון DDR 1 ו-2. ואופציה להמשיך להשתמש בAGP בנוסף לPCI-E. חלק מהסיבה היא שבKSP אין כרטיסי מסך זולים ב PCI-E עם VIVO. ואני צריך VIVO כדי לדגום אנלוגית. מה דעתכם, הצעות לשיפור\? מעבדי אינטל? Price Units Total Pentium 4 3.0 Ghz S-775 2M Cache 64 bit 1450 1 1450 לוחות אם למעבדי אינטל? GIGABYTE Price Units Total 8I915P DUO-A S775 DDR1+2 580 1 580 זכרונות? DDR II 533 Price Units Total 512MB A-DATA 350 2 700 כרטיסי מסך? GIGABYTE Price Units Total ATI RADEON 9250 VIVO, DVI 128MB 380 1 380 דיסקים קשיחים? WESTERN DI…

• 14 תגובות
    • 947 צפיות
  18. Started by Gamerino,

1. מה התקציב המירבי?6000 האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך?7000 2. מה שימושי המחשב? בעיקר משחקים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)?לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? 8/10 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא יודע מה זה 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? הרכבת מחשב בחנות 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. אין חנות ספציפית אני טבריה 9. מתי מתוכננת קניית המחשב? כמה שיותר מוקדם או החודש או ב10/9 10. האם יש בקשות מיו…

19. שלום רב מחפש מחשב עבור ילד בן 10 (ילד מתוחכם לגילו....), בעיקר למשחקים ועריכות גרפיות פשוטות יחסית: . מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4000 ש"ח (ללא חריגה) 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים (מיינקראפט), עריכה גראפית 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשיהות בינונית 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא 7. האם האם …

20. יש לי בעיית תקציב לקניית מחשב, לכן אני צריך לדעת במה להשקיע ועל מה לוותר בקניית מחשב לצורך עיבוד וידאו ופוטושופ?

• 8 תגובות
    • 947 צפיות
  21. Started by MOFRA,

מפרט ב1000 ששקל פלוס מינוס למשחקים לכרטיס מסך וללוח אם שתתאים לסוקט 478

• 2 תגובות
    • 947 צפיות
  22. http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1IWMB95 איך זה? אם הוא טוב אני יכול להתגמש בתקציב . ניסיתי לבנות לבד את אותו מפרט בסקיפיסייצא 3000 שקל.. יש לכם המלצה למפרט טוב שיריץ אוטוקאד ,אוטודאסק ,פוטושופ ,סקאצ'אפ, ועוד כמה תוכנות גרפיות לעיצוב ואדריכלות. כרטיס מסך יש לי ג'יפורס 9500GT 512 GB שאני יתקין על המחשב החדש. יש לי גם מארז ריק אבל זה יוסיף עלות הרכבה ונראה לי שעדיף חדש מורכב עם אחריות ,לא?

• 9 תגובות
    • 947 צפיות
  23. זקוק בבקשה למפרט מחשב עריכת וידאו (AVID) ללא ציוד היקפי (בלי מסך גם) בתקציב של עד 3500 ש"ח. לא יותר. תודה

• 3 תגובות
    • 947 צפיות
  24. שלום ברצוני לדעת מה הם דרישות מינימליות להרצת סרטים FHD 1080P בצורה חלקה. מה היא רמת מעבד מינימלית, כמות זיכרון, כרטיס מסך. כאשר כרטיס מסך כנראה ירכש חדש היות ואני רוצה שיהיה לו יציאת HDMI או שימוש בכבל DVI-HDMI יהיה מספיק טוב? בברכה דני.

• 7 תגובות
    • 947 צפיות
  25. הם הציעו לבן דוד שלי את המחשב הבא Intel Celeron 2.0 GHz Socket 478 128K CPU BOX Elitegroup זיןכרון DDR-RAM 128MB 3200 Samsung Original Memory . הארד דיסק 40GB 7200 rpm ATA100 HDD קרטיס מסך Matrox Millenium G450 DH 32MB Video פלןפי 1.44MB 3,5" Floppy Drive. צורב Lite-On 52/32/52 Retail CD-RW מודם Dynamode 56K V.92 PCI Modem מארז Antec SX1040BII 400W Case ש"ח 3261.55 אני יודע שזה חתיכת מחשב אבל בן דוד שלי אמר שאין לו הרבה תקציב אז דיירקט לאב נתנו לו את המפרט הזה אני חושב שזה אחלה מחשב לתקציב נמוך מה איתכם? רק רציתי לדעת פרטים על כרטיס המסך הMATROX, בדיירקט לאב אומרים שהוא הרבה יותר טוב מ-רדיאון 9500, זה נכון? הם אמרו גם שהזיכרון המיוחד שלו …

• 4 תגובות
    • 947 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.