ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,474 דיונים בפורום זה
-
מעבדP4 3G LGA 775 530 90NM 1MB לוח אם MSI 865PE NEO3 GLAN 775 זכרון DDR 256M 400 MHZ*2 דיסק קשיח WD 80G 8M SATA כרטיס מסך MSI GEFORCE FX5200 128 DDR אני לא בדיוק גיימר רציני פה ושם פיפא וGTA זה הדברים היחידים שאני משחק! אני יותר מוריד סרטים מEMULE זה הדבר העיקרי שאני עושה עם המחשב!
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מכין מפרט למחשבים אותם נקנה עבור צוותי הפיתוח השונים (אני נמנה עם מפתחי התוכנה). דגשים: - חומרה אמינה: אנחנו נקנה 10 מחשבים בהתחלה, ועוד 5 - 10 כשלב שני. לכן, עניין האמינות מאוד חשוב - לא צריך שום יכולות אוברקלוקינג או חומרה אקזוטית. יש לי מעבד 2500+ בבית כבר חצי שנה ואני מאוד מרוצה, לכן המפרט צריך להבנות סביבו שאלות: - לא ראיתי את המסך הנ"ל בפעולה (בחרתי אותו על פי המלצת האתר). הביקורות שקראתי עליו בסה"כ חיוביות, אבל אשמח לשמוע עוד דעות - האם יש עוד לוחות אם עם on-board graphics המסוגלים להריץ 1600x1200@85Hz במחיר זהה או קרוב ? חייב להיות עם ethernet, sound, USB 2.0, ולא מיקרו ATX (לפחות 3 PCI). CPU : AMD Athlon XP 2500+ Barton (512K, 333 Mhz) Tray CPU [ ¤ 523.46 ] …
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ניתן לנצל את כולו. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? מאות בודדים. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב: BF4, ומשחקים עתידיים וכבדים. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)כן. רצוי…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, שמתי לב שמחשב זה עלה לדיון כבר מס' פעמים (היות ובאג עכשיו מפיצים אותו והוא עושה רושם של מחשב טוב). אך עדיין ישנן מס' שאלות. המחשב שאני מחפש הוא לצרכי תוכנות גרפיות ומשחקים. כ. המסך הוא מסוג ATI m96 pro 1G שמעולם לא שמעתי עליו- אשמח לשמוע תגובה עליו אם מישהו מכיר. שנית הדיסק הקשיח עובד במהירות 5400 סל"ד- מהי ההשפעה על ביצועי המחשב? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אני צריך מפרט למחשב קניתי כבר כרטיס מסך Sapphire 7870 GDDR5 2GB OC עכשיו אני צריך הכל מארז מעבד לוח אם כל העסק ללא ציוד היקפי. התקציב שלי הוא בין 2000 ל 3000 שקלים עדיף כמה שיותר קרוב ל 2300 ככה. אם אפשר מארז כמה שיותר קטן זה יהיה נחמד (אבל לא אם זה אומר שצריך להתפשר על קירור פחות איכותי) תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום ותודה מראש למגיבים, מעוניין במחשב בשביל חברה סטודנטית שמתעסקת באומנות. השימוש בנייד הוא לצרכים בסיסיים (משרדי) + צפייה בסרטים ומוזיקה. אולי בעתיד גם צורך בעריכת קול. מפורט למטה הדרישות. * מטרות המחשב: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים, שמיעת מוזיקה. * גודל המסך: 15.4 * משקל רצוי: לא יותר מ 2750 גרם, רצוי נמוך יותר כמה שניתן על בסיס התקציב. * זמן סוללה: צריך ארוך, בסביבות 4-5 שעות * בלוטות: רצוי, לא חובה * יציאות מיוחדות: HDMI רצוי לא חובה. * גודל מינימלי של כונן קשיח: 120G אבל השאיפה היא לסביבות ה 300 * צורב DVD: רצוי לא חובה * אחריות: מספיקה בארץ, חובה 3 שנים. ניתן לקנות נייד שמגיע עם שנה אחריות ולהרחיב ל 3 שנים אבל צריך להכנס לתקציב. * אין העדפה לחברה ספ…
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני צריך המלצה למחשב נייד שישמש בחור העובד בעיצוב ואדריכלות פנים התכנות העיקריות בהן הוא משתמש הן פוטושופ, סקאצ'אפ (אם זיכרוני אינו מטעה אותי) ונוספות אני לא מתעסק יותר מדי במחשבים ניידים או בקיא בהם, אבל באופן עקרוני רצוי שיהיה בו כונן SSD לצד כונן בנפח גדול יותר. כרטיס מסך ומעבד חזקים ככל הניתן כחלק מהתקציב וזיכרון ראם גדול ככל הניתן התקציב עומד על 3 אלף שקל עם אופציה ל-3 וחצי, אם יש אופציות ממש משתלמות בחריגות לא גדולות, אקבל בשמחה ואנפה כבר משם לפה. אני מודע לכך שמחשב נייד זה לא דבר משתלם לצד נייח אבל רכישת הנייד היא בעיקר בגלל מחסור במקום בדירה תודה רבה אגב בתמונה המצורפת זו הצעה שקיבלתי מבאג:
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ראיתי צבע בהיר יותר באחד הפיקסלים במסך.... כשאני בודק עם צבעים בהירים אני רואה שהוא חלש מהם כלומר אני מזהה פיקסל בודד כשאני בודק עם צבעים כהים אני לא רואה אותו
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לא מזמן הוספתי SSD למחשב הנייח שלי (מפרט בצד) והתקנתי עליו Windows 7. בזכות זה עכשיו המחשב עובד הרבה יותר מהר, מגיב הרבה יותר מהר ותוכנות נפתחות במהירות רבה יותר משמעותית. בעקבות ההצלחה עם ה-SSD בנייח חשבתי להחליף גם את הדיסק הקשיח בנטבוק שלי (Asus 1201N) ולהתקין במקומו SSD. השאלה שלי האם אוכל ליהנות מתוספת ביצועים דומה כמו בנייח שלי או שמא הנטבוק שלי חלש מדי כדי לנצל את היכולות של ה-SSD? לנטבוק יש מעבד אטום כפול ליבה ו-3 ג'יגה זכרון (במקור 2, הוספתי לו עוד ג'יגה). מה דעתכם? אודה לעצתכם בנושא. תודה מראש לעוזרים. עריכה: במידה ואחליט להתקין SSD בנטבוק, עד כמה זה מסובך? האם זה משהו שאוכל לעשות בעצמי או שאצטרך להיעזר במעבדה?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חברים חבר שלי רוצה לקנות מחשב נייד לשימוש בסיסי כלומר אינטרנט אופיס ושאר הדברים הבסיסים יענו מחשב משרדי, כמובן רצוי כמה שיותר זול אבל אשמח לשמוע כל מיני הצעות אז למי שמכיר אודה לו אם יציע לי שאני יציע לו מה כדאי בתודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
בבקשה מחפש נייד שיהיה לפחות: 3000 ש"ח אפשרית חריגה קלה 17 אינץ' Dell 256 ssd 8GB ram ווינדוס 10 מוכן פיקס אופיס מוכן פיקס לא מגע תודה רבה! 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3000 אפשרית חריגה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? לא משחקים רציניים בכלל 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב 6.…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אין צורך במארז איכותי,רק מאוורר,כי לא יראו אותו בכלל,המחשב יהיה בחדר דיי חם לכן יש צורך בקירור טוב. מעבד Intel Core 2 Quad Q6600 -=Stepping G0=- Box ¤1461 לוח אם GIGABYTE GA-P31-DS3L ¤471 כונן קשיח Westren Digital WD3200AAKS 320GB ¤421 זיכרון G.Skill DDR2 2048MB (1024MBx2) 800Mhz CL4 ¤497 כרטיס גרפי GIGABYTE nVIDIA GeForce 8800GTS 320MB PCIe ¤1637 ] צורב LG GSA-H62N X18 DVD ¤174 מארז ללא ספק HEC 6A19B ¤211 ספק כח Cooler Master Real Power 450W ¤438 קרור למעבד Scythe Infinity ¤259 [ מסך מחשב רחב Samsung 22" SyncMaster 226BW WIDE ¤1879 [ הרכבת מחשב + ובדיקת מעבדה + בדיקת מאמץ למחשב (למחשב חדש בלבד) ¤79 סה"כ מחיר לכל המוצרים:7527¤ הכל בסדר?
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קיבלתי מפרט ורציתי לשמוע את חוו"ד שלכם : כרטיס מסך GEFORCE PX7600GS EXTREME ,PCI-E /DVI, Dual DVI, w/256 DD2 מעבד Core 2 Duo 1.86 GHz, 2M, 1066MHz, LGA775 #E6300 לוח אינטל 1066/800/533MHz(FSB),DualChannelDDR2667/533/400x4DIMMs Max4GB,1xPCIex16,2xPCIex1,3xPCI,IDEx2,SerialATAIIx5 ,7.1channelAudio,Realtek,GbELAN(Realtek),8USB2.0ports צורב DVD SONY 16*16 זיכרון 1054M 667 דיסק קשיח WD 160 S-ATA 7200RPM מארז של גיימרים שקוף ATX TOWER FEN*4 מחיר המחשב 3900ש"ח מסך : מסך 19 TFT - Contrast 700:1 - DVI + VGA- SONY Response time 8ms - Res: 1280 x 1024 - Luminance: 300 מחיר המסך1589 ¤ או מסך HP L1906 TFT 19" מחיר המסך 1370 ¤ או : מסך LCD " 19 מבית ACER מחיר המסך 1300 ¤
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, רציתי לקבל חוות דעת על המחשבים הבאים: http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=20540 http://ksp.co.il/?uin=23659 האם הדגמים הללו שווים את המחיר? או שהייתם הולכים על דגמים אחרים באותו טווח מחירים? בתודה מראש
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 2000-2500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שיעבוד עם 4K 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? ווינדוס 10 64bit 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. אם יש מארז…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?3800 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?בקצת גג 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:bf4 titanfall וכול המשחקים החדשים. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים.כן מסך מק…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני אקנה בחו"ל- מה שיוזיל משמעותית את העניין כרגע אני חושב על אחד מהמקבוקים- למישהו יש עוד איזשהי הצעה למפרט דומה? למישהו יש מושג אם היציאת DVI במקבוק היא DVI-D או לא? תודה מראש
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש שני דגמים שאני מתלבט ביניהם: https://www.dell.com/en-us/shop/laptops/g-series-15-3500-laptop/spd/g-series-15-3500-laptop?~ck=bt https://www.amazon.com/HP-Pavilion-Gaming-Laptop-GeForce/dp/B08P6MRZBG/ref=sr_1_3?dchild=1&keywords=HP+Pavilion+Gaming+Laptop&qid=1607460250&sr=8-3 בלי להתייחס לעניין המחיר - מה עדיף? בעיקרון, לשניהם כמעט אותו מפרט, עם ההבדלים הבאים: מעבד Ryzen 4600H ב-HP לעומת i5-10300H ב-Dell ב-HP יש פורט USB-C שאין ב-Dell מסך IPS ב-HP לעומת מסך WVA ב-Dell. לגבי המסך, הרבה סקירות אומרות שהמסך של Dell "משעמם" (dull). מהבחינה הזו נראה שעדיף, בלי לחשוב פעמיים, ה-HP. מה שאולי קצת מדאיג זה ש…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות מחשב נייח עשיתי רשימה של החלקים אשמח לקבל הצעות ייעול במפרט תודה לכל העוזרים רק חשוב לציין שאני רוצה חברות טובות ולא חלקים שקשורים לחברת MSI תודה לכל העוזרים... המפרט הוא כזה: מעבד אינטל I5 2500K 3.3 S1155 המחיר שלו 945 בזאפ לוח אם ASUS P8P67 PRO המחיר שלו 1040 בזאפ הרדיסק WD 1TR WD10EALX 32MB המחיר שלו 275 בזאפ מארז NZXT RB921 המחיר שלו 375 בזאפ צורבים 2 של LG GH22LP0 המחיר לשניהם 270 בזאפ ספק כוח HEC 700W המחיר 420 בזאפ כרטיס מסך HD 6850 1GB המחיר 830 בזאפ זיכרון 2X2GB G.SKILL מהירות 1600MHZ דואל צאנל CL6 המחיר 388 בזאפ סך הכל לא כולל מסך יוצא לי 4563 ש"ח... מה דעתכם???
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, אני נמצא בצבא ואני רוצה לקנות מחשב נייד בשביל להרוויח קצת כסף מהאינטרנט בזמני החופשי ולהעביר איתו את הזמן, הבעיה היא שהתקציב שלי הוא די נמוך (באזור ה300 דולר) ואני לא ממש מבין בכל המחשבים הניידים שקיימים, אז אני צריך את עזרתכם פה אני צריך מחשב מהארץ או מחו"ל (אייבי וכאלה) שיוכל להפעיל אינטרנט בקלות (עם WIFI) וצפייה ישירה, ואם אפשר אז גם תוכנות כמו TeamViewer יהיה מצויין, כי אז אני אוכל להפעיל מחשב רציני יותר דרך המחשב הנייד. * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס) וגם צפייה ישירה. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? לא משנה לי, רק שלא יהיה ממש קטן. * רזולוציית המסך? כמה שיותר יותר טוב * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? כמה שיו…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי אני מחפש מחשב לסטודנטית לאדריכלות ואני צריך חוות דעת על המפרט הבא: לוח אם:INTEL G41TY-Trinity valley-1600MHZ מעבד: Intel® Core2 QUAD Q8200/1333Mhz/45Nm אני מתלבט אולי לבקש את ה Q6600 במקום. זכרון: 4GB PC6400-HYPER-800MHZ-kingston כ.מסך: FX 9400GT-1024MB/DVI/HDMI ד.קשיח: SEGATE/HITACHI-1000GB(1TB) SATA II 32MB די וי די: DVDRW X22 S.ATA אני מחפש מפרט עד 4K ש"ח - המחשב לא אמור להריץ משחקים כבדים או משהו אלא בעיקר לעבוד עם תוכנות של עיצוב גרפי וכדומה. אני כן מעוניין במעבד 4 ליבות - אם כבר קונים היום אז כדאי לקנות משהו שיחזיק מעמד כמה שנים תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5000~5200 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Fallout 4, COD MW2 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 21 אינץ', 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אין. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול ב…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? - 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300~400 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים , עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב - cs:go left4dead 1/2 bo2 battelfield 3/4 gta iv tf2 ועוד.. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך) - 1280X1024 19 בעתיד אני יקנה מסך FHD 22/23 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? רוצה גבוה, …
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קרובי משפחה שלי מגיעים מאמריקה ורציתי להזמין משם מחשב שיגיע אליהם הביתה והם יביאו לי אותו,המחירים שם הרבה יותר משתלמים. המחשב יהיה מיועד בעיקר למשחקים,סרטים וכו אז ביצועים הם העיקר , מבחינת מחיר עדיפות שיהיה בין ה2-2.5k אך מוכן להתפשר אם ין משהו מתאים. עדיפות להזמין מאתר כמו אמאזון וכדומה.. תודה רבה מראש
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
זאת אומרת, נייד עם מסך מתקפל ! יעני, מה שסמסונג יכולה, לנובו יכולה יותר .... תראו בעצמכם - https://youtu.be/7RjjZNwudgc צפוי לצאת אי שם במחצית השניה של 2020.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-