ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,382 דיונים בפורום זה
-
תראו אין לי תקציב מוגדר. זה יכול להיות מחשב ב-2K וגם ב-ב-6K. המטרה היא כזאת אני חייל, וחוזר סופשים הביתה אבל במשך השבוע שאר המשפחה משתמשת בו השימושים שלו הם בעיקר גלישה באינטרנט. לשמוע מוזיקה (מחברים אותו לסטריאו) להוריד סרטים וסדרות תוכנות עריכת סרטים ותמונות (פוטושופ וכאלה) אבל לא ברמה גבוהה אלא ברמה חובבנית. ולגבי משחקים - אז שיוכל לסחוב משחקים אבל לא ברמה גבוהה ושיראו הכי חד והכי מהר שיש יעני לא ממש גיימר. מדי פעם ככה להוריד איזה משחק מגניב שיוצא לשחק בו טיפה וזהו. ללא מסך, ללא מקלדת,עכבר וגם לא צריך רמקולים שיהיה בו גם צורב אופטימלי שמעתי על LG או NEC הנפוצים האלה. זהו בערך אם אפשר המלצה לתקציב בשביל מחשב כזה וגם על הדרך מפרט אני אודה לכם תודה רבה
-
- 6 תגובות
- 961 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 8K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ללא חריגה 2. מה שימושי המחשב? משחקים ותכנות (מריץ שרת VMware ועליו שרת Web Server) חשוב שיהיה חזק. א) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: משחקים לדוגמא: GTAV / Call of Duty: Infinite Warfare רזולוציה: מקסימאלית הגדרות: גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי: לא, רק מארז עם המחשב. 4. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8? 8 5. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? כן 6. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? רק מערכת…
-
- 0 תגובות
- 961 צפיות
-
-
הרכבתי מפרט כולל מסך. דעתכם על המפרט + הצעות לשיפורים\שינויים יתקבלו בברכה מעבדי ?AMD? Price Units Total Athlon64 3200+ (S-939) VENICE CORE 560 1 560 לוחות אם למעבדי ?AMD? GIGABYTE Price Units Total K8N51GMF-9 s939, NF4, VGA, PCI-E, SATA II 350 1 350 זכרונות? DDR 400 Price Units Total 512Mb 400MHz Corsair (Value) CL2.5 275 2 550 כרטיסי מסך? Powercolor Price Units Total X800GTO16 256MB, TV, 2xDVI, PCI-E 1090 1 1090 דיסקים קשיחים? Samsung Price Units Total 160GB 7200RPM 8MB SATA II 380 1 380 מארזים? Price Units Total 4JA-L-DT807 ATX MIDI 500W Max Black 220 1 220 מסכים? SAMSUNG Price Units Total 740N 17'' LCD 8ms 1220 1 1220 Total price 4370 ¤ …
-
- 10 תגובות
- 961 צפיות
-
-
מחפש מפרט למחשב חזק תקציב עד 40,000 ש"ח (כולל כרטיסי GPU). אפשרות לשרת.
-
- 7 תגובות
- 961 צפיות
-
-
היי , ברשותי כיום E8400 עם 4GB זכרון וכ. מסך HD6900. אני מעוניין לשדרג את המחשב למטרת גיימינג (משחק בעיקר MMO ו MOBA ברזולוציה הכי גבוהה) אני מעוניין לרכוש : לוח אם. מעבד (i5) זכרון (8 או 16 ?! ) 2 כוננים קשיחים : אחד (256) SSD למ. הפעלה ומשחקים ואחד 2TB לגיבויים שלי ופרוייקטים אחרים. מארז קטן ושקט. ספק 1. אני לא מתכוון לעשות O.C. 2. המחיר לא רלוונטי , אני מעוניין לרכוש את מה שמבחינת עלות הכי כדאי היום. 3. האם להחליף כרגע את כ. המסך שיש לי או להשאר איתו לעוד מספר חודשים עד שיצאו דגמים חדשים ? תודה.
-
- 8 תגובות
- 961 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם! בת דודה שלי היום התקשרה ואמרה שהמחשב שלה מת היום(הוא היה בשלבי גסיסה מתקדמים כבר די הרבה זמן), והיא פשוט חייבת מחשב חדש בשביל שתי בנות שלה(בנות 6 ו12), אחרת הן פשוט ישגעו אותה. אבל מה, אין לה הרבה כסף להוציא כרגע, אז חשבתי, אולי יש אפשרות למחשב לא חזק, פשוט ביותר, שיתאים בעיקר לגלישה באינטרנט ומשחקים קטנים בשביל הבנות בסביבות 50ש"ח. לא יודעת אם עדיין אפשר לקנות פנטיום 4, כי לא נראה לי שהן צריכות יותר מזה, גם דיסק קשיח לא חובה יותר מדי גדול. אז מה דעתכם? יש אפשרות לקנות מחשב ב500 ש"ח ללא מסך? :s05: בבקשה תעזרו לי!
-
- 10 תגובות
- 961 צפיות
-
-
היי. הורים שלי רוצים לקנות לאחי הקטן מחשב נייח, ואני צריך את עזרתכם כדי להרכיב מפרט עד 1500 שקל. המחשב מיועד לילד בן תשע בשביל לימודים, סרטים, אינטרנט, ואם אפשרי אז גם למשחקים (לא משחקים הכי חדישים, אבל שמשחקים שיצאו ב4-5 שנים האחרונות יעבדו בצורה סבירה). אין צורך בציוד הקפי אלא רק במה שבפנים והמארז עצמו. 1. מה התקציב המקסימאלי? 1500 שקל. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? רצוי שיהיה עד 1500 שקל, אבל אם זה בלתי אפשרי לדרישות שציינתי, אפשר לחרוג בכמה מאות שקלים (עד 2000 שקל). 2. מה שימושי המחשב: תוכנות office, אינטרנט ואם אפשרי שיריץ משחקים (אין צורך בחדשים אבל מהשנים האחרונות). א) במידה והמחש…
-
- 6 תגובות
- 961 צפיות
-
-
היי, אחותי ובעלה מחפשים לקנות מחשב נייח חדש שיענה על דרישות בסיסיות (גלישה, צפייה בסרטים). 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000-3000~ א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? במידה וניתן לחסוך כמובן, לחסוך. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גלישה באינטרנט, צפייה אונליין, הורדות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). רוב הסיכויים שיחובר אליו מסך של 22-24", FHD כדוגמת Dell 2209W…
-
- 1 תגובה
- 961 צפיות
-
-
מטרות המחשב? בעיקר משחקים גודל המסך? 15.6 משקל רצוי? לא חשוב האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא בלוטות? לא גודל מינימלי של כונן קשיח? 250GB כונן CD/DVD? צורב? עדיף צוורב DVD כונן Bluray? לא האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? Dell, אבל זה לא קריטי המחשב בעיקר למשחקים - דברים בסגנון 2 Team Fortress, לא כבדים יותר מזה. לא חשובה הרצה של כמה משימות במקביל, יותר חשוב ביצועים במשחקים - הכל כמובן בגבולות התקציב. תודה רבה!
-
- 6 תגובות
- 961 צפיות
-
-
שלום רב לפני מספר ימים חבר טוב שלי ביקש שאבנה לו מיפרט למחשב שהוא מעוניין לרכוש אבל אין לי יותר מידי זמן אני מתחיל פרוייקט מודינג וגם אני בונה מיפרט לעצמי וגם נא לא לישכוח שאני לומד באוניברסיטה אז אין לי זמן ולכן אני מבקש את העזרה שלכם בתודה מראש רום דבר אחרון הוא רוצה I5 או I7 הוא אמור לבחור בין השניים מחר!!! 1. מה התקציב המקסימלי?5000 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?לנצל הכול במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?כ500 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב?הכול אינטרנט,אופיס,משחקים ברמה בינונית,ועריכת אודיו. א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו.אאאא אני לא יודע באיזה תוכנות ספציפיות הוא משתמש ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה? לשם פרנסה …
-
- 14 תגובות
- 961 צפיות
-
-
אני מחפש מחשב שאוכל להתקין עליו LINUX חייב CPU BIG ENDIAN ( לצורך בדיקת תוכנה שצריכה לרוץ על BIG ENDIAN ) כמו POWERPC האם מישהו יכול להמליץ איזה מחשב לקנות והיכן להשיג אין לי דרישות גרפיות או אחרות (רק מחשב בסיסי )
-
- 4 תגובות
- 961 צפיות
-
-
ניתן לחרוג בכ300 ש"ח, המחשב יהיה מחשב למשחקים, מסך רצוי כלול בתפריט בכל גודל של 22", רוחב של 16:9 ורזולוציה ל 1920*1080, רצוי קצב תגובה מהיר ביותר, יש צורך במקלדת פשוטה וזולה, אין צורך בעכבר ורמקולים, אין צורך בספק כוח, הספק כוח הקיים אצלי הוא Seasonic 620W Bronze 6*sata 2*pcie+120mm fan מתוכנן אוברקלוק בינוני, מערכת הפעלה מעודפת ווינדוס 7 ULTIMATE (לא כלול בתשלום), אני גר בסביבות ירושלים אם יש העדפה לחנות ספציפית בשבילם, יש צורך בשמירה על תמיכה בUSB3 בלוח אם ותכונת הLED של המסך עצמו המפרט שבניתי עד כה מעבד Intel Core i5-2300 Box ₪919 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=BX80623I52300 לוח אם Gigabyte GA-PH67A-UD3 ₪639 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?…
-
- 3 תגובות
- 960 צפיות
-
-
אני אשמח לקבל את עזרתכם למחשב שמתאים לי לאופיס + אינטרנט במחיר הכי טוב שאפשר לקבל. אמרו לי שבמחשבים זולים (כמו מעבדים D425,525) אני אגלוש ממש לאט ללא קשר למהירות הגלישה - אני לא יודע כמה זה נכון. תודה רבה, בני.
-
- 3 תגובות
- 960 צפיות
-
-
רוצה בבקשה המלצה על משטח קירור למחשב נייד מיני,בבקשה שלא יהיה יקר.
-
- 0 תגובות
- 960 צפיות
-
-
שאלה לי אליכם. במידה ואני רוצה לשדרג את המעבד שלי מ- i5 דור 2 ל- i5 דור 4 או 5 ומעלה או ל- i3 גם מדור מתקדם יותר - האם צריך להחליף בשביל זה את הלוח אם? או שאין צורך? תודה מראש על כל תשובה...
-
- 2 תגובות
- 960 צפיות
- 1 follower
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 a. האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל b. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ₪ במידה וזה ממש חשוב 2. מה שימושי המחשב: משחקים נטו a. במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב: CS GO TF2 ARMA 3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? כמה שיותר גבוה 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אין צורך בציוד היקפי 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה ח…
-
- 1 תגובה
- 960 צפיות
-
-
עבר הזמן וראיתי שאני יכול להשיג ת'כסף הזה ולקנות משהו בחו"ל בהזדמנות שאני נוסע לארה"ב בקרוב... חשבתי על כרטיס מסך זכרונות ספק טוב וקירור מים... מה אתם מציעים לי לקחת? מה הכי טוב שאפר לתקוע בתקציב הזה וכמובן אם תביאו לי לינקים אז בבקשה מחו"ל תודה מראש ATR
-
- 5 תגובות
- 960 צפיות
-
-
לוח אם : ASUS P6T WS PRO Intel X58 Chipset LGA 1366 Model ספק: Seasonic X-750 750W Active PFC Retail Modular מעבד : Intel Core i7 920 2.66Ghz (4.5Ghz OC) 8MB Cache Tray LGA 1366 זכרונות :OCZ Reaper DDR3 6Gb Triple Kit 1600MHZ CL7 OCZ3RPR1600LV6GK Model OCZ3605K 2 קיטים סך הכל 12 גיגה קירור למעבד : Arctic-Cooling Freezer XTREME (775) Extremely Quiet Twin Tower Solution כרטיס מסך : יחסית ישן 8800GT 512MB מארז : Silverstone Raven 2 black בקר בתצורת PCI-X : LSI SAS3041X-R SGL - PCI-X, 3Gb/s, SAS, 4-port דיסקים קשיחים : 3X300GB SAS 15K RPM 1X146GB SAS 15K RPM 10K Velocity raptor 150GB חייב למכור כדי לשדרג למחשב חדש או לקניית מק פרו או איימק.... ד"א כרגע מותק…
-
- 0 תגובות
- 960 צפיות
-
-
אני מחפש מפרט עבור אחי עד 2000 בלי מסך. שימושו העיקרי מיועד לצרכים משרדיים, מוזיקה וסרטי HD 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אם ההשפעה על המפרט גדולה אז כ-300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? לצרכים משרדיים, מוזיקה וסרטים (מיועד למהנדס אלקטרוניקה) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אין צורך 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? כונן אופטי, דיסק קשיח וכרטיס גרפי (יש לי כבר את GT 220 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 8 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם …
-
- 10 תגובות
- 960 צפיות
-
-
היי. ברצוני לקנות מחשב לצורכי גיימינג וסטרימינג בTwitch וכו' מה דעתכם על המפרט הזה: הצעת מחיר למערכת מחשב - www.plonter.co.il - המקום לאנשים שאוהבים מחשבים [table] [tr][td][/td] [td]מעבדים - AMD Socket - AM4 100-100000071BOX-PC - AMD AMD Ryzen7 3700X Gen3 8 Core/16 Threads - Base Clock: 3.6GHz - Max Boost Clock: 4.4GHz - With New PC Only - With Wraith Prism with RGB LED - 65W TDP - Box... במלאי - שלוש שנים אחריות[/td] [td]כמות: 1 ₪1498/1468[/td] [/tr] [tr][td][/td] [td]לוחות אם - AMD Socket AM4 ROG-CROSSHAIR-VII-HERO-PC - ASUS AMD AM4 socket With New PC Only - X470 chipset - 4x DDR4 up to 3600MHz memory - HDMI,…
-
- 0 תגובות
- 960 צפיות
-
-
היי אני מחפש לרכוש לפטופ לקראת התקופה הסטודנטיאלית. כנראה שמה שאעשה איתו זה לראות סרטים, לכתוב עבודות לאוניברסיטה, לגלוש באינטרנט ובעיקר לשחק משחקים כבדים. הייתי רוצה שיוכל להריץ חלק משחקים כמו סדרת Crysis, סקיירים עם מודים ודומיהם בהגדרות Ultra. כמו כן, הלוואי שיהיו לו חיי סוללה סבירים. אשמח לעזרתכם, תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 960 צפיות
-
-
אחרי שלפני חצי שנה התחדשתי במסך אסוס 279 (1440p 165hz) , והמתנתי בסבלנות עם ה1070 שלי עד שיגיעו הכרטיסים החדשים ,הגיע הזמן להתחדש במחשב חדש,שינצל טוב את המסך רק מה? ,אני מבצד שאוהב להנות ,פחות מהצד שבין בבחירת חומרה ,ואין לי רצון לעשות טעויות שאני משקיע סכום כזה. אז אני זקוק לעזרה שלכם כאמור התקציב הוא 11k מקסימום, נטו למחשב ,ללא ציוד היקפי או מערכת הפעלה, (אין חשיבות לרעש של המחשב,אבל אם אפשר שקט אז למה לא) אל תרגישו חובה להגיע לסכום הזה כי זה התקציב שרשמתי ,אשמח לשלם גם פחות מזה אז כמו שרשמתי ,השימוש הוא עבור גיימינג ב1440p,במטרה להגיע כמה שיותר קרוב ל165 fps . התקציב לא כולל כונן , יש לי evo 860 1tb שאני יעביר למח…
-
- 1 תגובה
- 960 צפיות
-
-
הוא שווה תמבצע הזה או שהמחשב על הפנים ואם הוא שווה תמחיר
-
- 7 תגובות
- 960 צפיות
-
-
מחשב נייד לתלמיד תיכון בכ- 2,000 ש"ח 1. מה התקציב המקסימאלי? עד 2,500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מחשב נייד לתלמיד תיכון. בעיקר אופיס, אינטרנט, צפייה בסרטים. ** לא לצורך משחקים ** א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? נמו…
-
- 3 תגובות
- 960 צפיות
-
-
אישית אני לא סובל מסך רחב, כי אני משתמש בנייד בעיקר בשביל טקסט, וברחב יוצא שיש שוליים ענקיים שהם ריקים לגמרי, ובאופן כללי זה דבר מעצבן ונותן תחושה של אי פרופורציה. כך שכל נייד שאני חושק בו, אני ישר רוצה לבדוק אם הוא רחב, הבעייה היא שזה לא כתוב בשום מקום בצורה ברורה ונורמלית, ויש כל כך הרבה מונחים מבלבלים שאני טובע. 1. WXGA זה מסך רחב? או מה בדיוק?? 2. מה זה 15.4 או 14.1 או כל הנקודות האלה, האם זה אומר שהמחשב הוא מסך רחב? 3. תכלע'ס, איך אני יכול לדעת מה זה מסך רחב ומה לא? ברשימה המצורפת פה למשל, איך אני יודע מה רגיל? http://www5.pc.ibm.com/europe/products.nsf/Products?openagent&brand=Thinkpad&series=ThinkPad+T+Series ובכלל נראה שהמסך הרגיל הוא זן הולך ונכחד, לא?
-
- 8 תגובות
- 960 צפיות
-