ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,456 דיונים בפורום זה
-
מפרט שבניתי ב-4600, כולל הרכבה מעבד: AMD ATHLON 64 4400+ X2 DUAL CORE SOCKET AM2 לוח אם: ASUS M2N-VM DH כרטיס מסך: Gigabyte PCI-EX GeForce 8800GT 512MB דיסק: WD 500GB 16MB SATA2 7200 RPM צורב: LG DVDRW GSA-H62N DOUBLE LAYERED X18 - BLACK - SATA זיכרון: KINGSTON 2048MB (1024MB X2) DDR2 667 CL5 כונן דיסקטים: SONY 3.5 FLOPPY DISD DRIVE מארז: COMPUCASE CI-6A19-NPS ATX SUPER MIDI TOWER CASE w/o PSU ספק: ENERMAX LIBERTY 500W - ELT500AWT המפרט למשחקים, אבל לא רק. יש הצעות לשיפורים?[br]פורסם בתאריך: 26.10.2007 בשעה 16:29:25 חוסר תגובה אומר לא?אני לא בטוח כל כך לגבי הלוח אם
-
- 18 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום צריך לקנות 6 מחשבים לספרייה של מוסד חינוכי. לצורכי עבודה פשוטה, לא גרפיקה, לא גיימינג. מה שחשוב זה שיעבדו חלק ובעיקר לאורך זמן, וישרדו שימוש לא מקצועי. פרטים נוספים: USB 3, מעבד I3. עדיפות גדולה גדולה למחשבים דקים. תקציב: 1500-3000 ליחידה. תודה רבה עריכה: מה אתם אומרים על http://p1002.co.il/sg_product~5514~56~473.htm
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? 2500-3000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנסות לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? בבקשה נסו לא לחרוג מה-3000.. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב? עבודה משרדית, Visual Studio 2008, גיימינג בסיסי (יש לי מסך "22) 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (כונן דיסקטים, צורב למשל)? לא צריך כונן דיסקטים, לא צריך צורב 5. במידה ואתם צריכים מפרט חלקי בלבד, רשמו במדויק את החלקים שיש לך כרגע ואילו צריך לכלול במפרט. מפרט מלא, חוץ מצורב 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? 7 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? האם אתם מתמצאים ויודעים לב…
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, תכני HD ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב: call of duty, battlefield, assasin creed -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1680x1050 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות (כמה שאפשר כמובן) 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 10 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? הרכבת מחשב בחנ…
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
ZOTAC NVIDIA GeForce GT 640 Synergy Edition 2 GB DDR3
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום , אשמח להמלצות לקניית מחשב המיועד לווידיאו על AVID ועריכה גרפית PHOTOSHOP LIGHTROOM מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ניתן לנצל את כולו ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ישנה אפשרות של חריגה עד 500 שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת ווידאו, פוטושופ, LIGHTROOM, AFTER EFFECTS א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). מיועד לעריכה כבדה. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: , לא 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אין צורך בציוד הקפי 4. האם יש רכ…
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כרגע אני בעלים של dell inspiron 1545 שאין לו BT זה מתחיל מזה שאני רוצה אוזניות אל חוטיות מה שיש זה עם תקשורת BT השאלה מה הפתרון הכי טוב? מה שיש זה: שני חיבורי USB (יש שלושה אחד תפוס תמיד בגלל העכבר העל חוטי) ו express card 34mm האפשרויות ששקלתי: 1. לקנות משדר שמתחבר ל USB 2. לקנות רכיב BT שמכניסים לתוך המארז משהו כזה: http://search.dell.co.uk/1/2/2094-wireless-dell-wireless-365-bluetooth-kit.html 3. אני לא יודע אבל אולי אתם תדעו: יש express card עם BT ? 2. נשמע טוב השאלה אם זה באמת כמו שזה נשמע כי ראיתי הרבה טענות ברשת על הרכיב הזה (בעיות זיהוי וכו') 1. נחמד אבל זה בולט ותופס USB port שלם (שיש רק 2 זה הרבה) 3. תופס את המקום של ה express card אבל ממילא אני לא עושה איתו הרב…
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לרכוש מחשב נייד (לא נייח עקב אילוצים), לאדם מבוגר, בעד כ-1000 ש"ח. מדובר באדם עם די 0 ידע טכנולוגי (ברמה של "תלחץ פה וזה עושה ככה, תלחץ שם וזה עושה ככה"). שימושים כמעט יחידים הם יוטיוב ונטפליקס. חשבתי על Chromebooks. ממה שהבנתי הם מוצרים מאוד רובוסטיים ושקשה "להרוס" מבחינת תוכנה (וירוסים, מיליון תוכנות ריגול, פופאפים וכו'). ודי החסרון היחיד זה שצריך גישה לאינטרנט. אך אם השימוש היחיד זה נטפליקס ויוטיוב.. אז.. האם זה באמת חסרון? מתלבט אם כדי לקנות משהו מGearbest, אמאזון, או חנות כלשהי בארץ. תודה, דניאל
-
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
- 2 followers
-
-
מעבד Intel core i5 6500 Tray 1 ₪865 קירור למעבד Arctic Alpine 11 Pro Rev.2 1 ₪59 לוח אם Gigabyte GA-B150M-D3H LGA1151, Intel B150, DDR4, 2xPCI-E, VGA, DVI, HDMI 1 ₪389 מארז Antec GX1200 Full Tower 1 ₪361 קירור למארז Antec F29 120mm Led Silent 4 ₪120 ספק כוח Seasonic S12II-620 1 …
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום, רציתי לקבל חוות דעת על מפרט לגיימר בינוני, לפני קנייה. (המפרט לא כולל מסך) הסכום הסופי באתר rsm יצא ₪3255 אבל בעיקרון אני יכול לחרוג בעוד ₪250 בערך, ככה שאם אתם מוצאים משהו ששווה לשפר (אולי כרטיס מסך?), תציעו לי. חוץ מזה לגבי הספק, הוא לא חזק מדי? (המפרט הורכב באתר rsm.co.il רק בשביל הנוחות) תודה לעוזרים. מעבד: Intel Core i5 650 Socket 1156 3.2Ghz Tray ₪851 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1631 זיכרון: Transcend 2GB DDR3 1333Mhz Core I3 I5 I7, יחידות 2 ₪530 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=759 כרטיס מסך: Sapphire ATI Radeon 4770 512MB GDDR5 HDMI ₪514 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=871 דיסק קשיח: Samsung 500GB 16MB Sata2 HD502HJ Spi…
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד!4500 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?לנצל בהיגיון במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?5000 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? תכני HD, משחקים א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). סרטי HD, משחקים כבדים, ומשחקים חדשים שיצאו..... תדיר ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים?1440x900 יתכן מסך בעל רזולוציה של FHD * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? משחקי יריות, אסטרטגיה * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינונ…
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מעבד: Intel I5 6500 - Tray - מחיר : 1010 ש"ח קירור למעבד: Arctic Freezer 7 Pro Rev.2 מחיר: 119 ש"ח לוח אם: Asus B150M-C מחיר: 465 ש"ח - קישור ללוח באתר של אסוס: https://www.asus.com/Motherboards/B150M-C/ זכרון ראם: Kingston HyperX Fury Black 2X8GB DDR4 2133MHZ CL14 - מחיר: 645 ש"ח כרטיס מסך: Gigabyte GTX970 4GB OC מחיר: 1665 ש"ח (בקנית נייח) דיסק קשיח: WD Caviar BLUE 1TB מחיר: 234 ש"ח SSD: של חברת Transcend בנפח 128GB מחיר: 220 ש"ח ספק כח: SeaSonic M12II EVO 520W Bronze מודולרי מחיר: 347 ש"ח מארז: Antec VSP-5000 מחיר: 197 ש"ח סה"כ: 4903 ש"ח כמה נקודות: 1. בתמונה באתר של KSP לכרטיס מסך הזה יש תמונה של WINDFORCE, המוכר ואני הסתכלנו והוא אמר שזה WINDFORCE, האם מישהו רכש את …
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שבת שלום, מבקש עזרה עבור חבר לספסל הלימודים המעוניין לרכוש מחשב נייח עבור שימוש בתוכנות שרטוט והדמיות. הוא קיבל הצעת מחיר למחשב בסביביות 10K שנראה לי overkill עבורו.חשוב לציין שאנו משתתפים בקורס vray for sketchup בשלב זה רמת השימוש היא בינונית . 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן לחרוג מ 4000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?שימוש עיקרי של המחשב : אוטוקד פוטושופ ויריי וסקצאפ א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).תדיר בעתיד כרגע מתחיל ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג,…
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
Intel Pentium IV 2.8C GHz HT 512K 800MHz Socket 478 CPU BOX Motherboards for Intel : ABIT IC7 Intel 875P Motherboard (HT, Dual SATA RAID, Dual DDR400, 5.1 Sound, AGP8X, 1394, USB 2.0) Memory : OCZ 1024MB (2x512) DDR-RAM 4000 Performance Series Dual Channel Kit Hard Discs : Maxtor 80GB 7200rpm 8MB Buffer Serial ATA HDD Video Cards : ATI Radeon 9800 PRO 128MB DH DVI Retail Video Card Floppy : Samsung Black 1.44MB 3,5" Floppy Drive CD-ROM / DVD-ROM : DVD-ROM Toshiba 16/48 Bulk - Black Networking : Gigabyte 10/100 LAN Card אז ככה, שאלות שלי הן כאלו: הזכרונות האלו יגבילו אותי מעל באס 250? האם כדאי לחכות ל- Presccot? מן הסתם החום שהוא יפיק יקשה על הא…
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
צריכה לעריכה גרפית, מצגות, ועבודה בדרכים שיהיה חזק, מקצועי וקל לסחיבה
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 7,000 ש"ח - 7,500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עריכת סרטים כבידה יחסית, פרימייר ואפטר אפקט, קצת פוטושופ ולייטרום 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) יש לי כונן ssd של טרה 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? קצת חשוב - לא קריטי 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? מסך 15 אינצ' 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצ…
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
כמה לדעתכם שווה מחשב כזה? דגם: LG R405-A.C2CDE/2G מעבד סוג: Intel® Core Duo Processor מהירות המעבד: 1.6 GHz זכרון מטמון cache: 1 MB סדרה: T2330 BUS SPEED: 533 MHz מסך גודל המסך: 14.1 " רזולוציה: 1280x800 כרטיס מסך: ATI Xpress 1250 מסך: WXGA זכרון נפח: 2048 MB הרכב: (2048MB (1024MB X 2 מהירות: 667 MHz סוג זכרון: DDR 2 אפשרות להרחבה עד: 2048 MB כוננים כונן: DVD ד.קשיח נפח איחסון: 120 GB ד.קשיח מהירות: 5400 RPM חיבור ד.קשיח: S.ATA נתוני שמע כרטיס קול: 24bit High Definition Audio רמקולים: כלול יציאת אוזניות: כלול מצלמת אינטרנט מובנת: 1.3 מגה פיקסל קורא כרטיסים קורא כרטיסי SD: כלול קורא כרטיסי : כלול קורא כרטיסי…
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4000 ש"ח, עם אפשרות חריגה 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? לעבודה, אני מתכנת. 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא קריטי 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? יהיה נחמד אם המקלדת תהיה מוארת והמסך יהיה יחסית גדול 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה…
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
המחשב מיועד לפיתוח וקומפילציות כבדות, שמצ'פרות (בתקווה) מקביליות. אני אעבוד גם עם אמולטורים, כמו אמולטור לאנדרואיד. די בטוח שאני גם אעבוד בסביבת ווינדוס במקביל (מכונה וירטואלית). חשבתי על המפרט הלא שלם הבא, חסר פה מארז וקירור שאין לי מושג מה לבחור בהם: מעבדי AMD: Phenom II x6 Six Core 1055T Socket AM3 2.8Ghz Box http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=10270 לוחות אם למעבדי AMD: GIGABYTE 890GPA-UD3H AM3, 890GX, DDR3 1333, ATI HD4290, HDMI, HD Audio http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=10016 זכרונות: DDR III 1333Mhz 1x4GB Patriot Signature http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=10232 זכרונות: DDR III 1333Mhz 1x4GB Patriot Signature http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=10232 דיסקים קש…
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
[table][tr][td]אז ככה..החיפוש שלי שלי אחרי מחשב נייד לא הכי מניבים פירות כרגע ( לצערי ) מצאתי מישהו שמוכר מחשב נייד( כמובן יד שנייה) דגם G550 - מסך 15.6 LED , מעבד T4400 , זיכרון 3GB DDR3 1066Mhz , דיסק קשיח GB250 , משקל 2.7 , מ.הפעלה Windows 7 Premium[/r][/t][table][tr][td]מצלמה מובנת + עכבר אופטי 5 לחצנים . נקנה לפני פחות מחצי שנה היה בשימוש רק מספר חודשים ,יש עדיין אחריות , כחדשש! מה אתם אומרים? מה המחיר שהוא אמור למכור את זה? בכוונה אני לא מציין כרגע את המחיר על מנת לראות האם המחיר שהוא נותן הגיוני דרך אגב,מחשב נייד כזה יכול להחזיק פוטושופ ותוכנות גרפיות למיניהן? האם ניתן לשפר את המחשב נייד בביצועים? להוסיף לו דברים ( אני יודע שבעיקרון לא אבל עדין אשמח לתשובה ברורה ) …
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מטרות המחשב? אופיס, אינטרנט, צפיה בסרטים באיכות HD * גודל המסך? 15.6 העדפה למאט , לא קריטי * רזולוציית המסך? רצוי FHD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? לא קריטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כמה שיותר ארוך * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * כונן אופטי? אין צורך * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא, אבל עדיפות לאחריות טובה בארץ * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? DELL ASUS תודה רבה !
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מחפש מחשב חזק, קל ועם זמן סוללה ארוך. נכון להיום (לא כולל Asus UL30JT שעוד לא יצא) מצאתי את שני המחשבים הבאים כמועמדים רציניים לקניה: Sony Vaio y series HP dm4 המחשב שיבחר יוזמן ישירות מהאתר של היצרן, לפי קסטומיזציה שלי (מעבד core i5 החזק שבחבורה, הסוללה החזקה יותר וכרטיס גראפי). למישהו יש המלצה מי מבין השניים עדיף?
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
המטרה היא להגיע למחשב שיהיה שקט ומקורר ברמה הכי טובה שאפשר (לא להגזים ולהגיד ספקים פאנלס) אבל כן להשקיע בזה. התקציב הוא 7500 שח גג, עדיף פחות. הכי טוב ללכת על מוצרים שה- VFM שלהם הכי טוב (value for money) אין צורך במסך כרגע (יש לי 19" מלפני שלושה חודשים) ואין צורב בצורב DVD כי גם את זה קניתי לפני פחות מחודשיים. הרכבתי משהו, אבל אני אקבל שינויים (תסבירו למה.. זה חשוב) Intel® Core2 Quad Processor Q6600 SLACR STEPPING G0 ¤1470 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=676 Thermalright Ultima 90I CPU Cooler ¤224 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=222 DFI LANPARTY DARK P35-T2RS ¤685 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=862 OCZ DDR2 2048MB 800MHZ Dual C…
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מה דעתך על המפרט הבא לעבודה גרפית 2D, פלאש ועריכת וידאו (לא יהיו משחקים, לא יבוצע OC)? מעבד Core 2 Duo E6600, 1066Mhz, s775, 4MB לוח אם 945P-S3 s775 Conroe, DDRII 667, PCI-E זכרון 2x1GB Corsair XMS2 TwinX CL4 כרטיס מסך PowerColor X1950 Pro 512MB GDDRIII ArcticCooling 2xDVI, VIVO, PCI-E אופציה נוספת לכרטיס מסך שונה nVIDIA GeForce Quadro FX560 128MB PCIeוLeadtek דיסקים קשיחים Western Digital 80GB 7200RPM, 8MB, SATA 250GB 7200RPM, 16MB, SATA II צורב Pioneer DVR-212DBK DVD±RW x18 Black SATA מארז Thermaltake Armor Jr VC3000BWS ספק כוח Thermaltake TR2 Power W0090 470W Silent (24pin) אני חושש, שלוח האם הוא החוליה החלשה במפרט הזה. האם החשש שלי מוצדק? אי…
-
- 16 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני כבר 4 שנים בקונסולות ועכשיו אני עובר למחשב אז אני מחפש מחשב שהוא מכונת משחקים ויריץ את המשחקים באיכות כמה שיותר גבוהה ולא תקיעות התקציב הוא 6,000 שקל תודה
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-