ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,381 דיונים בפורום זה
-
אני מחפש מחשב נייד לעבודה משרדית, קל עד כמה שאפשר עבור מסך גדול ואיכותי (עדיף מעל 14"). סוללה פחות חשובה. עד 5000 שקל. האם שני הדגמים האלה סבירים? https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=72956 https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=74090 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5000 שח 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עבודה משרדית 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעול…
-
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
מה קורה ?? יש לי בעיה מוזרה במחשב הנייד , אני מפעיל אותו הנורה שאמורה להידלק כשהוא נדלק היא נדלקת , אבל חוץ מזה כלום , כאילו שאין מתח המאורר של המעבד לא נדלק , מסך לא נדלק , CD ROM לא מגיב כאילו שאין חשמל .... תודה
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום כולם, בתקציב של כ-3K אני מחפש נייד לשימושי סטודנט, ה-AH530 נראה לי מצויין, הבעיה היא עם המסך שלו שהוא מבריק. אני לא יודע כמה אני אשב איתו בתוך ההרצאות, אבל בחדר אני צריך אותו ואולי בהפסקות בכל מיני מקומות, ואני לא יודע אם הציפוי המבריק כזה משפיע.. רוב השימושים הם קורסים באינטרנט, סדרות וסרטים והרבה חומר כתוב לקרוא (שיעורים, עבודות ואינטרנט). אז כדאי בכל מקרה לקחת את הלפטופ הזה או שיש אחד אחר (שמשתלם כמו זה) שכדאי לקנות?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בין- Gigabyte W566UR Intel T5550 1.83GHZ 2GB 800MHZ 250GB 15.4" Glare בחנות נועה מחשבים - יעלה לי 3400 (כולל תוספת ל-2G זיכרון ו-250GB הארדיסק), אחריות רק לשנתיים ע"י מור - יבואן מורשה... לינק לאתר: http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=3525 לבין - Inspiron 1525 T2390 1.86GHz 2GB 160GB 5400RPM בחנות NOTEBOOK CLUB יעלה בערך 3300 שקל (ללא תוספות), 3 שנים אחריות ע"י DELL לינק לאתר: http://www.notebookclub.co.il/prod-inspiron-1525-t2390.htm מה הייתם ממליצים ?
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אודה לכם אם תוכלו לעזור עם המפרט. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 4K האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקים ותכנות(לא גרפיקה) ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? crysis, metro 2033, assasins creed * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? אין צורך בציוד הקיפי, ייקנה מסך בנפרד 22' FHD 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? כונן…
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום, אנא עזרתכם המקצועית ברכישת מחשב: 1. מה התקציב? 4,500 עם אופצייה לחריגה קטנה 2. מטרות המחשב? אינטרנט ואופיס, בעיקר משחקים כבדים בהגדרות הכי גבוהות! 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לא 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? לא 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? מעבד אינטל, זיכרון 4G, דיסק קשיח 500G לפחות 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? נושא הקירור כמובן חשוב, עניין העיצוב אינו משמעותי, עדיף כמובן מחשב שקט אך אם משמעותי במחיר אז אין צורך 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? הרכבה בלבד 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? לא 9. האם חשוב שקט? עד כמה?עדיף כמובן מחשב שקט אך אם משמעותי במחיר א…
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים + תכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. GTA V, NBA2K14, PES14 ועוד משחקי יריות חדשים. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). FHD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העד…
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
אני מתחיל ללמוד באוניברסיטה השנה וחשבתי לקנות מחשב נייד חדש, הבנתי שהמחירים פה בארץ הרבה יותר גבוהים אז חשבתי לקנות בארה"ב, הבעיה היא שאין לי קרוב בארה"ב שישלח לי את המחשב לכאן. האם יש איזשהו אתר שדרכו אפשר להזמין מחשבים ישירות לארץ? אם כן, עם איזו חברות יש אפשרות לאחריות שתופסת גם בארץ? -הדיון שיש פה בנעוץ מיושן ובקושי הצלחתי להבין ממנו משהו. ולמען הסדר הטוב: * מטרות המחשב? מטרות סטודנטיאליות ועריכת תמונות. * גודל המסך? 13.3+ * משקל רצוי? כמה שפחות יותר טוב * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? שעתיים שלוש זמן עבודה נשמע סביר לא? * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) HDMI חובה וUSB 3 עדיף * גודל מינימלי של כונן קשיח? חצי טרה * כונ…
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לרכוש נטבוק שלא יהיה איטי יותר מידי, כי זה דבר שמחפרן. התעניינתי מאוד ב Asus 1201N, ראיתי עליו ביקורות וכן ראיתי ביוטיוב אנשים שמפעילים משחקים כגון: Cod mw2, Gta iv וכו', והמחשב סוחב אותם דיי טוב. השאלה שלי, האם באמת שווה לרכוש את המחשב או לחכות עוד קצת (לא לחוץ לי) ויצאו עוד הברקות בסגנון של המחשב הזה או שזה רק בעתיד הרחוק יותר. כמו כן, האם יש אלטרנטיבה לנטבוק הזה , דגמים של יצרנים אחרים במחירים זולים יותר?; המחיר שלו שוחט כיסים. אשמח לקבל תשובה, תודה לעזורים.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
קיבלתי מפרט וההיתי רוצה לדעת כמה דברים! 1.האם הכרטיס מסך o/b(כוון שאני מעוניין לשים עליו את ה -8500 128מ שלי) 2.האם הלוח אם שווה משהו!!!! 3.האם הוא תומך ב.......שכחתי איך קוראים לזה שמכפיל...........כאילו את מהירות המחשב ועובד עם כמה תוכנות ביחד יותר מהר! 4.יצוין שאני הולך להוציא עליו 1000 שקל אך אני מבקש לא להתייחס לשיקול הכספי כמובן שהוא יהיה 512 ז\פ וזה המפרט לשיפוטכם: לוח אם ASUS P4S 533-MX מעבד Intel 2.8Ghz זיכרון 256MB DDR 333Mhz דיסק קשיח 40GB 7200RPM מארז Super ATX כונן 1.44 כרטיס מסך 3D-Force 64MB integrated כונן תקליטורים CDROM x52 כרטיס רשת 10/100 כרטיס קול AC97 128Wave כולל אפשרות לשמיעה הקיפית, כולל כניסה למיקרופון 2 כניסות PS/…
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
https://ksp.co.il/?uin=42005&select=.268..271..213..3765..214..347..462..467..4624..466. https://ksp.co.il/?store=eilat2&changeSnif&uin=42056&select= https://ksp.co.il/?uin=43980&select=.268..271..1358. מה דעתכם?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
צריך מפרט למחשב בשביל משחקים, עד 3500 ש"ח החלקים הכי טובים שאפשר להשיג בסכום הזה.. תודה רבה לעוזרים :] (לא משנה מאיזה חברה העיקר שהיא טובה..)
-
- 22 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני צריך מפרט לאחי למשחקים.. לא משו כבד.. יש אפשרות לחריגה קטנה..
-
- 21 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, אני מחפש מחשב חדש לעבודה משרדית פלוס/רב תכליתיות, אשמח להמלצות: 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גלישה באינטרנט, קצת תכנות/סרטים/משחקים קלים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך כבר הוחלט - DELL U2311H. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/ב…
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום חברים, יש לי בקשה, אני עוד מעט מתחיל ללמוד הנדסת חשמל, ואני צריך המלצה למפרט מחשב, ממוצע, שיוכל להריץ כמה תוכנות ללימודים, אימיילים וכו' הבעיה העיקרית היא הגודל... החדר שלי קטן ופינת העבודה עוד יותר. חשבתי על מארז של Shuttle, עם כרטיס מסך OB. סדר גודל להשקעה 3000-4000 שקלים דבר נוסף, האם יש איזה צג דק וזול שאתם ממליצים עליו? תודה מראש, בן.
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אחח, שלמות, מסך ה-17" אחד המדהימים שראיתי איי פעם, 1920\1200, מדהים, עוד לא יצא לי לבדוק מבחינת ביצועים יותר מדיי. סורי על האיכות הלא משהו, אנסה לשפר בבית... [attachment deleted by admin]
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
החברה הסינית השיקה מכשיר חלונות 10 ראשון מתוצרתה, שלא מוותר על קישוריות סלולרית מובנית ועשוי להיות אחד מהזולים בקטגוריה השוק מלא כבר היום במחשבים ניידים המבוססים על חלונות 10, עם מצטרפים חדשים שמגיעים למסיבה כמעט בכל שבוע. למרות זאת – נראה שעדיין יש קצת מקום להפתעות, כפי שמתיימר לספק טאבלט ה-Plus 10 ההיברידי החדש של חברת Alcatel. ה-Plus 10, שהוא טאבלט החלונות 10 הראשון של Alcatel (אשר בימים כתיקונם מתעסקת בעיקר עם אנדרואיד, ועם חלונות למובייל), מהווה מכשיר צנוע עד מאוד עם מאפיין אחד ייחודי – תקבלו בו מסך 10.1 אינץ' עם פאנל IPS ברזולוציה של 800×1,280 פיקסלים, שבב Atom Z8350 מרובע ליבות מהדור העדכני, זכרון RAM של 2GB, נפח אחסון פנימי של 32GB מבוסס eMMC וחריץ micro…
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
. מה התקציב המקסימאלי?4600 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?אי אפשר. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים כבדים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.BF3,METRO 2033 משחקים כבדים בעיקר. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 900X1440,אבל עומד לשדרג בקרוב[ עוד איזה חודשיים] לFHD. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות כי אני רוצה…
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? כמה שיותר נמוך א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה "משרדית" אשתמש ב-word ותיקיות, לא רוצה שיתקע לי. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). word ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מחשב נייד, אפשר גם מיני נגיד 10 אינץ'. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? שיראו נורמל…
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אניר מחפש מחשב לא למשחקים עד 2500 ש"ח הרדיסק 80 GB רצוי שיהיה זיכרון של 512K. ללא מסך, צורב תודה מרשא לכולם
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מה אתם אומרים על המפרט הזה (אני יודע שזה בלי מארז) אם צריך לשנות משהו לפי דעתכם או משהו שאתם הייתם מעדיפים ?? AMD Athlon 64 3000 Venice Socket 939 Tray Western Digital 160GB 7200 rpm 8MB Buffer Serial ATA HDD Albatron K8NF4X nForce 4X Motherboard DDR-RAM 512MB 3200 Samsung Original Memory Igloo 7200L Light CPU Cooler for AMD Athlon 64/939 Gigabyte 6600GT 128mb DDR צורב DVD פנימי LG GSA-4163B X16 TECH 1.44 וכמה זה יעלה לי בערך ?
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן חברים, אני פרסמתי את המחשב(נייד) הנוכחי שלי למכירה, מחשב גיימינג. תוך כדי כך, אני כבר אהיה מעוניין לחפש לו תחליף - והדרישות שלי לא רציניות כל כך. הכי הכי חשוב לי - חיי סוללה. אני סבלתי עם המחשב גיימינג שלי מבחינת חיי הסוללה שלו, ובתור סטודנט אני אצטרך מחשב שיחזיק לי יום לימודים שלם (כמעט). היום הכי ארוך שלי הוא 10 שעות, ככה שאני צריך משהו שיוכל להחזיק לי בערך תקופת זמן ארוכה כזו. דבר שני שחשוב לי הוא שהמחשב יצליח להחזיק משחק די פשוט, פוטבול מנג'ר 2020. הדרישות שלו לא בשמיים - אלה דרישות המינימום שלו: חשוב לי הרבה מקום בדיסק, שיהיה 128GB SSD ומעלה ועוד איזה כונן קשיח בצד של לפחות 1TB(למרות שזה לא בעיה לקנות אחד מאמזון גם). 16GB …
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
HP probook 4530s http://www.grafpc.co.il/pl_product~XU015UT~2~0.htm או Lenovo G570 43334-33G http://www.grafpc.co.il/pl_product~G570I3-SBR~2~0.htm מבחינת נתונים הם די דומים, עונים לדרישות (בשביל אמא שלי) , ה HP עם מסך אנטי-גלר (יתרון) אבל אני לא יודע מה עדיף מבחינת איכות הרכבה שזו דרישה חשובה יותר. אם יש המלצה לנייד מומלץ שטוב יותר מאלה ועם נתונים דומים אשמח לשמוע. תודה
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני הולך לרכוש מחשב מארה"ב המחשב מיועד לעבודות,תוכנות כבדות,סרטים,מוזיקה,משחקים כמו נ,ב,א 2010 ופרואבולושיין אם תוכלו לעזור לי לבחור בין המחשבים תודה מראש. qosmio x505-q865 המחיר כולל מיסים הובלה וכל הפרוצדורה עולה 4800 http://www.bestbuy.com/site/Toshiba+-+Qosmio+Laptop+with+Intel%26%23174%3B+Core%26%23153%3B+i5+Processor+-+Omega+Black/9716111.p?id=1218158634282&skuId=9716111 x505-q870 המחיר הכל כולל הכל 6500 http://www.toshibadirect.com/td/b2c/pdet.to?poid=460941 מה כדאי לי להחליט שווה להשקיע על i7 או שזה לא כל כך חשוב? תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-