ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,456 דיונים בפורום זה
-
הינ המפרט שחשבתי עליו במחיר של 4500+- לוח אם: GIGABYTE GA-945P-S3 דיסק קשיח: Westren Digital WD1600JS 160GB זיכרון: TWINMOS 512MB DDR2 667MHz Cl5 5300 X2 כרטיס מסך: GeCube X1950Pro 256MB GDDR3 PCI-E מעבד: Intel Core 2 Duo E6300 Box ספק: FSP 400W Nexus NX4000 FSP400-60PFN Retail מארז: HEC Compucase CI-6A21 Black and Silver (no psu)1 מה אתם אומרים..? חשבתי לקנות מהחנות אטלנטיק מחשבים בחולון מישהו מכיר..? יש פידבקים מהחנות..? יקר לא יקר..?
-
- 15 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אוקיי, המפרט שהרכבתי עד עכשיו הוא כזה: מעבד: Core 2 Duo E6600 - 1971 NIS לוח אם: Gigabyte GA-965P-DS3 (פה יתחיל כנראה הויכוח, אם את זה, אם את הDS4, או אם בכלל ת'P5B) זכרונות: 2*1024 PQI 800Mhz, 1563 NIS. כרטיס מסך: Asus Radeon x1950 Pro 256 DDR. כן יש לי דילמה גדולה. כעקרון היייתי אמור לקנות ת'מחשב באזור מרץ/אפריל, עם יציאת הDX10 של ATI. החלטתי בסוף לוותר על זה, וללכת על הרדאון הזה, מכיוון שהוא תקציבי (1330 ש"ח), ועדיין מתפקד יותר טוב מהכרטיס שלי. צורב: NEC AD-5170A 211 NIS מארז: TT Swing Black 380 NIS ספק: (כן כן גם פה תהרגו אותי), TT TR2 500W - 440 NIS. - כעקרון חשבתי על ה HEC 580, אבל אין להם אותו במלאי כבר הרבה זמן. ואומנם אני יודע להרכיב מחשבים, אבל אני מחליט גם לתת …
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן,רציתי לדעת אם המסך 4k של לנובו מומלץ ?שמעתי שיש בעיות עם ה 4k ולכן רציתי לשמוע מכם חוות דעת...הנה קישור למחשב עם ה 4k ..http://ksp.co.il/?store=eilatLaguna&uin=29457 ..לקנות את ה 4k או ללכת על הדגם הרגיל שלהם : http://ksp.co.il/?store=eilatLaguna&uin=28858 ?.(האם ה 4k עושה בעיה עם משחקים ? )תודה רבה לעוזרים !
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
חבר מעוניין במחשב נייד הזה: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=900868 הוא קיבל כמה חוות דעת לגבי חיי הסוללה, חלק אמרו לו 3 שעות וחלק לכיוון ה-5-6 שעות. למה אפשר לצפות? תודה על העזרה.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
חברה שלי רוצה לקנות מחשב לשימוש מקצועי לאדריכלות. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 שקל א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לחסוך אם אפשר ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב -עבודה עם תוכנות אדריכלות ורינדור במיוחד אוטוקאד ולומיון 5 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אין צורך 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 5 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 9. מתי מתוכננת קניית המחשב? טווח של חודש חודשיים \11. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד? כדאי 12. הערות נוספות, פירוט מורחב ושונות: תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
היי, שלום לכולם אני רוצה לקנות מחשב לחברה שלי (המוטיב הזה חוזר פה די הרבה בפורום (: ) כאשר הדברים שחשובים לה הם כמובן מחשב אמין מחברה טובה, מסך LED טוב לצפייה בסרטים, גלישה באינטרנט והמשקל שחייב להיות קל. אחרי נבירה ארוכה באינטרנט מצאתי את הדגם הבא: http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1JHF1540 הבעיה שלא מצאתי עליו שום חוות דעת באף אתר, ומה גם שמחירו יחסית נמוך באופן שמעלה תהיות... אז אם מישהו פה יכול לעזור לי בבקשה אני מאוד אשמח (:
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אשמח לעזרה במפרט מחשב גיימינג בסכום של 8000 ש"ח (חנויות באילת),KSP טוב לי. 1. מה התקציב המקסימאלי? 8000 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, פיתוח א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. RPG,FPS -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). fhd -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות…
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? מה שאתם חושבים העיקר שלא יהיה חריגה ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אם ממש ממש ממש שווה וכדאי וכו' אז תחרגו, אני אנסה להשלים אותו, כל סכום. 2. מה שימושי המחשב (? משחקים כבדים, כל דבר חדש שיוצא אני משחק, סרטי HD. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש. כשיוצא משחק אני משחק, זה תלוי בתדירות יציאת המשחקים, אם היה יוצא כל יום אז יום-יום ^^. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. MW3, GTAV, SKYRIM, BF3 , כל משחק עתידי חדש שעתיד לצאת כמו MAX PAYNE 3 , DIABLO3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המס…
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
חבר שלי רוצה גם לקנות מחשב חדש והוא לא מצליח לעשות פה חשבון אז הוא ביקש ממני לשים את ההודעה הזאת.. הוא צריךמחשב ב 5000 אלף שקל גג! שיהיה טוב למשחקים, לא כולל מסך,מקלדת,עבר,רמקולים. הוא צריך: מארז,ספק,מאוררים,סי די רומים, כרטיס מסך, לוח אם, דיסק קשיח ומעבד. תודה רבה בשמו לכל העונים!
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום אני צריך עזרה בהרכבת מפרט, התקציב הוא 7700 ש"ח.. אין סיכוי שאעשה OC, המחשב הוא בעיקר למשחקים, רוב המשחקים שאני משחק הם פיפ"א וכאלה מה שלא מצריך מחשב חזק במיוחד.. אבל אני רוצה גם לשחק במשחקים כמו Flight Simulator X מה שדי משנה את התמונה.. בתקציב כלול המחשב עצמו, מסך LCD שלא יהיו בו מריחות כלל!, מקלדת ועכבר אלחוטיים, ורמקולים פשוטים.. שבוע מבורך. ד"א אני מאשדוד אז IQPC זה מעולה, אבל אם צריך אין בעיה גם לפצל חנויות..
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש ברשותי את המחשב הנ"ל בשבוע האחרון אחרי כמה דקות שלא הייתי משתמש במחשב המסך היה נהיה שחור כאילו כבוי אבל רואים ממש בקושי את התצוגה אחרי ריסטרט זה היה מסתדר ,אתמול כבר גם הריסטרט לא עוזר לא רואים כלום ,חיברתי אותו לטלויזיה ורואים טוב ככה שלא נראה לי שזה כרטיס המסך . מה זה יכול להיות ?
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מבקש חוות דעת למפרת הבא תודה מסך: [..] AOC 22" (21.5") F22 5ms DVI WIDE ₪622 מעבד: [..] INTEL CORE i3 S1156 2.9GHz 530 - BOX ₪598 לוח אם: [..] INTEL TOM COVE : BLKDH55TC ₪493 זיכרון: [..] KINGSTON 2048MB DDR3 1333MHZ ₪265 כרטיס מסך: [..] GAINWARD 9500GT 1024MB DDR2 - RETAIL ₪277 צורב DVD: [..] SAMSUNG SH-S223FBLK x22 SATA BLACK ₪110 מארז: [..] COOLERMASTER ELITE 341 RC-341 + 400W PSU ₪331 דיסק קשיח: [..] SAMSUNG ECOGREEN F2 500GB 16MB SATA2 5400 RPM : HD502HI ₪231 הרכבת מחשב: [..] הרכבת מחשב + בדיקת מאמץ 24 שעות + בדיקות מקיפות (חינם לחברי הפורומים להזמנות מעל 3000 ש"ח !) ₪0 מחיר סופי: ₪2927 המפרט הורכב ב - www.IQPC.co.il
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מעבד:Pentium dual core 2.50 Ghz שתיים כאלה בתוך המחשב כאילו 4 כרטיס מסך:Nvidia Gefroce 9400 GT זהו בעיקרון כל ה2GB RAM מאוורים וכל זה כבר לא צריך למכור לא יצא לי יותר מ100 שקל על כל הדברים הקטנים אני חייב מחירים דחוף :\
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
תקציב: 2700-3700 ש"ח כנראה שאקנה את המחשב באילת אז אפשר לקחת את זה בחשבון בהמלצה מהם השימושים העיקריים במחשב כרגע תפעול חנות באיביי ותוכנות אופיס כמו גוגל שיטס אקסל וכו'. אבל בעתיד המחשב הזה ישמש אותי גם לעריכת מוזיקה וסרטונים. מתי מתוכננת הרכישה בזמן הקרוב גודל מסך מינימום 15 אינץ עדיפות לכמה שיותר גדול בשביל הנוחות גודל אחסון וסוגו לפחות 512GB ומעלה הבנתי שעדיף SSD אבל אני לא ממש יודע מה זה דגשים מיוחדים למחשב כרגע אני לא מתעסק בעריכה גרפית אבל בעתיד ארצה ככה שאשמח לקנות דגם שניתן להחליף בו את הכרטיס מסך וככה לא אצטרך לשלם עליו עכשיו אלא רק שארצה לשדרג בעיקרון מה שחשוב לי זה: מעבד I5 ומעלה זיכרון RAM: 8GB ומעלה זיכרון פנימי 51…
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום יש לי מפרט שההצעה עליה היא 10000 שקל : המחשב למשחקים כבדים קאזה אימיול והכול ביחד מארז RAIDMAX SAGITA 12CM מאורר FSP 350W NOISE HIKKER 120mm active pfc asus p5wdh dekuxe 975i sb+sa2+l1g+r intel conroe 2.13ghz e6400 s775 2mb thermaltake big typhoon 939/775 corsair ddr2 512 667mhz pc 5300 כפול 2 כלומר 1gb wd 250gb 24/7 7200rpm 16mb sata2 ld dvd -/+rw gsa h20l microsoft dt1000 עכבר ומקלדת אלחוטי מסך nec19"inc multisync 90gx2 4ms sony 1.44 gc ati randeom x1600pro pg2 e3 512mb+t אנא עזרו לי כבר השתגעתי בסה"כ רוצה מחשב כמה שווה לדעתכם ההצעה הזאת? מה הייתם משפרים וכמה זה עולה? וב 5000 אלף שקל איזה מחשב הייתם מרכיבים לאותה מטרה תודה על ההעזרה בתקווה כבר למצוא את המחשב האידי…
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
למסך 19 אינץ' להרצת המשחקים העכשוויים הכי חזקים, השקט לא קריטי. לגבי מערכת הפעלה, האם מומלץ להתקין ויסטה או להישאר עם XP?
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום רב אני זקוק למפרט מחשב ב2000 ש"ח ללא ציוד היקפי המחשב יחובר למסך 22 המשחקים שיופעלו הם Call Of Duty , gta ,need for speed כמובן כל המשחקים בגרסאות האחרונות שלהם תודה
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם . לחבר שלי יש לפטופ מהדגם הנ"ל - HP PAVILION DV9000 . אחרי מספר שעות כשהוא או אני עובדים על המחשב ( מדובר בצפית סרטים או משחקים שונים או גלישה באינטרנט ) המחשב פתאום ( או שנכבה המסך והמחשב עדיין פועל , או שכל המחשב נכבה ) . הבעיה היא שהמחשב אחרי כיבוי זה , לא רוצה להידלק מחדש . נסיתי כמה פעמים להדליק הוא נדלק לשניה או שתיים ונכבה . נדלק אפילו להגעת הנתותים של ה-HP על המסך ונכבה שוב פעם . בדקתי את הכבל אם הוא מחובר היטב של החשמל למחשב ולקיר . רק מה שכן אחרי כמה דק' או שעות שלא נוגעים במחשב הוא מתחיל לתפקד טוב . לי זה נראה כמו בעיית היתחממות ( אני מודע לזה במחשבים נייחים ) אבל בניידים - אני לא יודע איך זה קורה . בכל מקרה מי שיכול לעזור לי בזאת או…
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
[TABLE=width: 100%] [TR] [TD=width: 10%]MB75MAE33[/TD] [TD=width: 45%]MSI B75MA-E33 for 1155 Sata3/Usb 3.0[/TD] [TD=width: 10%, align: center]1[/TD] [TD=width: 10%, align: center]₪283[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 10%]G2030T[/TD] [TD=width: 45%]Intel Ivy Bridge Dual-Core Pentium G2030 3.0Ghz 3MB Tray[/TD] [TD=width: 10%, align: center]1[/TD] [TD=width: 10%, align: center]₪258[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 10%]D34G1600CR[/TD] [TD=width: 45%]Crucial 4GB DDR3 1600Mhz 1.5V CL11 - בקניית מחשב חדש בלבד[/TD] [TD=width: 10%, align: center]1[/TD] [TD=width: 10%, align: center]₪177[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 10%]E41759-002[/TD] [TD=width: 45%]Intel Original LGA1155-1150 ליבת נחושת - עד 9…
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם הורים של חברה שלי טסים לארהב לחופשה והם יקנו לה לפטופ חדש ללימודים באונ'. שימושים : בעיקר אופיס, אינטרנט, מוזיקה וסרטים שלא ישעמם. דרישות : עדיפות לזמן סוללה רב יותר בעל WIFI ו-bluetooth נפח HD : לא קריטי, אין צורך בכונן בעל נפח אדיר. לכל היותר 250GB ו7200RPM משקל: כמה שפחות (אך עם זאת מקיים את התנאים הרשומים למעלה), לכל היותר 2.3 קילו מסך: נעים לעיניים מאחר והלפטופ ישמש ככלי למידה מרכזי בעל כח עיבוד סביר, שלא יורגש עומס בעבודה עם מספר גליונות אופיס, תוכנות למניהן ודפי אקספלורר מרובים עם תוכנות רצות ברקע. אשמח אם תוכלו לכוון אותי לחנות מומלצת בארה"ב (רצוי אזור LA). בהתחלה חשבנו על Dell Latitude e6500 אבל הוא די ירד מהפרק כי היא קראה ביקורות פושרות מטה על הנטב…
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום רב לכם, אני בונה מחשב חדש לעריכה, ללא משחקים. השימושים העקריים שלי הם לרינדור,קידוד (MPAG2 לרוב) וקצת 3D עם AFTER AFECTS. אני עורך עם פרמייר לרוב וזהו זה בעיקרון. התקציב שלי הוא 5000 ש"ח. איזה לוח אם,כרטיס מסך, RAM ומעבד איתם ממליצים לי לקנות.
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב: משחקים, עריכת וידאו א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש: עבור עריכת וידאו - pinnacle ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב: משחקים חדשים שיוצאים בשנה הקרובה -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). יש לי מסך 17", לא מתכנן לשדרג. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפו…
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
אני סטודנט ורוצה לקנות מחשב נייד שישמש אותי לכל הצרכים ומעבר לכך. אני רוצה להשקיע סכום נאה של 7000 פלוס על מנת לקנות מחשב עם תוספות שישתלב בטכונולוגיה של 3-4 הבאות. (firewire, bluetooth). אני מבקש מכל המבינים לומר לי מה ההבדל בין R50 ל R51. אם מישהו רוצה להמליץ על משהו שהוא לא IBM בבקשה נמקו. תודה
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי חברים. כעקרון אני צריך רק לוח אם, מעבד, זכרונות. הלוח שבחרתי הוא gigabyte GA-Z97X-Gaming 7 מעבד i7 4790 זכרונות של Corsair -DDR3 1600Mhz CL9-9-9-24 יוצא לי בערך 3400 אז השארתי קצת כסף לשינויים. כל שאר החלקים כבר יש לי. אשמח לחוות דעת. תודה.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-