עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. המחשב אומר לשמש לישומי מוסיקה ברמת סקיצות ולאינטרנט הפנטיום יצא לי יקר ב-500 ש"ח יותר- אתם חושבים ששווה את ההשקעה? אשמח לקבל הצעות לשיפור ובעיקר שתגידו לי מעדיף ךלדעתכם מבין השניים וכן להצעות איך להוזיל את הפנטיום תודה. מעבדי ?AMD? Price Units Total Athlon XP 2800+(512k 333) 650 1 650 לוחות אם למעבדי ?AMD? GIGABYTE Price Units Total 7N400L1 (nForce2) lan 430 1 430 זכרונות? DDR 400 Price Units Total 512MB A-DATA 490 1 490 כרטיסי מסך? GIGABYTE Price Units Total RADEON 9200SE TV, 128MB 320 1 320 דיסקים קשיחים? WESTERN DIGITAL Price Units Total 80 GB 7200 ATA-100 (8MB) 430 1 430 כוננים- ??1.44, CD-ROM, DVD?? DVD Price Units Total LG…

• 7 תגובות
    • 995 צפיות
  2. מעבד: INTEL CORE i7 S1155 2600K 3.4Ghz - BOX אחריות: ללא הגבלת זמן. מחיר: ₪1646 לוח אם: ASUS P8P67 PRO אחריות: שלוש שנים. מחיר: ₪991 זיכרון: KINGSTON HYPER-X 8192MB (4096MBX2) DDR3 1600MHz CL9 - XMP - KIT FOR SANDYBRIDGE אחריות: ללא הגבלת זמן. מחיר: ₪604 כרטיס מסך: SAPPHIRE HD6950 2GB GDDR5 - RETAIL - לרוכשי מחשב חדש ! אחריות: שלוש שנים. מחיר: ₪1328 מארז: COOLERMASTER HAF 932 w/o PSU - זמין במלאי אחריות: שנה. מחיר: ₪612 ספק כוח: HEC COUGAR 700W CM - RETAIL אחריות: שלוש שנים. מחיר: ₪450 קרור למעבד: NOCTUA NH-D14 אחריות: שנה. מחיר: ₪350 דיסק קשיח: מבצע לזמן מוגבל! MICRON REAL SSD C300 SATA3 2.5" 64GB אחריות: שלוש שנים. מחיר: ₪555 דיסק קשיח 2: SCYTHE BAY RAFTER 2.5 …

• 5 תגובות
    • 995 צפיות
  3. שלום לכולם, מה עדיף? נייד הברידי בעל שני כוננים (1TB5400 + 255GB SSD) או נייד בעל כונן SSD בנפח 1TB? האם מדובר רק בשאלה של עלות כספית, או שלעיתים יש יתרונות לנייד הברידי על פני נייד בעל כונן SSD גדול? תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 995 צפיות
  4. Started by RazorJunior,

אוקי אני מחפש בשביל חבר שלי עד 3500-4000 ש"ח התקציב והמטרה העיקרית היא משחקים, גם הרבה סרטים. זה מה שאני הצעתי לו: AMD Barton 2500+ Abit NF7-SL Samsung 512MB PC3200 WD 80GB SATA 8MB-CACHE 7200RPM Hercules 3D Prophet 9600XT LG DVD 16x48 +מארז, ע"פ טעמו... סה"כ יצא3700 מה אתם אומרים? יש הצעות לשיפור? או הצעה חדשה? תודה נ.ב.: לא צריך מקלדת, עכבר, ומסך, המחשב מתחבר קבוע ל TVOUT TOSHIBA 43"

• 8 תגובות
    • 995 צפיות
  5. Started by BarRahum,

ברצוני לקנות לפטופ בתקופה זאת, וחיפשתי במבצעים שעשו בארץ וכלום לא נראה עליו שעשו לו הנחה של יותר מ100 שקל. התחלתי לחפש בשלל אתרי אמזון ומצאתי את המחשב הנל: https://www.amazon.co.uk/gp/aw/d/B01M4I8XQD/ref=ox_sc_act_image_1?smid=A3P5ROKL5A1OLE&psc=1 כולל משלוח, מעמ ומיסים יוצא ב2300. איך הוא למחיר הזה? המעבד הזה שווה יחס לאיזה מעבד של אינטל? התקציב שלי הוא 2500 והשימושים זה סרטים, גלישה וגיימינג קל. תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 995 צפיות
  6. Started by avshalomagmon,

1. מה התקציב המקסימאלי? 10K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא משנה ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2K 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? autocad ,lumion. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). כבד מאוד משמש לפרנסה. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). TOPWAR -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?…

7. לפני הכל אני מחפש את עמק השווה בין איכות למחיר, מה לעשות שלהיות סטודנט בישראל זה לא קל. הכוונה שלי להשתמש בנייד להקלטה של הרצאות (וידאו+אודיו) באוניברסיטה. כלומר אני צריך שהוא יהיה בעל הרד דיסק של לא פחות מ -30 גיגה, שיעשה קידוד (אם אפשר on the fly בצורה סבירה) ואם ניתן אז גם שיהיו לו חיי סוללה ארוכים (למרות שזה לא קריטי מכיוון שבכוונתי לחברו לשקע). כמובן שאני מבקש להסתמך על נסיונכם האישי ובכך לסנן מוצרים גרועים של חברות גרועות. אופציה שהיא בגדר מותרה *ש (ג'נטו) לינוקס תרוץ עליו עם 0 תקלות ;D תודה מראש, מקסים.

• 3 תגובות
    • 995 צפיות
  8. Started by omrygal,

מה אתם חושבים על המפרט המצורף בתמונה ? התקציב הוא 4500 אם סטייה של 100 שקל המחשב מיועד לגיימינג תודה

• 9 תגובות
    • 995 צפיות
  9. Started by blueeye,

הייתי היום ב FOXPC והרכבתי עם המוכר מפרט.. מה אתם אומרים? מחר אני רוצה להזמין: מעבד: Intel Core 2 Duo E8400 3.0GHz + OCZ Vendetta ¤899 לוח אם: Gigabyte GA-EP45DS3 P45 Chipset ¤639 כרטיס מסך: Connect3D Radeon HD4870 512MB DDR5 PCIe ¤1320 דיסק קשיח: Western Digital 640GB 7200RPM 16MB SATAII WD6400AAKS ¤339 צורב DVD: צורב פנימי DVD+\-RW X 22 תוצרת SAMSUNG דגם SH-S223F SATA ¤129 זיכרון: Geil DDR2 4096MB 800MHZ CL5 Black Dragon Dual Channel Kit ¤405 מארז: NZXT Tempest "AirFlow King" No PSU ¤480 ספק כוח: SeaSonic M12II 500W Cabel Management A.PFC PSU ¤499 עכבר: Logitech G5 New Version ¤190 מסך: מסך מחשב Samsung 2053BW LCD 20'' Wide 2ms ¤1015 מערכת הפעלה: Microsoft OEM Vista …

• 14 תגובות
    • 995 צפיות
  10. Started by vmaddog,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? office-עבודה משרדית 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. טסים לחול עוד שבוע אפשר דיוטי פ…

• 0 תגובות
    • 995 צפיות
  11. Started by ilanhsn,

[table][tr][td] [/r][/t] מעבד אינטל מעבד אינטל Intel Core i3 3220 3.3Ghz s1155, 3MB, GPU Core, Tray מאוורר למעבד קירור למעבד Zalman SZ CC92HS CPU Cooler לוחות אם למעבדי אינטל לוח אם Asus P8H61-M LX R2.0 LGA1155 Core i3/i5/i7, Intel H61, DDR3 1600, PCI-E, VGA זכרונות זיכרון למחשב Kingston 1x4GB DDR3 1333Mhz כרטיסי מסך On Board Intel HD Graphics 2500 דיסקים קשיחים Western Digital Caviar Blue 500GB 7200RPM, 16MB, SATA III WD5000AAKX צורבי DVD צורב LG DVD±RW GH24NS x24 Black SATA OEM כרטיסי קול On Board 5.1 Channel Audio ציוד רשתות On Board 10/100/1000 ספקי כוח ספק כח Antec Basiq 450W Active PFC 12cm…

• 2 תגובות
    • 995 צפיות
  12. שלום! אני מחפש מפרט לעבודה משרדית וקצת למשחקים עד 2500 ש"ח, עם אפשרות לחריגה של 250 ש"ח. "חשבתי על הכרטיס מסך 9800GT הכי זול שיש בשביל ה"קצת משחקים". ומשהו חשוב מבחינתי זה שהוא יהיה שקט. אני לא מדבר על קירורים של מאות שקלים, אבל לדוגמא שהמארז יהיה עם מאווררים שקטים יחסית, ואם צריך קירור מיוחד בשביל המעבד ב-100-150 ש"ח בערך אז אין בעיה. תודה! רועי.

• 12 תגובות
    • 995 צפיות
  13. שלום לכולם . אני עומד בהתלבטות לגבי קניית לפטופ חדש והייתי רוצה להתייעץ לפני . אני צריך מכשיר קל מאוד יחסית , לא שברירי במיוחד וחזק מאוד . ההתלבטויות שעלו לי הן בין : asus zenbook ux31e לבין lenovo x220 בדר"כ אנחנו מזמנים מהאתר הנ"ל בגלל זה העלתי קישור משם . חשוב לי שיהיה למחשב תחנת עגינה (docking station) . אני לא מעודכן כבר המון זמן ולכן חשבתי להתייעץ עימכם לגבי פיצרים ודברים מעניין שיקלו עלי את השימוש במחשב . נ.ב כרגע אני משתמש ב lenovo x201 עם מעבד I5 . תודה רבה לכל התומכים/עוזרים . יעקב

• 2 תגובות
    • 995 צפיות
  14. Started by amit.w1986,

אהלן, אני מחפש המלצה לULTRABOOK בתקציב של עד 4500 ש"ח. המחשב מיועד אך ורק לעבודה עם אופיס, אינטרנט ושיחות וידאו. אני מחפש מחשב עם משקל נמוך ( נסיעות מרובות לחו"ל) צריך שתהיה יציאת HDMI או VGA בשביל לחבר את המחשב למקרנים. אין צורך בכונן גדול. מעדיף שיהיה SSD 128 או לפחות למערכת ההפעלה. אני מעוניין לחבר את המחשב גם לתחנת עגינה. אם יש אופציה שלמחשב תהיה גם תחנת עגינה נתמכת שתקנה בנפרד( לא בתקציב של המחשב) אני אשמח. שמעתי ביקורות לא טובות על המחשבים של ASUS מבחינת מימוש האחריות. רצוי שתהיה חברה אמינה וטובה שאפשר לממש את האחריות בארץ כמו שצריך במידת הצורך. תודה רבה !! מטרות המחשב - עבודה משרדית. * גודל המסך? - 13.3-15.6 * רזולוציית המסך - אין דרישה מיוחדת * משקל רצוי - כמה שי…

• 3 תגובות
    • 995 צפיות
  15. Started by msean,

תקציב סביבות 2800 מאילת * מטרות המחשב? צפייה בסרטים וסדרות, רצוי שיריץ משחקים, פיפא 2016, אולי כמה כבדים אם יוכל * גודל המסך? 14 " , אולי עדיף לוותר על המסך שבו רואים את ההשתקפות שלי, לא יודע כמה זה מפריע בכללי לא ראיתי בפועל * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? לא קריטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך? אשמח שסוללה איכותית תהיה חלק מהשיקול * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * Bluetooth? עדיף שכן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) אני לא חושב שאעמיס יותר מכמה סרטים וסדרות במקביל אז עדיף איכות על קיבולת * כונן אופטי? כן * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפע…

• 1 תגובה
    • 995 צפיות
  16. Started by HaJ-B,

שלום. רשימת החלקים כבר הושלמה. ההתלבטות היא לגבי הצגים: PCPartPicker part list / Price breakdown by merchant CPU: Intel - Core i7-8086K 4GHz 6-Core Processor ($414.65 @ OutletPC) CPU Cooler: NZXT - Kraken X72 Liquid CPU Cooler ($192.99 @ SuperBiiz) Motherboard: Asus - ROG MAXIMUS X FORMULA ATX LGA1151 Motherboard ($384.98 @ Amazon) Memory: Corsair - Dominator Platinum SE 32GB (2 x 16GB) DDR4-3200 Memory ($444.88 @ Corsair) Storage: Samsung - 970 Pro 1.0TB M.2-2280 Solid State Drive ($397.99 @ Amazon) Storage: Western Digital - Gold 12TB 3.5" 7200RPM Internal Hard Drive ($469.99 @ Newegg) Video Card: EVGA - GeForce RTX 2080 Ti …

17. שלום. ידידה שלי מעוניינת לרכוש מחשב נייד בתקציב של 5500 ש"ח. היא ראתה את המחשב הזה : http://h41112.www4.hp.com/promo/design-theme/il/he/dm3.html?jumpid=ex_r11264_il/he/hho/psg/dm3q2fy10-ba-st-aw-ynet_news_righttower/chev/ ורצתה עליו חוות דעת. אשמח אם תגידו דעתכם עליו , ואם לדעתכם יש משהו טוב יותר בתקציב הזה תגידו חופשי. השימוש - לימודים, אינטרנט ופוטושופ. תודה רבה

• 4 תגובות
    • 995 צפיות
  18. היי, אני זקוק למחשב נייד למטרת לימודים, אני מתחיל ללמוד מדעי המחשב ועיצוב תעשייתי. מטרת המחשב היא לימודים, סרטים, קצת גיימיניג וגרפיקה. אני יודע שמק הוא פיתרון אידאלי בשבילי אבל אני מתכוון לקנות מק בעתיד. שני מחשבים שתפסו לי את העיין בסביבת התקציב שעומד לרשותי (עד 4500 עדיף פחות) הם Samsung NP350V5C-S06IL http://www.wisebuy.co.il/r_productdetails.aspx?pcatid=453&mid=835853hp envy 6 1201 http://www8.hp.com/il/he/products/laptops/product-detail.html?oid=5351065 ההבדל ביניהם הוא שהסמסונג יותר חזק מבחינת מעבד אך אין בו את כונן הssd שלפי הבנתי משפר את הביצועיים. דבר נוסף הוא שהhp יותר קל שזה דבר מאוד חשוב כסטודנט במסתובב עם המחשב. אשמח לדעתכם ואשמח להמלצה על מחשבים אחרי…

• 1 תגובה
    • 995 צפיות
  19. Started by guyafik11,

היי, רציתי לשאול לגבי המחשב הזה איך המפרט? ובמיוחד אם הספק יחזיק את המערכת? http://www.up2me.co.il/v.php?file=77473781.jpeg אשמח לעזרה, תודה!

• 3 תגובות
    • 995 צפיות
  20. שלום! אני בעלת לנובו SL500 מבסוטה עד הגג. המחשב חזק ועובד אצלי כבר איזה 8 שנים ממש בטוב. לאחרונה פיתח סדקים במיקום של חיבור המסך... כמו כן, התחלתי להתנייד איתו יותר ברחבי הארץ - וגיליתי שהוא כבד לי מדי (עד היום הניוד היה רק לחצר הבית). מחפשת מחשב שיחליף אותו ויקל עלי. השימושים לא כבדים, לפעמים עורכת טיפה תמונות, דפדפנים מרובים (בממוצע 30 לשוניות פתוחות במקביל בדפדפן), עובדת קצת במדיה חברתית - אבל שוב, שום דבר כבד. בעיקר רוצה שיכיל את מלאנטלפים התמונות שמצלמת ויצליח להריץ סרטים בטוב (בחיבור לטלויזיה). אה! ושתהיה מקלדת נוחה.. ושיהיה חזק (לא ישבר בקלות..). הסכום לא קריטי.. לא בעניינים מספיק בשביל לדעת כמה שווה להשקיע במחשב נייד כיום שיחזיק לאור…

• 1 תגובה
    • 995 צפיות
  21. Started by p_uriel,

שלום, אני מחפש מחשב נייד לבית. שימושים: אופיס ואינטרנט. גודל מסך כ 15", עדיפות למסך מט (הבנתי שזה מומלץ. נכון?) רזולוציית מסך לא קריטית, אבל שהאייקונים לא ייראו קטנים מדי. אמצעי קלט: אין לי צורך במקלדת הכוללת numpad. עכבר ('סופר דופר' קריטי עבורי): עכבר מ-ע-ו-ל-ה!!! אין לי כוונה לחבר עכבר חיצוני. משקל רצוי: לא קריטי עבורי.. זמן סוללה: לא קריטי עבורי. הבנתי שעדיפה סוללה עם 6 תאים. יציאות מיוחדות: לא חובה (פרט ל USB,כמובן.) Bluetooth: לא חובה HDD: רצוי SSD 256GB, אבל גם אסתפק ב 128GB SSD (או כונן רגיל 500GB, אם מייקר באופן משמעותי) כונן אופטי: אין צורך תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא האם נדרשת אחריות בינלאומית לא, אבל אעדיף אחריות ל 3 שנים של יבואן טוב (הבנתי שאסוס לא להיט לא…

• 1 תגובה
    • 995 צפיות
  22. רק כמה דגשים: יציאת USB קדמית , חייב יציאה קואקסיאלית! (אני מחבר למגבר שנמצא 10 מטרים מהמחשב ) ויציאת S VIDEO המחיר הוא די גמיש, כך שאם זה 500 שקלים לפה או לשם , אז אני אסתדר... אשמח לשמוע על איזה חלקים עדיף להשקיע יותר וכו', וכמובן אם זה מחיר מספיק בשביל הצרכים הנ"ל תודה!

• 15 תגובות
    • 995 צפיות
  23. Started by עידו ים,

מחשב נייד מחשב נייד לגיימרים Asus ROG STRIX GL702VI-GC060T - צבע שחור.מחשב 1 או מחשב נייד לגיימרים - HP Omen 17-AN001NJ / 1ZL39EA - צבע שחור.מחשב 2 שימו לב בבקשה למפרט של כול מחשב ולאיכות 4K של המחשב השני אבל לעומת זאת למחשב הראשון יש 1080 GTX ולמחשב השני 1070 GTX אני לא יודע אם זה שאלה טיפשית או לא אני פשוט לא כול כך מבין במחשבים בבקשה תתיחסו ברצינות ולא על פי שמן של החברות אלה על פי מפרט המחשבים

• 1 תגובה
    • 995 צפיות
  24. מחשב נייד רגיל, בעל כרטיס מסך חלש שבעיקרון נועד לשימוש בייתי משרדי ככה שסוללה לא ממש חשובה במקרה הזה. מה שכן חשוב זה המחיר, התקציב מאוד מוגבל ואפילו יד 2 יעזור לי מאוד אם יש לכם המלצות כלשהן אני אשמח תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 995 צפיות
  25. שלום לכם, אני מעוניין לרכוש מחשב נייד 15.6" לעבודה בתוכנות 3D כגון 3DMAX/recvit/AutoCAD/skechup וכד'. לאחר בדיקה החלטתי לא לקנות מחשב עם כרטיס מסך quadro וסוגו גם בגלל המחירים וגם בגלל רמת העבודה שלי בתור סטודנט נכון לרגע, כך שלא נראה לי שארגיש הבדל משמעותי (שלא להזכיר הרצת משחקים). לאחר בדיקה חובבנית באינטרנט מצאתי 2 מחשבים שאני חושב שהכי מתאימים לצרכים שלי, שהם: -מנוע גרפי חזק -יכולת עבודה חלקה בתוכנות כבדות -רזולוציית מסך גבוהה -הרצת משחקים ברמה גבוהה המחשב במקום הראשון שלי נכון לרגע זה הוא דגם של HP (הכי טוב שמצאתי) אשמח לשמוע תגובות, כי אני מעוניין להיכנס לקבוצת רכישה : HP Pavilion DV6-6B19EJ הדגם השני שחשבתי עליו, של חברת DELL: XPS15Z הבעיה איתו שהוא…

דיונים חדשים בפורומים