עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום. אני זקוק להמלצתכם למחשב של 3000 ש"ח. אין לי צורך במסך, מקלדת או רמקולים. המחשב ישמש למשחקים, הורדות אינטרנט, ושאר היישומים המקובלים. זיכרון של 512, צורב קומבו DVD, והרדיסק 80. אם תוכלו לתת לי אופציית פנטיום וגם אופציית AMD זה מאוד יעזור לי. תודה רבה מראש.

2. שלום, מעוניין בחוות דעת על הצעת מחיר שקיבלתי למחשב למטרת גיימיניג בהגדרות גבוהות. מעבד: Intel Core i5 4690 קירור למעבד: Arctic Alpine 11 לוח אם: Asus H97M-E זכרון: G.Skill Aegis 8GB כרטיס מסך: Gigabyte GTX970 4GB OC כונן קשיח: Westren Digital Caviar Blue WD10EZEX 1TB Samsung EVO 840 250 GB: SSD צורב DVD ג'נרי Antec 650W VP650P : PSU Case: Antec Three Hundred TWO סה"כ: 5389 מה התקציב המקסימאלי? 5.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מ…

• 4 תגובות
    • 980 צפיות
  3. אין צורך בציוד היקפי ללא מסך צריך צורב DVD קומבו ולפני שאתם נותנים לי dual core של אינטל, אפשר הסבר קצר למה זה עדיף ל-64bit של amd, יותר מהיר באותו מחיר?

• 18 תגובות
    • 980 צפיות
  4. Started by yotam.m,

רציתי לדעת איך המפרט הבא P4 775 3GHZ 64BIT ASUS P5DL2 KINGSTON 512*2 DDR2 160GB SATA 6600 GT DVD RECORDER X16 NEC 4200 שח רציתי לדעת מה אפשר להוסיף ולהוריד אם אפשר להחליף לוח אם הוא לא מספיק טוב. ואם צריך להחליף זכרונות אולי. והאם הכרטיס מסך הזה שווה 1100 שקל. המחשב משמש למשחקים אבל בעיקר להמרות וידאו.

• 9 תגובות
    • 980 צפיות
  5. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2100 ש''ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?150 ש''ח 2. מה שימושי המחשב? משחקי מחשב בעיקר. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש-אין ב) המחשב מיועד למשחקים כגון: BF3, ARMA 3, COD MW3 ועוד. 3. האם יש צורך בציוד הקפי-לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט?-כרטיס זיכרון. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10- 4 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? -כן, ברמה בינונית 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות?-לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציי…

• 6 תגובות
    • 980 צפיות
  6. שלום לכולם, אני מתכננן לקנות מחשב בקרוב בתקציב של עד 6000 ש"ח שישמש למשחקים ועבודה גרפית, החלקים שנסגרתי עליהם עד עכשיו: 1. מעבדQ6600 2.כרטיס גרפי Geforce 8800 GT 512MB (לא סגור על חברה), המחשב צריך להכיל גם: 1. 4 גיגה זכרון, אולי DDR3 2. לוח אם עם תמיכה בSLI (אולי בעתיד אני אוסיף 8800GT נוסף) 3. שני כוננים קשיחים, אחד למערכת הפעלה והשני לDATA. פה אני מאוד מתלבט אם לקנות שניים 320 למערך RAID 0 (למרות שאני מפחד מאיבוד המידע), או אחד 160 למערכת הפעלה ואחד 400 לDATA. שני דגמים שאני מתלבט ביניהם: סדרת AAKS של WD או סדרת Barracuda של Seagate . מה עדיף? 4. מארז וספק כח טובים אבל בלי להגזים. חשוב לציין שהמחשב לא מיועד לאוברקלוקינג (לא מבין בזה הרבה ולא רוצה לעש…

• 10 תגובות
    • 980 צפיות
  7. המחשב האחרון שקניתי היה לפני שנה וחצי כך שאני צריך קצת רענון וכו'.. המחשב מיועד לאח שלי, לשימושים כלליים כלומר אינטרנט, הורדות, סרטים, שימוש משרדי וכו', בלי משחקים (=> כרטיס מסך מובנה) המחשב אמור להחזיק לטווח ארוך (כמה שנים לפחות) יש לי כיוון כללי אבל אני אתן לכם לתת לי מפרט כדי לא "להשפיע" על שיקול הדעת, ואח"כ אני אתיחס לכל פריט אם יש צורך בחריגה מהתקציב שתתן תמורה משמעותית אז זה אפשרי.. אבל רצוי שלא כמובן. (ורצוי להגיע לאזור ה-2500 ולא 3000 אם זה אפשרי) פרטים: לא כולל מסך, רמקולים ומערכת הפעלה סט מקלדת/ עכבר אלחוטי הארד דיסק גדול (מאד) - כנראה שניים של 320 או של 500 (יתכן שיהיה RAID, אני צריך לבדוק את זה.. הבנתי שזה מיותר לשימושים האלה) לא יבוצע אוברקלוק מ…

• 6 תגובות
    • 980 צפיות
  8. Started by marikth,

9 דווח פורסם ביום שלישי בשעה 15:02 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 2000- אם יש הבדל גדול אפשר טיפה לחרוג 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? שימושים בסיסיים בעיקר אופיס וכו'. יש לי אופיס אבל לא יודע אם צריך חלונות מעותב 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי ש…

• 1 תגובה
    • 980 צפיות
  9. Started by hedva,

במוממלצים עד 2000 ש"ח מופיע http://hwzone.co.il/specslist/view/33/ חשבתי להחליף את המעבד המומלץ Amd Athlon64X2 (AM2) 4800 2.5GHz Dual Core Energy efficient 65Watt- Box במעבד הזה AMD ATHLON 64 4850e X2 DUAL CORE SOCKET AM2 45W - 2.5GHz 1MB CACHE - ADH4850DOBOX - BOX עם הלוח ASUS M3A78EMH HDM מה דעתכם?

• 11 תגובות
    • 980 צפיות
  10. שלום. המחשב שלי, כבן הכמעט שלוש שנים מזדקן לו לאטו, ואני כבר מעוניין הרבה זמן לקנות מחשב חדש. המחיר אותו אני מסוגל להשקיע הוא עד 4500 ש"ח, כשזהו הגבול העליון שלי. אם קיימת אפשרות לחסוך (מה שכנראה לא סביר במחשבי גרפיקה), אני אשמח. רוב משאבי המחשב אמורים להיות מופנים כלפי גרפיקה, אך גם כנראה ירוצו ממנו מספר מכונות וירטואליות (לא באופן תדיר), ובגדול, כל הדיסק הקשיח הולך להיות מוצפן, ואני מניח שזהו גם שיקול ברמת הביצועים. התכנות העיקריות בהן אני הולך להשתמש הן: Adobe After Effects CS5 - שימוש יומיומי Adobe Photoshop CS5 - שימוש יומיומי Adobe Illustrator CS5 - שימוש יומיומי Maxon Cinema 4D - תדירות ממוצעת VMware Workstation - מדי פעם, לפי הצורך אולי- 3ds MAX בנוסף לעריכת הוידא…

• 9 תגובות
    • 980 צפיות
  11. קניית מחשב נייד לעבודה נוח סרטים זול מהיר וקנייה במקום לא בהזמנה . צריך גם מפרט טכני וגם חנות ומחיר ושיטות של קניה בהנחה עם זה דרך כל מיני קופונים חבר הסתדרות המורים או משה.ו העיקר זה מפרט המחשב.!

• 2 תגובות
    • 980 צפיות
  12. Started by מישה,

אפשר מפרט AMD מלא אני חושב על הכיוון של Athlon Xp 2500 ראיתי איזה המלצה עליו בביחרת 2003 או משהו כזה באתר כאן זכרון 512 MB הייתי רוצה גם לשחק במחשב (רשת - כרטיש רשת ..) מדי פעם אז ככה ש... גם כרטי מסך סביר/טוב תודה

• 1 תגובה
    • 980 צפיות
  13. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר לעבודה בAUTOCAD אדריכלות אבל ישמש למשחקים ברמה בינונית מדי פעם. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). AUTOCAD ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: ילדים גם הולכים להשתמש במחשב אז שיריץ משחקים ברמה סבירה אבל לא משהו מיוחד. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)…

• 3 תגובות
    • 980 צפיות
  14. האם יש תמורה טובה יותר לכסף מהדגם שאציג למטה? אני יכול לרכוש את הדגם הנ"ל מחו"ל, עד לבית, בעלות של 6000. וזה המפרט שלו: ASUS TUF Gaming F17 Gaming Laptop, 17.3” 144Hz Full HD IPS-Type, Intel Core i7-11800H Processor, GeForce RTX 3060 , 16GB DDR4, 1TB PCIe SSD, Gigabit Wi-Fi 6, Windows 10 Home בעקרון, אני מחפש מחשב חזק. לא מחפש לחסוך בתקציב. להשקיע כמעט את כולו. רוצה מחשב לשנים קדימה. עם תקנים חדשים וכדומה. מעבר לרצונות שלי- אני לא מבין במעבדים, דורות, מה ההבדל בין AMD לאינטל. לכן פונה אליכם בבקשה. איזה מחשב הייתם רוכשים אם הייתם במקומי? הייעוד הוא תכנות. שיהיה חזק. המחשב שהצגתי למעלה מיועד …

15. אני מקבל את המעבד ורוצה לבנות מחשב חדש. יש לי כבר 8800GT ללא אוברקלוק ואני רוצה לקנות עוד אחד למערך SLI אז אני צריך: - ספק+מארז - יש בנועה דיל ב850 שח של CM690 ו OCZ 600 שנראה לי טוב, תגידו לי אם יש לכם רעיונות יותר טובים -זיכרונות - עדיף 4 גיגה -כרטיס 8800GT נוסף -לוח אם לSLI. חשבתי על 750I אבל הוא בבאס של 1333 ואני לא יודע אם אני יכול להפעיל את המעבד עליו (אם הוא יעבוד בדאון קלוק אין לי בעיה כי אני ימהיר אותו ל1600 בלי בעיה) -צורב DVD -HD אני יעשה אוברקלוק למפרט. תודה

• 14 תגובות
    • 980 צפיות
  16. Started by ac1240,

אני צריך מחשב עד 4.5 שיהיה טוב למשחקים בין היתר מה עדיף? Acer Aspire 3D 5740DG-434G או gigabyte Model‎ ‎Q1585N-3350H4 או משהו אחר אם יש יותר טוב בטווח מחירים הזה תודה

• 2 תגובות
    • 980 צפיות
  17. Started by almog4543,

1.התקציב: עד 3500 ש"ח ולנצל הכל.. חריגה עד 3700 ש"ח 2. לצורך משחקים... תדיר והמסך לא כלול יש לי כבר מסך 21.5 INCH FULL HD סוגי משחקים: pro ,fifa,gta,nfs,call of duty הגדרות גרפיות אין לי מושג או בינוניות או גבוהות תעזרו לי 3. אין צורך בציוד היקפי 4. יש צורך להכל.. 5 אין צורך במפרט חלקי.. 6. 5-7 שלא יהיה רעש חזק בלילה ובבוקר זה מה שחשוב לי.. 7.אוברלוק האמת אני לא יודע מה זה 8. לא כולל מערכת הפעלה אבל יש צורך בהרכבת המחשב בחנות.. 9. iqpc או rsm בלבד 10 11 12. שדרוג אני חושב רק אולי בעוד שנתיים שלוש..

• 3 תגובות
    • 980 צפיות
  18. ערב טוב. ברצוני לרכוש מחשב בסך של כ-10.000 ש"ח שיהיה הכי טוב למשחקים. שיכלול 2 צורבים של דיוידי מסך 24 דיסק קשיח 1.5 T מארז פוול טאוור וללא כרטיס קול חיצוני, שישאר המובנה. שלא יכלול עכבר ומקלדת, ושיהיה עם ערכת קירור טובה. תודה רבה . פורמט מומלץ להודעה על מנת שנוכל לעזור לכם כמה שיותר ביעילות: 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? לא 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) הכל מהכל 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. רק מסך 24 אינץ' 4. האם יש דבר ספציפ…

• 13 תגובות
    • 980 צפיות
  19. שלום, אני סטודנט ואני מעוניין במחשב נייד שיהיה באמת נייד מצד אחד וגם שיהיה נח לעבודה שוטפת : תכנות , אופיס , אינטרנט סרטים... ורציתי לקבל חוות דעת על המחשב הנ"ל: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=60_2777_2842&products_id=23299& PHPSESSID=6f2af4db5b07f6621681227d599f2660 האם יש סיבה למחיר הזול? כי באופן יחסי לניידים עם 14" וכזה מפרט הוא נראה לי די זול. המעבד הוא מסידרה ישנה של אינטל? תודה

• 1 תגובה
    • 980 צפיות
  20. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כל התקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית - אופיס , דפדפן יוטיוב וכו' א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? א…

• 0 תגובות
    • 980 צפיות
  21. Started by bv500,

ממה שקראתי בפורומים ראיתי שאתם לא ממש בעד המוצרים שלהם בתחומים האלה, למה? המארז נראה לי ממש נוח, מאוורר מאוד, ויפה... הבעיה היא במחיר = 1450 את הספקים שלהם בכלל אין מה לדבר על איך שאתם קוטלים אותם... הספק 500W עולה = 680 600W עולה = 830 ז"א למעלה מ-2000 שקל עוד לפני שהתחלנו... אם זה משנה המחשב בעיקרון יכלול את ה- P5B Deluxe, E6400, 1950PRO אם אתם יכולים לעזור לי בבקשה בעניין הזה, למה מה שהצעתי לא טוב, מה אתם מציעים במקום, ואם יש גם מבחני ביצועים תודה!

• 11 תגובות
    • 980 צפיות
  22. שאלה אחרונה לפני שאני קונה את המפרט האם הספק שיש בתוך המפרט יחזיק את המערכת הזאתי 687.23 לוח אם מדגם EP-8KDA3J מבית EPOX 1,009.56 זכרון מבית TWINMOS בגודל 512MB DDR 400MHZ X2 784.53 דיסק קשיח WD 200GB 7200 RPm 8MB Buffer Serial ATA 225.02 צורב ASUS 52X32X52 2 MB BUFFER שחור 2,554.30 כרטיס מסך מבית ALBATRON מדגם GeForce 6800GT 256MB 55.00 כונן 1.44 שחור 328.41 ספק כוח למארז Thermaltake TT420AD 420 WATT 2 FAN 139.88 סט מקלדת מייקרוסופט שחורה + עכבר אופטי שחור יפהיפיים 98.52 סי די רום EPO במהירות X56 בצבע שחור 130.00 בניית מחשב 1,085.58 מעבד AMD Athlon 64 3000 BOX 374.59 מארז מדגם CHENBRO GAMING BOMB PC 61166 קיים ב 3 צבעים …

• 6 תגובות
    • 980 צפיות
  23. http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=335_1267&products_id=8744 לפי החישוב שלי, החלקים בנפרד עולים בסביבות 9200 ש"ח, אבל הם מוכרים הכל ב 7600. סתם רוצה לשמוע דעה של מומחים. אני אישית לא אוהב את הזיכרון המעאפן שהם תקעו שם, והם שמו מעבד נורא יקר שלא שווה את הכסף, והארדיסק שלמרות שהוא מהיר מאוד הוא לא יכול לאחסן יותר מידי. אבל עדיין, המחיר כל כך מפתה

• 13 תגובות
    • 980 צפיות
  24. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4,500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? +-500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. The Witcher 3, Battlefield, Overwatch ומשחקים דומים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080p -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלד…

• 1 תגובה
    • 980 צפיות
  25. Started by Ronfer123,

שלום, קיבלתי את ההצעה הבאה במחיר 5300.. זה שווה? Enermax Ostrog 3250 Free Tools Usb3 SSD : מארז Enermax Naxn 650W Bronze ENP550AWT : חשמלי ספק Asrock Z87 Haswell Professional 4 Gold Edition : אם לוח Intel® Core™ Haswell i5 4570 3.2Ghz 6MB Cache : מעבד GlacialTech Iglue 1100CU PWM 1155 Silent Fan : קירור Crucial BallistiX 16GB ddr3 1600Mhz Kit : זיכרון Seagate Baracuda 1TB Sata3 6Gb/s 64MB Cache 7200 : דיסק Gigabyte GTX760 2GB ddr5 Full Hd : מסך.כ רעשים מנטרל HP 1260I MultiFormat X24 Sata ± DVD/RW : צורב Gigabyte KM7580 2.4Ghz 10M Wireless : אלחוטי סט 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחר…

• 2 תגובות
    • 980 צפיות

דיונים חדשים בפורומים