עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. לפני כמה זמן פתחתי נושא על מחשב נייד ב3500 שקל נכון להיום התקציב עלה ל4600 ש"ח עם חריגה של 100 ש"ח. חשובה מאוד אחריות של לפחות שנתיים ומעלה. השימושים במחשב הנייד הם צפיה בסרטים באיכות FULL HD , עבודה משרדית, גלישה וגיימינג . 1) התקציב עלה לכן חשבתי על נייד חדש לחבר מה אתם אומרים עליו או איזה חלופה אתם מציעים במחיר דומה http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=15822 2)תחנת העגינה פועל בעזרת הכרטיס במחשב הנייד או שהיא פועל על כרטיס פנימי שנמצא בה ? http://www.pcdepot.co.il/sale.asp?pid=211&salenum= 3)תחנת העגינה טוענת את המחשב בזמן שהוא מחובר אליה גם בזמן שהוא פועל? 4)אין סכנה לחבר מחשב נייד לתחנת עגינה לזמן רב ואיך תחנת עגינה יכולה להיות אוניברסלית ארי כל מחשב נייד צור…

• 6 תגובות
    • 992 צפיות
  2. Started by asaf660,

אהלן לכולם (: לאחר שנים מספר שלא השקעתי במחשב, הגיע הזמן להתחיל מאפס, וכמו שצריך. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 700 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג (החדשים שיוצאים), תכנות, סרטי HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). - ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Assassin's creed Unity, GTA V -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 -לאילו הגדרו…

• 1 תגובה
    • 992 צפיות
  3. Started by sh_idan,

Micron DDr 512 400Mhz P3200 GIGABYTE K8NS (nf3) AMD XP 3000 64bit GIGABYTE RADEON 9800 pro WD 120 7200 SATA SP PRESCOTT 400w 4fans usb ms... איך המפרט הנ"ל? מטרת המחשב להחזיק לעתיד. שמשחקים יעבדו באיכות טובה(לא צריך את ה-איכות)

• 8 תגובות
    • 992 צפיות
  4. המחשב מיועד למשחקים כבדים(BF4 בעיקר),על מסך של 22 אינצ,אני לא מעוניין לעשות OC,איך המפרט? Intel Quad Core i5 4440 3.1Ghz S1150 Gigabyte G1.Sniper B5 S1150 8GB Crucial DDR3 1600Mhz Sapphire R9 290 TRI-X 4G DDR5 SSD Samsung 840 EVO 120GB SATA III Seagate 2T 3.5' Sata3 Barracuda 3 Years Warranty NZXT Phantom 410 White FSP Raider 750W Scythe Katana 3

• 9 תגובות
    • 992 צפיות
  5. Started by The_Settler,

ערב טוב נסדק לי המסך של המשב הנייד דל 15 אינץ. הלכתי למעבדה והציאו לי החלפה ב700 שח. אשמח לדעת האם זה מחיר הגון, או במידה ויש מקום שיציע מחיר הגון יותר באזור ראשון. תודה

• 2 תגובות
    • 992 צפיות
  6. שלום הרכיבו לי את המפרט הזה בפורום מתחרה ורציתי לשאול איך הוא והאם הו משתלם לי *המפרט הוא למטרות גיימינג כבד *תקציב מקסימלי 5000 שח המפרט: מעבד: AMD Phenom 2 965 3.4Ghz 64Bit Quad Core AM2+/AM3 Black Edition Box כמות: 1 - מחיר: ₪619 קירור למעבד: Scythe JAPAN MUGEN 3 1155 + 1366 SUPPORT כמות: 1 - מחיר: ₪236 לוח אם: Gigabyte GA-990XA-UD3 AMD 990X+SB950 Chipset כמות: 1 - מחיר: ₪590 מארז: ARMOR A60 2X 120mm + 200mm TOP Vent + USB 3.0 + eSATA HOT SWAP HD CAGE כמות: 1 - מחיר: ₪437 ספק כוח: Seasonic PSU 620W Active PFC 80+ Retail - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪370 זיכרון: Kingston 4GB DDR3 1333 כמות: 2 - מחיר: ₪103 קשיח למחשב שולחני: בקניית מחשב …

• 12 תגובות
    • 991 צפיות
  7. * מטרות המחשב? עבודה משרדית (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים פה ושם * גודל המסך? 14'-13' * משקל רצוי? עד 1.8 ק"ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לפחות 3-4 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? סטנדרטי * בלוטות? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח ? 500GB ומעלה * כונן CD/DVD? צורב? עדיף שלא * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא כפי שוודאי שמתם לב, מטרות המחשב פשוטות סה"כ, מה שכן חשוב לדעתי להתמקד עליו הוא: *משקל נמוך ככל הניתן! *סוללה *עיצוב משחק תפקיד כאן... *אחריות טובה *משטח עכבר מגע גדול ונוח…

• 4 תגובות
    • 991 צפיות
  8. Started by -ox-,

gigabyte ga-k8nspro nforce3 250 sata sound raid 1394 amd athlon 64 3000+ 512MB supertalent DDR400 floppy gigabyte combo cdrw/dvd 52X32X52X16 WD 80gb 7200sata sapphire R9800pro 128MB 256bit ( יכול להיות שאני אזמין במקום 6800LE מזיגזג) midiatx front usb case with window + generic 400W optical mouse + kyeboard edimax adsl+cable router 4port br6104 ב 5220 ש"ח שווה משהו ? האם בכל זאת שווה להזמין באינטרנט בדקתי וחוץ ממארז וספק יותר איכותי המחיר היה אותו דבר בדיוק ומה יותר חזק בכללי R9800 pro 128 256bit או 6800LE?

• 6 תגובות
    • 991 צפיות
  9. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2,500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה ביתית ומשרדית, וכן עבודת פיתוח קלה. מעוניין שאפשר יהיה להריץ עליו VM (מכונה וירטואלית) בצורה סבירה. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: ללא גיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד ה…

• 3 תגובות
    • 991 צפיות
  10. Started by I7210I,

שלום רב, מחפש מחשב נייד לשימושים ביתיים כמו אינטרנט ואופיס, לא יותר מידי 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? עד 3000 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? נייד פשוט לבית, להערכתי אין צורך בביצועים מיוחדים כדאי מקום אחסון. עיקר השימוש יהיה כתיבת מסמכים, צפייה בסרטונים ברשת וכו', אינטרנט. 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? בגדר הסביר, אבל שהשקט לא יבוא על חשבו…

11. Started by TaLVNZda,

הצעת מחיר למערכת מחשב - www.plonter.co.il - המקום לאנשים שאוהבים מחשבים [table] [tr][td][/td] [td][/td] [td]1[/td] [td]Intel[/td] [td]CM8064601560722[/td] [td]מעבדים - Intel Socket LGA1150 CM8064601560722 - Intel - i5-4460 Quad core CPU - LGA1150 - 3.2 GHz - 6MB cache - 22nm - 84W TDP - Integrated HD Graphics 4600 at 1100Mhz - Haswell Refresh - Tray... שלוש שנים אחריות[/td] [td]₪926/907[/td] [/tr] [tr][td][/td] [td][/td] [td]1[/td] [td]ASRock[/td] [td]B95M-DGS[/td] [td]לוחות אם - Intel LGA1150 B95M-DGS - ASRock - Socket LGA1150 cpu support- Intel B85 chipset - Dual channel DDR3 1600MHz memory - Integrated Graphics with VGA, DVI video outputs - PCI Expres…

• 5 תגובות
    • 991 צפיות
  12. http://ksp.co.il/?uin=17216יש אותו עכשיו ב ksp במחיר של 3k, האם החברה אמינה ואפשרי לקנות מחשב זה?. תודה !

• 1 תגובה
    • 991 צפיות
  13. Started by tehnodrom,

מעבד 64bit 3000 לפחות... המחשב מיועד למשחקים אני רוצה שיחזיק לי טוב לפחות איזה שנה וחצי... אין לי בעייה לקחת סוקט 754 כי לא מתוכנן שידרוג עתידי... לא כולל מסך...

• 13 תגובות
    • 991 צפיות
  14. Started by popop,

1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנסות לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)?משחקים א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה).תדיר ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? מסך לא כלול..גודלו 22 אינצ' MAG * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? משחקים כבדים קרייסס אססין קריד וכו' * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפ…

• 7 תגובות
    • 991 צפיות
  15. Started by asaf19,

מה אפשר לשדרג , במפרט אין דיסק קשיח מעבד AMD Phenom II X2 550 Box ¤553 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=AMD1302 לוח אם GIGABYTE GA-MA74GM-S2H ¤296 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=38500 זיכרון G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 5-5-5-15 PQ ¤286 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?p...6400CL5D-4GBPQ כרטיס גרפי Sapphire ATI Radeon HD4650 512MB DDR3 PCIe ¤299 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=9S4650H1 מארז ללא ספק Raidmax Sagitta II ¤312 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=SAGITTA2 ספק כח Corsair CMPSU-400CX 400W ¤291 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=400CX סה"כ מחיר לכל המוצרים…

• 11 תגובות
    • 991 צפיות
  16. 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנסות לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)?משחקים א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה).תדיר ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? מסך לא כלול..גודלו 22 אינצ' MAG * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? משחקים כבדים קרייסס אססין קריד וכו' * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, ר…

• 9 תגובות
    • 991 צפיות
  17. Started by emordohwe,

שלום שלום, לאחר שעזרתם לי המון ברכישת מחשב נייח מבקש את עזרתכם שוב במציאת מחשב נייד. השימוש בו הוא לגלישה, מוזיקה ווידאו, אבל רצוי שיהיה חזק שיחזיק מעמד ללא צורך בשדרוג לתקופה כמה שיותר ארוכה. הנוכחי הוא DELL INSPIRION 5520 ששירת נאמנה. תודה.

18. * מטרות המחשב? אינטרנט, משחקים , אופיס , צפיה בסרטים * גודל המסך?15.6 15.4 לא משנה מט או מבריק * רזולוציית המסך? הטוב ביותר שאפשר במחיר * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין דרישה מיוחדת * משקל רצוי? לא כבד * האם נדרש זמן סוללה ארוך?כמה שניתן * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? אין צורך * Bluetooth? עדיף * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500 GB * כונן אופטי? לא חייב כונן אופטי * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? אין צורך * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? אין צורך * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? ללא מערכת הפעלה * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? אמינה ביותר מבחינת איכות

• 8 תגובות
    • 991 צפיות
  19. שלום לכולם . כמו שצינתי בכותרת אני מחפש המלצה למחשב חדש ושידרוג מחשב קיים כאשר אין קשר בין השניים . השידרוג עבורי ומהפרט לחבר. אתחיל מהמפרט המלא. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך אם אפשר ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב משחקים (לא יודע איזה בדיוק אבל הכי חדשים).. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש : אין ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: גיימינג (משחקים הכי חדשים שיצאו ויצאו) -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. לא יודע כרגע אבל ככל הנראה פעולה וכו' -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1200X 1…

• 3 תגובות
    • 991 צפיות
  20. שאלה שנובעת מקצת בורות שלי. במחשב שולחני ניתן בקלות להחליף כרטיס רשת. האם במחשב נייד ניתן לשדרג את כרטיס הרשת האלחוטי או שכרטיס הרשת הוא חלק מלוח האם ואינו ניתן כלל להחלפה? בהנחה שיש לי ראוטר שעובד ב-draft N האם ארגיש בהבדל כלשהו בהחלפה הנ"ל? האם צריכת החשמל של ה-4965 טובה יותר או טובה פחות?

• 2 תגובות
    • 991 צפיות
  21. Started by kobipk,

אני רוצה מחשב חזק שיעמוד בכול תוכנה וכול משחק יהיה מהיר ושקט תודה מראש

• 19 תגובות
    • 991 צפיות
  22. Started by CASSPY,

מבקש חוות דעת למפרט הבא ! * מעבד Intel LGA 775 Duo 2 Core Intel® Core2 Duo E6300 1.86GHz * לוח אם מתקדם Intel® 946PL/GZ Express בעל צ'יפסט Intel 946 החדש ביותר * חבילת זכרון מהיר בנפח DDR2 512MB במהירות 667MHz * דיסק קשיח מהיר SATA 2 7200RPM 8MB 160GB * צורב DVD±RW X16 איכותי NEC/LITEON/LG - מארז שחור מדגם Case-AeroEngineSr המחיר 2850 - ש"ח המחשב לצורך עבודה ביתית +קולנוע ביתי תודה מראש כספי

• 10 תגובות
    • 991 צפיות
  23. Started by shahar77,

בבקשה תרכיבו לי מחשב ב-3500 כולל צורב דיוידי ובלי מסך. שיהיה מKSP. מטרת המחשב היא משחקים.

• 16 תגובות
    • 991 צפיות
  24. Started by Green,

שלום אני מחפש מחשב נייד קטן במיוחד עד מחיר של 10000שח (אפשר גם פחות) מה שחשוב לי שיהיה כמה שיותר קטן וכמה שיותר קל שיהיה WIFI ואפשר גם BT (לא חובה) יכול להיות גם tablet אבל הכי חשוב קטן וקל (לא משנה לי שהמסך יהיה קטן)

• 7 תגובות
    • 991 צפיות
  25. Started by ReDeOn,

שלום, אני לא מחפש מחשב שלם ב2500 אלה רק מארז, לוח, מעבד, זכרון (ואולי כרטיס מסך) המחשב לרוב הוא לעריכה וקצת מולטימדיה. אני חייב להזכיר שיש לי כרטיס טלווזיה + כרטיס DV + כרטיס קול 7.1 אז הלוח לא יכול להיות של 2 סלוטים.

• 18 תגובות
    • 991 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.