עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by ruff stuff,

מישהו יודע איפה אפשר להשיג את סידרת dimention של דל? בעבר היה לחברת גלקסי אותם. אם מישהו יודע על אתרים שמוכרים אותם אני אשמח לדעת בתודה רפי.

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by Ibrow-Now,

אשמח לשמוע דעות... לא מבחינת ביצועים כי זה בהתאם למפרט. אני מתכוון אמינות ושירות.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by Ashdodi,

שלום אני לא יודי מה צריך לרשום לפי החוקים אבל אני ירשום לכם מה אני רוצה אז בקיצור... אני חייל ואני קונה לבד את המחשב ואני רוצה להשקיע בין 1900-2100 שיהיה מחשב טוב למשחקים אם אפשר תודה לעוזרים

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by ell100,

הפריטים שאני צריך הם: מעבד - עדיף AMD אבל אפשר גם אינטל לוח אם ג'יגה זכרון כרטיס מסך איכותי (במגבלות המחיר כמובן) מארז אם אפשר גם לתת לי את שם החנות שממנה לקחתם את המחיר. תודה על העזרה.

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  5. . מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 2,500 – 3,000 אפשרי לחרוג במידה והנתונים יצדיקו 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משרדי להמון טאבים בכרום, שיחות זום ותוכנות אופיס. אולי אשתעשע ברעיון של להיכנס לניהול סושיאל של עמודי אינסטגרם / טיקטוק / יוטיוב, לכן אחקור על תוכנות לעריכת סרטונים ו AI. אני משער שאשתמש בתוכנות AI שמבוססות ענן, אבל אין לדעת. 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב שהמאוורר יעבוד טוב, אך לא ירעיש כמו מ…

6. Started by Orong,

היי חברים, אני עובד משמרות לילה בעבודה ואני יכול להעביר שם את הזמן מצויין עם משחקים. חשבתי לקנות מחשב נייד למשחקים, אני יודע שיש אבל השאלה אם יש משהו במחיר ריאלי שהוא באמת מחזיק משחקים? + לא מתחמם כל שניה. מעבר לכך אני יודע שצריכים לצאת בחודשים הקרובים מעבדי ה Haswell החדשים: http://hwzone.co.il/hardware/news/140992 לכן אולי שווה לחכות להם ובכך סוף סוף יהיו מחשבים ניידים שבאמת טובים למשחקים? לצערי נייח סתם יהיה ביזבוז כסף... אני בקושי בבית תודה חברים

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by omri284,

. מה התקציב המקסימלי? 4500 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? אם אפשר לחסוך אז עדיף במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן מה הם השימושים הצפויים של המחשב? משחקים עריכה ותכני HD גרפיקה מסך 22" לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? לכל המשחקים החדשים ולאלה שיצאו בשנתיים שלוש הקרובות לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות . האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? מקלדת ועכבר . האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? כונן דיסקטים עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? 7 האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? האם מי שישתמש במחשב מתמצא ויודע לבצע אוברקלוק? לא יודע לבצע אוברקלוק האם…

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  8. מדובר על מחשב שמיועד לצרכים בסיסיים: מעבד: AMD ATHLON 64 4600+ X2 DUAL CORE SOCKET AM2 - 2.4GHz 1MB CACHE - ADA4600CUBOX - BOX מחיר: ¤655 אחריות: שלוש שנים יבואן רשמי. לוח אם: ASUS M2A-VM מחיר: ¤499 אחריות: שלוש שנים. דיסק קשיח: WD 80GB 8MB SATA2 7200 RPM - WD800JD מחיר: ¤261 אחריות: שלוש שנים. צורב DVD: LG DVDRW GSA-H30N DOUBLE LAYERED X18 - BLACK - SATA מחיר: ¤219 אחריות: שנתיים. זיכרון: G.SKILL 2048MB (1024MBX2) DDR2 667 CL5-5-5-15 - F2-5400PHU2-2GBNT מחיר: ¤717 אחריות: ללא הגבלת זמן. מארז: JSP-TECH N-880B - MID- TOWER - BLACK + EZCOOL 400W PSU מחיר: ¤215 אחריות: שלוש שנים. סה"כ: 2566 כולל הרכבה *לאחר חיפושים של חודש ןחצי מצא…

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  9. שלום, רציתי לקבל חוות דעת לגבי המפרט הבא: *המחשב מיועד לעבודה ממשוכת באינטנט + משחקים כבדים *מועבר כרטיס מסך 8800GT ממחשב שברשותי (מסך LCD 17) *אשמח לקבל הצעות/המלצות לשינוי/שיפור (בבקשה לפרט למה). מעבד: INTEL CORE 2 QUAD S775 2.4GHz Q6600 : "SLACR" - BOX אחריות: ללא הגבלת זמן. מחיר: ¤989 לוח אם: GIGABYTE GA-EP43-DS3L אחריות: שלוש שנים. מחיר: ¤494 דיסק קשיח: WD 500GB 16MB IDE 7200 RPM -WD5000AAKB אחריות: שלוש שנים. מחיר: ¤464 צורב DVD: PIONEER DVDRW DVR-215DBK X20 - SATA - BLACK אחריות: שנתיים מחיר: ¤111 זיכרון: G.SKILL 4096MB (2048MBX2) DDR2 800 CL4-4-4-12 - F2-6400CL4D-4GBPK אחריות: ללא הגבלת זמן. מחיר: ¤392 כרטיס קול: CREATIVE SB LIVE 5.1 אחריות: שנה. מח…

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  10. אני מעונין בהמלצה למחשב נייד (עד מחיר 5000 שח) - איזו פירמה , איזה מפרט (מהירות מינימלית של מעבד + זכרון, זכרון מינימלי) כדי להריץ visual studio 2008 , visual studio 2005, ו-sql server ? ושנית, באיזה מחשב נייד ניתן להתקין מחשב windows xp professional (לא windows vista) - בivory אמרו לי שברוב המחשבים הניידים לא ניתן להתקין xp pro, כי הם באים עם vista - אבל אני נעול על xp professional

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  11. נייד SAMSUNG NP355V5C-S01 -A6-4400M2.7GHZ, 4G, 500G, HD7670M1GB,3YW,15.6 השאלה הגדולה היא האם תמורת 2700 ש"ח זה משתלם? 3 שנות אחריות. מקבלים גם חלונות 8... יש מקביל אליו בכלל בתקציב הזה? מחשב נייד לצרכים משרדיים ומעט משחקים. תודה ויום נהדר = )

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  12. אהלן לכולם, רציתי לבקש קצת עזרה ממי שבאמת יודע. אז ככה יש לי מחשב כבר 7 שנים(P-2 300)כן כן אני יודע ישן,מצחיק וכו'. :-\ שממנו הייתי רוצה להשאיר את ה: -דיסק קשיח:WD 80GB ATA 8MB CACHE -CDROM רגיל LG *52 -צורב ASUS 52*32*52 -כונן 1.44 -מקלדת+עכבר -מסך PROVIEW 17 FLAT -רמקולים עכשיו ב 3000-3500 ש"ח אני רוצה לקנות מעבד,לוח,זכרון,כרטיס מסך,מארז(חובה אני חושב). עכשיו העניין הוא שאני דיברתי עם אנשים שיש להם עניין בנושא וכולם אומרים לי תראה עוד כשנתיים הכל כבר יעבוד על ה-64 BIT כולל אפליקציות ומשחקים וכו' ו WINDOWS LONG HORN שיהיה עוד שנה וחצי. לכן אומרים לי קנה מעבד עם השקעה לעתיד:AMD 64 ATHLON או חקה למעבדים של INTEL של 64BIT אבל לא יודע למה,כולם עדיין לא לגמר…

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by OMRi1712,

הנייח שלי כבר מראה סימני עייפות, זה המפרט הנוכחי: ספק כח: HEC Win+ 600 מארז: CoolerMaster Elite 371 לוח אם: Gigabyte GA-Z68MA-D2H-B3 מעבד: Intel Core I5 2400 קירור למעבד: Scythe Katana 3 זכרונות: G.Skill 2x4GB DDR3 1333Mhz SNIPER Dual Channel CL9-9-9-24 עם הזמן התחדשתי ב HDD של 2TB, כונן SSD וכרטיס מסך 1060GTX. התקציב הוא פלוס מינוס 2500 שקל, אפשר לחרוג טיפה אם משתלם. מעבד, לוח אם וזכרונות אני יודע שחייב להחליף, לגבי המארז, ספק הכח והקירור למעבד אני לא הכי בטוח, אולי אפשר להשאיר משהו מהם. המחשב משמש למשחקים, סרטים (4K), אינטרנט, קצת עבודה (תכנות קל, סולידוורקס) ובגדול כל שימוש סטנדרטי שאפשר לעשות איתו. מה אתם ממליצים?

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  14. שלום רב. הנני מעוניין לשדרג את מחשב הפנטיום 4 המקרטע שלי. השימושים שאני רוצה הם משרדיים ברובם למעט משחקי NFS ו NBA - אני רוצה בגרפיקה טובה ולא מקרטעת. בנוסף לא חשוב לי מראה חיצוני של מארז כי הוא לא במקום הנראה לעין. המפרט שעליו חשבתי הוא: כרטיס מסך: GeCube RADEON HD3850 HDMI 256MB PCIe לוח אם: GIGABYTE GA-P35-DS3L מעבד: E4500 - 2.2GH של אינטל קירור מעבד: Arctic-Cooling FREEZER-7-PRO FOR INTEL 775 דיסק קשיח: היטאצ'י 320GB, HDT725032VLA380, 7200RPM, Cache 16MB, SATA II מארז: codegen M701-CA ספק כוח: Codegen PS-400X 650W, 450W true power זכרון פנימי: 1GB, 800MHz DDR2 240P של חברת TRANSCEND כפול 2 - סה"כ 2 ג'יגה. מסך מחשב: LG 22 L226WTQ-BF מהמחשב הישן אני אקח את הצורב DVD, כ…

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by eliavav,

שלום, * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) מטרת המחשב היא בעיקר צפיה בסרטים ושימוש במשחקים - ברור לי שבמחיר הזה זה לא יהיה על הגדרות גבוהות במשחקים חדשים, אבל כמה שאפשר. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 14 לא נראה לי שזה כל כך משנה מאט או מבריק * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) לא עקרוני * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? אין * משקל רצ…

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  16. Started by מירו,

שלום לכולם. התקציב המסקימאלי כמו שצויין בכותרת הוא 4,800, מותר לחרוג ב50-100 ש"ח - אבל לא יותר, ועדיף שלא אם לא צריך. המפרט צריך להיות עם דרישות גבוהות - גיימינג. השימוש העיקרי הוא למשחקים כבדים, כל משחק חדש יוצא, שירים, עיצוב PS גלישה וכו'. הרזולוציה למסך היא 1920x1080. אין צורך בציוד היקפי בכלל. ודרושים למחשב כל החלקים - כולל צורב, הארדיסק וכו' מ1 עד 10 עד כמה השקט חשוב - השקט חשוב ברמה של 8. מתוכנן אוברקלוק אולי בעתיד קל/בינוני. אין צורך במערכת הפעלה, ויש צורך בהרכבת המחשב. החנות המועדפת היא SKYPC חשוב לי שהלוח אם יתמוך בFIREWIRE ובESATA. מערכת מבוססת INTEL - חובה. תודה רבה מראש =].

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  17. כמה צריך לעלות קורס תיקון מחשבים ברמת רכיב, שהקורס כולל את כל סוגי התיקונים כולל הלחמת כרטיס מסך

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  18. מעבד- Core 2 Quad Q6600 Box Intel לוח אם - GIGABYTE GA-P35-DS3L- ? ספק כוח- Enermax Liberty 400W 30A @ 12V כרטיסי זיכרון 2 יח'- G.SKIL DDR2 4096MB 1000MHZ 2GX2 DUAL CHANNEL KIT CL5 דיסק קשיח- Western Digital 500Gb 16MB WD5000AAKS כרטיס מסך- Gigabyte nVidia Geforce 8800GT 512Mb GV-NX88T512HP (Gigabyte 8800GT G92 512MB DDR3 Zalman Cooling) מארז- NZXT LEXA ALIMINIUM קירור למעבד- -AC FREEZER 7 PRO מה דעתכם?הורדתי את הקירור של TT ולקחתי זכרונות יותר טובים.. ושאלה שיש לי זה האם המחשב יהיה שקט מאוד גם עם הקירור הזה? ואם להחליף לזכרונות CL4 או להשאר עם אלו?

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  19. שימוש עיקרי עבודה משרדית (office 2010) ושימוש בתוכנות גרפיקה - photoshop, flash, illustrator, indesign וכו'. המחיר גמיש, אבל נראה לי שזה תקציב סביר לדרישות. לגבי מסך - אני סגור על דל u2311, אבל כל השאר גמיש... לגבי שקט - שיהיה שקט ממוצע, לא צריך את המחשב הכי שקט... אני מעדיף לקנות הכל מחנות אחת, נוח לי ksp, אבל גמיש כל עוד שזה בדרום (ב"ש). לאחר קריאה רבה ובדיקות, בניתי את המפרט הבא, אשמח לקבל דעות, הצעות וכו'. אגב, בחרתי ספק כוח גדול בשביל אופציה לשדרוג הארד-דיסקים נוספים וכרטיס מסך בעתיד, במידה ויהיה צורך. Price list updated 08-04-2011 מעבדי ‏AMD‏ Price Units Total Athlon II x4 Quad Core 640 Socket AM3 3.0Ghz Box 480 1 480 לוחות אם למעבדי ‏AMD‏ GIGABYTE Price Units Total…

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by skyline,

רוצה הצעות למחשב למחשב ב- 4,000 ש"ח. יש אפשרות לחרוג ב-200 ש"ח...לא כדאי. המחשב מיועד למשחקים כבדים. המחשב לא כולל ציוד היקפי. על המחשב לכלול גם מארז וספק. [כ.קול לא צריך רק אם הוא מובנה על הלוח אם] יש העדפה ל- 6600GT הגרסה המומהרת של Leadtekk . על המחשב לכלול פד לעכבר , את הפד הבא: SteelPad QCK Plus המחשב חייב לכלול הרכבה במעבדה. אמצעי תשלום: מזומן. זהו נראה לי תודה מראש , אביאל.

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  21. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? אין באמת תקציב מירבי, מחפש cost effective. מוכן להוציא יותר אם באמת שווה את הכסף 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ואינטרנט 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מסך, אפשר להסתפק ב 1080P 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) יש לי קייס 3d aurora case. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא מאוד קריטי. נגיד 6 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחש…

22. Started by s.os,

אתמול קניתי אתה ה1005 HA עכשיו יש לי בעיה קטנה במולטי טאצ' הגדלה והקטנה עובדת אבל אופציות כמו סיבוב תמונה וזכויות מגדלת שקימות ב1000 HE לא עובדות אולי לא קיימות? מישהו יכול לעזור בבקשה תודה

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  23. היי, אני מחפש לקנות מחשב נייד חדש. שימוש: עבודה משרדית (אופיס, דפדפן, מוזיקה) + מעט עבודה עם תוכנת שרטוט בשם bricscad (בעיקר צפייה במודלים). מסך: 13 אינץ'. משקל: קל (עד 2 קילו). סוללה: חשוב שתחזיק כמה שיותר זמן. מערכת הפעלה: Windows 8.1 שטח אחסון: לפחות 512. בעקרון SSD. אם זה עלייה משמעותית בתקציב, הייתי רוצה לשמוע גם על מחשבים עם SSD (יקרים) וגם על זולים יותר (SSHD?). תקציב: 3-4K. אפשר להגיע עד 4, אבל אני אשמח לשמוע גם על אופציות שיותר קרובות ל3. תודה (:

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  24. Started by stingeR-,

עד 2600 שקל בינתיים עשיתי חושבים והנה ההצעה שלי (שינויים ודברים אחרים תכתבו) CPU : Athlon Xp 2500 IN A BOX RAM : Kingston 512 333mhz MOBO : Epox 8x AGP and all this shits... GFX : Sapphire Radeon 9100 128mb DDR S.Card : SB LIVe 5.1 HD : MAXTOR 80GB 7200rpm 8mb buffer ATA133 mouse keyboard and all this shits...

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  25. כמו שאמרתי, היום אני מזמין את המחשב (סוף סוף) . השימושים הם בעיקר למשחקים כבדים. ללא מסך וציוד היקפי. לא מתוכנן OC בינתיים. אני אריץ ויסטה. לא שמתי צורב כי יש לי כבר. בנוסף למפרט אני אוסיף עוד 2 כונני DVD (אחד צורב, אחד רגיל), כונן פלופי, ועוד שני הארד דיסקים של 80GB. לא יעבדו יותר משני הארד דיסקים בו זמנית. המפרט הוא: מעבד Intel Core 2 Duo E6750 Box ¤1014 http://skypc.co.il/product.asp?pid=IE6750 לוח אם GIGABYTE GA-P31-DS3L ¤451 http://skypc.co.il/product.asp?pid=39274 כונן קשיח Western Digital WD2500AAKS 250GB ¤383 http://skypc.co.il/product.asp?pid=2500AAKS זיכרון Kingston 1024MBx2 667MHz DDR2 CL5 ¤126 http://skypc.co.il/product.asp?pid=KVR667D2N51G כרטיס גרפי ASUS…

• 10 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים