עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. הקדמה - אני זקוק למספר מחשבים לאנשים שונים, אני פותח דיון נפרד עבור כל אחד מהמחשבים מחשב 1 - נייח לילד בן 10. תקציב כ-4000 ש"ח, גמיש קצת. התקציב צריך לכלול ציוד היקפי (מסך בעיקר. מקלדת ועכבר זה כבר "כסף קטן") לא צריך לכלול WINDOWS ו/או אופיס השימוש העיקרי - ילד בן 10, מה שיצטרך לבית הספר + משחקים. כיום הוא משחק ב: פורטנייט, רובלוקס, מיינקראפט שואף להיות גיימר, whatever that means 🙈

2. שלום, ברצוני לדעת מה דעתכם על Packard Bell DOT S2.it/130. צרכים: גלישה באינטרנט, מוזיקה וסרטים פרטים: http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=8388 המחיר לא מה שצוין אלא: 1500 ש"ח (399$) אשמח אם תמליצו לי על דגמים נוספים בתקציב ולצרכים. בתודה מראש.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. 1. מה התקציב? 4,000 כולל הדבר הזה של הרשת נתב איך שלא קוראים לזה. 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות, אינטרנט ואופיס, משחקים קלים. 3. גודל המסך? 14 מינימום 4. משקל רצוי? שלא יהיה כבד.. 5. האם נדרש זמן סוללה ארוך? כן. 6. יציאות מיוחדות? לא 7. בלוטות? עם אפשר עם לא אז לא. 8. גודל מינימלי של כונן קשיח? 80 / 120 9. צורב דיוידי? כן. 6. האם נדרשת אחריות בינלאומית? אמ כן. 7. האם יש לכם העדפה לחברה כלשהיא ? חברה מוכרת לא חברה מעזה. רציתי ללכת על המחשב הזה : http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1EKSatelliteL4014H ושיהייה מערכת הפעלה!

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. היי, אני צריך מפרט ללא ציוד היקפי עד 5K. אם אפשר, תבנו 2 מפרטים - האחד עם מוצרי ASUS (כ.מסך ולוח אם), והשני עם MIX של כל החברות. צריך גם מארז וספק (אני מעדיף שקט וקטן מאוד אם נכנס בתקציב). לא צריך הרכבה. גודל מסך - 24"(WIDE), או 2 (לא WIDE) של 22". משחקים - GTA4, לא יותר מזה. בלי OC תודה! ד.א. ראיתי שאתם שמים כאן HD עם 16MB, בעוד יש בשוק כאלה עם 32MB. למה זה?

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by YoniDahan,

אהלן, אני מעוניין למכור שני מסכים דגם..... samsung s22B300B שני המסכים נקנו ביחד ב 28/03/13 ויש להם 36 חודשי אחריות (יש לי עדיין קבלה). הם במצב מעולה ללא שריטות או פגיעות חיצוניות (כמעט חדשים), לא נעשה בהם הרבה שימוש. כמה להערכתכם הם שווים?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. hey i want to buy a lap top i have 2 options 1. p4 3.4 with 64 bit support and ati mobility radeon x800 ddr3 with 256mb \ nvidia geforce go 6800 ddr3 with 256mb and 2048mb of memory ram. 2.p4 3.2 with 64 bit support but with nvidia geforce go 6800 ultra ddr3 with 256 mb and only 1024 mb of memory ram. plz help me decide which one is better for games...the first one with a little better processor and more memory or the secound with the much better video card... tnx for your help...

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. המחשב שלי סוגר מעל 3 שנים (מפרט בצד<<) ואני לא יכול לבצע לו OC בגלל הלוח אם של אינטל המחשב משמש לסרטים בFHD משחקים כבדים ואינטרנט האם כדאי להחליף כרגע רק את הכרטיס מסך לHD6950 לדוגמא ? או שכדאי לי להחליף בנוסף לכרטיס מסך שילוש חדש כבר על בסיס המעבדי SANDY BRIDGE החדשים ? עיכבתי את השדרוג בגלל החלפת התושבת של אינטל מ1156 ל1155 . מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 5K האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)?גיימינג ברזולוציות גבוהות א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזד…

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. http://www.pccenter.co.il/product/%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91-dell-inspiron-one-2330-in-rd33-7435-all-in-one?aff=Zap אני רוצה לקנות לאמא שלי את המחשב הזה... מה אתם אומרים עליו? לצורך עבודה פוטושופ,אינטרנט,עיצוב בגרפיקה גלישה..

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  9. מעבד : AMD ATHLON 64 5000+ 2.6GHz 1MB CACHE - DUAL CORE SOCKET AM2 - ADA5000CUBOX - BOX ¤ 1700 זיכרון : GEIL 2048MB (1024MB X2) DDR2 ULTRA 800MHz DUAL CHANNEL KIT WITH COOLING CL-4-4-4-12 ¤ 2081 לוח אם : ASUS CROSSHAIR ¤ 1587 כרטיס מסך : ASUS PCI-EX RADEON X1950XTX CROSSFIRE 512MB DDR4 256 BIT TV/O DVI - EAX1950CROSSFIRE/HP/512M - RETAIL ¤ 2776 דיסקים קשיחים SATA SEAGATE : SEAGATE 300GB 16MB 7200 RPM SATA2 - NCQ - ST3300622AS ¤ 643 כרטיס קול : CREATIVE SOUND BLASTER X-FI EXTREME MUSIC ¤ 790 מארז : THERMALTAKE SOPRANO BLACK MIDDLE TOWER CASE SERIES VB1000BWS + WINDOW + 430W THERMALTAKE PSU ¤ 664 צורב דיוידי:215 ¤ LG DVDRW GSA-H10B DOUBLE LAYERED X16 - BLACK - BU…

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. היי חברים, אני עוזר לחברה להרכיב מפרט מחשב לצרכים שלה. כמובן, אתם עוזרים טוב יותר ממני והייתי שמח לשמוע המלצות למפרט. הצרכים : בעיקר פוטושופ (עיבוד תמונה), שיעבוד חלק ונוח. צרכים בסיסיים כמו גלישה באינטרנט, אופיס - אבל ברמה גבוהה, כלומר שכמה חלונות ותוכנות ברקע לא יסתמו את המשאבים של המחשב. נפח איחסון (HD) של 320GB לפחות.. זיכרון פנימי, לדעתי מומלץ 4GB - מה אתם אומרים? ללא ציוד היקפי (מסך, מקלדת וכו'..) לדעתי אפשר להוציא בתקציב של הרבה פחות מ5000 שקל. לא צריך להיסחף ולנצל את כל התקציב. נשמח לעזרה! תודה, רן ורוני.

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. במפרטים של מערכות קולנוע ביתי?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  12. Started by nadaviz,

. מה התקציב המקסימאלי? 3500 שקל, למצל את כולו, לא ניתן לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? פיתוח תוכנה, קומפילציה gcc, visual studio, workbench הרבה תוכנות פתוחות בו"ז outlook, word, visio, explorer, 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אין צורך 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? כרטיס גרפי 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 5 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? תוכנות לא, הרכבת מחשב כן 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המח…

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by עמיר שחר,

שלום רב, אני מעוניין לקנות מחשב נייד לצורך עמדת עריכה. המחשב הינו בעל מעבד Intel Core Duo2. עכשיו נאמר לי שWIN XP אינו יודע לנצל את היכולו של המעבד עד הסוף האם זה נכון? האם לא שווה לי להשקיע את המחיר הגדול בגלל זה? תודה רבה עמיר שחר

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. חברים זהו המחשב שלי נקנה ב2014 רוצה לדעת האם לשדרג אותו או פשוט לעבור הלאה עם כל הדברים החדשים שיצאו אני משתמש בוינדוס עשר ומשחק משחקים בינוניים לדוגמא CS GO אבל אני חש קצת איטיות נניח שאני ממזער את המשחק לפי מה שקראתי באינטרנט יכול להיות שאני צריך לשדרג את הראם ואם כן לאיזה זכרונות אתם ממליצים תודה מראש מעבדים - Intel Socket LGA1150CM8064601560113 - Intel - i7-4790 Quad core CPU - LGA1150 - 3.6 GHz - 8MB cache - 22nm - 84W TDP - Integrated HD Graphics 4600 at 1200MHz - Haswell Refresh - Tray...לוחות אם - Intel LGA1150GA-H97-HD3 - Gigabyte - Socket LGA1150 CPU - Intel H97 chipset - Dual channel DDR3 up to 1600 MHz memory - Integrated Gra…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? להוציא את המירב מהתקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ללא חריגה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג , תכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל משחק אשר יצא בשלוש השנים הקרובות() -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 20אינץ (מתכוון לשדרג לFHD בהמשך) -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? למשחקים הקיימים כ…

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. שלום, אבקש עזרה בבניית מפרט, דגשים לבניה 1. המחשב מיועד ולקולנוע בייתי ולמשחקים. בשלב ראשוני דגש על הקולנוע ביתי ולכן חשוב שיהייה שקט. יחד עם זאת המחשב צריך להיות מוכן לתמוך בכרטיס מסך חדש שירכש בהמשך השנה. 2. קניית כרטיס המסך אינה כלולה במחיר הנל. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? קולנוע ביתי ומשחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. RPG …

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. אני צריך שתמליצו לי על מפרט בבקשה אני משחק במשחקים כבדים אני לא הולך לעשות OC ולא צריך ציוד היקפי ומסך .

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. אני מחפש מחשב קטן, קל וזול. נטבוק היה יכול להיות מושלם, אבל אין לו כונן DVD פנימי וזה מבחינתי deal breaker לחלוטין. אז הפרמטרים די חופשיים, וגם המחיר הוא לא מדוייק, בגדול שיהיה זול. הדרישה היא רק משקל קל, וכונן אינטגרלי. המלצות? תודה!

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. שלום, מעבד P-4 2,4 Ghz (Bus:800MHz, Hyper-Threading) לוח אם למעבדי אינטל ASUS P-4P800S(i848) sb,SATA,lan זכרונות DDR 400 512MB Kingston ה.דיסק MAXTOR 80GB (8MB) SATA כוננים ??1.44, CD-ROM, DVD? FLOPPY Teac 1.44 כ. מסך MSI GF FX5200 128MB AGPx8,TV צורב ??? Teac 52 x 24 x 52 ( DVD Teac X16 מודם Conexant 56k V92 PCI מארז ATX MIDI 400W usb,p.stab מקלדת 2/3 Lang. Rus or Arb עכבר MS Optical + roll מחיר 4060 ¤ - ללא מסך. - המחשב מיועד לצרכי תכנות, עיבוד תמונות לפעמים לעיבוד סרטים. - האם הלוח אם שנבחר כאן הוא מספיק טוב, מה דעתכם ? - התקציב הוא עד 4000 - 4200 תודה.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. מחפש מחשב חזק מאוד ב 39/38 אלף שקל לגיימינג שיעבוד חלק ויעמוד בהרבה עומס ,בשביל משחקים כבדים מאוד לרוב ואופציה למסכים מרובים ,מ START . 38 אלף שקל * גם לעריכת וידיאו ותלת ממד והרבה מולטימדיה וגיימינג !! . תכתבו אם צריך להוריד או לשפר משהו ,אני רוצה להכניס שני כוננים קשיחים של 6 טרה כי אני זולל זיכרון בשניות אמרו לי שזה זולל חשמל זה נכון ? אם עדיף חברה אחרת של ה GTX1080 אני אשמח לדעת ,שמעתי שהמסך של ACER מצוין . מארז של NZXT ,קירור נוזלי למעבד של חברת CROSAIR וקירור למארז של COOLERMASTER מקלדת של RAZER ועכבר גיימינג של RAZER 64 ג'יגה ראם G.skill ,לוח אם GIGABYTE גיימינג במצבע בנוסף רציתי לשאול אם החנות (START מחשבי גיימינג)…

21. Started by erwrxstier,

שלום רב לכולם המחשב הישן שלי מתחיל לזייף, וקרובת משפחה מארצות הברית מגיעה לביקור בארץ עוד חודש ואני רואה בזה הזדמנות לשדרג אני צריך מחשב חזק מאוד שיעבוד נון סטופ 90% מהזמן בעומס מלא של משחקים,אינטרנט ,פוטושופ ואוטוקאד הבעיה היא כזאת, הקרובת משפחה היא אישה מבוגרת בת 70 ככה שאני יכול לתת לה לסחוב רק דברים קלים,קחו את זה בחשבון שאתם ממליצים היא לא תוכל לסחוב לדוגמא ספקי כוח וקופסאות מארז ככה שחשבתי יותר בכיוון של להביא דרכה לוח אם ,מעבד ודיסק קשיח ואת השאר לרכוש בארץ התקציב הוא 1800$ בסהכ להרכבת מחשב ללא מסך,רמקולים ושאר החרא בארצות הברית אני מזמין מNEWEGG , בארץ - כנראה איפה שהכי זול לאחר התייעצות עם כמה אנשים הגעתי לרעיון הבא - לוח אם - INTEL D975XBX מעבד - Intel Core 2 Du…

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. אני מעוניין להשקיע במחששב נייד חזק. כרגע יש לי את הלנובו N200 אבל הוא גדול15.6 וכבד ואני לא כל כך מרוצה מזה. אני רוצה להחליף למשהו קטן(אבל לא יותר מדי) אני מזמין מחו"ל את המחשב אמרו לי שהCORE I7 באולטרה בוק הוא שתי ליבות והוא לא חזק במיוחד? באם זה נכון? הציעו לי גם אופציה שניה הTHINKPAD X220 TABLET אני ממש התלהבתי ממנו אבל הוא גם שתי ליבות.. השאלה שלי במה אתם ממליצים? והאם אין מחשב שהוא קטן עד 14.1" עם 4 ליבות? בגדול אני לא איזה גרפיקאי אבל שאני מרנדרר קובץ וידיאו או דברים כאלו אני רוצה שהמחשב יסחוב אם כבר אני משקיע הרבה כסף אני רוצה גם תוצאה... יכול להיות שהמחשבים האלו מספיק חזקים לכן אני שואל פה אתכם בגלל שאני לא מבין בחומרה כל כך ובביצועים... תודה רבה

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by שלמה הדג,

התייעצתי כאן ועם מספר חברים, גם כן עם הוריי. ובטווח המחיר זה נראה לי כאידאל. מחשב כמובן, למשחקים. - לא רציתי ציוד היקפי. - צורב רגיל מכיוון שאני לא מרבה לצרוב, תמונות בעיקר ואין טעם למחיר היקר. הספקות שלי הן בעיקר בנוגע לספק כוח ולכונן קשיח... איך?

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by R3load,

שלום לכם אני רוצה לקנות מחשב טוב שיחזיק מעמד ושאני יוכל להנות מימנו כמה שיותר!! רצוי מעבד אינטל ולא AMD.... תודה לכל העוזרים!

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by aytek,

שלום, אני מבקש להרכיב מפרט למחשב משחקים, תקציב עד 5.5K. נקודות ציון למפרט: 1. עדיפות למעבד INTEL 2. זכרון 4GB 3. מוכן להשקיע 1-1.5K בכרטיס מסך (האחרון שהיה לי: Nvidia 8800 GTS 640MB) 4. OC לא נחוץ 5. מארז שקט של Antec (אולי Sonata) תודה!

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים