ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,491 דיונים בפורום זה
-
מה התקציב המקסימלי? 3500-4000 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל - עדיף להתכוונן על 3500, אבל אפשר לחרוג עד ל4000 במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ניתן לחרוג מעל 3500. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקים וסרטים א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). לשימוש בסופי שבוע ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? שני מסכים - אחד 22" Led FullHD, ועוד מסך טלוויזיה LCD 37", גם היא FullHD. שני המסכים הולכים להיות מחוברים בו-זמנית. * לאיזה סוג משחקים…
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
צריך מפרט שיריץ לי סורס סבבה ככה ב3אלף ככה לא כולל מסך. לא כולל ספק+מארז. ואם הלוח אם הזה GIGABYTE GA-81945PL-G הוא לוח טוב או אפילו סבבה, אז גם לא כולל לוח אם.
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, שבוע הבא אני טס לאמריקה, ואני רוצה לקנות מחשב נייד פשוט יחסית לאמא שלי. המחשב הולך לעמוד באותו מקום פחות או יותר, ככה שלא באמת משנה הגודל שלו, כי הוא לא הולך להיות נייד במיוחד. * מטרות המחשב? תוכנות האופיס (פאוור פוינט, וורד), גלישה באינטרנט, דבר שאמהות עושות. לא נועד בשביל משחקי מחשב או משהו בסגנון. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? עדיף מסך גדול יותר, לא משהו ענק, אבל משהו גדול יחסית. לא יודע מה ההבדל בין מבריק ומאט. * רזולוציית המסך? גבוהה יחסית. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? מקלדת נוחה. * משקל רצוי? לא משנה. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא משנה, מאחר והמחשב לא זז מהמקום ותמיד ליד המטען. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות?) שיהיו לפחו…
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
סיוע בהרכבת מפרט לעריכת אודיו - Cubase , תקציב עד 3K אשמח אם תוכלו לעזור לי, 1. מה התקציב המקסימאלי? 3,000 שקלים. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיפות לנסות לחסוך. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אפשרי להוסיף 400-500 שקלים במקרה הצורך למען בוסט רציני אם קיים. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת אודיו באמצעות תוכנת Cubase5 אם אפשרות שדרוג לגרסא 8. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Cubase - כבד. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. …
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, פרסמתי כבר לא מזמן בקשה, אך הדרישות השתנו והתחדדו מעט . אני צריך מפרט עבור HTPC עםתמיכה ב FULL HD וSURROUND עם יציאה אופטית. כמו כן המארז צריך להיות קומפקטי. הקומפקטיות מוגבלת עם הדרישה לביצועים וליכולת להוסיף חומרה בעתיד: תמיכה במע' הפעלה 64BIT יכולת להתמודד עם תוכנות גרפיות, וכן ADOBE PREMIER PRO ורצוי שיהיה אפשר להוסיף במארז כרטיסים עם חיבור PCIE ( לדוגמא שדרוג כרטיס מסך וכו') אשמח אם המפרט יהיה מרשת מחשבים, ואם לא, אז מחנות על הקו בית פ"ת לנתניה (פ"ת,כפ"ס, רעננה, נתניה וכו') תודה מראש!!!
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות מחשב נייד ללימודי הנדסה וגם למשחקים פה ושם חיכיתי שיצאו הכרטיסים החדשים ועכשיו הם בחוץ אני רוצה מחשב שיחזיק כמה שנים טובות הסתכלתי וראיתי שלאסוס יש מחשבים טובים במחיר שפוי יחסית איזה מבין שני המחשבים יותר טוב ואם יש טעם להשקיע את ה 300 דולר הנוספים האלה? http://www.xoticpc.com/catalog/product_compare/index/
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2200 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך כמה שניתן ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עיצוב גרפי לא כבד ושימושים בסיסיים (אופיס, אינטרנט) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). photoshop, Illustrator ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט?אין 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד …
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
1. מה התקציב? 8-9 אלף מזומן 2. מטרות המחשב? משחקים כבדים כמו gta iv/cod5 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לא יש הכל 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? לא 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? ivory 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד? מחשב שקט לא חייב במיוחד אבל שלא ירעיש כל כך 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? הכל שיהייה מותקן בחנות 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? לא 9. האם חשוב שקט? עד כמה? חשוב 10. האם מתוכנן OC? אם כן - עד כמה (בינוני/משמעותי/אקסטרים)? לא מתוכנן 11. במפרט למשחקים - באילו משחקים מתכוונים לשחק, על אילו הגדרות ובאי…
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום רב, היום בצהריים כיביתי את המחשב בצורה מסודרת (Shut down) כאשר ראיתי שבסוללה טעונה כמעט במלואה וכשהגעתי הביתה המחשב אינו נדלק. ניסיתי ללחוץ פעמים רבות על לחצן ההדלקה, לחיצה לכמה שניות, פירקתי את הסוללה ונשפתי בין החריצים, ניסיתי להדליק עם וללא הסוללה, כמו כן עם ובלי טעינה. אני גר בהרצליה אך נמצא הרבה בחיפה, אשמח להמלצות לנסות דברים בעצמי ולהערכה כמה יעלה התיקון במעבדה/טכנאי כמו כן, המלצות למי ללכת (המחשב נרכש בארה"ב באיזור 2008 כך שאין כבר אחריות מן הסתם) תודה רבה לפורום!!! יוני
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מצאתי את המפרט הזה לוח אם דגם: ASUS P5S800vm מהירות FSB: 800 MHz כרטיס קול משולב: 6 ערוצים 5.1 כרטיס רשת: משולב 10/100 יציאת S.ATA: שתי יציאות יציאת AGPx8: כלול יציאת PCI: 3 סה"כ יציאת USB 2.0: 6 סה"כ תמיכה ב- Dual channel DDR: ללא תמיכה בדיסקים S.ATA: כלול תמיכה בדיסקים S.ATA 2: כלול תמיכה במעבדים בטכנולוגיית 64Bit: כלול דיסק קשיח יצרן: SamSung / Maxtor טכנולוגיה: S.ATA נפח איחסון: 120 GB מהירות: 7200 RPM זכרון מטמון cache: 8 MB אחריות: 3 מעבד סוג מעבד: Intel LGA 775 64Bit דגם מעבד: 630 מהירות מעבד: 3 GHz מהירות FSB: 800 MHz זכרון מטמון cache: 2 MB אחריות: כל החיים מארז כולל ספק: 500 וואט כניסות USB מלפנים: 2 זכרון יצרן: American DATA …
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, ראשית רציתי לברך אותכם על האתר הזה. ממש מצויין, עלו והצליחו. עכשיו לעיניינינו, אני חושב לקנות בימים אלו מחשב חדש. המחשב ישרת אותי בעיקר ליישומי משרד שונים : NET , Office. וכדומה. המחשב לא ישמש ל- OC ואומנם אני לא חובב משחקים מושבע אך לא הייתי רוצה למנוע ממני את האפשרות לשחק עליו משחק פה ושם . אשמח לקבל מפרט למחשב מבוסס AMD. התקציב עומד על 5000 כולל מסך, תודה.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3800 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 4000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, סרטים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב Mass Effect 3, Batman Arkham City, The Elder Scrolls V Skyrim, Modern Warfare 3, Rage, Deus Ex Human Revolution, The Witcher 2, Crysis 2, Dragon Age 2 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב 1680X1050 (מסך Dell 2007WFP) -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב גבוהות. בינוניות למשחק כבד מאוד כמו Crysis 2 3. האם יש צורך בציוד הקפי אין צורך 4. האם יש רכיב…
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום חברים! חבר טוב שלי שעוסק בעיצוב גרפי שרף לעצמו את המחשב הוא צריך מחשב חדש (בלי מסך כמובן) בהקדם האפשרי. אני בדיוק תפסתי אותו לקראת רכישה ב NANA ואתם יכולים לנחש לבד איזה מחשב הוא היה קונה מהם. ברגע זה הוא קצת תפרן ולכן התקציב לא ממש בשמיים, האם מישהו יכול לעזור לי לעזור לו למצוא משהו מתאים? בגלל שהוא לא מתעסק בכלל בתלת מימד אז אני מנחש שכרטיס מסך בנפרד לא חיוני? על פי ההשערה שלי, הוא צריך מעבד חזק לוח אם טוב ולפחות GB 2 RAM כמובן שאם כול זה הוא צריך מארז, זיכרון, וצורב DVD תודה רבה על העזרה דודו
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית (פוטו שופ) ועבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1280x1024 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות-גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד…
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשרי לחסוך במידת האפשר ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית(פוטושופ ואילוסטריטור), עריכת סרטונים(אפטר אפקט), לצורך שיווק א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פוטושופ, אילוסטריוטור,אפטר אפקט באופן תדיר -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? אני צריך לעריכה עצמה, החומרים שאני עורך לא דורשים רמה גרפית גבוהה 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 5. עד כמה …
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
חיברתי את הנייד למסך טלויזיה,לניגון סרט אני רוצה לסגור את מכסה הנייד ולהשאיר את הסרט עובד על המסך הטלויזיה אפשר להגדיר דבר כזה? מערכת הפעלה VISTA
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לא כולל: מסך, כרטיס מסך, פלופי , CD , מקלדת , עכבר ורמקולים. תודה
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן חברים מחפש מחשב נייד לעבודה לימודים וגלישה באינטרנט התקציב הוא עד 3. ראיתי את המחשב הנל בksp אשמח לחוות דעת, כמו כן אם יש מחשב נייד אחר מומלץ אשמח לשמוע ( אציין שאני לא מבין ממש במחשבים) https://ksp.co.il/?uin=39049 בתודה ושבת שלום, יונתן
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב שישמש בעיקר לתכנות, שימוש ביתי - office, internet, קצת משחקים לא כבדים במיוחד. ללא מסך, אך עם כל הציוד ההיקפי - כולל צורב וDVD. אשמח לקבל גם המלצות לחנויות זולות וטובות. כאמור בסכום הינו 3000-3500 ולא יותר. אשמח לקבל מפרטים מבוססים intel וגם amd
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
עיקר העבודה תיהיה עם עט, צריך ממשק טוב+ בנושא הזה (רגישות, מהירות ודיוק). עבודה עם מסמכים, שירטוטים, PDF, וגלישה באינטרנט מדי פעם (לא קריטי). כמו כן חיי סוללה ארוכים. האם טאבלט יכול לענות על הצרכים אלה (בעיקר על העבודה עם הstylus) או שצריך לרכוש משטח כתיבה ייעודי (כמו הbamboo למשל) שיתחבר למחשב נייד?
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אשמח לקבל הצעה על מחשב לשימוש משרדיים, חשוב שיהיה חזק ומהיר בהפעלת במחשב ובשימוש שוטף. תודה 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית (אופיס,אינטרנט,שמיעת מוזיקה) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080P …
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, המאוורר של הנייד שלי (ASUS EEE 1005ha) עשה רעש מעצבן. פירקתי אותו בשביל לראות מה הבעייה, ןאחרי ההרכבה מחדש הוא לא עובד. אני חושב שהחזרתי הכל בדיוק למקום, ואני לא מבין מה הבעייה. מה עושים? במידה והמחשב הלך, איך אני מחבר את ההארד דיסק למחשב אחר בשביל לגבות אותו? תודה!
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לבן שלי מחשב עם המפרט הבא: win 10 home intel core I5 - 6500 3.2 GHz RAM 8 GB HD SSD 22 GB + 931 GB Intel HD graphics 530 מעוניין לשדרג את המחשב כדי שמשחקים (FIFA 21, ורטנייט, וכו') יעבדו חלק. מה מומלץ לשדרג? תודה, עמית
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 1500 דולר - לפטופ א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימושים משרדיים ופוטושופ וסרטים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). גדול מסך באזור ה15 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת…
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
רוצה לקנות נייד VOSTRO 1500 של DELL --> http://www1.euro.dell.com/content/products/productdetails.aspx/vostronb_1500?c=il&l=he&s=bsd והבעייה שחוץ משני חנויות שמצעתי לא יודעה איפה מוכרים אותם במחירים נורמלים. בחנות הזאת -- http://www.adscomp.co.il/he/product_h.php?idn=6241 לפני שבועים מחיר היה 4480 וכבר רציתי לקנות ,אך משבוע שעבר הם העלו את המחיר ל4700 למרות שדולר ירד ובאתר של דל המחיר לא זז כלל והפרש של 1000 ש"ח בינהם לישראל שזה לא הגיוני . פניתי לחנות ולפי התשובה שלהם הבנתי שהם העלו זאת כי הם היחידים שמוכרים אותו .... לאומת זאת חנות הזאת לא מפרסמת מחיר -- http://www.nextop.co.il/Product.asp?Pid=lap-de68&Cat2Cat1ID=1&Cat2ID=2 אך התקשרתי ונאמר ל…
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-