ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,381 דיונים בפורום זה
-
המחשב מיועד למשחקים ותוכנות עיצוב ותלת מימד באופן שווה. לא OC בזמן הקרוב, אולי בעתיד. איך (אם) אפשר לשפר ולהישאר באותו מחיר בעירך? CPU : AMD Athlon XP 2800+ Barton (512K, 333 Mhz) Tray CPU [ ¤ 936.64 ] 1 Motherboards for AMD : Epox 8RDA3+ NVIDIA nForce2 Motherboard (DDR400, AGP8X,5.1 Dolby Sound, S-ATA, 1394, Dual LAN, USB 2) [ ¤ 611.1 ] 1 Memory : DDR-RAM 512MB 3200 Samsung Original Memory [ ¤ 514.01 ] 1 CPU Cooling : Spire WhisperRock IV CPU Cooler for AMD [ ¤ 88.99 ] 1 Hard Discs : Seagate 80GB 7200 rpm 8MB Buffer Serial ATA HDD [ ¤ 548.28 ] 1 Video Cards : Sapphire Atlantis Radeon 9600XT 128MB DDR DVI Retail Video Card [ ¤ 1085.13 ] 1 Floppy : Teac …
-
- 9 תגובות
- 981 צפיות
-
-
דרוש מחשב אחד ללא CD או צורב ללא מסך לא חשוב INTEL או AMD הצעות יתקבלו בברכה. 8)
-
- 6 תגובות
- 981 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש ברשותי לפטופ LENOVO T400, ויש לו מטען של 20 וולט שיכול לספק 4.5 אמפר (כך כתוב על מטען). האם ניתן להשתמש במטען שנותן 20 וולט ורק 3.5 אמפר, או שזה יגרום נזק?
-
- 3 תגובות
- 981 צפיות
-
-
שלום לכולם, אבקש את המלצתכם בקניית מחשב גיימינג שנע בין המחירים 9000-8000. הקנייה כמובן תתבצע בארץ ולא בחו"ל. חקרתי את הנושא כבר רבות מכל הכיוונים (כרטיס מסך, מעבד וכו' וכו') אני מאוד מעוניין לשמוע את דעתכם. תודה מראש לעוזרים! (:
-
- 0 תגובות
- 981 צפיות
-
-
מתלבט לגבי הדגם של HP pavilion dv6-1140 להלן עיקר המפרט: מעבד:Intel® Core 2 Duo Processor T6400 2 ג'יגה הרץ זיכרון:2048 MB תומך עד 8 דיסק:250 GB מסך:High Definition HP Brightview Display בגודל 15.6 אינץ' באלכסון 1,366 x 768 כ.מסך:ATI Mobility Radeon HD 4530 זיכרון גרפי:כולל של עד 1,278 MB עם זיכרון ייעודי של 512 MB רציתי לדעת למה בדיוק הכרטיס מסך מקביל בסדרה של Nvidia ואם זה יוכל להריץ משחקים (לא מטורפים ולא לגיימרים סתם לשחק כשמשעמם) נניח כמו NFS UNDERGROUND או CALL OF DUTY 5 ואם לא מה הגורם העיקרי שמונע ממנו להריץ(כ.מסך או זיכרון וכו')? תודה [br]פורסם בתאריך: 7.05.2009 בשעה 19:43:54 שלום מיכאל ותודה על התגובהרק שאני מחפש או HP או TOSHIBA ןהאמת אחד המקומות…
-
- 3 תגובות
- 981 צפיות
-
-
שלום, ברצוני לדעת בכמה אפשר למכור כרטיס GIGABYTE GTX 560 TI , הכרטיס נקנה לפני קצת פחות משלוש שנים אולם לא נעשה בו שימוש מאסיבי, הוא מגיע עם האריזה המקורית. תודה.
-
- 1 תגובה
- 981 צפיות
- 1 follower
-
-
כותרת אני מבקש שהמפרט יהיה טוב להפעלת משחקים כבדים וחדשים כמו דום 3 משחקי 08 GTA ואלה תודה מראש אפשר לחרוג קצת
-
- 19 תגובות
- 981 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? בסביבות ה-6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כולו ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף לא לחרוג, רק אם זה שווה אז זה (בערך 200 שקל, משו כזה) 2. מה שימושי המחשב ? משחקים חדשים וכבדים גראפית (כמו BF3, CRYSIS 3 וכו') ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF3, CRYSIS 3, MASS EFFECT 3 וכו'. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות (מקסימליות) 3. האם יש צורך בציוד הקפי? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא צריך מארז (אני קונה Fractal D…
-
- 1 תגובה
- 981 צפיות
-
-
היי, המחשב שלי (פנטיום 3) כבר במצב גסיסה ואני רוצה לקנות מחשב חדש. אני חייל, ולא נמצא הרבה בבית אבל עדיין יש צורך במחשב חדש לשאר בני המשפחה וגם בשבילי כשיהיו לי יציאות טובות יותר הביתה בעתיד. השימושים העיקריים למחשב נכון לעכשיו הם בעיקר לאינטרנט אך בעתיד כשיהיה לי יותר זמן פנוי אני רוצה גם לשחק במשחקים כמו HL2 ו-DOOM3 וגם קידוד Xvid. התוכנית המקורית שלי למחשב היתה: AMD ATHLON 64 3000+ BOX 939PIN 990 ¤ 1 GIGABYTE GA-K8NF-9 NFORCE4 695 ¤ 1 ADATA DDR 512MB 400MHZ 480 ¤ 1 WD 80/7200 SATA 8MB 405 ¤ 1 GIGABYTE 6600GT 128MB PCI-EXPRESS 1190 ¤ 1 כונן דיסקטים 1.44 50 ¤ 1 A-top Armor Gaming Case 400W Silver 350 ¤ 1 סה"כ 4160????¤ אך כעת עלתה לי תוכנית חלופית שתחסוך לי בכסף ו…
-
- 13 תגובות
- 981 צפיות
-
-
שלום רציתי שתעזרו לי בקשה למצוא איפה קונים שרת אם זה חלק מסויים ???
-
- 1 תגובה
- 981 צפיות
-
-
דגם MQ6M3RK/A מול דגם MM6V3RK/A שניהם אותו גודל כמעט אותו מחיר רק ראיתי שיש הבדל בין המעבדים מה ההבדל בין המעבדים? מי יותר חזק? יש עוד הבדלים שחשוב שאדע?
-
- 4 תגובות
- 981 צפיות
- 1 follower
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 ש''ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם משהו עומד בדרישות בפחות כסף - אז עדיף ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש''ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? סטודנט להנדסת תוכנה, מתחיל שנה שלישית. מניח שבעיקר תכנות עם Android Studio, Eclipse, Atom וVMWare בשביל אובנטו מידי פעם + משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - Dark Souls 3, NBA 2K18 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לצ…
-
- 2 תגובות
- 981 צפיות
-
-
היי, 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500, ניתן לרכישה גם באילת ככה שבמידה והחנות נמצאת באילת אפשר גם ב 3000. (בונה על קיזוז מעמ). א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כל התקציב. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן לחרוג. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר עבודה משרדית (אופיס , אינטרנט וכו'). סטודנט למטרת לימודים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מ…
-
- 0 תגובות
- 981 צפיות
-
-
טוב אז כבר פתחתי דיון לגבי לפטופ שאפשר יהיה לשחק בו סימס 4, אבל אנשים מסביב שיגעו אותי ואמרו לי שלפטופ זה לא רעיון טוב (בגלל הסוללה שתיטחן מהמשחק הממושך) ושכדאי מחשב נייח (גם בשביל הנוחות). אז אשמח לעזרה שוב לגבי התאמת מחשב, והפעם גם את המלצתכם אם כדאי נייח או נייד. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בגדול זה יהיה מחשב שישמש אותי לשחק סימס 4 וגם לצלם סרטונים ולערוך אותם (סרטוני הדרכה של המשחק עצמו), אבל גם משמש לאינטרנט, פייסבוק, יוטיוב. לא משהו מיוחד חוץ מזה. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? …
-
- 0 תגובות
- 981 צפיות
-
-
intel 1.6 256 RDRAM HD 40 mag 770fs מארז רגיל ספק 500 geforce 2 200mx MSI (לא ידוע ) וזהו נירא לי .... כמה אני יכול לקבל עליו .?? נ.ב אני מקווה יותר מ 1.90 אני רוצה לקנות גלידה במקדונלדס
-
- 7 תגובות
- 981 צפיות
-
-
חברים שלום, אז בשעה טובה ומוצלחת קניתי את הנייד. הבעיה היחידה שהדיסק שגיע מכיל דרייברים רק לויסטה, וגם באינטרנט לא מצאתי דרייברים לXP. מישהו יכול לעזור???
-
- 2 תגובות
- 981 צפיות
-
-
זה אפשרי לחבר MSI WIND לטלויזיה לטלויזיה יש רק את החיבורים אדום צהוב לבן
-
- 1 תגובה
- 981 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3,500 (לא כולל מעבד, כולל מסך) א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מסחר יומי בבורסה (ריבוי משימות, אפשרות חיבור של 3 מסכים), עריכת תמונות ווידאו , תכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פרמייר,פוטושופ,פינקל וכו' -תדיר (תחביב) תוכנות עזר למסחר - כבד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות ג…
-
- 9 תגובות
- 981 צפיות
-
-
אהלן קראתי את הנושא הדביק שמדבר על הנושא הזה, אבל אני רוצה לוודא ב1000%. כשאני מביא לפטופ מארה"ב לישראל, בנוסף למתאם של התקע, צריך גם שנאי שיווסת את המתח מ110V ל220V, נכון?
-
- 4 תגובות
- 981 צפיות
-
-
המחשב נועד לשימוש עצמי לבין היתר - משרדי, אינטרנט, ומשחקים (לא הכבדים) אני רוצה שתגידו לי דעתכם על המפרט, מה לשנות, מה לא לשנות והאם הבחירה טובה. תודה! מעבד: Intel Core 2 Duo E8400 Box 1333Mhz s775 903¤ www.gibornet.co.il לוח אם: Gigabyte GAP35CDS3R 1333 Mhz DDR 2,3 532¤ www.gibornet.co.il זכרונות: OCZ DDR2 4096MB 800MHZ CL5 (2x2048) 385¤ www.noacomp.co.il כרטיס מסך: Gigabyte nVIDIA GeForce 8600GT 512MB PCIe 454¤ www.ivory.co.il דיסק קשיח: Western Digital 320GB WD3200AAKS 16MB Buffer 289¤ www.ivory.co.il צורב: LG GH20N S10 DVD 109¤ www.ivory.co.il מקלדת+עכבר: Microsoft Wireless Optical Desktop 1000 138¤ www.ivory.co.il מארז: Antec Sona…
-
- 13 תגובות
- 981 צפיות
-
-
אני מחפש מחשב ברמה טובה אני לא גייימר מטורף שישמש אותי ללימודים,אינטרנט,סרטים,אופיס,וורד והכי חשוב שפוטושופ יעבוד ממש טוב כי אני מעצב הזמנות. בעיקרון אני לא כל כך מבין אבל חשוב שיהיה מסך טוב לא משנה כל כך הגודל שיראו ברמה,בין 13- 15.4 חשוב מאוד שיבוא עם מערכת הפעלה כי אני דיי מסתבך עם הדברים האלה לבד. 2ג'יגה זיכרון ואיכות שמע ברמה טובה,אני גם צריך שיהיה בבית וגם דיי נייד ממקום למקום כל השאר אני יתפשר. הציעו לי חברים כמה חברות ואני לא כל כך יודע מה טוב לשימושים שלי ומה לא אז אני ישמח להמלצותיכם. אם יש הצעות של מחשבים ממש איכותיים אז אני גם יחרוג קצת בתקציב רק אם זה ממש משתלם. בתודה מראש איתי
-
- 13 תגובות
- 981 צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש מחשב נייד חדש לצרכי עבודה (העבודה משלמת, כמובן.. ) * מטרות המחשב? - השימושים העיקריים הם בעיקר תכנות, בסיסי נתונים והרצת מספר מכונות וירטואליות במקביל (קרי לפחות 8 גיגה זכרון, רצוי יותר, לפחות מעבד i5). * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? לא מאוד משנה - 14 צריך להיות בסדר אבל גם יותר או פחות בא בחשבון. * רזולוציית המסך? ממש לא משנה. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? לא * משקל רצוי? עדיף מחשב קל יחסית (מסתובב איתו הרבה) אבל זה לא קריטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך? זה יהיה נחמד אם כן, אבל לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...) - רצוי יציאת VGA או כל פתרון …
-
- 0 תגובות
- 981 צפיות
-
-
שלום לכולם ! חשבתי על המפרט הזה: Intel Core 2 Duo E4500 2.2GHz 2Mb Box 685 ש"ח http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=18258 Gigabyte GA-945PLM-S2 INTEL 945PL LGA 775 322 ש"ח http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=16011 SuperTalent 1GB Kit DDR2 800Mhz PC6400 4-4-3-8 T800UX1GC4 310 ש"ח http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=18902 Sapphire ATI RADEON X1650 256 mb DDR2 PCI-E Retail 440 ש"ח http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=16905 Western Digital 160GB 3.5 7200Rpm 8Mb Buffer SATA II WD1600AAJS 285 ש"ח http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=16258 Pioneer DVD+-RW x18 DVR-112DSV Silver 177 ש"ח http:/…
-
- 9 תגובות
- 981 צפיות
-
-
שלום כולם, אני רוצה לקנות מחשב חדש לצרכי עבודה. אני מוכן להשקיע עד 6,000 ש"ח ויש לי חבר'ה שמגיעים מארה"ב כל הזמן אז אני יכול לשלוח איתם או לקנות בארץ. על המחשב אני מתכנת קצת, עושה גרפיקה קצת (שום דבר מורכב במיוחד, רק עבודות פוטושופ פשוטות), ענייני אופיס, אינטרנט וצפייה בסרטים. חשוב לי שהמחשב יהיה בין 13 ל-15 אינצ', מהיר, שהסוללה תחזיק הרבה זמן, ושהוא יהיה כמה שיותר קל לנשיאה. ראיתי את ה-Series 9 של סמסונג והתלהבתי, אבל נראה שהם לא מציעים אותו למכירה יותר. אשמח לקבל המלצות.
-
- 1 תגובה
- 981 צפיות
-
-
אהלן, 1. מה התקציב המקסימאלי: 1.6K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך: לנצל הכל אבל לא לחרוג. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב: אסור 2. מה שימושי המחשב : אינטרנט,מוזיקה,סרטים (כולל HD),גיימינג בקטנה (לא כ.מ מובנה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: גיימינג בקטנה. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב: הכל -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב: 17' רחב -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב: נמוך-בינוני. 3. האם יש צורך בציוד הקפי: ללא. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט: כונן קשיח. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10: 8 כל עוד זה לא מכביד על התקציב במידה ניכרת. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC): עם הזמן קל-בינוני 7. האם האם …
-
- 8 תגובות
- 981 צפיות
-