ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,432 דיונים בפורום זה
-
אהלן, אני מעוניין שתעזרו לי להרכיב מפרט עד אזור ה4 - 4.5 אלף שקל. לא צריך מסך ונלווים כרגע. מה חשוב לי: שיוכל להריץ משחקים כבדים, שלא יהיה מאוד רועש (לא חובה מאוד שקט), גם בינוני יהיה טוב. שיגיע עם קירור כלשהו ולא יתחמם יותר מדי, איכותי... לא יותר מ500 גיגה, אין לי צורך ביותר, אבל שיהיה מינימום 3 - 4 גיגה זיכרון... שאיכות השמע תהיה נחמדה ושהגרפיקה תהיה איכותית. זה מאוד חשוב לי!
-
- 10 תגובות
- 966 צפיות
-
-
שלום, צריך מפרט למחשב, אני די חלוד לא התעסקתי בשוק כבר מספר שנים. תקציב מקסימום 3500, אפשר לחסוך ולנסות לקצץ. שימושים: בעיקר למשחקים ולאינטרנט ותוכנות רגילות. ציוד הקפי: ללא מסך, מקלדת, עכבר, רמקולים, צורב, 1.44, בקיצור מה שאני ניסיתי להרכיב. עדיפות לKSP. ללא אוברקלוק מערכת הפעלה שרשומה, עדיף. זהו כל השאר לא קריטי. תודה לכל העוזר! זה מפרט שניסיתי להרכיב, אני לא יודע כמה הוא יעיל וטוב. מעבדי אינטל Core i3 540, 3.06GHz, s1156, 4MB, GPU Core, Tray 1 690 לוחות אם למעבדי אינטל GIGABYTE H55M-USB3 s1156 Core i3/i5/i7, Intel H55, DDR3 1600, 2xPCI-E, VGA, HDMI 1 595 זכרונות DDR III 1333Mhz 2GB Kingston 2 295 590 כרטיסי מסך ASUS HD 5670 512MB GDDR5 DX11 DVI HDM…
-
- 6 תגובות
- 966 צפיות
-
-
הנה המפרט: AMD ATHLON XP 2600 BOX RETAIL - 580 ABIT NF7-SL - 530 OCZ PC3200 400mhz EL DDR 512MB ENHANCED LATENCY - 715 WD 120/7200 SATA 8MB - 665 CLUB3D RADEON 9800SE - 1150** SAMSUNG 763MB - 880 SAMSUNG X52 - 128 כונן דיסקטים 1.44 - 40 COMPUCASE CI-6A19 WHITE - 345 VANTEC AeroFlow VA4-C7040 FOR AMD - 175 Thermaltake 120x120x25 High Performance DC FAN - 114 sum = 5322nis ** אני החלטתי לנסות ל"פתוח" את כרטיס המסך עם הדריוורים של אומגה, במידה וזה לא ילך, כלומר הפתיחה לא תצליח אני יחליף את הכרטיס ב9600XT. כרגע זה המפרט של המחשב שאני הולך לקנות אבל כלום עוד לא סגור :-\ ואני ישמח לקבל הצעות לשיפורים ממכם.
-
- 8 תגובות
- 966 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מחשב חדש שישמש בעיקר לאינטרנט ומשחקים (לא הכי כבדים, אבל דיי כבדים). כולל ציוד הקפי (לא משנה אם המסך דק או לא, מספיק מסך פשוט 17 אינץ'). לגבי כרטיס המסך, קראתי על המלצות על הכרטיס GeForce 6800GT, ומצאתי אותו במחיר יחסית זול (1577 ש"ח). לא יודע אם מותר לכתוב פה את האתר שמוכר, אם כן אני אכתוב אותו. אני מעוניין גם ב-1000 מגה RAM, וב-160 ג'יגה זיכרון קשיח SATA (אני לא הכי מתמצא בזה, אבל ממה שהבנתי עדיף SATA). עכשיו אני קצת בדילמה: מה יותר עדיף, INTEL או AMD? ה-AMD יותר זול, אבל לא יודע אם יותר אמין. ראיתי מחשב עם מפרט נחמד עם AMD 4200 Dual core (בכ-6,000 ש"ח), אז האם זה שווה את זה? והאם כדאי לי לקנות motherboard שיש בו nforce4? אה, והעיצוב של המחשב ממש ל…
-
- 11 תגובות
- 965 צפיות
-
-
תוספת למה שנכתב למטה (נערך 19/9ׁ) המחשב יצטרך להחזיק גם מערכת מצלמות אבטחה. 4-5 מצלמות דרושה גם המלצה לכרטיס מצלמות (מחיר לכרטיס מומלץ 4 מצלמות ומחיר לכרטיס מומלץ 8 מצלמות) וכן המלצה ל2 מצלמות עם ראיית לילה ו2-3 מצלמות בלי צורך בראיית לילה. התקציב למערכת המצלמות טרם נקבע, יוחלט בהתאם להמלצות. ------------ המחשב הישן כנראה הלך לעולמו בשיבה טובה, עוד דרוש ניתוח החלפת קבלים כדי לברר סופית. אבל ... דרוש שילוש- מעבד(וגם קירור שקט), לוח אם, זכרונות. המחשב מריץ מערכת הפעלה לינוקס ג'נטו, ועליה 4-5 מכונות וירטואליות (חלקן לינוקס, חלקן ווינדוס סרבר 2008R2) פעיל 24/7/364 לכן דרושים 16GB זיכרון למחשב לא יחובר מסך באופן קבוע(כל ההפעלה והניהול בשליטה מרחוק) עדיפות לצריכת חשמל נמוכה. ע…
-
- 9 תגובות
- 965 צפיות
-
-
טוב חשוב להזכיר שקניתי את המחשב הנ"ל לפני שנתיים וחצי והוא עלה 5,500 שקלים לא כולל מסך. מעניין אותי לדעת כמה הוא שווה היום מפרט חדש כזה בחנות,וכשאלה שנייה מה אתם מציעים לי לשדרג במחשב כדי לשפר אותו intel q6600 2.40GHZ 8MB GIGABYTE GA-P35-S3G GeForce 8800GT 512MB 3GB DDR2 800 MHZ WD 2500AAKS 250GB coller master 590 מארז coller master extreme 500W צורב DVD GSA-H62N רמקולים SBS370
-
- 10 תגובות
- 965 צפיות
-
-
אהלן אנשים אשמח לקבל המלצה למחשב עד 4.5K מה הם השימושים הצפויים של המחשב יצירת מוסיקה, סרטי HD ומשחקים על הגדרה גבוהה אפליקציה עיקרית בה אשתמש. CUBASE האם יש צורך בציוד היקפי ? אין צורך האם מתוכנן אוברקלוק ? לא האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה לא מאיזו חנות אתם מעדיפים לרכוש את המחשב? נתניה, אין חנות ספציפית האם מתוכנן שדרוג משמעותי של המפרט בהמשך (למשל, הוספה של כרטיס מסך חזק בהרבה)? לא האם חשוב לשמור על אופק שדרוג למעבד/זיכרון? אפשרי מצויד במסך MAG "42 רזולוציה 1366x768 אם אני לא טועה דיסק קשיח 500 טוב יספיק, אם הפרש המחירים לא גדול אפשרי גם 1T טוב ה. דיסק 320 מהמחשב הישן יצורף למחשב הנ"ל זיכרון טוב של 4 GB יספיק למוסיקה. וכרטיס מסך של ATI (נשאר לי טעם מעט מר מ-NVIDI…
-
- 10 תגובות
- 965 צפיות
-
-
שלום, איזה ספק כח נדרש עבור מערכת כזו? [TABLE=width: 400, align: right] [TR] [TD=bgcolor: #FFFFFF, colspan: 4, align: left]Intel Core i7 4770 Haswell 3.4Ghz 8MB L3 Cache s1150 - Box[/TD] [/TR] [TR] [/TR] [TR] [TD=bgcolor: #FFFFFF, colspan: 4, align: left]Asus Z87-K LGA1150, Intel Z87, DDR3 1600, 2xPCI-E, VGA, DVI, HDMI[/TD] [/TR] [TR] [/TR] [TR] [TD=bgcolor: #FFFFFF, colspan: 4, align: left]G.Skill 2X8GB DDR3 1333Mhz PC3-10600[/TD] [/TR] [TR] [/TR] [TR] [TD=bgcolor: #FFFFFF, colspan: 4, align: left]Western Digital Red WD10EFRX 1TB Sata III[/TD] [/TR] [TR] [/TR] [TR] [TD=bgcolor: #FFFFFF, colspan: 4, align: left]Samsung 840 Series MZ-7TD120BW 120GB SSD SATA III[/…
-
- 5 תגובות
- 965 צפיות
-
-
שלום, לחברה שלי יש מחשב נייד Compaq Presario CQ61 שהסוללה שלו מתה כבר כמעט שנה. עד עכשיו זאת לא היתה ממש בעיה כי גם ככה היה מחובר לחשמל באופן קבוע אבל בקרוב הוא צריך לחזור להתנייד וצריך סוללה חדשה. המחשב כבר מזמן לא באחריות וגם בחנות שהוא נקנה בה לא הצליחו לעזור. אני די מתקשה למצוא סוללה שתתאים לו, ברור לי שאני מחפש בעצם סוללה של HP אבל איזו בדיוק? כאשר אני מוציא את הבטריה, על המחשב איפה שמחברים את הסוללה כתוב דגם HSTNN-Q39C, על הסוללה עצמה רשומים הרבה דגמים כאשר לפי מה שנראה ליי הדגם המדויק הוא HSTNN-IB72 וכל השאר הם דגמים תואמים. הרצתי חיפושים בזאפ על רוב הדגמים האלה ומצאתי דברים תואמים, כאשר ברובם אפילו רשומה הסדרה של הנייד הזה כנתמכת לצד סדרות נוספות של HP, הבעיה היא …
-
- 6 תגובות
- 965 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד Lenovo 3000 C200 ואני מנסה להבין איזה זיכרון אני צריך לקנות בשבילו... יש לו כרגע 512MB זיכרון. הרצתי CPU-Z וקיבלתי את הנתונים הבאים: Chipset: Intel i945GM Rev. 3 זיכרון: סטיק אחד, 512MB DDR2 PC2-5300 333MHz חשבתי לחפש סטיק נוסף של 512 במהירות דומה. בזאפ ראיתי פרסומים על זכרונות קינגסטון שסווגו תחת DDR2 אבל לדעתי הם בכלל DDR1... כמו כן יש זכרונות מהירים יותר - 500-600MHz... אבל לא ברור לי אם המחשב יוכל להריץ אותם... מישהו יכול לעזור בנדון?
-
- 3 תגובות
- 965 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מרכיב מחשב לאולפן מוסיקה שהשימושים שלו הם ,cubase7+vst ואינטרנט בלבד! יש לי תקציב של עד 7000 ש"ח להרכיב מחשב חזק ככל האפשר, והשאלה שלי היא איזו קונפיגורציה עדיפה לשימושים הנ"ל? 4820K X79 quad channel memory או 4770K z87 dual channel memory או הצעות אחרות שלכם... תודה.
-
- 5 תגובות
- 965 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעוניין לבצע OC רציתי לדעת לאיזה מהיריות ניתן להגיע , האם הO.C מאיץ את כל הרכיבים ? היכן דרוש קירור והאם רכיבי המחשב בסכנה כשיש האצה שכזו (אינני מעוניין בהאצת כרטיס המסך) אני צריך הצעה למחשב שיכלול : 1.לוח אם :GIGA-BYTEGA-P35C-DS3 (בכדי שיתאים לזכרונות DDR2 וDDR3)-בתור התחלה להתקין עליו DDR2 ולשדרג בעתיד הלוח גם מתאים ל 2 סוגי המעבדים אני מעוניין ב Q6600 (4 ליבות)-המלצתכם בנושא? בלוח אם יש גם יציאה אופטית (למערכת הסאונד שלי) האם כרטיס הקול מספיק טוב למערכת קולנוע בייתית רצינית?? אם לא מה לקנות? 2.כרטיס מסך : 8800GT , לגבי החברה עזרו לי 3.זכרונות כפי שרשמתי DDR2 4.H.D- חברה טובה w.d 500 GB 5.צורב 6.מארז ספק כח וקירור נדרש לבחירתכם. 7.מסך יש לי …
-
- 10 תגובות
- 965 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? רצוי ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? VM ולימודים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). רוב הזמן עבודה עם שני מכונות וירטואליות ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. שום משחק -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080P (לפעמים יחובר למסך נוסף) -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בצ…
-
- 0 תגובות
- 965 צפיות
-
-
מה אתם אומרים על זה? מארז קדמיות ואחוריות USB כולל יציאות ATX מעבד INTEL CORE 2 DUO E6300 1066 ניתן לשדרג למעבדי 6400, 6600 ומעבדי E6800/E6700 !! לוח אם אינטל מקורי DG965LTCK LEMONT INTEL או DG965RYCK (לא VIA CHIPSET) שדרוג ללוח MSI/ג'יגבייט ניתן לרכישה גם עם לוח ASUS 965/975 כרטיס קול 5.1 ( 6 ערוצים)/7.1 (8 ערוצים) כרטיס רשת 10/100/1000 דיסק קשיח 160GB SATA2 7200 RPM (WesternDigital,MAXTOR,HITACHI) ניתן לשדרג לכל דיסק אחר זיכרון פנימי 512MB DUAL DDR II 667MHz ניתן להרחבה ולשדרג ל DDRII 800MHZ כונן אופטי צורב SONY/LG/NEC X18 DVD . Dual layer כרטיס מסך PCI-E בנפרד מלוח האם Geforce NX7100 UPTO 512MB מתוצרת GIGABYTE או MSI כולל 3 שנות אחריות :תוספות רק GEFORCE 7300G…
-
- 5 תגובות
- 965 צפיות
-
-
הבטרייה דפוקה? המחשב של חברת ACER, במידה והבטריה דפוקה מאיפה אני קונה חדשה? והאם יש חלופית?
-
- 2 תגובות
- 965 צפיות
-
-
שלום לכולם, הספק של המחשב הישן שלי ככל הנראה נשרף (P4 2.8 2G RAM). והאמת שכבר אין לי ממש כוח לנסות לחפש לו ספק חדש. מטרות המחשב הן מאוד מינימליות - אינטרנט, משחקי פלאש לאחיינים, חיבור למסך נוסף והרצת סרטי FHD - לא חובה אבל יתרון. המטרה היא לחסוך כמה שיותר בעלות. חשבתי לנסות למצוא מחשב יד שנייה כדי להוזיל עלויות. איזה מפרט יד שניה כדאי לחפש? התקציב הוא גג 800 שקלים, עדיפות לפחות. core 2 duo עם כרטיס מסך שכולל 2 יציאות ייכנס בתקציב הזה? תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 965 צפיות
-
-
[table][tr][td]מק"ט[/td][td]מוצרים[/td][td] כמות [/td][td] מחיר [/td][/tr][tr][td]C3470T[/td][td]Intel Quad-Core i5 3470 3.2Ghz 6MB Tray[/td][td] 1 [/td][td] ₪899 [/td][/tr][tr][td]GB75MD3H[/td][td]Gigabyte GA-B75M-D3H[/td][td] 1 [/td][td] ₪357 [/td][/tr][tr][td]C8G1600C9B[/td][td]Corsair 8Gb Kit (4G X2) CMX8GX3M2B1600C9 CL-9-9-9-24[/td][td] 1 [/td][td] ₪287 [/td][/tr][tr][td]600-80GHN[/td][td]FSP 600W 80GHN 120mm Satax2 PCI-E 4xRails A.PFC[/td][td] 1 [/td][td] ₪326 [/td][/tr][tr][td]ZM70VALSI[/td][td]ZALMAN 7000V Al SI EDITION - בקניית מחשב חדש בלבד[/td][td] 1 [/td][td] ₪44 [/td][/tr][tr][td]D2-400W[/td][td]Ippon D2 120m…
-
- 6 תגובות
- 965 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) * גודל המסך?לא משנה * משקל רצוי?לא משנה עדיף כמה שפחות * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)?עדיף גם לא חשיבות עליונה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? ( ESATA , HDMI וכו)מעדיף HDMI,DVI * בלוטות?אפשרי * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח ? (HDD, SSD , או שילוב - דורש mSata)רגיל 500GB+ * כונן CD/DVD? צורב? צורב DVD רגיל * כונן Bluray?לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?עדיף * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה?לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי?לא רצוי שלמחשב יהיה מ…
-
- 7 תגובות
- 965 צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל כי גם ככה זה גבולי ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.CS:GO, Battlefield, COD -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 22"/24" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות + 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכ…
-
- 2 תגובות
- 965 צפיות
-
-
מגיע ללא זיכרונות - תומך עד 32GB. מגיע ללא דיסק אחסון אני חושב להעביר אליו מהמחשב המזדקן שלי את HDD+SDD לקנות לו עוד 16 DDR4 מתכוון לחבר אותו למסך עם רזולוציה מקס' של FHD ולהריץ עליו משחקים+צפייה בסרטים נראה לכם שאפשר להשיג במחיר הזה משהו יותר משתלם? https://www.geekbuying.com/item/VORKE-V6-Intel-Core-i7-6700HQ-MINI-PC-386270.html
-
- 2 תגובות
- 965 צפיות
-
-
ללא ציוד היקפי (מסך רמקולים מיקלדת ועכבר) ושהמחשב יריץ משחקים כבדים ושיהיה סבבה ומעבד של intel לא amd תודה מראש!
-
- 10 תגובות
- 965 צפיות
-
-
לא הורכב עם מחירים או משהוא אבל עדיין הורכב המפרט דרישות: *שיחזיק כמה שנים טובות (3+ אבל כמובן שאני אשדרג טיפה) *גיימינג *סרטי FULL HD/2K *OC לכ.מסך ולמעבד מעבד: Intel Core i5-4670K לוח אם:MSI Z87-G45 Gaming ראם:Crucial 16GB KIT (8G X2) Crucial Balistix Sport CL9 כרטיס מסך:AMD Radeon R9 290X מארז וספק כוח: Fractal Design Define R4 Black Pearl + FSP Aurom 90Gold 700W - בקניית מחשב חדש בלבד מאוורר למעבד: Noctua NH-D14 כונן אופטי:LG DVD-RW x22 Dual Layer Sata Black (חלק העתקתי מהאתרים של TMS וIVORY) אשמח לקבל הצעות שיגרמו למפרט להוריד את המחיר שלו (דברים מוגזמים דברים מטומטים) לדוגמה:אני מתבלט בין ה 290X לבין ה 290 .... אני מבקש להשאר מקצועיים ואם אפשר גם…
-
- 9 תגובות
- 965 צפיות
-
-
אז ככה... יש לי כבר: 1. מעבד E6850 2. כרטיס קול x-fi platinum מהמחשב הקודם. מה שמשאיר לי בחלוקה הגיונית (לדעתי) בערך 4000 שקל לשאר ה PC ו 2000 למסך. אם זו השקעה שווה, אני יכול להתגמש אפילו עד לעוד 1000... מה אני רוצה: מחשב שישב אצלי בחדר (שקט) "רב שימושי", זאת אומרת שאני קצת משחק, רואה סרטים על המחשב, עובד קצת עם תוכנות כבדות למיניהם ובעיקר מחזיק עליו מוזיקה. שלא יהיה ספק, אני מעביד אותו קשה... חשבתי על לוח אם עם chipset p35, ושני דיסקים קשיחים, אחד למוזיקה ואחד לשאר (כרגע יש לי 160G רק למוזיקה והוא מפוצץ). אבל כל הצעה מתקבלת על הדעת... בקשר למסך, רציתי לפרגן לעצמי באיזה 20-22''. אבל אין לי ממש סטנדרט בקשר למחיר, אז אם אני לא יכול לקבל בשביל זה משהו טוב באמת רק תג…
-
- 12 תגובות
- 965 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אין ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: משחקים -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -COD BATTLEFIELD AND MORE -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בצ…
-
- 0 תגובות
- 965 צפיות
-
-
אני בונה מחשב מולטימדיה לסלון ואני יש לי כבר מארז קטן שאני יכול לעשות לו שינויים לפי הלוח אם שאקנה חשוב לי שהמחשב יעבוד שקט ושהכרטיס מסך יעביר צמונה באיכוצ טובה לטלויזיה, המחשב לא יהיה מחובר לזג כלל אלה רק לטלויזיה. תקציב?! הממ.... כנראה שיקבע לפי איכות מול מחיר ובמה אני מוכן או לא להתפשר תודה לכול המגיבים
-
- 1 תגובה
- 965 צפיות
-