ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,456 דיונים בפורום זה
-
אוקי כמו שציינתי התקציב הוא בסביבות ה-4200 ש"ח לחלקים הבאים: CPU : AMD Athlon XP 2500+ Barton (512K, 333 Mhz) Tray CPU [ ¤ 512.01 ] 1 Motherboards for AMD : ABIT AN7 nForce2 Ultra400 Motherboard (µGuru,Dual DDR400, SATA RAID, 1394, 5.1 Sound, LAN, USB 2.0) [ ¤ 632.61 ] 1 Memory : OCZ 1024MB (2x512) DDR-RAM 3500 Performance Series Dual Channel Kit [ ¤ 1484.25 ] 1 CPU Cooling : Thermaltake Extreme Volcano 12 CPU Cooler for AMD Athlon XP [ ¤ 173.21 ] 1 Hard Disks : Western Digital 160GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA100 HDD [ ¤ 679.47 ] 1 Cases : Antec SLK3700-BQE Black Quiet Midi Tower 350W Case [ ¤ 701.85 ] 1 Total Price ¤ 4183.4 המחשב הוא לצורך אולפן הקלטות אודי…
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, מפרט זה לא זר, וחלקו הומלץ פה על-ידי המומחים והמגיבים. השאלה המרכזית היא האם כרטיס המסך שבחרתי יקר וכבד מדי בשביל הדרישות מהמערכת (פרימייר, אפטר, קצת דה-וינצ'י). אם הוא הבחירה הנכונה, האם הוא גדול מדי בשביל המארז שבחרתי? כמו כן, חוות דעת כללית על המפרט תתקבל בברכה (הבנתי שלמסך הזה יש לעתים זליגת אור, אבל המחיר שלו הכי משתלם) * הסיבה שלא הוספתי עוד דיסקים קשיחים היא שהמחשב יחובר לסביבת עבודה עם כרטיסי רשת גדולים, וכל מה שלא יימצא בעבודה שוטפת יועבר אליהם. אולי בעתיד ארכוש עוד קשיח. ~תודה גדולה מראש~ ! http://www.tms.co.il/preview/spec/vdgur6yl [TABLE=width: 100%] [TR] [TD=width: 10%]מק"ט[/TD] [TD=width: 45%]מוצרים[/TD] [TD=width: 10%, align: center]כמות[/TD] [TD=widt…
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, מחפש מחשב נייח לבית ללא ציוד היקפי, שיוכל להריץ starcraft 2 החדש כשיצא, ובכלל משחקים חדשים, ולכלל שימושים לבית. תודה על העזרה
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
MotherBoard: Asus P5N32 SLI-Deluxe CPU: Intel Pentium D 3.0MHz 930 Graphic Card: Nvidia XFX GeForce 7800GT 256MB Memory: OCZ 1GBx2 2048 DDR2 667MHz 4-4-4-8 HDD: Western Digital 160GB SATA II JS 8MB 7200RPM Sound Card: Creative Audigy 2 ZS Power Supply: OCZ PowerStream SLI-Ready 520W System: Microsoft Windows XP Professional SP2 CPU Cooler: Zalman CNPS9500 LED 92MM Fan VGA Cooler: Zalman VF900-Cu Case: SunBeam Transformer Black case ???
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי מחפש לפטופ לצורכי עריכה ורנדור התוכנה הכי כבדה שאעבוד איתה היא rhino 6 חשוב לי שיראה טוב חשבתי לקנות את הdell xps 15 אבל הוא יקר מאוד ויש כרטיסי מסך חזקים יותר בתודה מראש
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום , בסוף קניתי את הדל 3010 אחלה מחשב עד כה התקנתי ווינדוס 7 אך יש לי קצת בעיה עם הדרייברים באתר של דל יש רק 64 ויש לי 32 מעבד i5 יש לי כרטיס מסך מובנה של אינטל איך אני אמור לראות אותו במנהל ההתקנים ? אני רואה standart vga והרזולוציה 1024X768 בנוסף כל ממקשי הפונצקיה לא עובדים לי איך קוראים לתוכנה,דרייבר תודה לעוזרים!
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
(מפרט מחנות KSP) מפרט של שלושה חלקים האלה עד 100 שח מעבד Pentium E6500, Bus1066Mhz, s775, 2MB, DualCore, Tray מחיר 340ש לוח ASUS P5KPL-AM s775 1333Mhz, Intel G31, DDRII 800, VGA, PCI-E, HDAudio מחיר 230ש כרטיס מסך Sapphire HD 5450 1GB GDDR3 DX11 DVI HDMI PCI-E מחיר 330ש יצא סה"כ 900 שח תודה מראש! זה לאח הקטן של אשתי (בן 11) שכפי שאני מכיר אותו (בכלל ילדים בגילו) ישחק פה ושם במשחקים כמו SIMS3 , CALL OF DUTY...
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי נייד conoaq 311c ויש לו בעיה שכשאני מדליק אותו הוא קורס באמצע הטעינה של הווינדוס (מסך כחול לפחות משנייה ואז רסטרט) איפה אני צריך להשים אותו בשביל תיקון? בחנות שממנה קניתי אותו או בנקודה של HP? ואולי בכלל יש פתרון שאתם מכירים לבעיה הזאת? תודה
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לפי מחירים באילת- (NZXT S340 Elite=482(Ivory (Intel Core i7 8700K Tray=1,448(Ivory (Western Digital Caviar Black WD2003FZEX 2TB Sata III=482(Ivory (אייבורי)594=Corsair MP500 CSSD-F240GBMP500 240GB SSD M.2 2280 Retail (G.Skill Trident Z RGB 2x8GB DDR4 2400Mhz CL15 Kit=803(Ksp (Corsair 850W 80+ Gold TX850M=512(Ivory (Gigabyte Z370 AORUS Gaming 7=1,076(Ivory (Eaton 5E 850i USB + Program-272(Ksp קנייה מחו"ל מפני שאין בארץ(מעדיף לקנות את שאר החלקים בארץ)- Kraken X62=(RGB)(Newegg)+Aer RGB+Hue(Newegg)=1,170 סך הכול:6,839 יצא לי עם קניית כרטיס מסך בערך- מקסימום הוצאות עם כרטיס מסך GTX 1080 TI=11,100(לא סגור על איזו גרסא) מקסימום הוצאות עם …
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, קראתי באיזה אתר שקיים אולטראבוק עם מסך 15 אינטש אבל לא מצאתי באף חנות , אשמח לדעת אם קיים בכלל ואם כן איפה אפשר להשיג אותו. תודה חזי
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום חברים, יש לי מפרט של מחשב נייד שאני צריך בעבודה החדשה ואני לא יודע איך לכוון חיפוש מחשב כזה. וכמובן אני אשמח שתגידו לי מהם הדברים החשובים בקניית מחשב שצריך לדעת ולבדוק. מעבד: I-5 Intel מינימום בעל 4 ליבותזיכרון: 16 או 32 ג'יגהדיסק קשיח: 500 גיגה מינימום (עדיפות ל SSD) תודה חברים
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? - 1500-2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקי גיימינג קלים עד בינוניים (זה לא כזה קריטי כי יש לי XBOX אבל עדיין שיעלה לפחות FIFA ועוד כמה משחקים חדשים בצורה טובה) השימוש היותר עיקרי הוא שהמחשב יהיה מהיר, אני מוריד המון דברים, והכי חשוב שיפעיל סרטי HD מלאים (1080P) בצורה טובה וחלקה ללא תקיעות. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אין תוכנה עיקרית ספציפית, רוצה שהמחשב יעבוד כמה שצריך, מהיר, בלי בעיות, שיפעיל תכני HD ומשחקים חדשים ב) במיד…
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הוא רוצה 6400 ש"ח, אמרתי לו שהוא מגזים ברמות ופרט למעבד מעולה המחשב הוא די ממוצע פלוס. כמה המחשב שווה לדעתכם? תודה! Intel core i7 2600k 3.4Ghz Motherboard Asus P8P67 EVO B3 Gigabyte GTX560 Ti OC 1GB G.Skill DDR3 1600Mhz 8GB Corsair TX 750W V2 Western Digital Caviar Black 1TB + HDD 465GB LG DVD/RW SAMSUNG CD/RW http://a1.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc7/375721_349147808494715_331414005_n.jpg
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום ! אשמח אם תמליצו לי על מפרט.. תודה !! 1. מה התקציב המקסימאלי?4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך אפשר לנצל את כל התקציב ... ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים סרטים גלישה... א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: GTA 5 , COD.. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך המסך שלי הוא כרגע HYUNDAI 21 INCH יש אשרות בעיד אני ארכוש מסך חדש.. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוה…
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום: אני חדש פה. ניסיתי להריץ חיפוש באינטרנט ובאתר על מנת לקבל מידע על המחשב הנ''ל אך ללא הואיל. אני מחפש מחשב נייד לקנות. התקציב מוגבל עקב וההורים קונים לי ולא אני התקציב הוא על 5500 ש''ח ואפשר לדעתי להתגמש בעוד 200-250 ש''ח. אני מחפש מחשב שישמש אותי בעיקר לאינטרנט ול ICQ וקצת למשחקים (אני חולה מכוניות ולכן המשחקים היחידים שאני משחק זה בעיקר סאן אנדרס המשחק האהוב עלי ופה ושם קארבון וכאלה.. משחקים כבדים לא ייכנסו בדרך כלל). חשבתי בהתחלה לקנות מחשב טוב ב 4500 ש''ח אבל אני נהייתי ממש מכור למחשב ככה שהחלטתי להתנייד עם המחשב שישרת אותי. לאחר חיפושים הגעתי לאתר ושם מצאתי את המחשב הבא: מחשב מסוג HP מדגם DV1030EJ ולהפתעתי גיליתי את המפרט הבא שהוא מרשים ועם מחיר ממש נוח שנכנס בת…
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
שלום רב פורום יקר , אני בונה מחשב לרכב ואני ככול הנראה אבסס אותו על ATOM ולא עם i3 כי זה הרבה פחות צריכת חשמל ופחות חום לפנות. השאלה היא האם לקחת ATOM330+ION או רק D510 ? המחשב ישודך לSSD לטובת מהירות עליה ומיגון מפני זעזועים . ייתכן ותהיה הוזלה קרובה במחירי הSSD ששוה לחכות לה ? ( עד חודשיים אני מוכן לחכות ) כרטיס הקול יהיה OB. מבטיח תמונות כשיהיה מוכן !
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני צריך עוד מחשב נייד בתקציב הנ"ל שישמש אותי למטרות צפיה בסרטים באיכות HD ללא קרטועים, יישומי אופיס. חשבתי על המחשב הנ"ל http://ksp.co.il/?uin=16934 ב3450 ש"ח. חשוב לי הרכבה איכותית, אחריות טובה וארוכה וכדאי שלא יתחמם יתר המידה, סוללה וכו פחות חשוב לי וכן משקל לא רלוונטי. האם לדעתכם מדובר במפרט משתלם ? כבר השתגעתי מרוב הדגמים הקיימים תודה ושבוע טוב
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני צריך מפרט למחשב ב 2000 שקל (ללא חריגות של יותר מ 100 שקל) ללא ציוד היקפי. היעוד הוא בעיקר אינטרנט וקצת משחקים. אני מבקש לקחת את המפרט מ skypc.co.il תודה רבה ! ד"א ראיתי את המפרט הזה מה דעתכם ? amd athlon II x3 440 BOX Gigabyte GA-MA78LMT- US2H Sumsung spinpoint F3 HD502HJ 500GB SATA 2 16 MB KINGSTON DDR3 2048MB 133 Mhz cl 9-9-9-27 Saphire ATI Raeon HD5450 silent 1024 mb DDR3 PCI-e Sumsung SH-S223 x22 SATA DVD Coolmaster ELITE 342 Hec Raptor 400w הרכבת מחשב ב 99 שח
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מחפש לקנות נייד חדש והיות ושני הניידים הנ"ל תואמים בדיוק את צרכי אשמח לשמוע חוות דעת שלכם על איזה מהם תמליצו יותר. LG T1-DUKE http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=60_2065_2297&products_id=13152 ASUS A8Jn http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=60_2371&products_id=16023 במבט ראשון ה ASUS נראה מבטיח יותר (למרות מחירו הנמוך משמעותית), הוא מתבטא במעבד חזק יותר , כרטיס מסך חזק יותר, דיסק קשיח גדול יותר. אבל עדיין הוא לא LG...ומעוצב קצת פחות ממנו. קשה להתעלם מהדמיון במראה שלהם כאשר שניהם פתוחים. אשמח לשמוע חוות דעת על איזה מהם הייתם ממליצים יותר. תודה!
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 8K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג ושימוש בתוכנות לעריכת אודיו וגרפיקה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Ableton - פרנסה Cubase - פרנסה Photoshop - תדיר After Effects - מזדמן לא חושב שיש צורך התחשבות גדול מדי בתוכנות הללו, לפחות בתוכנות האודיו. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. …
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?לנצל את כל התקציב. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?1000ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? וירטואליזציה של כ7 מערכות הפעלה + תכני HD א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). תדיר 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? כן, כל אלו אך ללא רמקולים 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? אין צורך בכונן דיסקטים 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? 10 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? האם מי שי…
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אבא שלי (בן 59) רוצה להחליף את הנייד שלו (לנובו בן 6 כלשהו), במחשב חדש שמתאים לצרכיו. המחשב יקנה במהלך טיול בדרום אמריקה, כנראה בפארגוואי, ארגנטינה וברזיל, או בדיוטי פרי. 1. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) - בעיקר עבודה משרדית , צפייה בתמונות, אולי עריכה קלה של סרטוני וידאו. גלישה. קניות באיביי. סקייפ. סטאטוסים מביכים בפייסבוק. * גודל המסך? 17" ומעלה. (ראייה קצת בעייתית). רזולוציה גבוהה היא יתרון (אפשר תמיד להגדיל פונטים). * משקל רצוי? אין הגבלה מיוחדת, עדיף לא יותר מדי כבד * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא, המחשב מש…
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 6 אלף ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, מכונות ווירטאליות, עבודה משרדית ותכני HD. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פוטושופ, virtual box, office. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Hitman, HON, Dota2 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 22 אינץ' + 42 אינץ' 1920-1080. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? …
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-