עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. מעבדי (?AMD Athlon 64 2800+ (S-754 לוח אם למעבדי ?AMD EPOX 8HDA5J S-754 sata, gbl זכרונות DDR 400 512MB A-DATA x2 דיסקים קשיחים WESTERN DIGITAL 80GB SATA כרטיסי מסך MSI RADEON 9800Pro TV,DVI 128MB מארז HEC Compucase CI-6A19

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by eranisra,

שלום, מחפש מפרט שיריץ בטלפילד 3 אנ בי איי 2012 וכו' על הגדרות גבוהות בצורה טובה 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?200-400 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.בטלפילד 3 , אן בי איי 2K12, DIRT3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות …

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by rubiliani,

היי חברים, מישהו יודע מתי המחשב הזה אמור להגיע לישראל? וכמה הערכת המחיר שלו? כי בארה"ב הדגם החזק שלו עולה 2500 ש"ח (650 דולר).

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  4. אני רוצה לקנות לאמא שלי(ואולי קצת לי) מחשב נייד.. שמתי את העיניים על המחשב הזה בעיקרון: http://ksp.co.il/hmain.php?uin=8596 Lenovo G550 2958-RDG ‎Intel® Pentium® Dual-Core Processor T4200 2.0GHz, 1MB Cache, 800 MHz FSB‎ ‎3GB DDR3 1066MHz (1 x 1024 MB + 1 x 2048 MB), Up to 4 GB‎ ‎250GB Sata‎ ‎15.6 '' WXGA LED Backlight TFT (1366x768)‎ ‎Intel Graphics Media Accelerator 4500M‎ ‎Genuine Windows Vista™ Home Premium‎ (יש עוד חלקים שלא ציינתי כמו אינטרנט אלחוטי וחיבורים ושטויות) שימושים: גלישה באינטרנט, פתיחה ועריכה של קבצי אופיס, פתיחה של אפליקציות לא מסובכות, הפעלת מצגות וסרטים והצגתם דרך מקרן.. עבודות משרדיות קלות ןכו.. מקסימום עריכת סרטים משחקים קלים(לא חובה) ראיתי גם ב150 ש…

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by ebg,

שלום, אני מתחיל קורס עריכה על התוכנות הבאות - אפטר אפקט, אילוסטרייטור, פוטושפ, פריימר. אני מתלבט בין 2 מחשבים - 1. ASUS - FX507VU4-LP075 https://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=FX507VU4-LP075&cart=1706093561207285894 2. Acar - NH-QC1EC-00P-REF https://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=NH-QC1EC-00P-REF&cart=1706093561207285894 המליצו לי על שניהם בתור מחשבים התחלתיים שנמצאים בתקציב שלי, אשמח קצת להבין יותר מה ההבדלים בניהם ואם יש המלצה חזקה על אחד מהם? אשמח גם לשמוע אם יש מחשב אחר מתאים טוב יותר מהשניים האלה בתקציב של 5,000-6,500 תודה רבה

6. Started by rotman,

שלום , מישהו יכול להסביר לי מה זה אומר? כמו כן , אם השימוש העיקרי שלי במחשב הוא סרטים , האם עדיף לי מסך Ultralight או שעדיף לי את המסך XGA הרגיל? כמו כן , קצת לא קשור לת'רד הזה , אבל במידה ואני קונה את המחשב הזה אני אצטרך גם כונן DVD חיצוני USB , מישהו יכול להמליץ לי על כונן כזה שיצרוך כמה שפחות חשמל ויוכל לפעול באמצעות ה USB של המחשב הנייד? תודה רבה

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  7. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 1500 - עם אופציה לחריגה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - עבודה משרדית כולל ישומים משרדיים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? - חיובי למעט רמקולים 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) - אם אפשר במפרט SSD לשלב.. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? - לא קריטי 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? - שלילי 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? - שלילי 8. האם ישנה העדפה …

8. אני יודע שמי שהוא תפרן כמוני ירים גבה או שניים ,מי שלא תפרן לא כל כך יתרגש... אבל, לזלזל כבר יהיה לו קשה יותר. אני מתכנן על מחשב חדש כבר תקופה ארוכה ,המחירים ירדו ,הטכנולוגיות שופרו וניראה לי שהגיע הזמן. עם המון סבלנות , המון התלבטויות, המון זמן והמון חיסכון החלטתי שאנני יכול להרשות לעצמי פחות מזה.... ובכן :מעבד AMD Atlon 64 3500+Socket 939 לוח אם Gigabyte K8NS-939 (nForce 3 250) +SB זכרון Geil Aluminum DDR 512MB PC3200 400Mhz CL2.5 דיסק קשיח Seagate 80GB 7200 rpm Serial ATA HDD *2 מארז ANTEC SONATA with 380 Watt PSU אל-פסק Gamatronic SmartCompact 550VA + הרכבה כולל כל שאר החלקים (שכבר יש לי מהמחשב שאני כרגע כותב ממנו), צורב ,די וי די ,כרטיס מסך ,כרטיס קול . סה"כ 4800 ש'ח…

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by ftzahi22,

טוב אז ככה : 0 6274 Sunbeam Samurai Gaming P/S not include Silver Case 339.00 ¤ 1 339 ¤ 1 6515 NEC ND-3540AW 16/8/4//48/24/48 Bulk DVD±R/RW 339.00 ¤ 1 339 ¤ 2 6493 AMD Athlon 64 3500 Venice Socket 939 Tray 1629.00 ¤ 1 1629 ¤ 3 6231 Arctic-Cooling Highend Low Noise Freezer 64 CPU Cooler for AMD64 179.00 ¤ 1 179 ¤ 4 2443 Citizen/Sony/Mitsumi Black 1.44MB 3,5" FDD 55.00 ¤ 1 55 ¤ 5 2623 Seagate 160GB 7200 rpm 8MB Buffer NCQ Serial ATA HDD 579.00 ¤ 1 579 ¤ 6 1222 Microsoft K4900124 Multimedia Keyboard 89.00 ¤ 1 89 ¤ 7 6565 MSI K8N NEO4 Platinium Soket 939 Motherboard 939.00 ¤ 1 939 ¤ 8 4044 GeIL 1GB (2x512MB) DDR 3200 Value Dual Channel Memory 639.00 ¤ 1 639 ¤ 9 3190 …

• 16 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by maor-a-,

כמה לדעתכם שווה מחשב כזה? דגם: LG R405-A.C2CDE/2G מעבד סוג: Intel® Core Duo Processor מהירות המעבד: 1.6 GHz זכרון מטמון cache: 1 MB סדרה: T2330 BUS SPEED: 533 MHz מסך גודל המסך: 14.1 " רזולוציה: 1280x800 כרטיס מסך: ATI Xpress 1250 מסך: WXGA זכרון נפח: 2048 MB הרכב: (2048MB (1024MB X 2 מהירות: 667 MHz סוג זכרון: DDR 2 אפשרות להרחבה עד: 2048 MB כוננים כונן: DVD ד.קשיח נפח איחסון: 120 GB ד.קשיח מהירות: 5400 RPM חיבור ד.קשיח: S.ATA נתוני שמע כרטיס קול: 24bit High Definition Audio רמקולים: כלול יציאת אוזניות: כלול מצלמת אינטרנט מובנת: 1.3 מגה פיקסל קורא כרטיסים קורא כרטיסי SD: כלול קורא כרטיסי : כלול קורא כרטיסי…

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  11. Started by eranratzon,

שלום למומחים אני רוצה לקנות לבת שלי נייד אמין וטוב , מסך 15' שימוש: גלישה, צפייה ישירה של סדרות טלבזיה , יוטיוב , אופיס. אשמח למפרט- איזה מעבד מומלץ, כרטיס מסך, זיכרון התקציב לא גבוה תודה ערן

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by Shahar Keinan,

שלום לכולם, אני אשתמש בפורמט לצורך ההתחלה... שאלה נוספת - בכל מפרט שראיתי כמעט, מערכת הפעלה אינה כלולה. בהעדר מערכת הפעלה - מהי האלטרנטיבה? 1. מה התקציב המקסימאלי?1500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנסות ולחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה. תכני HD, הורדות וגלישה באינטרנט א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה) XBMC, UTORRENT. תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גר…

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by nadavbu,

אני מחפש מפרט למחשב (שיהיה מ-ksp או נועה, מה שעדיף) ב-3,400 ש"ח (לא כולל מסך, מקלדת, עכבר,רמקולים ומערכת הפעלה. לא לחרוג יותר מידי). המחשב בעיקר לאינטרנט וכל מה שקשור לעבודה משרדית, ומשחקים קלים יחסית. שיהיה מארז טוב (אבל בלי להגזים בהשקעה), עם כונן DVD וצורב. זיכרון בעיקרון אמור להיות סה"כ 1 ג'יגה. וזהו.. הצעות יתקבלו בשמחה

• 17 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by bigbug2004,

מעבד INTEL E6400 זכרון 1GB 667 MHZ DDR2 X 2 צורב LG X18 מארז של EZ COOL BLACK/RED 25CM FAN+LED לוח אם GIGABYTE GA965PS3 דיסק קשיח WD 250GB 16MB SATA2 7200 כ.מסך X1950XT VIVO 256MB PCIE מסך LG L1970HR זהו... מה אתם אומרים ?

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  15. אהלן,גמר חתימה טובה. אני עומד בפני רכישת מחשב לאחר יום כיפור, והיתי שמח לחוות דעת על המפרט שבניתי כאן: http://startpc.co.il/build/media/build/viewBuild.php?uid=57fb749250f95 1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?50-100 כי הנחת מזומן. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: בעיקר Cs go ושאר המשחקים החדישים. …

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by maayan,

מיועד לאוברקלוק ומשחקים, אם התקציב לא מספיק אז אני מוכן להסתפק בספק ג'נרי. לא לחרוג מהתקציב גם לא בשקל

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by netanel018,

אהלן. אני צריך עזרה בבניית מחשב למשחקים סרטים ואינטרנט התקציב שלי הוא 3500 ש"ח עם חריגה עד 4000- במזומן! אין לי צורך במסך וברמקולים. רק מקלדת ועכבר רגילים, העדפה לרכיבים של אינטל ודיסק קשיח גדול (500 לפחות) העיצוב לא חשוב לי במיוחד אבל אני מעדיף מחשב שקט. זה לא השיקלול העיקרי בקנייה אבל זה די חשוב בכל מקרה שמתי לב שכמעט כולם ממליצים כאן על מעבדים מסידרת E. האם לא עדיף להשקיע קצת על מעבדים מסדרת Q? האם ההבדל במחיר כזה גדול? כי ככל הידוע לי סדרת Q היא יותר מתקדמת מסדרת E הדבר החשוב לי ביותר במחשב זה היכולת שלו להריץ משחקים וגם הכבדים ביותר ברזולוציה גבוהה. ועוד יותר חשוב- מחשב שיוכל להריץ משחקים כבדים גם בעוד שנה-שנתיים לפחות תודה רבה רבה מראש

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  18. היי. אני מחפש מחשב שישמש מחשב לשימוש כלילי כמו אינטרנט,סרטים,קבצים ומשחקים. אני מעוניין שהמחשב יהיה מסוגל להריץ משחקים גם את החדשים אבל יש לי סוני שאני משחק עליו רוב הזמן אז אין ממש צורך להשקיע יותר מידי. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3.5 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך כמה שאפשר ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 שח אבל עדיפות שלא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים,סרטים,גלישה וכדומה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כן -אילו משחקים לדו…

19. שלום, מעוניין לקנות מחשב חדש, יש לי חלק מהחלקים, ואני מתלבט לגבי אחרים. מטרת המחשב: לעבוד בצורה כמה שיותר טובה עם Rhino 5 (תוכנה לעיצוב תלת מימד). ראו פרטים עיקריים למטה, מיד אחרי רשימת השאלות הסטנדרטית. 1. תקציב: 3,000-4,000 ש"ח. א. מעדיף לנסות ולחסוך, אבל לא מאוד קריטי. ב. ניתן לחרוג עד כ-4,500 ש"ח, אם ישפר משמעותית את הביצועים. 2. מטרת המחשב העיקרית: ריינו 5; ראו בלינק למעלה. יש אצלהם באתר overview של חומרה מומלצת, אך זה לא מספיק מפורט. המחשב מיועד לצורכי פרנסה. המחשב יחובר למסך (אולי שניים) ברזולוציה נוכחית של 768*1024, מתוך כוונה להחליף את המסכים ולהגדיל את הרזולוציה בעתיד (לא כרגע). 3. אין צורך כרגע בציוד היקפי. 4. רכיבים שיש ברשותי: דיסק קשיח WD Cavier Black 1TB …

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  20. היי, אשמח לקבל המלצה ללפטופ ב-4000 ש"ח לצורכי גלישה, סרטים וקצת משחקים. משהו בסגנון של מסך 15" 2לפחות 2GB RAM, חשוב שהכרטיס מסך לא יהיה משהו מוזר של intel. עוד שאלה קטנה, מאיפה הכי כדאי לקנות? עברתי על כמה מדריכים באתר ולא כתבו שם מאיפה כדאי לקנות. האם כדאי לנות מרשת גדולה כמו BUG או שעדיף מחנויות קטנות. אחרי הכל חשוב לי העניין של האחריות והאמינות של החנות ממנה אני קונה. (נ.ב אני מחיפה אז אם יש המלצות לחנויות זולות וטובות שם - חשבתי על KSP, מה דעתכם?)

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  21. * מטרות המחשב - הקלטת מוזיקה, ברמה ביתית בינונית. בנוסף לכך שימושי מדיה סטנדרטיים - משחקים קלים וסרטים. * גודל המסך - 14/15.6 * רזולוציית המסך - HD מלא. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח - SSD 256GB * כונן אופטי? ללא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא בגדול פחות חשובה הניידות- זמן סוללה ומשקל פחות חשובים. עדיפות לכרטיס מסך יעודי(לא של אינטל). אין צורך בכניסה מיוחדת לצורך ההקלטות, יש לי כרטיס קול חיצוני. חשוב לציין שהקניה תעשה באילת. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  22. אני שמח הזמנתי את החלקים של המשחב החדש והם יגיעו עוד שבוע(יש עד יום ראשון סיכוי התחרטות על חלקים) amd 3200 939 winchester\venice אותו מחיר עם הווניס רק אם זה לא יגיע אז ווינצ'סטר gigabye k8n 9 ultra רציתי לדעת אם יש בו סטה 2 ואם יש הבדל משמעותי בין האולטרה ללא אולטרה של הלוח הזה leadtek 6800gt hec 400 trt מארז אולי יהיה לי אחד בשם שנבו-chenbo או איך שלא כותבים ואם לא אז עדיין מארז טוב 1gb ddr400 a-data cl 2.5 מחשב למשחקים כבדים תגידו אם כל זה שווה את המחיר-5120 במזומן

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by shgec,

שלום. אני בוחן החלפת מחשב, קראתי הרבה את הפורום וידידה שלי עובדת באינטל, עשתה לי מתנה. הזמינה לי לוח SSD ומעבד. מעבד שיגיע אלי הוא I7-4770S ולוח אם DH87RL וSSD של 120 גיגה. הבעיה היא שלוח הוא mictro-atx. אני לא יודע איך למדוד אפילו את גובה הכרטיסים והאם הם יכנסו? ואיזה מארז צריך בכלל.. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים. בעיקר משחקי אונליין כמו Star Treck online, world of tanks, lineage II. כמו כן הייתי רוצה להשאיר לעצמי אופציה לשחק במשחקים חדשים שיוצאים לפחות בהגדרה בינונית א) במידה והמחשב …

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  24. היי, אני חדשה בפורום (מצאתי אותו במקרה בעזרת גוגל) ואשמח לקבל עזרה בבחירת מחשב נייד ללימודים מאחר ואני לא מבינה יותר מדי במחשבים נתקעתי עם מגוון רחב של אפשרויות שאני לא יודעת מה מתאים לי.החברות שמהן אני רוצה את המחשב הן- DELL,ASUS,TOSHIBA הדרישות הם: -המחשב יהיה המחשב היחיד שאני אשתמש בו ללימודים, אבל רוב הסיכויים שלא יהיה לי צורך לקחת אותו איתי, אלא הוא יהיה בעיקר לשימוש בבית. גודל 15.4". -המחשב צריך להיות מחשב טוב וחזק,לא בתור משהו זמני הייתי רוצה שהוא ישאר איתי גם לאחרי הלימודים מאחר ושוב הוא המחשב היחידי. -חשוב מאוד שהוא שיעבוד מהר, לא יתקע בפתיחה רבה של חלונות. -הוא ישמש בעיקר לכתיבת מאמרים, לראות סרטים, מוזיקה (לא תוכנות כבדות במיוחד). -כמה שיותר קל, זמן סוללה כמה…

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  25. אני מחפש מחשב לשימוש משרדי בסיסי של אינטרנט ואופיס... בנוסף משחקים בסיסיים, כשהרזולוציה לא קריטית (נניח הרצה סבירה על 1024*768) כאשר מדובר על משחקים בסיסיים (sims, fifa וכו') אבל במחשבה עתידית לעוד שנה שנתיים לפחות, נניח sims3 ו-fifa09... המחיר שלו תחרותי מאוד (2500 עם הויסטה ותוכנת אבטחה) ואין תוספת של מותג (הרכבתי אותו מחשב, למעט שינויים מינמליים כמו כונן אופטי וכו' ב-k.s.p וב-TMS ויצא לי לפחות אותו מחיר...), כך שאם הוא מספיק לשימוש בסיסי (טווח של שנתיים-שלוש), נראה לי ששווה לקנות אותו. למעשה אפילו כרטיסי 8500gt או ATI 3650 שעולים משהו כמו 350 שקל יותר חזקים מה-"היברידי" שיש פה? ולאיזה מעבד אינטל אפשר להשוות את ביצועים של זה? (לפחות הלוח נראה לי סבבה, וגם המארז...) מישה…

• 8 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.