עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום לכולם, ברשותי X61 עם 2 GB זיכרון. מעבד 7100, מקום פנוי בHD - 30~ כאשר אני מפעיל את המחשב ישנה שלוקח לו הרבה זמן ל"טעון" את האיטרנט האלחוטי (משמע - לוקח לו בין 1-2 דק' עד שמופיעים שנ האייקטנים הללו). ניטרלתי את כל התוכנות שאני מכיר שניתן לנטרל בסטארטאפ (מצ"ב תצלום מסך). האם ניתן לנטרל עוד דברים? האם יש למישהו רעיונות איך לזרז את קצב העלאת חלונות? תודה מראש, צחי [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 996 צפיות
  2. Started by yaniv_appX,

1. מה התקציב המקסימאלי?5600 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?100 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים וסרטי HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).מזדמן ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).gta v far cry 4 shadows of mordor battlefield 4 the witcher 3 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן…

• 9 תגובות
    • 996 צפיות
  3. Started by Hadas89,

שבת שלום..אשמח להתייעץ איתכם בנוגע לרכישת מחשב נייד. אני מתלבטת בין שני הדגמים הבאים 1.LG - R405-A.C225E 2. Lenovo n200 TY2BWIV אציין שההתלבטות היא לגבי איזה מבינהם איכותי ואמין יותר בטווח הארוך (מה יחזיק/ישרוד יותר זמן) תודה מראש ושבוע טוב

• 4 תגובות
    • 996 צפיות
  4. אחרי ששיגעתי אותכם הרבה מאוד זמן החלטתי להגדיל את התקציב שלי בגלל דרישה למסך חדש. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? להוציא את המירב מהתקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ללא חריגה עדיף 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Crysis 2/COD4/Skyrim -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). נדרש לכלול במפרט מסך 23 אינץ -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב…

• 11 תגובות
    • 996 צפיות
  5. Started by x-boy_24,

שלום אני צריך מפרט למשחקים עד 4700 שקל תודה מראש

• 18 תגובות
    • 995 צפיות
  6. Started by Yehudaa,

שלום , אני רוצה לקנות נייד בתקציב לא יותר מ4.5 (בלי חריגות ) אני גר ליד חיפה ככה שאני לא רוצה לקנות מהמרכז אז אני יכול לקנות מפנדה נעה ksp (כדאי לקנות מ ksp? ) באג וכולי .... כל חנות מקיסריה וצפונה . אני מתלבט בין הדמים האלו Lenovo 3000 N100 Intel® Core 2 Duo T2450 2.00GHz 1GB 120GB TY0FVIZ * http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=60_292_2172&products_id=18355 DELL Inspiron 6400 Intel® Core Duo T2450 2GHz 533FSB 2GB 120GB IN-RC03-170 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=60_479_2181_2469&products_id=18627 (TY0FVIZ) 2GHz Lenovo 3000 N100 http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=5404&perur=2&t=1&c=313 הארות הערות והצעות ית…

• 5 תגובות
    • 995 צפיות
  7. Started by INnOUT,

1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כ700 ש"ח רק אם ממש הכרחי 2. מה שימושי המחשב? הכל- וטיפונת גיימינג. יותר תכנות, גלישה במספר רב של חלונות במקביל- עד 30 חלונות, מדיה סנטר לHD מלא בDLNA (המחשב יחובר למסך 23" ולמסך 47" במקביל), עריכת וידאו בFHD, הקמת Virtual machine לצרכי תכנות, עריכה גרפית, עריכת אודיו (אין צורך בכרטיס קול יוצא דופן במיוחד, רק חומרה מהירה), רכזת לאזעקה ובית חכם עם IVR (ציוד קיים ומתממשק בUSB), שרת ענן בדומה לCitrix עבור שימושי אופיס לכמה קליינטים ועוד משימות משונות רבות ואחרות. חשוב לי לציין, אני מולטיטסקר כבד מאוד, נכון להיום יש לי שני לפטופים וPC- שלושתם…

• 0 תגובות
    • 995 צפיות
  8. היי חברים, מעוניין להרכיב מחשב לאח של החברה, אני כבר כמה שנים טובות לא עוקב ובקיא בחומרה אז אשמח להתייעצות איתכם. אולי זה יהיה קשה אבל דרוש מפרט בתקציב הנ"ל למשחקים, בדגש על כרטיס מסך כמה שיותר חזק שיהיה ניתן להכניס, ו4 ג'יגה זיכרון. תודה רבה מראש

• 4 תגובות
    • 995 צפיות
  9. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2,000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, גלישה באינטרנט עריכת סרטים בקטנה. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, ר…

• 1 תגובה
    • 995 צפיות
  10. Started by play2,

אני צריך מחשב שיריץ משחקים חדשים טוב שהייה כולל מסך 17' כונן 1.44 לא צריך עכבר ומקלדת (עדיף שהייה צורבdvd) המחשב למטרות משחקים לא לOC תודה.!

• 10 תגובות
    • 995 צפיות
  11. Started by saphisto,

* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), תכנות, אינטרנט צפייה בסרטים * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? גודל 15.6 * רזולוציית המסך? FHD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? אין דרישה מיוחד * משקל רצוי? אין דרישה מיוחד * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) אין דרישה מיוחדת * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...) אין דרישה מיוחדת * Bluetooth? כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) - שיהיה -SSD אפשר אבל לא חייב HDD לאחסון * כונן אופטי? לא משנה * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? …

• 2 תגובות
    • 995 צפיות
  12. אני מעוניין לשדרג את המחשב (מעבד, לוח אם וזיכרונות). אני מתלבט אם עדיף לי: מעבד i7 s2011 עם צ'יפסט x79 או מעבד i7 s1155 עם צ'יפסט z77 אני מעוניין בלוח של asus. אשמח להכוונה גם בנוגע לזיכרונות. השימושים שלי הם בניית אתרים, משחקים ויצירת מוזיקה בקיובייס. תודה.

• 4 תגובות
    • 995 צפיות
  13. Started by e3user,

יש לי מפרט למחשב שאני מעוניין לקנות, הציעו לי עליו בחנות 11K ויש לי תקציב של 10K במידה ויש פה מוכרים של חנויות מחשבים שיכולים להתגמש שלחו לי פה הודעה והקנייה תתרכש דרככם • מעבד Intel i7-8700K • קירור מים למעבד Antec Mercury 360 • לום אם Asus ROG STRIX Z370-F GAMING • זיכרון Crucial Ballistix Tactical 16GB • כרטיס מסך Asus ROG-STRIX-GTX1080TI-O11G-GAMING • דיסק קשיח Samsung SSD 850 EVO 2.5" SATA III 500GB • דיסק קשיח Seagate Barracuda 3.5" 7200RPM SATA III 2TB • מארז Bequiet PURE BASE 600 WINDOW ORANGE • ספק כח Antec EA550G • גוף קירור למארז Corsair AF120 Quiet Edition • מסך מחשב Benq ZOWIE XL2411 • כ…

• 2 תגובות
    • 995 צפיות
  14. Started by ShayKing,

הוא שווה תמבצע הזה או שהמחשב על הפנים ואם הוא שווה תמחיר

• 7 תגובות
    • 995 צפיות
  15. Started by zombie,

ברשותי המפרט הבא לוח אם gigabyte p35 ds3l 4gb ddr2 800 MHz Intel q6600@2.4 ghz היה עד לא מזמן סoc ל3.2ghz Ati 4870x2 תקציב 2000 ש״ח השאיפה היא להריץ asseto corsa בהגדרות הגבוהות ביותר ברזולוציית 1920x1200. האם לשדרג כרטיס מסך או ללכת כבר על מחשב חדש? בתודה מראש!

• 6 תגובות
    • 995 צפיות
  16. Started by mlazar,

אני צריך מפרט או המלצה על מוצר ספציפי למחשב נייד לשימוש בתוכנת QBASE להפקת מוסיקה (הקלטות, בישולים וכד'). בלי לקרוע את הכיס יותר ממה שצריך.

• 1 תגובה
    • 995 צפיות
  17. Started by soundf,

שלום בניתי מפרט . בעיקרון השימוש העיקרי שלי הוא אינטרנט וסרטים. המחשב יהיה מחובר ל LCD בחדר רוב הזמן ומתי שאני ירצה להתפנק הוא ירד איתי לסלון כדי לצפות בסרטי תלת מימד\HD רצינים (lg LW450Y ) כמובן הרצון הראשי שלי הוא שהמחשב יריץ לי סרטי HD\תלת באיכות גבוהה ככול האפשר (למרות שהכ.מסך אונבורד) ויתמוך בכל הפורמטי האודיו \ווידאו המתקדמים והנפוצים היום... כמו כן בעתיד אני מתכנן (שאני יפתר מהPS3) להוסיף כ. מסך כדי לשחק בעיקר משחקי פעולה. ואולי אולי לעשות את המחשב האקינטוש (החומרה תואמת) *חשוב לדעת שיש לי מהמחשב הישן כונן DVD, 1TB+500G הרד דיסק . 8) מעבדי אינטל‏ Price Units Total Core i5 2500 3.3Ghz, s1155, 6MB, GPU Core, Tray 970 1 970 לוחות אם למעבדי אינטל‏ G…

• 3 תגובות
    • 995 צפיות
  18. Started by ohad5g,

Name ati Radeon HD 5830 Codename RV870 Technology 40 nm Memory size 1024 MB Memory type GDDR5

• 1 תגובה
    • 995 צפיות
  19. שלום לכל המבינים קיבלתי מספר הצעות מ- TMS (אני תושב הקריות) לגבי מחשב בסיסי לטובת אופיס, משחקי אינטרנט, סרטים מהאינטרנט (לא HD) וסימס. אני לא צריך OC. שקט - 8. לא צריך מערכת הפעלה ולא ציוד היקפי. קיבלתי הצעות על מערכות מורכבות מראש שמוזילות את המחשב לעומת מורכבות לפי מפרט מסויים. אני מתלבט אם זה מספיק טוב או שכדאי להשקיע עוד. מחשב 1: AMD Office Desktop מעבד: AMD Dual Core 240 2.8Ghz - כמות: 1 - ₪0 לוח אם: Gigabyte GA-M61PME-S2P - כמות: 1 - ₪0 מארז: Foxconn TLA436 Black/Silve Case - כמות: 1 - ₪0 ספק כוח: Raidmax 400W (by Delta) 25A @ 12V MAX Tested - כמות: 1 - ₪0 זיכרון: 2גיגה זיכרון DDR2 מהירות 800מגה הרץ תוצרת Samsung או Transcend או A-Data - כמות: 1 - ₪110 כרטיס מסך: כר…

• 9 תגובות
    • 995 צפיות
  20. Q6600 DQ6-X38 ocz reaper 2gb 800mhz EB מארז Aurora 570s BLACK BFG 8800GT OC1 X2 WD250GB AAKS ASUS 20X14 BLACK CORSAIR 520HX HR-03 (יורכב במקום הסטוק של הGT) 120 Ultra Extreme יורכב גם במקום הסטוק של אינטל. מתוכנן OC,לכן קניתי את הקירורים HR3 וEXTREME,לא יעלה על דעתי לעשות OC עם הסטוק של אינטל :\ אני לא מתכנן RAID,ותמיכה בDDR3 לא ממש רלוונטית לי כרגע.

• 14 תגובות
    • 995 צפיות
  21. Dell Inspiron 15634 Laptop 8GB Memory 1TB Hard Drive Moon Silver לא מוצא יותר את המפרט הספציפי אונליין (לפחות לא הזהה) כי הם סיימו את המלאי והעמוד הוסר. הוספתי קבצים עם הפרטים הטכניים. מעבד INTEL CORE i7-4500 cpu 2.4GHz 8GB RAM הכול בקבצים תכלס.. עלה לי 740USD באפריל. רוצה למכור אותו ולקנות משהו קטן יותר שמתאים לנסיעות. תודה!!

• 0 תגובות
    • 995 צפיות
  22. מישהו יכול לתת לי הצעה למחשב חדש ב3000-3500 ¤?? אני צריך לקנות מפני שכרגע יש לי פנטיום 3 ואם אני משדרג את הדברים הבסיסיים כמו מעבד,לוח אם,זכרון וכ.מסך אני תצריך גם לקנות מארז שכולל פלופי וסידי רום וכל השאר.. אני צריך גם לדשעת איפה הכי שווה לי לקנות.. השימוש שלי במחשב הוא בעיקר למשחקים ואינטרנט.. אני צריך משהו יחסית טוב שיחזיק להרבה זמן.. תודה מראש..

• 2 תגובות
    • 995 צפיות
  23. שלום לכולם אני מחפשת מחשב טבלאט ללימודים שלי, ונתקלתי במחשב הזה מיותר לציין שאני מחפשת משהו זול ופשוט (בעיקר תוכנות אופיס ופייסבוק חחח) רציתי לדעת אם אתם יודעים אם הוא נתמך בעט סטייליס? בנוסף ביוטיוב אני ראיתי הרבה סקירות אבל כולן רשמו מספרים שונים asus Transformer Mini T102HA- GR015T וביוטיוב נכתב ASUS Transformer Mini T102HA-C4-GR האם זה אותו הדבר האם זה שונה לחלוטין מה שונה? בבקשה תעזרו לי.....

• 0 תגובות
    • 995 צפיות
  24. שלום רב, אבקש עזרה בבנית מפרט: 1. מה התקציב המקסימאלי? 2-3 אלף. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אפשר לחרוג עוד 500 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית כבדה מקצועית - photoshop, flash professional וכו' א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). רשמתי למעלה, מחשב לעבודה מקצועית. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/ג…

• 1 תגובה
    • 995 צפיות
  25. ברשותי מחשב נייד דגם - Gatewey ML6714 , המחשב בן כשנתיים וחצי ולפני כחודש איבדתי את השנאי מתח. השבוע רכשתי שנאי חדש, כשחיברתי את המחשב למתח בעזרת השנאי המחשב מסרב להדלק. לקחתי אותו לבדיקה במעבדה השנאי נבדק ונאמר לי שהוא בסדר וגם מספק מתח יציב. אבל הטכנאי לא מצא את התקלה והודיע לי שהתיקון יעלה 600 ש"ח אם הוא יצליח לתקן ובמידה ולא לא ידרוש תשלום, אבל מייד הוסיף שהוא מוכן לקנות את המחשב ב 500 ש"ח במצבו הנוכחי למרות שבאתר הם מציינים שהם נותנים פרוט מדויק של התקלה. הלכתי למעבדה נוספת והסיפור חזר על עצמו פחות או יותר. וזה לא השאיר עלי רושם חיובי למרות שאני יודע שחומרה במחשבים ניידים זה עניין קצת יותר מסובך. והשאלה שלי היא, אם למישהו יש רעיון? או מכיר מעבדה אמינה?. אשמח לתגובות.…

• 2 תגובות
    • 995 צפיות

דיונים חדשים בפורומים