עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. אהלן, אני מחפש מפרט למחשב ביתי עד סדר גודל של 4000 ש"ח ללא מסך. (לא לחרוג בבקשה, אלא אם זה מסיבה ממש טובה ובלא הרבה כסף.) המחשב צריך לשמש לעבודה ומשחקים. אני לא hardcore gamer אבל אני כן רוצה להיות מסוגל להריץ משחקים חדשים בצורה איכותית וחלקה. היום יש לי GeForce 2 32MB של ASUS והוא כבר מאבד יכולת אל מול המשחקים. בקיצור, הנה דגשים למפרט: * מעבד 2.4GHz * זיכרון - 256 מגה. * HD - 40GB Maxtor * DVD-ROM * כרטיס המסך חייבת להיות עם יציאת DVI * בלי overclocking בשום רכיב ועוד שאלה: אם אני קונה מעבד 2.4 ג'יגה-הרץ, במהירות 533 מה"ז, איזה לוחות יתמכו לי בזיכרון במהירות 400 מה"ז? (בלי OC!) יש טעם בכלל או שעדיף להסתפק בזיכרון של 333 מה"ז? ההבדל משמעותי? תודה מראש לכולם.

• 2 תגובות
    • 992 צפיות
  2. Started by Zilberberg,

שלום שלוש שאלות לגבי r61 1. מה ההבדל בין r61 ל r61i והאם ההבדל הוא משמעותי? (ומהו זמן הסוללה של שניהם?) 2. האם הr61i והr61 הם טובים לסטונדט (לא שוקל יותר מדי, עובד עם אופיס בלי בעיות, עמיד לנפילות וכו') והאם יש מחשב נייד אחר יותר טוב מהם (במחיר של הr61) 3. איפה אפשר לקנות את המחשב הנ"ל באזור ת"א (לא חנות באינטרנט ולא בbug) תודה רבה על עזרה

• 12 תגובות
    • 992 צפיות
  3. Started by Proger1989,

Intel core 2 duo E7300 2.66 hz Gforce 9400 gt 2 gb ram Win 7 תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 992 צפיות
  4. שלום וברכה, הייתי רוצה להציג שתי מצגות פאוורפוינט שונות ( מכאן שכנראה חובה לינוקס/וינדוס ) לשני מסכי אל-סי-די בעסק , כמו כן הייתי שמח אם היה חיבור WIFI והמחשב היה קורא את המצגת מהרשת ( כדי שאוכל לשנות מרחוק .. ). האופציות היו לי עד עכשיו : 1. להעלות וידיאו ( דרושה המרה כל פעם לוידאו ) ל USB ולחבר אותו ל די-וי-די ( לא רלוונטי ). 2. לקנות מחשב משומש ( 200-300 ש"ח ) + לקנות כרטיס מסך נוסף + לקנות יו-אס-בי-ויפיי - ולהציג. 3. לקנות sheeva-plug ( יש לו ויפיי מובנה ) ב 99 דולר + 40-60 דולר ממיר יואסבי ל ויגיאיי - ולהציג את המצגת באופן-אופיס ( לא יודע איך לחבר 2 מסכים - צריך 2 מחשבים כאלה ? ). מה אתה אומרים ? אני יושב על זה כבר כמה לילות ללא פתרון ... ממש תודה לכולם !

• 4 תגובות
    • 992 צפיות
  5. שלום לכולם! אני מעוניינת ברכישת מחשב חדש למשחקים. האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל הכל. אפשר גם לחרוג, אבל עדיף שלא. מה הם השימושים הצפויים של המחשב? סרטים, משחקי MMO, Shooters, וכל מה שימנע ממני לסיים את התואר בקרוב. לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד? - גבוהות. האם יש צורך בציוד היקפי ? לא. אבל המלצות למסך איכותי 24"-23" עד 1000 ש"ח יתקבלו בברכה. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 בסביבות 7. הרעש משגע אותי. לא מעוניינת לעשות אוברקלוק. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה ו/או הרכבת מחשב בחנות? יש צורך בהרכבה בחנות. האם יש העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? שמעתי ש SkyPC או IQPC טובים, בכל מקרה לא אייבורי... האם חשוב לשמור על אופק שדרוג למעבד/זיכרון…

• 6 תגובות
    • 992 צפיות
  6. היי, יש לי את המחשב הזה לתיקון. התקנתי לו ווינדוס 7 אבל הוא לא מזהה כמה מהרכיבים כמו כרטיס הרשת וכו'. יש למישהו מושג מהיכן ניתן להוריד לו דרייוורים? תודה

• 2 תגובות
    • 992 צפיות
  7. Started by ido-nava,

יש לי מחשב נייד ASUS N55SF ואני מרבה להשתמש בו כאשר אני על המיטה... להבנתי, ממש לא בריא להשתמש בו כאשר הוא נמצא על הברכיים או מעל "האיזור הרגיש, אך אין לי ממש ברירה לפעמים.. הבנתי שיש כל מיני משטחי קירור ואחרים שמיועדים לכך וחוסמים את הקרינה שפולט המחשב... אשמח לשמוע המלצה על אחד כזה או אחר.. תודה!

• 3 תגובות
    • 992 צפיות
  8. אם כן - יש המלצות ל-15.6 אינץ ?

• 2 תגובות
    • 992 צפיות
  9. Started by asher_pa,

מעוניין במחשב למשחקים עד תקציב של 3500 ש"ח שיכלול : מארז לוח מעבד זיכרון כ.קול H.D כ.מסך ** את שאר הרכיבים כבר יש לי** ( לא משנה אם זה INTEL או AMD רק צריך שיהיה לפי סוג של GIGA BYTE -הלוח אם והכ.מסך) אודה לכם אם תוכלו להכין לי מפרט מפוצץ שיתאים לתקציב

• 8 תגובות
    • 992 צפיות
  10. היי חבר שלי צריך נייד ללימודים, שלא יהיה כבד וגדול מדי, ושהסוללה שלו תספיק להרבה זמן. מעבר לזה אין ממש דרישות. שלא יהיה HP ושהאיכות בניה תהיה טובה. טנקס :-*

11. המחשב שלי כבר ישן ועושה בעיות, אז אני מחפש מפרט למחשב חדש תקציב - סביבות ה-3200 (אפשר לחרוג או ההפך אם אפשר לחסוך) שימושים - גיימינג ושמיעת מוזיקה (רק שמיעה) אני מעוניין לשחק ברוב המשחקים בצורה חלקה כאשר אני על הגדרות בינוניות עם טיפה נטיה לגבוהות. בקשר למסך, אני יקנה בהמשך אם ארגיש צורך. ציוד היקפי - אין צורך בציוד היקפי שקט - מ-1 עד 10 השקט חשוב 8, כלומר בהחלט חשוב אבל לא קריטי. אוברקלוק - מה זה? אין צורך בחנות מסוימת.. רק שתהיה אמינה שדרוג - מעדיף שתהיה אפשרות לשדרג בהמשך (אבל לא באופן מאוד משמעותי) וואלה מי שעוזר מלך

• 8 תגובות
    • 992 צפיות
  12. Started by arik63,

היי .. המחשב הנוכחי שלי דיי תקוע ( בלשון המעטה ) .. ופירמוט וניקוי נוסף כבר לא אעשה לו .. ואני דיי תקוע עם הרבה עבודה ובלי מחשב מתלבט בין 2 מפרטים שהמליצו לי עליהם ( אם אתם יודעים על משהו יותר כדאי אשמח לדעת עליו ).. הצרכים הם בעיקר לעריכת וידאו / תמונות / גרפיקה,ובעדיפות קצת פחותה : 3D ( CINEMA4D ) התקציב הוא עד 5500ש"ח מפרט 1 : מפרט 2 :

• 5 תגובות
    • 992 צפיות
  13. Started by nick988,

המפרט בשביל חבר.. אז ככה הוא צריך מפרט חזק לקידוד סרטים עריכת וידוא.. הוא לא משחק במשחקים בכלל! הוא צריך שני מסכים+קרטיס עריכה... התקציב גמיש קצת פחות קצת יותר לא כל כך משנה... פירוט: מסכים עדיף 19 אני חשבתי על לג' 900 פ מעבד: אינטל כמובן זכרון גיגה ? הארדיסק 160 + ? מקלדת רמקולים צורב כונן דיסקים דיסקטים.. לא נירא לי שצריך... בעצות התרכזו במעבד לוח אם זכרון משכים כרטיס עריכה תודה מראש על המפרט

• 7 תגובות
    • 992 צפיות
  14. המפרט הזה טוב? יש בעיה כלשהיא? מעבד: 849 ₪ - * מבצע * - Quad Core i5 4460 3.2Ghz S1150 לוח אם: 379 ₪ - * מבצע * - Gigabyte GA-B85M-D3H S1150 זכרון: 199 ₪ - * מבצע * - 8GB Transcend DDR3 1600Mhz כרטיס מסך: 1679 ₪ - * מבצע * - Gigabyte GTX970 4GB WindForce3 OC 1114Mhz 4G DDR5 דיסק קשיח: 449 ₪ - * מבצע * - SSD Samsung 850 EVO 250GB SATA III דיסק קשיח: 269 ₪ - Seagate 1T 3.5'' Sata3 Barracuda 3 Years Warranty כונן אופטי: 85 ₪ - * מבצע * - Samsung DVD-RW X24 SH-224DB/BEBE מארז: 380 ₪ - Zalman Z11 PLUS ספק כוח: 319 ₪ - * מבצע * - FSP Hyper 600W Active PFC 85 Plus 5 Years Warranty קירור אוויר למעבד: 119 ₪ - * מבצע * - Arctic Freezer 7 Pro Rev.2 …

• 2 תגובות
    • 992 צפיות
  15. שלום לכולם וברוכים הנמצאים אני רוצה לקנות החודש מחשב. עיקר השימושים שלי במחשב הם למעשה מדיה סנטר וסרטי HD. המחשב מחובר למסך טלויזיה של סמסונג 40. ומסך מחשב רגיל. אני לא מעוניין ב HTPC מהסיבה שהמחשב יושב אצלי בחדר ויש לי עוד שימושים בו מלבד הסרטים מדי פעם גיימינג וכאלה משחקים סטייל מאפיה הסנדק וכו'. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? סרטי HD ומדיה סנטר. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: …

• 5 תגובות
    • 992 צפיות
  16. Started by dor17,

המפרט כרגע הוא ככה... מערכת בנה לך מחשב הכוללת את הפריטים הבאים מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 2.13GHz(E6400) 1066MHz/FSB 2MB - BOX מחיר: ¤1248 אחריות: ללא הגבלת זמן. אסטרוניקס מקורי. לוח אם: ABIT AB9 PRO מחיר: ¤891 אחריות: שלוש שנים. כרטיס מסך: SAPPHIRE PCI-EX RADEON X1950XT 256MB DDR3 DUAL DVI VIVO TV/O - RETAIL מחיר: ¤1604 אחריות: שלוש שנים. דיסק קשיח: SEAGATE NL35 250GB 16MB 7200 RPM SATA2 3.0 - NCQ - ST3250624NS מחיר: ¤503 אחריות: חמש שנים יבואן רשמי. צורב DVD: LG DVDRW GSA-H22N DOUBLE LAYERED X18 - BLACK - BULK מחיר: ¤204 אחריות: שנתיים. זיכרון: TWINMOS 2048MB (1024X2) DDR2 667MHz CL5 מחיר: ¤1171 אחריות: ללא הגבלת זמן. כונן DVD: SONY DVD-ROM 16X48- BLACK- BULK מ…

• 12 תגובות
    • 992 צפיות
  17. שלום לכולם, המחשב הוא לצרכי לימודים. כרגע יש תקציב גדול והוא לא יוחלף בשנים הקרובות כך שחשבתי על משהו מהסדרות העסקיות שאיכות הבניה והעמידות שלהן טובות. המחשב ישמש לעבודה משרדית וצפיה בסרטים בלבד. גודל עדיף סביב 14 או 13.3 ומסך מאט. כמו כן נדרש דיסק קשיח של 256GB לפחות אם הולכים על SSD. אין דרישות מיוחדות מעבר לכך, המחשב לא יהיה יותר מדי נייד ורוב הזמן יישאר בבית. יש לי מחשב של Fujitsu שנרכש בשנת 2008 ועבד עד היום (6 שנים) כמו גדול אז אני מקווה שגם היום עדיין מרכיבים מחשבים כאלה. אופציות שחשבתי עליהן הן Dell Latitude 7440 או אחת מסדרות ה-Thinkpad של לנובו אבל המבחר שם מסחרר אז אין לי מושג מאיפה להתחיל. מה ההמלצות כאשר עמידות ואורך חיים הן הדרישות הכי חשובות?

• 1 תגובה
    • 992 צפיות
  18. היי, בחלונות יש לי 3 מצבים מוגדרים מראש High performance Balanced Power Saver אני משתמש רק ב-2 הראשונים - אחד כשאני מחובר לחשמל ואחד כשאני בדרכים. הבעיה היא שתמיד בחלונית למטה מופיע לי בחירה בין הנוכחי לבין Balanced ולא בין שני המצבים האהובים עלי. יש דרך לשנות את זה ככה שיופיעו תמיד "מקסימום ביצועים וחסכוני - ואני אוכל להחליף ביניהם בלחיצה אחת ולא ב-4?

• 0 תגובות
    • 992 צפיות
  19. Started by avielsvis,

1. מה התקציב המקסימאלי? 5100 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 50 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינינג כבד bf4 א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. bf4 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).אני קונה dell 2312 אבל לא לכלול בתקציב -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום …

• 2 תגובות
    • 992 צפיות
  20. שלום. אני צריך מפרט שיהיה מתאים לגיימר בינוני-כבד, בתקציב של 4000-5000 ש''ח (ומותר קצת לחרוג). העדפה לדור האחרון של כ''מ nVidia, מעבדי 64ביט של AMD (דואל-קור יהיה נחמד, אבל רק אם זה לא בא על חשבון אחר) ולוח-אם מבוסס nF4. אוברקלוק קל ביותר יבוצע, ולמרות זאת אשמח לקבל המלצות על קירור למעבד ולכרטיס מסך (לא כלול במסגרת התקציב). אפשר להכניס הארדיסק יחסית קטן, אבל שיהיה SATAII, ו- 16Mb Cache (עדיף). הדברים שאני לא צריך הם: 1) כל ציוד היקפי כלשהו (מסך\רמקולים\עכבר\מקלדת וכו') 2) ספק כוח (יש לי כבר אחד, ThermalTake 400W) 3) מארז (TT Soprano) 4) וכרטיס קול (Creative SB Audigy2) תודה רבה מראש !!!

• 10 תגובות
    • 992 צפיות
  21. Started by akon01,

שלום, אני רוצה לקנות מחשב לגיימינג ואשמח אם תעזרו לי בבניית מפרט 1. מה התקציב המקסימאלי? 4300 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל אך רק אם התמורה באמת שווה את זה ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: BF, THE WITCER, GTA וכל משחק חדש בעקרון -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). FHD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלו…

• 0 תגובות
    • 992 צפיות
  22. Started by Oren Reuven,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים בעיקר, מידי פעם תכנות בקטנה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). MATLAB, MATHEMATICA אבל ממש קצת ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. הכיוון הוא לחדשים, COD החדש, BATTLEFIELD החדש, CIVILIZATION החדש ועוד שיצאו במרוצת הזמן -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר …

23. שלום לכלום אשמח למפרט באיזור ה 6000-7000 שקל (אפשר לחרוג) השימושים: כמה אקסלים במקביל ומשחקים המסך: 5120 * 1440 לא צריך ציוד הקפי מה חשוב לי: מארז עם איכות בנייה גבוה שנראה טוב ולא מצועצע שקט באופן יחסי מותגים טובים של חומרה (רוצה לשלם פרמייה על שם) אם חסר מידע אני פה תודה רבה לעוזרים

24. אורח יקיר
    Started by אורח יקיר,

25. Started by luna100,

שלום, מה החסרונות בקניית מחשב נייד בארה"ב? והאם יש אפשרות להחליף את הכפתורים של המקלדת בארץ כך שיהיו אותיות בעברית? תודה!

• 7 תגובות
    • 992 צפיות

דיונים חדשים בפורומים