עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by adirnasri,

המחשב ישמש לצורכי משחקים חדשים ואינטרנט אז חשוב שהוא יריץ את המשחקים בצורה חלקה ושיהיה שקט(לא כזה חשוב בעקרון) ללא ציוד הקפי חשוב שיהיה באזור המרכז בעדיפות בראשון וגם בבקשה את האתר שהרכבתם את המפרט תודה מראש

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by composite,

שלום לכולם! ברשותי שני מחשבים ישנים יחסית. האחד מסוף 2008 והשני מסוף 2006. הרכיבים ביסודים איכותיים, ונוכח העובדה כי המחשבים משמשים לעבודה משרדית ומשחקים קלים בלבד, אני לא רואה צורך לקנות רכיבים חדשים (אך אם אתם חושבים אחרת, תכתבו זאת). מטרת השדרוג הוא להשקיט את המחשבים כי הם מאוד רועשים. מחשב מס' 1: Intel E5200 Box Gigabyte GA-G31M-ES2L A-DATA Vitesta CL4 800Mhz 2X2GB DDR2 Sapphire ATI Radeon 4850 512MB DDR3 Western-Digital WD1600JS NEC ND-3520AW Supertalent CA-601UFB Enermax EG475P-VE 485W ברצוני להחליף את המארז, ואת הקירור לכרטיס מסך ולמעבד. אין צורך בקירור מפלצתי כיוון שהמחשב לא מגיע לעומסים גבוהים (יחסית), חשוב לי השקט! הספק כוח איכותי יחסית ולכן אין צורך במארז שכו…

• 3 תגובות
    • 555 צפיות
  3. Started by aviseror,

אז ככה אני מעוניין לקנות מחשב נייד בתקציב של 3500 שקל יש אפשרות לחריגה רק אם זה ממש הכרחי. אני משרת במג״ב ככה שהשימושיים יהיו יותר לכיוון מוזיקה סרטים ואינטרנט, כמו כן גם למשחקים ברמה של פיפא 2011 ומשחקי רשת כאלו ואחרים, תודה לעוזרים המחשב הראשון: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=5798&CatCode=315 המחשב השני: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=6571&CatCode=315 המחשב השלישי: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=5727&CatCode=315 המחשה הרביעי: http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?productid=5300. בקשר למחשב הזה מישהו יודע אם ניתן למצוא אותו בחניות מוכרות יותר ?

• 15 תגובות
    • 3.1k צפיות
  4. Started by aviseror,

למחוק

• 0 תגובות
    • 665 צפיות
  5. שלום. מבקש לקבל המלצות למפרט מחשב,עד 2500 ש"ח(לא כולל מסך) ,שנועד לשימושם של ילדים (עד גיל 13) ויכול תת מענה לשימוש במשחקי רשת,צפיה בסרטים וכמה שאפשר (ואני יודע שהתקציב מגביל) גם משחקים. לא משנה לי אם זו מערכת INTEL או AMD. תודה.

• 2 תגובות
    • 522 צפיות
  6. שלום. מבקש לקבל המלצות למפרט מחשב,עד 2500 ש"ח ,שנועד לשימושם של ילדים (עד גיל 13) ויכולה לתת מענה לשימוש במשחקי רשת,צפיה בסרטים וכמה שאפשר (ואני יודע שהתקציב מגביל) גם משחקים. לא משנה לי אם זו מערכת INTEL או AMD. תודה.

• 1 תגובה
    • 565 צפיות
  7. 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 3000 שקלים . עדיף לא לחרוג. עדיף מעבד אינטל. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? גלישה/צפייה בסרטים, משחקים (דרוש כרטיס גרפי ממוצע-עדיף לא ONBOARD), עריכת מולטימדיה, עבודה משרדית. 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? מסך,עדיף 22 אינצ' , רמקולים מקלדת ועכבר ממוצעים. 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? על כונן כונן דיסקטים אפשר לוותר כמובן... 5. במידה ויש צורך במפרט חלקי בלבד, יש לציין במדויק אילו חלקים כבר קיימים ואילו צריך לכלול במפרט. 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? לא קריט…

• 17 תגובות
    • 2k צפיות
  8. [table] [tr] [td][/td][td] [/td][/tr] [tr] [td][/td][td]מפורסם כמבצע למורים, השימוש שלי הוא לסרטים עד 1080P + הורדות מהרשת ,גלישה אינטרנט,עיבוד תמלילים ומשחקים לא רציניים לילדים ? חייב את הפורמטים החדשים של HD כי המחשב מחובר לרסיבר ולטלויזיה ב HDMI (קולנוע ביתי) זהו הפרסום ...... מבצע השקה בלעדי מחשב לביצועי גרפיקה גבוהים במיוחד. מערכת מחשב מוכנה לעבודה כולל מערכת ההפעלה החדשה Windows 7 מבית Microsoft . המחשב היחידי שמגיע מותקן ומוכן לעבודה!!!(אנטי וירוס,תוכנת צריבה,תוכנת צפייה בסרטי HD,תוכנת Open Office ועוד'). מותאם עבור: א. שימושים ביתיים כגון גלישה באינטרנט, אופיס, תוכנות צא’ט, צפיה בסרטים, מוסיקה,צפייה ישירה ועוד. ב. שימושים מתקדמים כמו תוכנות עריכה משחקים ו…

• 28 תגובות
    • 3.4k צפיות
  9. היי לכולם, אני צריך את ייעוצכם בנוגע ל2 מפרטים שאני בונה לחברה של אמא שלי. אני צריך מפרט אחד לעריכה 2D ועריכת סרטים בתקציב של עד 3500. ואני צריך מפרט נוסף שייעודו משחקים לילד בן 18 עד 3500. אין צורך בציוד הקפי בשניהם, רק "קופסא". אני מעדיף שהמפרטים יהיו מKSP כי משם זה יקנה. הנה מפרט שהכנתי לעריכה: אני מתלבט האם יש צורך בכרטיס המסך או לא וגם אא כן אז איזה לקחת... מעבדי אינטל‏ Price Units Total Core i5 2300 2.8Ghz, s1155, 6MB, GPU Core, Tray 870 1 870 לוחות אם למעבדי אינטל‏ ASUS Price Units Total P8H67-M PRO/CSM B3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel H67, DDR3 1333, 2xPCI-E, HDMI, DVI 650 1 650 זכרונות‏ DDR3 1333Mhz Price Units Total 1x4GB Mushkin 991770 230 2 460 כרטיסי מסך‏ …

• 1 תגובה
    • 570 צפיות
  10. אשמח לקבל המלצות למפרט. עדיף שיכלול גם ציוד היקפי (מקלדת + עכבר)

• 15 תגובות
    • 1.9k צפיות
  11. 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 2800 שקלים עם אפשרות לחרוג ל3000 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? גלישה/צפייה בסרטים, משחקים (דרוש כרטיס גרפי חזק), עריכת מולטימדיה, תכנות ועבודה משרדית. 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? אין צורך בציוד היקפי 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? אפשרי למחזר את הכונן DVD. לא משתמש בו יותר מדי 5. במידהויש צורך במפרט חלקי בלבד, יש לציין במדויק אילו חלקים כבר קיימים ואילו צריך לכלול במפרט. 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? השקט של המפרט די חשוב - מעל 6 7. האם מתוכנן אוברקלוק (…

• 4 תגובות
    • 722 צפיות
  12. Started by sapartil,

מחשב ראשון ‎HP ‎Model‎ ‎G62-450SJ‎ ‎ Color‎ ‎G62-450SJ - שחור עם דפוס פריזמה‎ ‎ CPU‎ ‎Intel® Core i3 350M Processor, 2.26GHz,3MB Cache,1066MHz FSB‎ ‎ Memory‎ ‎3GB DDR3 1066MHz (1 x 2048 MB + 1 x 1024 MB), Up to 4 GB‎ ‎ HD‎ ‎320 GB (5400Rpm)‎ ‎ Display‎ ‎15.6'' Diagonal High-Definition LED HP BrightView Widescreen Display (1366 x 768)‎ ‎ GPU‎ ‎Intel HD Graphics, up to 1274 MB total available graphics memory‎ ‎ Optical Device‎ ‎SATA optical drive: LightScribe SuperMulti DVD±R/RW with Double Layer Support‎ ‎ Sound‎ ‎Altec Lansing speakers‎ ‎ Wireless‎ ‎802.11 b/g/n‎ ‎ Bluetooth‎ ‎Yes‎ ‎ Network Card‎ ‎Integrated 10/100BASE-T Ethernet LAN‎ ‎ Card…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. מעבד P6100 2 ג'יגה זיכרון DDR3 דיסק 320 ג'יגה HDMI כונן אופטי-צורב מחיר 1999 ש"ח שנה אחריות שווה? לא כל כך אוהבים אייסר בארץ-יש סיבה? מחשב עם נתונים דומים של אסוס עולה 2450 עם שנתיים אחריות! חשובה יציאת HDMI הצרכים-אופיס ואינטרנט תודה ערן

• 2 תגובות
    • 684 צפיות
  14. אחרי שסופסוף הושג התקציב לקניית לפטופ, אני מוצא את עצמי את נקרע בין כמה אופציות, לכל אחת היתרונות שלה. אני יודע שבד"כ התשובה במקרה זה היא שכמובן אי אפשר לקבל הכל ולבחור את מה שהכי חשוב לי, אך בכ"ז אשמח לשמוע את הדעות והמלצות של כולם בנושא. אקדים ואומר שמבחינת התקציב במקור רק האייסר היה בטווח אך אם יהיו המלצות חמות אני אחרוג ממנו בשביל האחרים. אהופציות הנשקלות הן: 1) Acer 5750G - היתרונות: מחיר, בעל מפרט מאוד טוב- מעבד i7 סנדי ברידג', כ"מ GF 540M, בטריה ש(כנראה)מחזיקה הכי הרבה זמן. חסרונות: מסך HD בלבד, אחריות לשנה בלבד (ניתן לשדרג). מחיר: 4400 ש"ח, הרחבת אחריות ל3 שנים בתוספת 400 ש"ח. 2) Asus N53SV - יתרונות: מעבד i5 ס"ב, 6GB זיכרון לעומת 4 באחרים, כ"מ 540M, מסך FHD, איכו…

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by nedy,

שלום רציתי לשאול משהו קטן אני לא כ"כ מבין בניידים (אף פעם לא יצא לי להתנסות בפירוק וכו' מעשי) עכשיו שיש לי זמן פה ושם התחלתי להתענין וצצה לי שאלה האם אפשרי להחליף את המעבד הבנוי של המחשב הנייד במעבד מדגם שונה (חדש יותר בעל פעימות שעון טובה יותר וכו'?) וזה לא יגרם לבעיות כלשהן? עכשיו אני משאר שזהו דבר אפשרי במידה והספק והכל תואמים שאלתי הנוספת איך אפשר לבדוק אם אכן הכל תואם ?

• 4 תגובות
    • 711 צפיות
  16. Started by m_rtl,

- לנצל את כל התקציב. לחרוג רק אם זה באמת שווה את זה מבחינת ביצועים - שימושים עיקריים - משחקים כבדים על הגדרות גבוהות, קצת פוטושופ, גלישה באינטרנט, צפיה בסרטים ומוזיקה - אין צורך בציוד היקפי כלל - צריך צורב דיוידי טוב. גם יהיה סבבה אם יוכל לקרוא בלוריי אם המחירים של הכוננים האלה לא בשמיים - השקט של המערכת מאוד חשוב לי. המחשב הנוחכי (E6600 + 4870) כבר בלתי נסבל במשחקים מבחינת רעש (וביצועים) - לא מתכנן אוברקלוק, לא מתעסק בזה - אין צורך במערכת הפעלה, יש צורך בהרכבה בחנות - העדפה לחנויות בתל אביב -לשמור על אופק שדרוג ברמה שאם אני תוך שנה וחצי-שנתיים אשדרג לכרטיס מסך חזק + מעבד חזקים יותר, תהיה לי עוד שנה וחצי - שנתיים של משחקיות חלקה (אם זה אפשרי)

• 9 תגובות
    • 857 צפיות
  17. בניתי מפרט למחשב שמיועד למשחקים הכי חדשים וגם לעריכת וידאו מתוכנן OC עתידי, ללא ציוד הקפי. אבל אני עדיין לא סגור לגבי המארז והספק. אשמח לקבל חוות דעת על המפרט מעבד: [..] INTEL CORE i7 S1155 2600K 3.4Ghz - BOX ₪1574 לוח אם: [..] GIGABYTE GA-P67A-UD3-B3 - זמין במלאי ₪719 זיכרון: [..] G.SKILL "RL" 4096MB (4096MBX1) DDR3 1333 CL9 - RIPJAWS ₪251 כמות:4 כרטיס מסך: [..] GAINWARD GTX570 "GOLDEN SAMPLE" 1280MB GDDR5 - RETAIL - לרוכשי מחשב חדש! ₪1656 צורב DVD: [..] LG DVDRW GH-24NS50 X24 - BLACK - SATA - זמין במלאי ₪114 מארז: [..] COOLERMASTER CM 690 II ADVANDCED w/o PSU ₪500 ספק כוח: [..] SEASONIC 750W : SS-750JS ₪465 קרור למעבד: [..] SCYTHE MUGEN II REVB - זמין במלאי ₪221 דיסק קש…

• 9 תגובות
    • 818 צפיות
  18. הייתי מעוניין לקנות את המחשב הזה מחנות מחשבים אמינה ליד הבית במחיר 5500 ש"ח כולל אחריות 3 שנים vip איסוף והחזרה מבית הלקוח כולל מתנה עכבר ותיק מפרט: https://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1SWLXBTA02011 יש לי כמה שאלות: 1. זה המעבד שלו, איך הוא? http://ark.intel.com/Product.aspx?id=52219 2. האם החברה הזו אמינה Packard Bell היא לא כל כך מוכרת בשנים האחרונות לפחות לי? מישהו היתנסה איתה? 3. האם בתקציב עד 5.5k יש מחשב עדיף או יותר טוב? תודה רבה

• 17 תגובות
    • 3.3k צפיות
  19. Started by shabis,

קניתי מחשב נייד קטן יד שנייה LG X140 עם מערכת הפעלה WIN 7 STARTER המחשב איטי להחריד בגלישה וגם בתוכנות אחרות (כנראה וירוס) החלטתי לשים לו WIN XP תוכנת ההתקנה מודיעה לי שאין דיסק קשיח במערכת לפי נתוני היצרן יש לי 250G דיסק קשיח אשמח לעצה ולעזרה

• 2 תגובות
    • 991 צפיות
  20. Started by atedgi,

ב"ה שלום לכולם! רציתי לשאול את דעתכם על הטענה ,כי בימים אלו ,כאשר מדובר בצרכים סטנדרטיים המחירים של המחשב הנייח והנייד כמעט זהים (כשמשווים מפרטים)במידה כזו שעדיף לקנות נייד (בגלל הניידות שלו על כל המשתמע) מה אתם אומרים?

• 1 תגובה
    • 608 צפיות
  21. 1. מה התקציב המקסימלי? כאמור, 3500 ש"ח. ממש לא צריך למקסם פה את התקציב אם אפשר להשיג משהו שיעשה את העבודה ב(הרבה?) פחות כסף. מצד שני, אם יש איזו הצדקה אז לעלות לכיוון ה-4000 גם לא יהרוג אף אחד... 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב? שימוש משרדי וסרטים ב-FHD יהווו את רוב העבודה על המחשב. לגבי משחקים - הבחור לא משחק, אבל כן ישחק starcraft2, וכנראה כמעט שום דבר אחר ;D המסך יהיה 24 אינץ' כלשהו ברזולוציה סטנדרטית (1920x1080 אני מניח). אני לא מכניס את המסך לתקציב בת'רד הזה, כאן מדובר על מפרט ללא מסך - על המסך אני כבר אפתח דיון נפרד בפורום המתאים. בקיצור צריך אפשרות להריץ סרטים FHD ו-SC בסבבה על הרזולוציה הזאת - לא צריך הכל ב-ultra high settings, לא מדובר באיזה גיימר. אבל שיעבוד…

22. Started by ivan_cl,

שלום!, יש לי כרטיס מסך ati radeon hd5770 1gb ddr5 וגם ספק כוח huntkey 550w ואני צריך לקנות את השאר כלל מסך (מעדיף יותר מ20"). אני לא ממש מבין בכל זה אז עם אתם יכולים להביא לי יד אני אשמח תודה לכם. 1. מה התקציב המקסימלי? 3500 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל הכל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 3500 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב?משחקים חדשים כמו crysis 2 ותוכנות עיצוב כמו after effects 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? האם מי שישתמש במחשב מתמצא ויודע לבצע אוברקלוק? עם זה בשביל לשפר את המחשב בעתיד אז כן 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה? לא 9. האם יש העדפה לר…

• 0 תגובות
    • 702 צפיות
  23. אהלן מה אתם חושבים על המפרט הזה והאם כדאי לשנות משהו? כרטיס מסך: GigaByte GeForce GTX470 Rev 2.0 1280MB GDDR5 1,197.00 ₪ מארז: Cooler Master 690 2 Advance Black 472.00 ₪ קירור למעבד: Scythe Mugen 2 Rev B 216.00 ₪ מעבד: Intel Sandy Bridge Core i7 2600 Socket 1155 8MB 95W 3.4Ghz Tray 1,376.00 ₪ צורב: צורב LG GH22 SATA x 22 Black 100.00 ₪ תוכנות: Windows 7 Home Premium OEM 64 Bit גרסה אנגלית 435.00 ₪ זיכרון: G.Skill RipJaws-X 8GB Kit DDR3 1600Mhz CL9 F3-12800CL9D-8GBXL 634.00 ₪ דיסקים קשיחים: OCZ SSD Vertex 2 EXT 120GB 285/275 IOPS 50000 מחיר מבצע ! 1,257.00 ₪ Samsung 1TB=1000GB 7200RPM 32MB Sata F3 HD103SJ 269.00 ₪ ספק כח: Corsair TX 750 Watt 457.00 ₪ לוח אם: Gigabyte GA-P6…

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. היי, הייתי רוצה לקבל חוו"ד על המפרט הבא: http://www.compusa.com/applications/SearchTools/item-details.asp?EdpNo=140540&SRCCODE=COMEM789BY&cm_mmc=Email-_-Main-_-COMEM789-_-email יש לציין שאני גר בארה"ב ומכאן המפרט מהאתר הנ"ל. המחשב מיועד להיות HDPC ויחובר לטלויזית LCD. יש לי כרטיס מסך מהמחשב הקודם - ATI 1600X עם 512MB. מה שהייתי רוצה לדעת אם המחיר מצדיק את המפרט. תודה רבה שרון

• 2 תגובות
    • 881 צפיות
  25. Started by Bypass,

שלום רב, לפני כמה חודשים רציתי לקנות כבר מחשב, אז הגיעו ה SB, אז פורסמה התקלה עם ה B2, אולי עכשיו... שימושים כלליים למחשב, לא ממש גיימר, אבל רוצה מערכת אמינה ויציבה שתחזיק מעמד הרבה שנים ושתתאים פוטנציאלית לכל שימוש אפשרי (בכל זאת קצת פוטושופ וקידודים). יש לי עכשיו מסך 19 VP930, אבל תוך זמן מה אחליף ל 24, כנראה דל. אוברקלוק קל (@4. 4.2 רק בשביל הספורט). אין צורך לחסוך כל פרוטה, אני גם לא מעוניין בלוח אם זול. הנה המפרט שבניתי, תודה על ההתיחסות : מעבד: [..]]מעבד: [..] INTEL CORE i5 S1155 2500K 3.3Ghz - BOX ₪1106 לוח אם: [..] ASROCK P67 EXTREME 4 B3 - זמין במלאי ₪823 זיכרון: [..] KINGSTON HYPER-X BLU 4096MB (2048MBX2) DDR3 1600MHz CL9 - זמין במלאי ₪267 כרטיס מסך: [..] GAINWA…

• 2 תגובות
    • 962 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.