ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,379 דיונים בפורום זה
-
מחפש מחשב במיוחד למשחקיםם אני רוצה מקסימום ביצועים שאפשר להביא במחיר הזה ושיחזיק מעמד בשביל משחקים חדשים שיצאו הכסף שיהיה לי זה בסביבות ה4000-4500 תודה עריכה: 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד!=4000-4500 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?=לנצל 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)?= נטו למשחקים! א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה).=תדיר ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? 19 אינצ' * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד?= COD FALLOUT GTA IV כל המשחק…
-
- 17 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
הבנתי שהיתה בעיה עם הגרסה למחשבים שולחניים? האם יש בעיה גם עם הגרסאות הניידות? מתי המחשבים כדוגמת inspiron N5010 I5 אמור להגיע לחנויות בארץ? האם זה ישפיע גם על מחירו של המחשב לעומת הקיים בשוק כיום עם המעבד ה"רגיל"? תודה לעונים!
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום קניתי רמקולים ניידים וחיברתי אותם למחשב נייד עכשיו כשאני מגביע עד הסוף את הרמקולים פתאום אחרי כמה שניות הווליום יורד ושאני מגביע שוב זה עולה בלי לגעת בכלום זה יורד לבד איך מתקנים את זה שזה ישאר על הכי גבוהה ד"א עידכנתי דרייבר קול ועוד שאלה שחיברתי את הרמקולים למחשב הנייד אז לא שומעים את הרמקולים של המחשב הנייד איך אפשר לעשות שישמעו גם מהרמקולים החיצוניים וגם מהמחשב עצמו ?
-
- 0 תגובות
- 814 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לרכוש מחשב דרך eBay, אבקש את עזרתכם במציאת מחשב שעונה על הדרישות הבאות: מסך LED 15.6 אינצ'- FHD. זמן סוללה ארוך חשוב מאוד. משקל המחשב אינו קריטי עבורי. חובה שתהיה למחשב יציאת HDMI. הארדיסק 500GB - אין לי צורך ביותר.(7200 RPM) צורב DVD- אם יש אופציה לבלוריי בשמחה אבל לא על חשבון חריגה. כמובן שהמחשב מיועד למשחקים בסופו של דבר לכן חשוב לי מאוד היחס בין המעבד לכרטיס המסך. המחשב ישמש גם לצפייה בסרטים באיכות 1080P. בסכום של יעלה על 1000$. כמו כן אשמח לברר נקודה שמעניינת אותי, על לפטופים אין מכס ומשלמים רק מע"מ ? בתודה מראש, עומר.
-
- 6 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
אהלן, אני ממש לקראת הזמנה של מחשב ורציתי להיסגר על עצמי לפני ההזמנה. מאיפה עדיף להזמין-RSM או TMS? אני מבאר שבע. 1. מה התקציב המקסימלי? 3000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנסות לחסוך. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 100 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקים, אינטרנט, סרטים אונליין, סרטי HD וכ'ו. א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). תדיר ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? 1280 על 1024 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? GTA IV, TEST DRI…
-
- 21 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום. אני רוצה לקנות מחשב חדש. המחשב שלי לא ממש מצליח להחזיק קיובייס כשאני מעמיס עליו VST. יש לי מחשב שהוא 2.67GHZ ו3 ראם זכרון. core 2 due ולוח של אינטל שאת שמו אני לא זוכר. התקציב שלי הוא 3000. 3500 במקרה שיש מציאה מטורפת שחבל לפספס. אני לא צריך שום דבר נלווה פרט לעכבר ומקלדת (כרטיס קול חיצוני כבר יש). חשוב שיהיה לו שני כוננים קשיחים (לא מחיצות) בשביל להפריד בין הפרוייקטים לבין מערכת ההפעלה והתוכנות עצמן. התוכנות שאני אעבוד איתן הן קיובייס (5 ובעתיד 6) וVST מאוד כבדים כמו trilogy, ivory וכו'. ולפי מה שקראתי כאן מערכות 32 ביט לא מנצלות יותר מ3 ורבע ראם אז גם מערכת של 64 ביט. יש לכם המלצות מסויימות? כי אני יכול לבנות מחשב לגיימר אבל ממש לא לעריכה מוזיקלית, ויש …
-
- 20 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, מעונין במחשב חדש (לא לי) למטרות אינטרנט, משרד וקצת משחקים לילדים בני 4-5.אין צורך בציוד היקפי (מסך, מקלדת, עכבר וכו') המפרט צריך להיות עד 1500 ש"ח ניתן לחרוג עד 5 אחוז (75 ש"ח) כמו כן בניתי מפרט, מבוסס i3 (לאחר קריאה מרובה והתלבטות בין i3 540 ל phenom II x4 925 , אני מניח שכבר הבנתם שנבחר i3) האם ניתן לקצץ במקום כלשהו ע"מ לעמוד במסגרת התקציב? המפרט: Intel Core i3 540 Socket 1156 3.06Ghz 4MB BOX, יחידות 1 ₪531 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1471 Transcend 2GB DDR3 1333Mhz Core I3 I5 I7, יחידות 1 ₪116 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=759 Gigabyte GA-H55M-UD2H H55 CHIPSET, יחידות 1 ₪488 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1506 WD 5…
-
- 6 תגובות
- 923 צפיות
-
-
ברשותי נייד ישן למדיי - IBM X30. מגיע עם מעבד 1.2, ו 128 ראם. המחשב בקושי נושם, ודורש טיפול דחוף. כרגע על הפרק: הרחבת זיכרון - כרגע 128מגה במהירות 133מג"ה, SDRAM. מהיכן ניתן להשיג בזול (בארץ או בחו"ל) תוספת זכרון? מה הכי מומלץ מבחינת מהירות וכמות שהוא מסוגל לתמוך בה? פירמוט - לאחר שארחיב זכרון, ארצה להתקין מחדש מע' הפעלה - מה כדאי? 7 סטארטר, 2000, XP? WIFI, אין כרגע, מה ניתן לעשות כדי להוסיף? ואחרון, כרגע יש הרדיסק של 40ג'יגה במהירות 4200 סל"ד. האם החלפת ההרידסק במהיר יותר תתרום בצורה ניכרת לשיפור הביצועים?
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
Need help building a pc 12000-15000Nis the needed pc is for PURE gaming Without screen Any help well be appreciated sorry for writing in english i have no idea how to write in hebrew(translating this page via chrome haha ) Lets say that i want to run crysis 2 on ultra and keep my pc alive untill october 2011 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? NO need 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)?Nope everything that is good and i mean GooD i want it 5. במידהויש צורך במפרט חלקי בלבד, יש לציין במדויק אילו חלקים כבר קיימים ואילו צריך לכלול במפרט. I want a full spec 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי…
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
http://www.spacenet.co.il/pl_product~1005HA~2~19.htm http://www.spacenet.co.il/pl_product~eeepc1001px-XP-160-6C~2~19.htm איזה מהם עדיף? תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
בס"ד שלום לכולם, יש לי מחשב נייד של asus מדגם Eee PC cpu-intel atom z520 1.33 ghz ram- 2G עם מערכת הפעלה win7. המחשב באופן כללי מאוד איטי, ובמיוחד בהצגת סרטים. כשאני רואה סרטונים ביוטוב הם מקוטעים ולא רציפים. למישהו יש פיתרון כיצד לשפר את התצוגה של הסרטים? ובכלל את המהירות של המחשב? (ניסיתי להשתמש בccleaner-לא עזר) תודה רבה לכל העוזרים.
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום רב, כבר ביקשתי מפרט לפני כמה שבועות אבל הקנייה לא יצאה לפועל, אולי משהו השתנה מאז... מתנצל על הטירחה. תקציב: 3000 ש"ח. אין צורך בציוד היקפי ומסך, מסך קיים: samsung 2333sw FHD רזולוציה טבעית 1920X1080 שימושים: סרטי 1080p, תכנות, גלישה עם טאבים מרובים, משחקים כגון: GTA IV, סטארקראפט 2, NFS, קרייסיס וכד'... אין צורך בהגדרות מקסימליות, אסתפק בהגדרות בינוניות. לא יתבצע OC. שקט חשוב ברמה של 8-9, הערה לגבי השקט: האם רמה 9 זה ממש חרישי? מפני המחשב נמצא בחדר השינה שלי ואני לא מסוגל לישון כאשר יש רעש אפילו מזערי, אז אם אשקיע במארז שקט ועדיין אכבה את המחשב בלילות זה יהיה בזבוז כסף, המחשב הנוכחי שלי עושה רעש לא מבוטל בקיץ ואני מכבה אותו בלילות(אין לי מושג מהו המארז). 500GB קשיח …
-
- 27 תגובות
- 4.6k צפיות
-
-
כמה אמור לעלות מחשב כזה ואיזה מחשבים מומלצים יש? המחשב הוא בשביל אבא שלי אין כרגע תקציב מסויים, אני רק רוצה לראות אופציות טובות. רצוי גם שהחומרה שלו תהיה די חזקה , יותר מבחינת מעבד ו4GB ראם או עם אופציה לשדרוג למרות שאני מאמין שלרוב המחשבים יש אופצית שדרוג. אני לא מבין כ''כ בניידים ככה שאני לא יודע עוד איך למקד את השאלה אבל זה בעיקרון הדרישות. תודה
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש מחשב נייד שאפשר לסכם איתו בשיעורים בבית הספר, תקציב באיזור ה 2500, אפשר חריגה עם זה ממש שווה את זה. גודל 12-13 אינץ' ישמש ב90% להקלדה בשיעורים, אז אין צורך בכונן גדול או כוח מיוחד, אבל כמה שיותר סוללה 4 5 שעות זה טוב עדיף כמה שיותר. כמובן גם משקל קל זה חשוב עד 2 קילו. עם כל הפרמטרים אני מניח שהכי טוב נטבוק, הסתכלתי על הEEE של אסוס, אבל אני לא מבדיל בין הדגמים. לסיכום, יותר סוללה, פחות משקל, עד 2500~ תודה מראש לעונים.
-
- 0 תגובות
- 714 צפיות
-
-
שלום לכוללם! הייתי באייבורי לפני כמה ימים ואחרי כמה בדיקות קיבלתי את המפרט הבא: - מארז IN WIN שחור מנוקד עם USB וסאונד קידמי. - ספק כח A.PFC 500W FAN12 Ci-POWER CWT - לוח אם GA-H55M D2H GIGABYTE - מעבד אינטל 3.33GHZ 4MB CORE I5-661 1156 - זכרון KVR KINGSTON 2GB DDR3 1333MHZ X2 - כ.מסך NVIDIA GEFORCE 450GTS 1G-5 GIGABYTE - דיסק קשיח פנימי 500GB SATA2 7200 16MB HITACHI - צורב SATA SONY-OPTIRAC DVDX24 DL AD7260S - מחשב ללא מערכת הפעלה. - כ.קול 7.1 מובנה בלוח אם. - כ.רשת 1G LAN מובנה בלוח אם. סך הכל: 3100 אני מבקש גם בבקשה אם אפשר לקבל חוץ מהחוות דעת שלכם על המפרט גם מסך מחשב עד 800 שקל +- שיהיה טוב…
-
- 53 תגובות
- 7.1k צפיות
-
-
שלום. אני מעוניין להמלצה על מחשב נייד עד 3200 ש"ח. המחשב מיועדים לשימושים של אינטרנט, אופיס, צפיה בסרטים, מוזיקה וקצת משחקים. עדיפות שיכלול 4GB זכרון פנימי. שיהיה יציאת HDMI. יש עוד משהו קריטי שאולי אני לא מודע אליו בכלל? האם במחיר הזה קיימים מחשבים ניידים מבוססים על ארבע ליבות? או רק ליבה כפולה? ואחרי קריאה ככה באינטרנט, הרבה ממליצים לקנות רק DELL בגלל איכות המוצר. אשמח אם יש לכם המלצה למקום שאפשר לרכוש את הדגם שתציעו בחנות פנדה או כל חנות אמינה בדרום? אפשרי גם להזמין מחו"ל EBAY וכו'. תודה רבה על העזרה.
-
- 0 תגובות
- 743 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 2000 שקל האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל הכל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקי MMO קלים בלבד (שלא דורשים כרטיס מסך) א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? 23אינץ רחב * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? חלשים בלבד maple story ,fly for fun(לא אכפת לי לשחק על הגרפיקה הכי נמוכה * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינ…
-
- 17 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
הי אני מחפש נייד אשר ישמש את כל המשפחה (משחקים ואף עיבודי גרפיקה וסרטים לילדים). חשבתי על מחשב חזק ופחות ניידות- מעין מחשב שולחני שניתן להזיזו בקלות בעת הצורך. באייבורי (עד היום לאחר מחשב שולחני ונייד - אני מרוצה מהם) יש שלל המלצות על מחשבים טובים וחזקים, ונראה לי שבתקציב של 4,500 ש"ח אוכל להעמיד מחשב שיענה על צרכי: 15.6", סוללה חזקה, מעבד אינטל I5 (ראיתי שלא ממליצים כאן על I7), כרטיס גרפי חזק וכונן קשיח גדול. משהו שיחליף ללא נחיתות מחשב שולחני. אשמח לשמוע דעתכם על הכתוב לעיל, וכן המלצות לקונפיגורציה, מחירים וכו'. תודה מראש שלמה
-
- 2 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום, שוקל לקנות את: http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=best&uin=11264. מוכרן מחשבים אומר לי שזכרון של 2 GB ל- windows 7/64 bit לא מספיק. מישהו התנסה? מישהו יודע? תודה]
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי , אנחנו בקרוב קונים מחשב חדש לאחי הקטן ואני צריך מפרט לגיימינג עד 2,500 ש"ח אני יודע שזה סכום מועט אבל אם אפשר להוציא את המקסימום מזה לגיימינג חוץ מזה זה גם יהיה לשימושים רגילים בישביל גלישה באנטרנט וכדומה 1.לנצל את כל ה 2,500 ש"ח אי אפשר לחרוג מהתקציב השימושים הצפויים של המחשב : משחקים , גלישה באנטרנט , צפייה בסרטים וכדומה מחשב ביתי אבל כעקרון לגיימינג משחקים של שנת 2009~2011 כמו PROTOTAYPE , Singulatiy , DARKSDIER וכדומה 2.אין צורך בציוד הקיפי ובמסך - יש מסך 23 אינץ , אין צורך בעכבר / מקלדת / רמקולים / WINDOWS / אבל צריך כונן DVD שהוא גם צורב 3.השקט של המחשב חשוב בדרגה 8 שיהיה נוח ולא יעשה רעשים חזקים שיפריעו לשינה ומהלך היום 4.אין צורך ב OC 5.לא צריך מערכת הפעלה …
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום ברצוני לרכוש מחשב HTPC עד 2400 ש"ח, כולל כרטיס ללכידת וידאו (חובה חיבור RCA), מנועה מחשבים: (ברור שהמחשב מחוייב לנגן 1080P) AMD Athlon™ II X2 250 3.0GHZ 65W AM3 2MB, יחידות 1 ₪300 http://www.noacomp.co.il/product.aspx?productid=8072 Arctic Cooling Freezer 64 LP CPU COOLER, יחידות 1 ₪100 http://www.noacomp.co.il/product.aspx?productid=1601 Foxconn A88GMV AMD 880G AM3 mATX, יחידות 1 ₪365 http://www.noacomp.co.il/product.aspx?productid=8765 Kingston 2GB DDR3 1333Mhz CL9, יחידות 1 ₪125 http://www.noacomp.co.il/product.aspx?productid=7255 Samsung HD105SI 1TB 32MB 5400rpm EcoGreen F3 3.5" SATA2, יחידות 1 ₪270 http://www.noacomp.co.il/product.aspx?productid=7120 Samsung SH-…
-
- 5 תגובות
- 942 צפיות
-
-
1.תקציב מקסימלי 2700 למצל את כל התקציב 2.השימושים במחשב הם לרוב לעבודה משרדית וגם למשחקים מסך לא כולל בעסקה משחקים FIFA 11 ,פרו 11 GTA 3.אין צרוך בציוד היקפי 4.-5.מפרט מלא ללא מסך מקלדת עכבר ורמקולים 6.שקט של המפרט חשוב 8 8.אין צרוך במערכת הפעלה 9.אם אפשר מKSP או IVORY 10.אין בקשות מיוחדות 11.לא מתכוון לשדרוג בהמשך תקציב עד 2700 ללא ציוד היקפי השימושים של המחשב הם משחקים (FIF11)+אופיס אין צרוך במערכת הפעלה מעבדי אינטל Core i5 2500 3.3Ghz, s1155, 6MB, GPU Core, Tray מאווררים וגופי קירור מאוררים למעבדים Generic CPU Cooler For s1155/1156 לוחות אם למעבדי אינטל GIGABYTE H67MA-UD2H s1155 Core i3/i5/i7, Intel H67, DDR3 1333, 2xPCI-E, DVI, HDMI, DP זכרונות DDR3 1333Mhz 2x2…
-
- 3 תגובות
- 916 צפיות
-
-
מחפש מפרט שיתחבר על LCD 32' אינץ של סאנסוי מסדרת סאקורה ( אני לא מאמין שזה FHD אלא רק HDR ) מעדיף AMD-ATI מאשר NVIDIA. מחפש מפרט טוב למשחקים. עם אפשרות לשדרוג, לגבי OC אני כן מעוניין רק שאני לא יודע איזה חנויות תומכות באפשרות כזו במרכז ( אין לי רצון או אפשרות לסוע לחלקים אחרים בארץ ששם שמעתי שיש חנויות טובות ) אכפת שיהיה לא רועש. אבל זה לא סוף העולם. נפח הארד דיסק לא כזה חשוב. לא צריך מערכת הפעלה. יש לי מהמחשב הקודם. דיי עיקש לגבי מארזים. ככה שלא הייתי רוצה שתכלילו אותו אלא רק לציין איזה תקן צריך בשביל החלקים המוצאים כלומר MIDI TOWER או FULL TOWER וכו'. למרות שיש לי בבית CM690 של קולר מאסטר אני מאמין שזה מארז טוב לא? בכל אופן תודה רבה לעוזרים מקווה שזה מספיק מידע כדי ליצ…
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
1.תקציב מקסימלי 2700 למצל את כל התקציב 2.השימושים במחשב הם לרוב לעבודה משרדית וגם למשחקים מסך לא כולל בעסקה משחקים FIFA 11 ,פרו 11 GTA 3.אין צרוך בציוד היקפי 4.-5.מפרט מלא ללא מסך מקלדת עכבר ורמקולים 6.שקט של המפרט חשוב 8 8.אין צרוך במערכת הפעלה 9.אם אפשר מKSP או IVORY 10.אין בקשות מיוחדות 11.לא מתכוון לשדרוג בהמשך מעבדי אינטל Core i5 2500 3.3Ghz, s1155, 6MB, GPU Core, Tray מאווררים וגופי קירור מאוררים למעבדים Generic CPU Cooler For s1155/1156 לוחות אם למעבדי אינטל GIGABYTE H67MA-UD2H s1155 Core i3/i5/i7, Intel H67, DDR3 1333, 2xPCI-E, DVI, HDMI, DP זכרונות DDR3 1333Mhz 2x2GB Kingston HyperX Blu Dual Channel דיסקים קשיחים Hitachi DeskStar 500GB 7200RPM 16MB SATA…
-
- 6 תגובות
- 948 צפיות
-
-
התחדשתי בDELL PRECISION M6500 מארה"ב יש המלצה על מקום בו אני יכול לצרוב אותיות עבריות על המקלדת - רצוי באזור המרכז תודה
-
- 2 תגובות
- 847 צפיות
-