ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,431 דיונים בפורום זה
-
1. מה התקציב המקסימאלי? עד 7500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג כבד. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כל משחקי 2018-2019 הבאים לצאת והעכשווים. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). אני רוצה גם כמובן מסך עם רזולוציה של 1920X1080 אם אפשר יותר באותו מחיר אשמח. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחש…
-
- 1 תגובה
- 996 צפיות
-
-
שלום לכולם, קצת ארוך אבל דרוש לתיאור הבעיה. יש לי את dell xps 1640 כבר שנה. והוא באמת מחשב מצוין. windows 7 64bit pro הבעיה היא שבשבועיים האחרונים כל משחק שאני משחק עובד טוב למשך 5 - 10 דקות ואז המחשב פשוט הופך לעגלה ברמה של fps 1 לרבע שעה. הדברים שביצעתי במחשב בזמן הקרוב לתחילת הבעיה: התקנתי steam וstarfraft 2. התקנה של המשחק dragon age. התקנה מחדש של mw2. (שהוא בזמנו כבר עבד מצוין על הגדרות הכי גבוהות). בחרתי לציין את זה כי קראתי בחלק מהפורומים שsteam או הdragon age גורמים לתופעה של memory leak. ידוע לכם? דברים שעשיתי לתיקון הבעיה: הורדתי והרצתי את התוכנות הבאות mem turbo 4, reg cleaner, smart defrag, spyware clean היה נדמה לי שהmem turbo פתר חלקית את הבעיה שהוא פשוט פ…
-
- 4 תגובות
- 996 צפיות
-
-
מיועד לעבודה משרדית, פחות למשחקים, כלומר שיריץ משחקים ישנים כמו HL2 ברמה סבירה, מסך שיהיה 14 אינג' כמו שנאמר עם מצלמה מובנית טובה תודהההה
-
- 8 תגובות
- 996 צפיות
-
-
יש ברשותי את המחשב הנ"ל http://ksp.co.il/hmain.php?uin=8621 השאלה שלי האם כדאי לי לשים וינדוס 7 של 64 ביט או 32 ביט? אם אני שם 64ביט,ההבדל במהירות יהיה משמעותי? לרוב התוכנות יש תמיכה ב64 ביט?
-
- 5 תגובות
- 996 צפיות
-
-
בוקר טוב! אני מחפש בשביל חבר שלי מחשב למשחקים לא אכפת לא איזה חברה המעבד לא לאובר קלוק ולא מארז מושקע. המחיר הוא רוצה בין 5000 - 6000 בתודה מראש פני הארדווי
-
- 0 תגובות
- 996 צפיות
-
-
-
ראיתי ב אולסייל את המחשב הזה מחיר כולל דמי טיפול ומשלוח: 3258 שח http://www.olsale.co.il/olsale/Description.aspx?auction_id=4556098&type=2&product=1&= מה דעתכם על היחס עלות/מחיר נראה לי טוב למדי ואיך אולסייל בכללי מבחינת שירות ? ויש גם מסך 17 של lg מסך 17" שטוח לחלוטין תוצרת LG דגם T710BH במחיר של 800 ש"ח בתודה מראש stam
-
- 6 תגובות
- 996 צפיות
-
-
אני קונה נייד בעל הרכיבים האלו ואני רוצה לדעת מתי אוכל בערך לקבל תמיכה בארץ עבורם במידה ויתקלקלו .
-
- 9 תגובות
- 996 צפיות
-
-
שלום, אני לא מבין גדול בניידים, אבל אשמח לראות משהו בדומה למה שעשיתם עם מדור "מפרטים מומלצים" בעבור ניידים. (ממש מדור נפלא :) ) זאת תהיה עבודה ברוכה מצידכם ואני מאמין שהיא תעזור ממש המון. ואפילו זה יחסוך לכם כאן הרבה שאלות מיותרות וחוזרות על עצמן... יש לכם יכולת להכין רשימה כזאת? אפילו רשימה מצומצמת של מומלצים, תתקבל בברכה.
-
- 1 תגובה
- 996 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני רוצה לקנות מחשב להקלטות, לא חייב שיהיה מורכב. בין המחירים 1000,1500 לא כולל מסך, ולא כולל מערכת הפעלה. עם הארדיסק 40 GB. בתודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 996 צפיות
-
-
שיניתי את הזכרון והמארז עפ"י הצעת המוכר. המפרט: 1 AMD Athlon 64 3000 (939-pin) Box 925 ש"ח 1 MSI K8N Neo4 Platinum nVIDIA nForce4 Ultra Socket 939 984 ש"ח 1 Samsung 512MB DDR 400 Original 520 ש"ח 1 Gigabyte Geforce 6600GT PCI-E SLI 128MB Bulk GV-NX66T128D 1,090 ש"ח 1 Antec SLK3700AMB Metallic Bronze Super Mid Tower 495 ש"ח סה"כ 4,014 ש"ח הוא המליץ לי לקחת זכרון סמסונג במקום טווינמוס אם בכל מקרה אני רוצה סטיק אחד ולא 2 בגלל שכל שני וחמישי טווינמוס משנה צ'יפים וזה לא כדאי. הוא גם לא המליץ על 2 סטיקים בגלל שאם ארצה עוד , אז 4 סטיקים מוריד את הביצועים בצורה משמעותית. לגבי המארז - הוא אחלה מארז , עם ספק של ANTEC .. ככה שחסכתי גם כסף עתידי :] מה אומרים ?
-
- 13 תגובות
- 996 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? כ4000 שח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד כ1000 שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים (בינוניים) בעיקר, תכנות וMATLAB א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). MATLAB בעיקר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. המשחק הכבד ביותר כנראה יהיה The Witcher 3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080 אם אופציה לשדרוג ל4K בעתיד -ל…
-
- 1 תגובה
- 995 צפיות
-
-
אני צריך מפרט מחשבב שיכלול לוח אם מעבד זיכרון כרטיס מסך מארז קירור למעבד אולי OC בעתיד כונן דיסקטים מאורר 120 mm משחה טרמית לחיבור הקירור כל זה עד סכום של 4500 שקלים המחשב מיועד למשחקים קידוד סרטים פוטו שופ מוזיקה.......... אלה אני לא צריך : ( בלי ארדיסק צורב סידרום די וי די מסך מקלדת עכבר רמקולים *) אם שכחתי משהו שלא כלול ברשימה של מה שאני לא צריך תוסיפו וחוץ מזה אני צריך מסך 19 אינץ של MAG במחיר טוב עד 1000 שקלל ...
-
- 9 תגובות
- 995 צפיות
-
-
שלום רציתי לשמוע את דעתכם על המפרט הזה שהציעו בחנות בעיר שלי טוב לא טוב, יקר מדיי ?? בעקרון זה די עבר את התקציב שלי של 4500 אבל זה נראה מפרט טוב לגיימינג שזה מה שאני מחפש..
-
- 1 תגובה
- 995 צפיות
-
-
שלום לכולם קניתי מחשב נייד לפני 3 חודשים, והתקנתי מחדש את המערכת הפעלה ומאז הבטריה לא נטענת לי המחשב שלי הוא dell בתודה מראש
-
- 4 תגובות
- 995 צפיות
-
-
היי, מחפשת מחשב נייד לפיתוח תוכנה, שימוש בתוכנות jetbrains tools & Visual studio. תקציב 5000, אפשר לחרוג מעט וכמובן שאשמח גם למשהו זול יותר. המחשב ישמש אותי בנסיעות ולכן חשוב לי מחשב קל ויכולת להרבה שעות עבודה בלי צורך בטעינה. בנוסף חשוב לי: כולל מערכת הפעלה windows 10 SSD 500 עדיפות למסך מט גודל 13-14 אינץ שקט ולא מתחמם מהר לגבי מעבד הבנתי שיספיק לי i5 וזיכרון 8GB. תקנו אותי אם אני טועה. אחריות מחשב 3 שנים בביקור בחנות המליצו לי על מחשבים מסדרת dell inspiron. אשמח גם לדעתכם האם היא עדיפה לשימוש שלי על סדרת dell latitude תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 995 צפיות
-
-
היי! בסוף הלכתי על הקטנצ'יק מבית סמסונג, בתצורת הI5 שלו, ולאור המלצותיכם ולאור מיעוט המידע שקיים עליו ברשת, חשבתי לכתוב לכם קצת עליו. לתשומת לבכם - אינני מבינה גדולה במחשבים והמחשב האחרון שלי היה פנטיום 4 נייח שקרטע ב-4 השנים האחרונות. מבחינתי כל דבר יראה כרגע כמו חללית מופלאה. רשמים: מראה ואיכות בניה - המחשב מהמם. מבפנים ומבחוץ. אפילו הבחורים מאולם התצוגה של חיון (שסופסוף הסכימו להוציא לי אחד מהקופסא כדי שארגיש אותו) התלהבו מהמראה שלו מאוד. בנוגע לבניה, מרגיש חזק ויציב, עיצוב חצי גלוסי נותן הרגשה של מחשב רציני (מרגיש הרבה יותר טוב מHP 15.6 שיש בבית) אך ראיתי כבר רציניים ממנו. המקלדת פשוט אדירה ומאוד אינטואיטיבית. מרגעי ההקלדה הראשונים הכל זרם כאילו לא החלפתי עכשיו מקלדת …
-
- 0 תגובות
- 995 צפיות
-
-
חברים יקרים אני מוכר את הסוני 4 פרו שלי אני רוצה להביא מחשב גייצינג עד 2700 יש חייה כזאת? אני לא מבין בזנ בבקשה תעזרו לי
-
- 2 תגובות
- 995 צפיות
-
-
מחשב במחיר של עד 3000ש"ח למשחקים בלי מסך שיכלול: מעבד pentium 4 Hyper-Threading או מעבד AMD באותה רמה (אני מעדיף מפרטים לשניהם) לוח אם כרטיס זיכרון ddr 256-512mb כרטיס קול מובנה כרטיס רשת מובנה קשיח כרטיס מסך כונן דיסקטים כונן תקליטורים עם עדיפות לצורב תודה מראש על כל תגובה
-
- 5 תגובות
- 995 צפיות
-
-
אני לא בטוח שזה המקום המתאים, אבל אני חושב למכור את המחשב שלי, ורציתי לדעת כמה בערך הוא שווה. קניתי אותו לפני שנתיים (באוגוסט) באייבורי מחשבים והאחריות נגמרה בדיוק השנה. זה המפרט של המחשב: מארז: EZCOOL MIDI TOWER שחור פאנל קדמי כחול ספק כח: EZCOOL כחול JSP-TECH 500W LED 12CMF לוח אם:P43 NEO-F 7.1 GLAN MSI מעבד אינטל: 2.33GH 4MB CORE 2 QUAD Q8200 זיכרון: DBT GEIL 2GB DDR2 800MHZ צלעות קירור כרטיס מסך: NVIDIA GeForce 9600GT 512MB-3 MSI דיסק קשיח פנימי:CG 32MB 500GB WESTERN DIGITAL צורב: GH22NS SATA LG DVDX22 DL שחור מאוורר למעבד: 775 DUAL CORE קורא כרטיסים פנימי: 3.5 MRW620 SONY מאוורר למעבד: COOL BIT 775 HEAT-PIPE כרטיס רשת: 1G LAN OB כרטיס קול:8 ערוצים 7.1 OB ואני אשמח …
-
- 11 תגובות
- 995 צפיות
-
-
מי עדיף מבין השניים מבחינת איכות תמונה? הדגמים המדוייקים שעל הפרק: Toshiba Satellite i5 L735-138 Lenovo Z580 2151-DNG נ.ב. ידוע לי שמדובר בגדלי מסך שונים, לכן השאלה מתייחסת לאיכות הפאנל בלבד.
-
- 8 תגובות
- 995 צפיות
-
-
שלום, להלן התשובות. תודה על עזרתכם. . מה התקציב המקסימאלי? K4 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? – -800- 500 ₪ יחד עם זאת אשמח אם לא תהיה חריגה או שתהיה חריגה קטנה יחסית. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? ישמש לעיבוד תמלילים, משחקים, אינטרנט, פוטושופ, וצפייה בסרטים . אפשרות לחיבור עתידי לTV. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה) - השימוש במחשב הוא יומיומי ולאורך כל היום. המחשב נפתח בבוקר ונסגר בלילה. שימוש כבד בWORD ומשחקים, שימוש מזדמן בשאר. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: מיועד גם לגיימינג -אילו…
-
- 0 תגובות
- 995 צפיות
-
-
יש לי חבר שרוצה לקנות עכשיו מחשב בכ5000 ש"ח [פחות או יותר..]. המחשב יהיה בעיקר למשחקים ואין צורך בציוד היקפי, כונן קשיח או כוננים אופטיים למיניהם. החבר מעדיף מעבד של אינטל. בנוסף לזה יש לי שאלות נוספות - האם 7600GT Extreme Edition הוא כרטיס כדאי למחשב למשחקים ? מה אתם אומרים עליו ? והאם לדעתכם כדאי לו לחכות קצת בקניית המחשב עד ליציאת כרטיסי הDX10 או שלא כי הם יהיו יקרים במילא ? אולי כדאי לו בכלל לקנות כרגע כרטיס מסך זול ולהחליף אותו לאחר מכן לכרטיס DX10 אחרי שהם יצאו וירדו להם המחירים ? או שזה בכלל לא אפשרי שכן, לפי מה שהבנתי עומד לצאת תקן PCIe2 [לוחות אם עם PCIE רגילים יוכלו להריץ כרטיסים כאלו?]
-
- 14 תגובות
- 995 צפיות
-
-
שלום לכולם! חבר יקר מתכנן רכישה של מחשב חדש בתקציב גמיש אבל מוגבל ( קרי : לא 10000-15000 ש"ח ) אלא משהו בסדר גודל של מספר אלפי שקלים , עם תזוזה של 2000 ש"ח לכאן או לכאן. המחשב הולך להיות מחשב בעל שימושים מגוונים ( משחקים , תוכנות משרדיות , סרטים וכדומה ). הוא מודע לעובדה שמשחשב בתצורה מתאימה למשחקים חדשים זה עסק יקר מדי לתקציב שלו , ולכן הוא מעוניין ברכשית מפרט בסיסי טוב , מוכן שלדרוג בעוד , נניח , חצי שנה - זמן שבו יהיה היצע גדול יותר של כרטיסי מסך DX10 ומחירים שפויים יותר שלהם. נקודות המוצא שלו : * מעבד אינטל דואל קור ( כלומר המעבדים שיצאו מאוגוסט השנה והלאה) * לוח אם עם כמה שיותר רכיבים און-בורד - על מנת לחסוך בעלויות * כרטיס מסך בילט אין - כמה שיותר חזק - כדי שיוכל לה…
-
- 12 תגובות
- 995 צפיות
-
-
היי בעקבות קריסת המעבד במחשב הישן של האחיינים שלי אני מעוניין לשדרג להם את המחשב האם זאת רכישה טובה או שמה יש משהו לשפר ? מעבד: Pentium E6600, 3.06GHz, 1066Mhz, s775, 2MB, DualCore, Tray מחיר: 380 לוח אם: P5G41C-M LX s775 C2Q 1333Mhz, Intel G41, DDR2 800/DDR3 1333, PCI-E, HDAudio מחיר: 270 זכרונות: 2GB Corsair XMS Heat Spreader מחיר: 150 יוצא בול 800 שח חלקים מ- KSP כל שאר החלקים יילקחו מהמחשב הישן, מה דעתכם ? תודה ניר
-
- 3 תגובות
- 995 צפיות
-