ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,456 דיונים בפורום זה
-
זה מפרט שכבר שאלתי לגביו לפני זמן מה, אבל היות ואני מתכוון להזמין מחר אני מעוניין לדעת האם ישנם שיפורים כלשהם שאתם חושבים שניתן להכניס בתקציב. תודה לעוזרים. 1. מה התקציב המקסימאלי? 1750 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 50 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? סקייפ, אימייל, פייסבוק, גלישה באתרים וכו'. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1650*10…
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מחפש מפרט למחשב עבור אחותי שימוש עיקרי- אינטרנט סדרות סרטים דרישות והגבלות , מעדיף שיהיה הרבה זכרון והרדיסק אמין וגדול מסך וציוד היקפי כבר יש (: רוב תודות למגיבים
-
- 15 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום חברים, אני חדש כאן, הגעתי בהמלצה של חבר, לא פעם ראשונה שנכנסתי לפה אבל סוף סוף נרשמתי והנה אני מבקש את עזרתכם :] אני מעוניין ברכישת מחשב לעבודת עיצוב, פוטושופ ופלאש כמו שכבר ציינתי, כנראה ללא תלת מימד, וכמובן להריץ את כל התוכנות המשרדיות הרגילות, חשוב לציין שהתכנון העיקרי הוא לעבוד עם דוקינג סטיישן שתהיה מחוברת למסך איכותי (גם בזה אני צריך עזרה :] ) התקציב לא מוגבל מכיוון שלא אני משלם אותו אלא המעביד העתידי, אבל הייתי מעוניין לקבל המלצות שהן לאו דוקא המילה האחרונה והיקרה ביותר... חבר שעובד בביתו על DELL מסידרת CSX אם אני לא טועה המליץ לי עליהם אבל רציתי לקבל עוד חוות דעת לפי שאמסור את הפרטים הלאה, בקשר למסך - האמת שאני צריך לקנות אחד טוב גם לבית... מה דעתכם על סידרת…
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי. אני מתכנן לקנות מחשב בתקציב של כ6000 ש"ח (מקסימום, עדיף גם לרדת מעט) כולל מסך למטרת משחקים. אני צריך שהמחשב יכלול מארז, לוח אם +זיכרון+מעבד (אין בעיה עם AMD), כרטיס מסך, מסך (אני לא בטוח שהתקציב יאפשר לי 19", ואם זה ידרוש הורדה משמעותית של האיכות של שאר הרכיבים אני מעדיף 17"), וכרטיס קול (אם הוא ONBOARD אני מניח שזה עדיף כי זה יקצץ במחיר). את הכונננים אני לוקח מהמחשב הישן. אין צורך ברמקולים תודה מראש לכל העוזרים עריכה: במחשבה שנייה אני מעדיף מערכת AMD, אין לי ניסיון רע איתם או משהו בסגנון והם יותר זולים לפי מה שידוע לי.
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
קניתי מחשב נייד משומש מהדגם שמופיע למעלה. רוצה להרחיב לו את הזכרון. האם מישהו יודע להגיד לי (בוודאות) איזה סוג של זכרונות מתאימים למחשב הנ"ל ואולי יש לכם גם הצעה היכן ניתן לרכוש אותם? את ההתקנה אעשה בעצמי, אני רוצה רק לקנות את המודול/ים. תודה.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
אהלן, אשמח לעזרתכם בהמלצות למחשב נייד לסטודנט למדעי המחשב. התקציב המועדף הוא 2-2.5k, אם יחרוג מעט בגלל משהו שלא כדאי להתפשר אז גם בסדר. אין צורך בציוד היקפי, לא מיועד בנוסף למשחקים. עדיף שיגיע עם מערכת הפעלה ואופיס (אופציונלי, בעיקר האופיס. אין העדפה לגירסה) מבחינת הרכישה - יכול לרכוש גם באינטרנט אז לא קריטי. אם זה משנה, איזור חיפה. לא מתכנן OC ושדרוגים. תודה לכל העוזרים
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4200 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אין חריגה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: גימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. CSGO GTA V BF 4 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1280X1024 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם …
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
נדלקתי על הנייד הזה אבל משום מה אני לא מוצא reviews עליו (בגוגל לא מצאתי כלום). לא יתכן שזה דגם שיש רק בישראל. תוכלו לעזור לי בבקשה. רוב תודות.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני צריך מפרט פשוט ללא מסך. המחשב יעבוד על לינוקס ורוב הזמן לא יהיה מחובר למסך. אין צורך ברמקולים, כרטיס מסך חזק או מעבר ל512 מגה ddr. אין לי העדפות לשום חברה כל עוד היא נורמלית ועומדת בתקציב. בתודה מראש עופר
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מחפש מחשב נייד לחברה שלי כמתנת יום הולדת. התקציב הוא עד 4K. אין לה שימושים של משחקים וכו'... בעיקר עבודות משרדיות. אינטרנט הורדות של שירים וכו'... אשמח לקבל תגובות בברכה, אלדד כהן אם אתןם גם מכירים מקום טוב בארה"ב תמליצו תודה.
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מה יותר טוב ראדאון 9800 פרו 128 מגבייט ו128 ביט או ראדאון 9600 אקס טי 256 מגבייט ו256 ביט ואם אפשר אז את הבאנצ'רים של כל אחד מהכרטיסי מסך
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
לאחר שבעזרה המקצועית של חברי הפורום, רכשתי מחשב מוצלח מאוד לילד, כעת אני מחפש להחליף את הנייד שלי במחשב נייח לחדר שינה - בגלל שאופי העבודה שלי מחייב שימוש במסך גדול יותר מ 15 אינטש. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4600 שח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן לחרוג. 2. מה שימושי המחשב ? משחקים (קל מאוד), עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD . -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב? גבוהות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי? מקלדת, עכבר, רמקולים, מסך. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10? 10. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא. 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? לא. 10. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? אולי מעבד…
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכם, אני מתלבט בין שני דגמים (אני סטודנט...) מחר אני רוכש את המחשב... ההתלבטות שלי בין שני דגמים Lenovo ThinkPad R60e לבין Lenovo 3000 C200 קישור עבור כל דגם: Lenovo ThinkPad R60e http://bug.co.il/prodtxt.asp?psn=1908&scat=313&tcat= Lenovo 300 C-200 http://bug.co.il/prodtxt.asp?psn=514&scat=313&tcat= שניהם מבוססי כפולי ליבה T5500.. הThinkpad עולה עוד 400 שקל.. ומבחינת מפרט החסרונות שלו שאין קורא כרטיסים (לא משמעותי עבורי).. וHDD קטן יותר.. 60 ג'יגה אבל מצד שני XP PRO (שישודרג ל Vista Buisniss בחינם.. אין לי מושג באמת למה זה יותר טוב..) הC200 נראה פחות מגושם.. ויותר אטרקטיבי.. אך הThinkpad נראה עמיד יותר... מבחינת אמינות לאורך זמן.. ובכלל.. איזה מחשב נ…
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין במחשב נייח לשימוש ביתי בתקציב של 2000 שח השימושים במחשב הם: אינטרנט אופיס עריכת תמונות בתוכנת פוטושופ - ברמה בסיסית עבודה עם תוכנת CAD - ברמה בסיסית מעבד i5 לפחות 8Gb RAM מארז בסיסי (העיקר שלא ירעיש) דיסק קשיח של 1T ללא SSD. (יש לי SSD 120GB בנוסף) צורב DVD פשוט אני אקנה כרטיס מסך יד שניה מסדרת NVIDIA QUADRO אז אין צורך בכרטיס מסך מעבר למה שיש על לוח האם. ללא מסך וציוד היקפי מעדיף שהחלקים לא יהיו מהקטגוריה הכי זולה ומחברות מוכרות ואמינות הציעו לי את המפרט הבא: http://www.plonter.co.il/priceoffer_shoppingcart.tmpl?priceoffer=107976&sr=CSB00001!1&work=y&product…
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום. מחפש מפרט מחשב נייח במחיר מינימאלי ליצירת מוזיקה שיוכל להריץ את התוכנה Cubase pro 10.5 בצורה רציפה (ללא תקיעות). אשמח לעזרה. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אחרי התיעצויות רבות, פה ובכלל, מפרט שמיועד בעיקר לפוטושופ, קבצים גדולים מאד, חשוב מאד שיהיה שקט וניתן לשדרוג עתידי לא מתוכנן oc, לא מתוכנננים משחקים כרגע. ברגע שארצה, קאקנה כרטיס מתאים. זה המפרט: שם מחיר כמות ₪ סה''כ INTEL CORE 2 DUO E6600 2.4GHZ 1066MHZ 4MB 64BIT LGA775 TRAY 1124.00 1 1124.00 GIGABYTE GA-965P-DS3 REV 3.3 INTEL 965 HD AUDIO GBL FSB 1333MHZ 614.00 1 614.00 G.SKILL F2-6400CL4D-2GBPK DDRII PC 6400 2GB 1GB x 2 800MHZ CL4 529.00 1 529.00 W.D WD5000AAKS 500GB SATA II 7200RPM 16MB BUFFER 654.00 1 654.00 W.D WD2500YS 250GB SATA II RAID EDITION 7200RPM 16MB BUFFER 393.00 1 393.00 LG GSA-H44LK DVDRW X18 LIGTHSCRIBE DUAL LAY…
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפשת לפטופ שישמש לי לניהול הקלטות - מחשב שאליו יתחבר ציוד ההקלטה - Audio Interface או המיקרופונים שמתחברים ביו אס בי, ואוכל להריץ עליו את תוכנת העריכה. מכיוון שאני רוצה להיות מסוגלת לקחת אותו לאולמות בהם אני מקליטה ולעבוד איתו שם חשוב לי שהוא לא יהיה לא כבד או גדול מידי. חשוב שהוא יהיה אמין: לא יקרוס באמצע הקלטה! יפעל במהירות טובה, ושתהיה לו בטרייה חזקה על מנת שיהיה אפשר לעבוד איתו גם אם אין חיבור זמין לחשמל. אני רוצה לשאול מה המפרט החשוב לי, ומה טווח המכירים למחשב כזה שהוא סביר (כמובן שמחפשת משהו שאוכל לעמוד בו גם כספית..). אודה מאוד לכל עזרה!
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום פורום, ביקשתי עזרה לפני כשבוע בלמצוא מחשב נייד בסביבות ה4K~, המליצו לי על הASUS N55SF: http://www.fre.co.il/Product.asp?Pid=1221321&Cat2Cat1ID=39&Cat2ID=89&aff=Zap〈=he ועד עכשיו זה המחשב הכי טוב שראיתי במחירים האלו. שמתי כבר מקדמה על המחשב ואני אקנה אותו שבוע הבא, אך בכל זאת הצעתם לפרסם עוד פעם נושא לפני הקנייה לראות אולי השתנה משהו, אולי יש איזו הצעה אחרת וטובה יותר, אז הנה אני אם יש משהו אחר מומלץ אשמח לעזרה - המחשב שאני צריך 15" מיועד בעיקר למשחקים ועבודה גרפית, משקל המחשב לא פקטור מי יודע מה, צריך מחשב חזק עם דגש על מאיץ גרפי ובאופן כללי מחשב טוב, מהיר ואמין. הN55SF זה הכי טוב שמצאתי במחירים האלה, המפרט שלו ממש מציאה ביחס למחיר! תודה, לב
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני צלם ועורך וידאו וברשותי מחשב intel core cpu e6700 2.66ghz עם 2giga זיכרון. ואני מאוד מרוצה ממנו. הוא מהיר והוא עושה את העבודה מעולה. יש לי הזדמנות לשדרג לchip החדש של intel ה - QX9770, כמעט בחינם, וקראתי עליו ביקורות טובות. שאלתי היא מה תהיה ההשפעה של הCHIP, האם המחשב יהיה הרבה יותר מהיר? תודה
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני לא כל כך בטוח שזה אפשרי אבל יש אפשרות לbarebone בסכום של עד 1700 שקל? לא משנה לי הרכיבים שלו מצדי p3-1000 וחשבתי על עוד משהו לא אכפת לי שיהיה מחשב רגיל אבל עם מארז יפה שמתאים לסלון
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? אינטרנט, סרטי FHD, עריכת מסמכי אופיס. (אם יש אפשרות שיהיה מספיק חזק להריץ את Counter Strike החדש). * גודל המסך? 14-13.3 * משקל רצוי? כמה שיותר קל. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? זמן סוללה כמה שיותר ארוך, אך גם 4 שעות יספיקו. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI. USB 3.0זיכרון מסך? 6-8 GB * גודל מינימלי של כונן קשיח? SSD 256 * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? עדיף Windows 8 מתלבט בין אלה : http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=21249&cf=zap http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=21096&cf=zap http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=21565&cf=zap
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום אני מחפש מחשב לעריכת מוזיקה וקצת למשחקים, אני לא מתכנן OC ובבקשה לא לכלול כרטיס קול שאותו אני אקנה בנפרד. תודה רבה לכל העוזרים
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כתבתי פחות או יותר אותו הדבר לפני בארך שנה חשוב שלא תרשמו סתם מילים אלה מספרים של כסף בשקלים למפורק ולהכל ביחד מעבד: I7 880 כרטיס מסך: 660 TI כרטיס מסך שני: 660 TI NVIDIA זיכרון: 8*4GB אוורור: השארתי את האוורור של I7 860+מאוורר מארז לוח אם: P55-US3L REV:2 איכ\חסון: SSD 64GB INTEL+HHD HITACHI 500GB+WD 1TB מסך: LG 3D FULL HD MODEL D2342P HDMI DCR 5MS 23" ספק: SEASONIR 1000W מארז: HUNTKEY כוננים אופטים: DVD SAMSUNG+ BD ASUS MODEL: BW-12B1ST אם כתבתי מסך אז למה לא: D-LINK VDSL N 6740U-H1 וזה גרושים אבל נשים: STEEL SERIS עכבר DIABLO 3+מיקלדת LOIGITEC GAMERS+מצלמה LIFECAM VX-800 MICROSOFT שוב אני מדגיש תשובות במספרים לא מילים והנתב עלה לי במזומן יותר מ500 שקל
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5,500 במידת הצורך ניתן לחרוג כי הכוונה היא גם ככה לקנות בחו"ל או באילת 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עריכה גרפית, עבודה משרדית, Photoshop, vegas, premiere, צפייה בנטפליקס, תוכנות עריכה שונות ותוכנות לסטודנט (MS) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? די חשוב (למידה בכיתה ועבודה במשרד) 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'?…
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-