עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by Snir999,

מעבד Intel Core i7-860 Tray ₪1365 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=i7-860ay לוח אם Gigabyte GA-P55M-UD2 ₪559 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=950206 כונן קשיח Westren Digital WD5000AADS 3.5" 500GB SATA2 32MB ₪216 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=WDC1247 זיכרון Corsair DDR3 4096MB (2048MBx2) 1333MHz CL 9-9-9-27 Value ₪523 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=C4G1333C9VM2 כרטיס גרפי Gigabyte nVIDIA GeForce GT 220 OC 1024MB DDR3 PCIe ₪431 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=GVN220 צורב Asus DRW-24B1LT X24 SATA DVD ₪162 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=30925 מארז ללא ספק NZXT…

• 4 תגובות
    • 955 צפיות
  2. Started by motorola,

טוב ככה... תראו לפני שנגש למפרט יש לי כמה שאלות נכון אתם תמיד מציעים במפרטים כאלה עד 3000 ככה amd עכשו נניח ואתם עושים משהו מבוסס על amd אתם יכולים להגיד לאיזה אינטל הוא שווה בגלל שעכשו הקונרו לוקח את כולם ואני מבולבל~! טוב ככה הדרישות הם כאלה אני רומה לשחק במשחקים כמו פיפא פרו גיטטי אי קונטר וכאלה... וחוץ מזה אני באינטרנט ובאיסיקיו... יאללה תכינו בבקשה מפרט של איטל ואייאמדי.. אפשרות לחריגה של עוד 30 שקל..

• 10 תגובות
    • 955 צפיות
  3. אני רוצה לברכיב מפרט לאוברגלוקינג ומשחקים ובבקשה בלי חריגות של מעל 200 שקל בלי ציוד היקפי תודה מראש

• 6 תגובות
    • 955 צפיות
  4. שלום, לאחר תקופה ממושכת שהמחשב שלי מקרטע ברמות קשות ביותר, החלטתי שהגיע הזמן לשדרג. רוב השימוש שלי עם המחשב יהיה אינטרנט ואופיס למרות שאני מידי פעם ארצה שתהיה לי האפשרות לשחק מעט ולעסוק קצת בעריכת וידאו. התקציב נע בין 4000 ל4500 ש"ח. אין צורך בציוד היקפי כמו מקלדת ועכבר; המסך ישודרג במקביל, שלא במסגרת התקציב, ל20"/22". יש צורך במערכת הפעלה (ואחרי הרבה זמן עם לינוקס, אני אערוק חזרה לWINDOWS כי יש כמה תוכנות שבעייתי לי להסתדר בלעדיהן). לא יתבצע OC. חשבתי על המפרט הבא: מס' קוד שם מוצר מחיר כמות סה''כ 0 10558 Thermaltake VD6000BNS Soprano VX No P/S Black ATX Case 315.00 ¤ 1 315 ¤ 1 12315 Intel Core2 Duo 3.0GHz 6MB E8400 Box CPU 890.00 ¤ 1 890 ¤ 2 11935 S…

• 10 תגובות
    • 955 צפיות
  5. Started by Or94,

לפני חודש התגייסתי לצבא. יש לי מחשב נייד מאוד ישן ואני מעוניין במחשב נייד חדש וחזק שיחזיק לי הרבה שנים. אני לא אקח את המחשב לצבא אבל בסופי שבוע אני רוצה מחשב חזק. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים קלים, צפיה בסרטים, * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 15.6 אינץ' * רזולוציית המסך? 1920X1080 * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? אין * משקל רצוי? אין * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) אין * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...) אין * Bluetooth? * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) שילוב * כונן אופטי?…

• 0 תגובות
    • 955 צפיות
  6. Started by mazor12,

אני צריך עזרה לבחור בין שני מפרטים המחשב מיועד למשחקים זה לא אמור להיות המחשב הכי טוב למשחקים אלא משהו סביר עם תמורה יפה לכסף מפרט ראשון: מארז ולוח אם של Asus כולל כל החיבורים הרלוונטיים, יציאות לכרטיסים וכו׳ Chipset h-67 מעבד: i5 2400 דיסק קשיח: 500gb sata3 זיכרון: 8gb DDR3 1333 צורב DVD כרטיס מסך: אופציה 1: ATI Readon 6850 1gb GDDR5 אופציה 2: Nvidia Gforce GTX560 1gb GDDR5 מפרט שני?: לוח אם : GA-PH67 DS-B3 של ג'יגה בייט מעבד: intel core i5-3450 זכרון: Transcend 4GB DDR3 1333 דיסק קשיח: SATA 500GB HITACHI צורב LG DVD כרטיס מסך : HD6850 GDDR5 1GB SAPPHIRE אני יודע שהמפרטים די דומים במפרט הראשון החברות לא מוזכרות אבל הן צריכות להיות חברות אמינות (מנסיון עם החברת מחשבי…

• 6 תגובות
    • 955 צפיות
  7. Started by BubbaJ,

איך המחשב? המחשב נועד למשחקים בלבד

• 3 תגובות
    • 955 צפיות
  8. Started by הדר,

שלום לכולם, להלן מפרט המחשב שקיים אצלי: pentium 4.2GHz 512k DDR 256MB 333 MHz Giga byte 8 st 800 6 USB 2.0 WD 40 GB 7200 rpm 8 M JB MX 440 64 MB DDR + TV out (GForce) המחשב נקנה לפני כשנה - ומתחיל לעשות לי בעיות - הוא איטי, הוא נתקע, הוא עמוס. חשבתי לעשות שני דברים: 1. לפרמט אותו. 2. לשדרג כמה רכיבים כדי לעשות אותו מהר יותר, עמ"נ שלא יתחיל להתקע עוד חודשיים שוב פעם. מהם הרכיבים שאתם ממליצים לי לרכוש כדי לעשות אותו מהיר יותר (בעיקר לצפייה בסרטים, שמיעת מוסיקה ושיטוט באינטרנט)? מכיוון שהתקציב שלי מוגבל מאוד, אנא תנו לי את המרכיבים החשובים ביותר לדעתכם. (חשבתי על הגדלת ההרד דיסק והגדלת זכרון - אבל אני לא יודעת איזה מומלצים לקנות... ואם אלו הרכיבים שכדאי). תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 955 צפיות
  9. Started by GALAI30,

אני צריך המלצה לוח אם למעבד I9

• 1 תגובה
    • 955 צפיות
  10. לא למשחקים רק לאינטרנט משהו זול לא רוצה להוציא הרבה כסף

• 14 תגובות
    • 955 צפיות
  11. Started by Achilllles,

1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 5200 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 5500 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקים א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? 24 אינץ FULL HD * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? FPS * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא 4. האם יש רכיב בו א…

• 3 תגובות
    • 955 צפיות
  12. שלום לכולם - אני מעוניין בשדרוג המחשב הקיים שלי, אין שום צורך בציוד היקפי מכל סוג. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 (לא כולל כרטיס המסך, אני שוקל לקנות את ה-670 GTX) א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות ולחסוך, במידה ואפשר ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב : אנימציה תלת מימדית, עריכת וידאו (בשילוב ישיר עם אפטר אפקט), וקצת משחקי מחשב. (Guild Wars II, לדוגמא) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש : בכל התוכנות אני משתמש ב Workflow רציף - מה שאומר שהן בשימוש רוב הזמן ככל הזמן. פרימייר, אפטר אפקט, פוטושופ Maya, 3Ds Max, ZBrush ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: G…

• 1 תגובה
    • 955 צפיות
  13. Started by sma,

המפרט: מעבד 3000 AMD K8 64BIT S939 512K לוח אם : GIGABYTE GA-K8NF-939 HyperTransport Technology \ AMD Atlon 64 FX \ PCI EXPRESS X16 2xPCI EXPRESS \ DUAL CHANNEL DDR \ USB 2.0 \ NVIDIA nForce4 4X \ 4xSerial ATA \3xPci 512MB DDR 400Mhzזיכרון 2x256MB DDR 400MHZ תמיכה עד 4GB WESTERN DIGITAL 160GB SERIAL ATA 8MB CACHE צורב SONY \ LG CDRW 52X32X52 כרטיס מסך PCI EXPRESS X16 NVIDIA GeForce PCX-6200 256MB DDR+ TV OUT כולל יציאת TV להצגת המחשב על גבי מסך הטלוויזיה DVI למסכים דקים LCD 8 ערוצים Realtek ALC850 Audio AC'97 Codec Audio 8-channelכרטיס קול 2x IEEE 1394B FIREWIRE כרטיס רשת מהיר Ethernet 10/100Mb LAN CICADA8201 Gigabit LAN PHY chip מארז (USBx2) מלפנים MIDI ATX…

• 12 תגובות
    • 955 צפיות
  14. Started by olmert,

שלום. אני מחפש מחשב נייד חלש יחסית, שיעלה את הווינדוז טוב (לא חובה 7) אבל שלא יהיה טוב למשחקים. אני צריך את המחשב נייד הזה לבית ספר לכן כל מה שאני צריך זה שיריץ מהר WORD ושטויות כאלה. אני מעדיף אם אפשר, מסך יותר גדול מ10 אינטץ' ועדיף גם יותר מ1G RAM כי הבנתי שבווינדוז 7 ג'יגה אחד פשוט לא יריץ את הווינדוז. גם יש העדפה לזמן סוללה כמה שיותר ארוך. חשוב שגם תהייה אחריות. תודה רבה לכם!

• 4 תגובות
    • 954 צפיות
  15. המחשב מיועד לשימוש של משחקים ושימוש כללי ללא מסך ב3000 ש"ח +- אשמח לחוות דעת על המפרט שבניתי מעבד לקחתי תלת ליבתי אבל אולי כדאי להוסיף קצת ולקחת מרובע לוח האם אני לא בטוח שמתאים רציתי עם סוקט שתאפשר שידרוגים (AM3) וזיכרונות מסוג חדש (DDR3) אני לא בטוח לגבי הפיצרים האחרים שנמצאים בלוח בעלות דומה שאולי נותן יותר מה ההפרש ללוח דומה עם כרטיס מסך OB? כרטיס מסך לקחתי 4770 אבל ראיתי ש יש 4670 בעשרות שקלים פחות ו 4580 בעלות כמעט זהה האם כדאי להחליף? מארז וספק בחרתי לפי המחיר אבל ברור שאני יעדיף מארז שקט. כמו"כ המחשב נמצא באזור שצובר אבק בקלות. AMD Athlon 2 X3 425 2.7Ghz Triple Core AM3 Box, יחידות 1 ₪401 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1211 Arctic Cooling Alpine 7 Pr…

• 5 תגובות
    • 954 צפיות
  16. יש כרגע מבצע בבאג למחשב toshiba a200 1MB http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=5455 זה המפרט: מעבד 1.73GHz Intel® Core 2 Duo Processor T5300 זיכרון 667mhz 1GB DDR2 מסך 15.4 Toshiba TruBrite® WXGA TFT display, resolution 1,280 x 800 דיסק קשיח 120GB (5400rpm), Serial ATA כונן DVD Super Multi (Double Layer) drive כרטיס מסך Intel 950 תקשורת Ethernet LAN, international V.90 modem תקשורת אלחוטי Wireless LAN (802.11a/b/g), Bluetooth® 2.0 with EDR נתוני שמע Toshiba Bass Enhanced Sound System, built-in stereo speakers מצלמת רשת מובנית 1.3 מגה פיקסל משקל weight: 2.5 kg מערכת הפעלה Microsoft® Windows® Vista 32bit Home Premium השימושים שלי הם אינטרנט ואופיס בלבד! היתרונות מבחינ…

• 5 תגובות
    • 954 צפיות
  17. 1. תקציב:12,000 2. מטרות המחשב? משחקים כבדים, צפיה בסרטים, קולנוע בייתי HD 3. צריך מסך32', מקלדת ועכבר אלחוטיים שיתאימו לקולנוע בייתי 4. לא צריך DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי 5. לא צריך מארז 10. לא מתוכנן OC

• 13 תגובות
    • 954 צפיות
  18. 1. מה התקציב המקסימלי? 3500 +/- האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? רק אם החריגה מצדיקה את ההשקעה במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500-800 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב ? מכונות וירטואליות, משחקים על מסך 22 רחב ברזולוציה 1680X1050 *מיועד למשחקי אסטרטגיה ויריות, מעוניין להריץ על רזולוציה הטבעית של המסך עם ההגדרות גבוהות בינוניות. 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא 4+5. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט? כן *ספק: ENERMAX LIBERTY 500W *כ.מסך RADEON HD4850 512MB TOXIC של ספייר *צורב+דיסק קשיח של סמסונג SPINPOINT F3 1T 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? 8 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד…

• 3 תגובות
    • 954 צפיות
  19. היי, אני צריך בבקשה את עזרתכם בבניית מפרט. תקציב 2-2.5K מחשב נייח לעבודה "משרדית"/יומיומית (אינטרנט, אופיס, מוזיקה, סרטים). אם יוכל להריץ משחקים ישנים מעט סטייל Left2Dead, עדיף - האם יכנס בתקציב המדובר או שיש צורך לחרוג? האם יש צורך בכרטיס מסך או שמספיק משהו שמגיע על הלוח אם? אין צורך בציוד היקפי או במע' הפעלה/אופיס תודה רבה! עריכה: ראיתי את המפרט הזה במומלצים, שנראה בסה"כ סבבה https://hwzone.co.il/specslist/details/?id_bundle=109504

20. אהלן אנשים אשמח לקבל המלצה למחשב עד 4.5K מה הם השימושים הצפויים של המחשב יצירת מוסיקה, סרטי HD ומשחקים על הגדרה גבוהה אפליקציה עיקרית בה אשתמש. CUBASE האם יש צורך בציוד היקפי ? אין צורך האם מתוכנן אוברקלוק ? לא האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה לא מאיזו חנות אתם מעדיפים לרכוש את המחשב? נתניה, אין חנות ספציפית האם מתוכנן שדרוג משמעותי של המפרט בהמשך (למשל, הוספה של כרטיס מסך חזק בהרבה)? לא האם חשוב לשמור על אופק שדרוג למעבד/זיכרון? אפשרי מצויד במסך MAG "42 רזולוציה 1366x768 אם אני לא טועה דיסק קשיח 500 טוב יספיק, אם הפרש המחירים לא גדול אפשרי גם 1T טוב ה. דיסק 320 מהמחשב הישן יצורף למחשב הנ"ל זיכרון טוב של 4 GB יספיק למוסיקה. וכרטיס מסך של ATI (נשאר לי טעם מעט מר מ-NVIDI…

• 10 תגובות
    • 954 צפיות
  21. זה לידידה שלי המפרט שנשלח אלי היה מבולגן מאוד סידרתי אותו קצת אבל עדין הוא מבולגן, בטח לגבי ענין המחירים הקיצר כמו שאתם רואים התקציב נדיב אני פחות צריך הצעות למפרטים אלא יותר חוות דעת לגבי הרכיבים שמופיעים אם אתם מכירים תודה [attachment deleted by admin]

• 13 תגובות
    • 954 צפיות
  22. Started by shayre789,

1. מה התקציב המקסימאלי?2000-2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כמובן שלנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 0 שקלים 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכני HD ומשקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: סדרת BF וכל המשחקים הכבדים -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). שני מסכים 22 ו 32 שניהם FHD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות-בינוניות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמ…

• 7 תגובות
    • 954 צפיות
  23. קבלתי שתי הצעות למחשב נייד שתיהם מאוד זהות אבל יש הבדל בכרטיס הגרפי, במעבד ,בזיכרון ובדיסק קשיח 1.הכרטיס הגרפי:ATI Radeon HD4570 512MB ,המעבד:intel core 2 Duo T6600 2.2Ghz 800Mhz ,זיכרון: 4GB DDR2 2*2GB דיסק קשיח 500GB 2.הכרטיס הגרפי:Nvidia Geforce G105M 512MB,המעבד:intel core 2 Duo T6400 2.0Ghz,זיכרון:4GB DDR32DIMM, דיסק קשיח: 320MB האפרש הכספי לא הקרוני (ההצעה השניה יותר יקרה ב100 שקל אז זה לא הקרוני) רציתי לדעת איזו הצעה יותר טובה וגם איזה הבדל יש בין הזיכרונות תודה רבה מראש

• 6 תגובות
    • 954 צפיות
  24. Started by yaloner,

לפני חודש בערך התעניינתי לגבי קניית לפטופ חדש והמליצו לי לחכות לירידות המחירים של ספטמבר. האם ירידות המחירים כבר כאן או לחכות עוד קצת?

25. כל הניידים שאני מוצא הם מסך מבריק. מישהו יכול לעזור ולקשר? אני יודע שהם מיוצרים גם בגרסאת מט, אך משום מה מעדיפים לייבא את המבריק לארץ שטופת השמש שלנו... תודה

• 3 תגובות
    • 954 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.