עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. האם יש תמורה טובה יותר לכסף מהדגם שאציג למטה? אני יכול לרכוש את הדגם הנ"ל מחו"ל, עד לבית, בעלות של 6000. וזה המפרט שלו: ASUS TUF Gaming F17 Gaming Laptop, 17.3” 144Hz Full HD IPS-Type, Intel Core i7-11800H Processor, GeForce RTX 3060 , 16GB DDR4, 1TB PCIe SSD, Gigabit Wi-Fi 6, Windows 10 Home בעקרון, אני מחפש מחשב חזק. לא מחפש לחסוך בתקציב. להשקיע כמעט את כולו. רוצה מחשב לשנים קדימה. עם תקנים חדשים וכדומה. מעבר לרצונות שלי- אני לא מבין במעבדים, דורות, מה ההבדל בין AMD לאינטל. לכן פונה אליכם בבקשה. איזה מחשב הייתם רוכשים אם הייתם במקומי? הייעוד הוא תכנות. שיהיה חזק. המחשב שהצגתי למעלה מיועד …

2. שלום לכולם חבר מעוניין לקנות מחשב גיימינג המבוסס על אחד המפרטים שמוצעים באתר: מעבדIntel Core i5 - 750 - 2.66GHz1000 גוף קירור למעבדARCTIC-COOLING FREEZER 7 PRO REV.2140 לוח-אםGIGABYTE GA-P55M-UD2600 זכרונות4096MB (2048MBX2)1066/1333 MHz DDR3550 כונן קשיחSAMSUNG F3 1TB 32MB SATA2 7200 RPM : HD103SJ370 כונן אופטיDVD-RW - SATA115 כרטיס מסךPOWER COLOR HD5770 1GB GDDR5850 מארזANTEC THREE HUNDRED300 ספק כחSEASONIC S12II 430W BRONZE320 סה"כ4245 ש"ח אבל ברצונו להוריד כמה דברים הוצע לו לרדת או למעבד i3 במחיר 600 שקל או I5 650 במחיר 800 . אני רוצה לדעת מה אתם חושבים על המעבדים הללו והאם שווה לו ללכת על I3 בהנחה והיעוד של המחשב הוא רק משחקים (ועל כן עדיף מעבד בעל תדר ליבה גבוהה יות…

• 5 תגובות
    • 964 צפיות
  3. המחשב מיועד למשחקים סרטים אינטרנט וכו' ללא OC כרגע המסך 19" יכול להיות שישתנה ל22" מעבדי אינטל Core 2 Duo E8400, 1333Mhz, s775, 6MB לוחות אם למעבדי אינטל ASUS P5KPL-CM s775 1333Mhz, Intel G31, DDRII 800, PCI-E, HDAudio, GBL זכרונות X2 DDR II 800Mhz - Life Time Warranty 2GB Kingston Value דיסקים קשיחים Western Digital 500GB 7200RPM, 16MB, SATA II כרטיסי מסך GIGABYTE HD 4850 512MB Zalman Fansink GDDR3 DX10.1 HDTV 2xDVI PCI-E 2.0 כרטיסי קול 7.1 Channel Audio צורבים LG DVD±RW GH22NS x22 Black SATA ציוד רשתות On Board 10/100/1000 מארזים HJA-6000 MIDI Black (No PSU) ספקי כוח Golden Tiger 450W, 12cm Fan (24pin) ציוד היקפי יש.... סה"כ 2942 אבל יש מבצע משהו עם …

• 10 תגובות
    • 964 צפיות
  4. Started by mdk182,

שלום לכולם, הבנתי שפה מסתובבים כל הכרישים של החומרה בארץ, ואני די בור בנושא, אז אודה לכם מאוד אם תוכלו לעזור לי. אני מתחיל ללמוד אנימצייה בתלת מימד, ובמקביל המחשב צריך להיות גם מתאים לגיימינג עדכני (עדיפות שנייה אך לא מבוטלת בכלל). 1. מה התקציב המקסימאלי? 8000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? תרגישו חופשיים. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 0 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת תלת מימד בראש ובראשונה, וגם גיימינג. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Lightwave, maya, after effects, כבד, ובעתיד פרנסה בע"ה. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימ…

• 0 תגובות
    • 964 צפיות
  5. Started by maimon_y,

1. מה התקציב המקסימאלי: 1600 א) לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב:לא ניתן לחרוג. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה): עבודות באופיס משחקים קלים סרטים באיכות HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).אני מתכנן לקנות מסך בערך בגודל של 23 אינטצ' ברזולוצית HD לא מהגבוהות ביותר -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: …

• 2 תגובות
    • 964 צפיות
  6. פריט דגם אחריות מחיר מעבד Intel Core 2 Duo E4400 כל החיים 660 ¤ לוח אם Gigabyte GA-G33M-DS2R 3 שנים 645 ¤ תוספת לוח אם GIGABYTE SPDIF AUDIO CABLE 12CR1-1SPINO-11R IN & OUT - 50 ¤ זיכרון CORSAIR VS2GBKIT667D2 DDR2 2GB (1GBX2) 667MHZ CL5 VALUE כל החיים 480 ¤ כ. מסך GIGABYTE GV-RX26T256H RETAIL RADEON HD2600XT PCI-E 256MB 3 שנים 675 ¤ דיסק כשיח Western Digital WD5000AAKS 500GB 3 שנים 605 ¤ צורב DVD LG GSA-H62N X18 Black שנתיים 180 ¤ קירור למעבד ARCTIC COOLING Alpine 7 6 שנים 65 ¤ מארז 300W Compucase-HEC 6K31 Mini Tower שנה 250 ¤ כ. לכידה WinTV-PVR-150 MCE kit כולל שלט 360 ¤ סה"כ יוצא לי המחשב 4245 ש"ח (לא לפי חישוב של המחירים המצויינים.. כי אני קונה מחנות …

• 12 תגובות
    • 964 צפיות
  7. מומחים יקרים שלום. אני מתכנן לקנות מחשב חדש ואני צריך את עזרתכם בבחירת כרטיס מסך ולוח אם. איזה משתי לוחות האם הבאים יותר טוב ולמה? (המחיר כמעט זהה) GIGABYTE - G1975X s775, 975X, HDaudio, SATA2, GBL פרטים ניתן למצוא כאן: http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=1955&ProductName=GA-G1975X ASUS - P5WD2-E Premium s775, 975X, HDaudio, SATA2, GBL פרטים ניתן למצוא כאן: http://www.asus.com/products.aspx?l1=3&l2=11&l3=248&model=981&modelmenu=1 איזה משתי כרטיסי המסך הבאים יותר טוב ולמה? (שוב המחיר כמעט זהה) ASUS - Radeon X1600XT Silent 256MB, DVI, VIVO, PCI-E פרטים ניתן למצוא כאן: http://www.asus.com/products.aspx?l1=2&amp…

• 12 תגובות
    • 964 צפיות
  8. מבקש את דעתכם - אני רוכש מחשב גימיינג חדש ולאחר שדי נסגרתי על רוב המפרט אני מתבלט בין שתי אפשרויות: 1. קשיח למחשב שולחני: SAMSUNG SSD 830 128GB 2.5 - בקניית מחשב חדש כמות: 1 - מחיר: ₪525 וכרטיס מסך: MSI GTX660 TI 2GB HDMI OC EDITION כמות: 1 - מחיר: ₪1579 2. לוותר על ה-SSD ולקנות כרטיס מסך - Gigabyte GTX670 2GB GDDR5 WindForce OC - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪2243 אנא עזרתכם...

• 9 תגובות
    • 964 צפיות
  9. לא כולל: מסך, כרטיס מסך, פלופי , CD , מקלדת , עכבר ורמקולים. תודה

• 12 תגובות
    • 964 צפיות
  10. שלום אני מחפש המלצה למחשב ביתי המיועד לצרכי ילדים (בני 6 ו-10). הצרכים העיקריים של הילדים, סרטים, משחקים קלים ושימושי אופיס. אין לי מושג מה נדרש. נקודת המוצא שלי, המחשב הבא מאייבורי (אני לא נעול על חנות): http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=6462 ושדרוג הדיסק קשיח ל1 TB. אשמח ואודה להמלצותיכם. חשיבות של כרטיס מסך/קול וכדו'. בנוסף אשמח להמלצה לרמקולים ששימושם העיקרי לסרטים. תודה רבה. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2300 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר סרטים, שימושי אופיס ומעט משחקים ברשת (מחשב לילדים, הגדול בן עשר). א) ב…

• 6 תגובות
    • 964 צפיות
  11. Started by no nick,

בהמשך לדיון הקודם ודיבור עם ההורים הועלתה אפשרות של קניית מעבד בנוסף לל"א, וכ. מסך שגם ככה הייתי צריך להחליף, עכשיו אני צריך מפרט חלקי ב2500 הכולל מעבד, ל"א וכ. מסך. אני צריך ל"א שיהיה תואם ATA. אם אפשר הצעות גם של אינטל וגם של AMD, המחשב מיועד למשחקים, תודה.

• 14 תגובות
    • 964 צפיות
  12. שלום, יש ברשותי מחשב DELL VOSTRO 1510 ואחרי עבודה ממושכת איתו אני מרגיש כאבים, יש איזו המלצה לפתרון? מישהו אמר לי שאולי סטנד לנייד שיגביה את המקלדת יפתור את העניין, אני רוצה לשמוע אם עוד מישהו נתקל בבעיה ואיך הוא פתר אותה. תודה רבה.

• 4 תגובות
    • 964 צפיות
  13. Started by buuhaa,

שלום. הווינדוס קורס לי ואני רוצה לפרמט את הנייד. יש מחיצה שלמה של RECOVERY במחשב ואני מבינה שאיתה אני אמורה להתקין מחדש (לא קיבלתי שום דיסק התקנה). כבר גיביתי את כל החומר שחשוב לי. אבל אני לא יודעת איך לעשות את זה (אני יודעת לפרמט מחשבים בדרך הרגילה ללא שום בעיה) . זקוקה להדרכה מכם. תודה רבה.

14. תקציב: אין הגבלה קנייה במדינות אחרות: אפשרות לקנות בארץ, בתאילנד, אנגליה, ובאתר אמזון. מטרות המחשב: כל סוגי המשחקים, צפייה בסרטים, עריכת סרטים, שימוש יומיומי גודל מסך: 13.3" או 14.0" סוג מסך: אני מעדיף מבריק (לא מט), ואני גם מעדיף שהמסך יהיה IPS רזולוציית מסך: 1920x1080 FHD ומעלה דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט: אין חוץ ממסך טאצ' אבל לא חובה זמן סוללה: 6 שעות ומעלה יציאות מיוחדות: אין צורך סוג כונן קשיח: עדיף SSD אבל אפשר שילוב או רק HDD כונן אופטי: אין צורך תמיכה בתחנת עגינה ייעודית: אין צורך נדרשת אחריות בינלאומית: לא האם בתקציב צריך רשיון למערכת הפעלה: לא האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי: לא דרישה מיוחדת: כמו שאמרתי קודם, מסך טאצ' יכול להיות נחמד ואני רוצה שהמחשב…

• 5 תגובות
    • 964 צפיות
  15. Started by z X-Ray,

1. מה התקציב המקסימאלי?7000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:OVERWATCH,DAYZ,GTAV וכל החדשים בהמשך -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים…

• 1 תגובה
    • 964 צפיות
  16. התקציב עודכן ל2200 הכי חזק שאפשר למשחקים איך המפרט מעבד Intel Core 2 Duo E7200 Tray ¤483 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IE7200ay לוח אם GIGABYTE GA-945GCM-S2L ¤239 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=39125 כונן קשיח Hitachi Deskstar 160GB SATA2 8MB ¤185 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=Deskstar160S זיכרון G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 5-5-5-15 PQ ¤380 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=F2-6400CL5D-4GBPQ כרטיס גרפי GeCube RADEON HD3850 HDMI 512MB PCIe ¤472 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=GV391 צורב LG GSA-GH20N X20 DVD ¤125 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=GSA-GH20N מארז כולל ספק…

• 10 תגובות
    • 964 צפיות
  17. שלום, אני צריך מחשב לבית עבור אמי לעבודה משרדית בעיקר, כלומר על וורד וכאלה וגלישה באינטרנט (ואולי באופן משני גם צפייה בסרטים). התקציב הוא בסביבות ה-1,000 עד ה-1,200 ש"ח. רצוי שהמחשב שמיועד לעבודה משרדית יוכל להתמודד עם טאבים וחלונות וורד ולא ייזחל אחרי שתי שניות - האם יש חיה כזו? נ.ב. מכיוון שאמי דוברת רוסית אז יש בד"כ בחברות כמו KSP איזשהי חבילת רוסית שכוללת גם וורד ותוכנות שונות וכו'? תודה

• 2 תגובות
    • 964 צפיות
  18. התקרה היא סביבות 7000. קודם כל: מסך 19" איכותי, חשבתי על viewsonic vx922. (זה כבר 2000 שקל ) המלצה לפני הכל: לקרוא את המפרט הנוכחי שלי, אני הולך לערבב חלקים ממנו במחשב החדש ולהיפך. פרטים בהמשך. הבסיס לקניה הוא: 6300 או 6400 עם 4mb של cache, יש לי אפשרות להשיג את ה 6400 במחיר של הגירסה עם ה 2mb. האם ה 4mb יתנו לי יתרון כלשהו על ה 2mb ומצדיקים את ההבדל בין ה6300 ל 6400? אם אפשר לדחוף פנימה 6600, מה טוב, יותר OC לוח איכותי, עדיין מתלבט מאוד בין ה P5B ל GB טוב או ABIT. הוצאתי את ה 680i מהרשימה בגלל בעיות BIOS קשות. עוד רעיונות ללוחות ל OC? זכרונות - אם שואלים אותי על DDR אני יודע מעולה סוגי צ'יפים ומבין, ב DDR2 אני חסר ידע לגמרי ???. ראיתי יותר מדי סוגים ויותר…

• 6 תגובות
    • 964 צפיות
  19. החנות שקרובה אלי ונוןתנת תמיכה טובה עובדת רק באינטל. המחשב לשימוש בייתי + משחקים ברמה בינונית להלן המפרט ללא מסך. לוח אם ASUS P5580VM מעבד Untel GHz 3.0+1M זיכרון 2* 256MB DDR 400 כרטיס מסך GEFORCE 5 5200 FX כרטיס רשת Dynamode 10/100 PCI צורב DVD תוצרת נק. כמובן : כונן 1.44, דיסק קשיח SATA 7200 80 MB 8MB ( מה המספר 8MB מבטא? את הקש של הדיסק?) מה אתם יכולים להוסיף לי? מפרט טוב? עבדו עלי? איך לשפר? האם תמורת אותו מחיר אני יכול לקבל AMD יותר טוב? מה צריך להוסיף למשחקים ברמה גבוהה? תודה לעוזרים !!

• 9 תגובות
    • 964 צפיות
  20. Started by guyafik11,

היי, רציתי לשאול לגבי המחשב הזה איך המפרט? ובמיוחד אם הספק יחזיק את המערכת? http://www.up2me.co.il/v.php?file=77473781.jpeg אשמח לעזרה, תודה!

• 3 תגובות
    • 964 צפיות
  21. . מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 5500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? פיתוח בבית של אפליקציות ווב, אנדרויד ולפעמים גם C#. הרצה של VMים של לינוקס וסביבות נוספות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). VS2012, Eclipse , VMWare Workstations ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 24 אינץ' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהו…

• 4 תגובות
    • 964 צפיות
  22. הרעיון בגדול הוא לחבר את המחשב הנייד למחשב הנייח כך שמסך המחשב הנייד ישמש כתצוגה בשליטת המחשב הנייח אפשרי?

• 3 תגובות
    • 964 צפיות
  23. מה יהיה עדיף בתור מחשב שישמש לעבודה בפוטושופ, Visual studio.net, אולי גם solidworks, ובין היתר ישמש גם כמחשב ביתי לכל דבר (HD גדול) וכרטיס מסך טוב. מה עדיף ללכת על Quad או על dual? כדאי ללכת על מערכת עם BUS גבוה? רצוי להישאר עד מתחת ל4.5K, אבל אם רצוי אפשר להוסיף עוד אלפייה... 8) תודות לעוזרים

• 13 תגובות
    • 964 צפיות
  24. שלום לכולם, דרוש מפרש לאחי לשימוש כללי וגיימינג קל, עד 2600 ניתן לחרוג ל2700 אם שווה.. לא צריך ציוד היקפי בכלל וגם לא וינדוס. תודה רבה מראש 1. מה התקציב המקסימאלי?2700 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם מוצדק אפשר לנצל הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים ועבודה כללית/משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: גיימינג קל -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפי…

• 6 תגובות
    • 964 צפיות
  25. שלום לכולם! המחשב שלי במצבו הנוכחי משמש אותי להכל, רב תכליתי ועובד מצויין. הגיל שלו הוא בערך 5 שנים. בכל פעם אני משדרג בו משהו כדי לשמור על רלוונטיות ועל ביצועים מהטובים ביותר, כרגע נדרש שדרוג יחסית רציני, של לוח אם, מעבד, ותוספת זיכרון RAM המפרט הנוכחי שלו: המחשב משמש אותי לגיימינג ולעבודה גראפית כולל תלת מימד לכן חשבתי לשדרג למעבד הבא: http://ksp.co.il/?store=shipment&enter_zap=1&uin=14271&utm_source=zap&utm_medium=cpc&utm_campaign=zap במידה ואתם מסכימים שזהו מעבד טוב ששווה את ההשקעה, אני צריך שתעזרו לי למצוא לוח אם מתאים בלוח אם חשוב שיהיה לי: לפחות שני pci-eX16 ועוד pci-e X1 4 חריצים לזיכרון, במידה ובעתיד אני אצתרך להוסיף ולמרות שמיו…

• 3 תגובות
    • 964 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.