ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,474 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני מחפש לקנות מחשב גיימינג ומסך בזמן טיול בארצות הברית. 1. מה התקציב המקסימאלי? 1,000 דולר א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לחסוך במידה וזה לא פוגע בביצועים ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ניתן עד 100 דולר 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. בעיקר משחקי רשת, תפקידים ואסטרטגיה מאיכות גבוהה (Elder scrolls, ESO, heroes of might and magic, WOW, DCUO...) -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציי…
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
המחשב שלי נכון לשנתיים וחצי-שלוש האחרונות: Intel E5200 2.5@3.75GHZ DFI Lan Party P31 T2R G.skill DDRII 1333mhz 2GB*2 Gainward GTX260 896mb 216SP OC ספק SeaSonic 500W, לא זכור לי הדגם המדוייק, אבל מדובר בספק שעושה את העבודה. מסך 22 אינץ' ברזולוציה של 1680*1050 עד עכשיו יוצאים משחקים חדשים שרצים אצלי יפה גם אם אני הולך רחוק עם ההגדרות, אבל כמובן שלא כולם, ובלי AA\HBAO וכ'ו. BF3 עובד מעולה בסינגל, בהגדרות גבוהות יחסית, אבל משום מה במולטיפלייר מקרטע מעט בשרתים עמוסים כשכל ההגדרות על המינימום. אני מניח שכרטיס מסך חדש יפתור את זה. השאלה היא האם שווה לשדרג ב1000+- ש"ח, עם הלוח והמעבד הקיימים? יש לציין שאני עומד על 3.75GHZ למעבד יציב לחלוטין. אשמח לשמוע דעות והמלצות. תודה רבה! [=
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
טוב אני צריך שילוש קדוש, יותר נכון אני צריך לוח אם שתואם את ה 2500 mobile ,כי מטרותי הם oc חשבתי על מפרט: AMD Athlon XP 2500 Mobile 1.8GHz 45W 266MHz Barton CPU OEM 1x ABIT NF7 2.0 Nforce 2 AMD 1x OCZ 256MB DDR PC3200 400mhz Premier Series הקטע זה שאני קונה עכשיו 256 ואחרי זה אני אוסיף עוד אחד, מה לעשות אין לי מספיק כסף ואין לי כח לחכות עכשיו חופש, אז אל תגידו לי לחכות ולא לבזבז סלוט, דבר שני גירסאת ה nf-sl כוללת כרטיס קול איכותי, soundstorm נראה לי, ואין לי צורך בכל ובעוד פיצרים שאיני זקוק להם, אני צריך תאימות ל mobile אה ,ואני צריך מארז טוב עם סרילקצית אוויר טוב עד 300 שקל ומאוררים וכל החרא, לא איכפת לי מצדי שיהיה מכוער רק ביצועים,(לא chenbro) תודה ובבקשה לא להעביר…
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום חברים! יש לי מחשב נייד של HP (ישן, לא משהו עם אחריות וללא סוללה) ויש לו בעיה בפין החשמלי (טיפה רופף) - החיבור של המטען אל המחשב. בנוסף צריך להחזיק את החיבור של המטען בצורה מסויימת כדי שהמחשב ידלק. לאחר שהוא נדלק הא עובד יופי. זה לא בעיה במטען, בדקתי עם מטען חדש ואותה בעיה. מצאתי מקום שאומר שיכול לסדר את זה ב300-250 ש"ח, השאלה היא אם יש מקומות שיכולים לסדר את זה בפחות? בכל אופן, מה מציעים לעשות?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום רב, אני רוצה לקנות לבני החייל מחשב נייד, הוא חייל קרבי אך רוב הזמן נמצא בבסיס קבוע. רכישה של המחשב תעשה באילת, יש לקחת את זה בחשבון. *השימוש העיקרי צפייה בסרטים, משחקים קל עד בינוני. * גודל המסך- עד 15.6", לא יודע מה ההבדל בין מט למבריק * רזולוציית המסך- כמה שיותר גבוהה ביחס לתקציב * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי- כמה שפחות * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כמה שיותר * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * Bluetooth? לא יודע, * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? כמה שיותר גדול * כונן אופטי? כן * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? בע…
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי לכולם, ברצוני לרכוש מחשב חדש לצרכים די בסיסיים של וורד ומיילים אך חשוב לי גם שיהיה חזק ולא ייתקע. לאחר בירורים החלטתי לרכוש כנראה את המחשב הזה, מאייבורי באילת - מחשב נייד "14 HP Notebook 14-CF1001NJ 6PC62EA i5-8265U בצבע לבן, כונן 256GB SSD, זכרון 8GB ומ.גרפי AMD 530. רציתי לדעת מה דעתכם לגבי החברה (HPׂ), מפרט המחשב והשירות של אייבורי. פרטים נוספים לגבי המפרט הטכני מצויים בקישור הבא - https://eilat.ivory.co.il/catalog.php?id=30114&cantAdd=-1&label=tooMuchOfCat תודה מראש על העזרה !
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום רב, ללקוח שלי אתר היושב כיום על שרת SHERED HOSTING. מדובר על אתר בסדר גודל של כ 400 מגה כולל קטעי וידאו ואודיו. מאחר והאתר סובל מעומסים וקריסות אנו מעוניינים לעביר אותו לאחסנה יעודית על שרת משלו. על כן רציתי לקבל את חוות דעתכם על המפרט הבא לשרת שהוצע לנו.
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? רצוי שלא, אך עד 100 שקלים~ 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר עבודה/תרגול על VM-PLAYER/WORKSTATION כ 4-5 תחנות בכל פעם. וכמובן אינטרנט ואופיס. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. עכבר ומקלדת ׁ(הכי פשוטים שיש - העדפה לאלחוטיים) 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? כרטיס מסך ONBOARD יספיק בהחלט 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 3 (העיקר שלא ירעיש כמו טרקטור) 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינ…
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
עד 5000 שקלים. לא כולל מסך. מיועד לתוכנות גרפיקה, פוטושופ ופריהנד. עריכת וידאו/סרטים אנימציה ותלת מיימד ממוצעת וקצת, הפעלת מספר יישומים בעת ובעונה אחת. לא מחוייב (אופציה) בהמהרה. כוח "לסחוב" חופשי בתוכנת ההפעלה ויסטה 64 ביט. צורב דיוידי 2 שכבות שיכול לצרוב עם הקרן לוגו וכותרות על גב הדיסק. מארז שקט מאד. תודה רבה ;D .
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מזמין לידידה שלי מחשב מזיגזג, היעוד פוטושופ. מאחר והיא קצרה בתקציב אני רוצה להזמין לה את המחשב הבא: http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=240&products_id=7761 כמובן אני מוסיף סטיק זכרון 1 ג'יגה סה"כ 2 ג'יגה. שאלה האם הכרטיס אונבורד יספיק או צריך לשדרג. אשמח לקבל הערות ותגובות בתודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי אשמח לקבל המלצה למפרט בשביל מחשב ביתי, לעבודה רגילה של אינטרנט, אופיס, ועבודות עריכה קלות בפוטושופ וסוני ווגאס. כיום יש לי מחשב היברידי (דיי ישן) ואני סובל בעבודות על הפוטושופ והווגאס, איטי להחריד וקורס מדי פעם. התקציב שלי בסביבות ה 1500-1800, האם ריאלי לכך? אם כן אשמח אם תוכלו להמליץ לי על מפרטים. תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום קוראים לי בר והנבעיה הי כזו, אני במשך שבועיים מחפש ברשת וקורא בלי סוף כדי להתאים לי מחשב נייד בל המצב רק מחמיר עוד יותר, ככל שאני קורא יותר וחוקר יותר ככה אני מבין פחות מה שאמור להיות הפוך אבל זה המצב הכל כל כך מורכב ולא מובן! הבנתי שיש קטגוריות למחשבים משחקים, עסקים תוכנות וכו... אבל פה הבעיה, אני לא איזה גיימר מהולל אבל אני משחק משחקים פעם ב כמו PES או ג'יטיאיי חדש שיוצא או איזה משחק יפה שמשך לי את העיין אני לא איזה מתכנת תוכנות אבל אני משתמש בתוכנות לפעמים כמו תוכנת DJ חינמית סתם בשביל הכף ואני לא איזה איש עסקים אבל אני גולש באנטרנט כמובן ואני לא מבין משהו אחד בשביל זה אני צריך להשקיע ים של כסף בשביל שבעוד שלושה שנים אני יוכל להפעיל משחק כמו שצריך(לא ברשת) או לגלו…
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? לימודים, אינטרנט, סרטים HD (הכי חשוב!!) * גודל המסך? 13.3" אבל אם יהיה מחשב איכותי יותר בגודל קטן יותר גם מתקבל. * משקל רצוי? 1-2kg, עדיף ללכת על האיכותי מאשר על ההכי קל. * זמן סוללה? כמה שיותר (לא שעתיים), לכיוון ה4-5 שעות ומעלה. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI!!! * בלוטות? כן * גודל מינימלי של כונן קשיח - 320gb, עדיפות ל7200rpm ראיתי מספר דגמים, ואשמח גם להכוונה ולהמלצה שלכם המומחים. מחשבים ניידים Lenovo IdeaPad - Lenovo IdeaPad S205 M63DRIV http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=best&uin=15258 Dell Vostro V131 i5-2410M GMA HD http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?ProductID=10034 הראשון עם מעבד חלש וכרטיס גרפי טוב שלא מ…
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לאחרונה אני רוצה לבנות מחשב גיימינג ובניתי מפרט שנראה לי מתאים לי לפי התקציב שלי. 1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 פלוס מינוס א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך אבל לא חייב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים כבדים סטרימינג וקצת עריכה גרפית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. אלה המשחקים המקסימליים Fallout 4 ,ark:survival evolved, doom 4 -מהי הרזולוציה ה…
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אם מישהו יכול לבנות לי או לתת לי פירוט של חלקים אני רוצה מחשב לאח שלי הקטן חשוב לי שיהיה לו ארדיסק גדול עם הרבה מקום זכרון שהכל ירוץ מהר וכטיס מסך טוב שיריץ לו משחקים חדשים.. עם מסך... לא צריך מקלדת עכבר ורמקולים ויציאת רשת להכנה לADSL... זהו בעקרון משהו בשביל ילד קטן אתם יודעים שירוצו לו משחקים טוב ושיהיה לו הרבה מקום לסרטים כחולים
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
חבר טוב שלי רוצה לקנות מחשב חדש שיהיה עם מעבד 64 ביט לצורכי משחקים אינטרנט מוזיקה וסרטים... התקציב הוא בסביבות ה5000-5500ש"ח(אני יודע שזה לא הרבה אבל מה לעשות?) יש הצעות? נ.ב אני מבקש מכל אלה שלא כל כך מבינים לא להגיב ולבלבל אותי בלי לפגוע/להעליב פשות ראיתי מלא אנשים שרק התבלבלו מזה שאנשים שלא כל כך מבינים הגיבו תודה מראש SPOOKY עריכה: שכתי לציןן שהמפרט לא כולל ציוד היקפי כמו מסך מקלדת סי די רום ועכבר ...
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שמתי לב שכל המפרטים שניתנים כאן באים מאותה חנות יש סיבה לכך? נראה כאילו יש פה אינטרס ?????
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם בשבוע הבא אתחדש לי במחשב שמיועד בעיקר לגיימינג ואני רוצה גם לעשות לו OC קל, התקציב שלי הוא 6500, מבקש את דעתם לגבי המפרט ואם יש הצעות לשיפור יתקבלו בשמחה וברכה תודה מראש לכל העוזרים: Intel HasWell Core i7 4790K Socket 1150 8MB 4Ghz Tray, יחידות 1 ₪1720 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=4907 קירור למעבד Scythe Mugen 4 CPU Cooler SCMG-4000, יחידות 1 ₪220 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=4671 Gigabyte GA-Z97-D3H Socket 1150 Z97 Chipset DVI+HDMI+VGA, יחידות 1 ₪660 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=4830 זיכרון למחשב G.Skill Aegis 8GB (8GBx1) DDR3 1600Mhz F3-1600C11S-8GIS CL11 , יחידות 1 ₪415 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=…
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום רב! אודה לעזרתכם בנוגע למפרט... מחפש מפרט בסביבות ה-6500-7000 ש"ח , לצרכי משחקים. רצוי מארז TT S-ARMOR , מערכת קירור מים... מעבד DUAL CORE של אינטל , ו-2 ויותר GB של זיכרון... אשמח להצעות... תודה מראש
-
- 18 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בבקשה אם מישהו יכול לבנות לי מפרט ב 5000 שח רק שהיה בזה 9800PRO ולא מעבד של AMD אלה עם זה ATHLON64...תודה ובנתיים תסתכלו על המפרט הזה... Intel prescott 2.8 asus p4p800-se 512mb(256x2) 400MHZ ASUS x52 ASUS 52X32X52 GIGABYTE 9800PRO 128 MB 256BIT W.D 80GBS-ATA אני לא יודע את הסוג מארז.... PROVIEW 17" מקלדת של מיקרוסופט ועכבר אופטי שלהם..... וכלמ זה ב4900 שח..אז תגידו אם זה מפרט טוב...או אם אתם יכולים לעשות יותר טוב..אז בבקשה.:
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לגברת עם ילד בן 12, עיקר השימושים: אופיס בסיסי, אינטרנט, קצת משחקי רשת לא חזקים, קצת משחק מקומי ברמה בסיסית, צפיה בסרטים. כמובן שאין OC או תעלולים דומים וזו לא אמורה להיות מכונת ביצועים. שמירה על המחיר הנמוך חשוב ביותר . שיקול חשוב: מקום רכישה אחד מרוכז בלא להתרוצץ בחנויות שונות, חובת חנות פיזית גם אם יש מכירה מקוונת, בטחון סביר באחריות לאחר מכירה. למיטב ידיעתי החנות RSM www.rsm.co.il בכפר סבא גם בעלת שם של אמינות וגם אין תלונות על בעיות שירות . הקירבה למקום המגורים חשובה למקרה של צורך בשירות בעתיד. מערכת הפעלה צפויה: XP (העברה של הקיים במחשב מיושן מאד). אבקש דעתכם על המפרט עצמו, הכל מהאתר של RSM, ובמיוחד התאמת ספק הכוח לאפשרות הוספת כרטיס מסך בינוני בעתיד. לוח Asus…
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, אני מתחיל פרוייקט קירור מים, ועקב ה"תיעוב" שלי לסכמה הכתושה של שחור-אדום אני רוצה לדעת מה הפוטנציאל של הלוח שלי במכירה (שמן הסתם בצבע אדום-שחור) הלוח הוא אסרוק P67 פאטליטי פרופשינל Asrock Fatal1ty P67 Professional בן פחות משנה, במצב מעולה עם הקופסה + כל האביזרים הנלווים לרבות מתאם ה-USB 3 הקדמי וכבלי הסאטה. זה אמנם לוח P67, אבל הוא יכול לתמוך במעבדי IB ו-SB, הוא חיית אוברקלוק ביחס למחיר שלו (700 בזמנו). וחשבתי להחליף אותו ב-UD5H של גיגהבייט (Z77) אז אם אפשר דעה עליו.. או ה-Mpower שיעלה לי קצת יותר. ביחד רציתי גם למכור את הזכרונות שלי, אדומים גם כן, קורסאיר ונג'נס 8 גיגה בקיט 2X4GB במהירות 1600MHZ ותזמוני CL9, מפזר חום אדום ו-PCB שחור. תודה על העזרה
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן, בתקופה האחרונה יש לי חשק לשחק קצת, אין ברשותי כרטיס מסך, לכן אני צריך את המלצתכם ואם בכלל כדאי להשקיע במערכת הקיימת שלי. פרטי המערכת: מעבד: AMD Athlon II X2 250 לוח: gigabyte M68MT-S2 זכרון :667 4gb ddr3 הארד דיסק: חצי טרה של משהו. כרטיס מסך מובנה בלוח כמו שאמרתי קודם. עצת המומחים, יש משהו לעשות?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
איך אפשר לדעת אם המחשב שלי יעבוד עם 64 BIT וזה יעבוד טוב ?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
מבקש חוות דעת למפרט הבא ! * מעבד Intel LGA 775 Duo 2 Core Intel® Core2 Duo E6300 1.86GHz * לוח אם מתקדם Intel® 946PL/GZ Express בעל צ'יפסט Intel 946 החדש ביותר * חבילת זכרון מהיר בנפח DDR2 512MB במהירות 667MHz * דיסק קשיח מהיר SATA 2 7200RPM 8MB 160GB * צורב DVD±RW X16 איכותי NEC/LITEON/LG - מארז שחור מדגם Case-AeroEngineSr המחיר 2850 - ש"ח המחשב לצורך עבודה ביתית +קולנוע ביתי תודה מראש כספי
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-