ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,366 דיונים בפורום זה
-
יש דבר כזה? צריך להכיל כונן דיסקים, כרטיס מסך סביר. עד איזור ה4K . עדיף של אסוס או דל
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?ניתן במידת הצורך 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? המחשב משמש ליומיום (אינטרנט ואופיס), בנוסף נעשה בו שימוש לתכנות מזדמן, מידול תלת מימדי(בעיקר solidworks, פרוייקטים קטנים יחסית) ולעריכת תכני HD (יחסית בסיסית מהGOPRO). המחשב לא מיועד למשחקים כלל א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו ה…
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3100 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ניתן לנצלו עד תומו ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא אין 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים למשל כמו דוטא סימס והרבה תמונות יהיו במחשב רזולוציה (מלבד הבסיסית של הנייד) - לא משנה שיהיה טוב 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 6 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא מתוכנן (נייד בכל זאת...) 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי…
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הייתי טיפש דיי והסקתי שהוא הבעייתי, במקום הזיכרון. רכשתי R7 250 ב415 ש"ח מTMS, ואז גיליתי שאחד הסטיקים של הזיכרון בעייתי. אני צריך לרכוש סטיק של 2GB DDR2 800 ומקווה לכסות לפחות את העלות הזו, זה ריאלי, או ששווה למכור את כR7? (פורסם בטעות גם בפורום כ. מסך, לא מצאתי איך למחוק אותו משם)
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ללא חריגה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכנות עם תוכנת Webstorm והרצת מכונות וירטואליות (1,2 במקביל) עם VMWARE א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקים חצי ישנים כמו Civilization 5 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). יש לי מסך דל 23 FHD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות עד גבו…
-
- 6 תגובות
- 968 צפיות
-
-
שלום לכולם, היום במשך שעות ישבתי וניסיתי למצוא מחשב נייד (מחברה אמינה) אשר עונה על הדרישות הבאות: 1. מסך בגודל 15.5 ומעלה 2. 16GB זיכרון 3. כונן קשיח 1TB 4. מאיץ גרפי GeForce 840M (או מקביל מבחינת מביצועים ומחיר) 5. מעבד i7 6. אין צורך במסך מגע. להלן השאלון: 1. מטרה - משחקים (לא גיימר מטורף אבל אוהב לשחק), בדיקת תוכנה, עבודה משרדית. 2. מסך 15.6 (עדיפות לגדול יותר) 3. רזולוציית מסך - לא ממש מבין בזה... משהו סביר... 4. משקל - אין חשיבות גדולה מידי למשקל (רוב הזמן על שולחן, אם הוא בתיק זה שעה בשבוע) 5. זמן סוללה - כמובן שרצוי ארוך, אבל ניתן להתפשר 6. יציאות מיוחדות - HDMI, USB 3, VGA, Card Reader 7. Bluetooth - כן 8. תחנת עגינה ייעודית - אין צורך 9. כונן אופטי - כן 10. אחר…
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימאלי?4726 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?אין בכלל 2. מה שימושי המחשב : גיימינג וסרטים בסטרימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כן -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).קונה מסך עם המפרט (כלול במחיר) -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?מעוניין באיכות גבוהה 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (…
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מחשב נייד עם חיבור VGA וHDMI כרגע הוא מחובר למסך מחשב אחד (vga) ואני שוקל לצרף מסך זהה נוסף (להגדיל שטח עבודה) , הכניסות של המסך הם VGA COMPOSIT DVI, המסך הוא dell 2007fp. בנוסף למסך מחשב שמחובר מחוברת גם טלוויזיה דרך HDMI - רסיבר(vsx521) - טלוויזיה בכל מקרה אני מנסה לחשוב מה האופציה היעילה ביותר על מנת להריץ את כל המסכים במקביל (טלוויזיה + 2 מסכים) או מצב שבו 2 המסכים פועלים והטלוויזיה לא אני יודע שהאופציה הפשוטה ביותר היא לקנות DOCK חיצוני אבל העסק קצת יקר ( 400+ ש"ח) האם קיים מפצל כלשהו או משהו שאני מפספס ? מישהו מכיר דרך יצירתית לגרום לזה לעבוד ? עניין נוסף שגם כרגע אני לא מצליח לפתור הוא איך אני יכול לעבוד רק עם מסך אחד חיצוני שמחובר בVGA כאשר אנ…
-
- 6 תגובות
- 5k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם קפיצת המדרגה איכותית, לא אחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 0 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? GENERALS, GTA V כשייצא, גלשיה באינטרנט וצפייה בסרטים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: GTA V כשייצא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1200 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, …
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
-
-
הי חבר'ה אני משתמש במחשב שלי ללימודים ומידי פעם אני עובר משיעור לשיעור וכו'. אני נוהג להגדיר את המחשב כך שברגע שאני סוגר את המכסה שום דבר לא קורה והמחשב נשאר דלוק ורגיל כמו שהוא. האם זה מסוכן (בעיקר להארד דיסק) לנשוא כך את המחשב? האם מומלץ להכניס אותו למצב SLEEP או HIBERNATE? אם כן, איזה מהם כדאי ובטוח יותר? תודה!!!
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום,אני צלמת ואני זקוקה למחשב מתאים עבורי. רוב השימוש שלי במחשב הוא עם photoshop ו-lightroom ולעיתים רחוקות premier.אני זקוקה למחשב יציב, שלא יתקע ושיעבוד מהר עם התוכנות שלי.התקציב שלי עבור מחשב (ללא מסך) הוא 5000 ש״ח.להלן פרטים נוספים:1. התקציב המקסימלי הוא 5000 ש״ח ואני מוכנהלהשתמש בכל התקציב, העיקר שהמחשב יהיה טוב. אין באפשרותי לחרוג מתקציב זה.2. אני צלמת ולכן רוב השימושים במחשב יהיו לעריכת תמונות ועבודה עם photoshop ו-lightroom. לעיתים עריכת וידאו (premier). כמובן שגם אינטרנט, עריכת מסמכים וכ״ו. כמובן שהשימוש במחשב יהיה תדיר מכיוון שזוהי עבודתי.3. אני זקוקה גם למסך טוב אך המחיר שלו לא כלול ב-5000 ש״ח. איני יודעת מה מחירם של מסכים טובים ולכן אשמח להמלצות.4. אני זקוקה …
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן... יש ברשותי מחשב בן כמעט 3 שנים,שאם לומר את האמת,עושה עבודה פשוט מעולה לצרכים שלי,אבל מאחר ואני רוצה להתחיל לשחק משחקים חדשים(רוב הזמן פשוט שיחקתי פיפ"א,nba) אז הגיע הזמן להתחדש. לפני שאני מתחיל עם הטופס- במידה ואני מביא את המחשב הישן לחנות(tms), האם יש אפשרות שהם יקנו אותו ממני במחיר יד שנייה?או לפחות חלקים ממנו? 1. מה התקציב המקסימאלי? 6600 אחרי חריגה א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? במידה ואכן החריגה תניב תוצאות אז אחלה ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 600 כמו שציינתי 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה?משחקים חדשים על הגדרות גבוהות,סדרות וסרטים,אינטרנט, בהמשך לימודים אקדמאיים אם רלוונטי. א) במידה והמ…
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מחשב עתיד להרכש בארץ. שימושים עיקריים של סטודנטים, לצורך לימודים, גלישה, סרטים. צריך לקחת בחשבון שזה המחשב שישמש אותי בלבד. לא יהיה לי מחשב נייח בנוסף ככה שהוא צריך להיות מספיק לשמש כמחשב ראשי. * 14-15.6" אמרתי שזה אמור לשמש מחשב ראשי אז עדיף שיהיה מסך יחסית גדול. לא יודע מה ההבדל בין מבריק למאט. * גביי רזולוציה - כמה שאפשר במסגרת התקציב * שיהיה נוח להסתובב איתו תוך כדי הלימודים מבחינת משקל * זמן סוללה יחסית ארוך אם אפשר. לא 3 שעות אלא עדיף יותר * אין צורך ביציאות מיוחדות מלבד הרגילות: רשת, HDMI וכו' לא עולה לי משהו מיוחד בראש * Bluetooth? אם אפשר למה לא, לא חובה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? נראה לי שSSD קצת יומרני בתקציב כזה למרות שהייתי רוצה אז אם לא זה אז …
-
- 6 תגובות
- 882 צפיות
-
-
שלום לכולם.. אני מעוניין לקנות את הלפטופ של lenovo y50 ספיציפית את הדגם הזה http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=13520 בכל מקרה אם מישהו מכיר ויש לו מה להגיד אשמח לשמוע בנוסף לכך אשמח לדעת אם לפי המפרט של המחשב מישהו יוכל להגיד לי אם אני יוכל להוסיף לו כונן SSD בהתחשב בכך שיש לו 8 ג'יגה SSD קאש. תודה מראש !
-
- 6 תגובות
- 859 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) משרדיות וקצת משחקים (לא כבדים אבל גם לא כאלה קלים)וקצת סרטים * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? בין 13 ל 15 הסוג לא משנה * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר)( FHD (1920X1080( * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? מקלדת מוארת * משקל רצוי? מחשב נייד ראשון שלי אז אני לא מבין כולכך כמה נחשב לכבד אבל א…
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי, המשימה לא פשוטה: מערכת מחשב לעריכת אודיו/וידאו (אבל ברמה מאד בסיסית), כולל מסך בתקציב של 3K. אפשרות החריגה היא 200-300 ש"ח. אני יודע שהתקציב בעייתי אבל בוא נראה מה ניתן לעשות איתו. כמובן שלא מתוכנן OC. התוכנות העיקריות לשימוש הן קיו-בייס ופוטושופ, וקצת גיימינג קל. יש כוונה לחבר אורגנית Casio CTK-2200 במטרה לנגן ולהקליט למחשב את היצירות. מתוכננת גם הקלטה ממיקרופון. האם נדרש כרטיס קול ייעודי או שמא אפשר להסתפק במובנה שבלוח? אין נחיצות כרגע ב-SSD (גם לא ייכנס בתקציב) אבל כן חשוב כונן של 1TB לפחות. גודל המסך הרצוי הוא 21.5''-23''. אשמח לשמוע רעיונות.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי חברה הרכבתי מפרט ב 5000 שח אשמח לביקורות הצעות וכו' תודה מראש לעוזרים [TABLE=width: 100%] [TR] [TD] CM8064601560516 - Intel i5-4690 Quad core CPU - LGA1150 - 3.5 GHz - 6MB cache - 22nm - 84W TDP - Integrated HD Graphics 4600 at 1200MHz - Haswell Refresh - Tray שלוש שנים אחריות[/TD] [TD] [/TD] [TD=align: center]1[/TD] [TD=width: 80, align: center]₪ 946[/TD] [/TR] [TR] [TD] GA-H87-D3H - Gigabyte Socket LGA1150 CPU (Haswell, Broadwell) support - Intel H87 chipset - Dual channel DDR3 up to 1600 MHz memory - Integrated Graphics with VGA, DVI-D, HDMI video outputs - 2 PCI Express x16 slots - 8-channel audio - S/Pdif - Gigabit LAN - 6 SATA3 6Gb/s - Up to 6 US…
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב גיימינג שיוכל להריץ משחקים כמו crysis 3 battle field 4 וכאלה על **מינימום** 40FPS מבחינת זכרון לדעתי 750 GB זה מספיק אני לא צריך יותר. אני מחפש השקעה רצינית בכרטיס מסך במעבד (i7 לא i5) ולוח אם שיוכל גם לתמוך במעבדים מהדור הבא (מי שלא יודע הולכים לצאת כנראה לקראת סוף השנה דור חדש של מעבדים שידרשו לוח אם שתומך בצ'יפסט 9 לכן גם בזה צריך להשקיע... אני באמת לא צריך מארז יפה (למרות שאם יש זול אני אשמח) או דברים כאלה אני שם דגש על ביצועים גבוהים והשאר (מראה וכו') פחות אכפת.. תודה לעוזרים נ"ב אני מעדיף כרטיסי מסך של nvidia ולא של radeaon פשוט כי אני סומך על הדריברים שלהם יותר. אם אני טועה תתקנו אותי.. תודה לכולם!
-
- 6 תגובות
- 693 צפיות
-
-
היי חברים, אשמחה לעזרה בבניית מפרט - אני רוצה מחשב שישמש אותי גם כ-HTPC וגם כמחשב גיימינג. דרישות: 1. שקט - חובה, מכיוון שמשמש גם כ-htpc. לא נורא אם ירעיש קצת בזמן גיימינג, אבל לעולם לא בזמן ניגון וידאו. 2. קומפקטי - נחמד אבל לא חובה 3. מריץ משחקים מודרניים עם הגדרות גבוהות. לא חייב להיות חיה אבל אני כן מצפה שימשיך להיות רלוונטי שנתיים קדימה. אם הוא יריץ את Dragon Age: Origins ב-High זה יהיה מעולה. 4. כונן SSD עבור מ"ה - נחמד אם יהיה. אשמח להמלצות, תודה!
-
- 6 תגובות
- 928 צפיות
-
-
אני ממש לפני הזמנה בTMS והייתי שמח להצעות איך לקצץ\לשפר את המפרט: [TABLE=width: 98%] [TR=class: cat_products] [TD=width: 55%]שם המוצר[/TD] [TD=width: 15%, align: center]כמות[/TD] [TD=width: 15%, align: center]מחיר[/TD] [/TR] [TR=class: cat_product, bgcolor: #F3F6F9] [TD=width: 5%, align: center][/TD] [TD=width: 65%]Intel Core i5-4590 3.3 GHz 3.7Ghz Turbo LGA1150 Tray[/TD] [TD=width: 15%, align: center][/TD] [TD=width: 15%, align: center]893₪[/TD] [/TR] [TR=class: cat_product2] [TD=width: 5%, bgcolor: #F7FCFF, align: center][/TD] [TD=width: 65%, bgcolor: #F7FCFF]Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev 2[/TD] [TD=width: 15%, bgcolor: #F7FCFF, align: center][/TD] [TD=width: 15%, bg…
-
- 6 תגובות
- 903 צפיות
-
-
אהלן, אני מתכוון לקנות את המפרט הבא: http://www.plonter.co.il/priceoffer_shoppingcart.tmpl?PriceOffer=7556 אשמח לחוות דעת, האם אפשר להוריד משהו / להוסיף.. התקציב הוא עד 4500+- (שם זה עובר קצת ב30 ש"ח).
-
- 6 תגובות
- 776 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3,500. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: Thief,GTA V,BF4,AC,Aion -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 29' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות ל…
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אחרי הרבה התלבטויות הגעתי למפרט די סופי, אשמח לדעת אם יש איפה לחסוך. השימושים - ביתיים רגילים וגיימינג קל (הגדרות בינוניות ומטה ברזולוציית 1080*1920) הכי חשוב לי שיהיה מארז שנוח לנתק ולהעביר לסלון, מבלי לוותר על זה שיהיה מאוורר כמו שצריך. את הלוח אם בחרתי עקב תכונת USB DAC UP, שאמורה לתת מתח טוב יותר כשמחברים אודיו לUSB (אני מחבר רמקולים MM1) כרטיס מסך קניתי בנפרד --HD7950 הקניה של המחשב תתבצע מTMS. אז אשמח לדעת אם יש מה לתקן (בעיקר בשילוב מארז-ספק, אולי יש מארז קל יותר ועדיין מאוורר / ספק זול יותר אפשרי?) ושאלה נוספת - האם בעיית האיטיות לאורך זמן של כונן SSD קורית "בכל מקרה" או שנניח ואני מסיר משחקים ותוכנות, אז הוא חוזר להיות מהיר כמו בהתחלה? תודה לכולם. אשמח לתגובתכם, …
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
קניתי את המחשב לפני שנתיים ואני רוצה לשדרג אותו. באופן כללי הוא מטופל היטב ועובד לא רע בכלל. 1. התקציב נע בין 2000-3000 ש"ח לא לחרוג מהתקציב (אני מעדיף משהו בסביבות ה-2500 ש"ח אך פתוח להצעות). 2. המחשב משמש לעבודה, משחקים, צפייה ישירה והרצה של מספר רב של תוכנות במקביל (העדיפות למחשקים נמוכה, כי לרוב אני לא משחק בדברים כבדים). המפרט הנוכחי: - intel i5 3.3 Ghz 6mb - asus core i3/i5/i7 intel P67 DDr3 1600 - 2x4G DDR3 - western digital 1TB 7200RPM sata III - Gigabyte GTX560 Ti OC 1GB - Antecc High Current gamer 750W אני חושב על שדרוגים שאחר כך יאפשרו לי למשוך אותם בעתיד למחשב חדש.. ודברים שקל להתקין. למשל זיכרון, דיסק קשיח SSD או כרטיס מסך. - ושאלה קטנה לגבי SSD, אפשר להעביר…
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי, רציתי לשמוע מה דעתכם על המפרט הזה: עם סט זכרונות של G.Skill 2X8GB DDR3 1600MHz RIPJawx X וכונן DVD פשוט. בעיקר מעניין אותי לדעת איך המסך.
-
- 6 תגובות
- 725 צפיות
-