עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by guyb7,

לפני כחודש וחצי ביקשתי כאן מפרט לפיתוח עד 4000 ש"ח. קיבלתי מפרט שהתכוונתי לקנות, אבל בגלל בעיות במעבר דירה העיניין נדחה. אני מצרף פה את הבקשה המקורית שלי והמפרט שקיבלתי, ואשמח לשמוע אם יש במקרה איזה דיל שיכול להיות יותר משתלם עכשיו. תודה! גיא --- 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 ש"ח, ניתן לחרוג ל-4000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? פיתוח אינטנסיבי (IDE, וירטואליזציה והרבה פרוססים שרצים בו זמנית) רזולוציית מסך טבעית: 1680x1050, גודל מסך: 22" 3. האם יש צורך בציוד הקפי? אין צורך בציוד היקפי 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? קיים הארד-דיסק של 1TB שמשמש כארכיון שאפשר להשתמש בו (לא חובה) 5. עד כמה חשוב ה…

• 0 תגובות
    • 977 צפיות
  2. שלום לכם, אני אחרי צבא ואוטוטו מתחיל לימודים אקדמאיים (סטודנט). הרבה זמן אני חושב לקנות מחשב לטובת הלימודים, אחד שאני יוכל לקחת איתי ולא שולחני כמו שיש לי עכשיו. ראיתי את המחשב הזה: http://www.notebookclub.co.il/prod-inspiron-1564-a430m.htm הוא בעל: מעבד Intel® CoreTMi5 Processor 430M 2.26GHz Max Turbo Frequency 2.53GHz מסך רחב 15.6 HD (720p) glossy WLED display ( 1366X768 ) with TrueLife ( מסך מבריק ) כרטיס מסך ATI Radeon HD 4330 512MB דיסק קשיח 500GB Hard Drive Serial ATA 5400RPM זכרון פנימי 2GB DDR3 1066MHz dual channel - כמובן שזה הופך להיות 4GB DDR3 1066MHz.. לעניין, דרישותיי הן: מקסימום עלות של 5,000 ש"ח. מסך 15.4-15.6 בלבד, שיהיה LED שהצפייה בו תהיה יפה מוש…

• 3 תגובות
    • 977 צפיות
  3. הי , רציתי לבקש המלצה לכדאיות מבחינת גודל / מחיר ל-HDD מכני (בטווח 8-16 טרה) . הצורך הוא אחסון תוכן לטווח ארוך -- לא חייב להיות 7200 RPM . כבר עברו כמה וכמה שנים מאז לרכשתי HDD, והמחירים (שידעתי שעלו, אבל מסתבר שלא ירדו) הם קצת בשמיים . אני שוקל במידת האפשר לעשות 2 עותקים , אבל עם המחירים של היום זה לא בדיוק אופציה, לכן חשבתי להתייעץ . תודה מראש , -ג'ו

4. שלום רב, המארז שיש לי כרגע: http://imageshack.us/photo/my-images/195/stam1.jpg/ אני רוצה לשדרג את הכרטיס מסך, מעבד, זיכרון (ram), שיתמוך במשחקים חדשים כמו fable 3 ו- the witcher 2, אני חשבתי שמה שיש לי כרגע זה מחשב טוב, אבל כשבדקתי דרישות משחק למשחקים חדשים גיליתי שלא כך הדבר. אם תוכלו להמליץ לי כל כמה חלקים טובים בסך הכל של עד 1500 ש"ח. תודה רבה מראש!! ;D ;D

• 9 תגובות
    • 977 צפיות
  5. Started by ShuBy,

כרגע אני מתלבט ביו שתי מחשבים : 1) http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=23830 2) http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=23927 שניהם באותו טווח מחיר אבל השוני הגדול הוא במעבד ובזכרון וגם בגודל המסך הכרטיס מסך זהה והשוני במהירות הקשיח לא כזה משמעותי בשבילי ולגבי SSD הבנתי שאפשר להוסיף בדל עם מתאם מיוחד במקום הצורב לגבי סוללה וכל עניין איכות הבנייה והחומרים אני לא מבין ואני אשמח אם תגידו לי מה שאת הדל אני יכול להשיג ב - KSP אז אם יהיה בלאק פרידיי יהיה אפילו זול יותר תודה על העזרה.

• 1 תגובה
    • 977 צפיות
  6. מכירים את זה שה-WIN7 מציג באמצע המסך כשלוחצים על הכפתור של ההגברה והנמכה והוא מעלה או מוריד בארים כמו במקבוקים (הלפטופים של אפל) למינהם. היה לי ככה מובנה מהלפטופ וזה נעלם משום מה לאחר ששיניתי כמה שטויות בהגדרות קול לפי מדריך פה של יוסי לשיפור הביצועים של הכרטיס קול עם FOOBAR ועכשיו זה נורא חסר לי אחריי תקופה שזה חסר ואני תוהה איך להחזיר את הדבר הזה... מקווה שהייתי מספיק מובן, תודה!

• 2 תגובות
    • 977 צפיות
  7. Started by tomchook,

שלום! כיום יש לי MSI WIND U100 ואני מרוצה ממנו מאוד, אך יש לי צורך במחשב נטבוק נוסף. סה"כ הצרכים שלי הם וורד ואינטרנט, אך הייתי גם מעוניין בחיבור HDMI כדי לצפות בסרטים באיכות 1080p בטלויזיה. הייתי גם רוצה מסך יותר גדול מה-10 אינץ' של ה-U100, אך עדיין שזה יהיה נטבוק, אז נאמר בין 11-12 אינץ'. על אילו מחשבים תוכלו להמליץ לי? תודה!

• 2 תגובות
    • 977 צפיות
  8. טוב אז העקרון המנחה זה שהמפרט יתאים לדרישות המומלצת של חבילת ההרחבה החדשה, שהן: Windows XP 32bit (SP3), Windows XP 64bit (SP2), Windows Vista 32bit (SP1), Windows Vista 64bit (SP1) Windows 7: Dual-core processor, such as the Intel Pentium D or AMD Athlon 64 X2 2 GB RAM (2 GB for Vista users) 3D graphics processor with Vertex and Pixel Shader capability with 256 MB NVIDIA® GeForce® 8600 or ATI Radeon™ 2600 or better DirectX-compatible sound card or motherboard sound capability Broadband Internet connection Multi-button mouse with scroll wheel recommended אבל אני מניחה שב2500 שקלים אפשר לקנות משהו יותר טוב(?), אז אבקש לבנות את המפרט האופטימלי ביותר למשחקים ב…

• 11 תגובות
    • 977 צפיות
  9. Started by zombie,

1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? השאיפה היא להישאר בתחום ה4500 ואם אפשר אז פחות. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג, ומדיה סנטר. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. סימולטור נהיגה Assetto Corsa, משחקי הFPS למיניהם כגון Far Cry 4 וכו'... the withcer 3. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). המחשב כנראה יהיה מחובר לטלוויזיית 55 אינצ' 1080P וברגע ש…

10. שלום וברכה, הייתי רוצה להציג שתי מצגות פאוורפוינט שונות ( מכאן שכנראה חובה לינוקס/וינדוס ) לשני מסכי אל-סי-די בעסק , כמו כן הייתי שמח אם היה חיבור WIFI והמחשב היה קורא את המצגת מהרשת ( כדי שאוכל לשנות מרחוק .. ). האופציות היו לי עד עכשיו : 1. להעלות וידיאו ( דרושה המרה כל פעם לוידאו ) ל USB ולחבר אותו ל די-וי-די ( לא רלוונטי ). 2. לקנות מחשב משומש ( 200-300 ש"ח ) + לקנות כרטיס מסך נוסף + לקנות יו-אס-בי-ויפיי - ולהציג. 3. לקנות sheeva-plug ( יש לו ויפיי מובנה ) ב 99 דולר + 40-60 דולר ממיר יואסבי ל ויגיאיי - ולהציג את המצגת באופן-אופיס ( לא יודע איך לחבר 2 מסכים - צריך 2 מחשבים כאלה ? ). מה אתה אומרים ? אני יושב על זה כבר כמה לילות ללא פתרון ... ממש תודה לכולם !

• 4 תגובות
    • 977 צפיות
  11. מעבדי ?AMD? כמות מחיר סה"כ Athlon 64 3000+ (S-754) 1 950 950 לוחות אם למעבדי ?AMD? EPOX כמות מחיר סה"כ 8HDA5J S-754 sata, gbl 1 570 570 זכרונות? DDR 400 כמות מחיר סה"כ 512MB A-DATA 2 490 980 כרטיסי מסך? PINE כמות מחיר סה"כ xfx 6800GT 256MB DVI,TV 1 2680 2680 דיסקים קשיחים? WESTERN DIGITAL כמות מחיר סה"כ 80GB SATA 1 470 470 כוננים- ??1.44, CD-ROM, DVD?? FLOPPY כמות מחיר סה"כ Teac/SONY 1.44 1 40 40 צורבים? CD Recorders כמות מחיר סה"כ LG 52 x 32 x 52 (kit) 1 160 160 מארזים? כמות מחיר סה"כ ATX MIDI 400W usb,p.stab.,silver 1 270 270 סה"כ 6120 זה הלוח אם היחיד שיש בהksp מה EPOX ומארז אני יודע מה תגידו לא יחיזק את הכרטיס סמך אז מ…

• 7 תגובות
    • 977 צפיות
  12. Started by nir29nir29,

אז ככה אני רוצה לקנות מחשב נייד לעריכה גרפית לא מקצוענית או משהו כזה אני משתמש בפוטושופ באילוסטרייטור ובתוכנות כאלה. חשבתי לקנות מעבד ארבע ליבות כי הבנתי שהוא טוב לעריכה גרפית (ריבוי משימות). אני לא יודע אם בעתיד אני יעבור להשתמש בתוכנות יותר רציניות. אם אתם בבקשה יכולים להמליץ לי על הדברים שצריכים להיות חזקים ועל הדברים שכדאי להשקיע בהם יותר מאשר הרכיבים האחרים ואם אתם יכולים בבקשה להביא לי מפרטים. התקציב שלי הוא בערך 2500-3000 (לשים לב לא לחרוג מעל ה-3000 שקל אני מאוד קצר בתקציב יש לי מה לעשות עם הכסף שלי) תודה לעוזרים

• 10 תגובות
    • 977 צפיות
  13. Started by razoli,

מחשב 1 -4500 עם מסך LCD ומחשב 2 גם עם מסך LCD אבל עד 5300 רצוי 1 G זיכרון והוא מחשב ממוצע לחזק מידי ולא חלש מידי

• 5 תגובות
    • 977 צפיות
  14. אם כן - יש המלצות ל-15.6 אינץ ?

• 2 תגובות
    • 977 צפיות
  15. Started by Irgemlol,

היי, שואל בשביל חבר, תודה מראש לעוזרים: 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? לעבודה, עריכה גראפית - פוטושופ בעיקר א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פוטושופ, פרנסה 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אין צורך 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? לא חשוב 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש …

• 0 תגובות
    • 977 צפיות
  16. שלום לכולם, אני צריך חוות דעת על המחשב : http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=9205 איך הוא מבחינת ביצועים, והאם הוא שווה את הכסף שדורשים אליו, או שבסכום זה, אני יכול לקחת משהו יותר טוב(יחס עלות - תועלת)?

• 10 תגובות
    • 977 צפיות
  17. שלומלום - להלן המפרט אותו אני חושב על לקנות, בבקשה, הערותכם בנושא שימו לב... עם המפרט הזה אני קרוב מאד לחרוג מהסכום אותו אני רוצה/יכול להוציא... מעבד : Pentium D-830 3.0Ghz (לא נתון לשינויים). מאוורר למעבד : Arctic Cooling Freezer 7 Pro for LGA775 לוח אם : Gigabyte GA-8I945P Pro Intel 945P Chipset LGA 775 זכרון : GEIL 1GB (2X512MB) PC2-5300 667MHz DDR2 Dual Channel כונן קשיח : Seagate Barracuda 250GB 7200 SATA II 8MB ST3250824AS [ישנו את ה- WD עם חוצץ של 16MB, עד כמה הם כוננים אמינים ? כי הוא יותר זול... ] כרטיס מסך : eVGA GeForce 6800GS 256MB PCI-E [ האם יש שינוי רציני לטובה/רעה מהדגם המקביל אצל GIGABYTE ] מארז : Thermaltake Swing VB6000 Silver Window No Psu…

• 12 תגובות
    • 977 צפיות
  18. נמצא בבלבול, אשמח לעזרה מקצועית. מטרות המחשב? בעיקר לצרכים רגילים ועריכת תמונות ( קבצי raw, לייטרום ופוטושופ). * גודל המסך? 13-15 אינץ' * רזולוציית המסך? לפחות FHD 1080x1920 * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? עד 2ק"ג. פחות מכך יהיה מעולה. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא דיל ברייקר. אשמח למשהו סביר (אזור ה- 4 שעות). * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? SSD לפחות 128 GB * כונן אופטי? אין צורך * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? הכל סוחב * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם: כרטיס מסך חיצוני אם התקציב מאפשר. (האם קריטי…

• 5 תגובות
    • 977 צפיות
  19. הזמנתי מKSP מפרט ב 2.5K למשחקים. מה אתם אומרים? מעבד INTEL C2Q Q8200 לוח אם ASUS P5KPL-CM. זיכרון OCZ 2*2GB DDR 2 800 MHZ כרטיס מסך Shapphire HD 4770 512MB GDDR5 מארז ב 200 שקל פחות או יותר, אני עוד צריך להתייעץ עם המוכר. ספק HEC 500TD-TF 500W

• 11 תגובות
    • 977 צפיות
  20. אהלן, אני מתכנן לקנות מחשב חדש. התקציב שלי הוא עד 8K. המחשב מיועד בעיקרו לקידודים, וגיימינג (סרטי בית וכאלה - תוכנות כמו יוליד, וכו). Q6600 לפחות. זכרון 2GB לפחות. עדיין לא סגור על כ. מסך, כי לא יודע בדיוק מה יספיק לי למה שאני צריך. כמו-כן, אני שוקל לשים מסך 22" שיהיה לי רב שימושי, גם לטלויזיה, DVD, מחשב, וכו (ככה שגם זו אופציה). לא פחות מ22", כי זה מיועד לצפייה רגילה גם, ולא רק לצפייה כמסך מחשב. אשמח אם תוכלו לעזור לי במפרט שיכול לעזור לי בזה. (עם מסך, ובלי מסך). בעיקרון, התקציב שלי הוא שלם עד 8000 שקל (כולל מסך). ואם אפשר הסבר על רייד0, שמעתי שזה מאוד חשוב, וכמה העלות שלו לעומת חיבור הרד דיסק רגיל, אם יש הבדל מחירים, דורש כרטיס מיוחד, וכו. תודה מראש על כל העזרה. תום.

• 10 תגובות
    • 977 צפיות
  21. המפרט הזה טוב? יש בעיה כלשהיא? מעבד: 849 ₪ - * מבצע * - Quad Core i5 4460 3.2Ghz S1150 לוח אם: 379 ₪ - * מבצע * - Gigabyte GA-B85M-D3H S1150 זכרון: 199 ₪ - * מבצע * - 8GB Transcend DDR3 1600Mhz כרטיס מסך: 1679 ₪ - * מבצע * - Gigabyte GTX970 4GB WindForce3 OC 1114Mhz 4G DDR5 דיסק קשיח: 449 ₪ - * מבצע * - SSD Samsung 850 EVO 250GB SATA III דיסק קשיח: 269 ₪ - Seagate 1T 3.5'' Sata3 Barracuda 3 Years Warranty כונן אופטי: 85 ₪ - * מבצע * - Samsung DVD-RW X24 SH-224DB/BEBE מארז: 380 ₪ - Zalman Z11 PLUS ספק כוח: 319 ₪ - * מבצע * - FSP Hyper 600W Active PFC 85 Plus 5 Years Warranty קירור אוויר למעבד: 119 ₪ - * מבצע * - Arctic Freezer 7 Pro Rev.2 …

• 2 תגובות
    • 977 צפיות
  22. Started by gshhar,

ברשותי מעבד P-4 2.4GHz 478 Tray + Fan 512K 533 דיסק קשיח Maxtor 60 GB 7200 זיכרון DDR 256MB 333 Samsung Original FLOPPY 1.44,LG X 52 את כל אלה קניתי ב-2500 ש"ח. אני מעוניין בלוח אם ובכרטיס מסך,מישהו יכול להמליץ לי על לוח אם שיתאים לפריטים הנ"ל?משהו טוב אבל לא ממש יקר ובכרטיס מסך טוב ושוב פעם לא במחיר מפוצץ(אגב למה נחוץ כרטיס מסך בכלל כי אני די חדש בתחום?),ואגב איך המחשב הזה הולך להיות? בתודה מראש גל.

• 2 תגובות
    • 977 צפיות
  23. Started by GetShrag3D,

• 0 תגובות
    • 977 צפיות
  24. הי, אני מחפש פתרון נוח לאישתי: בתקציב של נניח 3000 שח, איזו אופציה של מחשב שולחני נייח כרגע הכי תתאים? (עם או בלי מפרט, מצידי עדיף אפילו מותג, מחשב מדיה או כל דבר בסגנון) מה שחשוב: קטן ככל האפשר. עדכני ככל האפשר (שיעשה את העבודה לכמה שיותר זמן) שקט כל האפשר (דגש!) הדרישות של הביצועים ממש לא צריכות להיות בשמיים. גלישה, מסמכים, תמונות וצפייה בסרטים. תודה רבה!

• 5 תגובות
    • 977 צפיות
  25. אהלן, אני רוצה שתתנו לי הצעות בקשר למחשב גיימינג. עד 4.5K כולל מסך, ווינדאוס, מקלדת, עכבר. אני רוצה להריץ על MAX משחקים כמו באטלפילד 3, GTA4, CS:GO, ASSASSINS CREED 3... בקיצור מחשב חזק מאוד ומשחקים עתידיים על אולטרא או מדיום..... רזולוציה FULLHD (כולל מסך FULL HD). ראיתי שאפשר להכניס בתקציב הזה מחשבים חזקים עם 660GTX, אינטל I5, האם אפשר עוד קצת למתוח את הגבולות? תודה.

• 1 תגובה
    • 977 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.