עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by eden jan,

שלום, החלטתי לקנות מחשב נייד הוא צריך לעמוד בדרישות גבוהות בין אם זה למשחקים, עריכות וידאו (ברמה מקצועית) או סתם ללימודים. התקציב שלי הוא עד 6000 ואני קונה מאילת. אשמח לדעת מה מבין המחשבים הללו יותר טוב https://ksp.co.il/?list_compare=.56021..49836. וכמובן אם יש אפשרות להוזיל במחיר גם יעזור תודה מראש

2. Started by goniak,

1. מה התקציב המקסימאלי? 1850 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא להתפרע(: ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? רצוי שלא, אין צורך 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אופיס, אינטרנט, קצת פוטושופ (לא עיקר השימוש אבל יש שימוש) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? נראה לי שבגלל הפוטושופ צריך כרטיס מסך נפרד ? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? חשוב מאוד! 8 המחשב יהיה בחדר שינה. אין צורך להשקיע במארז בגלל שקט(למעט המאורר שלו). רק בספק ובקירור למעבד (אולי גם בדיסק הקשיח) 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)…

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  3. ברשותי מחשב נייד מדגם LG R405-L כאשר אני מחבר אותו לחשמל כל הנוריות במחשב מהבהבות והוא לא נדלק כלל גם לאחר החלפת מטען חדש ואפילו החלפה של סוללה אחרת הוא ממשיך את אותה בעיה פרקתי גם את הארדיסק והזיכרון וניסתי להדליק... גם שהמחשב ללא סוללה יש אותה בעיה...

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by LazyNinja,

אהלן, אני מעוניין למכור את המחשב (הישן!) שלי ותוהה בכמה להציע אותו. כל עזרה תבורך! זה המפרט שלו - מעבד: Intel Core 2 Duo E6750 @ 2.66GHz קירור למעבד: Arctic Cooling Freezer 7 Pro זיכרון: 4GB (2x2GB) DDR2-800 G.Skill Blue HS CL5 לוח אם: Intel DP35DP כ. מסך: ATI Radeon HD 4870 512mb מארז: Thermaltake Soprano ספק: Corsair TX 750W דיסק קשיח: 80GB + 160GB תודה

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  5. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 ש"ח ללא אוזניות, 3000 ש"ח כולל אוזניות א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? מעדיף לא להתפשר על איכות ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, תכני HD, גלישה באינטרנט עם אופציה לשדרוגים עתידיים לשימושים דרשניים יותר כמו גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). - ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: - -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיוע…

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  6. שמחברים אותו למסך חיצוני - רואים. (המחשב עובד מצויין) על הצג של הנייד, יש רק אור, ועשלוחצים על Fn+ להאיר/להחשיך את המסך, רואים שהתאורה עובדת. כלומר, זה כנראה לא האינוורטר. האם המסך הלך? אולי הכרטיס מסך? איך אפשר לוודא?

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  7. המחשב לא מיועד לOC צריך לכלול צורב ומעבד אינטל וזה הסכום המקסימלי שיש בשביל להשקיע בו... זאת ההצעה שהרכבתי עם חבר מה דעתכם עליו? להזמין אותו או שיש מקום לשיפורים ואם כן אז איפה...? מעבדי אינטל? Price Units Total Core2 Duo E6300, 1066Mhz, s775, 2MB 1070 1 1070 לוחות אם למעבדי אינטל? GIGABYTE Price Units Total 945P-S3 s775 Conroe, DDRII 667, PCI-E 580 1 580 זכרונות? DDR II 667 Price Units Total 1GB TwinMOS 630 1 630 כרטיסי מסך? Powercolor Price Units Total X1950 Pro Extreme 256MB, GDDRIII, 2xDVI, VIVO, PCI-E 1200 1 1200 דיסקים קשיחים? Western Digital Price Units Total 250GB 7200RPM, 16MB, SATA II 410 1 410 צורבים? DVD Recorders Price Units Total Samsung SH-S182D DV…

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  8. שלום, אני צריך המלצה למחשב נייד לפי הצרכים הבאים - קל משקל. סוללה חזקה. מסך 13-14 אינצ'. מעבד החזק שאפשר להשיג בתקציב (ולפי שאר הצרכים). כרטיס מסך טוב (בעיקר סרטי HD, קצת משחקים). בקשה אחרונה וחשובה (לקונה), הוא צריך להיות מעוצב, כלומר אפשרי לבחור צבעים ו/או עיצוב חיצוני. תודה מראש

9. Started by MeTaLhAmMeR,

אני מחפש מחשב נייד שיהיה בו צורב דיוידי, קורא זכרונות SD וCF ושיהיה גם קצת למשחקים אה ועוד דבר חשוב שיהיה קל ושהעיצוב שלו יהיה מרשים אני לא ממש מבין בחומרה של מחשבים ניידים אבל אני משער שזה בערך כמו PC רגיל... תודה מראש!!! ;D ;D ;D

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  10. המפרט הוא זה אבל את הכרטיס מסך אני מחליף לgt הבנתי שסקיי הם חנות מאוד אמינה וטובה גם ממה שדיברתי איתם הם נראו לי רציניים מאוד הם חזרו אליי לטלפון לגבי שינויים והכול שלא כמו אייבורי דרך אגב אז גם בקשר לחנות אני צריך חוות דעת ממכם תודה. המפרט : « לוח אם » דגם: ABIT AB9 PRO סוג ציפסט: 965 מהירות : 1066 כרטיסקול משולב: 8 ערוצים כרטיס רשת: GigaBit Lan יציאת T.V OUT: כלול תמיכה במעבדים בטכנולוגיית 64Bit: כלול תמיכה בטכנולוגיית DUAL CORE: כלול אחריות : 3 שנים כ.מסך : XFX GeForce 7600GS 250MB אחריות : 3 שנים « דיסק קשיח » דיסק-1: יצרן: Westren Digital טכנולוגיה: SATA2 נפח איחסון: 160GB מהירות: 7200 זכרון מטמון : 8MB אחריות: 3 שנים « מעבד » סוג מעבד: intel Core 2Duo E6300…

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  11. 1. מה התקציב המקסימאלי? 6500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם צריך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?300 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: GTAV,CRYSIS,WITCHER 3 וכו -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). כרגע HDR בעתיד 4K -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות…

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by KoDkOd,

שלום חברים,אני מעוניין בחשב ביתי בתקציב 2000 שח" עם חריגה של 200 שח. לא צריך מסך ולא ציוד היקפי,כמובן שצריך מארז וספק וללא מערכת הפעלה. אני מחפש משהו שיהיה אפשר לצפות בו בסרטים ברמה טובה וחוץ מיזה השימושים הרגילים של אינטרנט מוזיקה ואופיס. כמובן שיהיה אפשרות לשידרוג בעתיד כמה שאפשר. תודה מראש לעוזרים!

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by azuri,

1. מה התקציב המקסימלי? 2300 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל הכל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?רק אם ממש כדי אז עוד 100-150 שקלים 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)?משחקים א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים:בעיקר למשחקים * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד?crysis ,cod וכו' * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?לא מבין בזה 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)?לא 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)?לא 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב…

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  14. מפרט שבניתי. גם לביצועים, גם למשחקים, וגם ל HTPC חוות דעתכם? ntel Core 2 Duo E8400 3.0 GHz 6MB 1333FSB 45nm ש"ח 1,179.01 GIGABYTE GA-73PVM-S2 (nForce 7100) - mATX ש"ח 382.01 PQI DDR2 2048MB 800Mhz X 2 - 414 ש"ח GIGABYTE GeForce 9600 GT 512MB DDR 3 - PCX - retail 903 ש"ח Thermaltake LanBox Lite (Black) Window - mATX 475 ש"ח Thermaltake TR2 RX 450W 276 ש"ח ASUS DVD-RW 2014L1T x20 LightScribe (Black/White) - Sata - RETA 179 ש"ח WD 250GB-16MB AAKS - 7200RPM S-ATA 309 ש"ח בערך 4500 אחרי התקנה.

15. אהלן חברים , ברוכים הנמצאים . אני מתחיל ללמוד בשבוע הבא , ואני זקוק למחשב נייד לצורך הלימודים . המקצוע שאני הולך ללמוד הוא ניהול מערכות מידע, אז אני צריך מחשב שיחזיק את תוכנות התכנות , יריץ סרטים ומוזיקה בצורה חלקה , בטריה שתסחוב את ה3 שעות בלי טעינה . התקציב הוא 3000 ש"ח . יש לציין שאני קונה את המחשב מאילת אז התקציב גדל בעוד 400-500 שקל בגלל המע"מ . אפשר ורצוי לנצל את כל התקציב . אני מתלבט בין שני מחשבים . אשמח לחוות דעת והמלצות . 1) https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=22863&iszap=1 14 Lenovo IdeaPad 320-14 80XK00WWIV i7-7500U 2)https://ksp.co.il/?uin=40232&select=.268..271..214..3765..2185..580..347 Lenovo IdeaPad 520S-14 80X20…

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  16. מתי יצאו לפטופים חדשים עם USB 3 ? מה זה שווה שרק מוכרים HD USB 3 ?!

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  17. כללי: מחשב פשוט לצפייה של מסמכים ותמונות, גלישה באינטרנט, ושימוש כללי. שיעבוד טוב ויחזיק מעמד לטווח הרחוק בלי תחזוק או שדרוג. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? גמיש 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משרדי וגלישה באינטרנט, youtube 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? אין צורך 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) אין 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת…

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  18. שלום, אשמח לחוות דעת לגבי המפרט הבא שהרכבתי בהתאם לאילוצים הבאים: 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3000 ש"ח (ללא חריגה), המחשב ייקנה באילת (ללא מע"מ). 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? צרכי לימודים ותכנות, שימוש קבוע בשני מסכים וריבוי (מוגזם) של חלונות ותוכנות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? יכול להיות נחמד, לא חובה. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? ל…

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by Little_AKA_Or,

בנו לו מפרט בבקשה P: תקציב - 5500-6000, שום מצב לחריגה. מטרות - משחקים, אוברקלוק (לא רצחני) ציוד היקפי - כלום. רק המארז והרכיבים. דבר ספציפי שלא צריך - כרטיס רשת. העדפה - AMD. מערכת הפעלה או רכיב נוסף - כלום. רכיב נוסף שיהיה - כונן DVD. זהו. קירור ויופי - חשוב שיהיה מארז HEC, הוא יעבור מודינג. לגבי קירור אני לא צריך, בהמשך אני כנראה אבנה קירור מים. הרכבת מחשב - לא צריך התקנת מערכת הפעלה - לא צריך. כיצד משלם - לא עקרוני, יש מצב למזומן. הערות נוספות - תודה חבר'ס D:

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  20. ראיתי שחלק נכבד מהניידים מגיעים עם מערכת הפעלה, לכן עולות לי כמה שאלות: 1. ניידים שבאים למשל עם Vista Home - תהיה בעיה (מבחינת ביצועים אולי) להתקין עליהם Vista Ultimate? כלומר, הם מותאמים לגירסת Home או שזו הגירסה שנמכרת כי היא זולה יותר? 2. האם תכונות מסוימות בניידים לא יעבדו על מערכת הפעלה שהותקנה באופן עצמי (קורא טביעות אצבעות, Bluetooth, TouchPad, מצלמת רשת)? אני מחפש נייד באזור ה-4000 ש"ח, לאינטרנט בעיקר, וקצת משחקים קלים. חשבתי על: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=60_479_2181_2740&products_id=20206 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=60_479_2181_2740&products_id=20207 (למה הוא עולה 400 ש"ח יותר? לפי הנתונים הוא זהה) http://www.panda…

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  21. הי מתלבט בין שני מחשבים למשחקים. 1.DELL Precision 4400 ( Core 2 dou 9400) with 4 GB RAM ,Nvidia quadro fx 770m 2.DELL Latitude E6420 (i7 2760QM) with 8 GB RAM, NVIDIA nvs 4200m ניסיתי לעשות benchmark לשניהם, Latitude עדיף בכל הפרמטרים מלבד ביצועי הD-3 בעקרון שני המחשבים מיועדים למגזר העסקי. אין לי אופציה למשהו אחר אז מתלבט בין שניהם. מה הייתם ממליצים?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  22. עזרה בפירוק מכסה המאוורר במחשב LENOVO 3000 N500 שלום, המאוורר של המחשב מרעיש נורא. ניקיתי אותו מבחוץ עם לחץ אוויר אך זה לא עוזר. יש לפרק את הכיסוי האחורי של המחשב על מנת להגיע למאוורר ולנקות אותו בצורה יותר יסודית או אפילו לשמן את הציר המרכזי של המאוורר. העניין הוא שאני לא מצליח לפתוח את הכיסוי האחורי. יש שם בסה"כ שני ברגים שברגע שאני פותח אותם הכיסוי נשאר קבוע במקומו כאילו עוד משהו מחזיק אותו. אין לי מושג איך שני ברגים בלבד מחזיקים כזה כיסוי גדול, אלא אם כן יש שם מסילה או משהו כזה. אני לא רוצה לפתוח בכוח כדי לא לשבור את הכיסוי. בדגם G550 לדוגמא, כבר יש 3 ברגים. גם לפי המדריך של לנובו, לא אמורה להיות בעיה לפתוח את הכיסוי ובכל זאת אני לא מצליח. יש פה איזה טריק שאני מפספס??…

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by MzDay,

אני מחפש מחשב נייד בשביל עבודה גראפית בתוכנת שרטוט תלת מימד, אני מחפש כרטיס מסך טוב בשבילה (עדיפות גדולה לnividia) ומסך גדול (עדיפות ל17 אינץ'ׂ). התקציב שלי הוא עד 5 אלף אני אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי למצוא מחשב מתאים בנוסף עדיפות למעבד I5 ומעלה. אם חסר מידע כלשהו תרשמו לי ואני יגיב עם תשובה תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by kalabasa,

זה המפרט שחשבתי לקנות.... AMD Athlon 64 3000 (939-pin) Box 1,050 ש"ח Gigabyte GA-K8NXP-9 nVIDIA nForce4 Ultra 939-pin 1,332 ש"ח WD SATA 160GB 8MB 7200 RPM 584 ש"ח X2 A-DATA 256MB PC 3200 DDR 400 592 ש"ח NEC ND-3500A Dual Layer DVD±R/W/DL 16X White Bulk 460 ש"ח COMPUCASE CI-6920 MIDI ATX / HEC400 LDT 565 ש"ח לא בחרתי עדיין כרטיס מסך כי אני ממש לא יודע ולא מבין בזה ואשמח אם תעזרו לי שהתקציב שלי הכלול הוא 5000 אז אם תוכלו לעזור לי או אפילו להמליץ על דברים אחרים אני אשמח.. תודה!

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by gamer-8,

AMD Athlon 64 3000 (939-pin) Oem Venice 905 A-DATA 512MB PC 3200 DDR 400 610 MSI K8N Neo4-F nVIDIA nForce4 Socket 939 657 Maxtor 160GB SATA 150 NCQ 8MB 7200 RPM Hard Drive Oem 627 LG DVD 16x48 OEM 152 NEC ND-3520A Dual Layer DVD±R/W/DL 16X White Bulk 291 Compucase 6A19 Midi Tower 339 Leadtek WinFast PX6600 GT Extreme PCIe GeForce 6600GT SLI 128MB 1,110 סה"כ: 4,690 ש"ח אני רוצה גם מסך LCD, אבל אין לי מושג עדיין איזה. האם המפרט הזה טוב? כדאי לשנות משהו?

• 9 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים