ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,432 דיונים בפורום זה
-
מעבד: Intel Core 2 due E4400 2.0GHz 2Mb Box לוח אם:ABIT IL9 PRO 945 LGA775 זיכרון:OCZ2667 1024VP DDR2 PC2-5400 x 2 (2048) דיסק קשיח:WD 160GB 7200RPM 8MB SATA2 צורב דיוידי:AD-7170SATA ספק: H-550D EZCOOL מקלדת ועכבר מסך:NEC MONITOR17 LCD 73V-S כ.מסך:SAPPHIRE RADEON X1950 PRO 512MB PCI-E ושאלה: האם כדאי להחליף את המעבד לסדרה 6? ובכללי אם ההצעה המקורית שווה מבחינת המחיר? (המחשב מיועד למשחקים) הצעות לשיפורים יתקבלו בברכה. תודה. נ.ב המסך לא חשוב, נא לא לשנות. תודה שוב.
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מחשב לסטודנט +מסך, לא למשחקים. ללא מקלדת ועכבר ורמקולים, מקסימוס מחיר 3000 שח. זה מה שאני הכנתי בינתיים. P4 2.66 Ghz S-775 1M Cache 64 bit לוחות אם למעבדי אינטל GIGABYTE 8I915PL-G S775 DDR1 זכרונות DDR 400 512Mb 400MHz Samsung דיסקים קשיחים MAXTOR 80GB (8MB) SATA DiamondMax Plus 9 כרטיסי מסך GIGABYTE 6200 Max 256MB TurboCache, PCI-E (BULK) כוננים- 1.44, CD-ROM, DVD FLOPPY Teac/SONY 1.44 מסכים SAMSUNG TFT 17'' 730B 8ms DVI
-
- 17 תגובות
- 1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? עד 8000. מעדיף שלא לחרוג, אלא אם כן אקבל ערך משמעותי מעוד כמה מאות. חשוב לי שיהיה מעבד אינטל דור 12 או 13, 32gb ram וכרטיס מסך בין 3060 ti לבין 3070 ti שמתי עין לדוגמא על הדגם הזה https://ksp.co.il/web/item/216523 והייתי שמח לקבל עליו חוות דעת 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים, תכנות פה ושם ושימוש כללי. 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) …
-
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעוניין להקים מעבדת מחשבים ניידת, מבוססת על מחשבים ניידים. יש הרבה מרכיבים סטנדרטיים במחשב נייד שאני לא צריך. לדוגמא: 1. כונן אופטי 2. דיסק קשיח (מתכנן להעלות את המחשבים מהרשת) 3. בטרייה (יהיו מחוברים תמיד לחשמל) 4. כן, אפילו מקלדת ועכבר לא צריך (מקלדת - וירטואלית, עכבר usb 5. חיבור רשת אלחוטי (יהיו מחוברים בחיבור קבוע) 6. מצלמה השאלה שלי היא כזו: בהנחה שאני מוצא דגם בסיסי שמתאים לי (מבחינת מעבד,כרטיס גרפי, גודל מסך וכו'), ובהנחה שאני קונה כמות של כ-16 יחידות, האם ניתן למצוא (בארץ, ואולי שווה גם לנסות בחו"ל) ספק שיוכל לספק לי את המחשבים ללא החלקים "המיותרים", ובמחיר מוזל, כמובן? כמה (ב-%) זה עתיד לחסוך? בתודה וברכה elkav
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
זה המחשב: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=560&CatCode= איך הוא בכללי? יש הבדלים משמעותיים בין הT5250/T7100/T2450? בכלל מה ההבדלים בין סדרת ה2XXX/5XXX/7XXX MSI נחשבים טובים בתחום הניידים ? איך הם בהשוואה לLenovo? חוץ מזה טושיבה נחשבים איכותיים בתחום הזה? והאם יש מחשב אחר עד 4K מומלץ...לא לצורך משחקים אלא לתוכנות כבדות בעיקר... תודה.
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום אבקש חוות דעתכם על מפרט למחשב ביתי לשימוש כללי (אינטרנט, קצת משחקים לא high end, פוטושופ, מוזיקה וסרטים). עלו המפרט ללא מסך כ-4000 ש"ח. שאלות לגבי המפרט למטה. מארזThermaltake V3 window black ספק כוחThermaltake TR2 RX 550W 12V 2.2PFC לוח Gigabyte GA-PS7-DS3-B3 מעבד Intel Core I5 2600 / 1155 TRAY מאוורריםZalman CNPS-7000V-AL SI 775/1156 AMD temp cont דיסקSeagate HDD 1TB 32MB SATA IIF3 זיכרוןCorsair DDR 3 4G/1333 Value כרטיס מסךGigabyte GTX550 Ti GV-N550OC-1GI Retail צורב DVDRW LG GH22-NS70 X22 SATA Bulk Black 1. אני מודאג קצת מהמארז כי חשוב לי מארז שקט. איך המאווררים לדעתכם? 2. דיסק SATA מספיק או שמומלץSATA 2? 3. בכללי מה כדאי…
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
טוב קנו לי מחשב חדש ואני לא מבין בשיט בדברים האלה וחבר שלי הפנה אותי לפה כדי לברר אם הוא שווה משהו אז הנה AMD Athlon 64X2 Dual+Core Processor 5000 RAM 2.00GB,2.61GHz ATI Radeon HD 3450 אם צריך עוד משו כדי לדעת תגידו אני ירשום אתם אומרים שאני יוכל להריץ עם זה וויסטה או משחקים חדשים ברזולוציה נורמאלית?
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, ברצוני לרכוש מחשב נייד. אשמח להמלצב למחשב שכזה, שיתאים לצרכים הבאים: 1. המחשב נועד להיות "תחליף שולחני" עבורי, כלומר זה יהיה המחשב היחיד שלי. בכוונתי להשתמש בו לצרכי: גלישה באינטרנט, סקייפ\מסנג'ר (כולל שיחות וידיאו במידת האפשר), צפייה בסרטים, וכתיבת תוכנה (כך שארצה להתקין עליו Visual Studio 2008-2010, MATLAB, Eclipse ואולי גם תוכנות נוספות, וברצוני שהם ירוצו ללא היתקעויות). ארצה גם שבעת הגלישה באינטרנט יוכל לפעול אנטיוירוס (הגנת "זמן אמת"), בלי שזה יאט את המחשב. מה שכן - אני לא מתכוון להשתמש בו למשחקים. 2. מהירות וגודל זיכרון, וכן גודל מסך - כפי שנדרש מהרשום מעלה. כך שאוכל לעבוד בו בלי היתקעויות ובלי שהעיניים יתעייפו (כולל בעת צפייה בסרטים). חשוב גם שהמקלדת תהיה …
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני צריך המלצה למחשב נייד לפי הצרכים הבאים - קל משקל. סוללה חזקה. מסך 13-14 אינצ'. מעבד החזק שאפשר להשיג בתקציב (ולפי שאר הצרכים). כרטיס מסך טוב (בעיקר סרטי HD, קצת משחקים). בקשה אחרונה וחשובה (לקונה), הוא צריך להיות מעוצב, כלומר אפשרי לבחור צבעים ו/או עיצוב חיצוני. תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
http://www.buy2.co.il/o/4901c0f4-8667-4d60-8c51-20a8d6ba87d8 מבחינת הגודל וכל התנאים על פניו עונה לכל דרישותיי. השאלה שלי אם מחשב כזה מומלץ בגלל שהוא מחודש והאם המחיר שלו שווה את המוצר? תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, אשמח אם תוכלו להכין לי 2 מפרטים כאשר אחד יהיה לעבודה משרדית באיזור ה1800 שקל, והשני יהיה למשחקים באיזור ה2300 שני המפרטים צריכים לכלול מעבד (לא משנה לי אם זה AMD או אינטל), לוח אם, זכרון, כרטיס מסך, הארדיסק של 250 ג'יגה, מארז וספק לא צריך את שאר הציוד היקפי תודה רבה עדכון: המפרט עלה ל3500 שקל כולל מסך 19" הציוד שצריך להכלל לא השתנה
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום! אני מחפש לאחרונה מחשב נייד. לאחר התייאשות מהנסיון למצוא נייד מחודש מתאים (תודה ל QttP על הנסיון לעזור), אני מחפש נייד חדש שיתאים לי. אני מעוניין במחשב ע"מ לקחת אותו לצבא ולשמור בעזרתו על קשר עם 'הציוויליזציה' בשבתות ולהעביר את הזמן בכיף, כשיש זמן. הצרכים שלי הינם: - אופיס ואינטרנט - אני מניח שלא תהיה בעיה. - עבודה עם מספר ישומים בו זמנית - לא בהכרח ישומים כבדים, אבל שלא יקרוס מ 2 חלונות דפדפן שיהיו פתוחים. לפחות 2GB ראם, עדיף יותר. - הרצת משחקים - אני לא מעוניין במשחקים כבדים במיוחד. בכל זאת יהיה נחמד אם המחשב יתמודד עם משחקי אסטרטגיה טובים. - אחריות - של גוף ידוע. - גודל - נורמאלי. אני סולד מהמקלדות המכווצות. התקציב: שואף לכמה שפחות (בכל זאת, חייל). אני מעוניין…
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כמה שיותר מהר המחשב שלו הלך במחשב לא יהיה שום oc ללא ציוד היקפי הוא משחק cs 1.6 אז לא ניראה לי שיצא למשחק הזה תמיכה ב DC תודה D:
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
https://www.tms.co.il/44931 אודה מאד להערות. משהו מיותר? משהו חסר? תודה
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס) , משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 13 inch * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? * משקל רצוי? 2 קילו או פחות. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) לא. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI , VGA, ExpressCard...) * Bluetooth? כן. …
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום לחבר שלי נשפך קפה על המחשב הנייד שלו ובעקבות כך המחשב לא מזהה את ההארד-דיסק. ניסיתי לחבר את הHD למחשב נייח, אך הוא לא מזוהה גם שם. יש לו בנוסף נייד של HP, שבו מותקן הארד-דיסק של HITACHI. הדגם הוא: 5k250-250. מכיוון שאני חלש במחשבים ניידים אני שואל כאן- האם יש אפשרות לחבר את הHD של HITACHI על ה-DELL? כי ממה שאני רואה החיבורים לא נראים תואמים תודה
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
אבקש חוות דעתכם על מפרט והצעת מחיר (ללא ציוד היקפי) שקיבלתי לשני המחשבים שלהלן: (בשני המחשבים חשובה האפשרות לשידרוגים עתידיים) מחשב 1: מיועד לעיצוב גרפי בדו-מימד כשימוש עיקרי (אוטוקאד, פוטושופ) ו-3D + עריכת וידאו כשימוש משני. מעבד: intel core i5-2320 3.0Ghz 64bit 6M לוח אם: Gigabyte GA-Z68AP-D3 כרטיס מסך: Sapphire/Ati Radeon HD6570 2GB 128bit DDR3 זיכרון: Kingston (8G) 4G DDR3 1600Mhz Hyper-x blu X2 דיסק קשיח: Toshiba 1TB sata3 7200rpm 64M מארז כולל ספק: Cooler Master elite430 silent fan 12 מאוורר למעבד: Zalman - cpu cooler fm2 socket 1155/775 צורב: Samsung DVD RW sata ----------------- סה"כ: 3.5K ========= מחשב 2: מיועד לעריכת תמונות (פוטושופ) ושימוש ביתי סטנדרטי (כגון…
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מחפש מחשב בתקציב של 3500 ש"ח לכל מי שיכול שיבנה מיפרט נורמלי
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לאור הפידבק הנהדר שקיבלתי לשאלה הראשונה שלי בפורום הזה, אני פונה שוב לצוות המומחים בפורום... אני מתכנן לקנות את החלקים הנ"ל: לוח אם ASUS? ?P5LD2 Deluxe, Dual Core, 945P, PCI-E http://www.ksp.co.il/hpart_uin.php?uin=2387 1060 ש"ח (KSP) מעבד ?INTEL Pentium 4 3.0 Ghz S-775 2M Cache 64 Bit http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=1933 1080 ש"ח (KSP) זיכרונות MUSHKIN DDR2 1GB EM2-5300 667Mhz **DUAL PACK 2x512MB** http://www.lamir.co.il/product.asp?product=7065 757 ש"ח (למיר) דיסק קשיח MAXTOR - ?160GB (8MB) SATA II http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=2902 465 ש"ח (KSP) כרטיס מסך SAPPHIRE - ?X800GTO 256MB, DDRIII, PCI-E http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=2569 990 ש"ח (KSP) ספק כ…
-
- 16 תגובות
- 1k צפיות
-
-
MotherBoard: Asus P5N32 SLI-Deluxe CPU: Intel Pentium D 3.0MHz 930 Graphic Card: Nvidia XFX GeForce 7800GT 256MB Memory: OCZ 1GBx2 2048 DDR2 667MHz 4-4-4-8 HDD: Western Digital 160GB SATA II JS 8MB 7200RPM Sound Card: Creative Audigy 2 ZS Power Supply: OCZ PowerStream SLI-Ready 520W System: Microsoft Windows XP Professional SP2 CPU Cooler: Zalman CNPS9500 LED 92MM Fan VGA Cooler: Zalman VF900-Cu Case: SunBeam Transformer Black case ???
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
(מפרט מחנות KSP) מפרט של שלושה חלקים האלה עד 100 שח מעבד Pentium E6500, Bus1066Mhz, s775, 2MB, DualCore, Tray מחיר 340ש לוח ASUS P5KPL-AM s775 1333Mhz, Intel G31, DDRII 800, VGA, PCI-E, HDAudio מחיר 230ש כרטיס מסך Sapphire HD 5450 1GB GDDR3 DX11 DVI HDMI PCI-E מחיר 330ש יצא סה"כ 900 שח תודה מראש! זה לאח הקטן של אשתי (בן 11) שכפי שאני מכיר אותו (בכלל ילדים בגילו) ישחק פה ושם במשחקים כמו SIMS3 , CALL OF DUTY...
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 - 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כולו ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? כתיבה כתבות ותוכן באופן כבד, גלישה רבה וממושכת באתרי אינטרנט באופן תדיר וכבד, הורדת קבצים רבים מסוגים שונים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). לכל הפחות FHD, מאוד חשוב לי מסך בהיר מאוד וקריא גם בשמש …
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
במדריך לקניית מחשבים בחו"ל כתוב שאפשר לקבל הנחה משמעותית אם אתה קונה מחשבון אמריקאי, השאלה שלי היא איך אני יכול לפתוח חשבון בנק אמריקאי ולהנפיק כרטיס ויזה? תודה לעונים!
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום! אני רוצה לקנות למחשב נייד כרטיס מסך GeForce 8600M GT. מישהו יודע אולי איפה אפשר לקנות אותו בארץ, וכמה הוא אמור לעלות? לא מצאתי אותו בשום מקום. תודה מראש, EDT
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם מחפש מחשב נייד לחבר בין 1500 לאלפיים שקל * מטרות המחשב : אינטרנט , צפייה בסרטים hd וחיבור לטלוויזיה לצפייה בה בfhd * גודל המסך? 14- 15.6 אינץ׳ * רזולוציית המסך - 1366x768 * זמן סוללה בערך 4שעות מספיק * האם יש צורך ביציאות מיוחדות HDMI, VGA bluetooth אם נכנס בתקציב אבל לא חובה גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD 500gb לפחות * כונן אופטי כן* * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן אם אפשר* מצאתי את המחשב הזה בנתיים מישהו יכול להמליץ אם הוא שווה משהו ? או להמליץ על אחד טוב יותר?http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=874583 מעדיף לקנות עם מערכת הפעלה אבל אם זה יוצא מהתקציב בהרבה אני ישים לבד תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-