ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,474 דיונים בפורום זה
-
0 מארז שקט איכותי + ספק - נראה לי יותר טוב מאוסף הפלסטיק של קומפיוקס או צ'נברו 3156 Antec Overture Piano Black Quiet Media 380W Case 849.98 ¤ 1 849.98 ¤ 1 של LG יותר טוב? לא יודע 4929 NEC ND-3500A 16/4/24//48/16/48 Bulk DVD±R/RW 420.00 ¤ 1 420 ¤ 2ה"פרסקוט החדש" כמדומני - אומר להיות טה יותר מנורט'ווד 4885 Intel Pentium IV 3.0 Ghz 1M Cache BOX Prescott 775 CPU 1118.00 ¤ 1 1118 ¤ 3 אף פעם לא שמעתי עליהם - אבל כולם ממליצים עליהם - תגידו לי שזו לא טעות 4836 Albatron PX915P Pro ICH6 Motherboard 717.00 ¤ 1 717 ¤ 4 הכי טובים לעניות דעתי ואני דיי עני בקטע הזה 2914 OCZ 512MB DDR 3200 Premier Series Memory 635.99 ¤ 2 1271.98 ¤ 5 נאמר שהכי משתלם 5537 Albatron …
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, מצאתי דיל לבאנדל של מעבד i7 3770s פלוס לוח אם DH77DF פלוס כונן SSD 180GB 520 series באלף חמש מאות שקל. מבדיקה קטנה שלי זה נראה לי מאוד זול, השאלה היא האם לדעתכם זה יכול להיות בסיס טוב למחשב גיימינג שאני רוצה לבנות? ובאותו נושא, איך הלוח אם הזה?
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
Intel Core 2 Duo E8400 3.0GHz 6MB 1333MHz Tray, יחידות 1 ¤845 http://www.tmsfox.co.il/product.aspx?productid=1472 ARCTIC COOLING Freezer 7 Pro LGA775, יחידות 1 ¤99 http://www.tmsfox.co.il/product.aspx?productid=262 Gigabyte GA-EP43-DS3L P43 Chipset, יחידות 1 ¤455 http://www.tmsfox.co.il/product.aspx?productid=1731 NZXT Tempest "AirFlow King" No PSU, יחידות 1 ¤390 http://www.tmsfox.co.il/product.aspx?productid=1502 Enermax Liberty 620W , יחידות 1 ¤699 http://www.tmsfox.co.il/product.aspx?productid=419 G.Skill DDR2 4096MB 800MHZ 2GX2 CL5, יחידות 1 ¤270 http://www.tmsfox.co.il/product.aspx?productid=965 Western Digital WD5000AAKS 500GB SATA2 7200rpm 16MB Hard Drive , יחידות …
-
- 16 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אודה על קבלת המלצות / הצעות למחשב נייד לשימוש משולב אישי + משרדי. השימוש העיקרי (עבודה) הוא בעיקר "סטנדרטי", כלומר אינטרנט, אופיס וכיוצ"ב. ברמת התחביב, אני משתעשע קצת בפיתוח (אנדרואיד וכו'), וצריך מחשב שיהיה מספיק חזק בשביל לעמוד בזה, אבל מצד שני לא רוצה להשתגע כי לא מזה אני מתפרנס. כרגע אני עובד עם Dell Inspiron 15 עם מעבד i3 ומסך 15.6. בסה"כ מרוצה ממנו, אבל מרגיש שהוא לא סוחב. תשובות לשאלות הנפוצות: * מטרות המחשב? כאמור - משולב לואוטק (משרדי) + קצת הייטק (פיתוח) כתחביב. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? לא משנה מבריק או מט. גודל - רגיל לעבוד עם 15.6 אבל מוכן לשקול טיפה יותר קטן. * רזולו…
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני כבר לא יודע מזמן מה הטרנדים ומה הולך היום אז אני צריך את עזרתכם בהרכבת מחשב. הוא ישמש למשחקים (מהסוג של high-end אני מניח) ולפיתוח משחקים. גם אימולציה יהיה נחמד (אין לי מושג אם ואיך זה עובד על מעבדי 64 ביט). אני באופן אישי לא אוהב לשדרג כל הזמן את המחשב ואני מעדיף לקנות פצצה שתחזיק הרבה זמן ולשדרג כאשר משהו מתקלקל אבל זה לא חקוק בסלע. בעיה : המחשב יהיה תקוע בפינה של הספריה ואין לו הרבה מקום "לנשום". לא היו עם זה בעיות מיוחדות במחשבים הקודמים אבל שוב, אני לא יודע מה קורה היום עם בעיות של התחממות. עוד על זה אח"כ. תקציב : כ8000 ש"ח אפשר גם להתגמש עוד קצת למעלה מזה אם צריך. יש לי כבר מראש : עכבר, מקלדת, מסך (יש לו רק כניסת DVI ואנאלוגית, זה מפריע שאין HDMI?),…
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
-
IEEE 1394 FireWire® Interface מזה אומר ? איך ניראת היציאה שלו ולמה זה משמש
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מה אתם אומרים על המפרט הזה CPU : INTEL 2.4GHZ 533FSB MotherBoard : ALBATRON PX845PE PRO II SILVER Memory : 256MB DDR 400MHZ 3200 Hard Disk : WD 80GB 8M ATA 133 7200 RPM DVD :ASUS DVD X 16 Floppy drive : 1.44MB TEAC Case :3RSYSTEM AIR CYBER BLUE 400 Watt Video Card : HERCULES 3D PROPHRT 9500 128MB Audio Card : ON BOARD Lan Card : ON BOARD הרכבה חינם זמן אספקה 5 ימי עסקים בלבד !!! כל זה עולה רק 5,410 ש"ח ואני יוסיף CREATIVE EXTIGY USB ב-880 שקל ו-XP תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לבנות מחשב לעריכת וידיאו. מצאתי את PC POWER, שמרכיבים מחשבים יעודיים לעריכת וידיאו. הנה המפרט שהם מציאים (זה הזול יותר) https://www.pcpower.co.il/workstations/solid-i.html?config=3229-10199,3232-10214,3234-10219 רציתי לשאות אם זאת חברה מוכרת ואמינה, והאם כדאי לעורך וידיאו מקצועי לרכוש מחשב כזה. התקציב של 10 אלף למחשב זה לפי דעתי מוגזם, אבל בתור עורך וידיאו מקצועי אני מוכן להשקיע. תודה
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום יש לי כרגע מחשב I5 3570K 16GB DDR 3 1600 SSD 850 SAMSUNG 250 Gigabyte Nvidia GeForce 770GTX 4GB DDR5 (Display Port) אני רוצה לקנות משחק 4K יש לי מארז קטן יחסית רציתי לדעת אם יש אפשרות להריץ ב60HZ ב FPS נורמלי משחקים טובים ב4K השאלה אם המחשב מספיק כדי לעשות את העבודה או שאני יצטרך להחליף מעבד או לעשות SLI? ושאלה אם אני עושה SLI אני חייב את אותו כרטיס מסך? או שאפשר לשלב בסדרות? כמובן שבמקרה של SLI אצטרך להחליף לוח אם ומארז הספק שיש לי כרגע הוא 750W של CORSAIR
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
פריט דגם מחיר בשקלים כולל מע"מ מעבד AMD Athlon64 (S754) 2800+ *Newcastle CG* 64bit 1800MHz, 512kb 1600MHz HTB - Tray + TT TR2 fan - 3Y Warranty 715 לוח אם Socket754 - VIA K8M800 - Gigabyte GA-K8VM800M - M.ATX - 3Y Warranty - BULK 450 זיכרון פנימי 512mb PC3200 DDR-RAM - TWINMOS CAS2.5 400MHz - TMD7608F8E50I-D-B - 3Y Warranty 300 דיסק קשיח SATA - 80GB 7200RPM - Western Digital 8Mb Buffer Special Edition - 3Y Warranty 375 צורב NEC 3540A Black - DVD±R16/DVD+DL8/DVD-DL6/DVD+RW8/DVD-RW6/CD-R48/CD-RW32 - 2Y Warranty Bulk 360 כרטיס מסך AGP - Radeon 9250SE (250/400) 128MB DDR DVI, 64bit 4-Pipes - TUL Powercolor - 3Y Warranty 260 כרטיס קול Onboard - מובנה על לוח האם 0 כרטיס…
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אשמח להמלצה על מחשב HTPC שישמש בנוסף גם לגיימינג בסיסי. 1. מה התקציב המקסימאלי? - 3800 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - אפשר לנצל את כולו. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - המחשב יהיה מחובר לטלוויזיה בסלון ולמסך מחשב בצד, מיועד בעיקר לתכני HD ושימוש ביתי ממוצע, אבל גם לגיימינג בסיסי. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - Fifa, 2K15, Counter Strike: GO. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). - 1920x1080. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? - בינוניות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר…
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימאלי? 5400 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לנסות לחסוך 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, עריכה בקטנה(after effects, preimiere) עריכת סאונד(cubase). רצוי לתמוך בגרפיקה הכי כבדה Skyrim/ א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: Skyrim/Assassin Creed Black Flag . מחפש מחשב שיריץ את הגרפיקה הכי כבדה, ויהיה אפשר לא לידאוג לזה כמה שיותר זמן -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). …
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מחשב שהוא טוב למשחקים של היום- לא צריך סוס עבודה אני לא איזה גיימר מושבע, בנוסף אני מעוניין לחבר אליו טלוויזיה 32 כדי לראות סרטים(חוץ מהמסך של המחשב 22 -דק)- התקציב שלי היה בסביבות 2800 ש"ח, לקחתי הצעת מחיר מ KSP תגידו לי מה אתם חושבים על זה - אשמח לקבל שיפורים והצעות אבל שלא יעלה על המחיר שהם נתנו כי זה גם ככה חורג בתקציב שלי, ד"א אם יש חנויות יותר זולות אני גם אשמח לשמוע - תודה רבה לכל העוזרים. הצעת מחיר KSP: מעבד- AMD Athlon II x4 Quad-Core 620 Socket AM3 2.6Ghz 45nm Tray - 510 לוח אם- 390- MA78LM-S2H AM2+, AM3, 760G, DDR2 1066, VGA ATI HD3000, HDMI, HDAudio, GBL-GIGABYTE זכרונות - 450- DDR II 1066Mhz 2x2GB Patriot Extreme Perf…
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כמו כן אני רוצה חנות עם אחריות טובה וארוכה (לא בדיוק ברור לי מה קורה עם KSP, אם צריך לוהסיף כסף בשביל אחריות מורחבת, וכמה זמן האחריות על הזכרונות). תודה
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני קונה מחשב נייד והחלטתי לקחת מחשב של אייסר כי התמורה שלו גבוהה ביחס למחיר http://www.pc-4u.co.il/product.asp?productid=1342 ומאיפה שאני לוקח הוא מגיע עם 3ג'יגה ראם שווה.? יש עוד מחשבים עד 2900 שכדאי לקחת יותר מזה^^ תודה רבה (:
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 6500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 1000 ש"ח. מאד רצוי שלא. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת סרטים, גרפיקה, (וגם קצת שימוש משרדי (Excel,Powerpoint) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תכנות adobe השונות, בעיקר פרימייר, אפטר אפקטס, אילוסטריטור. תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפ…
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום חברים, לצערי הנסיון שלי בהכרות עם מפרטי מחשב והציוד העדכני בשוק השארתי אי שם בתקופת פנטיום 5 ולכן אבקש סייוע שלכם. אני מעוניין במחשב למטרות משחקים בלבד(יש לי מחשב נייד לכל שאר הצרכים). שום דבר אחר, אי לכך אני לא זקוק לצורב למשל, מספיק לי קורא DVD. למרות זאת אני לא רוצה להשקיע בסאונד בשלב זה ולכן ביצועיי שמע בסיסיים מספקים לי. אין לי צורך ברמקולים, מקלדת ועכבר. המטרה הראשית היא מחשב בעל כרטיס מסך חזק עם צג 22-24 אינצ' טוב ומעבד/זכרון שתומכים בזה. לא צריך משהו מופרע ל10 שנים קדימה כמו כן היתי רוצה מאוד להנות ממסך עם יכולת רענון של 120 וכרטיס מסך שתומכים בתלת מימד (עם משקפיים כחול-אדום) שזו להבנתי אופציה אפשרית בdirectx10 עבור רוב המשחקים החדשים (אני משחק כרגע בעיק…
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, בניתי לאחרונה בשיתוף עם מספר אנשים מביני עניין מחשב גיימינג בתקציב שמתאים לי ועם רכיבים שנראים לי הטובים ביותר שניתן להשיג בתקציב שלי... אני אגיע ישר לעניין, אשמח לקבל את דעתכם על המפרט שלי, כלומר אם הוא עובד טוב, האם הוא מאוזן, האם יש רכיבים שיש להם אלטרנטיבות זולות/טובות יותר באותו טווח מחירים. יש לציין שהתקציב בכל זאת גמיש טיפה לפה ולשם, אך בכל זאת צריך להתחשב בזה שאני צריך גם לקנות מסך אז מעל 6500 זה כבר טיפונת מעל התקציב שלי... אני מצרף פה את המפרט, אשמח לחוות דעת מנומקות וכו' תודה רבה לעוזרים !
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני זקוק די בדחיפות לנייד והחלטתי לרכוש T400S באיביי. תוך כדי שיטוטים ראיתי שזה כבר לא נמכר בכלל באתר לנובו ובמקומו יש 10S עם מעבד חדיש, שלא מוכרים עדיין באיביי. (SP9400 לעומת i5-520M9 האם זה שווה את ההמתנה?
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בתקציב של 6500 לוס מינוס. האם יש פער גדול בביצועים של נייח לעומת נייד במחירים האלה? האם לוח אם של אסוס לא עדיף על לוחות הGB שאתם ממליצים כאן? האם כרטיס המסך ספייר של ATI הוא אינטגרלי בלוח אם או חיצוני? האם תוספת הקרור הכרחית? האם העובדה שמדובר בכלכך הרבה מעבדים מחייבת ספק כוח יקר ? האם כדאי לדבוק ב XP או שמערכת ההפעלה החדשה עדיפה? יש לי מחשב ישן ואני עדיין מתלבט אם להחליפו בנייד או נייח (לכן גם יש הודעה שלי בפורום שם) ורוצה לדעת אם יש דברים שרצים לי כעת על XP לא ירוצו על מערכת הפעלה יותר מתקדמת (לא ויסטה,אלא זו שבאה אחריה) ? ואם אפשר,אז אשמח גם לקבל חוות דעת לגבי מה כדאי לקנות : נייח או נייד ?
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 7.5k (נקנה מksp אילת) א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? בכלום 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אין. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. , GTA V , BATTLEFIELD 1, . WATCH DOGS 2 starwars bf2 the witcher 3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 2k -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינ…
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם ברצוני לקנות מחשב למשחקים אך לצערי איני מבין בכל החלקים באופן פרטני אז אשמח לקצת עזרה אז ככה: התקציב הוא בערך 8-9 (ועוד 1 לציוד הקיפי) ובערך 2 מסך 19 אניץ LCD. המחשב צריך להחזיק ללא שידרוגים בערך 2-3 שנים. המחשב מיועד להריץ את הויסטה בעתיד . אין לי שום מושג בOC אבל אני מעוניין להיכנס לתחום ולכן חשוב לי מחשב שיכול לתמוך ב OC פשוט ובסיסי ואם אפשר גם לוח אם סלחן הרעיון שלי עכשיו הוא להתחיל ללא OC אבל עם הזמן להתחיל לאט ובכך לאזן את הביצועים שיעבור זמן והחלקים יתישנו. זהו רעיו כללי למה שחשבתי עליו: E6600 קירור נחמד למעבד לוח אם טוב (DS4 של GB?) 2G זכרון 800Mhz ( של G.Skill? ומה הקשר של התזמונים לסוג המעבד ואם צריך OC למעבד בשביל שיתאים לזכרונות?) ATI…
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכנות ופיתוח ווב ו-ווינדוס אפליקיישן א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). VS, SQLServer שימוש לפרנסה. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועו…
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מיועד לאוברקלוק ומשחקים, אם התקציב לא מספיק אז אני מוכן להסתפק בספק ג'נרי. לא לחרוג מהתקציב גם לא בשקל
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-