עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by orwein,

1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ללא חריגה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכנות עם תוכנת Webstorm והרצת מכונות וירטואליות (1,2 במקביל) עם VMWARE א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקים חצי ישנים כמו Civilization 5 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). יש לי מסך דל 23 FHD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות עד גבו…

• 6 תגובות
    • 983 צפיות
  2. המחשב מיועד לחיילת ונועד לאינטרנט סרטים ומוזיקה ניתן להוסיף עד 2800 ש"ח מה עדיף מבין המפרטים הבאים מעבד: AMD Athlon™ II Quad Core 620 2.6GHz לוח: GA790XT-USB3 Gigabyte דיסק קשיח: Western Digital 500GB SATA2 32MB Bufferו זכרון: Kingston 2048MB DDR3 1333MHz צורב DVD LG X22 כרטיס מסך: Sapphire ATI Radeon HD4350 512MB ספק: IN-WIN Power Man 450W מארז: IN-WIN + מאורר 8 ו – 12 מערכת הפעלה W7 ואנטי וירוס סה"כ: 2660 ש"ח או המפרט הבא: מעבד: Intel® Core™ i5 650 3.2GHz לוח: H55M-D2H Gigabyte דיסק קשיח: Western Digital 500GB SATA2 32MB Bufferו זכרון: Kingston 2048MB DDR3 1333MHz צורב DVD LG X22 ספק: IN-WIN Power Man 450W מארז: IN-WIN + מאורר 8 ו – 12 מערכת הפעלה W7 ואנטי וירו…

• 4 תגובות
    • 983 צפיות
  3. דעתכם ? הדבר היחיד הוא שאולי אני אקח את הARMOR JR ולא את הFULL. וגם עכבר G5 אבל זה לא קשור [attachment deleted by admin]

• 13 תגובות
    • 983 צפיות
  4. Started by MP,

שלום המחשב הוא לבני , המחשב מיועד למשחקים חזקים , אני מעוניין לדעת איך המפרט הזה והאם יש מה לשפר או לקצץ . CASE MEDIA PRO 500W + 8CM FAN SOUND-FW1394-SATA INTEL DRAGON TAIL P35DPM L1G+FW 1333Mhz RAID DDR II 1GB 800MHZ SAMSUNG 250GB 8MB SATA II 7200 SAMSUNG DVRW NEC 7200 X 20 +/- DUAL LAYER BLACK Optical MOUSE USB BLACK ZOTAC GFR 8400GS 256M LAN Intel 1000 O/B Firewire O/B INTEL QUAD Q6600 2.4G 8M

• 11 תגובות
    • 983 צפיות
  5. Started by BullHorn,

1. מה התקציב המקסימלי? 2500 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? (לחסוך) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? (100 שקל) 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (משחקים, עריכת אודיו)? ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? (1680X1050) * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? (כללי) * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (כמה שהתקציב מאפשר)? 3. האם יש צורך בציוד היקפי (ללא ציוד היקפי)? 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (לא)? 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (5)? 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? האם מי שישתמש במחשב מתמצא ויודע לבצע אוברקלוק? (לא) 8. האם יש צורך לכלול מערכת …

• 6 תגובות
    • 983 צפיות
  6. Started by liran_al,

אהלן, חבר מחפש מחשב נייד לגיימינג בעיקר בתקציב של בסביבות 6000 ש"ח. מעדיף לרכוש בארץ עם אחריות. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? בסביבות 6000 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? גיימינג 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא קריטי 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? רצוי 15.6 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה…

• 0 תגובות
    • 983 צפיות
  7. Started by Niseg,

תקציב 3000-6000 שקל - לא בטוח אם כדאי לבזבז כלכך הרבה * מטרות המחשב? משחקים רצוי שחדישים כמו skyrim וגם ישנים על אמולטורים ומשחקים שהורגים את המעבד (dwarf fort ו minecraft למשל) בגלל זה מעבד אינטל עדיף בגלל יכולת הsingle thread שלהם. * גודל המסך? לא משנה 15.6-17 הרזולוציה עדיף 1080p+ קטן זה די יתרון * משקל רצוי? לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך ? רצוי סוללה גדולה וזמן סוללה טוב כשלא משחקים משהו כמו 3 שעות במשחקים אני יכול להתפשר להיות מחובר לשקע. זה לא הכי קריטי הוא לא הולך להיות פרופר נייד אבל יהיה נחמד אם תהיה אפשרות לזה. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) HDMI,USB3 * בלוטות? לא פקטור אבל רצוי (גם ככה כולם מגיעים עם BT) * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח?…

• 3 תגובות
    • 983 צפיות
  8. Started by Neo810,

עכשיו תור אחי... התקציב הוא עד 3500 ש"ח כולל צורב DVD ומקלדת+עכבר (לא אלחוטיים), לא כולל מסך, רמקולים וכו'. הייתי מגדיר אותו כגיימר בינוני, ז"א היום הוא משחק עם משחקים די חלשים כי זה מה שהמחשב שיש מאפשר. המטרה היא מחשב לכמה שנים, עם כרטיס מסך שיריץ את כל המשחקים החדשים, לא צריך איזה מפלצת כי הוא לא כזה גיימר, מצד שני שלא יהיה בלתי שמיש עוד שנה-שנתיים. לא יהיה OC לכן אני מאמין שAMD מספיק. אצלי במחשב יהיה כרטיס מסך: PALIT PCI-EX GeForce 7600GS SONIC 256MB DDR3 128 BIT TV/O DVI - RETAIL ₪559 ברור לי שכרטיס זה יריץ את כל המשחקים החדשים, השאלה אם הוא לא יהיה חלש מדי עוד שנה-שנתיים. כדאי אולי במקרה שלו לרדת במעבד מ4800 ל4200 וללכת על כרטיס מסך נגיד כמו זה: כרטיס מסך: …

• 13 תגובות
    • 983 צפיות
  9. Started by bennya,

איזה מכרטיסי המסך האלו שקט מספיק בשביל HTPC? אם הם לא שקטים, קירור יעזור? כרטיס אחר?

• 15 תגובות
    • 983 צפיות
  10. טוב אז מה לעשות אני חייל זה מה יש ואני יודע שאפשר להרכיב מערכת לא רעה בכלל בסכום הזה כי אני לא גיימר רציני ואני יסתפק בכרטיס מסך טוב ולא מפציץ לא צריך ציוד היקפי כגון מקלדת רמקולים עכבר וכונן 1.44

• 5 תגובות
    • 983 צפיות
  11. Started by Radioheadz,

יש לי את הלפטופ הזה שנקנה לפני שנה וחצי - שנתיים בברלין. הנה הביקורת שעשו עליו בnotebookcheck http://www.notebookcheck.net/Quick-Review-Schenker-XMG-A722-Notebook.80223.0.html (הדבר היחידי שאין לי כמו בביקורת זה SSD, אבל יש בלפטופ מקום ריק לSSD אם רוצים להוסיף) והנה תצלום מסך: אז זהו, בסך הכל הלפטופ שמור מאוד, במצב מצויין, הכל עובד חלק. מה אתם אומרים? כמה הוא שווה?

• 3 תגובות
    • 983 צפיות
  12. אהלן וסהלן מעוניין לרכוש את הווסטרו 3650 של דל, לפי המפרט הבא: http://www.notebookclub.co.il/products/notebooks_by_model/DELL%20Vostro%203560/vostro-3560-a3612qm.htm המחשב בא עם כונן קשיח 500gb ובנוסף ssd של 32gb השאלה היא: האם מדובר בכונן נוסף לכל דבר, או רק כזה שמשמש ל- cache עבור ההארדיסק הרגיל ואם זה כונן לכל דבר, האם אפשר/כדאי להתקין עליו אובונטו כ- dual boot עם win7? תודה רבה

• 3 תגובות
    • 983 צפיות
  13. עריכה אחרי מסקנות: מעוניין במחשב חזק מכל הבחינות. מעבד - i5 2500k. 8 ג'יגה RAM DDR3. מארז וספק - שקטים במיוחד! 1 טרה הארדיסק מהיר - SATA3. לוח אם שיתאים לקניית כרטיס מסך חזק בעתיד ועם הרבה יציאות USB. אם אפשר USB3. ואם אפשר - גם המלצה על כרטיס מסך שמתאים למשחקים וצפיה בסרטי HD כבדים.

• 12 תגובות
    • 983 צפיות
  14. Started by Judas Iscariot,

אני זקוק לסוללה חדשה ל w530 שלי (המחשב מתריע שצריך להחליף אותה, וכאשר הוא לא מחובר לחשמל הסוללה נגמרת תוך שעה+-). מצאתי את הסוללה הבאה: http://www.ebay.com/itm/Lenovo-T410-Akku-NEU-T430-T420-T510-W510-L410-L510-T530-W530-Batterie-Battery-/231391918434?pt=DE_Technik_Computerzubeh%C3%B6r_Notebook_Akkus&hash=item35e0087962 כאשר באתר של לנובו עצמה כל הסוללות(ויש כמה דגמים שאני לא מצליח להבדיל ביניהם כ"כ, גם עם אותו מספר תאים...) מתחילות רק ב-200 דולר... מה דעתכם, אפשר לקנות את הסוללה מebay או שהמחיר הנמוך "חשוד" מדי? ואם לא משם, אז מאיפה וכמה זה אמור לעלות?

• 1 תגובה
    • 983 צפיות
  15. Started by DorAy,

יש לי ASUS X555L מעבד intel® Core i7-4510U CPU @2.00GHz 2.60GHz זכרון מותקן 8.00GB כרטיס מסך NVIDIA GeForce 820M כל השאר אני לא ככ סגור איך להגיע לזה, אם מישהו יודע אז אני אשמח אם תגידו לי חח, בכל מקרה, אם מישהו מכיר תדגם הזה אז יוכל להגיד לי, קניתי את המחשב לפני כ 4 חודש ואני לא ככ מרוצה ממנו, במצב מצוין ווינדוס 8 מקורי, כמה אוכל להשיג עליו? תודה רבה.

16. אהלן אנשים, מחשב חדש למשחקים קטנים כמו CS ואינטרנט, ושיהיה לי אפשרות לOC כי אני לא רוצה להתקע עם מחשב חלש בעוד שנה. בינתיים זה מה שחבתי עליו מKSP: Athlon 64 2800+ (S-754 LanParty (S-754) Nforce3 250, GBL, Fwire 512MB A-DATA DDR500 X2 RADEON 9550 128MB 80GB 7200/133 (8MB) SAMSUNG Teac/SONY 1.44 מארז וספק מזיגזאג COMPUCASE CI-6a21 300w ATX SUPER MIDI (Black & Blue) TOWER CASE סך הכל בערך 3800ש"חים עכשיו אני חשבתי על אולי לוח אם להחליף לEPOX EP-8KDA3J שעולה בערך 550 ש"ח, והבנתי שגם הוא אחלה אוברקלוקר, הקטע זה שאני לא אחד רציני שמתעסק עם OC, יותר מהעלת FSB ומתח אני לא יותר מדי מתעסק אז אולי אני לא חייב את הDFI, מה אתם אומרים? אגב אל תציעו לי בבקשה ג'יגהבייטים למיניהם אנ…

• 9 תגובות
    • 983 צפיות
  17. המחשב שלי נכון לשנתיים וחצי-שלוש האחרונות: Intel E5200 2.5@3.75GHZ DFI Lan Party P31 T2R G.skill DDRII 1333mhz 2GB*2 Gainward GTX260 896mb 216SP OC ספק SeaSonic 500W, לא זכור לי הדגם המדוייק, אבל מדובר בספק שעושה את העבודה. מסך 22 אינץ' ברזולוציה של 1680*1050 עד עכשיו יוצאים משחקים חדשים שרצים אצלי יפה גם אם אני הולך רחוק עם ההגדרות, אבל כמובן שלא כולם, ובלי AA\HBAO וכ'ו. BF3 עובד מעולה בסינגל, בהגדרות גבוהות יחסית, אבל משום מה במולטיפלייר מקרטע מעט בשרתים עמוסים כשכל ההגדרות על המינימום. אני מניח שכרטיס מסך חדש יפתור את זה. השאלה היא האם שווה לשדרג ב1000+- ש"ח, עם הלוח והמעבד הקיימים? יש לציין שאני עומד על 3.75GHZ למעבד יציב לחלוטין. אשמח לשמוע דעות והמלצות. תודה רבה! [=

• 11 תגובות
    • 983 צפיות
  18. המפרט: מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Quad Core I5 2500K Quad Core 3.3GHZ 1155 6MB + Scythe Mugen 2- בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪1195 לוח אם: Gigabyte GA-Z68XP-UD3 כמות: 1 - מחיר: ₪776 מארז: ARMOR A60 2X 120mm + 200mm TOP Vent + USB 3.0 + eSATA HOT SWAP HD CAGE כמות: 1 - מחיר: ₪437 קירור למארז: Silverstone 120mm Air Penetrator 1500rpm RED LED כמות: 1 - מחיר: ₪84 ספק כוח: Seasonic PSU 620W Active PFC 80+ Retail - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪370 זיכרון: Kingston 4GB DDR3 1333 כמות: 2 - מחיר: ₪106 קשיח למחשב שולחני: Seagate 1.5TB Sata3 BaracudaLP 64MB cache כמות: 1 - מחיר: ₪738 כרטיס מסך: Spar…

• 7 תגובות
    • 983 צפיות
  19. Started by shabis,

קניתי מחשב נייד קטן יד שנייה LG X140 עם מערכת הפעלה WIN 7 STARTER המחשב איטי להחריד בגלישה וגם בתוכנות אחרות (כנראה וירוס) החלטתי לשים לו WIN XP תוכנת ההתקנה מודיעה לי שאין דיסק קשיח במערכת לפי נתוני היצרן יש לי 250G דיסק קשיח אשמח לעצה ולעזרה

• 2 תגובות
    • 983 צפיות
  20. שלום, קיבלתי הצעה לרכישת מחשב לפי המפרט הבא: SAMA / Achiles + 500Watt מארז + ספק-כח Gigabyte H67MA-D2H + USB 3.0 לוח אם Intel® Core i5 2300 2.8GHz מעבד 4GB DDR-3 1333 MHz זיכרון WD 1TB SATA-3 דיסק קשיח Nvidia GeForce GT430 1GB + HDMI כרטיס מסך High Definition 7.1 כרטיס קול --- --- LG DVD-RW X22 צורב DVD Realtek 1 Gigabit כרטיס רשת Logitech Wireless מקלדת Logitech Wireless עכבר אופטי Creative 2.1 SBS A320 רמקולים Samsung 23" LCD Full-HD מסך רחב אני מחפש מחשב לשימוש משרדי + אינטרנט + וידאו (כולל HD), תוכנות סטטיסטיות ואקסלים כבדים. אני כן רוצה מחשב יחסית חזק שלא יתאמץ מידי אם פותחים 3-4 דפי אינטרנט + אימיול + אקסל וכו'. האם זה נראה לכם סביר מבחינת…

• 4 תגובות
    • 983 צפיות
  21. Started by 00Amir,

נתקלתי אצל חבר ב לנובו 13" נראה לי , X201 שרשום עליו מעבד I7 , נכנסתי למאפיינים של המערכת וראיתי מעבד I7 דגם 620, נכנסתי לאתר של אינטל והגעתי לדף הבא: http://ark.intel.com/products/43560/Intel-Core-i7-620M-Processor-%284M-Cache-2_66-GHz%29 עכשיו ממש לא ברור לי איך I7 זה 2 ליבות ו4 נימים.. זה לא I5 או I3 ? אני רגיל ש I7 זה 4 ליבות ו8 נימים... מה זה?

• 2 תגובות
    • 983 צפיות
  22. Started by yuvalg,

אשמח לעזרתכם למפרט ל-HTPC שיכול לשמש גם לגיימינג סביר. עדיפות לקניה ב-KSP (הכי משתלם כנראה). המחשב צריך לכלול כונן DVD עם יכולת קריאת BR. תשובות מפורטות 1. מה התקציב המקסימאלי?[glow=red,2,300] 3K עם אפשרות סטיה קלה. [/glow]א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר לחסוך... ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?HTPC, משחקים, סרטי BR א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אופיס ומדיה סנטר ומשחקים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. סטנדרטים -מהי הרזולוציה הטב…

• 13 תגובות
    • 982 צפיות
  23. שלום לכולם!! לפני שאתם קוראים את הדרישות בבקשה תעיינו במפרט שיש לי כרגע ברצוני לשדרג את הזיכרונות והכרטיס מסך שלי ורציתי לדעת האם לא יהיה צוואר בקבוק לאחר השדרוג וכן האם הוא משתלם במקום קניית מחשב חדש? זיכרונות: ddr400 2*1GB cl3 ב320 שח כרטיס מסך: 9600gt---8800gt---8800gts---7600gt---8600gt מה לבחור מביניהם? השדרוג די דחוף לי מפני שאני משחק על רזולוציות נמוכות בכדי להתאים את עצמי למשחקים. בנוסף רציתי לשאול אם אתם ממליצים על שדרוג או שינוי רכיב נוסף תודה מראש לכל העוזרים!

• 15 תגובות
    • 982 צפיות
  24. הבנתי שלמחשבי DELL יש פונקציה יחודית במערכת ההפעלה שמאפשרת ניטרול טעינה, מה המצב בשאר החברות ?

• 6 תגובות
    • 982 צפיות
  25. Started by tophet,

היי! בסוף הלכתי על הקטנצ'יק מבית סמסונג, בתצורת הI5 שלו, ולאור המלצותיכם ולאור מיעוט המידע שקיים עליו ברשת, חשבתי לכתוב לכם קצת עליו. לתשומת לבכם - אינני מבינה גדולה במחשבים והמחשב האחרון שלי היה פנטיום 4 נייח שקרטע ב-4 השנים האחרונות. מבחינתי כל דבר יראה כרגע כמו חללית מופלאה. רשמים: מראה ואיכות בניה - המחשב מהמם. מבפנים ומבחוץ. אפילו הבחורים מאולם התצוגה של חיון (שסופסוף הסכימו להוציא לי אחד מהקופסא כדי שארגיש אותו) התלהבו מהמראה שלו מאוד. בנוגע לבניה, מרגיש חזק ויציב, עיצוב חצי גלוסי נותן הרגשה של מחשב רציני (מרגיש הרבה יותר טוב מHP 15.6 שיש בבית) אך ראיתי כבר רציניים ממנו. המקלדת פשוט אדירה ומאוד אינטואיטיבית. מרגעי ההקלדה הראשונים הכל זרם כאילו לא החלפתי עכשיו מקלדת …

• 0 תגובות
    • 982 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.