ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,379 דיונים בפורום זה
-
אני קונה עכשיו לפטופ, והבנתי שהכי טוב ובטוח זה DELL (יש למישהו השגות? HP?). אני מתלבט בין ה-N5010 ל-N5030.שמעתי רק דברים טובים על ה-5010, אבל הבנתי שהוא לא דואל. זה משמעותי?וגם מה ההבדל בין מעבד T ל-M (ל-5010 יש M350 ול5030 יש T4500).
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי שבוע טוב יש לי מחשב נייד של DELL דגם INSPIRION 1520 כשאני פותח את המחשב הוא נותן לי את השגיאה הבאה: A disk read error occurred press ctrl+al+del to restart תמונה: http://img34.imageshack.us/i/p1010069j.jpg/ ניסיתי להתקין ווינדוס חדש אבל הוא לא נותן לי..איך שאני מכניס את הדיסק של הווינדוס הוא עושה RESTART אוטומט.. נירא כי זאת בעיית חומרה. יש למישהו מושג מה הבעייה? תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בה להחליף את ה מערכת הנוכחית Q6600 + HD4850 כ 5000 שקל למחשב ועוד 1000 שח למסך ( 24" FHD) ניתן לחרוג גג עוד 1000 שח אבל ממש לא רצויי ואני מעדיף שלא המעבד חשבתי על I5 760 לגבי כרטיס מסך לא משנה לי AMD או ניווידיה אבל שיהיה ממש חזק 580GTX או HD 69XX יתקבל בברכה כ 6 GB RAM מארז אני רוצה את Antec 900 Gaming תודה
-
- 60 תגובות
- 11.3k צפיות
-
-
רציתי לדעת את דעתכם בנוגע למפרט שיצרתי המפרט הוא למחשב שנועד להרצת מוזיקה וסרטים באיכות הכי טובה וכמובן שיוכל להכיל כמה שיותר בעניין הזה ( 1 טרה נראה לי מספיק ) המחשב הוא בעצם משמש בתור מחשב ארכיון מוזיקה\סרטים וצריבתם לDVD או CD המחשב חייב להיות חזק גם מפני ווירוסים ועובד חלק אם יש עוד שאלות אתם מוזמנים לשאול כאן ואני ישתדל לענות ( אני חובבן בקטע הזה אבל אשתדל ): http://tms.co.il/preview/spec/cm86xpf1 תודה רבה על העזרה עריכה: התקציב שלי הוא בין 2.5 ל3.5
-
- 1 תגובה
- 727 צפיות
-
-
אז המחשב של ההורים שלי התקלקל והם רוצים לקנות חדש. הם כרגע חושבים לקנות איזה מחשב ב-KSP ב-700 ומשהו שקל שלדעתי סתם ילך להם תוך כמה חודשים אז הם אמרו לי שאם יש לי משהו יותר טוב להציע הם ילכו על זה, ובגלל זה אני כאן. אני צריך מפרט למחשב שיהיה שקט יחסית וישמש רק לאינטרנט וקצת אופיס, שיחזיק הרבה זמן. התקציב עומד על 1000 ש"ח, אך אני מעדיף שלא להשתמש בכולו אם אפשר. ללא ציוד היקפי או OC. שהמפרט יהיה כולל הרכבת המחשב בחנות. עדיפות גבוהה למפרטים מחנויות בראשון לציון. תודה מראש למי שיעזור.
-
- 22 תגובות
- 3k צפיות
-
-
אהלן, אז אני קונה מחשב בחלקים, ללא מסך, להלן המפרט הסופי (ותודה לכמה מהחבר'ה פה שעזרו לי להחליט): Motherboard - Intel P55WB CPU - Intel core I5 760 Memory - Kingston KVR1333D3N9/2G x2 Display - GIGABYTE/ASUS GEFORCE GTS450 1GB DDR5 Hard Drive - HDD WD 1TB WD10EARS DVD RW LG Case - Compucase 6k31 500w כמו שציינתי, התקציב הוא עד 3000 גג (אני סטודנט + רכב בלי שקל נוסף מיותר..) תודה!
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
רכשתי מחשב נייד לפני כחמישה חודשים - lenovo W510 43192NU ולאחרונה התעוררו בי כמה שאלות: 1.האם תצורת המערכת שלי היא של ארבע ליבות? - המעבד שלי הוא i7 Q720 . 2.כשרכשתי את המחשב הייתה רשומה את המילה arrandale במפרט שלו - מה זה בדיוק אומר? לפי מה שהבנתי אז המחשב הוא בעל 2 ליבות ויחידת עיבוד גרפי? אם כך המצב אז מה יותר טוב תצורת מערכת של ארבע ליבות כמו שחשבתי שיש לי או 2 מעבדים ויחידת עיבוד גרפי? 3.מה דעתכם הכללית על המחשב עצמו? הוא עלה לי די יקר ככה שאני מקווה לביקורות טובות.. תודה לכולם!!!
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, אני מחפש להורים שלי מחשב בייתי עד תקציב של 1500 ש"ח ניתן לחרוג במאתיים ש"ח. 1. מה התקציב המקסימלי? 1500 - 1700 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? עדיף 1500 במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב ? עבודה משרדית, אינטרנט, משחקי רשת * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? קיים 19 אינצ' 3. האם יש צורך בציוד היקפי ? אין צורך 4. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? לא קריטי בכלל 5. אין צורך במערכת הפעלה, יש צורך בהרכבת המחשב בחנות 6. אין העדפה לחנות ספציפית, איזור מגורים - תל אביב/אשקלון. 7. מינימום 500 ג'יגה אשמח לקבל המלצות תודה.
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, אני מעוניין לקנות מחשב נייד מחו"ל. הנה הצעה מהאתר של דל: אני לא מביא קישור כי הם נהיים פגי תוקף מאוד מהר Dell Inspiron 15R (בארץ הדגם נקרא N5010) מחודש (Dell outlet) Inspiron 15R Processor AMD Phenom II Quad-Core Mobile Processors N930, 2.0GHz, 2M, 3.6GT/s Genuine Windows 7 Home Premium 500GB sata 5400RPM 4GB DDR3 memory 8X DVD +/- RW Drive 1GB ATI Mobility Radeon HD5650, Madison-LP, 64-Bit, DDR3 מחיר : 599$, יש לי קופון שיוריד ל 509$. חישבתי ויצא שכולל משלוח דרך חברת מוסטופ ומכס ייצא בסביבות ה 2500 ש"ח האם כדאי לדעתכם? היה שם גם לפני כמה דקות באותו מחיר לפטופ עם 6GB זיכרון ומעבד i5 2.5GHZ משום מה הורידו אותו.
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי לכם אנשי הפורום, הפנו אותי לאתר הזה והגעתי למדריך לקניית מחשבים ניידים. קראתי והבנתי כמה אין לי מושג...מדריך מעולה דרך אגב. הרכבתי איזשהו מפרט אחרי שקראתי את המדריך. מקווה שתוכלו לתת לי המלצות לטובת הקנייה. יכול להיות שכתבתי דברים מנוגדים, אבל אני לא מתיימר להבין, אז.....תזרמו איתי.... צרכים: גלישה באינטרנט, האזנה למוסיקה, הורדת תוכן מהאינטרנט, צפייה בסרטי DVD / HD, כתיבת מסמכים גדולים באופיס (אקסל, וורד ובפאוור פוינט). אין צורך שיתאים למשחקים בכלל. יש לי Iphone אם זה משנה. תקציב של עד 4,000 ₪. מוכן להתגמש אם זה שווה את זה. • מסך: 15.4" / 14.1. מעדיף את הקטן מביניהם אם המחיר יורד והרזולוציה לא נפגעת וגם בגלל הגודל, כי זה יותר נוח. • מסך רחב בעל ציפוי מבריק התורם…
-
- 2 תגובות
- 982 צפיות
-
-
שלום לכולם, ושנה אזרחית טובה. אני סטודנט לאנימציה, אני מחפש מחשב חזק ומקצועי לעריכה גרפית שליטה בתוכונות כבדות כגון : 3D MAX ,MAYA .AFTER AFECET. שיעמוד לי חזק במידולים, ורינדור, ללא ציוד הקפי. והשאלה החשובה האם להביא כרטיס גרפי חזק למשחקים כגון 580GTX ולשלב אותו עם כרטיס QUADRO יחסית חלש ולשלב בינהם או להביא כרטיס QUADRO חזק אחד וזהו בלי כרטיס גרפי של משחקים. התקציב שלי הוא 7K לכל המפרט אשמח לתגובות. 1. מה התקציב המקסימלי?- 7 אלף האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? -לנצל. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?-500 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב אינטרנט ומשחקים - עריכה גרפית בלבד א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנ…
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי! אני מעוניין לקנות מחשב חדש שיהיה מיועד בעיקר למשחקים וסרטי HD. הפרטים של המפרט הם כאלה: תקציב: 4000 ש"ח. אפשר לחרוג עד 350 שקל אם זה מוביל לשיפור משמעותי. רצוי לנצל הכל, אלא אם אפשר להשיג חיסכון משמעותי ללא פגיעה גבוהה בביצועים. מטרה: המחשב מיועד בעיקר למשחקים בגרפיקה גבוהה ולסרטי HD. כרגע אני משתמש במסך 17'' 1280X1024, אבל בעתיד אני ירצה לחבר את המחשב לטלוויזיה 32'' fullHD (רזולוציה: 1920X1080) ואולי גם למסך נוסף של 17'' זהה לראשון. אין צורך בציוד היקפי או מערכת הפעלה, אני לא מתכנן לעשות אוברקלוק, ולא חשוב לי עד כמה המחשב מרעיש. בעיקרון אני מעדיף לקנות את המחשב מSkyPC, אלא אם תיהיה חלופה זולה בהרבה. אז זה המפרט שבנו עבורי, והוא נראה סבבה אבל יש לי כמה התלבטויות. מ…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
טוב אני פותח הנושא הזה - בפעם האחרונה, בחיים לא חשבתי שיהיה כל כך קשה לבחור מחשב. אני מחפש מחשב בסביבות ה-3000 ש"ח, עם אחריות על הרכיבים. מחשב למשפחה, שיוכל להריץ משחקים חדשים בלי להיתקע, שיעבוד ויחזיק גם לעוד שנים, ללימודים, סרטים הורדות וכו'. מפרט מספר 1: AMD Phenom 2 X4 955 Black Edition Quad Core AM3 BOX ThermalTake DuOrb CL-P0464 CPU Fan Gigabyte GA-MA78LMT-US2H 760G+SB710 CHIPSET Transcend 4GB Kit (2GBx2) DDR3 1333Mhz Core I3 I5 I7 Samsung 500GB 16MB Sata2 HD502HJ SpinPoint F31 HIS Radeon 6850 Fan 1GB GDDR5 צורב LiteOn DVDRW iHAS324 X24 ThermalTake V3 Plus Black Edition 2x120 mm + SeaSonic 500ET 500W הרכבת מחשב מעל 3000 ש"ח ובדיקת מאמץ לחלקים סה"כ: ₪ 3,265.00 + אפשר…
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני מתכנן לקנות מחשב נייח חדש אז כמו שאמרתי אני צריך שיוכל להריץ משחקים כבדים כמו שצריך, שיהיה חזק וטוב ושיהיה בסביבות ה3000 ש"ח. תודה
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מחפש מפרט למחשב נייח עד 4000 ש"ח ללא מסך. שימוש עיקרי: עריכת סרטי וידאו ועריכת תמונות. לגבי מסך - אני חשבתי על dell2209wa מה אתם אומרים?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לא צריך ציוד הקפי. המארז שאני רוצה הוא HEC 7KJ9. תודה מראש. המחשב יחובר לטלוויזיית FHD. היום יש לי כרטיס NVIDIA 8800GTS, הוא לא יכנס במארז הזה. אני לא רוצה להוציא על כרטיס יותר מ700-800 ש"ח.
-
- 2 תגובות
- 830 צפיות
-
-
חיפשתי זכרון לנייד 2GB. ומצאתי בנועה http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?ProductID=4730 השאלה אם הוא מתאים לנייד? עוד מהתרד Fujitsu Lifebook AH530-4 - סקירה קצרה בעמוד 2 זכור לי שהזכרון שמגיע איתו הוא 1333 DDR 3 אבל הוא עובד רק על 1066. הנה תמונה של הזכרון מהתרד הקודם. (התמונה לא שלי אבל אני די בטוח שזה אותו זכרון לסדרה הזאת). זה קישור יצרן http://www.gskill.com/products.php?index=143 כמה תכונות: CAS_Latency 7-7-7-20 Speed DDR3-1066 (PC3-8500) est_Voltage 1.5 V PCB 6 Layers Registered/Unbuffered Unbuffered Error_Checking Non-ECC Type 204-pin SO-DIMM Warranty Lifetime מה אתם אומרים יהיה FIX [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
יש לי מחשב די חזק שמתחיל להתיישן כבר , ואני רוצה לשדרג אותו , ואין לי יותר מידיי בעית תקציב המחשב שלי היום זה : E6600 עם OC ל3.2 GHZ , כ.מסך HD4870 , מארז ב500 וספק vx550w א, 4 גיגה 800 MHZ של קינגסטון , לוח אם GIGABYTE PDS3P . אני רוצה שהמחשב יעבוד מהר יותר (שימוש יום יומי ובשביל תוכנות עריכה ומשחקים חדשים) . זה השדרוג שחשבתי עליו : מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Core i7 950 3.06Ghz 8MB Cache OEM כמות: 1 - מחיר: ₪1362 לוח אם: Gigabyte GA-X58-USB3 כמות: 1 - מחיר: ₪1025 זיכרון: 2Gb DDR3 - 1333 KINGSTON(SINGLE STICK) I5/AM3 כמות: 2 - מחיר: ₪122 קשיח למחשב שולחני: SDD CRUCIAL 128G SATA 3 כמות: 1 - מחיר: ₪1737 סה"כ: …
-
- 13 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אין לי פה את הטופס של האחריות, אבל אני מניח שאתם יודעים, האם במחשבים של HP, באחריות ל 3 שנים, היא כוללת גם את הבטריה? אורך החיים של הבטריה שלי התקצר לפחות מרבע שעה במצב שאינו חוסך באנרגיה, ואולי 40 דקות במצב החסכוני... אני די בטוח שהאחריות לא חלה לעניין הבטריה, אבל אני רק רוצה לוודא פה...
-
- 7 תגובות
- 2k צפיות
-
-
היי אנשים, הצורב שלי התחיל לקרטע ואני חשבתי להחליפו, הבעיה שזה צורב פנימי כאילו המכסה של הצורב אינו יוצא אלא בעזרת EJECT הנמצא על המקלדת והדיסק יוצא לבד ואני לא מוצא איפה מוכרים סוג כזה של צורבים, והאם כל מותג מתאים לי? המחשב STUDIO 1535
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה לדעת איזה מחשב ניייד ניתן לקנות שאיתו ניתן יהיה לשחק במשחקים שונים וחזקים. תקציב של 4000-5000 ש"ח. איזה מחשב בתקציב הנ"ל ניתן לקנות ולשחק היטב במשחקים הכבדים
-
- 0 תגובות
- 700 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 1700-2000 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? מעדיף כמה שפחות שיעלה במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? +-50 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? 1280*1024 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? cod6/gta4 וכו' * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? ל…
-
- 3 תגובות
- 680 צפיות
-
-
אני מחפש מחשב נייד שישמש אותי בעיקר להורדה וצפייה בסרטים (המחשב יחובר לטלוויזית LCD) ולעבודה עם אופיס. צריך שתיהיה לו יציאת HDMI. אני רוצה שיהיה לו כונן קשיח SSD (מה שמקטין את האפשרויות). תקציב - 1,000-2,000 דולר. אני מתכוון להביא אותו מארה"ב (חברים יקנו לי אותו כך שאין בעיית משלוח). חשוב לי שהמחשב יהיה מהיר וחזק ולא יקח לו הרבה זמן להעלות תוכנות. אני מתלבט האם לקנות מחשב נייד מעולה כמו AlienwareX15 (שאין ספק שהוא יותר ממה שאני צריך) ולחבר אותו לטלוויזיה או לקנות מחשב נייד פשוט יחסית ולקנות גם סטרימר שדרכו אוריד תכנים. אני אשמח אם תוכלו להמליץ לי מה עדיף לדעתכם, ואם גם תוכלו להמליץ לי על דגם מסוים זה יהיה מצוין.
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
-