עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by natee,

אודה אם תוכלו לכוון אותי להערכת שווי משוערת. יוגה 14, thinkpad שנתיים וחצי בשימוש, נותרה חצי שנת אחריות בערך, שוקל 1.8 ק"ג, כרטיס מסך אנדוויה 940, מקלדת עברית מוארת, עט סטיילוס, וSSD256, I5 דור שישי. תוכלו לנסות, בערך, להעריך את שוויו? תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 999 צפיות
  2. Started by DsDs,

שלום, אני רוצה לקנות מחשב נייד, שיהיה מספיק חזק ויריץ משחקים כדוגמת PES 2010.. המחשב ששמתי לב עליו הוא המחשב בקישור הבא: http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=ksppetahtikva&uin=9221 רציתי לדעת כמה דברים לגביו: 1) האם הוא אכן יריץ משחקים כדוגמת PES 2010 או שיהיה לו קשה? 2) מה זאת אומרת בכרטיס מסך: With 1 GB Dedicated ? זה יאט לי את המחשב עצמו כי זה משתמש בזכרון שלו? 3) האם המחשב מספיק חזק? (מעבד במיוחד) 4) ובכללי - האם שווה את המחיר? אגב.. אם יש מקום יותר זול מזה לקנות אותו, אני ישמח לדעת.. תודה מראש!!

• 10 תגובות
    • 999 צפיות
  3. Started by etbk,

שלום לכולם אני מעוניין להרכיב מחשב שישמש למשחקים בעיקר. החלקים שכבר יש לי: מסך 22" Samaong t220p DDR2 corsair xms2 2x2G 800mhz HD 1t WD caviar black PSU hec 425w אני מתכוון לקנות כ.מסך 4890 מארז עדין אין - מחפש משהו מהסוג הזה: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=4693 http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=5317 אני מתלבט איזו מערכת לבנות AMD או INTEL (לוחM ןמעבד) + קירור חשוב: טמפ' נמוכה,שקטה וכמובן שתתן את התמורה המלאה לכספי. תקציב ללוח+מעבד -1000.

• 7 תגובות
    • 999 צפיות
  4. סבא שלי הולך לשדרג את המחשב הישן שלו ורוצה לקנות חדש , אני צריך מפרט כזה לא יקר עם הארד 20 ג'יג מארז ATX רגיל ואת כל השאר , סבא שלי לא הולך לעשות OC והמחשב מיועד לגלישה באינטרנט וקצת למשחקים ,מוזיקה אולי .

• 8 תגובות
    • 999 צפיות
  5. המלצתי ללקוח על X220 של לנובו. הם קנו שניים ואחד מהם נגנב. הוא קטן, קל, זמן סוללה טוב. אבל מה, הtrack pad לא מצא חן בעיניו. הלקוח רוצה בכספי הביטוח לרכוש נייד אחר שיענה על כל הדרישות הנ"ל רק שהעכבר יהיה נוח. התקציב הוא 7000. הוא חושב על מקבוק אייר שלדעתי לא שווה את ההתעסקות מפני שרוב העבודה מתבססת על אופיס 365 שאני מקווה שתואמת לmac os ואין לה שום תחנת עגינה רשמית (הX220 הגיע עם אחת בילט אין) וזה רק ייצור לי כאב ראש בלתחזק. אם לדעתכם זה הפתרון האידיאלי אני אשקול את זה. הלקוח נסחב עם המחשב הרבה אז המשקל משחק תפקיד חשוב, העבודה היא משרדית וצריכת מדיה שכל מחשב יכול להתמודד איתה, עכבר חיצוני בדרכים הוא לא אופציה מבחינתו. בקיצור הרבה דרישות ואני צריך את עזרתכם. אני יודע שהוא צ…

• 5 תגובות
    • 999 צפיות
  6. Started by Sifo Jen,

היי, אני קונה מחשב חדש למשחקים והייתי רוצה המלצה למפרט למשחקים מבוסס אמד (939 עם פיסי אקס..), עד 4500, עדיף אנפורס. תודה רבה!!!

• 7 תגובות
    • 999 צפיות
  7. Started by dex954,

שלום, אני צריך מחשב לצרכי גרפיקה, ניגשתי לחנות בעיר מגוריי וקיבלתי את ההצעה שהייתי שמח לשמוע מה יש לכם לומר בנושא (קודם כל הסטיקי): 1. מה התקציב המקסימאלי? 6500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות ולחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודות גרפיות ושימוש יומומים במחשב, גלישה, אופיס א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). השימוש הוא עבור גרפקאית (אילוסטרייטור, פוטושופ, אינדיזיין, סולידוורקס, אוטורקאד) - הרבה תוכנות רצות במקביל -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן …

• 10 תגובות
    • 999 צפיות
  8. Started by Reborn,

שלום. אני מחפש לפטופ עד 1000-1500 ש"ח. אני צריך אותו בשביל אינטרנט ואופיס. מדובר בעיקר על אינטרנט אלחוטי WiF/נקודות. נ.ב: אינטרנט אלחוטי המבוסס על נק' חמות זה תמיד WiFi, נכון? תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 999 צפיות
  9. זקוק בבקשה למפרט מחשב עריכת וידאו (AVID) ללא ציוד היקפי (בלי מסך גם) בתקציב של עד 3500 ש"ח. לא יותר. תודה

• 3 תגובות
    • 999 צפיות
  10. היי, 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500, ניתן לרכישה גם באילת ככה שבמידה והחנות נמצאת באילת אפשר גם ב 3000. (בונה על קיזוז מעמ). א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כל התקציב. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן לחרוג. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר עבודה משרדית (אופיס , אינטרנט וכו'). סטודנט למטרת לימודים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מ…

• 0 תגובות
    • 999 צפיות
  11. היי, אני צריך תשובה בהקדם כי מחר נגמר המבצע.. מפרט המחשב שיש לי (עם כרטיס מסך מובנה): מעבד Intel Pentium Dual-Core E6300 Box לוח אם Gigabyte GA-EG41MF-US2H (צ'יפסט G41) זיכרון G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 1000Mhz CL 5-5-5-15 PQ מארז כולל ספק Antec NSK4480B II 380W מסך מחשב Dell 22" 2209WA - רזולוציה 1680x1050 מבצע Black Friday של TMS על Sapphire HD 5670 1GB GDDR5 ב-249 ש"ח משתלם? כרטיס מסך בסיסי כמוהו מספיק בשביל להריץ משחקים באיכויות לא גבוהות, נכון? תודה

• 3 תגובות
    • 999 צפיות
  12. אהלן וסהלן מעוניין לרכוש את הווסטרו 3650 של דל, לפי המפרט הבא: http://www.notebookclub.co.il/products/notebooks_by_model/DELL%20Vostro%203560/vostro-3560-a3612qm.htm המחשב בא עם כונן קשיח 500gb ובנוסף ssd של 32gb השאלה היא: האם מדובר בכונן נוסף לכל דבר, או רק כזה שמשמש ל- cache עבור ההארדיסק הרגיל ואם זה כונן לכל דבר, האם אפשר/כדאי להתקין עליו אובונטו כ- dual boot עם win7? תודה רבה

• 3 תגובות
    • 999 צפיות
  13. היי חברים, אני רוצה לקונת לפטופ חדש בתקציב של 4.5K מה התקציב המקסימאלי? 4500 האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן לחרוג מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית,יוטיוב, סרטים, שיגיב מהר -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). full hd האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות לא חובה האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים מתי מתוכננת קניית המחשב? השבוע הקרוב האם יש בקשו…

• 0 תגובות
    • 999 צפיות
  14. עריכה אחרי מסקנות: מעוניין במחשב חזק מכל הבחינות. מעבד - i5 2500k. 8 ג'יגה RAM DDR3. מארז וספק - שקטים במיוחד! 1 טרה הארדיסק מהיר - SATA3. לוח אם שיתאים לקניית כרטיס מסך חזק בעתיד ועם הרבה יציאות USB. אם אפשר USB3. ואם אפשר - גם המלצה על כרטיס מסך שמתאים למשחקים וצפיה בסרטי HD כבדים.

• 12 תגובות
    • 999 צפיות
  15. Started by יקירn95,

רציתי לדעת מאיפה אני יכול להשיג את הדרייבר הזה לכרטיס מסך שלי בנייד ati 3650 ?

• 2 תגובות
    • 999 צפיות
  16. היי, אני מעוניין לקנות מחשב נייד לצורכי עיצוב ובניית אתרים (Notepad () ותוכנות בסגנון Dreamweaver בשביל הקוד, ו-Photoshop, Illustrator, InDesign (בגרסת CS4) וכד' לשם עריכת הגרפיקה עצמה. לא אכפת לי מכרטיס המסך, אני ממש לא מתכוון לשחק על המחשב הזה והוא יהיה בעיקר בשימוש בזמן העבודה. כנראה שאצפה גם בסרטים עליו. (FHD) * מטרות המחשב? צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית) * גודל המסך? 15", אפשר גם יותר אם זה בכלל נכנס בתקציב. הדגש הוא יותר על עבודה מאשר ניידות. * משקל רצוי? לא רלוונטי ממש, הוא יכול להיות יחסית כבד, אני מתכוון לקחת אותו עם תיק גב. אבל לא להגזים כמובן. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? 3-4 שעות נשמע לי כמו זמן סביר. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) א…

• 1 תגובה
    • 999 צפיות
  17. Started by smirnoff911,

http://www.tomshardware.com/reviews/malibal-nine-x7200-geforce-gtx-480m-core-i7-980x,2773.html לנייד הזה אולי יש את החומרה הכי מתקדמת וחזקה שיש עכשיו בשוק Core i7 980X extreme six cores 3.3GHz 12GB memory 2X GTX480's SLI 2X 80GB SSD's ועוד חומרה מפלצתית.. הנייד' החזק ביותר שראיתי עד כה, עם ביצועים ממש טובים סוללה לא תחזיק מעמד יותר מ 40 דקות והמחיר הינו 5325$ =\ מחשב כזה לא נראה לי שהוא צריך להיות נייד אבל כנראעה מישהו רוצה לשבור שיאים חח מה דעתכם עליו?

• 3 תגובות
    • 999 צפיות
  18. Started by koskok,

1. מה התקציב המקסימאלי?5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?כל התקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?כמה שפחות 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?גיימינג וCAD(תכנון בעזרת מחשב) - כתחביב א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).המחשב אינו מיועד לתוכנה ספציפית אבל יהיה שימוש בתוכנה SoildWorks ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.COD4,Hallo2,Crysis3,Assassin's Creed 3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).21.5" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות …

• 4 תגובות
    • 999 צפיות
  19. היי. אני מתחיל להרכיב מפרט מחשב. יש לי מסך, מקלדת, עכבר, כרטיס מסך, ספק כוח ו- HDD. אני רוצה שזה יהיה קומפקטי (עדיין תומך כרטיס מסך נפרד עד 28 ס"מ) מבוסס AMD RYZEN 3600. טוב למשחקים ופיתוח תוכנה. כרגע הגעתי למפרט: AMD RYZEN 3600 מארז NZXT H200i. (יש אלטרנטיבה טובה יותר בגדלים האלו?) זכרון Corsair Vengeance LPX 16GB בלוח אני מאוד מבולבל. אני לא רואה אפשרויות בכלל ב MINI ITX. מה דעתכם?

20. Started by ltzik,

שלום רב, אני סטודנט להנדסת תוכנה. צריך מחשב כמו ה-ATIVBOOK או ה-ZENBOOK. יש לי התלבטות גדולה בין השניים.. מצד אחד מסך מדהים(מבחינת רזולוציה) מצד שני, 4 ג'יגה זיכרון נוספים(8 ג'יגה לאסוס). אני סגור על זה שאחד משניהם הוא המחשב הבא שלי. לינקים: האסוס: https://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=23771 הסמסונג: http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=16651

• 1 תגובה
    • 999 צפיות
  21. Started by madix,

מה דעתכם על המפרט הבא ל-HTPC: שימושים: סרטים/סדרות על FHD, מוסיקה וגלישה. שקט חשוב, אבל לא במידה קיצונית. האם הלוח אם יכנס במארז? הזכרונות מתאימים ללוח אם? הקירור טוב? יש רכיבים משתלמים יותר שפיספסתי? תודה. מעבד: AMD Athlon X3 450 3.2Ghz 64Bit Tripple Core AM2+/AM3 BOX כמות: 1 - מחיר: ₪381 קירור למעבד: Scythe JAPAN SHURIKEN REV B LOW PROFILE 1366+1156 support כמות: 1 - מחיר: ₪140 לוח אם: Gigabyte GA-880GMA-UD2H כמות: 1 - מחיר: ₪505 מארז: ANTEC NSK2480 Black 380W כמות: 1 - מחיר: ₪506 זיכרון: A-Data 2GB (Single Stick) DDR3-1333 CL9 i5/AM3 Retail כמות: 2 - מחיר: ₪110 קשיח למחשב שולחני: Samsung 1TB Sata II 32MB SpinPoint F3 כמות: 1 - מחיר: ₪268 כונן אופטי: LG DVD-RW x22 Dua…

• 3 תגובות
    • 999 צפיות
  22. המחשב שלי נכון לשנתיים וחצי-שלוש האחרונות: Intel E5200 2.5@3.75GHZ DFI Lan Party P31 T2R G.skill DDRII 1333mhz 2GB*2 Gainward GTX260 896mb 216SP OC ספק SeaSonic 500W, לא זכור לי הדגם המדוייק, אבל מדובר בספק שעושה את העבודה. מסך 22 אינץ' ברזולוציה של 1680*1050 עד עכשיו יוצאים משחקים חדשים שרצים אצלי יפה גם אם אני הולך רחוק עם ההגדרות, אבל כמובן שלא כולם, ובלי AA\HBAO וכ'ו. BF3 עובד מעולה בסינגל, בהגדרות גבוהות יחסית, אבל משום מה במולטיפלייר מקרטע מעט בשרתים עמוסים כשכל ההגדרות על המינימום. אני מניח שכרטיס מסך חדש יפתור את זה. השאלה היא האם שווה לשדרג ב1000+- ש"ח, עם הלוח והמעבד הקיימים? יש לציין שאני עומד על 3.75GHZ למעבד יציב לחלוטין. אשמח לשמוע דעות והמלצות. תודה רבה! [=

• 11 תגובות
    • 999 צפיות
  23. מה עדיף לבנות מפרט או לקנות מחשב שכבר מורכב?ולמה?

• 5 תגובות
    • 999 צפיות
  24. Started by harel_d,

אני מחפש מחשב נייד שיהיה *קל משקל* (לכל היותר 2 ק"ג, עדיף פחות) מחברה אמינה (לא HP!!). המחשב דרוש ליישומי גרפיקה דו מימדית ולצרכי לימודים (הדפסות). המחשב צריך להכיל חיבור לרשת אלחוטית מהירה וכל החיבורים המתבקשים (אפשר גם ללא כוננים פנימיים). העניין הוא שסדרת ה-X של IBM פשוט י-ק-ר-ה בטירוף ואני לא כ"כ בטוח שהיא נותנת את התמורה המלאה למחיר (לפחות מבחינת הביצועים). אשמח אם תוכלו להמליץ לי על מחשבים מתאימים או לייעץ לי בכלליות בנושא. ** כמו כן, שמעתי שקיימת חנות המרכיבה בעצמה מחשבים ניידים ולכן גם מוכרת אותם בזול, מישהו מכיר את השם של החנות / כתובת ??? תודה!

• 0 תגובות
    • 999 צפיות
  25. המטרות של המחשב הם העיקר: ריפים של דיוידי דחיסת וידאו אולי גם קצת עריכה (לא נועד למשחקים כלל) ללא ציוד היקפי (מארז+זיכרונות+לוח+כרטיס מסך+דיסק קשיח בלבד). הכרטיס מסך לא חייב להיות משהו רציני, העיקר בעל TV IN\OUT. תקציב דיי פתוח בינתיים. תודה לכל העוזרים.

• 9 תגובות
    • 999 צפיות

דיונים חדשים בפורומים