ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,491 דיונים בפורום זה
-
Core2 Duo E6300, 1066Mhz, s775, 2MB - KSP (1050 ש"ח) ABIT IL9 Pro s775 Conroe, Intel 945P, DDRII 667, PCI-E - KSP (450 ש"ח) POWERCOLOR X1950 Pro Extreme 256MB, GDDRIII, 2xDVI, VIVO, PCI-E - KSP (1090 ש"ח) Western Digital 160GB 7200RPM, 8MB, SATA II - KSP (300 ש"ח) Teac/SONY 1.44 (Black) - KSP (40 ש"ח) LG DVD±RW GSA-H22NK x18, DL x8 Black - KSP (180 ש"ח) Kingston 2GB DDR2 667MHZ CL5 - NOA (880 ש"ח) ANTEC P150 QUIET PC CAES + 430W PSU - IQPC (855 ש"ח) סה"כ לתשלום: 4845 ש"ח בעיקרון כבר פתחתי נושא בנידון והוחלט שזה המפרט הנבחר (שיניתי את המארז והספק..) אבל לא היו לי שם חוות דעת ממספיק אנשים והייתי מוכן לקבל עוד כמה, כי בכל זאת מדובר במשהו שנשאר לתקופה ארוכה א…
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן, קנינו מחשב של dell, במפרט שלו כתוב שיש לו כרטיס מסך amd radeon hd r7 m265. גם על המחשב עצמו יש מדבקה של amd, אבל כשאני בודק את הנתונים דרך המחשב עצמו (הגדרות מתקדמות, לוח הבקרה..) מופיע לי שיש כרטיס מסך של אינטל (דרך בדיקת חומרה בלוח הבקרה בכלל לא מופיע כלום..), הורדתי את הדרייורים העדכניים ואין שינוי. בתמיכה הטכנית של אייבורי לא הצליחו לעזור וביקשו שאלך למעבדה. מישהו נתקל בדבר כזה?
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני צלם ועורך וידאו וברשותי מחשב intel core cpu e6700 2.66ghz עם 2giga זיכרון. ואני מאוד מרוצה ממנו. הוא מהיר והוא עושה את העבודה מעולה. יש לי הזדמנות לשדרג לchip החדש של intel ה - QX9770, כמעט בחינם, וקראתי עליו ביקורות טובות. שאלתי היא מה תהיה ההשפעה של הCHIP, האם המחשב יהיה הרבה יותר מהיר? תודה
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הזמנתי את המחשב, הנה המפרט: (*נתתי לעצמי את האופציה לשינויים אחרונים... ..) {1260} Athlon 64 3400+ s-754 {740} K8N-E-Delux Asus {800} 512MB A-DATA*2 {250} CREATIVE Audigy 2 Value {590} 160GB (8MB) SATA Maxtor {40} Teac/SONY 1.44 {370} NEC 3500A DVD±RW x16 Dual x2 {450} ATX FullTower Supertalent alum {380} HEC 475W SYSTEM ASSEMLY 190 סה"כ יוצא:5140ש'ח במזומן. מה אתם אומרים?...פליז, חשוב לי נורא,יש לי עד יום ראשון לאשר את ההזמנה סופית,אחרי זה לא יתקבלו שינויים. תודה!
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מחפש מחשב טוב שיחזיק לי כמה שנים אבל שלא יהיה מוגזם. בעיקרון אני לא כל כך רוצה לעבור את ה-7000 ש"ח אבל אם אין ברירה אז אני מוכן לכל הצעה טובה. * מטרות המחשב?משחקים ותכנות 3D כבדות. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט?17.3 * רזולוציית המסך? 1920X1080 *האם חשוב מסך מבריק או מאט? עדיף מבריק בגלל שבדרך כלל הם יותר טובים, אבל זה אפשרי גם מאט. * משקל רצוי?כבד. * האם נדרש זמן סוללה ארוך?לא חובה. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות?לא. * Bluetooth?עדיף, אבל לא חייב. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח?1TB 7200rpm מעדיף. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?לא. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי?לא ממש. * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם:8GB זיכרון תודה.
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מחפש לקנות נייד ללימודים, שימושים עיקריים יהיו אינטרט, וורד, אקסל, מוזיקה (איכות כבר יש לי לא מחפש איכות), קצת מדיה (תמונות\סרטונים, משפחתיים וכו'). המוצר הבא נראה לי מעניין- http://ksp.co.il/hmain.php?uin=6686 מה דעתכם עליו? ומה לגבי הEEE901 מתי יגיע וכמה יעלה בארץ? תודה מראש!
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ללא מסך, עם HD 80GB - יש כבר 120GB, ורמקולים. כרטיס מסך : 6600GT אם אפשר. תודה.
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
הי אני עוזר לחבר סטודנט להרכיב מפרט למחשב ב-3000 ש"ח, כולל מסך. מה הוא צריך: מחשב לשימושים כלליים (הרבה אופיס/אינטרנט). בשנה הקרובה (ורק בה) הוא גם ישתמש בתוכנות זוללות זכרון כמו Matlab או גרפיות כמו Solidworks. מאחר ואלו שתי תוכנות כבדות אני מניח שאין מנוס מלהתחשב בהן, אע"פ שהן לא השימוש העיקרי, וזה לצרכי לימודים ולא לצרכי פרנסה. מניסיון שלי, לפטופ עם ויסטה ו-Nvidia 8400GS מריץ סוליד לא רע, ולכן אני לא חושב שיש טעם להשקיע בכרטיס מסך ייעודי. כמובן שצריך 4GB זכרון (לא נכנס לענין מערכות הפעלה). מה הוא לא צריך: הוא לא מעוניין לצפות בתכני HD, לא מעוניין לשחק. צריך מפרט של הכל (אפשר לוותר על מקלדת/עכבר לכל היותר), וצריך גם מסך. לטעמי אפשר פאנל TN (אלא אם ה 2209W איכשהו בנס נ…
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שדרוג ב2000 שח מה דעתכם! ברשותי כרטיס מסך cd בארנר ו2 הארד דיסקים מה אתם אומרים על במפרט וכמובן על המחיר לו אם Albatron KX18D Pro II Nforce 2 מעבד Athlon XP 2500 זכרון 512 OCZ 400MHZ DDR + HEATSINK מארז 400W +USB +3 FAN בצבע שחור עם הכנסה מיוחדת של הארד דיסקים ודלת שקופה כרטיס קול o.b בהוספת 120 שח אני יכול להוסיף לוח אם A7N8X DELUXE ASUS כל ההצעה היא 2000 שח אני חייב תגובות! תודה
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4 אלף, עד 5 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? רוב השימוש הוא ביתי, אבל צריך שיוכל להריץ אפטר אפקטס, פוטושופ ואדובי פרימייר בצורה טובה/סבירה 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר,רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא קריטי 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? כן, הרכבת מחשב בחנות ווינדוס 10 …
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
היי, נא להתעלם מהדיון הקודם שלי (מחכה שימחקו אותו או משהו), שיניתי את הדרישות אחרי שקראתי קצת תגובות פה בפורום אני מחפש מחשב לגיימינג, סביב ה4500, המחשב צריך לכלול מעבד i5 (כנראה ה4590), 8 GB RAM וכרטיס מסך אני שואף ל GTX970. חוץ מזה צריך SSD של 128, וצריך HD של 1TB. דרישה חשובה - שהמארז יהיה עד גובה 43.5 סנטימטר. אשמח לעזרתכם 1. מה התקציב המקסימאלי? - 4500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - אפשר לנצל את הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - כמה מאות שקלים, אם זה מה שיעשה את ההבדל בין GTX970 או לא. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - ביתי, תכנות ומשחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיק…
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
המחשב יקנה בעוד חודש חודשיים (מודע לירידת המחירים ! - יחושב מאוחר יותר)... כבר יש לי (מאתר פאנדאס): קירור למעבד: Thermaltake BigTyphoon Cpu Cooler CL-P0114 - ש"ח 259 ספק: Enermax Liberty 500W Active PFC - ש"ח 699 הארדיסק נוסף (לא הראשי - בתקווה): Western Digital 250GB 7200Rpm 16Mb SATA II - ש"ח 499 צורב DVD: LG GSA-H30N Multi DVD-Recorder Black Bulk - ש"ח 239 צורב CD: LG CDRW 52X32X52 - ש"ח 115 עכבר: Logitech® G7 Laser Cordless Mouse RETAIL - ש"ח 410 פד לעכבר: Razer Mantis Professional Gaming Surface - ש"ח 250 מקלדת: Cordless Optical DesktopוLogitech - ש"ח 500 מארז: THERMALTAKE AGUILA BLACK + WINDOW VD1000BWS - ש"ח 805 * המארז עבר מוד קטנטן מאוררים (…
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום חברים, אני מחפש מחשב נייח בתצורת מיקרו עבור אמא אשר מטרתו המקסימלית היא לערוך סרטונים קצרים בפרמייר או להקליט שיחות זום מרובות (=מה שגמר על המחשב מיני הנוכחי שיש לה). 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 2000 ש"ח עם חריגה עד ל-2500 ש"ח במקרה שממש שווה את זה. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עריכת סרטונים קצרים ובסיסיים, הקלטת שיחות זום, 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? אין צורך 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) אין 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המח…
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מחשב נייד LG E500 S.AP3DE - קישור למפרט שודרג הארד דיסק ל 320GB, שודרג הזכרון ל 4GB DDR2 800Mhz. בכמה אפשר למכור אותו כולל השדרוגים? כמובן שהמחשב במצב מצוין! פועל נהדר! והתקנתי עליו ווינדוס 7, אמנם יש לו ויסטה מקורי אבל אף אחד לא ירצה את זה בטח.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מחשב מחשב נייד שיהיה קל כמה שיותר. * גודל המסך?13.3-14 מעבד: I5 מינימום * רזולוציית המסך: לא קריטי שיראו טוב * משקל רצוי: קל כמה שיותר 1.5 לערך * האם נדרש זמן סוללה ארוך. הולך לשמש ללימודים * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח: SSD * כונן אופטי: לא חייב * אחריות: 3 שנים בבית הלקוח. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה: Win 8 PRO לצערי מגיע בכל מחשב נייד כמעט. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי: דל לנבו או HP כרגע בעדיפות קיבלתי המלצה על DELL VOSTRO 5740 אבל הפד ניראה לי לא משהו בכלל תודה
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני צריך מפרט למשחקים ממש כבדים ב 6500 ש"ח בלי חריגה... קשה לי להכין מפרט בעצמי... אני לא צריך ציוד היקפי ואני לא שם דגש על שקט או על עיצוב... יש לי מסך 30" אני לא בטוח מה טוב בשביל זה... תודה. עריכה: משחקים כמו STALKER CLEAR SKY החדש והדורש... ואולי גם CRYSIS על ההגדרות הכי גבוהות למעט AA גבוהה
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
[table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td]עד לפני כיומיים הייתי עם הלפטופ שלי יחד עם ווינדוס אקס פי ועבד יופי. הכל עבד חלק, נקי, ללא תקלות. החלטתי להשתדרג ולהתקין ווינדוס 7.מאז, אחרי התקנת הוונדוס וכל הדרייברים יש לי מספר בעיות מעצבנות שאני לא מוצא להן פתרון ואשמח לעזרה בעניין. - המחשב פתאום מתחמם במצב שינה - רותח ! - אחרי שהוא במצב שינה ללילה שלם כשאני מנסה להפעיל אותו, המסך לא נדלק ואני חייב לעשות ריסטרט כדי להפעיל את המסך. - מסכי החיווי של הווליום, בהירות מסך, ושאר האפשרויות .. חשוב לי להדגיש שאל…
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אי אפשר 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה עם תוכנות עריכת מוזיקה כמו CUBASE ו-VST כבדים נלווים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). CUBASE פרנסה 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 10 יש צורך להסביר? 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? הרכבה, ללא מערכת הפעלה או אופיס 8. האם ישנה ה…
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
חברים שלום, כידוע לכולם למסכים של הלפטופים של דל יש בעיית של הישתקפות בשמש אני שמעתי על מדבקה נגד הישתקפות שאפשר לשים על המסכים מישהו מכיר דבר כזה ? ואם כן איפה אפשר לקנות? תודה
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
היי חברים ! יש לי חבר שמתחיל בקרוב לימודי אנימציה. לאחר שהמחשב הקודם נותק מהמכשירים - מבקש להתחדש במשהו חזק. על המחשב להיות החזק ביותר בגבולות התקציב, עם ראיה קדימה לתקופה ארוכה. עליו לתת תמיכה טובה ביותר לתוכנות כמו מאיה ולייטווייב . 1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 - אלא אם אין מצב להכניס במחיר כזה. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב ?משחקים ועריכה גראפית א) מיעוד לעבודה עם מאיה , לייטווייב - בשימוש כבד , עם אופציה לפרנסה עתידית . ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. לא גיימר, אבל דרושה יכולת…
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה מוזרה באוזניות שלי בלאפטופ... המחשב לפעמים משמיע סאונד באזניות ולפעמים לא. (זה לא כבל רופף אלא בעיה במחשב) אני יכול לחבר את האוזניות למחשב וזה ישמיע מוזיקה, לעשות ריסטרט ואז לא ישמיע. כשאני מחבר הrealtkhd אומר לי שיש משהו שמחובר לשקע האנלוגי של האוזניות, אבל הוא לא מזהה שזה אוזניות. הסאונד מהרמקולים של הלאפטופ מפסיקים לעבוד. כשאני נכנס לrealtk hd audio manager הוא לא נותן לי את האופציה של אוזניות, אלא רק את האופציה של רמקולים ואת האופציה של digital output. מישהו מכיר את המקרה? הדרייברים שלי מעודכנים לגמרי
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לפני כמעט 3 שנים עשיתי את טעות חיי, קניתי מחשב בלי להתייעץ ב HWzone פשוט נכנסתי לחנות ונתנתי למוכר להרכיב ''מה שהוא רוצה'' קניתי פנטיום D (2 ליבות מודבקות פיזית) בקיצור הנה המפרט intel pentium dual core 3.4GHZ asus p5ld2 se 1gb DDr2 533MHZ hdd 250GB g-force 7300LE מארז גנרי וספק גנרי. חשבתי על למכור אותו ולקנות חדש אבל אף אחד לא רוצה לקנות :SSSS אז אמרתי נשדרג כמה חלקים ואלי יהיה בסדר חשבתי על לקנות מעבד אחר אבל תהיה לי בעייה עם הכרטיס מסך הוא pciE 1 בקיצור מה את אומרים? לוח+מעבד+כ.מסך או מעבד+כ.מסך ?
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
http://www.zed.co.il/Product.asp?ProdID=651197 המפרט נראה לי קצת מסורבל... אין הסבר בדיוק לגבי המארז-ספק... והטבלת שדרוגים בכלל מוזרה יש למישהו מושג לגבי האמינות של החברה הזאת?
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, חבר שלי מחפש מחשב נייד עד 2,000 שקל, מהיר, לעבודה משרדית בלבד. תודה מראש לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-