ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,382 דיונים בפורום זה
-
הי, מחפש לקנות מחשב נייח שישמש לעבודה משרדית וגלישה באינטרנט. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 ש"ח עדיף שלא לחרוג, במידת הצורך אפשר עוד 250 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? מסך ,רמקולים מקלדת ועכבר 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 1 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? אין צורך במערכת הפעלה או אופיס. יש צורך בהרכבה 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספצ…
-
- 2 תגובות
- 973 צפיות
-
-
אהלן חברה אני זקוק למחשב שישמש אותי בעיקר לאיטנרנט טמדי פעםן למשחקים אני מדגיש לא כבדים פה ושם דברים בקטנה כמו NEED FOR SPEED שעובד על פנטיום 4 עם כרטיס מסך של 32 מגה ככה שתבינו על איזה משחקים אני מדבר איתכם וזהו בעקרון יאלההה צהעות בבקשה=] *כמו כן יש עדיפות לצורב לצורב במחשב DVD
-
- 9 תגובות
- 973 צפיות
-
-
Intel Core 2 Duo E2160 1.8GHz 800MHz 1MB BOX GIGABYTE GA-P35-DS4 Retail Kingston KVR553D2N4/1G 2X ENERMAX Liberty 400W TT BT המפרט הוא לאוברקלוק. חשוב שמאה אחוז אוברקלוק למעבד היה אפשרי על שילוב זה.
-
- 9 תגובות
- 973 צפיות
-
-
אני עובר כבר איזה חצי שעה ומשווה בין הדגמים ולא מבין מה עושה את ההבדל בכלל, ואת ההפרש הגדול במחיר בפרט.. יש מחשבי T בעלי מפרט איטי יותר מ-R וכן להפך, אז חוץ מהמשקל מה בדיוק שונה ביניהם? מה הופך את ה-T ליוקרתי ואת ה-R לזול?
-
- 4 תגובות
- 973 צפיות
-
-
אני זקוק למחשב עריכה חזק, בסביבות ה-5000 ש"ח. זאת ההצעה של PCpower: ב4450, לפני התקנה של ווינדוס. אני לא מספיק מבין ברכיבים ורוצה לדעת אם זה שווה או אם כדאי להחליף משהו.... מעבד Intel Core i5-760 2.80 ~ 3.33 GHz x4 QUAD CORE 8MB Cache קירור מעבד Low Noise PWM Variable Speed CPU Cooler לוח אם Intel H55 Express Based Main Board קירור פאסיבי לרכיבי הלוח Passive Bridge & Mosfet Heatsink - Silent זיכרון 4GB (2048x2) DDR3 1333MHz (Fail Safe - Tested For Dual Channel) כרטיס מסך nVIDIA QUADRO 600 1GB DDR3 25.6 GB/sec Dual-DVI כרטיס קול 8Channel (7.1) Audio Codec (+Optical) דיסק קשיח (מערכת) 500GB 7200-RPM SATA 3Gb/s +16MB Buffer (Single Platter) דיסק קשיח (דגימה ופרויק…
-
- 6 תגובות
- 973 צפיות
-
-
שלום אני מחפש מחשב נייד (DUH...), התקציב הוא בערך 5K, אבל אם צריך אני מוכן לעלות קצת, נגיד לאיזור ה-6K, 6 וקצת. תקציב - כמו בכותרת.בכל מקרה, הדרישות הן כאלה: משקל - ממש לא קריטי, למרות שאני דווקא כן הולך להסתובב איתו בקמפוס - מקסימום, נעשה קצת כושר. מסך - רוב הזמן הוא הולך להיות desktop replacement, אז אני חושב שכדאי ללכת על 15, אולי 15.4 רחב - תלוי בדגמים המוצעים. אם יש המלצות, הן יתקבלו בברכה. מעבד / זכרון - בעקרון השימוש העיקרי של המחשב יהיה משרדי, אבל אני כן הולך להריץ עליו תוכנות כמו MatLab וחברותיה, אז אני צריך משהו שיחזיק. אני חושב על core duo2, ביחד עם 1 ג'יגה זכרון, אולי יותר. כ. מסך - אני לא ממש גיימר, וזה לפטופ - אז אין לי בקשות מיוחדות. כל מה שיריץ לי את…
-
- 6 תגובות
- 973 צפיות
-
-
שלום, אבקש עזרה בבניית מפרט, דגשים לבניה 1. המחשב מיועד ולקולנוע בייתי ולמשחקים. בשלב ראשוני דגש על הקולנוע ביתי ולכן חשוב שיהייה שקט. יחד עם זאת המחשב צריך להיות מוכן לתמוך בכרטיס מסך חדש שירכש בהמשך השנה. 2. קניית כרטיס המסך אינה כלולה במחיר הנל. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? קולנוע ביתי ומשחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. RPG …
-
- 9 תגובות
- 973 צפיות
-
-
שלום. אני זקוק למחשב קטן וקל משקל (עד 12 אינץ') למטרת גישה מרוחקת VPN,Teamviwer וכן עבור עבודה על microsoft access visual c# כן חשוב משך עבודה ארוך על בטריה. האם נטבוק כגון Compaq Mini 311c-1010EJ יבצע את המטלות? בלי להתקע/איטיות? כמובן עדיפות לפתרון זול. או אם לא, אז אני זקוק להמלצה על לפטופ עד 12 או מקסימום 13 אינץ' במחיר של עד 3500 ש"ח, עדיפות למשקל קל וסוללה שמספיקה לכמה שיותר זמן. תודה מראש. נ.ב. האם המחשב הבא יכול להתאים לדרישות שלי? Dell Inspiron 11Z su4100 cpu או שכדאי לעבור לגודל קצת יותר גדול לכיוון של 13 או 14 אינצ'ים ששם המעבדים יותר חזקים, והמחשבים קצת פחות ניידים? חשוב מאוד: אני מירושלים. אז בבקשה שהמחשבים שאתם ממליצים יהיו מבאג או KSP
-
- 7 תגובות
- 973 צפיות
-
-
שלום רב ברשות מערכת מחשב Motherboard Asus P6T CPU Type QuadCore Intel Core i7-920, 2800 MHz (21 x 133) NVIDIA GeForce 9600 GT (Microsoft Corporation - WDDM v1.1) 4GB זיכרון ספק 550W TT עקב מעבר לעריכת תכני HD בתוכנת EDIUS 6 אני מתלבט אם לשדרג לכרטיס מסך GTX 570 + עוד זיכרון ולהעביר אותו בעתיד כשאקנה מחשב חדש או שלא שווה לשדרג או המלצות לשדרוגים אחרים, פתוח להצעות. מחכה נואשות לעזרתכם ותודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 973 צפיות
-
-
אני מעוניין לרכוש מחשב 14 אינץ' קל ככל הניתן. המחשב לשימושיים בסיסיים: אופיס, גלישה ברשת, סקייפ + זום וכדומה אני לא צופה צורך בהתקנת תוכנות כבדות . אני מזמין מאמזון ארצות הברית - אם מישהו יכול/רוצה לבדוק אז בZIP CODE צריך להכניס - 07030 אשמח להמלצות במהרה כדי שאוכל להזמין עוד היום שיגיע בזמן לפני שמי שמגיע משם עולה על טיסה. תודה רבה! גיא נ.ב יש לי שלושה מועמדים: 1. Hp - 16 GB, i5 https://www.amazon.com/HP-Notebook-Micro-Edge-i5-1035G1-Wireless-AC/dp/B081DB5QBN/ref=sr_1_11?crid=1IPSKN0ITT38M&dchild=1&keywords=laptops&qid=1592721687&refinements=p_n_size_browse-bin%3A242384…
-
- 1 תגובה
- 973 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?6k א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך עד 100 שח ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, עריכה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. GTA 5 RAINBOW SIX אני יודע שקל להריץ אותם אבל עדיין צריך מחשב חזק -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 2K -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם …
-
- 1 תגובה
- 972 צפיות
-
-
מחשב בשביל אחי הקטן. אז לא לגיימרים אבל שיפעיל משחקים באיכות יפה. משחקים כמו :pro street ,PES8 משחקים בסדר גודל כזה. צריך גם מקלדת ועכבר אבל את הפשוטים תיקון: ללא מסך. חנות קרובה לאיזור נתניה. תודה רבה לעוזרים
-
- 10 תגובות
- 972 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לרכוש מחשב נייד בארה"ב לצרכי לימודים ופנאי לאחר קריאה באתר notebookcheck והשוואת מחירים הגעתי למסקנה שה-UX31A של ASUS יתאים לי ההתלבטות שלי היא האם עדיף לי לקנות דגם i5 או i7 היישומים הכבדים יותר שאני רוצה להריץ על המחשב הם matlab, solidworks ואופיס השאלה כמה קריטי יהיה בשבילי לקנות מחשב עם i7, כאשר ההבדל במחירים הוא של כמעט 300 דולר אחד עם i7: http://www.amazon.com/Zenbook-Prime-UX31A-AB71-13-3-Inch-Ultrabook/dp/B00863L3K4/ref=sr_1_1?s=electronics&ie=UTF8&qid=1379154667&sr=1-1&keywords=asus+ux31a+ab71 אחד עם i5: http://www.amazon.com/UX31A-DH51-13-3-Inch-Zenbook-Silver-Aluminum/dp/B009AEYDZA/ref=amtcd_B00863L3K4_B009AEYDZA אגב, אשמח לשמוע על…
-
- 2 תגובות
- 972 צפיות
-
-
-
שלום רב , אני מחפש מפרט למחשב לשימושים כלליים , אין צורך בכרטיס מסך חזק . יותר חשוב שזה יהיה מעבד שיחזיק לכמה שנים , הרבה זכרון ונפח אחסון לא קטן. וכמו שמצוין בכותרת התקציב הוא ללא מסך. אם אפשר אז שיהיה מפרט מחנות באיזור חיפה. תודה רבה על העזרה.
-
- 8 תגובות
- 972 צפיות
-
-
חבר צריך עזרה למחשב חדש ללא ציוד היקפי וללא כ.סאונד מקצועי (יש לו - מתחבר בPCI) בינתיים הצלחתי ליצור 2 מפרטים שיוצגו בהמשך. כרגע יהיו 2 HDD של 500GB ברייד ובעתיד יתווספו עוד, לכן צריך לוח עם SATA X6 לפחות, FW, eSATA מומלצים אך לא חובה. הכי חשוב לבחור - שקט!!! הכנתי לו מפרט ב 6700 ש"ח אך התקציב ירד ואני בדילמה על מה להמליץ. אשמח לתגובות מפנאטים של שקט (tmpusr במיוחד ממך)... סה``כ מחיר ליח` כמות מוצר מק``ט 1,321 1,321 1 מעבד Intel Core 2 Quad Q9300 Box IQ9300 358 358 1 זיכרון Mushkin DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 5-5-5-18 SP 996558 896 448 2 כונן קשיח Westren Digital WD5000AAKS 500GB SATA2 16MB 5000AAKS 392 392 1 צורב Plextor PX-810SA X18 White DVD PX-810SA-T3 775 77…
-
- 10 תגובות
- 972 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה די מעצבנת בסוללה. קודם כל היא נטענת רק עד 99%, ובמקום לספק אורך חיים של 7-8 שעות הוא מספק רק 3 וחצי שעות (הבהרה:כל זה בלי שימוש, ז"א איך שאני פותח את המחשב מד הסוללה מראה שהוא יתרוקן בעוד 3 וחצי שעות). יש לי עוד משהו לעשות חוץ מלהחליף סוללה?
-
- 0 תגובות
- 972 צפיות
-
-
המפרט: Phenom II x4 Quad-Core 940 |Zotac GTX 260 896MB| GIGABYTE MA770-UD3 | DDR II 1066Mhz 2x2GB OCZ | Western Digital 500GB| Freezer 64 Pro| Corsair VX 550W | CoolerMaster CM 690 Black אשמח לקבל הערכה, המחשב בן כ-3 שנים עלה די הרבה בזמנו.
-
- 1 תגובה
- 972 צפיות
-
-
מה אתם אומרים על המעבד?מה אתם אומרים על הכרטיס מסך? אני צריך אותו בשביל גיימינג קל ולהרבה גלישה באינטרנט ועבודות סטודנט. המחשב אמור להתחבר לLCD שנמצא אצלי בחדר 32 אינץ לצורכי צפיה בסרטים. מעבד AMD Athlon II X3 445 Box ₪395 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=ADX445WFGMBOX לוח אם Gigabyte GA-MA74GMT-S2 ₪283 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=38503 כונן קשיח Samsung Spinpoint F3 HD502HJ 3.5" 500GB SATA2 16MB ₪192 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=HD502HJ זיכרון Crucial DDR3 2048MB 1333Mhz CL 9-9-9-27 ₪180 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=CT25664BA1339 כרטיס גרפי PowerColor ATI Radeon HD6850 1024MB DDR5 PCIe ₪1004 כמות: 1 ht…
-
- 8 תגובות
- 972 צפיות
-
-
שלום חברים, אבקש המלצה לנייד לעבודה עם הדרישות הבאות: מסך 13 עד 15 אינצ' - לפי המלצתכם. עדיף לא מבריק, זה מפריע. שיהיה מהיר - שהכל ילך חלק בלי לחכות לדברים שיטענו. שיהיה עמיד ובנוי טוב, אני לא מאמין שמשלמים כל כך הרבה כסף עבור משהו פלסטיקי שיכול להישבר כל רגע זמן סוללה כמובן כמה שיותר ארוך, וכמה שיותר קל, 2 קילו נשמע לי כמו הגבול העליון בהחלט. אחריות ל3 שנים מאוד חשוב בעיני למרות שאשמח לשמוע גם על כאלה שבאים עם פחות אם הם שווים את זה. העבודה בעיקר היא על תוכנות מנהליות (בסגנון OFFICE) ועל אינטרנט. אופציונלי: לא יודע מה אופציות השדרוג לWINDOWS 7, אבל אני מעדיף לא לשלם על זה. ככה שאם מחשב מגיע עם VISTA שיהיה ניתן לשדרג אותו בחינם ל7 זו אופציה מבוקשת, בעיקר כי העבודה היא כרג…
-
- 11 תגובות
- 972 צפיות
-
-
שלום לכולם קניתי מחשב נייד לפני 3 חודשים, והתקנתי מחדש את המערכת הפעלה ומאז הבטריה לא נטענת לי המחשב שלי הוא dell בתודה מראש
-
- 4 תגובות
- 972 צפיות
-
-
היי, אני מחפשת מחשב נייד מיני ללימודם ואני ממש לא מבינה במחשבים אז אשמח לקצת עזרה. השימוש העיקרי של המחשב יהיה אופיס, אינטרנט וצפיה בסרטים. * גודל המסך? עדיף 13 (לא חובה) * משקל רצוי? כמה שפחות * האם נדרש זמן סוללה ארוך שיספיק ליום לימודים (6-8 שעות בערך) * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? ( ESATA HDMIוכו) HDMI לא חובה, השני אני לא יודעת מה זה אז סביר להניח שאני לא צריכה את זה. * בלוטות? כנראה שלא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD,SSD, או שילוב - דורש mSata) לא יודעת * כונן CD/DVD? צורב? כונן DVD לא חובה * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?לא * האם בתקציב צריך להיכ…
-
- 1 תגובה
- 972 צפיות
-
-
היי, אני לא בטוח אם זה הפורום הנכון, אבל אני סטודנט ומשתמש בלפטופ 12" טאבלט במקום קלסרים... קיבלתי איתו sleeve וכל פעם אני צריך להכניס לsleeve ואותו להכניס לתוך התיק הרגיל... קיצר מעט מסורבל, במיוחד בהפסקות וכאלה, אני מחפש מכם המלצה לאתר/חנות שמוכר תיקים מגניבים שאני יוכל פשוט לשים את הלפטופ, ולא לדאוג לו, וגם שיראה מגניב ולא משעמם, תודה,
-
- 5 תגובות
- 972 צפיות
-
-
אהלן חברים, אני לא מחובר כבר למה טוב ומה לא טוב, לכן אני אפנה אליכם לעזרה. המפרט הנוכחי שלי : AMD ATHLON 64 X2 DUAL CORE 4200+ GEFORCE 8400 GS לוח אם - GIGABYTE GA M61PME-S2 זיכרון 2GIGA אין לי מושג איזה מהירות הדרישה שלי זה משחקים, מה אני צריך לשדרג על מנת להריץ משחקים חדשים בקלות יחסית. יש לציין שאני עובד אם WIN 7 התקציב באזור 1000-2000 גג. תודה לעוזרים.
-
- 8 תגובות
- 972 צפיות
-
-
היי חשוב לי שלנייד יהיו לפחות 7-8 שעות לתת לי בעבודה סבירה. השימושים של המחשב הם בסיסיים, לא נדרשת חומרה לגרפיקה\משחקים. חשבתי על הדגם [h=1]Toshiba Tecra R840-109[/h]http://www.wisebuy.co.il/wiseguys_review.aspx?pcatid=453&mid=795396&cid=5762 אשמח לדעת אם בטווח המחיר הזה יש דגם מוצלח יותר. תודה לעונים
-
- 0 תגובות
- 972 צפיות
-