עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום לכולם, מה עדיף? נייד הברידי בעל שני כוננים (1TB5400 + 255GB SSD) או נייד בעל כונן SSD בנפח 1TB? האם מדובר רק בשאלה של עלות כספית, או שלעיתים יש יתרונות לנייד הברידי על פני נייד בעל כונן SSD גדול? תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  2. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כל התקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית - אופיס , דפדפן יוטיוב וכו' א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? א…

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  3. הינה הוא K.S.P. Israel. Haifa, 25 Keren Hayesod, 1-599-555-700 Price list updated 06-11-2008 מעבדי אינטל‏ Price Units Total Core 2 Duo E8400, 1333Mhz, s775, 6MB 790 1 790 לוחות אם למעבדי אינטל‏ GIGABYTE Price Units Total EP43-DS3L s775 C2Q 1333Mhz, Intel P43, DDRII 1066, PCI-E 485 1 485 זכרונות‏ DDR II 800Mhz - Life Time Warranty Price Units Total 2GB Kingston Value 180 2 360 כרטיסי מסך‏ Zotac Price Units Total 9800GTX+ 512MB GDDR3 DX10 HDTV 2xDVI PCI-E 940 1 940 דיסקים קשיחים‏ Western Digital Price Units Total 500GB 7200RPM, 16MB, SATA II 290 1 290 צורבים‏ LG Price Units Total DVD±RW GH22NS x22 Black SATA 108 1 108 מאווררים וגופי קירור‏ Scythe Price Units T…

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by hagayben,

יש לי בעיה במקלדת במחשב הנייד lg r405 ואני רוצה לפתוח אותו. הבאתי פיליפס קטן והוצאתי את הברגים אבל אני לא מצליח לפתוח אותו... למישהו יש איזה מדריך איך לפתוח את המחשב הזה ? תודה מראש. hagayben.

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  5. קודם כל, תודה לחברה שעזרו לי באשכול לבחירת נייד. הוא אצלי והוא סוחב סרטי HD בצורה יפה מאוד. הבעיה כרגע היא כזו - יש בו מצלמה מובנית, ומסנג'ר וג'ימייל למשל מזהים אותה, אבל לא מצליחים להפעיל אותה. אם אני עושה שיחת וידאו, זה נכשל, ומופיע סמל של מצלמה עם קו אדום מעליה [כאילו פתאום אין מצלמה]. האם תוכלו לעזור לי בזה?

6. Started by bigdady,

אני מחפש תיק גב לנייד .. יש איזה חברה שעדיף לחפש או שזה לא משנה? עדיף שלא יהיה יקר ויחסית גדול כך אפשר יהיה להכניס לשם גם ספרים נגיד..

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by ShaySolomon,

אהלן, אשמח להמלצותיכם לשדרוג מחשב נייח שנרכש לפני כ-5 שנים. אני רוצה לשדרג חלקים בעיתיים/רגישים יותר שנוטים להתקלקל אחרי תקופה כזאת כמו לוח אם, זיכרון, כונן קשיח ומערכת קירור. אין הגבלת תקציב אך אין לי צורך בשדרוג מאסיבי של יכולות המחשב אלא רק תחלופה אשר מטרתה למשוך עוד כמה שנים עם המחשב. תודה רבה לעוזרים! מפרט נוכחי (שנקנה לפני 5 שנים): C4570T Intel Core i5 4570 3.2Ghz (3.6Ghz Turbo) LGA1150 Tray 1 ₪903 DCACO-FP701-CSA01 Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev 2 1 ₪123 GB85MDS3H Gigabyte GA-B85M-DS3H …

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  8. שלום, אני סטודנטית לאדריכלות, מחפשת דגם לפטופ שישרת אותי נאמנה בשנים הקרובות. 1. התקציב המקסימלי הוא 7,500 ש"ח, מעדיפה למצוא דגמים יותר זולים, מעוניינת לרכוש בארה"ב. 2. המחשב ישמש לעריכה גרפית ובעיקר לתכנון אדריכלי. התכנות שאני עובדת עליהן באופן די תדיר (השימוש בתכנות משתנה בהתאם לפרויקט שאני עובדת עליו באותו רגע, בסוף כל סמסטר השימוש הרבה יותר מסיבי): Adobe (פוטושופ, אילוסטרייטור), AutoCAD, AutoCAD Civil 3D, GIS, Rhino 3D, וכנראה יתווספו עוד.. 3. מעדיפה מחשב שקט עד כמה שאפשר (אם כי אני מבינה שבזמן שהמחשב ירנדר הוא לא יהיה שקט) 4. אין לי צורך במערכת הפעלה (יש לי ווינדוס חינם מהלימודים) 5. מעדיפה לרכוש את המחשב בארה"ב (יותר זול משמעותית…

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  9. מה דעתכם? נא לא להחליף את המארז ולא את הכרטיס מסך CPU : Intel Pentium IV 2.4C GHz HT 512K 800MHz Socket 478 CPU BOX [ ¤ 1063.89 ] 1 Motherboards for Intel : ABIT IC7 Intel 875P Motherboard (HT, Dual SATA RAID, Dual DDR400, 5.1 Sound, AGP8X, 1394, USB 2.0) [ ¤ 753.88 ] 1 Memory : Twinmos DDR-RAM 256MB 3200 Memory [ ¤ 279.85 ] 1 Hard Discs : Western Digital 80GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA100 HDD [ ¤ 489.61 ] 1 Video Cards : ATI Radeon 9600 256MB DVI OEM Video Card [ ¤ 1023.45 ] 1 Floppy : Teac / Alps / Mitsumi 1.44MB 3,5" Floppy Drive [ ¤ 51.4 ] 1 CD-ROM / DVD-ROM : CD-ROM Asus x 52 [ ¤ 116.82 ] 1 Networking : D-Link 10/100 LAN Card [ ¤ 77.88 ] 1 Monito…

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by The-Crush,

i m in the usa so i wanna buy a laptop and i m traviling alot so plz recommand me for the a hard core gamer laptop about 2600$

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  11. שלום לכולם, אני רוצה לקנות מחשב לצורכי משחקים, תכני HD ובעיקר עבודה במאטלב. נראה לי שאני נוטה לכיוון מע' מבוססת AMD, בעיקר בגלל מגבלת המחיר. 1. תקציב - עד 3400~3500 ש"ח, לא כולל ציוד היקפי. אשמח אם זה ייצא פחות, אבל אני בספק. 2. שימושים - תכני HD, משחקים ועבודה במאטלב. המחשב יחובר למסך 22' (1920X1080) 3. ציוד היקפי - אין צורך. 4. רכיב קיים - אצרף למחשב הארד דיסק ישן (250GB) אבל אצטרך אחד חדש. 6. שקט - בערך 7-8, חשוב שלא ירעיש.. 7. OC - במידת הצורך, אם אני ארגיש שהמחשב לא סוחב... 8. OS - אין צורך. 9. חנות - באזור המרכז. 10. דרישות מיוחדות - לא. 11. אופציית שדרוג עתידי - לא. ובכן, אני הרכבתי את המפרט הבא (אשמח לשמוע אם המפרט מאוזן/ושכל הרכיבים מתאימים...): AMD Phenom 2 X4…

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by sparrow560,

שלום! תהיתי אם תוכלו לעזור לי לבנות מפרט למחשב לצורכי גיימינג. ניסיתי בעצמי אבל אני לא ממש מעודכן בשיא הטכנולוגיה מאז המחשב האחרון שקניתי, לכן אשמח אם תוכלו לשפר את המפרט שלי, או להציע הצעות אחרות. בעקרון, השלד של המפרט שחשבתי עליו הוא: כרטיס מסך - Gigabyte GTX 570 מעבד - Intel core i7 2600 tray כרטיס מסך - nVIDIA 570GTX Gigabyte הארד דיסק - Western digital caviar black 64mb 1tb 7200RPM זכרון למחשב - Corsair ddr3 1333mhz 2gbX2 לוח אם - ASUS P8P67 ספק כוח, מארז ופתרונות קירור לא בחרתי מכיוון שאני לא ממש מבין ברכיבים האלה, והייתי שמח אם תעזרו לי בבחירת רכיבים אלו, כמו גם ביקורות על שאר הרכיבים שבחרתי. אני בהחלט לא בטוח לגבי הלוח האם שבחרתי. סה"כ מחיר גג שאני שואף לא לעבור …

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by יניב,

תגיבו בבקשה על המחשב בניתי אותו לפני 3 שבועות כבר http://planet.nana.co.il/yani4/NEW.jpg

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by Erez44,

טוב אז ככה...אני צריך מחשב נייד לצרכים מנימלים כמו: אינטרנט,word,execl,אימייל,משחקים ישנים. הנה המפרט של המחשב הנייד באתר הזה: http://www.wallashops.co.il/m2/a/ap.aspx?pi=TZ3EG1.6 תודה רבה לעוזרים!!

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  15. אני צריך מחשב נייד לצבא - המטרה היחידה שיפעיל WoW כמה שיותר טוב.. רצוי מסך כמה שיותר גדול. 2000 שח מקסימום עם חריגה קטנה, תודה!

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  16. היי, למרות שאני לא גיימר לאחרונה בא לי לשחק לפעמים במחשב, משחקים אחרונים כגון battlefield 4 וכו' קניתי מסך 27 אינץ' לאחרונה ואני רוצה לנצל אותו לפחות כמה שעות בשבוע. התקציב שלי גמיש אבל אני כן רוצה לקנות משהו קוסט בנפיט כלומר שלא אשקיע עוד כסף על שיפור ביצויים קטן רק כדי להגיע ל"מקסימום" ממש לא מחפש את זה. אבל כן רוצה הגדרות גבוהות במשחקים לרזולוציה שלי(BEST VALUE FOR THE BUCK) 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך בקטע של ערך לשקל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים עבודה משרדית וHD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לר…

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by Omry,

שלום לכולם, אני בקרוב קונה מחשב חדש (לפחות את רוב החלקים הרלוונטים) ואני צריך עזרה בתכנון המפרט. ישנה העדפה עצומה לחברות כמו ati, nvidia, asus, intel וכו'. המפרט יכלול הכול חוץ ממארז, ספק כוח וקירור למעבד (הם יקנו בארץ ללא קשר לתקציב). בלי ציוד היקפי, יהיה אוברקלוק קטן. ללא תוכנות נלוות. השקט חשוב, לכן אקנה קירור מים בארץ. אין צורך להתחשב בחלק זה. מתכנן לשחק בעיקר במשחקים כמו Crysis, COD וכו'. כפי שצוין למעלה, התקציב הוא 1300$. אין צורך לנצל את כל התקציב אלא אם זה צורך ממשי. המחשב צריך להחזיק בסביבות ה2.5-3 שנים, לכן עדיף שהחלקים יהיו חדשים. תודה רבה, עמרי.

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by Gasturbat,

1. מה התקציב המקסימאלי? בסביבות ה-6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כולו ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף לא לחרוג, רק אם זה שווה אז זה (בערך 200 שקל, משו כזה) 2. מה שימושי המחשב ? משחקים חדשים וכבדים גראפית (כמו BF3, CRYSIS 3 וכו') ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF3, CRYSIS 3, MASS EFFECT 3 וכו'. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות (מקסימליות) 3. האם יש צורך בציוד הקפי? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא צריך מארז (אני קונה Fractal D…

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  19. Started by Gal Morgenstern,

שלום ותודה מראש, אני לא מבין גדול ולכן הפרמטרים שלי יחסית בסיסיים. תקציב: 8000-11000 ישמש לטובת הרצת קוד בסיבוכיות גבוהה (בעיקר בתוכנת מטלב) קריאה (בעיקר בפורמטי PDF) כתיבה (בעזרת תוכנת LATEX). שימוש לפנאי - מוזיקה, יוטיוב וכדומה לא נועד למשחקים. מטרות: מחשב מהיר וחזק עם מינימום תקלות. מחשב קל ונוח לנשיאה (בסדר גודל של 13 אינץ) נוחות הפעלה גבוהה זמן עבודה ממושך (בטריה) תודה מראש לעונים נ.ב - אני חשבתי מראש על apple macbook pro אבל מצד שני אף פעם לא היה לי mac.

20. רק כמה דגשים: יציאת USB קדמית , חייב יציאה קואקסיאלית! (אני מחבר למגבר שנמצא 10 מטרים מהמחשב ) ויציאת S VIDEO המחיר הוא די גמיש, כך שאם זה 500 שקלים לפה או לשם , אז אני אסתדר... אשמח לשמוע על איזה חלקים עדיף להשקיע יותר וכו', וכמובן אם זה מחיר מספיק בשביל הצרכים הנ"ל תודה!

• 15 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by drowkid,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? +500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?בעיקר עריכת סאונד א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה) cubase וכ'ו בשימוש תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? המחשב יהיה מחובר באופן קבוע לשני מסכים ברזו' 1080p 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כ…

22. 1. מה התקציב המקסימלי? התקציב הינו 4000 ללא חריגה האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? - לנסות לחסוך, ם אם אלו שיפורם שישפיעו על הביצועים אז כמובן שבכל התקציב במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - עדיף שלא לחרוג אך אני מקציב לזה 100 שקלים גג. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. - משחקים כבדים, סרטי היידפנישן, הורדות ומשחקי רשת. ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). - לא הבנתי בדיוק את השאלה, אך המחשב הולך לעבוד הרבה תחת שימוש של משחקים. ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הרזולוציה הטבעית (מ…

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  23. היי, חבר שלי מהלימודים צריך לקנות מחשב לצרכי אנימציה ושימוש בתוכנות כגון: פרימייר, אפטר אפקטס, פוטושופ, מאיה וכו' (אם כי תלת לא תהייה ההתמקדות המרכזית). התקציב הוא עד 6000 ש"ח כולל מסך דברים חשובים: ssd כרטיס של nvidia (עובד טוב יותר עם התוכנות) + אמרו לי שכדאי ללכת על i7 אשמח לכל עזרה\עצה בנושא תודה!

24. שלום, אני מחפש מחשב נייד חדש, ייצא לי לעבור על הרבה דגמים שמוצעים בארץ ועוד לא מצאתי מה שאני מחפש.. השימוש העיקרי הוא עבודות משרדיות, סרטים וגלישה, משחקים פחות רלוונטים אז אין צורך בכ. מסך משוגע. אני מעוניין במסך 15.6, אין צורך במגע. ניידות חשובה - משקל נמוך וסוללה חזקה. עדיפות גם לכונן אופטי. ראיתי את הr551lb של אסוס שקיבל ביקורות טובות ב-notebookcheck, אבל הוא לא במלאי בארץ וגם כבר קצת ישן, ייצא לשוק לפני שנתיים. אני אשמח לעזרה בנודע לכונן קשיח. כונן SSD נראה לי יקר מדי ובנפחים קטנים (500 ג'יגה מתאים מבחינת גודל, אבל יקר) ובביקורות שקראתי הבנתי שכוננים היברדיים לא מעניקים שינוי משמעותי בביצועים. הפיתרון הכי טוב נראה לי כונן רגיל למידע ועוד SSD של 30-60 ג'יגה למערכת ו…

25. שלום לכולם, אחרי לא מעט זמן של צפיה בפורום, קריאת מפרטים שונים, עצות של אנשים, על הדגמים השונים, וקבלת העצה שהיתה כאן להמתין כמה חודשים הרכבתי סוף כל סוף מפרט. אני אשתדל להגדיר כמה שיותר טוב מה אני מחפש: המפרט הוא גם למשחקים וגם לשימוש כללי במחשב - אינטרנט, מסמכים, תוכנות שיתוף לסוגיהן וכולי, המחשב פועל 24/7. בחרתי רכיבים עם הסתכלות גם לעכשיו וגם לאפשרות שדרוג בעתיד הלא מיידי (DDR3, QUAD או 45NM אפילו, GTX כשאתעשר, מה שיגיע) מיידית לא מתוכנן OC אבל מעונין באפשרות. יש לי מסך SAMSUNG 960BF, אני די מרוצה ממנו ולא ממש שוקל להחליף אותו בקרוב. יש לי ATP3 שהם אדירים, אבל בהינתן כסף בעתיד אני שוקל מערכת יותר רצינית (הלוח תומך). ציוד הקפי אחר אני אחפש בנפרד או שאעביר מהמח…

דיונים חדשים בפורומים