ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,456 דיונים בפורום זה
-
מי שמכיר אני אשמח לשם / כתובת / אתר. כמובן שאני מחפש חנות אמינה.
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
טוב זה המפרט שהרכבתי שבוע הבא אני הולך ליקנות זה יוצא בסביבות 6000 מה דעתכם? AMD Athlon 64 3000 (939-pin) Box Gigabyte GA-K8NF-9 nForce4 4X chipset A-DATA 512MB PC 3200 DDR 400 x 2 RAIDMAX Scorpio 868 Black 420 Watt Antec TruePower 430 Watt WD 120GB 7200RPM 8MB Teac Floppy Drive 1.44 Black ASUS CDROM X 52 Retail ASUS 52X32X52 CDRW Retail Altec lansing ATP 3 2.1 XFX PVT40AUA GeForce 6800GT 256-bit DDR3 256MB
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים + תכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. GTA V, NBA2K14, PES14 ועוד משחקי יריות חדשים. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). FHD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העד…
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מתחיל ללמוד באוניברסיטה השנה וחשבתי לקנות מחשב נייד חדש, הבנתי שהמחירים פה בארץ הרבה יותר גבוהים אז חשבתי לקנות בארה"ב, הבעיה היא שאין לי קרוב בארה"ב שישלח לי את המחשב לכאן. האם יש איזשהו אתר שדרכו אפשר להזמין מחשבים ישירות לארץ? אם כן, עם איזו חברות יש אפשרות לאחריות שתופסת גם בארץ? -הדיון שיש פה בנעוץ מיושן ובקושי הצלחתי להבין ממנו משהו. ולמען הסדר הטוב: * מטרות המחשב? מטרות סטודנטיאליות ועריכת תמונות. * גודל המסך? 13.3+ * משקל רצוי? כמה שפחות יותר טוב * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? שעתיים שלוש זמן עבודה נשמע סביר לא? * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) HDMI חובה וUSB 3 עדיף * גודל מינימלי של כונן קשיח? חצי טרה * כונ…
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי חברה רכשתי מחשב לפני שנה עם המפרט הבא : מעבד interl core i7-8700 3.2ghz ראם 8.00 gb מערכת הפעלה 64 סיביות windows 10 pro א חסון מעל 1000 gb – 1t כרטיס מסך nividia geforce gtx 1050 ti לוח אם b360m h זכרון ssd 240gb ספק 700w אני יודע שחסר כמה נתונים כמה הייתם מעריכים בהערכה גסה את המחשב ??
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום רב, אישתי נוסעת לשנה לימודים באנגליה ואני קונה לה מחשב נייד. * מטרות המחשב? אקסל, וורד, תוכניות סטטיסטיות, אינטרנט, סרטי HD ומשחקים קלים * גודל המסך?14"\ 13.3", לא משנה אם מט או מבריק (הגודל תלוי באפשרות להקטנת המשקל...) * רזולוציית המסך?לא משנה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אשמח למקלדת מלאה * משקל רצוי? עד 2 ק"ג. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? עדיף * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI, USB3 * Bluetooth? לא חובה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? עדיף 500 ג'יגה אבל לא חובה. * כונן אופטי? לא חובה * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית?לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? אחריות כללית ל3 שנים, בינ"ל לפחות בשנה הראשונה- חובה (אשתי לוקחת את המחשב לשנה לאנגליה) * האם בתקצי…
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
דוד שלי מחפש מפרט שיהיה טוב גם למשחקים חדשים מאוד(לא איכפת לא כל כך אם יהיה 40 או 100 FPS) וגם לעבודה על המחשב עם הרבה מקום בהארד דיסק80 יספיק... הוא גם רוצה מפרט פנטיום אמרתי לו שAMD יותר טוב אבל הוא עדיין רוצה פנטיום אז שמישהו בבקשה יציל אותי כאן כי אני לא יודע מה בידיוק מתאים למה....
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בסטיקי הכוונה ל:תמיכה בזכרון: עד 2GB DDR-II 533/667MHz. ערוץ כפול (Dual Channel). 945GM תמיכה במעבדים: Core 2 Duo (Merom), Core Duo, Core Solo ו-Celeron M 4xx. FSB: 533/667MHz. גרפיקה: Graphic Media Accelerator 950. תוצאת 3DMark2005 1024x768x32bpp כ-500 נקודות עם מעבד Core Duo. היא שהתמיכה של הCHIP היא ל2GIGA באופן כללי, או 2GIGA לסטיק?
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
1. מה התקציב? בין 5000 ל 5500 שקל בלי חריגה... 2. מטרות המחשב? אינטרנט ואופיס, משחקים , צפיה בסרטים, הורדות 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? מסך lcd אני חשבתי על 730B וכל השאר חוץ מרמקולים התקציב לכ. מסך הוא 800 שקל (אני לא צריך יותר מזה) 1 GB זיכרון + הרכבה בחנות (באיזור חיפה) תודה מראש לכל המגיבים
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מתלבט בין 2 תת דגמים של dell Inspiron n5010 עם מעבד i5 ומסך 15.6: אחד עם כרטיס מסך מובנה Intel GMA HD והשני עם כרטיס מסך נפרד 1GB ATI Mobility Radeon HD 5470 אני סטודנט למדעי המחשב ורוב השימוש במחשב הוא לצרכי לימודים והרצת תוכנות כבדות. מידי פעם אני אשחק pro או משהו בסגנון אבל לא אריץ יותר מידי דברים גרפיים כמו גיימר. לאחרונה התקלקל לי כרטיס מסך NVIDIA SLI Dual GeForce 8600M GT שהיה בתוך מחשב Toshiba satellite לאחר שנתיים וחצי בלבד ככל הנראה עקב החום הרב שהוא פלט (אפילו מגש קירור לא עזר) - מה שהשבית לי את המחשב והמעבדה שמתקנת לפטופים של טושיבה רצתה כ-5000 שח בשביל התיקון. לכן כעת אני רוצה לקנות לפטופ חדש ורוצה לדעת האם הכרטיס הנפרד יגרום שוב לבעית חימום א…
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני יודע שמי שהוא תפרן כמוני ירים גבה או שניים ,מי שלא תפרן לא כל כך יתרגש... אבל, לזלזל כבר יהיה לו קשה יותר. אני מתכנן על מחשב חדש כבר תקופה ארוכה ,המחירים ירדו ,הטכנולוגיות שופרו וניראה לי שהגיע הזמן. עם המון סבלנות , המון התלבטויות, המון זמן והמון חיסכון החלטתי שאנני יכול להרשות לעצמי פחות מזה.... ובכן :מעבד AMD Atlon 64 3500+Socket 939 לוח אם Gigabyte K8NS-939 (nForce 3 250) +SB זכרון Geil Aluminum DDR 512MB PC3200 400Mhz CL2.5 דיסק קשיח Seagate 80GB 7200 rpm Serial ATA HDD *2 מארז ANTEC SONATA with 380 Watt PSU אל-פסק Gamatronic SmartCompact 550VA + הרכבה כולל כל שאר החלקים (שכבר יש לי מהמחשב שאני כרגע כותב ממנו), צורב ,די וי די ,כרטיס מסך ,כרטיס קול . סה"כ 4800 ש'ח…
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
Athlon 64 3000+ (S-939) PC3200 512MB A-DATA X 2 western digital 160GB SATA floppy NEC 3520A DVD±RW x16 Dual x4 MS Internet + MS Mouse Optical COMPUCASE CI-6A19 WHITE GIGABYTE NX66T128D Geforce PCX6600GT 128MB DVI PCIEx16 Box GIGABYTE GA-K8NF-9 NFORCE4 LG 1730s המסך הנוכחי בא בלי DVI... עד כמה זה משפיע? ואם אני מביא אותו במחיר טוב כדי לי ללכת עלליו למרות ההמרה בין האנלוגי לDVI?
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אז ככה המחשב לא מעניין אותי איך הוא יראה אבל הכי חשוב זה המסך ... אני צריך מסך 19" דק... זה כל הדרישות .. מכיוון שבתקציב כזה אין הרבה אפשרויות ... (לבחור למשחקים או גלישה עריכה בלה בלה) אז פשוט אני צריך מחשב שיריץ משחקים כמו שצריך מהר... אינטרנט בלגנים הכל רגיל ... בקיצור 3.5K מסך דק 19" יפה! ויהיה מרשים .
-
- 21 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם . 1. איני בטוח שהשלם במזומן אך 90% שכן . 2. מטרות המחשב : אני מעוניין שהמחשה יריץ משחקים כבדים כמו F.E.A.R על הגדרות בינוניות - טובות 3. ציוד הקפי לא נחוץ ברגע זה . 4. אין משהו ספציפי שאני לא רוצה אך אני מעוניין ב צורב DVD ( לא יודע אם צריך לציין ) . 5. אין לי העדפה כל שהי לחברה כל שהי כי אני לא ממש מבין בנושא חלקי מחשב ואיני יודע מה עדיף ומה לא . 6. אני לא ממש יודע איזה קירור יותר טוב אבל אני שמעתי על הקירור אוויר הכי טוב שעולה 230 שקל ואני מעוניין בו בעניים מארז אני לא בטוח בו . 7. אני לא ממש יודע מהי מערכת הפעלה חוקית אבל אני מעוניין שהמחשב יורכב במעבדה . 8. אין לי צרכים מיוחדים . בתודה מראש , אלי . נ.ב מה עדיף לי X800GTO2 אם פתיחת צינורות ואוברקלוק גדול! …
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
זהו אני קונה מחשב: מארז super atx3 לוח gigabyte 965 p-ds4 מעבד אינטל דואל E6300 memory kingstone cl2 677Mhz 512X2 160gb sata2 7200 rpm -8 buffer- westerndigital leadteck 7900 gt dvdX16 4400 nis מה דעתכם
-
- 17 תגובות
- 1k צפיות
-
-
HP probook 4530s http://www.grafpc.co.il/pl_product~XU015UT~2~0.htm או Lenovo G570 43334-33G http://www.grafpc.co.il/pl_product~G570I3-SBR~2~0.htm מבחינת נתונים הם די דומים, עונים לדרישות (בשביל אמא שלי) , ה HP עם מסך אנטי-גלר (יתרון) אבל אני לא יודע מה עדיף מבחינת איכות הרכבה שזו דרישה חשובה יותר. אם יש המלצה לנייד מומלץ שטוב יותר מאלה ועם נתונים דומים אשמח לשמוע. תודה
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן, אני יודע שהתקציב לא גבוה, אבל זה מה יש :-( המחשב הולך לשמש כמחשב של הבית, הוא לא באמת יצא ממנו, פשוט אין מקום בבית למחשב רגיל. הכי חשוב מעל הכל, שלא יהינ עגלה. (המחשב הנוכחי לוקח בין עשר לעשרים שניות לפתוח את הכרום אחרי שלחצתי עליו. זה עגלה.) * תקציב? 1500 (אפשרות חריגה של עד 100). * מטרות המחשב? אינטרנט, אופיס, צפייה בסרטים לעיתים די רחוקות. לא אריץ עליו משחק אחד. * גודל המסך? 15.6 לפחות. * רזולוציית המסך? פחות קריטי לי הנתונים הגרפיים כך שאני יכול להתפשר פה, יותר חשוב לי המהירות של המחשב. * משקל רצוי? יכול גם להיות כבד מאחר ויישאר כמעט תמיד בבית. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? עדיף, לא חובה. ואם יש מחשב שאפשר גם להוציא את הסוללה ולעבוד ישירות מהחשמל, עדיף יותר. *…
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום, אבקש את עזרתכם בבחירת מחשב נייד לצרכי תיכנות, Code Analysis, מאטלאב ו Polyspace. אין צורך ביכולות גרפיות מתקדמות. התקציב הינו רק לצורך חומרת המחשב, ללא כל תוכנה מותקנת (למעשה עדיף שהמחשב יהיה נקי לחלוטין, גם ממערכת הפעלה). נדרש לקנות את המחשב בארץ, לא מחו"ל. גודל המחשב אינו בעייתי, אז גם מחשב גדול יחסית פיזית מתקבל. גם משקל אינו פקטור. אין העדפה לגבי סוג מסך, אבל שטח עבודה יהיה שימושי, לכן מסך גדול עם רזולוציה גבוהה (1080p+). זמן סוללה ארוך במידת האפשר. אני מניח שברוב המקרים לא תהייה בעייה של חיבור לחשמל, לכן הנושא אינו קריטי, אבל כמה שיותר ארוך במסגרת התקציב. אין צורך ביציאות מיוחדות. אפשרות לחיבור Bluetooth. גודל מינימאלי של כונן קשיח - חצי טרה, לצורך מהירות עדיף …
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני הולך לקנות מחשב בשבוע הבא אחרי החג . בניתי מפרט ותגידו לי מה דעתכם , ואיפה כדאי לשנות אם בכלל . אז ככה : AMD Athlon XP 2600 Asus A7N8X Delux nvidia nforce 2 Geil DDR 256MB PC 3200 400MHz פעמיים Zalman CNPS6500-Alcu cooler for PIV-478 WD 80GB 7200RPM 8mb buffer ata100 HDD Gigabyte RADEON 9600 Pro 128MB DDR Retail Video Card Teac 1.44 floppy Asus *52 MaG 17 786PF Flat monitor Genius KB-06 PS2 ENG\Heb Keyboard Case : Midi Tower ATX case 300 Watt כל זה בסביבות ה4800 שקל
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
תקציב: 4500 לא כולל מסך,ציוד הקפי, צורב, דיסקטים וכרטיס מסך(r9700pro) הציעו לי את המפרט הזה: מעבד: AMD Athlon 64 3000+ CPU BOX / Tray + TT Venus 12 לוח אם: Albatron K8X800 Pro-II VIA K8T800 Motherboard (AMD64,FSB800, SATA-R,1394, 7.1 Sound,3Com G-LAN,USB2) זכרונות: OCZ 512MB DDR-RAM 3200 Premier Series Memory כונן קשיח: Western Digital 80GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA100 HDD מארז: Compucase-HEC Midi Tower CI-6A19 BLACK Front USB 300W Case DVD: DVD-ROM BenQ 16/48 Retail המפרט מיועד למשחקים כבדים... עכשיו רציתי לשאות האם עדיף את הלוח אם הזה: Epox 8kdaj על האלבטרון? האם כדאיל לקנות duel 256 ולא כרטיס אחד? והאם כדאי לקנות צורב dvd, אם כן איזה כדאי ואם לא האם הdvd הזה טוב?
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:משחקים מודרניים -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.BATTLEFIELD 3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).כרגע 1024X1080 ובקרוב 1080X1920 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ו…
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, לאחותי הקטנה יהיה יום הולדת בקרוב ואני מעוניין לקנות לה לפטופ. בגדול, היא לא צריכה ביצועים מטורפים כי היא רק גולשת באינטרנט ומכינה עבודות (word/powerpoint) לבית הספר. מה שחשוב זה הדברים הבאים: 1) גודל: 15 אינץ' 2) אם אפשר, עיצוב יפה. זה מאד חשוב לה. עדיפות לצבע ורוד או אדום (או כל דבר אחר שילדה בגילה תאהב). אם התקציב גבוה/נמוך מדי, יש גמישות. תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? 4000 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל הכל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). אופיס 2010, האזנה למוסיקה באיכות גבוהה, צריבה של דיסקים רבים. 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא ! 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? אין צורך בכונן דיסקטים... 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? חשוב, אבל לא עד כדי כך קריטי, הייתי אומר 7. 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? …
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-