עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. הוא לאחים שלי... משהו במחיר 5000 +\-, איני יודע ממש את המחירים של השוק עכשיו.. כולל מסך. בלי OC... תודה מראש,

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by idonimni,

א. אמא שלי צריכה מחשב נייד קליל,זול בעיקר לכתיבת מסמכים.. איזה מהם עדיף ולמה? 1. HP Compaq Mini 110c-1000 מפרט: http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=13793 אחריות: שנה מחיר:1742 2. Asus Eee PC 1000H מפרט: http://www.zol4u.co.il/Product.aspx?ProductID=632 אחריות: שנה מחיר: 1800 3. ASUS Eee PC 1000HA מפרט: http://www.zol4u.co.il/Product.aspx?ProductID=739 אחריות:שנה מחיר: 1776 ב. חיפשתי באתרי היצרנים,בגוגל ובזאפ ולא מצאתי 2 דברים לגבי המחשבים האלו: 1. אם המסך הוא מבריק או מט (אמרו לי שמט עדיף) 2. כמה אחוזים ממקלדת רגילה הגודל של המקלדת במחשב הנייד תוכלו למצוא לי את 2 הפרטים האלה בבקשה? תודה רבה לעוזרים!

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  3. סה``כ מחיר ליח` כמות מוצר מק``ט 449 לוח אם GIGABYTE GA-P35-DS3L 39207 513 כונן קשיח Western Digital WD5001ABYS 500GB 5001ABYS 355 זיכרון Corsair DDR2 2048MB (1024MBx2) 800MHz CL 5-5-5-12 XMS2 TWIN2X2048-6400 136 צורב LG GSA-GH20L X20 DVD GSA-GH20L 229 רמקולים למחשב Logitech X-210 2.1 970191-0914 1,321 מעבד Intel Core 2 Quad Q9300 Box IQ9300 1,029 כרטיס גרפי GIGABYTE nVIDIA GeForce 8800GT 512MB PCIe 37343 סה"כ 4031 זה מskypc קודם כל רציתי לדעת אם זה מפרט טוב. ואם אתם חושבים שצריך להוסיף קירור... ואני לא ממש מבין בקטע של מארזים וספקים אז אם תוכלו לעוזר לי אודה מאוד. חשוב מאוד שהכל יהיה שקט... ובקשר למעבד, אני לא יודע מה יותר כדאי Q6700 או Q9300 אם חסר …

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by orwein,

1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ללא חריגה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכנות עם תוכנת Webstorm והרצת מכונות וירטואליות (1,2 במקביל) עם VMWARE א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקים חצי ישנים כמו Civilization 5 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). יש לי מסך דל 23 FHD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות עד גבו…

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  5. שלום לכלום אשמח למפרט באיזור ה 6000-7000 שקל (אפשר לחרוג) השימושים: כמה אקסלים במקביל ומשחקים המסך: 5120 * 1440 לא צריך ציוד הקפי מה חשוב לי: מארז עם איכות בנייה גבוה שנראה טוב ולא מצועצע שקט באופן יחסי מותגים טובים של חומרה (רוצה לשלם פרמייה על שם) אם חסר מידע אני פה תודה רבה לעוזרים

6. לנובו לא מוכנים לשלוח לי T410 דרך mustop, ואין מצב אחרי שראיתי את המחירים בחו"ל, שאשלם משהו דומה בארץ על מוצר נחות יותר משמעותית, לכן מחפש נייד קל משקל לצרכים בסיסיים. מסך מבריק הוא סיוט בסביבה מוארת, לכן מחפש מסך מט, בעל רזולוציה לא נמוכה מ-1280*800 (או משהו דומה). כמו כן, שיהיה קל משקל (עד 2KG), עם זמן סוללה בינוני+, 4GB, ומעבד חזק יותר מ-ATOM יהווה יתרון. תודה.

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by MODI,

עוד שלושה חודשיים אני קונה מחשב חדש יהיה בו את ה ATI X1900 XTX 512MB PCI-E בפנדה הוא עולה 4300 שקל כמה אתם חושבים שהוא יעלה בKSP עוד שלוש חודשיים?

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  8. שלום אני צריך עזרה בהרכבת מפרט, התקציב הוא 7700 ש"ח.. אין סיכוי שאעשה OC, המחשב הוא בעיקר למשחקים, רוב המשחקים שאני משחק הם פיפ"א וכאלה מה שלא מצריך מחשב חזק במיוחד.. אבל אני רוצה גם לשחק במשחקים כמו Flight Simulator X מה שדי משנה את התמונה.. בתקציב כלול המחשב עצמו, מסך LCD שלא יהיו בו מריחות כלל!, מקלדת ועכבר אלחוטיים, ורמקולים פשוטים.. שבוע מבורך. ד"א אני מאשדוד אז IQPC זה מעולה, אבל אם צריך אין בעיה גם לפצל חנויות..

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  9. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4 אלף, עד 5 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? רוב השימוש הוא ביתי, אבל צריך שיוכל להריץ אפטר אפקטס, פוטושופ ואדובי פרימייר בצורה טובה/סבירה 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר,רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא קריטי 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? כן, הרכבת מחשב בחנות ווינדוס 10 …

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  10. שלום, במחשב הנ"ל יש כרטיס מסך NVIDIA GeForce 8400M GS 128MB. 1. עד כמה הכרטיס טוב, בהנחה שאני גם רוצה להריץ עליו משחקים לא כבדים מדי (תלוי מה אתם מגדירים כמשחקים כבדים) כדוגמת GTA: SA 2. כמה יעלה (בערך) לשדרג לכרטיס מסך 8600M GT?

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by SOLIDUS SNAKE,

דרוש מחשב אחד ללא CD או צורב ללא מסך לא חשוב INTEL או AMD הצעות יתקבלו בברכה. 8)

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  12. אחד מהחברים שלי רוצה לקנות מחשב, אחרי שהנוכחי שלו מת. מקום מגורים - רמת השרון. שימושים עיקריים: משחקי אסטרטגיה (בעקרון מיועד ל Starcraft 2), תכנות (הרבה קוד 3D - לא ידוע בשלב זה אם נדרש CUDA, או שאפשר להסתפק ב openCl), מטלב וסימולציות (מכאן, העדפה חזקה ל4- ליבות), קריאת מאמרים (מכאן, מסך שנוח לקרוא ממנו). העדפות: לא מתוכנן OC, שקט חשוב מאוד, העדפה לI7 ומסך 24" (איך ה T240?), אין צורך ביכולת הרחבה עתידית, תשלום ב10- תשלומים. יש רמקולים (2.1) ואין כוונה להחליף אותם, אבל עדיף להחליף את כל השאר (כרגע יש מסך 19"). האלטרנטיבה, בתקווה, היא בין core 2 quad, לבין I7. אם יש צורך לחרוג ע"מ לקבל יחס ביצועים/ מחיר טובים יותר, אפשר להוסיף עוד 1000 ש"ח. אם ניתן לדחוף I7, מסך 24"…

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by shai888,

שלום רציתי שתעזרו לי בקשה למצוא איפה קונים שרת אם זה חלק מסויים ???

14. Started by ALIK,

היי, אני מעוניין לקבל את דעתכם לגבי מפרט למחשב משרדי. תודה לכל העונים מעבד intel core 2 duo processor E7500 2.93 GHz Chipset Intel Q43 Express זיכרון 2GB DDR3 1333MHZ HARD DISK 160GB 7200 rpm כרטיס מסך integrated intel Graphics media accelerator 4500 Video adapter PCI Express x16 כרטיס קול integrated hd audio with Realtek 2 channel ALC261 CODEC

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  15. מבקש חוות דעת למפרת הבא תודה מסך: [..] AOC 22" (21.5") F22 5ms DVI WIDE ₪622 מעבד: [..] INTEL CORE i3 S1156 2.9GHz 530 - BOX ₪598 לוח אם: [..] INTEL TOM COVE : BLKDH55TC ₪493 זיכרון: [..] KINGSTON 2048MB DDR3 1333MHZ ₪265 כרטיס מסך: [..] GAINWARD 9500GT 1024MB DDR2 - RETAIL ₪277 צורב DVD: [..] SAMSUNG SH-S223FBLK x22 SATA BLACK ₪110 מארז: [..] COOLERMASTER ELITE 341 RC-341 + 400W PSU ₪331 דיסק קשיח: [..] SAMSUNG ECOGREEN F2 500GB 16MB SATA2 5400 RPM : HD502HI ₪231 הרכבת מחשב: [..] הרכבת מחשב + בדיקת מאמץ 24 שעות + בדיקות מקיפות (חינם לחברי הפורומים להזמנות מעל 3000 ש"ח !) ₪0 מחיר סופי: ₪2927 המפרט הורכב ב - www.IQPC.co.il

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  16. אני מעוניין לקנות מחשב חדש וראיתי מישהו מוכר מחשב עם מפרט כזה שזה דיי קולע למה שאני רוצה, כמה הייתם מוכנים לשלם על מפרט כזה? LIAN LI PC-P80 Black Corsair HX 850W Active Core i7 920, 2.66GHz, CoolerMaster V8 CPU EVGA 760 Classified OCZ DDR3 12800 6GB Gigabyte GeForce GTX 295 2GB 150GB VelociRaptor 1tb wd

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  17. תקציב מהו תקציב לרכישת המחשב? 2800אם ניתן לחרוג מהתקציב, מהי החריגה המותרת?50-100שימושים מהם השימושים במחשב?גיימניק כבדהמשחקיםtf2,bf3,mw3,crysis2,assaiians creed revolustion (אבל tf2 I bf3 בעיקר)באיזו מערכת הפעלה תשתמש : 64bitשימושים מיוחדיםהאם תבצע OverClock למחשב? אם כן, לאילו רכיבים? לא! *מידע נוסף על Overclock תוכלו למצוא בסוף האשכול.האם תרצה לבצע מערך מרובה כרטיסי מסך - SLI של Nvidia או Crossfire של ATI - כרגע או בעתיד? אולי רוב הסיכוים שלא.ציוד היקפימה רזולוציית המסך הטבעית [הגבוהה ביותר] של המסך שברשותך?1920 על 1080 האם תחבר מערכת רמקולים 7.1CH, 5.1CH או 2.1CH למחשב? אין לי רמקולים יש לי אוזניות tt shockone חומרה אופציונליתהאם ברצונך לקנות צורב עם המפרט? עדיף…

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  18. אני מחפש לקנות מחשב חדש (כבר 3 שנים אני עם נייד של HP שמקרטע לי והחלטתי לקנות גם נייח שיהיה למשחקים בין היתר). התקציב נע בסביבות ה-3500 ש"ח (לא כולל מסך). 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך זה תמיד טוב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אם זה ממש נחוץ אז עד 200-300 גג... 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים בעיקר אבל גם לכל השאר, סרטים ועבודה.. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Diablo 3, MW3, ועוד.. …

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  19. זה המפרט שבניתי, המטרה היא לגיימינג (1080p @ 60 FPS) ועריכת וידאו. חשוב לי שיהיו החלקים הכי איכותיים שיש, שהמחשב יהיה מאוד שקט ושיחזיק הרבה שנים. אשמח לקבל חוות דעת, הערות והארות. *אפשר ללחוץ על התמונה כדי להגדיל.

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  20. מחפש המלצה לנייד מארה"ב. הקניה תתבצע או בחנות עצמה או באינטרנט והאיסוף יהיה איפשהו בארה"ב. התקציב הוא 850$+- עם אפשרות חריגה למטה או למעלה. המסך אמור להיות 15.6 אלא אם יש המלצה אחרת. אין כוונה להריץ משחקים על המחשב אך חשוב שיהיה חזק מכל שאר הבחינות. תודה לעוזרים,

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  21. שלום מבקש המלצה למחשב נייח לקרוב משפחה שנמצא באילת שימוש עיקרי זה למשחקים, יש לו כרגע מסך 1080P 200Hz אין צורך בציוד היקיפי תקציב בסביבות 5500 במחירים של אילת תודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by aaaaa,

אהלן, לאחר הרבה מאוד מחשבה לגבי איזה לפטופ ארכוש הגעתי למסקנה כי הדגם Dell Vostro 3550 הוא האופטימלי עבורי לפני שאני קונה יש לי מספר שאלות - 1. במידה ואני קונה את המחשב עם הזיכרון הסטנדרטי (4 ג'יגה) ובהמשך רוצה להוסיף 2 ג'יגה נוספים, יש סלוטים פנויים או שאצטרך להחליף את הכרטיס הנוכחי באחד חדש? 2. מה הביצועים של כרטיס המסך המובנה (Intel GMA HD)? צפייה בHD אני יודע שהוא זורם, בעיקרון אני מתכנן לערוך תמונות שאני מצלם ולעיתים גם וידאו, השאלה כמה חלש הוא או שכדאי כבר ללכת על הכרטיס מסך AMD Radeon HD 6630M וזהו תודה!

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  23. שלום, אני מחפש מפרט ע"פ הנתונים הבאים - 1. תקציב מקסימלי - 3000 ש"ח 2. שימושים צפויים - גלישה באינטרנט, אופיס, עבודה משרדית בעיקר, חשוב שיהיה הרבה זכרון (כונן של 1TB יספיק!). אין צורך בכרטיס מסך מטורף. 3. ציוד היקפי - מסך, מדפסת משולבת עם סורק. אין צורך במקלדת ועכבר. 4. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 - אין חשיבות, 1. 5. מערכת הפעלה - אין צורך. 6. אני מעדיף לקנות מKSP מכיוון והם קרובים אלי. אשמח אם תוכלו לבנות מפרט דרך האתר שלהם. תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  24. אורח סתיו
    Started by אורח סתיו,

שלום לכולם, הגיע לחזקתי Intel® Xeon® Processor E5-2699 v4. זה מעבד של שרתים עם 22 ליבות, ואני מחפש לקנות את שאר הרכבים ולהרכיב. בעקרון המחשב למשחקים, cloud computing,שלל תוכנות (לא עריכת וידאו). התקציב הוא בין 3-5k, לפי צורך. אנא שימו לב שהלוח M יהיה תואם. יש סיכוי שהמחשב יתחבר למסך של 40 אינצ' - האם זה משנה משהו מבחינת המאיץ הגרפי? תודה רבה סתיו

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  25. Started by ady,

בצער רב הבוקר המחשב שלי שווק חיים באפן סופי. :-[ ולכן אבקש את עזרתכם במפרט חדש. 1. התקציב הוא 6K ניתן לחרוג אם מדובר בשיפור משמעותי. 2. המחשב מיעד למשחקים כמו SKYRIM BATTLEFIELD 3 וכו',סרטים ב FHD ואינטרנט. המחשב מחובר לטלוויזיה 42" כך שהרזולציה בהתאם. 3. אין צורך בציוד הקפי. 4. יש לי 2 הרד דיסקים אחד של WD של 250G והשני של SEAGATE של 1T, צורב של SONY, אופציה לכרטיס מסך GAINWARDGTX260, ספק כח :thermaltake litepower 500 w , זכרונות 6g, של Gskil 800 MHZ DDR2 5. המחשב הוא מחשב סלוני, אך הרעש לא משמעותי. 6. מתוכנן o.c בעתיד. 7. אין צורך בתוכנות, רצוי הרכבה בחנות. 8. רצוי לרכש מחנות במרכז. 9.תמיד אשמח לאפשרות לשדרוג בעתיד. תודה מראש, עדי.

• 4 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים