ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,456 דיונים בפורום זה
-
* מטרות המחשב? עבודה משרדית (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים פה ושם * גודל המסך? 14'-13' * משקל רצוי? עד 1.8 ק"ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לפחות 3-4 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? סטנדרטי * בלוטות? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח ? 500GB ומעלה * כונן CD/DVD? צורב? עדיף שלא * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא כפי שוודאי שמתם לב, מטרות המחשב פשוטות סה"כ, מה שכן חשוב לדעתי להתמקד עליו הוא: *משקל נמוך ככל הניתן! *סוללה *עיצוב משחק תפקיד כאן... *אחריות טובה *משטח עכבר מגע גדול ונוח…
-
- 4 תגובות
- 997 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? הנדסת תוכנה ותוכנות נלוות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). visual studio ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועו…
-
- 1 תגובה
- 997 צפיות
-
-
הצעת מחיר למערכת מחשב - www.plonter.co.il - המקום לאנשים שאוהבים מחשבים [table] [tr][td][/td] [td][/td] [td]1[/td] [td]Intel[/td] [td]CM8064601560722[/td] [td]מעבדים - Intel Socket LGA1150 CM8064601560722 - Intel - i5-4460 Quad core CPU - LGA1150 - 3.2 GHz - 6MB cache - 22nm - 84W TDP - Integrated HD Graphics 4600 at 1100Mhz - Haswell Refresh - Tray... שלוש שנים אחריות[/td] [td]₪926/907[/td] [/tr] [tr][td][/td] [td][/td] [td]1[/td] [td]ASRock[/td] [td]B95M-DGS[/td] [td]לוחות אם - Intel LGA1150 B95M-DGS - ASRock - Socket LGA1150 cpu support- Intel B85 chipset - Dual channel DDR3 1600MHz memory - Integrated Graphics with VGA, DVI video outputs - PCI Expres…
-
- 5 תגובות
- 997 צפיות
-
-
שאלה לי אליכם. במידה ואני רוצה לשדרג את המעבד שלי מ- i5 דור 2 ל- i5 דור 4 או 5 ומעלה או ל- i3 גם מדור מתקדם יותר - האם צריך להחליף בשביל זה את הלוח אם? או שאין צורך? תודה מראש על כל תשובה...
-
- 2 תגובות
- 997 צפיות
- 1 follower
-
-
אז ככה חברים רציתי לשאול מה ההבדלים בגדול בין הסדרות של דל vostro inspiron studio Latitude ואיפה ממוקם ה- vostro מבחינת איכות וכאלה בין כל הדגמים ראיתי את הדגם הבא של ה - vosrto והוא נראה לי ממש זול אז רציתי להתייעץ אם הוא יעשה את תפקידו נאמנה בגדול אינטרנט וסרטים ואימיול כמובן לא מעבר DELL Vostro 1015 T5870 4500MHD זה הדגם זה המפרט Intel Core 2 Duo T5870 2 ג'יגה זכרון 250GB 5400RPM כרטיס מסך INTEL 4500MHD יוצא בערך 3000 מחיר בסדר ? יריץ ווינדוס 7 ? תודה לכל העוזרים עוד שאלה קטנה - ראיתי שיש גרסאות windows למעבדים 64 ביט איך יודעים איזה מעבד הוא 64 ואיזה 32?
-
- 4 תגובות
- 997 צפיות
-
-
כרגע עם דיסק 60GB. תודה, אופיר
-
- 13 תגובות
- 997 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2500-3500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר להשתמש הבכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - עבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אופיס וכדומה (תדיר) ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). - -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות…
-
- 1 תגובה
- 997 צפיות
-
-
בבקשה אם מישהו יכול לבנות לי מפרט ב 5000 שח רק שהיה בזה 9800PRO ולא מעבד של AMD אלה עם זה ATHLON64...תודה ובנתיים תסתכלו על המפרט הזה... Intel prescott 2.8 asus p4p800-se 512mb(256x2) 400MHZ ASUS x52 ASUS 52X32X52 GIGABYTE 9800PRO 128 MB 256BIT W.D 80GBS-ATA אני לא יודע את הסוג מארז.... PROVIEW 17" מקלדת של מיקרוסופט ועכבר אופטי שלהם..... וכלמ זה ב4900 שח..אז תגידו אם זה מפרט טוב...או אם אתם יכולים לעשות יותר טוב..אז בבקשה.:
-
- 3 תגובות
- 997 צפיות
-
-
המחשב אמור לשמש למשחקים ... חריגה - 300 שקל , או עם ממש חשוב יותר אז אפשר 400 ללא ציוד הקפי , רק אולי כונן DVD כי צורב לא ממש נחוץ פה ..... לא עושה OC וחייב שיהיה בו 8800GT
-
- 15 תגובות
- 997 צפיות
-
-
הלוח אם: Gigabyte GA-Z77-HD4 http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=4407#ov הדרישות ללוח האם: שיהיה כמה שיותר חיבורי SATA לפחות 5 שיהיה בגודל ATX ויתאים לתושבת 1155 המעבד: Intel Core i3-3225 Ivy Bridge ספק כוח: Corsair VS550 דרישות: שיהיה לפחות 3 חיבורי חשמל 4Pin למאווררים. האם יספיק לשני כרטיסי המסך הרשומים מטה? קירור למעבד: Antec Kuhler H2O 620 Liquid Cooling System דרישות: קירור מים זול ולא יקר זיכרונות: Corsair XMS3 DD3 1600 16GB X2 Sapphire AMD Radeon HD 6570 1GB DDR3 או שעדיף אחד כזה? Sapphire AMD Radeon HD 7770 1GB GDDR5 שני כרטיסי מסך למערך CrossFire מבקש את דעתכם על המפרט הנ"ל, לגבי שאר החלקים יש לי כבר חדשים.
-
- 9 תגובות
- 997 צפיות
-
-
אהלן, בתקופה האחרונה יש לי חשק לשחק קצת, אין ברשותי כרטיס מסך, לכן אני צריך את המלצתכם ואם בכלל כדאי להשקיע במערכת הקיימת שלי. פרטי המערכת: מעבד: AMD Athlon II X2 250 לוח: gigabyte M68MT-S2 זכרון :667 4gb ddr3 הארד דיסק: חצי טרה של משהו. כרטיס מסך מובנה בלוח כמו שאמרתי קודם. עצת המומחים, יש משהו לעשות?
-
- 1 תגובה
- 997 צפיות
-
-
שלום לכולם! מבקש המלצה למחשב נייד.. בעיקר לגלישה ומשחקים .. משחקים קלים... מחפש מחשב נייד עם כרטיס מסך רק של NVIDIA שהיה לו מצלמה ויציאות נורמליות.. לא משנה חברה .. לא משנה מישקל... שהיה בגודל בינוני הוא גדול .. לא משנה תקציב עד 3000 ש"ח חריגה 200 ש"ח
-
- 5 תגובות
- 997 צפיות
-
-
אהלן, המון זמן לא הייתי כאן בפורום.. צריך את עזרתכם. 1. מה התקציב המקסימלי? האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך - לנסות לחסוך. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב - לא ניתן 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב? גיימינג א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש - משחקים באופן קבוע. ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים - יש מסך כבר, הרזולוציה המקסימלית 1920X1200 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד - COD, NFS, FIFA, בעיקר המשחקים החדשים שעתידים לצאת שדורשים מערכת ברמה גבוהה. * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות) - גבוהות. 3. האם יש צור…
-
- 8 תגובות
- 997 צפיות
-
-
שלום לכולם . כמו שצינתי בכותרת אני מחפש המלצה למחשב חדש ושידרוג מחשב קיים כאשר אין קשר בין השניים . השידרוג עבורי ומהפרט לחבר. אתחיל מהמפרט המלא. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך אם אפשר ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב משחקים (לא יודע איזה בדיוק אבל הכי חדשים).. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש : אין ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: גיימינג (משחקים הכי חדשים שיצאו ויצאו) -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. לא יודע כרגע אבל ככל הנראה פעולה וכו' -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1200X 1…
-
- 3 תגובות
- 997 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?4000 ש'ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?200ש'ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.קרייסיס 3 .GTA V החדש ושו'ת -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 22" 1680 על 1050 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?בינוניות גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד…
-
- 2 תגובות
- 997 צפיות
-
-
אני זקוק לעזרתכם , אני צריך שני מפרטים למחשבים שונים : מפרט למחשב 1 - מחשב שדולק 24 שעות ביממה שמיועד למשחקי גראפיים המחשב הולך לפעטול 24 שעות וחשוב שיהיה סופר שקט וסופר יעיל Antec SX1040BII 400W Case 699 ¤ Intel Pentium IV 3.0GHz Prescott 800MHz Soccet 775 BOX CPU 1049 ¤ 5359 Thermaltake TR2 M13 CPU Cooler for Intel 775 99 ¤ Western Digital 120GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA100 HDD 469.00 ¤ 469 ¤ ASUS P5GD2 Deluxe 3.6/LGA775 Intelr 915P DDR2 + LAN Motherboard 1289.00 ¤ 1289 ¤ 5 Corsair 512MB (2x256) DDR2 Xtreme Performance PC5400 Memory 1118.00 ¤ 1118 ¤ ללא כרטיס מסך - מקלדת - עכבר - כריס קול וכרטיס רשת וכרטיס ק…
-
- 12 תגובות
- 997 צפיות
-
-
שלום אני מחפש מחשב נייד קטן במיוחד עד מחיר של 10000שח (אפשר גם פחות) מה שחשוב לי שיהיה כמה שיותר קטן וכמה שיותר קל שיהיה WIFI ואפשר גם BT (לא חובה) יכול להיות גם tablet אבל הכי חשוב קטן וקל (לא משנה לי שהמסך יהיה קטן)
-
- 7 תגובות
- 997 צפיות
-
-
שלום, ברשותי מחשב נייד IBM T21, דיי ישן וכבר הרבה זמן ל השתמשתי בו, ועכשיו יש לי שימושים בשבילו. אבל בגלל שכבר המון זמן לא נגעתי בו, שכחתי את הסיסמא, הוא נעול עם סיסמת ביוס, מה ניתן לעשות? תודה רבה!!!
-
- 2 תגובות
- 997 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מחשב לבני דודי הדרישות שלי: 1. התקציב הוא 2800 ש"ח עם אפשרות לחריגה קטנה אם הכרחית, עדיף שלא. 2. מטרות המחשב הן לשימוש ביתי רגיל ובעיקר למשחקים עד כמה שאפשר. 3. יש צורך בציוד הקפי (מקלדת, עכבר, רמקולים, צורב). 4. אין צורך במסך. 5. אין צורך במערכת הפעלה, אך יש צורך בהרכבת המחשב במעבדה. 6. HD של 160 יספק אותי. תודה!
-
- 12 תגובות
- 997 צפיות
-
-
שלום לכם, מקווה שהפורום פעיל ויהיו תשובות (כי ההודעה האחרונה היא מ2020) אשמח להתייעצות חייבת מחשב נייד חדש תוהה האם לחכות עוד חודש עד שהחברות יכריזו על הטכנולוגיות החדשות? (4.1.22) ויותר מזה תוהה היכן הכי כדאי לקנות מחשב המפרט שאני צריכה : מעבד i5 או i7 , מעבד גרפי טוב , זכרון ssd לפחות 512 עדיפות ל1000, זכרון 16 , מערכת הפעלה win 11 , מקלדת שקטה ומוארת, ואם אפשר שיהיה עם מסך מגע , אז ממש כדאי. מיועד לשרטוטים, עיבוד תמונות, ומעט חישובים. המשך יום נעים, לאה
-
- 6 תגובות
- 997 צפיות
- 2 followers
-
-
צירפתי את המפרט שהרכבתי למטה. בעקרון פשוט לקחתי מהמפרטים המומלצים All Around מינימלי, אבל החלפתי את הזכרון במקום 2GB ל-4GB המטרה של המחשב היא בעיקר לשמש לעבודה יומיומית - וורד, פאורפוינט ולראות סרטים. הייתי רוצה שהוא גם יהיה מסוגל להריץ משחקים, אבל זו לא המטרה העיקרית שלו ואין דרישה שהמשחקים יהיו באיכות הכי טובה. בתור מישהו שלא מבין כלום במפרטים, עלו לי כמה שאלות: 1. ההחלפה הזאת של הזכרון אפשרית? היא לא דורשת שינוי אחר במפרט? 2. ראיתי שבדרגה הבאה של ה All Around יש קירור למעבד. במפרט הזה זה לא דרוש? שמעתי שמועות על התחממות של מעבדי AMD? 3. המחשב יהיה מסוגל להריץ משחקים ברמה בינונית? נניח בדרישות של starcraft 2 (http://www.computerandvideogames.com/article.php?id=189528) ה…
-
- 10 תגובות
- 997 צפיות
-
-
שלום! אני מתוכנן להתחיל את לימודי האקדמאיים השנה, ובשל כך אני מתחיל בחיפושי אחר מחשב נייד. בין היתר שקלתי קנייה של DELL XPS, MacBook Pro ומחשב של Alienware (אני מתכוון להביא את המחשב מחו"ל). במהלך שיטוטי בפורומים ובאתרי הסקירות בחו"ל, ראיתי כי אינטל השיקו/משיקים במהלך חודש יולי את הפלטפורמה החדשה לניידים שתיקרא Centrino 2. רציתי לדעת האם כבר קיימים מחשבים של אי-אילו יצרנים המבוססים על פלטפורמה זו? או שמדובר רק על השקה של הפלטפורמה ועד שיגיעו מחשבים המבוססים עליה יעברו חודשים ? תודה רבה!
-
- 9 תגובות
- 997 צפיות
-
-
היי חברים, אני מתלבט בין שני הרכיבים הבאים: http://a.co/d/5WRcYkA Seagate BarraCuda Pro 4TB 7200RPM 6Gb/s 256MB with data recovery http://a.co/d/9Afuiqg WD Black 4TB Performance Hard Drive - 7200 RPM, SATA 6 Gb/s, 256 MB Cache אני מחפש משהו אמין שלא יקרוס, מהיר, יציב, ושקט יחסית. בסרטון הבנצ'מארק הזה יש תיעדוף לסיגייט מבחינת הביצועים, וגם יש את עיניין הדאטה ריקוברי (מודה שלא חקרתי את זה לעומק) - https://www.youtube.com/watch?v=9kPb1_krXoY מצד שני יש ביקורות פחות טובות עליו באמאזון. מה אתם אומרים? אם למישהו יש ניסיון עם המוצרים האלה אשמח גם לשמוע.
-
- 3 תגובות
- 997 צפיות
-
-
הזמנתי מKSP מפרט ב 2.5K למשחקים. מה אתם אומרים? מעבד INTEL C2Q Q8200 לוח אם ASUS P5KPL-CM. זיכרון OCZ 2*2GB DDR 2 800 MHZ כרטיס מסך Shapphire HD 4770 512MB GDDR5 מארז ב 200 שקל פחות או יותר, אני עוד צריך להתייעץ עם המוכר. ספק HEC 500TD-TF 500W
-
- 11 תגובות
- 997 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 8000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אי אפשר 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: מיועד -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. MW3 BF3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920-1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפו…
-
- 9 תגובות
- 997 צפיות
-