ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,491 דיונים בפורום זה
-
היי, מחפשים בדחיפות מחשב נייד עבור עובד זר שמחשבו הישן התקלקל. עדיף קטן, עד היום היה לו מסך 13" ואפשר גם קצת פחות אם זה מוזיל. מספיק מחשב הכי פשוט שיש שיוכל לסחוב גלישה באינטרנט, youtube ושיחות וידאו בסקייפ. שיגיע מותקן עם ווינדוס. אפשרי חדש או מחודש אבל שתהיה אמינות ואחריות לפחות לשנה. הכי חשוב שיהיה זול... המון תודה למי שיכול לסייע!
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם . 1. איני בטוח שהשלם במזומן אך 90% שכן . 2. מטרות המחשב : אני מעוניין שהמחשה יריץ משחקים כבדים כמו F.E.A.R על הגדרות בינוניות - טובות 3. ציוד הקפי לא נחוץ ברגע זה . 4. אין משהו ספציפי שאני לא רוצה אך אני מעוניין ב צורב DVD ( לא יודע אם צריך לציין ) . 5. אין לי העדפה כל שהי לחברה כל שהי כי אני לא ממש מבין בנושא חלקי מחשב ואיני יודע מה עדיף ומה לא . 6. אני לא ממש יודע איזה קירור יותר טוב אבל אני שמעתי על הקירור אוויר הכי טוב שעולה 230 שקל ואני מעוניין בו בעניים מארז אני לא בטוח בו . 7. אני לא ממש יודע מהי מערכת הפעלה חוקית אבל אני מעוניין שהמחשב יורכב במעבדה . 8. אין לי צרכים מיוחדים . בתודה מראש , אלי . נ.ב מה עדיף לי X800GTO2 אם פתיחת צינורות ואוברקלוק גדול! …
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מעבדי אינטל Core2 Duo E6300, 1066Mhz, s775, 2x1MB Cache לוחות אם למעבדי אינטל ASUS P5LD2 Dual Core, 945P, DDR2, SATA2, PCI-E זכרונות DDR II 667 512MB Twinmos X2 דיסקים קשיחים Western Digital 250GB SATA II 7200RPM 16MB כרטיס מסך eVGA 7600GS 256MB TV, DVI, PCI-E צורבים DVD Recorders LG DVD±RW GSA-H10AB x16 Dual Layer x8 מארזים 4JA-L-DT807 ATX MIDI 500W Max Silver מחיר 4060 ¤
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לוח אם Gigaybyte GA-K8NF-9 nForce4 4X מעבד ??AMD Athlon 64 3200 Socket 939 Tray + Cooler? Venice זכרונות KINGSTON 512 400MHZ CL3 - הזמנתי 2 כאלה שיהיה גיגה כרטיס מסך - POWERCOLOR X800GT 256MB PCI-E יש לי כבר הארד דיסק SATA1 וצורב וכוננים ומארז שכחתי רק לקחת ספק כוח - האם יספיק לי 300W שזה מה שיש לי עכשיו ותגידו לי אם אני צריך להחליף משהו... כי מחר אני לוקח תמחשב
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? עד 6,500 ש"ח עם יכולת חריגה של מאות שקלים בודדות (אם באמת מצדיק את זה). התקציב כולל מע"מ. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אין צורך לחסוך. אפשר אפילו לקבל הצעות חריגה, אבל אני אשמח אם אפשר לעמוד בתקציב של -6,000 בלבד. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? המפרט המוצע צריך לעמוד בתקציב, וניתן להציע חריגות בנפרד. 500-600 ש"ח חריגה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מדיה סנטר ואמור להתחבר לרסיבר ולטלוויזיה HD (בכניסת HDMI) סימולטורי טיסה ומשחקים בסיסיים משמש כתחנת עבודה (אמור להתחבר לשני מסכי 22" ב-RGB או DVI, חוץ מהטלוויזיה) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מפרט מבוסס amd בעלות של 6000 ש'ח לא כולל מסך ורמקולים במקלדת לא להשקיעה מקלדת פשוטה מאוד כנ''ל לעכבר תודה. המפרט רצוי להפעלת משחקים כבדים מאוד בעתיד גם.לכן אבקש שיהיה כרטיס מסך חזק וזיכרון כבד תודה רבה לעוזרים : - )
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, אני מנסה להרכיב מפרט למחשב למהנדס שעובד הרבה על SolidWorks, חוץ מזה שימושים רגילים במייל, אינטרנט ואופיס. ניסיתי לבקש הצעות מחיר לאחד המפרטים שהופיעו באתר אבל ב-2 מקומות הודיעו לי שלא מוכרים יותר את הלוח אם והמעבד הנ"ל. מעבד Intel Core 2 Quad Q8200 (S775) - 2.33GHz 1333MHz 4MB Shared Cache 64bit Box לוח אם GA-EP31-DS3L Intel Socket 775 ATX Motherboard זיכרון פנימי DDR2 4GB Dual Channel kit 2X2048MB PC6400 OCZ\G. Skill etc... - Life Time Warranty - CL5 דיסק קשיח ST3500320AS Seagate 500GB S-ATA 7200RPM 32MB Cache - 5Y Warranty כרטיס מסך Quadro FX570 256MB 128BIT DDR III - Leadtek Professional 3D Card- 3 Year Warranty מארז …
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 100 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, וסרטים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. עדיין לא יודע, רוצה לחזור לשחק אחרי תקופה ארוכה. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 23 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות-גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי …
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם לערוך שינויים? אני לא יכול לעבור את תחום ה 5000.. כל מה שאני צריך זה המארז + כל החלקים שצריכים להיות בתוכו, חוץ מכונן דיסקים... דיסק קשיח : WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500KS ¤ 380 מעבד : INTEL CORE 2 DUO S775 1.8GHz(E4300) 800MHz/FSB 2MB - BOX ¤ 674 לוח אם : ABIT IB9 ¤ 562 זיכרון : OCZ 2048MB (1024MBX2) DDR2 800 CL4-4-4-15 - PLATINUM REVISION 2 - OCZ2P800R22GK ¤ 800 כרטיס מסך : XFX PCI-EX GeForce 8800GTS XXX EDITION 320MB GDDR3 320 BIT TV/O DVI - DX10 - PV-T80G-GHD9 - RETAIL ¤ 1780 מארז : NZXT APOLLO w/o PSU ¤ 390 ספק כוח : HEC WIN 550 - 550W - 20/24 PIN - ATX2.0 - BLACK ¤ 390 -------------------------------------------------------------------------------…
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב, אחותי מעוניינת לקנות מחשב נייד בתקציב של 3,000 ש"ח, אשר ישמש בעיקר ל INTERNET / OFFICE ופה ושם אולי גם צפייה בסרטים. חשוב שהמסך יהיה לפחות 14-15 אינץ' ושיהיה למחשב כרטיס רשת אלחוטי (שנראה לי שזה די טריוויאלי היום בניידים). כמובן שמחשב קל יתקבל בברכה. אודה להמלצותיכם. תודה
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי חברים, חבר שלי נתן לי מחשב שהוא קנה לפני כמה ימים של חברת אסוס דגם x501a הצלחתי להתקין עליו וינדוס 7 אנטרפרייז והתקנתי את כל הדרייברים מהאתר של אסוס שמתאימים למחשב זה מלבד 2 דריברים SM BUS ומתאם רשת אלחוטי.לא משנה מה אני עושה לא מצליח להתקין את מתאם הרשת למרות שבחרתי דרייבר מתאים מאסוס.מישהו יכול לעזור בעניין.הכל עובד חוץ מזה וזה די מבאס. תודה מראש גל
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 2000-2500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שיעבוד עם 4K 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? ווינדוס 10 64bit 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. אם יש מארז…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני ממש ממש לא יודע מה לקחת ומה אני צריך, המטרה זה לעבודות גרפיקה, משהו שיחזיק בלי בעיות הרבה זיכרון הרדיסק 80 .. בלי מסך בלי רמקולים עם צורב..(למרות שאם זה חורג ומפריע אפשר לוותר) צריך גם כרטיס קול שיהיה משהו דיי טוב כי אני עובד הרבה גם עם מוזיקה ..עריכות ,יצירה ושכאלה ונראה לי זהו, פשוט משהו שיהיה טוב מהיר יעבוד חלק .. הממ..מה מומלץ באיזור של 4000 ש"ח ?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, חדש פה רציתי לקבל דעה על מפרט מחשב לגיימינג שקיבלתי מאייבורי בימים האחרונים. המפרט: מארז K282 COOLERMASTER שחור 2X12CM ספק כח 14CM A.PFC MOD SMART 630W THERMALTAKE מעבד אינטל 3.2GHz 6MB CORE I5 1150 QUAD 4460 מאוורר למעבד BIGTYP REVO THERMALTAKE לוח HASWELL 1150 H97M-D3H H97 GIGABYTE X2זכרון ADATA XPG V1.0 4GB DDR3 1600MHZ כחול דיסק קשיח פנימי 2Y 1TB SATA3 WD BLUE צורב SATA LG DVDX24 DL שחור OEM GH24NSC0B כ.מסך AMD Radeon R9 270 GAMING 2GB-5 MSI זה מסתכם בכ5300 שקל, והתקציב שלי הוא סביב ה6000 (גמיש בכמה מאות).. אשמח לשמוע דעות והמלצות עריכה: מצרף שאלון, מצטער מה התקציב המקסימאלי? 6000 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כולו ב…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, מחפשת אולטרה בוק * מטרות המחשב? תכנות והדברים הרגילים (אינטרנט, אופיס, סרטים...) * גודל המסך?13-14 (לא חשוב מט או מבריק) * רזולוציית המסך?לא מבינה בזה מספיק.. משהו טוב * משקל רצוי? עד 1.5 עדיף פחות * האם נדרש זמן סוללה ארוך? רצוי סוללה חזקה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא קריטי * Bluetooth? לא משנה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? עדיף SSD * כונן אופטי? לא * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? Dell , לנובו לא מתחמם , אפשר i5 עדיף i7 חסכתי בשביל מחשב יוקרתי ויפה אבל העיקר שהביצועים שווים את המחיר! (כנראה אר…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אני מעוניין לשדרג בעתיד הקרוב, כך גם אחי. לי יש מחשב שאני משתמש בו למשחקים, אחסון ו"כללי" אחי צריך מחשב לעבודות תרגום בעיקר, אני רוצה לדעת אם עדיף לו/לנו שאמכור לו את שלי (בכמה זה יהיה הוגן?) מאשר שיקנה חדש. מבחינת הצרכים שלו אני משוכנע שהמחשב שלי טוב מספיק. המפרט: cpu: intel qx9770 (135w) with appropriate cooler, keeps it cold enough even under stress mb: msi x48c memory: 2x2G 800mhz cl4 gpu: gigabyte nvidia 9800gtx ssd intel 160gb (only used as OS) case: antec p182 psu: enermax pro82+ 425w other: 5.25 hd drawer, card reader, 2xdvd, extra noctua 120cm fan המחשב במצב מצוין נקי מבפנים תמיד (בגלל הפילטרים) שוב השאלה: אני רוצה לדעת אם עדיף לו/לנו שאמכור לו את שלי (בכמה זה י…
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מכיוון ושני המחשבים האלה כמעט זהים לגמרי, איפה אני אקבל זמן סוללה עדיף ? כמו כן, האם יש שוני נוסף בין שני המחשבים בתצורה החזקה ביותר הקיימת ? תודה. .[br]פורסם בתאריך: 17.05.2010 בשעה 04:46:15 או הLenovo IdeaPad S12 2959-KUG .תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
היי לכל המומחים, צריך את עזרתכם להחליט בין שתי מחשבים במחיר דומה: ראשון: http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=18776 השני: http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=ksptelaviv&uin=14281 איזה מומלץ יותר למטרת גיימינג לא כבד, בחינת ביצועים וכ'ו? תודה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 1300 חריגה עד 100 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, Office, Matlab, R 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) קיים המפרט הבא: i5 4460 Asrock B85m pro3 hyperX 16gb DDR3 EVGA GTX 1070 ti Sandisk SSD plus 120gb Sandisk SSD plus 240gb WD blue 1T Antec NeoEco Modular 550W Fractal design core 1500 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא רלוונטי …
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
היי אני רוצה לקנות מחשב להורים שהשימוש בו הוא סה"כ אינטרנט. צריך שיהיה מסך גדול ושירוץ מספיק מהר כדי שעדיין יהיה נוח להשתמש בו. חשבתי על המחשב הזה: https://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=989979 שיש לו ביקורות בסדר באינטרט ונראה לי שבתמורה למחיר הוא סביר ובמקרה הכי גרוע להוסיף SSD כדי לשפר אותו קצת. האם לדעתכם הוא באמת שווה את המחיר או שכדאי לקחת אחד אחר? התקציב לא ממש מוגדר אבל אני לא חושב שצריך להוציא יותר מזה בשביל שימוש כזה בסיסי. תודה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב. אשמח לעזרה שלכם בהערכת המחשב הבא כיום? יד שניה, נקנה לפני שנתיים. תודה רבה לעוזרים. https://imageshack.com/i/p4hf7puAj
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שאני סוגר\מקפל את המסך האינטרנט נכבה איפה אפשר להגדיר שהאינטרנט ימשיך לפעול בזמן הזה ? מחשב נייד של DELL , וינדוס 7. תודה
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים וסרטים באיכות הכי טובה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. btf4 gta v -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות פלוס 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט?מסך 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)?7 6 האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? ivory וksp
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1) תקציב : 3,000 ש"ח. אפשר להשתמש בכל הסכום. 2) מטרות : גיימינג כבד. BF4/THIEF/GTA V וכו'. 3) אין צורך בציוד הקפי. 4) רכיב שאין צורך בו : DVD צורב. 5) השקט לא חשוב. 6) לא מתוכנן אוברקלוק. 7) אין צורך לכלול מערכת הפעלה וכו'. 8) אין העדפה לחנות מסויימת. 9) בעוד כשבוע. 10) לא מתכונן שדרוג למחשב הנ"ל. 11) אין הערות. תודה על זמנכם!
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, ברצוני לרכוש מחשב נייד. אשמח להמלצב למחשב שכזה, שיתאים לצרכים הבאים: 1. המחשב נועד להיות "תחליף שולחני" עבורי, כלומר זה יהיה המחשב היחיד שלי. בכוונתי להשתמש בו לצרכי: גלישה באינטרנט, סקייפ\מסנג'ר (כולל שיחות וידיאו במידת האפשר), צפייה בסרטים, וכתיבת תוכנה (כך שארצה להתקין עליו Visual Studio 2008-2010, MATLAB, Eclipse ואולי גם תוכנות נוספות, וברצוני שהם ירוצו ללא היתקעויות). ארצה גם שבעת הגלישה באינטרנט יוכל לפעול אנטיוירוס (הגנת "זמן אמת"), בלי שזה יאט את המחשב. מה שכן - אני לא מתכוון להשתמש בו למשחקים. 2. מהירות וגודל זיכרון, וכן גודל מסך - כפי שנדרש מהרשום מעלה. כך שאוכל לעבוד בו בלי היתקעויות ובלי שהעיניים יתעייפו (כולל בעת צפייה בסרטים). חשוב גם שהמקלדת תהיה …
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-