עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by stas1101,

HP PAVILION DV6 2130EJ I5 520M 4GB RAM NVIDIA GEFORCE GT320M? כמה אפשר למכור אותו ? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 986 צפיות
  2. כפי שכבר הזכרתי פה בפורום, אני אמור לאסוף את המחשב הנ"ל שבוע הבא. יש לי כמה שאלות. 1) איך אני אמור לוודא ברגע שאני אוסף את המחשב שזה באמת הדגם הספציפי שהזמנתי, שיש לו את אותה כמות זיכרון פנימי/חיצוני שהובטחו לי ושאר הפרמטרים של המפרט, ושלא השתמשו בו בעבר? (בקיצור, שלא רימו אותי איכשהו) 2) אילו דברים בסיסיים אני צריך לעשות לפני השימוש הראשוני/ בשימוש הראשוני? (התקנת דרייברים? הטענה לפני ההפעלה? וכו') 3)נושא הסוללה: ראיתי פה דיונים ודעות מגוונות לגבי הנושאים הבאים, ויצאתי קצת מבולבל. א. כל כמה זמן מומלץ לבצע כיול, ועד איזה אחוז טעינה צריך לרדת? ב. האם יש בעיה לחבר את המחשב לחשמל (כשהסוללה מחוברת אליו) כשהוא דלוק (שמעתי איזו "הנפצה" על שינוי מתח או משהו כזה) ג. אני לא מתכוון…

• 3 תגובות
    • 986 צפיות
  3. המחשב הוא U350 של לנובו, מעבד סלרון ULV 723 1.20 GHZ זיכרון 2 ג'יגה קיצר, אני שמה סרט רגיל ששוקל 700MB וזה עובד סבבה לחלוטין במחשב, אבל שאני מחברת למקרן הסרט קצת מקרטע, ממש קצת, אבל שמים לב... השאלה שלי היא כזו: האם בגלל שלסרט יש רזולוציה נמוכה ומקרן מקרין בערך כמו 50 אינץ' אז הסרט מקרטע? או בגלל שזה מחשב חלש, ושהסרט על מסך גדול מבחינים בקרטועים...? תודה!

• 4 תגובות
    • 986 צפיות
  4. אני יודע! זה תקציב נמוך למחשב משחקים אבל נסו בכל זאת לעזור לי, זה למשפחה דלת תקציב לכבוד שנת הלימודים וצריך לתמרן. תודה לכולם,

• 13 תגובות
    • 986 צפיות
  5. מעבדים - Intel Socket LGA1151 CM8067702868314 - Intel - i7-7700 Kaby Lake Quad core CPU - 3.6 GHz - Max Turbo Frequency 4.2 GHz - Socket LGA1151 - 14nm - 8MB cache - 65W TDP - Tray... שלוש שנים אחריות כמות: - 1 - 1260/1235 ₪</i> לוחות אם - Intel LGA1151 PRIME-B250M-A - ASUS - 1151 - B250 - mATX - 4x DDR4 64GB 2400MHz - HDMI - DVI - VGA - PCIe 3.0 x16 - 2x PCIe 3.0 x1 - M.2- 6x SATA - 6x USB 2.0 - 4x USB 3.0 - USB 3.1 Gen1 Type-C... שלוש שנים אחריות כמות: - 1 - 343/336 ₪</i> זכרונות - DDR4 - לנייח HX424C15FR2-8-PC - HyperX - 8GB DDR4 2400Mhz CL15 - With New PC Only - Red - 1.2V - 288Pin - HyperX Fury DDR4 Series - HX424C15FR2/8... בקניית מחש…

6. Started by emperor,

שלום לכולם! לאחרונה החלטתי לרכוש מחשב חדש. המחשב מיועד בעיקר למשחקים. התקציב שלי הוא 6000 ש"ח אבל ניתן לחרוג ממנו, לא בהגזמה כמובן. אני מעוניין במחשב אמד 3200+ , לוח אם nforce4 ללא sli. מה אתם ממליצים לגבי הכרטיס מסך. אני די סגור על ה6600 gt . אני צריך ציוד הקפי כולל מסך, חשבתי על 700p של LG אשמח לקבל הצעות למפרט תודה לכל העוזרים.

• 11 תגובות
    • 986 צפיות
  7. מעבד אינטל : Intel Core i5 3450 3.1Ghz s1155 6MB, GPU Core, Tray לוחות אם למעבדי אינטל : לוח אם Asus P8H77-V LE s1155 Core i3/i5/i7, Intel H77, DDR3 XMP, 2xPCI-E, VGA, DVI, HDMI זכרונות : זיכרון למחשב G.Skill 2x2GB DDR3 1333Mhz NQ Edition Dual Channel דיסקים קשיחים : Seagate 1TB Barracuda 7200RPM 64MB Sata III ST1000DM003 מארזים : Sohoo M501 Mid Tower ATX Case Black With PSU ההתלבטות האמיתית שלי היא האם אני צריך גם כרטיס מסך חיצוני כדי להריץ סרטים ב-1080p על מסך של 32 אינץ' או שהכרטיס מסך המובנה של המעבד מספיק. איך אני יכול לדעת?

• 3 תגובות
    • 986 צפיות
  8. Started by xtract1,

אהלן חבר'ה,זקוק לעזרתכם. המחשב מיועד לאחי הקטן ( בן 5) שהולך לגלוש בו באינטרנט,והמשחקים הכבדים ביותר שיהיו זה ריימן 1 והוגו.. אני זקוק למחשב בתקציב הנ"ל כשיש לי כמה בקשות שאני מקווה שיוכלו להיכנס בתקציב הדל לצערי. 1.מעבד כפול ליבה 2.ג'יגה זיכרון (מומלץ 512X2) אני מאוד מקווה שהדבר אפשרי (גם אם קצת קשה). מן הסתם אין צורך בכרטיס מסך יותר רציני מאשר מובנה,OC כלל לא בא בחשבון והדגש הוא על מחיר זול ועל שני הבקשות הנ"ל. לצערי הרב,כנראה שנצטרך להסתפק במארז וספק ג'נריים (למרות שאם יכנס משהו יותר נורמאלי אני אשמח) כדי להקשות עליכם אפילו יותר,(לא אשמתי) יש העדפה גדולה לחנויות באזור הקריות/חיפה או קצת צפונה מכך. תודה מראש לכל העוזרים (והמנסים).

• 9 תגובות
    • 986 צפיות
  9. Started by rani,

מחפש מחשב ניייד כמובן שישרת אותי עוד 4-6 שנים אפילו.. כמובן שבשנתיים הראשונות אני יוכל להינות ממשחקים בגרפאיקה גבוהה ואחרי זה כבר לא תיהיה לי בעיה בררה להתפשר..יוכל להריץ סרטי HD 1080P על הכרטיס מסך.. ואפילו שהמעבד יוכל להריץ את הרזולוציות הבאות שאחרי (דור, שתי דורות קדימה, לא מתכוון להגזים..) שהכרטיס קול יתמוך ב6 ערוצים ואיכות סאונד גבוהה כמובן, דיסק קשיח משהו כמו 500 GB (אם אפשרות להתפשר כי תמיד אפשר לקנות כונן חיצוני) ובעיקרון שיכיל את הטכנולוגיות האחרונות. עכשיו השאלה אם כדאי לחכות לארכיקטורה החדשה שתשתמש בQUICK PATH ועוד כמה דברים(כשתגיעה לניידים.)? וויסטה כבר יש לי חוקי ככה שאין צורך. לגבי מסך אממ כמה שיותר טוב (: יש אפשרות חריגה אם באמת כול הדברים שציינתי יוכללו, ו…

• 10 תגובות
    • 986 צפיות
  10. Started by aytek,

שלום, אני זקוק למפרט עבור מחשב שישמש עבור גלישה באינטרנט, תוכנות משרדיות, סרטים ומשחקים פשוטים. עדיפות למפרט מבוסס מעבד אינטל. דגשים: 1. אין צורך בציוד הקפי (רמקולים, עכבר, מקלדת), אין צורך בצורב 2. דיסק 160GB, זיכרון 1GB לפחות. 3. כרטיס קול, רשת ומסך מובנים. 4. אופציה להתקנת כרטיס מסך בעתיד - PCI-Express x16 slot 5. על לוח האם לתמוך גם ב- IDE וגם ב SATA2 תודה מראש, ניסים.

• 13 תגובות
    • 986 צפיות
  11. Started by idofr,

הייי כולם אני רוצה לקנות נייד, התקציב היא בערך 4.5K ומצאתי את זה: Acer Aspire 5920G שהוא נכנס בתקציב (אני לא קונה בארץ) רציתי לשמוע מה דעתכם עליו כי לפי מהפרט הוא ניראה ממש טוב. בתודה, עידו

• 12 תגובות
    • 986 צפיות
  12. Started by Idan Sher,

אני מתכנן לקנות מחשב נייד ללימודי הנדסה וגם למשחקים פה ושם חיכיתי שיצאו הכרטיסים החדשים ועכשיו הם בחוץ אני רוצה מחשב שיחזיק כמה שנים טובות הסתכלתי וראיתי שלאסוס יש מחשבים טובים במחיר שפוי יחסית איזה מבין שני המחשבים יותר טוב ואם יש טעם להשקיע את ה 300 דולר הנוספים האלה? http://www.xoticpc.com/catalog/product_compare/index/

• 4 תגובות
    • 986 צפיות
  13. אני מתכנן לקנות מחשב חדש ואני אשמח לקבל עזרה בנושא. כמה נקודות חשובות: 1. התקציב הוא 5,000 ש"ח. מותרת חריגה של עד 500 ש"ח. 2. המחשב ישמש בעיקר לגיימינג, כאשר השאיפה היא למחשב חזק, שיכול להחזיק משחקים בדרישות גבוהות, ויתתחיל לפגר מאחור רק עוד שנתיים וחצי-שלוש. לדוגמה Modern Warfare 3 3. לא מפריע לי יותר מדי כמה שקט יהיה המחשב אבל אני לא רוצה בולדוזר בחדר. 2/10 4. לא מעוניין באוברקלוקינג למחשב. 5. אני מעוניין לרכוש עם המחשב את מערכת ההפעלה ווינדווס 7 64BIT. 6. 1TB צריך להספיק 7. מעדיף לקנות את המחשב באזור באר שבע אבל אני לא פוסל חנות טובה באזור ראשון לציון. 8. לא מחפש לשדרג את המחשב 9. תודה מראש

• 2 תגובות
    • 986 צפיות
  14. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כל התקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית - אופיס , דפדפן יוטיוב וכו' א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? א…

• 0 תגובות
    • 986 צפיות
  15. Started by vasser,

just wondering how would a comp bought by someone who has money AND know about comps & hardware would look like. post your suggested specs, and remember, the 50,000$ "limit" could be raised, its a hypothetical situtation anyways.

• 2 תגובות
    • 986 צפיות
  16. Started by Moon-Mage,

שלום, אני מחפש מחשב נייד דיי סטנדרטי עם קריצה קלה למשחקים. תודה רבה לעוזרים . * מטרות המחשב? משחקים בינוניים, צפיה בסרטים, ושאר ירקות שלא משנים. * גודל המסך?14 או 15 * משקל רצוי?לא קריטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך ? לא ממש, אבל אם יש מחשב עם סוללה טיפה יותר טובה או מעבד יותר חסכוני אפשר להגמיש את התקציב. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) HDMI יהיה נחמד ביותר. * בלוטות? נחמד, אבל לא קריטי. * גודל מינימלי של כונן קשיח? 320. * צורב DVD? יש בלי? * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא.

• 2 תגובות
    • 986 צפיות
  17. Started by yoni111,

https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=14022 https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=14022 מבחינת הכל ,מסך סוללה ביצועים וכו" עריכה:ואיך הם גם מבחינת משחקים(COD AW,BF4,WATCH DOGS)

• 1 תגובה
    • 986 צפיות
  18. Started by dlogan,

P5W DH DLX או GA-965G-DS3 בעיקרון כן מתוכנן OC הקטע זה שמשחקים אני לא כלכך רוצה ממש להשקיע שם אבל עדיין אני לא רוצה שהאזור הזה יהיה לי מת כי אם יהיה לי CF זה יהיה מצויין בעיקרון זה המפרט Core2 Duo E6600, 1066Mhz, s775, 4MB P5W DH Deluxe s775 Conroe, 975X, DDRII 800, 2xPCI-E Crossfire 2x512MB TwinMOS DDR2 667 Mhz X1300XT 512MB, HDTV, DVI, PCI-E 250GB 7200RPM, 16MB, SATA II HJA-70 MIDI Black 740N 17'' LCD 8ms יש לי הגבלה של 6500 וכל זה עולה 6200 עכשיו הציעו לי שבמקום הלוח אם(P5W DH DLX) אני יקח את הGA-965G-DS3 ואז בכסף שירד אני אקנה זכרונות של DDR2 800 Mhz השאלה אם זה באמת כדי לי ושווה לי לעשות משהו כזה?

• 12 תגובות
    • 986 צפיות
  19. כבר זמן מה,שאני בחיפושים אחר מחשב נייד שיתאים לצרכים שלי, (פוטושופ ועיצוב גרפי,adobe premiere, אפטר אפקטס, וגיימינג בעיקר) הגעתי בסופו של דבר לדגם הזה:http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?ProductID=14440 השאלה היא האם הדגם הספציפי הזה יספיק לי עם יכולות רינדור טובות לתוכנות עריכה ולהריץ משחקים בלי תקיעות על איכות נמוכה או שמה יש ללכת את האקסטרה מרחק ולשלם על דגם כזה:http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?productid=14442 יש לציין ש 4269 שקלים זה הקצה של הקצה שאני מוכן להוציא. תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 986 צפיות
  20. Started by tidan31,

http://www.winprice.co.il/product.asp?aff_a=1&Pid=80DU00BTIV&Cat2Cat1ID=17&Cat2ID=0&aff=Zap〈=he מה אתם אומרים על המחשב הזה?

• 0 תגובות
    • 986 צפיות
  21. שלום לכולם, לאחר שהמתנתי תקופה ארוכה הגעתי למסקנה שזהו הגיע הזמן אז ככה רכשתי כבר מסך DELL 2007FP מקלדת, עכבר ורמקולים ירכשו בנפרד. אז אני צריך חוות דעת על המפרט שבניתי, הצרכים כפי שכתבתי בכותרת אני לא מתכוון להגיע לOC רציני בטח לא בהתחלה. מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 2.4GHz(E6600) 1066MHz/FSB 4MB - BOX ¤1257 לוח אם: ASUS P5B DELUXE / WIFI-AP ¤1139 אני יודע שתגידו שזה בזבוז כסף ועדיף ה GB אבל זה מאוד נוח לי ביוחד ה WIFI וגם הלוח עצמו לא רע בכלל וגם OC סביר(תקנו אותי במידה ואני טועה) כרטיס מסך: LEADTEK PCI-EX WINFAST GeForce PX8800GTS TDH 640MB GDDR3 320 BIT TV/O DVI - DX10 - RETAIL ¤2117 דיסק קשיח: WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500KS ¤380 צורב DVD: LITEON DVDRW LH-20A…

• 12 תגובות
    • 986 צפיות
  22. Started by gouelo,

התקציב שלי עד 3000₪, אני לא כל כך מבין במחשבים אבל הוא נראה מצויין. מישהו מכיר אותו ויכול לעזור לי בהחלטה? זה הלינק שלו בזאפ : http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=868058

• 1 תגובה
    • 986 צפיות
  23. בעיקרון אני מעוניין להריץ OC למערכת הזאת במיוחד למעבד להגיע איתו למשהו כמו 4.0GHZ ובעתיד לעשות לכרטיס מסך OC יותר משמעותי . למפרט הזה יתחבר מסך 26 SAMSUNG T260HD . האם משחקים ירוצו לי טוב על הכרטיס מסך הנ"ל בלי שום בעיות כל שהן ? ירוץ על רזולוציה כזאת ענקית ועל משחקים הכי כבדים שיש כיום ויריץ אותם באופן מעולה ? תנו חוות דעת =] הצעות לשיפור יתקבלו בברכה . עריכה : ממה שהבנתי ושמעתי לא כדאי להתעסק עם לוחות של DFI יש לוחות אחרים שאתם ממליצים לי שמתאימים לדרישות שלי ? מעבד: INTEL CORE i7 S1366 2.67GHz 920 - STEPPING D0 : SLBEJ - BOX אחריות: ללא הגבלת זמן. מחיר: ¤1512 לוח אם: DFI LANPARTY DK X58-T3eH6 אחריות: שלוש שנים. מחיר: ¤1202 כרטיס מסך: SAPPHIRE HD4890 TOXIC 1GB GDD…

• 16 תגובות
    • 986 צפיות
  24. שלום לכולם, חבר שלי נמצא עכשיו בהונגריה לתקופה של שנה ו-"קיבל תקציב" לקניית מחשב נייד. מישהו יודע להמליץ על חנות (וירטואלית) מומלצת בהונגריה או באירופה לקניית מחשב נייד? תודה, רן

• 0 תגובות
    • 986 צפיות
  25. עיקר העבודה תיהיה עם עט, צריך ממשק טוב+ בנושא הזה (רגישות, מהירות ודיוק). עבודה עם מסמכים, שירטוטים, PDF, וגלישה באינטרנט מדי פעם (לא קריטי). כמו כן חיי סוללה ארוכים. האם טאבלט יכול לענות על הצרכים אלה (בעיקר על העבודה עם הstylus) או שצריך לרכוש משטח כתיבה ייעודי (כמו הbamboo למשל) שיתחבר למחשב נייד?

• 0 תגובות
    • 986 צפיות

דיונים חדשים בפורומים