ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,474 דיונים בפורום זה
-
1. מה התקציב המקסימאלי?1500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?מאה שקלים . מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה בפוטושופ,עבודה משרדית,משמש בין היתר גם כשרת אחסון ביתי א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).אין צורך בכרטיס מסך -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?.אין צורך בכרטיס מסך 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים…
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מי שמכיר אני אשמח לשם / כתובת / אתר. כמובן שאני מחפש חנות אמינה.
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום שלום, אשמח להמלצה על מפרט למחשב לעבודה משרדית ועריכה גרפית קלה. המאפיין החשוב ביותר הוא שהמחשב חייב להיות שקט לחלוטין. שלא יוצא הגה. תודה! 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3000, אפשר לחרוג בכמה מאות שקלים בודדים אם חייב. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עבודה משרדית רבה וממושכת הכוללת בעיקר עבודה בהשתלטות מרחוק על מחשבים אחרים. ועריכה גרפית קלה בתוכנות פשוטות ביותר. 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך ל…
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב למשחקים + מסך שהמחשב יהיה חזק ושיוכל להפעיל משחקים כבדים
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
זה המפרט שאני מתכוון לקנות ביום יומיים הקרובים דרך TMS: I7 8700K ASUS Z370 MAXIMUS X HERO CROSAIR VENGENCE 16GB DDR4 RGB 3200 CL16 NOCTUA NH-D15 ASUS ROG STRIX GEFORCE GTX 1080TI WD 1TB SATA3 CAVIAR BLUE 1TB PLATTER SAMSUNG SSD EVO 850 500GB CORSAIR RM750X WHITE 750W PSU 80+ GOLD FD DEFINE C אני מתכוון לקנות בארץ דרך חברת tms. השאלה היא האם יש לי למה לחכות עוד חודש להנחות של הבלאק פריידי (24/11/17)? בגלל שאני בלי מחשב כבר זמן מה ואני די לחוץ להביא את המחשב החדש, ואם כן אז כמה הנחה כי אם זה בסביבות ה200 עד 600 אז אני לא אחכה... אשמח אם למישהו יהיה מידע אמיתי בעניין. תודה לעונים!
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שבוע טוב לכל חברי הפורום וליועצים התותחים. אני מעוניין לרכוש בארץ בימים הקרובים מחשב נייד חזק לפיתוח תוכנה, עבודה בדפדפן מרובה חלונות, משחקים. תקציב: 6000 ש"ח (ניתן לחרוג) מימדים: עד 2 ק"ג ורצוי פחות. מסך 15.4" מ"ה: WIN10,WIN11... דרישות MUST: מקלדת איכותית ומוארת. חיבור לתחנת עגינה TYPE C. אחריות ל-3 שנים מספק\יבואן אמין. המחשב מיועד לעבודה אינטנסיבית וניידות גבוהה לכן חשוב שיהיה עמיד. רצוי גם: מסך מט. זמן סוללה ארוך ככל שניתן. מניסיון העבר אני מעדיף מחשבי DELL או LENOVO על פני ASUS או HP תודה מראש..
-
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, אני מתכנן לבנות מחשב חדש שיהיה בבית,כלומר מחשב פרטי. התקציב הוא עד 6K ש"ח,ללא מסך - והצרכים שלי הם תכנות,3DS MAX,PHOTOSHOP ומשחקים עם תלת מימד. אני לא רוצה מחשב מטורף כמו של גיימרים כבדים,אלא משהו קצת פחות מגיימר - שוב:למטרות של תכנות ומשחקים,ושימוש בתוכנות תלת-מימד כמו 3DS MAX וגרפיקה וכו'... אז החלקים שבחרתי כבר: בחרתי כבר מעבד - Intel Q9450,ובחרתי צ'יפסט מתאים ללוח האם שאני צריך. אז מישהו יכול להמליץ לי בבקשה על כמה לוחות אם עם צ'יפסט P35,עם 1333MHz FSB? שכמובן,מתאים למעבד. אני מעדיף לוחות אם של חברות מוכרות כמו Asus,Gigabyte וחברות כאלה שהן דיי גדולות ונחשבות לטובות. ושחכתי לציין: אני לא מתכנן OC. תודה רבה!
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מתכוון לקנות את המפרט הבא: Athlon 64 winchester 3000+ 850NIS MSI K8N Neo2 platinum nforce3 ultra 700MIS kigston DDR 400MHz 2X256MB 340NIS Western Digital Caviar SE SATA 80GB 364NIS GIgabyte Geforce MX440 204NIS Compucase CI-6825 300W 264NIS סה"כ כ2700 ש"ח. את שאר הרכיבים אקח מהמחשב הישן שלי המחשב מיועד לשימושים שגרתיים והרצת MATLAB. אני לא ממש מתכוון לשחק משחקים. אני מעריך שזה מעבר לדרוש לשימושים שגרתיים ובכל זאת רציתי שיהיה אפשר לשדרג בעתיד. כרטיס המסך חלש אבל מכיוון שאינני Gamer אני מעריך שזה מספיק. מסיבה זו גם נראה לי שאינני צריך PCI xprs. אני יכול להשיג בערך באותו מחיר Radeon 9250 SE כשהוא Bulk ללא אריזה.האם זה…
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימאלי?4600 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?אי אפשר. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים כבדים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.BF3,METRO 2033 משחקים כבדים בעיקר. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 900X1440,אבל עומד לשדרג בקרוב[ עוד איזה חודשיים] לFHD. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות כי אני רוצה…
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
Athlon 64 3400+ (S-754) 1 1330 לוחות אם למעבדי ?AMD? MSI K8N Neo Platinum (s754) 1 770 (אני אדבוק איתו כי אני לא הולך לעשות OC ואם לא יהיה בחנות אז אולי גיגה ביטnforce3 אבל את זה אני צריך לבדוק שוב) 512MB Kingston CL3 2 1040 A-data סתם יבזבז כרטיסי מסך? GIGABYTE כמות RADEON 9600XT TV,DVI 128MB 1 930 דיסקים קשיחים? MAXTOR כמות 160GB (8MB) SATA 1 550 צורבים? DVD Recorders כמות NEC 3500A DVD±RW x16 Dual x2 1 390 ושוב אם לא יהיה אז LG 4160B +x16 -X8 Dual x2 גם צריך לבדוק שוב מארזים? כמות HEC Compucase CI-6A19 1 390 סה"כ 5400 ו ת ו ד ה
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 6 אלף ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, מכונות ווירטאליות, עבודה משרדית ותכני HD. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פוטושופ, virtual box, office. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Hitman, HON, Dota2 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 22 אינץ' + 42 אינץ' 1920-1080. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? …
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מפרט זה הורכב ב - [url]www.tms.co.il[/url] - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל [b]מעבד:[/b] [url=https://tms.co.il/amd-ryzen-5-5500-am4-tray]AMD Ryzen 5 5500 AM4 Tray[/url] כמות: 1 מחיר: ₪ 427 [b]לוח אם:[/b] [url=https://tms.co.il/index.php?rout…
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
- 2 followers
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?2000 +- ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?במידת הצורך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב-500-1000 2. מה שימושי המחשב?מחשב לעריכת סאונד לשימוש אישי-ביתי א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).-מיודע לCUEBASE -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).- בעתיד המחשב יצטרך להתחבר ל2 מסכים בו זמית -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?בינוני - 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? הארדיסקים, כונן CD, 5. עד כמה…
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, מבקש עזרה בבניית מחשב למשחקים ועבודה עם תוכנות של Adobe. צריך לכלול גם מסך אופטימלי. אין חשיבות למארז יפה. תודה רבה מראש :-) 1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 1000 ש"ח אם יש שידרוגים ששוים את זה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים חדשים ושימוש בתוכנות של Adobe א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). שימוש תדיר ב - Indesign/After Effects/Illustrator/Photoshop ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -איל…
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש במחיר של 8500 עד מקסימום 9000 הוא יהיה למשחקים ולאוברקלוק דגש על הכרטיס מסך ועל המארז לא צריך מקלדת עכבר ורמקולים תודה רבה לעוזרים
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
(17:38:37) ([ Intel Pentium® 4 531 (3.00Ghz 800MHz, 1MB, LGA775, 64-bit box) 160GB 7200RPM SATA II 300 MB/s (8mb) WD P5GD2-X LGA775 / P-4 / Cel EAX300SE-X/TD Rad X300SE KVR400X64C3A/512 DDR 400Mhz 512MB KINGSTON 508P Silver !!!??? ASUS DRW-1608P2 Black 16X8X16, 40x32x40, box ASUS Mitsumi 1.44 Mitsumi MAG S976i 19", 0.29mm, 1280x1024 8ms, Speakers, DVI, Silver תודה מראש .
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
נשבר לי המסך במחשב הנייד. עלות התיקון היא כ-900 או 950 שקלים כולל מע"מ חלקים ועבודה. האם שווה לי לתקן? (נא התייחסו גם לכמה זמן יחזיק התיקון כי המחשב עצמו יחזיק לצרכיי עוד שנתיים לפחות) אינני מעוניין לקנות מחשב מיושן כיון שמחשב זה הספיק לי ואם יש מחשב חדש (Core i5 או סדרת sp core 2 duo) במחיר של שלוש וחצי אשקול לקחת.
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני הולך לקנות מחשב בשבוע הבא אחרי החג . בניתי מפרט ותגידו לי מה דעתכם , ואיפה כדאי לשנות אם בכלל . אז ככה : AMD Athlon XP 2600 Asus A7N8X Delux nvidia nforce 2 Geil DDR 256MB PC 3200 400MHz פעמיים Zalman CNPS6500-Alcu cooler for PIV-478 WD 80GB 7200RPM 8mb buffer ata100 HDD Gigabyte RADEON 9600 Pro 128MB DDR Retail Video Card Teac 1.44 floppy Asus *52 MaG 17 786PF Flat monitor Genius KB-06 PS2 ENG\Heb Keyboard Case : Midi Tower ATX case 300 Watt כל זה בסביבות ה4800 שקל
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שבת שלום לכולם!!! קניתי מחשב חדש לפני חודש בערך משהו כזה והיו לו כמה תקלות אבל סידרתי אותם רציתי לשמוע מה אתם אומרים עליו עם הוא יחזיק את CRYSIS 2 כמו גדול ואת המשחקיים העתידיים לשנתיים הקרובות? המפרט של המחשב בחתימה רק החלפתי את הזכרונות ל-KINGSTON HYPERX 4GB 1333MHZ DUAL CHANNEL DDR3 CL9 __________________ מעבד:Intel Core I5 750 2.66GHZ LGA1156 8MB TRAY לוח אם:GIGABYTE GA-P55-US3L זכרונות:G.Skill Ripjaws DDR3 4GB Dual Channel 1333MHZ כרטיס מסך:SHPPHIRE RADEON HD5770 1GB GDDR5 DUAL DVI/DP/HDMI מארז:LANCOOL K56WB NPS ספק כוח:Thermaltake TR2 RX 550W :xyxthumbs:
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש מחשב נייד לשימושי משחקים, סרטי HD, פיתוח תוכנות, שימוש קליל באופיס ואינטרנט. צריך לענות על הדרישות הבאות: -כרטיס מסך חזק להרצת משחקים כבדים -יציאת HDMI לחיבור לטלוויזיה לצפיה בסרטי HD 720P ומעלה -כרטיס רשת טוב (רשת N) -דיסק - אין לי צורך שנפח גדול, יש חיצוני של 500 ג'יגה. מצדי מספיק 120 ג'יגה פלאש -מסך עד 14", רצוי 13.3, עדיפות למאט -אמינות כמה שיותר גבוהה -אחריות בינלאומית 3 שנים. אני גר בהולנד וקונה את המחשב פה. -זמן סוללה ארוך ככל האפשר (4 שעות ומעלה) -משקל קל (לא מתנייד איתו כ"כ הרבה אבל כשכן אז חשוב לי המשקל) האם כדאי להמתין עם הרכישה לצאת ווינדוס 7 כדי לרכוש מ"ה מעודכנת? התקציב גמיש, אני מוכן לשלם כדי לענות על הדרישות שלי. תודה.
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
המלצתי לחבר על הנייד הזה, הוא הזמין אותו מהחנות KSP, אמור להגיע בשבוע הקרוב. זה יותר שאלה על מה אפשר לעשות עם KSP אם זה 4CELL כמו שכתוב באתר בית: http://www.asus.com/Notebooks/Versatile_Performance/X54HY/ ולא כמו שכתוב בקטלוג שלהם: http://ksp.co.il/hmain.php?uin=13737 אפשר לקבל החזר כספי/להחזיר את המוצר ולקבל משהו אחר בגלל שיש להם טעות בקטלוג?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
תקציב:• התקציב לרכישת המחשב(יש לציין מזומן/אשראי/אחר):4900 אשראי• חריגה מקסימלית מהתקציב:300• האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לחסוך (בלי לוותר על מה שאני סגור עליו)שימושים:• מהם השימושים במחשב? המחשב יהיה רב תכליתי- בעיקר תכנות כבד - גם להריץ תוכנות שיעשו הרבה חישובים וכמה VMים, וישמש גם להרצת משחקים במידה שבחרת בגיימינג, ציין שמות של משחקים בהם תשחק: CSGO וכדומה ובעיקר אני לא רוצה שיהיו משחקים שיצאו עוד שנתיים -שלוש ושלא אוכל לשחק בהם. • במידה שבחרת בעריכה כלשהי, ציין שמות של תכנות בהן אתה תשתמש: • האם יש צורך במערכת הפעלה חוקית כחלק מן התקציב? (כן / לא): לאשים לב כי מערכת הפעלה חוקית עולה בין 350~500 ₪דרישות מיוחדות:• האם יש העדפה לגודל\צורה של המארז? אין חשיב…
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני צריך המלצה למפרט מחשב עד 4000 ¤, רצוי מאוד בלי חריגה מהתקציב. 1. מה התקציב? 4000 ¤, אם אפשר בלי חריגה. 2. מטרות המחשב? עבודות משרדיות, משחקים (קלים ), המחשב הוא ל3 ילדות בנות 10 בערך (אם זה משנה) 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? מסך CRT 17" , מקלדת ועכבר אופטיים צורב DVD אם אפשר , אם אי אפשר אז DVD. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? לא עולה לי משהו בראש כרגע 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לא 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד? לא 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? הרכבה בלבד בתודה , אודי.
-
- 15 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום חבר שלי קונה השבוע ביום שישי מחשב מחברת skypc ורציתי לקבל לפני הקניה חוות דעת שלכם, הוא קונה בחנות בחיפה. המפרט כולל מסך וסט מקלדת ועכבר אלחוטי ורמקולים למחשב סה"כ התקציב הוא 5000 שקלים. המחיר של הכרטיס מסך ירד מ810 ל792 אז אני יכול להחליף את הכרטיס מסך לכרטיס גרפי Sapphire ATI Radeon HD5770 1024MB DDR5 PCIe או להחליף את מאוורר של זלמן לArctic Cooling Alpine 11 Rev. 2, מה יותר כדאי? הhec יעבוד בסדר נכון? מה ההבדל בין הספקים? HEC WIN+ 550W, HEC 550TE 550W ואני לא מדבר על האחריות, חבר שלי חושב אולי לקחת את הספק היותר זול ולעשות שירות Sky Fix VIP שזה נותן 3 שנים אחריות על כל החלקים. תודה. המפרט: מעבד Intel Core i5-760 Tray ₪936 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp…
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
השימושים שלי הם קבועים, זה לא משתנה בהתאם ליום/זמן/וואטאבר, קבוע אני מריץ סידור כזה: מערכת הפעלה מותקנת ומערכת הפעלה אחרת בוירטואליזציה (משמע אם אני מריץ לינוקס אז וינדוס יהיה בוירטואליזציה, אם אני מריץ וינדוס אז לינוקס בוירטואל, רק מערכת הפעלה אחת בוירטואל). משהו של אופיס תמיד פתוח תוכנת מייל תמיד פתוחה (כרגע אוטלוק של האופיס 12) מסנג'ר+סקייפ 2 חלונות פיירפוקס עם בממוצע 5-10 טאבים בכל אחד 2-3 קונסולות שליטה (קלילות מאוד). נגן עם מוזיקה/רדיו/סרט ברקע ולפעמים איזה משחק קליל כמו GTA2, אין לי דרישות למנוע גראפי. הכי חשוב זה שבסידור הקבוע הזה לא יהיו תקיעות/איטיות/דילאים מעצבנים וכו'. אני יודע שאני יכול לאחד את תוכנות המסרים לאיזה טריליאן, לעבור לכרום, לעבור לתוכנת …
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-