עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. יש לנו 3 כאלה בעבודה, כולם דפוקים לגמרי. אני מחפש מחשבים ניידים עם DOCK מהדור הישן - ורואה שהחדשים מגיעים עם הזבל הזה. השאלה - האם הבעיה היא במוצר שלי (שלושה DELL ים ) או שזה בעיה של החיבור הזה ? נראה לי הזוי להעביר על מחבר אחד קטן, מתח, רשת, מידע ל-3 מסכים, 4 USB. לפחות במה שיש לנו (DELL) - התוצאה גרועה מאוד. מחפש עכשיו מחשבים ניידים חדשים (חשבתי על ה-Carbon Extreme של לנובו) - אבל נראה שגם הוא מגיע עם הטכנולוגיה הזאת ומהנסיון עם הדלים לפחות - אני לא רוצה להתקרב לזה. אשמח לשמוע ממי שיש לו DOCKים כאלה וחווה משהו אחר.

2. Started by LevyVista,

מה קורה חברים.. קניתי את המחשב הנ"ל לפני כשנה וחצי. לא מזמן ביצעתי שידרוג של המסך מ17" ל22", כך שבגלל הזיכרון שבכרטיס מסך המשחקים קצת מקרתעים. הכרחי לשדרג כרגע?.. אם כן מה. CPU: Intel Core 2 Quad Q9400 MainBoard: ASUS P5QL-E Memory: G.Skill 4GB DDR2 900Mhz PI-Black Graphic Card: Leadtek GeForce 9800GTX+ 512MB Cooling CPU: Arctic-Cooling Freezer 7 Pro Optical Drive: Samsung X22 DVD HDD: Seagate 500GB 32MB PSU: Corsair 550W Case: NZXT Tempest OS: Vista Ultimate x64 Monitor: Dell 2209WA תודה, רון.

• 7 תגובות
    • 986 צפיות
  3. Started by oren12,

למטרת משחקים, ואולי גם לשימוש OC בעתיד.. מעבד: INTEL CORE 2 QUAD S775 2.4GHz Q66000 STEPING G0 - BOX ¤1443 לוח אם: GIGABYTE GA-P35-DS3L ¤566 כרטיס מסך: GIGABYTE NVIDIA 8800GT 512MB,256BIT ¤1440 דיסק קשיח: WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500AAKS ¤379 צורב DVD: SAMSUNG S183L DVD-RW + X18 Lightscribe + SATA ¤178 זיכרון: CORSAIR 2048MB (1024MB X2) DDR2 800MHz DUAL CHANNEL KIT ¤437 מארז: NZXT APOLLO w/o PS -SILVER ¤415 ספק כוח: CORSAIR VX Series, 450W CMPSU-450VXEU ¤441 קרור למעבד: ARCTIC-COOLING FREEZER 7 PRO CPU COOLER FOR INTEL S775 ¤109 קרור למארז: GLACIALTECH 120mm CASE FAN - SILENT BLADE ENTRY BEARING 19dBA - BLACK - GT1225EBDL-1 ¤47 הרכבת מחשב: ללא הרכבה ¤0 מחיר סופי…

• 13 תגובות
    • 986 צפיות
  4. שלום רב מצאתי באינטרנט מחשב נייד Infinity שהוא זול יחסית למתחריו, http://www.hubpc.co.il/product_info.php?products_id=416 אני סטודנט וצריך משהו זול ובטוח. המותג לא מוכר לי. האם משהו יכול להמליץ אליו משהו?

• 7 תגובות
    • 986 צפיות
  5. הגירסאות העדכניות למשפחת ה-Y של היצרנית הסינית כוללות עיצוב משודרג ומעבדים מרובע ליבות מדור ה-Skylake לכתבה: http://hwzone.co.il/לנובו-מחדשת-את-קו-ניידי-הגיימינג-הפופו/

6. היי חבר שלי צריך נייד ללימודים, שלא יהיה כבד וגדול מדי, ושהסוללה שלו תספיק להרבה זמן. מעבר לזה אין ממש דרישות. שלא יהיה HP ושהאיכות בניה תהיה טובה. טנקס :-*

7. אהלן, אני משתמש כיום במקבוק, מסיבות כאלו ואחרות אני נדרש להחליף מחשב ולא מעוניין להוציא 10K על מקבוק. אני מתלבט בין שני המחשבים הבאים: http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=80NV001MIV&lang=heb http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=N551VW-FI251T יש הבדל של כ-500 ש"ח במחיר לטובת האסוס ואחריות של 3 שנים עד לבית הלקוח. אם נוסיף אחריות ללנובו נקבל פער של 800 ש"ח. מנגד הלנובו מגיע עם עוד 256SSD שזה משמעותי מאוד, אך איכות חומרים פחות טובה משל האסוס והמחשב קצת יותר גדול. --- מוסיף להתלבטות את הנייד הבא של אסוס (UX501) שאיך שהוא נמכר ב-1000 ש"ח פחות ממחיר השוק בפלונטר: http://www.plonter.co.il/detail.…

• 3 תגובות
    • 986 צפיות
  8. Started by test4all2,

בוקר טוב, אשמח לקבל המלצה למפרט למחשב משחקים עד 3.5K. מצורף מפרט שקיבלתי מKSP. תודה לכולם

9. Started by Ruya,

אהלן אני רוצה לקנות מחשב נייד לאחי למשחקים כבדים בתקציב 4000-4500 ש"ח תודה רבה חברה! * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) משח'ים כבדים * גודל המסך? לא קריטי * משקל רצוי? לא רלוונטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא רלוונטי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) יציאת HDMI * בלוטות? אם אפשר * גודל מינימלי של כונן קשיח? עד 250 גיגה * צורב DVD? כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא

• 2 תגובות
    • 986 צפיות
  10. Started by idaneqw,

מדובר במחשב נייד של DELL. הוא נתקע במהלך עבודה עליו, למשך דקה הכל קופא כולל העכבר לא זז ולאחר מכן משתחרר וממשיך לתפקד כרגיל. מה יכולה להיות הבעיה? כיצד ניתן לאבחנה? זכור לי שיש ל-DELL כלי דיאגנוסטיקה שמבצע אניליזה לרכיבי חומרה ומזהה את התקול. מישהו יודע מהיכן ניתן להוריד? תודה

• 4 תגובות
    • 986 צפיות
  11. Started by motcke,

היי אני מעוניין להרכיב מפרט מחשב לתכנות שיעבוד בצורה מהירה וחלקה עם 40 חלונות פתוחים, קומפילציה כבדה, מכונות וירטואליות, Docker, באמצעות הזמנה של חלקים בסיסיים ויקרים יותר מחו"ל (כגון מעבד, זכרונות וכו) ששם המחירים בד"כ יותר זולים ולבצע השלמות בארץ. אין צורך בגיימינג אז לא צריך כרטיס מסך מיוחד. אבל אני כן מעוניין לעבוד עם 2 מסכים. אני לא מספיק מבין בהרכבת מפרטים אבל אני לומד מהר ואשמח לעזרתכם האם הרכיבים מתאימים אחד לשני? האם צריך רכיבים נוספים? וכדומה. כל תגובה תתקבל בברכה. חשבתי על מעבד: AMD Ryzon 7 3800X זיכרון: CORSAIR Vengeance LPX 64GB פעמיים המוצר הזה לוח אם: שיתמוך במעבד ובזיכרון (וגם כולל WIFI אבל לא חובה) …

• 0 תגובות
    • 986 צפיות
  12. אשמח בעזרה בבחירת מחשב נייד: 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 2500 חריגה של 500 מעדיף 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? לצורך לימודים של עיצוב גרפיקה, adobe, photoshop, illustrator, indesign, animate, acrobat 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב במידה מסויימת 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? כנראה שלא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות?…

• 3 תגובות
    • 986 צפיות
  13. שלום לכולם, אשמח לעזרתכם, עשיתי מחקר מעמיק אבל עדיין לא נעול על לפטופ הבא שלי. 1. מה התקציב המקסימאלי? 8,000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כמה מאות שקלים 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עסקים וגיימינג בינוני ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. call of duty, football manager וכדומה 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 6,7 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כ…

• 0 תגובות
    • 986 צפיות
  14. אחרי שעזרתם לי פה מאוד בבחירת המחשב נייד שלי ללימודים אני צריך עזרה בבחירת מחשב לאבא שלי * מטרות המחשב? עבודה משרדית, גלישה באינטרנט וסרטים מדי פעם * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 15.6 עדיף * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) לא נראה לי שכזה קריטי אבל רזולוציה שתהיה סבירה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? * משקל רצוי? רוב השימוש יהיה בבית * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) לא חובה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח…

• 0 תגובות
    • 986 צפיות
  15. אהלן, אני רוצה לקנות כמה מחשבים למשרד והמפרט של ה2000 שקל נראה לי מפרט מעולה ומספק ביותר לצרכיי. הבעיה היא שכשניסיתי לבנות אותו בחנויות ברשת אז היו חסרים לי חלקים מצד אחד או שהמחיר יצא הרבה יותר גבוה מצד שני. אין ספק שאני לא מעוניין לפצל את הקניה (עדיין, אני קונה 3 או 4 מחשבים). בקיצור, לשאלה: מישהו יודע לפי מחירון של איזה חנויות נבנה המפרט? אם זו בעיה לציין את שמות החנויות בפורום - אני אשמח לקבל את התשובה בפרטי. אם למישהו יש הצעה למפרט דומה במחיר דומה - אז אני גם אשמח לקבל. תודה רבה! המפרט שאני חשבתי עליו הוא: http://hwzone.co.il/specslist/index.php?type=view&specsID=33.

• 7 תגובות
    • 986 צפיות
  16. שלום לכולם, בידי מעבד Intel Core i5-2500K (חדש דנדש) וכן כרטיס מסך Radeon HD 5700 (בן כשנה). הייתי רוצה להרכיב מסביבם מחשב שיתאים לגיימינג ביחסית מעט כסף. 1) תקציב מקסימאלי של 2000 שקל, אולי עם קצת חריגות (לא מעבר ל-2200). 2) אני בהחלט לא גיימר כבד, אבל הייתי שמח אם משחקים היו עובדים עליו ב-medium ומעלה. 3) ציוד היקפי לא נחשב בתוך ה-2000 שקל. 4) המחשב יישב בסלון, אז השקט חשוב לי. כרגע כרטיס המסך נמצא במחשב בסלון, אז אני יודע שהוא לא מרעיש, והייתי רוצה ששאר המפרט יהיה באותה רמת שקט. יחד עם זאת, לא אכפת לי אם המחשב יהיה במארז רגיל (לא בתצורה של מדיה-סנטר). 5) לא מתוכנן OC בכלל. 6) אין צורך במערכת הפעלה או כל תוכנה אחרת. 7) הייתי רוצה שהמפרט ייבנה בחנות באיזור חיפה (אולי נ…

• 12 תגובות
    • 986 צפיות
  17. משהו נחמד ביותר לעבודה נוחה ומהירה.... [attachment deleted by admin]

• 11 תגובות
    • 986 צפיות
  18. המפרט הזה טוב? יש בעיה כלשהיא? מעבד: 849 ₪ - * מבצע * - Quad Core i5 4460 3.2Ghz S1150 לוח אם: 379 ₪ - * מבצע * - Gigabyte GA-B85M-D3H S1150 זכרון: 199 ₪ - * מבצע * - 8GB Transcend DDR3 1600Mhz כרטיס מסך: 1679 ₪ - * מבצע * - Gigabyte GTX970 4GB WindForce3 OC 1114Mhz 4G DDR5 דיסק קשיח: 449 ₪ - * מבצע * - SSD Samsung 850 EVO 250GB SATA III דיסק קשיח: 269 ₪ - Seagate 1T 3.5'' Sata3 Barracuda 3 Years Warranty כונן אופטי: 85 ₪ - * מבצע * - Samsung DVD-RW X24 SH-224DB/BEBE מארז: 380 ₪ - Zalman Z11 PLUS ספק כוח: 319 ₪ - * מבצע * - FSP Hyper 600W Active PFC 85 Plus 5 Years Warranty קירור אוויר למעבד: 119 ₪ - * מבצע * - Arctic Freezer 7 Pro Rev.2 …

• 2 תגובות
    • 986 צפיות
  19. שלום לכולם וברוכים הנמצאים אני רוצה לקנות החודש מחשב. עיקר השימושים שלי במחשב הם למעשה מדיה סנטר וסרטי HD. המחשב מחובר למסך טלויזיה של סמסונג 40. ומסך מחשב רגיל. אני לא מעוניין ב HTPC מהסיבה שהמחשב יושב אצלי בחדר ויש לי עוד שימושים בו מלבד הסרטים מדי פעם גיימינג וכאלה משחקים סטייל מאפיה הסנדק וכו'. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? סרטי HD ומדיה סנטר. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: …

• 5 תגובות
    • 986 צפיות
  20. היי זה המפרט: מעבדים Athlon 64Bit AM2 4800 DualCore Box AM248DCB ¤ 564 1 לוחות אם Asus M2A-MVP ¤ 409 1 מארזים Compucase HEC 6A21 400TRT Black/Blue ¤ 414 1 קירור למארז THERMALTAKE 120mm THUNDERBLADE BLUE LED A1926 ¤ 48 1 זיכרונות Kingston Original 1GB DDR2-667Mhz K1G667 ¤ 129 2 קשיחים למחשבים שולחניים WD 160GB SATA II WD1600AAJS ¤ 284 1 כרטיסי מסך Sapphire Radeon 3850 256MB DDR3 Retail ¤ 999 1 צורבים LG H62NK DVD-RW Dual Layer Sata Black ¤ 189 1 הרכבת מערכת הרכבה ובדיקות, מחשב חדש 3000שח ומעלה ¤ 5 1 משלוחים לכל הארץ שליחת מחשב עד 5000שח שליח עד הבית כולל ביטוח ¤ 46 1 מה דעתכם? איך הקירור והלוח אם? אני לא מבין מספיק בדברים האלה.. אם תרצו לתת משו מאצלכם אז אלה התנ…

• 14 תגובות
    • 986 צפיות
  21. Started by GetShrag3D,

• 0 תגובות
    • 986 צפיות
  22. Started by Ameralis Zaiir,

שלום, החלטתי לקנות מחשב למשחקים, ואני רוצה לקנות אחד בתקציב של 4K. בקשות מיוחדות: *ללא מסך ורמקולים, אבל עם מקלדת ועכבר. *אני צריך להכניס בתוך התקציב גם ראוטר אלחוטי שתומך בVPN (יש עדיין כאלה שלא תומכים בכלל? אני זוכר רק שבימים הראשונים של הADSL היו כאלה...) וכולל גם 4 פורטים של רשת חוטית כי יש לי פריסה חלקית של רשת חוטית בבית. תודה מראש לכל העוזרים.

• 14 תגובות
    • 986 צפיות
  23. שלום לכולם, המחשב הוא לצרכי לימודים. כרגע יש תקציב גדול והוא לא יוחלף בשנים הקרובות כך שחשבתי על משהו מהסדרות העסקיות שאיכות הבניה והעמידות שלהן טובות. המחשב ישמש לעבודה משרדית וצפיה בסרטים בלבד. גודל עדיף סביב 14 או 13.3 ומסך מאט. כמו כן נדרש דיסק קשיח של 256GB לפחות אם הולכים על SSD. אין דרישות מיוחדות מעבר לכך, המחשב לא יהיה יותר מדי נייד ורוב הזמן יישאר בבית. יש לי מחשב של Fujitsu שנרכש בשנת 2008 ועבד עד היום (6 שנים) כמו גדול אז אני מקווה שגם היום עדיין מרכיבים מחשבים כאלה. אופציות שחשבתי עליהן הן Dell Latitude 7440 או אחת מסדרות ה-Thinkpad של לנובו אבל המבחר שם מסחרר אז אין לי מושג מאיפה להתחיל. מה ההמלצות כאשר עמידות ואורך חיים הן הדרישות הכי חשובות?

• 1 תגובה
    • 986 צפיות
  24. שלום אני מחפש מפרט למשחקים, אינטרנט וגרפיקה. שהמערכת תתאים למערכת הפעלה VISTA ULLTIMATE כולל ציוד היקפי: מסך 19 רחב, עכבר ומקלדת אלחוטיים ורמקולים. הייתי רוצה את המעבד עם ארבע הליבות(6600?). וכן מארז, עם עדיפות ל Raidmax Ninja (בחירה של הבן). תודה מראש

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.