עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. יש ברשותי מחשב נייד ישן, שהבעיה שלו היא - (ניחשתם נכון) סוללה\ספק. בעיקר ספק, קודם כל זה הדבר החשוב כי סוללה יש לו אבל היא פגומה... ובטוח שלא אמצא חדשה (המחשב מלפני בערך 10 שנים) לכן אני רק רוצה להפעיל אותו. להפוך אותו למין "תחנת עבודה ניידת" עד שאקנה את הWIND. איזה פרטים אתם צריכים לגביו? אני יודע רק שזה IBM THINKPAD ופנטיום 2... דגם מדוייק יעזור או שהספקים שאפשר להשיג הם אוניברסליים?

• 9 תגובות
    • 950 צפיות
  2. Started by ReDragon710,

היי, מחפש מחשב לעבודה עם סוני ווגאס (תכני HD) שיעבוד טוב. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? העיקר שיעבוד טוב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה עם עריכת ווידאו א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). sony vegas באופן תדיר עד כבד. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא מיועד לגיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080P -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/ג…

• 2 תגובות
    • 950 צפיות
  3. לחברי הפורום שלום רב, אני מנסה לעזור לידידה לרכוש את המחשב החדש שלה כולל ציוד נלווה. חשבתי לפתוח דיון פה בנוגע למחשב עצמו, ואז עם הסכום שיישאר לפתוח דיון בפורום ציוד היקפי. 1. מה התקציב המקסימאלי? לא מוגבל. לי יצא 3.5 בערך, אבל הסכום מאד גמיש. היא בקשה שאני אמליץ לה על סכום, אז אני מחפש הסכום המשתלם ביותר (או הכי קרוב ל-) להוציא על מחשב כזה. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות ולחסוך. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כמה שנראה לכם הגיוני ומשתלם. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש בסיסי ביותר. אימיילים, Office. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/ת…

• 6 תגובות
    • 950 צפיות
  4. Started by Dima323,

אני צריך HTPC עבור LCD 42" FULL HD PHILIPS דרישת המערכת להציג תכני HD 1080P בשלב זה אין דרישה להקליט תכנים מהטלויזיה אלה רק להציג סרטים. המערכת צריכה להיות כמה שיותר שקטה. כמו כן ברצוני שחלק מהמפרט יהיה מקלדת משולבת עכבר (TRECK BALL או משטח נגיה) המקלדת צריכה להיות אלחוטית וכמה שיותר קטנה. אין צורך במערכת הפעלה. לגבי מארז יש מגבלת מקום, העומק שלו צריך להיות לא יותר מ 35 ס"מ, הגובה עד 25 ס"מ רוחב זה לא מיגבלה. לכן יש לבסס את המפרט על לוח אם MICRO ATX (אחרת לא נעמוד במגבלות גודל, או שאני טועה?) המארז שעונה למגבלות מקום שמצאתי: ANTEC ARIA II 300W PIANO DESKTOP CASE BLACK 20 (H) x 26,9 (W) x 33,5 (D) cm ---> גובה 20 , עומק 33.5 אני לא כל כך אוהב את העיצוב שלו... אבל בכל ז…

• 8 תגובות
    • 949 צפיות
  5. Started by MoMo-P,

שלום. אני רוצה לקנות מחשב של DELL.. מחשב שעונה לדרישות המומלצת לעבודה בAutocad. קראתי על הדרישות ואני לא בטוח איזה מחשב מתאים.. ישנן הדרישות שהמחשב יכלול מעבד עם תמיכה בSSE2, ומסך עם "True Color".. מישהו יודע איזה מחשב יתאים ? תודהה

• 3 תגובות
    • 949 צפיות
  6. Started by mamasita268,

שלום רב אני מעוניין במפרט למשחקי מחשב בשווי 7,500 המפרט לא כולל מסך בלי מקלדת ובלי עכבר, רק המחשב עצמו, אני מעוניין שהמחשב יהיה מהיר ביותר, שהמשחקים לא יקרטעו ולא יהיו יותר מדי תקיעות, אני מאוד אשמח אם המשחקים יעבדו חלק אפילו במאמצים גרפיים, אני אשמח אם ישתמשו בכל ה7,500 לבניית המפרט המקסימלי בסכום זה תודה רבה מראש

• 11 תגובות
    • 949 צפיות
  7. Started by ben.av,

בעקבות פטירתו בטרם העת של הנייד הקודם, אני קונה לפטופ חדש. הדרישות הן שיהיה אולטרה בוק קל מאוד (גג 1.4 קילו) עם 8 ג'יגה זכרון וSSD 256GB אשמח להמלצות על מחשבים נוספים וחוות דעת על שני המחשבים הבאים: Toshiba Portege Z30 http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?productid=17127 Dell XPS 13 http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?productid=16438 תודה!

• 2 תגובות
    • 949 צפיות
  8. חבר שלי נכנס לחנות וביקש הצעת מחיר למחשב "חזק" עד 5,500 ש"ח ללא מסך. הוא ישתמש במחשב גם למשחקים וגם לתוכנות אסטרונומיות ומתמטיות כבדות, אז בהחלט נחוץ לו מחשב חזק. זו ההצעה שקיבל, אשמח לחוות דעת: מעבד: Intel® Core™ i7-3770 Processor (8M Cache, 3.90 GHz) קירור למעבד: Zalman 7000 לוח אם: GIGABYTE GA-B75M-D3H זיכרון: Kingston 8192MB (2X4096MB) DDR3 דיסק קשיח: SEAGATE SV35 ST3000VX000 3TB SATA3 24/7 דיסק קשיח נוסף: INTEL SSD 330 120GB צורב: LG/Nec DVDRW SATA X22 מארז: ANTEC ONE (FRONT USB3) w/o PSU ספק כוח: Thermaltake Litepower 600W W0355 כרטיס מסך: G/Force GT610 2GB DDR3 – סט מקלדת + עכבר אלחוטי Microsoft 1000 רישיו…

• 5 תגובות
    • 949 צפיות
  9. שלום לכולם! הרכבתי בKSP את המפרט הבא: הייתי שמח לשמוע הצעות/רעיונות/מענות וטענות בעד ונגד או שינויים חשובים.. (בלי לשנות הרבה את המחיר) תודה! ***עריכה*** מצאתי גם את המפרט האלטרנטיבי הזה: מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Core i3 3240 3.4Ghz HyperThreading 3MB Tray כמות: 1 - מחיר: ₪532 קירור למעבד: Arctic Cooling Freezer 11 LP כמות: 1 - מחיר: ₪111 לוח אם: Gigabyte GA-H61M-D2P-B3 כמות: 1 - מחיר: ₪249 מארז: בנאדל מארז Ippon S1 מתקדם וספק כח Seasonic 500W ECO - בקניית מחשב חדש כמות: 1 - מחיר: ₪485 קירור למארז: Asetek Vapochill 120cm Fan (Panasonic OEM) כמות: 3 - מחיר: ₪50 זיכרון: Kingston 4G D…

10. Started by R0tem1,

מהחנות www.zigzag2000.co.il אם יש הצעות הרבה יותר משתלמות מחנויות אחרות אפשרי אבל עדיף שלא שימושים: עריכת תמונות בפוטושופ ומשחקים. ללא OC ללא ציוד היקפי בכלל אני הרכבתי: GIGABYTE GA-M57SLI-S4 (nForce 570) - ATX 556.58 ש"ח 1 התקנת רכיבים ובדיקת מעבדה (למחשב חדש בלבד) 169.97 ש"ח 1 Thermaltake Armor-Jr Middle Tower - Black + 400w psu 771.39 ש"ח 1 WD 250GB-16MB KS - 7200RPM S-ATA II 372.88 ש"ח 1 2GB CORSAIR (2X1024) DDR II - ValueSelect 2GB KIT - 667MHz 481.64 ש"ח 1 AMD Athlon 64 (6000+) - Dual Core 2MB Cache [AM2]- RETAIL 970.98 ש"ח 1 Leadtek GeForce PX8600GTS Extreme 256MB TDH - PCX - retail 1,192.05 ש"ח סך הכל לתשלום: 4,515.47 ש"ח דעות? תודה

• 5 תגובות
    • 949 צפיות
  11. SAPPHIRE Radeon X1900XT 512MB, 2xDVI, VIVO, PCI-E שני גיגה 667 של TWINMOS WD 160GB SATA II 7200RPM 8MB NEC 3550A DVD±RW x16 Dual Layer x8 Black Enermax Liberty ELT500AWT 500W HEC Compucase CI-6A21 Black and Silver ללא הספק שבא איתו לוח אם לא ידוע עדיין E6400 תגידו איך הממפרט? כל זה בערך יוצא לי כ 6500-6600

• 11 תגובות
    • 949 צפיות
  12. אני קונה מחשב חדש אני צריך מחשב לאינטרנט בלבד אין לי הגבלת תקציב האם יש הבדל עבורי בין מעבד I5 ו I3 ? האם כרטיס מסך בנוי על לוח אם יספק אותי? איזה לוח אם יתן לי את התמורה הטובה ביותר?

• 2 תגובות
    • 949 צפיות
  13. Started by taltola,

היי חברים, אני מתלבט בין 2 הדגמים הבאים. ההפרש בינהם הוא 400 דולר. השאלה שלי האם ההפרש שווה את ההשקעה? תודה. http://www.harveynorman.com.au/computers-tablets/computers/laptops/hp-envy-15-as043tu-15-6-laptop.html http://www.harveynorman.com.sg/computers-tablets-and-gaming/computers/laptops/hp-nb-15-ae139tx-t9g13pa-w10.html

• 1 תגובה
    • 949 צפיות
  14. Started by Slavadir,

1. מה התקציב המקסימלי? 1400 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? גלישה, קידוד וידאו לעיתים רחוקות א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). פיירפוקס וקידוד וידאו לעיתים רחוקות ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: לא * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה…

• 2 תגובות
    • 949 צפיות
  15. Started by jimi,

אני הולך לקנות את המחשב הבא: מעבדי ?AMD? Athlon64 4200+ (S-939) X2 DUAL CORE = 2540 לוחות אם למעבדי ?AMD? GIGABYTE K8N Pro SLI (s939,2x PCI-E,GBL,SATA II) = 730 זכרונות? DDR 400 512Mb 400MHz Kingston Hyper-X (CL2) x2= 960 כרטיסי מסך? GIGABYTE 7800GT 256MB DUAL DVI, DDR3, PCI-E = 2200 דיסקים קשיחים? WESTERN DIGITAL 160GB SATA II 7200RPM 8MB = 465 צורבים? DVD Recorders NEC 3550A DVD±RW x16 Dual x8 = 240 מארזים? 8005=290= Transparent, 3 Color Fan, 480W רציתי רק בקשר למארז! האם הוא טוב מבחינת ספק כח? האם צריך להחליף? ו מה צריך לקנות אחר אם צריך? בבקשה תעזרו..... (אני קונה מ kSP....)

• 16 תגובות
    • 949 צפיות
  16. Started by Rom Torgeman,

בוקר טוב לכולם, אני מתכנן לקנות מחשב בלא מעט כסף ואני שומע הרבה רחשים מסביב שהיום כדאי לעבוד עם כרטיס ומעבד של AMD ולא של INTEL\NVIDIA, זה נכון ? אם כן , מישהו יכול להסביר למה ? אני רגיל שאינטל ונבידיה הם ספינות הדגל . תודה רבה

17. Started by alord,

שלום לכולם אני מעוניין לבצע OC רציתי לדעת לאיזה מהיריות ניתן להגיע , האם הO.C מאיץ את כל הרכיבים ? היכן דרוש קירור והאם רכיבי המחשב בסכנה כשיש האצה שכזו (אינני מעוניין בהאצת כרטיס המסך) אני צריך הצעה למחשב שיכלול : 1.לוח אם :GIGA-BYTEGA-P35C-DS3 (בכדי שיתאים לזכרונות DDR2 וDDR3)-בתור התחלה להתקין עליו DDR2 ולשדרג בעתיד הלוח גם מתאים ל 2 סוגי המעבדים אני מעוניין ב Q6600 (4 ליבות)-המלצתכם בנושא? בלוח אם יש גם יציאה אופטית (למערכת הסאונד שלי) האם כרטיס הקול מספיק טוב למערכת קולנוע בייתית רצינית?? אם לא מה לקנות? 2.כרטיס מסך : 8800GT , לגבי החברה עזרו לי 3.זכרונות כפי שרשמתי DDR2 4.H.D- חברה טובה w.d 500 GB 5.צורב 6.מארז ספק כח וקירור נדרש לבחירתכם. 7.מסך יש לי …

• 10 תגובות
    • 949 צפיות
  18. Started by joni777,

* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) * גודל המסך?לא משנה * משקל רצוי?לא משנה עדיף כמה שפחות * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)?עדיף גם לא חשיבות עליונה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? ( ESATA , HDMI וכו)מעדיף HDMI,DVI * בלוטות?אפשרי * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח ? (HDD, SSD , או שילוב - דורש mSata)רגיל 500GB+ * כונן CD/DVD? צורב? צורב DVD רגיל * כונן Bluray?לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?עדיף * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה?לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי?לא רצוי שלמחשב יהיה מ…

• 7 תגובות
    • 949 צפיות
  19. היי, אני מעוניין לקנות מחשב חדש. בעקרון כבר הציעו לי פה הצעות בעבר שהיום כבר לא רלוונטיות(כי עבר מלא זמן ובסוף לא קניתי). אז ככה , יש לי עכבר מקלדת צורב ומסך. מה שאני צריך זה את המחשב עצמו בלבד , והתקציב עד 4000 שקל. אני סטודנט למדעי המחשב ובנוסף מתכנת גם בתור עבודה, לכן אני זקוק למחשב שיתאים לצרכי העבודה שלי. בנוסף , אני מחבר מדי פעם גם את המחשב לטלוויזיה וחשוב לי שלכרטיס מסך תהיה יציאת VIDEO OUT,אבל לא חובה. אני מעוניין שהמחשב יריץ VISTA וכמובן בצורה חלקה, כולל כל היכולות הגרפיות. שימושי המחשב הם בעיקר עבודה משרדית , תכנות והרבה גלישה באינטרנט. מחכה להצעות ותודה !

• 11 תגובות
    • 949 צפיות
  20. אהלן אני אשמח אם תסתכלו אחרי השאלון על מפרט שחבר המליץ לי, הבעיה היא שאחרי בירור הבנתי שזה יוצא לי בסביבות ה-3300 שקל, אז אני רוצה לדעת בבקשה אם יש תחליפים יותר זולים שיספקו לי את מה שאני צריך.. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? בשביל מהירות אפשר הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר עבודה על תכנות ובניית אתרים. מצריך ביצועים שיאפשרו שימוש בחלונות מרובים והפעלת תוכנות במקביל. התוכנות הם יחסית מגושמות וצורכות משאבים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). בעיקר ftp,…

• 1 תגובה
    • 949 צפיות
  21. שלום מבקש את עזרתכם בקניית נייד מארה"ב (רצוי amazon ) הנייד ישמש בעיקר ללימודים -office ותכונות דומות כמו כן לגלישה באינטרנט. על כן יש לשים דגש על זמן סוללה ארוך ומשקל קל. על המחשב להכיל את הבאים: מסך 12 אינץ' הארדיסק - מינימום 250G RAM - לפחות 2 ג'יגה מערכת הפעלה - windows 7 כרטיס רשת אלחוטי - תקן N קורא כרטיסי זיכרון זמן סוללה ארוך משקל קל אודה לקבלת המלצות תודה

• 8 תגובות
    • 949 צפיות
  22. Started by simonldj,

שלום, אני חושב על לקנות מחשב נייד, ורוב הסיכויים שתיהיה לי אופציה לקנות אותו בארה"ב. אני לא סגור על תקציב, אבל יש לי בראש איזה מחשב אני צריך * מטרות המחשב? עבודה כללית, פיתוח (כולל VM של אנדרויד לדוגמא), גלישה, לפעמיים גרפיקה (בעיקר PS), וידאו, יחובר למסך נוסף FHD כנראה. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? כנראה 13" כי אני רוצה שהוא יהיה נייד, אולי מקסימום 15". עדיף מאט, לא רואה סיבה שאני ירצה מבריק, נכון? * רזולוציית המסך? אני אוהב שטח עובדה אבל כמה כבר אפשר לבקש ב 13", כמו שאמרתי יחובר לעוד מסך בבית רוב הזמן, כשלא, FHD תמיד מבורך * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? לא ממש * משקל רצוי? אין דירשה מיוחד. * הא…

• 0 תגובות
    • 949 צפיות
  23. שלום כולם יש לי כ1000 שקל שאני רוצה איתם לשדרג משהו עוד לא החלטתי מה המחשב די חדש ומריץ הכול בלי בעיות והכול חלק חשבתי על כרטיס קול או להוסיף ראם או שניהם מה אתם חושבים a64 +3200 s754 epox 8kda3j shappire radeon 9800 pro 128mb 256bit wd 80gb ide 8buffer lite on dvd a-data pc3200 512 ספק tt butterfly 480w מארז גנרי שהחלפו בו מאוורים 1 מקדימה 80 מכניס 1 מאחורה 80 מוציא 1 מהצד 60 מכניס כבלים והכול מסדור הכול אין חלון ולא בא לי לתחיל איתו מודינג ציוד מסביב ie 4.0 steelpad s&s אוזניות icemat siabire מסך mag 786 pfs כמו שאמרתי הכול עובד סבבה בלי בעיות חשבתי על להוסיף עוד ראם וכרטיס קול איכותי שאני עדיין לא בוטח אם היה הבדל בינו ולבין ה כרטיס על הלוח מה אתם חושבים ?

• 12 תגובות
    • 949 צפיות
  24. Started by BloodyW,

1. מה התקציב המקסימאלי? 5200 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 5500 (עדיף לא לחרוג) 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: מיועד לגיימינג בהחלט -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF4, CRYSIS 3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב - (שני מסכים) מסך ראשי - 24 אינצ' 1920*1080, מסך משני - 1680*1050 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? זיכרון 5. עד כמה חשו…

• 1 תגובה
    • 949 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.