עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. אני רוצה לקנות מחשב להורים שלי לצרכים בסיסיים: מייל, אינטרנט, סקייפ ואופיס. מה שחשוב לדעתי זה רק להשאיר אופציה להוסיף זיכרון בהמשך ולכן רצוי לקחת לוח אם התומך ב- DDR2. חשבתי לקנות באחת הרשתות: אייבורי או KSP. אני יודע שתיהן לא משהו, אבל בכל מקרה מי העדיפה בין שתיהן? איזו מפרט שלהם הכי מתאים לצרכים האלה? תודה

• 5 תגובות
    • 951 צפיות
  2. שלום, אני זקוק למחשב חדש שהשימוש העיקרי שלו יהיה משחקים כבדים ותכנות. בנוסף מידי פעם צפיה בסרטי HD ועריכת וידאו. המחשב יהיה מבוסס פלטפורמה I7 , אני מודע לעובדה שלמשחקים הוא לא יתרום הרבה אבל כן בשביל תכנות (כולל הרצת מכונות וירטואליות) ועריכת וידאו. המחשב יחובר בהתחלה למסך 20' (1600X1200) אבל קרוב לוודאי שבעתיד גם לטלויזית FHD. אני מעדיף מאוד כרטיס מסך בעל 1G זיכרון וחובה יציאת HDMI. דיסק של 500G יספיק בשביל מערכות הפעלה ושאר התוכנות. לוח האם חייב לתמוך ב RAID 5, כנראה שיהיה מערך כזה בעתיד הלא רחוק (חבל לי לקנות עוד מחשב, חלש ככל שיהיה, בשביל מערך איחסון וגיבוי כאשר אני קונה מחשב חדש עם מספיק מקום ל 6 דיסקים של SATA), צריך לקחת בחשבון שיתווספו עוד 4 דיסקים להספק. ב…

• 14 תגובות
    • 951 צפיות
  3. היי, אני צריך המלצה למחשב נייד, מי שמבין ויכול להציע כמה דגמים אני ישמח מאוד.. מטרות: - עבודה משרדית - גלישה באינטרנט - צפייה בסרטים אין צורך ביציאות מיוחדות.. מחשב ומסך: 1. סוג מחשב: מחשב אולטרה נייד. 2. כרטיס מסך: אין צורך בכרטיס מסך טוב במיוחד (המחשב אינו מיועד למשחקים). 3. סוג מסך: עדיף מסך LED. 4. גודל מסך רצוי: 11.6 – 13.3 אינטש. 5. רזולוציה: לפחות 768x1366. ביצועים טובים: 6. מחשב מחברה אמינה: HP, Dell, Asus, Toshiba. 7. מעבד טוב: אפשרDuo 2 Intel core או Intel core i3 (אפשר גם מעבדים אחרים). 8. מהירות מעבד: 1.86GHz – 2.66GHz . 9. נפח זיכרון RAM: 3072 MB – 4096 MB. אפיונים נוספים: 10. סוללה: מחזיקה לפחות 8 שעות עבודה (רצוי 8 תאים). 11. דיסק קשיח: …

4. Started by Yaron85,

שלום רב, ברשותי מחשב נייד של חברת Packerd Bell. דגם EasyNote TK 85 עם סוללה של חברת Acer (ככה הם נמכרים) אני כבר תקופה ארוכה רוצה לרכוש סוללה באיביי, כי הפערי מחירים מהארץ גדולים (400 בארץ לעומת 150 באייבי). הסוללה המקורית שלי של Acer 10.8V 4.2Ah AS10D51 Li-ion00 באיביי מצאתי סוללות עם מתח שנע בין 10.8V - 11.1V או 4.4Ah - 4.05Ah איזה סוללה הכי כדאי לרכוש? מאיזה מוכר הכי כדאי? 11.1V 4.4Ah Li-ion 00 AS10D61 http://www.ebay.com/itm/170700818606?_trksid=p2055119.m1438.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT ------ 10.8V 4.4Ah Li-ion 20 AS10D81 http://www.ebay.com/itm/2616836…

• 0 תגובות
    • 951 צפיות
  5. Started by OnlyOne,

חבר שלי קונה מחשב חדש התקציב שלו זה גג 2500 שימושים: משחקים(שיריץ בצורה טובה ושיחזיק לפחות שלוש שנים,כמו בהתפשרות על הגדרות),תוכנות(AFTER EFFECTS,PHOTOSHOP). מסך 19-17 אינצ'(לא נכלל במפרט) בניתי לו את המפרט הנ''ל: http://up31.siz.co.il/up3/ugy3zjlmmyz5.jpg המפרט נבנה בKSP אך זה רק בשביל הצעת מחיר. יש לכם הצעות או שיפורים?

• 5 תגובות
    • 951 צפיות
  6. תקציב: אין הגבלה קנייה במדינות אחרות: אפשרות לקנות בארץ, בתאילנד, אנגליה, ובאתר אמזון. מטרות המחשב: כל סוגי המשחקים, צפייה בסרטים, עריכת סרטים, שימוש יומיומי גודל מסך: 13.3" או 14.0" סוג מסך: אני מעדיף מבריק (לא מט), ואני גם מעדיף שהמסך יהיה IPS רזולוציית מסך: 1920x1080 FHD ומעלה דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט: אין חוץ ממסך טאצ' אבל לא חובה זמן סוללה: 6 שעות ומעלה יציאות מיוחדות: אין צורך סוג כונן קשיח: עדיף SSD אבל אפשר שילוב או רק HDD כונן אופטי: אין צורך תמיכה בתחנת עגינה ייעודית: אין צורך נדרשת אחריות בינלאומית: לא האם בתקציב צריך רשיון למערכת הפעלה: לא האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי: לא דרישה מיוחדת: כמו שאמרתי קודם, מסך טאצ' יכול להיות נחמד ואני רוצה שהמחשב…

• 5 תגובות
    • 951 צפיות
  7. Started by compman12,

המפרט: ‏‫מעבד - AMD SEMPRON LE-1200 2.1GHz 256KB CACHE SOCKET AM2 - 45W לוח - GIGABYTE GA-MA69VM-S2 זכרון - KINGSTON 1024MB DDR2 800MHz דרישות: מחשב שרת חזק, יאכלס יותר מ10 כוננים קשיחים. יחובר למחשב ברשת קווי סטרימר ברשת קווית + 2 מחשבים ברשת אלחוטית. מחפש מארז _ ספק מתאימים - שקטים וחזקים תודה

• 11 תגובות
    • 951 צפיות
  8. היי חבר'ה! בקשה אישית מהלב - המחשב מיועד לאח הקטן שלי, (בן 18) והוא נכה, ככה שהמחשב זה בערך החיים שלו! זה כל מה שהוא עושה מהבוקר עד הערב. אני מאוד אשמח אם תוכלו לעזור לי להרכיב את המחשב המושלם בשבילו. 1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל- אפשר לחרוג טיפה ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כמה שפחות אבל אם ההבדל יהיה משמעותי אז מקובל. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש כללי אבל בעיקר משחקים ופוטושופ. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוח…

• 8 תגובות
    • 951 צפיות
  9. שלום, אני זקוק למפרט לעבודה ומשחקים בתקציב 3500 ש"ח, ושאני גם אוכל לשדרג אותו במקרה הצורך בעתיד- ולא לקנות מחשב חדש לגמריי בעוד שנתיים שלוש. אני חשבתי על מעבד לא יקר במיוחד של אינטל/אייאמדי (4400/5200X2 למשל) , לוח אם שתואם לו ומתאים גם למעבדים החדשים של החברות בהתאמה שיצאו בעתיד(כדי שאני אוכל לשדרג אליהם בהזדמנות), 2 ג'יגה זיכרון מחברה מוכרת, כרטיס מסך שיתאים למשחקים(לא יקר מדי, הסיבה בהמשך), ושאר הדברים כמו מארז ספק צורב DVD.. שיתאימו גם למערכות לעוד כמה שנים. *יש לי מסך LCD 17 אינץ'- אני לא חושב שצריך להתפרע בכרטיס מסך.. *אני לא חושב שאני אבצע OC, אבל לפחות שתהיה לי אפשרות לOC לא רציני כשהמערכת תתיישן בשביל שאולי אני לא אזדקק לשדרוג *אפשר חריגות קטנות אם זה ממש הכרחי..…

• 17 תגובות
    • 951 צפיות
  10. Started by golanbendor,

שלום יש לי התלבטות, אני מתכנן לקנות מחשב חדש בסביבות ינואר כאשר יצאו המעבדים החדשים מסדרת kaby lake. אני מתכנן לקנות את ה-7700K ולוח אם תומך מסדרת z270. עכשיו צצה לפני הזדמנות לקנות יד שנייה לוח עם מעבד ב2500 ש"ח (ללא פריטים נוספים). הלוח אם והמעבד היו בשימוש של כחודשיים ויש אחריות על המוצר (את הבחור שמוכר אני לא מכיר אז מפחד לא ליפול ) Intel® Core™ i7-6800K Processor ROG STRIX X99 GAMING | Motherboards | ASUS כרגע אין לי זכונות וספק מתאימים וכל זה בכדי לבדוק אם עובד. הבחור הציע לי לבוא אלי עם זכרונות שלו וספק וכל זה להראות לי שעובד. עכשיו לשאלה, האם כדאי לי לקנות את המעבד והלוח אם במחיר הנ"ל למרות שזה יד שנייה? או לחכות עד ינואר שי…

• 0 תגובות
    • 951 צפיות
  11. Started by ltv,

-------------------------------------------------------------------------------- הצורך שלי הוא בעיקר לסרטים, אינטרנט וכו, מעבד: Intel Pentium M 725 1.6GHz, 400MHz bus speed, Level 2cache 2 MB מסך רחב: 14" WXGA דיסק: 60GB 4200 rpm זכרון: 256MB DDR 266MHz ( הרחבה עד 2GB ) כונן אופטי: CDRW Combo DVD Digital Media Reader (6 in 1) שלט רחוק להפעלת ה -DVD במחשב, לצפייה בסרטים. נגן DVD/CD ייעודי מבלי להפעיל את מערכת ההפעלה. מודם מובנה: V92 56K,כרטיס רשת מובנה: 10/100 Intel תקשורת אלחוטית: Intel Pro Wireless 802.11b/g קול - 3D Sound Blaster Pro compatible with Harman/Kardon גרפיקה: Up to 64MB Intel extreme Graphics מערכת הפעלה Windows XP Home יציאות: VGA ,3XUSB 2.0…

• 3 תגובות
    • 951 צפיות
  12. החנות שקרובה אלי ונוןתנת תמיכה טובה עובדת רק באינטל. המחשב לשימוש בייתי + משחקים ברמה בינונית להלן המפרט ללא מסך. לוח אם ASUS P5580VM מעבד Untel GHz 3.0+1M זיכרון 2* 256MB DDR 400 כרטיס מסך GEFORCE 5 5200 FX כרטיס רשת Dynamode 10/100 PCI צורב DVD תוצרת נק. כמובן : כונן 1.44, דיסק קשיח SATA 7200 80 MB 8MB ( מה המספר 8MB מבטא? את הקש של הדיסק?) מה אתם יכולים להוסיף לי? מפרט טוב? עבדו עלי? איך לשפר? האם תמורת אותו מחיר אני יכול לקבל AMD יותר טוב? מה צריך להוסיף למשחקים ברמה גבוהה? תודה לעוזרים !!

• 9 תגובות
    • 951 צפיות
  13. אהלן, אשמח אם מישהו יכול לחוות דעה על המפרט הבא: CPU Core 2 Duo E6400 Box Intel M.Board Intel® Desktop Board DP965LT Memory Kingston DDR2 512MB 667MHZ CL4- 2 units HD Western Digital WD2500KS 250GB 16MB Buffer V.Adapter nVIDIA GeForce FX7600GT 256MB Gigabyte DVD LG GSA-4167 X16 Chassis+PSU M-Com Simbadda 402K TK 520W Fan for CPU Zalman CNPS9500 LED Cooling for Memory ThermalTake COPPER heat spreader Monitor Samsung 940BW תודה ;D

• 11 תגובות
    • 951 צפיות
  14. Started by AsD[eyal],

תקציב : 6000 (כולל מסך) חנות באיזור הדרום משחקים כבדים לפחות 1giga ram

• 11 תגובות
    • 951 צפיות
  15. טוב הנבחר הראשון הוא DELL STUDIO 1558 , מחיר 5200שח מעבד I5 430M, 4G RAM 1333 ATI READON 4570 512MB FULL HD WLED HD 7200RPM, 500GB בטרייה 9CELL http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?productid=2679 הנבחר השני הוא TOSHIBA A500 1GH מחיר 6200שח מעבד I5 430M 6G RAM 1066 NVIDIA GFORCE GT 330M 1G מסך ברזולוציה נמוכה יחסית HD 5400RPM 500G בטרייה 6CELL http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?productid=2995 מה חשוב לי במחשב: איכות בנייה: תאימות בין המרכיבים, מע' קירור טובה. מהבחינה הזו נראה כי הטושיבה עמיד יותר. עשוי סגסוגות ואלומיניום בעוד הDELL עשוי פלסטיק ומתחמם מאוד. כרטיס מסך טוב: הכרטיס של הטושיבה חזק יותר, האם זה יבוא לידי ביטוי בעריכה (AVID FINAL CUT...) בהבדל משמ…

• 6 תגובות
    • 951 צפיות
  16. Started by ohadlvy,

אמנם המחשב מדגם קודם,אבל האם הוא נחשב לדגם מוצלח של HP? אני מעוניין במחשב נייד שישמש לסרטים הורדות קצת תוכנות גלישה ומעט משחקים בסגנון הענק הירוק החדש האם הוא מספיק טוב לנושא הזה,הוא בהחלט מכיל הרבה נתונים(מעבד חזק,כרטיס מסך,שלט,מצלמה) אך הוא מוגבל לעד 2 גי'גה זיכרון?? הגיוני?? אם יש 2 סלוטים אני לא יכול לשים זיכרון של 2 גי'גה בכול סלוט? תודה על דעתכם......

• 3 תגובות
    • 951 צפיות
  17. Started by Avi_87,

הי, אשמח לעצתכם בנוגע למפרט הבא: המחשב מיועד לעבודה בתוכנות CAD, תלת מימד ואדובי וכן למשחקים. תודה מראש לעונים

18. Started by yairperetz,

למחוק בבקשה

• 0 תגובות
    • 951 צפיות
  19. Started by Shaq Diesel,

. מה התקציב המקסימלי? 5000 ש"ח אפשר לחרוג אם כדאיי ן אם אין צורך אפשר גם לחסוך 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב בעיקר אינטנט ולימודים ושמיעת מוזיקה צפיית סרטים אך פחות לא ממש מתכנן לשחק משחקים אם יהיה מקום בתקציב אפשר כרטיס מסך פשוט אך זה פחות חשוב לי 3. האם יש צורך בציוד היקפי מסך מעדיף dell 2209va אלא אם כן תמלוצו לי על משהו אחר 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב כונן דיסקטים 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 לא ממש חשוב לי אבל שלא יהיה איזה טרקטור 7. האם מתוכנן אוברקלוק לא כרגע אבל אשמח אם אפשר להרכיב משהו יציב לאוברקלוק האופציה לא ממש חשובה לי 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן ציינו גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 9. מאיזו חנות אתם מע…

• 8 תגובות
    • 951 צפיות
  20. אני רוצה להוסיף שם 2 גיגה. איך אני מגיע לסלוט?

• 2 תגובות
    • 951 צפיות
  21. 1. מה התקציב המקסימאלי? 7000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת וידאו באמצעות Adobe Premier ו-Adobe After Effects. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Adobe After Effects באופן תדיר. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא מיועד לגיימינג. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא נדרש ציוד הקפי. אם נשאר תקציב, להוסיף מקלדת עריכה. 4…

• 8 תגובות
    • 951 צפיות
  22. Started by klutzexnw,

1. מה התקציב המקסימלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?תכני HD תכנות והרצת מכונות וירטואליות לצורך בדיקות. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1920*1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)?…

• 6 תגובות
    • 951 צפיות
  23. שלום כולם אני יודע שזו שאלה שכבר נשאלה פה לא מעט אך לא הצלחתי לגבש החלטה מכל השירשורים שקראתי אני צריך את המחשב לשימושים בסיסים כגון אינטרנט ,סרטי HD , (אם הוא יחזיק משחקים כגון "קול אוף דיוטי" אז מעולה ). משום מה (לא ממש יודע למה) אני מתלבט בין דל לטושיבה אשמח לקבל המלצות ולשמוע את דעתכם.

• 5 תגובות
    • 951 צפיות
  24. להלן המפרט: מעבד Intel Core 2 Duo E8400 Tray ¤811 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IE8400ay לוח אם GIGABYTE GA-EP43-DS3 ¤567 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=39472 כונן קשיח Westren Digital WD3200AAKS 3.5" 320GB SATA2 16MB ¤257 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=WDC1118 זיכרון OCZ DDR2 2048MB (1024MBx2) 1066Mhz CL 5-5-5-15 Titanium ¤236 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=OCZ2251K כרטיס גרפי GIGABYTE nVIDIA GeForce 9600GT 512MB PCIe ¤619 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=44404 צורב LG GSA-GH22N X22 SATA DVD ¤137 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=GSA-GH22N כונן דיסקטים 1.44 ¤43 כמות:1 http://www.…

• 1 תגובה
    • 951 צפיות
  25. Started by TeaHwpce,

מאיזו חנות אני יכול להזמין בטרייה חלופית למחשב הנייד שלי? רכשתי מחשב נייד שהכיל בתוכו את הבטרייה. התבקשתי להטעין אותו למשך 10 שעות לפני ההפעלה הראשונה. היום שכחתי את המתאם שלו והמחשב כבה, למרבה המזל הגדרתי לפני שכאשר המחשב פועל "על בטרייה" הוא יכבה במצב תרדמה ולכן לא איבדתי מידע חשוב. הבנתי שאני חייב לפחות עוד בטרייה חלופית אחד כדי שאני אוכל להשתמש במחשב שש שעות רצוף. איפה אני יכול לקנות בטרייה חלופית? קניתי באיבורי, האם הם מוכרים בטריות חלופיות למחשבים ניידים?

• 3 תגובות
    • 951 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.