עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by sfsf1948,

יש לי TOSHIBA PORTEGE חדש הוא היה קצת איטי עם כל התוכנות שטושיבה הלבישה עליו אז החלטתי לעשות התקנה חלקה של WIN 7 גרסה HOME PREMIUM אחרי ההתקנה המהירות הכפילה את עצמה, אבל כל הקיצורים של המקלדת לא עובדים (אני לא יכול לשנות את ההבהרה של המסך, להפעיל את האינטרנט האלחוטי וכל היתר...). האם יש דרך להחזיר את הקיצורים בלי להתקין את ה-WIN של טושיבה? תודה

• 1 תגובה
    • 557 צפיות
  2. שלום אני מחפש מחשב נייד לאחותי. התקציב הוא כ-3000 ש"ח. המחשב מיועד לשימושים בסיסיים ביותר, כגון: אינטרנט, סרטים, אופיס ועוד. גודל המסך כ-15.6אינץ'. עדיפות לחנות באיזור פ"ת והמרכז ראיתי את המחשב הזה איך הוא http://www.notebookclub.co.il/prod-inspiron-n5110-2310m.htm או שיש עדיפות למשהו אחר ולמה הוא עולה 2810 עם מערכת הפעלה (אבל מערכת הפעלה אני מתקין לבד) אז יוצא פחות 155 ש"ח סה"כ 2655. תודה מראש חברים! נ.ב איזה חברה נחשבת בניידים ליותר טובה DELL או לנובו?

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  3. שלום לכולם אני מעוניין לרכוש לעצמי מחשב נייד מיד 2 סוללה טובה לא חשובה לי ... אני פשוט רוצה מחשב להעביר איתו את המשמרת שלי .. "עובד בשמירה בשעות הפנויות שלי " ההתלבטות שלי היא בין שני דגמים X40 או T43 מה דעתכם איזה נייד טוב יותר ?.. מבחינת חומרה ...

• 5 תגובות
    • 742 צפיות
  4. Started by Goat17,

שלום אנשים! לחברה שלי יש יום הולדת עוד מעט ואני רוצה לקנות לה לפטופ! אני צריך מחשב מאוד פשוט לגלישה באינטרנט בעיקר, הגודל - עדיף קומפקטי אבל לא יותר מידי -10" יהיה פרפקט מה שבעייתי הוא שאני רוצה שיהיו לו עיצוב מיוחד רצוי מאוד בצבע ירוק! אם יש למישהו מושג איפה אפשר להזמין כזה בבקשה תעזרו לי היום הולדת שלה ב16 ליולי ככה שיש לי פחות מחודש.. תודה רבה מראש

• 0 תגובות
    • 697 צפיות
  5. אהלן. מצאתי פה בבייג'ינג חנות אלקטרוניקה שנראית כאילו היא מוכרת מותגים מקוריים. רשמתי שניים מהמפרטים שיש שם: Asus X42J Series, i5-460, ATI HD5470, 2GB RAM, 320GB HDD, 14" Monitor בלי מערכת הפעלה עולה סביבות ה1900 שקל. אותו מחשב עם I3 ווינדואוס 7 עולה 1850 שקל. עוד מחשב: Lenovo I3-380, 2GB RAM, GeForce, 14" Monitor, 500GB HD עם וינדואוס 7 עולה כמעט 2200 שקל. אני יודע שהמידע לא מלא אבל זה מה שהצלחתי להוציא מהם. אתם חושבים שזה נראה משתלם עוד שעדיף כבר לקנות בארץ וזהו? כמה עולה בארץ לשדרג זיכרון בעוד 2GB? האם יכולה להיות בעיה עם קנייה של מחשב בלי מערכת הפעלה ולהתקין בעצמי? המחשב לא מיועד למשחקים, אבל אני כן צריך להריץ עליו כמה תוכנות במקביל, כמו Visual Studio ו-V…

• 1 תגובה
    • 720 צפיות
  6. 1. מה התקציב המקסימאלי? 7000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? פה אני ארחיב, המחשב אמור לשמש אותי לשלוש עד ארבע שנים ולכן, יש אפשרות לחרוג במידה והדבר יהיה נחוץ על מנת לשמור שהמחשב יריץ משחקים יפה גם בעוד שלוש ארבע שנים ויש הבדל מהותי. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. בעיקר FPS: COD, Crysis, Fallout, assisan creed -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר…

• 12 תגובות
    • 957 צפיות
  7. אני מחפש מחשב נייד לסבתא של ארוסתי. התקציב הוא כ-2500 ש"ח. המחשב מיועד לשימושים בסיסיים ביותר, כגון: אינטרנט, סרטים, אופיס ועוד. גודל המסך כ-14 אינץ'. עדיפות לחנות באיזור ירושלים.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. הרכבתי את המפרט לבד, מקווה שהכל בסדר ואם לא אז תביאו טיפים ושיפורים D: מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: AMD Phenom 2 955 3.2Ghz 64Bit Quad Core AM2+/AM3 Black Edition Box כמות: 1 - מחיר: ₪579 קירור למעבד: Cooler For AMD Original כמות: 1 - מחיר: ₪14 לוח אם: Gigabyte GA-MA74GMT-S2 כמות: 1 - מחיר: ₪236 מארז: Gigabyte AURORA, No PSU, ATX, Aluminium body, Fan X3 120mm Blue Led, GZ-FSCA1-ANS, Black - בקניית מחשב חדש בלבד מעל 3000 ש"ח כמות: 1 - מחיר: ₪299 קירור למארז: Scythe 120mm Slip Stream 1600RPM 88.11CFM / 33.0dBA כמות: 1 - מחיר: ₪38 ספק כוח: SeaSonic S12 II 430W A.PFC 30A @ 12V Bulk כמות: 1 - מחיר: ₪281 …

• 5 תגובות
    • 772 צפיות
  9. חשבתי על בניית מחשב שהייה בסלון מחובר לטלוזיה "42 ואני יוכל לראות אינטרנט דרכו וגם לשחק קצת משחקים מחשב כזה יכול גם להקליט את המדיה שאני רואה באינטרנט ? כמו הממיר של הוט / YES / דיוידי מקליט ? אני יכול להקליט את הערוצים של הוט / יס ? לוח שיש לו כרטיס מסך מובנה יכול לעמוד בדרישות ? חשבתי על הרכיבים האלה: מעבד Intel Core I5 2500 Tray לוח אם Gigabyte H67MA-UD2H + כרטיס מסך מובנה זכרונות 2 * Kingston KVR1333D3N9/4G מארז שטוח זול כרטיס מסך (אם המובנה לא מספיק) צורב תוכנה מתאימה וכ"ו תודה

• 15 תגובות
    • 1.9k צפיות
  10. 1. מה התקציב המקסימאלי?3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?עדיף שלא,רק אם ממש משתלם 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.CRYSIS 2, THE WITCHER 2, AC:B -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?כמה שיותר יותר טוב 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים וע…

• 22 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית בסיסית ביותר וגלישה באינטרנט 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. מקלדת ועכבר פשוטים. הכי חשוב לי זה המלצה על מדפסת משולבת שכוללת גם פקס. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 5 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? ל…

• 3 תגובות
    • 640 צפיות
  12. http://www.bestbuy.com אני מעוניין לקנות פיזית מהחנות ולא באינטרנט. יש נטייה ל dell ,חשוב לי שיתאים לסרטים משחקים ועבודה ממושכת,רצוי כמה שיותר שעות פעילות. אם יש צורך להעלות את התקציב קצת,אפשר. מסך 15.6 או אפילו יותר גדול.. שישקול קצת,רצוי שתהיה מצלמת אינטרנט מובנית.. וזהו ממה שאני זוכר ... תודה מראש.

• 7 תגובות
    • 836 צפיות
  13. Started by minkmink,

לפני פחות משבועיים קניתי asus u31f, ופתאום אתמול באמצע העבודה המסך התחיל לרצד לי ככה: כיביתי והדלקתי, המסך שחור, ורק המחשב משמיע רעש ומוציא אוויר חם מהצד. היום בבוקר שוב הדלקתי, הפעם הוינדוז עלה. במסכי העלייה (הלוגו של וינדוז) המסך לא ריצד, אבל כשהוינדוז עלה שוב ריצד אותו דבר, והמחשב היה תקוע. שום דבר לא זז. שוב כיביתי והדלקתי, ושוב המסך שחור והוינדוז לא עולה, והוא מוציא אוויר חם. יש למישהו מושג מה הבעיה יכולה להיות?

• 1 תגובה
    • 746 צפיות
  14. Started by Pure-Gold,

שלום, לחבר שלי יש מחשב נייד מדגם Gigabyte w566n וכרטיס מסך nvidia gforce 8400m gs. הוא נתקל בתופעה הבאה (ראו קישור): http://i.imgur.com/gKRob.jpg הוא ניסה להתקין את הדרייברים העדכניים של nvidia וכמובן שזה לא עזר. כמו כן הוא מדווח שזה לפעמים מרצד. בנוסף לפעמים בניסיון להעלות את חלונות הוא נתקע באמצע ורק לאחר המתנה מסויימת (כאשר המחשב כבוי), ניתן לשוב ולהדליק את המחשב מחדש. עושה רושם שהכרטיס מסך נדפק מהחום ואולי עוד כמה דברים. מה כדאי לו עוד לבדוק לפני שהוא שולח אותו למעבדה? ולאילו מעבדות אמינות כדאי להפנות אותו עם המחשב הנ"ל? תודה.

• 6 תגובות
    • 2.4k צפיות
  15. צריך חוות דעת על המפרט? בינוני/טוב/מצוין אשמח לדעת את דעתכם? מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: AMD Phenom 2 955 3.2Ghz 64Bit Quad Core AM2+/AM3 Black Edition Box כמות: 1 - מחיר: ₪579 קירור למעבד: Thermaltake BigType Value Pack for 775/AM2/AM3 - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪70 לוח אם: Gigabyte GA-MA770T-UD3 AM2/AM3 כמות: 1 - מחיר: ₪351 מארז: Gigabyte AURORA, No PSU, ATX, Aluminium body, Fan X3 120mm Blue Led, GZ-FSCA1-ANS, Black - בקניית מחשב חדש בלבד מעל 3000 ש"ח כמות: 1 - מחיר: ₪299 ספק כוח: Seasonic PSU 620W Active PFC 80+ Retail כמות: 1 - מחיר: ₪397 זיכרון: Hynix 2GB Single Stick DDR3-1333 CL9 כמות: 2 - מחיר: ₪9…

16. Started by artv8,

שלום. אני מנסה להרכיב מפרט למחשב עד 4.5K. המפרט ישמש לתוכנות תיב"מ כמו אוטוקאד, סולידווקרס וכו' ותכנות מתמטיות כמו מטלב ומתמטיקה. אני לא משתמש במחשב למשחקים. אין צורך בציוד היקפי. Intel Core i7 2600 3.4Ghz, s1155, 8MB, GPU Core, Tray 1269 Arctic Freezer 13 145 P8P67-M Pro B3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel P67, DDR3 1600, 2xPCI-E 720 2x4GB DDR3 1600Mhz G.Skill RipJaw Edition CL9-9-9-24 460 ASUS HD 6670 1GB GDDR5 DX11DVI HDMI PCI-E 535 WD Caviar Black 1TB 7200RPM, 64MB, SATA III WD1002FAEX 410 LG DVD±RW GH22NS x22 Black SATA - Oem 120 Antec Two Hundred Midi Tower Gaming Black Case - No PSU 245 620W 80+ Bronze Active PFC 12cm Fan S12II-620 Retail 400 סה"כ - 4304

• 10 תגובות
    • 869 צפיות
  17. אני מחפש מחשב בעיקר למשחקים, סרטים, סדרות .. סטנדרטי רזולציית מסך 1920x1080 , חשוב לי שיכלול GTX570 ומעבד i5 מומלץ שיהיה שקט, לא מתוכנן OC. תקציב 4000 ש"ח, אם אפשר בלי חריגות. (אם כן, אז בקטנה..) כמעט שכחתי לציין , אין צורך בציוד היקפי תודה רבה.

• 11 תגובות
    • 888 צפיות
  18. Started by moni147,

המפרט שהציעו לי כאן בפורומים הגיע ל2990 ש"ח, בTMS כתוב מחשב חדש מעל 3000 ש"ח ואני אקבל את ההנחות של חלק מהרכיבים(קירור למעבד,מארז,כרטיס מסך) ובנוסף רשום "הרכבת מערכת מחשב כולל בדיקות מלאות וחיווט ברמה גבוהה לחברי הפורומים חינם או בהזמנה מעל 3500 ש"ח". א)האם אני אצטרך לעבור את ה3000 ש"ח בכדי לקבל את ההנחות בTMS? ב)איך הם יודעים אם אני רשום כמשתמש בפורום(איזה פורום מדובר?hwzone או להתחבר לאתר TMS??) והאם זה באמת מקנה לי הרכבה חינם? תודה מראש לעוזרים.

• 7 תגובות
    • 979 צפיות
  19. Started by blancman,

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=787859 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=763012 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=790492 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=791931 איזה מהם נותן את התמורה הטובה ביותר? הצרכים שלי הם אינטרנט, סרטי HD, וקצת תלת מימד בקטנה (בלנדר וכאלה) כמובן שאם יש הצעה יותר טובה אני אשמח אם תגידו לי.

• 9 תגובות
    • 834 צפיות
  20. Started by roalush,

שלום לכולם. רציתי לדעת כמה בערך יעלה לי להרכיב מחשב כזה בארץ: http://cgi.ebay.com/HP-Pavilion-Custom-i7-860-16G-80-GB-SSD-GTX465-/230603252110?pt=Desktop_PCs&hash=item35b106618e לפי החישוב שלי יעלה לי להזמין את המחשב הזה כ- 5,300 ש"ח, אבל אני מפחד להזמין מחו"ל.

• 3 תגובות
    • 631 צפיות
  21. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3800 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? הכול ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 או יותר ומידה וזה יביא ביצועים משמעותיים יותר טובים, בגבול הטעם הטוב אמנם, התקציב בכ"ז 4000. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחק'ים ותוכנות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). VMWare ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: C2,BF3,MW3,WT -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב . 1920x1200 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?…

• 27 תגובות
    • 2k צפיות
  22. אני מעוניין במחשב נייד זול ככול האפשר. המחשב ישמש לאינטרנט בלבד. (למשחקים ומוזיקה יש לי מחשב נייח בבית) אני לא מעוניין בנטבוק כמו eee בגלל המסך הקטן. אני מעוניין במחשב עם מסך של 15 אינץ׳ לפחות. בנוסף שהמחשב יהיה מסוגל להריץ win 7 בצורה סבירה. אין צורך באהרדיסק ענקי, יש נייד. אין צורך גם בhdmi או dvi אלא אם כן זה לא מגדיל את התקציב. אין צורך גם בצורב dvd - אם יהיה צורך אני יעביר לנייח ויצרוב. העיקר שהמחשב יעבוד ברמה טובה והתקציב יהיה כמה שיותר נמוך.

• 3 תגובות
    • 818 צפיות
  23. Started by omrishriki,

שלום חברים התחדשתי במחשב חדש ורציתי לשמוע חוות דעת מקצעיות על המחשב הוא נועד בעיקר לעבודה מהירה קצת עריכה ומשחקי תלת מימד המפרט: מארז coolermaster sniper ספק כח extreme power plus 650w לוח אם ga-p67a-ud4-b3 gigabyte מעבד אינטל 2500 3.3ghz i5 מאוורר למעבד cold bit זכרון geil ddr3 עם הצלעות קירור 1333 4 giga שתיים ושתיים כרטיס מסך nvidia geforce 560 gtx 1g gigabyte דיסק פנימי 500 gb sata3 7200 32mb wd דיסק שני 1000 גיגה כמו הראשון רק 64mb צורב lg קורא בלו ריי דיסק מסך lg w2363d 3d hdmi 23 מסך תלת מימד משקפי תלת מימד קיט של נוידיה עם משדר סט אלחוטי של לוגיטק עכבר ומקלדת סטנדרטי אז מה אתם אומרים חשוב לי התגובות שלכם

• 22 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. בבקשה מפרט למשרד + קצת משחקים לילדים מעבד i5 כולל היקפי ומסך סה"כ עד 2500

• 20 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. Started by shaithebest,

שלום חברים, מחפש המלצות ללוח אם HD רק מבית ג'יגהבייט המתאים למעבד I5 רק 2 סלוטים של זיכרון זה מספיק ורק 2 יציאות PCI זתומרת לוח מיקרו או מיני לא יודע איך קוראים לזה ברשותי כרטיס מסך מהמחשב הקודם NVIDIA GEFORCE 8800 GTS 512 RAM (נקווה שעם מעבד I5 הוא יריץ משחקים בלי לקרטע) תקציב 800 שקל אחרי שנחליט על לוח נעבור למעבד תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 786 צפיות

דיונים חדשים בפורומים