עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. הייי! יש אפשרות כלשהי לעשות OC למעבד של המחשב נייד שלי (המפרט בצד) ? ואני לא מתכוין לטכנולוגית ה"טורבו בוסט" אלא לשינוי המכפלה/ באס דרך הביוס או תוכנת צד שלישי כלשהי. תודה מראש לעונים, דובי נ.ב. אני לא יודע האם שאלה זו שייכת לפורום זה או לפורום "אוברקלוק" אז אם צריך אעביר את השאלה לשם.

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  2. שהמחשב נייד שלי מתכבה למצב ירח (אחרי שעה שלא נוגעים בו) האינטרנט wireless מתנתק זה מצב טבעי או שיש בעיה בנייד?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  3. 1. מה התקציב המקסימאלי?2200 ללא מסך ללא ווינדוס וללא ציוד היקפי א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?אפשר לנצל ... ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2200-2300 2. מה שימושי המחשב :משחקים -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל שלל המשחקים מספורט ועד פעולה diablo 3 fifa וכו... -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב 1920:1080 משהו כזה 3. האם יש צורך בציוד הקפי לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? לא חשוב 1 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)?לא מתוכנן 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס לא אין צורך לכלול התקנה ביתית 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב…

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by yakar,

הי, ברצוני לרכוש מחשב חדש לילד. המטרה של המחשב זה בעיקר למטרת משחקים. יש לו כבר מסך 22 אינץ תומך FHD ומערכת רמקולים. אין צורך גם בצורב dvd או כונן. אני מתכנן לעשות לו oc איכותי וחזק עם קירורי האוויר הטובים ביותר שיש. אפשר לחרוג קצת במחיר. תודה רבה לעוזרים . ניסיתי לבנות לו מפרט משלי , מה דעתכם ? כמות. מוצרים סה"כ 1 Corsair VX Series 450W PSU Model 450VXEU 420 ש"ח 1 Cooler Master CM 690 431 ש"ח 1 Gigabyte GA-EP43-DS3 Intel® P43 Express Chipset LGA 775 445 ש"ח 1 Sapphire ATI Radeon 4870 1Gb DDR5 Retail Model S4871GD5 920 ש"ח 1 Western Digital 1000GB (1TB) 3.5 32MB Buffer SATA II WD10EADS 430 ש"ח 1 OCZ DDR2 4GB 800MHz CL5 Fatal1ty Edition Dual Channe…

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by Jules Winnfield,

מיועד לשימושיים כלליים ביותר (אינטרנט וכד') תודה.

6. בתמונה

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  7. היי, אני צריך המלצה לנטבוק ניידי וקטן ביותר שאוכל לקחת איתי ביום ולתכנת איתו (שורות קוד פשוטות לתכנות צד שרת, שזה אומר אפילו דרך פנקס רשימות ותוכנת FTP קלה). משהו שלא יזחל יותר מדי ויהיה מהיר בצורה סבירה לצרכים הללו. התקציב כמובן הוא -כמה שיותר זול-, כמה זול שאפשר במסגרת הצרכים. אני אמלא את השאלון באופן מסודר: * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) בסך הכל שימוש מאוד קטן, של תכנות כמו שאמרתי, אינטרנט, מסנג'ר, וקצת סרטים ומוסיקה פה ושם... (ללא HD וכל זה) * גודל המסך? לא יותר קטן מ10, ואם אפשר עם רזולוציה גדולה מ 1024*600, מאוד חשוב לי. (אם אין משהו וזה מקפיץ את המחיר בהרבה …

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  8. שלום, אודה לכם לחוות דעתכם על הצעה מKSP. המטרה: מחשב סביר שגם יריץ משחקים לוא דווקא לגיימרים. מסך שיכול לשמש גם טלוויזיה. האם ניתן לשפר ולהישאר באותו מחיר? האם ניתן להוזיל? האם הדרישה גם מחשב וגם טלויזיה הגיונית? להצעה תצורף גם מערכת הפעלה - XP - 465 ש"ח gneric cpu culler - למה צריך את זה? כרטיס רשת אלחוטי - 173 ש"ח מעבדי אינטל‏ כמות מחיר סה"כ Core 2 Duo E8400, 1333Mhz, s775, 6MB Tray 1 775 775 לוחות אם למעבדי אינטל‏ GIGABYTE כמות מחיר סה"כ EP43-UD3L s775 C2Q 1333Mhz, Intel P43, DDRII 1333, PCI-E 1 470 470 זכרונות‏ DDR II 800Mhz כמות מחיר סה"כ 2GB Kingston Value 1 142 142 כרטיסי מסך‏ Zotac כמות מחיר סה"כ 9500GT Zone Edition Silent 512MB GDDR2 DX1…

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  9. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 11k. ניתן לחרוג רק אם המחיר הסופי במהלך הבלאק פריידיי צפוי להיות נמוך יותר מהתקציב המירבי. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים ותכנות. תוכנות לדוגמא: Visual studio, Unity. 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב מאוד. 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? אין הגבלה לגודל…

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by tenana,

זוהי הצעת מחיר שהציעו לאח של חברה של אח שלי מסובך, בקיצור, רציתי לדעת אם הוא נורמלי או לא. Intel d c 3.0 ghz זיכרון : 667 512*2 kingston Asus Intel 945 Asroek 80GB SATA2 DVDRW Sony *18 Case 500w אין יותר מידע על הרכיבים. המחיר הוא 2300 ש"ח

• 19 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by Emin,

מעבד Intel® Core2 Duo CPU E7500 @ 2.93GHz לוח אם EP43-DS3L זכרון פנימי 3 גיגה מהירות 667 כרטיס מסך ATI Radeon HD 4850 כונן קשיח 60 גיגה של WESTREN DIGITAL ספק+מארז תודה וחג שמח!

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  12. Started by Pancakes,

1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 ש"ח,לחרוג אם זה משתלם 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? סרטי HD ואינטרנט בעיקר. 3. אין צורך בציוד הקפי 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 5-עדיף לכמה שיותר שקט שאפשר בלי חריגה מיוחדת מהתקציב 6. לא מתוכנן OC 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? הרכבה בחנות 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. RSM 9. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה). לא 10. האם חשוב לשמור על אופק…

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  13. שלום לכולם, אני מחפש מחשב בתקציב עד 3000 שמטרתו תהיה בעיקר גלישה באינטרנט, קריאת ספרים ופיתוח (הוא גם לא ישמש כמחשב פיתוח עיקרי) בסביבת Visual Studio. אני לא מחפש מחשב קטן במיוחד (גדלים של 10' 11') כי זה מאד לא נוח לקרוא ולכתוב עם מסך כל כך קטן. התלבטתי בין הדגמים הבאים: 1) ‎Compaq CQ61-140/240EJ ‎Fujitsu Siemens Esprimo V6555‎ (2 ‎RD560-L.AD33E T4300 2.1GHz (3 של LG על פניו המחשב של Fujitsu נראה יותר חזק עם מעבד Core 2 Duo ו-4Gb זכרון. לשני הדגמים האחרים יש מעבד Dual Core ויש פחות זיכרון. אבל אני לא בטוח ש-FUJITSU היא חברה מספיק טובה, לפחות לא כמו HP או LG. אשמח לשמוע דעות שלכם...

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  14. היי, אני צריך מפרט ללא ציוד היקפי עד 5K. אם אפשר, תבנו 2 מפרטים - האחד עם מוצרי ASUS (כ.מסך ולוח אם), והשני עם MIX של כל החברות. צריך גם מארז וספק (אני מעדיף שקט וקטן מאוד אם נכנס בתקציב). לא צריך הרכבה. גודל מסך - 24"(WIDE), או 2 (לא WIDE) של 22". משחקים - GTA4, לא יותר מזה. בלי OC תודה! ד.א. ראיתי שאתם שמים כאן HD עם 16MB, בעוד יש בשוק כאלה עם 32MB. למה זה?

• 15 תגובות
    • 1k צפיות
  15. שלום לכולם, בעיקרון אני עובר דירה ולקחתי על עצמי פרויקט להפוך את המחשב הישן שלי למחשב לעבודה (כמו שהוא לא מריץ משחקים). המפרט הקיים: מעבד: Intel Core2Duo E7400 2.80GHz 1600MHz RAM: שני גיגה X2 לוח אם: Gigabyte GA-G31M-ES2L כרטיס מסך: gForce 9500GT 1G ספק: JTC P-4 500W ATX12V SATA DR-B500E HD: סתם משהו של 160גיגה 3מגה SATA צורב DVD רגיל ומארז תואם לכל. מה אני רוצה לעשות? ברמת העיקרון אני רוצה להעביר את כל זה למארז קטן, משהו מסוג ה: Mini,Micro,HTPC. המארז הכי קטן שאפשר לדחוף את כול זה. אישית מעדיף את ה e-Mini Tiny Box 2 Micro-Atx Case with 200W PSU Red מ KSP אבל ראיתי שיכול להיות שיהיו לי בעיות לדחוף ספק שיתאים לדרישות של החומרה והכרטיס מסך לא יכנס... אשמח לרעי…

16. שלום לכולם, אני זקוק למחשב נייד חזק במיוחד. עיקר השימוש הוא להרצת סימולציות תלת מימד מאד כבדה (גם מבחינת כרטיס המסך וגם מבחינת אלגורתימים). אבקש שיהיה לפחות I7 וכרטיס מסך חזק מאד. גודל המסך באיזור ה14"-15". עדיפות למסך מט, לא אוהב את המסכים המבריקים שמשתקפים. התקציב צריך להיות באיזור ה9000-10000 ש"ח. אין בעיה לחריגה במידה וזה ישתלם מבחינת ביצועים. תודה מראש, גל נ.ב במידה ואתם מכירים\עובדים עם,המחשב יקנה מאחת מהחברות(במידה ויהיה להם את הדגם המבוקש): malam-team , תלדור , ועוד כמה שאיני זוכר את שמן. במידה ואתם לא מכירים אנא ציינו את שם הדגם המלא, ובתקווה יהיה להם אותו או אפשרות להזמינו.

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by Gex,

הי!!!, יש לי שאלה, מה דעתכם על המפרט הזה: http://www.zed.co.il/Product.asp?ProdID=857879 עם מסך 19 DVI של LG וכרטיס מסך GeForce 8800 GTS יוצא 6800 ש"ח יש לי בערך 6800 שקל כמו שכתוב שמה, חשוב לי הקטע של הכרטיס מסך גם, אני רוצה שהוא יהיה יותר טוב מהרמה של סוני 3 ;D אז.., מה דעתכם?, אם יש לכם מפרט יותר טוב באזור של 6800 ש"ח תודיעו לי, תודה רבה מראש!!!! נ.ב. שאלה קטנה, למרות ששניהם ישנים ולא ממש על רמה יש לי שאלה, בכמה יותר טוב geforce 4 mx מ geforce 2 mx? שוב תודה מראש!!!

• 21 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by jazzman,

למישהו יש ניסיון עם זה? (אם זה משנה איפה - אירלנד)

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  19. שלום לכולם, אני חדש פה ואשמח אם תוכלו לעזור לי להכין מפרט למחשב. דבר ראשון אני רוצה להודות שאני לא מבין דבר בחומרת מחשבים, לכן אם תרצו לשאול אותי שאלות בנוגע לנושא תצטרכו לפשט אותן כדי שגם אוויל כמוני יוכל לענות. השימוש שלי במחשבים זה משחקים ואינטרנט ולכן אני מעוניין במחשב מאוד חזק, שיריץ את המשחקים הכבדים ביותר שיש כיום על ההגדרות הגבוהות ביותר, ושיציג ביצועיים מרשימים גם למשחקים עתידיים לפחות לחמשת השנים שיבואו לאחר הרכישה, אם אפשרי לבנות מחשב שעונה על הדרישות האלו גם מבלי להגיע לתקרת התקציב אשמח לשמוע על האפשרות הזאת. 1. מה התקציב המקסימאלי?6500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לד…

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  20. שלום כולם, בתקציב של כ-3K אני מחפש נייד לשימושי סטודנט, ה-AH530 נראה לי מצויין, הבעיה היא עם המסך שלו שהוא מבריק. אני לא יודע כמה אני אשב איתו בתוך ההרצאות, אבל בחדר אני צריך אותו ואולי בהפסקות בכל מיני מקומות, ואני לא יודע אם הציפוי המבריק כזה משפיע.. רוב השימושים הם קורסים באינטרנט, סדרות וסרטים והרבה חומר כתוב לקרוא (שיעורים, עבודות ואינטרנט). אז כדאי בכל מקרה לקחת את הלפטופ הזה או שיש אחד אחר (שמשתלם כמו זה) שכדאי לקנות?

21. אני צריך המלצות ל-2 מחשבים ניידים, אחד לי ואחד לאחותי הקטנה, שניהם אמורים להיות בשימוש גם בבית הספר. מחשב ראשון - תקציב עד ל- 3K עם חריגה של 200 שקל, מחשב שמתאים לדרישות בתקציב קטן יותר יהיה מצוין. מטרות המחשב? בעיקר עבודה משרדית, קצת משחקים קלים וצפיה בסרטים. * גודל המסך? עד ל-13-14 אינץ'. * משקל רצוי? כמה שפחות המחשב מיועד לשימוש יום יומי מחוץ לבית. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? כן, לפחות 6 שעות עבודה. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) לא * בלוטות? יכול להיות נחמד, אבל ממש לא הכרחי * גודל מינימלי של כונן קשיח? 320GB * צורב DVD? כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא בנוסף, ה…

22. Started by Lumber Jack,

פורמט מומלץ להודעה על מנת שנוכל לעזור לכם כמה שיותר ביעילות: 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? 6K , בלי חריגה בבקשה . 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) משחקים כבדים ואינרנט , וגם קצת אוברקלוק . 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. מסך ( LCD 17" , של סאמסונג ) , מקלדת .4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי צריך כונן DVD 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? AMD, עדיף כרטיס מס…

23. שלוםםם תעזרו לי אני חייב מפרט הכי טוב שניתן להשיג למחשב נייד עד 3K גגגגג כי אני לא רוצה להשקיע במחשב שאני לוקח אותו לתיכון שלא יגנבו לי אותו במקרה הכי גרוע. בבקשה תתאמצו לחפש את המפרט הכי טוב שאתם יכולים להשיג, לא חשוב לי מאיפה אבל העיקר הכי טוב שאפשר עד 3K. תחפשו גם ב-KSP ו-SkyPC ואיפה שאתם רוצים. ותעשו את זה במהירות האפשרית כי אני חייב כבר לכתוב על משהו, אני כבר שבוע כמעט כותב הכל בקלסר אחד והכל מבולגן לי עם חוצצים וזבל ואני לא יודע כבר מה לעשות אם לקחת מחשב נייד או להיתקע שוב עם קלסרים ולוקרים וכל החרא הזה. יאללה זזתי ותודה מראש לעוזרים.

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  24. שאלון מלא למטה, אבל בגדול מחפש מחשב ב 8000 ומסך ב 2000 בערך. לא משחק FPSים ודברים כבדים, אז חשבתי על מחשב מסביב לכרטיס 3070 ומסך 2K. אין צורך בהיקפי חוץ מרמקולים קטנים. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 10K, כן. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מסך 2K, עדיף כמה שפחות קעור (קשה למצוא שטוחים לגמרי) 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד…

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  25. מצורפת בניית מחשב RTX3070 אשמח לעזרה וייעוץ עם שאר הרכיבים, תודה! תקציב של 7,000 שח. בנוסף, הייתי רוצה לדעת האם שווה להזמין זכרונות RAM\SSD מאמזון ולהרכיב באופן עצמאי. זה זול יותר.. האם למישהו יש ניסיון עם זה?FinalPC.pdf

• 0 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים