עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by Erez360,

שלום לכולם. חבר שלי מעוניין לרכוש מחשב נייד ורציתי להתייעץ איתכם לגבי חברה/דגם וכו'... הוא אומר שמטרות המחשב הן: *מאמרים-ז"א עבודה עם OFFICE ועוד תוכנות. *סרטים *מוזיקה *משחקים מה דעתכם? איזה דגם כדאי לקנות? יש כמה אופציות? אשמח לקבל את ההכי טובות עם דירוג. תודה

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by AMD-GUY,

מה אתם אומרים על המפרט הזה CPU : INTEL 2.4GHZ 533FSB MotherBoard : ALBATRON PX845PE PRO II SILVER Memory : 256MB DDR 400MHZ 3200 Hard Disk : WD 80GB 8M ATA 133 7200 RPM DVD :ASUS DVD X 16 Floppy drive : 1.44MB TEAC Case :3RSYSTEM AIR CYBER BLUE 400 Watt Video Card : HERCULES 3D PROPHRT 9500 128MB Audio Card : ON BOARD Lan Card : ON BOARD הרכבה חינם זמן אספקה 5 ימי עסקים בלבד !!! כל זה עולה רק 5,410 ש"ח ואני יוסיף CREATIVE EXTIGY USB ב-880 שקל ו-XP תודה מראש

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by Opptical,

שלום, אשמח להמלצה על מחשב HTPC שישמש בנוסף גם לגיימינג בסיסי. 1. מה התקציב המקסימאלי? - 3800 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - אפשר לנצל את כולו. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - המחשב יהיה מחובר לטלוויזיה בסלון ולמסך מחשב בצד, מיועד בעיקר לתכני HD ושימוש ביתי ממוצע, אבל גם לגיימינג בסיסי. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - Fifa, 2K15, Counter Strike: GO. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). - 1920x1080. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? - בינוניות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר…

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  4. Started by R3load,

שלום לכם אני רוצה לקנות מחשב טוב שיחזיק מעמד ושאני יוכל להנות מימנו כמה שיותר!! רצוי מעבד אינטל ולא AMD.... תודה לכל העוזרים!

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by mantana,

אני מעוניין לקנות מחשב שהוא טוב למשחקים של היום- לא צריך סוס עבודה אני לא איזה גיימר מושבע, בנוסף אני מעוניין לחבר אליו טלוויזיה 32 כדי לראות סרטים(חוץ מהמסך של המחשב 22 -דק)- התקציב שלי היה בסביבות 2800 ש"ח, לקחתי הצעת מחיר מ KSP תגידו לי מה אתם חושבים על זה - אשמח לקבל שיפורים והצעות אבל שלא יעלה על המחיר שהם נתנו כי זה גם ככה חורג בתקציב שלי, ד"א אם יש חנויות יותר זולות אני גם אשמח לשמוע - תודה רבה לכל העוזרים. הצעת מחיר KSP: מעבד- AMD Athlon II x4 Quad-Core 620 Socket AM3 2.6Ghz 45nm Tray - 510 לוח אם- 390- MA78LM-S2H AM2+, AM3, 760G, DDR2 1066, VGA ATI HD3000, HDMI, HDAudio, GBL-GIGABYTE זכרונות - 450- DDR II 1066Mhz 2x2GB Patriot Extreme Perf…

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  6. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Max Payne 3 Far cry 3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם …

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  7. שלוש נקודות חשובות בעיניי: 1.שיהיה שקט. מתוכנןן להיות מוצב בחדר שינה 2.מהיר, עם מרכיבים איכותיים ואמינים 3. הרצת משחקים חדשים בהגדרות בינוניות בצורה חלקה ומהנה. על מסך 22/24 אינץ. זה המפרט שחשבתי עליו, אנא התייחסותכם: מעבד Intel Core 2 Duo E8400 Tray ¤825 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IE8400ay לוח אם GIGABYTE GA-EP43-DS3L ¤454 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=39470 כונן קשיח Westren Digital WD3200AAKS 3.5" 320GB SATA2 16MB ¤266 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=WDC1118 זיכרון OCZ DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 4-4-4-15 Titanium ¤368 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=OCZ2409K כרטיס גרפי Sapphire ATI Radeon HD4850 512MB DDR3 PCIe ¤756 http:/…

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by itayhi,

^^^^ המפרט (מחנות פנדס למי שרוצה לדעת): (עזבו מחירים אני רק רוצה לדעת מה אתם חושבים על הרכיבים עצמם, האם אלה הדברים הכי טובים בשוק שגם לא מתקלקלים כל שנייה) AMD Athlon 64 3500 (939-pin) Box Winchester Zalman Cpu Cooler CNPS7000B-AlCu LED MSI K8N Diamond nVIDIA nForce4 SLI Socket 939 PQI 1024MB DDR 400MHz PC3200 Dual Channel (2x512MB) Mirrored Black Copper 2-2-2-5 Seagate 160GB NCQ 8MB 7200RPM SATA NEC ND-3520A Dual Layer DVD±R/W/DL 16X White Bulk Mitsumi floppy 1.44 Compucase super Midi Tower CI 6a21 400w LDT - Black & Blue Gigabyte NVIDIA GeForce 6800GT PCI-E SLI GV-NX68T256D-B 256MB תודה מראש, איתי

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by E-non,

היציאה של השנאי לא מתאימה לכניסות של השקעים בארץ (המחשב נקנה בקנדה), האם אפשר להשתש במתאם פשוט בשביל לטעון את המכשיר או שצריך להחליף את השנאי לשנאי עם יציאה שמתאימה לארץ?

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by haim652,

שלום חברים, ברצוני לבקש מפרט מחשב לגיימינג עד 6000 ש"ח, בניתי מפרט, יוצא קצת יקר, קשה לי להתפשר על דברים, אבל אני מקווה שתעזרו לי עם מפרט נח יותר וזול יותר. 1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח לכל היותר. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג (תדירות גבוה מאוד) ופוטושופ (תדירות נמוכה מאוד) -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל משחקי הAAA האחרונים שיצאו (BF4, וכו') -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 22" 1920x1200 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נ…

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by Satlan,

שלום :] הינה המפרט Processor: AMD Athlon 64 3500 (939-pin) Box Venice MB: ASUS A8N-SLI Premium (nForce4 SLI) - ATX Memory: A-DATA 512MB PC 3200 DDR 400 Hard Disks: Western Digital 250GB SATA II KS 16MB 7200RPM Video Card: LEADTEK - PX7800GT TDH 256MB DDR3 MyVIVO - PCX - Retail CD ROM: SAMSUNG CDROM x 52 Bulk Floppy: SONY Floppy 1.44 Case: Thermaltake Xaser III Lanfire - Aluminum Case Power Supply: Thermaltake - Silent Purepower 420W (W0008) - Active PFC הכול יוצא בערך 7000 שקל פלוס מינוס זה רק קופסא, אין צורך בציוד הקפי שידרוגים, עצות וכול דבר דומה יתקבלו בברכה :ם בתודה מראש

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  12. שלום לכולם ברצוני לקנות מחשב למשחקים אך לצערי איני מבין בכל החלקים באופן פרטני אז אשמח לקצת עזרה אז ככה: התקציב הוא בערך 8-9 (ועוד 1 לציוד הקיפי) ובערך 2 מסך 19 אניץ LCD. המחשב צריך להחזיק ללא שידרוגים בערך 2-3 שנים. המחשב מיועד להריץ את הויסטה בעתיד . אין לי שום מושג בOC אבל אני מעוניין להיכנס לתחום ולכן חשוב לי מחשב שיכול לתמוך ב OC פשוט ובסיסי ואם אפשר גם לוח אם סלחן הרעיון שלי עכשיו הוא להתחיל ללא OC אבל עם הזמן להתחיל לאט ובכך לאזן את הביצועים שיעבור זמן והחלקים יתישנו. זהו רעיו כללי למה שחשבתי עליו: E6600 קירור נחמד למעבד לוח אם טוב (DS4 של GB?) 2G זכרון 800Mhz ( של G.Skill? ומה הקשר של התזמונים לסוג המעבד ואם צריך OC למעבד בשביל שיתאים לזכרונות?) ATI…

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  13. לילה טוב, הלפטופ שלי נפל (כשהוא היה בתוך תיק) ונסדק\נשבר בצד ימין מתחת למקלדת - איפה שמכניסים פלופי. עכשיו אני יכול להלדיק אותו והוא עובד בסדר גמור אבל כמובן שאני צריך לקחת אותו לתיקון כי מן הסתם לא בטוח לעבוד איתו במצב הזה. מכיוון שהכל תקין ועובד אני מניח שהחלקים הפנימיים לא נפגעו ויש צורך רק בלהחליף את המעטפת\מארז. מישהו אולי יודע כמה זה עולה ? את המחשב קניתי בארה"ב ככה שאחריות אין לי ואין לי כל כך מושג למי לפנות. האם חנות מחשבים רגילה מטפלת בבעיות כאלה ? אני גר באזור ירושלים ואודה לכם מאוד אם תוכלו להכווין ולייעץ לי לאן לפנות, ואם יש המלצות על מקום ספציפי אשמח לשמוע. תודה מראש לכולם. * אם זה משנה הלפטופ הוא של חברת Acer

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  14. שלום רב. תחילה אני רוצה להודות לכם מראש - לא סתם המליצו על הפורום הזה! התקציב שלי נע בין 6-8 אלף. המחשב מיועד לגלישה באינטרנט צפייה בתכני HD ויצירת\עריכת מוזיקה.. לגבי גיימינג - לדעתי אשחק בכמה משחקים בודדים אך לא בתדירות גבוה. אני רוצה מסך גדול (התוכנות לעריכת מוזיקה דורשות המון מקום, צריך לראות כמה שיותר), ראיתי שנהוג לחבר 2 מסכים - אז כדאי שיהיה לי את האופציה לחבר 2 מסכים במחשב. אני מתכוון להשתמש במחשב בתדירות גבוה... אני צריך הרבה נפח בכונן הקשיח ומעבד חזק (מבירורים קלים שעשיתי ;D) הווינדוס שאני רוצה הינו ווינדוס 7 (מומלץ ?). *חשוב מאוד* שיהיה כניסת פיירווייר (FireWire IEEE 1394 אם אני לא טועה), רצוי שהחיבור יהיה מהיר. שוב - תודה רבה! ושיהיה שבוע טוב.

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  15. אין צורך במארז איכותי,רק מאוורר,כי לא יראו אותו בכלל,המחשב יהיה בחדר דיי חם לכן יש צורך בקירור טוב. מעבד Intel Core 2 Quad Q6600 -=Stepping G0=- Box ¤1461 לוח אם GIGABYTE GA-P31-DS3L ¤471 כונן קשיח Westren Digital WD3200AAKS 320GB ¤421 זיכרון G.Skill DDR2 2048MB (1024MBx2) 800Mhz CL4 ¤497 כרטיס גרפי GIGABYTE nVIDIA GeForce 8800GTS 320MB PCIe ¤1637 ] צורב LG GSA-H62N X18 DVD ¤174 מארז ללא ספק HEC 6A19B ¤211 ספק כח Cooler Master Real Power 450W ¤438 קרור למעבד Scythe Infinity ¤259 [ מסך מחשב רחב Samsung 22" SyncMaster 226BW WIDE ¤1879 [ הרכבת מחשב + ובדיקת מעבדה + בדיקת מאמץ למחשב (למחשב חדש בלבד) ¤79 סה"כ מחיר לכל המוצרים:7527¤ הכל בסדר?

16. שלום אלו ההצאות שקיבלתי עבור מחשב רב תכליתי- משחקים (FIFA,NBA) +חיבור לטלוויזה, תקציב 2K ההצעות שקיבלתי: מחשב א' מעבד Intel QUAD CORE , Q 8300 ) BOX לוח אם ASUS P5 L- DDR3 FSB 1333/1066/800 MHz זיכרון 2G DDR3 1333 KINGSTON כ.מסך GFORCE 210 GT 512 ASUS HD מארז ATX 500W 2 USB קדמי + 4 USB אחורי דיסק קשיח G W.D 500 7200 SATA 2 צורב DVD-X24 SONY-NEC מחשב ב' מעבד Intel Core i3 -530) BOX לוח אם Gigabyte GA-H55-S2H זיכרון 2G DDR3 1333 KINGSTON כ.מסך OB מארז Coolmaster Elite 310 +ספק 460W דיסק קשיח Samsung F3 HD502HJ צורב Samsung SH-S223 X22 אשמח לשמוע את דעתכם איזה מחשב עדיף ואם יש הצעות לשיפור במסגרת התקציב

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  17. המחשב מיועד לגרפיקאית ללא כל ידע בחומרה, כמעט ולא יהיו משחקים, ובטוח לא יהיה OC. זה מה שבניתי בPCH: CPU : Intel Pentium IV 2.4C GHz HT 512K 800MHz Socket 478 CPU BOX [ ¤ 1071.89 ] 1 Motherboards for Intel : Gigabyte GA-8IPE1000 Pro Intel 865PE Motherboard (800 Mhz,1394,AGPx8,Dual DDR,S-ATA,5.1,LAN) [ ¤ 741.52 ] 1 Memory : DDR-RAM 512MB 2700 Winbond Memory [ ¤ 439.76 ] 2 Hard Discs : Western Digital 80GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA100 HDD [ ¤ 542.93 ] 1 Video Cards : Leadtek Winfast Geforce FX 5600 Ultra MyVIVO 128MB DDR Retail Video Card [ ¤ 1331.9 ] 1 CD-ROM / DVD-ROM : DVD-ROM Liteon 16/48 Retail [ ¤ 246.41 ] 1 CD-RW / DVD-RW : Lite-On 52/24/52 Retail CD-…

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by בניי,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכנות ופיתוח ווב ו-ווינדוס אפליקיישן א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). VS, SQLServer שימוש לפרנסה. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועו…

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  19. שלום לכולם, אני מחפש מפרט עבור מחשב שישמש לשימוש בסיסי (אינטרנט, סרטים, אופיס) ומדי פעם משחקים לא כבדים כמו Fifa ו-NBA. 1. מה התקציב המקסימאלי?2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גלישה באינטרנט, סרטים, משרדית, משחקים קלים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. FIFA, NBA -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). לא ידוע כרגע, אבל נגיד שמסך 2…

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  20. שלום לכם, מתלבט בין שני הדגמים הללו: asus- קישור לדגם. dell xps- קישור לדגם. אני סטודנט למדעי המחשב ומתכנת הרבה. חשובים לי מאוד ביצועים מעבד ומהירות לצד משקל נמוך. הנטייה שלי מההתחלה היית ללכת לכיוון ה dell אבל מאחר ומצאתי את הדגם של ה asus עם spec כמעט זהה (אולי פרט לרזולוציה) ביותר מ400 דולר הבדל (!) - 869$ לעומת 1299$ אני מתלבט. ידוע לי ש dell ממותגים פרימיום, אבל השאלה אם פה נגמר ההבדל הכל כך גדול הזה בין המחירים? או האם הרזולציה של המסך כל כך משמעותית, למרות שלא נראה לי... אגב, הקישורים הם לאתר בארה"ב כי אחי נמצא שם ומתכנן לקנות לי לפטופ משם. תודה מראש, אלדר.

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  21. סה"כ Antec High Preformance Plus View 1000 AMG 785 ש"ח Antec TruePower 430 Watt אספקה מיידית 670 ש"ח VANTEC 36'' ATA 133 ROUNDED CABLE CLEAR SILVER אספקה מיידית 196 ש"ח Vantec Floppy Cable copper 18'' זמין במלאי 52 ש"ח Antec 80mm SmartFan retail 110 ש"ח WD 40GB 7200RPM 8 MB Cache special version שלוש שנים אחריות 517 ש"ח סה"כ 2,329 ש"ח האם כדאי לי לקנות אותהם?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  22. שלום לכולם, אני מחפש נייד קל וקטן (עד 14", אני מתנייד איתו על האופנוע וצריך משהו שיכנס לתיק מיכל...). הולך לעשות עליו פיתוח מערכות בקטנה, לא משהו רציני מדי, מצגות, אופיס, אינטרנט וכו'. בלי משחקים, בלי HD וכו', בשביל זה יש מחשבים נייחים. חשוב לפחות 1 ג'יגה זכרון, ואם אין במקלדת את הכפתור של windows אין בכלל מה לדבר (כמו למשל ב-IBM X40 ימח שמו). מה מומלץ? אני טובע בים של דגמים... חשוב לי גם מאוד מאוד אמינות ואחריות, הנייד שלי מהעבודה מתקלקל כל חודש וחצי, הולך הכונן קשיח... עריכה, לאור חוסר התגובות-: דגמים שנראים לי מתאימים: Lenovo 3000 V200 TF133IV Lenovo ThinkPad X61s UK43KIV 1.6 GHz Toshiba Satellite Pro U300-15B 2.0GHz 2GB (נראה לי להיט ה-tablet, השאלה אם זה באמת נוח/שי…

23. אני בעליו של Dell vostro 3550 עם כרטיס מסך ati 6630m מעבד I5 וסוללה של 9 תאים (בקיצור הגרסא הכבדה יותר של ווסטרו) כל הדרייברים שלי מעודכנים וכך גם התוכנות והביוס. כאשר הלפטופ מחובר לחשמל הוא עובד מעולה. כאשר הוא עובד על סוללה (גם אם היא מלאה) הוא פשוט מתקע, אני חווה לאגים הזויים של מספר שניות גם כאשר אף תוכנה אינה רצה ברקע, פיקים רנדומליים וקיצוניים במעבד. המחשב עבר דיפראג ובדיקת תקינות זיכרון ראם, וגם הטמפ' שלו סבירות לחלוטין. כמו כן בדקתי את הבעיה תחת כל תוכניות ניהול המשאבים (מצב חיסכון, מאוזן וביצועים גבוהים). בדקתי כאשר הוויפיי כבוי וגם הבלוטות ועדיין יש את הלאגים האלה (כמובן שהכל נבדק כאשר הכרטיס מסך החיצוני כבוי כי כאשר אני על סוללה אין לי צורך בו). האם מישהו נתקל …

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by atarazur23,

שלום, אני מעוניינת לקנות לפטופ אשר יחזיק לי מעמד לאורך זמן, עדיפות לDELL corei i5. אשמח לשמוע המלצות כי אני לא כל כך יודעת מאיפה להתחיל. * מטרות המחשב? לשימוש ביתי, עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים קלים, צפייה בסרטים, * גודל המסך? 13-15 * משקל רצוי? עד 3 ק"ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? עדיף שיהיה זמן סוללה ארוך, אך לא קריטי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? ESATA , HDMI * בלוטות? עדיף שכן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח ? (HDD, SSD , או שילוב - דורש mSata) * כונן CD/DVD? צורב? עדיפות לצורב * כונן Bluray? לא חובה * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא, אך תהיה אחריות של היבואן לכמה שנים * …

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  25. שלום, סופסוף החלטתי לשדרג את המחשב... אז ככה, אני צריך רק מעבד, לוח אם, ספק וכרטיס מסך: AMD ATHLON 64 X2 DUAL CORE AM2 4000+ BOX 390.00 ¤ OCZ DDR2 2048MB 800MHZ Dual Channel Platinium Rev 2 CL4-4-4-15 360.00 ¤ GIGABYTE GA-M61SME-S2 Socket AM2 329.00 ¤ CONNECT3D Radeon HD3850 256MB DDR3 PCIe2.0 799.00 ¤ Xilence Low-Noise 450W 12cm PFC PSU 200.00 ¤ סיכום ההזמנה (ללא תשלומים): 2,078.00 ¤ התקציב ממש לחוץ ולכן כמה שפחות יותר טוב... מספר שאלות: 1. האם אני יכול לקחת מעבד יותר תקציבי (סמפרון) ולא לסבול בביצועים? 2. אני לא מבין כל כך בספקים האם הספק שבחרתי מספיק? אם לא אני צריך את הספק הכי זול שיריץ את המערכת (לא חייב מותג!) 3. הכרטיס הזה נראה לי קצת זול (יש אותו דגם באתר …

• 12 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים