עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. חשבתי על זה מ IQPC. לא צריך צורב ;D מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 3.0GHz(E8400) 1333MHz/FSB 6MB 45nm - BOX ¤987 לוח אם: GIGABYTE GA-P35-DS3P ¤697 כרטיס מסך: ASUS PCI-EX GeForce 8800GT TOP 512MB GDDR3 : EN8800GT/TOP/HTDP/512M - RETAIL ¤1394 דיסק קשיח: SEAGATE BARRACUDA 7200.10 320GB 16MB SATA2 NCQ - ST3320620AS ¤381 זיכרון: G.SKILL 2048MB (1024MBX2) DDR2 800 CL4-4-4-12 - F2-6400CL4D-2GBPK ¤286 מארז: NZXT APOLLO w/o PS -BLACK ¤414 ספק כוח: CORSAIR 520W HX : CMPSU-520HXEU ¤630 הרכבת מחשב: הרכבת מחשב + בדיקת מאמץ 24 שעות + בדיקות מקיפות ¤124 מחיר סופי: ¤4913 המפרט הורכב ב - www.IQPC.co.il

• 11 תגובות
    • 974 צפיות
  2. Started by Oren Reuven,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים בעיקר, מידי פעם תכנות בקטנה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). MATLAB, MATHEMATICA אבל ממש קצת ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. הכיוון הוא לחדשים, COD החדש, BATTLEFIELD החדש, CIVILIZATION החדש ועוד שיצאו במרוצת הזמן -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר …

3. Started by Joe257,

מטרות עיקריות: צפייה בסרטים, גלישה באינטרנט. מפרט שחשבתי עליו: מעבדי ‏AMD Athlon II x2 250 3.0Ghz Socket AM3 Box מאווררים וגופי קירור Thermaltake Golden Orb II CL-P0220 לוחות אם למעבדי ‏AMD GIGABYTE MA785GMT-UD2H, AM3, 785G, DDR3 1666, VGA ATI HD4200, HDMI זכרונות DDR III 1333Mhz 2x2GB Corsair XMS3 DHX Dual Channel דיסקים קשיחים Western Digital 1TB IntelliPower, 64MB, SATA II WD10EARS צורבים LG DVD±RW GH22LS50 x22 Black LightScribe Sata Retail ציוד רשתות כרטיסי רשת אלחוטיים Edimax EW-7728 nMax Wireless 802.11n (Mimo) PCI Card מארזים Thermaltake Mozart SX Media Lab HTPC Series Black Case VC7001SNS (No PSU) ספקי כוח Enermax MODU82+ 425W Active PFC 12cm Fan …

• 7 תגובות
    • 974 צפיות
  4. שלום אני שובר את הראש כבר שלושה חודשים מאז שרכשתי את המחשב הזה. הביוס עדכני ביותר. ניסיתי לפרמט כמה פעמים ולהתקין WIN7 מחדש עם כל הדריברים הכי עדכניים. כבר בזבזתי 600 שח על 3 עכברים אלחוטיים מבוססי NANO XMTR. הראשון של מיקרוספט 6000 והני של A4TECH והשלישי של לוג'יטק. כולם מתנהגים אותו הדבר. לא משנה לאיזה USB מבין ה 4 שאני מחבר. כולל USB3, העכברים בקושי מגיבים. נתקעים. הסמן קופץ לאן שבא לו וזוחל ללא תגובה... מה לעאזאזל יכולה להיות הבעיה? עכבר חוטי עובד מצויין בכל USB.. ניסיתי את העכברים במקומוש שונים כדי לשלול הפרעה אלחוטית אזורית... אני כותב את אותה הבעיה בפורומים באנגליתלרבות של דל.. אף אחד לא מגיב לי כאילו שאני ממציא דברים שלא קיימים.. בתמיכה של דל בארץ ביקשו שהריץ בדיק…

• 2 תגובות
    • 974 צפיות
  5. Started by inigomontoya87,

היי, אשמח לקבל את עזרתכם בבניית מפרט למחשב שישמש בעיקר לגיימינג: מה התקציב המקסימאלי 4000 ש"ח - א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? רצוי לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח - תלוי אם אפשר לשלם בתשלומים 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר משחקים אבל גם תכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).אין משהו ספציפי ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: יאפ! -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל דבר חדש -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1680X1050 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכו…

• 4 תגובות
    • 974 צפיות
  6. אני רוצה לקנות מחשב ולא מבינה בנושא בכלל, ואיו לי הרבה כסף לכך לכן בחרתי בשני המפרטים הללו כיוון ומחירם זול. מה עדיף מביניהם כאשר השימוש הוא לשם גלישה באינטרנט ועבודה משרדית ( לא מורידה סרטים מקסימום מוזיקה דרך יוטיוב ולא משחקים) התקציב שלי דל מאוד. דגם מחשב: LW-000 מחיר 660 ש"ח מעבדי אינטל Intel Atom Dual Core D525 1.8Ghz מאווררים וגופי קירור none לוחות אם למעבדי אינטל INTEL D525MW Atom D525, Intel NM10, 2xDDR3 SODIMM, VGA, Mini-Itx זכרונות Sodimm Kingston Kingston ValueRam 1GB 1066Mhz DDR3 דיסקים קשיחים Seagate 500GB 7200RPM, 16MB, SATA III ST3500413AS כרטיסי מסך OnBoard Intel GMA 3150 כרטיסי קול On Board 5.1 Channel Audio צורבי DVD none ציוד…

• 6 תגובות
    • 974 צפיות
  7. שלום אני רוצה להרכיב מפרט למחשב עבור משחקים ב5800 ש"ח [ולא לחרוג מעבר לכך] אני לא רוצה לכלול במפרט ציוד היקפי [לא מסך,לא מקלדת,ולא עכבר] בנוסף לכך,הדרישה הבסיסית שלי היא שלמחשב יהיה Radeon9800PRO 128MB 256bit של חברת סאפיר או של MCI בנוסף,אני רוצה 1024MB RAM [יעני 2 סטיקים של 516] אני לא רוצה לחרוג מעבר לתקציב ה5800 ש"ח ואשמח אם מישהו יוכל להרכיב לי מפרט תודה.

• 8 תגובות
    • 974 צפיות
  8. מעבד Intel Core 2 Duo E6300 Box מחיר לפריט - 1,051.00 ¤ לוח אם GIGABYTE GA-945P-S3 מחיר לפריט - 560.00 ¤ זיכרון TWINMOS 1024MBx2 DDR2 667MHz Cl5 5300 מחיר לפריט - 1,160.00 ¤ דיסק קשיח Westren Digital WD2500KS 250GB מחיר לפריט - 414.00 ¤ צורב LG GSA-H22 X18 DVD מחיר לפריט - 214.00 ¤ כרטיס מסך LEADTEK WinFast PX7600GT TDH Ext 256MB מחיר לפריט - 890.00 ¤ מארז Sunbeam Transformer BLACK מחיר לפריט - 363.00 ¤ ספק כח HEC 450TDT 450W מחיר לפריט - 276.00 ¤ מסך דק View Sonic VA703M 17'' LCD מחיר לפריט - 1,050.00 ¤ עכבר ומקלדת Logitech Cordless Desktop LX500 מחיר לפריט - 298.00 ¤ מחיר סופי - 6300+ ש"ח. תודה ל FarjuN123 שבנה לי אותו. אם יש למשל מסך שאפשר להביא יותר טוב במחיר הזה הצ…

• 12 תגובות
    • 974 צפיות
  9. Started by zglazer,

שלום לכולם!!! אנא עזרו לי בבניית מפרט למחשב בתקציב עד4.5k -5k .5 כולל מסך. ליישומים של משחקים ,ומדיה,ואופיס רב תכליתי. אני כבר השתגעתי מרוב הצעות אנא נסו לפקס אותי יש לי מספר שאלות 1- מעבד האם עדיף dual core pD3.4G OR CONROE E6300 2- ראיתי בהצעות מחיר ב kps לוח אם AS ROCK?מבית ASUS מישהוא שמע על הלוח המלצות. 3- על איזה רכיבים מבחינתכם לא להתפשר על האיכות אנא דרגו לי את החשיבות 4- האם יש בטענה שמערכת הפעלה חוקית גורמת לפחות נזקים? תודה על עזרתכם האדיבה אני חייב לרכוש בימים אלו מחשב אנא עזרתכם המהירה וכל טוב לכם.

• 12 תגובות
    • 974 צפיות
  10. היי אנשים הזמנתי היום את המחשב שלי מגיבור מחשבים חנות קטנה וחמודה עם שירות טוב http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=263376.0 intel e6600 GB 965G ds3 rev 3.3 corsair VS 2GB 667MHz cl5 - תיכננתי לקנות את ה-g.skill אבל הם אמרולי שיש להם בעיה עם הספק שמספק להם את הזיכרונות, לכן הלכתי על הקורסאייר ,שמחירם 800 ש"ח!!!,מזל שהודעתי לו מראש שיום ראשון אני נותן לו תשובה סופית לגביהם.אני יבטל מההזמנה את ההזכורונות הללו. ואזמין אותם יחד עם הספק leadtek px8800GTX seagate 80GB barracuda sata2 2xw.d 2500KS lg gsa-h30bal SATA GB aurora 570 black המחיר יחד עם הזיכרונות ולאחר הנחה הוא 7415 ש"ח. את הכ.קול והרמקולים והמסך שתיכננתי לקנות אני אקנה בשלב יותר מאוחר (חלק מהתקציב עובר לד…

• 11 תגובות
    • 974 צפיות
  11. Started by Srulz,

התקציב שלי עד 3800 בערך.. לא רציתי לחרוג אז בניתי אחד כזה תגידו לי את דעתכם http://img336.imageshack.us/img336/9246/untitled7sj.jpg תודה :> עריכה: אל תתיחסו לחתימה..

• 15 תגובות
    • 974 צפיות
  12. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אי אפשר 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה עם תוכנות עריכת מוזיקה כמו CUBASE ו-VST כבדים נלווים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). CUBASE פרנסה 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 10 יש צורך להסביר? 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? הרכבה, ללא מערכת הפעלה או אופיס 8. האם ישנה ה…

• 7 תגובות
    • 974 צפיות
  13. את המחשב האחרון שברשותי קניתי לפני כשלוש וחצי שנים רצוי לציין שאני אוהב מאוד לשחק והמחשב שברשותי כעת הוא intel 2.4G 1G זיכרון Radeon 9800Pro האם שווה לקנות מחשב עכשיו או לחכות עוד איזה חצי שנה ? 90 אחוז מהמשחקים כיום פועלים לי על הגדרות בינוניות משחק אחד לא עבד שהוא Ghost Recoon החדש לתגובתכם העיניינית אודה.

• 11 תגובות
    • 974 צפיות
  14. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 . א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לחסוך אך אם זה הכרחי אפשר טיפה לחרוג. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 הכי גס. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מוזיקה, משחקים, אינטרנט. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא ממש. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. left 4 Dead, Team Fortress 2, GTA 4\5, Assassins creed וכל מיני שטויות חדשות שיוצאות. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). המסך DELL אז אני מאמין שפול HD…

• 8 תגובות
    • 974 צפיות
  15. בס"ד ייעוד: וירטואליזציה, אפליקציות + שימוש ביתי (סרטים, אינטרנט, מסמכים) + גיימינג יחסית טוב להגד' גרפיקה בינוניות של משחקים לדוג': Batman Arkham Asylum GOTY + Batman Arkham City GOTY + Sleeping Dogs דרישה: חשיבה לטווח כמה שיותר ארוך. אני משקיע כדי לא להזדקק להחליף בחמש שנים הקרובות אם אתם מכירים משהו טוב יותר/ אמין יותר, + רוכש מחשב נייד מפאת חוסר מקום מעוניין לדעת אם כרטיס המסך שיש במחשב הנ"ל יעשה את העבודה גם למשחקים קצת יותר חדשים , אשמח לדעת. תודה מראש מפרט מחשב שנמצא לפי המלצות קנייה בפורום: [table][tr][td]מחשב ניידMSI[/td][/tr][tr][td]דגםGE60 0ND[/td][/tr][tr][td]מעבדIntel® Core™ i7-3630QM Processor 2.4GHz[/td][/tr][tr][td]מסך"15.6 1920x1080 Fu…

• 2 תגובות
    • 974 צפיות
  16. Started by keidar,

http://m.bestbuy.com/m/e/product/detail.jsp?skuId=4566353&pid=1218492344573 משמש להרצת visual studio לפיתוחים קטנים שאני עושה ומעבר לזה שימושים רגילים אינטרנט וסרטים. תודה!

• 0 תגובות
    • 974 צפיות
  17. שלום רב, מחפש המלצה למחשב נייד, שאמור להחליף את המחשב השולחני שלי. אינני משחק משחקי מחשב לרוב, ואינני רואה עצמי כגיימר. ואולם, חשוב לי שיהיה למחשב מעבד חזק ובעל ביצועים מהירים. בנוסף למחשב חזק ואיכותי, אני מצפה ואשמח שיהיה מובנה במחשב: צורב, מצלמת וידאו, אפשרות לחבר אותו למערכת קולנוע ביתית ואם אפשר גם BlueThooth. התקציב שלי גמיש מאוד. אני מגדיר כרגע תקציב של 5000 - 7000 שקל אבל אם יהיו הפתעות שיצטרכו את פריצת מסגרת התקציב אעמוד בהם. תודה מראש לכל העוזרים והממליצים!

• 2 תגובות
    • 974 צפיות
  18. אני רוצה לבנות מחשב גיימינג ומטרות סטרימינג ועריכת הסרטונים להעלה לאינטרנט. טווח המכירים שלי הוא כ 8000 (אעדיף לא לחרוג מהמחיר ביותר מידי)

19. היי חברים כבר כמה שנים שאני רשום לאתר ומקבל וקורא כתבות שמגיעות אליי במייל אך מעולם לא היה לי הצורך לכתוב כאן , אם ככה יש מצב שזאת הודעה ראשונה או בין הבודדות שכתבתי. בעקרון אני איש של מוצרי Intel , אי שם בעברי המעט רחוק עבדתי בחברת IT קטנה בראש העין עוד לפני ש KSP או IVORY הגיחו אל חיינו , כשעוד דיסקים של 80GB היו נחשבים חדשים, 40 מחשבים ביום למשך 6 שנים , בספירה קלה הרכבה של 70500 מחשבים. היום אני עוסק בתחום השרתים והתרחקתי מכל תחום הגיימינג וזאת עם מחשב מלפני 14 שנה . גם לסנדלר נמאס להיות יחף ולכן החלטתי להתייעץ עם בעלי ידע לגבי מחשב שמיועד לגיימינג , מעבדות vmware , ובעיקר VR. מקסימום הוצאה עד 8K (לא מאילת אבל …

• 0 תגובות
    • 974 צפיות
  20. Started by nirzor,

שלום, רכשתי לפני שנה בידיוק (יולי 2008) נייד של טושיבה מדגם A300-145. המחשב פתוח מאז הרכישה כל הזמן (למעט ריסטרטים וכו'..), רק שלפני חודשיים הוא התחיל להתחמם משמעותית. אני וחבר שלי פתחנו אותו, הגענו לגוף קירור ולמאוורר ואין זכר ל"גושי אבק" או דברים מאסיבים שחוסמים. המחשב מגיע בתוך 5 דקות ל-100 מעלות, והוא צריך להיות בסביבות ה-60.. יש לציין שקניתי קירור ZALMAN, ואיתו הוא מגיע ל-80 מעלות - מכן עולה שהבעיה היא בקירור בתוך המחשב.. http://img196.imageshack.us/img196/858/lolfms.jpg מה יכול להיות מקור הבעיה? איך פותרים? האם איש מקצוע? יש לי ידע בתחום אבל במקרה כזה לא נתקלתי ואדרבה אני מרגיש כרגע חסר אונים.. אשמח לעזרה ניר

• 9 תגובות
    • 974 צפיות
  21. Started by ard,

שלום המחשבים שראיתי כאן ובאינטרנט ומתוכם חשבתי לבחור הם : hp pavilion 15-e051ej e0z10ea dell vostro 3460 vm-rd33-6941 hp pavilion g6-1352ej hp probook 4340s c4y25ea dell inspiron 14z ultrabook in-rd33-7285 dell inspiron 5421 in-rd33-6750 dell inspiron 5421 in-rd33-6751 אשמח לדעת מה כדאי ומומלץ לי לקנות, תודה, והמשך יום טוב מעוניינת במחשב לסטודנטית התקציב 3,000 פלוס מינוס מטרת המחשב מיועד לסטודנטית לעבודות ואינטרנט גודל המסך 13-15 רזולוציה - אין לנו מושג, תמליצו לנו על משהו טוב אין דרישות מיוחדות לאמצעי קלט מלבד רמקולים מובנים , מצלמת רשת , משקל רצוי כמה שפחות נדרש זמן סוללה ארוך כ 5 שעות במידת האפשר חיבור לטלויזיה ( לא חובה) בלוטת' כן אינטרנט אלחוטי - כן עדיפות לכונן S…

• 1 תגובה
    • 974 צפיות
  22. Started by nissim29,

כשאני מתקדם עם הזמנת המחשב ומסמן באפשרויות התשלום "מזומן" אני לא מקבל את ההנחה של ה-2% המובטחת ואפילו המחיר עולה ב-20 ש"ח. מישהו יודע למה ?

23. שלום רב, נכנסתי לפה על מנת להיעזר בכם בקניית מחשב נייד. אני סטודנט, ומטרת המחשב תיהיה בעיקר בתחום הלימודים. וורד אקסל תוכנות גרפיקה וסטטיסטיקה וכו'. אני צריך מחשב חזק מהיר ואיכותי שיש לו מרכיבים טובים. חשוב לציין שאני מעדיף ביצועים טובים על פני ניידות ומשקל מכיוון שהמחשב יהיה מחובר לחשמל רוב הזמן וינוע אחת לשבוע. מחיר המחשב צריך לנוע בין 6000-7000 ש"ח. מה אתם אומרים? איזה מחשב/ מרכיבי מחשב כדאי שיהיו לי? תודה רבה.

• 10 תגובות
    • 974 צפיות
  24. Started by MatanFrenkel,

קודם כל המטרה שלי היא להעביר את הזמן בנסיעות ולכן אי רוצה לרכוש את אחד מהם , בעיקר משחקים ואינטרנט , בלי קשר למחירים שלה ( אני מביא מחו"ל) האם הם השולטים בתחום באמת?

• 1 תגובה
    • 974 צפיות
  25. Started by yaniv_appX,

1. מה התקציב המקסימאלי?5600 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?100 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים וסרטי HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).מזדמן ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).gta v far cry 4 shadows of mordor battlefield 4 the witcher 3 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן…

• 9 תגובות
    • 974 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.