ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,491 דיונים בפורום זה
-
שלום, אשמח להמלצה לנייד עד 3K במקסימום, אם הוא יהיה יותר לכיוון 2K זה יהיה מעולה האחרון שהיה לי הוא Asus U31S עם תוספת זכרון, אז משהו בוייב הזה מטרות המחשב - בעיקרון סטודנטיאלי (קל, חיי בטריה ארוכים, מסך לא גדול, שימוש משרדי) אבל מכיוון שאני עורכת וידאו אשמח אם יהיה ניתן שהוא לא יקרוס בפתיחת וידאו באיכות 4K או בשימוש קל עם פרימייר\אפטר אפקטס\פוטושופ גודל המסך, האם חשוב מסך מבריק או מאט - 13.5'' כזה עובד טוב, אז משהו באיזור הזה. לא משנה מבריק או מאט. רזולוציית המסך - לא קריטי דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט - לא חושבת שיש משקל רצוי - עד 2.5 ק"ג, רצוי יותר לכיוון ה2 …
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אשמח אם תוכלו לסייע במפרטים עבור הדרישה הבאה: 1. מה התקציב המקסימאלי? 7000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל עד 6000 ש"ח, מעבר רק אם באמת שווה את זה. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, פיתוח תוכנות, וירטואליזציה. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב? למשל The Witcher 3, GTA V וכו' הכוונה למשחקים כבדים יחסית. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחוב…
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
פורמט מומלץ לתוכן ההודעה על מנת שנוכל לעזור לכם כמה שיותר ביעילות: 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? בכותרת 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) עבודות משרדיות, משחקים קלים, צפייה בסרטים, הורדות. חשוב שהמחשב יחזיק כמה שנים טובות 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. לא 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי הכל חוץ ממעד, לוח אם, זכרונות וכ. מסך 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לא 6.…
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי יש לי מחשב חדש של אסוס N55SF עם ווינדוס 7*64 והיום התחילה לי תקלה מוזרה מאוד. כאשר אני נותן למחשב פקודת שינה/מצב שינה המסך מחשיך, המאוורר ממשיך לעבוד ויש אורות שהמחשב פועל, אך הוא לא מגיב לכל פקודה נוספת. אח"כ אין לי ברירה לעשות ריסטרט והמחשב שואל אותי אם להריץ בסייף מוד. אין וירוסים. עשיתי סריקה מלאה. גם איחיתי את הכונן ויש הרבה מקום פנוי. כאשר אמרתי למחשב לעשות disk check (האופציה שמעל איחוי) הוא עשה כמה פעולות שהוא לא עושה בד"כ כמו תיקון של קבצים אבל זה לא השפיע על המצב. מה לעשות?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, חבר שלי רוצה לקנות מחשב חדש לאחר שנשרף לו המחשב הישן. אלו הדרישות שלו: 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? עד 3000 ש"ח 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) עבודה עם תוכנות מטלב, סולידוורקס, מייפל ומתמטיקה ובנוסף שימושים כלליים כמו אינטרנט, אופיס 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. שיהיה אפשר לחבר אורגן לכרטיס קול 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי צריך הכל 5. האם יש לכם העדפה…
-
- 15 תגובות
- 1k צפיות
-
-
המחשב הנייד: אסוס X75VB https://www.asus.com/Notebooks/X75VB/specifications/ המחשב בצבע לבן כמו בתמונה ספויילר מפרט: Intel® Core™ i5 3230M Processor DDR3 1600 MHz SDRAM, OnBoard Memory 4 GB + 4GB KINGSTON 17.3" 16:9 HD+ (1600x900) LED Backlight NVIDIA® GeForce® GT 740M with 2GB DDR3 VRAM SSD 256GB SAMSUNG WINDOWS 10 המחשב עלה לי 3600 שקל + 700 שקל בערך הזיכרון והSSD. סך הכל 4300. אצלי בערך שנתיים. המחשב מהיר משחק איתו בהרבה משחקים חלק בהגדרות גבוהות חלק נמוכות סך הכל מבסוט ממנו. וגם שיפרתי אותו בSSD וזיכרון. :] עכשיו חבר רוצה לקנות את המחשב שלי ואני יקנה נייח במקום . עכ…
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
קודם כל שתדעו, המחשב לא נועד במיוחד לגיימינג ולא נקנה בשביל שיריץ את המשחקים הכי חזקים, הוא נועד לצורכי יום יום, מדי פעם משחקים כמו פיפא או call of duty... אז המפרט כזה: מעבד יAMDAthlon II x4 Quad-Core 630 Socket AM3 2.8Ghz 45nm Box מאווררים וגופי קירור Generic CPU Cooler For AM2/AM3 לוחות אם למעבד י AMD GIGABYTE MA790X-UD4P AM2+, AM3, 790X, DDR2 1066, 2xPCI-E זכרונות DDR II 800Mhz 2x2GB Mushkin SP Green Essential Series Dual Channel דיסקים קשיחים Hitachi DeskStar 500GB 7200RPM 16MB SATA II כרטיסי מסך GIGABYTE HD 5450 512MB GDDR3 DX11 DVI HDMI PCI-E כרטיסי קול On Board 7.1 Channel Audio צורבים LG DVD±RW GH22NS x22 Black SATA (Oem) ציוד רשתות Wired Products On B…
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, הייתי מעוניין לקבל קצת עזרה בנוגע לרכישת מחשב. * מטרות המחשב - עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים) * גודל המסך - 15.6 ומעלה * משקל רצוי - חשיבות מישנית * האם נדרש זמן סוללה ארוך - חשיבות מישנית * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) - רצוי * בלוטות? - כן * גודל מינימלי של כונן קשיח? - רצוי 500 ג'יגה * צורב DVD? - כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? - לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? - לא תודה לעונים
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן, רוצה לבנות מפרט מחשב HTPC.\ שיריץ תכני בלוריי מלאים שיריץ רק XBMC קבוע. אין צורך בתלת מימד דגש על המארז שיהיה יפה - יושב בפרונט . תודה
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מעבד: INTEL 2500K - TRAY - לרוכשי מחשב חדש ! מחיר: ₪966 לוח אם: ASROCK H61M/U3S3 מחיר: ₪396 זיכרון: KINGSTON HYPER-X 8192MB (4096MBX2) DDR3 1600MHz CL9[מחיר: ₪278 צורב DVD:LG DVDRW GH-24NS70 X24 - BLACK - SATA - זמין במלאי מחיר: ₪112 קרור למעבד: THERMALTAKE SILENT 775 : CL-P0092 מחיר: ₪116 דיסק קשיח: SEAGATE 1TB SATA3 מחיר: ₪652 מחיר סופי: ₪2520 למשלמים במזומן\שיק אחד, הפקדה - 2% הנחה! עד 5 תשלומים בשיקים ללא ריבית כפי שאתם רואים זהו מפרט לא גמור ואין עדיין ספק כח ומארז מלבד חוות דעת והערות, רציתי לשאול כמה שאלות: א. האם box חוסך את הצורך בקירור למעבד שב-tray צריך לקנות בנפרד כי נראה שהקירור יעלה לי יותר מההפרש ב.האם יש סיבה להוסיף עוד קצת בשביל 2500k בי…
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש לקנות מחשב גיימינג ומסך בזמן טיול בארצות הברית. 1. מה התקציב המקסימאלי? 1,000 דולר א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לחסוך במידה וזה לא פוגע בביצועים ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ניתן עד 100 דולר 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. בעיקר משחקי רשת, תפקידים ואסטרטגיה מאיכות גבוהה (Elder scrolls, ESO, heroes of might and magic, WOW, DCUO...) -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציי…
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
לא, זה לא ממש HTPC, הגעתי למסכנה שאני גם ככה לא רואה טלוויזיה בהוט אלא רק במחשב (הורדות של ביטורנט, ודמוקרסי פלאייר, ויו טוב וכו) , אז הרעיון הוא שהמחשב הזה יהיה מחובר לטלוויזיה וישדר אליה תוכן http://lamir.co.il/product.asp?product=9354 מארז (אצלי הוא ישכב מן הסתם, ראיתי אותו במציאות, הוא ממש חמודי) http://lamir.co.il/product.asp?product=11240 מעבד אני קונה יד שניה באותו המחיר 3200 + Athlon 64 http://lamir.co.il/product.asp?product=11302 לוח אם http://lamir.co.il/product.asp?product=1243 זיכרון http://lamir.co.il/product.asp?product=10040 הארד דיסק http://lamir.co.il/product.asp?product=11641 צורב DVD http://lamir.co.il/product.asp?product=2340 כרטיס רשת אלחוט…
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, המחשב שלי הזדקן והחלטתי לקנות מחשב חדש בסביבות 3.5K בעיקר משחקי רשת. אשמח לקבל עזרה בנוגע למפרט של מחשב בסכום הזה. חשוב בעיקר שבמשחקים יהיה FPS גבוה ושלא יתקע יותר מדי כמו זה תודה
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, ברשותי X61 עם 2 GB זיכרון. מעבד 7100, מקום פנוי בHD - 30~ כאשר אני מפעיל את המחשב ישנה שלוקח לו הרבה זמן ל"טעון" את האיטרנט האלחוטי (משמע - לוקח לו בין 1-2 דק' עד שמופיעים שנ האייקטנים הללו). ניטרלתי את כל התוכנות שאני מכיר שניתן לנטרל בסטארטאפ (מצ"ב תצלום מסך). האם ניתן לנטרל עוד דברים? האם יש למישהו רעיונות איך לזרז את קצב העלאת חלונות? תודה מראש, צחי [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
?AMD? Price Units Total Athlon 64 3000+ (S-754) 990 1 990 לוחות אם למעבדי ?AMD? EPOX Price Units Total 8KDA3J S-754 sata, gbl 570 1 570 זכרונות? DDR 400 Price Units Total 512MB A-DATA 460 1 460 כרטיסי מסך? MSI Price Units Total RADEON 9800Pro TV,DVI 128MB 1230 1 1230 דיסקים קשיחים? WESTERN DIGITAL Price Units Total 80 GB 7200 ATA-100 (8MB) 410 1 410 כוננים- ??1.44, CD-ROM, DVD?? DVD Price Units Total Toshiba X16 170 1 170 צורבים? CD Recorders Price Units Total Lite-on 52 x 32 x 52 (kit) 190 1 190 מארזים? Price Units Total HEC Compucase CI-6A19 390 1 390 Total price + system assemly 4600 ¤ for payments 1 X 4715 ¤ השימוש העיקרי הוא למישחקים. לדעתכם…
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני צריך המלצה למפרט לעריכת סאונד ב5 אלף עם אפשרות חריגה אפילו ל6 אבל רק אם יש צורך המפרט לחבר שיוצר מוזיקה בעיקר טכנו בכל מקרה המפרט צריך להכיל מעבד - עדיף אינטל בשביל תוכנות עריכה של סאונד ,בגלל הבאס לא? זיכרון - 2 ג'יגה כרטיס מסך - משהו פשוט לא צריך משהו חזק מאוד אבל גם משהו בסביבה של 9600 (פרו\XT) יהיה טוב לוח אם- משאיר את זה לכם משהו עם הרבה פ'יטצ'רים ושיתן ביצועים טובים ,המפרט לא לOC מארז וספק משאיר לשיקולכם כוננים: sata 120 wd lite on 52X cdrw אני אשאל אותו אם הוא רוצה צורב DVD במקום כרטיס קול נראה לי החלק הכי חשוב אני ממש לא מבין בתחום של הכרטיסים המקצועיים ,אז תנו הצעות לכרטיס טוב לעריכה שיכיל את כל היציאות\כניסות שצריך
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, רציתי לדעת אם זה אפשרי לבנות מפרט חלקי למשחקים, בתקציב של 650$~ הדרישות הם: -לוח אם -מעבד -כרטיס מסך -זיכרון -ספק כוח ללא שם רכיב אחר. אין לי שום דרישה אחרת מעבר למה שציינתי למעלה (לא שקט, OC, מ"ה וכו' וכו') במידה והתקציב לא מאפשר - אני אשמח אם תציינו את החריגה הדרושה בשביל לאפשר את זה. תודה רבה עריכה: (הוספה של מס' הערות) - אני כרגע עם מסך 22" - למחירים הזולים ביותר, תוכלו להיעזר באתר www.shopping.com (אותו דבר כמו זאפ, רק של ארה"ב)
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
המפרט: מארז Thermaltake Core V31 ספק כוח Seasonic 750W +80gold קירור נוזלי Thermaltake perforner 3.0 זכרון 8GB Kingston דיסק SSD 240GB Corsair כרטיס מסך Gigabyte GTX 980 Windforce מעבד I5 4440 3.1ghz לוח ציפסט h81 תאורת לד לבן של 4 מאווררי Corsair המחשב יד 2 המעבד אצלו 3 שנים והלוח גם. זכרונות ושאר החלקים שנתיים +/- המחיר 2900 . השאלה שלי אם המחיר שווה בשבילי הדרישות שלי מהמחשב זה לשחק GTA V BF1 וכו' מסך FHD הגדרות גבוהות אם אפשר גם להעריך כמה מערכת כזאת חדשה עולה לדעת כמה חסכתי
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
המפרט לא צריך לכלול שום ציוד היקפי, לא הרדיסק ולא כ.מסך. באנדל, לוח יציב עם כל הקונפיגורציות ל OC מתקדם, מעבד זנותי עם פוטנציאל OC הכי גדול. זכרונות רצוי 800.. אפשר לרדת גם 667. ספק, ליברטי 400 במינימום. מארז, רצוי צ'אקרה. קירור אוויר איכותי שיתן יחס מחיר וביצועים מצויין. תודה מראש לעוזרים..
-
- 15 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי אני רוצה לקנות נטבוק ורציתי לדעת קצת על ההבדלים בין סוגי המעבדים. MV-40 N450 Z520 הבנתי שה Z520 יותר חלש מה N450 אבל אני לא מצליח להבין איך ה MV-40 נכנס לתמונה. הוא יותר חזק מה Z520 ?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום הרכיבו לי את המפרט הזה בפורום מתחרה ורציתי לשאול איך הוא והאם הו משתלם לי *המפרט הוא למטרות גיימינג כבד *תקציב מקסימלי 5000 שח המפרט: מעבד: AMD Phenom 2 965 3.4Ghz 64Bit Quad Core AM2+/AM3 Black Edition Box כמות: 1 - מחיר: ₪619 קירור למעבד: Scythe JAPAN MUGEN 3 1155 + 1366 SUPPORT כמות: 1 - מחיר: ₪236 לוח אם: Gigabyte GA-990XA-UD3 AMD 990X+SB950 Chipset כמות: 1 - מחיר: ₪590 מארז: ARMOR A60 2X 120mm + 200mm TOP Vent + USB 3.0 + eSATA HOT SWAP HD CAGE כמות: 1 - מחיר: ₪437 ספק כוח: Seasonic PSU 620W Active PFC 80+ Retail - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪370 זיכרון: Kingston 4GB DDR3 1333 כמות: 2 - מחיר: ₪103 קשיח למחשב שולחני: בקניית מחשב …
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום קוראים לי בר והנבעיה הי כזו, אני במשך שבועיים מחפש ברשת וקורא בלי סוף כדי להתאים לי מחשב נייד בל המצב רק מחמיר עוד יותר, ככל שאני קורא יותר וחוקר יותר ככה אני מבין פחות מה שאמור להיות הפוך אבל זה המצב הכל כל כך מורכב ולא מובן! הבנתי שיש קטגוריות למחשבים משחקים, עסקים תוכנות וכו... אבל פה הבעיה, אני לא איזה גיימר מהולל אבל אני משחק משחקים פעם ב כמו PES או ג'יטיאיי חדש שיוצא או איזה משחק יפה שמשך לי את העיין אני לא איזה מתכנת תוכנות אבל אני משתמש בתוכנות לפעמים כמו תוכנת DJ חינמית סתם בשביל הכף ואני לא איזה איש עסקים אבל אני גולש באנטרנט כמובן ואני לא מבין משהו אחד בשביל זה אני צריך להשקיע ים של כסף בשביל שבעוד שלושה שנים אני יוכל להפעיל משחק כמו שצריך(לא ברשת) או לגלו…
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה להרכיב מפרט למחשב חזק לשימוש מקצועי בעיקר לתפירת פנורמות ענקיות (עשרות-מאות ג'יגה לפנורמה) מאלפי תמונות ועיבוד קבצים ענקיים הכוללים שכבות רבות בפוטושופ. כמו כן שימוש משני של עריכת וידאו בפרמייר / אפטר. מבקש את חוות דעתכם התקציב המקסימלי כולל שני מסכים 8000 ש"ח תוכנת תפירת הפנורמות העיקרית שלי היא PTGUI PRO אני זקוק למעבד החזק ביותר שאני יכול להשיג ומקסימום RAM וכן נפח גדול בדיסק קשיח לקבצים זמניים שנוצרים במהלך העיבוד דרישות המערכת: http://www.ptgui.com/support.html#2_31 http://www.ptgui.com/support.html#2_16 זה המפרט: מארז Coolermaster CM690 340 ספק כח Hec Win+ Power 700W Retail 440 קרור Scythe Mugen II Rev.b 190 לוח אם GIGABYTE P67A-UD3…
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אשמח לעזרתכם למפרט ל-HTPC שיכול לשמש גם לגיימינג סביר. עדיפות לקניה ב-KSP (הכי משתלם כנראה). המחשב צריך לכלול כונן DVD עם יכולת קריאת BR. תשובות מפורטות 1. מה התקציב המקסימאלי?[glow=red,2,300] 3K עם אפשרות סטיה קלה. [/glow]א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר לחסוך... ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?HTPC, משחקים, סרטי BR א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אופיס ומדיה סנטר ומשחקים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. סטנדרטים -מהי הרזולוציה הטב…
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי.. אני רוצה לקנות מחשב חדש.. (נייד\אולטרה נייד) עד 2500.. אז בנתיים ראיתי את ה MSI WIND (הגירסה עם ה6 תאים, 2 ג'יגה זיכרון ו160 ג'יגה HD) ונראהלי אחלה.. אבל יש לי כמה שאלות 1. האם לדעתכם התוכנה אדובי פרימייר (תוכנת עריכה) תעבוד לי על המחשב הזה? בעיקרון אני לא עובד באופן קבוע עם התוכנה הזו, אלה רק בפעם בהרבה זמן בישביל פרוייקטים בבית הספר, השימוש העיקרי שלי במחשב הוא גלישה, תוכנות מסרים ושמיעת מוזיקה. 2. רציתי לשאול מה ההבדל בין הגירסה עם המעבד : Intel Atom N270 1.6GHz לבין הגירסה עם המעבד : Intel Atom N280 1.66GHz ? (אני לא ממש מבין במחשבים וזה) ל
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-