עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by dogday,

המחשב צריך להיות כמו כל מחשב של משתמש ביתי בעיקר למשחקים. הציפיות שהוא יפעיל משחקים עתידיים כמו דום 3 ו hl2 ושיהיה ניתן לעשות לו אוברקלוק למעבד ולכרטיס מסך. ושהוא יהיה כמה שיותר שקט. הרכיבים: מעבד {amd\intel} זיכרון-512mb ddr דיסק קשיח-60 gb ומעלה כרטיס מסך dvd cdrw floopy מארז- יפה וטוב אם שכחתי משהו להוסיף בבקשה תודה לכל העוזרים!!! אם אפשר - עד לאן יגיעו המעבד והכרטיס מסך אחרי אוברקלוק. תודה רבה לכל העוזרים!!!

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  2. טוב אז ככה השולחני של אחי הקטן גוסס ויש לי הזדמנות לקנות לו ניד מארצות הברית ממכר שנימצא שם בגדול זה תחליף שולחני אז מסך 15+ בטריה לא חשובה כל כך מה שכן לפחות 2 גיגה זיכרון כרטיס מסך סביר (לא למשחקים אבל שיתמוך לפחות בDX10 ) מעבד סביר (לא אטום או משהו כזה חלש -אבל תקציבי נורמלי יספיק ) וכל השטויות הרגילות -בקיצור תחליף שולחני מה שכן מאוד חשוב אחריות בין לאומית שתקפה בישראל בתודה לעוזרים קרירין

3. שלום לכל החברים, 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 במידה וזה באמת משדרג את המחשב למחוזות חדשים. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת ווידאו ברמת הלמידה, אולי בעתיד ישמש אותי קצת מעבר. עריכה גרפית ברמה בסיסית ויותר כתחביב. משחקים וצפייה בתכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).AVID – תדיר לא פרנסה. פוטושופ – תדיר. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.FPS למיניהם, WITCHER 2, DEUS EX החדש ובתקווה שיריץ משחקים עתידים ברמה טו…

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by n14charlie,

שלום אני מחפש לקנות מחשב שהשימוש היחיד בו הוא גלישה באנטרנט (שהדפדפן יעבוד מהר ולא יתקע כל שניה) -אין צורך במסך או חלקים היקפיים אחרים -רצוי שהמארז יהיה קטן וקל כמה שאפשר -כונן קשיח עם גודל מינימלי כמה שאפשר - 2 ג'יגה בייט ראם אפשר להשיג דבר כזה ב1200 ש"ח? תודה!

5. Started by EliranB,

מה עדיף ? ומה ההבדלים בינהם ? מלבד המעבד, הזיכרון והשלט שהם יתרון ל .HP HP Pavilion dv5-1190 http://www.mardanit.co.il/item_prew.php?item_id=6126 MSI GX620 http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=3160&CatCode=315

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  6. שלום לכולם, המחשב שלי כבר בן 5 ולמרות שהוא מספיק כיום לשימושים שלי הוא מתחיל להשמיע רעשים, המארז מאובק ויש לי תקלת Blue Screen עם כרטיס המסך שאני פשוט לא מצליח לצאת ממנה. אם כבר אני לפני פירמוט, אני רוצה לנצל את ההזדמנות כדי לקנות מחשב חדש ולהפוך את הישן ל-HTPC לסלון. המפרט שלו נמצא מתחת לשם המשתמש שלי - אני רוצה עבורו רק מארז HTPC, ספק כוח תואם ופתרונות קירור. אני אשתמש בשני המחשבים לניגון סרטי בלו ריי מקוריים כולל בלו ריי תלת מימד, יש לי כיום שני כוננים אופטיים של בלו ריי (אחד צורב שיעבור למחשב החדש ואחד נגן שיעבור ל-HTPC בסלון) 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימו…

7. היי אלה החלקים שאני צריכה לרכוש קצת חרגתי מהתקציב.. קיוויתי לא לעבור את ה1800-2000 אז אשמח לחוות דעתכם, הערות, הארות וכו'.. שימוש המחשב הוא בעיקר שימוש כללי.. אינטרנט, קצת גרפיקה, תיכנות, משחקים מדי פעם מה שחשוב הוא שהמחשב יהיה מהיר וישמש אותי להרבה שנים יחסית אני לא צריכה תפלץ של גיימרים, רק משהו שיעבוד כמו שצריך עם תוכנות כבדות לפעמים ומשחקים לא מטורפים. הוספתי מפרט כתמונה אשמח לחוות דעתכם נ.ב. המארז שיש לי הוא של קומפיוקייס, שקט ואהוב עליי מאד - כרגע יש לו מאוורר 120 מאחור ומקדימה מקום ל120 שהוספתי במפרט. הארד דיסק כרגע 80 ג"ב SATA, עוד כחודש יגיע אליי טרה. DVD וצורב כבר יש. המסך הוא 24 אינטש של סמסונג - T240 [attachment deleted by admin]

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  8. אני קונה בקרוב מחשב נייד חדש ואני לא יודע אם כדאי לי לקנות מעבד i5 הטוב ביותר ביותר או i7 הבסיסי ביותר. אני נוטה יותר לכיוון הi7 כי אני חושב שעדיף להשקיע בטכנולוגיה מאשר בגיגה-הרץ כי זה עדיף במחשבה לטווח הרחוק. מצד שני הi5 צורך פחות חשמל, משמע יותר זמן סוללה. מה דעתכם? עוד שאלה, אם אני קונה מחשב נייד של HP בארצות הברית האחריות תקפה גם בארץ? ואם כן אז זה כולל גם שירות איסוף מהבית וכד'?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  9. שלום לכולם! מבקש המלצה למחשב נייד.. בעיקר לגלישה ומשחקים .. משחקים קלים... מחפש מחשב נייד עם כרטיס מסך רק של NVIDIA שהיה לו מצלמה ויציאות נורמליות.. לא משנה חברה .. לא משנה מישקל... שהיה בגודל בינוני הוא גדול .. לא משנה תקציב עד 3000 ש"ח חריגה 200 ש"ח

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by doreiny,

צהריים טובים לכולם, אני מתכנן מחר רכישה של אחד מהמחשבים הנ"ל בואותו סכום של 4000ש"ח (ליד שניה כמובן) שני המחשבים בני חודש עם אחריות לשנה סגורים בתוך קופסה אני דיי מעדיף את ה hp בעל מעבד משודרג לדגם שלו t7300 במקום t7100 הוא בעל גיגה זיכרון (שאני מתכוון לשדרג ל2 גיגה) +קורא טביעות אצבע יש לו רק חיסרון אחד לטעמי והוא הכרטיס מסך (intel x1300 256mb) חוץ מזה לדעתי הוא עדיף בהרבה מבחינה חיצונית גם על ה acer הacer בעל 2 גיגה זיכרון עם מעבד 1.8 כפול ליבה של amd וכרטיס מסך nvidia 8400gs המחשב הזה לדעתי ממש נשמע טוב חוץ מהקטע של המעבד שנראה לי שהולך לטובת hp החיסרון הנוסף שלו לטעמי הוא ה"לוק" שלו שממש לא מתקרב ל hp מה אתם אומרים ? על מה אתם הייתם הולכים? האם ה x1300 חלש משמעותית …

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  11. שלום לכולם . כמו שצינתי בכותרת אני מחפש המלצה למחשב חדש ושידרוג מחשב קיים כאשר אין קשר בין השניים . השידרוג עבורי ומהפרט לחבר. אתחיל מהמפרט המלא. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך אם אפשר ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב משחקים (לא יודע איזה בדיוק אבל הכי חדשים).. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש : אין ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: גיימינג (משחקים הכי חדשים שיצאו ויצאו) -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. לא יודע כרגע אבל ככל הנראה פעולה וכו' -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1200X 1…

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by ShuBy,

כרגע אני מתלבט ביו שתי מחשבים : 1) http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=23830 2) http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=23927 שניהם באותו טווח מחיר אבל השוני הגדול הוא במעבד ובזכרון וגם בגודל המסך הכרטיס מסך זהה והשוני במהירות הקשיח לא כזה משמעותי בשבילי ולגבי SSD הבנתי שאפשר להוסיף בדל עם מתאם מיוחד במקום הצורב לגבי סוללה וכל עניין איכות הבנייה והחומרים אני לא מבין ואני אשמח אם תגידו לי מה שאת הדל אני יכול להשיג ב - KSP אז אם יהיה בלאק פרידיי יהיה אפילו זול יותר תודה על העזרה.

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  13. Started by surfface,

קניתי את המחשב הנ''ל התקנתי דריורים והכל עובד מעולה למעט התאורה במקלדת, אייך אמור להקרא הדריור/תוכנה / תכונה במערכת שאמורה לאפשר את הפעולה? תודה,

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  14. איני מכירה את הצד הטכני. אני צריכה המלצות למחשב נייד שיוכל להרים עריכה בצורה טובה. (הבנתי שזה די בעייתי). האם יש מחשבים ניידים שיכולים לשמש לעריכה? איזה נתונים אני צריכה לקחת בחשבון? רצוי שהמחשב יוכל לשמש גם לצרכים אחרים (תוכנות אופיס, אינטרנט, אולי אפילו ו SQL SERVER) אבל אם זה יומרני אסתפק בעריכה עליו.

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  15. צירפתי את המפרט שהרכבתי למטה. בעקרון פשוט לקחתי מהמפרטים המומלצים All Around מינימלי, אבל החלפתי את הזכרון במקום 2GB ל-4GB המטרה של המחשב היא בעיקר לשמש לעבודה יומיומית - וורד, פאורפוינט ולראות סרטים. הייתי רוצה שהוא גם יהיה מסוגל להריץ משחקים, אבל זו לא המטרה העיקרית שלו ואין דרישה שהמשחקים יהיו באיכות הכי טובה. בתור מישהו שלא מבין כלום במפרטים, עלו לי כמה שאלות: 1. ההחלפה הזאת של הזכרון אפשרית? היא לא דורשת שינוי אחר במפרט? 2. ראיתי שבדרגה הבאה של ה All Around יש קירור למעבד. במפרט הזה זה לא דרוש? שמעתי שמועות על התחממות של מעבדי AMD? 3. המחשב יהיה מסוגל להריץ משחקים ברמה בינונית? נניח בדרישות של starcraft 2 (http://www.computerandvideogames.com/article.php?id=189528) ה…

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  16. 1. מה התקציב המירבי? כ1500 האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? כן 2. מה שימושי המחשב? שימוש משרדי 3. האם יש צורך בציוד היקפי? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? כן ssd 860 evo ספק כח Thermaltake 700w כרטיב מסך gt 710 מארז Hdd יש גם קירור ALPINE 11 PRO 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? 5 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא 7. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? לא. גר בצפון 9. מתי מ…

17. שלום, לפני כמה חודשים הזמנתי מחשב נייד מחנות ששמה נייד נייד, הדגם הוא Lenovo carbon gen 9 20xw004yiv. לדעבוני גיליתי שהם שלחו לי דגם לא נכון, ובעצם דור 8: Carbon gen 8th 20u90002iv. אחרי ריב ממושך בטלפון הם הסכימו להחליף לי את המכשיר, אמרו שכרגע יש להם gen 10 בלבד. דיברנו על דגם Gen10 21bc0093iv, אבל במקומו הגיע 21cb000gus, המחשב הוא מסך טאץ, והוא כבד בצורה משמעותית מהמחשב דור 8 שקיבלתי, ממש לא 1.13 ק"ג, יותר בכיוון של מאק פרו שזה מעל 2 ק"ג, הם טוענים שמה שמפורסם באתר זה 1.13 קג ללא הסוללה. לפיכך לא הסכמתי לקבל את המחשב ונשארתי עם הדור 8, בעיקר בגלל המידות שלו, הוא יותר דק ומשמעותית ויותר קל. אני מחפש באינטרנט עדות למחשב שבהיותו יותר מג…

18. שלום לכולם, הרכבתי את המפרט הבא שקרוב לאחד המפרטים המומלצים. רציתי לדעת מה דעתכם מבחינת מחיר וכן הצעות לשיפור. נ.ב - יש בידי דיסק ולכן אין לי צורך בו. האם יש אפשרות לחבר בין הכרטיס על הלוח לכרטיס העצמאי. AMD Athlon 2 X3 435 2.9Ghz Triple Core AM3 Box, יחידות 1 ₪400 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1212 Gigabyte MA785GMT-UD2H AMD785G CHIPSET, יחידות 1 ₪471 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1158 PowerColor ATI Radeon 4770 512MB GDDR5 HDMI , יחידות 1 ₪483 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1256 Transcend 2GB DDR3 1333Mhz Core I3 I5 I7, יחידות 2 ₪502 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=759 Asus DRW-24B1ST x24 Black, יחידות 1 ₪143 http://w…

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  19. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200. 2. מה שימושי המחשב? משחקים. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: .GW2, WOW, Battlefield 3 -מהי הרזולוציה המקסימאלית של המסך שיחובר למחשב? 1920X1080. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב? ? 3. האם יש צורך בציוד הקפי? מסך. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? כרטיס מסך. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי) 5? 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס או הרכבת מחשב בחנות? הרכבה. 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? TMS 9. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? אני בחרתי כבר את המסך וה…

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by עוד מישהו,

היי, טוב בגדול הציעו לי פה מפרט מחשב רק בגלל עידכון הפורום קצת בעיה למצוא אותו כרגע. בכל מקרה הנה הצעה שקיבלתי עם שינויים: מה דעתכם? בגדול זה מחשב רב תכליתי כולל משחקים ומידי פעם פוטושופ וזה מחובר למסך 2312HM של דל זה המפרט המקורי שנבנה לי פה. יש שינויים במערכת כי במקום שאני קונה לא מתעסקים עם כל היבואנים מה דעתכם עדיף?

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by lampertg,

אני יודע שזו שאלה לא הכי ממוקדת, אבל כל INPUT שתתנו, יתקבל בברכה... הציעו לי דרך חו"ל את המחשב הנ"ל http://www.asus.com/Notebooks/Multimedia_Entertainment/N53SN/#specifications למטרות הורדה וצפייה בסרטים, שימוש ב-OFFICE, ושלל תוכנות... האם יש לכם פידבק כלשהו על מחשב זה, האם יש חלופה מקבילה עליה הייתם ממליצים? תודה מראש!

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by YotkeDotke,

1. מה התקציב המקסימאלי?- 2500 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? -לנסות לחסוך כמה שיותר. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? -200-400 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? -משחקים בעיקר League of Legends. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.- League of Legends באיכות גבוהה. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -בסביבות 23'. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? -גבוהה. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מ…

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  23. היי, בחלונות יש לי 3 מצבים מוגדרים מראש High performance Balanced Power Saver אני משתמש רק ב-2 הראשונים - אחד כשאני מחובר לחשמל ואחד כשאני בדרכים. הבעיה היא שתמיד בחלונית למטה מופיע לי בחירה בין הנוכחי לבין Balanced ולא בין שני המצבים האהובים עלי. יש דרך לשנות את זה ככה שיופיעו תמיד "מקסימום ביצועים וחסכוני - ואני אוכל להחליף ביניהם בלחיצה אחת ולא ב-4?

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  24. שלום. אני מתכנן לקנות השבוע מחשב חדש. המטרה שלו היא משחקים (RA3, COD5 וכאלה) וגם שרת קבצי וידאו ל HTPC, שרת HTTP/FTP ושרת מוזיקה. ובנוסף - הורדות ועבודה עם Visual Studio 2008. המפרט: לוח אם GIGABYTE GA-EP43-DS3L 485 מעבד Intel Core 2 Duo E8400 Box 838 קרור למעבד Arctic-Cooling Freezer 7 Pro 113 זיכרון G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 4-4-4-12 PK 275 כרטיס גרפי Sapphire ATI Radeon HD4830 512MB DDR3 PCIe 656 כונן קשיח Seagate ST3500320AS 500GB SATA2 32MB 292 ספק כח Cooler Master eXtreme Power 500W 298 הרכבת מערכת מחשב + בדיקה 79 אני מעוניין בהמהרת המעבד (OC) 1 צורב Samsung SH-S223 X22 SATA DVD 119 מארז ללא ספק COOLER MASTER Cent…

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  25. שלום, אני מנסה להרכיב מפרט עבור מחשב "משרדי" בתקציב מאוד נמוך ואין לי מושג איזה לוח אם יתאים עבורו. המפרט הוא משהו כזה: מעבד: INTEL PENTIUM DUAL CORE 2.0GHz E2180 : "SLA8Y" - BOX ¤329 דיסק קשיח: SAMSUNG 250GB 16MB SATA2 7200 RPM : HD252KJ ¤246 זיכרון: KINGSTON 2048MB (1024MB X2) DDR2 800MHZ CL5 ¤237 מארז: JSP-TECH M-100A - MICRO ATX + EZCOOL 400W PSU ¤202 מחיר סופי: ¤1014 המפרט הורכב ב - www.IQPC.co.il המפרט הזה עדיין לא סופי, וכפי שרואים חסר לוח אם. אני מעדיף שכל העסק יהיה כמה שיותר זול וקטן (micro atx ?) עם כרטיס מסך מובנה שיסתדר עם עבודת אינטרנט שוטפת (Flash וכו' אולי אפילו מעט 3D ?) בתודה מראש, מייק.

• 6 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים