עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by rbu99fm,

איזה כרטיס יותר חזק ???

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by ohadc,

שלום לכל חברי הפורום, אנא עזרתכם המקצועית ברכישת מחשב: 1. מה התקציב? 4,500 עם אופצייה לחריגה קטנה 2. מטרות המחשב? אינטרנט ואופיס, בעיקר משחקים כבדים בהגדרות הכי גבוהות! 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לא 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? לא 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? מעבד אינטל, זיכרון 4G, דיסק קשיח 500G לפחות 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? נושא הקירור כמובן חשוב, עניין העיצוב אינו משמעותי, עדיף כמובן מחשב שקט אך אם משמעותי במחיר אז אין צורך 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? הרכבה בלבד 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? לא 9. האם חשוב שקט? עד כמה?עדיף כמובן מחשב שקט אך אם משמעותי במחיר א…

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by udist,

מחשב לסטודנט, לצרכי אופיס וסרטים (מספיק כרטיס מסך מובנה). גודל 13 אינץ' בלבד, חיי בטריה ארוכים ככל האפשר ומשקל נמוך. מעבד מהסדרה החדשה (i3/i5), ללא DVD. עדיפות למחשב חצי-עסקי או מהסדרות הצרכניות, אם יש משהו עדיף. שמתי עין על כמה: hp4320 dell n3010 pk butterfly vostro3300 קנייה בארץ, עדיפות לאחריות ארוכה. מה אומרים?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. שלום רב, אני צריך מפרט למחשב בשווי 4500 ש"ח רק בשביל משחקי מחשב, כולל מקלדת ועכבר (המסך לא חייב בהכרח להיות שטוח, המחשב צריך להיות בעל כרטיס מסך מצויין להרצת משחקים "כבדים" וכמובן בעל הרבה זיכרון). תודה מראש לכל מי שעוזר. Darkemor

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. שלום לכולם, אני קונה מחשב ביום ראשון ואני רוצה לתגידו לי חוות דעת על מפרט שבניתי: מעבדי אינטל‏ Price Units Total Core 2 Quad Q6600, 1066MHz, s775, 8MB 1480 1 1480 לוחות אם למעבדי אינטל‏ GIGABYTE Price Units Total P35-DS4 s775 1333Mhz, Intel P35, DDRII 1066, 2xPCI-E 940 1 940 זכרונות‏ DDR II 800Mhz Price Units Total 2x1GB Corsair DHX TwinX 880 1 880 כרטיסי מסך‏ eVGA Price Units Total 8600GTS 256MB Superclocked GDDR3, HDTV, 2xDVI, PCI-E 1180 1 1180 דיסקים קשיחים‏ Western Digital Price Units Total 500GB 7200RPM, 16MB, SATA II 590 1 590 כוננים- ‏‎1.44, CD-ROM, DVD‎‏ DVD Price Units Total LG 16x 40x White 105 1 105 צורבים‏ LG Price Units Total DVD±RW GSA-H62NK x18…

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by infer73,

שלום, יש לי תקציב של 4000 בשביל לקנות מחשב חדש, עכשיו אני לא קונה מחשב חדש לגמרי, אלא משדרג חלק מהרכיבים, עכשיו זה המפרט שיש לי כרגע: 1.9Ghz P4 לוח אם של איזה חברה מסכנה, PCPartner GeForce 4 Ti 4200 64MB 384MB DDR 266Mhz (אחד של 128 ועוד אחד של 256) המחשב אגב מיועד למשחקים השאלה זה האם בכלל כדאי לי לשדרג את הרכיבים הללו (האלה שכתבתי למעלה) או שכדאי לחכות כמה זמן (נגיד עד שיצאו כרטיסי מסך של 512 מגה או משהו)? ואם כדאי לקנות עכשיו, אז מה כדאי לי לקנות? (שוב,תקציב של 4000) תזכרו שהרכיבים שכתבתי אלה הרכיבים היחידים שאני צריך לקנות, את כל השאר (הארד דיסק,צורב וכו') אני מעביר מהמחשב הנוכחי כל עזרה תתקבל בשמחה תודה מראש

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. המחשב אמור להריץ סרטים ולשמש לגלישה עם זמן סוללה ארוך לניידות מקסימלית , המלצות יתקבלו בברכה. הנה מספר אופציות שבדקתי http://www.notebookclub.co.il/prod-dell-vostro-1014-t66.htm http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=776502 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=789352

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. * מטרות המחשב? פיתוח (Visual Studio, Eclipse, Matlab), מכונות וירטואליות * גודל המסך? - נוטה ל 15.6 לא סופי (אגב, מה ההשפעה על המחיר - האם מסך גדול מגדיל או מקטין את המחיר?) * משקל רצוי? - לא מאוד קריטי. לא ינוייד הרבה. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)?. לא קריטי, רוב העבודה תהיה עם חשמל. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? ( ESATA , HDMI וכו) - לא * בלוטות?- לא משנה * גודל מינימלי של כונן קשיח ? כ 500 GB * כונן CD/DVD? צורב? - לא קריטי. * כונן Bluray? - לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? - לא

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. ZONE WANNABE'S, ZONEFREAKS , zone addicts , גבירותי ורבותי, מומחים ומבקרים נכבדים, מזה כעשרה ימים אני מבקש חוות דעתכם על מפרטים שאני שולף בעצמי, ואין מי שיחווה דיעה. אז אני עונה לעצמי http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=400918.msg3440765#msg3440765 http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=399756.msg3439612#msg3439612 אנא מכם אל תיגרמו לי לדבר עם עצמי שוב ושוב זה סכיזופרני, זה אסור, ולא מביא תועלת לאף אחד .. בסך הכל מעוניין ברכישת מחשב מחנות קרובה לבית (נוח) אך אינני סומך על מקצועיות או כנות המוכרים בה. אנא תנו המלצה למפרט הנכון והצעות לשיפור... אז הנה נמשיך ישר לעיניין : מחשב נועד לשימוש ביתי : בעיקר להורדה וצפייה בסרטים, עדיף ב FullHD , שמיעת מוסיקה וניה…

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by ishapach2,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 6,000 כולל מסך, לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? PS, משחקים הגדרות גבוהות-בינוניות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מסך 24" 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא קריטי 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? הרכבת מחשב בחנות 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפש…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  11. Started by My_Name,

אהלן, אני צריך עזרה בהרכבת מיפרט לישמושים משרדיים נטו, בתקציב של עד 1000 ש"ח ללא ציוד הקפי. התקציב לא גמיש לחלוטין (100-200 חריגה במקסימום), אבל גם השימושים לא קיצוניים מדי - אופיס, וכמה תוכנות חישוב אולי.רכישה מ-TMS. תודה ..

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by eytanhw,

...

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by zurkin1232,

שלום לכולם. אני מעוניין במחשב נייד, בתקציב של 4000 ש"ח. השימושים: גלישה באינטרנט, קצת אופיס, סרטים (ע"י חיבור לטלוויזיה). צנוע סה"כ. חובה 512MB זיכרון, חובה WIFI, חובה TV-OUT / S-Video. יהיה נחמד לקבל Bluetooth וקורא כרטיסים. בינתיים נתקלתי במחשבים הבאים כמועמדים ראויים: 1. Lenovo 3000 C100 2. HP Pavilion DV6102EU 3. Toshiba Satellite L30-134 המפרט של הראשון די טוב, רק שהמסך הוא 15" ולא 15.4" (אני חושב...). השני נראה לי שילוב טוב של כל העולמות... מעבד סביר, זיכרון בסדר, כונן גדול, מסך טוב... מה דעתכם? יש עדיפות לאחד מהם? האם יש המלצות נוספות? תודה מראש!

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by Omer94,

שבת שלום לכולם!!! קניתי מחשב חדש לפני חודש בערך משהו כזה והיו לו כמה תקלות אבל סידרתי אותם רציתי לשמוע מה אתם אומרים עליו עם הוא יחזיק את CRYSIS 2 כמו גדול ואת המשחקיים העתידיים לשנתיים הקרובות? המפרט של המחשב בחתימה רק החלפתי את הזכרונות ל-KINGSTON HYPERX 4GB 1333MHZ DUAL CHANNEL DDR3 CL9 __________________ מעבד:Intel Core I5 750 2.66GHZ LGA1156 8MB TRAY לוח אם:GIGABYTE GA-P55-US3L זכרונות:G.Skill Ripjaws DDR3 4GB Dual Channel 1333MHZ כרטיס מסך:SHPPHIRE RADEON HD5770 1GB GDDR5 DUAL DVI/DP/HDMI מארז:LANCOOL K56WB NPS ספק כוח:Thermaltake TR2 RX 550W :xyxthumbs:

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. שלום, אודה לכם אם תעזרו לי להרכיב מפרט 1. מה התקציב המקסימלי? 4000 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? סרטים בחיבור לטלויזייה, אינטרנט, הורדות כבדות (emule), לומדות לילדים ומעט משחקים (לא משמעותי) קיים מסך סמסונג 22 וטלויזיה FHD LG 42 3. האם יש צורך בציוד היקפי? לא 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב? לא 5. במידה ואתם צריכים מפרט חלקי. לא 6. מ1 עד 10- עד כמה השקט חשוב (10=השקט קריטי)? 8-9 7. האם מתוכנן אוברקלוק? לא 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה ו/או הרכבת מחשב בחנות? הרכבה 9. מאיזו חנות אתם מעדיפים לרכוש את המחשב? איזור המרכז 10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? i5, טרה דיסק, מהיר מאוד ראיתי את המפרט הבא בפורום שהורכב (ע"י yz101) לדרישות דומות לשלי, האם הוא יתאים לי? האם לא …

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. אני בחיפושים אחר לפטופ חדש. הייתי נאמן לטושיבה עד עכשיו. לפני שהבנתי שהם לוקחים 1000 ש"ח על כל אות במילה "Toshiba" ולא משנה מהו מפרט המחשב. כל מקרה. הנה המחשב שאני נעול עליו Asus G53SW i7-2630QM 2.0GHz [table] [tr] [td] מעבד[/td] [td] Intel® Core™ i7-2630QM 2.0 GHz (6M cache) (Max Turbo Frequency 2.9 GHz)[/td] [/tr] [tr] [td] זיכרון[/td] [td] 8GB DDR3 1333MHz[/td] [/tr] [tr] [td] כונן קשיח[/td] [td] 500+500GB (7200rpm) מהיר[/td] [/tr] [tr] [td] מסך[/td] [td] 15.6" 16:9 HD,3D 120Hz (1366x768), LED backlight[/td] [/tr] [tr] [td] כרטיס מסך[/td] [td] NVIDIA® GeForce® GTX 460M (1.5GB GDDR5)[/td] [/tr] [tr] [td] קישוריות[/td] [td] Wi-Fi 802.11 b/g/n Bluetooth כרטיס ר…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  17. Started by The-Crush,

אני מאוד רוצה להודות ל-biodome על שהמליץ לי על החלקים הבאים: p4 2.6 800mhz 1024 DDRAM LCD Hyundai Q17 SuperTalaent - 5 מאוררים HD - 120 WD ועוד.... ;D ואני מאוד מרוצה מהמחשב שהמלצתה לי ואם אי פעם אוכל לעזור לך רק תגיד ואני אשתדל לעזור בכל כוחי....(כמובן בכמעט בהכל) ומקווה שתמישך להיות כזה תותח אחי

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. 1. מה התקציב המקסימאלי? עד 7000 ש"ח, אפשר לחרוג אבל לא בשביל שיפורים זניחים. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? המחשב מיועד בעיקר לגיימינג ולפיתוח משחקים, רצוי שיהיה גם כרטיס קול לא גרוע בשביל להקליט מוזיקה. הכוונה היא שיהיה מסוגל גרפיקה ברמה גבוהה. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. מסך ומקלדת חיוניים, עכבר רק אם זה משהו באמת פסיכי במחיר מטורף. רצוי גם ג'ויסטיק וקונטרולר נוסח XBOX. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? אין צורך ברמקולים. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 6 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד…

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by Liad344,

היי יש לי לפטופ ואני רוצה לדעת אם הוא יכול להריץ משחקים. ואם הוא יכול להריץ את באטלפילד 4 על מדיום. מעבד intel core i7 4700MQ 2.4-3.4ghz דור רביעי כרטיס מסך Nvidia GeForce GT 740M 2GB זיכרון ראם 8GB DDR3 דיסק קשיח 1000GB זהו בערך הוא פועל על WIN 8 64BIT. הוא יכול להריץ? ומשחקים אחרים? (BTTLEFIELD ;COD GHOSTE)

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by NaorBiton,

אחים שלי אני צריך המלצה למחשב לסטונדנט לאדריכלות ואני צריך נייד שמסוגל להריץ אוטוקאד 2010 האם המחשב הזה מריץ אותו http://www.notebookcheck.net/Review-Asus-Eee-PC-1201N-Ion-Notebook.24498.0.html

21. Started by maksimsl,

שלום לכולם, יש לי לנובו מסדרת T בן כ-4 שנים. לאחרונה המסך הפך להיות ממש כהה ואמרו לי שלא כדאי כלכלית לתקן אותו. יש בו זכרון 1GB הארד דיסק -250, מטען חדש בשווי 300 ש"ח שכמעט ואין להשיג אותו. מישהו מכיר חנות או אדם באזור השרון אשר יהיה מעוניין לקנות חלקים ממנו או כחבילה? חשבתי למכור הכל יחד כמו שהוא בעלות סימלית של 650 ש"ח...לכסות את ההוצאות שלי בגיל החלקים שהחלפתי ב3 החדושים האחרונים. תודה ...

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. ערב טוב, לקראת תחילת הלימודים השנה, ולאור הזדמנות לרכישה בארה"ב, אשמח לקבל המלצות ללפטופ בתקציב של $1500 (ניתן לחרוג אם מדובר במשהו ייחודי). דרישות: מעבד - i7 זיכרון - 8GB הארדיסק - SSD, בנפח של 256 ומעלה משקל - עדיף כמה שפחות אני מתעניין בלפטופים בגודל 13", אך מספר אנשים הציעו לקחת 15" לאור העובדה שהוא ישמש אותי בעיקר ללימודים (הנדסת חשמל) וזה יהיה יותר נוח - אשמח לשמוע את חוות דעתכם. הדגמים המעניינים שקפצו לי לראש הם HP Spectre, Asus Zenbook UX305FA, אך אולי צפוי לצאת משהו חדש בחודש-חודשיים הקרובים (אני יכול לרכוש מארה"ב עד סוף אוגוסט). תודה רבה לעוזרים, אשמח לענות על שאלות נוספות אם נדרש. פז

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  23. Started by michal1311,

שלום לכולם, אני מתלבטת בין שני מחשבים ניידים, ואשמח לעזרה. תקציב- כ- 3000 ש"ח * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים, אולי בעתיד קצת עריכת סרטים, אבל ברמה מאוד בסיסית, ובתוכנות קלות יחסית. אני עורכת סרטים בתוכנה איכותית במחשב השולחני בבית ההורים. * גודל המסך? 15.6 * משקל רצוי? לא קריטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא. המחשב בדרך כלל מחובר לחשמל * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? ( ESATA , HDMI וכו) HDMI * בלוטות? אין צורך * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח ? (HDD, SSD , או שילוב - דורש mSata) אני לא כל כך יודעת מה זה אומר, אז אני אשאיר שאלה זו ריקה * כונן CD/DVD? צורב? כן * כונן Bl…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by Nihil,

שלום, חברה שלי מחפשת מחשב נייד לאוניברסיטה. היא צריכה בעיקר לעבוד עם Word ו- Powerpoint. היא רוצה גם לצפות בסטרימינג בסרטים וסדרות... היא מעוניינת במסך גדול, ומשקל נמוך. הכי טוב שאני מצאתי במחיר כזה הוא http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=799214 מה דעתכם? יש הצעות טובות יותר? תודה רבה על העזרה.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by Bond,

שלום לכולם, המחיצה C שלי התמלאה ואני רוצה לבחון אפשרות של להחליף את הדיסק, אשמח לקבל המלצות כיצד ליישם את הנ"ל - האם ניתן לחבר דיסק נוסף למחשב נייד? האם יש מקום נוסף לדיסק חדש? - האם ניתן לבצע פעולה של GHOST לדיסק קיים? נא עזרתכם,

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים