ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,432 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני צריך מפרט למחשב שישמש אותי לעריכת וידאו: בעיקר דברים באורך של טריילרים. של כמה דקות - עד דברים באורך חצי שעה. לא דברים יותר מידי כבדים. שיעבדו בו משחקים חדשים כמה שיותר חלק... 2 הארדיסקים: 1. קטן שאני אתקין עליו רק את המערכת הפעלה (סביבות ה-20 עד 40 גיגה יספיקו, לא?) 2. גדול שעליו אני יאכסן את כל השאר :] אממממ, אם אפשר מסך 19 דק רחב.... תודה רבה :}
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הרעיון לעשות RAID 0 עם הכונני SATA 3 האלה. ולצרף את ה-3TB שכבר יש לי ב-3 כוננים אחרים לאחסון נטו. בנוסף, לפתוח את ה 6950 ל- 6970. כבר יש לי מארז TT Tsunami Intel Core i5 2500K 3.3GHz 6MB LGA1155 - BOX http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=14312 כמות: 1 מחיר: 1,069ש"ח ( למזומן:1,037ש"ח ) Scythe MUGEN 2 Cpu Cooler 1156 http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=7424 כמות: 1 מחיר: 229ש"ח ( למזומן:222ש"ח ) ASUS P8P67 (P67) - ATX http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=14287 כמות: 1 מחיר: 860ש"ח ( למזומן:834ש"ח ) KINGSTON 8GB 1600MHz DDR3 Non-ECC CL9 DIMM (Kit of 2) XMP X2 Grey Series http://www…
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אחים שלי אני צריך המלצה למחשב לסטונדנט לאדריכלות ואני צריך נייד שמסוגל להריץ אוטוקאד 2010 האם המחשב הזה מריץ אותו http://www.notebookcheck.net/Review-Asus-Eee-PC-1201N-Ion-Notebook.24498.0.html
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ערב טוב, לקראת תחילת הלימודים השנה, ולאור הזדמנות לרכישה בארה"ב, אשמח לקבל המלצות ללפטופ בתקציב של $1500 (ניתן לחרוג אם מדובר במשהו ייחודי). דרישות: מעבד - i7 זיכרון - 8GB הארדיסק - SSD, בנפח של 256 ומעלה משקל - עדיף כמה שפחות אני מתעניין בלפטופים בגודל 13", אך מספר אנשים הציעו לקחת 15" לאור העובדה שהוא ישמש אותי בעיקר ללימודים (הנדסת חשמל) וזה יהיה יותר נוח - אשמח לשמוע את חוות דעתכם. הדגמים המעניינים שקפצו לי לראש הם HP Spectre, Asus Zenbook UX305FA, אך אולי צפוי לצאת משהו חדש בחודש-חודשיים הקרובים (אני יכול לרכוש מארה"ב עד סוף אוגוסט). תודה רבה לעוזרים, אשמח לענות על שאלות נוספות אם נדרש. פז
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום, לפני כמה ימים החיבור של האוזניות הפסיק להגיב, שום פעולה תוכנתית שניסיתי לא צלחה, החיבור אולי תקין אבל משום מה אין שמיעה דרך האוזניות, רק דרך רמקולי המחשב (גם כאשר החיבור לאוזניות מחובר). אני מחפש מעבדה טובה לתיקונים של החלקים הנ"ל באיזור ראשל"צ, מישהו מכיר ויכול להמליץ? תודה!
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?4600 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?100 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.בטלפילד דה דיויזן היטמן -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).טלויזיה 32 אינץ fhd -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן …
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
נפח 40 או 80. הבנתי שצריך דיסק מיוחד לדגם הזה אחרת הוא נותן הודעת שגיאה. תודה רבה!
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי מחשב חדש ואמרו לי שהמעבד קצת חלש ביחס לכרטיס מסך. האם זה נכון או סתם שטויות? זה המפרט: [TABLE=width: 98%] [TR=class: cat_products] [TD=width: 15%]T #[/TD] [TD=width: 55%]שם המוצר[/TD] [TD=width: 15%, align: center]כמות[/TD] [TD=width: 15%, align: center]מחיר[/TD] [/TR] [TR=class: cat_product, bgcolor: #F3F6F9] [TD=width: 15%] C4570T[/TD] [TD=width: 55%]Intel Core i5 4570 3.2Ghz (3.6Ghz Turbo) LGA1150 Tray[/TD] [TD=width: 15%, align: center]1[/TD] [TD=width: 15%, align: center]₪936[/TD] [/TR] [TR=class: cat_product2] [TD=width: 15%, bgcolor: #F7FCFF] E41759-002[/TD] [TD=width: 55%, bgcolor: #F7FCFF]Intel Original LGA1155-1150 ליבת נחושת - עד 95W[/TD] [TD…
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ברשותי מחשב נייד מדגם LG R405-L כאשר אני מחבר אותו לחשמל כל הנוריות במחשב מהבהבות והוא לא נדלק כלל גם לאחר החלפת מטען חדש ואפילו החלפה של סוללה אחרת הוא ממשיך את אותה בעיה פרקתי גם את הארדיסק והזיכרון וניסתי להדליק... גם שהמחשב ללא סוללה יש אותה בעיה...
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחר כמה ימים של הרבה התברברות וחיפושים ברשת כולל כאן, החלטתי לנסות לנצל קרוב שנמצא בניו יורק ונכנס לBH ולרכוש מהם נייד משומש. מצאתי שלושה דגמים שעונים לדרישות שלי- עריכת תמונות בעיקר, וידאו מזדמן, גיימינג מזדמן. תקציב של בערך 6K ורצוי לחסוך. הדגמים שמצאתי+יתרונות בולטים: [TABLE=class: outer_border, width: 500] [TR] [TD]דגם (מחיר משומש)[/TD] [TD]יתרונות[/TD] [TD][/TD] [/TR] [TR] [TD]lenovo y70 touch 80du0033us 17.3" (1049$)[/TD] [TD]מסך גדול, המעבד החזק מבין השלושה, מחיר[/TD] [TD][/TD] [/TR] [TR] [TD]hp omen 15-5010nr 15.6" (1450$)[/TD] [TD]כונן SSD, פיצ'רים לא-מאוד-חשובים (מתחיל להתחרט על צירופו ל"תחרות"...)[/TD] [TD][/TD] [/TR] [TR] [TD]dell xps 15 6842sLV …
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2800 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אין צורך 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 7-8 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס…
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני שולח לך הצעת מחיר למחשב המבוסס על המפרט ששלחת אלינו: מארז SILVERSTONE RAVEN 2 BLACK ספק כוח SEASONIC S12D-750 750W 80Plus RETAIL אחריות 5 שנים לוח אם ASUS P6T WS PRO אחריות 3 שנים מעבד INTEL Core i7 920 TRAY אחריות 3 שנים גוף קירור COOLER MASTER V8 זיכרון OCZ OCZ3P1333LV6GK 3X2GB 1333MHz CL7 X 2 אחריות לכל החיים הרכבת מחשב מעל 3000 ש"ח+בדיקות מאמץ – מעבדה סה"כ 7,314 ₪ כולל מע"מ ניתן לשלם עד 12 תשלומים שווים ללא ריבית או עד 18 בקרדיט על תשלום במזומן תינתן הנחה 2% (7,160 ₪ כולל מע"מ למזומן !) משלוח חינם לבית הלקוח עד 3 ימי עסקים !! האם הזיכרון נחשב טוב? מה דעתכם על המפרט? הוא אמור לשמש אותי כתחנת עבודה, הרדיסקים יש לי כבר + בקר SAS ...
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן! אני צריך המלצה למפרט חזק למשחקים 'כבדים', שיריץ כמה שיותר דברים. צריך רק את הקופסא, לא צריך מסך ושטויות. המחשב לא יעבור שום OVERCLOCK. בתודה מראש חברים!
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, אשמח לקבל ממכם חוו"ד על המפשט שבניתי לעצמי, המחשב מיועד להיות רב תכליתי, כמעט ולא ישחקו בו, אולי לפעמים. כמו כן, אשמח לקבל ממכם המלצות לחנות באיזור השרון / מרכז (אני עצמי גר בנתניה) מפרט מחשב: מעבד: INTEL CORE i5 S1156 2.66GHz 750 : "SLBLC" - BOX לוח אם: INTEL WHITESBURG : DP55WB זיכרון: 4096MB (2048MBX2) DDR3 1333 CL7 כרטיס מסך: GIGABYTE HD4770 512MB GDDR5 - GV-R477D5-512H-B - RETAIL צורב DVD: LG DVDRW GH-22LS50 X22 - LIGHT SCRIBE - SATA - RETAIL מארז: ANTEC THREE HUNDRED w/o PSU ספק כוח: HEC 550TE 550W קרור למעבד: COOLERMASTER HYPER TX3 דיסק קשיח: WD GREEN 500GB 32MB SATA2 7200 RPM - WD5000AADS תודה מראש לכל העוזרים!
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
המפרט הוא זה אבל את הכרטיס מסך אני מחליף לgt הבנתי שסקיי הם חנות מאוד אמינה וטובה גם ממה שדיברתי איתם הם נראו לי רציניים מאוד הם חזרו אליי לטלפון לגבי שינויים והכול שלא כמו אייבורי דרך אגב אז גם בקשר לחנות אני צריך חוות דעת ממכם תודה. המפרט : « לוח אם » דגם: ABIT AB9 PRO סוג ציפסט: 965 מהירות : 1066 כרטיסקול משולב: 8 ערוצים כרטיס רשת: GigaBit Lan יציאת T.V OUT: כלול תמיכה במעבדים בטכנולוגיית 64Bit: כלול תמיכה בטכנולוגיית DUAL CORE: כלול אחריות : 3 שנים כ.מסך : XFX GeForce 7600GS 250MB אחריות : 3 שנים « דיסק קשיח » דיסק-1: יצרן: Westren Digital טכנולוגיה: SATA2 נפח איחסון: 160GB מהירות: 7200 זכרון מטמון : 8MB אחריות: 3 שנים « מעבד » סוג מעבד: intel Core 2Duo E6300…
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום המחשב הוא לבני , המחשב מיועד למשחקים חזקים , אני מעוניין לדעת איך המפרט הזה והאם יש מה לשפר או לקצץ . CASE MEDIA PRO 500W + 8CM FAN SOUND-FW1394-SATA INTEL DRAGON TAIL P35DPM L1G+FW 1333Mhz RAID DDR II 1GB 800MHZ SAMSUNG 250GB 8MB SATA II 7200 SAMSUNG DVRW NEC 7200 X 20 +/- DUAL LAYER BLACK Optical MOUSE USB BLACK ZOTAC GFR 8400GS 256M LAN Intel 1000 O/B Firewire O/B INTEL QUAD Q6600 2.4G 8M
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הסר כמות מוצרים סה"כ DFI Infinity nF4 Ultra (Nforce 4 ultra) - 939 - ATX 698.94 ש"ח 1GB Samsung DDR PC3200/400 - Samsung Original לפחות פריט אחד מסוג זה קיים במלאי 661.83 ש"ח AMD Athlon 64 (3000+) VENICE - 512 Cache [939 PIN] - RETAIL לפחות פריט אחד מסוג זה קיים במלאי - קירור מצויין למעבד לא תודה 948.56 ש"ח LEADTEK - PX7800GT TDH 256MB DDR3 MyVIVO - PCX - Retail לפחות פריט אחד מסוג זה קיים במלאי 2,577.15 ש"ח Creative SOUND BLASTER AUDIGY 2 ZS - GAMES 551.80 ש"ח WD 200GB-8MB JS - 7200RPM S-ATA II לפחות פריט אחד מסוג זה קיים במלאי 643.62 ש"ח NEC DVD-RW NEC ND 3540A x16 (WHITE) DUAL LAYER - BULK לפחות פריט אחד מסוג זה קיים במלאי 305.47 ש"ח ANTEC…
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום חברים,אני מעוניין בחשב ביתי בתקציב 2000 שח" עם חריגה של 200 שח. לא צריך מסך ולא ציוד היקפי,כמובן שצריך מארז וספק וללא מערכת הפעלה. אני מחפש משהו שיהיה אפשר לצפות בו בסרטים ברמה טובה וחוץ מיזה השימושים הרגילים של אינטרנט מוזיקה ואופיס. כמובן שיהיה אפשרות לשידרוג בעתיד כמה שאפשר. תודה מראש לעוזרים!
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
חבר שלי מבקש המלצה למחשב. הוא נוטה לבחור מחשב של טושיבה בזכות הביטוח שהם נותנים לשנה הראשונה. זה חשוב לו כי סביבת הפעילות שלו מסוכנת למחשב. ראו למשל כאן: http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1OKC6501CT מישהו יודע אם יש יצרן נוסף שנותן בארץ ביטוח כסטנדרט?
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב נייד במחיר סביר עם ביצועים טובים, מינימום RAM 8GB CORE i5+ כרטיס מסך NVIDIA ו 500GB/1TB זיכרון. מחפש מחשב נייד שיריץ את המשחקים של היום באיכות בינונית-גבוהה בלי איבוד FPS. אשמח לייעוץ לגבי איזה מחשבים כדאי לי לשקול ומאיפה כדאי לקנות אותם.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין למכור טאבלט נקסוס 10, גרסא של ה 32 ג'יגה, (כרגע נמכר ב 500 דולר בגוגל, וב 2400 ש"ח בזאפ) עם קייס של Poetic, איזה מחיר ריאלי לבקש ? קניתי את הטאבלט לפני 3 חודשים דרך איביי (חדש), תודה !
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
אני צריך את עזרתכם האדיבה בהרכבת מפרט שפוי לעריכת וידאוHD ואודיו באולפן ביתי צנוע. התקציב הוא באיזור 4.7K אפשר לחרוג בקצת, אני אשקול תוספת עם זה יהיה הבדל גדול. השימושים העיקרים יהיו הקלטת מוזיקה(בתוכנת CUBASE), לכן רצוי שיהיה שקט, והקלטת ועריכת וידאו על תוכנת ADOBE PREMIER ואחרות באותו סגנון. כמו כן עבודה מזדמנת עם חבילת התוכנות של ADOBE CS5.5, כמו פוטושופ, ברידג' וכדומה. דבר ראשון אני חושב על שני הארדיסקים נפרדים (זה מאוד רצוי בעולם של עריכת וידאו ואודיו)- אולי יש אפשרות לאחד (עם נפח קטן, מהיר, ויקר יותר) בשביל מערכת הפעלה ותוכנות, והארדיסק שני (GB500-1000) בשביל סאמפלים ופרויקטים. עוד דרוש לי חיבור FIREWIRE. אני מעדיף משהו איכותי- לפי הבנתי הסטנדרט בתעשית האודיו הוא כר…
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום אני סטודנט ואני צריך מחשב נייד לצורכי כתיבת עבודות סרטים וגלישה באינטרנט. חשוב לי שיהיה לי מערכת win 7. המסך חייב להיות מט. זמן סוללה בסביבות ה-5 שעות. וכמובן נייד- כלומר 13.3 אינצ'- יותר קטן מזה זה קטן מאוד.. אין חשיבות לכרטיס מסך. לגבי זיכרון אני חושב ש-2G יספיקו לא? כמובן שעדיף יותר... לגבי המחיר אפשר לחרוג עד 3000 ש"ח אבל כמה שפחות. תודה!
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
עזרה בפירוק מכסה המאוורר במחשב LENOVO 3000 N500 שלום, המאוורר של המחשב מרעיש נורא. ניקיתי אותו מבחוץ עם לחץ אוויר אך זה לא עוזר. יש לפרק את הכיסוי האחורי של המחשב על מנת להגיע למאוורר ולנקות אותו בצורה יותר יסודית או אפילו לשמן את הציר המרכזי של המאוורר. העניין הוא שאני לא מצליח לפתוח את הכיסוי האחורי. יש שם בסה"כ שני ברגים שברגע שאני פותח אותם הכיסוי נשאר קבוע במקומו כאילו עוד משהו מחזיק אותו. אין לי מושג איך שני ברגים בלבד מחזיקים כזה כיסוי גדול, אלא אם כן יש שם מסילה או משהו כזה. אני לא רוצה לפתוח בכוח כדי לא לשבור את הכיסוי. בדגם G550 לדוגמא, כבר יש 3 ברגים. גם לפי המדריך של לנובו, לא אמורה להיות בעיה לפתוח את הכיסוי ובכל זאת אני לא מצליח. יש פה איזה טריק שאני מפספס??…
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני רגעים לפני רכישת מחשב נייד חדש ונכון לעכשיו די ננעלתי על המחשב TOSHIBA L505-13Z מפרט). כפי שניתנן לראות החשיבות של כרטיס המסך די גבוהה, בין אם למשחקים להעביר את הזמן או לעיבוד גרפי. ישנם דברים שעדיין מרתיעים אותי: - המעבד החלש (?) - i3-330M. - יחס המעבד וכרטיס המסך, האם לא תהייה בעיית "צוואר בקבוק" HD 5165 - אני שואל שוב למרות שכבר נאמר לי בפורום זה כי זה לא המצב. - האם יש מחשב עד 5k שיותר משתלם (עם כ.מסך כזה ומעלה)? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-