עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by greenvector,

שלום, צריך עזרה לשיפור המפרט הבא, לכל מטרה, כולל משחקים ואוברקלוק, עד 5000 ש"ח. כרגע אני ב- 5062 ורציתי לדעת אם יש מפרט יותר משתלם או שאפשר להוזיל את המפרט בלי לוותר על יותר מידי ביצועים. נעזרתי ב"דיל החודש" ובחלקים מחנויות שונות. מעבד: INTEL CORE i7 S1366 3.06GHz 950 : "SLBEN" - TRAY 1380 שח לוח אם: GIGABYTE GA-X58-UD3R 715 ש"ח כרטיס מסך: INNO3D HAWK GTX470 1280MB GDDR5- 1305 שח זכרונות: Kingston Hyper X Blu 2GB DDR3 1600Mhz CL9 פעמיים 354 ספק: Corsair 750TX 60A @ 12V Bulk 408 ש"ח מארז: LANCOOL PC-K56B w/o PSU 344 ש"ח צורב: DVD NEC DVDRW AD-7240S X24 - BLACK 98 ש"ח קירור למעבד: Scythe Mugen 2 Rev B 185 ש"ח סה"כ: 5062 תודה

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by MeTaLhAmMeR,

אני מחפש מחשב נייד שיהיה בו צורב דיוידי, קורא זכרונות SD וCF ושיהיה גם קצת למשחקים אה ועוד דבר חשוב שיהיה קל ושהעיצוב שלו יהיה מרשים אני לא ממש מבין בחומרה של מחשבים ניידים אבל אני משער שזה בערך כמו PC רגיל... תודה מראש!!! ;D ;D ;D

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  3. שלום! אני מחפש לאחרונה מחשב נייד. לאחר התייאשות מהנסיון למצוא נייד מחודש מתאים (תודה ל QttP על הנסיון לעזור), אני מחפש נייד חדש שיתאים לי. אני מעוניין במחשב ע"מ לקחת אותו לצבא ולשמור בעזרתו על קשר עם 'הציוויליזציה' בשבתות ולהעביר את הזמן בכיף, כשיש זמן. הצרכים שלי הינם: - אופיס ואינטרנט - אני מניח שלא תהיה בעיה. - עבודה עם מספר ישומים בו זמנית - לא בהכרח ישומים כבדים, אבל שלא יקרוס מ 2 חלונות דפדפן שיהיו פתוחים. לפחות 2GB ראם, עדיף יותר. - הרצת משחקים - אני לא מעוניין במשחקים כבדים במיוחד. בכל זאת יהיה נחמד אם המחשב יתמודד עם משחקי אסטרטגיה טובים. - אחריות - של גוף ידוע. - גודל - נורמאלי. אני סולד מהמקלדות המכווצות. התקציב: שואף לכמה שפחות (בכל זאת, חייל). אני מעוניין…

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  4. תקציב-באיזור ה2000 חייב חיבור hdmi . שהסרטים לא יקרטעו . אמינות ואחריות היא גם קריטריון חשוב . רוצה יותר מדי? תודה למשיבים.

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by AsD[eyal],

כמה שיותר מהר המחשב שלו הלך במחשב לא יהיה שום oc ללא ציוד היקפי הוא משחק cs 1.6 אז לא ניראה לי שיצא למשחק הזה תמיכה ב DC תודה D:

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by Bone-Breaker,

אחרי 4 שנים עם הAMD2500 החלטתי לקנות מחשב חדש בתקציב של 5.5K, אך לפני כן רציתי לשאול אותכם כמה שאלות בנוגע למפרט. מעבד - לפי מה שקראתי פה בימים האחרונים הבנתי שהכי משתלם לקחת את ה- AMD ATHLON 64 4600+ X2 בגלל המחיר הנמוך, אבל יש הבדל של שקלים בודדים בין הגרסה הרגילה לגרסה של ה 65W ואין לי ממש מושג איזה מעבד עדיף מביניהם. זכרון - לא הכרתי עד עכשיו את G.SKILL אבל אני רואה שממליצים על ה- 2048MB (1024MBX2) DDR2 667 CL5-5-5-15 F2-5400PHU2-2GBNT שלהם ואין לי בעיה לקחת אותו אבל ראיתי את דגם שלהם עם תזמונים נמוכים יותר של CL4-4-4-12 שעולה 200 שקל יותר. שווה את ההפרש? לוח אם - אני חושב ללכת על ה- ASUS M2N-E אבל שמעתי שיש לו כרטיס קול מובנה ממש גרוע לעומת הכרטיס קול שיש לי על הABIT…

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  7. תקציב עד 3500, לנסות לחסוך ולא לחרוג השימושים הינם גרפיקה, השימוש הינו תדיר (סטודנטית שנה ג לתקשורת חזותית בבצלאל) אין צורך במשחקים. התוכנות: photoshop after effects 3d max and maya (3d) premiere illustrator indesign אין צורך במסך, המסך הקיים הינו ברזולוציה 1920x1080 אין צורך בציוד היקפי ואין צורך במפרט שקט ואין צורך ב-OC מערכת הפעלה, WIN7 64BIT אלא אם יש המלצות אחרות. אין צורך לכלול מערכת הפעלה ברכישה ויש צורך בהרכבה בחנות, רכישה באיזור ירושלים תמיכה בהתקנים? לשיקולכם , האם כדאי לשקול מערך REID? לא חושב שיש צורך בשדרוגים עתידיים למעט אולי הוספת זיכרון בעתיד.

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  8. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך טיפה ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים (לרוב), עריכת תלת מימד (חובבני עד מקצועי), עריכת סרטים ואוברקלוק. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). CINEMA 4D, 3D STUDIO MAX, ZBRUSH ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. CRYSIS2 Battlefield 3, COD MW3 וכד' .. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). כרגע 32 בעתיד אני קונה DELL U2311H -…

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by drago,

קבלתי הצעה לקנות את המחשב הזה http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?pi=XXM1_3DUOE מישהו יכול להגיד לי איך המחשב הזה?

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  10. שלום, אודה לכם לחוות דעתכם על הצעה מKSP. המטרה: מחשב סביר שגם יריץ משחקים לוא דווקא לגיימרים. מסך שיכול לשמש גם טלוויזיה. האם ניתן לשפר ולהישאר באותו מחיר? האם ניתן להוזיל? האם הדרישה גם מחשב וגם טלויזיה הגיונית? להצעה תצורף גם מערכת הפעלה - XP - 465 ש"ח gneric cpu culler - למה צריך את זה? כרטיס רשת אלחוטי - 173 ש"ח מעבדי אינטל‏ כמות מחיר סה"כ Core 2 Duo E8400, 1333Mhz, s775, 6MB Tray 1 775 775 לוחות אם למעבדי אינטל‏ GIGABYTE כמות מחיר סה"כ EP43-UD3L s775 C2Q 1333Mhz, Intel P43, DDRII 1333, PCI-E 1 470 470 זכרונות‏ DDR II 800Mhz כמות מחיר סה"כ 2GB Kingston Value 1 142 142 כרטיסי מסך‏ Zotac כמות מחיר סה"כ 9500GT Zone Edition Silent 512MB GDDR2 DX1…

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by skydancing,

. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל את כל התקציב אבל לא לחרוג במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? מעדיף שלא לחרוג 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? המחשב ישמש לאינטרנט,סרטים כאשר הוא מחובר לטלוויזיה,ולפעמים למשחקים שאין בXBOX כמו STARCRAFT 2 א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים?יש לי מסך של LG 22 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד?STARCRAFT 2 DIABLO 3 * לאילו הגדרות ג…

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  12. המפרט צריך לכלול מסך 19" LCD ו-GF 8800 יש אפשרות לדחוף את זה בתקציב? תודה

• 20 תגובות
    • 1k צפיות
  13. שלום לכולם, אני מחפש מחשב בתקציב עד 3000 שמטרתו תהיה בעיקר גלישה באינטרנט, קריאת ספרים ופיתוח (הוא גם לא ישמש כמחשב פיתוח עיקרי) בסביבת Visual Studio. אני לא מחפש מחשב קטן במיוחד (גדלים של 10' 11') כי זה מאד לא נוח לקרוא ולכתוב עם מסך כל כך קטן. התלבטתי בין הדגמים הבאים: 1) ‎Compaq CQ61-140/240EJ ‎Fujitsu Siemens Esprimo V6555‎ (2 ‎RD560-L.AD33E T4300 2.1GHz (3 של LG על פניו המחשב של Fujitsu נראה יותר חזק עם מעבד Core 2 Duo ו-4Gb זכרון. לשני הדגמים האחרים יש מעבד Dual Core ויש פחות זיכרון. אבל אני לא בטוח ש-FUJITSU היא חברה מספיק טובה, לפחות לא כמו HP או LG. אשמח לשמוע דעות שלכם...

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  14. שלום לכולם. אני מעוניין לקנות מחשב נייד ועקב המבחר הרב בשוק הנני מבולבל. השימושים שלי הם לצרכי הידור ותכנות קוד (אני סטודנט למדעי המחשב) בגלל זה אינני מחפש מסך קטן אלה 15.6 אינץ'. בנוסף אני רוצה שזמן העבודה יהיה יחסית ערוך ומעבד די חזק כדי שיקמפל לי דברים במהירות. חשבתי אולי על הdell studio 1558 core i7 שיש לו נתונים די טובים וגם כטיס מסך נחמד (שגם את זה אני רוצה). אשמח לקבל המלצות...

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  15. שלום שלום, אני מעוניין במחשב נייד לאבא =) 512MB DDR RAM פנטיום M דותן, שיהיה מהיר, או מעבד אחר... שיהיה מהיר.... שיהיה קל ותודה מראש

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by dianush1998,

הי ,שמי דיאנה. אני עורכת,צלמת ומתחילה באפטר בקיצור חובבת תוכנות אדובי2017.ברצוני לרכוש מחשב אשר יתאים בעיקר לעריכות בתדירות גבוהה יחסית ועל הדרך יוכל לסחוב אפטר ברמה בינונית(כלומר שעדיין אוכל לבצע דברים קלים כמו טקסטים,תיקוני צבע ועוד) וכמובן שיהיה מעולה לעריכת תמונות סטילס. התקציב בין 4000-5000 ש"ח.(כמובן שעדיף כמה שפחות) בעקרון הבנתי שחשוב שיהיה מעבד חזק ומומלץ גם16 זיכרון רם. אשמח לעזרה ואצות.תודה מראש

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  17. אני דיי חדש פה , אבל לא בעסק המחשב ... לפי מה שאבי אומר ידעתי לכתוב פקודות בדוס לפני שלמדתי עברית חחח ... קיצקץ , קראתי המון מאמרים והאתר נחמד מאוד , אני מעוניין לקנות מחשב חדש ... וצריך את עזרתכם בקשר למפרט הבא דברים שמתוכננים לצאת ב14 לאפריל - Intel new generation P4 3.2Ghz 800FSB Intel Canterwood Chipset w/ dualddr400 800fsb agp8x sata raid and Overclockable (first for intel) זכרון 512 MB DDR400 Radeon 9800 PrO אין לי מושג מתי יוצא החמודון הזה ... דברים שהזמנתי כבר Xaser III V2420+ לפי המלצה של האתר AquariusII לפי המלצה של האתר ... 2 הרדיסקים ישנים למדי ... ATA 100 .. IDE 2x40gb וכוננים לא ממש משנה אני רק רוצה לדעת לכמה זמן בדיוק המחשב "יחזיק" עד לשדרוג הבא .. (כדי שד…

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by daniel gold,

היי מחפש לפטופ לצורכי עריכה ורנדור התוכנה הכי כבדה שאעבוד איתה היא rhino 6 חשוב לי שיראה טוב חשבתי לקנות את הdell xps 15 אבל הוא יקר מאוד ויש כרטיסי מסך חזקים יותר בתודה מראש

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by Zod,

אז ככה.. אל תדיגו לי למה אני לא מחכה ליקונרו.. http://img209.imageshack.us/my.php?image=maozaw9.jpg הביעו את דעתכם... והאם הספק יחזיק את המערכת?!

• 15 תגובות
    • 1k צפיות
  20. לפי החיפושים המטורפים שעשיתי בשבוע האחרון נראה לי שזה אחלה מפרט , מי שרוצה יכול להשתמש בו , מי שרוצה יכול להגיב עליו שימו לב שיש שם 2 עכברים , אחד לאבא שלי ואחד לי (MX518) לזה תוסיפו את המארז הזה : - 404 ש"ח http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=1946 ואת הספק הזה: - 195 ש"ח http://tms.co.il/product_info.php?products_id=2973 [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by superman27,

היי, רציתי לדעת איך אני מפרמט את המחשב נייד שלי ?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by rinat nunu,

יי, מחפשת המלצות על מחשב נייד לצורכי פיתוח. כזה שלא מתעייף בזמן דיבאג ועומד בעומס עבודה. שאוכל להתקין בו VS2019 SQLSERVER NODEJS ועוד הרבה תוכנות . מסך גדול וסוללה שלא נגמרת תוך שעה מעוניינת במערכת הפעלה WINDOWS תקציב לא מוגבל אבל אשמח גם לכאלה שהמחיר נורמלי. תודה רבה רבה

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  23. שלום, מחפש טאבלט אנדרואיד כמה שיותר גדול 12" במחיר סביר. להזמנה מיידית מאמאזון ארה"ב מתלבט לגבי זה לדוג': https://www.amazon.com/gp/product/B077TCVT7Q/ref=ox_sc_act_title_3?smid=A3GQ8W9AF8L0NJ&psc=1 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? כמה שפחות. לא יותר מ $400 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מסך מגע, משרדי, עבודה שוטפת כתיבת מסמכים אונליין ואפליקציות של אנדרואיד. עריכה: לא קריטי הצפייה בוידאו HD, חיבור למקרן 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מק…

24. Started by 0rki,

היי, אני מחפש מחשב לאח שלי שיהיה אמין וטוב. הוא לא צריך להיות חזק מבחינת המפרט אבל שיחזיק לאורך זמן. בנוסף הייתי שמח לקנות אותו מחנות פיזית עם שירות טוב אם יש לכם המלצות בנושא * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) עבודות משרדיות (בעיקר אופיס ואקסל) * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 15.6 - לא חשוב * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) HD 1366x768 * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקל…

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  25. רוצה חוות דעת שלכם על המפרט הזה . השימוש לעבודת גרפיקה בעיקר ,פוטושופ,NIKON NX ,ותוכנה לעריכת סרטים,משחקים וסרטים ! מעבדי אינטל‏ Core 2 Quad Q9550, 1333Mhz, s775, 12MB לוחות אם למעבדי אינטל‏ GIGABYTE X48T-DQ6 s775 C2Q 1600Mhz, Intel X48, DDR3 1900, 2xPCI-E זכרונות‏ DDR III 1333Mhz - Life Time Warranty 3x2GB OCZ Platinum XTC Triple Channel כרטיסי מסך‏ GIGABYTE GTX 260 896MB GDDR3 DX10 HDTV DVI PCI-E דיסקים קשיחים‏ Western Digital 500GB 7200RPM, 16MB אני בכלל לא מבין במחשבים,האם החלקים מתאמים זה לזה ומה צריך עוד להוסיף למפרט הזה ?!! התקציב 6500 ש"ח +- לא כולל מסך וצורב !! אני מתכנן לקנות מ KSP , מה אתם אומרים עליהם הם טובים/אמינים ?

• 12 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.