ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,354 דיונים בפורום זה
-
שלום בעזרת הפורום המצויין שבאתר הרכבתי מפרט מחשב לשימוש כללי (עבודה וקצת משחקים) רציתי לקבל חוות דעת אחרונה על המפרט כולו (תיאימות בין חלקים השונים, קירור, שקט וכד) מעבר i5 2500 לוח אם Asus P8H67 זיכרון Kingston DDR3 1333MHz 4GB CL9 דיסק קשיח Samsung 1T, 7200RPM, 32MB, Sata, F3 HD103SJ כרטיס מסך HIS Radeon 6950 2GB DDR5 מארז Antec P183 ספק SeaSonic S12II-620 620Watt 80Plus Bronze מקלדת ועכבר logitech Cordless Desktop MX3200 Laser רמקולים Logitech Z 323 2.1 צורב Sony/Nec *24, AD-7260S, Sata, Black עלות כללית 5400
-
- 13 תגובות
- 986 צפיות
-
-
אהלן אחרי 3 שנים הגיע הזמן להחליף מחשב אז בעיקרון אני עובד על MAYA MAX אפטר ועוד כל מיני כאלה מסביב , יש ברשותי כרטיס QUADRO 2000 ככה שכרטיס מסך לא צריך. בעיקרון אני מחפש מפרט שיתן מענה הכי טוב לצרכים שלי, עבודה מהירה , זמני רנדר בהתאם לאל צורך בזמן המתנה ארוך( עד כמה שאפשר ) כרגע אני עובד עם 2 מסכים, אולי אני אשדרג בעתיד , כרגע לא מעוניין. כוננים קשיחים אני צריך רק SSD אחד כלשהו, את כל השאר אני יעביר מעמדת העבודה הנוכחית שלי . וזהו בגדול אשמח לשמוע הצעות , מארז נראה לי אני ילך על CM 690 2 או משהו כזה , כרגע יש לי CM690 ואני מבסוט ממנו, אפשר גם לצרף מערכת הפעלה חלונות 7 לכל העניין . תודה
-
- 14 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי לכולם, אני רוצה לקנות מחשב נייד למטרת עבודה על מוזיקה (בעיקר DJ - תוכנת traktor וגם יצירה ב cubase) וכנראה שגם תכנות. השימוש המרכזי שלו זה להיות במסיבות ולנגן שירים (אין צורך בסאונד טוב או משהו כזה, אני קונה כ.קול חיצוני ב USB). חשוב שהוא יהיה נוח לתזוזה וקליל, שייראו בו טוב גם בחושך ותנאים של מועדון, ואם יש דבר כזה, אז שיהיה עמיד. (אם נשפך עליו קצת מים, מכות קטנות וכו...) כמובן שגם עבודות משרדיות, צפייה בסרטים, אולי פה ושם משחקים, צפייה בסרטים דרך ה TV ב HDMI. אל המחשב יתחבר midi controller ב USB שישלוט על התוכנת DJ. האם יש הבדל מהותי בין USB2 ל 3 ?יש כבר ניידים עם 3? גודל מסך: מינימום 13 אינצ' זמן סוללה נדרש: 6-8 שעות. משקל רצוי: כמה שיותר קל. (סתם לנוחות אך…
-
- 3 תגובות
- 756 צפיות
-
-
אינטרנט בקטנה, מסך גדול, מעין נייד שלא יתניידו איתו הרבה, מערכת הפעלה חוקית. סביר מאוד להניח שהוא יעלה הרבה פחות מהסכום שרשמתי למעלה. יש המלצות?
-
- 2 תגובות
- 692 צפיות
-
-
המחשב יקנה בחו"ל הסתכלתי על המחירים פה ובארץ .... בערך זה יוצא 3000 המחשב לחבר שלי..... הדרישות שלו 4 ג'יגה זיכרון דיסק קשיח טרהבייט כרטיס מסך בתקציב הזה כנראה יכנס ה GTX550TI (יש משהו יותר טוב?) לגבי המעבד והלוח פה אנחנו לא יודעים מה לקחת AMD או אינטל...???? 1155/1156 ? ציוד הקפי וכל השאר לא צריך....
-
- 7 תגובות
- 811 צפיות
-
-
הי אייבורי מציעים מפרטים די בזול, ורציתי לדעת מה דעתכם.. אני מחפש מחשב בסיסי לנערה בת 16 שישמש לסרטים אינטרנט ומוסיקה..כלום מעבר לזה ןאני מנסה לבזבז פחות מאלף מאתיים שח... אני מודע למוניטין של אייבורי ורציתי לדעת אם לדעתכם שווה לקחת צאנס על המיפרט הבא: מארז איכותי מותג IN-WIN ספק כח מותג IN-WIN Power Man 350W יתרון חשוב: ספק כח בטכנולוגיית Active PFC שנתיים אחריות לספק הכח מעבד 3 שנים אחריות--AMD Athlon™ II Dual Core 260 3.2GHz לוח Gigabyte דגם 3 שנים אחריןות --GA-M68MT-S2 Hitachi 500GB SATA2 16MB Buffer 3 שנים אחריות 3 שנים אחריות -Kingston 2GB DDR3 1333MHz צורב LG SATA DVD שנתיים אחריות אני יכול להחליף את הספק ל FSP 300-60HCN 300W אבל רק עם שנה אחריות כל העניין…
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום , ברשותי לפטופ מסוג LG R560 . במחשב ישנם קיצורי דרך במקשים , עקב כך שהחלפתי לוינדוס 7 קיצורי הדרך האלו הפסיקו לעבוד . אמרו לי שצריך דרייברים כדי להחזיר את המקשים הללו לפעולה . אם מישהו יכול להביא לי את הדרייברים האלה לוינדוס 7 אני אשמח . תודה !
-
- 0 תגובות
- 575 צפיות
-
-
מחשב מבוסס Core i5 לוח של MSI עדיף על כל הגי'גאבייטים למינהם, סטיק בודד של 4G בעתיד יתווסף עוד אחד. יותר מאוחר גם קרור למעבד. מארז וספק פשוטים וסבירים עקב התקציב הלוחץ אין צורך בהארדיסק ללא הרכבה בחנות זהו בנתיים, דעתכם? עצות ליעול? Intel Sandy Bridge Core i5 2500K Socket 1155 6MB 95W 3.3Ghz Box 1,066.00 ₪ MSI P67A-C45 B3 P67 CHIPSET 647.00 ₪ Kingston 4GB DDR3 1333MHZ CL9 KVR1333D3N9/4G 209.00 ₪ Sapphire ATI Radeon 5870 1GB GDDR5 999.00 ₪ SeaSonic SS-600HT 600Watt 80 Plus 334.00 ₪ ANTEC One Hundred 100 273.00 ₪ צורב Samsung SHS223 x 22 Sata- ATA Black 99.00 ₪ ===== 3627 חריגונת.....אפשר להוזיל את העסק ע"י ירידה ללוח P67S - C43 שזול מ C45 ב 70 ~
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הרכבו לי היום מאת המפרט לגיימר בינוני ב RSM תל אביב (בחור נחמד) רציתי לחסוך כסף ולהתקין WIN-XP שכבר יש לי. הנציג טען בפני שזה יהיה בזבוז של מפרט אם לא אשתמש ב WIN-7 (שאצטרך לשלם עבורו 450 ש"ח) כיוון ש WIN-XP יכול לתקשר רק עם directX 9 לעומת WIN-7 שמנצל את DirectX 11 אשמח לשמוע חוות דעת מלומדה ומסבירה, ובאותה הזדמנות התייחסות למפרט (הרכתי רק את מה שאצטרך) מעבד: AMD Athlon 2x4 640 Ghz Quad AM3 BOX לוח אם: Gigabyte GA-MA78LMT-S2 זכרונות: Transcend 4GB DDR3 1333Mhz דיסק קשיח: SAMSUNG F3 500GB 16MB SATA2 7200 RPM : HD502HJ כרטיס מסך: ATI (Sapphire Xtreme) HD5830 1GB GDDR5 ספק : Antec EarthWatts EA500D 500 Watt 80 Plus תודה מיקי
-
- 2 תגובות
- 556 צפיות
-
-
שלום ברצוני לקנות מחשב חדש ואני צריך המלצה למפרט. המחשב יריץ לרוב משחקים והמפרט לא צריך לכלול מסך או ציוד היקפי. אם זה חשוב המסך שיש ברשותי הוא samsung XL2370HD המפרט מיועד להגדרות גרפיות גבוהות וחשוב שהמחשב יהיה שקט בזמן עבודה מומלצ שהמפרט יכלול את המארז midi atx (ראו תמונה)
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
תקציב המקסימלי-2200 שח לנצל את כל התקציב לא ניתן לחרוג המחשב ישמש לעבודה משרדית, תכני HD, משחקים בעיקר לgta אין צורך במסך, קיים אחד בגודל 19 אינצ' הגדרות גרפיות- מה שאפשר להוציא מתקציב כזה. אין צורך בציוד היקיפי. אין צורך בצורב. אין חשיבות קריטית לשקט(5) ללא אוברקלוק ללא מערכת הפעלה. הרכבה בחנות. אין עדיפות לחנות מסויימת, מגורים במרכז. לא מתוכנן שדרוג משמעותי בקרוב. רצוי לשמור על אופק שדררוג. הערות: אני יודע שהתקציב לא ממש מאפשר מחשב למשחקים, ובכל זאת אני מבקש שתנסו להוציא את המיץ מהתקציב למטרה זו תודה לעונים.
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מתלבט איזה מחשב להזמין לצרכים בסיסיים (אינטרנט, תמונות,סרטים) : מה אתם אומרים על הדגמים הבאים: 1. http://www.saleshop.co.il/Product.asp?Pid=OLC51285450&Cat2Cat1ID=1868&Cat2ID=0&aff=Zap〈=he 2.http://www.saleshop.co.il/Product.asp?Pid=GBK3105&Cat2Cat1ID=1868&Cat2ID=0&aff=Zap〈=he 3. http://www.grafpc.co.il/Product.asp?Pid=M27C2IV&Cat2Cat1ID=2&Cat2ID=0&aff=Zap〈=he 4. http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=best&uin=12230 5. http://www.mediashop.e-shop.co.il/pl_product~150109~16~142.htm יש הצעות נוספות ??
-
- 1 תגובה
- 689 צפיות
-
-
הי שאלה למומחים... יש לי לוח GA-M68MT-S2 שתומך ב DDR3 עד 1066 .. יש לי זיכרונות DDR3 1333 האם זה יעבוד ביחד ? הלוח תומך 1333 רק באוברכלוקינג לפי מה שהבנתי ולא הייתי רוצה לעשות לזה אובר קלוקינג ,אלא פשוט לשלב אותם...אפשרי ???ואם כן זה מוריד מביצועי המערכת או זניח לגמרי?
-
- 1 תגובה
- 673 צפיות
-
-
אני מתלבט בין שני המחשבים האלה של אסוס, אני לא כל כך מבין מה ההבדל ביניהם חוץ מהאחריות (2-3) ומהמעבד (370-380) הראשון - Asus U35F - שנתיים אחריות, מעבד 370M, זכרון 3GB http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=9953&perur=2&t=1&c=331 השני - Asus U31F - שלוש שנים אחריות, מעבד 380M, זכרון 2GB http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=best&uin=12476 הייתי מעוניין לדעת בעיקר את ההבדלים באיכות הבניה וזמן הסוללה. תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
כותרת, בלי ציוד, רק המחשב עצמו ללא מסך, מ-0 עד מארז.. תודה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני נוסע בעוד חודש לארה"ב ושוקל לחזור עם לפטופ, בגלל הפרשי המחירים. קראתי את המדריך לגבי האחריות הבינ"ל ולא יצרתי מעודד. מניסיון עם אייפוד, אני יכול להגיד שהאחריות על מוצרי אפל באמת טובה, אבל אני לא יכול להרשות לעצמי לקנות מק, ולכן נשארנו עם האופציות האחרות... רציתי לדעת אם יש המלצות למחשב נייד, נניח באזור ה 700 דולר, שיהיה מסוגל לעמוד בריבוי משימות במקביל וכן בעריכת וידאו. אם הוא יוכל להריץ משחקים - בכלל דבש. כמובן, עדיף משהו עם אחריות בינלאומית כלשהי. אשמח לעצתכם
-
- 4 תגובות
- 782 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? 6000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ניתן לחרוג, לא יותר מ300 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקים א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? כלול * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? כל הסוגים * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? כן- מסך, מקלדת ועכבר 4. האם…
-
- 9 תגובות
- 970 צפיות
-
-
שבוע טוב, חדש פה שמח מהתגובות שיש בפורום זה המון ידע וטוב מאוד! אני בקרוב הולך לקנות מחשב - שרוב הצרכים איתו זה יהיה למטרת גיימיניג אשמח אם תעזרו לי להשלים עם החלקים הקימים כרגע. המפרט - ( אני בטוח בחלקים אני לא הולך לשנות אותם ) מעבד Core i5 2500K מארז Dark Fleet DF-85 ATX Full Towe קירור למעבד CoolerMaster V8 ספק Antec 850 quattro אלו החלקים בעיקרון שאני צריך, עכשיו אני צריך שתעזרו לי להשלים פה את החלקים - אני כבר לא מעודכן מה יצא ומה מומלץ לוח אם - אני צריך המלצה לגבי לוח טוב אני הולך לכיוון יותר של ASUS, תקציב לא משחק פה כרגע רק לוח שיעשה את העבודה שלו כרטיס מסך - איזה אתם ממליצים? הבנתי היום ATI טובים עם תמורה למחיר, בעיקרון רק למשחקים ומן הסתם ג…
-
- 4 תגובות
- 653 צפיות
-
-
אני מתלבט בין המחשב הזה: http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=10285&perur=2&t=1&c=331 לבין המחשב הזה: http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=10432&perur=2&t=1&c=320 שניהם באותו מחיר פחות או יותר, אז איזה עדיף ? (המעבד של ה- Asus הוא מהסדרה החדשה sandy bridge אבל ה- HP הוא בכל זאת i5) ושאלה קטנה נוספץ: איזה מעבד נחשב יותר טוב: זה - Intel Core i3-2310M או זה Intel Core i3-380M תודה לעוזרים
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
בס"ד שלום לכולם! אני מעוניין במפרט הזול ביותר האפשרי שיאפשר הפעלה של 2X5970. המטרה היא לבצע חישובים אך ורק על הGPU. לכן אין שום חשיבות למעבד, וגם לא לקצב העברת הנתונים מהGPU. מצד שני, הרצון הוא לאפשר למערכת לעבוד 24/7. אחרי בירור כאן בפורום, וקריאה במקומות נוספים, אני חושב שניתן להסתפק ב: מעבד AMD sempron 140 לוח אם עם שתי כניסות pcie, כאשר אין חשיבות למהירות העברת הנתונים של הכניסות (כלומר מספיק כנראה גם X1 ) ספק כוח של 850W (כנראה) הצעות? נסו לתת את ההצעה הזולה ביותר (כמובן, לא כולל מסך וציוד הקפי)
-
- 2 תגובות
- 568 צפיות
-
-
http://ww w.siz .co.il/my/hnz4bjkumggy.bmp "מחשב למשחקים ושימוש גרפי עד 3.5K ללא ציוד היקפי אחר וללא OC".
-
- 3 תגובות
- 543 צפיות
-
-
מפרט טכני: מעבד: Intel Core i3-370M 2.4GHz מערכת הפעלה: Windows 7 Home Premium מסך: 13.3’’ HD with LED Backlight רזולוציה: 1366x768 זיכרון: 3GB DDR3 1066MHz דיסק קשיח: 500GB כרטיס מסך: Intel GMA 4500MHD תקשורת אלחוטית: WiFe 802.11b/g/n, Bluetooth סוללה: 8 תאים מימדים: 296x210x25.1 מ"מ (ג x ע x ר) משקל: 1.9 ק"ג, כולל סוללה מצלמת אינטרנט מובנית חיבורים: 3 x USB2.0 HDMI VGA RJ-45 יציאה לאוזניות כניסה למיקרופון קורא כרטיסים אחריות: אחריות לשנתיים ע"י רונלייט הכי חשוב לי חיי סוללה, וכמובן כמה שיותר חזק יחסית למחיר... מה אתם אומרים?
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות מחשב בתקציב 4000 אפשר לחרוג עוד 300 ש''ח אבל עדיף שלא, המחשב ישמש למשחקים וסרטיי HD יש לי מסך 22 - 1680 1050 אבל המחשב יחובר לפעמים לטלויזיה 37 FULLHD איך צורך בציוד היקפי רק בקשה שיהיה מעבד אינטל ודיסק קשיח של 1TB, שהמחשב לא יהיה רועש אני רוצה שהמחשב ילווה אותי תקופה ארוכה ושלא אצטרך להחליף חלקים כל חצי שנה עדיף חנויות באיזור חדרה תודה לעוזרים (:
-
- 1 תגובה
- 492 צפיות
-
-
שלום רב, השימוש שלי במחשב הוא גלישה באינטרנט, סרטים, וקצת MATLAB. חשוב סוללב חזקה כי אני כל יום 3 וחצי שעות ברכבת. וחשוב שיהיה קל.. הדגם ששמתי עליו עין הוא ASUS U36 קישור מחירו בארץ 4999 ש"ח הבעיה היא שבביקורת רשמו שאולי שווה לחכות לדור החדש של המעבדים SANDY BRIDGE רציתי לדעת האם יש מחשבים בארץ 13.3 אינץ עם המעבדים החדשים ואם לא מתי צפוי להגיע? תודה
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, מעבד, לוח אם והארדיסק נרכשים בנפרד (מחוץ לתקציב). אשמח לקבל המלצות גם למוצרים אלו (מוצרי אינטל חובה) אשר כמובן ישתלבו במפרט המוצע. תודה!
-
- 5 תגובות
- 749 צפיות
-