עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום רב! להלן מפרט שהרכבתי למחשב שישמש למשחקים/עבודה משרדית. ההדגשים שלי הם (בסדר עדיפות יורד): -- חשוב מאוד -- - איכות תצוגת 2D טובה _מאוד_ - עבור עבודה משרדית שבה איכות התצוגה היא גורם מכריע. עקב כך בחרתי את ה-Gainward ככרטיס מסך. - מארז אסתטי שניתן להניחו על השולחן - SFF לא מתאימים לי עקב המבחר המועט והמחירים הגבוהים. כמו כן הבנתי שיש עמם בעיות רעש. -- חשוב -- - רמות רעש נמוכות. - רכיבים איכותיים שיעבדו לאורך זמן. - כ. קול איכותי (יחסית ל-onboard). -- מומלץ -- - אפשרות לשדרוג בעתיד. - עקומת התיישנות מתונה. יש לציין כי אינני מתכוון להמהיר את רכיבי המערכת בזמן הנראה לעין. המפרט: מעבד - AMD Athlon 64 3000 (939-pin) Box לוח אם - Gigabyte GA-K8NF-9 nForce4 4X Socket 939 זכר…

• 13 תגובות
    • 983 צפיות
  2. הסקירות של ה-P עם ויסטה המקוללת (והלא מתאימה בעליל) כולן תמימות דעים שהוא לא מסוגל לבצע אפילו פעולות פשוטות ובסיסיות באופן סביר. לעומתן, סקירה של הדגם עם SSD ו-WIN7 דווקא והופכות כמעט לחלוטין את התמונה על פיה.אני מחפש סקירות של ה-P עם XP או WIN7, עדיף עם גרסת ה-HDD כי היא זולה משמעותית (~600$ בחו"ל) אבל גם עם SSD כי אז ה-P דומם לחלוטין, זריז בהרבה וקריר. גם רשמים מניסיון אישי יתקבלו בברכה. תודה מראש, גונן.

• 2 תגובות
    • 983 צפיות
  3. Started by sparrow560,

שלום! תהיתי אם תוכלו לעזור לי לבנות מפרט למחשב לצורכי גיימינג. ניסיתי בעצמי אבל אני לא ממש מעודכן בשיא הטכנולוגיה מאז המחשב האחרון שקניתי, לכן אשמח אם תוכלו לשפר את המפרט שלי, או להציע הצעות אחרות. בעקרון, השלד של המפרט שחשבתי עליו הוא: כרטיס מסך - Gigabyte GTX 570 מעבד - Intel core i7 2600 tray כרטיס מסך - nVIDIA 570GTX Gigabyte הארד דיסק - Western digital caviar black 64mb 1tb 7200RPM זכרון למחשב - Corsair ddr3 1333mhz 2gbX2 לוח אם - ASUS P8P67 ספק כוח, מארז ופתרונות קירור לא בחרתי מכיוון שאני לא ממש מבין ברכיבים האלה, והייתי שמח אם תעזרו לי בבחירת רכיבים אלו, כמו גם ביקורות על שאר הרכיבים שבחרתי. אני בהחלט לא בטוח לגבי הלוח האם שבחרתי. סה"כ מחיר גג שאני שואף לא לעבור …

• 5 תגובות
    • 983 צפיות
  4. Started by YingYingYing,

שלום לכולם הינה משו שחשבתי עליו... מעבדי אינטל : P4 2.8 Ghz S-775 2x1M Cache DUAL-CORE מחיר : 1070ש"ח לוחות אם למעבדי אינטל ASUS : P5ND2-SLI Dual Core, NF4, SLI, SATA2, DDR2 מחיר : 690ש"ח זכרונות? DDR 400: 512Mb 400MHz Twinmos מחיר : 265ש"ח (אני לא צריך עוד אחד יש לי כבר) כרטיסי מסך? GIGABYTE : 7600GT Silent-Pipe 256MB DDR III, TV, DVI, PCI-E מחיר : 1230ש"ח סה"כ : 3255 המחשב בעיקר למשחקים כבדים ו FPS אני רוצה שישרת אותי לכמה שנים טובות ויעלה משחקים מתקדמים בעתיד הבקשה שלי היא אם יש שיפורים/תוספות שחשבתם עליהם אז בבקשה תשתפו אותי... אה כן עוד ועוד דבר ... אני לא מבין גדול במחשבים ולכן אין לי מושג מה בקשר ל: מאווררים,מארזים,ספקי כח וכו' אז אם צריך תוסיפו וכמ…

• 9 תגובות
    • 983 צפיות
  5. Started by ravnadal,

יש לי 3 שנים ככה ללמוד לתואר ראשון, אני צריך מחשב עם סוללה חזקה של 10-8 שעות. שיהיה קל, אין צורך בצורב. לא משחקים ולא כלום רק וורד אינטרנט אימיילים וכו' הרעיון הוא מחשב עסקי עם חיי סוללה ארוכים. וגודל מסך של 13-14 כרגע הכיוון הוא ללכת על ACER TIME LINE 3810T עם המעבד SU9400. אבל הבנתי שהסוללה ממש לא תהייה 8 שעות ותוך פחות מחצי שנה אני יאלץ לתזז עם המטען השאלה אם יש משהו בתקציב הזה 5-6K שיכול לתת יותר סוללה עם מפרט דומה. מצידי מעבד יותר חלש ושיהיה יותר כבד אני פשוט רוצה סוללה ל10 שעות. וחוץ מסוני שעולה ימבה לא מצאתי משהו שעונה על הדרישות. האם יש מצב להשיג 9 תאים לאייסר הזה או למצוא דרך כלשהי שהסוללה שלו תחזיק יותר? חשבתי להחליף לו לדיסק קשיח SSD והשדרוג לWIN7 יעזור, אבל קר…

• 5 תגובות
    • 983 צפיות
  6. דרוש מחשב לסרטים לילדים ולניגון מוסיקה וכד' כולל ציוד היקפי בסיסי. (מסך, מקלדת ועכבר) (בדקתי בפוסטים בשבועיים האחרונים ולא מצאתי משהו שיתאים...) 1. מה התקציב המקסימאלי? 2200 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? סרטים ומוסיקה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). VLC Winamp :-) ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. סוליטר -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). ??? -לאיל…

• 3 תגובות
    • 983 צפיות
  7. Started by balon007,

* מטרות המחשב? מחשב לסטודנט למדעי המחשב... אינטרנט, אופיס, סרטים, תכנות * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 15.6" לא מבריק * משקל רצוי? עדיף עד 2 ק"ג אבל גם 2.5 זה סביל * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לפחות 3 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? SSD, אפילו 128 יספיק * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא, אבל שתיהיה אחריות ל3 שנים שמתי עין על המחשבים האלו: http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?productid=12648 אם אני אוסיף SSD זה יחרוג מעט מהתקציב http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?productid=12320 תודה רבה!

• 4 תגובות
    • 983 צפיות
  8. Started by orses,

Athlon 64 2800+ (S-754) לוחות אם למעבדי ?AMD Chaintech SK8T800 (S-754) זכרונות DDR 400 512MB Dual Chanel (2x256MB) דיסקים קשיחים WESTERN DIGITAL 160 GB 7200 ATA-100 (8MB) כרטיסי מסך MSI RADEON 9800Pro TV,DVI 128MB כרטיסי קול On Board 128Bit כוננים- ??1.44, CD-ROM, DVD? CD Recorders SONY 52 x 32 x 52 (kit) ציוד רשתות On Board 10/100 מארזים ATX MIDI PFC, usb מקלדות 2/3 Lang. Rus or Arb עכברים MOUSE PS2 + roll רמקולים 400 W מסכים IIYAMA 17''V.M. PRO1404 Flat מחיר 5012 יש לי כמה שאלות 1 הלוח אמ הזה טוב? יהיו לי אפשריות לשדרג בעתיד או שיהו לי אם זה בעיות? 2 הכרטיס מסך מתאים ללוח אמ? 3 השאלה הכי חשובה המכיר סביר ?

• 11 תגובות
    • 983 צפיות
  9. אני מעוניין לקנות עבור קרובי משפחה מחשב שישמש לגלישה באינטרנט וצפיה בסרטים. הם ירושלמים ולכן אני רוצה להרכיב אותו ב http://p-see.co.il התקציב הוא בערך 2000 ש"ח לפני מסך. גמיש יחסית. המפרט הזה הוצע להם בחנות: מעבד - AMD ATHLON II 445 X3 BOX בכמות 1 ₪384 http://www.p-see.co.il/product.asp?productid=1870 לוח אם - GIGABYTE GA-MA78LMT-S2 בכמות 1 ₪281 http://www.p-see.co.il/product.asp?productid=2275 זכרונות - CORSAIR DDR3 1X4GB 1333MHZ בכמות 1 ₪256 http://www.p-see.co.il/product.asp?productid=2501 כונן קשיח - SAMSUNG Spinpoint F3 500GB 16MB בכמות 1 ₪204 http://www.p-see.co.il/product.asp?productid=161 מארז סלוני - ENERMAX LAGUNA HTPC +300 בכמות 1 ₪395 h…

• 4 תגובות
    • 983 צפיות
  10. להפעלה ביתית לצפייה בסרטים והפעלת אופיס ואינטרנט (לא לגיימרים!) מסך 15 אינצ' כולל DVD משקל עד 3 קילו

• 1 תגובה
    • 983 צפיות
  11. Started by xDa,

מחשב זקן,לא יודע אם שווה משהו רציני. מעבד: http://imageshack.us/photo/my-images/842/61797231.jpg/ לוח אם:http://imageshack.us/photo/my-images/100/39645777.jpg/ זיכרונות:http://imageshack.us/photo/my-images/207/40777015.jpg/ כרטיס מסך: http://imageshack.us/photo/my-images/19/71381989.jpg/ ספק:Model SZ-500W תודה.

• 2 תגובות
    • 983 צפיות
  12. Started by danatg,

1. מה התקציב המקסימאלי? כ1700 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 2000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? המחשב מיועד ללימודי מדעי המחשב, תכנות עם VISUAL STUDIO ויצירת מוסיקה בעזרת CUBASE ואבלטון, תתכן צפיה של סרטים וסדרותץ א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). VISUAL STUDIO כבד, CUBASE ואבלטון תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: אינו מיועד -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).…

• 0 תגובות
    • 983 צפיות
  13. היי, חבר שלי מהלימודים צריך לקנות מחשב לצרכי אנימציה ושימוש בתוכנות כגון: פרימייר, אפטר אפקטס, פוטושופ, מאיה וכו' (אם כי תלת לא תהייה ההתמקדות המרכזית). התקציב הוא עד 6000 ש"ח כולל מסך דברים חשובים: ssd כרטיס של nvidia (עובד טוב יותר עם התוכנות) + אמרו לי שכדאי ללכת על i7 אשמח לכל עזרה\עצה בנושא תודה!

14. Started by keidar,

http://m.bestbuy.com/m/e/product/detail.jsp?skuId=4566353&pid=1218492344573 משמש להרצת visual studio לפיתוחים קטנים שאני עושה ומעבר לזה שימושים רגילים אינטרנט וסרטים. תודה!

• 0 תגובות
    • 983 צפיות
  15. שלום רב, מעוניין לקנות מחשב מהאתר Startpc.co.il, שכן אני רואה מבדיקות שעשיתי שהוא האתר עם המחירים הכי זולים ומשתלמים (אם יוכח אחרת אשמח לראות זאת). כמו כן, אני מעוניין שבמפרט יהיה כלול gtx 1070. 1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? מעדיף שלא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית וגיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). חבילת אדובי הכוללת בתוכה בעיקר אפטראפקטס פרימייר פוטושופ ואילוסטרייטור. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, …

16. 1. מה התקציב המקסימאלי? באיזור ה-2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? מה שנראה יותר משתלם מבחינת עלות/תועלת ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? בערך 100 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית בעיקר, פוטושופ ו-3dStudioMax בצורה בסיסית (משמע לא צריך יכולת עיבוד היסטרית), זה מחשב להורים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. לא ישוחקו משחקים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). נכון לעכשיו מסך 19 אינץ', יכו…

• 3 תגובות
    • 983 צפיות
  17. Started by arielman22,

אני יודע שדנו בזה רבות אך אשמח לעזור לי להגיע להחלטה אנחנו לא יכולים להוציא יותר מהתקציב המדובר לכן זה או ה acer http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=3951&CatCode=315 או ה hasee http://www.latalmid4u.co.il/Product.aspx?productid=20 אני רק אציין של hasee יש 3 שנות אחריות והוא ב 36 תשלומים לעומת שנה אחריות ו 12 תשלומים לאייסר אני יודע ששניהם לא מציאה אבל זה התקציב וצריך סהכ לאחסון ולאינטרנט

18. Started by מר מקלדת,

וצ'יפ של נדיבה (לא של ATI). ללא מסך וציוד היקפי. לא לגיימר, אבל עם אפשרות להריץ משחקים (כרטיס מסך בנפרד מלוח האם).

• 12 תגובות
    • 983 צפיות
  19. תיקנתי את ההודעה, עכשיו זה טוב לחוקים? 1)תקציב- 3000 ש"ח 2)שימושים- משחקים קלים עד בינוניים, גלישה באינטרנט ,הורדה וצפייה בסרטים ו virtual pc 3)ציוד היקפי-לא. 4) דברים מיותרים- כונן דיסקטים וכרטיס קול איכותי. 5) האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? כן,מעבד- intel 6) נושא הקרור/עיצוב לא משנה רק שהחלקים לא יתחממו יותר מידי. 7) לא צריך מערכת הפעלה, ושיכלול הרכבת מחשב. 8) צרכים מיוחדים: לא. 9) האם חשוב שקט? סביר. 10) האם מתוכנן OC? לא. הערות מיוחדות: האם המעבד מגיע עם מאוורר (בלי תוספת)? כרטיס מסך- שלא יקרטע על 22". כרטיס קול ורשת-מובנה על הלוח. שיחזיק כמה שנים. ותרכיבו מפרט זה בחנות שנמצאת באזור חיפה והמפרץ, לא איבורי.....

• 11 תגובות
    • 983 צפיות
  20. Started by Chezi Mana,

שלום אני מתכוון לקנות מחשב חדש ומתקשה לבחור חלקים בצורה נכונה אשמח לעזרה: 1. תקציב: 7000 עם חריגה של עד 8500 אם יש הבדלים משמעותיים 2. שימוש: בעיקר למשחקים למשל AC origins, kingdom come, ועוד כאלו שעתידיים לצאת. בכוונתי לקנות מסך 4k עוד לא החלטתי על גודלו. 3+4. ציוד קיים: יש ברשותי רמקולים 5.1 של קריאייטיב מלפני המון זמן. כדאי לשדרג? 5. שקט: חשוב מאוד (7 מתוך 1-8) 6. OC: מעדיף להמנע מOC. 7. תכנה: יש צורך בווינדוס 10 כנראה פרו . התלבטות בין 64 ל32 סיביות. 8. חנות: עדיפות לחנות באיזור המרכז שבה מדיניות השירות עליונה למחיר. 9. מתי: מתכנן קניה לשבועיים הקרובים. אם יש סיבה טובה כמו כרטיס חדש שיוצא גמוכן להמתין עוד זמן. 1…

• 0 תגובות
    • 983 צפיות
  21. Started by Psychopath,

שלום לכולם, לא כתבתי בפורום הזה משנת 2004, אז אם אני עובר על חוקים או קודי התנהוגות - תהיו עדינים איתי אני רוצה לעזור לחבר ולבנות לו מחשב Steam-Box. למי שלא מבין מה הכוונה: זה מחשב שנראה כמו HTPC, אבל מיועד לגיימינג בסלון עם מקרן איכותי ומסך ענק. (ואני מתכוון למקרן Full HD 3D) 1. התקציב - תתפרעו, על אמת. מדובר בתקציב גדול מאוד (לא אל תביאו לי מפרט מעל 10,000 ש"ח, אבל עד הסכום הזה בערך זה סבבה). 2. ביצועים - הטוב ביותר שיש. המחשב הזה לא יעבור שום O\C בכלל. לא רוצה לשמוע מזה. לא מעוניין בזה ומי שיתחיל לנסות לשכנע אותי - אני פשוט אתעלם ממנו. 3. אסטטיות - חשוב מאוד שהמארז יהיה יפה (וקן ככל האפשר), וחשוב גם שהוא לא יהיה מפוצץ במאווררים רועשים (וזה נראה לי הגיוני לבקש …

• 2 תגובות
    • 983 צפיות
  22. Started by MatanFrenkel,

קודם כל המטרה שלי היא להעביר את הזמן בנסיעות ולכן אי רוצה לרכוש את אחד מהם , בעיקר משחקים ואינטרנט , בלי קשר למחירים שלה ( אני מביא מחו"ל) האם הם השולטים בתחום באמת?

• 1 תגובה
    • 983 צפיות
  23. אני רוצה שתגיבו על המחשב ועל הרמקולים שאני לא מכיר בכלל (המוכר המליץ אז לקחתי) אולי היה עדיף לקחת סוקט 754 היה יוצא יותר זול תגיבו בבקשה אם משהו לא טוב מחר אני אבוא אליהם ואשנה. המחירים כבר כוללים מע"מ amd athlon (socket 939) 64 bit מעבד 1,109 ש"ח מקלדת+עכבר אופטי microsoft נחמד 120 ש"ח הרכבה 190 ש"ח wd80gb(8mb) 7200rpm sata הארד דיסק 400 ש"ח nec 3500 צורב 370 ש"ח compucase (hec) cia19- midi tower רציתי שחור אבל זה לא מתאים לצורב 390 ש"ח samsung 17 " 793df הוא ניסה לדחוף לי את המאג היש…

• 9 תגובות
    • 983 צפיות
  24. אהלן חברה אני זקוק למחשב שישמש אותי בעיקר לאיטנרנט טמדי פעםן למשחקים אני מדגיש לא כבדים פה ושם דברים בקטנה כמו NEED FOR SPEED שעובד על פנטיום 4 עם כרטיס מסך של 32 מגה ככה שתבינו על איזה משחקים אני מדבר איתכם וזהו בעקרון יאלההה צהעות בבקשה=] *כמו כן יש עדיפות לצורב לצורב במחשב DVD

• 9 תגובות
    • 983 צפיות
  25. Started by yaniv_appX,

1. מה התקציב המקסימאלי?5600 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?100 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים וסרטי HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).מזדמן ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).gta v far cry 4 shadows of mordor battlefield 4 the witcher 3 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן…

• 9 תגובות
    • 983 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.