עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום לכולם אני צריך לבנות מחשב שיחליף ישן. מחשב ראשי בבית לשימוש כללי + הצגת סרטים. השימושים יוצאי הדופן הם עריכת תמונות וקצת סרטונים. אין מגבלה של רעש וגודל תודה מה התקציב המקסימאלי? 2500 מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? פוטושופ, לייטרום, פרמייר בלי אפקטים האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? SSD ודיסקים יש כבר עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? לא האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? …

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by peacebringer7,

מבקש מפרט טוב עד 1500 שקל(עדיף 100 200 פחות) לשימוש משרדי-אבל מחשב שיחזיק מעמד לאורך זמן כמה שאפשר. עיני נחה על מפרט הI3 שיש בKSP- http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=ashdod1&comp=34 השאלה היא כמובן איך האחריות שלהם וגם סיכוי טוב שאנשים פה מכירים מפרטים יותר טובים.

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  3. שלום. אני זקוק למחשב קטן וקל משקל (עד 12 אינץ') למטרת גישה מרוחקת VPN,Teamviwer וכן עבור עבודה על microsoft access visual c# כן חשוב משך עבודה ארוך על בטריה. האם נטבוק כגון Compaq Mini 311c-1010EJ יבצע את המטלות? בלי להתקע/איטיות? כמובן עדיפות לפתרון זול. או אם לא, אז אני זקוק להמלצה על לפטופ עד 12 או מקסימום 13 אינץ' במחיר של עד 3500 ש"ח, עדיפות למשקל קל וסוללה שמספיקה לכמה שיותר זמן. תודה מראש. נ.ב. האם המחשב הבא יכול להתאים לדרישות שלי? Dell Inspiron 11Z su4100 cpu או שכדאי לעבור לגודל קצת יותר גדול לכיוון של 13 או 14 אינצ'ים ששם המעבדים יותר חזקים, והמחשבים קצת פחות ניידים? חשוב מאוד: אני מירושלים. אז בבקשה שהמחשבים שאתם ממליצים יהיו מבאג או KSP

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  4. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אופיס, סרטים בHD , מעוניין לערוך סרטים ביתיים למשפחה מדי פעם. לא יודע באיזו תוכנה עדיין. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אופיס, סרטים וגלישה באינטרנט - כבד. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא מיועד למשחקים (אין זמן) -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/ג…

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by smalul,

למנהלי הפורום - אני מציע להחליף/לעדכן את השאלון הנוכחי בשאלון הבא, שהוא יותר מפורט ויכול לסייע בהרכבת מפרטים: 1. תקציב: א. מה התקציב המקסימאלי? ב. האם להשקיע את כל התקציב הנתון ("לבזבז הכל") או שיש לחסוך ככל שניתן? ג. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. שימושי המחשב: א. למה ישמש המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? ב. במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואת תדירות השימוש בהן (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ג. במידה והמחשב מיועד למשחקים (גיימינג), אילו משחקים ישוחקו על המחשב (ניתן ורצוי לרשום את הדרישות של המשחקים)? ד. במידה והמחשב מיועד למשחקים (גיימינג), באילו הגדרות גרפיות יעשה שימוש (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? באיזו רז…

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  6. שלום המחשב למטרת גלישה ומוזיקה ולפעמים סרטים ומשחקים לא כבדים ממש שיהיה לכרטיס מסך כניסת DVI ויציאה לטלוויזיה. אם נכנס למפרט כרטיס קול אז המלצות, אם לא אז שהכרטיס הקול המובנה שיהיה על הלוח אם שיהיה טוב. תודה

• 16 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by SoapSeller,

המחשב מיועד לעבודה גראפית 2D בלבד(לא צריך האצת 3D) - פוטושופ, פלאש וקצת פרמייר. המשקל חשוב מאוד - 2 קילו ומטה. גודל המסך לא חשוב(יחובר למסך חיצוני), אך מסך איכותי יכול להיות יתרון. מק יכול לבוא בחשבון גם. תודה מראש (:

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  8. שימושים עקריים: > עבודה משרדית (תוכנות אופיס, פדאור) > גלישה באינטרנט (כולל משחקי רשת לילדים) > משחקים לילדים עד גיל 10 (לא רק ברשת) שקט : 8/10 (המחשב נמצא בחדר של הילדה בת ה-5) ציוד הקפי: < צורב DVD < צריך מערכת הפעלה < אין צורך במסך (יש LG W2253 )פ http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3748578,00.html (הייתי שמח אם אפשר יהיה לחבר את המסך דרך חיבור DVI) * המחשב נמצא על הריצפה כך שהגישה לכפתורים והכניסות במארז צריכים להיות למעלה. * לא מתוכנן OC אזור מגורים : פתח תקווה. כמעט רשמית המחשב של אחי שבק חיים, וזאת הזדמנות לקנות מחשב חדש ולהחליף את הישן . תודה

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by Itzik68,

חשבתי על שדרוג קל לשאלון שלדעתי יקל על פותח הבקשה להיות יותר ממוקד בדרישות שלו עם דגשים על מה יכול להוזיל / לייקר עלויות. בנוסף מיזגתי כמה סעיפים שלדעתי צריכים להשאל כשאלה אחת ופיצלתי כאלו שלדעתי לא תלויים / קשורים אחד לשני ואין טעם לחבר ביניהם. זהו בגדול... הערות, הארות, תלונות, בקשות וטענות?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  10. Started by Classify,

לפעמים כשאני מדליק את המחשב המסך שלי נראה כך: אחרי כיבוי והדלקה מחדש זה מסתדר, אבל עדיין זה קצת מציק. מה זה יכול להיות?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  11. 1. מה התקציב המקסימאלי? - 4,000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות ולחסוך כמה שניתן ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן. 2. מה שימושי המחשב: עבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אופיס 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? מקלדת, עכבר ומסך. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 5 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? כן, לא משנה הגרסא. …

12. Started by bigbosf,

אז ככה חברים רציתי לשאול מה ההבדלים בגדול בין הסדרות של דל vostro inspiron studio Latitude ואיפה ממוקם ה- vostro מבחינת איכות וכאלה בין כל הדגמים ראיתי את הדגם הבא של ה - vosrto והוא נראה לי ממש זול אז רציתי להתייעץ אם הוא יעשה את תפקידו נאמנה בגדול אינטרנט וסרטים ואימיול כמובן לא מעבר DELL Vostro 1015 T5870 4500MHD זה הדגם זה המפרט Intel Core 2 Duo T5870 2 ג'יגה זכרון 250GB 5400RPM כרטיס מסך INTEL 4500MHD יוצא בערך 3000 מחיר בסדר ? יריץ ווינדוס 7 ? תודה לכל העוזרים עוד שאלה קטנה - ראיתי שיש גרסאות windows למעבדים 64 ביט איך יודעים איזה מעבד הוא 64 ואיזה 32?

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  13. הבנתי שלמחשבי DELL יש פונקציה יחודית במערכת ההפעלה שמאפשרת ניטרול טעינה, מה המצב בשאר החברות ?

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  14. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל! ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אפשרי חריגה קלה (500) 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים (מסך 24, 1080, משחק הכל מהכל) , תכנות Visual Studio (פה ושם, תלוי עבודה מהבית) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? בלי ציוד הקפי 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? יש כבר: 1) SSD (סמסונג 256 evo 850 pro) 2) כרטיס מסך Gigabyte R9 280X Windforce OC 3GB 3) הראד דיסקים 4) סט של Kingston HyperX Blu 8gb (2x4) RAM שאני מעוניין לשדרג ל16. 5) מאוור Noctua NH-U12P , אם אפשר להשמיש אותו לחדש, זה יהיה מבורך 5. עד כמה ח…

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  15. Started by eliyaex,

http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=4285 בשביל גיימינג קל-בינוני(וכנראה אני אעשה שידרוג בראם ואולי גם בהמשך אוברקלוק קל-בינוני)

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  16. Started by Refaelo,

רציתי לדעת מה דעתכם על המפרט הבא, המחשב מיועד למשחקים בשביל חבר שלי שאין לו כל כך תקציב. מעבדי ?AMD? כמות מחיר סה"כ Athlon 64 3000+ (S-754) 1 950 950 לוחות אם למעבדי ?AMD? GIGABYTE כמות מחיר סה"כ K8NS (s754) 1 480 480 זכרונות? DDR 400 כמות מחיר סה"כ 512MB Kingmax BGA 1 510 510 כרטיסי מסך? Sapphir (ATI) כמות מחיר סה"כ RADEON 9600XT TV,DVI 128MB 1 880 880 דיסקים קשיחים? WESTERN DIGITAL כמות מחיר סה"כ 120GB SATA 1 550 550 מארזים? כמות מחיר סה"כ 2437 ATX MIDI PFC, black, usb, LCD 1 300 300 סה"כ 3670 תודה לכולם

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by ariel700,

כן, אני יודע שהתקציב דל ביותר אבל זה מה יש... בסה"כ הדרישות לא מי יודע מה, בסה"כ בעיקר לימודים ואינטרנט, אולי סרט מדי פעם... מה שכן חשוב שלפחות את הדברים האלה הוא יעשה כמו שצריך, בלי להתקע ולהתקלקל ויחזיק לי לכמה שנים. בגדול ראיתי כמה מפרטים מוצעים בKSP המתאימים לתקציב אבל אני לא ממש סומך עליהם, אז אשמח אם תוכלו לייעץ לי במה חשוב וכדאי להשקיע ובמה פחות. מעבד: אינטל i3 זה דגם מספיק טוב להיום? אולי אפשר להסתפק אפילו בפחות מזה(G620 וכו')? זיכרון: יש לי היום זיכרון של 2G ולא נתקלתי בבעיות. במחשב חדש יותר רצוי להשקיע ב4G או שזה לא משנה? לוח אם: כאן אני ממש לא מבין כי יש 10000 סוגים בערך. למה לשים לב בלוח אם? מארז: מה כבר יכול להיות חשוב במארז? האירו את עיני... ספק כוח: הבנתי ש…

18. Started by jimi,

אני הולך לקנות את המחשב הבא: מעבדי ?AMD? Athlon64 4200+ (S-939) X2 DUAL CORE = 2540 לוחות אם למעבדי ?AMD? GIGABYTE K8N Pro SLI (s939,2x PCI-E,GBL,SATA II) = 730 זכרונות? DDR 400 512Mb 400MHz Kingston Hyper-X (CL2) x2= 960 כרטיסי מסך? GIGABYTE 7800GT 256MB DUAL DVI, DDR3, PCI-E = 2200 דיסקים קשיחים? WESTERN DIGITAL 160GB SATA II 7200RPM 8MB = 465 צורבים? DVD Recorders NEC 3550A DVD±RW x16 Dual x8 = 240 מארזים? 8005=290= Transparent, 3 Color Fan, 480W רציתי רק בקשר למארז! האם הוא טוב מבחינת ספק כח? האם צריך להחליף? ו מה צריך לקנות אחר אם צריך? בבקשה תעזרו..... (אני קונה מ kSP....)

• 16 תגובות
    • 1k צפיות
  19. המחשב הינו מחשב לצרכים משרדיים כלומר אינטנרט אופיס סרטים ( צפייה ולא עריכה ) תקציב מוגבל ביותר ( עד 1300 לא כולל מסך וCD ועכבר ומקלדת ) שתי הצעות שאני מתלבט : http://www.extremepc.co.il/exlmarket2/product-info-ext2/100.1.html או http://www.sakal.co.il/jsp/pg/Product.jsp?sec=3∏=66527&saleNo=425068&comp=1#additionalInfo אני מאוד מודה לכם. דרך אגב שאלה: מה המשמעות של מעבד סלרון ( אני מתכוון למשמעות מעשית )

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  20. שלום לכולם ברצוני לרכוש מחשב והייתי רוצה לדעת מה אתם חושבים עליו. 1. מה התקציב המקסימאלי? 6500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 שח גג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ותכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל המשחקים החדשים שיצאו בתקופה האחרונה -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צו…

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  21. לפורום שלום, אני מחפש מחשב HTPC מיני קטנטן ויפה, הכי חשוב שיהיה שקט מאוד. ויעבוד חלק. לוח אם כולל הכל - כרטיס מסך, רשת, אודיו. כל החיבורים ישמש בעיקר פנסיונר לצרכי גלישה באינטרנט, מוסיקה, מיילים ואופיס. לא צריך יכולות מולטימדיה והרצת משחקים חריגות. פה ושם סרט, משחקים בכלל לא. מחפש מפרט מלא כולל מקלדת ועכבר אלחוטיים, אם אפשר להפנות לחנות ספציפית ודגם. תקציב ללא מסך 1500-2000 ש"ח. ירון

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  22. שלום, אני רוצה להרכיב מחשב בתקציב הנ"ל כולל הכל שמיועד לצרכים ביתיים רגילים ומשחקים. הוצע לי המפרט הבא (ללא מסך) עליו קיבלתי דעות טובות אם כי חלוקות לגבי כרטיס מסך. אשמח לשמוע את דעתכם, שיפורים ו/או הצעות חלופיות. אודה אם תוכלו גם להמליץ על מסך טוב למשחקים במסגרת התקציב (רצוי 19''). שאלה אחרונה היא המלצה על חנות מחשבים טובה בת"א . תודה על העזרה. -------------------------------------------------------------------------- מעבדים Athlon 64Bit AM2 4000 DualCore Box AM240DCB ¤ 429 1 לוחות אם Gigabyte M55S-S3 AM2 GM55SS3 ¤ 447 1 מארזים Compucase HEC 6A19 400TRT Black ¤ 421 1 זיכרונות Transcend 2GB (2x1GB) DDR2-667 CL5 ¤ 399 1 קשיחים למחשבים שולחניים Samsung 160GB SATA II …

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  23. שלום לכולם, כמו שראיתם ציינתי למעלה שאני מחפש זוג מחשבים ניידים לסוטדנטיות ולא סתם כי מאוד חשוב לי המלצות למחשב שיהיה קל ויעמוד בדרישות של שתי הפרינססות.. טוב דרישות המערכת הם... מעבד חזק שיריץ תוכנות גרפיות ותוכנות לעריכת ווידאו בלי להתקע ולעשות בעיות מסך 13-14 חיי סוללה נורמלים שיחזיק להם יום לימודים של בין 6-8 שעות בלי להיות תלוי בחשמל יותר מדי... הארד דיסק בנפח נורמלי כונן אופטי כל זאת אם אפשר בתקציב שלא יעלה על 4000 שקל... כמו כן יש לי הצעה לדגם של מחשב DELL עם: מעבד - T6600 הארד דיסק-500 ג'יגה זיכרון רם-4 ג'יגה DDR2 מסך-14 http://www.night-net.net/index.php?main_page=product_info&cPath=16_19&products_id=426 כמעט בטוח שזה הדגם הזה רק עם GEFORCE אשמח להצעות…

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  24. יש לי עכשיו במחשב מעבד intel core i7 cpu 950 3.07 ghz והוא מביא לי ביצועים ממש גרועים, האם יש מעבד יותר טוב ולא במחיר בשמיים שאפשר לחבר במקום המעבד הזה?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by cool_man,

אז יש לי כרטיס מסך במחשב אחר 460 GTX... ואני רוצה להוסיף אותו למחשב שלי (במחשב הקודם אני חושש שהסלוט בלוח אם מתחיל להדפק... בכל מקרה זה המפרט שיש לי כרגע: לוח אם: Gigabyte GA-H81M-HD3 מעבד: Intel Core i5 4670 קירור: Arctic Freezer 11 LP דיסק: Seagate 1.0TB SATA3 זיכרון: Crucial DDR 3 4GB מארז + ספק: SilverStone Precision 08 Black + SilverStone Strider 400W צורב: DVDRW Lite-ON x24 השאלה זה האם נשמע סביר להוסיף את הכרטיס מסך הזה? והיותר חשוב זה האם הספק הזה מספיק לי..? בנוסף אני שוקל גם להחליף בין הקירורים, יש לי KATANA 3 שאני יכול לשים עליו אז גם את זה אני אוסיף לשאלה

• 0 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים