ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,456 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם רכשתי אתמול מחשב נייד חדש Msi ex400 מפרט:http://asia.msi.com.tw/index.php?func=newsdesc&news_no=653 והסוללה שלו מחזיקה שעתיים בלחץ (כשהמחשב כמעט לא עושה כלום והכרטיס רשת האלחוטי לא פעיל) האם זה נורמלי? האםיש משהו לעשות בעניין? תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
איך שחברה שלי סיפרה לי שהמחשב הנייד שלה התחיל לזוז לאט ואז הגיע למצב שהוינדוס בכלל לא עולה חשדתי שזה ההארד דיסק. עכשיו, בהתקנה של הוינדוס זה לא נותן לי לפרמט, בגלל 2 אזהרות, ושגיאה אחת: וכשאני מנסה לסמן מחיצה וללחוץ NEXT אז זה כותב את השגיאה הבאה: האם זה אומר שזה 100% בעייה בהארד דיסק? יש לה יום הולדת עוד כמה ימים וחשבתי לעשות לה מתנה, לקנות הארדיסק חדש ולהתקין אותו.. מחר אני אלך לKSP לקנות אחד, השאלה זה אם כדאי לקנות כונן נייד (USB) ולפרק ממנו את את ההארד דיסק למחשב או לקנות אחד ייעודי (שמשום מה יקר יותר ובנפח קטן יותר) ??
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני כרגע בטיול במזרח (ויאטנם כרגע) ואני רוצה לרכוש פה מחשב נייד. המחירים כמובן זולים יותר, אז התקציב הוא של 3000-5000 ש"ח במחירים של הארץ (ניתן לחרוג מעט). * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) צפייה באינטרנט, עבודה חלקה. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? לא גדול מדי או קטן מדי. שיהיה מבריק. * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר): חשובה לי חדות המסך והאפשרות לראות סרטי HD באיכות טובה מאוד. * דרישות מיוחדות …
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מחשב לעבודה משרדית בעקרון - כמה שאלות לגבי הצעה שקיבלתי: מעבד: בין AMD2500 לבין AMD 2600 המליצו לי ללכת על 2500 מהיר יותר????????????? לוח אם למעבד AMD - המליצו לי ללכת על GIGABYTE בטענה שהם הכי טובים ל- AMD - דגם GA7N400L - דעתכם? מסך - המליצו לי על PROVIEW כסוף דגם AF 787M דעתכם - בטענה שהם נותנים 5 שנים אחריות והחלפה בחדש על כל תקלה - דעתכם? כרטיס מסך - Gigabyte ATI 9200 radeon דיסק קשיח - W.D. 80 GB 7200 8 MB דעתכם
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה לקנות בשבועות הקרובים מחשב חדש. רציתי לשאול כמה שאלות. תראו את ההצעה שקיבלתי תגידו אם זה שווה: מעבד - 3000 64 AMD זכרון - 512 לוח אם - ABIT MAX 3 כרטיס מסך - ATI 9200 128. אני לא מכיר את הכרטיס הזה. הוא יותר טוב מג'יפורס fx 5002? דיסק קשיח - W.D HDD GIGA 80 סידירום - CDROM 52 צורב סוני - CDR-W 52+32+52 כונן דיסקטים - 144 מארז 3\45 כל זה במחיר של 3870 שקל. אתם יכולים להגיד לי כמה זה צריך לעלות?. דרך אגב אני מעדיף שתתנו לי מפרט של מחשב מקצועי יותר ומה שאתם הייתם לוקחים, כאילו אתם מרכיבים לי מחשב ותגידו לי כמה זה צריך לעלות שאני יגיד לו אני רוצה את זה!. תודה לכולם וערב טוב!
-
- 15 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום,אני מחפש נייד שיוכל להיות עד כמה שיותר חזק להרצת משחקים. אז ככה,אין לי העדפות בקשר למשקל/זמן בטריה/מראה/מותג/ביטוח וכו' מצידי שכל אלה יהיו במצב הכי גרוע.העיקר שיהיה כמה שיותר חזק למשחקים. האם דבר כזה או דומה לו אפשרי? http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3373034,00.html או לחילופין,האם יצא 8800 לנייד? גם רציתי לדעת אם יכולה להיות לו כניסה למסך רגיל (כשאני בבית),כי המחשב אמור להחליף גם את הנייח הישן שלי. סליחה על הבורות, תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן, מחפש נייד חזק שיחליף את הנייח הביתי, דרישות למטה תודה מראש מטרות המחשב? חשוב שיעבוד חלק ומהר למרות שמיועד בעיקר לעבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים קלים ופיתוח תוכנה מדי פעם * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? לא חשוב * רזולוציית המסך? לא חשוב * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? לא * משקל רצוי? אין * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) . לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...) * Bluetooth? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? עדיפות ל SSD * כונן אופטי? כן * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בת…
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
אהלן. כרגע אני משתמש במארז וספק לא מתאמים. אז בתור התחלה, אשמח לייעוץ אם הלוח אם הוא בסדר בשביל ה-4090. אני בסה"כ רוצה את השדרוג הגרפי. הלוח אם הוא Gigabyte Z590I AORUS ULTRA - micro ATX (היחס בין הכרטיס מסך ללוח אם מגוחך). יש לי 32GB זיכרון מעבד Intel Gen11 Core i9 כרטיס מסך נוכחי - RTX 3070 מארז פיצי CoolerMaster NR200P --- מובן שאצטרך להחליף מארז וספק בשביל הכרטיס מסך, אבל אשמח לייעוץ על איזה ספק כדאי ואיזה מארז הכי קטן שקיים בשוק שעדיין יכול להכיל את ה-4090 וספק כוח מתאים. תודה.
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם! מבקש בניית מפרט בתקציב של 8,500 ש"ח~. שימושים: בעיקר סרטים וסדרות ומשחקים לא מתכונן OC לא הייית בטוח קודם ועכשיו אני החלטתי סופית, אני לא עושה OC. אז אני חושב ללכת על ה AMD 5200, אבל תחליטו אותם.. כמה הערות: המפרט יכלול ב 100 אחוז את המסך DELL 2007WFP. אני לא יכול לקחת את המארז APOLLO בגלל שדיברתי היום עם IQPC ואין להם אותו במלאי ל3 השבועות הקרובים. אוי שחכתי לציין! אני צריך גם ציוד היקפי! זאת אומרת MX518, Media Keybora Elite, ATP3. אז תקחו את זה בחשבון בבקשה. תודה מראש!
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלןם אני רוצה בבקשה לבנות לחבר שלי מפרט בעזרתכם תקציב של 6000 שקלים כולל הכל מסך מקלדת עכבר רמקולים וכמובן שהמחשב יהיה טוב למשחקים כמה שיותר, שיהיה חזק אם אפשר מחנויות כמו KSP או נועה מחשבים תודה..
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
היי אשמח לעזרתכם בבניית מפרט 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?100 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה HTPC בסיסי. לצפייה בתוכן שהורד למחשב וצפיית סטרימינג . א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך - מסך טלוויזיה 32'' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמ…
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
השאלה שלי היא האם אפשר להשיג מחשב נייד סביר ב3000 שקל..
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום! ברצוני להתייעץ עם חברי הפורום הנכבדים בקשר לצג שאני רוצה לקנות, עד 1100 ש,ח בערך, לא יותר. חשוב לי קצבי רענון גבוהים יחסית, וגם ביצועים. מדובר ב17", פרט לPROVIEW שמציעים גם 17" במחיר נחמד: צג ה19" של PROVIEW: http://www.proviewintl.com/product/crt/dxseries.htm (דגם 997N) - נשמע נחמד, רענון נחמד, רעיון ה19" נחמד לצפיה במחשב לסרטים (מטרה מאוד מנוצלת אצלי) אך גם תופס הרבה מקום... המחיר - סביר 1050. החברה - אף פעם לא אהבתי אותם... (אבל - בגלל זה אני שואל ). אגב - רזולוציה מומלצת בצג 19" היא 1280*1024 או 1024*768? צגי 17" : LG F700P http://www.lge.com/catalog/prodmodeldetail?catModel=1&actType=&modelName=&globalCode=FB790G&modelPrefix=40IF17&gl…
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אשמח לעזרתכם חברה שלי מתחילה ללמוד עיצוב תלת מימד, בגלל שזו תחילת הדרך אנחנו רוצים לרכוש מחשב נייח בתקציב סביר(אני מקווה שזה סביר). 1. מה התקציב המקסימאלי? 5.5k א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מאיה, 3ds max. שימוש באופן תדיר/כבד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). יחוברו למחשב שני מסכים 21.5 אינץ 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוה…
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ייעצו לי על מפרט למחשב עבודה א) צריך להיות מחשב טוב ומהיר ב) עמיד לעבודות ממושכות (מדוברים פו על ימים) אז צריך מערכת קירור טובה ג) כרטיס מסך זול ובסדר ( לא מחשב לגרפיקה כבדה ומשחקים כבדים) ד) מסך LCD 17,15 אינץ טוב וגם כן שיהיה מסוגל לתפעל תחת לחץ עבודה אחים שלי בבקשה ייעצו לי טוב כי אנחנו קונים 3 כאלה לעסק ובבקשה לא לעלות מתקציב של 4500 ש"ח למחשב... {לא כולל מסך כמובן} בבקשה אם תוכלו להוסיף מחיר מומלץ או משהו בנוסף בבקשה עזרו לי במפרט שיפור מחשב {זה סתם לצרכים אישיים שלי } יש לי עכשיו 1700 פנטיום 4 256 זיכרון מהיר גי פורס 3 וכול מיני שטויות לא חשובים ואני רוצה לשפר אותו למשהו טוב אבל בתקציב של משהו כמו 1700 ש"ח פליז תציעו לי משהו נחמד {לא צריך מס…
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, ריכזתי כמה התכתבויות בפורום ויצא לי המחשב הבא ב-3500. מה אתם אומרים? מעבדי ?AMD? Price Units Total Sempron 3000+ (S-754) 570 1 570 לוחות אם למעבדי ?AMD? ASROCK Price Units Total K8NF4G-SATA2, s754, NF4, VGA, PCI-E 430 1 430 זכרונות? DDR 400 Price Units Total 512Mb 400MHz Twinmos CL2.5 275 2 550 כרטיסי מסך? Powercolor Price Units Total GIL Alastor X550 256MB, TV, DVI, PCI-E 395 1 395 דיסקים קשיחים? Hitachi Price Units Total Samsung 160GB 7200RPM 8MB SATA II 490 1 490 צורבים? DVD Recorders Price Units Total NEC 3550A DVD±RW x16 Dual x8 230 1 230 מארזים? Price Units Total HEC Compucase CI-6A21 400W 395 1 395 מקלדות? Price Units Total Logitech Keyboard + Opt…
-
- 16 תגובות
- 1k צפיות
-
-
טוב, אז אחרי שקניתי את המחשב החדש שלי לפי מפרט מכאן ואני ממש מרוצה (תודה), אני חוזר בשביל משהו אחר. המחשב המשפחתי שלנו בין 4 שנים וקורס תחת העומס, וגם מלא וירוסים ותקלות וחומרה לקויה וכו' אז הוחלט לרכוש חדש. התקציב המשפחתי המשותף למחשב הוא 4K, אבל אם אפשר בפחות זה ישמח אותנו. השימוש הוא באמת מחשב ביתי/משפחתי. אינטרנט, אופיס, פיקסה (של גוגל) ואולי Heroes 3 (כי קלאסיקות לא מתות). דרוש גם מסך. לא משהו בומבסטי, משהו פשטני. 17 או 19 אינץ', לא ברמה הכי גבוהה. בכול זאת עיקר שימושו יהיה חיפוש בגוגל וויקיפדיה. תודה תודה.
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, כיום אני משתמש במחשב משנת 2011. המפרט שלו הוא: מעבד: Intel® Core i7-2600 CPU @ 3.40GHz (8 CPUs), ~3.7GHz לוח אם: Gigabyte Z68X-UD3H-B3 זכרון: 16GB DDR 3 כרטיס מסך: AMD Radeon HD 6950 GDDR5 2GB RAM דיסק קשיח: Hitachi 2TB sata3 ספק כוח: Antec true power trio 650w השימושים העיקריים שלי מהמחשב הם גיימינג (רוצה נניח להיות מסוגל לשחק בכיף Witcher 3), תכנות (Visual Studio) וגם להריץ כמה מכונות וירטואליות לצורך בדיקות וכו'. האם יש טעם לשפר את המחשב? למשל להחליף כ.מסך? או שעדיף כבר לקנות מחשב חדש?
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, קודם כל אני רוצה לציין שזו הפעם הראשונה שאני כאן והפורום נראה מרשים עם דיונים מאוד מקצועים החלטתי שאני רוצה להחליף את המחשב שלי (באמת הגיע הזמן) והקצבתי לעניין בין 2K - 2.5K ש"ח. דרישות: מחשב ביתי לאינטרנט, הורדות, סרטים, משחקים כגון Need For Speed האחרון, GTA 4, וסביבות פיתוח Visual Studio 2003 , Matlab 7.1. בניתי איזשהו מפרט ראשוני ב- KSP (אני מודע לשירות שלהם, אבל הם רפרנס טוב למחירים נמוכים) שנראה בתמונה המצורפת. מה דעתכם? מה כדאי להשאיר, מה כדאי להחליף ובמה? תודה מראש לכולם [attachment deleted by admin]
-
- 18 תגובות
- 1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לנצל את התקציב. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן לחרוג. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב? Call Of Duty, Football Manager, FIFA 2012\13, NBA2K12\13. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1200 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אין צורך בציוד הקפי. 4. הא…
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
נתחיל בזה שאני קונה את המחשב ב TMS ולכן כל שינוי צריך להיות בחנות ההיא (אם כי חבל מאוד שהמחירים שם לא מתעדכנים במשך שבועות וגם קצת יקרים מחנויות דומות אחרות). לא צריך משהו מעבר למה שרשום במפרט הבא (חוץ מאולי כונן אופטי אם יש משהו טוב וזול ב SATA). השימושים הם מגוונים, גלישה להרבה אתרים בו זמנית, משחקי מחשב חדשים, תכנות, הרצת חלונות ולינוקס בו זמנית. מעבד: Intel Core 2 Quad Q9550 2.83Ghz 12MB Penryn BOX כמות: 1 - מחיר: ¤1643 קירור למעבד: Thermalright Ultra 120 Xtreme כמות: 1 - מחיר: ¤319 לוח אם: Gigabyte GA-EP45-DS3R כמות: 1 - מחיר: ¤696 מארז: ANTEC P182 3x120MM Black כמות: 1 - מחיר: ¤772 ספק כוח: Corsair 550VX 41A @ 12V כמות: 1 - מחיר: ¤483 זיכרון: A-Data 4GB (2x2GB) DDR2…
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
האם קיים UMPC עם מעבד Atom, מסך מגע, מצלמה, WiFi, Bluetooth וסוללת 6 תאים? : אם אפשר אז גם מודם סלולארי דור 3.5 פנימי ו-GPS מובנה, אבל לא חובה. עדיף זיכרון פנימי 1GB ודיסק קשיח גדול ככל האפשר (אפשר גם פלאש).
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
http://ksp.co.il/?select=.269..397.&list=1&sort=2&glist=0&uin=15942&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0 מה אתם אומרים שווה את הכסף??? http://vtravelor.com/landing/%D7%A2%D7%91%D7%95%D7%93%D7%94-%D7%9E%D7%94%D7%91%D7%99%D7%AA?id=jonathan
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מומחים יקרים, ברשותי מחשב נייד dell latitude e6400 בן חצי שנה בערך. עליו התקנתי Windows7. הבעיה היא שהמחשב נתקע לעיתים קרובות ללא סיבה קבועה נראית לעין ומראה CPU של 100%. במצב כזה לא נותר לי אלא לכבות אותו בכוח. לא הצלחתי למצוא process ספציפי שגוזל את רוב המשאבים. נראה כאילו כל ה-process גוזלים יותר CPU. מצורפים צילומי מסך של process-explorer במצב עבודה רגיל ובמצב של CPU גבוה. אנא עזרתכם. תודה מראש, יובל [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-