עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום לכולם, קניתי מחשב חדש ואמרו לי שהמעבד קצת חלש ביחס לכרטיס מסך. האם זה נכון או סתם שטויות? זה המפרט: [TABLE=width: 98%] [TR=class: cat_products] [TD=width: 15%]T #[/TD] [TD=width: 55%]שם המוצר[/TD] [TD=width: 15%, align: center]כמות[/TD] [TD=width: 15%, align: center]מחיר[/TD] [/TR] [TR=class: cat_product, bgcolor: #F3F6F9] [TD=width: 15%] C4570T[/TD] [TD=width: 55%]Intel Core i5 4570 3.2Ghz (3.6Ghz Turbo) LGA1150 Tray[/TD] [TD=width: 15%, align: center]1[/TD] [TD=width: 15%, align: center]₪936[/TD] [/TR] [TR=class: cat_product2] [TD=width: 15%, bgcolor: #F7FCFF] E41759-002[/TD] [TD=width: 55%, bgcolor: #F7FCFF]Intel Original LGA1155-1150 ליבת נחושת - עד 95W[/TD] [TD…

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by elibr12,

היי,קנו לי מארה'ב לפני יומיים את המחשב...עכשיו כשבאתי להטעין אותו הוא לא מתאם לשקע חשמל אצלי בבית, מה אני עושה? בנוסף הייתי רוצה לדעת עם יש בעיה בלהטעין אותו בארץ?האם אני צריך שנאי? תודה אלי.

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by Hipno,

טופל - אפשר לנעול... תודה מראש, ליאור.

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by IDan2013,

היי היי! אז לכבוד הבלאק פריידי, אשמח לרכוש לעצמי מחשב נייד חדש. תקציב: עד סביבות ה5K (מחיר אילת). ישמש בעיקר ללימודים (אינטרנט ואופיס), קצת תכני FHD וכנראה בעתיד גם קצת תכנות (בתור תחביב). איכות מסך טובה - חדות, צבעים ובהירות. גודל: 14-15.6 אינצ' עם עדיפות לגדול יותר אבל לא קטנוני על זה. *מסך מגע - נוטה לכיוון הזה או לחילופין אשמח לאופציות עם משטח שליטה מתקדם וברמה גבוהה. חיבורים: DP/HDMI, 3.5mm ו- USB..לא משהו מיוחד. מקלדת נוחה עם יתרון קל למוארת. *עדיפות שמערכת הפעלה תהיה כלולה במחיר אלא אם ההבדל יהיה מאוד משמעותי ונחוץ. כרגע חושב על Yoga C740/940. אשמח להמלצות שעונות על הצרכים בסה"כ בצורה הטובה ביותר…

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  5. יש לי את הדגם הבא- [table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td]http://il.packardbell.com/pb/en/IL/content/model/LU.BUN0D.038 הוא מגיע עם 1 ג'יגה זכרון ואני מחפש לרכוש כרטיס של 2 ג'יגה המתאים לדגם. כמובן אם אפשר חנויות גם בחו"ל. תודה רבה [/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table]

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  6. . מה התקציב המקסימאלי? 4800 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אין 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג כבד א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל החדשים WD BF4 ACU -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשו…

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  7. שמחברים אותו למסך חיצוני - רואים. (המחשב עובד מצויין) על הצג של הנייד, יש רק אור, ועשלוחצים על Fn+ להאיר/להחשיך את המסך, רואים שהתאורה עובדת. כלומר, זה כנראה לא האינוורטר. האם המסך הלך? אולי הכרטיס מסך? איך אפשר לוודא?

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  8. שלום, אני צריך המלצה למחשב נייד לפי הצרכים הבאים - קל משקל. סוללה חזקה. מסך 13-14 אינצ'. מעבד החזק שאפשר להשיג בתקציב (ולפי שאר הצרכים). כרטיס מסך טוב (בעיקר סרטי HD, קצת משחקים). בקשה אחרונה וחשובה (לקונה), הוא צריך להיות מעוצב, כלומר אפשרי לבחור צבעים ו/או עיצוב חיצוני. תודה מראש

9. Started by itaim,

P.4 3.0C 1366 ABIT IC7 - 675 OCZ 512 (256*2) 400 EL GOLDEN WD SATA 160GB - 762 R9800PRO - 1360 DVD - 199 COMPUCASE CI-6920 400W - 560 MAG 17 CRT 786 PF - 743 עכבר ומקלדת מולטימדיה של MS - 136 הרכבה - 181 סה"כ - 7063 מטרות: משחקים הכי כבדים, קצת OC קצת סרטים מה אתם אומרים על המחשב? כדאי אולי לחכות לכרטיסי מסך החדשים? ואולי ללחות עם הPCI אקספרס?

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by uziwe,

שלום, אודה לחוות דעתכם על מספר נושאים: 1. לגבי מפרט שהוצע לי (מחשב לצורך משחקים): מארז GIGABYTE LUXO 140 כרטיס מסך NVIDIA GEFORCE GTX550TI מעבד INTEL CORE I5-2310 לוח אם INTEL H61 ECS H61H2-M2 זכרון 4096MB DDR3 1333MHZ ספק כח 600W REAL דיסק קשיח 7200RPM 16MB 500GB אודה לחוות דעתכם באופן כללי וכן האם המארז הנ"ל הינו איכותי ושקט ?, האם הספק איכותי ושקט ? 2. האם יש הבדל משמעותי בביצועים בין מעבד אינטל I3 ל - I5 ? 3. האם יש הבדל משמעותי (לגיימינג מתחיל-בינוני) בין 3 כרטיסי המסך הבאים: (שימוש בכל המשחקים החדשים כגון: MW3 BT3, COD ). NVIDIA GEFORCE GTX550TI GTX 6870 1GB NVIDA GEFORCE GT 420 במיוחד באם יש הבדל משמעותי בין השלישי לשניים הראשונים (נאמר לי שבין שני הראשונים אין ה…

11. 1. תקציב מקסימלי : 2000 ₪ , אבל אנא בנו את המפרט בצורה חסכונית 2. המפרט מיועד לעבודה משרדית וצפייה בסרטים פה ושם, התוכנות העיקריות שיפעלו בו הן: ICQ, מסנג'ר, סקייפ, IE ו-Microsoft Office 2007/2010 והמדיה פלייר (לצפייה בסרטים ומוזיקה, למרות שראוי לציין שגם הרבה סרטים ייצפו דרך מגה-ווידאו). 3. אין צורך בשום ציוד הקיפי! 4. אין צורך בכונן דיסקטים, אך יש צורך בצורב (רק לא של LG). 5. זה לא מפרט חלקי! 6. רמת חשיבות השקט של המפרט היא 8 (שלא יתחיל לעשות רעש אחרי שנה) 7. לא מתוכנן שום OC ! 8. אין צורך המערכת הפעלה, אך יש צורך בהרכבת המפרט. 9. אני מאזור ירושלים הבקשה היחידה שלי היא שלא לבנות את המפרט ב-KSP 10. בקשות מיוחדות: **דיסק קשיח מינמאלי של 120GB, תשתדלו לחסוך בקטע הזה העיקר …

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by david2405,

אני משדרג את המחשב שלי למפרט הבא : Core i5 2500K 3.3Ghz, s1155, 6MB Z68X-UD5-B3 s1155 Core i3/i5/i7 HD 6950 2GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI Mini 2xDP X2 crossfire Corsair Hydro H70 High Performance Dual-Fan Liquid ddr3 2gb x 2 ספק כוח 550W המחשב מיועד לגיימינג וברצוני לקבל חות דעת לענין המפרת והאם יש צורך בלשפר משהוא ו/או להוסיף משהוא? בתודה מראש

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by dj4400,

מה דעתכם על המפרט הזה: מעבד: Intel Core i3 2130 3.4Ghz HyperThreading 3MB Tray 541 ש"ח קירור למעבד: ZALMAN 7000V Al SI EDITION 46 ש"ח לוח אם: MSI B75MA-E33 for 1155 Sata3/Usb 3.0 306 ש"ח מארז: Foxconn TLM436 Tube 90mm NO PSU 151 ש"ח ספק כוח: FSP 350W 60HCN 120mm Fan A.PFC Satax3, 78-80% 28A@12V Efficiency Retail 145 ש"ח זיכרון: Hynix Original 4GB DDR3 1600 107 ש"ח דיסק קשיח : Toshiba 500G 3.5" SATA3 301 ש"ח כונן אופטי: CyberLink Blue-Ray Power DVD9 77 ש"ח סה"כ 1675 ש"ח. מתלבט בעיקר לגבי המארז וספק הכוח. :-\ הרכבתי באתר של TMS, ואין להם מארזים מהסוג שנזכר במפרטים שבאתר... תודה dj4400

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by Zach_N,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5,000, ניתן לחרוג עד 500 ש״ח 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? HTPC לניגון סרטים ב-4K עם מעבד תמונה madVR דרך PotPlayer 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) ספק כח 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב+ 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? מעוניין במארז Mid Tower, שחור, איכותי ושקט, בלי RGB 7. האם האם יש צו…

15. אני רוצה לקנות מחשב נייד במחיר סביר עם ביצועים טובים, מינימום RAM 8GB CORE i5+ כרטיס מסך NVIDIA ו 500GB/1TB זיכרון. מחפש מחשב נייד שיריץ את המשחקים של היום באיכות בינונית-גבוהה בלי איבוד FPS. אשמח לייעוץ לגבי איזה מחשבים כדאי לי לשקול ומאיפה כדאי לקנות אותם.

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by eranw,

שלום, אני חושב לקנות מחשב חדש לצורך תכנות ועבודה עם אופיס, dual-boot לינוקס וחלונות. אני רוצה למצוא משהו ב2000 שח, אבל לא ברור לי מה רמת המחשב שאני יכול לקבל בסכום הזה, אז אני אשמח לעזרה גם בזה. אם בסכום הזה אי אפשר לקנות מחשב סביר לצרכים שלי - או אפשר בפחות - אני אשמח לדעת. * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודה משרדית + תכנות * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? לא מסך קטן במיוחד * רזולוציית המסך? לא רלוונטי * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? אין * משקל רצוי? לא משנה - אני לא אסתובב איתתו הרבה על הגב * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * Bluetooth? אין צורך * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? …

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by shay3108,

1. מה התקציב? (יש לציין גם בכותרת) 6000 ש"ח האם במידת הצורך יש מקום לחריגה? ואם כן עד כמה? עוד 300 ש"ח האם יש לכלול הרכבה בתקציב?כן 2. מהו היעוד של המחשב? (משחקים\אינטרנט\אופיס\סרטים וכו'...) [אם המחשב מיועד לתוכנה מקצועית כלשהי יש לציין את שם התוכנה ואת הגרסה למשל: Photoshop CS5, Solidworks11 וכו'] משחקים כבדים (Metrro 2033 Metro last light) 3. האם יש לכלול גם ציוד היקפי בתקציב כגון מסך\מקלדת\עכבר\רמקולים? אם כן, מה? לא צריך חומרה היקפית [אם לא יש לציין לפחות מה המסך הקיים, דגם\גודל\רזולוציה] Philips 24 1920X1080 4. האם יש צורך בחומרה לא סטנדרטית במחשב או יציאה מיוחדת? אם כן, מה? [דוגמאות: כונן דיסקטים, יציאות FireWire IEEE1394, יציאת פרללית או ס…

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by ashkenazone,

בלי ציוד היקפי בכלל אם אפשר (עם דגש על לא חשוב כ"כ) שהמארז יהיה יפה

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by .:YoGy:.,

שלום, יש לי בעיה מוזרה באוזניות שלי בלאפטופ... המחשב לפעמים משמיע סאונד באזניות ולפעמים לא. (זה לא כבל רופף אלא בעיה במחשב) אני יכול לחבר את האוזניות למחשב וזה ישמיע מוזיקה, לעשות ריסטרט ואז לא ישמיע. כשאני מחבר הrealtkhd אומר לי שיש משהו שמחובר לשקע האנלוגי של האוזניות, אבל הוא לא מזהה שזה אוזניות. הסאונד מהרמקולים של הלאפטופ מפסיקים לעבוד. כשאני נכנס לrealtk hd audio manager הוא לא נותן לי את האופציה של אוזניות, אלא רק את האופציה של רמקולים ואת האופציה של digital output. מישהו מכיר את המקרה? הדרייברים שלי מעודכנים לגמרי

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by rebb,

שלום אני מעוניין לרכוש את הנייד של אינטל N5110. מכיוון שאני לא משחק משחקים (חוץ מפרו אבולשוין 2012!! ;D ) חשבתי אולי יספיק לי הכרטיס מסך של אינטל ( Intel Graphics Media Accelerator 3000 HD ) רק בכדי להריץ בצורה נורמאלית את המשחק המדובר. הדרישות של המשחק הן: דרישות מינימום מערכת הפעלה: Windows XP, Windows Vista ו-Windows 7. כרטיסי מסך נתמכים: Nvidia GeForce 6600 ומעלה, ATI Radeon X1300 ומעלה Pentium 2.4 GHz ליבה אחת זיכרון RAM: מינימום 1 GB 8-10 GB של שטח דיסק זמין כרטיסי קול: DirectX 9c תואם דרישות מומלצות מעבד אינטל - Core 2 Duo E4600 2.4GHz ולמעלה מעבד AMD - Athlon 64 X2 Dual Core 5000 ולמעלה כרטיס גרפי Nvidia - GeForce GT 240 GFX Card ולמעלה כרטיס גרפי ATI - Rad…

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  21. חיפשתי מחשב עד גודל MINI-TOWER , שקט בלי אורות (לסלון), עד מחיר 4500 ש"ח ומצאתי את ASUS הזה: ExpertCenter D7 Mini Tower D700MA Gaming PC - Intel Core i7-10700 10th Gen - B460 Chipset - 512GB M.2 SSD NVMe - NVIDIA GeForce GTX1660 Super 6GB - 16GB DDR4 (2x8GB) איזה חויית משחק אפשר לצפות ממנו במשחקים כמו halo infinite, fortnite, half life, flight simulator? האם שקול בערך ל PS4 PRO או XBOX series S? והאם יש המלצה אחרת? תודה רבה!

22. * מטרות המחשב? משחקים בינוניים צפיה בסרטים, עבודות משרדיות וצפיה בסרטים.פוטושופ.וירטואליזציה - כמה מערכות הפעלה ב-PC אחד * גודל המסך?15.6 * רזולוציית המסך? לא משנה * משקל רצוי?לא כבד מידי * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)5 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? hdmi * Bluetooth?לא חובה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? מינימום 500 * כונן אופטי?כן * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית?לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא חובה * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי?חשוב איכות * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם =צבע שחור חשבתי על שתי מחשבים http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?ProductID=12544 htt…

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  23. שלום לכולם, פתחתי לפני כמה ימים דיון במפרטי מחשב, לפני שאני עובר לשלב הקניה, חשבתי לשאול פה כמה עולה המחשב הבא: בגדול חשבתי להשאיר את המארז והספק כח למחשב החדש, פשוט חבל לי על שאר החלקים, כי המחשב עובד. מעבד: Intel Core i5 750, 2266 MHz לוח אם: Gigabyte GA-P55-US3L כרטיס מסך: AMD Radeon HD 5850 Series (1024 MB זכרון: 2X4GB Kingston DDR3-1333 (667 MHz ללא כוננים קשיחים מארז: thermaltake element g ספק כח: enermax pro 82+ 525W תודה רבה

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  24. הי, אני מחפש מחשב נייד לצורכי עסקים/נסיעות. הנקודה העיקרית היא שאני אקנה אותו בארה"ב וגם אשתמש בו שם. לא משנה לי איפה לרכוש בארה"ב (אמאזון/newegg/ישירות מהיצרנים Dell\Lenovo וכו'). מבחינת מחירים אני מכוון לאזור של $1000-$1200. מחשבים שנמכרים שם במחיר כזה עולים בארץ כ-8K-10K (למשל לנובו X1 Carbon). סוג שימוש: עיקר העבודה תהיה משרדית (המון אקסל, וורד, PP) ותוכנות סטטיסטיקה ועיבוד נתונים. אני עובד המון ב-multitasking (המון לשוניות בדפדפן, הרבה תוכנות פתוחות במקביל). רזולוציה גבוהה (מעל 768*1366 נראית לי משהו מתבקש) לא מתכוון להריץ תוכנות גרפיקה כבדות או Matlab באופן קבוע, אם כי אשמח אם המחשב ידע לאכול שימוש casual בתוכנות כאלו. לגבי משחקים - השימוש האחרון ברשימת העדיפו…

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by MzDay,

אני מחפש מחשב נייד בשביל עבודה גראפית בתוכנת שרטוט תלת מימד, אני מחפש כרטיס מסך טוב בשבילה (עדיפות גדולה לnividia) ומסך גדול (עדיפות ל17 אינץ'ׂ). התקציב שלי הוא עד 5 אלף אני אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי למצוא מחשב מתאים בנוסף עדיפות למעבד I5 ומעלה. אם חסר מידע כלשהו תרשמו לי ואני יגיב עם תשובה תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.