עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by tuvi123,

כולל מסך טוב 19 אינטש ועם ציוד היקפי... (ואני מוכן להוסיך עוד איזה 150 שקל אם ממש צריך). ואני רוצה מחשב מבוסס אינטל קונרו ומעלה וכרטיס DX10 (מעל 8500 ולא ATI). כמובן שצורב טוב , רמקולים ומקלדת ועכבר פשוטים .. תביאו לי מארז טוב וספק טוב שיחזיק את המערכת .. ואני לא רוצה מעבד AMD ואם אפשר חנות מאזור המרכז ככה. תביאו לי דיסק קשיח נחמד ואני לא רוצה מסך כמו סמסונג 931 , אני רוצה מסך טוב. תודה רבה..

• 23 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. יש לי העדפה למעבדי אינטל המחשב הוא למשחקים וגם העדפה לכרטיס מסך 8800 .... בבקשה פעם אחרונה תנו לי המלצה תודה רבה לעוזרים

3. שלום, אני חדש פה. חבר המליץ לי לבוא ולשאול פה את כל השאלות שיש לי לפני שאני קונה מחשב בעוד חודש +\- אז ככה, אני בן 14, דיי מבין במחשבים. משתמש במחשב דיי חלש שכבר עשה את שלו במשך השלוש שנים האחרונות. אני מחפש מחשב חדש.. חשבתי על ההצעה הזאת:http://ivory.co.il/product.asp?productid=313&CatCode= של אייבורי בתוספת כל השידרוגים שמוצעים שם של כרטיס מסך+מעבד+עוד סטיק של זיכרון קינגסטון 1 GB 667 - 2 GB בסה"כ חבר אמר לי שאייבורי הם חברה שמרמה אנשים, מוכרים חלקים פגומים וכו'. אני יודע שאייבורי קיימים כבר הרבה זמן ויש לי חבר אחר שקנה מחשב טוב יחסית ובינתיים מרוצה ממנו (שנה עברה). קראתי תגובות באינטרנט אבל הגעתי למסקנה שאצל כל חברות המחשבים הגדולות (IVORY,KSP,PANDA) ישנם מקרים של…

• 23 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. שלום לכולם אני פותח נושא חדש כי לא מצאתי אחרים עם צרכים מסוימים זהים לשלי, ואשמח לעצות והכוונה ראשונית בקניית מחשב ראשון מזה הרבה זמן. בהתאם לשימושים (שמיד יפורטו) אני מעוניין בעזרה בשיקולים של איפה כדאי להשקיע יותר כסף, איפה אפשר להתפשר ואיזה רכיב חשוב בשביל מה. -התקציב הוא 5K אבל עם יש לכך הצדקה אני עלול לעלות 6, כי מי באמת צריך אוכל כשיש מחשב טוב... -השימושים הם: צפייה בתכני HD, בינתיים מהרשת ב MKV אבל יום אחד מכונן בלו ריי; עריכת וידאו וקצת אפטר אפקט פשוט, כשהמילכוד הוא שאני עובד על Avid והם לא אוהבים ATI, כך שאני נאלץ לדבוק באינטל+אנוידיה (אלא אם מישהו יודע אחרת ורוצה לשתף); ועריכה גרפית דו מימדית, כולל פלאש ופוטושופ ברזולוציות גבוהות; בלי משחקים בכלל. -אני לא …

• 23 תגובות
    • 2.1k צפיות
  5. שלום רב הרכבתי את המפרט הנ"ל, האם יש תאימות ואיזון? המארז מתאים? הלוח אם מתאים? אין אפשרות לחריגה מהתקציב. המחשב ישמש בעיקר לגלישה, שמירת מסמכים,הדפסות מפעם לפעם. לא מעבר לזה. אם אפשר להוזיל עוד , אשמח אין לי בעיה עם AMD תודה רבה מראש! מעבד Intel Pentium Dual-Core E2160 Box ¤357 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=IE2160 לוח אם ASUS P5GC-MX ¤271 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=31037 כונן קשיח Westren Digital WD800AAJS 80GB ¤220 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=800AAJS זיכרון Kingston 1024MB 667MHz DDR2 CL5 ¤123 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=KVR667D2N51G צורב Sony Nec - Optiarc AD-7200A X20 DVD ¤132 כמות:1 http://skypc.co.il/prod…

• 23 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. מעבד: Intel Core 2 Duo E4600 2.4Ghz Conroe OEM כמות: 1 - מחיר: ¤682 קירור למעבד: Thermaltake TR2 M2L RX 775 Ultra Silent כמות: 1 - מחיר: ¤91 לוח אם: Gigabyte GA-945GM-S2 כמות: 1 - מחיר: ¤309 מארז: Foxconn TSAA-803 90mm NO PSU Silver/Black כמות: 1 - מחיר: ¤129 קירור למארז: Glacialtech 120mm Case Fan Entering Bearing 18dba 36CFM כמות: 1 - מחיר: ¤24 ספק כוח: Mustiff 480W Sata 120mm Steel Net כמות: 1 - מחיר: ¤95 זיכרון: Digma 2GB DDR2-667 CL5 כמות: 1 - מחיר: ¤232 קשיח למחשב שולחני: Seagate 160Gb SATA-II ST3160812A כמות: 1 - מחיר: ¤262 כרטיס מסך: Gigabyte 8800GT G92 256MB DDR3 Zalman Cooling Retail כמות: 1 - מחיר: ¤1055 כרטיס קול: STLAB Sound Card 7 Channels Retail ST8768 כמות…

• 23 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. בלי מסך מקלדת עכבר. צורב עם SATA ASUS זכרון 4 גיגה מתאים משחקים כבדים ועוד. מארז גדול הכי יפה עם תמונה. זה בשביל חבר שלי. מחשב שלו הלך נישרף. תודה

• 23 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. Started by mikypuff,

שלום חבר'ה, דבר ראשון - עברתי על חלק מהפורום ואני רוצה לומר לכם ממש כל הכבוד על העזרה שאתם נותנים ושרמת הידע כאן ממש ממש גבוהה. כל הכבוד. דבר שני - לגבי המחשב עצמו: אני מעוניין לקנות מחשב חדש עם שתי מטרות: א. עבודה משרדית (אינטרנט ואופיס). המחשב צריך להריץ יפה את office 2007 ולגלוש ברשת כמו שצריך. כמו-כן, המחשב מתוכנן להיות ארוך-טווח, כלומר שישודרג בעוד שנה-שנתיים ולכן צריך להיות בעל אפשרות לשדרוג. ב. משחקים. אני לא גיימר תותח אבל אוהב לשחק. לא חשוב לי שהמשחקים ירוצו ברזולוציה הכי גבוהה עם הסינונים והאפקטים הכי מגניבים, אבל שייראו טוב. עצם העובדה שיהיה אפשר לשחק היא הכי חשובה לי, גם במשחקים עתידיים ולכן אני מעדיף תמיכה ב-DX10. אני ממש אוהב את HL2 ולכן אשמח אם הוא ירוץ לא …

• 23 תגובות
    • 921 צפיות
  9. Started by klayman,

שלום ! יש ברשותי את ה DELL 1520, עכשיו אני רואה שיש לו חלון אינפרא אדום ממש מתחת למקשי המולטימדיה בחזית שלו, אבל לא מצאתי בשום מקום בהגדרות מערכת של הויסטה תעוד שיש התקן אינפרא, ניסתי גם לשלוח קובץ דרך הפלאפון, והוא אינו מזהה התקן ? כיצד ניתן לדעת עם יש באמת אינפרא ? וכיצד ניתן להפעיל אותו ? שאלה נוספת, האם מישהו מכיר תוכנה ל PC או לPPC שמשמשת כשלט רחוק אוניברסלי , שיכול לסרוק ולהתאים לבד את עצמו למכשירים עם IR (טלויזיה, ריסיבר וכו'). תודה מראש !

• 23 תגובות
    • 2k צפיות
  10. Started by khtur651,

שלום אני מחפש מפרט רק עם מסך למחשב למשחקים כבדים (Crysis...). תקציב 9000 גמיש. העדפות אישיות: מארז מאוורר היטב ושקט מעבד Q6600(או יותר טוב) זיכרון4 -2 GB כרטיס GeForce 8800GT G92 512 (או יותר טוב במחיר של עד 300-400 ש"ח יותר) OC

• 23 תגובות
    • 1k צפיות
  11. אהלן, בעקבות גסיסתו של המחשב שלי, וסתם כי הגיע הזמן, החלטתי לשדרג. לאחר התייעצות, חשבתי על לקנות את החומרה הבאה: Intel Core 2 Extreme Quad Q6600 8800GT Gigabyte GAP35CDS3R ולהעביר מהמחשב שלי את כל השאר (זכרון 1GB של קינגסטון שאני אשדרג ל2 בהמשך, הארדיסקים של WD וכו'). מספר שאלות: 1. האם בכלל שווה להשקיע במעבד עם 4 ליבות כרגע? 2. האם ה8800GT הגיע כבר לארץ? 3. אם אני מתכנן להריץ בנתיים XP, האם 1 ג'יגה זכרון יהיה בעייתי? כמובן שכל המלצה או טענה נוספת תתקבל בברכה. תודה מראש.

• 23 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. אז ככה: התקציב שלי כמו שאמרתי הוא בערך 7K אני די גמיש בקטע (מוכן להשקיע יותר) אבל אני ישמח לקצץ למחירים נמוכים יותר אם אפשר אני רוצה מחשב שיעבוד לי עם המשחקים העדכניים ביותר ויעבוד לי בצורה חלקה יעילה ושקטה. בנוסף אני גם רוצה שיהיה לו פוטנציאל לעתיד הרחוק יותר (לא רק בשנה הקרובה) וזאת הסיבה שאני מתעקש לקנות מעבד Q6600 שהבנתי שהוא אומנם לא הכי יעיל כיום מבחינת ביצועים ביחס למחיר, אבל עם הזמן ינצלו אותו יותר ואז הוא יהיה יתרוני (אני צודק?) בינתיים יש לי כבר רמקולים, מקלדת, עכבר ומסך שאני מרוצה מהם מאוד. המסך הוא מסך WIDE, הוא יתאים לי למשחקים? כמו שאמרתי, אני מעדיף 'מעבד' Q6600. 'כרטיס גרפי' מסדרת GTS8800. אני לא בטוח איזה אחד כדאי בשבילי אז אני אשמח להמלצות בעניין. …

• 23 תגובות
    • 2k צפיות
  13. אני הולך לקנות את המחשב הזה, כנראה השבוע http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=IFL90&cart=11956106581812157〈=heb מה אתם חושבים? אני לא מצאתי הצעה טובה יותר

• 23 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. שלום . אני מעוניין לקנות מחשב חדש שיהיה טוב למשחקים ויריץ אותם בצורה הטובה ביותר בהתאם לתקציב + מסך של 22 או 21 התקציב הוא בסביבות 4000 אך לא בחריגה קיצונית שהמחשב ימצא את התקציב ויהיה טוב למשחקים וסרטים ושיבצע פעולות בצורה הטובה ביותר בהתאם לתקציב ושהמסך יהיה טוב למשחקים ולסרטים בגודל של 21 או 22 אינץ' רצוי מאוד חנויות מאזור ראשון לציון גג בתל אביב .. אם מישהו יוכל להביא לי מפרט טוב אני יודה לו מאוד ! תודה רבה!

• 23 תגובות
    • 2.4k צפיות
  15. 1. מה התקציב המקסימלי? 5200 שקל. האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל הכל. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-400 שקל. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב? משחקים וקימפולי תוכנות. א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). -> VS2010, CS5, Elicse... ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? 23 אינצ' (לא יודע מהרזולוציה. אני רוצה מסך של סמסונג עם ה-PVA). * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? חזקים במיוחד. * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות. 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלד…

• 23 תגובות
    • 2.2k צפיות
  16. ערב טוב אני רוצה לקנות כרטיס מסך וספק כוח - כרטיס מסך : GTX460 768MB ספק כוח : Seasonic 500 watt הינא המעבד שיהיה לי : CPU : Intel Coure 2 Duo E7500 mainboard : G31TM-p35 2 gb ram graphic card : GTX460 678 MB Power Supply: SS 500 WATT יהיה צבר בקבוק? אם כן אני ירגיש את זה ממש?

• 23 תגובות
    • 2.6k צפיות
  17. Started by TMJ,

חברים כבר איזה שנה אני מתלבט בין 2 דגמים וזה מחרפן אותי. בבקשה לא להציע דגמים אחרים. הראשון הוא - HP envy 14 beats edition. השני - מקבוק פרו 15 אינץ'. לא יודע מה להחליט כבר. בהתחלה הייתי סגור על האנבי ועכשיו יצאו המקבוקים החדשים והביקורות לא מפסיקות להלל אותם. הדבר היחידי שמרתיע אותי זה המחיר שלהם. אין לי בעית תקציב אבל בכל זאת לא קל להוציא כמעט 10000 שקל על מחשב! האנבי נותן תמורה טובה יותר למחיר. לגבי המערכת הפעלה אני גם מתלבט איזה עדיפה. חברים אשמח לשמוע המלצות, דעות, מחשבות וכל דבר שיכול לעזור!

• 23 תגובות
    • 4.2k צפיות
  18. Started by buffalo soldier,

שלום לכולם אני חדש פה ומעוניין לקבל הצעות למחשב למשחקים בלבד! תקציב עד 5אלף בלי חריגה בכלל! ,לא כולל מסך ולא כלום רק מחשב קומפלט חלק אחד שאני מאוד מעוניין שיהיה במחשב זה INTEL I5 2500K ועם אפשר זיכרון של 8GB כי המחירים עכשיו ברצפה וחבל לפספס אתזה ואף פעם יותר זיכרון לא מזיק. ואני מצפה ב5אלף שאני יכל לקבל כמו שאומרים "מחשב מפלצת" ועוד דבר קטן אני אחד שאוהב לשחק באיכות גבוהה ומן הסתם עם אני מביא מחשב חדש אז אני ינצל אותו עד הסוף אז עם דרושים קירורים נוספים או משהו בסגנון אשמח שתציעו לי ויש לי מסך LED SAMSUNG BX FULLHD תודה מראש אבי

• 23 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. Started by guchi1,

שלום לכולם אני זקוק למחשב גיימינג חדש והינה הדרישות שלי 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד!6000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)?משחקים א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה).תדיר ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים:בעיקר למשחקים ושימוש בתוכנה FL STUDIO * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים?המסך כלול בתקציב * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד?הכי חדשים והכבדים שיש * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/ב…

• 23 תגובות
    • 1.9k צפיות
  20. 1. מה התקציב המקסימלי? 5000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל את כול התקציב שאפילו לא ישאר שקל ! במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אי אפשר לחרוג מהתקציב. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? רק למשחקים. ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: מיועד למשחקים. * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? 1080 * 1920 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? משחקים כמו call of duty bkack ops. * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבהות. 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? אני לא צריך ציוד הקפי 6. עד כמה השק…

• 23 תגובות
    • 1.8k צפיות
  21. Started by YohaiM,

שלום לכולם, אבא שלי הוא צלם חובב,והוא עובד המון עם העתקת תמונות להמחשב,וממנו לרכיבים חיצוניים. הוא לא מוגבל בתקציב,ורוצה מחשב שיספיק לו ל5-6 שנים הבאות.(המחשב הנוכחי הוא בן 5,והוא מתחיל לג'עג'ע) שימושים? גלישה,עריכת תמונות בפוטושופ,עבודה עם OFFICE,וזהו בגדול. לא גיימר,ולכן,לדעתי,הוא לא צריך כרטיס מסך יעודי. מה שכן,הוא צריך שני HD פנימיים של 1T כל אחד.(מעדיף WD,אישית) חשבתי על משהו בכיוון של Corei7,עם איזה 6-8GB של זיכרון. הוא רוצה שכל ההעתקות יהיו כמה שיותר מהירות,כי יש לו הרבה תמונות בפורמט RAW,ובכללי רוצה מחשב שיעבוד חלק. הוא רוצה מחשב עם 4 ליבותת,וכמו שרשמתי,אין מגבלה של תקציב. אין צורך במקלדת,עכבר,רמקולים ומסך. הוא עתיד לקנות את המחשב ב-Skypc. תודה לעונים, יוחאי.

• 23 תגובות
    • 2.3k צפיות
  22. Started by AdamDesign,

אנשים, אני מחר הולך לקנות מחשב דנדש לגיימרים לפנים ובניתי מפרט לפי ידע אישי. עכשיו אני לא מומחה גדול והייתי שמח אם יש הצעות \ שינויים \ שידרוגים אפשריים ע"פ דעתכם. התקציב שלי נטו למחשב עצמו הוא 5500. זה המפרט ... תראו מה אפשר לעשות ואם הוא בכלל טוב מעבדי אינטל‏ Core i7 2600 3.4Ghz, s1155, 8MB, GPU Core, Tray 1 לוחות אם למעבדי אינטל‏ GIGABYTE H67A-UD3H-B3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel H67, DDR3 1333, 2xPCI-E, DVI, HDMI, DP 1 זכרונות‏ DDR3 1333Mhz DDR3 1333Mhz 2x4GB G.Skill SNIPER Dual Channel CL9-9-9-24 כרטיסי מסך‏ ASUS HD 6950 2GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI Mini 2xDP PCI-E 1 דיסקים קשיחים‏ Samsung 1TB EcoGreen F2 32MB SATA II HD103SI 1 צורבי DVD‏ …

• 23 תגובות
    • 1.8k צפיות
  23. המפרט הזה הוצע לי ב2500 ש"ח (ללא מע"מ והוא מתבסס על המפרט המומלץ באתר מקסימום גיימינג-מינימום מחיר http://hwzone.co.il/specslist/index.php?item=135015§ion=293&target=%D7%9E%D7%A7%D7%A1%D7%99%D7%9E%D7%95%D7%9D%20%D7%92%D7%99%D7%99%D7%9E%D7%99%D7%A0%D7%92,%20%D7%9E%D7%99%D7%A0%D7%99%D7%9E%D7%95%D7%9D%20%D7%9E%D7%97%D7%99%D7%A8 ) המפרט: לוח אם - woodworth uATX DDR3 DH61WW מעבד - intel core i3-2100 3m 3.10 GHz LGA10D זיכרון - 2GB DDR3 1333 שני כרטיסים. דיסק קשיח - 500GB SATAII 7200 כרטיס מסך ATI SAPPHIRE HD5770 1GB GDDR5 D.DVI-I HDMI DP ספק כח ZALMAN Power Supply ZM600-ST אשמח לדעת על ההבדלים בין שני המפרטים, איזה מפרט עדיף, מה אפשר לשפר והאם המחיר כדאי? (התקציב הוא עד 3K…

• 23 תגובות
    • 2.2k צפיות
  24. בהמשך לשירשור שפתחתי בפורום מעבדים, לוחות-אם וזכרונות http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=502052.new#new ובהמשך לעצתם של tmpusr ו about:blank אני פותת את השירשור הבא בקשר למפרט למחשב לעריכת וידאו HD, שימוש בתוכנות After effects ו Premiere pro cs5.5. המפרט: מעבד i7-2600k 16GB זכרון של kingstone כ. מסך Gigabyte GTX580 SSD crucial c300 128GB WD black 1TB ספק כוח Thermaltake TT-W0230 850W 3 צורבי DVD (בעתיד יתווסף blu-ray) קירור למעבד scythe katana3 שני מסכי dell u231H * אין צורך במקלדת, עכבר, רמקולים ומארז. לגבי הלוח הייתי בהתלבטות בין Gigabyte p67a-ud7-b3 או z68x-ud7-b3. אחרי שקראתי את זה: http://software.intel.com/en-us/blogs/2011/01/07/intel-quick-sync-video-en…

• 23 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. Started by coldfire92,

שלום ולכולם אשמח לעצתכם בנוגע למפרט מחשב: 1. מה התקציב המקסימאלי?3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?בכ200 שקלים 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? hd ומשחקים אבל לא גיימר רציני א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).מסך 24 אינץ'-1920*1200 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת…

• 23 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים