ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,491 דיונים בפורום זה
-
http://www.plonter.co.il/priceoffer_shoppingcart.tmpl?priceoffer=31167 איך המחשב הזה שחבר בנה לי בתקציב 4K+- 1. מה התקציב המקסימאלי? 4K +- א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקי מחשב א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 21אינץ 1680 1050 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי מחשב חדש ואמרו לי שהמעבד קצת חלש ביחס לכרטיס מסך. האם זה נכון או סתם שטויות? זה המפרט: [TABLE=width: 98%] [TR=class: cat_products] [TD=width: 15%]T #[/TD] [TD=width: 55%]שם המוצר[/TD] [TD=width: 15%, align: center]כמות[/TD] [TD=width: 15%, align: center]מחיר[/TD] [/TR] [TR=class: cat_product, bgcolor: #F3F6F9] [TD=width: 15%] C4570T[/TD] [TD=width: 55%]Intel Core i5 4570 3.2Ghz (3.6Ghz Turbo) LGA1150 Tray[/TD] [TD=width: 15%, align: center]1[/TD] [TD=width: 15%, align: center]₪936[/TD] [/TR] [TR=class: cat_product2] [TD=width: 15%, bgcolor: #F7FCFF] E41759-002[/TD] [TD=width: 55%, bgcolor: #F7FCFF]Intel Original LGA1155-1150 ליבת נחושת - עד 95W[/TD] [TD…
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום , יש לי נייד MSI MEGABOOK S420 לאחרונה הייתה בעיה עם ההארד דיסק אז החלפתי אותו אחרי שהחלפתי אני רוצה להתקין וינדוס אבל הוא רושם לי reboot and select proper boot device or insert boot media in selected boot device and press a key ניסיתי דרך USB ודרך דיסק וינדוס רגיל ושיניתי את הסדר עדיפויות בביוס אבל זה לא עוזר ... תודה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
תבנה לי בבקשה מפרט דרך KSP עם Sapphire (ATI) Radeon X1900XT 512MB, 2xDVI, VIVO, PCI-E עד 8500 שקל משהו כזה בבקשה אתה פשוט לא עונה בפרטי וזה מאוד דחוף לי אני לא אציק יותר עם זה ובבקשה אל תנעלו מנהלים זה חשוב לי :'( :'(
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הי אני צריכה מחשב לצפייה בסרטים בסלון צרכים: אין צורך בTV Card. חשוב שיהיה שקט שיהיה מספיק מקום לסרטים מארז מתאים לסלון יהיה נחמד אבל לא הכרחי חיבור אוזניות וusb מקדימה (די סטנדרטי אבל בכל זאת) לא ישחקו משחקי מחשב עליו כרטיס רשת אלחוטי ממחשב ישן אז יש צורך במקום בשבילו 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? צפייה בסרטים בלבד א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא מיועד לגיימינג בכלל -אילו …
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, נשרף לי הלוח אם שהיה ישן גם ככה ולכן אני אשדרג גם את המעבד ואת הזכרונות.. התקציב הוא מינימליסטי, זאת אומרת 300 שקל למעבד ועוד 300 לוח אם, הציעו לי בחנות אחת אינטל g2020 2.9ghz ב325 ובחנות אחרת הציעו לי אינטל g860 3ghz גם ב 320.. בשתי החנויות. הציעו לי אותו לוח אם של אסוס p8h61 r2 וזכרונות 2 גיגה בייט טרנסקנד , האם הרכיבים האלה טובים? האם זו ההמלצה הכי טובה למחיר הזה ?תודה רבה לעוזרים..
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, אני רוצה לקנות מחשב נייד ומצאתי שני אנשים שמציעים לי מחשבים שנראים לי דיי טובים, אשמח אם תוכלו לעזור לי ולהגיד לי מי לדעתכם יתפקד יותר טוב.. הדרישות הן גם שיחזיק כמה זמן בעתיד גם שיריץ משחקים ושיתפקד בכללי חלק.. מה דעתכם למי יהיה ביצועים יותר טובים, ולמי זמן סוללה עדיף: Asus G50vt: core 2 dou T9400 Geforce 9800M GS 4GB DDR3 320GB 7200 RPM HP Pavilion Dv6 3125ej: Core i5 460m ATI Mobility Radeon HD 5470 4GB DDR3 500GB 7200 RPM אני יודע שהרדאון 5470 הוא כרטיס מסך לא כל כך חזק וה9800M GS אמור להיות יותר טוב אבל אני מפחד שהמעבד היותר ישן T9400 יצור צוואר בקבוק לכרטיס מסך והוא לא יוכל לנצל אותו כמו שצריך ושהI5 אולי יהיה עדיף במובן הזה, מצד שני לרדאון יש דיירקס 11 ולג'י פו…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם המפרטים המומלצים באתר טובים ( http://hwzone.co.il/specslist/view/77/ ) אם יש הצעות טובות יותר אשמח לשמוע. מחשב למשחקים, בלי מסך וציוד היקפי.
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס) , משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 13 inch * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? * משקל רצוי? 2 קילו או פחות. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) לא. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI , VGA, ExpressCard...) * Bluetooth? כן. …
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני מתלבט ??? בין 4 מחשבים נישאים לצורך ביתי. התקציב שלי מכסה את כל האופציות. המחשבים הנישאים הם: 1. LG R560-R29/R39 - אחריות לשנתיים קבוצת ח.י 2. HP PAVILION DV6-1310EJ - אחריות לשנתיים בבית הלקוח. 3. TOSHIBA SATELLITE L500-12T - אחריות לשלוש שנים. שנה ראשונה אחריות על נזק וגניבה. 4. DELL INSPIRON 1564 - עם המעבד החדש INTEL CORE I3-330M - שלוש שנות אחריות בבית הלקוח. אשמח לקבל את המלצתכם בנדון. נ.ב האם האחריות לארבעת הנישאים היא גם על עבודה וגם על חלפים? (מניסיונכם האישי). תודה מראש, מרק
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-מארז ( לא רלוונטי ) ספק כוח A.PFC 500W FAN12 CI-POWER CWT לוח אם GA-H61M-S2PV GIGABYTE מעבד אינטל 8MB GHz CORE i7 מאוורר למעבד ALPINE 11 REV 2 AC כ.מסף NVIDIA GEFORCE 660GTX 2.GB צורב ---- ( לא רלוונטי) מאיץ גרפי (?) INTEL GRAPHICS מסך MAG R22N זה מפרט שקיבלתי בIVROY, כשאמרתי לו שהתקציב שלי הוא 5000, ואני רוצה מחשב גיימינג למשחקים כבדים .המחיר הסופי יצא 4595 כולל המסך שבמבצע(הוא דחף לי אותו כדי לעבה את המחיר ) מבקש חוות דעת איפה אפשר לשפר ואפילו להגיע ל5000 בלי מסך. ------ מה אני מחפש : 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000+עד 1000 למסך א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?300~500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה …
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום שלום, הכותרת מספרת רבות, העדפה ל-A64 =)
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, מפרט זה לא זר, וחלקו הומלץ פה על-ידי המומחים והמגיבים. השאלה המרכזית היא האם כרטיס המסך שבחרתי יקר וכבד מדי בשביל הדרישות מהמערכת (פרימייר, אפטר, קצת דה-וינצ'י). אם הוא הבחירה הנכונה, האם הוא גדול מדי בשביל המארז שבחרתי? כמו כן, חוות דעת כללית על המפרט תתקבל בברכה (הבנתי שלמסך הזה יש לעתים זליגת אור, אבל המחיר שלו הכי משתלם) * הסיבה שלא הוספתי עוד דיסקים קשיחים היא שהמחשב יחובר לסביבת עבודה עם כרטיסי רשת גדולים, וכל מה שלא יימצא בעבודה שוטפת יועבר אליהם. אולי בעתיד ארכוש עוד קשיח. ~תודה גדולה מראש~ ! http://www.tms.co.il/preview/spec/vdgur6yl [TABLE=width: 100%] [TR] [TD=width: 10%]מק"ט[/TD] [TD=width: 45%]מוצרים[/TD] [TD=width: 10%, align: center]כמות[/TD] [TD=widt…
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום! ברצוני להתייעץ עם חברי הפורום הנכבדים בקשר לצג שאני רוצה לקנות, עד 1100 ש,ח בערך, לא יותר. חשוב לי קצבי רענון גבוהים יחסית, וגם ביצועים. מדובר ב17", פרט לPROVIEW שמציעים גם 17" במחיר נחמד: צג ה19" של PROVIEW: http://www.proviewintl.com/product/crt/dxseries.htm (דגם 997N) - נשמע נחמד, רענון נחמד, רעיון ה19" נחמד לצפיה במחשב לסרטים (מטרה מאוד מנוצלת אצלי) אך גם תופס הרבה מקום... המחיר - סביר 1050. החברה - אף פעם לא אהבתי אותם... (אבל - בגלל זה אני שואל ). אגב - רזולוציה מומלצת בצג 19" היא 1280*1024 או 1024*768? צגי 17" : LG F700P http://www.lge.com/catalog/prodmodeldetail?catModel=1&actType=&modelName=&globalCode=FB790G&modelPrefix=40IF17&gl…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
דגם מחשב: הרכבה עצמית של מחשב נייח AMD מעבד AMD: מעבד AMD Trinity Quad-Core A10-5800K Socket FM2 3.8GHz (4.2GHz Turbo) Radeon HD 7660D 1 לוחות אם למעבדי AMD: לוח אם Gigabyte GA-F2A75M-D3H FM2, AMD A75, DDR3 1866, VGA, DVI, HDMI, GBL 1 זכרונות: זכרון מחשב Kingston ValueRam 8GB DDR3 1333Mhz 1 דיסקים קשיחים: Seagate 1TB Barracuda 7200RPM 64MB Sata III ST1000DM003 1 צורבי DVD: צורב LG DVD±RW GH24NS x24 Black SATA OEM 1 ציוד רשתות: כרטיס רשת Edimax EN-9260TX-E Gigabit Ethernet PCI Express Network Adapter 10/100/1000Mbps 1 מארזים: מארז כולל ספק Antec NSK 2480 HTPC Micro ATX Black \ Silver Case + 380W PSU 1 מחיר החבילה: 2380 שקל לרכישה <div id=rtl> זה מה שהרכב…
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מפרט נוכחי: יש לי בדיוק 1000 שקל כדי לקנות חלקים חדשים. אני יודע שזה מעט, אבל ממש אין לי אפילו שקל להוסיף לתקציב, אז בבקשה תציעו לי איזה חלקים חדשים לקנות. ד"א: אחד החלקים חייב להיות מארז. כי המארז הנוכחי כולו שבור ומפורק לגמרי, זה נראה ממש על הפנים. והספק שאיתו הוא ג'נרי, אז אני רוצה להחליף אותו גם. על השידרוג הזה חשבתי בנתיים: ?512Mb 400MHz AData /VT? -240 NIS מ-KSP. אני יודע שהאחריות רק שנה וגם לא ממש איכפת לי. כשאין תקציב אז צריכים להתפשר. ? GIGABYTE ATI RADEON 9550 128MB- 360 NIS או ? Sapphir RADEON 9550 TV,DVI 128MB- 405 NIS ומארז וספק טוב, אתם תבחרו משהו שיכנס לתקציב אבל באמת שאני לא יכול לעבור את תקציב ה-1000. דרך אגב, מקווה שאתם שמים לב שכרטיס מס…
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, אני רוצה לשדרג את המחשב ככה שאני אוכל להריץ באטלפילד 4 על אולטרה בלי בעיות. כרגע אני מצליח לשחק על LOW ב1650 על 1080. וגם זה בקושי. מפרט נוכחי: מעבד: i5-2400 זיכרון: 4GB כרטיס גרפי: GTS 450 וPSU גנרי של 550WATT. אני נוסע לאילת השבוע וחשבתי לנצל את ההזדמנות בשביל להוזיל את המחיר טיפה. מה הכי שווה לקנות? חשבתי על r9 290 וספק כח חדש יותר איכותי. זה ייצא שם בערך 2000. יש המלצות?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
דרישות i3 8gb ram וכרטיס מסך טוב כמו gtx 750 ומעלה חובה מksp
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, מזדמן לי להיות בהונג קונג בעוד מספר ימים ואני שוקל לשדרג את הנייד הנוכחי ולרכוש שם. אני יודע שסין עצמה לא בהכרח זולה יותר אבל הונג קונג צריכה להיות קצת יותר זולה בשל מעמ מקומי מופחת. האם מישהו יכול להמליץ על מקומות אמינים לרכישה? או לספק מספר כללים מנחים שיעזרו לי ברכישה. תודה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס) ועריכה גרפית ( Photoshop ו- Illustrator ) * גודל המסך? 15 * רזולוציית המסך? * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? כמה שפחות... * האם נדרש זמן סוללה ארוך? 3-4 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות?אין * Bluetooth? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לא מבין בזה * כונן אופטי? עדיף, לא לחוץ * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? עדיף * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא, אשמח לשמוע המלצות * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם יש שני מחשבים שנראים לי מתאימים. אשמח אם מישהו יוכל להגיד לי אם הם מתאימים, אם כן איזה מהם יותר מתאים ואם לא איזה מ…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 2500 חריגה 200 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים (סיאס,פורטנייט,גיטאיי 5). 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? כן, מקלדת,עכבר+פד,אוזניות. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) כן, מעבד CORE I7 8700 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב חשוב שיהיה מחשב די שקט 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנו…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
P3 500 13.1GB 128RAM GFORCE ללא CD זה כל מה שאני יודע עליו בינתיים תנו הערכה גסה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מוכן לגלוש במחיר ל4300 ולא יותר... אפשרות שידרוג בעתיד מעדיף לוח אם תומך PCI-E 2.0 למתרות עתידיות כרטיס רשת אלחוטי חובה תודה מראש!
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? - 1500-2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקי גיימינג קלים עד בינוניים (זה לא כזה קריטי כי יש לי XBOX אבל עדיין שיעלה לפחות FIFA ועוד כמה משחקים חדשים בצורה טובה) השימוש היותר עיקרי הוא שהמחשב יהיה מהיר, אני מוריד המון דברים, והכי חשוב שיפעיל סרטי HD מלאים (1080P) בצורה טובה וחלקה ללא תקיעות. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אין תוכנה עיקרית ספציפית, רוצה שהמחשב יעבוד כמה שצריך, מהיר, בלי בעיות, שיפעיל תכני HD ומשחקים חדשים ב) במיד…
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני צריך מפרט למחשב, לא משנה איזה מעבד, ועם מסך lcd 15 אינצ'. אני ישתמש בו בעיקר למשחקים, תכנות, ואינטרנט. תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-