ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,473 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם אז יש לי את הדל D630 עם כרטיס מסך קוואדרו 135... קניתי סימולטור טיסה (2004) ואני בכלל לא מצליח להתקין אותו על הלפ טופ... רק על המחשב הרגיל. מישהו פה מכיר דרך להאיץ את הכרטיס מסך הדפוק שלי... להוריד משהו שישפר את ביצועיו ככרטיס משחקים? תודה לעונים
-
- 0 תגובות
- 990 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? לדוגמה: משחקים קלים, (סימס ופיפא), אינטנט, ואופיס וסרטים. * גודל המסך? 15.6 אינץ'+ עדיפות ל-17.3 אינץ' * משקל רצוי? אין. רק שיהיה ניתן לסחיבה שלא יהיה מאוד מאוד כבד.. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? אני מתכוון לקנות עוד סוללה ויותר חשוב לי ביצועים על פני זמן סוללה לפי מה שהבנתי 9 cell זה טוב. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? עדיפות גדולה ל-hdmi כדי שיהיה אפשר לצפות בטלוויזיה, ואת החיבור של ה-usb, ואת החיבור של הדיסק און קי יש בכל מחשב נכון?? גם אותם אני צריך. * בלוטות? * גודל מינימלי של כונן קשיח? עדיפות לא חובה. * צורב DVD? חובה. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? דל, טושיבה, אסוס.…
-
- 4 תגובות
- 990 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לקנות מחשב לגיימינג בינוני (משחקים כמו warcraft וכאלה.....) התקציב שלי הוא 4200 ש"ח.... איזה מחשב הוא המשתלם ביותר? תודה מראש!!!!!
-
- 4 תגובות
- 990 צפיות
-
-
טוב אני צריך מחשב נייד לעריכה גרפית חצי מקצוענית (אני חושב) פוטושופ,אילוסטרייטור,אין דיזיין וכו' והשאלה שלי היא האם לעריכה גרפית צריך מאיץ גרפי שהוא לא מובנה? זאת אומרת לא על הלוח אם והאם זה משמעותי? ואיך הדגם הזה? http://www.skypc.co.il/pl_product~71532~14~0.htm זה התקציב שלי סביבות ה-3000 שקל האם אני יסתדר עם זה? תודה לעוזרים
-
- 12 תגובות
- 990 צפיות
-
-
לבנדוד שלי נשרף המחשב, הוא רוצה לקנות מחשב במינימום כסף. הכל הלך חוץ מהמקלדת העכבר והמסך... הנה נסיון שלי להרכיב מערכת זולה: AMD Athlon XP 2000+, Volcano 11+ HSF, GeiL 256MB 3200 Ultra CL2, Gigabyte 7VAXP KT400 1300 Western Digital 80GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA100 HDD 540 Hercules 3D Prophet 9200 128MB Retail Video Card 725 Lite-On 48/24/48//16 Combo CD-RW/DVD-ROM 410 TASK 9988L Screwless Front USB 350W Case w/Transparent X-Window 250 סה"כ קצת יותר מ3200 באתר http://www.pch.co.il בנדוד שלי נוטה יותר לכיוון ה2000, הוא לא כל כך מבין במחשבים ומציג לי מפרטים מהעיתון ב2700 שקל שכתוב בהם אינטל 2.4 במבצע. אני רוצה לעזור לו, כדאי שיהיה במחשב צורב (היה לו בישן), קורא DVD (הוא רוא…
-
- 1 תגובה
- 990 צפיות
-
-
שלום לכולם כמו כן אתם רואים שאני חדש כאן.. אני ממש לא מבין במושגי התחום הטכני במחשבים אז יש לי מחשב נייד יצרן: DELL דגם: Inspiron 1100 מעבד: Intel®Celeron®CPU 2.00GHz זיכרון: 256MB DDR 266 + אפשרות לזיכרון הנוספת בחריץ ריקה השנייה אז כמה שאלות: 1. עד כמה אפשרות להרחיב את זיכרון? 2.האם כרטיס זיכרון בעל 1GB יחיד יוכנס לחריץ הפנוי וזה יוצא ביחד כ-1256MB בזיכרון ויעבוד לי אם הדבר אפשרי? 3.האם דגם כרטיס זיכרון 1GB PC2700 333MHZ תואמת למחשב נייד שלי? 4.האם הרחבת זיכרון משפרת ומאיצה את הביצועי המחשב ויישומים? אשמח לשמוע את המלצות הנוספות תודה לתומכים
-
- 6 תגובות
- 990 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (כמה שיותר כבדים) BF4 וכאלה, צפיה בסרטים FHD, הפעלת מכונות ווירטואליות עד 4 מכונות בוז של WINDOWS SERV 2012 לצורך לימודים (נדרש זיכרון של 16 GB) * גודל המסך? 15 אינץ ומעלה ככל שיותר יותר טוב * רזולוציית המסך? או FHD או יותר * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? עדיף למקלדת הכוללת NUMPAD * משקל רצוי? לא משנה משקל * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) לא משנה המחשב רוב הזמן יעבוד כמחשב נייח אבל עדיף שיהיה אפשר יהיה להיסתקל לפחות סרט על סוללה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...) אין צורך * Bluetoot…
-
- 0 תגובות
- 990 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? - אין הגבלה א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? NA ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? NA 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית ותכני HD 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. NA 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? כונן דיסקים. אבל זה מובן מאליו היום לדעתי 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 8 - חשוב ביותר!!! 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? NA 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או ה…
-
- 0 תגובות
- 990 צפיות
- 1 follower
-
-
אם מישהו יכול למצוא לי איזה מחשב טוב ויחסית זול אם התנאים שיהיה לו כרטיס מסך GFORCE (לא ATI אל תשאלו גם למה) מעבד DUEL 2 CORE נורמלי מסך 15.4 לפחות 1K זיכרון DDR2 אני הסתכלתי על כמה לפני... וראיתי שניים שהם בסדר תגידו לי אם שווה Acer Aspire 5520G -אבל יש לו AMD 64X2 (זה בסדר?) או Dell Inspirion 1520 הם טובים? או שמישהו יכול להמליץ לי על משהו? (רק שלא יעבור את ה6.5K) עוד שתי שאלות 1) האם שווה לקנות מחשב כמו שתמליצו לי משומש בשביל להוזיל את המחיר? 2)האם יש פער עצום בין ה8400 לבין ה8600 (GFORCE)?
-
- 5 תגובות
- 990 צפיות
-
-
בניתי מפרט למשחקים אבל אני לא יודע איזה כרטיס מסך לקחת, בניתי אותו ב www.skypc.co.il חשבתי על הכטיס הזה 9800gtx+ 1gb אבל אם יש אחר אז תציעו לי ואם יש משהו לשנות במפרט שיהיה יותר טוב. התקציב שלי 5500 מעבד Intel Core 2 Quad Q9550 Box לוח אם ASUS P5Q3 Deluxe/WiFi-AP כונן קשיח Westren Digital WD6400AAKS 3.5" 640GB SATA2 16MB זיכרון G.Skill DDR3 6144MB (2048MBx3) 1600Mhz CL 9-9-9-24 NQ מארז ללא ספק Thermaltake Armor+ MX + 23 cm fan ספק כח Corsair CMPSU-650TXEU 650W
-
- 11 תגובות
- 990 צפיות
-
-
המפרט הוא לדוד שלי צריך שיהיה בו בקשר למעבד.. מה ההבדל בין ה פנטיום M לבין המעבד הרגיל של המחשב הנייד??!? 512 RAM 40GB לפחות! מסך 14.1 אינץ לפחות כונן DVD COMBO אפשר לחרוג מהתקציב אבל לא בהרבה.... תודה
-
- 4 תגובות
- 990 צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימאלי? 4200 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כולו. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100שקל +- 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים, סרטים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. GTA IV, CRYSIS 2 והרבה מאוד משחקים אחרים. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? הכל צרי…
-
- 11 תגובות
- 990 צפיות
-
-
שלום. אני מתחילה ללמוד מדעי המחשב, אני מתעניינת ברכישת מחשב נייד לצרכיי הלימודיים הכוללים תכנות בעיקר. חברה- חברה מוכרת שמעניקה אחריות בינ"ל. שימוש- תכנות. מסך- גודל 14-15 אינץ', עדיפות למסך LED מט. משקל: 2.2-2.5 ק"ג סוללה- סטדנדרטי 6 תאים זיכרון- לא פחות מ 4G. דיסק קשיח במהירות של 7200 סל"ד כרטיס מסך- מובנה סטנדרטי, אלא אם כן מישהו ממליץ על כרטיס חיצוני, בעקבות שימוש זהה לשלי. אני מעוניינת למנוע התחממות עד כמה שאפשר. מקלדת מלאה, עם הלוח מספרים בצד ימין. כולל כרטיס רשת אלחוטי ומערכת הפעלה windows7/ חיבורי USB. האם מחשב עם מעבד I3 מספיק לצרכיי? התעניינתי בדגם Dell inspiron N4050. הנה המפרט המקוצר שלו: מעבד I3. דיסק קשיח 640GB.זיכרון 4GB. מאיץ גרפי intel HD Graphics. מסך 14…
-
- 1 תגובה
- 990 צפיות
-
-
אוקיי לאחר בחירת נייד lenovo e330 הגיע השלב של השוואת מחירים. ומצאתי שההבדל בין KSP לשנידר הוא 500 ש"ח עוד שבKSP יש 8 ג'יגה זיכרון שניידר: http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=21332 KSP: http://ksp.co.il/?uin=18407 בדקתי ולא מצאתי,אותו דגם אותו מפרט אחריות לשנה מIBM ושניהם עם מערכת הפעלה יש דברים שרצוי לבדוק עם KSP לאמת אותם? כול זה לא נראה לי הגיוני עוד שבדקתי מזאפ 4000 ש"ח בערך הכי זוול אשמח לעזרה.
-
- 6 תגובות
- 990 צפיות
-
-
אני מחפש מחשב שאוכל להתקין עליו LINUX חייב CPU BIG ENDIAN ( לצורך בדיקת תוכנה שצריכה לרוץ על BIG ENDIAN ) כמו POWERPC האם מישהו יכול להמליץ איזה מחשב לקנות והיכן להשיג אין לי דרישות גרפיות או אחרות (רק מחשב בסיסי )
-
- 4 תגובות
- 990 צפיות
-
-
שלום אני קונה מחשב לאחי במיוחד למשחקים וזה המפרט: AMD ATHLON 64 3000+ BOX 939PIN 950 ¤ 1 DFI LANPARTY UT nF4 Ultra-D 920 ¤ 1 OCZ DDR 512MB 400MHZ Premier 360 ¤ 2 WD 200GB 7200RPM 8MB JD SATA 660 ¤ 1 POWERCOLOR RADEON X800XL 256MB DDR 256 BIT VIVO PCI-EXPRESS 2190 ¤ 1 LG DVD X16/X48 BULK 150 ¤ 1 Chenbro Mid Tower Xpider PC61166 Blue Screwless 300 ¤ 1 ENERMAX EG425P-VE Ver.2.0 Noisetaker P Series 470 ¤ 1 הוא מנועה ואני צריך לדעת אם הוא טוב ואם כדאי לקנות אותו או שעדיף לעשות שינויים
-
- 12 תגובות
- 989 צפיות
-
-
שיהיה עם מסך מינימום 15 אינץ', קל משקל, תומך BLUETOOTH ושיריץ עליו WOW בסבבה
-
- 2 תגובות
- 989 צפיות
-
-
היי, 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4,000 חריגה עד 5,000 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? לימודי תיכנות python אולי java ועוד בהמשך 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא, נדרש מחשב נייד. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) צריך הכל 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? צריך שקט, אם זה רלוונטי למחשבים ניידים בכלל 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? כמה שיותר קל בתקציב הזה זה טוב 7. האם…
-
-
- 7 תגובות
- 989 צפיות
- 2 followers
-
-
דרישות : כרטיס מסך תומך DirectX10, צורב עם תמיכה טובה ב-Dual Layer, להשאיר את אופציית ה-OC פתוחה לעתיד... יום טוב
-
- 14 תגובות
- 989 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? 3500 +/- האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? רק אם החריגה מצדיקה את ההשקעה במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500-800 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב ? מכונות וירטואליות, משחקים על מסך 22 רחב ברזולוציה 1680X1050 *מיועד למשחקי אסטרטגיה ויריות, מעוניין להריץ על רזולוציה הטבעית של המסך עם ההגדרות גבוהות בינוניות. 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא 4+5. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט? כן *ספק: ENERMAX LIBERTY 500W *כ.מסך RADEON HD4850 512MB TOXIC של ספייר *צורב+דיסק קשיח של סמסונג SPINPOINT F3 1T 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? 8 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד…
-
- 3 תגובות
- 989 צפיות
-
-
רוצה בבקשה המלצה על משטח קירור למחשב נייד מיני,בבקשה שלא יהיה יקר.
-
- 0 תגובות
- 989 צפיות
-
-
Q6600 כרטיס מסך 2900XT ספק כוח Crosair 520W HX שני סטיקים של 2GB של קינגסטון (667 נראה לי) Freezer pro 7 צורב ישן של LG ומארז Gigabyte poseidon אני אף פעם לא מצליח לפרק את הלוחות אם האלה...
-
- 0 תגובות
- 989 צפיות
-
-
הי אני צריכה מחשב HTPC הבסיסי ביותר. מחיר מינימלי שיריץ תוכניות (עדיף גם 180p למרות שכרגע אני לא רואה כאלו) הישן שלי היה סתם מחשב ביתי בין 5 שהחליט למות הייתי לוקחת מה שכתוב במדור אבל זה לא מעודכן אני צריכה: מעבד לוח אם זכרונות כונן קשיח מארז (לא אכפת לי איך הוא יראה) ספק במחשב הישן יש לי כונן האופטי, wireless card, ומאוורר Zalman (למרות שזה נראה לי כבר חסר משמעות אבל אני אשמור למקרה שמשהו יתקלל) אני מניחה שאני יכולה להרכיב לבד (פעם ראשונה לכל דבר) אין צורך בשום דבר אחר תודה
-
- 5 תגובות
- 989 צפיות
-
-
שלום, אשמח לקבל המלצות למחשב נייד עבור תיכוניסט שעובר לגור בארה"ב, התקציב נדיב למדי - כ 2000$ צרכים: ניידות (משקל וסוללה) איכות תמונה וצליל תמיכה במגוון משחקים אפשרי גם MAC תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 989 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 a. האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל b. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ₪ במידה וזה ממש חשוב 2. מה שימושי המחשב: משחקים נטו a. במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב: CS GO TF2 ARMA 3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? כמה שיותר גבוה 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אין צורך בציוד היקפי 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה ח…
-
- 1 תגובה
- 989 צפיות
-