עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by ברוס לי,

[table][tr][td] ntel Core i5-2400 Box, LGA1155 152,65 € 152,65 €[/t] Scythe Katana 3, nur für Intel-CPUs 16,89 € 16,89 € ASUS P8Z68-V LX, Sockel 1155, ATX, DDR3 106,07 € 106,07 € Artikel-Nr. HV20G331DE 8GB-Kit G.Skill RipJaws-X PC3-12800U CL9 42,83 € 42,83 € Lian Li PC-8FIA Midi-Tower - silver, ohne Netzteil 127,49 € 127,49 € be quiet! STRAIGHT POWER CM BQT E8-CM-480W 81,36 € 81,36 € Sony NEC Optiarc AD-5260S, SATA, Silber, bulk 20,88 € 20,88 € Logitech G500 Gaming Mouse 38,61 € 38,61 € Logitech G110 Gaming Keyboard 66,14 € 66,14 € Crucial M4 64GB SSD 6,4cm (2,5")[/td][/tr][/table]

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by flowmeter,

שלום חברים, עזרתכם המקצועית דרושה. יש לי מחשב במפרט הזה: מארז - על הפנים של אייבורי השחור אפור עם הידית - חייב להחליפו בדחיפות. לוח אם - GIGABYTE P35 DS3L זיכרון - OCZ 2GB מעבד Q6600 QUAD כ. מסך INNO3D GEFORCE 8800 GT OC דיסקח קשיחים נפח כולל 1TB מסך DELL U2410 קירור למעבד AC עכשיו ממה שאני צריך שתעזרו לי לבחור זה ככה: כרטיס מסך האם יספיק לי לקנות לו קירור טוב או להחליפו? להוסיף זכרונות זה בוודאות, השאלה אם אני חייב OCZ או שאפשר לקנות חברה אחרת? לוח אם האם מספק אם אני אחליף כ. מסך? והכי חשוב מארז חדש שיתאים לכל זה, כי הנוכחי הכי לא אפקטיבי בעולם ומרעיש כמו טרקטור!! תודה ושבוע טוב

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  3. שלום כולם, בתקציב של כ-3K אני מחפש נייד לשימושי סטודנט, ה-AH530 נראה לי מצויין, הבעיה היא עם המסך שלו שהוא מבריק. אני לא יודע כמה אני אשב איתו בתוך ההרצאות, אבל בחדר אני צריך אותו ואולי בהפסקות בכל מיני מקומות, ואני לא יודע אם הציפוי המבריק כזה משפיע.. רוב השימושים הם קורסים באינטרנט, סדרות וסרטים והרבה חומר כתוב לקרוא (שיעורים, עבודות ואינטרנט). אז כדאי בכל מקרה לקחת את הלפטופ הזה או שיש אחד אחר (שמשתלם כמו זה) שכדאי לקנות?

4. אממ מה שאני לא צריך זה : דיסק קשיח, ציוד היקיפי, כוננים כלשהם,מסך. אני צריך : מעבד , לוח אם, זיכרון,כרטיס מסך ,מארז ,ספק (מקווה שלא שכחתי כלום) עכשיו יש לי כמה דילמות: א. 2 GB זיכרון , צריך או לא נוכח הזלילת זיכרון של VISTA ב. אני רוצה כרטיס מסך עם DX 10 חשבתי על 8800GTS 320 MB אבל אולי כדאי לחכות קצת? (מצד שני אפשר לחכות לנצח)

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by yoav1000,

מה דעתכם על המפרט הזה? האם כדי לחכות קצת זמן? האם אתם יכולים למצוא את המפרט במחיר יותר זול (לא יותר משלוש חנויות שונות אבל שהיו איכותיות (אני יודע להרכיב מחשב)) אני מצאתי את המפרט בKSP, pandas וskypc

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  6. אני קונה מדילר את המפרט הבא: מעבד E6300 Intel לוח אם 965G -ds3?/GA-965P-s3 Gigabyte Liberty 400watt מארז GB 3D Aurora זכרונות 1giga (512*2) 667mhz ipc דיסק קשיח 250GB sata2 16mb western digital כונן דיסקטים Included צורב דיוידי LG/Asus x16 or higher שחור כל זה יעלה לי איזה 3800-4000 שקל עדיין לא סגור על הספק כוח..נראה לכם משתלם? וכרטיס מסך קניתי בנפרד את ה-x1950xt ב-1100 שקל בקשר לזיכרונות התבלבלתי זה PQI והנה לינק http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=2043 זה לא נראה לי ממש ג'נרי...אבל מצד שני הם די זולים יחסית

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by Lumber Jack,

פורמט מומלץ להודעה על מנת שנוכל לעזור לכם כמה שיותר ביעילות: 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? 6K , בלי חריגה בבקשה . 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) משחקים כבדים ואינרנט , וגם קצת אוברקלוק . 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. מסך ( LCD 17" , של סאמסונג ) , מקלדת .4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי צריך כונן DVD 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? AMD, עדיף כרטיס מס…

8. שלום רב לכולם אני מעוניין לקנות מחשב שעונה על הצרכים הבאים: 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 500 ש"ח, מעדיף אבל שלא יהיו חריגות גדולות 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים וטיפה עריכה גרפית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). שימוש לעיתים רחוקות בתוכנות לעריכת וידאו כמו Vegas ו-Video Studio, מלבד אלו שום תוכנות כבדות שאמורות להוות שיקול. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Skyrim, Torchlight 2, The …

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  9. היי, רכשתי לאחרונה את המחשב Lenovo M30-70. התקנתי עליו win 8.1 x64. כרטיס המסך המובנה שיש במחשב הוא Intel® HD Graphics 4400. נכנסתי לאתר של אינטל בשביל לעדכן דרייברים לכ"מ ונכנסתי לאיתור הדרייברים האוטומטיים. כשהרצתי את ההתקנה קפצה שגיאה שאומרת "This Operating System Is Not Supported". מחיפוש באינטרנט עולה כי הבעיה הזאת קיימת גם במחשבים אחרים, אבל מצאתי פתרון. למישהו יש אולי מושג? בנוסף, מה לעשות כדי לשמר לאורך זמן את חיי הסוללה?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  10. היי, אני מחפש מחשב חדש לעבודה משרדית פלוס/רב תכליתיות, אשמח להמלצות: 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גלישה באינטרנט, קצת תכנות/סרטים/משחקים קלים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך כבר הוחלט - DELL U2311H. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/ב…

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  11. 1. האם יש בארץ חברות שנותנות שירות במסגרת האחריות על ניידים שנקנו בחו"ל? Dell? ASUS? 2. לרוב הניידים, לפחות אלו שבתקציב שלי, יש דיסק קשיח במהירות 5400RPM. עד כמה ההבדל מורגש לעומת 7200RPM (שיש כמעט בכל מחשב נייח)? באיזה מצבים הוא מורגש? 3. יש מחשבים עם כונני SSD קטנים (32 GB) שמתפקדים כ-cache של ה-HDD - באילו מצבים זה שימושי? האם זה איכשהו מגשר על הפער בין 5400-7200 RPM או שאין קשר? 4. האם להחליף רכיבים בלפטופים זה קל כמו להחליף רכיבים במחשבים נייחים (למי שהתנסה בזה)?

12. Started by yair456,

שלום, אני מעוניין לקנות מחשב ואני צריך מפרט למחשב הכי חזק שיש בתקציב 5000 שקל. המחשב צריך להיות מיועד למשחקים, יפעיל תמשחקים עם הדרישות הכי גבוהות שיש ושיהיה מחשב סוס שיחזיק מעמד כמה שנים טובות ויהיה טוב. תודה רבה!!

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by Jules Winnfield,

בוקר טוב, התחדשתי בלנובו S205 מסידרת ברייזורס של AMD ואני מרגיש שהוא לא עומד בקצב שלי עם סה"כ שתי גיגה זיכרון (רץ על וינדוס 7). אני מעוניין להוסיף עוד 4 גיג'ה בתדר 1333Mhz ולא 1066 כמו אצלי במחשב (הבדל מחירים גדול). האם עיניין זה יהווה בעיה? נ.ב אני לא טועה שהזיכרון אצלי הוא 1066 נכון? http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=2129392

14. קבלתי היום את הנייד החדש שלי 7720 של דל עם מסך 17.3 אינץ עכשיו אני מחפש לו תיק יפה גדול ואיכותי חשבתי על התיק הזה מה אתם אומרים?? ואם הוא מתאים ל 17.3 אינץ http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=12643

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by yoav1000,

אני מחפש מפרט AMD/INTEL עד 2.5K ללא מסך שיכול לעבוד עם הוויסטה

• 17 תגובות
    • 1k צפיות
  16. רק למי שמבין בבקשה תקציב 2500$ בערך אני מזמין רק מהאתר www.tigerdirect.com שימוש המחשב יהיה סרטים ובעיקר משחקים כבדים פעולה ומרוצים בלבד על האפשרויות הכי גבוהות אך הרזולוציה לא חשובה !! רמת השקט לא ממש חשובה דרוש ציוד הקפי (מלבד ההגה שהוא פריט חובה ) רמקולים 5.1 מסך 22' ומקלדת + עכבר לא דורש כונן DVD /צורב או CDROM אני מעונין במארז יפה עדיפות לצבע שחור בכל חלקי המחשב אני מרכיב תמחשב ואין צורך במערכת הפעלה כלשהיא מתוכנן OC בהתאם לחומרה(חשבתי על מארז THERMALTAKE KANDALF שבא באתר הזה עם מערכת קירור נוזליTHERMALTAKE גם ) LOGITECH G25 הגה- 234$ LOGITECH G51 רמקולים -124$ LOGITECH MX3200 -70$ BFG GTX280 -380$ XFX NFORCE 780 SLI -250$ ULTRA X3 1000W- 200$ SEAGATE BARRACUDA …

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  17. אהלן אני צריך בבקשה המלצה למחשב נייד לידידה שלי להלן השאלון: תקציב 5K קנייה בארץ רצוי גם לפרט במידת האפשר את הפרטים הבאים בגוף ההודעה: * מטרות המחשב? עריכה גרפית. AUTOCAD SKETCHUP REVIT * גודל המסך? 15.6. מבריק * רזולוציית המסך? מה שצריך לטובת עריכה גרפית. לשימוש אדריכלות * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * האם נדרש זמן סוללה ארוך? בינוני * האם יש צורך ביציאות מיוחדות ? לא. * Bluetooth? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, גודל שיתאים לתוכנות כבדות. עדיפות לSDD אם אפשר. * כונן אופטי? אין צורך * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא * כל דרישה…

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  18. צריך מפרט ב3.5K למשחקים, המפרט מהמפרטים לא עוזר כי לא מצאתי בשום חנות את הלוח של ASROCK

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by omergli,

אהלן. אני מחפש נייד אמין וזול ללימודים במחיר בסביבות 2,000 ש"ח, עם חריגה של מקסימום 500 ש"ח. אני מאוד מעדיף לקנות אותו בבאר שבע, אבל זה לא דיל ברייקר. הכי חשוב לי שיהיה אמין ויסחוב אופיס וגלישה בלי להתפגר. * מטרות המחשב: בעיקר אופיס, ואינטרנט. לגיימינג רציני כבר יש לי נייח סביר. * גודל המסך- לא עקרוני, הבנתי ש13-15 אינץ' זה סטנדרטי.... * רזולוציית המסך- לא משנה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט- לא * משקל רצוי- רצוי קל, לא עקרוני. * האם נדרש זמן סוללה ארוך- לא. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? הכי טוב אם יש גם יציאת VGA וגם HDMI, אבל זה לא יפול על הנושא הזה. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח- לפחות 500GB, רצוי יותר. מבחינת סוג, אני בכנות ל…

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  20. שלום לכולם, אשמח להתייעץ האם כדאי לשדרג מחשב שנקנה ב2014 בכרטיס מסך או שפשוט כדאי לרכוש מחשב חדש. המחשב ישמש בעיקר למשחקים, כרגע Overwatch (שרץ על המחשב הנוכחי בצורה טובה) וWarzone (לא רץ בכלל) מפרט של המחשב הנוכחי: CPU Intel Core i5 4690 Cores 4 Threads 4 RAM 8.00GB Dual-Channel DDR3 @ 799MHz (11-11-11-28) Motherboard Gigabyte Technology Co. Ltd. H97M-D3H (SOCKET 0) Graphics DELL P2416D (2560x1440@60Hz) Intel HD Graphics 4600 (Gigabyte) 3072MB ATI AMD Radeon R9 200 / HD 7900 Series (Sapphire/PCPartner) 38 °C Storage 119GB TS128GSS D370 SCSI Disk Device (SATA (SSD)) 1863GB Seagate ST2000DM 001…

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  21. הי , רציתי לבקש המלצה לכדאיות מבחינת גודל / מחיר ל-HDD מכני (בטווח 8-16 טרה) . הצורך הוא אחסון תוכן לטווח ארוך -- לא חייב להיות 7200 RPM . כבר עברו כמה וכמה שנים מאז לרכשתי HDD, והמחירים (שידעתי שעלו, אבל מסתבר שלא ירדו) הם קצת בשמיים . אני שוקל במידת האפשר לעשות 2 עותקים , אבל עם המחירים של היום זה לא בדיוק אופציה, לכן חשבתי להתייעץ . תודה מראש , -ג'ו

22. שלום כולם מה שלומכם אני רוצה לקנות מחשב חדש ויש בידי את המפרט הבא מעבד - 1290 Intel Pentium IV - 2.8C - HyperThreading , 512Kb 800MHz FSB לוח אם - 727 Intel® Desktop Board D865GBF זיכרון פנימי - 275 256mb PC3200 DDR-RAM -Samsung Original Memory 400MHz זיכרון פנימי - מודול שני - 275 256mb PC3200 DDR-RAM - Samsung Original Memory 400MHz דיסק קשיח - 580 ATA - 120GB 7200RPM - Western Digital 8Mb Buffer Special Edition - 3Y Warranty כונן דיסקטים - 76 Citizen 1.44 Black Floppy כרטיס מסך - 1241 Gef…

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by Xian,

תקציב: 4500 לא כולל מסך,ציוד הקפי, צורב, דיסקטים וכרטיס מסך(r9700pro) הציעו לי את המפרט הזה: מעבד: AMD Athlon 64 3000+ CPU BOX / Tray + TT Venus 12 לוח אם: Albatron K8X800 Pro-II VIA K8T800 Motherboard (AMD64,FSB800, SATA-R,1394, 7.1 Sound,3Com G-LAN,USB2) זכרונות: OCZ 512MB DDR-RAM 3200 Premier Series Memory כונן קשיח: Western Digital 80GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA100 HDD מארז: Compucase-HEC Midi Tower CI-6A19 BLACK Front USB 300W Case DVD: DVD-ROM BenQ 16/48 Retail המפרט מיועד למשחקים כבדים... עכשיו רציתי לשאות האם עדיף את הלוח אם הזה: Epox 8kdaj על האלבטרון? האם כדאיל לקנות duel 256 ולא כרטיס אחד? והאם כדאי לקנות צורב dvd, אם כן איזה כדאי ואם לא האם הdvd הזה טוב?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by thenoaman,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 2000-3000 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? מחשב למורה, בעיקר תוכנות אופיס וגלישה באינטרנט 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? חשוב שיהיה קל ככל האפשר 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת…

25. Started by AvlK,

* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 12" - 15" עדיף מאט. * רזולוציית המסך? 1366X768 (אם תיכנס בתקציב רזו' גבוהה יותר אז אני לא אכעס). * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? יחובר עכבר רגיל ככה שלא כזה משנה, לא חייב numpad , אני לא יודע אם זה סטנדרט בניידים אבל מקלדת מוארת יכול להיות נחמד. * משקל רצוי? עד 2.5 ק"ג (במקרה הזה lower is better ) * האם נדרש זמן סוללה ארוך? אין לי ניסיון עם ניידים , ככה שאיו לי מושג כמה זמן בפועל הם עובדים אבל אני מניח שלפי הדרישות הוא לא יהיה זללן (ברור שעדיף ארוך ככל האפשר). * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? hdmi יהיה אח…

• 10 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.