עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by yakir8,

שלום אני מחפש מפרט עד 5500 שהוא בעיקר למשחקים חזקים העדפה למארז Raidmax 822WBP COBRA 420W Blue Original ואז תחליפו ספק למה שאתם מוצאים לנכן אם מארז שלא דומה ל HEC Compucase CI-6A19 תודה מראש

• 11 תגובות
    • 975 צפיות
  2. Started by eyalrainitz,

שלום אני מתלבט בין חלקים במחשב שאני רוצה ליקנות 1.איזה כרטיס מסך מי סדרת הכרטיסים מי סדרת 980 MSI GTX980 Gaming 4GB OC EVGA GTX980 Superclocked ACX 4GB 2.לוח אם של איזה חברה עדיף אני התלבטות בין Gigabyte GA-X99-Gaming 5 MSI X99S Gaming 7 או חברה אחרת שאתם מציעים אשמח לקבל חוות דעת ונימוקים למה תודה מראש

• 0 תגובות
    • 975 צפיות
  3. Started by royi_sh,

שימו לב אני מודע שהכרטיס מסך יחסית חלש. אני בכוונה לא משקיע בו יותר מידי כסף. המטרה היא שבעתיד אני אוכל על ידי שידרוג הכרטיס מסך ואולי הוספת זיכרון בלבד לקבל מחשב מצויין. כרגע אין לי יותר מידי זמן לשחק משחקים ואם אני אשחק אז אני לא בטוח שהם יהיו מהחדשים. אני לא רוצה להוריד מאיכות המעבד או הלוח אם. אלה דברים שלא יוחלפו עוד הרבה שנים. יש לי כמה שאלות: איך המארז? האם הספק כוח מספיק טוב? האם אני צריך בכלל קירור למעבד? האם הצורב שחור (יתאים ללוח אם)? אשמח לתגובות, תודה. מעבד Intel Core 2 Quad Q6600 Box ¤1398 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=IQ6600 לוח אם GIGABYTE GA-P35-DS3L ¤532 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=39207 כונן קשיח Westren Digital WD3200AAKS …

• 11 תגובות
    • 975 צפיות
  4. Started by omricw1,

הי לפני כמה ימים פרסמתי הודעה בקשר להתייעצות בקשר למפרט, אבל מאז קצת השתנתה לי התקציב והעדיפויות שלי מבקש מפרט למארז הזה Fractal Design Node 304 Mini ITX Case 1. מה התקציב המקסימאלי? 5500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך אבל אם שווה להשקיע אז לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ותלת מימד למתחילים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). מאיה לסטודנט ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כן גם -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. בטלפילד 4, טייטנפול, סטארקראפט 2 -מהי הרזולוציה הטבעית (מק…

• 3 תגובות
    • 975 צפיות
  5. מחפש נייד בינוני , מנסה לא לחפור לכם את השכל עם מפרטים - חייב SSD כל השאר פשרה (נוחות שימוש>אמינות>זמן סוללה>ביצועים) . יש 2 מעניינים בגרופון שאבקש חוות דעתכם עליהם : 1. VivoBook S550CA ב-2,599 ש"ח . 2. LENOVO U510 ב-2,199 ש"ח . מתנצל שאני לא נותן לינקים (אני חווה קשיים עם פלטפורמת הפורום הזו , אפילו להקליד לוקח המון זמן) . תודה .

• 0 תגובות
    • 975 צפיות
  6. שלום לכולם. ברצוני לשדרג את המפרט הקיים שלי למשחקים. המפרט הקיים: Intel G620 GIGABYTE GA-H61-S2V-B3 4GB DDR3 1333 Seasonic 430W אני רוצה לשחק בכל המשחקים החדשים. כגון MASS EFFECT 3, BATTLEFIELD 3, DIRT 3. המסך שלי הוא 22" 1920X1200. תקציב השדרוג הסופי הוא 2000 שח. בניתי על ה6950 ו מעבד 2500 אך לא בטוח שהספק שלי יסחב.

• 6 תגובות
    • 975 צפיות
  7. Started by Eraserhead,

עדכון, נניח שאני רוצה ללכת על המחשב הזה https://hwzone.co.il/specslist/details/?id_bundle=147978 הוא נבנה לפני חודשיים, יש משהו שכדאי להחליף מאז? חוץ מזה צריך לפחות 16GB זכרון, 32 יהיה יותר טוב ואני לא חושב שהכרטיס מסך תומך בשלושה מסכים, יש לכם הצעות? 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4500-5500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר מידול, לא עושה רנדר כבד, לפעמים גיימינג. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) אני רוצה להעביר את הספק כוח וההארד …

• 0 תגובות
    • 975 צפיות
  8. שלום לכולם! הגיע הזמן אחרי 5 שנים לקנות מחשב חדש לבית. השימושים של המחשב יהיו גלישה אינטרנט, עבודה שוטפת על המחשב, ובעיקר עבודה בAUTOCAD העבודה בתוכנה היא ברמה בינונית עד גבוהה לא ברמה מקצועית כחלק מהלימודים סטודנט להנדסה).......... תודה לכל העוזרים!. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד!. תשובה: 6500 ש"ח! האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? תשובה: מה שנראה לכם לנכון.. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? תשובה: אין לחרוג מ התקציב! 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? תשובה: עבודה משרדית, ובעיקר עבודה על תוכנת AUTOCAD. (ללא משחקים כלל!) א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יע…

• 6 תגובות
    • 975 צפיות
  9. שלום חברים, אני מחפש מחשב נייד, הצרכים שלי הם קצת פיתוח ובניית אתרים (כולל הרצה של XAMPP ופלטפורמות מעט כבדות) וגם קצת גרפיקה (פוטושופ). אני מחפש מחשב חזק וקל משקל, עם מסך 14 אינץ, מה שכידוע קשה למצוא במחיר טוב. ובכל זאת מצאתי את המחשב הבא אבל לא מצאתי עליו ביקורות, יותר מאשמח לשמוע את דעתכם המקצועית. הדגם: Lenovo IdeaPad Flex 2 14 59426613 קישור למפרט: http://www.nayadimm.co.il/product/ideapad-flex2-14-59426613?aff=Zap&aff_a=1 תודה רבה לעונים וערב טוב לכולם!

• 0 תגובות
    • 975 צפיות
  10. Started by yotam2233,

אבא שלי ראה מבצע באתר קופונים כלשהו על מפרט מחשב. רציתי לדעת אם המפרט הזה טוב, אם הוא מתאים לשימוש סלוני, אם המחיר שווה את זה? אני לא יודע אם מותר להביא פה קישור, אבל זה המפרט שכתוב שם: http://www.electra-computers.co.il/Product.aspx?productid=893 (המחיר שמוצע זה 1200 ש"ח) המחשב יחזיק זמן והרכיבים טובים? תודה רבה לעוזרים!

• 8 תגובות
    • 975 צפיות
  11. Started by yyrruu,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 ש"ח (בלי חריגות) א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? בלי לחרוג בבקשה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? קצת משחקים, בעיקר עבודה משרדית. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקים כמו GTA 5, FIFA 17, ההיטמן החדש, לא משחקים כבדים מידי. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). HD על מסך 23 אינץ' -לאילו הגדרות…

12. אהלן, אשמח לקבל עזרה בייעוץ לרכישת מחשב לטובת התקנת HACKINTOSH. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ניתן לממש את כל התקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? +- 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים (Dual Boot עם וינדואוס) תכנות וקצת עריכה גרפית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). MATLAB , VMWARE ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - שיריץ את המשחקים החדשים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (נית…

• 0 תגובות
    • 975 צפיות
  13. שלום , אני מחפש מחשב נייד בסכום של עד 4.5k לצורכי עבודה ,גלישה וoffice . מסך : גדול , יותר מ 14. חברה: רצוי נייד שעובד טוב , מותג פחות חשוב. משקל: עד 3 קילו. אני חושב ש4.5 זה סכום מוגזם [ לפחות לצורכי גלישה בלבד] , אז עדיף שתלכו בכיוון של 3.0 (אלה אם כן יש משהו ממש חשוב). תודה!

• 4 תגובות
    • 975 צפיות
  14. Started by LoreSeek,

Hello, Here's the spec I'm looking at right now. I would appreciate any comments you might have. Following the site's rules: 1. Budget - ~$1,500 2. PC goal - games (heavy), watching movies (no editing) and possibly doubling up as a TV. 3. Parts Required - All parts included are required - I already have speakers but that' it. 4. Unrequired parts - N/A 5. Preferences - not really, but prefer to stay away from no-names and have some warranty . 6. Moding and Cooling - not required, practically color blind in this regard 7. OS and DIY - I want a legit OS and I'd prefer to save a few bucks by putting the computer together myself 8. Special needs - nope, though I'd like for it …

• 10 תגובות
    • 975 צפיות
  15. Started by tobul,

היי האמת שאני לא יודע לאיזה מחיר לכוון.יש כסף השאלה אם צריך להשקיע לצרכים שלי. (לא כולל ציוד היקפי) אני מחפש מחשב לעבודה משרדית + קצת פוטושופ (גודל מקסימלי של עבודה כ50X70 ס"מ). חשבתי על מעבד I5 RAM 8GB 500GB הארד דיסק מתלבט לגבי כרטיס מסך האם זה כזה קריטי ואם כן איזה סוג (640G NVIDIA) תודה למי שיכול לשפוך לי קצת אור על העניין

• 11 תגובות
    • 975 צפיות
  16. שלום לכולם, אני לפני קניית מחשב נייד של DELL או ASUS.. ואני מתלבט אם לקנות 4GB או 8GB וחשבתי פשוט לקנות 4 ואם אני ארגיש שאני צריך עוד פשוט להוסיף לבד.. השאלה היא האם הפתיחה של המחשב מאחורה כדי להוסיף זיכרון פנימי תפגע באחריות!? תודה.

• 2 תגובות
    • 975 צפיות
  17. Started by s_tom,

ACER I3 4 גיגה זיכרון דיסק 640 חדש בקופסא

• 2 תגובות
    • 975 צפיות
  18. שלום. שלחתי את המפרט הבא שהציעו לי פה לכמה חנויות על מנת לקבל הצעת מחיר. זה המפרט: Elixir 8GB Kit (4GBx2) DDR3 1333Mhz SeaGate 1TB 7200RPM 32MB Sata3 ST31000524AS צורב LG GH22 SATA x 22 (OEM) Black, Hec Cougar Solution Front USB3 Black שחור, MSI Z68MA-G45 Z68 Chipset HDMI DVI VGA Cooler Master A12025 120mm 1200rpm 19.8dBA, מאוורCooler Master Hyper TX 3 , Intel Sandy Bridge Core i5 2500 Socket 1155 6MB 95W 3.3Ghz Tray, מסך Dell UltraSharp LED U2312HM Rev A01 23" IPS Panel , Antec EarthWatts EA500D 500Watt 80Plus, Microsoft Comfort Curve Desktop 2000 סט מקלדת ועכבר, סט רמקולים Logitech Z103 17Watt RMS 2.1, TwinTech GeForce GTX560Ti XT OC …

• 2 תגובות
    • 975 צפיות
  19. טוב אז ככה אנשים המחשב שלי הוא : pentium D 2.8ghz 1 GB Geforce 7600GS 256MB ספק ג'נרי די עלוב יחסית לסטנדרטים של היום, עד עכשיו שיחקתי במשחקים ישנים משנת 2003- אבל אני מעוניין לקנות משחקים חדישים יותר כמו COD4 ו HALF LIFE 2 שירוצו חלק חלק. איזה מהחלקים (או כמה?) אני צריך ויכול במסגרת התקציב לשדרג? תודה

• 12 תגובות
    • 975 צפיות
  20. Started by omereli,

שלום לכולם אבקש המלצה למחשב נייד למורה - גלישה, עיבוד תמלילים , מצגות הקרנת סרטים וזהו. חשוב! - * מימדים ומשקל צנועים (הולך ברגל או באופניים לבית הספר) * זריז ואמין * מחיר עד 3000 (עדיף קצת פחות) פחות חשוב - * חיי סוללה * גודל ואיכות מסך *גימיקים תודה על העזרה

• 3 תגובות
    • 975 צפיות
  21. Started by parker,

אם חייבים אפשר למתוח את התקציב ב 200-300 שקל, אני לא בטוח שאפשר לעשות מפרט כזה, אבל תנסו בשבילי :\

• 2 תגובות
    • 975 צפיות
  22. Started by zachbachar,

אני צריך מחשב שיתחבר לטלוויזה בסלון כל מה שאני צריך זה שהוא היה מסוגל להריץ סרטים HD 720pואם אפשר שתהיה יציאת HDMI אני מחפש מפרט ממש כמה שיותר זול(אם אפשר שזה יהיה מתחת 1000 אז יהיה נהדר..!) לא צריך מערכת הפעלה...לא מסך....לא עכבר ולא מקלדת בקיצור ללא ציוד הקפי... לא צריך להתפרע עם הארד דיסק גם 250GB יספיקו... תודה רבה לעוזרים..!

• 13 תגובות
    • 975 צפיות
  23. שלום לכם, המחשב שמשמש אותי היום חגג 3 שנים לא מזמן ולפי דעתי הגיע הזמן להחליפו... אני רוצה מחשב חזק וטוב שישמש אותי ל 3 שנים הבאות. הדרישות שלו הן כאלו: *שיחזיק כל משחק ברמה עולה על הדעת ומעבר (אני משחק המון). *שיהיה מהיר והשימוש בו יהיה חלק (ללא יותר מידי שעוני חול). *אין כרגע וכנראה גם לא יהיה אוברקלוק (אין צורך לבחור מוצרים שיועילו באוברקלוק). *כונן SATA של 200Gb לפחות. *אין צורך בצורב DVD או בצורב בכלל. *אין צורך בשום ציוד הקפי. זה הכל להיום... בתודה ניר

• 14 תגובות
    • 975 צפיות
  24. Started by Mr.X,

שלום, אני חדש פה... האם אפשר לקבל מפרט טוב ב-6,000 ש"ח גג<!> ? המחשב הוא לגלישה באינטרנט, עבודה עם תוכנות ומדי פעם גם משחקים... לא הכי כבדים אבל בעלי גרפיקה נאותה<אני לא גיימר כבד אבל משחק מדי פעם> . המפרט צריך לכלול בתוכו גם צורב, כונן dvd, צג 17" LCD , עכבר ומקלדת. לא כולל רמקולים. תודה.

• 2 תגובות
    • 975 צפיות
  25. 1. מה התקציב המקסימלי? 6000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ניתן לחרוג, לא יותר מ300 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקים א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? כלול * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? כל הסוגים * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? כן- מסך, מקלדת ועכבר 4. האם…

• 9 תגובות
    • 975 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.