ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,491 דיונים בפורום זה
-
שלום לחברי הפורום, קודם כל הפרטים החשובים 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? מומלץ לנצל את התקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? +- 100 ש"ח, ואולי קצת יותר במידה והחריגה באמת תוסיף משמעותית ליכולות המחשב 2. מה שימושי המחשב: משחקים, וצפייה בתכני HD ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. COD MW3, BF3,COD BLACK OPS II ומשחקי FPS כבדים בסגנון הנ"ל -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). גודל 26'', רזולוציה טבעית 1920X1200 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? הגבוהות ביותר במסגרת התקציב (נית…
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני מחפש מחשב לעריכת מוזיקה וקצת למשחקים, אני לא מתכנן OC ובבקשה לא לכלול כרטיס קול שאותו אני אקנה בנפרד. תודה רבה לכל העוזרים
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, חשבתי לשדרג את המחשב עוד כמה חודשים, אבל הבנתי שלא תהיה לי הזדמנות כזו, אז אני מנסה לחשוב מה לשדרג עד יום ראשון. המחשב מריץ הכל טוב מאוד, אני לא מחפש שידרוג רציני. משהו בסביבות האלף, אפשר עם חריגה קטנה אבל לא מומלץ. E6600 2GB RAM 250GB HDD 8800GTX כרטיס מסך אני כמובן לא משדרג, חשבתי על זיכרון ומעבד. תודה רבה
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב חדש מה אתם אומרים על המחשב הזה https://www.newegg.com/Product/Product.aspx?item=N82E16883230316 או המחשב הזה סליחה שזה ככה פשוט העתקתי את זה Intel Core i7-8700K Desktop Processor 6 Cores up to 4.7GHz Turbo Unlocked LGA1151 300 Series 95W $359.99 1 Cryorig H5 Ultimate CR-H5B Middle Range CPU Heatsink with XF140 Fan $46.99 1 Gigabyte GeForce GTX 1080 Windforce OC GV-N1080WF3OC-8GD Graphics Cards $479.00 1 Corsair Vengeance LPX 16GB (2x8GB) DDR4 DRAM 2666MHz (PC4 21300) C16…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
הי, אני פותחת נושא חדש (מקווה שזה בסדר) כי נתקלתי בכמה מבצעים שנגמרים היום וממש אשמח לעזרתכם בבחירה בין הדגמים שלמטה. מה מבין הארבעה הבאים עדיף, לצרכים הבאים: * מטרות המחשב? CAD, גרפיקה, קצת 3D ורינדורים, ואני גולשת באופן קצת כבד (נניח 5 חלונות של כרום עם 15 טאבים בכל אחד....) * גודל המסך? גמיש (רצוי מספיק גדול כדי לשרטט בנוחות, אבל לא ענק כדי שיכנס לתיק צד גדול של בחורה בנוחות) * משקל רצוי? גמיש, נראה לי ש-2.5 זה כבר יחסית כבד * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? גמיש * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA ,HDMIוכו)USB 3.0 ו-HDMI רצויים, אבל זה לא קריטי * בלוטות? כן * גודל מינימלי של כונן קשיח ? כ-500GB, אבל גם כאן זה לא הדבר הכי קריטי * כונ…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי 1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לנצל שיתאים לדרישות ולא לחרוג ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כמה מאות שקלים 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקי מחשב - GTA5, תכנות, הרצה של מכונות וירטואליות, וקצת תוכנות עריכת וידאו ו 3d א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). vmware, intelij, כבד 3dmax,after effect, מזדמן ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080, מסך 24" -לאילו הגדרות גרפיות מ…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
המפרט מיועד למשחקים בעיקר.. אבל (ותמיד יש אבל!!!) אני רוצה מפרט של 64 ביט של AMD שאני יוכל לשדרג אותו בהמשך.... ואם אפשר והאתר של פנדה... תודה והמשך גלישה מהנה... תומר בכר (ואחיו אסף)
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלןם אני רוצה בבקשה לבנות לחבר שלי מפרט בעזרתכם תקציב של 6000 שקלים כולל הכל מסך מקלדת עכבר רמקולים וכמובן שהמחשב יהיה טוב למשחקים כמה שיותר, שיהיה חזק אם אפשר מחנויות כמו KSP או נועה מחשבים תודה..
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב? (יש לציין גם בכותרת) 6000 ש"ח האם במידת הצורך יש מקום לחריגה? ואם כן עד כמה? עוד 300 ש"ח האם יש לכלול הרכבה בתקציב?כן 2. מהו היעוד של המחשב? (משחקים\אינטרנט\אופיס\סרטים וכו'...) [אם המחשב מיועד לתוכנה מקצועית כלשהי יש לציין את שם התוכנה ואת הגרסה למשל: Photoshop CS5, Solidworks11 וכו'] משחקים כבדים (Metrro 2033 Metro last light) 3. האם יש לכלול גם ציוד היקפי בתקציב כגון מסך\מקלדת\עכבר\רמקולים? אם כן, מה? לא צריך חומרה היקפית [אם לא יש לציין לפחות מה המסך הקיים, דגם\גודל\רזולוציה] Philips 24 1920X1080 4. האם יש צורך בחומרה לא סטנדרטית במחשב או יציאה מיוחדת? אם כן, מה? [דוגמאות: כונן דיסקטים, יציאות FireWire IEEE1394, יציאת פרללית או ס…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום , רכשתי מחשב נייד מדגם לנובו y50 אני נכנס לצג עושה מאפיינים וזה פותח לי את ההגדרות של אינטל ויש במחשב 960M איך אני הופך אותו למעבד גרפי היחיד והראשי ? או שיכול להיות שהוא פשוט מופעל בשעת צורך לא הבנתי איך זה פועל לעזרתכם אודה תודה רבה,
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2750 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 250 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, צפייה בסדרות\סרטים, דברים בסיסיים. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא. 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. לא…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אשמח לעזרתכם חברה שלי מתחילה ללמוד עיצוב תלת מימד, בגלל שזו תחילת הדרך אנחנו רוצים לרכוש מחשב נייח בתקציב סביר(אני מקווה שזה סביר). 1. מה התקציב המקסימאלי? 5.5k א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מאיה, 3ds max. שימוש באופן תדיר/כבד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). יחוברו למחשב שני מסכים 21.5 אינץ 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוה…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בעת בדיקה בזאפ נתקלתי במפרטים מרשימים והצעות מחיר ממש משתלמות.. האם זה חתול בשק או עסקה משתלמת ? g0vner_x3
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
טוב, אז אחרי שקניתי את המחשב החדש שלי לפי מפרט מכאן ואני ממש מרוצה (תודה), אני חוזר בשביל משהו אחר. המחשב המשפחתי שלנו בין 4 שנים וקורס תחת העומס, וגם מלא וירוסים ותקלות וחומרה לקויה וכו' אז הוחלט לרכוש חדש. התקציב המשפחתי המשותף למחשב הוא 4K, אבל אם אפשר בפחות זה ישמח אותנו. השימוש הוא באמת מחשב ביתי/משפחתי. אינטרנט, אופיס, פיקסה (של גוגל) ואולי Heroes 3 (כי קלאסיקות לא מתות). דרוש גם מסך. לא משהו בומבסטי, משהו פשטני. 17 או 19 אינץ', לא ברמה הכי גבוהה. בכול זאת עיקר שימושו יהיה חיפוש בגוגל וויקיפדיה. תודה תודה.
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
טוב עקב התחרפנות של המחשבים הישנים בבית אני צריך להרכיב מחשב ישן-חדש אבא שלי לא ממש רוצה להוציא הרבה כסף בגלל שאולי פעם בחודש ישתמשו במחשב הזה וגם אז רק לאופיס אז יש לי חלקים מהמחשב בישן אבל אני לא בטוח שכולם טובים מה שבטוח נשאר זה ההרדיסק ,ספק לא בטוח שיספיק(230),CD,כונן דיסקטים וכרטיס רשת מה שאני רוצה לדעת אם מארז של P2 יהיה טוב או שאני חייב מארז חדש? ואיזה חלקים יהיה הכי זסולים שאני יכול למצוא שיכללו מעבד,לוח-אם,כרטיס מסך, ומארז+ספק אם צריך עריכה: שכחתי שעדיף שיהיה לוח אם זיכרון SDRAM כי יש לי 384 תודה לכל מי שעוזר
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, קודם כל אני רוצה לציין שזו הפעם הראשונה שאני כאן והפורום נראה מרשים עם דיונים מאוד מקצועים החלטתי שאני רוצה להחליף את המחשב שלי (באמת הגיע הזמן) והקצבתי לעניין בין 2K - 2.5K ש"ח. דרישות: מחשב ביתי לאינטרנט, הורדות, סרטים, משחקים כגון Need For Speed האחרון, GTA 4, וסביבות פיתוח Visual Studio 2003 , Matlab 7.1. בניתי איזשהו מפרט ראשוני ב- KSP (אני מודע לשירות שלהם, אבל הם רפרנס טוב למחירים נמוכים) שנראה בתמונה המצורפת. מה דעתכם? מה כדאי להשאיר, מה כדאי להחליף ובמה? תודה מראש לכולם [attachment deleted by admin]
-
- 18 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? סרטים,משחקים קלים כמו FM במידה וזה יסחוב איך שהוא..,ובעיקר להיות עם הדפדפן. * גודל המסך?15.6 * משקל רצוי?לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)?3-4 שעות עבודה רצופות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו)לא * בלוטות?לא חובה * גודל מינימלי של כונן קשיח?500 * כונן CD/DVD? צורב?כן * כונן Bluray?לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה?רצוי בלי,שככה המחשב יעלה פחות * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי?לא כרגע שמתי עיין על המחשב הנ'ל http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=3QYLX297EA נראה לי מצויין,רק שאין לו מצלמה מובנית? זה יוכל לסחוב פוטבול מנג'ר?(גם על הגדרות נמוכות) אשמח לדע…
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) * גודל המסך? - רצוי 13.3 או 14 אינץ' כי הבנתי ש15.6 אינץ' יהיה מסורבל מדי ושהוא גם משפיע על הסוללה שאני צריך שתחזיק כמה שיותר זמן * משקל רצוי? -לא קריטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? -אני בדרך כלל לומד במקומות מחוץ לבית ככה שרצוי שיחזיק כמה שעות ארוכות של עבודה,משחקים יהיה בתוך הבית(מחובר לחשמל) * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? ( ESATA , HDMI וכו) HDMI * בלוטות? -לא קריטי * גודל מינימלי של כונן קשיח ? 320-500 * כונן CD/DVD? צורב? -רצוי DVD צורב -רצוי שתהיה אחריות של 3 …
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות מחשב שמיועד למגוון עבודות שונות (35% לשימוש משרדי רגיל 40% לגרפיקה תיכנות ותלת מימד ו 25% למשחקים) 1. מה התקציב המקסימלי? 2500 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? בין 2000 ל 2500 אפשר להתגמש בלי לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כ 100 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? 35% לשימוש משרדי רגיל 40% לגרפיקה תיכנות ותלת מימד ו 25% למשחקים א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). תדיר ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? לא צריך …
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
התקציב : עד 27 גגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגג צריך את המחשב רק למשחקים ... עם מקלדת ועכבר פשוטים ( 200 כל אחד ) תודהה
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי , מעוניין בלפטופ עבור ילדה בכיתה ד'. אני מעדיף לרכוש לפטופ ברמה טובה ושיהיה קל משקל. כמובן מבחינת הילדה מה שחשוב הוא המראה של הנייד ורוד/gold וכדומה.במידת הצורך אני מתכנן לעטוף את הנייד בכיסוי כלשהו מבירור שעשיתי ב AMAZON מצאתי 5 אופציות שנראות לי רלוונטיות : Samsung Galaxy Book Ion 13.3” Laptop| QLED Display and Intel Core i7 Processor | 8GB Memory | 512GB SSD | Long Battery Life and Windows 10 Operating System | (NP930XCJ-K01US) 2020 HP Envy 13.3" 4K Ultra HD Touch-Screen Laptop 10th Gen Intel i7-1065G7 8GB DDR4 Memory 512GB SSD WiFi 6 Bluetooth 5.0 ASUS VivoBook S13 Thin and Light Laptop, 13.3” FHD Display, Intel Core i5-1035G1…
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ברצוני לשדרג את המחשב שלי, היום ניגשתי לחנות מסויימת וקיבלתי הצעת מחיר: - מעבד אינטל Core 2 Duo 6300 1.86/2mb מחיר 958 ש"ח. - לוח אם אסוס P5B 965P מחיר 667 ש"ח. - כ. מסך Gygabite 7300GT Pci-E 256MB מחיר 371 ש"ח. - זיכרון KINGSTON 1GB DDRII 667MHz מחיר 305 ש"ח. - דיסק קשיח WD 250GB SATA-II 16MB מחיר 395 ש"ח. מחיר כולל: 3113 ש"ח. כל שאר הציוד שלי. (מארז, כ. קול וכו') מה אתם אומרים? המחיר שווה?
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם! כבר שנים רבות אני פה בפורום עוזר ונעזר בהודעות.. הפעם אני צריך את עזרתכם הסופר מקצועית (כמו תמיד)! אני טס בחודש ספטמבר לניו-יורק לשבוע (שאר הטיול במקומות פחות מומלצים מבחינת חנויות). אני שוקל לקנות מחשב נישא , מבחינת דגם אני אסתדר ואני אמצא את הדגם שמתאים לי באמצעות חיפושים פשוטים.. לגביי החנות -מישהו מכם ידע שומע מכיר או היה בחנות שהוא יודע להמליץ עליה? שיש לה מלאי והיא זולה? כל תשובה תעזור ותקל עלי, תודה.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:מיועד לגיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.BF3.COD -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).19 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. 4. האם י…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, מעוניין לרכוש מחשב בתקציב של עד 6K. האם שווה לרכוש עכשיו או להמתין?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-