ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,491 דיונים בפורום זה
-
שלום, חבר שלי ביקש ממני לבקש מפרט מחשב בשבילו, המחשב מיועד למטרת משחקים ואינטרנט בלבד. הוא צריך גם מסך דק טוב( לפחות 19 אינץ') וגם להכליל בתוך רמקולים טובים , עכבר ומקלדת, הקיצר מחשב חדש לגמרי. התקציב שלו הוא 6000 אפשר להתגמש בקצת. הוא רוצה להתקין במחשב ויסטה אז חשוב שויסטה תפעל בו טוב(כלומר, 1 גיגה זיכרון לפחות) תודה רבה לעוזרים.
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אשמח להמלצות של בחירת נייד תקציבי שיספיק לעבודה עם התוכנות הנל cimatron, autocad, solid works. הנייד ישמש ללימודי הנדסאי מכונות מכטרוניקה כמו גם למפגשי זום מרובים בגלל הקורונה.. תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
היי, קודם אפרט מה אני מצפה מהמחשב: השימוש היומיומי שלו יהיה אינטרנט, מוזיקה, סרטים. חוץ מזה אני צריך שמדי פעם הוא ישמש אותי לפוטושופ, עריכת מוזיקה, ולמשחקים לא ממש כבדים. המחשב הראשון הוא Dell Inspiron 1520: Intel® Core 2 Duo T7300 (2.0GHz/800Mhz FSB/4MB cache) Genuine Windows Vista® Home Premium Edition Anti-glare, widescreen 15.4 inch display (1280x800) 256MB NVIDIA® GeForce® 8600M GT 2GB Shared Dual Channel DDR2 at 667MHz 160G 7200RPM SATA HDD CD / DVD writer (DVD+/-RW Drive) Intel Next-Gen Wireless-N Mini-card Integrated 2.0M Pixel Webcam 85Whr Lithium Ion Battery (9 cell) Integrated Sound Blaster® AudigyHD Software Edition Integrated 10/100 Network Card and Mode…
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, כרגע יש לי לפטופ מושאל מסוג lenovo yoga x1 2nd gen עם 1tb ssd. לצערי אני נאלץ להחזיר אותו השבוע. אני מרוצה מאוד מהלפטופ ומעוניין בלפטופ דומה, אבל אני מאוד רגיש לביצועים ולא רוצה לרכוש מכשיר עם מעבד דור 7 עכשיו שדור 8 כבר בחוץ. דבר נוסף הוא שאני מאוד אוהב את הtrackpoint, אני משתמש בו כמעט בלעדית וחושב שאין לו תחליף אמיתי (מסך מגע זה נחמד אבל לא מדויק באותה מידה ובכל אופן אני לא אוהב להרים את הידיים מהמקלדת). הבעיה היא שכרגע אני לא מוצא אף דגם שאפשר לקנות עם trackpoint (או המקבילות שלו, מה שלא יהיה שמם) עם מעבד דור 8 שיגיע תוך ימים. לנובו אמנם כבר הראו את הדור החדש בces אבל עוד אי אפשר לקנות אותו. האם פספסתי משהו? האם …
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, יש לי בעיה די מעצבנת בסוללה. קודם כל היא נטענת רק עד 99%, ובמקום לספק אורך חיים של 7-8 שעות הוא מספק רק 3 וחצי שעות (הבהרה:כל זה בלי שימוש, ז"א איך שאני פותח את המחשב מד הסוללה מראה שהוא יתרוקן בעוד 3 וחצי שעות). יש לי עוד משהו לעשות חוץ מלהחליף סוללה?
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אבקש המלצתכם לנט-בוק לרכב שימושים עיקריים: ניווט מולטימדיה גלישה באינטרנט מסך טוב לאור יום HDMI אין בעיה של תקציב תודה!
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אשמח לקבל המלצות למחשב נייד עבור תיכוניסט שעובר לגור בארה"ב, התקציב נדיב למדי - כ 2000$ צרכים: ניידות (משקל וסוללה) איכות תמונה וצליל תמיכה במגוון משחקים אפשרי גם MAC תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש נייד עם מסך 13.3-14 שישמש ללימודים. בעיקר אינטרנט ותוכנות משרדיות. אני גם רוצה שהוא יוכל להריץ סרטי HD בלי גמגום ושתהיה לו יציאת HDMI. בנוסף, זמן סוללה גבוה יהיה נחמד. ושיהיה מתחת ל-2 ק"ג. לא איכפת לי אם כרטיס המסך יהיה מובנה או לא, המעבד יהיה נחמד אם יהיה i5. אבל הדבר הכי חשוב מבחינתי הוא שתהיה לו תאורה במקלדת, אני ממש סובל עם הלפטופ הקיים שאין לו כי בחושך זה בלתי אפשרי. ראיתי את האסוס U35JC כמועמד מעולה אבל אז גיליתי שאין לו תאורה במקלדת. בנוסף ראיתי את הטושיבה M645 אבל אז גיליתי שכמעט ואין להשיג אותו בארץ. בנוסף, יש לציין שחשובה לי אחריות יבואן רשמי ולא ייבוא מקבילי. תודה מראש לעוזרים!!!!!!
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
היי, אני אודה לכם אם תוכלו לעזור לי בבחירת נייד 13 אינטש או 12 אינטש- לא סגורה. אני סטודנטית, כך שאין לי ציפיות גדולות מהנייד, אך יחד עם זאת אני רוצה לרכוש נייד טוב. אני מתלבטת בין dell n3010 i3 לבין asus1215n '12' בבקשה עזרו לי אני לא כ"כ מבינה במפרט הטכני. תודה.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?1500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?כמה שפחות, תכלס דיי גמיש 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. בעיקר cs:go לפעמים tf2,minecraft -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1920*1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?נמוכות, מקסימום ביצועים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן,…
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: AMD FX-6100 Bulldozer 3.3Ghz 95Watt Six Core AM3+ BOX כמות: 1 - מחיר: ₪612 לוח אם: Gigabyte GA-970A-D3 כמות: 1 - מחיר: ₪483 מארז: FRACTAL CORE 3000 + SEASONIC ECO 600W - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪599 זיכרון: Corsair 4GB Single Stick Values Select DDR3 1333Mhz 1.5V CL9 - בקניית מחשב חדש כמות: 2 - מחיר: ₪183 כרטיס מסך: Sparkle GTX660 2GB OC DUAL-FAN GDDR5 HDMI RETAIL - בקניית מחשב חדש כמות: 1 - מחיר: ₪799 קשיח למחשב שולחני: WD 1TB Sata3 Caviar Blue 1TB Platter כמות: 1 - מחיר: ₪288 כונן אופטי: Lite-On Phillips DVD-RW X24 SATA כמות: 1 - מחיר: ₪95 סה"כ: ₪3242 מתחרים בכל הצעה בפורומים…
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מעוניין לקנות מחשב לילדה בתיכון ללימוד מהבית שימוש באופיס, זום, אינטרנט וסרטים. רוצה מוצר אמין שיחזיק כמה שנים. כרע מתלבט בין שני מחשבים HP 15 dw2028nj 171Z6EA לDELL VOSTRO 3591 VM- RD09 -11949. פתוח גם להצעות אחרות (I5 דור 10 8G 256 SSD) תקציב עד 3000ש"ח כולל וידוס 10 תודה לעונים
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, מעוניין בחוות דעת על הצעת מחיר שקיבלתי למחשב למטרת גיימיניג בהגדרות גבוהות. מעבד: Intel Core i5 4690 קירור למעבד: Arctic Alpine 11 לוח אם: Asus H97M-E זכרון: G.Skill Aegis 8GB כרטיס מסך: Gigabyte GTX970 4GB OC כונן קשיח: Westren Digital Caviar Blue WD10EZEX 1TB Samsung EVO 840 250 GB: SSD צורב DVD ג'נרי Antec 650W VP650P : PSU Case: Antec Three Hundred TWO סה"כ: 5389 מה התקציב המקסימאלי? 5.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מ…
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
פתחתי לא מזמן נושא על מפרט עתידי שאני מתכנן לקנות, סביבות ספטמבר כנראה, המחשב סטוק (ללא OC) זה משפיע רק על בנצ'ים לא? ללא הבדלי ביצועים הרי.. (?) כנראה שזה יהיה לוח H87 או 97 תמליצו לי אתם (העדפה על 4 סלוטים ולא 2 כי זה תמיד שדרוג פוטנציאלי), מתכנן על I7 משהו באיזור ה4770 (אך ורק סדרת HASWELL כמובן) ו16GB ראם כדי להימנע משדרוג עתידי (אני לא משדרג חלק חלק כל פעם, מפרט שלם פעם בכמה שנים) כרטיס NV כנראה 780 (כי יש לי מסך VG248QE של אסוס ה144HZ וזה דורש FPS ממש גבוה במשחקים כדי לקבל סינכרון ואשכרה תועלת מהמסך , SSD של סמסונג EVO 250GB , מארזים של פאנטום באמת שווים ת'השקעה ? כי אני מתכנן על אחד .. קירורים של NOCTUA (המפרט פרט למארז ייקנה בחו"ל אז על תקציבים אין לי מה לדבר בנת…
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום. אני מחפש מחשב נייד שיהיה גם מחשב עיקרי, שיאפשר לי הרצה של מספר יישומים במקביל והרצה של סרטים ב FULL HD, רצוי בגודל של 13 אינץ'. אחרי סקירה של השוק צמצמתי לכמה אופציות: Dell Studio XPS M1340 / SX13-163 - http://www.trustedreviews.com/laptops/review/2009/06/30/Dell-Studio-XPS-M1340-from-PC-World/p4 Sumsung q320 - http://www.trustedreviews.com/laptops/review/2009/05/19/Samsung-Q320---13-4in-Laptop/p1 Hp dv3510nr (dont know if they still sell it) - http://reviews.cnet.com/laptops/hp-pavilion-dv3510nr/4505-3121_7-33309970.html משום מה לא הצלחתי למצוא דגם מדף עדכני של HP שמקביל לדל או לסמסונג. יש להם רק את ה DV3-2155MX שהוא חלש יותר מרוב הבחינות. (וגם זול יותר בהתאם). ויש…
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכל מומחי החומרה, בשעה טובה אני מוכן להחליף את המחשב הישן שלי באחד חדש. תקציב של 2K אבל אפשר קצת לחרוג, והדרישות שלי הם די בסיסיות: אני לא מתכנן על אוברקלוק (וגם האמת שאפילו לא מבין בזה) , ואני לא ממש גיימר (למרות שהייתי שמח לקחת כ.מסך לא מובנה, רק בשביל לא לסגור את האופציה...). בכל מקרה, אני כן מעדיף מעבד quad. מצאתי מפרט מחשב ב ksp, ולמרות שקצת התחלחלתי לאחר ששוטטתי באינטרנט וראיתי ביקורות לא הכי טובות בנוגע לשירות שלהם, נראה לי שאני אלך עליהם בכל זאת, ואנסה לשדרג את המפרט עד כמה שניתן- בדגש על המארז ומאוורר שיהיה שקט - בגלל שאני חושב שזה החלקים שאני חושב שארצה שיהיו מספיק טובים ועמידים. המערכת עצמה היא מערכת שהם מרכיבים (כלומר- לא מפרט שאני הרכבתי) וזה פירוט הרכיב…
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4.5K - ניתן לחרוג, אך העדיפות היא לחסוך אם אפשר. 2. מה שמושי המחשב? משחקים: Counter Strike Global Offensive, Battlefield 4, call of duty ובסגנון! 3. האם יש צורך בציוד היקפי? לא. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא. 5. עד כמה חשוב שיהיה שקט? 3, פחות רלוונטי. 6. האם מתוכנן אוברקלוק? לא. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס ו/או הרכבת מחשב בחנות? הרכבה בלבד! 8. האם ישנה העדפה היכן לרכוש את המחשב? לא. אזור - רמת גן - גבעתיים (גם ת"א) 9. מתי מתוכננת קניית המחשב? במהלך השבוע הקרוב. 10. האם יש בקשות מ…
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני חושב על לקנות מחשב נייד, ורוב הסיכויים שתיהיה לי אופציה לקנות אותו בארה"ב. אני לא סגור על תקציב, אבל יש לי בראש איזה מחשב אני צריך * מטרות המחשב? עבודה כללית, פיתוח (כולל VM של אנדרויד לדוגמא), גלישה, לפעמיים גרפיקה (בעיקר PS), וידאו, יחובר למסך נוסף FHD כנראה. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? כנראה 13" כי אני רוצה שהוא יהיה נייד, אולי מקסימום 15". עדיף מאט, לא רואה סיבה שאני ירצה מבריק, נכון? * רזולוציית המסך? אני אוהב שטח עובדה אבל כמה כבר אפשר לבקש ב 13", כמו שאמרתי יחובר לעוד מסך בבית רוב הזמן, כשלא, FHD תמיד מבורך * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? לא ממש * משקל רצוי? אין דירשה מיוחד. * הא…
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מעבד אינטל : Intel Core i5 3450 3.1Ghz s1155 6MB, GPU Core, Tray לוחות אם למעבדי אינטל : לוח אם Asus P8H77-V LE s1155 Core i3/i5/i7, Intel H77, DDR3 XMP, 2xPCI-E, VGA, DVI, HDMI זכרונות : זיכרון למחשב G.Skill 2x2GB DDR3 1333Mhz NQ Edition Dual Channel דיסקים קשיחים : Seagate 1TB Barracuda 7200RPM 64MB Sata III ST1000DM003 מארזים : Sohoo M501 Mid Tower ATX Case Black With PSU ההתלבטות האמיתית שלי היא האם אני צריך גם כרטיס מסך חיצוני כדי להריץ סרטים ב-1080p על מסך של 32 אינץ' או שהכרטיס מסך המובנה של המעבד מספיק. איך אני יכול לדעת?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מבקש ממכם להכין לי מפרט רק דרך האתר KSP כי משם אני רק קונה ומעבד של אינטל בלבד וכרטיס מסך של NVIDIA בלבד שיהיה עם ספק כח טוב ומארז בעל סירקולציה לא רעה תודה
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום. ראיתי שיש כאן אנשים עם הבנה רבה. ולכן רוצה להתייעץ אתכם. יש ברשותי 2 מחשבי HP המפרט של המחשב הראשון הוא כזה: מעבד אינטל dual cpu e2160. 1.80ghz המחשב עצמו הוא מחשב שרת. עם צלעות קירור ענקיות על הלוח והמעבד. וספק כוח שנראה טוב יותר מהפשוטים. המחשב השני הוא: מעבד אינטל dual core cpu e5300. 2.60 ghz השימוש במחשב הוא כזה. מחשב דולק כל היום עם גלישה רבה באינטרנט. קצת יוטיוב. ולא למשחקים. צריך לדעת מה עושה עבודה יותר טובה מבינהם מבחינת סוס עבודה שלא יתחמם הרבה ויתחיל להרעיש. ויעבוד בצורה מהירה. אשמח גם לדעת גם איזה מערכת הפעלה לשים עליו שתרוץ טוב. ההארד דיסק יחולק ל-2 בצד אחד הלינוקס שיעבוד רוב הזמן. בצד השני האם לשים xp או win7 ? תודה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
היי לכולם מודה לעזרתכם 1. מה התקציב המקסימאלי? 1500 שח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ללא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש ביתי - וורד - האזנה למוסיקה - צפיה בסרטים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 5 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא, הרכבה בחנות 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מ…
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 3500-4000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?בטווח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)?תכנות + גיימינג א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם?22 אינץ 1680x1050 * באיזה סוג משחקים תשחקו?modern warfare, starcraft2 * באילו הגדרות תשחקו (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?בינוני עד גבוה 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מ…
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום חברים, יש לי מחשב בן 3 שנים, ולמרות שהוא מספק אותי ועונה על הצרכים שלי כרגע, אני רוצה להתקדם ולשדרג למשהו יותר חזק, השימושים העיקריים של המחשב הם צפיית סרטים באיכות 1080p על מסך 42", משחקים ברזולוציות גבוהות וגלישה באינטרנט. מפרט קיים: CPU: Q9550 Rev E0 @ 3.8 GHz [450*8.5] Motherboard: Gigabyte GA-EP45-UD3P [Rev 1.0] ~ BIOS: F10 Memory: 2x2GB G.Skill TT PI DDR2 PC2-8500 (1066MHz) PI Edition @5-5-5-15 2.1V GPU: Gigabyte Radeon HD6950@70 Soundcard: Native Instruments Audio 8 DJ HDD 1: Hitachi Desktar 7200RPM 500GB HDD 2: WD Greenpower 7200RPM 500GB Cooling: Zalman CNPS10X Extreme PSU: Seasonic X-650 80+ Gold Case: Antec P182 יש כרטיס מסך חזק, יש ספק כח מצוין, קירו…
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3800 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את הכל למען ביצועים ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?עד 300 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: battlefield 3, guild wars 2, skyrim -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). יש לי מסך מרובע 19 אינץ' מתוכנן מסך חדש ורחב יותר. לא כחלק מהתקציב -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות…
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-