עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by שלמה10,

1. מה התקציב המקסימאלי?3500K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אופיס ,תוכנה לניהול עסק,(איזי טקס),תוכנה למצגת תמונות שימוש כבד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות 3. האם יש צורך בציוד הקפ…

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by EladBr,

אהלן, אני יודע שהתקציב לא גבוה, אבל זה מה יש :-( המחשב הולך לשמש כמחשב של הבית, הוא לא באמת יצא ממנו, פשוט אין מקום בבית למחשב רגיל. הכי חשוב מעל הכל, שלא יהינ עגלה. (המחשב הנוכחי לוקח בין עשר לעשרים שניות לפתוח את הכרום אחרי שלחצתי עליו. זה עגלה.) * תקציב? 1500 (אפשרות חריגה של עד 100). * מטרות המחשב? אינטרנט, אופיס, צפייה בסרטים לעיתים די רחוקות. לא אריץ עליו משחק אחד. * גודל המסך? 15.6 לפחות. * רזולוציית המסך? פחות קריטי לי הנתונים הגרפיים כך שאני יכול להתפשר פה, יותר חשוב לי המהירות של המחשב. * משקל רצוי? יכול גם להיות כבד מאחר ויישאר כמעט תמיד בבית. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? עדיף, לא חובה. ואם יש מחשב שאפשר גם להוציא את הסוללה ולעבוד ישירות מהחשמל, עדיף יותר. *…

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  3. Started by קוזמו,

לאחר ההמלצה המצויינת שקיבלתי פה למחשב עבורי, אני צריך מחשבים נוספים לשימוש משרדי, הפעם רצוי בתקציב נמוך ככל האפשר. אין דרישות מיוחדות - לא לסוללה, לא למשקל בטח שלא לרזולוציה. מחשב נייד סטנדרטי, 13" ומעלה, שיריץ אופיס ואינטרנט בלי שום בעיה, כולל קבצים גדולים יחסית. דרוש מחשב שיעשה את זה טוב גם עוד שלוש שנים, אך כאמור כמה שיותר זול, ובכל מקרה פחות מ-3K למחשב כולל חלונות. 8 זה בסדר, 7 עדיף אם יש כאלה לא ישנים. אודה מאוד לכל עוזר.

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by EG,

בבקשה מחפש נייד שיהיה לפחות: 3000 ש"ח אפשרית חריגה קלה 17 אינץ' Dell 256 ssd 8GB ram ווינדוס 10 מוכן פיקס אופיס מוכן פיקס לא מגע תודה רבה! 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3000 אפשרית חריגה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? לא משחקים רציניים בכלל 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב 6.…

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by s1nus,

http://img292.echo.cx/img292/2082/last29yf.jpg לפי הדיונים האחרונים פה, נראה לי שזה המפרט שאני ילך עליו אני גם נוסע לחנות אז אני יקנה שם איזה מאוורר או עוד סידירום אם צריך, וזהו ;] מה דעתכם?

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by shtrudel310,

אני רוצה לקנות מחשב גיימניג ואני יודע שאני יכול לפרסם פה הודעה ולקבל מכם מפרט אבל אני רוצה להבין מה אני קונה ואני רוצה לדעת לעשות את זה בעצמי. איך אני לומד ליצור מפרט? איך אני יודע איזה מעבד \ כרטיס מסך \ לוח אם \ קירור \ מארז \ ספק כח \ .... איך אני יודע לבדוק ולהשוות בין הפריטים השונים? על איזה דברים אני צריך להסתכל? לדוגמה במעבד מהירות וזכרון או משהו כזה? (ולא מצאתי משהו בלינקיה שנותן יותר מידע בסיסי שלא מספיק בשביל בניית מפרט באמת)

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  7. היי , אשמח אם תוכלו לייעץ לי לגבי מפרט למחשב "מעבדה". הצרכים שלי הם אך ורק לימודיים, תיכנות, ובעיקר החשוב לי מכל שימוש נרחב בוירטואליזציה Vmware Workstation . מכיוון שמכונות וירטואליות טוחנות את הדיסק,מעבד וזיכרון אשקיע בהם,אשתמש בדיסק SSD למערכת ההפעלה ולמכונות (למרות שמצד שני אני חושב שמערכת ההפעלה ניטענת ברובה לזיכרון ה RAM ומבצעת דיפדוף ב hd אבל נעזוב את זה לרגע..) תקציב 4000: להלן המפרט ASUS - Motherboards- ASUS P8Z77-M מעבד דור שלישי i7-3770 זוג זיכרונות 8G של Kingston דגם KVR16N11/8 8GB תדר של 1600Mhz *כרטיס מסך משולב בלוח (אין לי עניין במשחקים) הארד דיסקים: 1. SSD - של OCZ דגם VTX4-25SAT3-128G עליו תותקן מ"ה במחיצה של 40G והשאר למכונות וירטואליות. 2. HDD -בשביל …

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by E-Li-T,

הייעוץ שאני מבקשת הוא לא לגבי התאמה למשתמש, אלא לגבי תאימות בין רכיבי החומרה. מארז מחשב Antec דגם Two Hundred מארז Gaming כולל שני מאווררים ספק כח Hec Win+ Power 550W Retail Core i3 540, 3.06GHz, s1156, 4MB, GPU Core, Tray מעבד לוח אם Gigabyte דגם GA-H55N-USB3 כונן קשיח - Western Digital - Caviar Green 1TB IntelliPower, 64MB, SATA II WD10EARS Kingston/Ceon 2x2048MB (4GB) DDR3 1333MHz כרטיסי זיכרון צורב LG GH22NS30 DVDx22 OEM כרטיס מסך Sapphire דגם Radeon HD 4350 512MB DDR2 תודה רבה מראש

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by Shbd,

צריך מפרט לחבר......., תתנו את המחירים הכי זולים שאפשר לא משנה אם זה מכמה חנויות. כי מישהו שעובד עם יבואנים משיג לו את זה....... אז הוא ביקש שאני יתן לו מפרט והוא ישלח לו אותו. המקסימום זה 5500. המפרט הוא ללא שום ציוד הקפי. מה שצריך זה מעבד, לוח, זכרון, כ. מסך, מארז, ספק ואולי איזה צורב DVD אם זה לא פוגע יותר מדי בדברים אחרים. הוא אמר שהוא רוצה מארז יפה, אמרתי לו חבל זה סתם בזבוז כסף אבל אם אתם יכולים תשימו, אני לא יודע למה אבל הוא נדלק על המארז TT Xaser.

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by yaelle,

היי, היות והמליצו לרדת מעניין מחשב all in one רציתי לדעת מה דעתכם על המחשב נייד הזה : http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=911598 כמו כן יש לציין שהייעוד הוא :בעיקר אינטרנט, צפייה בסרטים ומידי פעם עריכת סרטים ותמונות לכן חשוב שיחזיק מעמד בהעלאת התוכנות הגרפיות ואם אפשר שיכולל גם מסך מסתובב, אשמח לשמוע חוות דעת וגם המלצות לנייד מתאים התקציב הוא : 3,500-4,000 ש"ח תודה מראש לכל העונים

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by shloosh,

המפרט היום: amd barton 2600 epox 8rda+ 768ddr 2700 samsung 40gb maxtor 7200rpm המפרט אח"כ: amd64 +3200 venice 1gb samsung 3200 Gigaybyte GA-K8NSC-939 nForce3 Socket 939 או Epox EP-9NDA3J nForce3 Ultra Socket 939 western digital 80gb 8mb buffer 2600 שקל בערך, שווה את השיפור??? הכרטיס מסך שלי R9700PRO

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by goniak,

1. מה התקציב המקסימאלי? 1850 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא להתפרע(: ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? רצוי שלא, אין צורך 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אופיס, אינטרנט, קצת פוטושופ (לא עיקר השימוש אבל יש שימוש) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? נראה לי שבגלל הפוטושופ צריך כרטיס מסך נפרד ? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? חשוב מאוד! 8 המחשב יהיה בחדר שינה. אין צורך להשקיע במארז בגלל שקט(למעט המאורר שלו). רק בספק ובקירור למעבד (אולי גם בדיסק הקשיח) 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)…

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by tomer_,

היי, לא הצלחתי להעתיק את השאלון אז אתאר בקצרה את צרכיי: אני זקוק להערכת מחיר עבור 2 נייחים לילדים בגילאי 12 ו 14. עיקר השימוש זה משחקי רשת כגון פורטנייט ורובלוקס. זקוק למסך אחד בלבד (האם יש מסך מגע? האם מומלץ?). לא נדרשת מערכת הפעלה (יש לי ווינדוס 10 מקורי). תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  14. . מה התקציב המקסימאלי? 4800 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אין 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג כבד א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל החדשים WD BF4 ACU -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשו…

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by MeTaLhAmMeR,

אני מחפש מחשב נייד שיהיה בו צורב דיוידי, קורא זכרונות SD וCF ושיהיה גם קצת למשחקים אה ועוד דבר חשוב שיהיה קל ושהעיצוב שלו יהיה מרשים אני לא ממש מבין בחומרה של מחשבים ניידים אבל אני משער שזה בערך כמו PC רגיל... תודה מראש!!! ;D ;D ;D

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by eran898,

שלום. יש לי מחשב דיי חזק(אולי כיום כבר לא אבל לפני שנה כן חח).SATELLITE L505 141 למי שלא מכיר ICORE 5 עם 6 ג'יגה ראם וכ.מססך ATI HD5165 ומאז שהתחילו לצאת כל המסכים האלה התלת מימדיים האלה ומסכי המגע למחשביים נידיים סיקרן אותי לדעת אם אפשר להחליף את המסך במחשב הנייד לדבר כזה ואם מישהו יודע מה העלויות של זה(נגיד למסך כמו שלי 15.6 חח)

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by david2405,

אני משדרג את המחשב שלי למפרט הבא : Core i5 2500K 3.3Ghz, s1155, 6MB Z68X-UD5-B3 s1155 Core i3/i5/i7 HD 6950 2GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI Mini 2xDP X2 crossfire Corsair Hydro H70 High Performance Dual-Fan Liquid ddr3 2gb x 2 ספק כוח 550W המחשב מיועד לגיימינג וברצוני לקבל חות דעת לענין המפרת והאם יש צורך בלשפר משהוא ו/או להוסיף משהוא? בתודה מראש

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  18. שלום שלום! אשמח שמחה גדולה אם תוכלו לייעץ ולהמליץ לי על מחשב נייד סוס, בעל מעבד חזק מאוד וכרטיס מסך טוב, עליו אוכל לערוך וידאו (על תכנת premiere cs4, בין השאר). הקאץ': אני צריכה שתהיה בו כניסת FireWire או Expresscard, לשם דגימת ווידאו. המפרט שלו צריך לנוע בין המפרטים של ה-HPים הבאים: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=4992&CatCode= http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=5922&CatCode= אבל ממש לא לחוץ לי על HP (גם זה לא ממש אפשרי, לשני המחשבים הנ"ל אין את הכניסות הרצויות...) קיצר - Dell, HP, טושיבה, הכל הולך - רק לא מאק. המון המון תודה מראש, ענת :bunny:

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  19. ברשותי מעבד: core i5 4460 haswell לוח: asus h97 pci express 3 זכרון: corsair 4gb*2 1600mhz ddr3 cl-9 (סה"כ 8gb) כרטיס מסך: asus R9 270x 256bit דיסק קשיח: samsung 850 evo 250gb ssd ספק כח: seasonic 520W +80 ללא אוברקלוק על כלום ברצוני לדעת אם על המפרט הזה המשחק gta5 למשל האם הכרטיס מסך שציינתי אמור ליצור צוואר בקבוק על המעבד?

20. מפרט מksp: מעבדי ?AMD? Price Units Total Athlon64 3200+ (S-939) VENICE CORE 930 1 930 לוחות אם למעבדי ?AMD? ABIT Price Units Total KN8 ULTRA S-939, nForce4U,GBL,SATA II 610 1 610 זכרונות? DDR 400 Price Units Total 512Mb 400MHz Twinmos CL2.5 285 2 570 כרטיסי מסך? GIGABYTE Price Units Total 7800GT 256MB DUAL DVI, DDR3, PCI-E, VIVO 2540 1 2540 דיסקים קשיחים? WESTERN DIGITAL Price Units Total 200GB SATA II 7200RPM 8MB 595 1 595 כוננים- ??1.44, CD-ROM, DVD?? FLOPPY Price Units Total Teac/SONY 1.44 50 1 50 צורבים? DVD Recorders Price Units Total NEC 3550A DVD±RW x16 Dual x8 260 1 260 מארזים? Price Units Total HEC Compucase CI-6919 400W 422 1 422 Total price + s…

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by eranw,

שלום, אני חושב לקנות מחשב חדש לצורך תכנות ועבודה עם אופיס, dual-boot לינוקס וחלונות. אני רוצה למצוא משהו ב2000 שח, אבל לא ברור לי מה רמת המחשב שאני יכול לקבל בסכום הזה, אז אני אשמח לעזרה גם בזה. אם בסכום הזה אי אפשר לקנות מחשב סביר לצרכים שלי - או אפשר בפחות - אני אשמח לדעת. * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודה משרדית + תכנות * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? לא מסך קטן במיוחד * רזולוציית המסך? לא רלוונטי * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? אין * משקל רצוי? לא משנה - אני לא אסתובב איתתו הרבה על הגב * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * Bluetooth? אין צורך * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? …

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  22. שלום לכולם בתור אדם המעורה בשוק המחשבים די טוב רציתי פעם אחת ולתמיד לפתוח דיון בו אשמח לקבל הסברים לגבי פערי המחיר האדירים 10% - 30% בין כלל משווקי המחשבים לרשת המחשבים אי... האם הם פשוט מרווחים פחות , עושים שימוש ברכיבים משומשים\מחודשים או יש להם פטנט שעוד לא עליתי עליו. אשמח לקבל אינפורמציה שתאיר את עיני כצרכן העומד בפני רכישת מחשב מתקדם לצרכים משרדיים והסתקרן לגבי המפרט המצורף בתמונה. תודה מראש [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  23. מגדל הקירור המפלצתי של ה- CPU פריזר 64 מונע את ההוצאה/הכנסה של כלוב כונן 3.5 אני פירקתי את כל כלובי הכוננים כדי שיהיה נוח להתעסק עם ההרכבה של לוח האם ונתקעתי בלי יכולת להחזיר את הכלוב.

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  24. כללי: מחשב פשוט לצפייה של מסמכים ותמונות, גלישה באינטרנט, ושימוש כללי. שיעבוד טוב ויחזיק מעמד לטווח הרחוק בלי תחזוק או שדרוג. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? גמיש 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משרדי וגלישה באינטרנט, youtube 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? אין צורך 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) אין 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת…

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  25. שלום, אני מתחיל ללמוד השנה אדריכלות ואני מחפש מחשב המתאים לצרכים של הלימודים,בסביבות התקציב 4500-6000 גג ובו בזמן יכול להפעיל משחקים באיכות סבירה/גבוהה. ??? אני מחפש מחשב היכול להפעיל מספר תוכנות גראפיות (אוטוקאד, פוטושופ מצגות וכו') ביחד מבלי לחוות בירידה משמעותית ביכולת בעל כרטיס מסך איכותי אשר יכול להתמודד עם תוכנות אלו ואף להתמודד עם משחקים ברמה סבירה / גבוהה. אשמח מאוד לקבל המלצות על מחשבים שונים ויתרונות וחסרונות (שמעתי שהמחשבים האיכותים שיכים לDELL וLENOVO לפחות מבחינת אחריות בארץ) ראיתי שיש dell studio המלצות?, או מחשבי טושיבה סטליט? כמו כן, ראיתי את המחשב הזה באייבורי MSI Bravo EX627 http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=4019&CatCode=315 והוא נראה לי …

• 6 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.