עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by ___michael___,

1. מה התקציב המקסימלי? 4000 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל הכל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? גיימינג במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? 24 אינץ דגם: AOC 2434pw * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? למשחקים כבדים ומשחקי רשת ! * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? לא 5. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסו…

• 49 תגובות
    • 4.2k צפיות
  2. מחשב נייד HP Pavilion g6t series זכרון 4GB הארד דיסק 320GB Intel Pentium dual-core and Core i3 processors מעבד 15.6" diagonal high-def§§ LED display מסך ווינדאוס Genuine Windows 7 Home Premium יוצא משהו כמו 1600 שקל (חבר קונה לי מחו"ל) שהבנתי שזה מחיר טוב, אבל מחשב כזה לא יוכל להריץ משחקים חדשים, השאלה שלי , אני יכול להוסיף 100 דולר ולקבל כרטיס מסך 1GB DDR3 Radeon HD 6470M Graphics [HDMI, VGA] איתו המשחקים החדשים, נגיד פרו 11 יוכלו לעבוד בצורה טובה? תודה

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. כרטיס אלחוטי חזק שקולט בלי בעיות גם ממרחק רב מהרגיל (נניח יושבים בגינה ). יש מבחנים או מדד אחר גם לכרטיסי רשת אלחוטי ?

• 2 תגובות
    • 894 צפיות
  4. שלום! כמו שציינתי בגוף ההודעה אני צלם סטילס, אני עובד בעיקר על פוטושופ , LIGHTROOM וכד' בנוסף יש לי טלוויזיה LCD שאני רוצה לחבר ב HD למחשב מלבד המסך לכן אני מעוניין שיהיה לי יצאה ל HD מהמחשב. אני עובד על תמונות ברזולוציה מאוד גבוהה וגם בכמות מאוד גדולה לפעמים אני עובד על אירוע שצילמתי בוא 2500 תמונות ואני מחפש מחשב שיוכל להריץ את התמונות מהר ושיגיב לכל שינוי שאני עושה בתמונה במהירות גבוהה מאוד. כמו שציינתי יש לי תקציב של 4,500 ש"ח ואני גמיש בעוד 500 ש"ח מעבר לתקציב. תודה!

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. עדיף לחסוך, ניתן לחרוג בלכל היותר 250 ש"ח. אין צורך במסך. אני מעוניין בתמיכה בסרטים בHD, ויציאת HDMI חובה. לא יהיה שימוש במשחקים, אלא רק סרטים, גלישה באינטרנט והורדות. שקט - חשוב, אך לא ברמת הקבר. 7 מתוך 10. לא יתבצע OC. יש צורך בהרכבה בחנות. עדיף עם תמיכה במערכת 64 ביט. (וינדוז 7) המחשב לא ישודרג. יש עדיפות למארז שנראה יפה, אך לא להתעלל במחיר. אני מעוניין במעבדי אינטל. ראיתי שזה אפשרי במחיר הנ"ל, במיוחד מאחר והמחשב לא ישמש למשחקים.. תודה!

• 1 תגובה
    • 924 צפיות
  6. Started by Orans01,

1. מה התקציב המקסימלי? 4000 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לא חייב לנצל הכל... במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 4000 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה) גיימניג א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? 17 inch אבל בעתיד יקנה מסך חדש בתכנון של 22-23 inch. * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? משחקים כבדים/קל, משחקי רשת. * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולי…

• 19 תגובות
    • 2.3k צפיות
  7. שלום חברים יש לי מחשב נייד ישן של Compaq שעליו חומרים שאני רוצה למשוך. המחשב במגירה כבר כמה שנים, ללא חשמל, ואת המטען אין לנו. יש לי מטען של נייד טושיבה, עם חיבור כמעט זהה אך: - ה-INPUT של המחשב הישן זה 18.5V 2.7A - הOUTPUT של המטען החדש הוא 19V 3.42A האם אוכל להשתמש במטען, בלי להרוס את המחשב הישן, רק כדי להפעילו לזמן קצר כדי למשוך חומרים? מה הכללים של חיבור מטען שונה מהמקורי? אם לא - כמה אמורה לעלות פעולה כזו באחת החברות שמשחזרות נתונים? (או שיש אופציה אחרת). תודה! טל

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. אני מתלבט בין מספר דגמים שרציתי שתדגישו לי את ההבדלים בהם מבחינת מעבד, כרטיס מסך וזיכרון. http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=775810 או http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=9424&perur=2&t=1&c=331 או http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=best&uin=12146 השימושים של המחשב הם לגלישה, OFFICE, הפעלת סרטי HD וקצת משחקים. תודה.

• 0 תגובות
    • 636 צפיות
  9. Started by talhu,

שלום מעוניין לרכוש מחשב נייד תקציב עד 3500 -3600 שח מעוניין בDELL כי זה 3 שנים אחריות האם האחריות כוללת כל תיקון למחשב? כולל לוח אם? אני בעיקר רוצה את זה לגלישה,תוכנות אופיס,לראות סרטים באיכות טובה ואיכות שמע טובה,לראות סטרימינג באינטרנט באיכות טובה ולשחק משחקי מלחמת עולם שנייה,לא דווקא אלו של 2010 אלה ישנים יותר האם מספיק לי מעבד I3

• 2 תגובות
    • 782 צפיות
  10. Started by Ratpark,

שלום, כשאני מנסה לצפות בסרטי HD - 1080p על הנייד הסרטים נתקעים כל כמה דקות עם פיקסליזציה מעצבנת. זו מגבלת חומרה? האם יש אפשרות להתגבר על הבעיה עם דרייברים/הגדרות אחרות? המחשב - lenovo g560, [table][tr][td][table][tr][td]‎ CPU‎[/td][/tr][/table][table][tr][td]‎Intel® Core i3 380M Processor, 2.53GHz,3MB Cache,1066MHz FSB‎[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td]‎ Memory‎[/td][/tr][/table][table][tr][td]‎2GB DDR3 1066MHz (1 x 2048 MB), Up to 8 GB‎[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td][/td…

• 6 תגובות
    • 921 צפיות
  11. והאם יש הבדל בתאימות בין מעבדים אלה לכרטיסי מסך של ATI ? או של GEFORCE?

• 1 תגובה
    • 621 צפיות
  12. Started by rotylaw,

בבקשה המליצו לי על נייד חדש הוא צריך להיות די חזק לא המצועצעים הקטנים האלו. 13.3 אינץ' מסך לשימוש בשמש חיי בטריה גבוהים במיוחד תודה רותי --- --- איינשטיין: "אני לא יודע באיזה נשק ישתמשו במלחמת העולם השלישית אבל ברביעית זה יהיה עם אבנים ומקלות" פיתוח תוכנה

• 1 תגובה
    • 667 צפיות
  13. כיום רואים שלכל סדרת המעבדים יש יכולת גרפית עצמאית מובנית בתוך המעבד. חוץ מהכרטיס מסך החיצוני. השאלה אם הפעלת היכולת הזו היא אוט' עי המחשב (למשל בעת שימוש בסוללה מיד עובר המחשב לשבב הגרפי הפנימי ?) או שהיא ניתנת לשליטה על ידי המשתמש ועל ידי כך מאפשרת לו לחסוך בחשמל או להאיץ ביצועים תוך שימוש בכרטיס מסך חיצוני, לפי בחירתו ?

• 7 תגובות
    • 897 צפיות
  14. 1. מה התקציב המקסימלי? 3300. אם אפשר לחסוך קצת בשביל המסך סבבה אם לא - נשרוד, ניתן לחרוג עד 200 ש"ח. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב - פוטושופ ועריכות דומות, משחקי SIM3 ודומיהם - לא קריטי להגיע למקסימום הגדרות מבחינת מסך - אני מאמין שנרכוש מסך FHD. 3. האם יש צורך בציוד היקפי - לא 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט - לא נראה לי 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 - 5 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? האם מי שישתמש במחשב מתמצא ויודע לבצע אוברקלוק? OC - אפשרי, מי שמשתמש - לא יודע 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? רק הרכבה. 9. האם יש העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא, די לציין איזור מגורים. - איז…

• 7 תגובות
    • 858 צפיות
  15. שלום, צריך מחשב נייד שישמש בעיקר לאירועי קריוקי, על מה לשים את הדגש כאשר בוחרים נייד לקריוקי? אשמח לקבל הצעות, תקציב עד 2500 ש"ח!!!

• 0 תגובות
    • 857 צפיות
  16. הי, אני מחפש המלצה לקניית לפטופ בארה"ב, במחיר של עד כ-700$ (ללא מיסים), כאשר היעוד העיקרי הוא לתכנות. שימושים: [list type=decimal] [*] תכנות. [*] גלישה. [*] מוזיקה ווידאו (לא דווקא HD). דרישות: [list type=decimal] [*] אמינות. [*] אחריות בינלאומית - לפי מה שקראתי במדריך ליבוא אישי מארה"ב: עדיף טושיבה, לנובו זה תלוי בדגם ואסוס בסימן שאלה, אבל אשמח לשמוע אם יש עדכון בנוגע לחברה אחרת. [*] זיכרון 4GB , וכמובן עדיפות ל-64Bit. [*] גודל הדיסק הקשיח לא חשוב (אני מניח שגם ככה המינימום הוא כ-250GB). [*] גודל מסך אידיאלי 13-14 אינצ'ים. [*] משקל נמוך (עדיף מתחת ל-2 ק"ג). [*] עדיפות למסך לא מבריק, אבל להבנתי אין מבחר גדול של מחשבים כאלה. לא צ…

• 1 תגובה
    • 804 צפיות
  17. . מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 3000 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? בלי חריגה 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). לשימוש ביתי משרדי ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: לא למשחקים * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? יש צורך מס…

• 4 תגובות
    • 817 צפיות
  18. קניתי נייד של טושיבה בארה"ב ועכשיו שהבאתי אותו לארץ אני רואה שכתוב על השנאי שמתחבר לחשמל 100 v ולא 100-240 v אז אני מבין שלא כדאי לחבר אותו לחשמל בארץ, נכון? התקשרתי לשירות לקוחות של ושיבה בישראל (שהיה ממש קשה לתפוס אותם והשירות היה מאוד מנפנף ולא איכפתי) והם אמרו לי שאני צריך לקנות שנאי שמתאים לארץ ושהם לא מספקים אותם לניידים שנקנו בחול. רציתי לשאול אתכם איפה לדעתכם כדאי לי לקנות שנאי כזה ומה אני צריך לראות שכתוב במפרט שלו כדי שאני אדע שהוא מתאים? תודה רבה!

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. [b]Intel Core i5 2500K 3.3GHz 6MB LGA1155 - BOX - מעבד[/b] [url]http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=14312[/url] כמות: 1 מחיר: 1,060 ש"ח ( למזומן:1,028 ש"ח ) [b]ASUS P8P67-M PRO B3 (P67) - mATX[/b] [url]http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=14364[/url] כמות: 1 מחיר: 800 ש"ח ( למזומן:776 ש"ח ) [b]2x2GB CRUCIAL DDR 3 - 1333 - CRUCIAL MICRON Original - שניים יותר טוב מאחד[/b] [url]http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=11907[/url] כמות: 1 מחיר: 220 ש"ח ( למזומן:213 ש"ח ) [b]Sapphire ATI Radeon HD6950 2GB DDR5 - RETAIL[/b] [url]http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?pro…

• 6 תגובות
    • 846 צפיות
  20. שלום וברכה אשמח לעזרה מפרט עבור סבא לאינטרנט בעיקר מפרט הבא מה שמצאתי ממש לא מחייב מעבדי אינטל Core i3 2100 3.1Ghz s1155, 3MB, GPU Core, Tray מאווררים וגופי קירור מאוררים למעבדים Generic CPU Cooler For s1155/1156 לוחות אם למעבדי אינטל ASUS P8H61-M LE B3 (LGA1155 Core i3/i5/i7, Intel H61, DDR3 1333, PCI-E, VGA, DVI זכרונות DDR3 1333Mhz 2GB Patriot Signature Heatshield זכרונות none זכרונות none דיסקים קשיחים Samsung 500GB 7200RPM 16MB SATA II HD502HJ דיסקים קשיחים none כרטיסי מסך Intel HD Graphics 2000 כרטיסי מסך none כרטיסי קול On Board 7.1 Channel Audio צורבי DVD LG DVD±RW GH22NS x22 Black SATA (Oem) ציוד רשתות Wired Products On Board 10/100/1…

• 8 תגובות
    • 970 צפיות
  21. Started by shdrthki1,

אני רוצה לקנות מחשב חדש שהיעוד העיקרי שלו זה משחקים, בעיקרון לא קבעתי תקציב(אבל שלא ייצא משהו מוגזם כמו 10000 שקל אלא יותר בכיוון של 4000~7000 שקל) בעיקרון שקט חשוב לי אבל לא ברמה שהמחשב יהיה חירשי לגמרי אני לא מתכנן OC ואני רוצה שיהיה מקום לשידרוגים עתיידים בעיקר של הכרטיס מסך והזכרונות אני רוצה שיהיה לי במחשב כונן SSD בנפח 60~120 GB + הרדדיסק של טרה וכרטיס מסך חזק מאוד תנסו לחסוך כמה שיותר ולפגוע בביצועים כמה שפחות

• 1 תגובה
    • 582 צפיות
  22. שלום לכולם לפני כשבוע שאלתי על מחשב לגיימינג בסכום של עד 3500, בסופו של דבר קרו דברים ולא קניתי את המחשב. עכשיו שיניתי קצת את התקציב ברצוני לרכוש מחשב חדש בסכום של 3000-3200 שקלים לא כולל ציוד היקפי/מסך חשוב לי מאוד שהמחשב יהיה מאוד אמין ויציב (עד כמה שאפשר) המחשב מיועד למשחקים בהגדרות בינוניות 1. מה התקציב המקסימלי? 3200 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב ? משחקים/סרטים א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש - משחקים, סרטים: תדיר מאוד ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של ה…

• 6 תגובות
    • 994 צפיות
  23. אהלן חברה צהריים טובים. אני מעוניין לקנות מחשב נייד חדש של דל. התקציב שלי הוא עד 4000 שקל כולל הרחבת אחריות וכולל הכל.. אני מכיר את דל ממחשבים ישנים יותר שקניתי ואני מאוד מרוצה מהם ובמיוחד מהשירות הטכני שלהם. אני מעוניין במחשב שיהיה נפח הארד גדול - מעל 500 ויציאת HD.. ואם כבר אני קונה אני רוצה i5.. כרגע יש לי התלבטות בין הדגם inspiron-n5110-n2410m לאותו דגם רק עם כרטיס מסך שך אינטל (Intel Graphics Media Accelerator 3000 HD) זה הבדל של בערך 400 שקל.. אפשר המלצה על המחשב הזה ועל הכרטיס מסך? תודה מראש..! [table][tr][td][/td][td]מפרט טכני[/td][/tr] [tr][td]מעבד[/td][td]Intel® CoreTMi5 Processor 2410M 2.3GHz (Max Turbo Frequency 2.9GHz) ,1333MHz FSB 3MB Intel Smart C…

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  24. Started by SeeYouInHell,

אוקיי זהו מפרט לחבר ואני מבקש כאן בעיקבות בערך שנה שלא בניתי מפרטים בעבר בניתי כאן להרבה פשוט אני לא רוצה להטעות אותו או להפיל אותו בחלקים ישנים כי אני כבר לא עקבתי המון זמן אחרי החלקים שיצאו 1 . מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד!2000 אפשר להתגמש בסביבות 50 שקל לכאן או לכאן האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? הכל או כלום במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?אפשר להתגמש בסביבות 50 שקל לכאן או לכאן 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)?משחקים כבדים הכי גבוה שאפשר אני יודע קצת קשה להוציא את זה מהתקציב כנראה שהוא יצטרך להתפשר על משולש ליבה של AMD או משהו אחר CRYSIS COD PORTAL בקיצור ילד ש…

• 19 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.