ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,431 דיונים בפורום זה
-
תקציב: 4000 ש"ח. שימושים: צפייה בסרטי HD ועריכת סרטי HD. אין צורך בדיסק קשיח או במערכת הפעלה וגם לא מתוכנן OC. תודה מראש לעוזרים.
-
- 10 תגובות
- 975 צפיות
-
-
אני מיתכוון ליקנות מחשב נייד. אבל אני מיתלבט בין IBM ל DELL טוב,אז ככה.. למי שמבין,אני אסביר את הצרכים שלי למחשב נייד: מחשב במיוחד לאופיס ומשחקים,מהיר וביתי. שאפשר לינשוא אותו ממקום למקום, ומחשב אמין. הערה: אני מיתכוון גם למפרט הנייד. תודה רבה למי שעוזר
-
- 9 תגובות
- 975 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? office-עבודה משרדית 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. טסים לחול עוד שבוע אפשר דיוטי פ…
-
- 0 תגובות
- 975 צפיות
-
-
חברי הפורום שלום. אבקש את עצתכם ועזרתכם בקביעת מפרט למחשב שלם, כולל מסך, לשימושים ביתיים סבירים (אינטרנט, קצת משחקים וכד'). התקציב - רצוי כמה שפחות, אבל נקבע גבול עליון של כ 5000 ש"ח. אני חשבתי על מעבד E4300 ולוח GA-965P-DS3 או לחילופין מעבד X2 4600 או X2 4800 ולוח M2N-E. האמת - זה לא ממש משנה, כי גם המחשב הנוכחי מספק אותי ברוב המקרים. בקשר לשאר המפרט: זיכרון - 2GB של DDR2 בתדר 667MHz, או אפילו 800MHz אם ההפרש בינהם מאד קטן. דיסק קשיח - 250GB בחיבור SATA. צורב -DVD, רצוי בחיבור SATA. כרטיס מסך - לא צריך משהוא חזק, חשבתי על ה 7600GS או ה 7600GT, שכן מחירו ירד עקב יציאת ה 8600GT (שהביקורות לא ממש משבחות, אגב). חשוב שתהיה יציאת טלויזיה (למרוב שלרובם המוחלט יש יציאה כז…
-
- 8 תגובות
- 975 צפיות
-
-
הגעתי ל2 דגמים אחרונים שעולים אותו מחיר http://ksp.co.il/?uin=16274 DELL VOSTRO היתרונות סדרה עיסקית - יש עליו המלצות טובות ברשת אומרים שהוא בנוי טוב יש לו תאורה במקלדת(טוב להרצאות שהרבה פעמים חשוך - נוח להקליד) יכול להגיע עד ל16GB RAM מהירות Hard Disk 7200 Rpm יש יציאת msata ככה שבעתיד אני אוכל לשלב SSD http://ksp.co.il/?uin=16360 SAMSUNG יש לו 8 ראם ולא 4 כמו בדל הכרטיס מסך קצת יותר טוב(יש לו 2 גיגה זכרון גראפי בניגוד לגיגה בדל) יכול להגיע עד 8 GM RAM מקסימלי מהירות Hard Disk 5200rpm אני לא יודע אם יש יציאת msata איך אפשר לברר ? שימושים שלי - תכנות(בקרוב סטודנט שנה א' מדמ"ח) אינטרנט(עבודה עם לפחות 10-15 טאבים) ומידי פעם גיימינג קל(בעיקר פיפא) השאלה מה עדיף ?
-
- 6 תגובות
- 975 צפיות
-
-
אני מעוניין רק במערכת I7 החדשה של אינטל שיורכב בה המפרט הבא : שמיועד ל- OC ומשחקים כבדים מעבד 920 INTEL לוח אם ASUS P6T DELUXE מאוורר למעבד ULTRA 120 EXTREME 1366 RT 1. איזה מאוורר איכותי כדי להוסיף עם מקסימום איוורור 2. יש מאמר שיש את הגירסה בנחושת האם הוכיחה שמקררת יותר מהרגיל , באם כן איפה ניתן לראות מארז Lian-Li PC-A71 Black כרטיס מסך 4870 ספק כח טרימלטק 600 W 3. מחפש כונן שיצרוב מהיר קבצים בדיסק DVD 8.5 4. הביוס מגיע לעידכון 2 MB איך מעדכנים את הביוס ? צריך חומרה מיוחדת ? 5. מחפש זיכרון איכותי לOC 6 GB עם עדיפות ל- CL 8 חשוב באם משהו חושב על חומרה אחרת נא בבקשה להסביר מדוע ???
-
- 12 תגובות
- 975 צפיות
-
-
סליחה אם אני הופך למטרידן עם השאלות הללו, אבל אני לא מוכן לקנות מחשב נייד לפני שאני מתייעץ איתכם: כל הנתונים זהים, כאשר ההבדל היחידי בין שני הלפטופים שאני מתלבט בינהם, הוא המעבד: מצד אחד - core i7-720QM 1.6Ghz מצד שני - Core i5-450M 2.4Ghz תודה
-
- 3 תגובות
- 975 צפיות
-
-
בהמשך לאשכול הזה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=289436.0 שבו ביקשתי הרכבת מפרט, החלטתי להעלות קצת את התקציב ולהתבסס על מה שהציעו לי בשביל להרכיב מחשב (הלכה המצלמת וידיאו שתכננתי לקנות [=) אז ככה, זה 5000 עכשיו +\- כולל המסך.. לזה הגעתי: (לא רוצה OC, לא יודע למה.. אולי בכלל כדאי יהיה לעשות אבל אני לא מבין בזה מספיק ולא יכול לתאר לעצמי את ההבדלים ואת התוצאות (מכל המובנים)) זה ב TMS.. קטגוריות מוצרים מחיר כמות מעבדים Intel Core 2 Duo E6550 2.33Ghz Conroe OEM E6550T ¤ 945 1 לוחות אם Gigabyte GA-P35-S3L Conroe Support GP35S3L ¤ 566 1 מארזים Compucase HEC 6A19 400TRT Black ¤ 421 1 זיכרונות Corsair 2GB (2x1GB) Value Select DDR2-800 CL5 C2G800 ¤ 458 1 קשיחים …
-
- 11 תגובות
- 975 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מבקש המלצה לגבי קניית מחשב נייד. לא חשוב לי המותג. מה שכן חשוב לי במחשב זה הרצת סרטים באיכות הגבוהה ביותר (דרך כבל HDMI לטלוויזיה) ובנוסף חיי בטרייה טובים. בנוסף, חשוב לי שהמחיר יהיה כמה שיותר סביר (אני לא רוצה להשתולל). תודה לכולם מראש.
-
- 0 תגובות
- 975 צפיות
-
-
אני זקוק למפרט מחשב לצורך עיבוד ועריכת ווידאו וקצת גרפיקה לצורך כך אני זקוק למפרט שיכלול מעבד, זכרונות, לוח אם, וכרטיס מסך. שאר הדברים כגון כוננים קשיחים מארז וספק כח קיימים אצלי תקציב עד 4000 ש"ח אם אפשר פחות גם טוב חשוב לציין שלוח האם צריך להיות איכותי וחזק מבחינת הרכיבים עם יכולת עבודה בריבוי כונני SATA ו USB
-
- 9 תגובות
- 975 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני בקרוב קונה מחשב חדש (לפחות את רוב החלקים הרלוונטים) ואני צריך עזרה בתכנון המפרט. ישנה העדפה עצומה לחברות כמו ati, nvidia, asus, intel וכו'. המפרט יכלול הכול חוץ ממארז, ספק כוח וקירור למעבד (הם יקנו בארץ ללא קשר לתקציב). בלי ציוד היקפי, יהיה אוברקלוק קטן. ללא תוכנות נלוות. השקט חשוב, לכן אקנה קירור מים בארץ. אין צורך להתחשב בחלק זה. מתכנן לשחק בעיקר במשחקים כמו Crysis, COD וכו'. כפי שצוין למעלה, התקציב הוא 1300$. אין צורך לנצל את כל התקציב אלא אם זה צורך ממשי. המחשב צריך להחזיק בסביבות ה2.5-3 שנים, לכן עדיף שהחלקים יהיו חדשים. תודה רבה, עמרי.
-
- 10 תגובות
- 975 צפיות
-
-
שלום אני צריך המלצה למחשב מיני נייד בעיקרון המחשב יהיה רוב הזמן באוטו מחובר למערכת השימושים הם מוזיקה קליפים לפעמים ואינטרנט (יוטיוב וכאלה) מוכן להשקיע עד 1500 שח כמובן שעדיף כמה שפחות וחשוב שיהיה מטען לרכב (בתוספת תשלום..) תודה
-
- 1 תגובה
- 975 צפיות
-
-
תקציב מקסימלי 4500 ולנסות לא לעבור את זה. העבודה בעיקר משחקים אבל גם אינטרנט והורדות. אני רוצה לשחק על רמת רזולוציה גבוהה ושהמשחקים החדשים ירוצו חלק, בנוסף אני רוצה גם מסך במפרט. כולל מסך , אני מעדיף להשקיע יותר בחלקים הקריטיים ואולי בעתיד אני אשפר את הציוד ההיקפי. המחשב שלי עכשיו די רועש אז אני רוצה מחשב שיעבוד בשקט גם בזמן ריבוי פעילויות ושיהיה גם נגד אבק אם אפשר. לא יודע איך עושים OC אז לא מתוכנן OC. לא להוסיף מערכת הפעלה. אני רוצה שבעתיד אני אוכל לשדרג ולהתאים את המחשב לאותו זמן, שיהיו אופציות שידרוג עתידיות. עדיפות לחנויות RSM או KSP.
-
- 7 תגובות
- 975 צפיות
-
-
שלום, מבקש המלצה למחשב נייד עם הדגשים הבאים זכרון RAM של 8GB או 16GB לפחות 1TB של אחסון INTEL I7 מסך 15.6 אחריות רשמית ל - 3 שנים כרטיס מסך ומעבד מדגמים טובים ומתקדמים רוב רובו של השימוש הוא לצרכים ביתיים: אינטרנט בעיקר (לא לגיימרים), חיבור לטלוויזיה לצפייה בסרטים תודה
-
- 6 תגובות
- 975 צפיות
-
-
שלום לכולם. אחרי 3.5 שנים, הגיע זמני לקנות מחשב חדש. הוא מיועד בעיקר למשחקים. התקציב שלי הוא 5,000 ש"ח, ללא ציוד היקפי. אני מריץ על Windows 7, עם מסך ברזולוציה טבעית של 1680 על 1050. עוד פרטים: * לא חשוב לי מאוד שהוא יהיה שקט (זה עדיין נחמד), ואני לא מתכוון לבצע אוברקלוק, אבל עדיין הייתי רוצה קירור קצת יותר נורמלי למעבד - במחשב האחרון שלי היה לי Thermaltake V1, והייתי מאוד מרוצה ממנו. הייתי שמח לקנות קירור בערך באותה הרמה. * אין לי העדפה לחנות ספציפית. היתה לי התנסות מאוד חיובית עם tms, אבל זה לא קריטי. אם יש לכם המלצה לחנות אחרת, תצעקו. * אם לסמוך על נסיון העבר, יש סיכוי מכובד שאני לא אשדרג את המחשב בכלל עד שאני אחליף אותו, 4 שנים מאוחר יותר. * לצורך לכידת תמונות…
-
- 4 תגובות
- 975 צפיות
-
-
-המחשב מיועד לגיימינג. -ניתן לחרוג מהתקציב עד500 ש"ח יותר. -המפרט לא כולל כרטיס מסך שנקנה בנפרד מה שמוריד את התקציב לעד 6500 ש"ח -כרטיס המסך הוא Gigabyte GeForce GTX 1070 WF OC Edition 8GB GDDR5 -רזולוציה מומלצת היא 1080P למשחקים כמו DOOM החדש, BATTLEFIELD 1 ורוב המשחקים החדשים וישנים יותר כמו HALF LIFE 2 -הקנייה מתוכננת לחודש ינואר הקרוב -אני מאוד לא בטוח לגבי לוח אם אז אשמח להמלצה ספציפית יותר. -מעבד וSSD לא ניתנים לשינוי. המפרט הוא: הצעת מחיר למערכת מחשב - www.plonter.co.il - המקום לאנשים שאוהבים מחשבים [table] [tr][td][/td] [td]1[/td] [td]Intel[/td] [td]CM8066201919901[/td] [td]מעבדים - Intel Soc…
-
אהלן.. חדש כאן חבר המליץ לי על הפורום.. אני זקוק שמישהו יבנה לי מפרט למחשב לפי הפרטים שאני יתן למטה, תקציב לא ממש חשוב רק לא להגזיר טווח מחירים לא לדפוק לי 6000.. נגיד 4000 אז ככה אני זקוק למחשב בשביל הכל בעצם.. לשחק קצת (לא רציני בכלל) אבל עדיין שהכרטיס יחזיק לי לא איזה אחד מעפן שמשחקים של היום לא עובדים בו (ואני רוצה גם לחבר אותו לטלוויזיה).. אם לעצב פטושופ פלאש אול יעוד תוכנות זה חשוב עניין המעבד והזכרון.. ולהורדות.. אז שהמעבד יהיה נגיד 3.2 כפול ליבה או 3.6-8 אני לא יודע לא ממש מבין משו סבבה שיחזיק זמן ויהיה מהיר טוב.. זיכרון 1000 אולי אפילו 1500 אני לא יודע שמעתי שDDR טוב.. כרטיס מסך אמרתי כבר מה אני צריך.. לוח אם לא מבין, ועוד כמה לא מבין. יציאות USB שיהיו 6-8. צורב …
-
- 18 תגובות
- 975 צפיות
-
-
לא מתוכנן OC ד"א החנות הזאת טובה ? יש עליה המלצות טובות או שהיא כמו אייבורי ?....
-
- 5 תגובות
- 975 צפיות
-
-
התקציב פחות או יותר זה 5000-4000 וזה כבר בגבול אם יש לכם כל מיני אופציות בקרב המחירים האלה זה יהיה טוב * מטרות המחשב-משחקים (קלים עד כבדים), צפיה בסרטים (HDוכאלה), עריכה גרפית (תלת מימד) משחקים(כבדים) חדשים שיצאו יעבדו חלק באיכות טובה, שיוכל להפעיל תוכנות כבדות * גודל המסך- 15,6 ומעלה (שיהיה מסך באיכות טובה) * משקל רצוי 3 קילו (כמה שפחות) * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? משהו כמו 3 שעות ויותר * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו)לא יודע יציאות סטנדרטית רגילות כמו בכל מחשב נייד * בלוטות? לא חובה אבל שימושי אם יהיה * גודל מינימלי של כונן קשיח? 500 ומעלה * צורב DVD?לא חובה אבל שימושי אם יהיה * האם נדרשת אחריות בינלאומית …
-
- 10 תגובות
- 975 צפיות
-
-
אני מחפש לקנות לפטופ בעיקר לתכנות... מה שמאוד חשוב זה שיהיה נוח לכתיבה!!! לכל המתענתים שבינכם אם יש לכם המלצות אני אשמח מאוד... המקלדת הכי חשובה!
-
- 1 תגובה
- 975 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מפרט למחשב לשימוש משרדי(ימוקם בספריה ויעמוד לרשות המבקרים) בפחות מאלף שקל(הגבלה קשיחה, אי אפשר לחרוג בשקל).אם זה רלוונטי אני הולך לקנות שני מחשבים כאלו(כל אחד באלף שקלים). 1. מה התקציב המקסימאלי? 1000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לחסוך אבל לא קריטי. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אי אפשר לחרוג בכלל, גם לא בשקל(בירוקרטיה ונהלים של הארגון). 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מיועד להריץ חלונות 7, אופיס, גלישה ברשת וזהו בעקרון. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). המחשב יהיה בשימוש תדיר אך ללא ייעוד מיוחד(סוג של מחש…
-
- 4 תגובות
- 975 צפיות
-
-
היי, אני לא מצליח ליצור את הסמלים שנוצרים בצירוף SHIFT + מספר למשל הסימן @ אציין כי צירוף של SHIFT + אחת האותיות כן עובד - הבעיה היא רק עם הספרות. גם לחיצה על ספרה ללא SHIFT עובדת. אשמח אם מישהו יודע איך לפתור את הבעיה הזאת. גרסת החלונות היא חלונות 7 תודה
-
- 7 תגובות
- 975 צפיות
-
-
היי, אפשר לקבל המלצות למחשב טוב לגיימינג שיסחוב משחקים חדשים לשנה-שנתיים הקרובות? עדכון: מטרה: משחקים ותיכנות תקציב סביב 2000$ יכול להירכש מישראל ויכול להירכש מארה"ב גודל מסך 15"-17"
-
- 2 תגובות
- 975 צפיות
- 1 follower
-
-
אני מחפש מחשב חזק שיתאים לי לשימושים כמו עריכת וידאו "אינטנסיבית" ועבודה עם תוכנות תלת מימד. קראתי כל מיני המלצות וכרגע אני מסתכל לכיוון של Dell Precision M6700.. יש דעות? אולי המלצות אחרות? תודה!
-
- 7 תגובות
- 975 צפיות
-
-
תראו אין לי תקציב מוגדר. זה יכול להיות מחשב ב-2K וגם ב-ב-6K. המטרה היא כזאת אני חייל, וחוזר סופשים הביתה אבל במשך השבוע שאר המשפחה משתמשת בו השימושים שלו הם בעיקר גלישה באינטרנט. לשמוע מוזיקה (מחברים אותו לסטריאו) להוריד סרטים וסדרות תוכנות עריכת סרטים ותמונות (פוטושופ וכאלה) אבל לא ברמה גבוהה אלא ברמה חובבנית. ולגבי משחקים - אז שיוכל לסחוב משחקים אבל לא ברמה גבוהה ושיראו הכי חד והכי מהר שיש יעני לא ממש גיימר. מדי פעם ככה להוריד איזה משחק מגניב שיוצא לשחק בו טיפה וזהו. ללא מסך, ללא מקלדת,עכבר וגם לא צריך רמקולים שיהיה בו גם צורב אופטימלי שמעתי על LG או NEC הנפוצים האלה. זהו בערך אם אפשר המלצה לתקציב בשביל מחשב כזה וגם על הדרך מפרט אני אודה לכם תודה רבה
-
- 6 תגובות
- 975 צפיות
-