ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,456 דיונים בפורום זה
-
שלום אני סטודנט ואני צריך מחשב נייד לצורכי כתיבת עבודות סרטים וגלישה באינטרנט. חשוב לי שיהיה לי מערכת win 7. המסך חייב להיות מט. זמן סוללה בסביבות ה-5 שעות. וכמובן נייד- כלומר 13.3 אינצ'- יותר קטן מזה זה קטן מאוד.. אין חשיבות לכרטיס מסך. לגבי זיכרון אני חושב ש-2G יספיקו לא? כמובן שעדיף יותר... לגבי המחיר אפשר לחרוג עד 3000 ש"ח אבל כמה שפחות. תודה!
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לרכוש את הנייד של אינטל N5110. מכיוון שאני לא משחק משחקים (חוץ מפרו אבולשוין 2012!! ;D ) חשבתי אולי יספיק לי הכרטיס מסך של אינטל ( Intel Graphics Media Accelerator 3000 HD ) רק בכדי להריץ בצורה נורמאלית את המשחק המדובר. הדרישות של המשחק הן: דרישות מינימום מערכת הפעלה: Windows XP, Windows Vista ו-Windows 7. כרטיסי מסך נתמכים: Nvidia GeForce 6600 ומעלה, ATI Radeon X1300 ומעלה Pentium 2.4 GHz ליבה אחת זיכרון RAM: מינימום 1 GB 8-10 GB של שטח דיסק זמין כרטיסי קול: DirectX 9c תואם דרישות מומלצות מעבד אינטל - Core 2 Duo E4600 2.4GHz ולמעלה מעבד AMD - Athlon 64 X2 Dual Core 5000 ולמעלה כרטיס גרפי Nvidia - GeForce GT 240 GFX Card ולמעלה כרטיס גרפי ATI - Rad…
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הי ,שמי דיאנה. אני עורכת,צלמת ומתחילה באפטר בקיצור חובבת תוכנות אדובי2017.ברצוני לרכוש מחשב אשר יתאים בעיקר לעריכות בתדירות גבוהה יחסית ועל הדרך יוכל לסחוב אפטר ברמה בינונית(כלומר שעדיין אוכל לבצע דברים קלים כמו טקסטים,תיקוני צבע ועוד) וכמובן שיהיה מעולה לעריכת תמונות סטילס. התקציב בין 4000-5000 ש"ח.(כמובן שעדיף כמה שפחות) בעקרון הבנתי שחשוב שיהיה מעבד חזק ומומלץ גם16 זיכרון רם. אשמח לעזרה ואצות.תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום אני מעונין לקנות מחשב לקולנוע ביתי (HTPC)+משחקים ב10000שח עכשיו אני חייב לקנות את המחשב מסביבות המחיר הזה (עיניין אישי) אז בבקשה תתנו לי הצעות במחיר הזה אני צריך רק את הקופסה (יש לי כבר מסך מקלדת+עכבר רסיבר ורמקולים) הכי חשוב גם שיהיה הכי חזק שאפשר למשחקים והכי אכותי שאפשר בכל הנוגע לסאונד ותמונה (יש לי טלויזיה LCD37" WS HDTV אז שיתמוך) HD גדול במיוחד יציאה DVI ושיהיה אפשר להקליט מהטלויזיה (יס) בשביל להחליף את הוידיאו וגם המחשב גם מחליף את הדיוידי וצריך גם לצרוב דיוידי הצעות בבקשה מנעה מחשבים תודה רבה
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם אני אשמח לקצת עזרה מכל המבינים... אני מתכנן לקנות בימים הקרובים מחשב למטרות עבודה בלבד שיריץ כמה תוכנות במקביל (גם תוכנות כמו office וfirefox וגם תוכנות קצת יותר כבדות למטרות קידום אתרים) ושהולך לעבוד רצוף בערך 18-20 שעות ביממה כל יום. כמה דברים שחשוב לי שיהיו/לא יהיו במחשב: 1. מעבד טוב, נראה לי שintel Sandy Bridge Core i5 2400 Socket 1155 6MB 95W 3.1Ghz Tray או משהו דומה זה הכיוון 2. אין צורך בכרטיס מסך חיצוני 3. כונן קשיח לא צריך להיות גדול, 500GB מספיק בהחלט 4. 8GB זיכרון נראה לי שיהיה עדיף אבל אם נראה לכם ש4 מספיק למטרות הנ"ל אז אין שום בעיה 5. אין צורך במערכת הפעלה, מסך, תוכנות כלשהן או ציוד היקפי 6. סה"כ מחיר בסביבות 2000-2500 ש"ח כל הצעה תתקבל בברכה, ת…
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מישהו יודע היכן ניתן לרכוש סוללה חדשה למחשב נייד LG LW20 Express, וכמה בערך (סדר גודל) זה אמור לעלות ? תודה !
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, הרכבתי את המפרט למטה, אשמח לכל עזרה! 1. חשוב לי מחשב שיהיה חזק לאורך זמן מבחינת כוח עיבוד. המשחקים זה משני ולכן השקעתי יותר במעבד. 2. אין לי מושג בגדלים של מארזים, כרטיסי מסך, מעבדים, מאווררים וכו', אני קצת לא התחשבתי בגדלים ולא יודע אם יצא לי מתאים. איך אפשר לדעת? 3. מה שהרכבתי גם ככה די דחוק בתקציב, אם יש דברים מיותרים אשמח להוריד או לשנמך. תודה! הצעת מחיר למערכת מחשב - www.plonter.co.il - המקום לאנשים שאוהבים מחשבים מעבדים - Intel Socket LGA1151 CM8067702868219 - Intel - i5-7600K Kaby Lake Quad core CPU - 3.8 GHz - Max Turbo Frequency 4.2 GHz - Socket LGA1151 - 14nm - 6MB cache - 65W T…
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מעבד : AMD ATHLON 64 5000+ 2.6GHz 1MB CACHE - DUAL CORE SOCKET AM2 - ADA5000CUBOX - BOX ¤ 1700 זיכרון : GEIL 2048MB (1024MB X2) DDR2 ULTRA 800MHz DUAL CHANNEL KIT WITH COOLING CL-4-4-4-12 ¤ 2081 לוח אם : ASUS CROSSHAIR ¤ 1587 כרטיס מסך : ASUS PCI-EX RADEON X1950XTX CROSSFIRE 512MB DDR4 256 BIT TV/O DVI - EAX1950CROSSFIRE/HP/512M - RETAIL ¤ 2776 דיסקים קשיחים SATA SEAGATE : SEAGATE 300GB 16MB 7200 RPM SATA2 - NCQ - ST3300622AS ¤ 643 כרטיס קול : CREATIVE SOUND BLASTER X-FI EXTREME MUSIC ¤ 790 מארז : THERMALTAKE SOPRANO BLACK MIDDLE TOWER CASE SERIES VB1000BWS + WINDOW + 430W THERMALTAKE PSU ¤ 664 צורב דיוידי:215 ¤ LG DVDRW GSA-H10B DOUBLE LAYERED X16 - BLACK - BU…
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 - 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כולו ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? כתיבה כתבות ותוכן באופן כבד, גלישה רבה וממושכת באתרי אינטרנט באופן תדיר וכבד, הורדת קבצים רבים מסוגים שונים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). לכל הפחות FHD, מאוד חשוב לי מסך בהיר מאוד וקריא גם בשמש …
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
במדריך לקניית מחשבים בחו"ל כתוב שאפשר לקבל הנחה משמעותית אם אתה קונה מחשבון אמריקאי, השאלה שלי היא איך אני יכול לפתוח חשבון בנק אמריקאי ולהנפיק כרטיס ויזה? תודה לעונים!
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, בשעה טובה אחותי התחילה ללמוד עריכת דין ועם תחילת הלימודים החלטתי לפנק אותה במחשב נייד שישמש אותה לאורך התואר. תודה רבה על העזרה. 1. מה התקציב המקסימאלי?2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 500 שקל אם זה באמת Deal Breaker 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר Office ואינטרנט 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אשמח אם עכבר בסיסי ונוח ייכנס גם הוא לתקציב 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם …
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ערב טוב! הגיע הזמן שסבא שלי יחליף את המחשב הפנטיום 4 שלפני 10 שנים. סבא שלי לא משחק במשחקים אלא רק במשחקי פלאש באינטרנט ושש-בש. הוא גם לא מי יודע מה מוריד גדול של סרטים אבל אפשרי שיהיה קצת מקום גיבוי. המחשב בעיקר לגלישה. -ללא ציוד היקפי, רק מארז קומפלט עם ספק כח וחומרה בפנים תקציב: 1,000 ש"ח אם אפשרות חריגה ממש בקטנה
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן, יש לי Dell 15R Special Edition,7520. אני רוצה לשדרג את ההארד דיסק לSSD. הלפטופ תומך בSATA3. מחפש המלצה לכונן בנפחים של 180/256. תודה!
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
היי לכולם, המחשב הנייח בדרך למות. שנה הבאה רק אתחיל ללמוד, אבל אם מחליט לקנות מחשב, אז כבר אלך על נייד. את המחשב אוכל לקנות בארה"ב, לכן טווח המחירים לארה"ב יהיה בין 3000-4500 ולארץ 5500. מטרות המחשב? שימוש משרדי, להריץ סרטים באיכות גבוהה (1080p), חיבור המחשב לטלויזיה בין היתר, הרצת PS3 Media Server לדוגמה והרצה של הרבה ישומים בו זמנית. * גודל המסך? 14יהיה בסדר, אך אפשר 13 או 15. * משקל רצוי?מתחת ל2 * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)?רצוי 5+, אך אפשר לרדת ל-4 * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? ( ESATA , HDMI וכו) HDMI חובה, רצוי ESATA' אך לא קריטי. * בלוטות? …
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מעבד : PENTIUM 4 2.8/800 1mb לוח אם : ALBATRON PX865PE PRO זכרונות : TWINMOS DDR 512MB 400mhz x 2 מארז + ספק כוח : SIMBADDA C-860 480W סה"כ : 2850 ש"ח לא כולל משלוח עם כרטיס מסך PowerColor RADEON 9800 Pro 128 MB 256 Bit ... המחשב יעבוד מצוין במשחקים ? יש הצעות יותר טובות באותו מחיר ? (הורכב מנעה מחשבים)
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 250 2. מה שימושי המחשב ? עריכת סרטים עם ווידאו HD עד 1080 ב 30-120fps א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש: פרימייר 6 בעיקר, תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)?לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט?כונן DVD 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)?8-6 חשוב שבזמן עבודת אופיס יהיה שקט מאוד, פחות קריטי בזמן עריכה 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)?לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גר…
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני רוצה לשדרג את הזכרון שלי במחשב הנייד יש לי כרגע 1G בשני סלוטים של 512 מה מומלץ ? בתודה מראש אבי
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, מחפשים בדחיפות מחשב נייד עבור עובד זר שמחשבו הישן התקלקל. עדיף קטן, עד היום היה לו מסך 13" ואפשר גם קצת פחות אם זה מוזיל. מספיק מחשב הכי פשוט שיש שיוכל לסחוב גלישה באינטרנט, youtube ושיחות וידאו בסקייפ. שיגיע מותקן עם ווינדוס. אפשרי חדש או מחודש אבל שתהיה אמינות ואחריות לפחות לשנה. הכי חשוב שיהיה זול... המון תודה למי שיכול לסייע!
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
Athlon 64 3400+ (S-754) 1 1330 לוחות אם למעבדי ?AMD? MSI K8N Neo Platinum (s754) 1 770 (אני אדבוק איתו כי אני לא הולך לעשות OC ואם לא יהיה בחנות אז אולי גיגה ביטnforce3 אבל את זה אני צריך לבדוק שוב) 512MB Kingston CL3 2 1040 A-data סתם יבזבז כרטיסי מסך? GIGABYTE כמות RADEON 9600XT TV,DVI 128MB 1 930 דיסקים קשיחים? MAXTOR כמות 160GB (8MB) SATA 1 550 צורבים? DVD Recorders כמות NEC 3500A DVD±RW x16 Dual x2 1 390 ושוב אם לא יהיה אז LG 4160B +x16 -X8 Dual x2 גם צריך לבדוק שוב מארזים? כמות HEC Compucase CI-6A19 1 390 סה"כ 5400 ו ת ו ד ה
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, בניתי מפרט למחשב שישמש בדרך כלל למשחקים, ובעתיד אני מתכנן לעשות OC. שימו לב שבגלל העובדה הזאת, הזכרונות הם VALUE בינתיים, ולא לקחתי משהו מכובד. מעבד : Intel Core 2 Dou E6420 מחיר - 1110 ש"ח זיכרון : Kingston DDR-2 667MHz 2G מחיר - 450 ש"ח כרטיס מסך: Asus 8800GTS 640M מחיר - 2190 ש"ח מארז : Thermaltake Armor Jr. מחיר - 580 ש"ח ספק: Enermax Liberty 500W מחיר - 600 ש"ח צורב: Asus DRW x18 מחיר - 220 ש"ח קירור למעבד: Zalman 7700Cu מחיר - 235 ש"ח לוח אם: Asus P5NE32-SLI PLUS מחיר - 1100 ש"ח סה"כ יצא 6485 ש"ח זהו, רציתי לראות מה אתם חושבים על זה, אבל שוב, הקירור למעבד והזכרונות די חלשים בגלל שאין לי זמן כרגע להתעסק עם OC וברגע שאני אתחיל אני אקנה משהו יותר טוב…
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מחפש מחשב נייד לשימוש לתוכנות גרפיות לא מהסוג הכי כבד, משהו בינוני. בהתחלה רציתי מחשב ששוקל פחות מ 2ק"ג עם מסך 15 וכרטיס זיכרון איכותי. קצת קשה למצוא כאלה אז ירדתי מזה. אשמח לקבל את דעתכם על הדגם הזה - inspiron להלן אחד מהמפרטים של הדגם http://www.notebookclub.co.il/zoom.php?&item_id=488 עם השידרוג של הדיסק הקשיח ל 7200RPM
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ובנוסף גם ללימודים. טווח המחירים הוא בין 3000-4000. חשוב מן הסתם שתהייה לו יציאת HDMI כדי לחבר לטלויזית LCD תודה
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני זקוק די בדחיפות לנייד והחלטתי לרכוש T400S באיביי. תוך כדי שיטוטים ראיתי שזה כבר לא נמכר בכלל באתר לנובו ובמקומו יש 10S עם מעבד חדיש, שלא מוכרים עדיין באיביי. (SP9400 לעומת i5-520M9 האם זה שווה את ההמתנה?
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם... מבקש את עזרתכם בהרכבת מחשב שישרת אותי בלימודים ובשימוש כללי ביתי... חשוב שהמחשב יהיה מהיר ולא יקרטע בשימושים שאני אפרט בהמשך.. מעדיף שהמפרט יורכב מ http://www.pandas.co.il/ או מ http://www.skypc.co.il/ אלו חנויות בחיפה...- או מכל חנות אמינה אחרת שאתם מכירים באזור חיפה תודה רבה לכל העוזרים..........=) 1. מה התקציב המקסימלי? עד 3000 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? אם זה אפשרי אז לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כמה מאות שקלים נניח 300 שקל 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? השימוש יהיה בעיקר ללימודים, אינטרנט וסרטי HD, משחקים כגון Sims 3 א) יש לציין את התוכנות …
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לקנות לפטופ שאוכל לשחק בו ושיתחבר לתחנת עגינה. התקציב הוא 1400$ (גמיש ב100$ אם יש משהו ממש שווה). התקציב כולל את המחשב ואת התחנה. מעבד I7 סדרה 7, לפחות 16 ג'יגה ראם DDR4, לפחות 256 ג'יגה SSD. מעבר לזה כל פיצ'ר יהיה בונוס (תאורה אחורית למקלדת, מסך מט, 4K, סוללה חזקה, עוד זיכרון וכו'). יש משהו שעונה לצרכים האלו? תודה, Zinger777.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-