ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,474 דיונים בפורום זה
-
המערכת הנוכחית: AMD athlon X4 630 AM3 Gigabyte GA-MA785GMT-UD2H 8GB Ram Kingston ddr3 1333 Radeon Saphire 6770HD 1GB Samsung HD103SJ 1TB sta 3.0Gb/s Enermax 500+ watt Antec Sonata 3 העדכונים הרצויים: מעבד- לחדש האפשרי לסוקט הנוכחי. דיסק קשיח- תוספת של SSD לשיפור ביצועי מערכת ומשחקים. קירור- יושב על סוקט עכשיו ו 70 מעלות. צריך שקט, ללא OC עתידי. כמו כן עצה האם העדכונים אכן יראו שיפור ביצועי מערכת או שעדיף לחשוב על מערכת חדשה שבנויה על מעבדי אינטל סדרת I3/I5/I7?
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום! אני רוצה לקנות למחשב נייד כרטיס מסך GeForce 8600M GT. מישהו יודע אולי איפה אפשר לקנות אותו בארץ, וכמה הוא אמור לעלות? לא מצאתי אותו בשום מקום. תודה מראש, EDT
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, אני רוצה להתקין וינדוס 10. כיום קיים לי במחשב וינדוס 7. ביצעתי גיבוי לקבצים לפני שאתחיל את ההתקנה. העברתי את הוינדוס 10 שהורדתי כקובץ ISO לדיסק און קי. אני הבנתי שנדרש PRODUCT KEY על מנת שאוכל להתחיל את ההתקנה. מספר שאלות בנושא: 1. איך אני משיג PRODUCT KEY מקורי באינטרנט? יש אתר אמין? 2. האם אני יכול לבצע את ההתקנה של וינדוס 10 ישירות על המחשב מבלי לפרמט את וינדוס 7? 3. איך אני יכול לבצע שיחזור של וינדוס 7 במידה וההתקנה נכשלת? אין לי את הדיסק של וינדוס 7.. אודה לעצתכם.
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
הוא רוצה 6400 ש"ח, אמרתי לו שהוא מגזים ברמות ופרט למעבד מעולה המחשב הוא די ממוצע פלוס. כמה המחשב שווה לדעתכם? תודה! Intel core i7 2600k 3.4Ghz Motherboard Asus P8P67 EVO B3 Gigabyte GTX560 Ti OC 1GB G.Skill DDR3 1600Mhz 8GB Corsair TX 750W V2 Western Digital Caviar Black 1TB + HDD 465GB LG DVD/RW SAMSUNG CD/RW http://a1.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc7/375721_349147808494715_331414005_n.jpg
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? להוציא את המירב מהתקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ללא חריגה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג , תכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל משחק אשר יצא בשלוש השנים הקרובות() -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 20אינץ (מתכוון לשדרג לFHD בהמשך) -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? למשחקים הקיימים כ…
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 6000, לא, אפשר פחות אבל. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא קריטי, יכול להיות נחמד. 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב…
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
-
שלום, אני מתכנן לבנות מחשב חדש שיהיה בבית,כלומר מחשב פרטי. התקציב הוא עד 6K ש"ח,ללא מסך - והצרכים שלי הם תכנות,3DS MAX,PHOTOSHOP ומשחקים עם תלת מימד. אני לא רוצה מחשב מטורף כמו של גיימרים כבדים,אלא משהו קצת פחות מגיימר - שוב:למטרות של תכנות ומשחקים,ושימוש בתוכנות תלת-מימד כמו 3DS MAX וגרפיקה וכו'... אז החלקים שבחרתי כבר: בחרתי כבר מעבד - Intel Q9450,ובחרתי צ'יפסט מתאים ללוח האם שאני צריך. אז מישהו יכול להמליץ לי בבקשה על כמה לוחות אם עם צ'יפסט P35,עם 1333MHz FSB? שכמובן,מתאים למעבד. אני מעדיף לוחות אם של חברות מוכרות כמו Asus,Gigabyte וחברות כאלה שהן דיי גדולות ונחשבות לטובות. ושחכתי לציין: אני לא מתכנן OC. תודה רבה!
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
המחשב יעבוד על רזולוציית 1152X864 .. מה אתם אומרים עליו? אם אתם ממליצים על איזה מארז אחר אז תגידו אני לא מכיר מארזים מעבד Intel Core i5-750 Tray ₪953 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=I5-750Tray לוח אם Gigabyte GA-P55M-UD2 ₪597 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=950206 כונן קשיח Samsung Spinpoint F3 HD502HJ 3.5" 500GB SATA2 16MB ₪252 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=HD502HJ זיכרון G.Skill DDR3 2048MB 1333Mhz CL 9-9-9-24 NT ₪277 כמות:2 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=F3-10600CL9S-2GBNT כרטיס גרפי Gigabyte ATI Radeon HD4870 1024MB DDR5 PCIe ₪929 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=44052 צורב LG GSA-GH22N X22 SATA …
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
טוב בגלל שהנושא הועבר לי "באדיבותו" של DR NOOB, אשאל שוב.. אני שוקל להזמין את ה AREA 51 ALX של ALIENWARE מפרט כאן: http://www.alienware.com/product_detail_pages/Area-51_ALX/area-51_specs.aspx?SysCode=PC-AREA51-ALX-R6&SubCode=SKU-DEFAULT#pdp-nav שימו לב שזה SLI כלומר 2 8800GTX ועוד כמה דברים נחמדים.. אז האם זה שווה? או שזה סתם גימיק או משהו בסגנון? אם לדעתכם זה לא שווה, אשמח לשמוע על מפרט למשחקים נטו, לא מתכנן OC, כסף לא מהווה בעיה.. מחברה בארץ או אפילו מחברה בסגנון של ALIENWARE מחו"ל.. או בקצרה, מהו המפרט הכי יקר שכדאי להזמין כיום.. תודה חבר'ה
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 8K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג ושימוש בתוכנות לעריכת אודיו וגרפיקה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Ableton - פרנסה Cubase - פרנסה Photoshop - תדיר After Effects - מזדמן לא חושב שיש צורך התחשבות גדול מדי בתוכנות הללו, לפחות בתוכנות האודיו. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. …
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום רב חברים, זקוק למפרט מחשב למטרות גיימינג כולל מסך 1. מה התקציב המקסימאלי? 5,000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?גיימינג, שידורי סטרימינג של ספורט הצורכים כוח עיבוד רב א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: cod למיניהם bf4 gta 5 ומשחקים חדשים שייצאו שדורשים מחשב חזק -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). אני רוצה במפרט גם מסך dell 23 אז 19…
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אוקי בנסיבות כאלו או אחרות המחשב שאני אמור לקבל הוא המחשב הזה מפרט המחשב: המעבד החדש Intel Core 2 Duo P8400 2.26GHz חבילת זיכרון ע-נ-ק-י-ת ומהירה800MHZ 3072MB ניתן להרחיב עד 8G דיסק קשיח בנפח 320GB מסך מחשב רחב בגודל 15.4" מסוג WXGA High-Definition AG כרטיס מסך חיצוני Nvidia GeForce 9600M GT 512 יעודי זיכרון up to 1791MB צורב DVD RW תומך LightScribe - צריבה בלייזר ע"ג הדיסק תומך BlueTooth FireWire IEEE 1394 מצלמת אינטרנט + שלט רחוק HP קורא כרטיסים 5 ב- 1 מערכת הפעלה Win Vista Home Premium אבטחה מתקדמת - קורא טביעות אצבע קישור למפרט באתר אחר: (אופציונלי)http://h10010.www1.hp.com/wwpc/il/he...1-3819767.html מחיר 6500 שימושים: משחקים כבדים ועכשיו לשאלה? ידוע הדג…
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מחפש מפרט AMD/INTEL עד 2.5K ללא מסך שיכול לעבוד עם הוויסטה
-
- 17 תגובות
- 1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?לנצל את כל התקציב. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?1000ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? וירטואליזציה של כ7 מערכות הפעלה + תכני HD א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). תדיר 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? כן, כל אלו אך ללא רמקולים 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? אין צורך בכונן דיסקטים 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? 10 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? האם מי שי…
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
שלום לכולם, אני רוצה בתקופה הקרובה לקנות לעצמי מחשב חדש, מטרתו היא גיימינג. לאחר שקראתי את המלצות בפורם זה ובפורמים אחרים הגעתי למפרט הבא: Kingston Hyper X 2GB DDR3 1600Mhz CL9 246.00 X2 Intel Core i5 760 Socket 1156 8MB 95W 2.8Ghz Tray 926.00 ₪ Gigabyte GA-P55A-UD3 P55 CHIPSET 700.00 ₪ Samsung 1TB=1000GB 7200RPM 32MB Sata F3 HD103SJ 299.00 ₪ 462.00 ₪ LanCool PC-K60 W/o PSU ללא ספק כוח Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev 2 775/156/1136 AMD CPU Cooler 123.00 ₪ LG GH22 SATA x 22 Black 109.00 ₪ SeaSonic M12II 620Watt 80Plus Bronze 483.00 ₪ PowerColorATI Radeon 6870 1GB GDDR5 1,249.00 ₪ אבל נשארו לי כמה שאלות: מה דעתכם על המפרט? איזה לוח עדיף זה שבמפר…
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מפרט זה הורכב ב - [url]www.tms.co.il[/url] - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל [b]מעבד:[/b] [url=https://tms.co.il/amd-ryzen-5-5500-am4-tray]AMD Ryzen 5 5500 AM4 Tray[/url] כמות: 1 מחיר: ₪ 427 [b]לוח אם:[/b] [url=https://tms.co.il/index.php?rout…
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום אני רוצה לשדרג את המחשב שלי בשביל יותר עבודה יומיומית פעם בא משחקים, סרטים סדרות.. אני חשבתי ללכת על המפרט הבא מה אתם אומרים AMD 4200+ 65W מעבד ASUS M2N-E לוח אם TWINMOS 2048MB (1024X2) DDR2 667MHz CL5 BFG GeForce 8800 GTS 320MB PCI-E OC VERSION מה אתם ממליצים אומרים?
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
טוב אז אני רוצה להחליף מחשב מכיוון שאני משחק במחשחקים במחשב ועם המפרט שיש לי עכשיו...כמעט אף משחק חדש שיוצא לא פועל.. אז הנה המפרט הישן..(אל תצחקו על הכרטיס מסך..) מעבד- אינטל פנטיום 4, 1.5 ג'יגה הרץ לוח אם-אינטל D845HV צ'יפסט-אינטל 82845 ברוקדייל זיכרון-256 מגה מסך-ViewSonic VE710S כרטיס מסך-ג'י פורס 2 MX של MSI מצלמת אינטרנט של אינטל-CS110 פלופי דיסק הרד דיסק 40 ג'יגה של מקסטור סידירום של LG שהוא כבר מקרטע ולפעמים לא מזהה דיסק מקלדת רגילה של מיקרוסופט-עברית עכבר אופטי של סמסונג מדפסת HP- 920C סורק AVISION -363C רמקולים ALTEC LANSING- ACS22 וכרטיס רשת שקניתי כי יש לנו בבית רשת- Realtek RTL8139 Family PCI Ethernet NIC ומארז של ניורון ניראה לי-MC-2001S עכשיו מה כדאי לי לעש…
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום חברים, אשמח לעזרתכם בהרכבת מפרט למחשב משפחתי. כולל כל הציוד ההיקפי - מסך, רמקולים עם סאב, מצלמת רשת ומדפסת משולבת פקס (ניתן להוריד אותה ולהשתמש בתקציב של 3.2K) 1. מה התקציב המקסימאלי? 3600 או 3200 ללא מדפסת משולבת א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?0 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש משפחתי, משחקים ברמה בסיסית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. לפי המסך שיוצע - אני מניח 1920X1080 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימ…
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם. לאחר כארבע וחצי שנים הגיע הזמן לשדרג את המחשב, כלומר לקנות קופסא חדשה. הנני גר בנתניה, ולכן החנות היחידה המקצועית (קרי, איננה חנות שכונתית) הינה KSP בקיבוץ געש. הרכבתי את המפרט הבא: Athlon 64 3000+ (S-754) 1 K8NS (s754) Nforce3 250 1 512MB A-DATA DDR400 1 xfx 6600GT 128MB DVI,TV DDR3 1 80GB (8MB) SATA MAXTOR 1 NEC 3500A DVD±RW x16 Dual x2 1 HEC Compucase CI-6A19 1 1 הרכבת מחשב סה"כ 4180 ש"ח במזומן. דעתכם על המפרט חשובה לי. כעת, מספר שאלות: - חבר שלי שקנה את הלוח-אם והמארז הנ"ל, אמר לי כי ללוח-אם יש רק כניסה אחת למאוורר ואילו ללוח-אם יש שני מאווררים, האם זה נכון? ואם כן, איזה לוח-אם מומלץ אז? - ההבדל בין סוקט 754 לסוקט 939 מצדיק תשלום של עוד 24…
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש מחשב נייד עד 5K עם הדרישות הבאות: - צרכים - לימודי תקשורת ועריכת וידאו חצי מקצוענית (פרמייר בעיקר). מה שגורר עדיפות לדיסק קשיח בעל נפח של 120GB לפחות במהירות 7200RPM, ולכרטיס מסך לא מובנה (בתקווה שזה נכנס סתקציב). אם יש tradeoff בין מעבד לבין דיסק קשיח ו/או כרטיס מסך, אני אשמח לקבל אפשרויות שונות. - לפחות 1GB זכרון (2GB עדיף בהרבה) - משקל: לא יותר מ 3 ק"ג - מערכת הפעלה - XP או Vista Home Premium (אם יש אפשרות לבחור את המערכת כך שהמחיר יהיה בהתאם זה מקובל) - קישוריות: FireWire (נראה לי מובן מאליו, אבל אני מוסיף ליתר בטחון כי זה חשוב) - עדיפות גבוהה מאוד לאחריות של 3 שנים. אם צריך להוסיף כסף לאחריות, או שאין בנמצא כזה עם אחריות 3 שנים, עדיין אשמח לאפשר…
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
עשיתי חיפוש ולא מצאתי שום פוסט עליו. הכיצד? זה נראה מחשב מדהים ברמות. צריך להתחיל לחסוך 8) http://www.engadget.com/2009/03/10/dells-adamo-teased-sweetly
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים בנוניים וסרטי HD ו3D א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).שימוש ביתי ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:משחקים בנוניים בעתיד אני אקנה PS4 -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.קונטר סטרייק -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). LG 42 3D -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות .אני רוצה לראות סרטים באיכות גבוהה ביותר 3. האם יש צורך בציוד…
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-