עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום לכולם, רציתי לדעת אם זה אפשרי לבנות מפרט חלקי למשחקים, בתקציב של 650$~ הדרישות הם: -לוח אם -מעבד -כרטיס מסך -זיכרון -ספק כוח ללא שם רכיב אחר. אין לי שום דרישה אחרת מעבר למה שציינתי למעלה (לא שקט, OC, מ"ה וכו' וכו') במידה והתקציב לא מאפשר - אני אשמח אם תציינו את החריגה הדרושה בשביל לאפשר את זה. תודה רבה עריכה: (הוספה של מס' הערות) - אני כרגע עם מסך 22" - למחירים הזולים ביותר, תוכלו להיעזר באתר www.shopping.com (אותו דבר כמו זאפ, רק של ארה"ב)

• 12 תגובות
    • 982 צפיות
  2. Intel Pentium D 920 Dual Core 2.8Ghz 2x2Mb L2 LGA 775 Box Gigabyte GA-8I945PG Intel 945P Chipset LGA 775 Gigabyte NVIDIA GeForce 6600 PCI-E 256MB GV-NX66256DP2 Bulk KINGSTON 1GB DDR2 533 Value KVR533D2N4/1G Thermaltake BigTyphoon Cpu Cooler CL-P0114 Thermaltake 430Watt W00069 PFC Western Digital 200GB SATA II JS 8MB 7200RPM Compucase 6CS3-NPS Silver/White 4500 זה המחיר הסופי.. ורק לחלקים האלה המעבד יוצא שהוא עולה 1500 שח :] האם זה שווה זה רק למערכת הזאת בדיוק

• 10 תגובות
    • 982 צפיות
  3. אהלן, לא יודע עד כמה זה אפשרי, אבל אני מחפש ליצור מחשב ללא מאווררים... כמו כן, אני לא מתכוון להיכנס לעניין מערכות קירור המים שכן אני לא מכיר את הנושא (פחות בעייתי) ואני רוצה להשאירו חסכוני בחשמל... הייעוד של המחשב הוא בעיקר לימודי/משרדי (מידי פעם עבודה עם תוכנות סמי-כבדות כמו GIS או אוטוקאד) וכמו כן, גם צפייה ב- HD. מחיר - עד 3.5K ללא ציוד היקפי.. בתודה מראש, אסף.

• 10 תגובות
    • 982 צפיות
  4. * מטרות המחשב? עבודה משרדית (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים פה ושם * גודל המסך? 14'-13' * משקל רצוי? עד 1.8 ק"ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לפחות 3-4 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? סטנדרטי * בלוטות? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח ? 500GB ומעלה * כונן CD/DVD? צורב? עדיף שלא * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא כפי שוודאי שמתם לב, מטרות המחשב פשוטות סה"כ, מה שכן חשוב לדעתי להתמקד עליו הוא: *משקל נמוך ככל הניתן! *סוללה *עיצוב משחק תפקיד כאן... *אחריות טובה *משטח עכבר מגע גדול ונוח…

• 4 תגובות
    • 981 צפיות
  5. Started by sivany229,

שלום אני צריכה את עזרתכם, אני מעוניינת לקנות מחשב נייד לצורכי לימודים בעיקר, חשוב לי שהוא יהיה נייד (קל, דק, ולא גדול מאוד) בין 13.3-14 אינטש (פחות או יותר) אני רוצה להפעיל עליו פוטושופ ותוכנות דומות, ושהוא יצליח להחזיק אותן בלי להתקע לי ושאני אצטרך לדפוק את הראש בקיא על כל פילטר ורינדור. ושיהיה לו מסך חד וטוב (שוב. בעיקר בגלל סוג הלימודים שאני לומדת. איכות הצפיה היא בין הדברים שהכי חשובים במקצוע שלי) לא חשוב לי כונן אופטי (ולמען האמת אם זה ישפיע על המשקל והגודל אז מבחינתי שלא יהיה בכלל) התקציב שלי הוא בסביבות ה5000 שקלים. הבנתי שלנובו ודל הן שתי חברות מעולות ומאוד נמכרות כאן בארץ. האם המחשבים שלהם באמת איכותיים ברמה ניכרת מהמתחרות? אשמח מאוד לעזרתכם. הידע שלי במחשבים מ…

• 3 תגובות
    • 981 צפיות
  6. שלום לכולם, אני מעוניין לקנות מחשב חדש. התקציב שלי הוא גג 4,500 ש"ח. המחשב נועד לגיימינג, חשוב שהמפרט יכלול כונן 1TB וכונן דיסקים. אני מתלבט בין כמה מפרטים. מפרט 1: http://1pc.co.il/buildcompview.aspx?c13=4614,&c14=4032,&c15=4139,&c16=4068,&c19=4375,&c20=3562,&c22=4532,&c23=2672,&&p=false שבו יש לי כרטיס מסך של Gigabyte אבל מארז פחות טוב אם אני לא טועה, וגם בעתיד כנראה שאצטרך להוסיף עוד מאוורר למארז כי במארז יש רק מאוורר אחד. ומפרט 2: http://www.tms.co.il/preview/spec/be91s3mv שבו יש לי כרטיס מסך של MSI שלפי מה שהבנתי הוא פחות טוב ומארז וספק יותר טובים וכך בעתיד גם לא אצטרך להוסיף עוד מאווררים למארז. אם יש לכם מפרט יותר טוב לתת לי אני א…

• 4 תגובות
    • 981 צפיות
  7. Started by Dano,

הגיעו לKSP כל הדברים החדשים.. תגידו לי מבחינת החלקים אם הוא טוב... מעבדי ?AMD? Price Units Total Athlon 64 3000+ (S-939) 960 1 960 לוחות אם למעבדי ?AMD? -Nforce 4 כשייצא זכרונות? DDR 400 Price Units Total 512MB A-DATA 460 1 460 כרטיסי מסך? PINE Price Units Total xfx 6600GT 128MB DVI,TV 1320 1 1320 דיסקים קשיחים? WESTERN DIGITAL Price Units Total 80GB SATA 400 1 400 כוננים- ??1.44, CD-ROM, DVD?? FLOPPY Price Units Total Teac/SONY 1.44 40 1 40 צורבים? CD Recorders Price Units Total Lite-on 52 x 32 x 52 (kit) 190 1 190 מארזים? Price Units Total HEC Compucase CI-6A19 390 1 390 מארזים? Power Supply Price Units Total HEC 475W (True Watts) 380 1 380

• 13 תגובות
    • 981 צפיות
  8. בוקר טוב חברה, החלטתי לעשות הפתעה לאשתי ולקנות לה מחשב נייד, המחשב ישמש אותה לגלישה, סרטי 1080P ועבודה בOFFICE. להלן הדרישות הבסיסיות: * גודל המסך: בין 14"-16" * משקל רצוי:כמה שיותר נמוך * האם נדרש זמן סוללה ארוך : לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות: HDMI * בלוטות: כן * גודל מינימלי של כונן קשיח: 500 * כונן CD/DVD? צורב: כן * כונן Bluray:לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית: לא אבל עדיף לפחות 3 שנים * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה: כן אבל לא חובה * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי: לא אחד הדברים הכי חשובים לי זה העיצוב, אני רוצה ממש להביא לה יצירת אומנות לכן מקלדת מוארת עם הפרדה בין המקשים ואיזו דוגמה מיוחדת ממש מבורכים. לצערי היא חייבת כונן CD ולכן הרבה ניידים קטנים …

• 2 תגובות
    • 981 צפיות
  9. אני צריך מפרט מחשבב שיכלול לוח אם מעבד זיכרון כרטיס מסך מארז קירור למעבד אולי OC בעתיד כונן דיסקטים מאורר 120 mm משחה טרמית לחיבור הקירור כל זה עד סכום של 4500 שקלים המחשב מיועד למשחקים קידוד סרטים פוטו שופ מוזיקה.......... אלה אני לא צריך : ( בלי ארדיסק צורב סידרום די וי די מסך מקלדת עכבר רמקולים *) אם שכחתי משהו שלא כלול ברשימה של מה שאני לא צריך תוסיפו וחוץ מזה אני צריך מסך 19 אינץ של MAG במחיר טוב עד 1000 שקלל ...

• 9 תגובות
    • 981 צפיות
  10. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? אין באמת תקציב מירבי, מחפש cost effective. מוכן להוציא יותר אם באמת שווה את הכסף 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ואינטרנט 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מסך, אפשר להסתפק ב 1080P 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) יש לי קייס 3d aurora case. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא מאוד קריטי. נגיד 6 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחש…

11. היי, מחפשת מחשב נייד לפיתוח תוכנה, שימוש בתוכנות jetbrains tools & Visual studio. תקציב 5000, אפשר לחרוג מעט וכמובן שאשמח גם למשהו זול יותר. המחשב ישמש אותי בנסיעות ולכן חשוב לי מחשב קל ויכולת להרבה שעות עבודה בלי צורך בטעינה. בנוסף חשוב לי: כולל מערכת הפעלה windows 10 SSD 500 עדיפות למסך מט גודל 13-14 אינץ שקט ולא מתחמם מהר לגבי מעבד הבנתי שיספיק לי i5 וזיכרון 8GB. תקנו אותי אם אני טועה. אחריות מחשב 3 שנים בביקור בחנות המליצו לי על מחשבים מסדרת dell inspiron. אשמח גם לדעתכם האם היא עדיפה לשימוש שלי על סדרת dell latitude תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 981 צפיות
  12. אוקי, אז דרוש כונן קשיח של 250 ג'יגה, 2 ג'יגה זיכרון וצורב DVD ויש צורך גם בהרכבה. בנוסף לדרישות ההתחלתיות הללו, האם יש כרטיס מסך מובנה, שמסוגל להחזיק משחקים של היום? כלומר, אח שלי שוקל בינתיים לעבוד עם כרטיס מסך onboard ואחרי שנתיים בערך, לשים כרטיס מסך, השאלה אם זה כדאי ואם זה אפשרי להריץ משחקים של היום עם כרטיסי on board. בקשר למעבדים, אני לא בטוח שאינטל ייכנס בתקציב, אבל אם כן, אז אם אפשר לראות מפרט גם של Amd וגם של אינטל, והסבר מה עדיף מביניהם.. וצפוייה בקרוב איזשהי ירידת מחירים? וזהו.. מקווה שתוכלו לעזור לי תודה.

• 18 תגובות
    • 981 צפיות
  13. טוב אז ככה השולחני של אחי הקטן גוסס ויש לי הזדמנות לקנות לו ניד מארצות הברית ממכר שנימצא שם בגדול זה תחליף שולחני אז מסך 15+ בטריה לא חשובה כל כך מה שכן לפחות 2 גיגה זיכרון כרטיס מסך סביר (לא למשחקים אבל שיתמוך לפחות בDX10 ) מעבד סביר (לא אטום או משהו כזה חלש -אבל תקציבי נורמלי יספיק ) וכל השטויות הרגילות -בקיצור תחליף שולחני מה שכן מאוד חשוב אחריות בין לאומית שתקפה בישראל בתודה לעוזרים קרירין

14. Started by popop,

1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנסות לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)?משחקים א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה).תדיר ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? מסך לא כלול..גודלו 22 אינצ' MAG * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? משחקים כבדים קרייסס אססין קריד וכו' * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפ…

• 7 תגובות
    • 981 צפיות
  15. Started by serg90,

היי, אני מעוניין לקנות מחשב חדש שיהיה מחובר לטלוויזיה בסלון, שישומש לסרטים ומדי פעם גיימינג. הטלויזיה היא HDReady, אך משום שבהמשך תשודרג ל-4K, הייתי מעדיף כ. מסך שלא מיועד אך ורק ל-720p. לא מתכוון OC, לא צריך ציוד עקפי, מעדיף מפרט עם אפשרות לשידרוג עתידי, ולכן מתמקד בעיקר ב-AM4 שלפי הבנתי תשרוד יותר זמן מהתושבות של אינטל. התקציב בכותרת, עם נטיה לרדת במחיר כמה שאפשר (לא יותר ממה שמצורף כאן למטה), אך לא על חשבון החלפת חלקים איכותיים בג'ינרים. מבחינת המארז יש חשיבות לשקט, מאוורר ואיכותי. ברשותי כיום Antec Three Hundred שאני מבסוט ממנו מאוד ורוצה משהו דומה. כרגע זה מה שחשבתי, אשמח לשיפורים וחות דעתי: מק"ט …

• 3 תגובות
    • 981 צפיות
  16. Started by reiematza,

מעבדי אינטל Core2 Duo E6300, 1066Mhz, s775, 2x1MB Cache לוחות אם למעבדי אינטל ASUS P5LD2 Dual Core, 945P, DDR2, SATA2, PCI-E זכרונות DDR II 667 512MB Twinmos X2 דיסקים קשיחים Western Digital 250GB SATA II 7200RPM 16MB כרטיס מסך eVGA 7600GS 256MB TV, DVI, PCI-E צורבים DVD Recorders LG DVD±RW GSA-H10AB x16 Dual Layer x8 מארזים 4JA-L-DT807 ATX MIDI 500W Max Silver מחיר 4060 ¤

• 15 תגובות
    • 981 צפיות
  17. 1. מה התקציב? עד 3,300 ש"ח אבל עדיף להתקרב כמה שיותר ל-3,000. תשלום במזומן מחנות במרכז. אני לא קונה מ-KSP וגם לא מאייבורי (נמאס משירות מחורבן!) 2. מטרות המחשב? עבודות משרדיות, משחקים (דגש על GTA IV), צפיה בסרטים וקולנוע בייתי (HTPC) והורדות. 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? כרטיס טלוויזיה (לכידה). 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? הכל חוץ מציוד היקפי. 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לא במיוחד. בכרטיסי מסך הייתי מעדיף NVidia בגלל הדרייברים, אבל אני לא שולל ATI 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? חשוב לי שתהיה התאמה בין הצבעים (של הצורב והמארז לדוגמה). 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? לא, על המח…

• 10 תגובות
    • 981 צפיות
  18. Started by tal76,

שלום רב שוב סליחה על ריבוי השאלות.....ותודה מראש על ההתייחסות כמה שאלות לי אליכם: 1.יש לי מחשב נייד מסוג SONY VAIO בערך 5 שנים. בחודשים האחרונים משהו נדפק בו ונראה שיוצר כפילות בקבצים או שיוצר קיצורי דרך באוטומט, כאילו נוצרו לי שולחנות עבודה נוספים או משתמשים נוספים. כמו כן, ישנם קבצים שאני לא מוצאת בכלל או שאני מוצאת גרסה ישנה שלהם ובמיקום אחר מזה שהיו בו. הבנתי מאיש מחשבים שכנראה שהמחשב יצר שגיאה ולכן אני רואה גם קבצים שאיני אמורה לראות ושאולי מדובר בוירוס שהמחשב חטף. האם כדאי לקנות מחשב חדש במקום להתעסק עם טיפול במחשב בן 5 שנים (מה גם שבמקלדת שלו יצאו שני מקשים מהמקום אז אמנם עדיין אפשר לעבוד איתם תוך לחיצה חזקה אבל זה פחות נוח). 2.יש לי מחשב נייח נוסף בן 3 בערך. 2.…

• 1 תגובה
    • 981 צפיות
  19. שלום אני מתכנן לקנות מחשב נייד לשימוש ביתי משרדי + מעט תוכנות גרפיות ופלאש כיוון שאני חדש בתחום הניידים, ולפני שאני נכנס לעובי הקורה לגבי הרכיבים והמפרט המומלץ, רציתי ראשית לדעת האם בכלל ישנה חשיבות למותג/לחברה ששמה מוטבע על הנייד. LENOVO, DELL, HP, GIGABYTE, MSI... האם יש כאלו שנחשבים לחזקים יותר? לחלשים יותר? לאמינים יותר? לידועים כבעלי שירות לקוחות טוב יותר? מומלצים יותר או פחות? תודה עופר

• 6 תגובות
    • 981 צפיות
  20. Started by barty,

1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? את כל התקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן לחרוג. 2. מה שימושי המחשב? גיימינג כבד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF 3, COD all series, diablo 3, dota 2, max payne 3, ghost recon -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב? לא יודעת חח 23 אינץ' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? כמה שיותר גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. רק מסך גג 23 אינץ' (בתנאי שהכרטיס מסך הוא HD אז צריך מסך HD גם כן חח) 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? אין 5. עד…

• 14 תגובות
    • 981 צפיות
  21. Started by shlomi8,

אהלן, בתקופה האחרונה יש לי חשק לשחק קצת, אין ברשותי כרטיס מסך, לכן אני צריך את המלצתכם ואם בכלל כדאי להשקיע במערכת הקיימת שלי. פרטי המערכת: מעבד: AMD Athlon II X2 250 לוח: gigabyte M68MT-S2 זכרון :667 4gb ddr3 הארד דיסק: חצי טרה של משהו. כרטיס מסך מובנה בלוח כמו שאמרתי קודם. עצת המומחים, יש משהו לעשות?

22. טוב אז חבר שלי רוצה לקנות מחשב חדש בלי מסך המחשב למשחקים ויש לו 3000 שח לא יותר תנו לי מפרטים בבקשה ;D תודה

• 11 תגובות
    • 981 צפיות
  23. Started by A.Iniesta,

השאלה בכותרת חשוב שיהיה רק p4 וג'יגה ראם ולפחות 160gb [glow=red,2,300]תודה מראש![/glow]

• 10 תגובות
    • 981 צפיות
  24. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? עד 5500, אפשר לחרוג אם אין ברירה כדי לעמוד בדרישות 2. מה שימושי המחשב? עיבוד וידאו (תוכנת DaVinci resolve 16). התוכנה תעבוד לבד, לא במקביל לתכנות כבדות אחרות. חשוב שהיא תרוץ חלק, והרינדור יהיה מהיר בלי קטיעות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי? מקלדת רגילה בלבד. לא צריך עכבר או מסך. לא צריך צורב (אם עדיין מוכרים דברים כאלה) 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? לא יודע למה הכוונה ב"רכיב בסיסי". צריך מחשב שאני מחבר לחשמל ולמסך שיש לי ויכול להתחיל לעבוד מיידית. …

• 7 תגובות
    • 981 צפיות
  25. זהו, בעוד עשרה ימים אני קונה מחשב. ונעזרתי בהמלצותיכם כדי להתאים מוצר לרצונותיי. רציתי לבדוק איתכם אם יש לכם הצעות לתקציב הנוכחי. במיוחד לכרטיס הגרפי - אשמח להסבר למה בחרתם דווקא כרטיס אחד ולא אחר. הקנייה תעשה דרך הרשת אז אשמח להמלצות על חברות אמינות אם הפורום מאפשר זאת. ודבר אחרון - הייתי רוצה גם להוסיף, במחיר הנוכחי (אולי), כרטיס רשת אלחוטי (לא ראוטר). שוב, עצות בנושא יתקבלו בברכה

• 14 תגובות
    • 981 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.