ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,456 דיונים בפורום זה
-
שלום, מה עדיף, מבחינת ביצועים: i7-3520M 2 cores 2.9Ghz up to 3.6Ghz יחד עם 250GB SSD או: i7-3740QM 4 cores 2.7Ghz up to 3.7Ghz יחד עם 750GB 7200RPM. העלות זהה. תודה.
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
קודם כל תודה למגיבים המפרט הוא : Asus P5WD2 Premium Intel P4 LGA S775 3Ghz 64Bit 2MB A-DATA 512MB DDR2 533Mhz X2 W.D. 120 GB SATA2 8MB 7200 האם הזכרונות יתאימו כי לא רשום שהם Dual DDR והלוח אם כן ? משחה טרמית של Arctic Silver 5 איך היא ? :s05: אני לא יודע על איזה מארז ללכת תמליצו לי ...(מבין השניים מתחת) ואם יש אולי המלצה על מארז אחר עם ספק ב450 ש"ח וחלון שקוף בצד A-top X-Blade Gaming Case 450W Black או SuperTalent X-Blade Gaming Case 400W Silver ועל איזה כרטיס מסך אתם ממליצים ? בסכום הכי נמוך ושיהיה הכי יעיל כי צריך PCIe....
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בונה מחשב לחבר וצריך את עזרתכם תקציב 5K רצוי דרומה - לא כולל מסך (בחרתי לו את VP930 כבר - לי אקח אולי את הדל?) לוח-אם אפשרי גם עם גריפקה מובנת כגיבוי - אין שום מחשבות על OC כרטיס מסך- x1950xt לבין x1950gt 512MB (מעדיף כרטיס שיחזיק את crysis ) זכרון 2G ספק לא יודע מה המינימום הדרוש פה 450W?? - מה שבטוח הוא רוצה ספק שיתן גם הגנה מסויים משינוי המתח והפסקות חשמל, כדאי שיהיה גם שקט יחסית אם אפשר מעבד E6420 זהו פחות או יותר תודה, ריפר
-
- 19 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מעט ארוך אנא קיראו טוב אז ככה: יש לי 6800GS בתור כרטיס מסך ולכן אני צריך רק כרטיס מסך זול יחסית שיתן לאחי הקטן להנות מGTA:SA עד שיצא DX10 ואז אני אקנבה אותו ואביא את ה 6800 לאחי.(אני מאמין שצריך לקנות 7600GS?) זה משאיר אותי עם כ 4000 שח לשאר הרכיבים(אני לא מתכוון לעשות OC) התלבטות נוספת היא בין 1GB של זכרון מהיר(800) ל2 של יותר איטי(667) או אולי לקנות GB אחד של איטי בינתיים ולקנות GB נוסף אחר כך כשהמחיר ירד.. עזרו לי בבקשה.
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, אני כרגע מחזיק לפטופ של לנובו, ה-Y580. קניתי ביוני 2013, זה המפרט שלו: מסך 15.6" ברזולוצית 1360*768 8GB זיכרון RAM 1TB הארד דיסק 5400RPM 120GB SSD שהוספתי עצמאית מעבד Intel core I7 3630QM 2.40ghZ כ.מסך nVidia Geforce GTX660 2GB מקלדת מוארת וכו וכו וכו המחשב עלה לי 4300 בזמנו, מה השווי שלו כרגע במידה ואני מחליט למכור אותו?
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, נתבקשתי לעזור ברכישת מחשב לתלמידת תיכון, השימושים הם בעיקר לגלישה ועריכת מסמכים. חשוב להם שלא יהיה בלגן מבחינת כבלים ומארזי מסורבל, ולכן חשבתי על nuc. אשמח לשמוע דעות..
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מטרות המחשב? שימוש משרדי, תכנות, עריכה גראפית * גודל המסך? 14-15 אינצ' * משקל רצוי? מתחת ל2.5 קילו, רצוי מתחת ל2. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא באופן מיוחד * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא אבל עדיפות לאם יש יציאות HDMI וכו' * בלוטות? רצוי * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? כמה שיותר, יותר טוב... כעיקרון 300 GB ומעלה * כונן CD/DVD? צורב? לא חשוב. * כונן Bluray? לא חשוב. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? אני יודע ש-DELL מאוד טובים במחשבים ניידים אבל אני לא מתיימר לדעת יותר טוב מכם :-) תודה רבה!
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי נייד עם מערכת הפעלה ויסטה . הבעיה היא כזאת : אני לא יכול לשמוע צלילי התראה כאשר הסוללה נגמרת . אני מצליח לראות את הבהוב הסוללה אך לא לשמוע צליל. בדקתי את מערכת הקול (sound) היא עובדת. הגדרות התראת הסוללה עובדות טוב בגלל שאני רואה את הבהוב הסוללה ( אך ללא צליל... ) . גם כאשר אני נכנס להגדרות קול ומגדיר צלילי התראה אני יכול לשמוע את הצליל אך לא כאשר זה צריך צריך לפעול. ליש למישהו מושג מה הבעיה ? האם זה דרייבר או איזה חוסר במשהו אחר ? צריך לציין שהמחשב חדש כלומר מספר שבועות. תודה
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
אהלן. ביקשתי את עצתכם למחשב של 3000 ש"ח וקיבלתי את 2 ההצעות שלהלן: http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=91659.0#msg778038 שאין לי ספק שהן הטובות ביותר בתחום המחיר הזה. העניין הוא שראיתי את ההצעות של IVORY ורציתי לשאול האם אלו מפרטים טובים יותר ? בכל זאת פנטיום ולא סלרון... ואם לא, אז מה הCATCH פה ? אלו מפרטי אייבורי: http://www.computershop.co.il/index-down.asp תודה רבה.
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ברצוני לשדרג את המחשב שלי, היום ניגשתי לחנות מסויימת וקיבלתי הצעת מחיר: - מעבד אינטל Core 2 Duo 6300 1.86/2mb מחיר 958 ש"ח. - לוח אם אסוס P5B 965P מחיר 667 ש"ח. - כ. מסך Gygabite 7300GT Pci-E 256MB מחיר 371 ש"ח. - זיכרון KINGSTON 1GB DDRII 667MHz מחיר 305 ש"ח. - דיסק קשיח WD 250GB SATA-II 16MB מחיר 395 ש"ח. מחיר כולל: 3113 ש"ח. כל שאר הציוד שלי. (מארז, כ. קול וכו') מה אתם אומרים? המחיר שווה?
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום! המחשב מיועד לגיימינג מידי פעם, בעיקר מחשב יום יומי אשמח לשמוע המלצות לחלקים אחרים טובים יותר / זולים יותר, ובכללי חוות דעת לפני שאני מזמין תודה ! מעבדים Intel Core i5 10400F / 1200 Tray 1 ₪ 689 קירור למעבדים Antec A400 RGB CPU Cooler 1 ₪ 127 לוחות אם Asus PRIME B460M-A 1 ₪ 467 זכרונות RAM DDR4 16G / 3200 CL16 XPG GAMMIX D10 A-DATA 1 ₪ 282 מארזים מארז מחשב Gigabyte C200 Glass Mid-tower RGB Black 1 …
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית, עבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פרנסה ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 23 full HD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות …
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, המחשב הקודם שלי נפח את נשמתו לבסוף (8600K&1070), מחפש מחשב חדש לשנים הבאות. התקציב הוא בסביבות 5K לא כולל כרטיס מסך, כונני אחסון ואולי גם מארז. אני מתלבט כרגע בין פלטפורמה מבוססת AMD 7700X או 13600K, הפלטפורמה של AMD תתן לי אפשרות אולי לשדרג בעתיד במחיר מינימלי לעומת intel מצד שני לא בטוח שאני באמת אשדרג את המחשב אם אני אקבל ביצועים מספקים ב 3 שנים הבאות, כמו כן אני חושש מחוסר התאמה לשימושים נוספים מעבר לגיימניג בפלטפורמה מבוססת AMD. לגבי כרטיס מסך, לאור המצב אני מתלבט בין 4080 אם אצליח להשיג אותו מתחת ל 5K או 3080 אם אצליח להשיג ב 2K+ (יד 2) או לחכות עוד ל 7900XTX... 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת …
-
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
מחשב לסטודנט, לצרכי אופיס וסרטים (מספיק כרטיס מסך מובנה). גודל 13 אינץ' בלבד, חיי בטריה ארוכים ככל האפשר ומשקל נמוך. מעבד מהסדרה החדשה (i3/i5), ללא DVD. עדיפות למחשב חצי-עסקי או מהסדרות הצרכניות, אם יש משהו עדיף. שמתי עין על כמה: hp4320 dell n3010 pk butterfly vostro3300 קנייה בארץ, עדיפות לאחריות ארוכה. מה אומרים?
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן אנשים זקוק למפרט מחשב למישהי שהעיסוק שלה הוא פלאש (צד שרת / צד לקוח / עיצוב / תכנות) ציטוט שלה : לא צריך מסך וציוד היקפי, רק מחשב. אז האם זה אפשרי לדחוף ב 3K איזה C2D חביב, לוח וג'יגה זכרון, כרטיס גרפי או OB או חלש כלשהו (לא גיימרית) הרדיסקים וצורב ? (ומארז וספק שלא יהיה ערומכו) אשמח לשמוע הצעות, תודה.
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד EX620 ועליו מותקן כרטיס מסך לא מובנה של HD 3470 .. המעבד הוא של אינטל 2 ליבות T5800 .. אני קודם - כול רוצה לדעת אם אני יוכל לשדרג את הכרטיס מסך .. ואם כן , אז איזה כרטיס , וזה למטרת משחקי גיימר ברשת .. משחקים כביכול כבדים .. ואם תוכלו להגיד לי בבקשה איפה אפשר לרכוש את - זה .. תודה - רבה .. אשמח לקבל אינפורמציה ..
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני מתעניין במחשב שנמכר כאן: http://www.buy2.co.il/o/9fa485ac-b9d3-42e8-9c12-f98ed1bd5129?utm_source=getitall&utm_medium=aggregator_buy2&utm_campaign=dailyDeal_9fa485ac-b9d3-42e8-9c12-f98ed1bd5129 בפרט, האם הוא מסוגל להריץ כמו שצריך משחקי מחשב מודרניים, האם יוכל להריץ במידה כזו או אחרת משחקים שייצאו בשנה-שנתיים הבאות( לא בהכרח על הגדרות גבוהות), והאם אפשר להשיג באותו מחיר מפרט יותר טוב למטרות הנ"ל? תודה!
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
יש לי מחשב ישן עם מעבד I5-3470 לוח האם שלי יכול לתמוך במעבדי SOCKET 1155 LGA האם כדאי לשדרג למעבד I7 חזק יותר או שהשינוי יהיה בלתי מורגש?
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
התייעצתי כאן ועם מספר חברים, גם כן עם הוריי. ובטווח המחיר זה נראה לי כאידאל. מחשב כמובן, למשחקים. - לא רציתי ציוד היקפי. - צורב רגיל מכיוון שאני לא מרבה לצרוב, תמונות בעיקר ואין טעם למחיר היקר. הספקות שלי הן בעיקר בנוגע לספק כוח ולכונן קשיח... איך?
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מחפש המלצות למחשב נייד בתחום ה 3000-4000ש"ח. ( עדיפות לנמוך כמובן אבל אשמח לקבל כמה אופציות.) לצורך עבודה משרדית: אופיס, אימיליים, אינטרנט, הורדות, מוסיקה. (ואולי מעט גרפיקה ו 3D - לא חייב). אם יש אופציה להזמין מחו"ל נייד טוב אשמח לקישור לאתרים טובים ששולחים לארץ ישירות. חשוב שיהיה לו: נפח דיסק רצוי 200-250GB כרטיס מסך טוב. צורב בלוטות' WiFi מצלמת אינטרנט והכי חשוב אורך סוללה טוב, אמין, ואחריות ושירות של חברה טובה. תודה על כל המלצה!
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מבקש לקבל הצעה ל- מפרט של מחשב לשימוש ביתי - מחיר 2000 עד ש"ח ועד -3000 ש"ח (יכול לשלם במזומן). אני צריך רק מחשב אחד - אני רוצה שהוא יהיה "חזק" ויעבוד בצורה חלקה ומהירה אבל מבלי להפריז במחיר. ראיתי את מחירי הרכיבים של מספר מפרטים כאן בפורום והתרשמתי שאין גבול לאפשרויות והתצורות שניתן לבנות (ואני לא מבין בזה בכלל). אני לא רוצה להוציא על מחשב 2000 ש"ח היום ושבעוד שנה הוא כבר יהיה חלשלוש או שיהיה כבר לא מספיק ואצטרך לקנות חדש. לכן ביקשתי 2 אופציות , במידה והאופציה היקרה יותר תהיה טובה משמעותית אז אעדיף אותה - בהתאם להמלצתכם. לגבי המפרטים - האם עדיף מחשב מבוסס אינטל או AMD ? השימושים העיקריים : צפיה בסרטים (גם באיכות גבוהה ), מוסיקה, אינטרנט, אופיס. צריך שהמחשב יהיה מסוג…
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בבניית מפרט זה אני מתייחס לירידת מחירים ביולי...כלומר הQ6600 יעלה, אני מעריך ש1400 ש"ח. תקנו אותו ושפרו אותו לפי הצורך ;D 1400 מעבד Intel Core 2 Extreme Quad Q6600 מעבדים q6600 597 לוח אם GIGABYTE GA-965P-S3 לוחות אם 39202 595 זיכרון G.Skill DDR2 2048MB (1024MBx2) 800Mhz CL4 זיכרונות למחשב F2-6400CL4D-2GBHK 1,938 כרטיס גרפי Leadtek WinFast PX8800GTS 640MB PCI-E כרטיסי מסך LV381 384 כונן קשיח Western Digital WD2500YS 250GB דיסקים קשיחים ואחסון 250YS 645 מארז מחשב LEXA NZXT מארזים nzlexa 590 ספק כח Enermax Liberty 500W ספקי כח ELT500AWT סה"כ 6100 + - יש לכם המלצות למסך מחנות זו? SKYPC.CO.IL אני רוצה לשים שם מסך 20" משו טוב למשחקים...אני יודע שהDELL 207WFP הוא מצוי…
-
- 21 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום כולם , תודה מראש על התגובות , ודרך אגב יש לכם אחלה אתר! הובכן אני מחפש מחשב לאח שלי הקטן , המחשב מיועד בעיקר למשחקים , אבל זה לא אומר שהוא צריך לרוץ על 100 פריימים לשנייה על כול רזולוציה , אני מחפש כרטיס מסך שיעלה בסביבות 1000+ ש"ח . קיבלתי את ההצעה המחיר הבאה , היא נראית לי די זולה כי מתי שניסיתי להרכיב מחשב דומה בחנויות אחרות קיבלתי הצעות גבוהות משמעותית הנה ההצעה: AMD 3200+ 64bit 939 pin Gigabyte k8n51gmf-9 ATI readeon X700 super pcx 512mb DDR 512mb 400mhz samsungX2 hitachi 80gb sata2 7200 RPM 8m 3 years warranty NEC dvd-RW 3550 case 2107 400w usb2 p4 כולל הרכבה סה"כ מחיר 3250 ש"ח מה דעתכם? מחיר טוב? , מה הייתם משנים ? ערכתי את ההודעה , באמת שכחתי להכניס את המ…
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, בניתי לאחרונה בשיתוף עם מספר אנשים מביני עניין מחשב גיימינג בתקציב שמתאים לי ועם רכיבים שנראים לי הטובים ביותר שניתן להשיג בתקציב שלי... אני אגיע ישר לעניין, אשמח לקבל את דעתכם על המפרט שלי, כלומר אם הוא עובד טוב, האם הוא מאוזן, האם יש רכיבים שיש להם אלטרנטיבות זולות/טובות יותר באותו טווח מחירים. יש לציין שהתקציב בכל זאת גמיש טיפה לפה ולשם, אך בכל זאת צריך להתחשב בזה שאני צריך גם לקנות מסך אז מעל 6500 זה כבר טיפונת מעל התקציב שלי... אני מצרף פה את המפרט, אשמח לחוות דעת מנומקות וכו' תודה רבה לעוזרים !
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני שוקל לקנות את אחד הדגמים (עוד לא בטוח על איזה ללכת) ויש לי 2 שאלות: 1. האם אזכה לקבל אחריות בארץ (שימו לב ש envy 17 לא נמכר בארץ כלל)? 2. אם אקנה מחשב שהוא מחודש (refurbished) באיביי, אוכל לקנות לו הרחבת אחריות בארץ?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-