עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by hararim,

סוף סוף גיבשתי לעצמי את מה שאני רוצה מהמחשב ועכשיו נשאר רק להחליט על איזה מחשב אני הולך: מעבד- לפחות 2GHZ (עדיף זיכרון מטמון 4MB) זיכרון - 2GB דיסק קשיח - לפחות 160 כרטיס מסך - רצוי מאוד שיהיה כרטיס טוב. מסך- 14.1-15.4 וזהו עכשיו נשאר להחליט כאשר התקציב שלי הוא בין 4000 ואם אני לוחץ את עצמי 5500. אשמח לקבל המלצות. כמו כן אשמח לדעת אם יש מקום בצפון שבו אפשר לראות את הניידים של GIGABYTE? תודה מראש לכולכם בתקווה שתוך יומיים שלושה אני כבר אסגור על מחשב ואלך לקנות

• 6 תגובות
    • 978 צפיות
  2. רוצה בבקשה המלצה על משטח קירור למחשב נייד מיני,בבקשה שלא יהיה יקר.

3. Started by finix,

אני מחפש מחשב סבבה במחיר לא יקר אני כרגע סטודנט שמחפש משהו ללימודים + אפשרות משחקים סבירים, התקציב שלי עוד 3000 ש"ח ומצאתי מחשב שהוא יחסית זול עם מפרט טוב. אם מישהו יודע על מחשב שיותר טוב מבחינת ביצועים עד 3000 ש"ח אני אשמח לדעת תודה. פרט המחשב שראיתי:והמחיר הוא 2650 Lenovo IdeaPad G580 MBB99IV Intel® Core™ i5 3230M Processor, 2.6GHz - up to 3.2 GHz, 3MB Cache זיכרון4GB DDR3 1600MHz (1 x 4096 MB), Up to 8 GB כונן קשיח500GB Sata תצוגה 15.6'' High-Defnition LED (1366x768), 16:9 Widescreen מאיץ גרפיNVIDIA® GeForce® GT 635M with 2GB DDR3 VRAM כונן אופטיTray-in Rambo drive (DVD/CD Combo burner/reader) תקשורת אלחוטית802.11bg/bgn כרטיס רשתEthernet 10/100M בלוטות'…

• 2 תגובות
    • 978 צפיות
  4. אני מחפש לחדש את המחשב שלי, פנטיום 3 866. המחשב משמש אותי לאינטרנט, סרטים ועבודות משרדיות. אני מעוניין במחשב די מהיר עם אופציה למשחקים חדשים. אבל המשחקים זה בעדיפות שניה. בינתיים זה מה שהרכבתי בפיסי לוג'יק: AMD Athlon 64 3000 Venice Socket 939 BOX - 890 Compucase-HEC Midi Tower CI-6A19 BL Front USB 300W - 340 GeIL 512MB (2x256MB) DDR 3200 Value Dual Channel Memory - 350 Gigabyte FX6600 GV-NX66256D PCI-e 256Mb 128 bit Bulk Video Card - 681 Gigabyte GA-K8N Ultra-9 nForce4 Socket 939 Motherboard - 800 הרכבה 160ש"ח. סה"כ: 3221.61 כמובן אשמח אם מישהו יתקן אותי או יאשר את הבחירה שלי. אין לי מושג במחשבים.

• 13 תגובות
    • 978 צפיות
  5. שלום, הסאונד של המחשב שלי לא עובד אחרי שינה ולפעמים גם אחרי ריסטראט. במנהל ההתקנים מופיע שבקרי הקול עובדים כשורה ומעודכנים. מה לעשות?

• 0 תגובות
    • 978 צפיות
  6. Started by yaloner,

לפני חודש בערך התעניינתי לגבי קניית לפטופ חדש והמליצו לי לחכות לירידות המחירים של ספטמבר. האם ירידות המחירים כבר כאן או לחכות עוד קצת?

7. Started by com,

אהלן חבר'ה.. אני מאוד לא מעורה בשוק החומרה העכשיו, לכן אני צריך הצעת מחיר.. לדוד שלי. מה אנחנו צריכים, אז ככה: המפרט הוא לילדות הקטנות שלו. הגדולה בת 10. הדוד עצמו, אם ישתמש במחשב, הוא ישתמש בשימושים הכי בסיסים שיש. אנחנו בונים בעצם מין מחשב לשימוש "משרדי" כזה. הדרישות: *יציבות. מה אני מתכוון שאני אומר יציבות? לחבר שלי יש מחשב עם מעבד 2.8, וגיגה זיכרון. המחשב שלו כל שניה נתקע, מגיב נורא איטי, לא יציב. למרות שיש לו פי שתים כוח עיבוד משלי, ושלי עובד חלק. קיצר, שיהיה יציב ויעבוד חלק. *כוח עיבוד +כרטיס מסך - בכלל לא דרוש מערכת חזקה בטירוף. רוב הזמן אני מניח שהמחשב ישמש לאנטרנט, למשחקים של ילדים קטנים (שאני מאמין לא צריכים מאיץ גרפי רציני, לפחות עד שהם יגיעו לגיל 15.. (והם גם…

• 12 תגובות
    • 978 צפיות
  8. הייעוד הוא בעיקר למשחקים בנוסף אני לא אעשה אוברקלוק. מפרט 1 - יד שניה ללא אחריות החלקים פחות משנה בשימוש כל רכיב מגיע עם הקופסא שלו ב1900 ש"ח. מעבד i7 4790 box: https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=13123 לוח אם ASUS H97-PRO: https://www.asus.com/Motherboards/H97PRO/overview/ זכרונות 4X2 סה"כ 8 גיגה 1600MHZ: https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=12898 מפרט 2 - חלקים חדשים (יש אחריות) סה"כ 2555 ש"ח. מעבד Intel Core i5 6600K 3.5Ghz 6MB Cache s1151 =1190: http://ksp.co.il/?uin=27936 לוח אם אני מתלבט בין שלושה: 724 = Asus H170 PRO GAMING LGA1151, Intel H170, DDR4, 2xPCI-E, VGA, DVI, HDMI, DP: http://ksp.co.…

• 3 תגובות
    • 978 צפיות
  9. Started by pakomako,

אני לא צריך מחשב שלם אני צריך: לוח אם מעבד - אינטל quad זכרונות - 4 GB DDR3 שני מארזים אחד למחשב ישן יותר ואחד למחשב שיכיל את מה שנתון למוזיקה ומשחקים, יש לי כבר כרטיס מסך.. אם אפשר מארז הכי שקט שאפשר אפשרות לחריגה קטנה... .

• 6 תגובות
    • 978 צפיות
  10. התקציב הוא עד 5K, אך אם אפשרי עם דרישות המערכת (ודרישותי מהמערכת) עדיף יותר לכיוון ה4K. תקציב ישולם במזומן. המחשב ישמש לעריכה גראפית בתוכנות פוטושופ ואילוסטרייטור, ולעריכת וידאו בתוכנות פרימייר ואפטר אפקטס. בתכנון לקנות גם מצלמת וידאו HD בייתית, ולכן זה הכיוון לתמיכה של המחשב (אני יודעת שיותר כבד מDV). כניסה ל2 מסכים+יציאה למוניטור/טלוויזיה. FireWire. מחשב שקט. כניסה נוחה לUSB בפרונט המארז. דיסק קשיח למערכת: 160GB 7200-RPM SATA2 האם כדאי 8MB באפר? איזה חברה מומלצת? ודיסק קשיח שני לעבודות: 500GB 7200-RPM SATA2 האם כדאי 32MB באפר או 16MB? איזה חברה מומלצת? מעבד: Intel Core 2 Quad Q9550 2.83-GHz - ¤1638 עכבר: LOGITECH MX-1000 LASER CORDLESS MOUSE ¤366 (כפי שהציעו לי כתגובה ל…

• 10 תגובות
    • 978 צפיות
  11. 1. מה התקציב המקסימאלי? איזור ה-3000 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?מאות ספורים - רק אם יש באמת עניין. 2. מה שימושי המחשב? שימושים משרדיים, המטרה העיקרית שהמחשב ירוץ מהר גם בזמן עומס - ושחומר הגלם יהיה איכותי, שלא יתקלקל מהר. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? יש. מקלדת ועכבר אלחוטיים, רמקולים, מסך. מי שלא מבין בזה לא חייב לעזור בזה ויכול לעזור רק במפרט המחשב, ובכל אופן אין לי קנה מידה למחירי השוק של הפרטים הנ"ל - והם לא קשורים לתקציב של המחשב בהרכבה. אנא ציינו את מחיר הציוד ההיקפי בנפרד ומשם נתקדם. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 …

• 1 תגובה
    • 978 צפיות
  12. Started by avielq5w,

מגיע ללא זיכרונות - תומך עד 32GB. מגיע ללא דיסק אחסון אני חושב להעביר אליו מהמחשב המזדקן שלי את HDD+SDD לקנות לו עוד 16 DDR4 מתכוון לחבר אותו למסך עם רזולוציה מקס' של FHD ולהריץ עליו משחקים+צפייה בסרטים נראה לכם שאפשר להשיג במחיר הזה משהו יותר משתלם? https://www.geekbuying.com/item/VORKE-V6-Intel-Core-i7-6700HQ-MINI-PC-386270.html

• 2 תגובות
    • 978 צפיות
  13. Started by avraham711,

השימושים: לימודים לבית ספר שיהיה אפשר לסובב את המסך ואז הוא יהיה כמו טאבלט משהו כמו אולטרקבוק עדיפות למסך מגע האם יש אתר או חנות ספציפית שאת\ה מעונין\ת לקנות בהן? אם כן, איזה: כמה שיותר טובה מבחינת עלות-ביצועים מהארץ או מחו"ל(אם מחו"ל-איזו ארץ?): מהארץ מתי מתוכננת הרכישה: בזמן הקרוב תקציב: 3000-4000 יש מצב לחריגה? אם כן, בכמה: אם זה ממש שווה את זה יד ראשונה\שניה: ראשונה זמן אחריות רצוי: שנה בערך אולי יותר חברת המחשב הנייד המועדפת: לא משנה העיקר שיהיה אמין מערכת הפעלה מועדפת: לא משנה גודל כונן קשיח מועדף: לא משנה משקל הנייד המועדף: שלא יהיה יותר מדי כבד גודל הצג: לא קטן מדי עדיף יותר מ13 אינץ זמן סוללה רצוי: ממוצע+ צבע המחשב הרצוי: לא אכפת אפשרויות נוספות במחשב: מה מטר…

• 3 תגובות
    • 978 צפיות
  14. Started by alon4256,

אני עומד לקנות מחשב חדש שטוב למשחקים כמו bf bc2, cod וגם למשחקים שיצאו בעתיד. שלחו לי מפרט ורציתי לדעת אם אתם ממליצים לי עליו או שצריך לשפר כמה דברים. זה המפרט: מעבד- INTEL i-5 2400 לוח אם- GIGABYTE GA-P67AUD3 זיכרונות- X2 KINGSTONE 2GB 1333MHZ DDR3 כוננן קשיח- SAMSUNG 1TB 7200 32M SPINPOINT F3 DVD- LG® DVDRW GH24NS50 X24 SATA כ. מסך- GIGABYTE GTS450 1GB DDR5 ספק- 500W FAN120MM 80 מארז- COOLERMASTER ELITE-335 אשמח אם תעזרו לי

• 2 תגובות
    • 978 צפיות
  15. Started by Muadib,

אז ככה... יש לי כבר: 1. מעבד E6850 2. כרטיס קול x-fi platinum מהמחשב הקודם. מה שמשאיר לי בחלוקה הגיונית (לדעתי) בערך 4000 שקל לשאר ה PC ו 2000 למסך. אם זו השקעה שווה, אני יכול להתגמש אפילו עד לעוד 1000... מה אני רוצה: מחשב שישב אצלי בחדר (שקט) "רב שימושי", זאת אומרת שאני קצת משחק, רואה סרטים על המחשב, עובד קצת עם תוכנות כבדות למיניהם ובעיקר מחזיק עליו מוזיקה. שלא יהיה ספק, אני מעביד אותו קשה... חשבתי על לוח אם עם chipset p35, ושני דיסקים קשיחים, אחד למוזיקה ואחד לשאר (כרגע יש לי 160G רק למוזיקה והוא מפוצץ). אבל כל הצעה מתקבלת על הדעת... בקשר למסך, רציתי לפרגן לעצמי באיזה 20-22''. אבל אין לי ממש סטנדרט בקשר למחיר, אז אם אני לא יכול לקבל בשביל זה משהו טוב באמת רק תג…

• 12 תגובות
    • 978 צפיות
  16. שלום לכולם! אז ככה אני צריך מפרט לאינטרנט,סרטים ומשחקים כשאני בעיקר הולך לשחק ב-NFS,PES ו-GTA4 ואני רוצה שהמחשב יהיה מהיר לאינטרנט להורדות... אני צריך שהוא יהיה שקט יחסית 7-8 בסולם שקט ועם קירור טוב למעבד. אני גם צריך שיהיה עם כ.רשת אלחוטי, יש צורך במסך ומערכת הפעלה. לא לחרוג בבקשה כי זה כבר אחרי חריגה של 300 ש"ח אז אם אפשר להישאר במסגרת התקציב בבקשה. חשוב לי שגם המעבד יהיה חזק לה צריך לשים הכל על הכ.מסךכי אני מעדיף בתיד לשדרג את הכ.מסך ולא את המעבד....ו כמובן אשמח אם יהיה אפיק נוח לשידרוגים בלוח האם. ואם תוכלו אולי להמליץ על חנות? התכוונתי לקנות מ-KSP ומכולם קיבלתי המלצות לא לקנות שם וגם לא באייבורי וגם השירות שם לא היה הכי הכי.... תודה רבה לעוזרים!!!

• 4 תגובות
    • 978 צפיות
  17. Started by ברוס לי,

חודשים אני כבר מפנטז והגיע הרגע והשתחרר לי הסכום ורציתי את סנדי (בעיה כרגע) אבל בנוסף אני מתחיל להיות יותר ריאלי עם הכסף יש לי כבר כרטיס מסך NVIDIA GTS 450 בעקרון נדמה לי שלפי נטייתכם המערכת תבוסס על מעבד AMD 955 ואוברקלוק לא מתוכנן לכן אני מבקש המלצה ללוח אם ATX רצוי של ASUS עם SATA3 חובה ואם אפשר עם 4 כאלה מה שאומר בקר טוב נפרד ל-2 אבל לא חובה אם יש לאסוס לוח עם כרטיס קול טוב מהסטנדרט מה טוב כנ"ל לגבי הכרטיס תקשורת ןספק עדיף מודולארי אבל אם לא אז נתפשר. איכותי ולא יקר וזכרון עדיפות לGSKILL תודה מראש למומחים העוזרים

• 5 תגובות
    • 978 צפיות
  18. Started by Rani_M,

המחשב שלי כבר כמעט בן 3 שנים בזמנו עלה לי 3600 ש"ח המחשב משומש לעריכה ורינדור של סרטונים וגיימינג בעיקר. שמתי לב שלוקח למחשב הרבה זמן לרנדר ובגיימינג הוא צולע. ותהיתי אם למכור אותו ולבנות חדש (עם תוספת של כסף כמובן) או לשדרג אותו. מפרט: C4690T Intel Core i5-4690 LGA1150 Tray 1 ₪1030 DCACO-FP701-CSA01 Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev 2 1 ₪123 GH81MHD3 Gigabyte GA-H81M-HD3 Front USB3 - בקניית מחשב חדש בלבד 1 ₪239 SST-RL04-650 בקניית מחשב חדש בלבד …

• 3 תגובות
    • 978 צפיות
  19. בלפטופ הישן שלי, ( עובד טוב חוץ מסוללה מתה) החיבור לחשמל (בצד של הלפטופ) רופף.. כל תזוזה קטנה הוא מתנתק צריך ממש להשעין את הכבל בזווית מסויימת האם יש אפשרות להשיג רק את הקצה של הכבל עצמו ולהלחים למטען במקום לקנות מטען שלם? חיבור כזה: http://www.ebay.com/itm/65W-AC-Adapter-Charger-For-HP-Compaq-Presario-CQ45-CQ50-CQ60-CQ61-CQ70-Laptop-/360670784108?pt=Laptop_Adapters_Chargers&hash=item53f9a76a6c המחשב הוא hp compaq presario cq61

• 7 תגובות
    • 978 צפיות
  20. Started by kokomoko,

שלום לכל חברי הפורום מחפש נייד לאיחסון כמויות גדולות מאוד של תמונות והצגתם ללקוחות. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 - 3500 שח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג. 2. מה שימושי המחשב ? איחסון כמויות גדולות מאוד של תמונות והצגתם ללקוחות. אין צורך בעיבוד תמונה. שימוש באופיס. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). FULL HD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה ח…

21. שלום אני צריך המלצה לנייד לשימוש משרדי ואולי קצת פוטו-שופ הסכום הוא עד 2300 ש"ח מה שאני צריך זה: זכרון 4 ג'יגה כמובן 3 שנים אחריות (עדיף כולל איסוף והחזרה) לא חייב - מערכת הפעלה לא חייב מכיון שיש לי בתודה מראש

• 5 תגובות
    • 978 צפיות
  22. היי אז קודם כל, אני חייב לציין שכל הפוסט הזה לא היה נכתב אם אפל היו בני אדם. אין ספק שהמחשב המושלם בשבילי הוא macbook touch אבל, אפל כמו אפל, לא מוכנים לייצר אחד כזה בינתיים (למרות שמועות ששמעתי לגבי אפריל 2011.. למרות שלא נשמע הגיוני היות והאייפד 2 יצא רק עכשיו והם עוד רוצים למכור אותו קצת). אני צריך את עזרתכם. המצב שלי הוא כזה: אני חייל משוחרר שצריך לקנות לפ-טופ. אני רוצה לפ-טופ על מנת לגלוש באינטרנט, לבנות אתרי אינטרנט (אולי..), לתכנת קצת (רק אפליקציות שימושיות לעצמי וכאלה, תיכנתתי מספיק בצה"ל ואין לי כוח לזה כרגע). לראות סרטים, לקרוא המון ספרים אלקטרוניים, ולהשתמש בו כמחברת באוניברסיטה (חשוב שהטאץ' יתאים לכתיבה איכותית, שיהיו לי מחברות יפות. לא רוצה להיתקע עם טאבלט חצ…

• 1 תגובה
    • 978 צפיות
  23. שלום לכולם, אני זקוק לייעוץ בבחירת מחשב לשימוש כתחנת מדיה ביתית. המחשב יושב באופן קבוע בסלון ומחובר לטלוויזיה, לפיכך נדרש שיהיה קטן ככל האפשר. על המחשב להיות בעל נפח הארד-דיסק גדול (כ-750 ג'יגה לפחות). ייעודו המרכזי הוא לאחסן כמויות גדולות מאוד של תמונות (כ-100,000 כיום), קבצי מוסיקה וסרטים. בנוסף המחשב משמש לגלישה באינטרנט ולכתיבת מסמכים, ובמקרים רבים נדרשים חלונות רבים הפתוחים במקביל. המחשב אינו משמש כתחנת משחק למשחקים הדורשים משאבים רבים. יציאות נדרשות - HDMI, VGA, כמובן USB3. יש צורך בצורב DVD. אין צורך במערכת הפעלה שתגיע עם המחשב - אטפל בזה בעצמי. לגבי התקציב - עד 2000 ש"ח. כמובן שעדיף כמה שיותר נמוך..... תודה רבה וחג שמח! עמית - - - תגובה אוחדה: - - - המליצו ל…

• 4 תגובות
    • 978 צפיות
  24. Started by sharon515,

שלום קרובת משפחה שלי נמצאת בארה"ב מחר הבלאק בפריידי והיא רוצה שאני אמליץ לה על מחשב נייד שנמכר ברשת BESTBUY הדגמים הם https://www.asus.com/Notebooks_Ultrabooks/N550JV/ http://www.amazon.com/ASUS-X550LA-DH71-15-6-Inch-Laptop-Silver/dp/B00F0JBJDS http://www.digitaltrends.com/laptop-reviews/asus-vivobook-v551lb-review/ אין לי מושג לגבי מחשבים ניידים מה מומלץ ואם למישהו יש דגם אחר טוב שנמכר ברשת BESTBUY אשמח להמלצה תודה

• 1 תגובה
    • 978 צפיות
  25. בטח כולם מדעים כאן בפורום שבמעבדי אינטל התגלה באג שהתיקון שלו בתוכנה יתבטה בפגיעת ביצועים של כ-30%. כבר בניתי מפרט ראשוני מבוסס אינטל (8700 שזה דיי יקר ואני לא מתכוון להחליף אותו עוד שנתיים-שלוש) ואז תהיתי אם העניין לא הופך פתרון מסובב AMD לאטרקטיבי יותר. לצערי היו לי חוויות שליליות עם AMD לאורך השנים (התחממות בעבר הרחוק, ענייני תאימות). רעיונות/מחשבות בנושא?

• 2 תגובות
    • 978 צפיות

דיונים חדשים בפורומים