ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,456 דיונים בפורום זה
-
א. אמא שלי צריכה מחשב נייד קליל,זול בעיקר לכתיבת מסמכים.. איזה מהם עדיף ולמה? 1. HP Compaq Mini 110c-1000 מפרט: http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=13793 אחריות: שנה מחיר:1742 2. Asus Eee PC 1000H מפרט: http://www.zol4u.co.il/Product.aspx?ProductID=632 אחריות: שנה מחיר: 1800 3. ASUS Eee PC 1000HA מפרט: http://www.zol4u.co.il/Product.aspx?ProductID=739 אחריות:שנה מחיר: 1776 ב. חיפשתי באתרי היצרנים,בגוגל ובזאפ ולא מצאתי 2 דברים לגבי המחשבים האלו: 1. אם המסך הוא מבריק או מט (אמרו לי שמט עדיף) 2. כמה אחוזים ממקלדת רגילה הגודל של המקלדת במחשב הנייד תוכלו למצוא לי את 2 הפרטים האלה בבקשה? תודה רבה לעוזרים!
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום חברים ! רציתי לדעת אם יש פה משהו בפורום שעובד עם ה MAC BOOK ומשתמש בווינדוס כמערכת ההפעלה? מה שאני רוצה לדעת זה, האם המחשב יעבוד כמו שצריך כשמותקן במחשב וינדוס? וגם אשמח לשמוע את חוות דעתכם לגבי מה יותר טוב בשביל צלם שעובד הרבה עם פוטושופ ה MAC BOOK עם מעבד של 2 GHZ ו 1 RAM שמערכת ההפעלה היא וינדוס, הוא LENOVO IBM עם מעבד 2 GHZ ו RAM2 תודה על העזרה ויום טוב לכם
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום אני רוצה להרכיב מפרט למחשב עבור משחקים ב5800 ש"ח [ולא לחרוג מעבר לכך] אני לא רוצה לכלול במפרט ציוד היקפי [לא מסך,לא מקלדת,ולא עכבר] בנוסף לכך,הדרישה הבסיסית שלי היא שלמחשב יהיה Radeon9800PRO 128MB 256bit של חברת סאפיר או של MCI בנוסף,אני רוצה 1024MB RAM [יעני 2 סטיקים של 516] אני לא רוצה לחרוג מעבר לתקציב ה5800 ש"ח ואשמח אם מישהו יוכל להרכיב לי מפרט תודה.
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם... אני רוצה לקנות נייד עם מסך 12-13 אינצ'. הקניה היא בארהב ומחיר של עד 1000$ (4000שח) פלוס מינוס. בדקתי קצת באתרים של חברות מובילות והמבחר הוא ענק. הדרישות שלי הם: עריכה של סרטים (אני מתחיל ללמוד קולנוע באוניברסיטה השנה). סוללה חזקה כמה שיותר (6 תאים לפחות). הרדיסק של לפחות 250GB וזיכרון של 4GB. וכמו שאמרתי מסך 12-13 אינצ'. מסך מגע מסתובב יתרון (אם לא פוגע באיכות המסך) אבל לא חובה או מקבוק (קצת יותר יקר אני יודע) 13 אינצ'. מה דעתכם? תודה.
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, במחשב הנ"ל יש כרטיס מסך NVIDIA GeForce 8400M GS 128MB. 1. עד כמה הכרטיס טוב, בהנחה שאני גם רוצה להריץ עליו משחקים לא כבדים מדי (תלוי מה אתם מגדירים כמשחקים כבדים) כדוגמת GTA: SA 2. כמה יעלה (בערך) לשדרג לכרטיס מסך 8600M GT?
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם לפני כשבוע שאלתי על מחשב לגיימינג בסכום של עד 3500, בסופו של דבר קרו דברים ולא קניתי את המחשב. עכשיו שיניתי קצת את התקציב ברצוני לרכוש מחשב חדש בסכום של 3000-3200 שקלים לא כולל ציוד היקפי/מסך חשוב לי מאוד שהמחשב יהיה מאוד אמין ויציב (עד כמה שאפשר) המחשב מיועד למשחקים בהגדרות בינוניות 1. מה התקציב המקסימלי? 3200 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב ? משחקים/סרטים א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש - משחקים, סרטים: תדיר מאוד ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של ה…
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, הכנתי מפרט סופי, אשמח לקבל חוות דעת. החלטתי לחרוג דיי הרבה בתקציב, וזה מה שיצא - מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Core i5 4570 3.2Ghz (3.6Ghz Turbo) LGA1150 Tray כמות: 1 - מחיר: ₪937 קירור למעבד: Shagon ARC-118 SV Ball Bearing fan כמות: 1 - מחיר: ₪102 לוח אם: Gigabyte GA-B85M-D3H for 1150 כמות: 1 - מחיר: ₪442 מארז: באנדל Core 3000 USB3 + Seasonic S12II-520W - בקניית מחשב חדש כמות: 1 - מחיר: ₪660 זיכרון: Crucial 4GB DDR3 1600Mhz 1.5V CL11 - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪146 כרטיס מסך: Gigabyte Geforce GTX760 Windforce X3 2GB RETAIL - בקניית מחשב חדש כמות: 1 - מחיר: ₪1299 קשיח למחשב שולחני: Seaga…
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני צריך מפרט למשחקים כבדים כולל ציוד הקפי ומסך. מסך טוב שינצל את הכרטיס הגרפי כמו שצריך ברזולציות גבוהות. לא מתכננן OC. תודה מראש.
-
- 18 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מטרות : עבודה משרדית, אימיילים, גלישה באינטרנט. - האם המחשב הזה מתאים למטרה ושווה את המחיר (1500)? - האם יש לכם הצעה משתלמת יותר? תודה מראש. ראשי Aspire one מק"ט דגם LU.S550B.076 מפרט טכני: מעבד Intel® Atom processor N280 1.66 GHz מערכת הפעלה Windows XP® Home זכרון נפח: 1GB DDR 2)1X1GB) יכולת מקסימלית: 2GB מהירות: 667MHz חריצי זיכרון נגישים: 1 חריצי זיכרון פנויים: 0 דיסק קשיח נפח 160 GB SATA מסך גודל צג 10.1" Acer CrystalBrite TFT LCD רזולוציה 1024X600 כונן אופטי ללא קול רטיס On Board (מובנה) רמקולים מובנים 2 כרטיס רשת 10/100 Ethernet תקשורת תקשורת אלחוטית מובנית Lan + Wireless)WWAN+WLAN) פקס/מודם ללא יציאות Multi-in-1 card reader (SD/…
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
החלטתי להחליף מחשב ואשמח לשמוע המלצות. 1. מה התקציב? 2500-3000 2. מטרות המחשב? אינטרנט ואופיס, משחקים, הורדות, עריכת תמונות. 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לא 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? צורב DVD, כונן קשיח 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? מעבד phenom 2 x3 של AMD 6. האם חשוב שקט? עד כמה? רצוי מחשב כמה שיותר שקט... 7. האם מתוכנן OC? אולי OC בסיסי שעושים בחנות 8. במפרט למשחקים - באילו משחקים מתכוונים לשחק, על אילו הגדרות ובאיזו רזולוציה/גודל מסך? כרגע יש לי מסך LCD 17, רזולוציה 1024X768, בעתיד אני אחליף ל19-22 (אני לא אוהב מסכים גדולים מדי). משחקים די כבדים, כמו: GTA 4, Fallout 3 וכו'. 9. אני רוצה לקנות את המחשב באיזור המרכז: skypc, fox וכו'. 10. …
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, חבר שלי ביקש לעזור לו לבחור נייד , 15" מסך , שיהיה חזק יחסית כלומר יוכל להריץ את רוב הדברים (ואף רצוי את כל הדברים) בלי בעיה (לא מדובר בגיימינג) , שלא יתקע אם ירוצו כמה תוכנות באותה העת , ושאפשר יהיה לראות סרטים גם באיכות גבוהה (דהיינו HD) התקציב הוא עד 4.5K אבל עדיף כמובן משהו זול יותר אם יש אפשרות. סה"כ הדרישות שלו לא כאלה גבוהות , אני מאמין שאפשר יהיה למצוא משהו מתאים בתקציב הזה. אולי יש דגמים חדשים שפספסתי שיותר חסכוניים/קלים/.... בכל מקרה ,אודה מאוד לעזרה. המשך יום נעים ושנה טובה!
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם,אני צריך מחשב לגיימינג כבד ועבודה ה התקציב המקסימאלי? : 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? : לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?: 200-300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? : משחקים כבדים ועבודה באינטרנט ותכנות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין : המחשב מיועד לגיימניג כבד בעיקר -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. : רוב המשחקים החדשים שיצאו ומשחקים שקיימים היום.(משחקים כבדים). -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). : 19…
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום אם תוכלו לעזור לי בבניית מחשב מקצועי לעריכה ויצירת של מוזיקהץץ חשוב שהמחשב יהיה מהיר מאוד ושיסחוב את כל התוכנות ליצירת מוזיקה (כמו קיובייס).. אין צורך בכרטיס קול ולא ממש משנה הכרטיס מסך.. תודה רבה!
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני צריך עזרה בלבנות מחשב גיימינג מחלקים שכבר ברשותי : CPU: i7 4790K (Cache 8M, 4.4Ghz) GPU: GIGABYTE GeForce GTX 970 G1 Gaming MotherBoard: GIGABYTE Z97X-Gaming G1 SSD: Intel 730 Series , 240 GB 20nm המטרה היא משחקי Multi ו Single איכותיים מכל הסוגים ( Fifa 15 , BattleField 4 ,GuildWars 2 ועוד ) התקציב אינו צוואר בקבוק , אך לא אכפת לי לחסוך קצת בכל זאת ... כמבון עצות לגבי מסכי מחשב , מקלדות ועכברים יתקבלו בברכה ..
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4000-5000 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עבודה משרדית (אין צורך כרגע בכרטיס גרפי) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? 7/10 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? עדיף לא גדול. בלי אורות מיוחדים 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 8. האם …
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
הפריטים שאני צריך הם: מעבד - עדיף AMD אבל אפשר גם אינטל לוח אם ג'יגה זכרון כרטיס מסך איכותי (במגבלות המחיר כמובן) מארז אם אפשר גם לתת לי את שם החנות שממנה לקחתם את המחיר. תודה על העזרה.
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מטרות המחשב? אינטרנט משחקים כבדים על high כמו gta iv וBattlefield: Bad Company 2 , צפיה בסרטים * גודל המסך?16.4 Full HD * משקל רצוי?אין * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? 2+- שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? USB eSATA VGA HDMI * בלוטות?כן * גודל מינימלי של כונן קשיח?7,200 סל"ד 350GB * צורב DVD?כן שתומך LightScribe * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי?hp עם יש בפחות מ 8000 זה גם טוב
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ממ יש לי תקציב של 4,000 עד 4,500 ש"ח למחשב טוב למשחקים... העיקר שיהיה כ.מסך לפחות 7600GS או טוב ממנו, ג'יגה זיכרון ומעבד אינטל core 2 dou. תודה מראש P:
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן, לאחר הרבה מאוד מחשבה לגבי איזה לפטופ ארכוש הגעתי למסקנה כי הדגם Dell Vostro 3550 הוא האופטימלי עבורי לפני שאני קונה יש לי מספר שאלות - 1. במידה ואני קונה את המחשב עם הזיכרון הסטנדרטי (4 ג'יגה) ובהמשך רוצה להוסיף 2 ג'יגה נוספים, יש סלוטים פנויים או שאצטרך להחליף את הכרטיס הנוכחי באחד חדש? 2. מה הביצועים של כרטיס המסך המובנה (Intel GMA HD)? צפייה בHD אני יודע שהוא זורם, בעיקרון אני מתכנן לערוך תמונות שאני מצלם ולעיתים גם וידאו, השאלה כמה חלש הוא או שכדאי כבר ללכת על הכרטיס מסך AMD Radeon HD 6630M וזהו תודה!
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
OK. I minimized my options to the following: http://www.notebookclub.co.il/prod-dell-xps17-740qm.htm or http://cgi.ebay.com/MSI-GX740-i7-Gaming-laptop-ATI-RADEON-5870-1-GIG-DDR5_W0QQitemZ290533188231QQcategoryZ177QQcmdZViewItemQQ_trksidZp5197.m7QQ_trkparmsZalgo%3DLVI%26itu%3DUCI%26otn%3D1%26po%3DLVI%26ps%3D63%26clkid%3D7038799855777193661 same price. the only difference is that one is from ebay and a fishy warranty and the Dell comes with 3years warranty... please give me some advice. Tom
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מ ksp Sempron™ 2800+ (Socket AM2 לוח אם M51GM-S2G AM2, DDRII 800 (Overclocked) זכרון 1GB TwinMOS דיסק קשיח 160GB 7200RPM, 8MB, SATA II צורב DVD LG DVD±RW GSA-H10AK x16, DL x8 (Black) מארז HJA-7610 MIDI 500W Max Black מקלדת+עכבר Logitech Keyboard + Optical Mouse SET מערכת הפעלה MS WINDOWS XP Home (With New Computer Only כל זה ב -2755 שקל!! אז איך המפרט??... אני יודע המעבד לא משהו אבל אין מה לעשות זה התקציבב.... קיצררר זה שווה את ה- 2755 שקל!! עריכה: צריכים לשים לב שזה עם XP מקלדת ועכבר
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני רוצה להביא מחשב נייח שיוכל להתמודד עם המשחקים החדשים לא בהכרח על 100% ביצועים, אבל בצורה מכבדת 🙃 רצוי כרטיס מסך שיכול להתמודד עם VR בקלות, לצורך העניין בשביל Windows Flight Simulator, או Half Life: Alyx Madness Returns בונוס אם לא צריך לקרוע את הכיס, אם אפשר להשיג חוויה מגניבה גם באזור ה-5k זה קול
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
Intel Core 2 Duo E2160 1.8GHz 800MHz 1MB BOX GIGABYTE GA-P35-DS4 Retail Kingston KVR553D2N4/1G 2X ENERMAX Liberty 400W TT BT המפרט הוא לאוברקלוק. חשוב שמאה אחוז אוברקלוק למעבד היה אפשרי על שילוב זה.
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בצער רב הבוקר המחשב שלי שווק חיים באפן סופי. :-[ ולכן אבקש את עזרתכם במפרט חדש. 1. התקציב הוא 6K ניתן לחרוג אם מדובר בשיפור משמעותי. 2. המחשב מיעד למשחקים כמו SKYRIM BATTLEFIELD 3 וכו',סרטים ב FHD ואינטרנט. המחשב מחובר לטלוויזיה 42" כך שהרזולציה בהתאם. 3. אין צורך בציוד הקפי. 4. יש לי 2 הרד דיסקים אחד של WD של 250G והשני של SEAGATE של 1T, צורב של SONY, אופציה לכרטיס מסך GAINWARDGTX260, ספק כח :thermaltake litepower 500 w , זכרונות 6g, של Gskil 800 MHZ DDR2 5. המחשב הוא מחשב סלוני, אך הרעש לא משמעותי. 6. מתוכנן o.c בעתיד. 7. אין צורך בתוכנות, רצוי הרכבה בחנות. 8. רצוי לרכש מחנות במרכז. 9.תמיד אשמח לאפשרות לשדרוג בעתיד. תודה מראש, עדי.
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
תקציב 3K שימושים גיימינג לוח סטאנדרטי בלי חיבורים מיוחדים. הולך לשחק על רזולוציה 1680X1050 אין כ"כ חשיבות לשקט אבל שלא ירעיש ברמות מטורפות ללא ציוד היקפי מלבד צורב לא עושה OC הנה מפרט שהכנתי Power Color ATI Radeon 4870 512MB GDDR5 HDMI, יחידות 1 ₪728 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1176 Gigabyte MA-770-UD3 Rev2 AMD770 CHIPSET, יחידות 1 ₪406 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1048 הרכבת מחשב מעל 3000 ש"ח, יחידות 1 ₪50 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=56 צורב LiteOn DH22A8S SATA x 22 Black, יחידות 1 ₪112 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1347 SeaGate 500GB 7200RPM 16MB Sata2, יחידות 1 ₪244 http://www.rsm.co.il/product.aspx?produ…
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-