עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by talevi83,

היי חברים, אני צריך להרכיב מפרט לגיימינג בתקציב מנייטורי, מקווה שתוכלו לעזור... 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. אני לא יודע לאיזה משחקים המחשב מיועד, אבל אני מאמין שלא לרציניים מידי. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). אין לי איך להשיג את המידע, אני…

• 6 תגובות
    • 969 צפיות
  2. אני עובד הרבה עם האינטרנט, אופיס, תכנות, קצת פוטושופ ברמה מאד בסיסית. אני נוסע הרבה, והרבה בתחבורה ציבורית, עובד לא מעט ברכבת. מה דעתכם על המחשב הזה? http://dutycom.co.il/Lenovo-IdeaPad-S310-59435390.... מתלבט אם לקנות מחשב אולי יותר גדול וכבד יותר, האם אני יכול לקנות משהו גדול יותר וטוב יותר עם אותו תקציב פחות או יותר?

• 0 תגובות
    • 969 צפיות
  3. בטח כולם מדעים כאן בפורום שבמעבדי אינטל התגלה באג שהתיקון שלו בתוכנה יתבטה בפגיעת ביצועים של כ-30%. כבר בניתי מפרט ראשוני מבוסס אינטל (8700 שזה דיי יקר ואני לא מתכוון להחליף אותו עוד שנתיים-שלוש) ואז תהיתי אם העניין לא הופך פתרון מסובב AMD לאטרקטיבי יותר. לצערי היו לי חוויות שליליות עם AMD לאורך השנים (התחממות בעבר הרחוק, ענייני תאימות). רעיונות/מחשבות בנושא?

4. Started by rani,

מחפש מחשב ניייד כמובן שישרת אותי עוד 4-6 שנים אפילו.. כמובן שבשנתיים הראשונות אני יוכל להינות ממשחקים בגרפאיקה גבוהה ואחרי זה כבר לא תיהיה לי בעיה בררה להתפשר..יוכל להריץ סרטי HD 1080P על הכרטיס מסך.. ואפילו שהמעבד יוכל להריץ את הרזולוציות הבאות שאחרי (דור, שתי דורות קדימה, לא מתכוון להגזים..) שהכרטיס קול יתמוך ב6 ערוצים ואיכות סאונד גבוהה כמובן, דיסק קשיח משהו כמו 500 GB (אם אפשרות להתפשר כי תמיד אפשר לקנות כונן חיצוני) ובעיקרון שיכיל את הטכנולוגיות האחרונות. עכשיו השאלה אם כדאי לחכות לארכיקטורה החדשה שתשתמש בQUICK PATH ועוד כמה דברים(כשתגיעה לניידים.)? וויסטה כבר יש לי חוקי ככה שאין צורך. לגבי מסך אממ כמה שיותר טוב (: יש אפשרות חריגה אם באמת כול הדברים שציינתי יוכללו, ו…

• 10 תגובות
    • 969 צפיות
  5. שלום יש לי מעכת משנת 2010 שעלתה לי בזנו 6500 אלף שקל רק המערכת עצמה ואני רוצה לדעת בכמה אני יכול למכור תמחשב יש לי מעבד I 5 750 לוח אם H55 ספק כוח טרמלטיק 550W מארז V3 של טרמלטיק כונן אני ישאר עצלי וגם דיסיק קשיח של 1.5 טרה כרטיס מסך GTX250 זיכרות 4 ראם כמה אני יכול להרוויח על המחשב? ישמח לתשבות בברכה מתן

• 6 תגובות
    • 969 צפיות
  6. Started by dor88,

שלום לכולם, אמא שלי מחפשת מחשב בסיסי שישמש אותה לצרכים בסיסים ביותר כגון: - גלישה באינטרנט. - כתיבת מיילים. - קצת עבודה עם אופיס. - שימוש במסנג'ר. התקציב הוא 3000 +- ואני מתלבט בין שני מחשבים: 1. הלנובו 3000 N200 שהיתרון שלו הוא המחיר האטרקטיבי (2720 ש"ח) והחסרונות שלו זה האחריות (שנה אחת) והזיכרון הפנימי (1 ג'יגה). http://ivory.co.il/product.asp?productid=1028&CatCode=315 2. הדל Inspiron 1525 שהיתרון שלו זה האחריות (3 שנים) והמפרט המעולה והחסרון שלו זה המחיר (3365) שקצת חורג מהתקציב. http://www.notebookclub.co.il/prod-inspiron-1525-t2390.htm רציתי לדעת איזה מחשב כדאי יותר או אם יש מחשב אחר שכדאי בתקציב כזה. האם שווה להוסיף לתקציב עוד 300 שקל ולקחת את ה DELL? או …

• 5 תגובות
    • 969 צפיות
  7. Started by idofr,

הייי כולם אני רוצה לקנות נייד, התקציב היא בערך 4.5K ומצאתי את זה: Acer Aspire 5920G שהוא נכנס בתקציב (אני לא קונה בארץ) רציתי לשמוע מה דעתכם עליו כי לפי מהפרט הוא ניראה ממש טוב. בתודה, עידו

• 12 תגובות
    • 969 צפיות
  8. מה דעתכם על המפרט, בעיקר בנוגע לפוטנציאל האוברקלוק שלו. Mainboard Gigabyte GA-P35-DS3L, Intel P35, Socket 775, Dual DDR2 800, SATA2, ATX ¤625.80 מעבד Intel Core 2 Duo E6750, 2.66Ghz, 4 Mb Cache, LGA775, FSB1333, 64-bit, Tray ¤1038.20 דיסק קשיח Samsung 320 Gb, 16 Mb Cache, SATA2 ¤420.40 זיכרון samsung Original DDR2 2X1 Gb, 800Mhz, PC26400 ¤530.00 כרטיס מסך BFG Geforce 8800 GTS OC, 320 mb, DUAL DVI, PCI Express, Retail ¤1659.00 DVD-RW Samsung S183L x 18 Dual Layer, Lightscribe, Bulk ¤184.40 מארז Thermaltake SOPRANO, VB1000BNS, No PSU, ATX, 2xFan 120mm, Black ¤400.70 ספק כח Thermaltake 450W TR2 RX PFC +140mm+PCI-E+SATA+24/20 pin+ DUAL 12V RAILS+ CABL…

• 12 תגובות
    • 969 צפיות
  9. Started by Kitt0s,

טוב ככה, אני מבין שקצת סיבכתי את עניין כיוון שאף אחד לא מכיר את התוכנה Revit אז כעיקרון אלה הדרישות שלה: ואלו הדרישות שלי: שימוש - כפי שאמרתי, תוכנה בשם Autodesk Revit תקציב - 3-4K גודל מסך - 13' - 15' כרטיס מסך - של ATI (בגלל התוכנה) זכרון - 4GB צורב - כן יציאות מיוחדות - HDMI (לא חובה, אבל רצוי..) זה די דחוף ואני רואה שאין כל כך היענות.. אבל תודה מראש לעוזרים.

• 5 תגובות
    • 969 צפיות
  10. Started by Emms12,

או קי אני קונה בארה"ב מחשב עם המפרט הזה: DFI Lanparty NF4 UT SLI-DR NVIDIA Socket 939 ATX Motherboard AMD Athlon 64 3700+ / 1MB Cache / 2000MHz FSB / Socket 939 / Processor with Fan אני לא בטוח שזה SAN DIEGO זה לא כתוב בדף המוצר אם אפשר לברר את זה אני אודה לכם (http://www.tigerdirect.com/applications/SearchTools/item-details.asp?EdpNo=1366616&sku=CP1-A64-3700%20E) פעמיים: OCZ Dual Channel EL 512MB PC3200 DDR 400MHz Platinum Edition (2 X 256MB) Memory eVGA GeForce MX 4000 / 64MB DDR / PCI / VGA / Video Card אל תתיחסו אליו אני מחכה לספטמבר לקנות כרטיס מסך חדש. מה אתם אומרים? המחשב הוא בעיקר למשחקים ואוברקלוק. סה"כ: 659 דולרים חדשין ויפין. תודה מראש

• 14 תגובות
    • 969 צפיות
  11. שלום לכולם! המחשב הנוכחי שלי נפטר (P4 2.6ghz) הוא היה בן כמעת 5 שנים ואני שמח שהגיע זמנו מקווה שתוכלו לעזור לי לרכוש מחשב חדש! בעיקרון אני קצת Intel fanboy, למרות ה price/performance היותר טוב של AMD. אם בכל זאת תרכיבו מפרט עם ביצועים דומים בהוזלה משמעותית במחיר אני אהיה שמח לשקול את האפשרות! השאלון: 1. מה התקציב המקסימלי? האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 3600 ש"ח עדיף לנצל את כולו ניתן לחרוג 200 שקלים בעיקר לטובת אמינות הרכיבים או Price/preformance 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימ…

• 3 תגובות
    • 969 צפיות
  12. שלום לכולם אני צריך המלצה למחשב נייד לעבודות שתמיד יבוא איתי לכול מקום (לא כבד ) תקציב עד 3000-3500 שקל המליצו לי על החברה דלל איך היא תודה לעוזרים !

• 9 תגובות
    • 969 צפיות
  13. Started by levireem,

אני צריך המלצה למחשב נייד הכי טוב שאפשר בסכום הנ"ל... תודה רבה !

• 2 תגובות
    • 969 צפיות
  14. Started by king-bob,

היי, יש לי שאלה. אני מעוניין במחשב נייד, עדיף מתחת ל-2600 שקל ומעל ל-10.1 אינצ'. אני סטודנט והשימוש העיקרי שלי בו יהיה לאופיס. הסוללה חשובה אך 6 שעות יספיקו לי. התלבטתי לגבי ה-asus 1101 אחרי שויתרתי על ה-1005 בגלל גודל מסך, אך נשמע שהוא מאוד איטי ומתקשה אפילו בהרצת ישומים פשוטים. ל-1201 סוללה חלשה מדי. מצאתי את הנייד הזה, 1410 של אסוס, וקראתי עליו ביקורות טובות. מצד שני הוא לא מיובא באופן רישמי לארץ וניתן להזמין אותו רק מהחנות הזאת. http://www.shopla.co.il/item.asp?itemid=1670 האחריות שהם מציעים היא של מעבדה ולשנה. מנסיון שלכם עם אחריות של מעבדה ועם מחשבי אייסר. האם זה "סיכון"? במידה וכן, האם יש מחשב במחיר ורמת ביצועים דומה שכן מיובא לארץ ומגיע עם אחריות? (מצאתי רק טו…

• 2 תגובות
    • 969 צפיות
  15. שאלה אחרונה לפני שאני קונה את המפרט האם הספק שיש בתוך המפרט יחזיק את המערכת הזאתי 687.23 לוח אם מדגם EP-8KDA3J מבית EPOX 1,009.56 זכרון מבית TWINMOS בגודל 512MB DDR 400MHZ X2 784.53 דיסק קשיח WD 200GB 7200 RPm 8MB Buffer Serial ATA 225.02 צורב ASUS 52X32X52 2 MB BUFFER שחור 2,554.30 כרטיס מסך מבית ALBATRON מדגם GeForce 6800GT 256MB 55.00 כונן 1.44 שחור 328.41 ספק כוח למארז Thermaltake TT420AD 420 WATT 2 FAN 139.88 סט מקלדת מייקרוסופט שחורה + עכבר אופטי שחור יפהיפיים 98.52 סי די רום EPO במהירות X56 בצבע שחור 130.00 בניית מחשב 1,085.58 מעבד AMD Athlon 64 3000 BOX 374.59 מארז מדגם CHENBRO GAMING BOMB PC 61166 קיים ב 3 צבעים …

• 6 תגובות
    • 969 צפיות
  16. וזאת ללא עזרה מכרטיס מסך, מקסימום כרטיס מובנה של אינטל או זה שבא בתוך המעבד. *בעיקר עם I3 מספיק או שצריך I5.

• 4 תגובות
    • 969 צפיות
  17. שלום לכולם. אני רוצה לשדרג את המחשב הקיים שלי במינימום עלות ומקסימום ביצועים למשחקים. ברשותי מסך 24". חשוב שהרכיבים המשודרגים יתאימו ללוחות האם החדשים ואוכל לשדרג ל - i7 עוד מספר חודשים כך שלא אפסיד דבר. התקציב - 2000 ש"ח. מפרט קיים: מעבד E4300 מומהר ל - 3.2Ghz קירור למעבד - Tuniq Tower 120 לוח אם - Gigabyte 965P-DS3 זכרון - 2GB כרטיס מסך מיושן - Asus X800XT ----> חייב שדרוג דחווווווווווווווווווף! דיסקים קשיחים - 4 120GB ב - RAID0 ספק - HEC WINPOWER 550W מארז - ThermalTake Xaser III מחכה להמלצות תודה

• 7 תגובות
    • 969 צפיות
  18. מחפש מחשב חזק שיכול להריץ תוכנות Avid, Adobe וכדומה ויוכל להריץ גם משחקים חדשים. הכרטיס מסך צריך להיות של Nvidia לא כי אני מעריץ שרוף אלא התוכנות הנ"ל (לפחות Avid) תומכת בהם יותר טוב. אין צורך בציוד היקפי כמו מסך ומארז אבל צריך ספק, חשוב אם אפשר שיהיה כרטיס קול (לא חייב הכי איכותי) אחר מה Realtek שבה מובנה על gigabyte. דבר אחרון, צריך הארד דיסק גדול מקווה שאפשר לעמוד באתגר של המפרט בגדר התקציב. אשמח לכל עזרה!

• 14 תגובות
    • 969 צפיות
  19. Started by Eyal Younger,

שלום, מעוניין לרכוש לפטופ בתקציב של 5k עם אפשרות חריגה של כמה מאות שקלים. הלפטופ ישמש אותי לשימוש ביתי, אינטרנט, עבודות כלליות אופיס וכד', ומדי פעם שימושים בסיסים בפוטושופ. אפשרי לנצל את מלוא התקציב ואף לחרוג. מעוניין במחשב טוב שישמש אותי לטווח ארוך. עד מסך 14" עם עדיפות ל uhd4k רכישה מיידית

• 3 תגובות
    • 969 צפיות
  20. Started by ilstockman,

מה דעתכם הדוד שלי בא לביקור בארץ מארצות הברית... כדאי שהוא יקנה שם את הכל ואני פשוט יקנה מארז בארץ ויבנה פה את המחשב??? המחירים שם פשוט מצחיקים... עם כל הרכיבים האלה אני חוסך כ - 4000 ש"ח בארץ!!! אבל מה עם ביטוח? אני מאמין שהרכיבים האלה די אמינים? ואפשר לעבור איתם במכס... רכיבים קטנים שנכנסים אפילו לתיק היד.... Intel® Core 2 Duo E6600 Conroe Processor 2.4GHz, 1066FSB, LGA775, 4MB Cache Retail ***Free Shipping*** Remove $316.90 $316.90 Asus P5B P965 Pentium Extreme/Pentium D/P4/Celeron D 1066FSB LGA775 DDR2 ATX Motherboard w/Audio, Gigabit LAN, RAID/Serial ATA Retail ***Free Shipping*** Remove $149.99 $149.99 OCZ OCZ2G8002GK 2GB Kit DDR2-800 PC2-6400 Gold Gamer…

• 11 תגובות
    • 969 צפיות
  21. Started by ofirs44,

שלום לכולם, אני מעוניין לקנות מחשב נייד שיעודו העיקרי יהיה לאנטרנט ולתכנות(Visual Studio 2008) וגם קצת משחקים כמו Fifa 2009 ו- Pro חשבתי על שני הדגמים הנ"ל, יש הפרשים של מחיר בינהם ואני מבקש את עזרתכם, האם כדאי להוסיף את ה- 1000 ש"ח ולקנות את ה- Toshiba או שיספיק לי ה- DELL? בהנחה שיצא בעתיד זיכרון של 4GB בכרטיס אחד האם ניתן להרכיבו ל- DELL? תודה לכל העוזרים. אופיר.

• 5 תגובות
    • 969 צפיות
  22. טוב אז ככה המחשב הולך להקנה ביום שלישי הקרוב אז ככה בעקרון המפרט די סגור רק אישרו שיפורים אחרונים מה שחשוב שאני לא רוצה לשדרוג את המשחב בקרוב בכלל!! שיכלול 4G q6600 8800gts bfg oc fatal1ty extremegamer אממ חשבתי על רייד בשביל לקצר זמני טעינה אז גם לכלול מסך לא צריך P182 ספק - cosair520 נראה לי יתאים יש שאלה קטנה על לוח אמ חשבתי על asus p5k-e wifi אבל השאלה אם לא שווה להשקיע עוד 200 שקל בשביל X38 ? שווה את זה? לגבי זכרונות חשבתי על ה קיט של ocz 2*1g 800mhx cl3 במחיר מבצע של 588 שקל בtms אל תתחילו להגיד לא צריך תכרטיס קול זה לא משהו נתון לוויכוח גם על מארז אני סגור אם לא יצא משהו מהפכני שיכול להתחרות בשקט של הP182 זה הכל נראה לי תודה לכולם מראש junior_mg ליאור

• 12 תגובות
    • 969 צפיות
  23. Started by Itzick Sabi,

1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר לחסוך סבבה, אבל אפשר לנצל את כולו ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, תכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקים כדוגמת BF4, COD החדש, ומשחקים חדשים שיצאו בעתיד, שיריץ אותם ברמה גבוהה. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 , המסך עצמו הוא 23 אינץ' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניו…

• 2 תגובות
    • 969 צפיות
  24. Started by Suicide Cleansing,

שלום לכולם אני צריך המלצה למפרט מחשב עד 4.5K שמיועד בעיקר למשחקים . אני חייב שהמפרט יהיה מורכב מKSP , זה לא בשבילי כך שאין לי ברירה אחרת . שהמעבד יהיה של intel וכרטיס מסך של nvidia . מצטער שלא מילאתי את השאלון , מאחר שהמחשב לא בשבילי אז כל מה שרמתי למעלה זה המידע שידוע לי . אין צורך במערכת הפעלה , ללא מסך וללא ציוד הקיפי . רק מחשב שמיועד למשחקים , אני מאמין שבעיקר FPS וכאלה ... הא ושיכלול 120 ssd+ עוד טרה "רגיל" . הsamsung 840 מצוין אלא אם כן יש לכם המלצות על משהו . אפשר לחרוג ב 200 שקל מהתקציב .

25. Started by spitfire3,

אני רוצה לקנות מחשב למשחקים חדשים שיצאו : FC2,AC,GTAIV וכו'. במחשב מתוכנן OC בעתיד (בשנה הקרובה). ישלי מסך כבר 17" ואני משתמש אך ורק ברזולוציית מסך במשחקים של 1028*768. שמשחקים יעבדו על MED-HIGH לפחות. המחשב צריך להיות כולל 2 רמקולים. ישלי כבר צורב אז אני לא צריך עוד אחד ואני יסתפק גם ב 250GB הארד דיסק כי יש לי עוד 120GB בבית של WD. עדיפות ל2GB זיכרון,יש לי קירור של AC 7 אם אפשר להעביר אותו ממחשב למחשב אז לא צריך קירור. אני מבקש שהמפרטים יהיו אך ורק מTMS כי זה הכי קרוב אליי ומבחינת המרחק זו החנות הכי טובה. וזהו. חשבתי על המפרט הזה: http://tms.co.il/preview/spec/hnfc1gsk תודה לעוזרים.

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.