ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,473 דיונים בפורום זה
-
שלום! יש לי מפרט שבניתי, אני רוצה לדעת מה דעכתם עליו, וכמה לפי דעתכם הוא יעלה... CPU is AMD Athlon 64 3200 VENICE Motherboard is ASUS A8N-SLI S939 nForce4 SLI PCIEX/SATAII/Raid/Sound/LAN DualChannelMemory is 1GB DDR PC3200 400Mhz [2x512] Harddisk is WD 160GB 7200RPM Graphic Card is Sapphire ATI Readon X800XT 256MB TVOUT/DVI כל מארז עם ספק מעל 450W LG 4161B 16X Dual Layer DVD-RW/+RW בלי ציוד הקפי.. זה הכול...THX
-
- 8 תגובות
- 988 צפיות
-
-
טוב ככה... תראו לפני שנגש למפרט יש לי כמה שאלות נכון אתם תמיד מציעים במפרטים כאלה עד 3000 ככה amd עכשו נניח ואתם עושים משהו מבוסס על amd אתם יכולים להגיד לאיזה אינטל הוא שווה בגלל שעכשו הקונרו לוקח את כולם ואני מבולבל~! טוב ככה הדרישות הם כאלה אני רומה לשחק במשחקים כמו פיפא פרו גיטטי אי קונטר וכאלה... וחוץ מזה אני באינטרנט ובאיסיקיו... יאללה תכינו בבקשה מפרט של איטל ואייאמדי.. אפשרות לחריגה של עוד 30 שקל..
-
- 10 תגובות
- 988 צפיות
-
-
כיצד יודעים אם המעבד הינו חדש / ישן ? להלן המעבדים שברצוני לבדוק: * Intel® Core 2 Duo processor SU9300 (1.2GHz, 3MB*1 L2 cache, 800MHz FSB * Intel® Core 2 Duo processor SP9400 (2.40GHz, 6MB L2 cache, 1066MHz FSB תודה !
-
- 9 תגובות
- 988 צפיות
-
-
זה המפרט של המחשב מה שאני הולך לקנות כרגע.. (למשחקים) עצות, חוות דעת שיפורים בבקשה לא לחרוג מהסכום של 6000 ש"ח: אגב אני ממש לא סגור לגביי המסך אני משחק משחקי רשת-על איזה מסך למשחקים אתם ממליצים משהו שיעמוד בתקציב
-
- 14 תגובות
- 988 צפיות
-
-
אני מחפש מחשב חזק שיתאים לי לשימושים כמו עריכת וידאו "אינטנסיבית" ועבודה עם תוכנות תלת מימד. קראתי כל מיני המלצות וכרגע אני מסתכל לכיוון של Dell Precision M6700.. יש דעות? אולי המלצות אחרות? תודה!
-
- 7 תגובות
- 988 צפיות
-
-
http://ark.intel.com/products/67355/#infosectionessentials לפי מה שרשום פה התקשתי להבין כמה ליבות פיזיות ווירטואליות יש למעבד. אשמח לעזרה, סתיו אלפי
-
- 5 תגובות
- 988 צפיות
-
-
בוקר טוב ושבת שלום אנשים אני צריך מפרט עד 3000 שקלים אני רוצה לקנות מחשב נייח לאמא שלי כמתנה ליום הולדת .. המחשב בעיקרון מיועד לשימוש ביתי לאינטרנט אבל עדיין אני רוצה שיהיה מחשב נורמלי שהכל זורם ואפשר לעבוד איתו חופשי לגבי המסך אני רוצה לקנות לה מסך DELL 22-23 אינץ' יש להם מסכים מאוד איכותיים אם יש לכם המלצות אני מודה לכם מאוד . ולרי.
-
- 7 תגובות
- 988 צפיות
-
-
חשוב לי שיחזיק מעמד לכמה שנים טובות (בעדיפות בלי שדרוג) לשימושים של משחקים, גלישה אינטנסיבית, הרצת מכונות וירטואליות וכו'... זקוק למפרט רק של הקופסא עצמה ושהמחשב עצמו יהיה שקט. נראה לי שדברים חשובים הם 8 גיגה זיכרון, מעבד I5, כונן SSD של 120 גיגה לפחות עם ביצועים טובים ולוח שמאפשר OC ? הנה: 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 שקל א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר בפחות, עדיף ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא רצוי, אפשר בכמה מאות בודדים 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גלישה אינטנסיבית, משחקים, HD, תכנות, מכונות וירטואליות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (…
-
- 9 תגובות
- 988 צפיות
-
-
שלום לכולם.. יש לי מעבד CORE2DUE E6600 אני מעוניין ( בתקציב של 2500 שח) ב: 1.לוח אם שיתאים לOC קל 2.זיכרונות ( עדיפות ל4GB) 3.כרטיס מסך 4.ספק כוח טוב . 5. קירור טוב למעבד- יעבורOC 6. צורב DVD פשוט 7.הארד דיסק 8. מארז פשוט תודה מראש לעוזרים אלכס.
-
- 8 תגובות
- 988 צפיות
-
-
שלום לכם אני צריך מפרט מחשב עם מעבד אינטל+מסך דק+כרטיס מסך geforce מסדרה 8 + 2 כוננים אחד חייב להיות צורב דיוידי+ציוד הקפי(רמקולים סאב וואפר) תקציב -עד 4500 ש"ח תודה!
-
- 19 תגובות
- 988 צפיות
-
-
היי חברים חזרתי אחרי שנה במזרח ואני צריך לקנות לפטופ בשביל עבודה משרדית אינטרנט וכאלה וגם לראות סרטי 1080p באיכות טובה בלי שיקרטע. תקציב - 2500 ש"ח * מטרות המחשב? גלישה באינטרנט, לראות סרטים באיכות טובה בצורה חלקה. יכול להיות שאחבר לטלויזיה גדולה בהמשך, בתקופה הקרובה אראה את הסרטים במסך הלפטופ. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 15 אינץ'. מעדיף מאט. * רזולוציית המסך? לא מבין בזה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? לא * משקל רצוי? שיהיה קל יחסית אם אפשרי * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) אם אפשרי בתקציב זה אחד מהשיקולים המרכזיים 6 תאים לפחות. * האם יש צורך ביציאות מי…
-
- 1 תגובה
- 988 צפיות
-
-
כמה היתם שמים על מחשב מדגם HP עם מעבד Inter Duo Core 2.2GH"z עם 4 מגה בקאש 2GB RAM זיכרון . 200 GB דיסק קשיח כרטיסמסך של Nvidia 8400M צורב DVD משולב . WIFI מובנה תומך בכניסת HDTV מערכת הפעלה VISTA ULTIMATE . עם ה MEDIA CENTER . 4 כניסות USB . יציאת DVI מסך 15.4 אינץ' כניסת זיכרונות של מצלמות ופלאפונים . ועוד כמה פיצ'רים מעניינים . המחיר שאני ראיתי כולל מע"מ הוא 7200 ש"ח בכמה אתם יכולים לארגן מחשב כזה ?
-
- 4 תגובות
- 988 צפיות
-
-
מטרות המחשב? בעיקר משחקים גודל המסך? 15.6 משקל רצוי? לא חשוב האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא בלוטות? לא גודל מינימלי של כונן קשיח? 250GB כונן CD/DVD? צורב? עדיף צוורב DVD כונן Bluray? לא האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? Dell, אבל זה לא קריטי המחשב בעיקר למשחקים - דברים בסגנון 2 Team Fortress, לא כבדים יותר מזה. לא חשובה הרצה של כמה משימות במקביל, יותר חשוב ביצועים במשחקים - הכל כמובן בגבולות התקציב. תודה רבה!
-
- 6 תגובות
- 988 צפיות
-
-
שלום רב לפני מספר ימים חבר טוב שלי ביקש שאבנה לו מיפרט למחשב שהוא מעוניין לרכוש אבל אין לי יותר מידי זמן אני מתחיל פרוייקט מודינג וגם אני בונה מיפרט לעצמי וגם נא לא לישכוח שאני לומד באוניברסיטה אז אין לי זמן ולכן אני מבקש את העזרה שלכם בתודה מראש רום דבר אחרון הוא רוצה I5 או I7 הוא אמור לבחור בין השניים מחר!!! 1. מה התקציב המקסימלי?5000 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?לנצל הכול במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?כ500 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב?הכול אינטרנט,אופיס,משחקים ברמה בינונית,ועריכת אודיו. א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו.אאאא אני לא יודע באיזה תוכנות ספציפיות הוא משתמש ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה? לשם פרנסה …
-
- 14 תגובות
- 988 צפיות
-
-
שלום, די נסגרתי על הדגם הנ"ל, עם מעבד P8600 או T6400 וזכרון 4GB... אבל לרוב מציעים אותו עם ווינדוז ויסטה 32 ביט. למיטב ידעתי, מערכות הפעלה של 32 ביט לא יכולות לנצל את כל מרחב הכתובות של 4GB... האם זה כך גם במקרה של ויסטה? מוכר אחד אמר לי שאם אני מתקין את כל העידכונים של ויסטה לא תהיה לי בעיה. אשמח אם מישהו התנסה בקונפיגורציה דומה ויכול לספר לי על כך. תודה מראש, רני
-
- 3 תגובות
- 988 צפיות
-
-
ניתן לחרוג בכ300 ש"ח, המחשב יהיה מחשב למשחקים, מסך רצוי כלול בתפריט בכל גודל של 22", רוחב של 16:9 ורזולוציה ל 1920*1080, רצוי קצב תגובה מהיר ביותר, יש צורך במקלדת פשוטה וזולה, אין צורך בעכבר ורמקולים, אין צורך בספק כוח, הספק כוח הקיים אצלי הוא Seasonic 620W Bronze 6*sata 2*pcie+120mm fan מתוכנן אוברקלוק בינוני, מערכת הפעלה מעודפת ווינדוס 7 ULTIMATE (לא כלול בתשלום), אני גר בסביבות ירושלים אם יש העדפה לחנות ספציפית בשבילם, יש צורך בשמירה על תמיכה בUSB3 בלוח אם ותכונת הLED של המסך עצמו המפרט שבניתי עד כה מעבד Intel Core i5-2300 Box ₪919 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=BX80623I52300 לוח אם Gigabyte GA-PH67A-UD3 ₪639 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?…
-
- 3 תגובות
- 987 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב נייד סבבה. לצרכים: אינטרנט,מוסיקה,עריכת פוטושופ.. ומשחקים פה ושם לא רציניים.. מצאתי מחשב מחברת lenovo איך החברה הזאת? טובה? הנה המחשב ממליצים לקנות? שווה את המחיר? http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=2715&CatCode=315 - תודה =] -
-
- 2 תגובות
- 987 צפיות
-
-
סוף סוף גיבשתי לעצמי את מה שאני רוצה מהמחשב ועכשיו נשאר רק להחליט על איזה מחשב אני הולך: מעבד- לפחות 2GHZ (עדיף זיכרון מטמון 4MB) זיכרון - 2GB דיסק קשיח - לפחות 160 כרטיס מסך - רצוי מאוד שיהיה כרטיס טוב. מסך- 14.1-15.4 וזהו עכשיו נשאר להחליט כאשר התקציב שלי הוא בין 4000 ואם אני לוחץ את עצמי 5500. אשמח לקבל המלצות. כמו כן אשמח לדעת אם יש מקום בצפון שבו אפשר לראות את הניידים של GIGABYTE? תודה מראש לכולכם בתקווה שתוך יומיים שלושה אני כבר אסגור על מחשב ואלך לקנות
-
- 6 תגובות
- 987 צפיות
-
-
אהלן, מחפש מחשב דיי פשוט שלפחות מסוגל להריץ Team fortrres2, מסך 19 אינץ׳ יש לי כ.מסך 8600gt (אולי נשדרג בהמשך) צריך צעות בקשר ל מארז (מידת רעש לא אכפת לי) ספק, זכרונות, מעבד, לוח אם, דיסק קשיח כל השאר יש... תודה!! אם אפשר הצעות מחיר מ TMS או חנויות אחרות באיזור קריות-חיפה
-
- 9 תגובות
- 987 צפיות
-
-
היי, אני צריך בבקשה את עזרתכם בבניית מפרט. תקציב 2-2.5K מחשב נייח לעבודה "משרדית"/יומיומית (אינטרנט, אופיס, מוזיקה, סרטים). אם יוכל להריץ משחקים ישנים מעט סטייל Left2Dead, עדיף - האם יכנס בתקציב המדובר או שיש צורך לחרוג? האם יש צורך בכרטיס מסך או שמספיק משהו שמגיע על הלוח אם? אין צורך בציוד היקפי או במע' הפעלה/אופיס תודה רבה! עריכה: ראיתי את המפרט הזה במומלצים, שנראה בסה"כ סבבה https://hwzone.co.il/specslist/details/?id_bundle=109504
-
- 2 תגובות
- 987 צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי לברר מה דעתכם על המפרט הבא שהרכבתי (מיועד למשחקים וקצת OC) P4 3C ASUS P4C800-E OCZ 2X512 3200 EL PLATINIEM 2-3-2-5 ALBATRON FX5900XT WD 120/7200 SATA 8MB ANTEC High Performance 1080B AMG SONY 52X32X52 THERMALRIGHT SP94 FOR INTEL אשמח לשמוע הצעות לשינויים/שיפורים תוספת:טעות של מתחילים(פעם ראשונה בפורום) ההודעה מופיעה 3 פעמים - מצטער
-
- 4 תגובות
- 987 צפיות
-
-
שלום אשמח לקבל את הערותיכם למפרט הבא: Asus P4P800 Deluxe Intel P4 2.8Ghz Northwood 2x Kingston 256MB 400Mhz C2.5 WD 80G 7200RPM 8MB GYGAB R9200 128MB 128Bit Creative Live Floppy1.44 DVD LG 16x48 Sumsung 52x24x52 Case+supply Total 3600 שימושי המחשב משרדי ומשחקים קלים מתוכנן להריץ גם לינוקס כך שאשמח לשמוע הערות למי שיש. ברור לי שהמעבד חזק לצרכים אבל זה המינימום שיש לו ואין לו AMD בכלל. הזכרון הלא גנרי היחידי שיש הוא של קינגסטון אין לו גם DVD אחר אני צריך לברר בקשר לצורב.
-
- 6 תגובות
- 987 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? 5K האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? כמובן שלחסוך זה טוב אבל אפשר להשקיע במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1K 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? תכנות,משחקים,סרטי HD א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). Visual studio,eclipse,VLC,WoW,SC2 ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? יש לי מסך CRT קטן לתכנות וטלוויזית LCD שאני מעוניין לחבר דרך HDMI * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? כמו שאמרתי SC2 ,WoW * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכ…
-
- 6 תגובות
- 987 צפיות
-
-
בעקבות כל המצב כרגע של כרטיסי המסך והמעבדים והזמינות שלהם בארץ, בסופו של דבר יצא לי להזמין כרטיס + מעבד מניואג.. עכשיו, המערכת על פניו תהיה יקרה.. מעל 10K ש"ח ככל הנראה... ועכשיו אם אזמין גם את שאר הרכיבים מניואג.. כנראה אצליח לחסוך בטוטאל עוד משהו כמו 1000 ש"ח בערך.. אולי קצת פחות אולי קצת יותר.. בכל מקרה, רציתי לשמוע את דעתכם כי פשוט באיזשהו מקום מרגיש לי לא בנוח כל כך לרכוש מערכת בסכום שכזה ללא כל אחריות בארץ... אבל חשבתי לרכוש כאן בארץ חלק מהרכיבים למרות שבמעט יקרים יותר.. כמו לוח וכו'.. בארץ זה לא יקר בהרבה, פשוט בשקלול.. זה יוצא סביב ה-1000 ש"ח.. למרות שעל פניו הכרטיס מסך הוא של EVGA והאחריות לא אמורה להיות כאב ראש כל כך גדול..…
-
- 3 תגובות
- 987 צפיות
-
-
AMD Phenom II X4 920 2.8GHZ 125W AM2+ 6MB, יחידות 1 ¤1120 http://www.noacomp.co.il/product.aspx?productid=4563 OCZ Vendetta 2 CPU Cooler, יחידות 1 ¤270 http://www.noacomp.co.il/product.aspx?productid=2966 SAPPHIRE AMD 780V PI-AM2RS780V, יחידות 1 ¤400 http://www.noacomp.co.il/product.aspx?productid=4772 OCZ DDR2 VALUE 4096MB (2GBx2) DUAL CHANNEL 800MHZ CL5, יחידות 1 ¤280 http://www.noacomp.co.il/product.aspx?productid=2704 SEAGATE ST3500320AS 500GB SATA2 7200RPM 32MB, יחידות 1 ¤310 http://www.noacomp.co.il/product.aspx?productid=3070 NEC DVDRW AD7200A BLACK 20X DUAL LAYER IDE , יחידות 1 ¤115 http://www.noacomp.co.il/product.aspx?productid=634 SAPPHIRE RADEON HD4870 512MB D…
-
- 14 תגובות
- 987 צפיות
-