ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,351 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, אני מחפש מפרט למחשב הכי טוב שאפשר עד 3000 ש"ח. אני צלם בעל מצלמה canon 5d שעובד על קבצים גדולים מאוד. כמו כן אני גם מתעסק עם עריכה מסיבית של תמונות Photoshop cs5, lightroom(לפעמים התמונה מגיעה לגודל ג'יגה עם השכבות), וגם עורך וידאו אבל מבחינת עריכת וידאו זה פחות חשוב (אני עורך מעט) premiere cs5. יש לי כבר מסך מעולה, ואני מחפש לקנות מחשב חדש. עכשיו הקטצ' הוא שאני מקבל חינם את המעבד החדש של אינטל ואני צריך לבחור (i3,i5,i7) ואין לי שמץ של מושג מה לבחור. אשמח אם מישהו יכול ליעץ מה כדאי. תודה, טל
-
- 1 תגובה
- 593 צפיות
-
-
שלום, השימוש הכבד ביותר הוא עריכת וידאו HD (לא מקצועי), כנראה בתוכנות פשוטות (לא מאמין שיהיה שימוש ב- Adobe Premiere Pro) התקציב עד 2K, אך אין צורך במסך, צורב וכו... הרכבתי את המפרט הבא, אשמח לשמוע את דעתכם: Intel Sandy Bridge Core i3 2100 Socket 1155 3MB 3.1Ghz Tray, יחידות 1 ₪519 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2522 מאוור Cooler Master Hyper TX 3 Core I3 I5 I7, יחידות 1 ₪106 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1195 Gigabyte GA-H61M-USB3-B3 P61 CHIPSET, יחידות 1 ₪472 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2653 Kingston 2GB DDR3 1333Mhz CL9, יחידות 2 ₪228 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=659 Samsung 1TB=1000GB 7200RPM 32MB Sata F3 HD10…
-
- 20 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? 3000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 300 שקל 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב? visual studio 2010 ,vmware,קצת משחקים,אינטרנט.. א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). לפרנסה לשימוש בתדירות גבוהה ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? 22 1920X1080 * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?בינוניות..נמוך 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? אין צורך צור…
-
- 3 תגובות
- 942 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? 4300 2. האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל 3. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 4. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקים, תכני HD ואינטרנט 5. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? מסך בלבד 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? אין חשיבות לרמת רעש 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? האם מי שישתמש במחשב מתמצא ויודע לבצע אוברקלוק? לא יתבצע אוברקלוק כלל 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? אין צורך במערכת הפעלה, יש צורך בהרכבה 9. האם יש העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספצ…
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אמא בסך הכל רוצה מחשב לגלישה באנטרנט, לא חושב שיש הרבה מה לפרט.. מסך מחשב בגודל 22 - 24, ב 1000 ש"ח או פחות. שהמחשב גם יעלה בסביבות ה - 1000 ש"ח. הרבה זמן לא התעדכנתי בחומרת מחשב אז אני פונה אליכם בכל זאת למרות הבקשה למחשב צנוע.
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי אנשים! אני קיבלתי תקציב של 6000 שקל למחשב גיימניג ואני ממש צריך קירור טוב בשבילו (לא אני לא מתכוון לעשות אוברקלוק אבל אין לי מזגן בחדר אז המחשב דורש קירור בינוני.) אני מתכוון לשחק הרבה, זאת אומרת 5-6 שעות ביום . אני גר באזור קריות. האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? אפשר לנצל הכל. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקים כבדים, כמו BFBC2 וHD א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: מתכוון לחרוש עליו והוא לגיימינג, ואני צריך קירור טוב לכרטיס המסך כי בד"כ הו…
-
- 8 תגובות
- 642 צפיות
-
-
רוב הזמן אני בחוץ או בעבודה ואני מחפש מחשב למשחקים שיעבוד לי בצורה חלקה אם תוכלו לעזור לי תודה.
-
- 9 תגובות
- 870 צפיות
-
-
מה דעתכם? Intel Sandy Bridge Core i7 2600K Socket 1155 8MB 95W 3.4Ghz Box, יחידות 1 ₪1547 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2330 Gigabyte GA-P67A-UD3-B3 P67 CHIPSET, יחידות 1 ₪699 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2542 Corsair 8GB Kit (4GBx2) DDR3 CMZ8GX3M2A1600C8 1600Mhz CL8, יחידות 1 ₪928 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2704 OCZ SSD Vertex 2 120GB 285/275 IOPS 50000 מחיר מבצע !, יחידות 1 ₪1291 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2216 TwinTech GeForce GTX570 1280MB GDDR5 מבצע בקניית מחשב חדש בלבד!, יחידות 1 ₪1429 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2886 LG CH10LS20 BluRay קורא BluRay צורב DVD הכולל Lightscribe, יחידות 1 ₪32…
-
- 1 תגובה
- 568 צפיות
-
-
אחיין שלי רוצה מחשב חדש, למרות שאני אישית חושב שהוא לא צריך כי מה שיש לו דיי טוב. המטרה היא לקנות חדש לתת לאחותו הקטנה את שלו. כרגע עם פנטיום 5300, 2 גיגה זיכרון, סוחב WIN7 מצויין. המחשב למטרת משחקים+אינטרנט בלבד. האבא קיבל מפרט כזה מחנות: 1. מקלדת +עכבר לוגיטק- 66 שקל. 2. מארז מידי שחור HEC300W- כ240 שקל 3. לוח אם- INTEL PETERCOVE CLAEDDALE - עלות 438 שקל 4. I3-540 עלות 522- 5. WD 1TB GREEN - עלות-378 6. זיכרון קינגסטון 1333 DDR 3 (לא כתוב כמה )- 247 שקל 7. מסך מחשב MAG GML2216 LED - עלות 556 שקל 8. כרטיס מסך RADEON HD5450 1GB -(כתוב גם 512MB אז זה לא מובן כמה בעצם)- 177 שקל 9. צורב ASUS- 1עלות 130 שקל סה"כ- 2757 = 3199 כולל מעמ. לי נשמע מפרט סתמי, לא חושב שירגיש הבדלי ב…
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז הנה שני המחשבים בפינה הימנית - ה N5110 של דל http://www.hi-fi.co.il/Product.asp?Pid=n5110i52410m&Cat2Cat1ID=36&Cat2ID=239&aff=Zap〈=he בפינה השמאלית הפביליון 3310 של HP http://www.galsale.co.il/Product.aspx?ProductID=6977 אלה שני המחשבים הסופיים. רציתי לקבל ממכם חוות דעת סופית שתעזור לי להחליט.
-
- 3 תגובות
- 834 צפיות
-
-
שלום! קצת היסטוריה גיזרתית - בעבר הייתי סטודנט והיה לי מקבוק פרו (שאני מוכר) ששימש אותי גם כמחשב נייד וגם כמחשב גיימינג. מצבי השתנה. כעת אני מחלק את זמני בין 2 מחשבים - מחשב netbook שממנו אני כותב עכשיו ומחשב נייח לגיימינג (בלבד) שיבוא עלינו לטובה. למרות השינוי במצבי, אני עדיין מחפש מחשב בקייס קטן ונייד שאוכל לקחת מאתר לאתר. ופה האתגר הבנתי שיש סוג של קלאסס מארזים למסיבות רשת שנועד להיות נייד, חזק, מאוורר, בילט אין עם ספק טוב ועם מספיק מקום לכרטיס מסך טוב. אחד מהם הוא ה- GTR Tech GT3, אחר הוא Armor כלשהו של Thermalrake... אני בטוח שיש עוד שאני לא מכיר. הבעיה היא שאני גם לא ממש מכיר מקומות שמוכרים אותם בארץ. לגבי ציוד נלווה - אני אצליח להתארגן עליו כבר לבד המסך א…
-
- 42 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 4500 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? נצלו במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקים, אינטרנט וקצת פוטושופ א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה) משחק מדי פעם, מזדמן ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? civilization v, gta iv, crysis 2 * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך…
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מחשב א: אני צריך מחשב המיועד: לדברים בסיסיים כמו גלישה, סרטים, הורדות וכו. וכמובן למשחקים (לא כבדים) למשל fifa nba, GTA IV, Pro, 2011. fryCry וכו. התקציב הוא 3000 ש"ח (כולל רמקולים באיכות טובה לא צריך משהו בשמיים עד 200 ש"ח מקלדת ועכבר לא אלחוטי). עדיפות ל Intel אלא אם כן ההצעה לא משתלמת. מחשב ב: המחשב לא מיועד למשחקים (אבל כדאי שהוא יריץ משחקים בסיסים כמו fifa 2011 וכו) אבל הוא מיועד להורדותת סרטים, שירים שיעבוד בצורה חלקה ומהירה, חשוב שהרכיבים יהיו איכותיים זיכרון גבוהה, ושיהיה שקט. (לא משנה איזה חברה המעבד) תקציב 2500. וגם המלצה על חנות איכותית, אמינה ובאזור הדרום. תודה
-
- 4 תגובות
- 665 צפיות
-
-
שלום רב! אני זקוק להמלצה על מפרט למחשב שעיקר השימוש בו יהיה לצורך עריכת גרפיקה (Photoshop CS2+), שרטוט של מכונות בתחום הרפואה והאופטיקה באמצעות תוכנות CAD (AutoCAD, SolidWorks ודומיהן), וכן לצורכי שימושים משרדיים (עיבוד תמלילים, צפיה בוידאו, גלישה באינטרנט וקריאת דוא"ל). עד מחיר של 4500 ש"ח (ללא מערכת הפעלה וללא מסך). השאיפה היא להישאר בגבולות התקציב, אך חריגה עד 5000 אפשרית, במידה ואכן תהיה מוצדקת. חשוב לציין שהמחשב ישמש בעיקר למטרות שפורטו מעלה, ואין תכנון שישמש למשחקים (למעט סוליטר ופריסל) המפרט לא כולל מקלדת\עכבר\רמקולים\מצלמת אינטרנט שכן הם נשארים מן המחשב הישן. המחשב לא עתיד לעבור OC וכן אין חשיבות רבה לשקט (כל עוד זה לא מפריע באוזן כשעובדים עליו, בהמולה של יום רגי…
-
- 4 תגובות
- 821 צפיות
-
-
היי, אני רוצה לקנות לאבא שלי מחשב נייד, הדרישות שלו מצומצמות מאודד הוא רוצה רק אינטרנט ואפשרות לחבר את המחשב לטלויזיה בחיבור VGA מספיק לו, התקציב הוא 2000 אני מניח שאמור להספיק ראיתי את ה lenovo הזה ב ksp [table] [tr] [td]Model[/td] [td]M522SIV[/td][/tr] [tr] [td][/td][td][/td][/tr] [tr] [td] Color[/td] [td]Black[/td][/tr] [tr] [td][/td][td][/td][/tr] [tr] [td] Machine Type[/td] [td]4383-2SG[/td][/tr] [tr] [td][/td][td][/td][/tr] [tr] [td] CPU[/td] [td]AMD Dual-Core Processor E-350 (1.60GHz, 1MB Cache)[/td][/tr] [tr] [td][/td][td][/td][/tr] [tr] [td] Memory[/td] [td]2GB DDR3 1066MHz (1 x 2048 MB), Up to 8 GB[/td][/tr] [tr] [td][/td][td][/td][/tr] […
-
- 7 תגובות
- 885 צפיות
-
-
תקשיבו, יש לי מחשב נייד מAlienware שקנתי באמריקה (M17x R2) המפרט: HD5870 CF 8GB Ram 1333Mhz i7 820qm 1.7Ghz עכשיו אחד הכרטיסים לא פועל כבר מעל לחצי שנה, אבל חשבתי שהאחריות רק באמריקה ובאותו זמן הוא עדיין פעל כמו שצריך אז לא רציתי להתעסק עם זה... לפני 4 חודשים ככה התחילה לי בעייה שמידי פעם (כשאני משחק או עושה משהו שדורש מאמץ מהמחשב) אז פתאום היה לי 10fps ככה ושמתי לב שבCPU-Z HA הCLOCK היה 500Mhz... אז יש כפתור פה שמפעיל Stealth Mode (שעושה שיהיה שימוש נמוך בחשמל, נגיד שאני לא מחובר לחשמל) שמשנה את הCLOCK ל600Mhz-700Mhz ושלוחצים שוב אז זה משנה ל"Full Power" שזה 1.7Ghz רגיל. אז דיברתי עם דל בחו"ל והוא עבר לי על המחשב והמליץ לי לכבות את הTurbo Mode של המעבד, דבר שלא מקובל במח…
-
- 2 תגובות
- 777 צפיות
-
-
אהלן, אני סטודנט שמחפש בין היתר מחשב שמסוגל גם לשרת אותי בצפייה של סרטי FHD על גבי LCD, ולאחרונה התחלתי לצלם וידאו אקסטרימי במצלמה למי שמכיר, GoPro HERO, הייתי רוצה שאוכל גם לערוך את הסרטים שאני מצלם על גבי המחשב, הסרטים מצולמים ב720P 30/60 fps. זה המחשב נייד הראשון שלי כך שאני לא יודע איזה פיצ'רים רצויים, סדר גודל של תקציב הוא 3K~. וחייב יציאת HDMI. תודה רבה לכל העוזרים.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום רב, המארז שיש לי כרגע: http://imageshack.us/photo/my-images/195/stam1.jpg/ אני רוצה לשדרג את הכרטיס מסך, מעבד, זיכרון (ram), שיתמוך במשחקים חדשים כמו fable 3 ו- the witcher 2, אני חשבתי שמה שיש לי כרגע זה מחשב טוב, אבל כשבדקתי דרישות משחק למשחקים חדשים גיליתי שלא כך הדבר. אם תוכלו להמליץ לי כל כמה חלקים טובים בסך הכל של עד 1500 ש"ח. תודה רבה מראש!! ;D ;D
-
- 9 תגובות
- 970 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי?1400 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?לא נראה לי שתוכלו לחסוך אבל אם כן מצויין במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא ניתן 1400 זה המקסימום 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)?משחקים,עבודות,סרטים,מוזיקה א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה).תדיר ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים?1280X960 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד?world of warcraft, fifa 2011, cs * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?אין לי שמץ של מושג מה זה. 3…
-
- 7 תגובות
- 788 צפיות
-
-
היי שלום לכם יש לי פה 2 מחשבים שנראה לי שהם ממש סבבה תגידו לי בבקשה מה אתם חושבים עליהם והאם הייתם ממליצים על משהו יותר טוב בתקציב הזה http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=best&uin=11344 http://www.hi-fi.co.il/Product.asp?Pid=vostrov130i3380&Cat2Cat1ID=36&Cat2ID=239&aff=Zap〈=he תודה רבה לכם על כל העזרה שיהיה לכם אחלה יום המחשב הוא לדודה שלי והוא לאונברסיטה שלה העיסוק שלה הוא אינטרנט ואופיס וכל מה שקשור למה שהיא תצתרך לעשות איתו באונברסיטה . מצאתי מחשב שאני חושב שהוא סבבה אם אתם יכולים להגיד לי מה אתם חושבים עליו זה מאוד יעזור לי. http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=16822 אם יש לכם משהוא יותר טוב עד 3000 שקל אשמח מאוד לשמוע.
-
- 1 תגובה
- 695 צפיות
-
-
שלום,סוף סוף אני עובר למחשב נייד ואני צריך את עזרתכם! עד סוף חודש הבא יש לי הזדמנות לקנות באר"הב מחשב נייד,התקציב שלי שם הוא בן 800 ל950 דולר,שלפי מה שהבנתי יחסית למחירים בארץ זה מחשב בשווי 4500-5000 שקל. הדרישות מהמחשב : *עיקר השימוש בו הוא יצירת מוזיקה עם תוכנות כמו קיובייס,ועריכת תמונות עם פוטושופ וכו'...בקצרה,הכי חשוב שיתמודד יפה עם תוכנות כבדות מהסוג הנ"ל. *מלבד זה,כמובן שיוכל להפעיל משחקים בצורה טובה ושישרת את שאר הצרכים הבסיסים כמו אינטרנט,אגירת מוזיקה וכו'... קיבלתי המלצה למחשב מסוג dell xps 15inch 15 אינץ זה גודל המסך שאני מחפש,אך לגבי המחשב,נראה לי שהוא יותר לכיוון של המשחקים והגיימריפפ ופחות לצרכים שאני מחפש,לא? בכל אופן,אני צריך המלצות למחשב שיענה על הנ"ל.הב…
-
- 1 תגובה
- 571 צפיות
-
-
מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Quad Core I5 2500K Quad Core 3.3GHZ 1155 6MB + Scythe Mugen 2- בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪1169 לוח אם: Gigabyte GA-P67A-UD3-B3 for socket 1155 כמות: 1 - מחיר: ₪642 מארז: Z7 Plus BLACK 3X 120mm כמות: 1 - מחיר: ₪384 ספק כוח: FSP 700W 80GHN 120mm Satax2 PCI-E 4xRails A.PFC 80+ Bronze כמות: 1 - מחיר: ₪415 זיכרון: Corsair 4G DDR3-1333 NB/SODIMM כמות: 1 - מחיר: ₪244 קשיח למחשב שולחני: Samsung 1TB Sata II 32MB SpinPoint F3 כמות: 1 - מחיר: ₪259 כרטיס מסך: Sapphire ATI 6950 2GB GDDR5 PCI-E HDMI כמות: 1 - מחיר: ₪1329 כונן אופטי: SONY NEC DVDRW DVR x 24 SATA AD7260S BLACK כמות: 1 - …
-
- 7 תגובות
- 827 צפיות
-
-
מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Quad Core I5 2500K Quad Core 3.3GHZ 1155 6MB + Scythe Mugen 2- בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪1169 לוח אם: Gigabyte GA-P67A-UD3-B3 for socket 1155 כמות: 1 - מחיר: ₪642 מארז: Z7 Plus BLACK 3X 120mm כמות: 1 - מחיר: ₪384 ספק כוח: FSP 700W 80GHN 120mm Satax2 PCI-E 4xRails A.PFC 80+ Bronze כמות: 1 - מחיר: ₪415 זיכרון: Corsair 4G DDR3-1333 NB/SODIMM כמות: 1 - מחיר: ₪244 קשיח למחשב שולחני: Samsung 1TB Sata II 32MB SpinPoint F3 כמות: 1 - מחיר: ₪259 כרטיס מסך: Sapphire ATI 6950 2GB GDDR5 PCI-E HDMI כמות: 1 - מחיר: ₪1329 כונן אופטי: SONY NEC DVDRW DVR x 24 SATA AD7260S BLACK כמות: 1 - …
-
- 5 תגובות
- 770 צפיות
-
-
שלום לכולם! 1. מה התקציב המקסימלי? 5500-4500 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? אפשרי לחסוך כמה שניתן אבל לא על חשבון ביצועים וגרפיקה (מסך איכותי וכרטיס מסך עם יחס עלות תועלת גבוה) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? בעוד כ500 ש"ח אבל בעדיפות שלא. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? HD, משחקים, מוזיקה, תוכנות qaurtus, microvision 4 ,C++/C , visual c, VHDL א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה)., תדיר ופרנסה בקרוב בעז"ה. ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים?…
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, התקציב שלי הוא עד כ 3000 ש"ח ואני מחפש מפרט למארז בלבד. הדרישות שלי הן מעבד חזק עד כמה שניתן, דיסק קשיח 500GB לפחות, כרטיס מסך 1 ג'יגה (שניתן יהיה להריץ סרטי 1080P בקלות) וזכרון נורמלי 2 G +, חשוב לשמור אופציה שניתן יהיה לחבר את הכרטיס מסך לטלווזיה. שימוש עיקרי: צפיה בסדרות וסרטים ותכנות - שהמחשב לא יתקע כל פעם שעושים קומפילציה לתוכנה או תוכנית כבדה. שקט זה לא ה ISUUE מבחינתי, כמובן שאני לא רוצה טרקטור.. אבל בואו נאמר שאם אני מסתדר עם המחשב הנוכחי שלי קשה לי להאמין שמחשב חדיש יותר יהיה יותר רועש. מה שכן חשוב לי הוא התצורה הקדמית של המארז, שלא יראה כמו קופסא משנות ה 50, מצד שני אם יש בו LED ואמצעי תאורה אחריים אז שיהיה ניתן לבטל אותם בקלות במידת הצורך. ובנו…
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-