ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,473 דיונים בפורום זה
-
ה-T43 האהוב שלי כבר עייף ומבוגר, אני לא יודע אם תוספת זיכרון תעזור לו או לא - אבל קצת מתחשק לי לפטופ חדש. הדרישות שלי : ארגונומיה מעולה - שיהיה נוח לפחות כמו הT43 גודל סביר - עד 15 אינצ' מסך טוב (המסך הנוכחי הוא 1400*1050, אני לא רוצה מחשב עם מסך פחות טוב) הסוללה לא חשובה לי בכלל, אני נמצא במקומות עם חשמל ביצועים - כמה שיותר חזק. אני לא משחק משחקים בדרך כלל, אבל הT43 שלי מצליח להריץ GTA IV, GTA SA, NFS, וחשוב לי שגם המחשב הבא ידע לעשות את זה יציאות HDMI - חובה (לחיבור למקרן) ואם אפשר שזה יהיה לפטופ שיש לו גם אפשרות לקניה של דוקינג סטיישן לעתיד - מה טוב התקציב - כמו שאמרתי, גג 5K ש"ח לקניה בארץ או מקביל לזה - לקניה בארה"ב תודה מראש רון.
-
- 7 תגובות
- 983 צפיות
-
-
hello all my lenovo x300 is getting old and I need a new laptop, needs to be light weight and there is no budget limit can you please advise me?
-
- 1 תגובה
- 983 צפיות
-
-
שיהיה אמין, קל ויפה... כן זה סטודנטית אז זה גם שיקול רציני אצלה
-
- 4 תגובות
- 983 צפיות
-
-
אני רוצה לדעת מה דעתכם בקשר למפרט אני קונה אותו השבוע או שבוע הבא אז אני רוצה לדעת מה דעתכם. בקשר למחיר המחיר כזה בגלל שאני לוקח בתשלומים אבל שהמחיר לא יעלה על המחיר הזה אם אתם חושבים שיש מה לשפץ תגידו. עכשיו בקשר לכרטיס קול אל תיתוכחו כי אני לא מוריד אותו בשום אופן !!! אות דבר גם למסך אני לא רוצה להחליפו ל CRT או שתציאו לי מסך LCD אחר יותר טוב. כל השאר תגידו לי מה אתם חושבים ומה אפשר לשפץ תודה!
-
- 2 תגובות
- 983 צפיות
-
-
שלום חברים, :s05: אני זקוק למחשב נייד בטווח של עד 2500 ש"ח שימושים עיקריים הם וורד, קצת גלישה באנטרנט, מעט הורדות, פאוורפוינט, צפיה בסרטים, קצת פוטושופ ועריכת סרטים בסיסית. לגבי עריכת סרטים, אם זה ממש מייקר אז אפשר לותר. חשוב שיהיה צורב ועדיף שלא אצטרך לשדרג אותו בעוד חצי שנה (תאימות לויסטה/windows החדש) אני יודע שהתקציב נמוך, אם הוא נמוך מידי לדעתכם אז אני יכול להתגמש ממש עוד טיפה, אבל עדיף שלא. תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 983 צפיות
-
-
-
היי, אבא שלי שוקל לקנות מחשב נייד חדש. המחשב שלו הוא די ישן במונחים טכנולוגים עם מעבד נייד מסדרת U מלפני 6 שנים (כלומר דור שלישי) אז כל דבר בתכלס יהיה שדרוג. ההתלבטות היא בעיקר האם ללכת על אחד מהדגמים החדשים עם COMET LAKE או ICE LAKE? (אני מניח שהתשובה הקצרה היא כן אבל חכו רגע) או שכדאי ללכת על משהו מבוסס WHISKEY LAKE או COFFEE LAKE שיש עליו יותר ביקורות טובות (כלומר, הבעיה עם הרבה מהדגמים שראיתי זה שאין עליהם המון ביקורות מעמיקות באופן טבעי כי חלקם מאד מאד חדשים) אם היה מדובר במחשב נייח לא בטוח שהייתי מתלבט והייתי בוחן נטו את ה-SPECS אבל מכיוון שזה נייד ואני כן חושב שיש דברים במחשב נייד שיכולים מאד להשפיע וזה לא רק לקרוא מפרט א…
-
- 0 תגובות
- 983 צפיות
-
-
אני צריך עזרה לבחור בין שני מפרטים המחשב מיועד למשחקים זה לא אמור להיות המחשב הכי טוב למשחקים אלא משהו סביר עם תמורה יפה לכסף מפרט ראשון: מארז ולוח אם של Asus כולל כל החיבורים הרלוונטיים, יציאות לכרטיסים וכו׳ Chipset h-67 מעבד: i5 2400 דיסק קשיח: 500gb sata3 זיכרון: 8gb DDR3 1333 צורב DVD כרטיס מסך: אופציה 1: ATI Readon 6850 1gb GDDR5 אופציה 2: Nvidia Gforce GTX560 1gb GDDR5 מפרט שני?: לוח אם : GA-PH67 DS-B3 של ג'יגה בייט מעבד: intel core i5-3450 זכרון: Transcend 4GB DDR3 1333 דיסק קשיח: SATA 500GB HITACHI צורב LG DVD כרטיס מסך : HD6850 GDDR5 1GB SAPPHIRE אני יודע שהמפרטים די דומים במפרט הראשון החברות לא מוזכרות אבל הן צריכות להיות חברות אמינות (מנסיון עם החברת מחשבי…
-
- 6 תגובות
- 983 צפיות
-
-
היי, אני צריך מחשב לעבודה נטו (אופיס + אינטרנט). חשבתי על דבר כזה: Compucase-HEC Midi Tower CI-6A19 W Front USB 300W 1 330.01 ¤ CD-ROM Liteon x 52 1 95.02 ¤ AMD Sempron 64 Bit 2800+ Socket 754 Box CPU 1 460.01 ¤ Western Digital 80GB 7200 rpm 8MB Buffer Serial ATA HDD 1 350 ¤ Gigabyte GA-K8VM800M + VGA Socket 754 Bulk Motherboard 1 370 ¤ Twinmos TMD7608S8E50D 256MB DDR3200 Memory 1 155 ¤ סה''כ: 6 1760.04 ¤ למחשב הזה יתווסף 256MB DDR3200 שכבר יש לי. האם הלוח הזה יספק את הסחורה? (אני מנסה לצמצם עלויות כמה שיותר) האם המחשב הזה יתן לי שיפור גדול לעומת Athlon XP 1700? או שכבר עדיף לי לקנות את כל מה שמסביב ולהשאר עם ה 1700 + לוח של Jetway + כרטיס מסך GF4MX?
-
- 10 תגובות
- 983 צפיות
-
-
מי שהוא יכול להביא לי מחיר? -מארז+ספק כוח ו.. 2 מאווררים -כרטיס מסך Geforce 5500 fx -2 צ'יפים של זכרון 512 400 הרץ (Dual) -לוח אם Avit AG8 -מעבד AMD64 sokete 939 3000 זה דחוף בבקשה תודה מראש!
-
- 13 תגובות
- 983 צפיות
-
-
היי אני מחפשת מחשב נייד לצרכים דיי סטנדרטים (משרדי/ללימודים/צפיה בסרטים) גודל המסך סטנדרטי (הבנתי שזה משהו כמו 15 אינץ') משקל - שיהיה קל סביבות ה2 קילו גודל מינמלי של דיסק קשיח 320 ג'יגה - עדיפות ל500. כולל צורב מומלץ שיהיו יותר מ2 כניסות USB ללא מערכת הפעלה אלו הצרכים הכללים. באחד הנושאים ראיתי שמישהו המליך על המחשב הבא: http://www.fre.co.il/sg_product~21351313513~39~89.htm האם הוא מומלץ? אפשר להוסיף לו צורב? תודה רבה!
-
- 4 תגובות
- 983 צפיות
-
-
שלום לכולם, להלן מפרט המחשב שקיים אצלי: pentium 4.2GHz 512k DDR 256MB 333 MHz Giga byte 8 st 800 6 USB 2.0 WD 40 GB 7200 rpm 8 M JB MX 440 64 MB DDR + TV out (GForce) המחשב נקנה לפני כשנה - ומתחיל לעשות לי בעיות - הוא איטי, הוא נתקע, הוא עמוס. חשבתי לעשות שני דברים: 1. לפרמט אותו. 2. לשדרג כמה רכיבים כדי לעשות אותו מהר יותר, עמ"נ שלא יתחיל להתקע עוד חודשיים שוב פעם. מהם הרכיבים שאתם ממליצים לי לרכוש כדי לעשות אותו מהיר יותר (בעיקר לצפייה בסרטים, שמיעת מוסיקה ושיטוט באינטרנט)? מכיוון שהתקציב שלי מוגבל מאוד, אנא תנו לי את המרכיבים החשובים ביותר לדעתכם. (חשבתי על הגדלת ההרד דיסק והגדלת זכרון - אבל אני לא יודעת איזה מומלצים לקנות... ואם אלו הרכיבים שכדאי). תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 983 צפיות
-
-
אני טכנאי מחשבים בעבר ועדיין מרכיב ומתקין לחברים ומשפחה מחשבים וכל מיני שטויות מסביב אז יש לי מושג מה הולך בעולם הזה חבר טוב שלי (שלא מבין במחשבים) צריך מחשב לעריכת וידאו (צלם חתונות, עורך וידאו וכל זה) השאלה היא אם לקנות מ pcpower.co.il (בטח יש עוד אתרים כאלו אבל לא יצא לי להתקל בהם) שבו מכריזים בגדול שהם מורידים ממך את כל כאב הראש של הרכבת מחשב, או לקנות חלקים מ ksp (את אותם החלקים בגדול ש pcpower מציע) ב 1000 שקל פחות (לפי בדיקה חפיפה שעשיתי) כשגם שם אני יכול לבחור ערכה מורכבת (ערכות מחשב לגיימר) ולבקש מהם שירכיבו לי את המחשב ויתנו לי אחריות על הקופסא כמו שהיא. הדגש הוא על כך שהחבר לא רוצה כאבי ראש, השאלה היא אם ההבדל בשירות (תכלס שניהם נותנים אותה אחריות) שווה 1000 שק…
-
- 0 תגובות
- 983 צפיות
-
-
המפרט נלקח מIQPC , נועד למשחקים כבדים במיוחד(אני מכור למשחקי מחשב... ), התקציה הוא בסביבות ה8800ש"ח. מתוכנן OC בעתיד, אך בקטנה... קטגורית מוצר שם מוצר מחיר דיסק קשיח : WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500KS ¤ 381 מעבד : INTEL CORE 2 DUO S775 2.4GHz(E6600) 1066MHz/FSB 4MB - BOX ¤ 1260 לוח אם : GIGABYTE GA-965P-S3 REV3.3 ¤ 573 זיכרון : G.SKILL 2048MB (1024MBX2) DDR2 800 CL5-5-5-15 - F2-6400CL5D-2GBNQ ¤ 807 כרטיס מסך : LEADTEK PCI-EX WINFAST GeForce PX8800GTS TDH 640MB GDDR3 320 BIT TV/O DVI - DX10 - RETAIL ¤ 2122 צורב DVD : LG DVDRW GSA-H42N DOUBLE LAYERED X18 - BLACK - BULK ¤ 196 מסך : DELL LCD 20´ 2007WFP ULTRASHARP FLAT PANEL MONITOR ¤ 2333 מארז : A…
-
- 11 תגובות
- 983 צפיות
-
-
לא למשחקים רק לאינטרנט משהו זול לא רוצה להוציא הרבה כסף
-
- 14 תגובות
- 983 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש שילוש של מעבד-לוח-זכרונות למשחקים (אפשרי שילוש זול לאוברקלוק אם יש הצעה כדאית). התקציב: 2,000 ש"ח עם עדיפות ל100 ש"ח.
-
- 6 תגובות
- 983 צפיות
-
-
שלום לכולם . לפני כחודש רכשתי 2 מחשבים ניידים . בהפעלה הראשונית שלהם המחשב הראשון החל להתקין ווינדואוס וכמו שהבנתי כך זה אמור להיות בהפעלה הראשונית . לעומת זאת במחשב השני הוינדואוס עלה ללא כל התקנה , כניראה שמישהו התקין כבר את הוינדואוס . אני , שאיני מבין גדול במחשבים לא הבנתי בהתחלה מה קרה וחשבתי שהכל בסדר , אך לאחר התייעצות עם חברים אמרו לי שהמחשב יכול להיות משומש והחנות דפקה אותי . התקשרתי לחנות ואמרו לי שחובת ההוכחה היא עליי מכיוון שעבר חודש . אני צריך את עזרתכם הדחופה בלהוכיח שהוינדואס הותקן לפני שרכשתי את המחשב , ושהמחשב משומש . תודה רבה לכל העוזרים .
-
- 11 תגובות
- 983 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד ישן CELLROn 400 לשימוש לימודי בעיקר יום אחד המסך שלו הפסיק לעבוד כמעט הוא מוציא אור מאוד חלש ככה שאי אפשר לראות בכלל [אם אני מחבר אותו למסך רואים הכל והכל עובד כמו שצריך] השאלה מה אפשר לעשות מבלי לשלוח לתיקון כי לא משתלם להוציא על זה כספ
-
- 9 תגובות
- 983 צפיות
-
-
http://www.pcworld.com/businesscenter/article/148411/pc_makers_roll_out_centrino_2_laptops.html עם תמיכה ב-HD ושיפורים נוספים.
-
- 4 תגובות
- 983 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? לדוגמה: אינטרנט ,סרטים ושיהיה כמה שיותר חזק למשחקים. * גודל המסך?15.6 מינימום * משקל רצוי?לא קריטי בערך * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)?ארוך במידת האפשר אחרי הכל זה למשחקים * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו)-HDMI וקורא כרטיסים * בלוטות?רצוי * גודל מינימלי של כונן קשיח?320 * צורב DVD?ברור * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי?לא תודה
-
- 6 תגובות
- 982 צפיות
-
-
שלום. אני מחפש מחשב נייד חלש יחסית, שיעלה את הווינדוז טוב (לא חובה 7) אבל שלא יהיה טוב למשחקים. אני צריך את המחשב נייד הזה לבית ספר לכן כל מה שאני צריך זה שיריץ מהר WORD ושטויות כאלה. אני מעדיף אם אפשר, מסך יותר גדול מ10 אינטץ' ועדיף גם יותר מ1G RAM כי הבנתי שבווינדוז 7 ג'יגה אחד פשוט לא יריץ את הווינדוז. גם יש העדפה לזמן סוללה כמה שיותר ארוך. חשוב שגם תהייה אחריות. תודה רבה לכם!
-
- 4 תגובות
- 982 צפיות
-
-
אהלן,זקוק למחשב נייד שישמש אותי בעיקר ללימודים\עבודה,קיבלתי המלצה ללפחות 8GB ראם,מעבד I5,וSSD של לפחות 512,עכשיו על הדרך אני מאמין שישמש אותי גם לגיימינג אבל אני לא מחפש מחשבי קצה והגדרות מקס אבל כן שיריץ משחקים באיכות בינונית+. בגדול התקציב באזור ה5K ובKSP יש דיל חמוד של מחשב נייד מבית Lenovo בעל מסך 15.6 אינטש IPS ברזולוציית FHD, מעבד Intel® Core™ i7-9750H 2.60GHz - 4.50GHz, זיכרון פנימי בנפח 16GB, כונן SSD בנפח 1TB, מאיץ גרפי NVIDIA Geforce GTX 1660Ti 6GB וללא מערכת הפעלה ב5 וחצי אלף בערך. ניסיתי לחפש באמזון דילים מעניינים אבל לא ראיתי הפרש מחירים משמעותי. ובנוסף אם יש המלצה למחשב נייד שישמש רק לצורך לימודים עבודה,(אם הפרשי המחיר…
-
- 3 תגובות
- 982 צפיות
-
-
[table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][/td][td][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td]לצערי, התאכזבתי לגלות הערב שלנייד שלי אין תחנת עגינה סטנדרטית שניתן לרכוש ולחבר למחשב(הייתכן שאינו תומך גם??). אז הבנתי שיש תחנות עגינה אוניברסליות(שלטעמי מועדפות למקרה שאחליף מחשב בעתיד). האם מחשב שאין לו תחנת עגינה סטנדרטית יתמוך בתחנת עגינה אוניברסלית? האם תחנת עגינה אוניברסלית כדאית בכלל? אם כן, אז אפשר המלצה על אחת כזו? תודה[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table]
-
- 3 תגובות
- 982 צפיות
-
-
שלום לכולם, מה דעתכם על המחשב הבא, מטרתו היא בעיקר משחקים. Intel 2.8GHz 800Mhz Kingstone PC3200 256 * 2 לוח ABIT IS7-E2 מארז עם ספק כוח של 400 וואט, 3 מאווררים אחד למעלה, מייצב כוח ואורות ניאון מקדימה. כונן, סידרום, צורב (לא משנה איזה, נגיד LG). ATI 9800PRO 128MB + TV, DVI WD 80GB 8MB ATA100 4900 שקל כולל הרכבה
-
- 6 תגובות
- 982 צפיות
-
-
אם אפשר בבקשה חוות דעת על המפרט הבא והצעות לשיפור. מעבד: Intel P4 2.8E GHz FSB 800MHz - 1MB cache לוח אם: Intel Rock Lake D865PERL - DCDDR400 FSB800MHz זיכרון: 2 * Kingston 256MB PC400 DDR צורב דיוידי: NEC DVD+-R/RW X8 ND-2500 Bulk הארד דיסק: WD 120GB SATA 7200 - 8MB Buffer כרטיס מסך: Club-3D Radeon 9550SE 128MB TV/DVI כרטיס רשת וכרטיס קול און בורד מחיר: 4000 שקל (שווה תכסף?) השאלה שלי היא בעיקר בקשר למחיר, אם הלוח אם הזה עדיף או ה ASUS P4S800 MX, ואם הכרטיס מסך טוב. תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 982 צפיות
-