ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,456 דיונים בפורום זה
-
איך אפשר לדעת אם המחשב שלי יעבוד עם 64 BIT וזה יעבוד טוב ?
-
- 1 תגובה
- 996 צפיות
-
-
אז יש לי כרטיס מסך במחשב אחר 460 GTX... ואני רוצה להוסיף אותו למחשב שלי (במחשב הקודם אני חושש שהסלוט בלוח אם מתחיל להדפק... בכל מקרה זה המפרט שיש לי כרגע: לוח אם: Gigabyte GA-H81M-HD3 מעבד: Intel Core i5 4670 קירור: Arctic Freezer 11 LP דיסק: Seagate 1.0TB SATA3 זיכרון: Crucial DDR 3 4GB מארז + ספק: SilverStone Precision 08 Black + SilverStone Strider 400W צורב: DVDRW Lite-ON x24 השאלה זה האם נשמע סביר להוסיף את הכרטיס מסך הזה? והיותר חשוב זה האם הספק הזה מספיק לי..? בנוסף אני שוקל גם להחליף בין הקירורים, יש לי KATANA 3 שאני יכול לשים עליו אז גם את זה אני אוסיף לשאלה
-
- 0 תגובות
- 996 צפיות
-
-
שלום , אני מחפש מחשב נייד בסכום של עד 4.5k לצורכי עבודה ,גלישה וoffice . מסך : גדול , יותר מ 14. חברה: רצוי נייד שעובד טוב , מותג פחות חשוב. משקל: עד 3 קילו. אני חושב ש4.5 זה סכום מוגזם [ לפחות לצורכי גלישה בלבד] , אז עדיף שתלכו בכיוון של 3.0 (אלה אם כן יש משהו ממש חשוב). תודה!
-
- 4 תגובות
- 996 צפיות
-
-
שאלה שנובעת מקצת בורות שלי. במחשב שולחני ניתן בקלות להחליף כרטיס רשת. האם במחשב נייד ניתן לשדרג את כרטיס הרשת האלחוטי או שכרטיס הרשת הוא חלק מלוח האם ואינו ניתן כלל להחלפה? בהנחה שיש לי ראוטר שעובד ב-draft N האם ארגיש בהבדל כלשהו בהחלפה הנ"ל? האם צריכת החשמל של ה-4965 טובה יותר או טובה פחות?
-
- 2 תגובות
- 996 צפיות
-
-
מחשב מבוסס P4, שיהיה בו צורב + DVD (אפשר קומבו), רכיבים טובים (פחות החברה יותר הכמות - לא זכרונות CROSAIR אבל 512 וכו')...
-
- 6 תגובות
- 996 צפיות
-
-
שלום לכולם ושבוע טוב. ברשותי לפטופ עם קיבולת של 4500MAH. אני מחפש סוללה ניידת שתוכל להטעין לי אותו. אם מישהו מכיר סוללה ניידת שיכולה להטעין לפטופים אשמח שיגיד לי. תודה רבה ושבוע טוב.
-
- 0 תגובות
- 996 צפיות
-
-
כמה אפשר למכור מינימום\מקסימום את המחשב הזה. http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=151606 נשאר לו שנתיים אחריות
-
- 9 תגובות
- 996 צפיות
-
-
אנשים, אני צריך לקנות מחשב השבוע כבר בזבזתי שעות על לקרוא את ההודעות פה ועדיין אני לא מבין שיט מה עדיף CONROE 6300 או איזהשהו כפול ליבה של AMD? כמו כן איזה לוח אם צריך לקנות להם מה הקטע הזה שיש אלף לוחות אם וכולם עושים את אותם הדברים. איך בנאדם אמור לבחור..? במקרה שלי אני לא צריך אוברקלוק ולא שופ פיצ'רים של לחבר 4 הארדיסקים בו זמנית או 2 כרטיסי מסך וכו' שיהיה בו את הסוקטים החשובים (לא יודע איזה..) ושאפשר יהיה לחבר עליו מסך דק... כרטיס מסך מובנה איכותי יכול לעזור שכן אני לא בטוח ביכולות התקציב המדהימות שלי ובכל מקרה זה לא יהיה מחשב משחקים... דבר נוסף זה UPS האם שווה לקנות? בבקשה לפרט כאילו אתם מסבירים לאוטיסט.
-
- 11 תגובות
- 996 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מתכנן לקנות בקרוב מחשב חדש ורציתי להתייעץ אתכם, על איזה תקציב אתם ממליצים. כעיקרון בעוד חודש וחצי בערך אמורים להיות לי ביד 3 וחצי אלף שקל. אבל אני עדין ממשיך לעבוד והשאלה עד מתי לחסוך (וכנראה גם ההורים יעזרו קצת). ד.א. אני אמור להתגייס עוד חצי שנה בערך (במידה ואני לא אתקבל לעתודה). כעיקרון חשבתי על כרטיס מסך המיועד לשוק הבינוני- משו כמו הX800GT על ג'יגה זכרון (רצוי לא פשוט) ואולי (ממש אולי) על מעבד כפול ליבה של AMD. דבר נוסף שרציתי לציין זה שזה המחשב הראשון שאני קונה- אחרי שגיליתי את עולם המחשבים והמחשב שקיים אצלי קיום שהוא המחשב הראשון שלי וממנו אני כותב את השורות הללו מאוד אכזב אותי ויצאתי בהרגשה שרימו אותי אחרי שהתחלתי להבין קצת במחשבים. אז בבקש…
-
- 10 תגובות
- 996 צפיות
-
-
שלום חברים. עבר הרבה זמן מאז שהייתי בפורום ולכן אני קצת "חלוד" ולא מעודכן. ברצוני לקנות 2 לפטופים מסוגים שונים: 1. לפטופ לנסיעות (כלומר יכולת לנגן סרטים, אופיס וקצת אינטרנט).. מסך קטן (10-11) וזול (פחות מ-2000 ש"ח ואם ניתן אף פחות מ1500). 2. לפטופ לשימושים ביתיים נורמאליים עד לסכום של 3500. ככל הנאה אקנה מKSP פשוט מפני שהחנות ליד הבית.... תודה רבה לעוזרים. שחר
-
- 6 תגובות
- 996 צפיות
-
-
הפנו אותי לפה לעצות במפרטים. אני לא הכי מבין בשמות וחלקים, חבר חיבר לי את המפרט, אז אם תוכלו לרשום את השם המלא אני נורא אשמח. זה המפרט: כנראה שאני אשנה לradeon. עצות ושמות מלאים יתקבלו בברכה. (: תודה רבה. המחשב הוא למטרת משחקים כבדים. זקוק למסך, אך לא חובה לרשום מקלדת ועכבר. וכן, אני לא יודע להרכיב מחשב כך שאני צריך להביא את המפרט הזה למקום שבו הם יזמינו את החפצים וירכיבו שם.
-
- 12 תגובות
- 996 צפיות
-
-
שלום, אני מתחיל את השנה הראשונה באוניברסיטה וכרגע הגיע הרגע לרכוש נייד. כיתתי רגליי לאופיס דיפו ובדקתי את הגדלים והמשקלים השונים של המחשבים. החלטתי שדגמי ה13.3 עד 1.9 קילו הם בשבילי. הדרישות: עבודה בו זמנית על 3 מסמכים + נגן מוסיקה + 3 דפי אינטרנט. ניגון סרטים בצורה חלקה. מקלדת נוחה. 6 שעות סוללה ומעלה. עד 4000 שקל. ללא כונן אופטי. ישנם כמה מחשבים שמתאימים לי בקטגוריה: Packard Bell Butterfly S-FN-009IL Lenovo Thinkpad EDGE NUE89IV 0197-89G ניסיתי את ה probook 4310 של HP ומאוד נהניתי מהנוחות של המקשים ומהבליטות שלהם שדימתה שימוש במקלדת רגילה. האם הדגמים המוזכרים מעלה דומים במקלדת שלהם ל HP? איפה אני יכול להתנסות עם PB ו Lenovo. הייתי בבאג,אופיס,איבורי, ולא היה להם את הדגמי…
-
- 1 תגובה
- 996 צפיות
-
-
היי, טוב בגדול הציעו לי פה מפרט מחשב רק בגלל עידכון הפורום קצת בעיה למצוא אותו כרגע. בכל מקרה הנה הצעה שקיבלתי עם שינויים: מה דעתכם? בגדול זה מחשב רב תכליתי כולל משחקים ומידי פעם פוטושופ וזה מחובר למסך 2312HM של דל זה המפרט המקורי שנבנה לי פה. יש שינויים במערכת כי במקום שאני קונה לא מתעסקים עם כל היבואנים מה דעתכם עדיף?
-
- 6 תגובות
- 996 צפיות
-
-
אהלן, אני מתכנן לקנות מחשב חדש. התקציב שלי הוא עד 8K. המחשב מיועד בעיקרו לקידודים, וגיימינג (סרטי בית וכאלה - תוכנות כמו יוליד, וכו). Q6600 לפחות. זכרון 2GB לפחות. עדיין לא סגור על כ. מסך, כי לא יודע בדיוק מה יספיק לי למה שאני צריך. כמו-כן, אני שוקל לשים מסך 22" שיהיה לי רב שימושי, גם לטלויזיה, DVD, מחשב, וכו (ככה שגם זו אופציה). לא פחות מ22", כי זה מיועד לצפייה רגילה גם, ולא רק לצפייה כמסך מחשב. אשמח אם תוכלו לעזור לי במפרט שיכול לעזור לי בזה. (עם מסך, ובלי מסך). בעיקרון, התקציב שלי הוא שלם עד 8000 שקל (כולל מסך). ואם אפשר הסבר על רייד0, שמעתי שזה מאוד חשוב, וכמה העלות שלו לעומת חיבור הרד דיסק רגיל, אם יש הבדל מחירים, דורש כרטיס מיוחד, וכו. תודה מראש על כל העזרה. תום.
-
- 10 תגובות
- 996 צפיות
-
-
שלום, ברצוני לקנות מחשב נייד שישמש אותי גם כמחשב ביתי אך גם ללימודים (פיזיקה, ממה שאני מכיר צריך להריץ matlab. אולי עוד דברים שאני בינתיים לא מכיר.). מעוניין במחשב באיזור ה14 אינטש עם סוללה שתחזיק כמה שעות טובות ללא הטענה. התקציב הוא באיזור ה3000 עד 3500. מצאתי את המחשב הבא שנראה מתאים למישהו יש ניסיון איתו? תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 996 צפיות
-
-
מה התקציב המקסימאלי? - 1500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך כמה שיותר.. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן! 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? השימושים הם פשוטים, צפייה והורדת סרטים וסדרות, גלישה באינטרנט, אחסון תמונות ועוד... א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא מיועד למשחקים כלל.. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד …
-
- 4 תגובות
- 996 צפיות
-
-
שלום לכם, אני ב3 חודשים הקרובים מתכנן לקנות מחשב חדש מTMS, כרגע אני עם מחשב מ16.2.2009 שקניתי באייבורי, האחריות שלו נגמרה בדיוק ב16.2.2012 שזה לפני בערך שבוע, אז ניצלתי את האחריות והחליפו לי לוח אם (לאותו לוח, רק חדש). המפרט שלו הוא כזה: מעבד: DUAL CORE E5200 2.50GHZ קירור למעבד: ARCTIC COOLING 7 PRO זיכרון ראם: 2GB לוח אם: MSI G41 כרטיס מסך: MSI GEFORCE 9500GT דיסק קשיח: SEAGATE 320GB צורב: LG GH22NS40 X22 מארז: IVORY ספק כוח: EZCOOL 300W JSP להערכתי הוא שווה בערך 1000 ש"ח אבל אני רוצה שגם אתם תגיבו.
-
- 7 תגובות
- 996 צפיות
-
-
שלום אני מחפש מפרט למשחקים, אינטרנט וגרפיקה. שהמערכת תתאים למערכת הפעלה VISTA ULLTIMATE כולל ציוד היקפי: מסך 19 רחב, עכבר ומקלדת אלחוטיים ורמקולים. הייתי רוצה את המעבד עם ארבע הליבות(6600?). וכן מארז, עם עדיפות ל Raidmax Ninja (בחירה של הבן). תודה מראש
-
- 21 תגובות
- 996 צפיות
-
-
בגדול הוא לסרטים, עיצוב גרפי ומשחקים פה ושם שימוש יומיומי כמובן הינה כמה ששמתי עליהם עיןhttp://www.laptopworld.co.il/Product.aspx?productid=210844 http://www.laptopworld.co.il/Product.aspx?productid=210483 http://www.laptopworld.co.il/Product.aspx?productid=211068 ויש את זה שמה שמשך אותי זה גודל המסך שלוhttp://www.laptopworld.co.il/Product.aspx?productid=210582 מאיך שאני מסתכל עליהם, כולם נראים לי באותה רמה, מה אתם הייתם ממליצים?
-
- 2 תגובות
- 996 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?- 2500 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? -לנסות לחסוך כמה שיותר. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? -200-400 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? -משחקים בעיקר League of Legends. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.- League of Legends באיכות גבוהה. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -בסביבות 23'. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? -גבוהה. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מ…
-
- 3 תגובות
- 996 צפיות
-
-
היי צהריים טובים. אז ככה קרוב לדיי הרבה זמן אני מחפש מחשב נייד, החלטתי לקנות מחשב נייד קל משקל שאוכל לסחוב לעבודה וללימודים, אבל הוא צריך להיות יחסית חזק. פה מתחילה הבעיה בין איזון בין החוזק למחיר, מחשבים שאני רוצה לקנות עולים בסביבות ה- 8K, התקציב שלי הוא 6 K עם חריגה קטנה פה ושם. אחרי חיפושים נואשים כבר, הגעתי לשני דגמים : http://www.notebookclub.co.il/prod-dell-latitude-e6400.htm (מצאתי גם סקירה שלו http://www.notebookcheck.net/Dell-Latitude-E6400.11120.0.html) ו- http://www.dagesh.co.il/HTMLs/%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91_%D7%A0%D7%99%D7%99%D7%93_LG_R410-P18.aspx?c0=14714&bsp=12506&bss313=12248 עכשיו יש לי גם כמה שאלות והתלבטויות, אני לא משחק משחקים, אבל מריץ ועורך…
-
- 6 תגובות
- 996 צפיות
-
-
היי המפרט: AMD Phenom II X4 810 Gigabyte ma770t-ud3p Kingston 2x2GB DDR3 1066Mhz Club 3D HD 5750 1GB Western Digital 640GB צורב DVD מארז וספק גנריים מארז עם מאוורר אחד בחזית ואחד מאחור הספק עם מאוורר גדול בחלק התחתון שלו גם תורם לסירקולציה כמה אפשר להוציא על מחשב כזה ? תודה מראש ושבוע טוב
-
- 3 תגובות
- 996 צפיות
-
-
דעתכם ? הדבר היחיד הוא שאולי אני אקח את הARMOR JR ולא את הFULL. וגם עכבר G5 אבל זה לא קשור [attachment deleted by admin]
-
- 13 תגובות
- 996 צפיות
-
-
טוב אז ככה...אני צריך מחשב נייד לצרכים מנימלים כמו: אינטרנט,word,execl,אימייל,משחקים ישנים. הנה המפרט של המחשב הנייד באתר הזה: http://www.wallashops.co.il/m2/a/ap.aspx?pi=TZ3EG1.6 תודה רבה לעוזרים!!
-
- 8 תגובות
- 996 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ותכני HD ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: GTA V , Battlefield ועוד משחקים "כבדים" -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 23 אינצ' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינויות-גבוהות 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא צריך מקלדת,עבכבר ומסך - יש לי אותם מהמחשב הנוכחי שלי 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? …
-
- 3 תגובות
- 996 צפיות
-