עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by penny1,

שלום לכולם, האם קיים בארץ אולם תצוגה למחשבים ניידים של סמסונג? מאוד הייתי רוצה להתרשם פיזית ממספר דגמים (מעבר למה שיש בבאג) לא הצלחתי למצוא באינטרנט שום תיעוד או עדות לכך שקיים כזה למעט איזה כתובת ישנה באיזור תעשיה הרצליה. האם מישהו מכיר כזה דבר? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  2. לא חשוב איזה חברה, כל עוד יש לו דריברים לxp. בעל כרטיס מסך סביר למשחקים. היתר די גמיש.. תודה מראש לעוזרים.

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  3. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3700 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת סאונד, עריכת ווידאו, משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תדיר cubase, avid ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. WoW- חשוב מאוד שהמחשב ישמש בריידים כבדים של 25 משתתפים ומעלה במקסימום fps, משחקים חדשים נוספים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). לא בטוח, ראו למטה ( סעיף 9) -לאילו הגדרות גרפיות מי…

4. Started by popmart,

היי חברים. כעקרון אני צריך רק לוח אם, מעבד, זכרונות. הלוח שבחרתי הוא gigabyte GA-Z97X-Gaming 7 מעבד i7 4790 זכרונות של Corsair -DDR3 1600Mhz CL9-9-9-24 יוצא לי בערך 3400 אז השארתי קצת כסף לשינויים. כל שאר החלקים כבר יש לי. אשמח לחוות דעת. תודה.

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by Gil Yaacoby,

חבר הציע לי לרכוש מחשב נייד המתאים לצרכיי ....לפטופ 5165 Dell Vostro 3591 15.6 https://www.c-data.co.il/dell-vostro-3591-156-fhdi5-1035g8gb256ssdgf-mx2303cdos3yos-עותק לי רק יש בעיה אחת ...אני רגיל/חייב את הנקודה האדומה או איך שקוראים לזה... https://www.theverge.com/platform/amp/circuitbreaker/2020/6/30/21292182/thinkpad-trackpoint-mouse-nub-button-trackpad-challenges-design-user-input הרגל מגונה מלנובו כנראה .... האם קיים דגם מקביל בלנובו עם אותם קריטריונים של דל עם הצ'ופציק של הקומקום ולמה זה קיים דווקא בדגמים היקרים יותר של לנובו ? הרי אם זה לא מוצלח לדעת לנובו למה זה קיים בדגמים היותר יקרים ? מי שמשתמש הצ'ופצי…

6. Started by as2005,

שלום לכולם ושנה טוב אני צריך עזרה בבחירת מפרט אחד מה-3 שמופיעים להלן. אשמח לשמוע הצעות \ הערות. המפרט מיועד למשחקים, ללא overclocking רציני. אופציה א': מעבד: AMD Phenom II X4 965 BOX AM3 1300 לוח אם GIGABYTE GA-MA790X-DS4 - AMD 790 CROSSFIRE - Socket AM2+ ATX 700 זכרון DDR2 4GB Dual Channel kit 2X2048MB 1066Mhz CL 5-5-5-15 370 אופציה ב': מעבד: Intel Core i7 920 (Socket LGA1366) 1320 לוח אם: Gigabyte GA-EX58-UD3R Intel Socket 1366 ATX 1100 זכרון: G Skill DDR3 3GB Triple Channel 3X1024MB Kit 1600mhz CL9 350 אופציה ג': מעבד: Intel Core i5 750 box (Socket 1156) 1051 לוח אם: Gigabyte GA-P55-UD3 750 זכרון: G Skill DDR3 3GB Triple Chann…

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  7. רציתי לשאול מה כדאי וכמה שאלות: 1.האם הפרשים בביצועים בין I5 וI7 הם גדולים?..בסופו של דבר ל7 יש 4 ליבות בדר"כ מציעים גם יותר זכרון פנימי...ההאם שווה את ההשקעה (יקנה בחול הפרשים באזור ה 200$) 2.יש לי שני דגמים שכרגע נראים טוב(לא יקנה בהכרח בחנות המוזכרת) http://www.amazon.com/HP-Pavilion-dv6-3052nr-15-6-Inch-Entertainment/dp/B003Y73P44/ref=sr_1_1?s=pc&ie=UTF8&qid=1287235461&sr=1-1 http://www.amazon.com/HP-Pavilion-dv7-4190us-17-3-Inch-Laptop/dp/B00400ORPU/ref=pd_sxp_grid_i_1_0 מה עדיף? שווה את ההפרשים בניהם? שימושים: כללי,תיכנות אתרים,סטודנט ובעיקר שיחזיק לאורך זמן

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  8. מעבד P4 2.8 1M HT 800 PRESCOTT מארז לפנטיום 4+ ידית כסוף שחור לוח אם ASUS P4P800 865PE+LAN (צ'יפסט אינטל) זיכרון DDR 400MHZ 512M (אינפיניון) דיסק קשיח SEGATE 120G S-ATA 8M צורב 52 MSI *32*52 (פנלים נשלפים) כונן 1.44 כ.מסך (GEFORCE FX5200 128 DDR(MSI כרטיס רשת 10/100 OB FRONT PANEL FOR USB+mic+spk עכבר אופטי מיקרוסופט מקלדת מולטימדיה מיקרוסופט רמקולים עגולים עם מגבר אוזנייה+ מיקרופון סה"כ 3500 ש"

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  9. עדיפות למארז יפה (-: תודה רבה!!

10. 1. מה התקציב המקסימאלי? כ4000 שח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד כ1000 שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים (בינוניים) בעיקר, תכנות וMATLAB א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). MATLAB בעיקר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. המשחק הכבד ביותר כנראה יהיה The Witcher 3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080 אם אופציה לשדרוג ל4K בעתיד -ל…

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  11. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 150 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ותכנות. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תכנות (Visual Studio,Eclipse,Netbeans וכדומה) באופן כבד. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. סטארקרפט ומשחקי FPS -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080p -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות-גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי…

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by Bentel,

מיועד לילד בן 10 קישור

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  13. SAPPHIRE Radeon X1900XT 512MB, 2xDVI, VIVO, PCI-E שני גיגה 667 של TWINMOS WD 160GB SATA II 7200RPM 8MB NEC 3550A DVD±RW x16 Dual Layer x8 Black Enermax Liberty ELT500AWT 500W HEC Compucase CI-6A21 Black and Silver ללא הספק שבא איתו לוח אם לא ידוע עדיין E6400 תגידו איך הממפרט? כל זה בערך יוצא לי כ 6500-6600

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by infer73,

שלום, יש לי תקציב של 4000 בשביל לקנות מחשב חדש, עכשיו אני לא קונה מחשב חדש לגמרי, אלא משדרג חלק מהרכיבים, עכשיו זה המפרט שיש לי כרגע: 1.9Ghz P4 לוח אם של איזה חברה מסכנה, PCPartner GeForce 4 Ti 4200 64MB 384MB DDR 266Mhz (אחד של 128 ועוד אחד של 256) המחשב אגב מיועד למשחקים השאלה זה האם בכלל כדאי לי לשדרג את הרכיבים הללו (האלה שכתבתי למעלה) או שכדאי לחכות כמה זמן (נגיד עד שיצאו כרטיסי מסך של 512 מגה או משהו)? ואם כדאי לקנות עכשיו, אז מה כדאי לי לקנות? (שוב,תקציב של 4000) תזכרו שהרכיבים שכתבתי אלה הרכיבים היחידים שאני צריך לקנות, את כל השאר (הארד דיסק,צורב וכו') אני מעביר מהמחשב הנוכחי כל עזרה תתקבל בשמחה תודה מראש

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  15. https://tms.co.il/builds/276433 גם אם ניקח קירור אוויר ( המערכת לא נותנת אותו בזמן הרכבת מפרט ) כמו זה - https://tms.co.il/nhd15 המחיר עבור מערכת מינימלית יוצא 7350 ש"ח.

16. Started by amika1,

[אני חדש בפורום והתרשמתי שיש פה מקצוענים ברמה. אני מעונין במחשב ביתי ללא מסך ומקלדת ועכבר.המחשב ישמש לגלישה ולשמיעת מוסיקה. אם אפשר להוסיף גם רמקולים ואוזניות באיכות טובה.מה אפשר לקנות הכי טוב במחיר הזה ואיפה? נ.ב רצוי מעבד AMD ברמה גבוהה

17. Started by Amiram Adi,

שלום לכולם אודה לכם מאוד אם תוכלו לעזור לי מעט ברכישת מחשב נייד...אני מתחילל ללמוד באוניברסיטה הפתוחה וזקוק למחשב נייד.אני בור בתחום ולכן צריך את עזרתכם. מטרת מחשב:שימושים בסיסיים(אופיס וגלישה)סרטים(מאיפה מומלץ להוריד סרטים באיכות טובה שלא יציפו את המחשב בבאגים)?ומוזיקה.באופן כללי אני רוצה מחשב ברמה שאינה בסיסית וחשוב לי מאוד שהמחשב יהיה מעוצב יפה או צבעוני(אדום/כתום/כחול/צבע אחר)תקציב 3500-4500במקרה שהמחשב שווה באופן יוצא דופן את המחיר אז עד 5k.גודל מסך:לא קטן מידי 13 ומעלה עדיפות ל15חיי סוללה:לפחות 5 שעות(לא סוללה חלשה)יציאות מיוחדות:HDMI(לחבר לטלויזיה)כמה יציאות usb(אפשר לחבר רמקולים?(אני מאוד אוהב לשמוע מוזיקה דרך המחשב וחשוב לי שאיכות השמע לא תהיה גרועה)מעבד:כמה שיות…

18. אני רוצה לקנות מחשב שלא יהיה אובר קיל ולחדש מחשב כול שנתיים אז החומרה אני מעדיף לא הכי חדשה אחת שהייתה בשוק לפחות חצי שנה כי אני לא אוהב דברים עם בגים ושום משחק או מערכת לא באמת יכולים לנצל אותם זה לא אפקטיבי רוצה משהוא מעולה למשחקים צריך כרטיס עם יציאה חדשה של הסונד ותמונה נראה לי הם נקראים hdmi dvi שניהם כי יש לי מקרן שמחובר לרסיבר יש לי פה מערכת רצינית ואני רוצה מחשב למשחקים מעולה שישרת אותי לשנתיים ואשמח למישהוא שממש מבין שירשום לי את זה ולא סתם דעה משהוא עם ידע כי המחשב האחרון שהיה לי היה יקר בטרוף וחסר ולא היה בו שימוש ממשי ואז היה תכנולוגיות חדשות אז בבקשה אנשים מבינים זקוק לעזרתכם מאתכם תודה שגיא

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by crik,

שלום רב, מחפש מחשב נייד לעבודות משרדיות, חשוב שיהיה קל ומהיר. * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) עבודות משרדיות, צפיה בסרטים * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 14" * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)?אין * משקל רצוי? עד 2.2 ק"ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) כן, 4 שעות לפחות *…

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by pc34,

1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: 4 nfs rivals, battlefield -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920 x 1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות כמובן אני לא מצפה לקבל מפלצת במחיר…

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by dls_f,

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחברההה שבוע טוב לכם אוקי אני רוצה לקנות נייד חדש לגיימינג ולימודים (שולי) ואני מתלבט בין 2 מחשבים כרגעעעע מחשב נייד "15.6 HP Omen 15-CE003NJ 1ZL37EA i7-7700HQ https://www.ivory.co.il/catalog.php?...e-search=1zl37 או מחשב נייד לגיימרים Asus ROG STRIX GL503VM-ED148T - צבע שחור https://ksp.co.il/?uin=43983 מי שיותר מבין שיגיד גם מה ההבדלים בעיניו מהירות מסך התחממות סוללה ( חפשתי על הדגמים הספציפיים האלה ופחות מצאתי ביקורות) מה יותר טוב מי עדיף כמובן של- OMEN יש יותר אחסון SSD וזול יותר אבל הרבה דווקא אמרו לי שהASUS יותר טוב ,תכלססס לא יודע נ.ב...... מי יודע מתי יגיע לארץ המחשבים הניידים האלה עם המעבדים הדור השמיני?!!?!?!…

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by Tamir Gefen,

נערך, לא רלוונטי

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  23. אני מעוניין לרכוש מחשב LENOVO או SONY לעיבודים גרפיים כמו CAD ו- PAINT SHOP ודימושים משרדיים אחרים. תקציב- כ5000 ש"ח. עדיפות לאיכות וקבלת שירות. מסך 15.4" לפחות. מצ"ב שתי דוגמאות מחשבים. מי מהם לדעתכם מתאים לי יותר? http://www.sonystyle.com/webapp/wcs/stores/servlet/CategoryDisplay?storeId=10151&catalogId=10551&langId=-1& categoryId=8198552921644570896&parentCategoryId=16154 ‎Lenovo 3000 N200 TY2K2IV‎ http://www.ksp.co.il/hmain.php?now_snif=kspbiyalik אם אף אחד מהמחשבים אינו מתאים, אנא כוונו אותי למוצר אחר. יש לי אפשרות לקנות מחשב בחו"ל. האם כדאי כלכלית? איך מטפלים בנושא חריצת עברית במקלדת?

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  24. שלום לכולם ושבוע טוב, אני שוקל ליקנות מחשב נייד, לשימוש משרדי, מולטימדיה, ותמיכה בויסטה כמובן. עכשיו כמה נקודות שהסקתי כחשובות לאחר שקראתי את הטיפים של נמסיס: עדיפות לאחריות ל 3 שנים, שנה אחת זה מעט מדי למוצר עדין כזה. מהירות ההארדיסק חייבת להיות לפחות 5400. וזיכרון 1GB, לא פחות ולא יותר (תקציבית זה לא מתאפשר ) קראתי חוות דעות של אנשים והרבה אנשים טוענים שהשירות לקוחות של HP מאכזב, לכן אני לאט לאט יורד מהרעיון ליקנות דגם HP חדיש ויותר בכיוון של DELL \ LENOVO. חברי הפורום בעלי מחשב נייד, תוכלו לתת לי חוות דעת שלכם על החברות הללו בבקשה ? אם היה לכם ניסיון עם שירות הלקוחות \ בעיות עם האחריות או צרות אחרות עם החברה בקשר לאמינותה, בבקשה פרטו כמובן גם אם חוויתם אמינו…

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  25. שלום לכם, המחשב שמשמש אותי היום חגג 3 שנים לא מזמן ולפי דעתי הגיע הזמן להחליפו... אני רוצה מחשב חזק וטוב שישמש אותי ל 3 שנים הבאות. הדרישות שלו הן כאלו: *שיחזיק כל משחק ברמה עולה על הדעת ומעבר (אני משחק המון). *שיהיה מהיר והשימוש בו יהיה חלק (ללא יותר מידי שעוני חול). *אין כרגע וכנראה גם לא יהיה אוברקלוק (אין צורך לבחור מוצרים שיועילו באוברקלוק). *כונן SATA של 200Gb לפחות. *אין צורך בצורב DVD או בצורב בכלל. *אין צורך בשום ציוד הקפי. זה הכל להיום... בתודה ניר

• 14 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים