עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by dorlevi551,

שלום לכולם, לאחר התלבטויות רבות הגעתי להחלטה ש aio אולי פחות טוב מנייח אבל נייח עם כל הציוד ההיקפי שלו מבחינת מחיר זהה בעוד ש aio נוח יותר. הנה 2 האפשריות הסופיות שלי אנא,איזה מפרט יותר טוב ומה דעתכם ל ה aio.? https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=20233 http://www.plonter.co.il/priceoffer_shoppingcart.tmpl?PriceOffer=103461-נייח תודה לכל העוזרים

• 3 תגובות
    • 983 צפיות
  2. Started by TalSedaka,

התקציב המתוכננן הוא 3000ש"ח אם צריך להגדיל או להקטין בהתאם למפרט שאני מבקש תגידו לי בבקשה מתכננן לקנות בישראל. רצוי גם לפרט במידת האפשר את הפרטים הבאים בגוף ההודעה: * מטרות המחשב? משחקים קלים, צפיה בסרטים HD ובנוסף למכללה ללימודים (Photoshop, AutoCAD). * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? מסך 15.4 עדיף, לא יודע מבריק או מאט. * רזולוציית המסך? לא יודע. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין דרישות מיוחדות לאמצעי קלט. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כן, רצוי זמן סוללה ארוך. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI לחבר לטלויזיה לראות סרטים. * Bluetooth? לא חובה. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500G, עם אפשרות לSSD. * כונן אופטי? צריך צורב כן. * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה…

• 0 תגובות
    • 983 צפיות
  3. Started by ברוס לי,

חודשים אני כבר מפנטז והגיע הרגע והשתחרר לי הסכום ורציתי את סנדי (בעיה כרגע) אבל בנוסף אני מתחיל להיות יותר ריאלי עם הכסף יש לי כבר כרטיס מסך NVIDIA GTS 450 בעקרון נדמה לי שלפי נטייתכם המערכת תבוסס על מעבד AMD 955 ואוברקלוק לא מתוכנן לכן אני מבקש המלצה ללוח אם ATX רצוי של ASUS עם SATA3 חובה ואם אפשר עם 4 כאלה מה שאומר בקר טוב נפרד ל-2 אבל לא חובה אם יש לאסוס לוח עם כרטיס קול טוב מהסטנדרט מה טוב כנ"ל לגבי הכרטיס תקשורת ןספק עדיף מודולארי אבל אם לא אז נתפשר. איכותי ולא יקר וזכרון עדיפות לGSKILL תודה מראש למומחים העוזרים

• 5 תגובות
    • 983 צפיות
  4. Started by אורי מ.,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? רצוי לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מיועד לנער בחטיבה שכרגע השימוש העיקרי הוא גלישה. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). -- ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.התחילה התעניינות בכל מיני משחקים אבל אין כוונה (לפחות כרגע) להשקיע במפרט רציני. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מתוכנן להרכש מסך 23-24 FHD (מחוץ לתקציב של המחשב) -לאילו הגדרות גרפיות מיוע…

• 1 תגובה
    • 983 צפיות
  5. אני בונה מחשב מולטימדיה לסלון ואני יש לי כבר מארז קטן שאני יכול לעשות לו שינויים לפי הלוח אם שאקנה חשוב לי שהמחשב יעבוד שקט ושהכרטיס מסך יעביר צמונה באיכוצ טובה לטלויזיה, המחשב לא יהיה מחובר לזג כלל אלה רק לטלויזיה. תקציב?! הממ.... כנראה שיקבע לפי איכות מול מחיר ובמה אני מוכן או לא להתפשר תודה לכול המגיבים

• 1 תגובה
    • 983 צפיות
  6. Started by simonldj,

שלום, אני חושב על לקנות מחשב נייד, ורוב הסיכויים שתיהיה לי אופציה לקנות אותו בארה"ב. אני לא סגור על תקציב, אבל יש לי בראש איזה מחשב אני צריך * מטרות המחשב? עבודה כללית, פיתוח (כולל VM של אנדרויד לדוגמא), גלישה, לפעמיים גרפיקה (בעיקר PS), וידאו, יחובר למסך נוסף FHD כנראה. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? כנראה 13" כי אני רוצה שהוא יהיה נייד, אולי מקסימום 15". עדיף מאט, לא רואה סיבה שאני ירצה מבריק, נכון? * רזולוציית המסך? אני אוהב שטח עובדה אבל כמה כבר אפשר לבקש ב 13", כמו שאמרתי יחובר לעוד מסך בבית רוב הזמן, כשלא, FHD תמיד מבורך * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? לא ממש * משקל רצוי? אין דירשה מיוחד. * הא…

• 0 תגובות
    • 983 צפיות
  7. בטח כולם מדעים כאן בפורום שבמעבדי אינטל התגלה באג שהתיקון שלו בתוכנה יתבטה בפגיעת ביצועים של כ-30%. כבר בניתי מפרט ראשוני מבוסס אינטל (8700 שזה דיי יקר ואני לא מתכוון להחליף אותו עוד שנתיים-שלוש) ואז תהיתי אם העניין לא הופך פתרון מסובב AMD לאטרקטיבי יותר. לצערי היו לי חוויות שליליות עם AMD לאורך השנים (התחממות בעבר הרחוק, ענייני תאימות). רעיונות/מחשבות בנושא?

• 2 תגובות
    • 983 צפיות
  8. Started by moshe20,

שלום אני צריך מחשב ללא מסך לא ציודי היקפי לא מתוכנן OC תפקיד עיקרי משחקי רשת סרטים ועבודה בו זמנית עם משחק + תוכנות למינהן בלי זכרון גם כי יש לי תודה אפשר לחרוג מהתקציב טיפה אם יהיה שינוי משמעותי בביצועי ראיתי את המפרט הזה מה אתם אומרים עם קצת שינויים? http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1302&CatCode=

• 17 תגובות
    • 983 צפיות
  9. AMD athlon xp 2000 392ש"ח specktek 256 mb ddr 333 mhz 263ש"ח gigabyte ga-7va 414ש"ח geforce fx 5200 128mb 404 ש"ח סך הכל 1473 דמי משלוח 39 1512 מהחנות www.zenit.co.il שווה?

• 3 תגובות
    • 983 צפיות
  10. שלום לכולם, אני מתלבט לפני קניה בין 2 מחשבים ואני אשמח אם תוכלו לייעץ איזה עדיף ומדוע, בהתאם לפירוט הדרישות הנ"ל, תודה! (כמו כן אם יש לכם הצעות אחרות אני אשמח) vostro inspiron * מטרות המחשב? משחקים (אני יודע שזה לא התקציב אבל עד כמה שאפשר ואני מתכוון ל Crysis וכו') סרטים תכנות ועבודה שוטפת * גודל המסך? 15.6 * משקל רצוי? לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) עדיף שיהיה HDMI * בלוטות? לא משנה * גודל מינימלי של כונן קשיח? 500GB * כונן CD/DVD? צורב? לא משנה * כונן Bluray? לא משנה * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא

11. סיוע בהרכבת מפרט לעריכת אודיו - Cubase , תקציב עד 3K אשמח אם תוכלו לעזור לי, 1. מה התקציב המקסימאלי? 3,000 שקלים. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיפות לנסות לחסוך. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אפשרי להוסיף 400-500 שקלים במקרה הצורך למען בוסט רציני אם קיים. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת אודיו באמצעות תוכנת Cubase5 אם אפשרות שדרוג לגרסא 8. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Cubase - כבד. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. …

• 1 תגובה
    • 983 צפיות
  12. Started by guyk,

הי, יש לי מחשב נייד של DELL, XPS "13.3, ומשום מה בשבועות האחרונים שמתי לב שהמחשב אינו קורא את ה-DOK שלי (שניים של סאן דיסק- 2GB ו-8GB Contour). בשני חיבורי ה-USB המנורות של הDOK עובדות, אך התיקיה או משהו לא נפתחים או מופיעים ב"מחשב שלי" מה אפשר לעשות? *שני הDOKים עובדים במחשבים אחרים... עריכה: שמתי לב שגם קורא הכרטיסים (הפנימי) לא עובד. אך היציאות USB עובדות למכשירים אחרים...

• 5 תגובות
    • 983 צפיות
  13. Started by yitshak,

אני צריך לבחור אחד מבין הדגמים הבאים (אני לא קונה את זה מכספי האישי ואין לי אפשרות לבחור דגם אחר). אודה לעצתכם. דגם: acer Aspire V5-571-53314G50Mass מעבד: Intel® Core i5-3317U CPU @ 1.70Ghz 1.70Ghz דגם: Dell inspiron 3520 מעבד: Intel® Core i3-2370M CPU @ 2.40GHz 2.40 GHz

• 7 תגובות
    • 983 צפיות
  14. Started by zobb,

אחים שלי אני רוצה לקנות מחשב חדש התקציב עד 5000 לא כולל מקלדת, מסך, עכבר, הרדיסק, רמקולים, סידי, פלופי,צורב. אני צריך מחשב למשחקים. א. תנו לי 2 מפרטים הראשון שיהיה עם OC שממולץ למשחקים ומפרט שני שיהיה בלי OC שמתאים למחשקים. ב. במחשב צריך להיות כרטיס קול Exsgiy 2 של Cretive ג. ושיהיה כרטיס מסך REDON 9700 של הרקולס תודה לעזוזרים

• 4 תגובות
    • 983 צפיות
  15. Started by afff,

אני רוצה לקנות מחשב נייד בסביבות ה 2600-2800 חשוב לי שהמחשב יריץ סרטים ומשחקים חלק משחקים כמו פוטבול מנגר 2011 ושיעבוד ללא תקיעות! שהמחשב ייקנה בארץ תודה רבה

• 1 תגובה
    • 983 צפיות
  16. Started by Lidor Abu,

* מטרות המחשב? משחקים ולימודים( תלמיד תיכון) * גודל המסך?כמה שיותר גדול האם חשוב מסך מבריק או מאט? לא חשוב * רזולוציית המסך? כמה שיותר גבוהה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? עכבר אלחוטי * משקל רצוי? לא חשוב * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כן עד 10 שעות לפחות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * Bluetooth? כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח?HDD 1 TB * כונן אופטי? כן כולל צורב * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? Lenovo * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם ? מעבד לא מסדרת U

• 0 תגובות
    • 983 צפיות
  17. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 שקל פלוס מינוס 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים. הכל, מכבד לקל. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080p. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. מחפש מקלדת. שקטה יחסית ועם כפתורים שטוחים (כמו בלפטופים). אחת לא גימיקית או יפה משהו מיוחד אבל טובה למשחקים, עם קליק נעים 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול …

• 5 תגובות
    • 983 צפיות
  18. Started by Shlomi062,

אהלן, 1. מה התקציב המקסימאלי? 5,000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשרי להוריד קצת. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בגדול המחשב אמור לשימוש יום יומי, אבל רוצה אופציה להריץ פיפא לדוגמא או תוכנת לעריכה גרפית. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פוטושופ ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: פיפא מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מחשב נייד... -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/…

• 2 תגובות
    • 983 צפיות
  19. שלום לכולם שמי עמית, ורציתי להתעייץ איתכם לפני שאני קונה מחשב נייח, עד עכשיו היה לי: פנטיום 4.3, 512 זיכרון פנימי, לוח אם מבית חברת Asrock, מארז של ZIP, וכרטיס מסך 7600GS AGP. הלך לי הכרטיס הבנתי שאני חייב להשתדרג. לפני שהתחיל אומר שאין צורך בציוד הקפי. יש לי מסך: Flatron L1732TQ 17 אינץ' הייתי רוצה שתמליצו לי על מחשב שיספק אותי למשחקי רשת, כרגע אני משחק: קאונטר-סטרייק ואני יודע שהוא לא דורש הרבה אבל בטח בעתיד השאף לעוד או סתם במקביל.. מפרט שיהיה מאוד קריר, חזק, עדיפות גבוהה למעבד intel, וכרטיס מסך Geforce, שאיפתי שהמחשב החדש ירגיש לי "עולם אחר" מהקודם. ו יהיה חזק לשנתיים הקרובות. מעדיף חנות שבאזור המרכז, בעבר שאפתי לקנות מTMS, אשמח עם תביעו את דעתכם על חנות ז…

• 9 תגובות
    • 983 צפיות
  20. מחפש מחשב ניייד שמסגול להריץ משחקים כמו BF2 או דברים לא כל כך חדשים (משחקי תורות גם גרפים). התקציב הוא עד 4500 ש"ח אני יודע שזה מעט אבל לא דרוש את איכות הגרפית הכי גובה. העניין הוא שחפשתי ביקורות על מחשבי ה MSI (מצאתי על מחשב אחד שכתוב שהוא זכה בכמה פרסים). וראיתי מחשב של DELL מסדרת 6400 שיש בו כרטיס גרפי בסדר ATI1400 הנה קישור http://www.notebookreview.com/default.asp?newsID=3137&review=Inspiron+e1505+Core+2+Duo מכיון שכל מה שראיתי בארץ זה דגמים עם הכרטיס על לוח אם של אינטל 950 שאולי הוא מספיק ואני לא יודע ועוד שאלה בקשר לקנית מחשב נייד בהנחה שאני משיג אותו במחיר עלות לחנות יש הפרש משמעותי במחירים בין עלות לחנות לעלות ללקוח תודה

21. שלום לכולם, יצרתי את המפרט הבא באתר www.tmsfox.co.il. הצרכים שלי - שימושים כלליים (אופיס, אינטרנט, סרטים כולל איכות HD), חבילת תוכנות ADOBE (פלאש, פוטושופ...), ועריכת וידאו ביתית עם פרמייר. אני לא משחק משחקים, בטח לא כבדים, אולם לא מוציא מכלל אפשרות משחק פה או שם. יש לי מסך של 19" שבהמשך ארצה לשדרג ל- 22". אשמח לדעת האם המפרט הנ"ל עונה על הצרכים: Intel Core 2 Duo E8400 3.0GHz 6Mb 1333MHz BOX, יחידות 1 ¤950 http://www.tmsfox.co.il/product.aspx?productid=1163 Gigabyte GA-EP43-DS3L P43 Chipset, יחידות 1 ¤455 http://www.tmsfox.co.il/product.aspx?productid=1731 Cooler Master RC-690 No Power Supply ATX Mid Tower Case , יחידות 1 ¤389 http://www.tmsfox.co.il/product.aspx?producti…

• 13 תגובות
    • 983 צפיות
  22. בוקר טוב הטכנאי שלי הציע מפרט מחשב ב3370 ש"ח וזה המפרט רוצה לבדוק זה הצעה משתלמת? תעזרו לי זה סכום די גדול אשמח לחוות דעת זה המפרט מעבד 7700 I7 מארז MONSTER זיכרון DDR 4 8G לוח ASUS B250 כרטיס קול קריאטיב אופטי דיסק SSD 240G sandisk

• 1 תגובה
    • 983 צפיות
  23. Started by Liit2104,

i3 1.8ghz 4g ram ddr3 15" http://www.bestbuy.com/m/e/product/features.jsp;jsessionid=D1EEAD77BFE5D4A082E01DB7D313C119.bbmdotp-app32-124?skuId=7498211&type=moreInfo&product=hardGoodPrd%3A1219275163834&id=1219275163834 זה המחשב במצב חדש ועם אחריות תקפה לעוד כמה חודשים..

• 0 תגובות
    • 983 צפיות
  24. מחפש מחשב חזק שיכול להריץ תוכנות Avid, Adobe וכדומה ויוכל להריץ גם משחקים חדשים. הכרטיס מסך צריך להיות של Nvidia לא כי אני מעריץ שרוף אלא התוכנות הנ"ל (לפחות Avid) תומכת בהם יותר טוב. אין צורך בציוד היקפי כמו מסך ומארז אבל צריך ספק, חשוב אם אפשר שיהיה כרטיס קול (לא חייב הכי איכותי) אחר מה Realtek שבה מובנה על gigabyte. דבר אחרון, צריך הארד דיסק גדול מקווה שאפשר לעמוד באתגר של המפרט בגדר התקציב. אשמח לכל עזרה!

• 14 תגובות
    • 983 צפיות
  25. Started by יניב,

תגיבו בבקשה על המחשב בניתי אותו לפני 3 שבועות כבר http://planet.nana.co.il/yani4/NEW.jpg

• 10 תגובות
    • 983 צפיות

דיונים חדשים בפורומים