עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by Chloe,

שלום אני מחפשת לקנות מחשב נייד טוב לצפייה בסרטים/סדרות, בית ספר, לשמוע מוזיקה,אינטרנט מסך בין 15.6 ל 17 אינץ אני לא בדיוק מתכוונת להוציא את המחשב מהבית אבל שלא היה יותר מדי עבד שימוש יום יומי! מעדיפה מחשב של 2 ב 1 תקציב עד 3000 שח לצערי

• 2 תגובות
    • 966 צפיות
  2. Started by SyRenity,

היי. מחפש נייד לצרכים עסקיים (אופיס, מצגות), ולהרצת סביבות פיתוח מודרניות. הנייד צריך לכלול: * מסך גדול - 13 או 14 אינצ', עם תצוגה איכותית בעלת זווית צפייה רחבה, וציפוי נגד השתקפות * זמן עבודה ארוך * מקלדת נוחה * כמות זכרון נדיבה - 3 או 4 GB * דיסק מהיר - עדיף 7200 RPM * יכולת לנגן סרטי HD (יתרון איך לא חובה) התקציב עומד בתווך של 4500-5500 ש"ח, אני יכול גם לקנות מארה"ב דרך חברים. תודה מראש על המלצות.

• 4 תגובות
    • 966 צפיות
  3. Started by AmitDanan,

שלום רב, כבר הרבה זמן שלא היתי פה השבוע הלך לי הלוח אם 775 ואני צריך עכשיו לקנות שילוש חדש חשבתי על לוח של ASUS Z87-K מעבד של אינטל I5 4430 HASWELL 3.0GHZ זיכרון CORSAIR 2X4GB DDR3 1600 את השילוש אני קונה מKSP מפני שזה קרוב אלי גאוגרפית וכמובן קירור למעבד CORSAIR HYDRO H55 יש לי שאלה נראה לי די טיפשית האם יש מארז USB2/3 כלומר האם המארז קובע או שכמובן לוח הרי החיבור הוא אותו חיבור? השאלה העיקרית מה אתם חושבים על השילוש שלי כל הערה טיפ תתקבל בברכה הצעות וכדומה. בנוסף לשאלה הראשונה האם צריך להחליף מארז או שפשוט אין כל קשר?

• 0 תגובות
    • 966 צפיות
  4. Started by leaky,

היי, יש לי כרגע lenovo thinkpad T420 כבר שנתיים, הוא די בסדר אבל לאחרונה נתקע לא מעט וזה די מציק כבר. תכננתי לשדרג במקור בקיץ (בסוף הלימודים) אבל יש לי כרגע אופציה שאולי לא תהיה לי בהמשך, ורציתי לוודא אם זה משתלם. קרוב משפחה שלי מגיע מארה"ב לארץ ביום שלישי בלילה, ככה שעד יום שני אני עדיין יכול לבקש ממנו לקנות את המחשב. הפרטים: * מטרות המחשב: עבודות משרדיות ,משחקים קלים, צפיה בסרטים, וירטואליזציה וסימולציות מדעיות, תכנות דרייברים ורכיבים חיצוניים. * גודל המסך: 15 לפחות, אם זה יותר גדול ולא כבד באופן מוגזם אז גם בסדר. * רזולוציית המסך: 1900X1200 אם יש, אם לא אז 1900X1080 * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? מקלדת עם numpad יכול להיות בונוס ממש טוב, אבל לא הכרחי. * משקל רצוי: לא מ…

• 0 תגובות
    • 966 צפיות
  5. מחשב לצורכי שיווק,אלוגריטים וסטטיסטיקות בשימוש רחב של אינטרנט זקוק למחשב מסך מאט (עבודה בחוץ) גודל לפחות 15.6 מעבד 5I ומעלה זכרון RAM 8 G כונן קשיח גדול או SSD חיבורי USB HDMI LAN אינטרנט: WIFI אבל גם אפשרות לחיבור קווי בבית חריץ הרחבה /קורא כרטיסים מצלמה סוללה חזקה עיקר העבודה בשטח בחוץ באינטרנט, צריך סוללה חזקה של 4-5 שעות יומיות ברשת המלצה על כרטיס מסך שלא יבוא על חשבון איכות הסוללה אם למישהו יש הערות או הארות לפורמט ,אשמח, סכום תקציב עד 5000, אפשר בהרבה פחות

• 1 תגובה
    • 966 צפיות
  6. מחשב מיועד בשביל משחקים, גרפיקה בפוטושופ, חיבור למקרן (TV OUT) וגם מוזיקה צריך הכל חוץ מכרטיס קול וצורב מעבד- intel לוח אם - asus זכרונות הרד דיסק כ. מסך טוב למחשקים חדשים מארז סידי רוב פלופי מסך סלחו לי שכחתי צריך מסך .... :: מה אתם אומרים על זה 2.4C P4P800 Twimnos Pc3200 2*256mb wd 80 gb 7200 rpm 8mb R9800np פלופי CD-r מקלדת+ עכבר מארז Codegen Midi Tower L-6083-CA תודה)

• 2 תגובות
    • 966 צפיות
  7. לפני שאני אומר מה שאני צריך, ראיתי שעומדים לצאת כל מיני דברים חדשים אם זה הסדרה החדשה של הכרטיסי מסך של NVIDIA 7800 או זיכרון DDR2 או מעבדים כפולי ליבה וכל הדברים האלה... האם כדאי לי לחכות עם המחשב קצת ולקנות דברים יותר חדשים או שעד שכל הדברים האלו ייכנסו ויהיו בטווח מחירים שיתאים לי אין טעם לחכות(כשאני אומר לחכות אני מתכוון לחודשיים גג ולא לא לחצי שנה או משהו בסגנון)? ברור לי שאף אחד לא נביא אבל בכל זאת אם יש הערכה כלשהי מנסיון העבר..... לגבי המפרט, הוא מיועד בעיקרו למשחקים למרות שייעשו בו גם קידודי סרטים ומוזיקה אם כי לא בתדירות גבוהה.... המחשב לא צפוי לעבור אובר קלוק רציני אם בכלל. התקציב מיועד למחשב נטו, בלי ציוד היקפי כלל! כלומר רק לוח אם(כרטיס קול אונ-בורד אני מניח)…

• 4 תגובות
    • 966 צפיות
  8. Started by ReflexHD,

מתכנן לקנות מחשב גיימניג איכותי... 1. מה התקציב המקסימאלי?5000 שח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500 שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקי גוף ראשון+תכני HD ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. COD, BFBC3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?הגבוהות ביותר 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים.כלל לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול…

• 11 תגובות
    • 966 צפיות
  9. Started by פבליק,

קניתי את הinspiron 1520 והתקנתי הכול למעט כרטיס הקול אינני יודע אך עבור כרטיס הקול שמופיע באתר של דל (במומלצים), לאחר התחלת התקנה נרשמת לי הודעה כי הדריבר לא תואם system (ברור כי בתפריט של דל בחרתי בוינוס קס פי-ויש לי וינדוס קס פי). האם יש היכן שהוא רשימה של איזה כרטיס קול עלי להתקין? בנוסף ישנה בעיה בהתקנה של האינטרנט כיון שתחת האופציות של תקשורת מופיעם הדריברים לתקשורת אל חוטית ולבלו טוט אבל לא ללן. מהיכן אני אמור להתקן את הלן?? בנוסף במפרט רשום 120 גיגה אך בפועל יש כ105 האם זה נורמלי?? האם המפרט ניתן באמת באלפי ביטים ולא בהגרות הפורמליות של גיגה (1000מול 1024)?

• 2 תגובות
    • 966 צפיות
  10. Started by GALAI30,

RTX 2060 4K מריץ ? כרגע יש לי כרטיס מסך Asus GeForce GTX 1060 ROG STRIX

• 6 תגובות
    • 966 צפיות
  11. Started by dorlevi551,

שלום לכולם, לאחר התלבטויות רבות הגעתי להחלטה ש aio אולי פחות טוב מנייח אבל נייח עם כל הציוד ההיקפי שלו מבחינת מחיר זהה בעוד ש aio נוח יותר. הנה 2 האפשריות הסופיות שלי אנא,איזה מפרט יותר טוב ומה דעתכם ל ה aio.? https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=20233 http://www.plonter.co.il/priceoffer_shoppingcart.tmpl?PriceOffer=103461-נייח תודה לכל העוזרים

• 3 תגובות
    • 966 צפיות
  12. היי, אשמח לחוות דעת על המפרט שאני מתכוון לרכוש. התקציב שלי הוא 3000 ש"ח. השימושים הם גיימינג קל-בינוני, לא מעבר לזה. איני מתכנן לבצע OC. ברשותי מארז Thermaltake Swing שעליו יורכבו שאר החלקים ולכן הוא לא כלול במפרט (כמו גם צורב שיש ברשותי). מעבד : Intel Core i5-4430 Box לוח אם : Gigabyte GA-B85M-HD3 זכרונות : Kingston 8GB DDR3 1600MHz KVR16N11H/8 דיסק קשיח : Western Digital Caviar Blue 1TB WD10EZEX כרטיס מסך : Sapphire AMD Radeon HD 7850 1GB GDDR5 ספק : Seasonic SS-450RT 450W המפרט הזה באייבורי יעלה 3180 ש"ח. (חריגה של 180 ש"ח מהתקציב) היו לי מס' התלבטויות, אם להעדיף מעבד I3 3220 ולחסוך. או לקחת כרטיס מסך חלש יותר, כגון ה-HD 7790. אבל ההבדלים בסכום הסופי היו לא גבוהים ולכן…

• 3 תגובות
    • 966 צפיות
  13. Started by emperor,

שלום לכולם! לאחרונה החלטתי לרכוש מחשב חדש. המחשב מיועד בעיקר למשחקים. התקציב שלי הוא 6000 ש"ח אבל ניתן לחרוג ממנו, לא בהגזמה כמובן. אני מעוניין במחשב אמד 3200+ , לוח אם nforce4 ללא sli. מה אתם ממליצים לגבי הכרטיס מסך. אני די סגור על ה6600 gt . אני צריך ציוד הקפי כולל מסך, חשבתי על 700p של LG אשמח לקבל הצעות למפרט תודה לכל העוזרים.

• 11 תגובות
    • 966 צפיות
  14. Started by malull0,

בעבר עסקתי המון בפוטושופ היתי מעצב ברמה טובה יחסית, התגייסתי לצבא והפסקתי לגמרי, היום אחרי שהשתחררתי אני רוצה לחזור ללמוד פוטושופ ולהעצים את הידע שלי כמו כן אני רוצה ללמוד תוכנות שלא השתמשתי בהן בעבר כמו אילוסטרייטור פלאש css וכו׳, אני אשמח אם מגוון האנשים המנוסים והמבינים פה ייעצו לי על מפרט מחשב שמתאים לדרישות שלי, חשוב לציין שאני לא מחפש את המחשב הכי יקר שהוא הצעקה האחרונה בשוק, משהו בתור התחלה לחזור למה שהייתי אבל מנגד שיעמוד בדרישות של אילוסטרייטור ופוטושופ ולא יקרה מצב שהמחשב לא יעמוד בדרישות, התקציב שלי נע סביב 2000-2500 ש״ח (גג 3000 אם אין ברירה), תודה ענקית מראש לעוזרים

• 1 תגובה
    • 966 צפיות
  15. Started by kazzak,

אני רוצה לקנות מחשב חדש בעיקר למשחקים מעבד Core i7 870, 2.93GHz, s1156, 8MB Tray לוח אם P7H55-V (של אסוס) זיכרון 2x2GB Kingston HyperX Dual Channel CL9 דיסק קשיח Caviar Green 1TB IntelliPower, 64MB, SATA II WD10EARS אין לי צורך בעכבר, מקלדת רמקולים ומסך. אני רוצה לקנות כרטיס מסך של רדאון אבל אני לא יודע איזה יתאים לי (לאו דווקא HD ורצוי שיתאים למסך הישן- חיבןר רגיל) מחיר גג לכרטיס מסך- 1200 אבל לא חייב לנצל הכל. צריך להתאים למעבד וללוח אם. תודה רבה

• 4 תגובות
    • 966 צפיות
  16. Started by MihaDude99,
    • 0 תגובות
    • 966 צפיות
  17. שלום לכולם, אני מתלבט לפני קניה בין 2 מחשבים ואני אשמח אם תוכלו לייעץ איזה עדיף ומדוע, בהתאם לפירוט הדרישות הנ"ל, תודה! (כמו כן אם יש לכם הצעות אחרות אני אשמח) vostro inspiron * מטרות המחשב? משחקים (אני יודע שזה לא התקציב אבל עד כמה שאפשר ואני מתכוון ל Crysis וכו') סרטים תכנות ועבודה שוטפת * גודל המסך? 15.6 * משקל רצוי? לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) עדיף שיהיה HDMI * בלוטות? לא משנה * גודל מינימלי של כונן קשיח? 500GB * כונן CD/DVD? צורב? לא משנה * כונן Bluray? לא משנה * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא

18. Started by afff,

אני רוצה לקנות מחשב נייד בסביבות ה 2600-2800 חשוב לי שהמחשב יריץ סרטים ומשחקים חלק משחקים כמו פוטבול מנגר 2011 ושיעבוד ללא תקיעות! שהמחשב ייקנה בארץ תודה רבה

• 1 תגובה
    • 966 צפיות
  19. שלום לכולם, אודה להמלצתכם על מחשב נייד המיועד בעיקר לשימוש ביתי/משרדי + עריכת תמונות (חובבנית). להלן הדרישות על-פי הפורמט המקובל בפורום: 1. מה התקציב המקסימאלי? 6-9K ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר, עדיף לחסוך. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן לחרוג מעבר ל-9K. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש ביתי/משרדי + עריכת תמונות (חובבנית) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא מיועד לגיימינג 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמ…

• 0 תגובות
    • 966 צפיות
  20. שלום קניתי את המחשב של גיגהבייט W468N והוא ברשותי 10 דקות, וכבר מצאתי משהו שלא אהבתי. המקלדת באיזור החיצים משמיעה רעש מציק וכל הכפתורים שבאותו איזור זזים יחד, וככל שמתרחקים מהחצים הרעש חלש יותר עד שנעלם בערך 15 לחצנים (עד הלחצנים של האותיות). האם זה נורמלי למחשבים האלו או בכללי בניידים או שצריך לתקן את זה?

• 11 תגובות
    • 966 צפיות
  21. שלום לכולם, אני רוצה לקנות מחשב הם צורב וdvd, ללא ציוד היקפי, זכרון של 120 מ"ב, 512 ראם, ללא מסך. יעוד: תכנות, קצת משחקים - אין צרוך להשקיע הרבה בכרטיס מסך, הורדות, סרטים וכו'. כסף: באזור ה-3000 ש"ח אפשר חריגה של 300 ש"ח. תודה

• 6 תגובות
    • 966 צפיות
  22. Started by Rule The Pc,

יש לי DV6000 של HP ואני רוצה כרטיס מסך עם אפשרות HD הסיבה העיקרית היא כדי שאני אוכל לחבר את הלאפטופ לטלוויזיה ושיהיה לי אפשרות FULLSCREEN, דבר שאני לא יכול לעשות כרגע כי הטלוויזיה לא תומכת ברזולוציה הרצויה בחיבור VGA על איזה כרטיס מסך אתם ממליצים? כמובן שלא צריך משהו HIGH-END... שתהיה טכנולוגיה סבירה שתענה לצרכים תודה

• 5 תגובות
    • 966 צפיות
  23. השימוש הוא מאוד בסיסי אינטרנט - גלישה אופיס YOUTUBE SKYPE אני מתכנן לקנות 2 יחידות למבוגרים 50+ הדרישה זה מסך 15 אינץ - אם היה יכול להיות מט זה יכל להיות טוב אבל שהמסך יהיה איכותי עם זויות צפייה טובות מעבד i3 אני מניח מספיק 4גיגה זיכרון שלוש שנים אחריות - חובה! אני חושב על האפשרויות הבאות Samsung RV520 A02IL (שכרגע נראה לי הכי נחמד) http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=7476&CatCode=315 Asus K53EI3 http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=5194&CatCode=315 Dell Inspiron N5110 http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=5771&CatCode=315 תודה רבה על העזרה מקווה שעמדתי בכל התנאים לפתיחת נושא.

• 4 תגובות
    • 966 צפיות
  24. שלום , אשמח להמלצה למפרט למחשב ביתי 1. מה התקציב - 2500-3000 2. מה שימושי המחשב - שימוש כללי: אינטרנט /אופיס פה ושם פוטושופ אולי -מהי הרזולוציה הטבעית - המסך הנוכחי הוא dell 22 ברזולציה 1680X1050 3. האם יש צורך בציוד הקפי - ללא ציוד היקפי 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10- 5/6 לא קריטי אבל יהיה נחמד אם הוא יהיה שקט 6. האם מתוכנן אוברקלוק -לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס /הרכבת מחשב בחנות? הרכבה 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? RSM אלא אם יש חנות אחרת מומלצת לאיזור המרכז 9. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן?אם אפשר המלצה לכרטיס רשת אלחוטי (אפשר מחוץ לתקציב אם זה בעייתי) 10. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המח…

• 11 תגובות
    • 966 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.