עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by ell100,

הפריטים שאני צריך הם: מעבד - עדיף AMD אבל אפשר גם אינטל לוח אם ג'יגה זכרון כרטיס מסך איכותי (במגבלות המחיר כמובן) מארז אם אפשר גם לתת לי את שם החנות שממנה לקחתם את המחיר. תודה על העזרה.

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  2. מפרט למשחקים שהרכבתי מהעצות של אנשים בפורום תקציב של 7K קיימת אפשרות של חריגה מעט GSA-H10A צורב LG GSA-H10A X16 DVD מחיר לפריט - 180.00 ¤ IE6300 מעבד Intel Core 2 Duo E6300 Box מחיר לפריט - 1,062.00 ¤ 39250 לוח אם Gigabyte GA-945P-S3-RH Intel 945P Motherboard מחיר לפריט - 520.00 ¤ king667 580 (יחידה)¤ Twinmos 2048MB (1024X2) DDR2 667MHz CL5 מחיר לפריט - 580.00 ¤ סה"כ - 1,160.00 ¤ 320KS דיסק קשיח Westren Digital WD3200KS 7200RPM 320GB מחיר לפריט - 520.00 ¤ RPX1950XT כרטיס מסך Sapphire Radeon X1950XT 256MB PCI-E 256Bit מחיר לפריט - 1,600.00 ¤ 1,600.00 ¤ ספק Enermax Liberty 400W מחיר לפריט - 420.00 ¤ מארז COOL…

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by antique,

מפרט בשביל חבר שלי שמתגייס הוא לא הולך לראות הרבה בית לכן הוא צריך מחשב שפשוט יענה על צרכיו ל-3 שנים הבאות לאחריהן הוא יקנה מחשב חדש 1. מה התקציב המקסימאלי? 1500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם יש משהו דומה בפחות אז בפחות אבל אני מניח שבתקציבים כאלו תעדיפו לנצל עד הסוף ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ניתן לחרוג בכמה מאות שקלים, אין לו סכום מוגבל אבל הוא לא רוצה לזרוק יותר מדי על מחשב כשהוא לא יהיה הרבה בבית ב-3 שנים האלה אבל כשהוא יהיה בבית הוא רוצה שיהיה מחשב שיענה לצרכיו 2. מה שימושי המחשב עבודה משרדית, גלישה מהירה, אם יהיה אפשר להפעיל קאונטר או משחקים בסגנון זה יהיה פלוס אדיר 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא…

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by coolmeen,

טוב אני צריך שילוש קדוש, יותר נכון אני צריך לוח אם שתואם את ה 2500 mobile ,כי מטרותי הם oc חשבתי על מפרט: AMD Athlon XP 2500 Mobile 1.8GHz 45W 266MHz Barton CPU OEM 1x ABIT NF7 2.0 Nforce 2 AMD 1x OCZ 256MB DDR PC3200 400mhz Premier Series הקטע זה שאני קונה עכשיו 256 ואחרי זה אני אוסיף עוד אחד, מה לעשות אין לי מספיק כסף ואין לי כח לחכות עכשיו חופש, אז אל תגידו לי לחכות ולא לבזבז סלוט, דבר שני גירסאת ה nf-sl כוללת כרטיס קול איכותי, soundstorm נראה לי, ואין לי צורך בכל ובעוד פיצרים שאיני זקוק להם, אני צריך תאימות ל mobile אה ,ואני צריך מארז טוב עם סרילקצית אוויר טוב עד 300 שקל ומאוררים וכל החרא, לא איכפת לי מצדי שיהיה מכוער רק ביצועים,(לא chenbro) תודה ובבקשה לא להעביר…

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by David Ell,

היי, אני סגור על ה-280X ב-1500 ש"ח מ-TMS, אולי אפילו אארגן קנייה קבוצתית אחרי שיצא ה-290X. אני רק לא בטוח אם החומרה שלי תתמוך בצורה מלאה בכרטיס, החומרה בצד. כדאי לשפר על הדרך גם חומרה? הלוח אם טוב אז אני לא כלכך בטוח, אבל ממה שהבנתי הזיכורונת לא מספיק טובים וכדאי לקנות סטיק חדש של 8, מעבד לשפר, SSD אני רוצה להוסיף, וספק כנ"ל, שזה בעצם מחשב חדש חוץ ממארז ולוח אם. התקציב לכל העניין הזה בלי כרטיס ומארז, בין 3,000 ל-4,000. אם משהו חסר אני אוסיף טופס, אבל בכללי זו רק שאלה אם כדאי לשפר את כל המערכת או לא.

6. שלום לכולם, מחפש מחשב לפי המפרט הבא - 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות ולחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכנות, עיבוד תמונות בסיסי ומשחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Matlab כבד Visual studio תדיר Lightroom מזדמן ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Mass effect Andromeda middle earth shadow of war …

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  7. Started by FrankS,

שלום, מתלבט בין מק בוק פרו הנ״ל https://www.bhphotovideo.com/c/product/1293726-REG/apple_mlh32ll_a_15_4_macbook_pro_with.html לבין האסוס הזה https://www.google.com/url?q=http://www.shopeilat.co.il/prodetailsamewin.asp?pro_id%3D9202&source=gmail&ust=1513678247545000&usg=AFQjCNHrvtRIk8ySKt597Qz84pMfHXzI7w&sa=D השימוש של המחשב הוא ליום יום ישומי אופיס אינטרנט iTunes וגיימינג

8. 1. מה התקציב המקסימאלי?5000 שח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? לימודיי תואר בהנדסת חשמל, ושימוש יום יומי. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). matlab - כבד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).12-13 אינץ -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?בינוניות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (ל…

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  9. מישהו יכול לעזור בבקשה ולהמליץ על חנות שמוכרת את הציוד הזה? מחפש בטרייה CMOS / BIOS של Sony Vaio VGN-CR490. מצאתי כל מיני דברים באי ביי אבל אני מעדיף לקנות בארץ - יעלה עוד כמה שקלים אבל תהיה אחריות. http://www.genuine-cmos-battery.com/sony-vaio-vgn-cr490-cmos-battery.html http://www.ebay.com.sg/itm/Sony-VAIO-PCG-5K1L-VGN-CR490-CMOS-PRAM-Backup-Battery-800-/291112415332?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item43c7a6f064 תודה ושבוע טוב, אפי

10. נייד יחסית ישן של HP ZV5000 הסידירום לא עובד האם יש דרך לפרמט? תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by eliavav,

שלום, * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) מטרת המחשב היא בעיקר צפיה בסרטים ושימוש במשחקים - ברור לי שבמחיר הזה זה לא יהיה על הגדרות גבוהות במשחקים חדשים, אבל כמה שאפשר. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 14 לא נראה לי שזה כל כך משנה מאט או מבריק * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) לא עקרוני * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? אין * משקל רצ…

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  12. השם שלו זה Intel® 82801DBM LPC Interface Controller - 24CC במנהל התקנים הוא מופיע בתור לא מוכר יכול להיות שזה מנהל ההתקן של הקורא כרטיסי זיכרון?? כי הוא לא מזהה כרטיסים שמכניסים אליו? תודה!

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  13. אני רוצה לקנות את החלקים הבאים, רק אני רוצה לוודא שלא תיהיה לי בעיה של קרטוע גם בסרטים באיכות גבוה, אשמח לשמוע המלצות או חלופות: 2x Caviar Green 2TB IntelliPower, 64MB Sata III WD20EARX Frontier Diva Aluminium Micro Silver Case With 500W Athlon II x3 Triple Core 455 3.3Ghz Socket AM3 Box460 880GM-USB3 AM2+, AM3, 880G, DDR3 1333, DVI , HDMI 1x4GB G.Skill 115 SH-S223B / SH-222AB DVD±RW x22 Black SATA total 2195

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  14. שלום לכולם. ברצוני לשדרג את המפרט הקיים שלי למשחקים. המפרט הקיים: Intel G620 GIGABYTE GA-H61-S2V-B3 4GB DDR3 1333 Seasonic 430W אני רוצה לשחק בכל המשחקים החדשים. כגון MASS EFFECT 3, BATTLEFIELD 3, DIRT 3. המסך שלי הוא 22" 1920X1200. תקציב השדרוג הסופי הוא 2000 שח. בניתי על ה6950 ו מעבד 2500 אך לא בטוח שהספק שלי יסחב.

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  15. ערב טוב לכולם אני קצת נוב בכל הקשור למחשבים ניידים לכן אני מצטער אם אני קצת מציק בפורום בזמן האחרון אבל יש לי שאלה, מפני שהבנתי שלרכוש מחשב נייד חדש עם הדרישות שלי זה לא כ"כ אפשרי אז אני כנראה אלך על מחשב יד שנייה או משהו בסגנון, שימוש המחשב: עריכה גראפית בקבצים בגודל עד 25MB כמו כן שימוש בגלישה באינטרנט ושימוש בתוכנות אופיס חשוב שהבטריה תהיה כמה שיותר חזקה. אלו 2 המחשבים שהציעו לי נכון לעכשיו [יד שנייה] - האם הם מתאימים לי בכלל לשימושים שאני צריך מבחינת מסך וחומרה שם המחשב: HP Compaq nc6320 Business Notebook PC‏ תמונה: נתונים כללים: מפרט כללי: מעבד Core 2 Duo T5500 1.66 1 ג"ב RAM דיסק 80 ג"ב מסך "15 ברזולוציה 1024X768 צורב DVD XP PRO ברשיון תיק נשיאה נ…

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by BAR_PC,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? עד 5,000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית כתיבת סיכומים, גלישה באינטרנט 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? עדיף שיהיה כלול 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחש…

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by 3rr0r,

אהלן חברים אני צריך עזרה בהחלטה סופית בין 2 הצעות שקיבלתי אחת מTMS ואחת מא&א מחשבים. התקציב שלי כעקרון הוא בסביבות ה2500 רק לחלקים שרשומים. חשוב לומר שמעבר למה שרשום במפרט כבר קיים אצלי כונן WD 1 TB GREEN והכונן הבא http://ksp.co.il/?uin=20316 כרגע יש לי כרטיס מסך אז לא צריך.(בעתיד יהיה אקנה משהו כמו GTX 970 ) המפרטים : [TABLE=width: 80%] [TR] [TD=width: 20%]מעבד:[/TD] [TD=width: 80%]Intel Core i5-4590 3.3 GHz 3.7Ghz Turbo LGA1150 Tray כמות: 1 מחיר: ₪1023[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 20%]קירור למעבד:[/TD] [TD=width: 80%]Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev 2 כמות: 1 מחיר: ₪137[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 20%]לוח אם:[/TD] [TD=width: 80%]חדש במלאי - MSI H9…

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by טריילים חדשים בעברית,

1. מה התקציב המקסימאלי? 7000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף 6000 רק אם השיפור מאוד משמעתי עד 7000 ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים צפייה ב4K סטרימינג . א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: Far cry 5 Witcher 3 doom -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 24 רזולוצייה 2k קצב רענון 144 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גב…

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  19. Started by pitex,

תקציב - 5500 שקל יש צורך ב מסך LCD מקלדת ועכבר. המחשב חייב להיות שקט! הוא מיועד ליישומים שוטפים, הקרנה של סרטים ומשחקים. תודה מראש!

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by Volter,

שלום לכולם, יש לי איזושהיא תמיהה\חוסר הבנה לגבי כרטיס המסך שנמצא במחשב הזה לפי המפרט באתר HP וגם המפרט שהיה בחנות, כרטיס המסך אמור להיות HD5470M, אפילו מותקנים דרייברים של ATI. אבל כשאני בודק בAIDA רשום שם שמותקן INTEL GMA HD(INTEL HD Graphics) יתכן שיש 2 כרטיסי מסך ואני פשוט צריך לשנות זאת בביוס? מישהו יודע מה ההסבר לזה?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by yonib5,

איך המחשב הזה? קניתי אותו לשימוש בתוכנות כמו פוטושופ ופריהנד הוספתי לו עוד 256מ"ב עכשיו הוא 512 מ"ב מה אתם חושבים הוא יספק את הצרכים שלי ביעילות? נ.ב איזה עכבר מיני אתם ממליצים ?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by EyalOnn,

הי, לא הייתי כאן בפורומים הרבה זמן (די בגלל שקניתי מחשב שטוב לי לכל רצונותי ולא היו לי שום תקלות שלא הצלחתי להתגבר עליהם חח). בכל מקרה רציתי להרכיב מפרט לחבר שפחות, או שבכלל לא מבין בתחום, הוא פנה אלי בבקשה להכין לו מפרט מחשב עד 6000 שקל, שכולל ציוד היקפי (הוא רוצה מקלדת ועכבר של גיימרים, עדיף אלחוטיים) ומסך מחשב (לא משהו מעבר ל-NT, אבל אני לא בטוח אם הוא רוצה Wide או רגיל) ורמקולים טובים, שתהיה לו חווית משחק טובה. המחשב אמור לשמש למשחקים, סרטים, עבודות Office וכדומה, בקיצור מחשב לגיימרים שירוץ חלק. אשמח לראות מפרטים שיש לכם להציע, וכמובן תודה על העזרה, בזכותכם זכיתי לשנתיים עם מחשב שעדיין לא אכזב

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  23. טוב שלום לכולם אני מעוניין בחוות דעת למפרט שהרכבתי בKSP היעד של המחשב הוא גיימינג !!! רציתי להגיע למקסימום 5000 בסוף הגעתי ל-8000..איפה טעיתי ?! איפה אפשר להתפשר ? ואודה לכל מי שימליץ לי על כרטיסי מסך או מעבדים חדשים שעושים את העבודה יותר טוב.. תודה. דגם מחשב: Intel מעבדי אינטל: Core i7 3770K 3.5Ghz s1155 8MB, GPU Core, Tray http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=15557 מאווררים וגופי קירור: מאוררים למעבדים Zalman CNPS5X CPU Fan http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=14226 לוחות אם למעבדי אינטל: ASUS Maximus IV Extreme B3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel P67, DDR3 1600, 4xPCI-E http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=12319 זכרונות: DDR3 2000Mhz 2x4GB Corsair XMS3 Dual Channel CL9-10-9-27 htt…

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by parker,

אם חייבים אפשר למתוח את התקציב ב 200-300 שקל, אני לא בטוח שאפשר לעשות מפרט כזה, אבל תנסו בשבילי :\

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  25. שלום רב מצאתי באינטרנט מחשב נייד Infinity שהוא זול יחסית למתחריו, http://www.hubpc.co.il/product_info.php?products_id=416 אני סטודנט וצריך משהו זול ובטוח. המותג לא מוכר לי. האם משהו יכול להמליץ אליו משהו?

• 7 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים