ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,432 דיונים בפורום זה
-
אשמח לעזרתכם במציאת מחשב נייד עד סכום של 2200 ש"ח (רצוי אפילו פחות). משקל - לא חשוב, כיוון שישמש כמחשב שולחני לכל דבר מסך מט מותג - עדיפות ל- Dell/ Lenovo הארד דיסק - 250 ג'יגה SSD אין צורך ב-win או ב-office המחשב ישמש לעבודה משרדית ואינטרנט (לא צפיית סרטים או גיימינג), לכן חשוב שיהיה מסך איכותי שמאפשר עבודה ממושכת אשמח להמלצות נ.ב. פתוחה גם לקניית מחשב יד שנייה מחברה. אם מכירים חיה כזו - אשמח להמלצה/חיבור
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? שימוש כללי. חומרה שתאפשר לשחק במשחקים, עד כמה שניתן לדחוף בתקציב. המחשב ישמש בגדול כ- Desktop Replacement, אבל כן עדיף משהו שניתן יהיה לנייד בצורה סבירה במידת הצורך, אם יהיה כזה בעתיד. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 15.6". אין חשיבות. * רזולוציית המסך? כמה שיותר, אבל רז' נמוכה תספיק. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין כאלה * משקל רצוי? אין חשיבות מיוחדת. עדיפות למשקל לא גבוה. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...) לא * Bluetooth? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) כמה שיש. אפשר לקנות חיצוני אם צריך. * כונן אופטי? לא צ…
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אשמח לעזרה ברכישת מחשב נייד לתלמיד. 1. מה התקציב המקסימאלי? א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מה גודל מסך? -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט?…
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני רוצה ליקנות מחשב חדש של dell ויש לי שתי אופציות אני רוצה לדעת מה יותר טוב http://www.pcmarket.co.il/product.asp?id=681 http://www.notebookclub.co.il/prod-ins-6400-ati.htm ועם זה אבדל גדול תודה
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אשמח לעזרתכם חברה שלי מתחילה ללמוד עיצוב תלת מימד, בגלל שזו תחילת הדרך אנחנו רוצים לרכוש מחשב נייח בתקציב סביר(אני מקווה שזה סביר). 1. מה התקציב המקסימאלי? 5.5k א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מאיה, 3ds max. שימוש באופן תדיר/כבד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). יחוברו למחשב שני מסכים 21.5 אינץ 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוה…
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום חברים, כרגע יש לי מחשב מאוד ישן עם Intel(R) Core(TM) i7-4790 CPU @ 3.60GHz (8 CPUs), ~3.6GHz 16GB RAM DDR3 NVIDIA GeForce GTX 970 ואני מחפש לקנות מחשב חדש בקרוב חשבתי ללכת על חומרה ישנה שתהיה גם ככה שדרוג די משמעותי עבורי 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? אשמח לקבל 2 הצעות למחשב אחד ב7,000 אם אפשרות חריגה עד 7,600 אחד ב10,000 ללא אפשרות חריגה 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? גיימינג \ תכנות בסיסי 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? אין צ…
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום לכולם, אני חדש פה ואשמח אם תוכלו לעזור לי להכין מפרט למחשב. דבר ראשון אני רוצה להודות שאני לא מבין דבר בחומרת מחשבים, לכן אם תרצו לשאול אותי שאלות בנוגע לנושא תצטרכו לפשט אותן כדי שגם אוויל כמוני יוכל לענות. השימוש שלי במחשבים זה משחקים ואינטרנט ולכן אני מעוניין במחשב מאוד חזק, שיריץ את המשחקים הכבדים ביותר שיש כיום על ההגדרות הגבוהות ביותר, ושיציג ביצועיים מרשימים גם למשחקים עתידיים לפחות לחמשת השנים שיבואו לאחר הרכישה, אם אפשרי לבנות מחשב שעונה על הדרישות האלו גם מבלי להגיע לתקרת התקציב אשמח לשמוע על האפשרות הזאת. 1. מה התקציב המקסימאלי?6500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לד…
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, רציתי לדעת איך אני מפרמט את המחשב נייד שלי ?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
האם קיים UMPC עם מעבד Atom, מסך מגע, מצלמה, WiFi, Bluetooth וסוללת 6 תאים? : אם אפשר אז גם מודם סלולארי דור 3.5 פנימי ו-GPS מובנה, אבל לא חובה. עדיף זיכרון פנימי 1GB ודיסק קשיח גדול ככל האפשר (אפשר גם פלאש).
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלוםםם תעזרו לי אני חייב מפרט הכי טוב שניתן להשיג למחשב נייד עד 3K גגגגג כי אני לא רוצה להשקיע במחשב שאני לוקח אותו לתיכון שלא יגנבו לי אותו במקרה הכי גרוע. בבקשה תתאמצו לחפש את המפרט הכי טוב שאתם יכולים להשיג, לא חשוב לי מאיפה אבל העיקר הכי טוב שאפשר עד 3K. תחפשו גם ב-KSP ו-SkyPC ואיפה שאתם רוצים. ותעשו את זה במהירות האפשרית כי אני חייב כבר לכתוב על משהו, אני כבר שבוע כמעט כותב הכל בקלסר אחד והכל מבולגן לי עם חוצצים וזבל ואני לא יודע כבר מה לעשות אם לקחת מחשב נייד או להיתקע שוב עם קלסרים ולוקרים וכל החרא הזה. יאללה זזתי ותודה מראש לעוזרים.
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני מתעניין במחשב הנ"ל, תקציב 3-3.5K לשימושים כלליים (אינטרנט/אופיס) - הוא די עונה על הדרישות. http://www.notebookclub.co.il/prod-dell-vostro-a860.htm (יחד עם הרחבה ל-3 שנות אחריות, עוד ג'יגה זכרון ורשיון ל-XP זה מגיע ל-3,235 ש"ח - בול בתקציב, ואפילו יש עודף...) כאמור אני רוצה להתקין עליו XP, אבל אז נתקלתי בת'רד הבא: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=383123.0 והשאלה היא... אם אין דרייברים מתאימים ל-XP עבוד המחשב הזה, אז למה notbookclub מציינים שניתן לקנות את המחשב הזה עם XP? אם יתברר שזה לא אפשרי להריץ עליו XP בצורה "חלקה", אז אשמח לקבל המלצה למחשב בתקציב הנ"ל - עם XP (או ללא מ"ה - וכמובן ש-XP ייתמך בו בצורה מלאה, בשום פנים לא ויסטה), מסך 14-15, ע…
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שתי מפרטים (ללא מסך,מקלדת,רמקולים.) עד 6000 שקל. זה הamd מס' קוד שם מוצר מחיר כמות סה''כ 0 2803 Chenbro Midi Tower Xpider PC61166 Silver Screwless 299.99 ¤ 1 299.99 ¤ 1 4180 LG 52/32/52 Bulk Black CD-RW 167.00 ¤ 1 167 ¤ 2 3148 AMD Athlon 64 3000+ BOX CPU 1024.19 ¤ 1 1024.19 ¤ 3 5382 ZALMAN ZM-CS1 ZM LGA775 Socket for 7000 Series 49.00 ¤ 1 49 ¤ 4 245 Sony/Citizen/Panasonic/Teac 1.44MB 3,5" FDD 55.00 ¤ 1 55 ¤ 5 2131 Maxtor 120GB 7200rpm 8MB Buffer Serial ATA HDD 519.00 ¤ 1 519 ¤ 6 4950 Gigaybyte GA-K8NS nForce3 250 Motherboard 530.00 ¤ 1 530 ¤ 7 978 DDR-RAM 512MB 3200 Samsung Original Memory 535.00 ¤ 2 1070 ¤ 8 1468 Microsoft OEM Optical Mouse 62.00 ¤ 1 62 ¤ 9 538…
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
-
חברה שלום! אני מחפש מפרט למחשב נייד כידאי לחבר אשר שירת איתי בצבא בתור עורך וידאו. אנחנו לא מתימרים לשמוע שיש מחשב נייד שממש מתאים לעריכה עם היציאות וכו במחיר של גג 8000 שח. אבל אני רוצה משהו במחיר הזה כך שיהיה לו FIREWIRE ו1 גיגה ראם, ושכל השאר יהיה הכי איכותי? איזה פירמה? איזה דגם? מישהו? תודה אוהד
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום אני רוצה דעה על המפרט הבא הוא מיועד להריץ משחקים חזקים הסכום המקסימלי שלי זה 5400 זה הפרט מעבדי ?AMD? Price Units Total AMD Athlon 3000 64Bit 939 880 1 880 לוחות אם למעבדי ?AMD? GIGABYTE Price Units Total K8NF-9 (NF4, s939, PCI-E) 620 1 620 זכרונות? DDR 400 Price Units Total DDR 512Mb 400MHz AData /VT 240 2 480 כרטיסי מסך? PINE Price Units Total xfx 6600GT 128MB DVI,TV DDR3,PCI-E 1040 1 1040 דיסקים קשיחים? WESTERN DIGITAL Price Units Total 80GB SATA 7200 RPM 8MB Buffer-WD800JD 340 1 340 כוננים- ??1.44, CD-ROM, DVD?? FLOPPY Price Units Total Teac/SONY 1.44 40 1 40 צורבים? CD Recorders Price Units Total LG 52x32x52 kit 140 1 140 מארזים? Price Uni…
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני צריך כמה הצעות לניקוי יעיל של פתחי הקירור של המחשב הנייד. בינתיים עברתי עם שואב אבק קצת חומר לניקוי מעגלים.(FREON) עוד שאלה, כרגע יש לי סוללה מקורית של 6 תאים, בזמן האחרון היא מתנהגת ממש לא טוב ב 50% המחשב חושב שאין כבר עוצמה, מתפרקת מהר מאוד, ונטענת בצורה לא לניארית, כלומר מ 20 אחוז יכולה לקפוץ ל 100. הסוללה בת כ1.5 שנים, בדקתי בארץ המחירים נורא גבוהים משהו כמו 750 שקל לסוללה. בחול אפשר להשיג מאתר HP במחיר של 120 דולר. יחד עם זאת בדקתי ב EBAY ואפשר להשיג סוללות כאלה ב 30 דולר +-. השאלה שלי היא כמובן האם הסוללות שם מקריות? באם לא, האם הן מספיק טובות למחשב נייד ולא יעשו בעיות? אני אצרף לינק לסוללהhttp://cgi.ebay.com/NEW-Battery-For-HP-Compaq-DV2000-DV6000-V…
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם! אני רוצה לקנות מחשב שולחני שמיועד לעבודה ולמשחקים לא תובעניים במיוחד (בעיקר World of Warcraft). קיבלתי מפרט ב 2330 ש"ח ותהיתי מה דעתכם עליו. בעיקרון, אני מוכן להשקיע עד 2500 ש"ח, אבל רק במידה שההבדל בביצועים באמת שווה את זה. אם נראה לכם שאפשר לקנות משהו במחיר נמוך יותר - אשמח מאד לשמוע הצעות. אגב, יש למישהו רעיון איך להעביר את החומר מההארדיסק הישן למחשב החדש בצורה הכי זולה ופשוטה? (המחשב הישן שלי התקלקל ואין תצוגה אז צריך למצוא איזה דרך לחבר אותו למחשב החדש) תודה רבה! אילי מארז EZCOOL, עם 2 *12 מאווררים הכולל יציאות USB קידמיות ואחוריות ספק כח IN-WIN Power Man 450W Real יתרון חשוב: ספק כח בטכנולוגיית Active PFC מעבד Intel® Core™ i3 540 3.06GHz לוח Asus דג…
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
המחשב של אחי הקטן מת, והלפטופ בן ה5 שהוא משתמש בו קצת חורק לו ( p-m 1.8 ) שימוש עיקרי: עריכת מוזיקה, אולי קצת משחקים. חומרה קיימת: יש התקן חיצוני שמאפשר חיבור גיטרה ל usb, עכבר, מקלדת, מסך 19" ברזולוציה של 1280 על 800, ורמקולים 2.1 יחסית בסדר (vs משהו של אלטק לנסינג) יש גם צורב sata יחסית ישן. שקט חשוב (נגיד, 8 ). אין צורך במערכת הפעלה. לא ידוע אופי התשלום. לא ידוע אם מתוכנן oc. (אפשר להניח שלא). כנראה שאין צורך בכרטיס קול ייעודי. תקציב - באיזור ה 2000 שקל, אפשר לחרוג מקסימום ב 300 שקל, עדיף לחסוך. אוקיי, יש תוספת: "תציין שהשימוש לנואנדו ופרו טולס,עם שימוש בvstים שונים למיניהם לצורך הקלטות ,ולא רק עריכה,ואין לי כרטיס קול (מכרתי אותו)ואני רוצה להזמין מאיביי presonus firepo…
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי תקציב לא גדול לרכישת מחשב נייד. אני צריכה אחד שיהיה טוב אבל לא גרנדיוזי, לצורכי כתיבה ולמידה(לא גרפיקה!) אז בבקשה, תנו הצעות לדגמי מחשב יעילים ולא יקרים. אנחנו היודעים, בישראל 2014 לא קל להיות סטודנט.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
בקניית המחשב החדש ישמש בעיקר בעריכות של סרטים [פרימייר וכו..] משחקים מהשורה הראשונה BT4 וכו.. [ATTACH=CONFIG]5476[/ATTACH] 1 אשמח לדעת אם יש משהו לא תקין במפרט [אפשר לחסוך וסתם מיותר] 2 המחיר תקף לאילת אשמח לדעת אם יש באזור המרכז\השפלה וכו.. חנות שתשווה לי את המחירים ותחסוך לי ירידה לאילת 1. מה התקציב המקסימאלי?7000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?מעט 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?עריכה סרטים כבדים GO PRO.HD.4K ומשחקים חדשים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).adobe premiere ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, י…
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני משדרג מחשב קיים וכבר הזמנתי כמה חלקים ממבצע Gold box שהיה בשבוע שעבר באמאזון והם אמורים להגיע אליי תוך כמה ימים. מה שהזמנתי: AMD A10 7870K Corsair Vengeance Pro 16GB 2400MHz CMY16GX3M2A2400C11R Transcend Information 256GB SATA III SSD TS256GSSD370S עברתי על הדיונים פה וראיתי שבגדול לא מומלץ AMD (עשיתי את זה לפני שהזמנתי). הסיבה העיקרית שהזמנתי אותו היא שלדעתי הגיע הזמן להיפטר מכרטיס המסך והבנתי שזה פחות או יותר הכי טוב שניתן לקבל ללא כרטיס מסך נפרד. מעבר לזה יש לי: Asus Xonar DX 2 דיסקים רגילים Antec VP400 מה שחסר: לוח אם - חשבתי לקחת את ה-GA-F2A88XM-D3H (לא שיש הצע כל כך נרחב של לוחות אם מתאימים). יש דעות בעד\נגד? קירור - אשמח אם תמליצו על משהו שקט וטוב. מארז -…
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, מחפש מפרט למחשב רב תכליתי. שימושים: - תכנות (סביבות פיתוח כבדות יחסית) - הרצת קבצי HD 1080i בצורה חלקה - משחקים (לא החדשים...הדבר היחיד שאני משחק בו זה CS/TEAM FORTRESS 2 ...מבוססי מנוע half life 2...במחשב הנוכחי אני מקבל FPS זוועתיים. עבור כל השאר המשחקים יש לי קונסולה. אין צורך בציוד היקפי. השקט לא ממש קריטי...אולי באזור 4-5 מתוך 10. ללא OC. אין צורך במערכת הפעלה. גר באזור המרכז, אז המלצה על חנויות תתקבל בברכה. אני מצרף את המפרט הנוכחי שלי, אבל אני לא ממש בטוח שזה יעזור...קשה לי להאמין שאני אוכל להעביר ציוד מהמחשב הישן לחדש (חוץ מההיקפי כלומר, עכבר, מקלדת, רמקולים ומסך) אני מניח שהזיכרונות לא ממש יתאימו, כנ"ל ההארדיסקים (כולם IDE, אני מניח שלוחות …
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי הרבה זמן חיכיתי למעבד הזה והנה זה הגיע הכנתי מפרט לפי מפרטים שראיתי בפורומים והייתי רוצה לשמוע את דעתכם, אני גר בחו"ל (קנדה) לכן המחירים בדולר קנדי (1$=4שח) לפי האתר הזה: http://www.canadacomputers.com/ core 2duo e6600-400$ asus pw5 dh deluxe conroe 975x ddr2 atx lga775-270$ 2GB (2x1GB) ddr2 800 (pc-26400)-270$ Gforce 7600GT 256MB HDTV-230$ WD 250GB SATA2 7200RPM 16MB-100$ ocz 520w power suply-130$ casse kingwin sk-523sw -70$ -------------------------------- 1380$ אשמח לקבל הצעות שיפור ואם יש משהו מיותר שסתם נסחפתי אודה אם תידעו אותי, את המפרט בניתי על דעת עצמי ואני לא מבין גדול במחשבים (אולי קטן) ועוד שאלה: יש לי צורב,וכרטיס פייר-ו…
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי. אני נוסע השבוע לתאילנד ואני מתכוון לקנות מחשב חדש. האם כדאי לי לקנות חלקים בבנקוק? האם המחיר שם ישתלם? האם אפשר לסמוך על אמינות הרכיבים? האם יש אחריות כלל עולמית למוצרים של אינטל, ג'יגה בייט, ספייר, אסוס וכו'? תודה
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-