ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,381 דיונים בפורום זה
-
כולל ציוד היקפי: מעבד Intel Core 2 Quad Q6600 Box ¤1379 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=IQ6600 לוח אם Gigabyte GA-P35-DS3L Intel Socket 775 ATX Motherboard ¤625 כונן קשיח Western Digital WD3201ABYS 320GB ¤463 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=3201ABYS זיכרון Corsair DDR2 4096MB (2048MBx2) 800MHz CL5 ¤1118 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=TWIN2X4096-6400C5 כרטיס גרפי GIGABYTE nVIDIA GeForce 8800GTS 512MB PCIe ¤1561 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=37381 צורב LG GSA-H55N X20 DVD ¤175 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=GSA-H55N מארז ללא ספק GIGABYTE Triton Black ¤349 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=GZXX1CASNB ספק כ…
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אבא שלי (בן 59) רוצה להחליף את הנייד שלו (לנובו בן 6 כלשהו), במחשב חדש שמתאים לצרכיו. המחשב יקנה במהלך טיול בדרום אמריקה, כנראה בפארגוואי, ארגנטינה וברזיל, או בדיוטי פרי. 1. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) - בעיקר עבודה משרדית , צפייה בתמונות, אולי עריכה קלה של סרטוני וידאו. גלישה. קניות באיביי. סקייפ. סטאטוסים מביכים בפייסבוק. * גודל המסך? 17" ומעלה. (ראייה קצת בעייתית). רזולוציה גבוהה היא יתרון (אפשר תמיד להגדיל פונטים). * משקל רצוי? אין הגבלה מיוחדת, עדיף לא יותר מדי כבד * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא, המחשב מש…
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, מחפשים בדחיפות מחשב נייד עבור עובד זר שמחשבו הישן התקלקל. עדיף קטן, עד היום היה לו מסך 13" ואפשר גם קצת פחות אם זה מוזיל. מספיק מחשב הכי פשוט שיש שיוכל לסחוב גלישה באינטרנט, youtube ושיחות וידאו בסקייפ. שיגיע מותקן עם ווינדוס. אפשרי חדש או מחודש אבל שתהיה אמינות ואחריות לפחות לשנה. הכי חשוב שיהיה זול... המון תודה למי שיכול לסייע!
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, בניתי מפרט למחשב שישמש בדרך כלל למשחקים, ובעתיד אני מתכנן לעשות OC. שימו לב שבגלל העובדה הזאת, הזכרונות הם VALUE בינתיים, ולא לקחתי משהו מכובד. מעבד : Intel Core 2 Dou E6420 מחיר - 1110 ש"ח זיכרון : Kingston DDR-2 667MHz 2G מחיר - 450 ש"ח כרטיס מסך: Asus 8800GTS 640M מחיר - 2190 ש"ח מארז : Thermaltake Armor Jr. מחיר - 580 ש"ח ספק: Enermax Liberty 500W מחיר - 600 ש"ח צורב: Asus DRW x18 מחיר - 220 ש"ח קירור למעבד: Zalman 7700Cu מחיר - 235 ש"ח לוח אם: Asus P5NE32-SLI PLUS מחיר - 1100 ש"ח סה"כ יצא 6485 ש"ח זהו, רציתי לראות מה אתם חושבים על זה, אבל שוב, הקירור למעבד והזכרונות די חלשים בגלל שאין לי זמן כרגע להתעסק עם OC וברגע שאני אתחיל אני אקנה משהו יותר טוב…
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לוח אם Gigaybyte GA-K8NF-9 nForce4 4X מעבד ??AMD Athlon 64 3200 Socket 939 Tray + Cooler? Venice זכרונות KINGSTON 512 400MHZ CL3 - הזמנתי 2 כאלה שיהיה גיגה כרטיס מסך - POWERCOLOR X800GT 256MB PCI-E יש לי כבר הארד דיסק SATA1 וצורב וכוננים ומארז שכחתי רק לקחת ספק כוח - האם יספיק לי 300W שזה מה שיש לי עכשיו ותגידו לי אם אני צריך להחליף משהו... כי מחר אני לוקח תמחשב
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הרכבתי מפרט ל HTPC קרוב ככל שיכלתי למפרט המומלץ, בשינויים קלים. אז חוץ מחוות דעת כללית, אני רוצה לדעת אם איזה שינוי שעשיתי הוא לא הגיוני, ואח"כ גם כמה שאלות. הנה המפרט: מעבד: [..] AMD ATHLON X2 DUAL CORE 5050e AM2 (2.6GHz) - 45W - BOX ¤346 לוח אם: [..] ASUS M3A78-EM ¤518 דיסק קשיח: [..] WD 640GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD6400AAKS ¤360 צורב: [..] SAMSUNG SH-S223B x22 SATA BLACK ¤128 זיכרון: [..] OCZ 2048MB (2048MBX1) DDR2 800 CL5-5-5-15 - GOLD : OCZ2G8002G ¤139 מארז: [..] ANTEC NSK2480 + 380W EARTHWATS PSU ¤555 וידאו וטלוויזיה: [..] LEADTEK TV PVR2000 LOW PROFILE ¤270 קרור למעבד: [..] GLACIALTECH IGLOO 7311 SILENT FOR AMD S754/939/AM2 ¤63 שירותי מעבדה: [..] הרכבת מחשב + בדיק…
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? פיתוח (Visual Studio, Eclipse, Matlab), מכונות וירטואליות * גודל המסך? - נוטה ל 15.6 לא סופי (אגב, מה ההשפעה על המחיר - האם מסך גדול מגדיל או מקטין את המחיר?) * משקל רצוי? - לא מאוד קריטי. לא ינוייד הרבה. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)?. לא קריטי, רוב העבודה תהיה עם חשמל. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? ( ESATA , HDMI וכו) - לא * בלוטות?- לא משנה * גודל מינימלי של כונן קשיח ? כ 500 GB * כונן CD/DVD? צורב? - לא קריטי. * כונן Bluray? - לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? - לא
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היציאה של השנאי לא מתאימה לכניסות של השקעים בארץ (המחשב נקנה בקנדה), האם אפשר להשתש במתאם פשוט בשביל לטעון את המכשיר או שצריך להחליף את השנאי לשנאי עם יציאה שמתאימה לארץ?
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
[table][tr][td]אז ככה..החיפוש שלי שלי אחרי מחשב נייד לא הכי מניבים פירות כרגע ( לצערי ) מצאתי מישהו שמוכר מחשב נייד( כמובן יד שנייה) דגם G550 - מסך 15.6 LED , מעבד T4400 , זיכרון 3GB DDR3 1066Mhz , דיסק קשיח GB250 , משקל 2.7 , מ.הפעלה Windows 7 Premium[/r][/t][table][tr][td]מצלמה מובנת + עכבר אופטי 5 לחצנים . נקנה לפני פחות מחצי שנה היה בשימוש רק מספר חודשים ,יש עדיין אחריות , כחדשש! מה אתם אומרים? מה המחיר שהוא אמור למכור את זה? בכוונה אני לא מציין כרגע את המחיר על מנת לראות האם המחיר שהוא נותן הגיוני דרך אגב,מחשב נייד כזה יכול להחזיק פוטושופ ותוכנות גרפיות למיניהן? האם ניתן לשפר את המחשב נייד בביצועים? להוסיף לו דברים ( אני יודע שבעיקרון לא אבל עדין אשמח לתשובה ברורה ) …
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני קונה את הדברים הבאים: דיסק קשיח WD 80GB 7200RPM 8 MB special version שלוש שנים אחריות 668 ש"ח מעבד: AMD ATHLON XP 2400 ORIGINAL BOX 991 ש"ח לוח אם: ASUS A7N8X DELUXE Nforce 2 920 ש"ח כונן דיסקטים: Mitsuni floppy 1.44 56 ש"ח כרטיס מסך: Asus geforce 4 v9280s/tvd 128 mb זכרון : Winbond DDR256 MB 3200/400Mhz * 2 אני צריך עזרה בלבחור את הדברים הבאים: 1) מסך 19 שטוח 2) מדפסת 3)מארז - עם יציאות USB מקדימה רצוי שחור 4)כונן DVD קריאה 5)ספק כוח תודה.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בתקציב של 6500 לוס מינוס. האם יש פער גדול בביצועים של נייח לעומת נייד במחירים האלה? האם לוח אם של אסוס לא עדיף על לוחות הGB שאתם ממליצים כאן? האם כרטיס המסך ספייר של ATI הוא אינטגרלי בלוח אם או חיצוני? האם תוספת הקרור הכרחית? האם העובדה שמדובר בכלכך הרבה מעבדים מחייבת ספק כוח יקר ? האם כדאי לדבוק ב XP או שמערכת ההפעלה החדשה עדיפה? יש לי מחשב ישן ואני עדיין מתלבט אם להחליפו בנייד או נייח (לכן גם יש הודעה שלי בפורום שם) ורוצה לדעת אם יש דברים שרצים לי כעת על XP לא ירוצו על מערכת הפעלה יותר מתקדמת (לא ויסטה,אלא זו שבאה אחריה) ? ואם אפשר,אז אשמח גם לקבל חוות דעת לגבי מה כדאי לקנות : נייח או נייד ?
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני שוקל לקנות את אחד הדגמים (עוד לא בטוח על איזה ללכת) ויש לי 2 שאלות: 1. האם אזכה לקבל אחריות בארץ (שימו לב ש envy 17 לא נמכר בארץ כלל)? 2. אם אקנה מחשב שהוא מחודש (refurbished) באיביי, אוכל לקנות לו הרחבת אחריות בארץ?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם ברצוני לקנות מחשב למשחקים אך לצערי איני מבין בכל החלקים באופן פרטני אז אשמח לקצת עזרה אז ככה: התקציב הוא בערך 8-9 (ועוד 1 לציוד הקיפי) ובערך 2 מסך 19 אניץ LCD. המחשב צריך להחזיק ללא שידרוגים בערך 2-3 שנים. המחשב מיועד להריץ את הויסטה בעתיד . אין לי שום מושג בOC אבל אני מעוניין להיכנס לתחום ולכן חשוב לי מחשב שיכול לתמוך ב OC פשוט ובסיסי ואם אפשר גם לוח אם סלחן הרעיון שלי עכשיו הוא להתחיל ללא OC אבל עם הזמן להתחיל לאט ובכך לאזן את הביצועים שיעבור זמן והחלקים יתישנו. זהו רעיו כללי למה שחשבתי עליו: E6600 קירור נחמד למעבד לוח אם טוב (DS4 של GB?) 2G זכרון 800Mhz ( של G.Skill? ומה הקשר של התזמונים לסוג המעבד ואם צריך OC למעבד בשביל שיתאים לזכרונות?) ATI…
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בגלל שכבר הרבה זמן לא התעסקתי בתחום המחשבים, הידע שלי שואף ל-0 בתחום, אשמח להמלצות שלכם * מטרות המחשב? מטרת המחשב היא עבודה מחוץ לבית (אני עובד בשטח, חול ואבק), שימוש של אינטרנט, אופיס והקרנת סרטים * גודל המסך? שאיפה למסך קטן, ואם הבנתי נכון מט יהיה יותר טוב לצרכים שלי (בגלל השמש) * רזולוציית המסך? לשיקולכם * משקל רצוי? לא חשוב * האם נדרש זמן סוללה ארוך? אשמח ללפחות שעתיים עבודה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? הרגילים.. USB, HDMI, VGA וכו.. * Bluetooth? לא משנה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? יותר חשוב לי שיהיה זיכרון חזק ואמין ללא תקלות * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? קנייה בישראל * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון …
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום. אני מעוניין לקנות מחשב ULMPC לצורך לימודי באוניברסיטה. אני מתלבט בין כל הדגמים השונים שישנם בשוק כגון: EEE של ASUS או WIND של MSI וכו'. לאחרונה נתקלתי במחשב החדש של GB הM912. מישהו מכיר אותו? יודע עליו פרטים? מחיר? ראיתי אותו באתר הבא: http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=9497 אך לא מצויין שם מחיר. יש לציין שאומנם המסך שלו יותר קטן מהWIND אך יש לו מסך מגע, שמבחינתי זהו יתרון אדיר (להשתמש במחשב כמחברת בהרצאות ) אשמח לתגובות...
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
המלצתי לחבר על הנייד הזה, הוא הזמין אותו מהחנות KSP, אמור להגיע בשבוע הקרוב. זה יותר שאלה על מה אפשר לעשות עם KSP אם זה 4CELL כמו שכתוב באתר בית: http://www.asus.com/Notebooks/Versatile_Performance/X54HY/ ולא כמו שכתוב בקטלוג שלהם: http://ksp.co.il/hmain.php?uin=13737 אפשר לקבל החזר כספי/להחזיר את המוצר ולקבל משהו אחר בגלל שיש להם טעות בקטלוג?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
תקציב:• התקציב לרכישת המחשב(יש לציין מזומן/אשראי/אחר):4900 אשראי• חריגה מקסימלית מהתקציב:300• האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לחסוך (בלי לוותר על מה שאני סגור עליו)שימושים:• מהם השימושים במחשב? המחשב יהיה רב תכליתי- בעיקר תכנות כבד - גם להריץ תוכנות שיעשו הרבה חישובים וכמה VMים, וישמש גם להרצת משחקים במידה שבחרת בגיימינג, ציין שמות של משחקים בהם תשחק: CSGO וכדומה ובעיקר אני לא רוצה שיהיו משחקים שיצאו עוד שנתיים -שלוש ושלא אוכל לשחק בהם. • במידה שבחרת בעריכה כלשהי, ציין שמות של תכנות בהן אתה תשתמש: • האם יש צורך במערכת הפעלה חוקית כחלק מן התקציב? (כן / לא): לאשים לב כי מערכת הפעלה חוקית עולה בין 350~500 ₪דרישות מיוחדות:• האם יש העדפה לגודל\צורה של המארז? אין חשיב…
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
המחשב מיועד לגרפיקאית ללא כל ידע בחומרה, כמעט ולא יהיו משחקים, ובטוח לא יהיה OC. זה מה שבניתי בPCH: CPU : Intel Pentium IV 2.4C GHz HT 512K 800MHz Socket 478 CPU BOX [ ¤ 1071.89 ] 1 Motherboards for Intel : Gigabyte GA-8IPE1000 Pro Intel 865PE Motherboard (800 Mhz,1394,AGPx8,Dual DDR,S-ATA,5.1,LAN) [ ¤ 741.52 ] 1 Memory : DDR-RAM 512MB 2700 Winbond Memory [ ¤ 439.76 ] 2 Hard Discs : Western Digital 80GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA100 HDD [ ¤ 542.93 ] 1 Video Cards : Leadtek Winfast Geforce FX 5600 Ultra MyVIVO 128MB DDR Retail Video Card [ ¤ 1331.9 ] 1 CD-ROM / DVD-ROM : DVD-ROM Liteon 16/48 Retail [ ¤ 246.41 ] 1 CD-RW / DVD-RW : Lite-On 52/24/52 Retail CD-…
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הרעיון לעשות RAID 0 עם הכונני SATA 3 האלה. ולצרף את ה-3TB שכבר יש לי ב-3 כוננים אחרים לאחסון נטו. בנוסף, לפתוח את ה 6950 ל- 6970. כבר יש לי מארז TT Tsunami Intel Core i5 2500K 3.3GHz 6MB LGA1155 - BOX http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=14312 כמות: 1 מחיר: 1,069ש"ח ( למזומן:1,037ש"ח ) Scythe MUGEN 2 Cpu Cooler 1156 http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=7424 כמות: 1 מחיר: 229ש"ח ( למזומן:222ש"ח ) ASUS P8P67 (P67) - ATX http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=14287 כמות: 1 מחיר: 860ש"ח ( למזומן:834ש"ח ) KINGSTON 8GB 1600MHz DDR3 Non-ECC CL9 DIMM (Kit of 2) XMP X2 Grey Series http://www…
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 7-8K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? מעדיף שלא יחרוג מה8 אלף.. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, תכני HD (בעיקר משחקים) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: המחשב מיועד לגיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Crysis 3, Battlefield 3, Bioshock Infinite וכו'... וכמובן כל משחק טוב שעתיד לצאת -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080P -לאילו הגדרות גרפיות מ…
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה) משחקים חדשים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל מה שייצא בעתיד -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080P -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן…
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, סופסוף החלטתי לשדרג את המחשב... אז ככה, אני צריך רק מעבד, לוח אם, ספק וכרטיס מסך: AMD ATHLON 64 X2 DUAL CORE AM2 4000+ BOX 390.00 ¤ OCZ DDR2 2048MB 800MHZ Dual Channel Platinium Rev 2 CL4-4-4-15 360.00 ¤ GIGABYTE GA-M61SME-S2 Socket AM2 329.00 ¤ CONNECT3D Radeon HD3850 256MB DDR3 PCIe2.0 799.00 ¤ Xilence Low-Noise 450W 12cm PFC PSU 200.00 ¤ סיכום ההזמנה (ללא תשלומים): 2,078.00 ¤ התקציב ממש לחוץ ולכן כמה שפחות יותר טוב... מספר שאלות: 1. האם אני יכול לקחת מעבד יותר תקציבי (סמפרון) ולא לסבול בביצועים? 2. אני לא מבין כל כך בספקים האם הספק שבחרתי מספיק? אם לא אני צריך את הספק הכי זול שיריץ את המערכת (לא חייב מותג!) 3. הכרטיס הזה נראה לי קצת זול (יש אותו דגם באתר …
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?200 ש"ח,רק אם הכרחי 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.משחקי גיימינג כבדים מאוד,Crysis 2 לדוגמא -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).לא רלוונטי,כרגע יש לי מסך 19" שכנראה אני אשדרג -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לד…
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
זה המחשב: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=560&CatCode= איך הוא בכללי? יש הבדלים משמעותיים בין הT5250/T7100/T2450? בכלל מה ההבדלים בין סדרת ה2XXX/5XXX/7XXX MSI נחשבים טובים בתחום הניידים ? איך הם בהשוואה לLenovo? חוץ מזה טושיבה נחשבים איכותיים בתחום הזה? והאם יש מחשב אחר עד 4K מומלץ...לא לצורך משחקים אלא לתוכנות כבדות בעיקר... תודה.
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
קרובי משפחה שלי מגיעים מאמריקה ורציתי להזמין משם מחשב שיגיע אליהם הביתה והם יביאו לי אותו,המחירים שם הרבה יותר משתלמים. המחשב יהיה מיועד בעיקר למשחקים,סרטים וכו אז ביצועים הם העיקר , מבחינת מחיר עדיפות שיהיה בין ה2-2.5k אך מוכן להתפשר אם ין משהו מתאים. עדיפות להזמין מאתר כמו אמאזון וכדומה.. תודה רבה מראש
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-