ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,456 דיונים בפורום זה
-
שלום , יש לי נייד MSI MEGABOOK S420 לאחרונה הייתה בעיה עם ההארד דיסק אז החלפתי אותו אחרי שהחלפתי אני רוצה להתקין וינדוס אבל הוא רושם לי reboot and select proper boot device or insert boot media in selected boot device and press a key ניסיתי דרך USB ודרך דיסק וינדוס רגיל ושיניתי את הסדר עדיפויות בביוס אבל זה לא עוזר ... תודה
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, לא הצלחתי להעתיק את השאלון אז אתאר בקצרה את צרכיי: אני זקוק להערכת מחיר עבור 2 נייחים לילדים בגילאי 12 ו 14. עיקר השימוש זה משחקי רשת כגון פורטנייט ורובלוקס. זקוק למסך אחד בלבד (האם יש מסך מגע? האם מומלץ?). לא נדרשת מערכת הפעלה (יש לי ווינדוס 10 מקורי). תודה רבה.
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי ,כמו בכותרת המחשב לא עולה עם הסטיק של ה4 ג'יגה 1333 ועם הסטיק המקורי 1 ג'יגה 1066 כן. ביוס עודכן להכי חדש. המחשב לא מצפצף או עושה רעשים, פשוט לא עולה מסך שחור. פועל על ווינדוס 7 הום אדישן 64 ביט.
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, מדובר בנייד של טושיבה(כרגע אני לא יודע מה הדגם המדוייק), היא אומרת שהמסך שחור ואם מתקרבים מאוד אפשר לראות את התצוגה בקושי. נכון לעכשיו היא כיבתה את המחשב וניתקה את הסוללה, יש דרך להציל את המסך או שחייבים ללכת למעבדה? תודה
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לחבר שלי נשפך קפה על המחשב הנייד שלו ובעקבות כך המחשב לא מזהה את ההארד-דיסק. ניסיתי לחבר את הHD למחשב נייח, אך הוא לא מזוהה גם שם. יש לו בנוסף נייד של HP, שבו מותקן הארד-דיסק של HITACHI. הדגם הוא: 5k250-250. מכיוון שאני חלש במחשבים ניידים אני שואל כאן- האם יש אפשרות לחבר את הHD של HITACHI על ה-DELL? כי ממה שאני רואה החיבורים לא נראים תואמים תודה
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
Arctic Cooling Alpine 7 CPU COOLER , יחידות 1 ₪54 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=50 Gigabyte GA-EP43-S3L P43 CHIPSET, יחידות 1 ₪401 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=769 OCZ 2GB DDR2 800Mhz Gold Edition , יחידות 2 ₪268 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=754 WD 500GB 7200RPM 16MB Sata2 AAKS WD5000AAKS, יחידות 1 ₪295 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=88 Sapphire ATI Radeon 4850 512mb GDDR3 HDMI ATI Orginal Board, יחידות 1 ₪590 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=275 NZXT Apollo Black , יחידות 1 ₪273 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=914 SeaSonic SS-400ET 400Watt, יחידות 1 ₪263 http://www.rsm.co.il/product.aspx?prod…
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אשמח לעזרתכם במציאת מחשב נייד עד סכום של 2200 ש"ח (רצוי אפילו פחות). משקל - לא חשוב, כיוון שישמש כמחשב שולחני לכל דבר מסך מט מותג - עדיפות ל- Dell/ Lenovo הארד דיסק - 250 ג'יגה SSD אין צורך ב-win או ב-office המחשב ישמש לעבודה משרדית ואינטרנט (לא צפיית סרטים או גיימינג), לכן חשוב שיהיה מסך איכותי שמאפשר עבודה ממושכת אשמח להמלצות נ.ב. פתוחה גם לקניית מחשב יד שנייה מחברה. אם מכירים חיה כזו - אשמח להמלצה/חיבור
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מחפש מחשב נייד לפיתוח עבור סטרטאפ בהקמה (שאין לי שום חלק בו). המחשב ישמש לפיתוח כמחשב, ויהיה מחשב הפיתוח היחידי. 1. קנייה בישראל. 2. גודל - נוח לעבודה אבל כן מתנייד, כך ש15.6". עדיפות למט' אבל לא חובה. רזולוציה לא קריטית. 3. זמן סוללה לא קריטי 4. דרושה יציאת HDMI. 5. חובה 8GB RAM לפחות 6. רצוי מחשב עם שילוב של HDD וSSD. לפי 500GB HDD ועוד 120GB SSD. - חשוב. 7. לא חובה כונן אופטי (יש אפשרות להשתמש בחיצוני). 8. דרוש שיגיע עם WINDOWS 7. 9. אחריות כמה שיותר ארוכה ומנותן אחריות שידוע בשירות טוב ומהיר - חשוב. 10. מעבד חזק ככל הניתן עדיפות לI7 נמרובע עדכני.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם לחבר שלי יש לפטופ בן כשנה וחצי של DELL (לא יודע איזה דגם, אם זה חשוב תגידו לי ואבדוק) והמסך התחיל לרצד לו בשבוע האחרון. אשמח להמלצה על מעבדה טובה בירושלים (גם במרכז תופס אבל עדיף ירושלים) שתוכל לסדר לו את הבעיה. והאם מישהו יודע כמה אמור לעלות תיקון שכזה ? תודה רבה !
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
אהלן, אני רוצה לשדרג את המחשב ככה שאני אוכל להריץ באטלפילד 4 על אולטרה בלי בעיות. כרגע אני מצליח לשחק על LOW ב1650 על 1080. וגם זה בקושי. מפרט נוכחי: מעבד: i5-2400 זיכרון: 4GB כרטיס גרפי: GTS 450 וPSU גנרי של 550WATT. אני נוסע לאילת השבוע וחשבתי לנצל את ההזדמנות בשביל להוזיל את המחיר טיפה. מה הכי שווה לקנות? חשבתי על r9 290 וספק כח חדש יותר איכותי. זה ייצא שם בערך 2000. יש המלצות?
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את התקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, אינטרנט, גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה)- התוכנה העיקרית שיכולה להכביד מעט היא WINRAR, פתיחת קיבוצים של הורדות. היום לוקח למחשב שלי כ- 40 שניות לפתוח קובץ של 700MB. אולי אריץ בעתיד קצת פוטושופ, אך לא יותר מזה ולא בתדירות שאמורה לשנות את המפרט. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך…
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 2000, אפשר לחרוג אבל אשמח שלא. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג, עריכה גרפית מעט פוטושופ וקצת עריכת וידאו, אשמח להיות מסוגל לערוך 4K אבל זה לא מקצוע. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? אין צורך. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) יש מארז, כוננים וספק. מחפש להחליף שילוש וכנראה כרטיס מסך. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב במיוחד. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא מתוכנן אבל אם זה ישפר את הביצועים בצורה ניכרת אז אשמח לאופציה. …
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
תודה לכל מי שעזר , התייעצתי עם החברה כאן והעצות שלכם היו מעולות הנה המפרט הסופי: AMD Athlon 64 3000 Socket 939 GigaByte GAK8NS939 nForce3 Ultra chipset Support: Sata, Raid Samsung 160G + 8MB Buffer SATA Geil 512Mb CL 2.5 DDR 400MHz + Cooling Leadtek Geforce FX6600GT 128Mb Floppy 1.44 DVDRW LG GSA4161B x16 DUAL LAYER ICS 1883 On board CHEBRO XSPIDER II Thermaltake TT420APD PFC 420 WATT 2 FAN Channels onboard / SPDIF 8 סה"כ 5290 למזומן האמת לגבי המארז אני לא כלכך בטוח - פשוט לא מכיר אותו אז אם למישהו יש מושג אני אשמח לקבל תגובות (לא שיש כל כך מה לעשות עוד) הזמנתי בגלובקס - www.globex.co.il הבחורה שם היתה ממש בסדר והבטחתי לה שאם אני מרוצה אז אני אדאג שכל מי שאני …
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום, אנא עזרתכם המקצועית ברכישת מחשב: 1. מה התקציב? 4,500 עם אופצייה לחריגה קטנה 2. מטרות המחשב? אינטרנט ואופיס, בעיקר משחקים כבדים בהגדרות הכי גבוהות! 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לא 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? לא 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? מעבד אינטל, זיכרון 4G, דיסק קשיח 500G לפחות 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? נושא הקירור כמובן חשוב, עניין העיצוב אינו משמעותי, עדיף כמובן מחשב שקט אך אם משמעותי במחיר אז אין צורך 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? הרכבה בלבד 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? לא 9. האם חשוב שקט? עד כמה?עדיף כמובן מחשב שקט אך אם משמעותי במחיר א…
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? להוציא את המירב מהתקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ללא חריגה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג , תכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל משחק אשר יצא בשלוש השנים הקרובות() -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 20אינץ (מתכוון לשדרג לFHD בהמשך) -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? למשחקים הקיימים כ…
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
Intel Core 2 Quad Q9400 2.5Ghz BOX Gigabyte GA-EP41-UD3L P41 CHIPSET Transcend 2GB DDR2 800Mhz SeaGate 500GB 7200RPM 16MB Sata2 ST3500418AS ןHIS ATI Radeon 5770 1GB GDDR5 HDM צורב LG GH22 SATA x 22 Black RaidMax Apex Black SeaSonic SS-500HT 500Watt 80 Plus אין לי בעיה לשפר דברים אם צריך בעוד 200 שקל תודה
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ראיתי שהשוק פשוט מוצף במיליון דגמים של מיליון חברות ואין לי מושג מה לבחור. בעיקרון אני רוצה אותו לטיולים ועסקים בחו"ל. זה יכלול צפיה בסרטי HD, מוזיקה וCOD4 אונליין. ההתניידות שלי היא מהבית בישראל לטיסה בבן גוריון ומשם לדירה בחו"ל. המחשב בעצם יחליף נייח. אני לא סובל מסך גלוסי ובאמת שאני גם לא מבין מה השימוש בו. הייתי מעוניין גם להכניס פה עבודה עם הפוטושופ והאילוסטרייטור(בכל זאת אני גרפיקאי) אבל יש לי נייח חזק עם מסך יקר ואני מקווה לא להתבאס מהנייד כי בהחלט תהיה פה ירידה ברמה. מעוניין במסך 17" מט עם רזולוציה יחסית גבוהה. בשום פנים ואופן לא גלוסי! אם קיים פאנל S-PVA אז בהחלט עם זה. אני לא מסוגל לראות מסך שמשנה לי בהירויות וצבעים. אז אמרנו תכני HD ומשחק בודד שמעניין אותי, COD…
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי אני רוצה בבקשה לדעת כמה שווה המחשב הנייד שלי קצת פרטים LENOVO NITU1-G550 המחשב אצלי שנתיים וארבע חודש אין לי על המחשב אחריות המחשב שמור מאוד הוא כלל מערכת הפעלה W7 הום פרמיום והמערכת חוקית אלו הנתונים שלו דגם מחשב G550 > Mainboard : LENOVO NITU1 > Chipset : Intel GM45/GM47 > Processor : Intel Pentium T4300 @ 2100MHz > Physical Memory : 4096MB (2 x 2048 DDR3-SDRAM ) > Video Card : NVIDIA GeForce G210M > Hard Disk : HITACHI HTS545032B9A300 (320GB) > DVD-Rom Drive : HL-DT-ST DVDRAM GSA-T50N > Monitor Type : BOE OT - 15 inches > Network Card : Intel PRO/Wireless 5100 AGN [shiloh] Network Connection > Network Card : Broadcom Ne…
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בוקר טוב, חבר שלי מעוניין במחשב חדש , התקציב -5K מקסימום. לא משנה אינטל או Amd , חשוב שיהיה כרטיס קול של Creative ורמקולים 2.1 של Creative אף הם. שיהיה צורב , אפשר צורב DVD.
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום מה מצב???? טוב אז ככה סתם הסתובבתי באתר מכירות כלשהו (אני מסתכל לפעמים אולי יש הצעה טובה) וראיתי את המפרט הזה ורציתי לדעת איזה מפרט הכי חזק אפשר לקנות במחיר של זה לדוגמה המחיר 3700 לא כולל משלוח
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם אבקשכם לעזור לי בהרכבת מפרט בתקציב של 8,000 ש"ח (כולל מסך). הייעודים העיקריים של המחשב: משחקים, עבודה גרפית (Photoshop), עבודה עם וידאו... כלומר, המחשב הביתי הכי חזק שניתן לבנות בסכום הכסף לעיל. תודה רבה מראש
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, מצאתי דיל לבאנדל של מעבד i7 3770s פלוס לוח אם DH77DF פלוס כונן SSD 180GB 520 series באלף חמש מאות שקל. מבדיקה קטנה שלי זה נראה לי מאוד זול, השאלה היא האם לדעתכם זה יכול להיות בסיס טוב למחשב גיימינג שאני רוצה לבנות? ובאותו נושא, איך הלוח אם הזה?
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין ברכישת מחשב בחנויות Ivory או KSP ואני מתקשה קצת בהרכבת המפרט הנה הנתונים: 1. מה התקציב המקסימלי? 3000 שח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אם זה ממש חשוב אז ניתן (לא ביותר מידי 100 -200 שקל) אבל רצוי שלא 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקים ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? 1024*1028 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? BLACK OPS, ASSASSIN CREED 2 , Mafia 2, GTA IV ומשחקים חדשים אחרים. * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהו…
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
Hi. i really hope someone can finally help me i bought two weeks ago Dell 15R 5520 laptop. full spec: CPU: intel core i7-3632qm memory: 8GB (4x2) DDR3 1600Mhz Nanya Technology NT4GC64C8HG0NS-DI. Hard drive 1TB 5400 RPM Graphics: AMD Radeon 7670M 1GB and Intel HD 4000. 15.6" HD 1366*768 . i bought an upgrade from amazon.com, 16GB (8x2) DDR3 1600mhz Corsair Vengeance CMSX16GX3M2A1600C10. the laptop is equiped with Windows 8 Pro legit. the laptop worked with the upgrated memory for 3-4 hours then it crashed with BSOD. afterwards, any type of reboot was with different BSOD. i put the Nanya both sticks back, and it works like charm. put one stick of Corsair and one Nanya it s…
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
אני מחפש מחשב נייד לשימושים בייתיים ( אינטרנט , OFFICE ) + הרצת סרטי HD ( חיבור למסך FULL HD ) עד 4000 ש"ח ראיתי את המחשב הנ"ל (DELL VOSTRO 3500 i3) שנראה מתאים מה דעתכם http://www.notebookclub.co.il/prod-dell-vostro-3500-350m.htm
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-