עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by TRISOMY,

[table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][/td][td][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td]לצערי, התאכזבתי לגלות הערב שלנייד שלי אין תחנת עגינה סטנדרטית שניתן לרכוש ולחבר למחשב(הייתכן שאינו תומך גם??). אז הבנתי שיש תחנות עגינה אוניברסליות(שלטעמי מועדפות למקרה שאחליף מחשב בעתיד). האם מחשב שאין לו תחנת עגינה סטנדרטית יתמוך בתחנת עגינה אוניברסלית? האם תחנת עגינה אוניברסלית כדאית בכלל? אם כן, אז אפשר המלצה על אחת כזו? תודה[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table]

• 3 תגובות
    • 971 צפיות
  2. שלום, המחשב ישמש אותי לבית הספר לכתיבה בשיעורים ולהרצת סרטי HD [יחובר ל-LCD] בבית. התקציב הוא 4K הוא כמו שציינתי, רציתי לדעת מה הם החנויות המומלצות באיזור ראשון לציון לקניית מחשבים ניידים והייתי רוצה לקבל דגמים מומלצים לתקציב הנ"ל, עוד פרמטר חשוב הוא קליטת אינטרנט טובה מכיוון שאני מתכוון מכל מקום בבית [בית בסדר גודל של 160מ"ר] להתחבר לראוטר האלחוטי שנמצא בחדר של אחי, תודה רבה.

• 7 תגובות
    • 971 צפיות
  3. שלום לכולם, מה דעתכם על המחשב הבא, מטרתו היא בעיקר משחקים. Intel 2.8GHz 800Mhz Kingstone PC3200 256 * 2 לוח ABIT IS7-E2 מארז עם ספק כוח של 400 וואט, 3 מאווררים אחד למעלה, מייצב כוח ואורות ניאון מקדימה. כונן, סידרום, צורב (לא משנה איזה, נגיד LG). ATI 9800PRO 128MB + TV, DVI WD 80GB 8MB ATA100 4900 שקל כולל הרכבה

• 6 תגובות
    • 971 צפיות
  4. אהלן חבר'ה! יש לי מחשב אחלה שקניתי לפני יותר מ4 שנים והוא כבר מתחיל להזדקן (הכרטיס מסך - NVIDIA 9800GT שבק חיים) והגעתי להחלטה שהגיע הזמן לפנק במחשב חדש.. אני חושב שהייתה לו בעיית קירור גם שגרמה לו לקיצור חיים.. אבל אני לא מבין יותר מדי בנושא הזה אז אני לא רוצה להגיד סתם.. אקדים ואומר שהשימושים העיקריים שלי במחשב הם משחקים די כבדים, עריכה גראפית בפוטושופ ועריכת וידאו.. אני מחפש מחשב שיהיה מצוין לתקופה הזאתי וגם ידע להחזיק זמן לתקופה ארוכה.. סומך עליכם שתעזרו לי כמו שצריך 1. מה התקציב המקסימאלי? 4200 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית,…

• 7 תגובות
    • 971 צפיות
  5. תשמעו אולי על הדור הנוכחי אין צורך בI5 אבל לפי מפרט של משחק מהדור הבא (דור הPS4 והXBONE) יש דרישות לI7 הדוגמא שיש לי כרגע זה WATCH DOGS WATCH DOGS Minimum Supported OS: Windows Vista SP2 64bit, Windows 7 SP1 64bit, Windows 8 64bit Processor: Intel Core 2 Quad Q8400 @ 2.66Ghz or AMD Phenom II X4 940 @ 3.0Ghz RAM: 6 GB Video Card: 1024 VRAM DirectX 11 with Shader Model 5.0 (see supported list) Sound Card: DirectX 9 compatible Sound Card This product supports 64-bit operating systems ONLY Recommended Processor: Core i7 3770 @ 3.5Ghz or AMD FX-8350 @ 4.0Ghz RAM: 8 GB Video Card: 2048 VRAM DirectX 11 with Shader Model 5.0 or higher (see supported list) Sound Card: Surrou…

• 2 תגובות
    • 971 צפיות
  6. Started by ido_,

שלום, איזה ספק כח נדרש עבור מערכת כזו? [TABLE=width: 400, align: right] [TR] [TD=bgcolor: #FFFFFF, colspan: 4, align: left]‏Intel Core i7 4770 Haswell 3.4Ghz 8MB L3 Cache s1150 - Box‎[/TD] [/TR] [TR] [/TR] [TR] [TD=bgcolor: #FFFFFF, colspan: 4, align: left]‏Asus Z87-K LGA1150, Intel Z87, DDR3 1600, 2xPCI-E, VGA, DVI, HDMI‎[/TD] [/TR] [TR] [/TR] [TR] [TD=bgcolor: #FFFFFF, colspan: 4, align: left]‏G.Skill 2X8GB DDR3 1333Mhz PC3-10600‎[/TD] [/TR] [TR] [/TR] [TR] [TD=bgcolor: #FFFFFF, colspan: 4, align: left]‏Western Digital Red WD10EFRX 1TB Sata III‎[/TD] [/TR] [TR] [/TR] [TR] [TD=bgcolor: #FFFFFF, colspan: 4, align: left]‏Samsung 840 Series MZ-7TD120BW 120GB SSD SATA III‎[/…

• 5 תגובות
    • 971 צפיות
  7. Started by exeLz,

1. מה התקציב המקסימאלי?1500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?כמה שפחות, תכלס דיי גמיש 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. בעיקר cs:go לפעמים tf2,minecraft -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1920*1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?נמוכות, מקסימום ביצועים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן,…

• 3 תגובות
    • 971 צפיות
  8. המלצה למפרט בסביבות 3000 ש"ח ללא מסך וללא צורב. לפחות 512MB זכרון. שימושים עקריים: 1. משחקים בינוניים. 2. צפיה בסרטים 3. ללא CD ו- DVD 4. מקום אחסון גדול. (גדול מ- 120 GB)

• 3 תגובות
    • 971 צפיות
  9. Started by Chloe,

שלום אני מחפשת לקנות מחשב נייד טוב לצפייה בסרטים/סדרות, בית ספר, לשמוע מוזיקה,אינטרנט מסך בין 15.6 ל 17 אינץ אני לא בדיוק מתכוונת להוציא את המחשב מהבית אבל שלא היה יותר מדי עבד שימוש יום יומי! מעדיפה מחשב של 2 ב 1 תקציב עד 3000 שח לצערי

• 2 תגובות
    • 971 צפיות
  10. Started by elni,

מעבד: Intel Core2Duo E7200 2.53Ghz 775 לוח אם:Gigabyte P35C-DS3R זכרון:2GB (2x1G) DDR2-800 Kingston דיסק קשיח:250GB 7200 SATA2 Hitachi 16M כונן אופטי:SuperMulti DVDRW x20 LG כרטיס מסך:GeForce 8500GT 512MB PCIx16 כרטיס קול:AC97 128bit 6channels o/b רשת:10/100/1000 NET (ADSL ready מארז:ATX CASE 400w כל זה ב2400 ש"ח.. עכשיו בעיקרון המחשב הוא לצורך משחקים סרטים גלישה צ'אט וכאלה.. עכשיו הדברים היחידים שאפשרי בשבילי לשנות זה מעבד וכרטיס מסך לגבי הכרטיס מסך חברים שלי אמרו שאפשר לקבל משו יותר טוב... אבל אני לא רוצה לקנות כרטיס מסך ב1000 ש"ח, אפשרי משו ב600-700 , 800 גג (אם בכלל רצוי לשדרג). אני גם לא גיימר מטורף, פשוט כרטיס מסך שאם שווה להשקיע עוד 100-200 ש"ח ולקבל תמורה הרבה יו…

• 12 תגובות
    • 971 צפיות
  11. Started by Memot,

שלום אני קונה מחשב חדש ואני צריך את עזרתכם התקציב שלי הוא עד 5000 שקלים המחשב מיועד בעיקר למשחקים וסרטים חשוב שהוא שיהיה שקט הנה מפרט שחשבתי עליו: האם צריך לשפר משהו? מעבד: Intel Core 2 Duo E8400 3.0Ghz Penryn BOX כמות: 1 מחיר: ¤865 קירור למעבד: Arctic Cooling Freezer 7 Pro כמות: 1 מחיר: ¤105 לוח אם: Gigabyte GA-EP45-DS3R כמות: 1 מחיר: ¤675 מארז: Coolermaster CM 690 Black - זמין במלאי! כמות: 1 מחיר: ¤415 קירור למארז: Zalman F3 120MM Case Fan כמות: 1 מחיר: ¤41 ספק כוח: Corsair 650TX 52A @ 12V כמות: 1 מחיר: ¤581 זיכרון: G.Skill 4GB DDR2-800 DualKit (2x2GB) CL5-5-5-15 4GBPQ כמות: 1 מחיר: ¤433 קשיח למחשב שולחני: Seagate 500GB Sata II 32MB …

• 10 תגובות
    • 971 צפיות
  12. על המחשב יהיה תמיד: Windows Vista Ultimate Windows media player Internet explorer המון חלונות ממנו. ICQ לרוב עומס.. פוטושופ.. אנטיוירוס..[NOD32] אימיול או ביטורנט [לפעמים.] כל הנ"ל תמיד יעבוד.. שהמחשב ישמש למטרת משחקים אז השירים יפעלו ברקע גם. המחשב אמור להחזיק 3 - 4 שנים. בניתי מפרט .. משחקים אני משחק בתדירות בינונית. מעבד : INTEL CORE 2 DUO S775 1.86GHz(E6300) 1066MHz/FSB 2MB - BOX ¤ 1024 זיכרון : TWINMOS TWISTER 2048MB (1024X2) DDR2 800MHz CL5 ¤ 1251 כרטיס מסך : ASUS PCI-EX GeForce 7600GT SILENT 256MB DDR3 128 BIT TV/O DVI - EN7600GT SILENT/2DHT/256M - RETAIL ¤ 1022 דיסק קשיח : WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500KS ¤ 391 לוח אם : ASUS P5B-V ¤ 855 מארז : RA…

• 16 תגובות
    • 971 צפיות
  13. הוצע לי מפרט וכמה אנשים אמרו לי שחלק גדול מהמפרט פה לא טוב, אז אם תוכלו לתת לי חוות דעת על המפרט ולבצע את השינוים הנדרשים. תודה. מעבד INTEL CORE I5 750 2.66GHZ 8MB BOX לוח אם INTEL H55 TOM COVE LGA1156 זיכרון PATRIOT SECTOR 5 CL9 4GB 1333MHZ כרטיס מסך HD5770 1GB DDR5 - לא נאמר לי איזה חברה. דיסק קשיח SEAGATE BARRCUDA 500GB 7200RPM SATA 16MB מארז NZXT TEMPEST EVO ספק כוח SPIRE JEWEL 450WATT TRUE 12 CM FAN 4500 שקלים. אמרו לי שהלוח של אינטל לא טוב ובכלל עדיף MSI או GIGABYTE, האם זה עדיף? גם הזכרונות אמרו שהחברה ממש גרועה ולא כדאי לקנות מהם. על המארז אמרו שהוא מאוד חם, וגם מרעיש, אולי הוא מרעיש קצת כי יש לו 6 מאוורים, אבל הוא חם? על הספק אמרו שהוא לא יחזיק את המערכת. אם תבנו…

• 14 תגובות
    • 971 צפיות
  14. שלום לכולם, בניתי מפרט מחשב לגיימינג עד 6k ש"ח (כולל מסך ומקלדת), האם לדעתכם המפרט אופטימלי? אילו שינויים כדאי לבצע? רכיבים שאולי לא מומלצים? מה התקציב המקסימאלי? 6k ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.4 just cause , Fallout -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080P -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחש…

15. Started by ackohen,

שלום, רציתי לשאול: יש לי מחשב נייד - Dell Latitude D531 ביומיים האחרונים שמתי לב שהוא נורא חם (יותר מבדרך כלל).. הורדתי תוכנה לניטור הטמפרטורה והיא הראתה את הנתונים הבאים: יש שני ליבות: ליבה 1 : Low:42, High: 73 ליבה 2: low: 49, High: 75 האם הערכים הללו תקינים? איך אפשר לסייע בקירור? האם יכול להיות שלמטען / ספק החשמלי יש השפעה על הטמפרטורה? (אני חושד שיש מצב שהוא אולי נדפק קצת, הוא הקפיץ את החשמל לפני יומיים). תודה..

• 1 תגובה
    • 971 צפיות
  16. Started by itzikhen,

מארז- card reader ezcool מאוורר 25cm+לד ספק כח- a/pfc 550w fan 12 ci-power cwt לוח אם-p7p55 delx p55 asus מעבד- אינטל 2.8ghz 8mb core i5 1156 quad 760 מאוורר למעבד- 775/1156 cold bit זיכרון- kvr kingston 2 gb ddr3 X2 כרטיס מסך- nvidia geforce 450gts 1g- ddr5 cyclone msi דיסק קשיח -500gb sata2 32mb c/g wd דיסק קשיח- 1tera sata2 64mb c/d wd צורב- gh24ns50 שחור SATA LG DVDX24 DL כרטיס-3ext+1 int firewire pci מערכת הפעלה-win7 home premium heb 64bit הצורך שלי הוא לערוך וידאו בפרימייר cs5 או באדיוס, משחקים לא מעניינים אותי סך הכל 5,470 באייבורי. המערכת טובה? מספיק חזקה לעריכת וידאו? תעבוד בצורה שקטה? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 971 צפיות
  17. Started by Omri Salem,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3000, אפשר לחרוג אם בישביל שיגרוג משמעותי עד 3700 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מיועד בעיקר לגלישה,משחקיי רשת לא כלכך כבדים dota csgo 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? רמקולים בלבד. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) קיים ssd וכרטיס מסך rx 580 8g שיעברו למחשב אין לי צורך לשדרג את הכ.מסך כרגע 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? שיהיה שקט ככל האפשר אבל העיקר שיהיה בתקציב 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא …

• 1 תגובה
    • 971 צפיות
  18. Started by omery000,

לשדרג מחשב עכשיו או לחכות למעבדי Haswell ולכרטיסי מסך של AMD השנה? אני מפחד לחכות עם השדרוג הרבה זמן שהערך של המחשב שלי עכשיו לא ירד הרבה.. תודה מראש

• 4 תגובות
    • 971 צפיות
  19. Started by Big-B69,

שלום חברים ! ראיתי שהדגם המסוים מגיע עם 16GB ויש 2 סלוטים של 8 השאלה שלי האם הוא תומך ב32GB במקרה ואני אשדרג ל2 סלוטים של 16 ? מה קורה אם יש אחד של 8 ואחד של 16 ? האם 16 עובד כמו 8 ואז בעצם זה בזבוז ונשאר 16 ? או שהם עובדים כמו 24 ? תודה.

• 2 תגובות
    • 971 צפיות
  20. שלום לכולם, אשמח לעזרתכם המקצועית בהרכבת מפרט מחשב עבור אחותי, כאשר מדובר במחשב שישמש בעיקר לשימוש בתוכנות AutoCAD ו-SketchUp. להלן השאלון: 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5000 ש״ח ללא חריגה, אלא אם מדובר בדבר משמעותי. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית ובעיקר שימוש בתוכנות AutoCAD ו-SketchUp. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשיבות בינונית 6. האם מתוכנן אוברקלוק …

• 1 תגובה
    • 971 צפיות
  21. אהלן, קניתי כבר NVIDIA GTX260, קניתי גם Core I7...שניהם בבית מחכים לבית. התקציב הנוסף, ללא מסך כמובן, הוא כ4000 ש"ח. אשמח להצעות כאשר אני כן מייעד את המחשב גם לOC של עד 25% ולשימוש במולטימדיה ומשחקים כגון קרייסיס וכו'. אני מעדיף ככל האפשר גם מחשב שיהיה שקט יחסית... לוח ? (לקחת בחשבון אפשרות של SLI או לא ?) זכרון ? ספק ? (750 וואט אמור להספיק) דיסק קשיח ? מארז ? קירור למעבד ? (מה מתאים) מה עוד ? בכל אופן אין לי צורך ברמקולים מקלדת או עכבר...וכמו שרשמתי קודם, גם במסך. תודה רבה.

• 8 תגובות
    • 971 צפיות
  22. Started by maimon_y,

1. מה התקציב המקסימאלי: 1600 א) לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב:לא ניתן לחרוג. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה): עבודות באופיס משחקים קלים סרטים באיכות HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).אני מתכנן לקנות מסך בערך בגודל של 23 אינטצ' ברזולוצית HD לא מהגבוהות ביותר -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: …

• 2 תגובות
    • 971 צפיות
  23. היי, אני מחפש לקנות מחשב נייד חדש, השימוש העיקרי שלו בשנה הקרובה לשמש כציוד קצה לבחינות מעבר הראשונות של מייקרוסופט וסיסקו וכמובן לפעולות שוטפות בסיסיות, האם מישהו מכיר דיל טוב? תודה

• 0 תגובות
    • 971 צפיות
  24. מחפש מחשב ניייד שמסגול להריץ משחקים כמו BF2 או דברים לא כל כך חדשים (משחקי תורות גם גרפים). התקציב הוא עד 4500 ש"ח אני יודע שזה מעט אבל לא דרוש את איכות הגרפית הכי גובה. העניין הוא שחפשתי ביקורות על מחשבי ה MSI (מצאתי על מחשב אחד שכתוב שהוא זכה בכמה פרסים). וראיתי מחשב של DELL מסדרת 6400 שיש בו כרטיס גרפי בסדר ATI1400 הנה קישור http://www.notebookreview.com/default.asp?newsID=3137&review=Inspiron+e1505+Core+2+Duo מכיון שכל מה שראיתי בארץ זה דגמים עם הכרטיס על לוח אם של אינטל 950 שאולי הוא מספיק ואני לא יודע ועוד שאלה בקשר לקנית מחשב נייד בהנחה שאני משיג אותו במחיר עלות לחנות יש הפרש משמעותי במחירים בין עלות לחנות לעלות ללקוח תודה

25. Started by Simple-Plan,

1. תקציב מקסימלי 6 וחצי מינימום 5 (לא כולל מסך) 2. שימוש המחשב : בעיקר גיימינג ואחריזה גרפיקה ותכנים בHD (משחקים כמו : battlefield CRYSIS ) גודל מסך 16:9 FULL HD 3. ציוד הקפי : עכבר ורמקולים 4. שלא יהיה רועש מדי אממ נגיד 8 7 5. בלי OC 6. בלי מערכת הפעלה, והרכבה בחנות 7. איזור מגורים : קריית אונו והסביבה (כרגע ראשון לציון) 8. כמה שיותר חיבורי USB (וUSB3) וזיכרון בכונן קשיח משו כמו 1T 9. אולי יהיה שדרוג עתידי מקווה שלא החסרתי כלום

• 12 תגובות
    • 971 צפיות

דיונים חדשים בפורומים