ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,491 דיונים בפורום זה
-
יש לי את הדגם הבא- [table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td]http://il.packardbell.com/pb/en/IL/content/model/LU.BUN0D.038 הוא מגיע עם 1 ג'יגה זכרון ואני מחפש לרכוש כרטיס של 2 ג'יגה המתאים לדגם. כמובן אם אפשר חנויות גם בחו"ל. תודה רבה [/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table]
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
-
CPU : AMD DUAL-Core E-450 VGA: AMD Radeon HD6320 Graphics LED Panel : 15.6" HD 1366x768 (Giare Type) RAMK: DDR3 4gb HDD : 320GB RF: 802.11b/g/n יש צורך בלהחליף כונן קשיח ... זה מחשב שאני מעוניין לקנות תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לשדרג את המחשב בשביל להכין לVR וגם כי הלוח אם שלי עושה בעיות. המפרט הקיים: מעבד: Intel(R) Core(TM) i7-2600 CPU @ 3.40GHz לוח אם: ASRock Z68 Pro3 זיכרון: G.Skil F3-12800CL7-4GBXH 16GB כרטיס מסך: NVIDIA GeForce GTX 570 הארד דיסק: כרגע לא מחובר כי יש בעיות בלוח אם זה Samsung 840 250GB מסך: לא זוכר דגם מדוייק אבל 24" של DELL שנקנה לפני 4 שנים ספק: 650W לא זוכר את החברה והדגם במדוייק כעקרון הכנה לVR זה לא חובה זה יותר להחליף לוח אם שעושה לי הרבה בעיות. במידה וצריכים עוד פרט או ששחכתי משהו אנא עדכנו. תודה רבה.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. לוחות אם עם z97 מתחילים חהגיע עכשיו לארץ. יתרונות עיקריים שראיתי ברפרוף הינם תמיכה ב-SATA Express ותאימות ל-Broadwell. הא יש טעם ללכת על לוחות אלו, או ללכת על לוחות z87? 2. למשחקים ללא OC, האם יש משמעות למעבד? האינטואיציה שלי אומרת ללכת על i7-4770 אבל הבן שלי טוען ש-i5-4570 לא פחות טוב למשחקים.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מעוניין במפרט: http://hwzone.co.il/specslist/index.php?item=133222§ion=293&target=%D7%A8%D7%91%20%D7%AA%D7%9B%D7%9C%D7%99%D7%AA%D7%99 רציתי לדעת רק אם יש התחדשות מסויימת ברכיבים בהתאם להיום, עידכונים שכדאי לבצע?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מעבד AMD Athlon 64 X2 4800+ Socket AM2 BOX ¤551 http://skypc.co.il/product.asp?pid=AMD1205 לוח אם GIGABYTE GA-M68SM-S2L ¤377 http://skypc.co.il/product.asp?pid=38489 כונן קשיח Westren Digital 1600AAJS 160GB ¤247 http://skypc.co.il/product.asp?pid=1600AAJS זיכרון SuperTalent DDR2 1024B 800Mhz CL5 ¤116 http://skypc.co.il/product.asp?pid=T800UB1GV זיכרון SuperTalent DDR2 1024B 800Mhz CL5 ¤116 http://skypc.co.il/product.asp?pid=T800UB1GV כרטיס גרפי GeCube RADEON HD3850 HDMI 512MB PCIe ¤1123 http://skypc.co.il/product.asp?pid=GV391 צורב ASUS DRW-2014L1T X20 DVD ¤185 http://skypc.co.il/product.asp?pid=30916 מארז כולל ספק HEC 6A19B 400W ¤420 http://skypc.co.il/product.asp?pid=6A…
-
- 19 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אבא שלי החליט כי הוא רוצה לקנות לעסק שלו מחשב נייד. המחשב הוא לעבודות רגילות של מסמכים גדולים, אינטרנט, וכו'...כמובן שלא עם כ.מסך דרעקי - שתהיה "תמיכה" עתידית. המחשב צריך לכלול: - מסך 14 מינימום, מומלץ 15 - 256MB זיכרון - 30GB מומלץ יותר כמובן - כ.מסך הגון - CDROM\DVD - העדפה לצורב+CD, ואם ישנה אפשרות אפילו לצורב DVD () - כונן Floppy - *מומלץ* - סוללה ל3 שעות. - משקל יחסית לא כבד (3kg זה סביר? ) - חיבורים : USB/Firewire/S-Video-OUT וגם את ה-PCMCIA או איך שלא קוראים לו.. / מדפסת.. וכו'... תקציב כאמור : 6500 ש"ח. ניתן לחרוג עד 7000. כמו כן, יתקבל החזר מע"מ בצירוף חשבונית מס - כך שהנטו שישולם יהיה כ- 6000 ש"ח מקסימום. Bring it on people. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אני לא משתמש במצלמה ולכן רוצה לכבות אותה מתאמי חיסכון חשמל וגם חום ואני לא הצלחתי למצוא את האופציה של הכיבוי. האם מישהו יודע? תודה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אשמח לחוות דעת לגבי המפרט הבא שהרכבתי בהתאם לאילוצים הבאים: 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3000 ש"ח (ללא חריגה), המחשב ייקנה באילת (ללא מע"מ). 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? צרכי לימודים ותכנות, שימוש קבוע בשני מסכים וריבוי (מוגזם) של חלונות ותוכנות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? יכול להיות נחמד, לא חובה. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? ל…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, אני רוצה לקנות מחשב חדש משום שהמחשב שלי כבר לא הכי טוב. אני רוצה שהמחשב החדש יתאים לכמה צרכים: אני רוצה לקנות מחשב כי אני רוצה להשתמש ב adobe after effect cs6, להריץ יותר משחקים, להריץ משחקים יותר טוב, אני בדרך כלל עם המון דברים פתוחים וזה מאט לי את המחשב, ועוד דבר נוסף יש לי 32 ביטס ואני חייב 64. הפרטים של המחשב הנוכחי שלי הם: מעבד intel Core i5-2300 CPU 2.8GHz RAM: ארבע (2.99 ניתנים לשימוש) 32x הטווח מחירים שלי זה עד 2000 -2500 אם חייבים אז 3000. תודה לכולם
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. איך אני מעביר אליו קבצים מהמחשב האישי? 2. האם יש לו חריץ USB? 3. איך אפשר לשים לו עברית? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הכל מתאים אחד לשני לא תיהיה בעיה בבנית המחשב? אני יודע שהחומרים של המארז שאני לוקח לא משהו אבל אין מה לעשות היופי שלו גמר עליי איך המפרט? מתאים לאינטרנט ,ויסטה,פוטושופ טיפה משחקים כמו GTA ? -------------------------------------------------------? Core2 Duo E6300, 1066Mhz, s775, 2MB? מחיר 1095 חנות KSP ------------------------------------------------------- ?945P-S3 s775 Conroe, DDRII 667, PCI-E? מחיר 590 חנות KSP ------------------------------------------------------- ?1GB TwinMOS? כמות 2 מחיר 1140 חנות קיי.אס.פי DDR2 CL4 ------------------------------------------------------- ?LG DVD±RW GSA-H10AK x16, DL x8 (Black) מחיר 195 חנות קיי.אס.פי ------------------------------…
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חוות דעת על המערכת הזאת והצעות לשיפור . ========================== CPU AMD SEMPRON 3200 AM2 BOARD ASUS M2NPV-VM + 6150 DVI/TVO MEMORY 1024MB 667MHZ WD 80GB SATA 2 ASUS / LG DVDRW ASUS CD*52 1.44 CASE ASUS סה"כ למזומן : 2500 ש"ח . המחיר מתייחס לחנות קטנה לא עסק גדול תודה על ההבנה :
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בעקבות יציאה של Conroe אני חושב על שדרוג המחשב, רציתי לקבל הערכה בכמה אני יכול למכור את החלקים הישנים שלי ולבדוק את כדאיות השדרוג. (AMD Athlon 64 X2 3800+ (E6 ASUS A8V Deluxe R2 2GB OCZ Platinum EL DDR400 2-3-2-5-1T (Gainward GeForce 6800 ULTRA AGP (425/1100 לוח אם נקנה בארץ ובא עם עוד שנתיים אחריות.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בס"ד שלום אחים אני רוצה מחשב שיריץ משחקים טובים חלק מעבד, לוח אם, מארז (עם או בלי ספק) , ספק (אני חושב על 450W או 400W אמיתי) שאני יוכל לשדרג בעתיד כרטיס מסך (לא משהוא רצחני) ,HD . ומה הבדל במשחקים,בחילוץ RAR ובהתקנה של משחקי RIP בין E6300 VS E7400 ומה ההבדל בניהם לE5300 הוא גדול? ומה הבדל בין CHIPSET P35 VS G35 למשחקים וההבדל בניהם לP43 או P45 גדול אפשר גם של AMD אני מעדיף לא לעשות OC (אחריות) ועדיף חנות שיש בבאר שבע תודה רבה
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי נייד conoaq 311c ויש לו בעיה שכשאני מדליק אותו הוא קורס באמצע הטעינה של הווינדוס (מסך כחול לפחות משנייה ואז רסטרט) איפה אני צריך להשים אותו בשביל תיקון? בחנות שממנה קניתי אותו או בנקודה של HP? ואולי בכלל יש פתרון שאתם מכירים לבעיה הזאת? תודה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 1800 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך כמה שאפשר ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 100 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש במערכת שעובדת בתוך דפדפן, קצת וורד ושיריץ גם אתרים כמו MAKO, אתרי צפיה ישירה וכו' א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). דפדפן כרום - כבד, אינטרנט אקספלוור-בינוני. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. לא יהיו משחקים, ואם כן משהו קל (אולי משחקי דפדפן או דברים לא רצינים כל כך). -מהי הרזולוציה הטבעית (מקס…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם מישהו התנסה בקנייה בחנות הזאת וממליץ/ לא ממליץ? תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל כמה שניתן ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף כמה שפחות חריגה. 50-100 עוד סביר. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש כללי, אינטרנט סרטים וכו' + משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. לצערי קצת קשה לענות על זה עם התיאור שנתנו לי, אבל אפשר לכוון לאזור GTA5, BF4/hardline -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחש…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
-
היי אני רוצה בבקשה לדעת כמה שווה המחשב הנייד שלי קצת פרטים LENOVO NITU1-G550 המחשב אצלי שנתיים וארבע חודש אין לי על המחשב אחריות המחשב שמור מאוד הוא כלל מערכת הפעלה W7 הום פרמיום והמערכת חוקית אלו הנתונים שלו דגם מחשב G550 > Mainboard : LENOVO NITU1 > Chipset : Intel GM45/GM47 > Processor : Intel Pentium T4300 @ 2100MHz > Physical Memory : 4096MB (2 x 2048 DDR3-SDRAM ) > Video Card : NVIDIA GeForce G210M > Hard Disk : HITACHI HTS545032B9A300 (320GB) > DVD-Rom Drive : HL-DT-ST DVDRAM GSA-T50N > Monitor Type : BOE OT - 15 inches > Network Card : Intel PRO/Wireless 5100 AGN [shiloh] Network Connection > Network Card : Broadcom Ne…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
את הנייד שלי נתתי לאחי, ואני צריך מחשב 15.6-14" לתכנות, סרטים, אופיס. עדיפות לI7, בהמשך אני אולי אשדרג את ההארד לSSD. הבנתי שמעבדים עם סיומת MQ/QM/HQ הם הכי טובים, עד כמה זה קריטי? המחירים על הניידים עלו ממש או שאני טועה?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? -> 4300 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? -> לנסות ולחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? -> 300 -200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה) -> גיימינג\משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.-> משחקים כבדים כדוגמת BF4,WATCHDOGS -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -> כרגע אין לי מסך ואשמח עם תוסיפו לי מסך מתאים וטוב -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהו…
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני מתכנן לבנות מחשב חדש שיהיה בבית,כלומר מחשב פרטי. התקציב הוא עד 6K ש"ח,ללא מסך - והצרכים שלי הם תכנות,3DS MAX,PHOTOSHOP ומשחקים עם תלת מימד. אני לא רוצה מחשב מטורף כמו של גיימרים כבדים,אלא משהו קצת פחות מגיימר - שוב:למטרות של תכנות ומשחקים,ושימוש בתוכנות תלת-מימד כמו 3DS MAX וגרפיקה וכו'... אז החלקים שבחרתי כבר: בחרתי כבר מעבד - Intel Q9450,ובחרתי צ'יפסט מתאים ללוח האם שאני צריך. אז מישהו יכול להמליץ לי בבקשה על כמה לוחות אם עם צ'יפסט P35,עם 1333MHz FSB? שכמובן,מתאים למעבד. אני מעדיף לוחות אם של חברות מוכרות כמו Asus,Gigabyte וחברות כאלה שהן דיי גדולות ונחשבות לטובות. ושחכתי לציין: אני לא מתכנן OC. תודה רבה!
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-