עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by slamdunk,

אהלן מחפש מחשב סביבות ה-6000 קיבלתי את שני המפרטים הבאים: 1. דגם ROG Strix GA15 מק"ט G15DK-R5600X0680 מעבד AMD Ryzen™ 5 5600X Desktop Processor (6-core/12-thread, 35MB cache, up to 4.6 GHz max boost) ערכת שבבים AMD® B550 Chipset זיכרון 16GB DDR4 אחסון 512GB M.2 NVMe™ PCIe® 4.0 Performance SSD מערכת הפעלה ללא מערכת הפעלה כרטיס גרפי NVIDIA® GeForce® RTX3070 8GB DDR6 with LHR : 3x DP, 2x HDMI קישוריות Wi-Fi 5(802.11ac)+Bluetooth 4.2 (Dual band) 2*2 צריכת הספק מרבית 700W power supply (80+ Bronze, peak 750W) 2. https://www.plonter.co.il/priceoffer_shoppingcart.tmpl?PriceOffer=264378&fbclid=IwAR3tbSwHGqgl0D5LkRcgIpEbYHPOGTlYjvkrS…

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  2. וגם אין לי מושג איך הוא הגיע לשם :? משהו יודע מה זה יכול להיות?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by stavalfi,

http://ark.intel.com/products/67355/#infosectionessentials לפי מה שרשום פה התקשתי להבין כמה ליבות פיזיות ווירטואליות יש למעבד. אשמח לעזרה, סתיו אלפי

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  4. אהלן חברה אני זקוק למחשב שישמש אותי בעיקר לאיטנרנט טמדי פעםן למשחקים אני מדגיש לא כבדים פה ושם דברים בקטנה כמו NEED FOR SPEED שעובד על פנטיום 4 עם כרטיס מסך של 32 מגה ככה שתבינו על איזה משחקים אני מדבר איתכם וזהו בעקרון יאלההה צהעות בבקשה=] *כמו כן יש עדיפות לצורב לצורב במחשב DVD

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  5. מתלבט בין שני דגמים: 1. ללכת על הדגם DELL 1537 - עם מעבד T3200 core duo שיש לו מסך LED - רזולציה זהה למסך רגיל 1280X800 וכרטיס מסך מובנה חדש של אינטל 4500MHD http://www.notebookclub.co.il/prod-studio-1537-t3200.htm מחיר: 4200 ש"ח. ( ואולי לשדרג לו תוספת זיכרון של עוד 1GB - האם יעשה הבדל אם יהיו לו 3GB זיכרון במקום 2GB לשימושים שהגדרתי למטה?) 2. או ללכת על הדגם הקודם - שזהה מבחינת עיצוב -DELL 1535 - אבל עם מעבד T5800 CORE 2 DUO ומסך רגיל רזולוציה 1280X800 וכרטיס מסך X3100 של אינטל מובנה. http://www.notebookclub.co.il/prod-studio-1535-t5800.htm מחיר כ-4400ש"ח. 3. או ללכת על הדגם כמו הראשון אבל עם מעבד T5800 ב 4,600 ש"ח http://www.notebookclub.co.il/prod-studio-1537-t5800.ht…

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by omfglol,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4200 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 100 ש"ח - רק אם זה ממש שווה את זה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, תכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). רק משחקים. עובד עם VISUAL STUDIO לפעמים אבל זה לא כזה משנה לפי דעתי ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF3, MW3... -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080p -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהו…

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  7. מה התקציב המקסימאלי?3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?4000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?HD,עבודה בסיסית ,תוכנות של סטודנטים(, MATLAB ,JAVA וכו ) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. warrock ,WOW ומאותו הזאנר יותר חדשים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).צריך גם אותו לקנות(נירא לי 24 אינץ ) -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?לכיון …

8. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אופיס, סרטים בHD , מעוניין לערוך סרטים ביתיים למשפחה מדי פעם. לא יודע באיזו תוכנה עדיין. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אופיס, סרטים וגלישה באינטרנט - כבד. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא מיועד למשחקים (אין זמן) -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/ג…

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  9. אני צריך מחשב לעבודה, בעיקר עבודות משרדיות אבל גם קצת פוטושופ (בסיסי ביותר). הגודל שבחרתי הינו 13" (אחרי שנים עם 14" החלטתי לתת דגש למשקל). המחשב מטייל איתי יום יום מהבית לעבודה ולכן המשקל חשוב מאוד וגם הכרחי תחנת עגינה. פעם בחודש-חודשיים אני טס לחו"ל עם המחשב ואז חשובה לי נוחיות העבודה. פרמטרים אחרים אינם חשובים - זמן סוללה (קונה סוללות רזרביות לזמן הדרוש), בלוטות, יציאות, גודל דיסק קשיח. אישית יש לי ניסיון מעולה עם דל ובחברה בה אני עובד יש נטייה ללנובו. לכן סיננתי לשלושה דגמים - לנובו X301, דל E4310 ודל ווסטרו V13 (כמובן שבכל דגם יש תתי דגמים ועוד הרבה אופציות לבחירה). היתרון של ה-E4310 הוא תחנת העגינה הסטנדרטית שלו (ולא כל מיני פתרונות USB בעייתיים). הווסטרו אומנם בסיס…

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  10. Started by ranker,

צהריים טובים, אני מחפש מחשב נייד להמשך התואר במדעי המחשב בתקציב של כ3K, עם חריגה של עד 200 ש"ח. במהלך השנה הראשונה עבדתי עם המחשב הנייח בלי יותר מידי בעיות אבל מעוניין לעבור לנייד, כמו כן הנייח כבר מבוגר למדי (מעבד בן 10 שנים). אני יכול למשוך את החודש הראשון של הלימודים עד לבלאק פריידי עם הנייח, השאלה היא האם המבצעים יהיו שווים את ההמתנה. שבת שלום ותודה רבה לעוזרים.

11. Started by nitzant,

שלום, קניתי מחשב מחודש והייתי רוצה לדעת אם אפשר להעריך את מצבו\ גילו \ עתידו...ואם כן אז איך? יש לי רק חצי שנה אחריות (למרות שבעצם גם לחדשים היום יש רק שנה...) אבל עדיין אני יכול לבטל את העיסקה. תודה רבה (בעיקרון מדובר ב-DELL - D420 אם זה משנה)

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Viewsonic 19 CRT Flat E92 Black Silver 1,260 ש"ח Microsoft® Digital Media Pro Keyboard BX1-00019 161 ש"ח Logitech® G5 Laser Mouse 385 ש"ח Thermaltake 430Watt W00069 PFC 375 ש"ח Thermaltake Soprano VB1000SNS Silver Window 522 ש"ח Zalman CNPS7700-Cu 120MM Fan 270 ש"ח AMD Athlon 64 3500 (939-pin) Box Venice 1,430 ש"ח Kingston 1GB (2x512MB) PC4200 DDR2 533 Dual Channel Value 804 ש"ח MSI K8N Neo4 Platinum nVIDIA nForce4 Ultra Socket 939 962 ש"ח Westren Digital 250GB SATA II KS 16MB 7200RPM 764 ש"ח TEAC DV-W516 DVD±R/W/DL x16 Bulk 365 ש"ח Mitsumi Floppy Drive 1.44 Black 67 ש"ח Gigabyte ATi Radeon X800XL 256…

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by etz,

שלום, לחברה שלי יש מחשב נייד Compaq Presario CQ61 שהסוללה שלו מתה כבר כמעט שנה. עד עכשיו זאת לא היתה ממש בעיה כי גם ככה היה מחובר לחשמל באופן קבוע אבל בקרוב הוא צריך לחזור להתנייד וצריך סוללה חדשה. המחשב כבר מזמן לא באחריות וגם בחנות שהוא נקנה בה לא הצליחו לעזור. אני די מתקשה למצוא סוללה שתתאים לו, ברור לי שאני מחפש בעצם סוללה של HP אבל איזו בדיוק? כאשר אני מוציא את הבטריה, על המחשב איפה שמחברים את הסוללה כתוב דגם HSTNN-Q39C, על הסוללה עצמה רשומים הרבה דגמים כאשר לפי מה שנראה ליי הדגם המדויק הוא HSTNN-IB72 וכל השאר הם דגמים תואמים. הרצתי חיפושים בזאפ על רוב הדגמים האלה ומצאתי דברים תואמים, כאשר ברובם אפילו רשומה הסדרה של הנייד הזה כנתמכת לצד סדרות נוספות של HP, הבעיה היא …

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  14. היי, אני רוכש מחר מחשב נייח: Intel I3 3220 Ivy Bridge DDR3 4GB ASUS P8H61-M LE ENERMAX 450W אני מעוניין להוסיף כרטיס מסך עד 600 שח עבור משחקים לא כבדים במיוחד. אשמח לעזרה.

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  15. Started by danield51,

קיבלתי הודעה של :יש לשקול להחליף סוללה..הסוללה לא מצליחה להחזיק יותר מחצי שעה..נגמרו חייה או שיש מה לעשות?נגמרה האחריות.. ואם צריך להחליף..איפה כדאי לקנות.? הדגם הוא hp pavilion dv6-1330ej

16. שלום לכולם, אחרי כמה שנים שלא כתבתי פה, אני חוזר אליכם עם שאלה. אני מתלבט על קנייה של מחשב נייד, ומאוד קרץ לי המחשב LENOVO T400 מפני שהוא ממלא את הדרישות שלי במלואן. כעת ראיתי את המחשב הזה בכמה מקומות אבל שימו לב: http://www.qsys.co.il/pl_product~7417TRU~10~29.htm שימו לב מחיר של 6200 שקל. אם תיראו במקומות אחרים אז מחיר המחשב הזה הוא 7000+ ממה נובע ההבדל הזה לדעתכם? אגב כתוב פה שיש אחריות ל-3 שנים.

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  17. איך אפשר לדעת אם המחשב שלי יעבוד עם 64 BIT וזה יעבוד טוב ?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  18. Started by carew,

זה המפרט שלי עכשיו : מעבד : intel core2 quad Q6600 2.4GHz לוח אם : gigabyte ga-p35c-ds3r זיכרון : 2gb RAM כ.מסך : geforce 8800 gt חשבתי לשדרג את הכ.מסך זכרונות והארד דיסק ל : Radeon HD7790 1GB 2X4GB DDR3 1333Mhz כונן קשיח ssd כלשהו. האם זה אפשרי? האם זה כדאי בכלל?

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  19. היי, אשמח לייעוץ למפרט בתקציב עד 2500שח ללא ציוד היקפי, שימושים עיקריים: 1. תכנות - קימפול והרצת קוד 2. סרטים - הקרנה חלקה 4k ו תמיכה ב8k בעתיד 3. משחקים - עדיפות הכי נמוכה, משחקים בסגנון פיפא ו Pro Evolution Soccer עדיפות למעבד Intel ו כרטיס מסך geforce תודה רבה לעוזרים

20. Started by RayZ,

אני קונה היום מחשב נייד. אני רוצה ליהיות בטוח שאני לוקח את הטוב ביותר. מה דעתכם על KSP.Co.il ? כי אבא שלי מתווקח איתי שיש מקום יותר זול,שניידים עולים שם 2,000 ! אני לא הייתי מתקרב לזה

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by lirikl,

לאחר חיפושים רבים הגעתי למחשב הזה: http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?ProductID=5300 השימושים של הם אינטרנט,שירים,סרטים hd ומשחקים כמו warcraft,medievel 2 ,diablo וכאלה... (לא gta ו-cod) התקציב שלי הוא 4200 ש"ח ואשמח אם תתנו לי חוות דעת על המחשב שהצעתי או מפרטים נוספים... לפני כמה ימים ראיתי באייבורי את המחשב הזה : http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=5902&CatCode=315 הנתונים נראו לי טובים אבל אמרו לי (מישהו מהפורום) שהכרטיס מסך radeon hd 5470 לא מספיק טוב למשחקים ומתאים לעבודות משרדיות. לכן הגעתי למחשב הראשון שכתבתי בגלל הכרטיס מסך שאמרו לי שהוא יותר טוב.... האם ההבדלים בין radeon hd 5470 ל-radeon hd 5650 משמעותיים? האם כדאי לוותר על i5 ולעבור ל-i…

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by igig19,

זה המפרט: מעבד- Intel Q9450 לוח אם-Asus P5Q זכרון-OCZ 2X2GB כ.מסך-Palit 4870 512MB Palit OC הארד דיסק-WD 500GB Green מארז-CM690 ספק כח-Enermax 525w +80

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  23. שלום לכולם! חבר יקר מתכנן רכישה של מחשב חדש בתקציב גמיש אבל מוגבל ( קרי : לא 10000-15000 ש"ח ) אלא משהו בסדר גודל של מספר אלפי שקלים , עם תזוזה של 2000 ש"ח לכאן או לכאן. המחשב הולך להיות מחשב בעל שימושים מגוונים ( משחקים , תוכנות משרדיות , סרטים וכדומה ). הוא מודע לעובדה שמשחשב בתצורה מתאימה למשחקים חדשים זה עסק יקר מדי לתקציב שלו , ולכן הוא מעוניין ברכשית מפרט בסיסי טוב , מוכן שלדרוג בעוד , נניח , חצי שנה - זמן שבו יהיה היצע גדול יותר של כרטיסי מסך DX10 ומחירים שפויים יותר שלהם. נקודות המוצא שלו : * מעבד אינטל דואל קור ( כלומר המעבדים שיצאו מאוגוסט השנה והלאה) * לוח אם עם כמה שיותר רכיבים און-בורד - על מנת לחסוך בעלויות * כרטיס מסך בילט אין - כמה שיותר חזק - כדי שיוכל לה…

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  24. הי. לפני שבוע שבועיים הבאתי מפרט לבדיקה ב3200. התקציב הועלה ל4000. אז שיניתי הרבה דברים ורציתי את החוות דעת שלכם. אני קונה היום! Amd Barton 2500+ 333 Abit Nf-7 Maxtor 80g 8mb buffer (IDE) Ati Radeon 9700Np. X2- 256mb Winbond bh-5chips. Case Midi Tower CI-6A19 +Hec 300W ART PSU. הכל עולה 4200. זה בדיוק התקציב שלי. תודה

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by gadits,

אני מעוניין לרכוש את המארז של MSI דרך EBAY (האם אפשר לרכוש אותו גם בארץ ואם כן אז איפה) ואין לי מושג איזה לוח אם יתאים למארז הקטן הזה אני זקוק למפרט הזול ביותר שאתם יכולים להציע מכיוון שאני זקוק למחשב הזה רק בשביל לראות סרטים ולשמוע מוסיקה הדבר היחידי שאני לא מתפשר עליו הוא הארד דיסק בגודל 250 גיגה! את כל שאר הרכיבים אני משאיר לכל המומחים כאן בפורום עיזרו לי בבקשה בתודה מראש גדיץ [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 3 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים