עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by ageva10,

1. מה התקציב המקסימאלי? 8K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ללא חריגה 2. מה שימושי המחשב? משחקים ותכנות (מריץ שרת VMware ועליו שרת Web Server) חשוב שיהיה חזק. א) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: משחקים לדוגמא: GTAV / Call of Duty: Infinite Warfare רזולוציה: מקסימאלית הגדרות: גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי: לא, רק מארז עם המחשב. 4. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8? 8 5. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? כן 6. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? רק מערכת…

• 0 תגובות
    • 975 צפיות
  2. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5,500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? מה שיתן את התוצאה הכי משתלמת ומתאימה ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. league of legends, dirty bomb, overwatch, battlefield 3. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 24 אינץ' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות …

• 3 תגובות
    • 975 צפיות
  3. בוקר טוב ושבת שלום אנשים אני צריך מפרט עד 3000 שקלים אני רוצה לקנות מחשב נייח לאמא שלי כמתנה ליום הולדת .. המחשב בעיקרון מיועד לשימוש ביתי לאינטרנט אבל עדיין אני רוצה שיהיה מחשב נורמלי שהכל זורם ואפשר לעבוד איתו חופשי לגבי המסך אני רוצה לקנות לה מסך DELL 22-23 אינץ' יש להם מסכים מאוד איכותיים אם יש לכם המלצות אני מודה לכם מאוד . ולרי.

4. Started by VIN_DIESEL,

שלום לכולם כמו כן אתם רואים שאני חדש כאן.. אני ממש לא מבין במושגי התחום הטכני במחשבים אז יש לי מחשב נייד יצרן: DELL דגם: Inspiron 1100 מעבד: Intel®Celeron®CPU 2.00GHz זיכרון: 256MB DDR 266 + אפשרות לזיכרון הנוספת בחריץ ריקה השנייה אז כמה שאלות: 1. עד כמה אפשרות להרחיב את זיכרון? 2.האם כרטיס זיכרון בעל 1GB יחיד יוכנס לחריץ הפנוי וזה יוצא ביחד כ-1256MB בזיכרון ויעבוד לי אם הדבר אפשרי? 3.האם דגם כרטיס זיכרון 1GB PC2700 333MHZ תואמת למחשב נייד שלי? 4.האם הרחבת זיכרון משפרת ומאיצה את הביצועי המחשב ויישומים? אשמח לשמוע את המלצות הנוספות תודה לתומכים

• 6 תגובות
    • 975 צפיות
  5. שלום לכולם. יש לי אפשרות לשדרג מעבד כפול ליבה C2D E6550 למעבד מרובע ליבה בעל אותו תדר ואותה כמות זיכרון - Q8200, אני רק מוסיף לבעל המעבד כרטיס מסך Geforce 8600GT 256MB DDR3. האם משתלם?

• 5 תגובות
    • 975 צפיות
  6. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כן ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 400 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג קל,עבודה משרדית -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. fornite ,pugb -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 14-15.6 fullhd 3. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 4. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? לא חשוב 5. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 6. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם…

• 2 תגובות
    • 975 צפיות
  7. אם מישהו יכול למצוא לי איזה מחשב טוב ויחסית זול אם התנאים שיהיה לו כרטיס מסך GFORCE (לא ATI אל תשאלו גם למה) מעבד DUEL 2 CORE נורמלי מסך 15.4 לפחות 1K זיכרון DDR2 אני הסתכלתי על כמה לפני... וראיתי שניים שהם בסדר תגידו לי אם שווה Acer Aspire 5520G -אבל יש לו AMD 64X2 (זה בסדר?) או Dell Inspirion 1520 הם טובים? או שמישהו יכול להמליץ לי על משהו? (רק שלא יעבור את ה6.5K) עוד שתי שאלות 1) האם שווה לקנות מחשב כמו שתמליצו לי משומש בשביל להוזיל את המחיר? 2)האם יש פער עצום בין ה8400 לבין ה8600 (GFORCE)?

• 5 תגובות
    • 975 צפיות
  8. Started by e-r-a-n,

שלום לכולם, כבר מספר שבועות שהנייד שלי מתחמם בצורה נוראית. בשימוש "כבד" של אינטרנט, מוזיקה ותוכנת מסרים מסוגל להגיע ל70מעלות טמפ' מעבד, עם פוטושופ פתוח בשימוש קליל אפילו ל 76~, לוח סביבות ה 40-50.. הנייד תקין, דיי חדש (מספר חודשים), אין איתו תקלות, אני שומר עליו כמו על עצמי, ניסיתי לראות אולי יש בעיה עם האוורור אבל הכל נראה בסדר גמור.... ידוע על בעיית התחממות לנייד הזה? האם זו בעיה אופיינית? יש פתרון לבעיה? זה מטריד מאוד מאחר ואפילו כשרק נוגעים בעכבר הוא חם. אשמח לקבל את דעתכם ועזרתכם בבעיה, תודה.

• 3 תגובות
    • 975 צפיות
  9. אני זקוק למפרט ב2000 שח כולל מסך והכל.... לימוש הכי פשוט שיש אינטרנט אימיילים ומשחקנים ממש ממש קלים. אני צריך שהמפרט יבנה בKsp כי אני קונה מהם תודה מראש אלכס

• 10 תגובות
    • 975 צפיות
  10. שלום לכולם, 1. מה התקציב המקסימאלי? קונה בארהב תקציב עד 1500$ כולל מסך א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?עדיף שלא. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? פרט לשימוש ביתי רגיל המחשב ישמש לתכנות כבד יחסית בMATLAB וCUDA ולעריכת תמונות בפוטושופ. מעט עריכת סרטים (לא משהו רציני) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים.לא זקוק לציוד היקפי 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא צריך לכלול HDD אבל כן SSD יש ברשותי מספר HDD …

• 5 תגובות
    • 975 צפיות
  11. אהלן, חבר ביקש שאבנה לו מפרט למחשב מפלצת אבל לאו דווקא למשחקים. הוא מהסוג אנשים האלה שאין להם סבלנות בגרוש. משחקים פחות מעניינים אותו אבל הוא דורש שהמחשב יהיה "טיסן לא מהעולם הזה" כדבריו. הוא לא רוצה שיהיה דבר כזה כמו "לחכות" ומוכן לשלם על כך כמה שצריך. בקיצור, שיהיה מהיר בצורה היסטרית וכמה שיותר יותר טוב משחקים לא קריטי בכלל עדיף כמה שיותר שקט אין צורך ב-OC אין צורך במסך תקציב: כמה שצריך תודה לכולם

• 5 תגובות
    • 974 צפיות
  12. המחשב ישמש לעבודה מהבית (אופיס וכדומה), גלישה, קצת מוזיקה/סרטים וקצת גיימינג ברמת הגדרות בינונית+. חשוב שיהיה שקט, ואם אפשר להוריד את העלויות זה מצויין. זה כרגע מה שיש לי, אשמח מאוד לכל עזרה/עצה לשיפור! מעבד Intel Core i3-530 Tray ₪532 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=i3-530ay לוח אם Gigabyte GA-H55M-S2H ₪496 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=950510 כונן קשיח Seagate ST3500418AS 3.5" 500GB SATA2 16MB ₪243 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=ST3500418AS זיכרון OCZ DDR3 4096MB (2048MBx2) 1066Mhz CL 7-7-7-16 Value ₪452 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=OCZ3401K כרטיס גרפי Sapphire ATI Radeon HD5750 Display Port 512MB DDR5 PC…

• 8 תגובות
    • 974 צפיות
  13. Started by RadeonXt,

לוח GA-k8ns pro giga מעבד AMD 3000 64bit box זיכרון samsung 256MB DDR 400MHZ * 2 (סה"כ 512MB...אם לא היה ברור) דיסק קשיח WD 80GB 8MB SATA כ. מסך ATI XT9600 128MB DVD LGX16 מסך 17' FLAT LG F700P שימושים : 1. צפיה בסרטים 2. משחקים 3. אינטרנט 4. עבודה איזה מארז וספק כח אתם ממליצים ?

• 10 תגובות
    • 974 צפיות
  14. Started by davis,

שלום, צריך המלצה למארז למחשב חדש ( מוגבל לגובה 48 סמ לנישה של המחשב בשולחן) לחלקי מחשב שקניתי בKSP באילת. חייב מKSP כי רוצה שהם ירכיבו אותו כרגע מתלבט בין 3 אלה : מארז ללא ספק Antec DP501 ATX Mid Tower צבע שחור https://ksp.co.il/?uin=58777&select=.1041..130..307..1218 מארז לגיימרים ללא ספק Corsair SPEC-05 Window Mid-Tower https://ksp.co.il/?uin=50399&select=.1041..130..307..1218 מארז ללא ספק Antec P8 Tempered Glass Mid Tower צבע שחור https://ksp.co.il/?uin=41450&select=.1041..130..307..306..108..1218. זה הרכיבים שקניתי: Processor AMD AMD Ryzen 5 3600…

• 0 תגובות
    • 974 צפיות
  15. Started by Murmur,

שלום, אני רוצה לקנות מחשב לסבתא, שמשתמשת בו רק לקריאת מיילים, גלישה באינטרנט וצפייה בתמונות של הנכדים או מקסימום איזה מצגת שהגיעה במייל. סה טו. חשבתי ללכת על משהו קומפקטי - בסגנון Giada או פשוט לקנות מארזHTPC קטן ולהרכיב בו מחשב מינימלי. הבעיה - אין לי מושג בתחום המעבדים הקטנים והחסכוניים (כל ה-atom ים למיניהם). אשמח לעזרתכם - אם בהמלצה על מודל מורכב, או בהמלצה על מפרט קומפקטי. דרישות: קטן ועושה את העבודה (משרדית מינוס, כאמור) תקציב: עד 2000 ש"ח (גמיש רק אם יש צורך) בנוסף - אקנה מסך 22"-23" שאמור להראות מיילים ותמונות - והוא לא כלול בתקציב. תודה

• 4 תגובות
    • 974 צפיות
  16. שלום, הסאונד של המחשב שלי לא עובד אחרי שינה ולפעמים גם אחרי ריסטראט. במנהל ההתקנים מופיע שבקרי הקול עובדים כשורה ומעודכנים. מה לעשות?

• 0 תגובות
    • 974 צפיות
  17. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כמה שיותר שימוש בעלות-תועלת, אבל מעדיף לחסוך ולא להגיע לסכום המקסימלי. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? מעדיף שלא. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? קצת משחקים, עריכה גראפית. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Lightroom, פוטושופ - שימוש כבד. ב) לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי ? לא. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא מערכת הפעלה\אופיס? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 6,7 8. האם ישנה העדפה לר…

• 2 תגובות
    • 974 צפיות
  18. Started by infer73,

שלום, יש לי תקציב של 4000 בשביל לקנות מחשב חדש, עכשיו אני לא קונה מחשב חדש לגמרי, אלא משדרג חלק מהרכיבים, עכשיו זה המפרט שיש לי כרגע: 1.9Ghz P4 לוח אם של איזה חברה מסכנה, PCPartner GeForce 4 Ti 4200 64MB 384MB DDR 266Mhz (אחד של 128 ועוד אחד של 256) המחשב אגב מיועד למשחקים השאלה זה האם בכלל כדאי לי לשדרג את הרכיבים הללו (האלה שכתבתי למעלה) או שכדאי לחכות כמה זמן (נגיד עד שיצאו כרטיסי מסך של 512 מגה או משהו)? ואם כדאי לקנות עכשיו, אז מה כדאי לי לקנות? (שוב,תקציב של 4000) תזכרו שהרכיבים שכתבתי אלה הרכיבים היחידים שאני צריך לקנות, את כל השאר (הארד דיסק,צורב וכו') אני מעביר מהמחשב הנוכחי כל עזרה תתקבל בשמחה תודה מראש

• 6 תגובות
    • 974 צפיות
  19. Started by shai262,

* זה שרת יעודי * מעבד: Q9550 2.83ghz. שטח דיסק: 250GB. זיכרון: 8GB. רוחב פס: 10MB. צורך: הרצת שרתי משחק. מחיר חודשי: 550. האם השרת הנ"ל שווה את המחיר, ושרת שנחשב טוב? זה לא מפרט של מחשב, אבל לא מצאתי מקום לפרסם את זה אז אני מקווה שזה בסדר, אם לא, לא לנעול או משהו בבקשה אלא להעביר. לילה טוב

• 4 תגובות
    • 974 צפיות
  20. 1. מה התקציב המקסימלי? עד 5,000 ש"ח, מעדיף יותר לכיוון ה-4,500 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? צפייה בסרטי HD, הקלטות, משחקים, תכנות ועבודה מקבילית. יחובר למסך טלוויזיה FHD (1920*1080( 3. האם יש צורך בציוד היקפי לדוגמא מסך (אם כן ציינו גודל מועדף), רמקולים, מקלדת ועכבר ועוד. לא 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (לדוגמא כונן דיסקטים,צורב ועוד)? לא 5. במידה ואתם צריכים מפרט חלקי, רשמו את החלקים שיש לך כרגע (דגמים מדוייקים) ואילו אתה צריכים. אין צורך בהארד דיסק, יש לי 500GB של סייגייט ועוד 1TB חיצוני של מקסטור. 6. מ1 עד 10- עד כמה השקט חשוב (10=השקט קריטי)? 9. המחשב ישב על מזנון בסלון וצריך להיות שקט ומאוורר 7. האם מתוכנן אוברקלוק (אם כן איזה- קל/בינוני/כבד)? האם אתם מתמ…

• 9 תגובות
    • 974 צפיות
  21. https://tms.co.il/builds/276433 גם אם ניקח קירור אוויר ( המערכת לא נותנת אותו בזמן הרכבת מפרט ) כמו זה - https://tms.co.il/nhd15 המחיר עבור מערכת מינימלית יוצא 7350 ש"ח.

22. Started by pakomako,

אני לא צריך מחשב שלם אני צריך: לוח אם מעבד - אינטל quad זכרונות - 4 GB DDR3 שני מארזים אחד למחשב ישן יותר ואחד למחשב שיכיל את מה שנתון למוזיקה ומשחקים, יש לי כבר כרטיס מסך.. אם אפשר מארז הכי שקט שאפשר אפשרות לחריגה קטנה... .

• 6 תגובות
    • 974 צפיות
  23. Started by ShayKing,

הוא שווה תמבצע הזה או שהמחשב על הפנים ואם הוא שווה תמחיר

• 7 תגובות
    • 974 צפיות
  24. היי ! אני דיי מתחיל בכל העניין של אוברקלוקינג ו אני רוצה לשדרג את המחשב הנוכחי שלי (ראה מפרט שלי) כדי שאני יוכל לעשות קצת דברים רציניים איתו אני צריך לשדרג רק את הדברים הבסיסים (מעבד,לוח אם, זיכרון, כרטיס מסך ) יש למישהו הצעות???

• 4 תגובות
    • 974 צפיות
  25. Started by shlooki,

שלום רב: אשמח לתגובתכם. אני צריך את המחשב הבא לצרכים הבאים: כל הדברים הבסיסים אינטרנט(הורדות מידיי פעם) אופיס יש לי משחק אחד שאני מתכוון להריץ עליו והוא x-plane. זהו סימולטור טיסה חדשני לפי האתר כתוב שכל nvidia יעשה עובדה טובה אבל זה לא כל כך ברור. הקלטה מהטליויזה וסרטים. דגש על הקלטה כי אני נוסע הרבה ורוצה להקליט לי הרבה תוכניות. זהו המפרט של המחשב מפרט טכני מעבד Intel® CoreTM 2 Duo Processor P8400 2.26GHz ,800MHz FSB 3MB L2 Cache מסך רחב 15.4 WXGA WLED display Ultrasharp With Truelife רזולוציה 1280X800 כרטיס מסך Intel® Graphics Media Accelerator 4500MHD דיסק קשיח 250GB Hard Drive Serial ATA 5400RPM זכרון פנימי 2GBMB DDR2 800MHz (יוגדל ל4) אחריות שלוש שנים (לפי המל…

• 2 תגובות
    • 974 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.