ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,381 דיונים בפורום זה
-
שלום רב, הורי רוצים לקנות מחשב חדש, אבל הוא אמור להיכנס באיזה ארון מסויים, לכן אני מצרף כרגע תמונות של הלוח של המחשב, ואשמח לדעת איזה גודל זה (שימו לב שיש מדבקה על הלוח עצמו ויש מדבקה על המארז עצמו) צריך לכולל: מארז יחסית שקט, לוח אם (האם הלוח אם מספיק לצרכים שלי או שכדאי לקנות גם כרטיס וידאו בנוסף), קירור, לא צריך DVD. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? לדעתי מחשב טוב כזה לשימושים הנ"ל נע סביב ה 2000 אבל תקנו אותי אם אני טועה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גלישה באינטרנט, עבודה משרדית , אי-מיילים, office, סרטים ביו-טוב HD, ואולי משחקים פשוטים . 3. …
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום, מבקש מפרט למחשב בסיסי ביותר בשביל ההורים. המחשב גם ישתף תוכן ברשת ל SMARTTV יריץ windows 7 1. מה התקציב המקסימאלי? א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אסור 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אינטרנט, אופיס, סרטיHD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הק…
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מתלבט בין 2 תת דגמים של dell Inspiron n5010 עם מעבד i5 ומסך 15.6: אחד עם כרטיס מסך מובנה Intel GMA HD והשני עם כרטיס מסך נפרד 1GB ATI Mobility Radeon HD 5470 אני סטודנט למדעי המחשב ורוב השימוש במחשב הוא לצרכי לימודים והרצת תוכנות כבדות. מידי פעם אני אשחק pro או משהו בסגנון אבל לא אריץ יותר מידי דברים גרפיים כמו גיימר. לאחרונה התקלקל לי כרטיס מסך NVIDIA SLI Dual GeForce 8600M GT שהיה בתוך מחשב Toshiba satellite לאחר שנתיים וחצי בלבד ככל הנראה עקב החום הרב שהוא פלט (אפילו מגש קירור לא עזר) - מה שהשבית לי את המחשב והמעבדה שמתקנת לפטופים של טושיבה רצתה כ-5000 שח בשביל התיקון. לכן כעת אני רוצה לקנות לפטופ חדש ורוצה לדעת האם הכרטיס הנפרד יגרום שוב לבעית חימום א…
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כך לפי המופיע באתר של Dell. צפוי כי גם סדרת XPS תוצע עם המסכים הנ"ל.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום וברכה לכולם, שמי יוני ואני מעוניין לשדרג מחשב נייד LG P1 בתקציב של עד 1000 ש"ח. לדעתי אם אני אגדיל את הזיכרון ראם והזיכרון הקשיח זה יעזור לי מאוד. כרגע הנתונים הם : זיכרון ראם - 1024 דואל (סלוט 1 512 וסלוט2 512) )DDR2 667) וזיכרון קשיח 100G.(5400 RPM המעבד הוא - intel mobile core 2 duo t5600 1.83GHz כרגע ברצוני להגדיל את הזיכרון ראם ל-4G ודיסק קשיח ל-500G, בשביל זה אני צריך להחליף את מערכת ההפעלה לWIN 7, שישים וארבע סיביות. רציתי לשאול האם המעבד שלי יצליח לעבוד חלק עם השידרוג הזה, והאם אתם חושבים שזהו שדרוג טוב. בנוסף, האם אתם מציעים שדרוג אחר? תודה מראש, יוני.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
אני קונה מחשב נייד והחלטתי לקחת מחשב של אייסר כי התמורה שלו גבוהה ביחס למחיר http://www.pc-4u.co.il/product.asp?productid=1342 ומאיפה שאני לוקח הוא מגיע עם 3ג'יגה ראם שווה.? יש עוד מחשבים עד 2900 שכדאי לקחת יותר מזה^^ תודה רבה (:
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
^^^^ המפרט (מחנות פנדס למי שרוצה לדעת): (עזבו מחירים אני רק רוצה לדעת מה אתם חושבים על הרכיבים עצמם, האם אלה הדברים הכי טובים בשוק שגם לא מתקלקלים כל שנייה) AMD Athlon 64 3500 (939-pin) Box Winchester Zalman Cpu Cooler CNPS7000B-AlCu LED MSI K8N Diamond nVIDIA nForce4 SLI Socket 939 PQI 1024MB DDR 400MHz PC3200 Dual Channel (2x512MB) Mirrored Black Copper 2-2-2-5 Seagate 160GB NCQ 8MB 7200RPM SATA NEC ND-3520A Dual Layer DVD±R/W/DL 16X White Bulk Mitsumi floppy 1.44 Compucase super Midi Tower CI 6a21 400w LDT - Black & Blue Gigabyte NVIDIA GeForce 6800GT PCI-E SLI GV-NX68T256D-B 256MB תודה מראש, איתי
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
טוב אז ככה קיבלתי הרבה מפרטים טובים ותודה לכל מי שנתן לי. זה המפשר שנתנו לי ואני רוצה ללכת אליו: מעבד: AMD ATHLON 64 4800+ X2 DUAL CORE SOCKET AM2 65W - 2.5GHz 1MB CACHE - ADO4800DDBOX- BOX ¤731 לוח אם: ASUS M2N-E ¤527 כרטיס מסך: LEADTEK PCI-EX WINFAST GeForce PX8800GTS TDH 320MB GDDR3 320 BIT TV/O DVI - DX10 - RETAIL ¤1730 דיסק קשיח: WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500KS ¤381 צורב DVD: LG DVDRW GSA-H42N DOUBLE LAYERED X18 - BLACK - BULK ¤196 זיכרון: G.SKILL 2048MB (1024MBX2) DDR2 667 CL5-5-5-15 - F2-5400PHU2-2GBNT ¤576 מארז: NZXT APOLLO w/o PSU ¤381 מערכות הפעלה: WINDOWS XP HOME+ SP2- OEM ¤446 ספק כוח: HEC 400ART - 400W - 20/24 PIN - ATX 1.3 ¤216 מחיר סופי (כולל הרכבה)…
-
- 20 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מפרט מבוסס amd בעלות של 6000 ש'ח לא כולל מסך ורמקולים במקלדת לא להשקיעה מקלדת פשוטה מאוד כנ''ל לעכבר תודה. המפרט רצוי להפעלת משחקים כבדים מאוד בעתיד גם.לכן אבקש שיהיה כרטיס מסך חזק וזיכרון כבד תודה רבה לעוזרים : - )
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני זקוק די בדחיפות לנייד והחלטתי לרכוש T400S באיביי. תוך כדי שיטוטים ראיתי שזה כבר לא נמכר בכלל באתר לנובו ובמקומו יש 10S עם מעבד חדיש, שלא מוכרים עדיין באיביי. (SP9400 לעומת i5-520M9 האם זה שווה את ההמתנה?
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בגלל הלימודים יצאתי קצת מכל התחום של קריאת Reviews והיום אני מרגיש שאני בכלל לא יודע מה הולך פה, אחרי כניסת AMD64. אני מחפש מפרט טוב, אפילו טוב מאוד, למשחקים (לאח שלי...). המחשב יהיה מבוסס AMD 64 (שווה בכלל לחכות לסוקט 939?) לוח אם (לא זוכר דגמים, משהו בסגנון הEPOXים והABITים, לא ASUSים למיניהם, יקר מידי, סומך עליכם) כרטיס מסך מהדור החדש (בסגנון 6800FX לדוגמא) בין חצי ל1 ג'יגה זיכרון (לא צריך CORSIAR, טווימוס מספיק בהחלט ), הרד דיסק (מקסטור WD, סיגייט, לא הכי משנה) של 120 GB, עדיף שיהיה SATA. צורב DVD. לא צריך מסך. כרטיס קול, כמו אודיוג'י 2, (הבנתי שהכרטיס שמגיע עם הלוחות האלה לא משהו) ורמקולים. מארז עם ספק נורמלי,(HEC, ENERMAX, ANTEC, TT) (מארז מאוורר, ויחסי…
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
https://www.tms.co.il/49023 אשמח שתגידו מה דעתכם, זה מחשב שאני מתכנן לקנות (אני משדרג את הssd שם לtera) תודה!
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אבקש את עזרתכם בבחירת מחשב נייד לצרכי תיכנות, Code Analysis, מאטלאב ו Polyspace. אין צורך ביכולות גרפיות מתקדמות. התקציב הינו רק לצורך חומרת המחשב, ללא כל תוכנה מותקנת (למעשה עדיף שהמחשב יהיה נקי לחלוטין, גם ממערכת הפעלה). נדרש לקנות את המחשב בארץ, לא מחו"ל. גודל המחשב אינו בעייתי, אז גם מחשב גדול יחסית פיזית מתקבל. גם משקל אינו פקטור. אין העדפה לגבי סוג מסך, אבל שטח עבודה יהיה שימושי, לכן מסך גדול עם רזולוציה גבוהה (1080p+). זמן סוללה ארוך במידת האפשר. אני מניח שברוב המקרים לא תהייה בעייה של חיבור לחשמל, לכן הנושא אינו קריטי, אבל כמה שיותר ארוך במסגרת התקציב. אין צורך ביציאות מיוחדות. אפשרות לחיבור Bluetooth. גודל מינימאלי של כונן קשיח - חצי טרה, לצורך מהירות עדיף …
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שבת שלום לכולם!!! קניתי מחשב חדש לפני חודש בערך משהו כזה והיו לו כמה תקלות אבל סידרתי אותם רציתי לשמוע מה אתם אומרים עליו עם הוא יחזיק את CRYSIS 2 כמו גדול ואת המשחקיים העתידיים לשנתיים הקרובות? המפרט של המחשב בחתימה רק החלפתי את הזכרונות ל-KINGSTON HYPERX 4GB 1333MHZ DUAL CHANNEL DDR3 CL9 __________________ מעבד:Intel Core I5 750 2.66GHZ LGA1156 8MB TRAY לוח אם:GIGABYTE GA-P55-US3L זכרונות:G.Skill Ripjaws DDR3 4GB Dual Channel 1333MHZ כרטיס מסך:SHPPHIRE RADEON HD5770 1GB GDDR5 DUAL DVI/DP/HDMI מארז:LANCOOL K56WB NPS ספק כוח:Thermaltake TR2 RX 550W :xyxthumbs:
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, שנה טובה! ברצוני להתייעץ איתכם לגבי מפרט שהמליצו לי עליו לגיימינג כבד. מי שהמליץ לי עליו הוא מנהל בפורום אחר. נשמע מדבריו שיש לו ניסיון רב בתחום. הוא הסביר לי שהספק שבחר במפרט הוא כדי שיבוא זמן שבו ארצה להחליף את כרטיס המסך, לא אצטרך להחליף ספק. אשמח לדעת את חוות דעתם של חברה שמנוסים בבניית מפרטים. תודה רבה. הנה המפרט: מק"ט מוצרים כמות מחיר AR5-1600B AMD Ryzen 5 1600 AM4 BOX 1 ₪954 GAB350G3 Gigabyte AB350-Gaming 3 / AM4 1 ₪484 C16G3000C15VLP Corsair DDR 4 16G (8Gx2) 3000 CL15 Ve…
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, לאחותי הקטנה יהיה יום הולדת בקרוב ואני מעוניין לקנות לה לפטופ. בגדול, היא לא צריכה ביצועים מטורפים כי היא רק גולשת באינטרנט ומכינה עבודות (word/powerpoint) לבית הספר. מה שחשוב זה הדברים הבאים: 1) גודל: 15 אינץ' 2) אם אפשר, עיצוב יפה. זה מאד חשוב לה. עדיפות לצבע ורוד או אדום (או כל דבר אחר שילדה בגילה תאהב). אם התקציב גבוה/נמוך מדי, יש גמישות. תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
עריכה אתמול כתבתי פוסט שלם ומפורט, אין לי מושג מה קרה לו. בכל אופן, הנה מה שרציתי לכתוב. 1. תקציב: 7000 ש"ח אפשר חריגה עד 500 ש"ח. 2. שימוש במחשב: מחשקים, תכנות מזדמן ולימודים. יש לי מסך "19, אבל ייתכן שאשדרג בהמשך. 3. אין צורך בציוד היקפי 4. חשוב שהמחשב יהיה שקט מאוד (8-9) 5. לא מתוכנן אוברקלוק 6. מערכת הפעלה Win 7 (איזה כדאי?) והרכבה 7. חשוב לי לקנות את המחשב בחיפה או בסביבה הקרובה מאוד. 8. ייתכן שבהמשך אקנה מסך גדול יותר - באזור ה "22 אני מעדיף מחשב שיישאר רלוונטי לזמן מה ללא שדרוג חומרה. תודה מראש על העזרה, גרשון
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
אחים שלי אני צריך המלצה למחשב לסטונדנט לאדריכלות ואני צריך נייד שמסוגל להריץ אוטוקאד 2010 האם המחשב הזה מריץ אותו http://www.notebookcheck.net/Review-Asus-Eee-PC-1201N-Ion-Notebook.24498.0.html
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכם, מתלבט בין שני הדגמים הללו: asus- קישור לדגם. dell xps- קישור לדגם. אני סטודנט למדעי המחשב ומתכנת הרבה. חשובים לי מאוד ביצועים מעבד ומהירות לצד משקל נמוך. הנטייה שלי מההתחלה היית ללכת לכיוון ה dell אבל מאחר ומצאתי את הדגם של ה asus עם spec כמעט זהה (אולי פרט לרזולוציה) ביותר מ400 דולר הבדל (!) - 869$ לעומת 1299$ אני מתלבט. ידוע לי ש dell ממותגים פרימיום, אבל השאלה אם פה נגמר ההבדל הכל כך גדול הזה בין המחירים? או האם הרזולציה של המסך כל כך משמעותית, למרות שלא נראה לי... אגב, הקישורים הם לאתר בארה"ב כי אחי נמצא שם ומתכנן לקנות לי לפטופ משם. תודה מראש, אלדר.
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ערב טוב, לקראת תחילת הלימודים השנה, ולאור הזדמנות לרכישה בארה"ב, אשמח לקבל המלצות ללפטופ בתקציב של $1500 (ניתן לחרוג אם מדובר במשהו ייחודי). דרישות: מעבד - i7 זיכרון - 8GB הארדיסק - SSD, בנפח של 256 ומעלה משקל - עדיף כמה שפחות אני מתעניין בלפטופים בגודל 13", אך מספר אנשים הציעו לקחת 15" לאור העובדה שהוא ישמש אותי בעיקר ללימודים (הנדסת חשמל) וזה יהיה יותר נוח - אשמח לשמוע את חוות דעתכם. הדגמים המעניינים שקפצו לי לראש הם HP Spectre, Asus Zenbook UX305FA, אך אולי צפוי לצאת משהו חדש בחודש-חודשיים הקרובים (אני יכול לרכוש מארה"ב עד סוף אוגוסט). תודה רבה לעוזרים, אשמח לענות על שאלות נוספות אם נדרש. פז
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום לכם. יש לי מפרט מוכן רציתי בבקשה שתבדקו אותו באופן סופי לפני שאני הולך לרכוש אותו ... אשמח לתגובות מפאת מועד הקנייה הקרוב. 1060 ש"ח - מעבד: E6300 581 ש"ח - לוח אם: GB GA-965P-S3 430 ש:ח - כונן קשיח: SEAGATE 250 16 MB 370 ש"ח -זיכרון : KINGSTON 1GB 667 180 ש"ח -כונן דיוידי: LG-DVD GSAH42N 435 ש"ח - כרטיס מסך: LEADTEK WINFAST PX7300GT 256MB DDR3 DVI HDTV 240 ש"ח - מארז+ספק : FOXCONN TLA570 CWT 350W PFC סה"כ - 3300 ש"ח שימושים: אינטרנט, הורדות, מספר תוכנות מסרים מידיים הפועלים בו זמנית, צפייה בסרטים,משחקים (לא מטרת המחשב אבל שתשאר האופציה). המחשב לא יעבור OC !! וצריכה להשאר האופציה לשדרוג עתידי של מעבד. תודה. הערה : אין צורך בציוד הקפי ומסך. עריכה: הוספתי את מחירי הרכ…
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכם מחפש מחשב לפגישות שיווקיות והרצאות פאנל IPS 15-17 אינץ כל השאר לא באמת חשוב תודה ניצן
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי מבקש חוות דעת על מפרט מחשב שהרכבתי לא לצורך משחקים. תודה AMD Athlon 2 X4 640 3.0Ghz Quad Core AM3 BOX, יחידות 1 ₪420 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2057 ASRock 880GMH/U3S3 AMD880 Chipset Socket AM3, יחידות 1 ₪442 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=3072 Kingston Hyper X Blu 4GB DDR3 1600Mhz CL9 KHX1600C9D3/4GB, יחידות 1 ₪123 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=3225 Westren Digital 1TB 32MB Sata3 7200rpm WD10EALX Caviar Blue, יחידות 1 ₪496 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2936 צורב LG GH24 GH24NS90 SATA x 24 Black, יחידות 1 ₪110 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1572 Hec Cougar Solution Front USB3 Black + XFX 450Watt …
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
השימוש הוא להכל. סרטים משחקים ועבודה שוטפת. התקציב יכול להגיע עד 5500 ולא יותר. תודה
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-