עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. 1. מה התקציב המקסימלי? סביב ה-2000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב : עבודה משרדית, סרטים, מטלב מדי פעם, לא מעבר המחשב לא נועד למשחקים, ובמידה וכן, אני אקנה כרטיס מסך בנפרד. בכל מקרה כרגע יעבוד עם מסך סמסונג 2333T FHD 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא. 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? לא. 5. במידהויש צורך במפרט חלקי בלבד, יש לציין במדויק אילו חלקים כבר קיימים ואילו צריך לכלול במפרט. 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? שקט ככל האפשר, הייתי אומר 8, אולי יותר, תלוי בהשקעה. 7. האם מתוכנן אוברקלו…

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by original,

1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 2000 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל את התקציב במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 50 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? עבודה משרדית, תכני HD, גלישה באינטרנט א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). מזדמן ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? 19 אינץ' * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? בסיסיים * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? נמוכות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמ…

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by zanza,

שלום, אני בונה עכשיו מחשב לאחותי, ואני ישמח לכמה עיצות בנושא. נראה לי היא צריכה לא מחשב חזק במיוחד, רק לעבוד עליו אם פוטושופ ולשחק משחקים ישנים (סימיס 3 וכו....) חשבתי לבנות מערכת מבוססת CORE I3 אם לוח מבוסס H55 של GIGABYTE. :s05: הערות: ספק לא ג'נרי לא קירור סטוק למעבד ואם להוסיף כרטיס מסך שיהיה DX11 (נגיד 5670 או משהו בסגנון) עכשיו כמה שאלות: עד כמה חזקה הליבה הגראפית של הCORE I3? האם בכלל כדי ללכת על מערכת מבוססת AMD? תודה רבה מראש.

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by e1r2e3z,

. אני מאוד מעדיף מעבד אינטל,מי שמעדיף מעבד AMD שיסביר לי למה. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד!2800 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?700 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)?משחקים HD אינטרנט א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם?נראה לי 1280*1024 * באיזה סוג משחקים תשחקו?PES 2010 * באילו הגדרות תשחקו (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?בנוני גבוה 3. האם יש צורך ב…

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  5. שלום, זה המחשב: HP Pavilion dv6526ea המחשב בן 4-5 שנים, בנוסף למיפרט הנל: שידרגתי ל4G RAM , ווינדוס 7 64 ביט מצב מכאני: עובד ללא דופי כמו חדש מבחינת ביצועים. כמו כל מחשב זקן הוא מתחמם ומרעיש מעט מעל הממוצע. אני לא בטוח שהצורב עובד, נראה לי שצריך לנקות את העינית. אך ככונן דיסקים זה עובד באופן תקין. מצב חיצוני: סדק קטן שהדבקתי בפינה, ושום דבר רציני אחר. בכמה אוכל למכור אותו? תודה.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by cpu1783,

אני רוצה לברר על מחשב ZenBook Flip עם מסך מסתובב ומסך מגע. חשוב לי מאוד המשקל וצבע זהב. המעבד שלו m3. נועד לשימושי אופיס וגלישה, לא יותר מזה. https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=18931 איך המעבד? יהיה מהיר לשימוש שלי?

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  7. אני מעוניין לרכוש מחשב 14 אינץ' קל ככל הניתן. המחשב לשימושיים בסיסיים: אופיס, גלישה ברשת, סקייפ + זום וכדומה אני לא צופה צורך בהתקנת תוכנות כבדות . אני מזמין מאמזון ארצות הברית - אם מישהו יכול/רוצה לבדוק אז בZIP CODE צריך להכניס - 07030 אשמח להמלצות במהרה כדי שאוכל להזמין עוד היום שיגיע בזמן לפני שמי שמגיע משם עולה על טיסה. תודה רבה! גיא נ.ב יש לי שלושה מועמדים: 1. Hp - 16 GB, i5 https://www.amazon.com/HP-Notebook-Micro-Edge-i5-1035G1-Wireless-AC/dp/B081DB5QBN/ref=sr_1_11?crid=1IPSKN0ITT38M&dchild=1&keywords=laptops&qid=1592721687&refinements=p_n_size_browse-bin%3A242384…

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  8. קודם כל תודה! ברצוני לקבל מפרט למחשב נייד טוב. שיהיה בעיקר לאינטרנט מהיר. אם אפשר בנוסף שיהיה די חזק ומהיר..אודה לכם עם מישהו יסביר לי איך הולך כל הקטע עם זה ומה צריך לעשות כדי שאוכל לגלוש ברחבי הארץ בחיבור ניידי.בנוסף אשמח אם ישאר תקציב לכרטיס מסך נחמד שיוכל לפהעיל black & white 2 תודה רבה! דבר אחרון תרפו חנות שממנה בניתם את המפרט ותודה! (זה במזומן אני משלם)

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by Swimmer,

ה"מצרכים" לשני המפרטים: הקופסה עצמה נטו, עם SLI 7600GT(או 7900GT אם יתאפשר) מעבד 3200+/3800+ דואלקור ספק עם PFC וחנות מאזור מרכז(מעדיף שלא מזיגזג) זיכרון 1G/2G(בהתאם לתקציב אם יידחס) מארז חושני שחור ויפה, וספק שיחזיק את המערכת תודה רבה, אבי

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by galgal4,

מבקשת עזרה במפרט מחשב נייד לתלת מימד וגרפיקה. מעבד אינטל- i3 / i5 וחשוב זכרון פנימי 6GB. כרטיס מסך nvidia. תקציב עד 4000 ש"ח. תודה!

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  11. היי חברים, המחשב הזקן החליט שהוא עושה בעיות ואנחנו נוטשים אותו לטובת אחד צעיר. אני צריך עזרה בבניית מפרט למחשב "חזק, מהיר, ושישרוד כמה שנים טובות", כהגדרת הקונים... חשבתי לכיוון של מעבדי i3 או i5. הסתכלתי באתר של KSP וראיתי שכל המחשבים(הזולים) באים ללא צורב, מה הסיבה? . ושאלה קטנה - עד כמה קריטי יהיה ההבדל בין ספק/קירור/מארז ג'נריים למותגים??? אז בגדול זה הכיוון: - מעבד טוב וחזק(i3/i5). - זיכרון מספק (4/8GB). - צורב מינימאלי. - שיהיה שקט (חשוב). - שיהיה מצוייד בחיבורים קידמיים. - אין צורך ברטיס מסך. - אין צורך בציוד הקפי בכלל. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 150. …

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  12. Started by dandy99,

שאלה לי אליכם. במידה ואני רוצה לשדרג את המעבד שלי מ- i5 דור 2 ל- i5 דור 4 או 5 ומעלה או ל- i3 גם מדור מתקדם יותר - האם צריך להחליף בשביל זה את הלוח אם? או שאין צורך? תודה מראש על כל תשובה...

13. Started by psycotix,

שלום רב! אודה לעזרתכם בנוגע למפרט... מחפש מפרט בסביבות ה-6500-7000 ש"ח , לצרכי משחקים. רצוי מארז TT S-ARMOR , מערכת קירור מים... מעבד DUAL CORE של אינטל , ו-2 ויותר GB של זיכרון... אשמח להצעות... תודה מראש

• 18 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by SpLAsH,

אני שוקל לקנות אחד אני סטודנט אז השימושים יהיו בעיקר לתיכנות, וורד, סרטים וקצת משחקים הבנתי שהדותן הוא כרגע המעבד עם זמן הסוללה הארוך ביותר? (חוץ מהניידים של אפל כמובן) בנתיים הנייד שהכי מצא חן בעיני הוא הAopen 1557, אחרי שמוסיפים לו עוד 20 ג'יגה: מעבד Pentium 1.7 Dothan 2M מסך 15'' TFT 1400x1050 זיכרון SODIMM DDR333 512MB דיסק קשיח 60GB 4200rpm כונן נוסף Combo DVD+CD-R/W כרטיס קול AC'97 Codec כרטיס מסך ATI M10 Radeon 9600 64MB VRAM מודם 56,6K כרטיס רשת 10/100 יציאות LAN 10/100 + Modem/Fax 56k / USB2.0x2/Ir Fire Wire / TV-out / PCMCIA/Card Reader כולל Li-ion Battery (Internal) מידות 326(W) x 270(D) x 30(H) mm משקל 2.72 kg מחיר 6990 ¤ :-\ מה א…

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  15. עבר הזמן וראיתי שאני יכול להשיג ת'כסף הזה ולקנות משהו בחו"ל בהזדמנות שאני נוסע לארה"ב בקרוב... חשבתי על כרטיס מסך זכרונות ספק טוב וקירור מים... מה אתם מציעים לי לקחת? מה הכי טוב שאפר לתקוע בתקציב הזה וכמובן אם תביאו לי לינקים אז בבקשה מחו"ל תודה מראש ATR

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  16. שלום לכולם, בהודעה הראשונה עשיתי טעות.. להלן המפרט: מעבד Intel Pentium D 930 3.0GHz 2x2 MB מחיר לפריט - 1,232.00 ₪ לוח אם GIGABYTE GA-8I945PG-RH מחיר לפריט - 582.00 ₪ זיכרון PQI 1024MB DDR2 667MHz CL5-5-5 PC5300 מחיר לפריט - 600.00 ₪ דיסק קשיח Westren Digital WD1600JS מחיר לפריט - 400.00 ₪ כרטיס מסך ATI RADEON SAPPHIRE 1600PRO מחיר לפריט - 760.00 ₪ צורב Samsung CD-RW SW-252 52X32X52 מחיר לפריט - 129.00 ₪ כונן SAMSUNG CDROM X 52 מחיר לפריט - 89.00 ₪ כונן דיסקטים SONY Floppy 1.44MB מחיר לפריט - 39.00 ₪ מארז COMPUCASE CI-6a19 + ספק כוח 300WATT מחיר לפריט - 300.00 ₪ מסך מחשב דק ''17 Samsung 740B SyncMaster LCD TFT מחיר לפריט - 1,420.00 ₪ סך הכל : 5,551.00 ₪ יש לציין שאני ל…

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  17. אני הולך לקנות מחשב חדש למשחקים ב4500 ש"ח עכשיו זה המפרט כרגע: מעבדי אינטל? Price Units Total Core2 Duo E6300, 1066Mhz, s775, 2MB 1095 1 1095 זכרונות? DDR II 667 Price Units Total 512MB Kingston 380 2 760 כרטיסי מסך? ASUS Price Units Total EN7600GS Silent 512MB, TV, DVI, PCI-E 890 1 890 דיסקים קשיחים? Western Digital Price Units Total 160GB 7200RPM, 8MB, SATA II 350 1 350 כוננים- ??1.44, CD-ROM, DVD?? FLOPPY Price Units Total Teac/SONY 1.44 40 1 40 כוננים- ??1.44, CD-ROM, DVD?? DVD Price Units Total LG 16x 40x White 110 1 110 מארזים? Price Units Total HEC Compucase CI-6A21 Beige and Blue (No PSU) 240 1 240 ספקי כוח? Thermaltake Price Units Total TR2 Power W…

• 16 תגובות
    • 1k צפיות
  18. אני מעוניין לקנות מחשב חדש נייד בגודל 12.1, 13.3 או ,14 המטרה בגודל המסך הזה כי אני בצבא ואני רוצה שיהיה לי נוח ( אבל שישמר לי גם לסטודנט ולא רק לשירות הצבאי) , אני לא רוצה גדול מידי כמו 15 כי זה גם כבד וכו... אני מעוניין משהו קומפקטי לשטח ככה שיתן לי ביצועים טובים , (לפי דעתי האידיאלי 13.3) הקריטריונים: אני רוצה מחשב מהיר, זריז לביצועים כללים בעיקר עבודה באינטרנט ואופייס, אני לא מעוניין במחשב שיריץ לי משחקים חדשים, אולי משהו קטן ונוסטלגי אבל לא משהו מהחדשים שדורשים ביצועיים גבוהיים. (בקיצור לא מחשב לישחקים). חשיבות כונן כונן DVD לא חשוב לי. גודל הארד דיסק גם לא חשוב לי שיהיה בינוני כי אני לא זקוז להמון מקום. זמן סוללה שרצוי שיהיה ארוך מהממוצע אבל יש לי חיבור לרכב או לשקע…

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  19. שלום לכולם. אנחנו מתלבטים בין 4 דגמי DELL. E4300 קצת יקר (לאחר שדרוג של זיכרון ודיסק קשיח קצת יקר). LATITUDE 13 VostroTM V13 vostro 3300 (עם סוללת 8 תאים) חשוב לנו: מחשב קל מסך מט חיי סוללה ארוכים מקלדת וומשטח עכבר נוחים עדיף שלא יתחמם מידי. תודה לכל הממליצים

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by yoni_h,

להלן המפרט: מעבד: DualCore AMD Athlon 64 X2, 2000 MHz (10 x 200) 3800+ לוח אם: Gigabyte GA-M55SLI-S4 (2 PCI, 3 PCI-E x1, 2 PCI-E x16, 4 DDR2 DIMM, Audio, Gigabit LAN, IEEE-1394) זיכרון פנימי: 2X512MB + KINGSTON 2GB = 3GB כרטיס מסך: NVIDIA GeForce 9400 GT (1024 MB) דיסק קשיח: WDC WD2500KS-00MJB0 ATA Device (232 GB, IDE) ספק כוח ומארז ג'נריים כפי שאתם רואים, מדובר במחשב די ישן. בכל זאת, האם אוכל לקבל עליו משהו? אולי אפילו על חלקים ממנו? מה אתם אומרים? למרות שהמחשב ברשותי כבר כמה שנים טובות, הוא עדיין מציג ביצועים טובים למדיי ועובד כמו ביום קנייתו. לא זכורות לי אי אלו בעיות איתו ואני לא חושב שתהיה איתו בעיה גם בשנים הקרובות. יש טעם לפרסם אותו? ואיפה? תודה מראש.

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  21. ערב טוב נתחיל בקצת רקע אתמול הבן של המנקה שעובדת אצלי ראה ערוץ הקניות והוא ראה שם מחשב "מעולה" במחיר "מציאה" במקום ב-6000 ש"ח רק לעשר דקות הוא נמכר ב"זילזול" במחיר של כ-4000 ש"ח... והם ששו להזמין אותו בגלל המחיר "מציאה"... היום יום חמישי זה היום שבוא היא עובדת אצלנו ישר שהיא באה היא התחילה לתחקר אותי ולספר לי וכמובן לא היה לי לב להגיד לה איזה מחשב "מעולה" היא קיבלה... אז אמרתי לה שתתקשר לשם ותבקש את המפרט... והיא ביקשה אותו ולקחה את המפרט לטכנאי בעל ידע... והוא סיפר לה את האמת המרה... כעת היא פנתה אליי לעזרה... ואני פניתי אליכם... כמו שמציינת הכותרת התקציב הוא 3500-4000 ש"ח בלי הוצאות מיותרת מסך לא צריך ולא מדפסת... המחשב מיועד בעיקר לאינטרנט וליישומי אופיס בשביל העבודה …

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  22. אני מחפש לקנות מחשב HTPC לסלון בחודש הקרוב בערך. ואני מתלבט בין להרכיב מפרט בעצמי ולקנות פשוט את החלקים או ללכת על מחשב ייעודי. המחשב היעודי שהכי קסם לי ביינתים זה: ASUS Eee Box EB1501P הוא עולה ב newegg 520$ ויהיה לי איך להביא אותו משם. הנה לינק לאתר שלהם: http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16883220050 יש לי היום את ה Eee 1005ha וטפו טפו טפו אין על האמינות שלו. אני מאמין שבמחיר שלו אני אצליח לקנות מחשב יותר חזק השאלה אם כדאי לי ? ומה אני מפסיד מכך שאני לוקח את המחשב הזה ? תודה

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by HADARY99,

1.התקציב המקסימאלי הוא - 3000 ש"ח א.לנסות לחסוך בתקציב ב. ללא חריגה מהתקציב 2. משחקים ברמה גבוהה המשחקים הישוחקו על המחשב הם- Battlefield 4 Battlefield 3 Call of Duty ghosts and Gta להגדרות גרפיות גבוהות. 3. אין צורך בציוד היקפי 4.לא צריך לכלול מסך במפרט. 5. שקט בסולם 1-10 הוא 6 6.לא יודע מה זה Oc... 7. ללא צורך במערכת הפעלה 8. חנות מועדפת- אייבורי\KSP אזור מגורים- ירושלים 9. HDMI USB וכל הדברים החשובים ששכחתי 10.כנראה שלא יתוכנן שדרוג בעתיד אולי שדרוגים קטנים כמו- החלפת כרטיס מסך וכו... תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  24. האם יש תמורה טובה יותר לכסף מהדגם שאציג למטה? אני יכול לרכוש את הדגם הנ"ל מחו"ל, עד לבית, בעלות של 6000. וזה המפרט שלו: ASUS TUF Gaming F17 Gaming Laptop, 17.3” 144Hz Full HD IPS-Type, Intel Core i7-11800H Processor, GeForce RTX 3060 , 16GB DDR4, 1TB PCIe SSD, Gigabit Wi-Fi 6, Windows 10 Home בעקרון, אני מחפש מחשב חזק. לא מחפש לחסוך בתקציב. להשקיע כמעט את כולו. רוצה מחשב לשנים קדימה. עם תקנים חדשים וכדומה. מעבר לרצונות שלי- אני לא מבין במעבדים, דורות, מה ההבדל בין AMD לאינטל. לכן פונה אליכם בבקשה. איזה מחשב הייתם רוכשים אם הייתם במקומי? הייעוד הוא תכנות. שיהיה חזק. המחשב שהצגתי למעלה מיועד …

דיונים חדשים בפורומים