ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,421 דיונים בפורום זה
-
אהלן כולם, בעיקרון כמו שהכותרת אומרת, אני מחפש לעשות שדרוג למערכת קיימת. כרגע המערכת כוללת: E8400, X48-DS4, 4gb Gskill, HDD Seagate 500 gb, Corsair 450W, Crossfire of twin 4850HD, CoolerMaster CM690. המטרה שלי היא לשמור על המארז, הדיסק הקשיח והזיכרונות ולהחליף את כל השאר. אין צורך בשום אביזר גיימינג נוסף (מסך 24 אינץ', רזולוציה של 1920X1200, עכבר DeathAdder ומקלדת של Microsoft) - אז בעיקרון אני מעוניין להחליף את הכרטיס מסך, לוח אם, מעבד וספק. אם אתם חושבים שמשהו נוסף זקוק לשדרוג, אשמח לשמוע. כמו כן, לא מתוכנן כל OC. אשמח לקבל הצעות מחיר עד 3,000 ש"ח - אעדיף פחות אם אפשר. אני גם מעוניין להחליף את המאווררים במארז, אז אשמח לשמוע הצעות גם פה. רעש לא מפריע לי בשום צורה שהיא, ר…
-
- 20 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
מחפש מפרט שישמש לסרטי hd .. ושיהיה מתאים לווינדוס חזק אם אני לא טועה זה ווינדוס 7 מה שהולך עכשיו. חשוב לי שיהיה שקט. שיהיה 4 ג'יגה ראם זה חשוב. בקשר למארז אם אפשר שיהיה כמה שיותר קטן ואיכותי זה טוב. ועוד פעם הכי חשוב זה השקט!
-
- 5 תגובות
- 672 צפיות
-
-
אני צריך מחשב נייד לאינטרנט, סרטי HD, קצת משחקים (לא מטורפים, סגנון פיפא). שיהיה 13.3 וגם מסוגל לעבוד עם ויז'ואל סטודיו כמו שצריך. ראיתי את המחשב הזה שנראה יכול ממש להתאים לי: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=60_479_3419&products_id=33445 מה אתם אומרים?
-
- 3 תגובות
- 721 צפיות
-
-
שלום, קראתי את הנושא בנעוץ בנוגע לחיי הסוללה, האם ישנה דרך לכבות את הסוללה בלי להוציא אותה מהנייד על מנת להשתמש בנייד בחיבור לחשמל בלבד כדי לשמור על חיי הסוללה ולא לשחוק אותה כל פעם כשמוציאים אותה? במידה ויש אפשרות כזו, זה עדיין יעיל לכבות את הסוללה כשהיא לא בשימוש למרות שהיא עלולה להיפגע מהחום שהמחשב מוציא?
-
- 3 תגובות
- 807 צפיות
-
-
שלום רב. אני מעוניין לרכוש מחשב חדש לשימוש ביתי רגיל (עבודה משרדית (אופיס, אינטרנט), מולטימדיה, גרפיקה קלה). מסך קיים 22 אינץ': syncmaster t220p 1:50,000 חשוב: 1) שהמחשב יהיה שקט 2) אפשרות לחבר 2 מסכים לכרטיס המסך (HDMI+DVI) 3) קיימת ברשותי מערכת הפעלה חלונות 7 ברישיון-שדרוג. אזור מועדף לרכישת המחשב: חיפה והקריות. להלן מפרט שהוצע לי בעלות של 2700 ש"ח. 1. האם כרטיס המסך, לוח האם והמעבד - טובים? 2. האם הרכישה כדאית? intel core i5-2300 2.8ghz-3.1ghz 6mb cache 95w lga1155 מעבד asus p8h67-mlx intel h67 lga1155b3 לוח אם kingston ddr3 2048 mb 1333 mhz cl9 זיכרון ספק 500w למחשב 24 פין wd 500gb 7200rpm 32 mb aads green sata2 דיסק קשיח nec dvd-rw ad-7260s x24 black gainward ge…
-
- 9 תגובות
- 847 צפיות
-
-
אז ככה חברים אני רוצה לקנות מחשב חדש למה שלי פג תוקפו אני צריך מחשב שיוכל להריץ לי משחקים בכיף שיהיה אפשר להעביר תזמן ומחשב שיעבוד מהר וטוב התקציב שלי הוא בין 2.5 ל 3 כמו שיחזיק לי שנה עם משחקים חדשים עד הצבא תודה מראש וחג שמח
-
- 1 תגובה
- 665 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מפרט חזק למחשב עבודה שישמש לכתיבת קוד ולהרצת סביבות כבדות. ללא ציוד הקפי. תקציב של 3000 ש"ח. זאת אומרת, הרבה זיכרון, מעבד חזק, ומארז שקט. בנוסף חשוב לי שהמחשב יהיה שקט מאוד. תודה!
-
- 3 תגובות
- 729 צפיות
-
-
שלום , הייתי מעוניין לקבל הצעת מחיר למפרט מחשב עד סכום של 3500 ( אם צריך לחרוג אז נחרוג , עדיפות שלא..). אני לא מבין גדול במחשב כלל , אבל מה שחשוב לי אלו הדברים הבאים: 1.מארז מאיכות טובה- ושקט. 2מעוניין במחשב שיהיה אפשר לשדרג אותו , על מנת שעוד שלוש שנים אני לא יצטרך לקנות חדש אלא פשוט לשנות/להוסיף חלקים.(לדוגמא עדיפות של 4 סלוטים לזיכרון) 3.לא בטוח לגבי כרטיס מסך אבל אני יעדיף מחשב שיוציא hd. 4. מסך לפחות 22 אינץ של חברה עם אמא ואבא... 5.יציאה של usb3, שעוד יומיים וחצי ,שנצטרך יציאה כזו אז היא תהיה לי זמינה.במארז כבר. 6. זיכרון עם עדיפות לסטיק אחד. ( 4g ומהירות מקסימלאית בהתאם ל mb) 6.רמקולים 2.1 (נראה לי החברה של ALTEC). 6. מקלדת ועכבר איכותיים , עדיפות לאלחוטי תודה רבה…
-
- 12 תגובות
- 909 צפיות
-
-
היי החלטתי בסוף להנמיך את הדרישות ואלו הדרישות עכשיו: סרטים HD, מוסיקה, אינטרנט, אופיס ומשחקים ישנים כמו DB1-2, SC1 וכאלה התקציב 2000-2500 ש"ח מקווה שיש משהו כזה נ.ב מסך 15.6 או 13.3 יהיו סבבה תודה רז
-
- 9 תגובות
- 887 צפיות
-
-
שלום לכולם, אבא שלי הוא צלם חובב,והוא עובד המון עם העתקת תמונות להמחשב,וממנו לרכיבים חיצוניים. הוא לא מוגבל בתקציב,ורוצה מחשב שיספיק לו ל5-6 שנים הבאות.(המחשב הנוכחי הוא בן 5,והוא מתחיל לג'עג'ע) שימושים? גלישה,עריכת תמונות בפוטושופ,עבודה עם OFFICE,וזהו בגדול. לא גיימר,ולכן,לדעתי,הוא לא צריך כרטיס מסך יעודי. מה שכן,הוא צריך שני HD פנימיים של 1T כל אחד.(מעדיף WD,אישית) חשבתי על משהו בכיוון של Corei7,עם איזה 6-8GB של זיכרון. הוא רוצה שכל ההעתקות יהיו כמה שיותר מהירות,כי יש לו הרבה תמונות בפורמט RAW,ובכללי רוצה מחשב שיעבוד חלק. הוא רוצה מחשב עם 4 ליבותת,וכמו שרשמתי,אין מגבלה של תקציב. אין צורך במקלדת,עכבר,רמקולים ומסך. הוא עתיד לקנות את המחשב ב-Skypc. תודה לעונים, יוחאי.
-
- 23 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אבא שלי ביקש מפרט למחשב מכיוון שהמחשב שלו התפגר. במפרט אין צורך בשום ציוד היקפי או מערכת הפעלה. חנות מועדפת זו TMS מכיוון שיש להם מבצעי חג כמו הכרטיס מסך HD 5870 במחיר ממש זול! מומלץ ביותר מחשב מבוסס אינטל אם התקציב מספיק! תודה רבה ויום טוב!
-
- 4 תגובות
- 631 צפיות
-
-
אני זקוק למפרט הטוב ביותר בתקציב של 2.5K שיתאים למשחקים, רובם לא יהיו כבדים מדי. בנוסף, יש צורך במסך לא כחלק מהתקציב.. המסך צריך להיות מעל 21 אינצ' ובמחיר ממוצע (זה לא גדול מדי נכון?). עדיף מחשב שקט.
-
- 3 תגובות
- 794 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניינת לקנות מחשב נייד שישמש אותי בעיקר לגלישה, תוכנות משרדיות, מוזיקה וצפייה בסרטים. (התקציב הוא כ2500). להלן המפרטים של המחשבים: 1. dell - http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=5831&CatCode=315 2. lenovo - http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=5566&CatCode=315 הם סה"כ די דומים במפרט.. רציתי לשאול על ההבדל בין המעבדים שלהם, מה לדעתכם יותר טוב וכמה זה באמת משנה לאור הצרכים שלי מהמחשב. בנוסף, אשמח לשמוע דיעה כללית על המחשב ועל ניסיון חיובי/שלילי איתם. תודה רבה וחג שמח, דניאל
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם! אשמח להמלצות מפרטים למחשב הבא שלי, ותודה גדולה מראש לכל הממליצים. 1. תקציב המקסימלי? 5000 ש"ח לחרוג \ לחסוך - אם יש רכיבים שנותנים יחס עלות \ תועלת טוב יותר והם נותנים מפרט שהוא לא בול על ה 5000 - בשמחה. נלך על חריגה של 500 ש"ח לכל היותר. 2. שימושי המחשב: תדיר - גיימינג 'בינוני', צפיה בתכני HD, יישומי אופיס וגלישה באינטרנט. נדיר - תכנות. אני לא חייב את מפלצת הגרפיקה הכי חזקה אבל אני כן רוצה להריץ משחקים בסדר גודל של GTA 4 באופן חלק. אני מתכנן לחבר את המחשב ישירות לטלוויזיה דרך HDMI ולכן יציאת HDMI היא חובה. מסך - אני ככל הנראה אקנה אחד מאלה שהומלצו כאן (DELL U2311 או את הסמסונג "23). 3. האם יש צורך בציוד היקפי - לא 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט - אין, מחשב…
-
- 1 תגובה
- 805 צפיות
-
-
שלום, אני צריך עזרה בבחירת מפרט מחשב לא כולל דיסק קשיח, ללא מסך , ללא אביזרים נלווים וללא כ.מסך. השימוש במחשב הוא לצורך משחקים כמו FIFA 2011 ו COD החדש. כ.מסך נוכחי שאני משאיר מהמחשב הישן הוא GEFORCE 8600 GTS בעיקרון אני מתלבט בין קונפיגורצית INTEL עם CORE I3 לבין AMD PHENOM II . חשבתי שעוד שנתיים בערך אוכל לשדרג גם את המעבד וגם את הכרטיס מסך עבור מחשב מבוסס אינטל. מה מומלץ לדעתכם? תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 838 צפיות
-
-
נניח זכרון 6 גיגה עם מעבד I5 , מול זכרון 4 גיגה עם אותו מעבד ? איפה רואים שיפור ביצועים?
-
- 6 תגובות
- 760 צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש לקנות מחשב חדש שיכול להריץ משחקים לכמה השנים הקרובות בצורה סבירה וסך הכל יעבוד טוב. אז ניגש לעניינים. טווח מחירים: 4500-5500 שח , קניה בארץ מטרות מחשב: עבודה כללית והרצה של משחקים. גודל מסך: מינימום 15.6" משקל: חסר חשיבות. זמן סוללה: חסר חשיבות יציאות מיוחדות: לא בלוטות': רצוי, אבל לא דיל ברייקר קונן קשיח: מינימום חצי טרהבייט , רצוי 640 גיגה. צורב DVD: זה דיי סטנדרתי אני חושב בטווח המחירים הזה. אחריות בין לאומית : אין צורך העדפה לחברה כלשהיא: לומר תאמת הייתי מעדיף HP אבל זה רק בגלל סנטימנט שיש לי כלפי הנייד הנוכחי שעד עכשיו עובד דיי יפה. למרות שבבסיס אני מחפש יותר ביצועים מאשר מותג. ראיתי את הדגם הזה http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=ksptelaviv&uin…
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אם אפשר מפרט מ tms.co.il מבוסס i5 2500k ו ATI radeon 5870 1G הייתי בונה אותו בעצמי אבל אין לי שום מושג בקירור, מארז , לוח אם, וספק כוח. בנוגע לעליונים אני מחפש את הציוד הזול ביותר שיעשה את העבודה (מארז, לוח אם, ספק, וקירור) מתכנן אולי לעתיד לעשות CrossfireX ולרכוש כרטיס מסך נוסף לכן הבנתי שאצטרך ספק חזק ואולי גם מארז מקורר היטב. מתוכנן אוברקלוקינג בעתיד. כונן דיסקים הכי זול של LG עדיף דיסק קשיח SATA 3 הכי זול שאפשר, יש לי מספיק אחסון בדיסק החיצוני. תודה מראש הוספתי מפרט שניסיתי לבנות, האם הוא סביר? האם יש מספיק כוח בספק להחזיק גם אוברקלוק ועוד כרטיס מאותו הסוג או שצריך יותר חזק? האם הקירור מספיק חזק? האם המארז מספיק גדול ואין בעיה עם שני כרטיסי מסך? את הלוח אם בדקתי. מפרט…
-
- 3 תגובות
- 638 צפיות
-
-
הי, חבר ביקש ממני מפרט טוב למחשב גיימרים בסביבות ה-5000-6000 ש"ח. הוא רוצה להריץ משחקים ובעקרון לא להיות מוגבל ממש עם המחשב אני מניח שעדיף מסך 15"-17", כונן קשיח 320-500 גיגה, מה שהכי חשוב כנראה זה כרטיס מסך טוב (יחסית לניידים) ומעבד אשמח להצעות נ.ב. הוא אמר לי שהתקציב שלו זה עד 6000, עדיף בפחות
-
- 3 תגובות
- 739 צפיות
-
-
מחשב למשחקים(על מסך 24) אין צורך בהראדיסק,מסך וציוד הקפי. מיועד בעתיד ל OC מה דעתכם על המפרט שהרכבתי לקחתי סטיק בודד של 4GB יותר מאוחר אני אוסיף עוד אחד. נראה לי שכרגע אשאר עם הקרור סטוק של המעבד, יותר מאוחר אקנה אחר. מעבד intel core i5 2500k BOX http://skypc.co.il/pl_product~BX80623I52500K~3~0.htm 1023 שח זכרונות 1x4GB G.Skill RipJaw Edition CL9-9-9-24 http://ksp.co.il/hmain.php?uin=11261 230 שח לוח אם GIGABYTE P67A-UD3-B3 http://ksp.co.il/hmain.php?uin=12315 655 שח כרטיס מסך Sapphire HD 6950 2GB http://ksp.co.il/hmain.php?uin=116561350שח ספק Antec NeoEco 520W http://www.skypc.co.il/sg_product~NeoEco520C~24~0.htm 309 שח הוא מספיק ? הכרטיס מסך הולך להפתח ל 6970 ובעתי…
-
- 20 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי חברים , 1. מה התקציב המקסימלי? 3500 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? (אם יהיה צריך להוסיף אפשר קצת לחרוג לאזור ה 3900 במידה וההבדל באמת שווה את זה) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 400-500גג ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב - משחקים.. ועוד משחקים א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש - תדיר מאוד. ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? כמה שיותר כבדים בטווח מחיר הזה.. ביצועים וכמובן כמה שיותר תמורה לגרפיקה להריץ על הכי גבוהה שאפשר הכי חשוב. 3. האם יש צורך בציוד היקפי - רק מסך (ללא מקלדת רמקולים ועכבר) 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט - מעדיף כבר לחדש הכל חוץ ממה שרשמת…
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
היי, אני מבקש המלצה נייד חדש: - תקציב 3.5k, אפשר למתוח עד 4 / 4.5 תלוי במפרט - מסך, בגודל 13" / 14", מט - משקל בסביבות ה 2kg - מעבד, ברמה של i5 - כרטיס מסך, חיצוני של nVidia - סוללה, שתיהיה אפשרות לשדרג ל 9 תאים במעמד הקניה, כמובן בתוספת תשלום (כלומר לא להכניס בתקציב). האם אני מבקש יותר מידי? תודה.
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני צריך את עזרתכם בבניית מפרט לקולנוע בייתי וקצת גיימינג, לא מתכוון לשחק משחקים כבדים אבל שיהיה מסוגל להריץ משחקים.. כמו כן אני גם צריך מקלדת ועכבר (אין צורך ברמקולים), ועדיף שיהיה כמה שיותר שקט.. לא מתוכנן OC.. רציתי גם לדעת מה אתם חושבים על המפרט הבא: לוח אם Gigabyte 73PVM-S2H מעבד Intel Core2Due E6750 קירור שקט למעבד Arctic Cooling Freezer 7 LP זכרון 4x1GB DDR2 צורב DVD דיסק קשיח 160GB + 250GB מארז LC17 שחור כרטיס טלויזיה Hauppauge HVR-1200 (משולב DVB-T) כולל Win7 Ultimate חוקי כולל Media Center כולל שלט + מקלט ב-1400 ש"ח.. תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 636 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? 4,500 ש"ח (נא לקרוא את הסעיף הבא) האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? בגדול אני לא יודע מה טווח המחירים של מחשבי גיימרים כיום, עבר הרבה זמן מאז שקניתי מחשב ולכן הסכום הנ"ל לא משקף יותר מדי, אני רוצה מחשב אופטימלי לדרישות שאני אבקש בכמה שפחות כסף... רוצה לחסוך כמה שאפשר... אז לא להשתגע עם המחיר במידה ולא באמת צריך. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח (נא לקרוא את הסעיף הקודם) 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקים ואפשרות לצפייה חלקה בסרטים עד 1080p א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה) מחשב נטו למשחקים, גלישה באינטרנט,…
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-