ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,382 דיונים בפורום זה
-
בוקר טוב, אני מתקשה להחליט איזה חברה כדאי לקנות MSI, Lenovo or Gigabyte? בשלושת החברות האלו יש את אותו מפרט דומה: core2due 1.66ghz 2gb ddrII 160 gb sata windows vista premium ההבדלים: lenovo - מגיע עם כרטיס gforce טיפה יותר חזק מהסטנדרט. שנה אחריות. gigabyte - שנתיים אחריות. הזיכרון בתדר 800mhz. MSI- שנתיים אחריות. המחיר של כולם בסביבות 3800 שח. איזה חברה כדאי לקחת? מי הכי אמינה? המחשב מיועד למטרת לימודים ואינטרנט בתקווה שהוא יחזיק 3-4 שנים. האם כדאי להרחיב ל-3 או אפילו 4gb זיכרון? זה ישפיע הרבה על קצב העבודה? תודה מראש, יואב.
-
- 7 תגובות
- 949 צפיות
-
-
שימושים: 70% - הרצת סימולציות עם מערכים גדולים והרבה לופים (לא עיבוד תמונה) בעזרת התוכנות הבאות: MATLAB, C ו FORTRAN 15% - אינטרנט 10% - עבודה עם אופיס ו-LATEX 5% - משחקים לא נדרש ציוד היקפי. כונן קשיח: שיהיה אמין ככל הניתן. עדיפות לשני כוננים קטנים יחסית (80 ג'יגה לאחד - יספיקו), כאשר אחד מהווה גיבוי של השני. צורב: צריך צורב DVD (אמין). מערכת הפעלה: WIN XP (לא להכניס את מחירה לעלות). לא מתכוון לשדרג לויסטה בזמן הקרוב. מחשב אמין שיחזיק כחמש שנים ללא OC והרחבות, פרט לרכישת כרטיס מסך (אם כרטיס מסך בסיסי מתכנס בסכום - אז מעדיף להכניס גם אותו). תקציב: 3500 עם גמישות קלה. תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 949 צפיות
-
-
אני מחפש נטבוק להורים - בעיקר לגלישה ב WIFI וקריאת ספרים אלקטרוניים גודל מסך - רצוי כ 7-8 אינצ' לא יותר מ 10 אינצ'. חייב להיות מט ולא מבריק אורך חיי סוללה - מקסימלי, סוללה ניתנת להחלפה מערכת הפעלה - ללא (אני מחפש ספציפית מחשב ללא מערכת הפעלה) תקציב - עד כ 1500 שקל, רצוי כמה שפחות
-
- 8 תגובות
- 949 צפיות
-
-
הרכבתי מפרט הסכום שהגעתי אליו הוא 3500 +- הייתי מעוניין אם למישהו יש הסגות או שינויים אם תוכלו לעזור לי אשמח מאוד המפרט הוא: COMPUCASE CI-6a19 ATX SUPER MIDI (black) TOWER 372 CASE 2 fans AMD Athlon 64 3000 Venice BW-E6 Socket 939 Tray Igloo 7200L Light CPU Cooler for AMD Athlon 64/939 Sony/Citizen/Panasonic/Teac 1.44MB 3,5" FDD 52 POWERCOLOR Radeon X800GT 256MB PCI-E זכרונות KINGSTON או TWINMOS בתצורת CL3 שני סטיקים 512 וההתלבטות היא איזה לוח אם מהבאים הכי יתאים למפרט הנ"ל: GIGABYTE GA-K8NF-9 NFORCE4 Albatron K8NF4U nForce 4 Ultra Motherboard 600 Epox EP-9NPA+ Ultra Abit AN8 Ultra אני לא OC בכלל אם זה משנה למרות שהייתי שמח קצת ללמוד על כך. נראה לי …
-
- 10 תגובות
- 949 צפיות
-
-
דרישות משתמש: א) שקט נפשי (כלומר להפעיל את התוכנות הבסיסיות במקביל ושיעבדו באופן שוטף: WINDOWS+ נגן+ אינטרנט+שיתוף קבצים+ אנטיוירוס+מס' קבצי OFFICE) ב) מחשב טוב למשחקים ג) OC בינוני תיאור המפרט: מעבד: intel core 2 duo E8400 לוח אם: intel Icedale uATX זיכרון: kingstone 4G (2*2G) 800 MHZ כרטיס מסך: nVidia 9600 GT מארז: HEC 6A19B עם 2 מאווררי 12 ס"מ דיסק קשיח: WD 500G SATA2 16 MB כונן: צורב DVD של Lg סה"ך 3500 ש"ח יש לי כמה הסתייגויות מהמפרט הזה תגידו לי אם הן מוצדקות: 1) לוח האם אינו מוכר/נפוץ כל כך. 2) לוח האם תומך בזכרון עד 800 MHz ( חסרון בשדרוג עתידי) 3) האם הוא בנוי ל OC ? 4) האם לא כדאי להשקיע בזכרון של 1066MHz במקום 800MHZ (כלומר האם יש הבדל משמעותי ביניהם שמצדיק את…
-
- 14 תגובות
- 949 צפיות
-
-
תקציב 8000-9000 שקל אשמח אם יש הצעות לחלקים אחרים, דרכים לייעל כמו להוריד משהוא נועד לגיימינג כבד ואוטודסק מאיה תודה core i7 5820k box crucial ddr 4 2133mhz gigabyte x99 gaming 5 gigabyte 970gtx g1 gaming crucial m500 240gb ssd seagate barracuda 7200 2tb nzxt phantom 410 +fsp raider 650w scythe ninja 3 windows 8.1 nod 32 8 9182 tms
-
- 2 תגובות
- 949 צפיות
-
-
שלום לכולם אחי מחפש לקנות מחשב חדש בשביל משחקי מחשב כבדים. הוא לא צריך ציוד הקפי. התקציב הוא עד 5000 ש"ח תודה לכולם וערב טוב 1. מה התקציב המקסימאלי?5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקי מחשב א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. dragon age: inquisition Assassin's Creed Unity call of duty crysis 3 -מהי הרז…
-
- 1 תגובה
- 949 צפיות
-
-
שלום לכולם ותודה מראש על העזרה! מחפש המלצה למחשב גיימרים במחיר כולל של 5 אלף ש"ח. עכבר ומקלדת איכותיים במיוחד כבר יש לי וכך גם תקציב נפרד למסך ולכן התקציב הוא לכל שאר חלקי המחשב. מאחר ואני מעדיף להימנע מבעיות אחריות אני רוצה להזמין את המחשב כולו מאתר מסוים כמו KSP (סתם דוגמא, כל חנות אמינה תתקבל בברכה). חובה: כרטיס מסך איכותי (אני מתכנן לקנות מסך 19 אינץ' איכותי וצריך כרטיס מסך נורמלי) צורב DVD מינימום 6 יציאות USB 2.0, לפחות 2 קדמיות יציאת שמע קדמית תתקבל בברכה (אבל אני אחיה גם בלי) צבע - שחור בלבד (אני עם MX1000 ומקלדת שחורה של לוג'יטק ומחפש משהו תואם) הארדיסק - מינימום 250 ג'יגה. המלצות שונות יתקבלו בברכה! תודה מראש, מתן
-
- 5 תגובות
- 949 צפיות
-
-
תודה
-
- 7 תגובות
- 949 צפיות
-
-
אני רוצה לרכוש נייד של לנובו יש שם אופציה ל Integrated Mobile Broadband (Gobi 2000 3G with GPS) [add $150.00] האם זה רלוונטי בישראל עם אורנג'? מה אצטרך לעשות אח"כ בשביל שיהיה לי אינטרנט סלולרי בארץ אם ובלי הנ"ל? תודה
-
- 5 תגובות
- 949 צפיות
-
-
אני מחפש מחשב טוב שאני אוכל להריץ כמה תוכנות ביחד שמשחקים יעבדו בלי בעיות בקיצור אני רוצה את המחשב הטוב ביותר שאפשר להשיג בכסף הזה הדברים שאני צריך בעיקר הם מעבד, לוח אם, זיכרון, כרטיס מסך, מארז וכונן קשיח
-
- 16 תגובות
- 949 צפיות
-
-
הנייד שברשותי חדש של חברת gigabyte מסוג W566N האם אני יכול לשדרג מ8400GS ל8600GS ?? ואם כן כמה יעלה לי ???
-
- 6 תגובות
- 948 צפיות
-
-
[table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][/td][td][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td]לצערי, התאכזבתי לגלות הערב שלנייד שלי אין תחנת עגינה סטנדרטית שניתן לרכוש ולחבר למחשב(הייתכן שאינו תומך גם??). אז הבנתי שיש תחנות עגינה אוניברסליות(שלטעמי מועדפות למקרה שאחליף מחשב בעתיד). האם מחשב שאין לו תחנת עגינה סטנדרטית יתמוך בתחנת עגינה אוניברסלית? האם תחנת עגינה אוניברסלית כדאית בכלל? אם כן, אז אפשר המלצה על אחת כזו? תודה[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table]
-
- 3 תגובות
- 948 צפיות
-
-
אז קניתי מחשב חדש ויש ברשותי מחשב ישן הנה החומרה מה הוא שווה? מעבד Q8400 box לוח מ Gigabyte p31 מארז Coolermaster 335 elite ספק כוח Seasonic 400w קשיח 500g western digital כ מסך Asus hd 4870 זיכרון Corsair 4g אני מעוניין לדעת אם יש אפשרת למכור אותו ואם הוא שווה משהו חשוב לציין שהוא כמו חדש עובד בלי שום בעיה
-
- 5 תגובות
- 948 צפיות
-
-
Athlon 64 3200+ (S-754) 1630 K8VDX (s754) asus 860 512mb samsung 580 RADEON 9800Pro TV,DVI 128MB Sapphir 1330 80 GB 7200 ATA-100 8 430 westren digital Teac/SONY 1.44 40 LG x52 92 ATX MIDI 400W usb,p.stab.,black&silver 280 17'' 753 DFX FLAT samsung 800 סה"כ 6060 ש"ח מה אתם אומרים? ויללה תחילו לשנות!!
-
- 8 תגובות
- 948 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה שתרכיבו לי בבקשה מפרט של מחשב בתקציב של 3000 בלי מסך עם ציוד הקפי רגיל המטרות שלי הם למשחקים כבדים ללא OC בנסוף רצית לשאול עוד משהו. יש לי מסך LCD של 32 אינץ' ואני מעוניין שהוא ישמש בתור מסך למחשב שיורכב עכשיו. האם זה ממולץ להשתמש בו בתור מסך למחשב? הרזולוצייה הגדולה שלו לא תשפיע על הבצועים וגם רציתי לשאול אם יש מדריך או איזה כבל צריך כדי לחבר את המחשב לLCD תודה לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 948 צפיות
-
-
דעתכם על המחשב הבא לצורכי צפיה בסרטים OFFICE ללא משחקים מעדיף אינטל Intel Core i3 530 Socket 1156 2.93Ghz 4MB Tray, יחידות 1 ₪534 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1599 Gigabyte GA-H55M-S2 H55 CHIPSET, יחידות 1 ₪404 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2076 Transcend 4GB Kit (2GBx2) DDR3 1333Mhz Core I3 I5 I7, יחידות 1 ₪400 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1921 צורב LG GH24 SATA x 24 Black, יחידות 1 ₪132 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1572 ANTEC NSK4480B-II 380Watt Black , יחידות 1 ₪433 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=61 הרכבת מחשב עד 3000 ש"ח ובדיקת מאמץ לחלקים, יחידות 1 ₪99 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid…
-
- 3 תגובות
- 948 צפיות
-
-
שלום לכולם, אודה לכם אם תוכלו לתת לי המלצות למחשב נייד בסכום של כ- 3000 ש"ח. דרישות: -שיהיה מאוד מאוד מהיר, צריך בעיקר בשביל פיתוח תוכנות. -לא מעניין אותי משחקים, אז אפשר כרטיס מסך גרוע, כנ"ל לגבי כרטיס קול. -דרוש מעבד חזק, נראה לי שכדאי שה- HDD של מערכת ההפעלה יהיה מסוג SSD. -מסך לא משנה הגודל. -עדיף שיהיה בעל נפח אחסון רב. -לא חייב שיבוא עם מערכת הפעלה. ***הכי חשוב המהירות תגובה כאשר אעבוד איתו*** תודה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 948 צפיות
-
-
שלום לכולם, קודם כל - תודה מראש על העזרה! הגיע הזמן (יש שיגידו שמזמן) לשדרג את כרטיס המסך שלי (GTX 660) ואני תוהה איזה חלקים נוספים אני צריך לשדרג / להחליף כדי ליצור מערכת שתואמת בצורה טובה כרטיס חדש. מבחינת כרטיס גרפי חדש, אני חושב שאלך על GTX 970 - אני מחפש כרטיס שיכול להריץ היום את כל המשחקים בהגדרות גבוהות (מאוד) ב-1080p על מסך של 45 אינץ' ושיחזיק לשנתיים-שלוש הקרובות בהגדרות סבירות פלוס. אין לי צורך ברזולוציה גבוהה יותר (ובעתיד הנראה לעין). אני לא משחק משחקי אוןליין כמעט בכלל, אז כרטיס שעדיף בביצועים שלו בגזרה הזו מיותר מבחינתי גם. נראה לי שאין צורך בכרטיס חזק יותר ויקר יותר, נכון? ממליצים על אחר? הנה המפרט של המחש…
-
- 2 תגובות
- 948 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4000 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים כמו Call of Duty\GTA V ותוכנות עריכה, אפטר אפקט,פרימייר\פוטושופ 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? כמה שיותר שקט 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא …
-
- 3 תגובות
- 948 צפיות
-
-
המפרט נבנה על בסיס הרבה מאוד מפרטים שפורסמו בפורומים כאן ועל סמך ביקורות שונות. התקציב המקורי היה 5K ועלה קצת לאור הדרישות לכן השאלות הוא: ניצול תקציב: ניצול בטווח 4800-5500 שימושים: בניית אפליקציות, תכנות, תלת מימד, עריכת וידאו, בניית אתרים... אוליי גם משחקים... תוכנות: 3dsmax, visual studio, zbrush, photoshop, vegas, premiere etc. מיועד לגיימינג: גם! בין היתר (שימוש בינוני, משחקים חדשים מן הסתם, אין דוגמא ספציפית) מסך ורזולוציה: המחשב אמור לעבוד באופן קבוע עם שני מסכים FHD, עם אופציה עתידית ל-3. ציוד היקפי: אין צורך ממשי, אם יש המלצות מעניינות למסך בין 23" ל32" או מקלדת\עכבר תמיד טוב לשמוע. רמת שקט: רצוי שיהיה שקט ברמה סבירה, 6-7, אך אין צורך ממשי. העדפות שונות: אין העד…
-
- 4 תגובות
- 948 צפיות
-
-
קניית מחשב ללא כרטיס מסך (יש לי כבר כרטיס מסך 3060TI) אין לי דרישות ספציפיות רק שיהיה חזק למשחקים ויראה טוב התקציב שלי הוא עד 4000 אפשרי אולי לחרוג טיפה
-
- 2 תגובות
- 948 צפיות
- 1 follower
-
-
. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל כי גם ככה זה גבולי ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.CS:GO, Battlefield, COD -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 22"/24" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות + 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכ…
-
- 2 תגובות
- 948 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד של ASUS , דגם: 1215N, המטען הנייד כנראה אתמול נהרס, היה ריח של שרוף שהזכיר ריח של רובה "פיקות" למי שמכיר. האחריות שלי תקפה עד 09/11/2011, ככה שאני חייב להגיע לשם בראשון כדי לגמור את העיניין הזה כמה שיותר מהר, את המחשב רכשתי מ-KSP ב-09/11/2010, החשבונית אצלי ורשום בה שיש לי שירות איסוף והחזרה ע"י מעבדות סרבפרו. אני לא ממש יודע מה כדאי לי לעשות, להופיע אצלם במשרדים עם המטען והקבלות, או לטלפן אליהם ולקוות שהם לא ימרחו את ה-3 ימים שישארו בתקווה שהם לא יצטרכו להחליף לי לחדש. עצות? דעות? אני כרגע תקוע בלי נייד בדיוק כשאני צריך אותו, אשמח אם מישהו התעסק איתם ויודע איך אפשר לגמור את זה כמה שיותר מהר
-
- 1 תגובה
- 948 צפיות
-
-
מעבדי אינטל? Price Units Total P4 2.93 Ghz S-775 1M Cache 64 bit 860 1 860 לוחות אם למעבדי אינטל? ASUS Price Units Total P5GD2-X (915P) S775, PCI-E, DDR 2, GBL 670 1 670 זכרונות? DDR II 533 Price Units Total 512MB Twinmos 270 1 270 כרטיסי מסך? ASUS Price Units Total RADEON AX550GE 256MB PCI-E, DVI , TV 540 1 540 דיסקים קשיחים? WESTERN DIGITAL Price Units Total 80GB SATA 7200 8MB WD800JD 340 1 340 כוננים- ??1.44, CD-ROM, DVD?? DVD Price Units Total Philips 16x48 125 1 125 מארזים? Price Units Total HEC Compucase CI-6A21 400W 360 1 360 Total price 3165 ¤ אולי הוא אפילו טוב מישי לבן אדם שכעקרון צריך מחשב לאינטרנט עבודות וקצת משחקים לילד
-
- 12 תגובות
- 948 צפיות
-