ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,431 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה מחשב בבית שימש כשרת קטן (גם פיזית) וחסכוני בחשמל. עבור מסמכים קוד ( SVN תמונות סרטוני וידאו בייתים שרת מייל (אני מתכוון לרכוש דומיין משלי ולשמור את כל המידע מקומית) שרת SQL SERVER. אני מתכוון לעבוד עליו רק בגישה מרחוק. שישב באיזו פינה בבית ויהיה מחובר לרשת האלחוטית שלי עם גיבוי חוטי. אני מניח ש 2 כונני 250 גיגה ב RAID אמורים להספיק לי לנצח למטרות הללו. כמה קטן המחשב יכול להיות? האם ניתן לדחוף הכל ב MINIITX? מעדיף להוציא כמה שפחות(כמה נמוך אפשר לרדת). חנות מאזור ראשל"צ pCCENTER/KSP/RSM/IVORY
-
- 5 תגובות
- 987 צפיות
-
-
הינה הוא K.S.P. Israel. Haifa, 25 Keren Hayesod, 1-599-555-700 Price list updated 06-11-2008 מעבדי אינטל Price Units Total Core 2 Duo E8400, 1333Mhz, s775, 6MB 790 1 790 לוחות אם למעבדי אינטל GIGABYTE Price Units Total EP43-DS3L s775 C2Q 1333Mhz, Intel P43, DDRII 1066, PCI-E 485 1 485 זכרונות DDR II 800Mhz - Life Time Warranty Price Units Total 2GB Kingston Value 180 2 360 כרטיסי מסך Zotac Price Units Total 9800GTX+ 512MB GDDR3 DX10 HDTV 2xDVI PCI-E 940 1 940 דיסקים קשיחים Western Digital Price Units Total 500GB 7200RPM, 16MB, SATA II 290 1 290 צורבים LG Price Units Total DVD±RW GH22NS x22 Black SATA 108 1 108 מאווררים וגופי קירור Scythe Price Units T…
-
- 11 תגובות
- 987 צפיות
-
-
שלום יש לדודה שלי מחשב נייד של פוג'צו נהרס לה המטען והיא קנתה מטען אוניברסלי וההספק של המחשב זה 10.8 וולט והיא נתנה לו 24 ונשרף הספק הפנימי ואני רוצה לדעת כמה בערך עולה לתקן את זה..
-
- 2 תגובות
- 987 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד acer aspire 6930. הרבה פעמים קורה שהכונן (WD 500 GB) מתחמם מעל 55 מעלות, מגיע אפילו ל- 59. מדי פעם שומעים רעשים, ונראה לי שהם מגיעים מהכונן. כמו כן המחשב נתקע לפעמים לזמן ממושך (אבל זה לא קורה בתכיפות גבוהה). לפי התוכנה HD TUNE PRO יש בכונן "6 סקטורים לא יציבים". יש לציין שפעם אחת נתתי לטמפ' לעלות (ז"א בלי לעשות ריסטרט או לכבות את המחשב), ולאחר שהגיעה ל-59 היא התחילה לרדת בהדרגה עד ל-50, שזה יציב. האם יש סכנה שהכונן יהרס? יש דרך לטפל בבעיה?
-
- 3 תגובות
- 987 צפיות
-
-
אהלן חברים מחפש מחשב נייד לעבודה לימודים וגלישה באינטרנט התקציב הוא עד 3. ראיתי את המחשב הנל בksp אשמח לחוות דעת, כמו כן אם יש מחשב נייד אחר מומלץ אשמח לשמוע ( אציין שאני לא מבין ממש במחשבים) https://ksp.co.il/?uin=39049 בתודה ושבת שלום, יונתן
-
- 1 תגובה
- 987 צפיות
-
-
1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? 6200 לא שקל יותר אפשר פחות. 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) משחקים כבדים, צפיה בסרטים, הורדות. 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. מסך 22 אינץ'-24 אינץ',עכבר(תיקנתי) ומקלדת לא מעל 150 ש"ח. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי אין לי צורך בכונן דיסקטים לא 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? ivory היחיד שמקבל צ'קים 6. האם נושא הקירור והעיצ…
-
- 9 תגובות
- 987 צפיות
-
-
דרוש מחשב נייד בסביבות ה- 4K, יש לי הצעה על מחשב של Dell , עם מעבד i3, כונן SSD 500GB וזיכרון 4G. * מטרות המחשב: עבודות משרדיות ומשחקים קלים.(אם בכלל). * גודל המסך? 15.6" * רזולוציית המסך: סטנדרטי. * משקל רצוי: לא כבד מידיי. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח: 500G SSD * כונן אופטי: צורב DVD * אחריות: 3 שנים בבית הלקוח. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה: Win 8 PRO * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי: המליצו על DELL אבל לא נעול. תודה
-
- 1 תגובה
- 987 צפיות
-
-
אהלן! לאחרונה הלך לו לגמרי מחשב ההורדות שבבייתי. זקוק להמלצתכם למפרט חדש לטובת מחשב שתכליתו חיבור לאינטרנט והרצת תוכנת הורדת קבצים. לא מיועד לשמש לשום דבר אחר פרט לזה. כן חשוב לי שיהיה מספק מקום (HD) ושרוחב הפס להעברות יהיה מהיר ככל הניתן. אם אפשר מארז קטן אז מה טוב.. אין צורך במקלדת, עכבר, צורב ושאר אביזרים חיצוניים. אשמח לקבל הצעות עד איזור ה 2000 שח (אם צריך לעלות מעט אין בעיה) ספק כוח אגב יש לי לשים בו (אחד של seaSonic של 430W, לדעתי יספיק.. לא?) בברכת חג שמח!
-
- 3 תגובות
- 987 צפיות
-
-
היי, אני עוזר לחבר לקנות מחשב לעבודה משרדית. התקציב שלו הוא עד 1700 ש"ח בלי חריגות. המחשב ישמש גם לגיימינג קל, אבל בגלל שהתקציב מוגבל הוא החליט להסתפק ב ONBOARD (אלא אם תגידו שיש כרטיס נורמאלי שנכנס בתקציב בלי חריגות). ניסיתי להעתיק את המפרט לעבודה משרדית עד 1725 ש"ח מהמפרטים המומלצים ואני אשמח לשמוע מה דעתכם על מה שיצא (בעיקר על הקירור למעבד כי בחרתי סתם משהו רנדומלי). המחשב יתחבר למסך הזה: Haier L24F6 http://tinyurl.com/b7jpmts תודה רבה. 1. מה התקציב המקסימאלי? 1700. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? בלי חריגות. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משר…
-
- 8 תגובות
- 987 צפיות
-
-
אחד מהחברים שלי רוצה לקנות מחשב, אחרי שהנוכחי שלו מת. מקום מגורים - רמת השרון. שימושים עיקריים: משחקי אסטרטגיה (בעקרון מיועד ל Starcraft 2), תכנות (הרבה קוד 3D - לא ידוע בשלב זה אם נדרש CUDA, או שאפשר להסתפק ב openCl), מטלב וסימולציות (מכאן, העדפה חזקה ל4- ליבות), קריאת מאמרים (מכאן, מסך שנוח לקרוא ממנו). העדפות: לא מתוכנן OC, שקט חשוב מאוד, העדפה לI7 ומסך 24" (איך ה T240?), אין צורך ביכולת הרחבה עתידית, תשלום ב10- תשלומים. יש רמקולים (2.1) ואין כוונה להחליף אותם, אבל עדיף להחליף את כל השאר (כרגע יש מסך 19"). האלטרנטיבה, בתקווה, היא בין core 2 quad, לבין I7. אם יש צורך לחרוג ע"מ לקבל יחס ביצועים/ מחיר טובים יותר, אפשר להוסיף עוד 1000 ש"ח. אם ניתן לדחוף I7, מסך 24"…
-
- 11 תגובות
- 987 צפיות
-
-
כרגע שוקל את ASUS K53E http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=5194&CatCode=315 מה דעתכם על המחשב ועל ASUS בתור יצרן? מכיוון שכל המחשבים בתקציב הם בעלי מאפיינים דומים ויתנו בערך אותם ביצועים במשחקים הקלים שישחקו עליהם עיקר הבחירה היא יצרן איכותי. חשוב מאוד שתהיה אחריות ל3 שנים לפחות או אופציה להרחיב ל3 שנים במסגרת התקציב. עדיפות לרכישה באייבורי. תקציב: עד 3000 ש"ח פרטים נוספים * מטרות המחשב? מחשב לסטודנט, משחקים קלים. * גודל המסך? 15.6" האם נדרש זמן סוללה ארוך? כמה שיותר * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) מעדיף שיכלול USB 3, HDMI * בלוטות? אם אפשרי * גודל מינימלי של כונן קשיח? 500 GB ועדיף יותר * כונן CD/DVD? צורב? לא * כונן Bluray? לא * האם נדר…
-
- 7 תגובות
- 987 צפיות
-
-
היי, 1. מה התקציב המקסימאלי? 800-900$ א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לנסות לחסוך. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? מאות בודדות של שקלים 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש יום יומי, אינטרנט, סרטים, עריכת וודיאו ברמה חובבנית +, לא צריך משהו לעריכה מקצועית אבל משהו קצת יותר טוב מבסיסי. גיימינק פחות קורץ לי אבל חשוב שיהיה כרטיס מסך ומעבד שיוכלו לעמוד בעומס של הרבה חולנות ותכנות פתוחות במקביל. חשוב לי שיהיה מחשב קל, מסך טוב ( full hd לפחות עדיפות ל4K), ערכית וידאו -ברמה טובה. אני מתכנן לקנות את המחשב בחול אז תקציב בדולרים …
-
- 0 תגובות
- 987 צפיות
-
-
הנה מפרט שהרכבתי בתקציב של 5800 + מסך, אם למישהו יש רעיון איפה אפשר לשפר או לשנות בלי לחרוג מהתקציב תודה 1 x Western Digital 80 gb 7200 rpm Serial ATA 8 mb Buffer 1 x Thermaltake VA4000BWS "SViking" Black NO PSU 1 x AMD Athlon 64 3000 Socket 939 BOX FSB1600 1 x Gigabyte GV-NX66T128D Geforce FX6600GT 128 mb Retail SLI DDR III 2 x Super Talent DDR PC-3200 / 400MHz / 256MB / Alluminium / CL 2 / D32PA56A2 1 x MAG 786PFS 17" Flat Monitor 1 x Thermaltake 410W 120mm Fan PFC 1 x Gigabyte GA-K8NXP-9 nForce4 Ultra chipset 5,769.65 ¤
-
- 10 תגובות
- 987 צפיות
-
-
מעבד Intel Core 2 Duo E8200 Box ¤823 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=IE8200 לוח אם ASUS P5K ¤553 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=31100 כונן קשיח Western Digital WD2500AAKS 250GB SATA2 16MB ¤267 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=2500AAKS זיכרון Corsair DDR2 2048MB (1024MBx2) 667MHz CL 5-5-5-15 Value ¤256 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=VS2GBKIT667D2 כרטיס גרפי Leadtek nVIDIA GeForce 8600GT 512MB PCIe ¤415 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=LV365 צורב Pioneer DVR-215 Silver X20 DVD ¤141 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=PDVR-215SV מארז כולל ספק Antec SONATA Designer 500W ¤766 כמות:1 http:/…
-
- 12 תגובות
- 987 צפיות
-
-
מחפש המלצה לנייד מארה"ב. הקניה תתבצע או בחנות עצמה או באינטרנט והאיסוף יהיה איפשהו בארה"ב. התקציב הוא 850$+- עם אפשרות חריגה למטה או למעלה. המסך אמור להיות 15.6 אלא אם יש המלצה אחרת. אין כוונה להריץ משחקים על המחשב אך חשוב שיהיה חזק מכל שאר הבחינות. תודה לעוזרים,
-
- 9 תגובות
- 987 צפיות
-
-
מה דעתכם על ההצעת מחיר למחשב המשרדי / ביתי (לא לצרכי משחקים והורדות) הנ"ל ? --- INTEL CHERRY CREEK 800MHZ 915P LGA 775 MOTHERBOARD 660 ש"ח P4 530 3GHZ LGA 774 800MHZ 1MB 1185 ש"ח 2X256MB MEMORY 533MHZ DDR2 420 ש"ח GEFORCE PCX 5300 + TV OUT + DVI 400 ש"ח ATX MIDI TOWER + 3 FANS + 500W TRUE 410 ש"ח 1.44MB FLOPPY 36 ש"ח LG DVD-RAM 375 ש"ח סה"כ 3286 ש"ח ---- רכישת המחשב היא בעקבות מחשב P4 2.4 GHZ שהלך לעולמו מוקדם מהצפוי... בסה"כ בעל המחשב היה מרוצה ממנו (עד שהפסיק לעבוד לגמרי) מבחינת ביצועים, וכפי שכתבתי, הוא נועד לשימוש משרדי (OFFICE, SKYPE, קידודים של סרטים ביתיים, וגם קצת MATLAB), וגם ביתי (סרטים, תמונות, אך לא הורדות / משחקים). כמובן שאין רצון פה ב AMD, אלה רק בפתרון מבו…
-
- 14 תגובות
- 987 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 1800 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכני HD ושימוש יומי א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? צפייה בסרטים בפול HD ו4K בעיקר 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)…
-
- 2 תגובות
- 987 צפיות
-
-
טוב אני צריך שילוש קדוש, יותר נכון אני צריך לוח אם שתואם את ה 2500 mobile ,כי מטרותי הם oc חשבתי על מפרט: AMD Athlon XP 2500 Mobile 1.8GHz 45W 266MHz Barton CPU OEM 1x ABIT NF7 2.0 Nforce 2 AMD 1x OCZ 256MB DDR PC3200 400mhz Premier Series הקטע זה שאני קונה עכשיו 256 ואחרי זה אני אוסיף עוד אחד, מה לעשות אין לי מספיק כסף ואין לי כח לחכות עכשיו חופש, אז אל תגידו לי לחכות ולא לבזבז סלוט, דבר שני גירסאת ה nf-sl כוללת כרטיס קול איכותי, soundstorm נראה לי, ואין לי צורך בכל ובעוד פיצרים שאיני זקוק להם, אני צריך תאימות ל mobile אה ,ואני צריך מארז טוב עם סרילקצית אוויר טוב עד 300 שקל ומאוררים וכל החרא, לא איכפת לי מצדי שיהיה מכוער רק ביצועים,(לא chenbro) תודה ובבקשה לא להעביר…
-
- 8 תגובות
- 987 צפיות
-
-
האם כבר נמכרים ניידים עם מעבדי haswell בארץ ? אם לא, האם יש צפי ?
-
- 1 תגובה
- 987 צפיות
-
-
עריכה יחסית חובבנית, תוכנות בסדר גודל של פינקל 14 (המחשב לא בישבילי, מיועד לחבר קרוב) 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל את כולו ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש בייתי בעיקר התחביב הוא עריכת וידאו. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא משחקים במחשקים -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). רזולוציה 1080*1920 -לאילו הגד…
-
- 2 תגובות
- 987 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-150 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר עבודה משרדית ותכנותית וצפייה בסדרות וסרטים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, …
-
- 8 תגובות
- 987 צפיות
-
-
איך זה : עכשיו יש לי מעבד INTEL 2.8 כרטיס מסך 6600GT AGP תקציב 800 שקל מעבד -http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=2557 לוח אם - http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=3320 ביחד 860 לתשלום רגיל, לא מזומן... מה אתם אומרים, יפעל לי על הtextures על HIGH? ונגיד מקסימום גם איזה AA *4 חמוד כזה..? DXLEVEL 90 לסורס!
-
- 10 תגובות
- 987 צפיות
-
-
חבר ביקש ממני שאני אעזור לו להרכיב מפרט... למשחקים... כפי שאתם רואים... הדרישות בכותרת... בלי ציוד הקפי... רק מסך... תודה לכל העוזרים...
-
- 10 תגובות
- 987 צפיות
-
-
שלום לכולם אני צריך לבנות מחשב שיחליף ישן. מחשב ראשי בבית לשימוש כללי + הצגת סרטים. השימושים יוצאי הדופן הם עריכת תמונות וקצת סרטונים. אין מגבלה של רעש וגודל תודה מה התקציב המקסימאלי? 2500 מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? פוטושופ, לייטרום, פרמייר בלי אפקטים האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? SSD ודיסקים יש כבר עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? לא האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? …
-
- 3 תגובות
- 987 צפיות
-
-
אני מעוניין לרכוש מחשב 14 אינץ' קל ככל הניתן. המחשב לשימושיים בסיסיים: אופיס, גלישה ברשת, סקייפ + זום וכדומה אני לא צופה צורך בהתקנת תוכנות כבדות . אני מזמין מאמזון ארצות הברית - אם מישהו יכול/רוצה לבדוק אז בZIP CODE צריך להכניס - 07030 אשמח להמלצות במהרה כדי שאוכל להזמין עוד היום שיגיע בזמן לפני שמי שמגיע משם עולה על טיסה. תודה רבה! גיא נ.ב יש לי שלושה מועמדים: 1. Hp - 16 GB, i5 https://www.amazon.com/HP-Notebook-Micro-Edge-i5-1035G1-Wireless-AC/dp/B081DB5QBN/ref=sr_1_11?crid=1IPSKN0ITT38M&dchild=1&keywords=laptops&qid=1592721687&refinements=p_n_size_browse-bin%3A242384…
-
- 1 תגובה
- 987 צפיות
-