עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. AMD Athlon 64 3000 Socket 939 Tray CPU Gigabyte GA-K8NF-9 nForce4 Socket 939 Motherboard Albatron Geforce 6600GT VIVO PCI-E 128Mb 128Bit Video Card GeIL 1GB (2x512MB) DDR 3200 Value Dual Channel Memory Western Digital 160GB 7200 rpm 8MB Buffer Serial ATA Sony/Citizen/Panasonic/Teac Black 1.44MB 3,5" FDD Toshiba TSST SD-M1912 Black 16/48 Bulk DVD-ROM NEC ND-3520A Black 16/16/24//48/16/48 Bulk DVD±R/RW Logitech® Media Keyboard Logitech Wheel OEM Red Optical Mouse USB Thermaltake TT420APD 2-fan APFC Power Supply קירור למעבד Zalman CNPS7000B-AlCu Cooler for P4/AMD Logitech X-530 5.1 Speaker system ואחד מבין שלושת המארזים האלה אני אקנה: Thermaltake XASER Sviking VA4000BWS…

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  2. טוב, אז אחרי שקניתי את המחשב החדש שלי לפי מפרט מכאן ואני ממש מרוצה (תודה), אני חוזר בשביל משהו אחר. המחשב המשפחתי שלנו בין 4 שנים וקורס תחת העומס, וגם מלא וירוסים ותקלות וחומרה לקויה וכו' אז הוחלט לרכוש חדש. התקציב המשפחתי המשותף למחשב הוא 4K, אבל אם אפשר בפחות זה ישמח אותנו. השימוש הוא באמת מחשב ביתי/משפחתי. אינטרנט, אופיס, פיקסה (של גוגל) ואולי Heroes 3 (כי קלאסיקות לא מתות). דרוש גם מסך. לא משהו בומבסטי, משהו פשטני. 17 או 19 אינץ', לא ברמה הכי גבוהה. בכול זאת עיקר שימושו יהיה חיפוש בגוגל וויקיפדיה. תודה תודה.

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by itaysk,

P3 500 13.1GB 128RAM GFORCE ללא CD זה כל מה שאני יודע עליו בינתיים תנו הערכה גסה

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  4. * מטרות המחשב? סרטים,משחקים קלים כמו FM במידה וזה יסחוב איך שהוא..,ובעיקר להיות עם הדפדפן. * גודל המסך?15.6 * משקל רצוי?לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)?3-4 שעות עבודה רצופות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו)לא * בלוטות?לא חובה * גודל מינימלי של כונן קשיח?500 * כונן CD/DVD? צורב?כן * כונן Bluray?לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה?רצוי בלי,שככה המחשב יעלה פחות * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי?לא כרגע שמתי עיין על המחשב הנ'ל http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=3QYLX297EA נראה לי מצויין,רק שאין לו מצלמה מובנית? זה יוכל לסחוב פוטבול מנג'ר?(גם על הגדרות נמוכות) אשמח לדע…

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  5. היי, יש לי כמה שאלות אני בדיוק חושב לרכוש מחשב נוסף לעבודה משרדית בלבד Uהייתי רוצה שהמחשב יעבוד מהר מאוד ללא שום בעיה. אני לא יודע אם עדיף לי ללכת על מחשב שולחני או ALL IN ONE (בכדי לחסוך מקום, אבל לא קריטי). האם המחירים של ה-AIO יקרים יותר ממחשבים שולחניים? (אני מעריך שכן אבל רק כדי לוודא) האם באותו מחיר שארכוש את ה-AIO אקבל מחשב שולחני חזק יותר? אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי עם מפרט גם למחשב שולחני מומלץ וגם למחשב נייח (זהים מבחינת יכולות) כך שלבסוף אוכל להחליט מה יתאים. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 2500 (אם זה לא מספיק אני מעדיף לשלם יותר כדי שהמחשב יעבוד מהר יותר) כן. 2. מה שימ…

• תודה!
    • 2 תגובות
    • 1k צפיות
  6. אהלן, 1. מה התקציב המקסימאלי: 1.6K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך: לנצל הכל אבל לא לחרוג. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב: אסור 2. מה שימושי המחשב : אינטרנט,מוזיקה,סרטים (כולל HD),גיימינג בקטנה (לא כ.מ מובנה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: גיימינג בקטנה. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב: הכל -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב: 17' רחב -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב: נמוך-בינוני. 3. האם יש צורך בציוד הקפי: ללא. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט: כונן קשיח. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10: 8 כל עוד זה לא מכביד על התקציב במידה ניכרת. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC): עם הזמן קל-בינוני 7. האם האם …

7. היי זה מפרט שבניתי לצורך עבודה הדרישות הן מעבד חזק, הרבה ram המחשב צריך להיות זריז וחזק, אין צורך ביכולת גרפית מטורפת אבל כן צריך לתמוך ב 3 מסכים בנוסף חשוב לי שהוא יהיה קומפקטי (אני יסחוב אותו למשרד פעם בשבוע) מה אתם חושבים? אשמח להצעות לשיפור אם יש וגם אם נראה לכם שזה מושלם אשמח לשמוע, ככה אני ידע להריץ את זה כמה שיותר מהר תודה! מפרט זה הורכב ב - [url]www.tms.co.il[/url] - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל [b]מעבדים:[/b] [url=https://tms.co.il/index.php?route=product/product&product_id=105312] Intel Core i7 11700 / 1200 Box[…

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  8. בסטיקי הכוונה ל:תמיכה בזכרון: עד 2GB DDR-II 533/667MHz. ערוץ כפול (Dual Channel). 945GM תמיכה במעבדים: Core 2 Duo (Merom), Core Duo, Core Solo ו-Celeron M 4xx. FSB: 533/667MHz. גרפיקה: Graphic Media Accelerator 950. תוצאת 3DMark2005 1024x768x32bpp כ-500 נקודות עם מעבד Core Duo. היא שהתמיכה של הCHIP היא ל2GIGA באופן כללי, או 2GIGA לסטיק?

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by THX,

ראיתי כבר כמה מחשבים ונדלקתי על המראה של ה HP Pavillion אז ככה תקציב 5000+ המחשב הוא בעקרון לעבודה עם אופיס אינטרנט ועבודה לפעמים עם פוטושופ על איזה מעבד אתם ממליצים משהו שיעבוד טוב עם הפוטושופ אבל לא שיתחמם יותר מידי זכרון אני מניח 512 מסך 15 אינץ' כרטיס מסך הבנתי שרדאון השאלה איזה דגם הארד דיסק נניח 40 ג'יגה צריך שיהיה firewire כונן קומבו כונן DVD+צורב DVD כרטיס רשת מובנה ושיהיה גם wireless צריך גם מודם רגיל למצב שאהיה במקומות שיש רק חיבור לאנלוגי צריך אפשרות לחבר כרטיסי זכרון של מצלמה דיגיטלית+יציאות usb זהו בגדול אני פנוי להצעות תודה מראש

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by יניב396,

יש לי דגם מחשב נייד dv6525ea אני רוצה להתקין xp עליו אבל אני צריך להתקין דרייבר של דיסק קשיח יש לי את הדרייבר אבל אין אני מתקין אותו? כי יש הודעה שהוא דורש רק מהפלופי להתקין את הדרייבר ואין למחשב פלופי וזה לא קשור להגדרות ל הביוס כי ניסתי גם את זה אז איך מתקינים את הדרייבר וכל זה נגרם בגלל שעצרתי את המחשב באמצע התקנה של וינדוס 7 המחשב מעלה דרך בוט רק את הXP אבל ויסטה הוא לא מעלה דר הבוט לא מצליח להתקין מערכת הפעלה מה הבעיה נראה לכם?

11. Started by Athalef,

שלום. אני מחפש מחשב נייד בעיקר ללימודים עד 3600 ש"ח. * מטרות המחשב - לימודים, עבודה, גלישה (יוטיוב), סרטים, משחקים קלים וכו'. * גודל המסך - 15.6 יספיק * רזולוציית המסך - לפחות 1366x768 * האם נדרש זמן סוללה ארוך - ממוצע * האם יש צורך ביציאות מיוחדות - HDMI * Bluetooth - אין צורך. * כונן קשיח - כונן SSD בסביבות ה60 GB (לא פלאש מודול, אלא כונן בפני עצמו) . . . . . . + אם אפשרי למצוא מחשב בעל כונן קשיח נוסף, אז רצוי, אם לא אז לחפש SSD בנפח גדול יותר * כונן אופטי - רצוי, לא חובה (בעיקר אם זה על חשבון הארד דיסק נוסף, ישנה העדפה להארד דיסק נוסף.) * מערכת הפעלה - ווינדוז 8 * מסך מגע - כן. אשמח להמלצה על מחשב ועל מקום לקנות באיזור הצפון (לא חובה). תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  12. אהלן לכל תותחי הניידים!!! בעוד מספר שבועות אני קונה טלוויזיה חדשה שככל הנרא תהיה 42'-47' FULL HD והיא מייועדת רק לסרטים 720P ו 1080P. אז החלטתי לקנות נייד שיקרין אותם וכמו כן לנצל אותו לטובת לימודים. עד עכשיו ראיתי רק דגם אחד לצערי, שיש לו נתונים מרשימים במחיר טוב והוא http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1263&CatCode=315 מה שאני באמת רוצה זה חיבור HDMI וגם SPDIF ואם יש עוד מחשבים אם צורב BLU-RAY במחיר הזה אז אני אשמח לקבל הצעות. בכל מקרה תודה מראש על שיתוף הפעולה.

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by tkjbi,

. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ?3800 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) 35% משחקים ותוכנות הורדה 35% אינטרנט 30%סרטים 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. מסך 21 אינצ מקלדת ועכבר 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד? צריך שהמחשב הי…

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  14. מה התקציב המקסימלי? 2500(לא כולל מסך) האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל את כל התקציב במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ,visual studio,OFFICE,MATLAB,SPICE ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? רצוי גם לHEROES 6 אם חורג מהתקציב אפשר להתפשר על STARCRAFT 2 * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? אני מניח שבין בינוני לגבוה 3. …

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by Roy-L,

שלום, המחשב לגביו אני שואל הינו HTPC די ישן שאני מתלבט אם שווה למכור, וזה המפרט שלו: מעבד Intel E5300 עם קירור פאסיבי ללא מאוורר של Thermaltake לוח אם של Gigabyte 4 GB זיכרון כונן 320GB של Seagate כונן אופטי של LG כרטיס גרפי Sapphire Radeon HD5450 עם קירור פאסיבי ללא מאוורר כרטיס רשת פנימי (PCI) של TP-Link מארז HTPC של Coolermaster (לא זוכר דגם, עלה כ- 350 ש"ח) ספק כוח שקט של Thermaltake (כנ"ל, עלה בסביבות 300 ש"ח). Windows 7 המחשב שקט לחלוטין, המאוורר היחיד (והשקט) הוא של ספק הכוח. [h=1][/h]

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  16. אהלן. אני לא בטוח שההודעה ממוקמת בפורום הנכון, אבל הוא נראה לי הכי מתאים, אז מה יש לי להפסיד. הייתי עכשיו בארה"ב וקניתי לי לאפטופ לא רע שככל הנראה אני אשתמש בו גם בתור המחשב הביתי. עכשיו, יש לי מחשב ביתי ישן עוד מקיץ 2003, והנה הפירוט שלו: AMD XP 2800+ Gigabyte 7VAX-A KT400A - לוח אם Infineon 512MB 400MHz DDR ATI Radeon 9500 PRO 128MB WD 80GB (8MB Buffer) 7200RPM Floppy Toshiba DVD X16 LG DVD-RW X16 ספק כוח גנרי 400W עכשיו, אני לא מסוג האנשים שפשוט ילכו ויזרקו את המחשבים הישנים שלהם לפח, חייב להיות לו שימוש כלשהוא. מה אתם מציעים? HTPC? למכור לModder משועמם? סרבר המרות וידאו?

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  17. שלום לכם, מחפש את המחשב לפי הדרישות הבאות : 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4000. חריגה עד 4,500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת סרטים וסרטונים אישיים באיכות של עד 4K. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? אין צורך 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) אין צורך לכלול כרטיס מסך. יש לי כרטיס מסך GIGABYTE 1050TI 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב, אבל לא הכרחי שיהיה שקט מופתי. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכ…

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  18. Started by BoOoM2008,

1. מה התקציב המקסימלי? 2200 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? 2200גג במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא מוכן 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? משחקים א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. תכנות, משחקים (RTS, RPG, וכד'), לא משנה ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). למשחקים כבדים (כמה שאפשר בתקציב) ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים:משחקים,אינטרנט,ועוד * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם? * באיזה סוג משחקים תשחקו? CRISYS,BBC,ועוד.. * באילו הגדרות תשחקו (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפי…

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  19. טוב אז ככה התקציב המקורי מההורים הוא 3100 ש"ח (ואל תשאלו למה דווקא 3100 ככה זה ) יש עוד 1000 ש"ח שאני מוסיף מכספי מה שנותן 4100 ש"ח. אני בעיקר גיימר (אם יש לי את האמצעים ) ובנוסף גולש הרבה באינרנט (פורומים etc.) ובשנה הקרובה (י"ב) יש לי גם איזה פרוייקט תיכנות 5 יח"ל אם זה משנה לצרכים שלי מהמחשב הרכבתי לי אם כך מפרט אשר נראה כך: אתם יכולים לשים לב שיש חריגה קצת מהתקציב וזה בגלל שהחלטתי להוסיף עוד מכספי וללכת על ג'יגה זיכרון. אני מתכנן להגיע עם המפרט הזה ל-3200+. אני לא צריך צורב ולא צריך SATA כי ה-HD הזה לא ילך אלי בכל מקרה אני אשתמש ב-WD120 שיש לי כרגע. אין כרגע קירור נוסף כי עוד לא החלטתי על מה ללכת, אבל זה לא משנה כרגע. עכשיו, לאחר שהשינוי במחירי ה-A64 הגיע ג…

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by shtrudel310,

אני רוצה לקנות מחשב גיימניג ואני יודע שאני יכול לפרסם פה הודעה ולקבל מכם מפרט אבל אני רוצה להבין מה אני קונה ואני רוצה לדעת לעשות את זה בעצמי. איך אני לומד ליצור מפרט? איך אני יודע איזה מעבד \ כרטיס מסך \ לוח אם \ קירור \ מארז \ ספק כח \ .... איך אני יודע לבדוק ולהשוות בין הפריטים השונים? על איזה דברים אני צריך להסתכל? לדוגמה במעבד מהירות וזכרון או משהו כזה? (ולא מצאתי משהו בלינקיה שנותן יותר מידע בסיסי שלא מספיק בשביל בניית מפרט באמת)

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by danielw,

אז המפרט שלי הוא ככה זיכרון pqi 1gb ddr2 533mhz לוח msi 945gzm3 הארד דיסק 80b w.d sata2 8mb מעבד p-d 820 2.8ghz dual core כרטיס מסך inno3d geforce 7300gt 256ddr2 128bit אז ככה חשבתי לשדרג זיכרון וכרטיס מסך....כאילו להוסיף עוד ג'יגה זיכרון ולקנות כרטיס מסך חדש אבל אני מתלבט איזה ובכלל מה נכנס לי בתקציב 8600gt? 2600xt תודה לעוזרים:>

22. Started by avrahams1,

אפשר למחוק!

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  23. ורציתי לציין שזה מחנות אייבורי מחשבים והמחשב עולה 3350 שקל כולל מסך נראה מאוד זול וטובב אבל יכול להיות שיש פה איזה פאק ואם יש לכם איזה הצעות לשנות איזה משהו במפרט אז תגידו לי אני פשוט לא מבין בזה מי שיכול שיעזור לי בבקשה אוקיי הנה המפרט: מארז: מהודר עם USB קדמי ואחורי תוספת למארז מתוצרת CHENBRO GAMING BOMB רק 290 ש"ח לוח אם לפנטיום 4 של MSI או ASUS Chipset Intel 945 מעבד: אינטל פנטיום 4 2.8GHz ליבה כפולה D820 800MHz. . זכרון 512MB DUAL DDR2 533MHz. ניתן לשדרג עד 4GB ולזכרונות 667MHZ. כרטיס מסך כרטיס מסך PCI-Express - לא משולב על לוח האם! RETAIL לא BULK עם שלוש שנות אחריות MSI GEFORCE 6200 / RADEON x300128MB UPTO 256MB תוספת לכ.מסך NX7300 ב 190 ש"ח. ניתן לשדרג לכל …

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  24. חברי פורום יקרים שלום, מכרה שלי, סטודנטית, מעוניינת לרכוש מחשב נייד לצורך הלימודים וגלישה אקראית בשעות לאחר-מכן. הדרישות שלה הן בעיקרון כך: *שיהיה כמה שיותר קל! *שתהיה לו מצלמת אינטרנט מובנית! *שיהיה אפשר לגלוש איתו באינטרנט מהמיטה! כלומר, היא צריכה מחשב בסיסי למדי בדגש על משקל קל ובנייה עמידה. ממה שהבנתי זה קצת בעיה למצוא היום מחשב נייד בלי ויסטה והתקציב לא בדיוק יאפשר להריץ Aero על ההגדרות המלאות, כך שאם ניתן למצוא מחשב נייד עם Windows XP, אז עדיף בהחלט. החומרה הפנימית צריכה לעמוד רק במינימום, אין לה כוונה להריץ יישומים גראפיים או משחקים כלשהם על המחשב, רק לעבודה על טקסט וגלישה באינטרנט. תודה מראש על ההצעות, המלצות והארות

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by yaelle,

היי, היות והמליצו לרדת מעניין מחשב all in one רציתי לדעת מה דעתכם על המחשב נייד הזה : http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=911598 כמו כן יש לציין שהייעוד הוא :בעיקר אינטרנט, צפייה בסרטים ומידי פעם עריכת סרטים ותמונות לכן חשוב שיחזיק מעמד בהעלאת התוכנות הגרפיות ואם אפשר שיכולל גם מסך מסתובב, אשמח לשמוע חוות דעת וגם המלצות לנייד מתאים התקציב הוא : 3,500-4,000 ש"ח תודה מראש לכל העונים

• 2 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים