עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום לכולם, אני מעוניין לרכוש מחשב נייח חדש, אזדקק לעזרתכם בבניית מפרט איכותי למחשב. שידרוג הוא חלק מהחלקים ולא כל המפרט, מה שאני צריך: לוח אם מעבד קירור איכותי למעבד שיעמוד בביצועים גבוהים בזמן משחק זיכרונות מעולים. יש לי ספק כוח 520 OCZ, מאז שקניתי לפני כמה שנים. לא יודע אם זה יחזיק מעמד ויתאים ללוח אדם חדש שקיים כיום, וכרטיס מסך 480GTX, אם אני לא טועה. ובגדול לא חסר כונני קשיחים - SATA 1 קיים. דעתכם חשובה לי. ואז למפרט: 1. מה התקציב המקסימאלי? 2K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש ספציפי: משחקים, עבודה משרדית ותכני HD (…

• 6 תגובות
    • 869 צפיות
  2. Started by argaman_bergman,

שלום, אני מחפש המלצה למחשב לעבודה מדעית (מטלאב, אופיס), כאשר סביבת העבודה תהייה גם במשרד וגם בחוץ, כך שחשוב שהראות באור יום תהייה טובה מאוד. כמוכך רצוי מחשב רובוסטי שיהייה עמיד לזעזועים. עוד נקודות: מספיק מסך 14.1" 2GB RAM משקל לא ממש משנה, כל עוד זמן הסוללה ארוך. תודה!

3. Started by new_shady,

שלום, אני מחפש מחשב נייד בעיקר לתיכנות וגלישה באינטרנט. חשוב לי שיהיה מהיר עם SSD, סוללה טובה ולא כבד מידי. חשבתי על LENOVO YOGA 2 PRO. מה דעתכם על 13 אינץ' לתיכנות (אני לומד מדעי מחשב) ומה אתם חושבים על הרזולוציה הגבוהה של המחשב? עלולה ליהיות בעייתית? 3200 x 1800 Lenovo Yoga 2 Pro 2in1 13.3" TouchScreen Laptop Intel Core i7 8GB Memory 256GB Solid State Drive Yoga 2 Pro - 59418309 - Best Buy

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. קישור לנייד למי שלא מכיר: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=2664&CatCode=315 אני מעוניין לקנות מחשב נייד עם מסך מגע,לפי החיפושים רק M912 קיים בארץ ,האם ידוע לכם על דגמים טובים יותר(לא משנה איזו חברה) באותו טווח מחיר? בתכלס אני קונה נייד לגלישה,אופיס ותוכנות מוזיקה,האם הוא לא יתקע ויהיה איטי ? אני משתמש בפרוטילופס ואופיס 07. שאלה נוספת,אני רוצה להתקין עליו WIN 7,הוא יוכל לעמוד בזה?(הדגם של 2 ג'יגה בייט זכרון פנימי) ואיך אפשר להתקין עליו WIN 7 בלי כונן דיסקים? איך המסך מגע שלו?מגיב מהר? יש בו מיקרופון מובנה? תודה לעוזרים ושבוע טוב לכולנו.

• 6 תגובות
    • 917 צפיות
  5. אהלן, אני מעוניין לקנות מחשב חדש, השימושים שלי הם דיי בסיסיים- תוכנות מסרים, אופיס, דפדפן , אולי קצת פוטושופ וכמובן הדברים הבסיסיים של הווינדווס. - אשמח לקבל מפרט למחשב כזה. בנוגע למסך, רציתי לקנות מסך גדול שישמש אותי גם לטלוויזיה, אפשרי ? אם כן, על איזה מסך אתם ממליצים ? התקציב שלי הוא דיי גמיש, אז אשמח אם תוכלו לתת לי תשובות לדרישות שלי. תקציב למחשב- 1-2.5 K תקציב למסך - 1-3 K (תלוי באיזה גודל...) תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 570 צפיות
  6. Started by A.I.,

ראיתי את המפרט שיש בדף הראשי של AMD בסכום שמוקצב לי, אבל אני מעוניין במפרט מבוסס אינטל. שימושי המחשב שלי הם לעריכת ווידאו ומשחקים לא ברמה הכי מקצועית אבל שירוצו יפה. מסך אני לא צריך. אני מודה לכם מראש על העזרה. :-* עריכה: OMG, מנהל הפורום ערך לי את ההודעה.......... אגב אני לא הייתי כאן המון זמן Oo, אבל אני זוכר את דיון הפרידה ממך שנסעת לדרום אמריקה. אם אתה זוכר שאלתי אותך בדיון הפרידה שלך, האם הניק שלך הוא על שם הסרט? וענית לי שכן. חשבתי שרק אני אהבתי בטרוף את הסרט הזה......

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. נקודות חשובות: מסך 17 1GB זכרון דיסק מינימום 80GB חנות אזור המרכז האם יש חיה כזו? אני מתקשה לבנות משהו כזה כי אני לא יודע מאיפה להתחיל. אשמח לעזרה.

• 6 תגובות
    • 596 צפיות
  8. Started by Game5,

שלום , שמעתי שיש עוד זמן עד windows 7 , אבל בעיתון היה כתוב שמי שקונה נייד מיוני - זכאי ל windows 7 ( הוא יקבל את המערכת חינם כשתצא) האם זה נכון? אם כך , עדיף לחכות חודש ולקבל זכאות לwindows 7 ? תודה

• 6 תגובות
    • 790 צפיות
  9. שלום ולילה טוב! רציתי לדעת מה דעתכם על המפרט הזה: 1. Thermaltake Soprano VB1400 (Dual 12CM FANS + 9CM FAN, 430W) 2. ABIT AN8 (nForce4,S-939,PCI-E,GbLAN,5.1Ch,FW,Dual DDR,SATA) 3. AMD Athlon 64bit 3000+ S-939 512KB 4. Kingston 2x512MB DDR 3CL 400Mhz 5. Albatron 6600GT 128MB 128Bit PCI-E DVI TV-OUT 6. Western Digital WD1200JD 120GB 7200 8MB SATA 7. LG GSA-4163B DVD-RW x16 סה"כ - 6,000 ש"ח. המחשב מיועד למשחקים (נוכחיים ועתידיים) ואינו מיועד ל- OC. הייתי רוצה לדעת מה דעתכם על כל אחד מהרכיבים הנ"ל, ואם יש לכם הערות/שיפורים - אנא שתפו אותי. יש לציין שהתקציב המקורי עמד על 5,000 ש"ח, ולכן כל עזרה ב"קיצוץ" תתקבל בברכה. בתודה מראש, נמרוד.

• 6 תגובות
    • 658 צפיות
  10. אין לי שום ידע בחומרה זה מאתר בחרתי בעצמי מה שנראה לי נכון התקציב שלי הוא 3000 + - 100 שקל... הוא בעיקר לפוטושופ אינטרנט ומוזיקה...משחקים פה ושם אם יש(nfs) מעבד אינטל Pentium D 2.8Ghz, s775, 2x2MB, DualCore (915) 410 שח --------------------------- לוחות אם למעבדי אינטל ASUS P5L-MX s775 Conroe, 945G, DDRII 667, VGA, PCI-E 440 שח ------------------------ זכרונות DDR II 667 GB1 Kingston 2 יחידות 480 שח ----------------------- כרטיסי מסך GIGABYTE 8600GT 256MB GDDR3, Silent-Pipe II, HDTV, 2xDVI, PCI-E 720 שח ------------------------- דיסק קשיח Western Digital 320GB 7200RPM, 16MB, SATAII 390 שח ------------------------ צורב LG DVD±RW GSA-H55NK x20 Bl…

• 6 תגובות
    • 669 צפיות
  11. ללא מקלדת ועכבר, משמש לעבודה משרדית, רצוי מארז קטן, מבוסס AMD, כדי לחסוך בעלויות, אין צורך בדיסק קשיח ובכוננים אופטיים. או במילים אחרות: לוח, מעבד AMD, כרטיסי קול ומסך OB, זיכרון 2GB, בתוך מארז קטן שלא תופס הרבה מקום. המחשב מיועד לשמש בעיקר לעבודה משרדית ואינטרנט ומעט לגרפיקת דו מימד. אם מישהו חושב על כרטיס מסך לא OB שלא יחרוג מהתקציב אשמח לשמוע. אם למישהו יש רעיון למחשב נייד בתקציב דומה אשמח לשמוע. תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 643 צפיות
  12. Started by qqaaz,

הי אני צריך מפרט למחשב לעריכה גרפית מה עדיף : pentium d 3.4 או core 2 duo e6300 עד כמה חשוב 2 ג'יגה זיכרון לעומת 1 ג'יגה

• 6 תגובות
    • 679 צפיות
  13. Started by BlackTalon,

מישהו יכול להסביר לי את ההיררכיה של המעבדים ללאפטופים? (מה הסדרה האחרונה, מה היא כוללת, מתי יצאה בערך ומי בא לפניה?) בתודה מראש

• 6 תגובות
    • 795 צפיות
  14. .1 מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? התקציב המרבי הוא בין 6000 - 5000 שקלים, ומתאפשרת חריגה של עוד 500-1000 אם צריך .2 מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? שימושי המחשב הם לתוכנות גרפיות לציור או עיצוב/עריכה ( תוכנות אדובי: פוטושופ (עם כמות נדיבה של שכבות פר קובץ :) אילוסטרייטור, פרימייר, אפטר אפקטס) ואפשרות לעבוד על תוכנות אנימציה בעתיד. . 3 האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? אולי עכבר, אבל לא קריטי. .4 האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא .5 עד כמה חשוב שקט פע…

15. Started by xxsender,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3k א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך כמובן ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תוכנות עריכה כבדות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). fullhd -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. 4. האם יש רכיב שאין…

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by Ymac,

שלום, אמא שלי החליטה שהיא רוצה מחשב נייד משלה. כרגע יש לה Dell Latitude E7240 מהעבודה, והיא מעדיפה לצמצם ככל האפשר את המידע האישי שלה עליו, בנוסף הפעולות איתו מוגבלות מטעמי אבטחה ארגונית (להתקין תוכנה זה סיפור, אסור לחבר שום התקן אכסון חיצוני) השימושים שלה הם אינטרנט (כרום, עם 10 כרטיסיות פתוחות. אני לא מבין איך היא עובדת ככה), עריכת אלבומי תמונות (לכן לדעתי צריך מסך איכותי) וצפייה בסרטונים \ סרטים. בנוסף המחשב צריך להיות: באזור ה-13" (מ-12.5 עד 14) לא כבד או עבה (משהו קרוב או עדיף על הדל שיש לה כרגע) חיבור HDMI זה בונוס (שיהיה נוח לחבר לטלוויזיה במידת הצורך) ואם לא אז לפחות mDP עם SSD (יש לה כרגע SSD בלפטופ, וגם בכל המחשבים בבית. אני חושש שהיא תהיה מאוכזבת ממחשב ע…

• 6 תגובות
    • 3.9k צפיות
  17. אני רוצה לכנות מחשב ביום ראשון הקרוב ואני לא כול כך בתוח מה לכנות! אני רוצה לכנות מKSP מחשב עד 3800 בלי מסך מקלדת וכו.. המחשב הוא גם למשחקים תנו לי המלצה הכי טובה שלכם למפרט INTEL וגם מפרט AMD ושיהיה 2 ג'גה זיכרון תודה..

• 6 תגובות
    • 704 צפיות
  18. אני מחפש לעצמי מחשב נייד, ומצאתי את הדגם הבא: http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=913764 מדובר במחשב נייד של Lenovo, בגודל 15.6 אינץ', מעבד i3-6100U, זיכרון 8GB ודיסק SSD בנפח 256GB. אני לא מבין גדול במחשבים ניידים, אבל לכאורה מדובר במפרט מעולה למחיר - 2200 ש"ח בערך. מה שמפחיד אותי הוא שחיפשתי את הדגם המדויק באינטרנט, ולא מצאתי אותו באתר הרשמי של Lenovo. איך זה הגיוני? יותר מזה, לא מצאתי שום דבר על הדגם באנגלית (ז"א, הוא קיים רק בחנויות בישראל). מישהו יודע מה זה אומר? בנוסף, האם למישהו יש את הדגם הזה? מכיר? יכול להביע דעה? תודה רבה

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  19. Started by Tal-T,

חשבתי על זה, רק שכתי לשים צורב DVD אבל לא משנה עדיף שיהיה מעבד מרובע ליבות , אוברקלוק אפשרי, והמארז מומלץ שיהיה TT SOPRANO עם חלון , כי זה לחבר שלי והוא דלוק על המארז ולא מוכן לרדת ממנו. הייעוד הוא הרצת משחקים כבדים כמה שיותר, אמידות בריבוי משימות (שיהיה מעבד חזק וזכרונות טובים) המחשב יחובר למסך שהרזולוצייה תהיה כנראה 1680X1050 .

• 6 תגובות
    • 712 צפיות
  20. שלום, אני מעוניין לקנות מחשב חדש לצורך גיימינג 1. מה התקציב המקסימאלי? כ4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות ולחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 0 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים וצפייה בסדרות וסרטים במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. World of Warcraft : Wrath of the lich king & Cataclysm -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1980*1024 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?בינוניות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקל…

• 6 תגובות
    • 2.5k צפיות
  21. שלום חברים... ברשותי מעבד של אינטל I5-750 BOX לוח אם - Intel dp55kg - לוח אקסטרים זכרונות - corsair 4GB (2X2GB) 1600Mhz XMP - הXMP אומר טכנולוגיה של אינטל, משהו מהיר יותר הארד דיסק - WD 320GB ספק - seasonic 620w m12ii מה שחשוב פה למעשה זה שהמחשב מתחבר לטלויזיה - LCD PHILIPS 42 FHD 1920X1080P המחשב משמש אותי אך ורק לטיסה בFSX. למי שמכיר זהו משחק כבד מאוד. אני מחפש כרטיס מסך שיוכל להריץ אותו באיכות הטובה ביותר שאוכל להגיע אליה עם החומרה שיש לי. התקציב הוא בערך 1500.. אפשר כמובן לחרוג מעט אך עדיף למזער את הנזק.. חשבתי ללכת על הGTX460 ואז נאמר לי בשלושה מקומות שונים שהוא לא בהכרח יחזיק אותו.. עדיף 465 ואז גיליתי שהוא פחות טוב מ460 מה בעצם קורה פה? ללכת על 470? הס…

• 6 תגובות
    • 869 צפיות
  22. שלום לכולם, אני צריך המלצה לנייד קל דק וחזק לסטודנטית. i5/i7 עם מינימום 8GB RAM עדיפות ל- 16GB, עם SSD 256GB ומעלה, מסך 15~ אינצ'. אין צורך בכרטיס מסך ייעודי. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4K. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית וצפייה בתכני HD. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? כולל מערכת הפעלה לא חייב אופיס. כל השאר אינו רלוונטי. בתודה מראש

• 6 תגובות
    • 3.5k צפיות
  23. Started by yuval_fe,

שלום לכולם, אני מתכוון לקנות בקרוב מחשב, שישמש אותי בעיקר במשחקים ובצפייה בסרטים. אני אשמח מאוד אם המסך יהיה מסך בעל פאנל IPS או VA, אולם אם צעד זה יוביל לקיזוז משמעותי בביצועי המחשב עצמו אני כנראה אוותר על התענוג. חוץ מזה, התקציב לא אמור לכלול ציוד היקפי נוסף... (שימו לב למי שקרא את ההודעה לפני העריכה והציע מפרט עם ציוד היקפי) תודה מראש, יובל.

• 6 תגובות
    • 566 צפיות
  24. Started by moshe20,

אני רוצה את המחשב בעיקר למשחקים ו לOC אממ תודה מראש

• 6 תגובות
    • 611 צפיות
  25. Started by fireboy011,

אני צריך עזרה בפורום חומרה בוויגימס (http://forum.vgames.co.il/forumdisplay.php?f=107) יש חברה שלא מבינים במחשבים והם עוד המנהלים שמה אז כולם מקשיבים להם וקונים מפרטים גרועים, אני מבקש מאלא שמבינים בחומרה פה בפורום (PCall, Extract ועוד רבים אחרים) להכנס לשם לרגע ולעשות סדר כי מה שאתם עושים פה זה לעזור לאנשים במפרטים שם הם עושים בדיוק ההפך! אז בבקשה, השקיעו דקה מזמנכם כדי לעזור לאנשים המסכנים שמבקשים שם מפרטים (אני מנסה כבר הרבה זמן אבל בגלל שהם יותר והם המנהלים אז מקשיבים להם ולא לי, זה משגע אותי! ). הינה דוגמא: http://forum.vgames.co.il/showthread.php?t=1050579 תודה מראש! :-\

• 6 תגובות
    • 806 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.