עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by Judas Iscariot,

אני זקוק לסוללה חדשה ל w530 שלי (המחשב מתריע שצריך להחליף אותה, וכאשר הוא לא מחובר לחשמל הסוללה נגמרת תוך שעה+-). מצאתי את הסוללה הבאה: http://www.ebay.com/itm/Lenovo-T410-Akku-NEU-T430-T420-T510-W510-L410-L510-T530-W530-Batterie-Battery-/231391918434?pt=DE_Technik_Computerzubeh%C3%B6r_Notebook_Akkus&hash=item35e0087962 כאשר באתר של לנובו עצמה כל הסוללות(ויש כמה דגמים שאני לא מצליח להבדיל ביניהם כ"כ, גם עם אותו מספר תאים...) מתחילות רק ב-200 דולר... מה דעתכם, אפשר לקנות את הסוללה מebay או שהמחיר הנמוך "חשוד" מדי? ואם לא משם, אז מאיפה וכמה זה אמור לעלות?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  2. שלום, אני צריך מפרט למחשב שישמש כמעט בלעדית למשחקים כבדים, התקציב הוא 8000 ש"ח, אין צורך במסך (ירכש בנפרד) או ציוד הקפי (כבר נמצא ברובו). נקודות להתחייחסות: - כרגע לא מתוכנן OC. אשמח אם תהיה את האפשרות בעתיד אבל זה לא קריטי. - אין צורך בכוננים אופטיים - דיסק קשיח יכול להיות קטן נפח (אבל זריז). יכיל רק מערכת הפעלה והתקנות של משחקים עצמם כך ש 250-300GB בהחלט יספיקו - המחשב יעבוד עם מסך 24" ברזולוציה 1900x1200 ומצופה שיריץ משחקים עדכניים בהגדרות הכי טובות שאפשר. - חשוב שהמארז והספק יהיו שקטים. עדיף שלמארז תהיה אפשרות לווסת את מהירות המאווררים לפי הצורך בפועל. - ממש לא אכפת לי עיצוב של המארז או הצבעים שלו - אם אפשר להכניס בתקציב מעבד I7 וכרטיס מסך GTX285, רצוי, עדיף…

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by saarxee,

המפרט הבא, תקציב של 2300: http://www.tms.co.il/preview/spec/exqd1jby אין מסך FHD, איך IV יעבוד בו? וסימס יפעל ממש חלק, נכון? לא צריך קשיח... תודה.

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by reuven61,

[TABLE=width: 100%] [TR] [TD=width: 10%]MB75MAE33[/TD] [TD=width: 45%]MSI B75MA-E33 for 1155 Sata3/Usb 3.0[/TD] [TD=width: 10%, align: center]1[/TD] [TD=width: 10%, align: center]₪283[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 10%]G2030T[/TD] [TD=width: 45%]Intel Ivy Bridge Dual-Core Pentium G2030 3.0Ghz 3MB Tray[/TD] [TD=width: 10%, align: center]1[/TD] [TD=width: 10%, align: center]₪258[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 10%]D34G1600CR[/TD] [TD=width: 45%]Crucial 4GB DDR3 1600Mhz 1.5V CL11 - בקניית מחשב חדש בלבד[/TD] [TD=width: 10%, align: center]1[/TD] [TD=width: 10%, align: center]₪177[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 10%]E41759-002[/TD] [TD=width: 45%]Intel Original LGA1155-1150 ליבת נחושת - עד 9…

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by d1a1n0,

אהלן, דרוש מיפרט מחשב המיועד למשחקים בלבד. אין צורך במסך. למחשב יהיה מחובר מסך בגודל 22/24 . אין צורך בציוד מקיף. שקט חשוב, שלא יהיה סופר שקט אבל שלא יהיה טרקטור בחדר. אין צורך באיזה מארז יפה, משהו פשוט ופרקטי. אין צורך לכלול במחיר את ההרכבה של המחשב. חייב להיות INTEL. אם חייב לעלות לכיוון ה-4K, אפשרי, אבל מעדיף ב-3.5 . תודה רבה לעוזרים

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by diablo4u,

שלום לכולם, קצת ארוך אבל דרוש לתיאור הבעיה. יש לי את dell xps 1640 כבר שנה. והוא באמת מחשב מצוין. windows 7 64bit pro הבעיה היא שבשבועיים האחרונים כל משחק שאני משחק עובד טוב למשך 5 - 10 דקות ואז המחשב פשוט הופך לעגלה ברמה של fps 1 לרבע שעה. הדברים שביצעתי במחשב בזמן הקרוב לתחילת הבעיה: התקנתי steam וstarfraft 2. התקנה של המשחק dragon age. התקנה מחדש של mw2. (שהוא בזמנו כבר עבד מצוין על הגדרות הכי גבוהות). בחרתי לציין את זה כי קראתי בחלק מהפורומים שsteam או הdragon age גורמים לתופעה של memory leak. ידוע לכם? דברים שעשיתי לתיקון הבעיה: הורדתי והרצתי את התוכנות הבאות mem turbo 4, reg cleaner, smart defrag, spyware clean היה נדמה לי שהmem turbo פתר חלקית את הבעיה שהוא פשוט פ…

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by 888,

ÞâÑÓÙ AMD Price Units Total Athlon" 64 3500+ (S-939) 1640 1 1640 ÖÛèÕàÕê DDR 400 Price Units Total 512MB A-DATA 400 2 800 ÓÙáçÙÝ çéÙ×ÙÝ WESTERN DIGITAL Price Units Total 80 GB 7200 ATA-100 (8MB) 360 1 360 æÕèÑÙÝ DVD Recorders Price Units Total NEC 3500A DVD±RW x16 Dual x2 370 1 370 ÞÐèÖÙÝ Price Units Total ATX FullTower Supertalent alum. 450 1 450 ÞÐèÖÙÝ Power Supply Price Units Total HEC 475W (True Watts) 380 1 380 Total price 4000 ¤ + כרטיס מסך 6800GT של ליטק + NFORCE 4 SLI המיפרט הוא למשיחקים כבדים

8. מה עדיף לבנות מפרט או לקנות מחשב שכבר מורכב?ולמה?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by thomasron115,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך במה שאפשר. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מחשב ייעודי לFlight Simulator X יחד עם שימוש סטנדרטי באינטרנט, אופיס וכו'. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Flight Simulator X -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/ג…

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  10. לפני קניייתה ואני כמעט סגור כבר רק חייב את הדעה שלכם: MSI M662 http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=292 (דגש על מצלמה ואביזרים במתנה) או HP PAVILION DV6126EA http://www.ctm.co.il/product.asp?id=728 שניהם ממש אותם מאפיינים הקטע שנעצרתי על MSI כי מקבלים מצלמה מובנת 1.3M שזה מכובד ונחמד ומתנות כמו תיק לנייד ועכבר ועוד כמה... מה אתם אומרים MSI או HP עד הסוף? נ.ב המחשב הוא למולטימידיה:סרטים מוזיקה אינטרנט ומשחקונים לא כבדים...

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  11. http://up43.siz.co.il/up3/m2mby0jymyjd.bmp , מה אתם אומרים ? הוא לשימוש משחקים ואני צריך אותו לטטו ארוך בגלל זה לקחתי מעבד 4 ליבות , ולקחתי לוח-אם CF לעתיד וספק כוח שיחזיק אותו בבקשה אל תשגעו אותי שאני ירד ל E8400 , כי אני לא ארד שוב כי אני מסתכל קצת על העתיד. אני רק בגלל דבר אחד מתלבט, בגלל ה 512 MB של הכרטיס מסך , אני לוקח מסך 20 אינץ וחלק אומרים ש512 MB זה מספיק לכרטיס מסך ואם אני אקח יותר הוא לא יהיה מנוצל. אבל חלק אומרים שבעתיד ידרשו המשחקים ידרשו 1GB , ואפילו עכשיו GTA IV דורש. Resolution : 1680 x 1050 (WSXGA( זה הרזולוצייה של המסך שאני קונה , אז על כמה אני צריך לשחק המשחק כמו COD5 ? מה ההאפשרות[הרזולוצייה] הכי קרובה למסך הזה? ולפי זה כמה אני צריך לקחת? בקיצור אני …

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  12. אני יוצא לטיול ארוך ומחפש מחשב נייד ,קל משקל במיוחד ,שלא יעלה על 1.2-1 ק"ג. מיועד בעיקר לצרכי תקשורת אינטרנט,איחסון מפות,תצלומי אויר,תמונות,סרטי וידאו,קבצי אופיס. נדרשת סוללה מאריכת שעות,מצלמה ומיקרופון,העלאה מהירה של הישומים ממצב כיבוי,ואמצעי אבטחה ,דוגמאת קורא טביעת אצבע של hp (לא מחייב). המחשב ינשא בתוך תרמיל גב לטרקים ארוכים של מס' ימים,כ-15-20 ק"מ כל טרק.(אפשרות הטענה כמעט כל ערב). כמובן מחשב מחברה אמינה ומוכרת. תקציב של עד 11 אלף ש"ח. תודה.

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  13. אז ככה, בניתי מפרט חסכוני ככל הניתן לגיימינג כבד. שימו לב שבחרתי במארז הזול ביותר כדי שאוכל להשקיע יותר בכרטיס המסך. האם 500W זה מספיק? המארז יעמוד בדרישות? מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Quad-Core i5 3330 3.0Ghz 6MB Tray כמות: 1 - מחיר: ₪782 קירור למעבד: Intel Original LGA1155-1150 ליבת נחושת - עד 95W כמות: 1 - מחיר: ₪44 לוח אם: MSI B75MA-E33 for 1155 Sata3/Usb 3.0 - בקניית מחשב חדש בלבד! כמות: 1 - מחיר: ₪239 מארז: Mustiff Q3335-A11 PSU 500 כמות: 1 - מחיר: ₪152 זיכרון: Crucial 8GB DDR3 1600Mhz 1.5V CL11 - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪295 כרטיס מסך: Sparkle Geforce GTX760 2GB RETAIL - בקניית מחשב חדש כמות:…

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  14. Started by vipersh,

המחשב מיועד למשחקים בלבד, הוא כן מתוכנן OC (אחרי השדרוג) אני רוצה לשדרג את המעבד, כ. מסך, לוח אם, ואם ישאר כסף אז גם את המארז.... אהבתי גם את המארז NZXT Alpha Black, איך הוא? המפרט זה המפרט שאתם רואים בצד, היום המסך שלי הוא 19, אבל בעתיד אני מתכנן לשדרג ליותר גדול אז אני רוצה שתהיה לי את האפשרות לעשות CF הנה מפרט שחשבתי עליו, מה דעתכם? Intel Core 2 Duo Processor E8400 3GHz 1333MHz 6MB BOX ₪829 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1163 Connect3d Radeon HD4850 512MB DDR3 PCIe ₪920 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1221 NZXT APOLLO BLACK NO PSU ₪330 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=183 Gigabyte GA-X48DS5 X48 Chipset DDR2 LGA775 Intel CPU ₪1…

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by Zmurge,

חיפשתי באינטרנט מלא ולא מצאתי שום חנות... יש בכלל אפשרות לקנות אותו בארץ? או חנות מחול שעושה משלוחים לארץ? מדובר במחשב הנייד הזה: http://www.lenovo.com/products/us/laptop/ideapad/y-series/y580/

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by AviBsH,

מפרט מחשב בכ6.5K למשחקים לא כולל צייוד היקיפי לא עושה OC רצוי כ.מסך DX10

• 15 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by ariston10,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4000 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים כמו Call of Duty\GTA V ותוכנות עריכה, אפטר אפקט,פרימייר\פוטושופ 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? כמה שיותר שקט 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא …

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  18. שלום לכולם, יש לי בעיה ואני בהתלבתות בקשר למיפרט מחשב טוב. הציוד ההקפי שלי הוא: LogiTech G5 LogiTech G15 ואני מטכוון לקנות מסך DELL 2408WFP המיפרט שלי פעם האחרונה שבניתי אותו היה מעבד: intel core 2 Quad Q9300 קירור: thermaltake V1 לוח אם: עדיין לא מצתי זיכרון: DDR2 4GB 2*2048MB PC6400 חברה כרגע לא ידוע דיסק קשיח: 500GB SATA2 של SEGATE מארז: Antec p182 ספק כוח: thermaltake 650W FOUR RAILS כרטיס מסך (פה ההתלבתות הגדולה) כרגע: Sapphire Radeon HD3870 X2 1GB * 2 במוד של CROSSFIREX אשמח לתגובתכם.

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  19. אחרי שלפני חצי שנה התחדשתי במסך אסוס 279 (1440p 165hz) , והמתנתי בסבלנות עם ה1070 שלי עד שיגיעו הכרטיסים החדשים ,הגיע הזמן להתחדש במחשב חדש,שינצל טוב את המסך רק מה? ,אני מבצד שאוהב להנות ,פחות מהצד שבין בבחירת חומרה ,ואין לי רצון לעשות טעויות שאני משקיע סכום כזה. אז אני זקוק לעזרה שלכם כאמור התקציב הוא 11k מקסימום, נטו למחשב ,ללא ציוד היקפי או מערכת הפעלה, (אין חשיבות לרעש של המחשב,אבל אם אפשר שקט אז למה לא) אל תרגישו חובה להגיע לסכום הזה כי זה התקציב שרשמתי ,אשמח לשלם גם פחות מזה אז כמו שרשמתי ,השימוש הוא עבור גיימינג ב1440p,במטרה להגיע כמה שיותר קרוב ל165 fps . התקציב לא כולל כונן , יש לי evo 860 1tb שאני יעביר למח…

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  20. * מטרות המחשב? אינטרנט, משחקים , אופיס , צפיה בסרטים * גודל המסך?15.6 15.4 לא משנה מט או מבריק * רזולוציית המסך? הטוב ביותר שאפשר במחיר * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין דרישה מיוחדת * משקל רצוי? לא כבד * האם נדרש זמן סוללה ארוך?כמה שניתן * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? אין צורך * Bluetooth? עדיף * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500 GB * כונן אופטי? לא חייב כונן אופטי * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? אין צורך * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? אין צורך * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? ללא מערכת הפעלה * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? אמינה ביותר מבחינת איכות

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by tzay,

ביקשתי עזרה בשבוע שעבר לגבי מחשב נייד לסטודנט (תודה ל- chevy על העזרה) אבל עכשיו אני מעלה את הבקשה שוב כי שיניתי קצת את הדרישות. פרמטר חשוב מאוד עבורי היה מקלדת נומרית אבל אני מבין שזה מצמצם את האפשרויות למחשב "15.6, כבד יותר ומסורבל. מצאתי פתרון למקלדת הנומרית (ראיתי שיש כזו שמתחברת ב- usb) כך שכרגע זה לא מהווה מגבלה. אשמח להמלצות לפי המפרט המעודכן הבא: מטרות המחשב? לימודים (בעיקר אופיס למיניהן) ואינטרנט (גלישה וצפייה בטלוויזיה). יחד עם זאת, שיישאר רלוונטי לאורך זמן. מחיר? עדיף סביב 2,000 ש"ח (אפשר עד 2,500 ש"ח). גודל וציפוי המסך? "14. דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? עכשיו כבר אין. משקל רצוי? עד 2kg.האם נדרש זמן סוללה ארוך? ממוצע עשוי להספיק. כונן קשיח? ממוצע עשוי להספיק.…

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by SyRenity,

מה אתם אומרים על הנייד הזה? http://www.toshibadirect.com/td/b2c/cdetland.to?poid=2000099418&src=MAKX&cm_mmc=Affiliates-_-Linkshare&siteID=lw9MynSeamY-K5ncfIGkr855Mjhmlt81Ww&siteID=lw9MynSeamY-GGgEo2t_mxY_z4NgDO9HyA יכולים להביא לי אותו מחול.

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  23. שלום אני צריך מפרט לשימוש של אינטרנט , סרטים, מוסיקה, WORD וקצת משחקים אני צריך עזרה בבחירת המעבד ( שיהיה של אינטל) והלוח אם ( שיהיה של אסוס) צריך שיהיה כרטיס קול ורשת מובנים כרטיס מסך אני צריך בשביל משחקים כמו פיפא לא רציניים יותר מזה...( של 256 מגה או 128 לפי מה שאתם מבינים) כל השאר אני כבר יודע לבד מה לבחור. תודה לעוזרים.

• 15 תגובות
    • 1k צפיות
  24. שלום לכם... החלטתי להשדרג את המחשב הישן לחדש... הנה המפרט : מעבד - intel pentium 4 2.4C Ghz 800Mhz 512K Box לוח האם - Abit IS7-E Intel 865E Motherboard זיכרון - TwinMos 256MB 400Mhz PC 3200 DDR ואני לא יודע איזה מארז כדאי לי ? אני לא רוצה משוכלל אלא טובה מאד מארז אלמוניום במחיר עד 400 ש"ח בערך. כמובן גם עיצוב מרשים. יש לך המלצות ? :-\ אני חשבתי על מארז COMPUCASE-HEC Super Midi Tower CI-6920 Front UBS 300W Case ??? מה אתם אומרים ? האם אני צריך לקנות עוד מאווררים ? בשביל למארז ? או מה ? תעזרו לי... תודה רבה , מצפה לתשובתכם...

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by DannyK92,

שלום, לפני שנתיים ו-4 חודשים קניתי לעצמי מחשב לגיימינג, עכשיו כש-watch dogs מתקרב (והדרישות שלו די גבוהות) החלטתי לשדרג אותו קצת עם כרטיס מסך חדש (עדיף של NVIDIA) ואולי גם תוספת RAM. המפרט שלי הוא: - לוח אם: INTEL Cold Lake ATX DDR3 - מעבד: INTEL Core i5-2500 3.30Ghz - זיכרון: KINGSTON 4GB 1600MHz DDR3 x2 - כרטיס מסך: GainWard GTX560Ti 1G DDR5 - מארז (אם זה רלוונטי): COUGAR-Compucas Midi ATX - ספק כוח: AcBel 750W IPOWER - תודה מראש על העזרה

• 5 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים