ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,456 דיונים בפורום זה
-
היי, יש לי כמה שאלות אני בדיוק חושב לרכוש מחשב נוסף לעבודה משרדית בלבד Uהייתי רוצה שהמחשב יעבוד מהר מאוד ללא שום בעיה. אני לא יודע אם עדיף לי ללכת על מחשב שולחני או ALL IN ONE (בכדי לחסוך מקום, אבל לא קריטי). האם המחירים של ה-AIO יקרים יותר ממחשבים שולחניים? (אני מעריך שכן אבל רק כדי לוודא) האם באותו מחיר שארכוש את ה-AIO אקבל מחשב שולחני חזק יותר? אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי עם מפרט גם למחשב שולחני מומלץ וגם למחשב נייח (זהים מבחינת יכולות) כך שלבסוף אוכל להחליט מה יתאים. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 2500 (אם זה לא מספיק אני מעדיף לשלם יותר כדי שהמחשב יעבוד מהר יותר) כן. 2. מה שימ…
-
-
- 2 תגובות
- 974 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 8,000 ללא חריגה 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? בעיקר משחקים - Elden Ring, God of War, Baldurs Gate 3 כמה דוגמאות מהשנה האחרונה. 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? עדיף שקט במידת האפשר והתקציב. 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גר…
-
- 1 תגובה
- 974 צפיות
- 1 follower
-
-
אני רוצה לקנות מחשב נייד לצורך לימודים ,קבלתי הצעה למפרט הבא : IBM R50e מעבד Ghz1.4- Intel Celeron-M 330 512KB Cache מסך: 15" TFT 1024x768 זיכרון 256MB 266Mhz עד 2GB דיסק קשיח - 30GB כונן - DVD/CDRW Combo X24/X24/X24/ קבוע (לא שליף) משקל נשיאה: 3Kg , לא נתמך ע"י port replicator בטרייה: 3.5 שעות, תקשורת: מודם 56K / כרטיס רשת 10/100 מובנים / כרטיס אלחוטי מובנה 802.11b/g זיכרון מסך: 32-64MB Intel Extreme 2 graphics shared יציאות:2 x USB 2.0 , parallel , external display, mic., st. speakers מערכת הפעלה: Windows XP Home המחיר כ-5000 ש"ח, האם כדאי ואם לא איזה מחשב כדאי (עד 6000 ש"ח). תודה.
-
- 1 תגובה
- 974 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? פיתוח תוכנה, סרטים HD, עריכת גרפיקה חובבנית, אולי בעתיד משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Visual Studio, Android Studio ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Assassin creed, Prototype, Bioshock -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 23" ויש מסך טלויזיה לסרטים 39" -לאילו הגדרות גר…
-
- 1 תגובה
- 974 צפיות
-
-
אני צריך נייד שיספיק לסטודנט במדעי המחשב. בעיקר תכנות, מקלדת נוחה אמין זמן סוללה ארוך. כנראה גישה לאינטרנט (מישהו יודע אם באוניברסיטת תא יש נקודות WIFI?) שיריץ XP חלק. ו שינגן מוזיקה כראוי. כרטיס מסך בכוחות של GF4 לא יזיק.
-
- 6 תגובות
- 973 צפיות
-
-
אהלן,זקוק למחשב נייד שישמש אותי בעיקר ללימודים\עבודה,קיבלתי המלצה ללפחות 8GB ראם,מעבד I5,וSSD של לפחות 512,עכשיו על הדרך אני מאמין שישמש אותי גם לגיימינג אבל אני לא מחפש מחשבי קצה והגדרות מקס אבל כן שיריץ משחקים באיכות בינונית+. בגדול התקציב באזור ה5K ובKSP יש דיל חמוד של מחשב נייד מבית Lenovo בעל מסך 15.6 אינטש IPS ברזולוציית FHD, מעבד Intel® Core™ i7-9750H 2.60GHz - 4.50GHz, זיכרון פנימי בנפח 16GB, כונן SSD בנפח 1TB, מאיץ גרפי NVIDIA Geforce GTX 1660Ti 6GB וללא מערכת הפעלה ב5 וחצי אלף בערך. ניסיתי לחפש באמזון דילים מעניינים אבל לא ראיתי הפרש מחירים משמעותי. ובנוסף אם יש המלצה למחשב נייד שישמש רק לצורך לימודים עבודה,(אם הפרשי המחיר…
-
- 3 תגובות
- 973 צפיות
-
-
שלום לכולם! לאחר 4 שנים, החלטתי לשדרג את המחשב (והמסך), למחשב שיחזיק גיימנייג בהגדרות גבוהות בינוניות (גבוהות בעיקר כמובן). עיינתי בסטיקי, והבנתי שצריך לענות על שאלות מסוימות כדי שאוכל לקבל הצעות קונקרטיות. . מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 5.2 אלף שקל. האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 שקל 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? אני מצפה להריץ משחקים על הגדרות גבוהות כלל הניתן, בנוסף אני אשתמש במחשב לצפיה בסרטים. א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). תדיר מאוד ב) במידה והמחשב מיוע…
-
- 9 תגובות
- 973 צפיות
-
-
תוספת למה שנכתב למטה (נערך 19/9ׁ) המחשב יצטרך להחזיק גם מערכת מצלמות אבטחה. 4-5 מצלמות דרושה גם המלצה לכרטיס מצלמות (מחיר לכרטיס מומלץ 4 מצלמות ומחיר לכרטיס מומלץ 8 מצלמות) וכן המלצה ל2 מצלמות עם ראיית לילה ו2-3 מצלמות בלי צורך בראיית לילה. התקציב למערכת המצלמות טרם נקבע, יוחלט בהתאם להמלצות. ------------ המחשב הישן כנראה הלך לעולמו בשיבה טובה, עוד דרוש ניתוח החלפת קבלים כדי לברר סופית. אבל ... דרוש שילוש- מעבד(וגם קירור שקט), לוח אם, זכרונות. המחשב מריץ מערכת הפעלה לינוקס ג'נטו, ועליה 4-5 מכונות וירטואליות (חלקן לינוקס, חלקן ווינדוס סרבר 2008R2) פעיל 24/7/364 לכן דרושים 16GB זיכרון למחשב לא יחובר מסך באופן קבוע(כל ההפעלה והניהול בשליטה מרחוק) עדיפות לצריכת חשמל נמוכה. ע…
-
- 9 תגובות
- 973 צפיות
-
-
שלום ושנה טובה לכל חברי הפורום! בן דוד שלי המליץ לי על הפורום ואמר שזה המקום הכי טוב למציאת מפרטים. אז ככה, אני לא מבין בשיט על חלקים של מחשב, אין לי מושג איפה הכי טוב לקנות, ואני מקווה שתוכלו לעזור לי בזה... אני רוצה מחשב, כולל מסך, המחשב במיוחד לאינטרנט ולאייסי ומסנג'ר, אבל אני מידי פעם גם משחק, לא משחקים יותררר מידי כבדים, אין צורך בעכבר, מקלדת, רמקולים, אני לא יודע אם זה נחשב לעבירה על חוקי הפורום, אם כן תגידו ואני אמחק, אבל אם אפשר גם כתובות של אתרים שמהם אפשר להזמין, שהם אמינים, מהירים, וזולים, אני אודה לכם!! אם יש צורך במידע נוסף עבור המחשב, בבקשה תודיעו לי, תודה שנה טובה וחג שמח לכולכם!
-
- 12 תגובות
- 973 צפיות
-
-
שלום! בררתי בכל מיני מקומות ובאחד מהם נתו לי את ההצעה הבא. אני אשמח לקבל עצות לשיפור או אחלפת חלקים כדי להוזי את זה כמה שאפר אבל לשמור על רמה. אני צריך את המפרט בעיקר למשחקים. כרטיס קול יכול להיות מובנה ואני מעדיף יותר דגש על כ.מסך. CPU - intel p4 3Ghz 2mb kash 630 MB - asus dual P5 LD2VM (זה תומך דבל קור בשביל שידרוגים עתידיים) RAM - 2x 512MB DDR2 533 כרטיס מסך - GF 6200 PCI-EX 256MB H.D - 80G S-ATA של WD מארז - ספק 500W שני מאווררים פנימיים + תעלת איוורור זה כל הפרטים שנתנו לי לגבי יצרניות של הרכיבים יש כמה לכל רכיב אז לא בררתי כרגע כי אני עדיין בשלב של חיפוש ולא קנייה עכשיו אני יודע שזה יוצא יקר בגלל ה MB אז אם משהו יכול להמליץ על שיפורים או דברים בעלי תפו…
-
- 16 תגובות
- 973 צפיות
-
-
המטרה העיקרית של המחשב היא לימודים מסך 14-16 עדיף מאט משקל עדיף כמה שיותר נמוך אבל אני לא בדיוק יודע על חשבון מה זה בא אז אשמח אם תסבירו לי זמן סוללה חשוב שתחזיק יפה כי אני אצטרך אותו לימי לימודים ארוכים כונן של לפחות 500GB שאלה נוספת, הבנתי שבקרוב מגיעים מחשבים עם מעבדי HASWELL שבעצם הם חסכוניים בסוללה(משמעותי?) האם שווה לחכות שיגיעו עוד דגמים או שזה לא משמעותי? תודה לכם
-
- 2 תגובות
- 973 צפיות
-
-
מהחנות www.zigzag2000.co.il אם יש הצעות הרבה יותר משתלמות מחנויות אחרות אפשרי אבל עדיף שלא שימושים: עריכת תמונות בפוטושופ ומשחקים. ללא OC ללא ציוד היקפי בכלל אני הרכבתי: GIGABYTE GA-M57SLI-S4 (nForce 570) - ATX 556.58 ש"ח 1 התקנת רכיבים ובדיקת מעבדה (למחשב חדש בלבד) 169.97 ש"ח 1 Thermaltake Armor-Jr Middle Tower - Black + 400w psu 771.39 ש"ח 1 WD 250GB-16MB KS - 7200RPM S-ATA II 372.88 ש"ח 1 2GB CORSAIR (2X1024) DDR II - ValueSelect 2GB KIT - 667MHz 481.64 ש"ח 1 AMD Athlon 64 (6000+) - Dual Core 2MB Cache [AM2]- RETAIL 970.98 ש"ח 1 Leadtek GeForce PX8600GTS Extreme 256MB TDH - PCX - retail 1,192.05 ש"ח סך הכל לתשלום: 4,515.47 ש"ח דעות? תודה
-
- 5 תגובות
- 973 צפיות
-
-
המפרט שלי הוא כזה: CPU: AMD Athlon XP 2500+ Motherboards: ABIT NF7-S rev2.0. Memory: GeIL 3200 (2x256) Hard Discs: Western Digital 200GB s-ata 7200 rpm 8MB Buffer. Video Cards: Gigacube Radeon 9800 C3 128MB. Floppy: 1.44MB (black). CD-ROM: LG x52 (black). CD-RW: LG 52X32X52 (black). Case: Chieftec Dragon dx-01bdu Black Aluminum w/ Window. Power Supplies: Thermaltake TT420APD 2-fan APFC. Mouse: Logitech MX-500 כמו שאתם רואים אני לא צריך כלום חוץ ממעבד לוח וזיכרון אז אני רוצה לשדרג למערכת של אינטל וחשבתי על זה: Intel Pentium IV 3.0GHz Prescott 800MHz Soccet 775 BOX CPU 1049 ¤ ABIT AS8 Intel 865PE LGA775 Motherboard 659 ¤ Twinmos Speed Premium 512MB DDR 3500 Memory X2 9…
-
- 11 תגובות
- 973 צפיות
-
-
האם יש סיכוי שיצא לשוק נייד עם מפרט דומה לזה: http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=410498 עם הבדל של מעבד מרום אם אני אחכה עד חודש?
-
- 5 תגובות
- 973 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? כ 2700 שח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 3000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מיועד לסטודנט, בעיקר לוורד/אקסל/אינטרנט אך בעתיד יתכן שימוש בתוכנות כבדות יותר כמו SPSS א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אין ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: אולי סימס, לא יותר מזה -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080p -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? נמוכות 3. האם יש צורך בציוד …
-
- 0 תגובות
- 973 צפיות
-
-
שלום, לחברה שלי יש מחשב נייד Compaq Presario CQ61 שהסוללה שלו מתה כבר כמעט שנה. עד עכשיו זאת לא היתה ממש בעיה כי גם ככה היה מחובר לחשמל באופן קבוע אבל בקרוב הוא צריך לחזור להתנייד וצריך סוללה חדשה. המחשב כבר מזמן לא באחריות וגם בחנות שהוא נקנה בה לא הצליחו לעזור. אני די מתקשה למצוא סוללה שתתאים לו, ברור לי שאני מחפש בעצם סוללה של HP אבל איזו בדיוק? כאשר אני מוציא את הבטריה, על המחשב איפה שמחברים את הסוללה כתוב דגם HSTNN-Q39C, על הסוללה עצמה רשומים הרבה דגמים כאשר לפי מה שנראה ליי הדגם המדויק הוא HSTNN-IB72 וכל השאר הם דגמים תואמים. הרצתי חיפושים בזאפ על רוב הדגמים האלה ומצאתי דברים תואמים, כאשר ברובם אפילו רשומה הסדרה של הנייד הזה כנתמכת לצד סדרות נוספות של HP, הבעיה היא …
-
- 6 תגובות
- 973 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני חדש בעולם הניידים, אז מראש סליחה על הבורות בכל מה שקשור לנושא! לאחרונה אני שם לב שהמחשבים הקטנים נכנסו חזק וכמעט לכל אחד יש אחד כזה. התלהבתי מהרעיון ואני (כנראה) עומד לפני רכישה של NB. בגדול, כמו כל מחשב נייד, רק בקטן. עומדות כמה שאלות קטנות בפני, 1. למי מיועד המחשב הזה בכלל? לגיימרים בוודאי שלא, אז מי כן? 2. היתרונות שמצאתי הן משקל, ניידות ונוחות (בנשיאה) מירבית, מה עוד? 3. תקלות ידועות שמחשבים אלו סובלים? כמו חימום עד רמה של "טיגון" כמו מחשבים ניידים רגילים? 4. ראיתי שרובם אם לא כולם מגיעים ללא כוננים כלל, אלא חיצוניים. ניתן להרחיב בעתיד זכרונות/הארדיסק? *מה העדיפויות במחשבים אלו מבחינת חומרה? HD גדול יותר/ אולי זכרון מעל 1G? תודה מראש,
-
- 5 תגובות
- 973 צפיות
-
-
מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג מ5000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? word , צפייה בתמונות ועריכה קלה שלהן. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).PIcasa, כבד. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים…
-
- 1 תגובה
- 973 צפיות
-
-
לאחרונה המחשב נתקע בהרצת סרטים עקב חום גבוה. מצאתי את זה: http://www.interdio.co.il/index.php?page=shop.product_details&flypage=shop.flypage&product_id=317&category_id=150&option=com_virtuemart&Itemid=52 וזה שנראה יותר נחמד: http://www.alltech.co.il/scripts/prodview.asp?idproduct=110 האם זה עוזר לחום המעבד? מישהו משתמש בכאלה?
-
- 6 תגובות
- 973 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד Lenovo 3000 C200 ואני מנסה להבין איזה זיכרון אני צריך לקנות בשבילו... יש לו כרגע 512MB זיכרון. הרצתי CPU-Z וקיבלתי את הנתונים הבאים: Chipset: Intel i945GM Rev. 3 זיכרון: סטיק אחד, 512MB DDR2 PC2-5300 333MHz חשבתי לחפש סטיק נוסף של 512 במהירות דומה. בזאפ ראיתי פרסומים על זכרונות קינגסטון שסווגו תחת DDR2 אבל לדעתי הם בכלל DDR1... כמו כן יש זכרונות מהירים יותר - 500-600MHz... אבל לא ברור לי אם המחשב יוכל להריץ אותם... מישהו יכול לעזור בנדון?
-
- 3 תגובות
- 973 צפיות
-
-
שלום לכולם שוב, לא מזמן ביקשתי מפרט מכם, אבל התקציב והדרישות השתנו מעט אז אשמח אם תוכלו לעזור לי שוב. 1. מה התקציב המקסימאלי? כ- 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? רק במידה והשיפור אכן מצדיק ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ~500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, סרטים ב HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. קשה לחשוב על דוגמאות כרגע, AC3 ודומיו העתידיים נאמר. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם …
-
- 3 תגובות
- 973 צפיות
-
-
היי, יש לי כרגע lenovo thinkpad T420 כבר שנתיים, הוא די בסדר אבל לאחרונה נתקע לא מעט וזה די מציק כבר. תכננתי לשדרג במקור בקיץ (בסוף הלימודים) אבל יש לי כרגע אופציה שאולי לא תהיה לי בהמשך, ורציתי לוודא אם זה משתלם. קרוב משפחה שלי מגיע מארה"ב לארץ ביום שלישי בלילה, ככה שעד יום שני אני עדיין יכול לבקש ממנו לקנות את המחשב. הפרטים: * מטרות המחשב: עבודות משרדיות ,משחקים קלים, צפיה בסרטים, וירטואליזציה וסימולציות מדעיות, תכנות דרייברים ורכיבים חיצוניים. * גודל המסך: 15 לפחות, אם זה יותר גדול ולא כבד באופן מוגזם אז גם בסדר. * רזולוציית המסך: 1900X1200 אם יש, אם לא אז 1900X1080 * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? מקלדת עם numpad יכול להיות בונוס ממש טוב, אבל לא הכרחי. * משקל רצוי: לא מ…
-
- 0 תגובות
- 973 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 2. מה שימושי המחשב: משחקים בעיקר. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב: לא משהו ספציפי, משחקים חדשים. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך): 1080p . -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוני-גבוה. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד): לא. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט): 5 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד): לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות: לא. 8. האם ישנ…
-
- 3 תגובות
- 973 צפיות
-
-
שלום, מבקש מפרט למחשב ביתי במחיר הנ"ל. הדרישות הם: שימוש ביתי רגיל (אינטרנט, הורדות, office וכו') צפייה בסרטים/סדרות באיכות גבוהה אני מעונין לחבר את המחשב לטלויזיה לא ממש מעוניין במשחקים תכנות ב Matlab או Python צריך גם מסך חדש, אין צורך בציוד היקפי אחר כולל מערכת הפעלה תודה!
-
- 3 תגובות
- 973 צפיות
-
-
מתכנן לקנות מחשב גיימניג איכותי... 1. מה התקציב המקסימאלי?5000 שח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500 שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקי גוף ראשון+תכני HD ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. COD, BFBC3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?הגבוהות ביותר 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים.כלל לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול…
-
- 11 תגובות
- 973 צפיות
-