ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,381 דיונים בפורום זה
-
שלום אני מחפש מחשב נייד טוב וגם שיהיה קל המחשב שיהיה טוב ומהיר צורך המחשב לניהול עסק ככה שיהיו עליו תוכנות ולא למשחקים משהו דק וקל עד 6 אלף תודה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 995 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב למשחקים + מסך שהמחשב יהיה חזק ושיוכל להפעיל משחקים כבדים
-
- 4 תגובות
- 995 צפיות
-
-
שלום חברים, מעוניין לפנק את אמא שלי במחשב נייד חדש. אני מעוניין במחשב חזק עם מסך צבעוני וכיפי (ברור שלא באיכות הגבוהה ביותר). מצאתי 2 אופציות, מערכת ההפעלה (בין אם קיימת או לא) לא נמצאת בשיקולים שלי. הראשון - Dell Vostro 15 5000 5590-10210U8G25IL3OS https://ksp.co.il/?uin=74424&select=.268..271..211..2183..2174..5394..347.&txt_search= נקודה חשובה - מגיע עם 3 שנות אחריות. השני - Asus VivoBook 15 X512FA-EJ1396 https://ksp.co.il/?uin=80655&select=.268..271..211..2183..2174..5394..347.&txt_search= מגיע עם שנה אחריות, הרחבה לשלוש שנים עוד כ-300 ש"ח. יוצא שאם אני מסתכל על 3 שנות אחרי…
-
- 1 תגובה
- 995 צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח (ללא מסך) א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, עבודה משרדית, צפיה בתכני HD (חיבור לטלווזיה) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. מקס פיין 3 , Prototype 2 (לא FPS) -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב : 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות (יותר חשובה הרזולוציה מרמת הפ…
-
- 6 תגובות
- 995 צפיות
-
-
רוצה לקנות מחשב לחדר, בעיקר למשחקים וניגון מדיה. אני מתכנן לשים תמסך על שולחן ושאני אוכל לשלוט מהמיטה ( אלחוטי).. 1. התקציב שלי 5000שח אפשר לחרוג עד 100+-. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב : בעיקר למשחקים, אין צורך לעיבוד גרפי וכאלה... א) אינטרנט, סרטים ומשחקים. ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אני רוצה מסך גדול, מינימום 27 אינץ' * COD NFS.... * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד: גבוהות. 3. האם יש צורך בציוד היקפי: אני רוצה שתהיה שליטה מרחוק. מקלדת אלחוטית, עכבר אלחוטי, רמקולים 2.1 (טובים אבל). 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט: כונן דיסקטים 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 : 5 7. האם מתוכנן אוברקלוק : לא 8. האם יש צורך לכלו…
-
- 10 תגובות
- 994 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה להרכיב מפרט למחשב חזק לשימוש מקצועי בעיקר לתפירת פנורמות ענקיות (עשרות-מאות ג'יגה לפנורמה) מאלפי תמונות ועיבוד קבצים ענקיים הכוללים שכבות רבות בפוטושופ. כמו כן שימוש משני של עריכת וידאו בפרמייר / אפטר. מבקש את חוות דעתכם התקציב המקסימלי כולל שני מסכים 8000 ש"ח תוכנת תפירת הפנורמות העיקרית שלי היא PTGUI PRO אני זקוק למעבד החזק ביותר שאני יכול להשיג ומקסימום RAM וכן נפח גדול בדיסק קשיח לקבצים זמניים שנוצרים במהלך העיבוד דרישות המערכת: http://www.ptgui.com/support.html#2_31 http://www.ptgui.com/support.html#2_16 זה המפרט: מארז Coolermaster CM690 340 ספק כח Hec Win+ Power 700W Retail 440 קרור Scythe Mugen II Rev.b 190 לוח אם GIGABYTE P67A-UD3…
-
- 8 תגובות
- 994 צפיות
-
-
התקציב שלי הוא מקסימום 4500 אבל רצוי מאוד שיעלה פחות השימוש שלו יהיה הורדות מאימיול, גלישה באינטרנט הדרישות מהמחשב הן: שיהיה צורב שיהיה הרדיסק מינימום 30G ורצוי שתהיה מערכת הפעלה חשבתי על זה: http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?auction_id=1486192 מה דעתכם עליו? תנו לי הצעות אחרות אם יש לכם יותר טובות. המחשב לא מיועד למשחקים תודה רבה לכל העוזרים.
-
- 2 תגובות
- 994 צפיות
-
-
האם יש אתר או חנות ספציפית שאת\ה מעונין\ת לקנות בהן? אין מהארץ או מחו"ל: מהארץ תקציב: 4000-4500 יש מצב לחריגה? אם כן, בכמה: 500 יד ראשונה\שניה: ראשונה זמן אחריות רצוי:כמה שיותר עדיף, אחראיות בינלאומית בונוס חברת המחשב הניד המועדפת: אין מערכת הפעלה מועדפת: וינדואדס - לא משנה איזה גודל כונן קשיח מועדף: כמה שיותר משקל הנייד המועדף: לא משנה גודל הצג: עדיף 14-16 זמן סוללה רצוי: לא קריטי צבע המחשב הרצוי: לא משנה אפשרויות נוספות במחשב: מה מטרת שימוש המחשב? (עריכה\גיימינג\עבודה משרדית\אינטרנט\מוזיקה\סרטים) - את היישמים שאתם תשתמשו במחשב הנייד יש לסמן בצבע אדום אם בחרתם גיימינג אז תרשמו כאן גם איזה משחקים אתם הולכים לשחק ועל איזה איכות אתם רוצים שהמחשב יריץ אותו: Starcraft 2 - אי…
-
- 4 תגובות
- 994 צפיות
-
-
1 37422 כרטיס מסך Gigabyte RADEON RX1600P GV-RX16P256DE-RH - ¤715.00 ¤715.00 1 I805 מעבד Intel Pentium D 805 2.66GHz 2x1 MB - ¤589.00 ¤589.00 1 39105 לוח אם GIGABYTE GA-8I945PG - ¤555.00 ¤555.00 1 6A19-300 מארז COMPUCASE CI-6A19 + ספק כח 300ART 20/24P - ¤315.00 ¤315.00 Twinmos 1GB DDR2 667MHz CL5 x 2 - מחיר מיוחד של 700 ש"ח! סך הכל : ¤2,874.00 מה דעתכם? האם יש הצעות לשיפור ללא חריגה בתקציב? האם כדאי לי לקחת כרטיס מסך אחר?
-
- 11 תגובות
- 994 צפיות
-
-
ללא ציוד הקפי עיקר שהיה במחשב כרטיס מסך 6800 הרגיל לא המחולש כל המחשב מיועד לאובר קלוניג אז אם מישהו שמבין יכול לבנות לי מפרט מותאם שכל הרכיבים יש יכולית אובר קוליינג טובה תודה (אפשר קצת לחרוג מתקציב)
-
- 14 תגובות
- 994 צפיות
-
-
asus zenbook prime החדש שיוצא רק בעוד חודש אני לא מצליח לאתר את הגודל הפיזי של הדיסק-קשיח (2.5, 1.8) אני רוצה לרכוש את ה-ocz vertex4 אבל אני לא יודע אם זה יתאים לשם...
-
- 2 תגובות
- 994 צפיות
-
-
מעבד, הרדיסק, כרטיס מסך, זיכרון, לוח אם ומארז. תודה מראש...
-
- 11 תגובות
- 994 צפיות
-
-
אחי קונה מחשב והביאו לו הצעת מחיר למחשב הבא : המחשב ישמש אותו בעיקר כסטודנט וגם למשחקים בסגנון פיפא וכדומה זה המפרט אשמח לשמוע המלצות : מעבד אינטל E6300 CORE DUO CONROE לוח אסוס P5VD2-MX DDR2 VGA+PCIE דיסק קשיח 160GB 8MB SATA2 זכרון GB DDR-2 533MHZ1 קינג סטון כ.מסך GF7300GT 256M DDR2 PCIE Gigabyte מארז ידית לבן USB קידמי צורב SATA LG H30N DVDX18 DL מחשב לפי פירוט מסך LCD 19"2MS DVI 931B SAMSUNG מחיר : 4220 ש"ח
-
- 8 תגובות
- 994 צפיות
-
-
כמו שאמרתי, היום אני מזמין את המחשב (סוף סוף) . השימושים הם בעיקר למשחקים כבדים. ללא מסך וציוד היקפי. לא מתוכנן OC בינתיים. אני אריץ ויסטה. לא שמתי צורב כי יש לי כבר. בנוסף למפרט אני אוסיף עוד 2 כונני DVD (אחד צורב, אחד רגיל), כונן פלופי, ועוד שני הארד דיסקים של 80GB. לא יעבדו יותר משני הארד דיסקים בו זמנית. המפרט הוא: מעבד Intel Core 2 Duo E6750 Box ¤1014 http://skypc.co.il/product.asp?pid=IE6750 לוח אם GIGABYTE GA-P31-DS3L ¤451 http://skypc.co.il/product.asp?pid=39274 כונן קשיח Western Digital WD2500AAKS 250GB ¤383 http://skypc.co.il/product.asp?pid=2500AAKS זיכרון Kingston 1024MBx2 667MHz DDR2 CL5 ¤126 http://skypc.co.il/product.asp?pid=KVR667D2N51G כרטיס גרפי ASUS…
-
- 10 תגובות
- 994 צפיות
-
-
שלום, אני עשיר בטירוף, ואני רוצה המלצה למפרט המחשב החזק ביותר שקיים במערכת השמש הזאת... תודה מראש!
-
- 11 תגובות
- 994 צפיות
-
-
הגיע לרשותי מחשב נייד ישן במקצת(Dell עם Pentium M), ללא הארד-דיסק. אני זקוק להארד-דיסק מחשב נייד(2.5'') IDE (ATA). מישהו יודע היכן אפשר למצוא כאלו דינזוארים? הדבר היחיד שמצאתי הוא משהו בזיגזג ב600 ש"ח(!)... ההארד-דיסק לא צריך להיות מעבר ל120GB, אבל אם המחיר סביר לא יפריע לי שהוא גדול יותר. תודה מראש לעוזרים!
-
- 4 תגובות
- 994 צפיות
-
-
היי. אני מתכנן לקנות מחשב בתקציב של כ6000 ש"ח (מקסימום, עדיף גם לרדת מעט) כולל מסך למטרת משחקים. אני צריך שהמחשב יכלול מארז, לוח אם +זיכרון+מעבד (אין בעיה עם AMD), כרטיס מסך, מסך (אני לא בטוח שהתקציב יאפשר לי 19", ואם זה ידרוש הורדה משמעותית של האיכות של שאר הרכיבים אני מעדיף 17"), וכרטיס קול (אם הוא ONBOARD אני מניח שזה עדיף כי זה יקצץ במחיר). את הכונננים אני לוקח מהמחשב הישן. אין צורך ברמקולים תודה מראש לכל העוזרים עריכה: במחשבה שנייה אני מעדיף מערכת AMD, אין לי ניסיון רע איתם או משהו בסגנון והם יותר זולים לפי מה שידוע לי.
-
- 9 תגובות
- 994 צפיות
-
-
שלום, אשמח לקבל רעיונות למפרטים עבור מחשב שמעבר לשימושים הבסיסיים (אינטרנט, אופיס וכו'), מיועד לבצע חישובים בתוכנות סטטיסטיות ומתמטיות, וגם קצת תכנות. כמובן שהמחשב צריך להתמודד בכבוד עם אודיו ווידאו, אבל אני מניח שזה סטנדרט היום. מבחינת משחקים, לא הרבה, ואם כן, בדר"כ Football Manager ו/או FIFA. . מה התקציב המקסימאלי? לצערי לא גבוה - 3000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? רק אם זה הכרחי, בעד 300 שקלים 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, יחד עם חישובים כגון קבצי אקסל גדולים וכו', מולטימדיה. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, י…
-
- 1 תגובה
- 994 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש מחשב נייד שיחליף את המחשב הנייח הביתי שיוצא לגמלאות. המחשב ישמש אותנו (ההורים) וגם למשחקים לילדים הקטנים. תכונות שחשובות לנו - שימושים עיקריים - אינטרנט, תוכנות אופיס, סרטים ומשחקים לא כבדים לנו ולילדים המחשב צריך להיות עם מסך של 15.6 אינץ המשקל לא משנה כי הוא לא ייצא מהבית מחשב די חזק (מעבד i5 ?!?) לא מתכוון להתעסק אחרי הקנייה בשדרוגים והרחבות למיניהם כונן אופטי + צורב מצלמת אינטרנט חיבור WIFI מספר חיבורי UDB נפח זכרון של לפחות 750G (כל התמונות והסרטונים של הילדים) מערכת הפעלה כלולה תקציב עד 4,000 ש"ח התחלתי להתכוונן על DELL או ASUS אבל בכל דגם שמצאתי יש עוד תת דגם שמתחיל למשל ב- RD או ב- SX כך שלא הצלחתי להגיע לדגם ספציפיים !!! להלן דגמים שקיבלת…
-
- 2 תגובות
- 994 צפיות
-
-
אהלן ותודה מראש.. כמו שכתבתי בכותרת, מדובר על נייד 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? עד 4K, ותכלס, אם אין הצדקה מעדיף בסביבות ה3K 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אינטרנט, וורדפרס, לעיתים לא מאד קרובות עריכת תמונות או וידאו (בעיקר camtasia, photoshop), ריבוי טאבים [עכשיו פתוחים אצלי כ30, המחשב מת..], הצגת מצגות וכ'ו ללקוחות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא כזה קריטי, כמובן שלא רוצה ב…
-
- 3 תגובות
- 994 צפיות
-
-
במחשב נייד חדש שאני רוצה לפרמט הוא אומר שהוא לא מזהה HD איך אני מבטל שם את הSATA יש לי שם ויסטה ארורה ואני רוצה להשים xp הוא לא מזהה לי את הHD בגלל שזה SATA איך אני מבטל בביוס את הSATA לא מצאתי
-
- 8 תגובות
- 994 צפיות
-
-
-
שלום, זקוק לעזרה לעניין מפרט למחשב חדש. 1. תקציב מקסימלי - 7,000 ש"ח. סטיה מהתקציב פלוס/מינוס 10%. דגש על איכות רכיבים. לא מעונין ברכיבים שעשויים ליצור בעיית competability בעתיד. העדפה משמעותית למעבד Intel. 2. שימושים עיקריים: 70% עבודה ב- Office ואינטרנט, 30% צפיה בתכני HD ועיבוד תמונות, מעט משחקים - כרגע דברים ישנים כי המחשב הנוכחי ישן. דגש: חשובה מאוד יכולת התגובה המבירה השל מחשב בייחוד במצב שבו פתוחים מספר יישומים. הזמן יקר, לא מעונין ל"חכות" למחשב. 3. ציוד היקפי: נדרש מסך. התלבטות בין LG W2486L LED ובין Dell 2209WA LCD (איכות מול גודל מסך מול צריכת הספק מול רזולוציה טבעית מקסימלית) קורא/צורב DVD כונן קשיח - גודל של 500Gb או 1Tb, נטיה לכיוון ה- WD הירו…
-
- 6 תגובות
- 994 צפיות
-
-
שלום לכולם, תקציב - 3300, עדיף לכיוון ה3000, יכול לפזול לכיוון ה3500. * מטרות המחשב? עבודה משרדית, סרטים, לפעמים פוטושופ ברמה חובבנית, הירוז 3 * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 13.3 או 14 אינץ', מט. * רזולוציית המסך? רגיל * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? מקלדת נוחה * משקל רצוי? לא כבד מדי * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא משהו מיוחד * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...) יציאה למסך HDMI * Bluetooth? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 750GB לפחות * כונן אופטי? עדיף משקל נמוך מאשר כונן * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפ…
-
- 1 תגובה
- 994 צפיות
-
-
חג שמח. נדרש מחשב בלבד- ללא עזרים (מקלדת, עכבר, מסך, כונן דיסקים). לשימוש בתוכנת arcview- צפייה במפות ותכנון צירים. תודה.
-
- 3 תגובות
- 994 צפיות
-