עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by as2005,

שלום לכולם ושנה טוב אני צריך עזרה בבחירת מפרט אחד מה-3 שמופיעים להלן. אשמח לשמוע הצעות \ הערות. המפרט מיועד למשחקים, ללא overclocking רציני. אופציה א': מעבד: AMD Phenom II X4 965 BOX AM3 1300 לוח אם GIGABYTE GA-MA790X-DS4 - AMD 790 CROSSFIRE - Socket AM2+ ATX 700 זכרון DDR2 4GB Dual Channel kit 2X2048MB 1066Mhz CL 5-5-5-15 370 אופציה ב': מעבד: Intel Core i7 920 (Socket LGA1366) 1320 לוח אם: Gigabyte GA-EX58-UD3R Intel Socket 1366 ATX 1100 זכרון: G Skill DDR3 3GB Triple Channel 3X1024MB Kit 1600mhz CL9 350 אופציה ג': מעבד: Intel Core i5 750 box (Socket 1156) 1051 לוח אם: Gigabyte GA-P55-UD3 750 זכרון: G Skill DDR3 3GB Triple Chann…

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  2. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? הנדסת תוכנה ותוכנות נלוות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). visual studio ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועו…

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  3. אם מישהו יכול לבנות לי או לתת לי פירוט של חלקים אני רוצה מחשב לאח שלי הקטן חשוב לי שיהיה לו ארדיסק גדול עם הרבה מקום זכרון שהכל ירוץ מהר וכטיס מסך טוב שיריץ לו משחקים חדשים.. עם מסך... לא צריך מקלדת עכבר ורמקולים ויציאת רשת להכנה לADSL... זהו בעקרון משהו בשביל ילד קטן אתם יודעים שירוצו לו משחקים טוב ושיהיה לו הרבה מקום לסרטים כחולים

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  4. כבר קיימים מארז ENERMAX CHAKRA ספקי כוח HEC ZEPHYR 650 כרטיסי מסך SAPPHIRE HD 6850 1G GDDR5 מסךASUS VW246H במפרט זכרון מעבד לוח עם ארדיסק

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  5. המחשב ישמש כמחשב משני למחשב ביתי ראשי שמפרטו מופיע בפרופיל שלי. אמור להריץ אופיס, אינטרנט, שיחות וידיאו, עריכת תמונות וסרטים חובבנית וככה"נ + הרצות MATLAB קצרות. מתכנן לעבוד עם WINDIWS-7 32 BIT (כי נראה לי שמפרט שיש לו עדיפות לעבוד ב- 64 ביט לא נמצא באופק התקציבי**) להלן תכונות נוספות שהייתי רוצה , בנוסף לאלה שבנדון, בסדר חשיבות יורד: 1. דיסק קשיח יחסית גדול (לפחות 250 ג"ב) עריכה 2. קישוריות מירבית (WIFI ו- B.T.) 3. עדיפות למסך מט (לעבודה על מסמכים ולא לצפייה בסרטים) ביחס מימדים שאינו עולה ברוחבו על 16:10 (כלומר מעדיף 4:3 על פני 16:9), כולל מצלמת רשת מובנית. עריכה 2. עדיפות למסך מט (לעבודה על מסמכים ולא לצפייה בסרטים) ביחס מימדים שאינו עולה ברוחבו על 16:10 (כלומר מעדיף 4:…

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  6. היי אנשים , אני לא בטוח שזה קשור לכאן , פשוט לא מצאתי מקום אחר טוב יותר. בכל מקרה , יש לי אפשרות לרכוש את המחשב נייד הזה : HP TC4200 בסביבות 4500 שקל. רציתי לדעת מה אתם חושבים עליו? מה היתרונות שלו בתור מחשב tablet ? האם זה מסך נגיעה ? לפי האתרים המחשב הזה עולה יותר מ 12 אלף שקל , ויש לו נתונים של מחשב במחיר של 5000-6000 , אז מה מייקר אותו כל כך? תודה!

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  7. היי חברים, מעוניין להרכיב מחשב לאח של החברה, אני כבר כמה שנים טובות לא עוקב ובקיא בחומרה אז אשמח להתייעצות איתכם. אולי זה יהיה קשה אבל דרוש מפרט בתקציב הנ"ל למשחקים, בדגש על כרטיס מסך כמה שיותר חזק שיהיה ניתן להכניס, ו4 ג'יגה זיכרון. תודה רבה מראש

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by AtR,

שלום לכולם ושבת שלום! איזה נטבוק כיום הכי מומלץ לתקציב של עד 2500 ש"ח?, הנטבוק מיועד בעיקר לאינטרנט, אופיס וצפיה בסרטים (אם זה אפשרי בכלל אז שיריץ גם סרטי 1080P על מסך נפרד כמובן). גודל המסך של המחשב כמובן צריך להיות קטן ושלא יעבור את ה-12" תודה רבה מראש על העזרה

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by royi_sh,

שימו לב אני מודע שהכרטיס מסך יחסית חלש. אני בכוונה לא משקיע בו יותר מידי כסף. המטרה היא שבעתיד אני אוכל על ידי שידרוג הכרטיס מסך ואולי הוספת זיכרון בלבד לקבל מחשב מצויין. כרגע אין לי יותר מידי זמן לשחק משחקים ואם אני אשחק אז אני לא בטוח שהם יהיו מהחדשים. אני לא רוצה להוריד מאיכות המעבד או הלוח אם. אלה דברים שלא יוחלפו עוד הרבה שנים. יש לי כמה שאלות: איך המארז? האם הספק כוח מספיק טוב? האם אני צריך בכלל קירור למעבד? האם הצורב שחור (יתאים ללוח אם)? אשמח לתגובות, תודה. מעבד Intel Core 2 Quad Q6600 Box ¤1398 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=IQ6600 לוח אם GIGABYTE GA-P35-DS3L ¤532 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=39207 כונן קשיח Westren Digital WD3200AAKS …

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by walkman,

מחשב ללא ציוד הקפי, ללא מסך, ללא פלופי וללא CD/CD-RW/DVD/DVD-RW נכון התקציב די עלוב אבל זה מה שיש. המחשב ישמש בעיקר למשחק ב WOW (כמובן שלדברים אחרים גם אבל בעיקר ל World of Worcraft אופציה א' MSI RS480M2 939 600 מבוסס ATI xpress 200 http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3728 TZAG B-630 215 Athlon64 3000+ (S-939) VENICE CORE 840 512MB 400MHz V-DATA 250 80GB SATA 7200 8MB WD800JD 340 סה"כ 2055 ש"ח במפרט הזה יש אופציה לשידרוג עתידי בגלל ה pci-express אופציה נוספת היא ללכת על המפרט ברשימה של המומלצים http://www.hwzone.co.il/specslist/index.php?type=view&specsID=47. מה לדעתכם עדיף? האם השילוב של AGP - Radeon 9550 (250/400) 128MB DDR DVI, *1…

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  11. * מטרות המחשב? הרצה בסביבות עבודה כמו MATLAB, MVS , משחקים כמו FIFA, COD, צפייה בסרטים. * גודל המסך? 14-15.6 * משקל רצוי? לא חשוב * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? מודע לך שלא יהיה זמן סוללה גבוהה לאור הביצועים. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) לא * בלוטות? לא הכרחי * גודל מינימלי של כונן קשיח? 500 ג'יגה * צורב DVD? כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? 3 שנים בינלאומית * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? LENOVO (מקווה שלא הפרתי את החוקים כי יש לי פוסט פתוח בנושא דומה, אבל החלטתי בסוף לבקש המלצה למפרט מחדש שהמומחים פה ירכיבו..) תודה מראש!

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  12. שלום, אני מעוניין לקנות מחשב חדש אלו הדרישות: * מטרות המחשב: גלישה באינטרנט, סרטים, מוזיקה, משחקים בסגנון SIMS 3 * גודל המסך: 15" לפחות אני לא רוצה תמחשבי מיני * משקל רצוי: לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך: לא ממש מבין בזמני סוללה שיהיה סביר * האם יש צורך ביציאות מיוחדות: רצוי שתהיה יציאת HDMI * בלוטות: כן צריך *WIFI: צריך * גודל מינימלי של כונן קשיח:160GB * צורב DVD: כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית: לא אבל כן שתיהיה אחריות כל שהיא שאם ידפק משו אני יוכל לקבל תיקון. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי: לא העדפה לחברה מסוימת שתהיה אחת מהחברות המובילות כיום כמו ASUS, HP, DELL וכו' תודה לעוזרים עריכה: שעחתי להוסיף תתקציב עכשיו הוספתי

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by tal75,

צריך מפרט למחשב עריכה טוב, עבודה על אוויד ודי הרבה קידודים אני חושב שאני רוצה ללכת על המעבד איבי ברידג' החדש, אבל אני לא יודע עם איזה לוח אם כדאי, חשוב לי הרבה יציאות USB 3 מארז טוב ושקט לגבי הכרטיס מסך, יש כרטיס QUADRO FX 2000 בן כמה שנים, האם כדאי להחליף או להעביר אותו מחשב? מעבד: [..] INTEL I7-3770K IVY BRIDGE + SCYTHE MUGEN III ₪1847 זיכרון: [..] KINGSTON 4096MB DDR3 1333 CL9 - זמין במלאי ₪143 כמות:4 דיסק קשיח: [..] HITACHI 500GB SATA3 - זמין במלאי ₪450 הרכבת מחשב: [..] הזמנת חלקים בלבד - ללא הרכבה ₪0 מחיר סופי כולל מע"מ: ₪2869 מפרט זה הורכב באתר: www.IQPC.co.il למשלמים במזומן\שיק אחד, הפקדה - 3% הנחה! עד 5 תשלומים בשיקים ללא ריבית - שיק ראשון לתאריך הקניה תודה!!

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by ibsk8r,

היי, כמה בבקשה המחשב שווה בארץ? מחשב חדש ללא נגיעת יד אדם. מחשב נייד חדש מבית Dell דגם inspiron 15R מעבד מאיץ גרפי במיוחד לעיצוב גרפי ומשחקים (הכי חזק בשוק כיום) מסוג Radeon 7730M 2GB מעבד מסוג Intel i7-3612QM 3.1Ghz מסך 15.6" Full HD עם תאורה אחורית LED תומך ריזולוציה 1920x1080 כרטיס רשת מהיר במיוחד עם Bluetooth & WIDI הארד דיסק 750GB במהירות מדהימה של 7200RPM זיכרון פנימי ע-נ-ק-י בנפח 16GB DDR3 במהירות 1600MHz כרטיס קול Waves MaxxAudio 4.0 studio-quality sound suite + Skullcandy Speakers (2x 2W) סוללת 6-תאים 90W מצלמה Native HD 1.0 MP webcam with digital microphone כרטיס רשתWi-Fi Bluetooth Intel® Centrino® Wireless-N 2230 + BT 4.0 Ethernet 10/100/1000 4 יציאות USB 3…

15. כמו שאמרתי, היום אני מזמין את המחשב (סוף סוף) . השימושים הם בעיקר למשחקים כבדים. ללא מסך וציוד היקפי. לא מתוכנן OC בינתיים. אני אריץ ויסטה. לא שמתי צורב כי יש לי כבר. בנוסף למפרט אני אוסיף עוד 2 כונני DVD (אחד צורב, אחד רגיל), כונן פלופי, ועוד שני הארד דיסקים של 80GB. לא יעבדו יותר משני הארד דיסקים בו זמנית. המפרט הוא: מעבד Intel Core 2 Duo E6750 Box ¤1014 http://skypc.co.il/product.asp?pid=IE6750 לוח אם GIGABYTE GA-P31-DS3L ¤451 http://skypc.co.il/product.asp?pid=39274 כונן קשיח Western Digital WD2500AAKS 250GB ¤383 http://skypc.co.il/product.asp?pid=2500AAKS זיכרון Kingston 1024MBx2 667MHz DDR2 CL5 ¤126 http://skypc.co.il/product.asp?pid=KVR667D2N51G כרטיס גרפי ASUS…

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  16. הרכבתי שני מפרטים מה יותר טוב זה בשביל חבר 1. מה התקציב המקסימאלי? 2900 ש''ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 0 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אינטרנט ומשחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: המחשב מיועד לגיימינג קל עד בינוני -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל מה שעתיד לצאת בשלוש שנים הבאות -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 22 full hd -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? נמוך עד בינוני 3. …

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  17. שלום חבר שלי נמצא בארה"ב והוא רוצה לקנות מחשב נייד חדש שישמש אותו לעריכת סרטים ומוזיקה אני לא כל כך יודע באיזה תוכנות הוא מתכון להשתמש ... הוא מאוד רוצה לקנות את ה MAC Book pro מה הכדאיות של קנייה של מחשב ב 1200 דולר ? והאם יש אלטנרנטיבות טובות יותר ?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  18. Started by alarik99,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3000 ש"ח אפשר לחרוג 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, תכני FHD 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא קריטי 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? מערכת הפעלה- רצוי מאוד, win10 . לגבי אופיס לא צריך 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב …

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  19. היי חברים, מחפש מחשב חדש עם אופציה להזמנה מחו"ל (זו העדיפות). מתלבט לגבי הנייד הזה של Dell : http://www.dell.com/us/p/inspiron-15r-se-7520/pd או כל אחד מהסדרה של ה-15R. * מטרות המחשב?,משחקים לימודים ותכנות (לא גרפי) * גודל המסך? 14-15.6. * רזולוציית המסך? סטנדרטית * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? עד 3 קילו * האם נדרש זמן סוללה ארוך? 3-4 שעות, אבל לא קריטי כי הנייד ישמש כנייח רוב הזמן. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * Bluetooth? כדאי * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 750GB, לא משנה הסוג, כל עוד הוא סביר. * כונן אופטי? כן * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא, אבל יכול להיות נחמד אם תהיה. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא קריטי אבל מ…

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by abarlev,

שלום, ברשותי מחשב טבלט surface תך9של מיקרוסופט. הטבלט נרכש בארה"ב ללא מקלדת מתאימה. היכן ניתן להשיג מקלדת בעברת עבור הטבלט הנ"ל? תודה, אבי.

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by borat1924,

שלום לכולם ושבוע טוב. ברשותי לפטופ עם קיבולת של 4500MAH. אני מחפש סוללה ניידת שתוכל להטעין לי אותו. אם מישהו מכיר סוללה ניידת שיכולה להטעין לפטופים אשמח שיגיד לי. תודה רבה ושבוע טוב.

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by iceflame25,

אז במזל טוב המחשב הישן שלי התאבד זה לפחות הסיפור הרישמי ,האמת בפועל התחיל לעשות בעיות ואז מת מוות לא טבעי על ידי(הרבה בעיטות אני בטוח שאין כאן אחד שלא נתן איזו בעיטה קטנה למחשב שלו ) אבל בלי לערב את המשטרה. ואני צריך מחשב חדש מכיוון שאני כבר לא בגיל של משחקים אז הדרישות העיקריות שלי יהיו שהוא יהיה לעבודה משרדיתת,וקצת תכנות . בנוסף יש לי גם פלזמה 50 ואני צריך שיהיה לו יציאת hdmi תוכן hd ברעל , אומנם אני לא משחק משחקים אבל במידה ואפשר להכניס כרטיס מסך סבבה נחמד וחביב בתקציב אפילו עם מתיחה קטנה אז יהיה נחמד מאוד ,התירוץ הוא בכדי לא לאמץ את המעבד הסיבה האמיתית היא שאני גם רוצה לשחק מידי פעם. שני מפרטים שונים יהיו סבבה או אפילו אחד עם האופציה לכרטיס מסך סביר . מעבד הבנתי שהe63…

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  23. שלום לכולם! רציתי לשמוע את דעתכם על מפרט שעשה לי מכר שלי. אמנם המחשב הוא לשימוש ביתי/משרדי, אבל אני רוצה משהו שיעבוד מהר, ולאורך זמן. אני מעדיף לשלם עכשיו קצת יותר ולא להרגיש כמו טמבל עוד חצי שנה אם המחשב החדש שלי יתחיל להרגיש כמו הגרוטאה שיש לי עכשיו (פירמוט כבר לא עוזר). למרות האמור לעיל, לא הייתי רוצה סתם להגזים, ולא היה לי אכפת לחסוך קצת כסף ולא להוציא סתם. מנסיון העבר שלי אני הייתי מעדיף להשאר עם לוח אם של Asus וכרטיס גרפי של Nvidia (במפרט המצורף הוא אמנם on board, אבל עדיין). אשמח לתגובות ורעיונות לשיפור! תודה מראש!

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by zombie,

1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? השאיפה היא להישאר בתחום ה4500 ואם אפשר אז פחות. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג, ומדיה סנטר. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. סימולטור נהיגה Assetto Corsa, משחקי הFPS למיניהם כגון Far Cry 4 וכו'... the withcer 3. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). המחשב כנראה יהיה מחובר לטלוויזיית 55 אינצ' 1080P וברגע ש…

25. נייד HP SPECTRE X360 לשנת 2024 זוכה לשלל מחמאות ומוצב כאלטרנטיבה למקבוק. https://www.hp.com/us-en/shop/mdp/envy---omen/hp-spectre-x360-14-3074457345617526676--1?source=aw&subacctid=762031&subacctname=Joshua+van+Aalst&adcampaigngroup=80835jumpid=af_gen_nc_ns&utm_medium=af&utm_source=aw&utm_campaign=Joshua+van+Aalst&campaignID=&utm_content=762031_Joshua+van+Aalst_&s&awc=7168_1706984473_392ea3ce3ed7c42277e7c620bee1bd2e&sv_campaign_id=762031&sv_tax1=affiliate&sv_tax2=80835&sv_tax3=Joshua+van+Aalst&sv_tax4=&sv_affiliate_id=762031 לידיעתכם.

דיונים חדשים בפורומים