עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. אני רוצה מפרט טוב להרבה זמן עד 4000 שח .אני מעדיף של אינטל תודה

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. שלום, אני זקוק די בדחיפות לנייד והחלטתי לרכוש T400S באיביי. תוך כדי שיטוטים ראיתי שזה כבר לא נמכר בכלל באתר לנובו ובמקומו יש 10S עם מעבד חדיש, שלא מוכרים עדיין באיביי. (SP9400 לעומת i5-520M9 האם זה שווה את ההמתנה?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. שלום, הרכבתי את המפרט הבא מ-NEWEGG: Intel Core 2 Quad Q9300 2.5GHz LGA 775 95W Processor ASUS P5E3 Deluxe/WiFi-AP ATX Intel Motherboard CORSAIR XMS2 DHX 4GB (2 x 2GB) 240-Pin DDR2 SDRAM DDR2 800 (PC2 6400) Dual Channel Kit Desktop Memory BFG Tech GeForce 9800 GTX(G92) BFGE98512GTXE Video Card אשמח לקבל חוות דעת לגבי הרכיבים הנ"ל. כמו כן אני צריך גם המלצה לספק ומארז מהארץ. תודה רבה.

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by thesuk,

שלום, אני מעוניין לסדר את המחשב שלי שיתמוך בעבודה גרפית אני סטודנט לגרפיקה ואני צריך שהמחשב שלי יריץ תוכנות לעריכת וידאו תמונות ואנימציות כרגע יש במחשב מעבד I7 920 לוח אם ג'יגהבייט UD5 זכרונות CCZ 1024X3 בנפח 1333 כונן קשיח 1T של WD דגם גריין כרטיס מסך של ג'יגהבייט ATI 4870HD ספק כח 650 מקורי קרור בעזרת מאוררים 2 בחלק העליון של המארז אחד הדלת אחת מאחורה ואחד מקדימה במארז COOLER MASTER CM690 תודה לכל העוזרים, ויום טוב.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by NEUROMA,

אז ככה , קיבלתי את המחשב נייד של אייסר 12.1 " דגם 2930 Z בעל תכונות : מעבד D.CORE 2 T3200 2.0 INTEL 4500GMA UP TO 1730MB H.D 250 5200 WIFI DRAFT N 10/100/1000 MEM - 4GB 667 צורב D.LAYER 8X בטריה 6 תאים VISTA PRIMUM SP1 ולביקורת : מלבד זה שהוא נראה באמת מדהים , מזכיר לי את ה 16 " שלהם בעל הפנל מגע בצד המקלדת למי שמכיר. הוא מ.ר.ש.י.ם ! הויסטה מתפקדת בצורה חלקה , המסך בהיר , צבעוני ויפיפה !. הוא אינו מתחמם מלבד במשחקים. האינטרנט האלחוטי מתפקד ממש טוב , הוא לוכד את הקליטה ולא מתנתק לי כמו המחשב נייד של אבי ( MSI WIND ) . המקלדת בנויה כראוי ולא כמו ב 10 " שהיא צפופה מידי לטעמי. אך את מקשי ה - F הקטינו בצורה מחרידה. את משטח העכבר לא כל כך אהבתי והוא לא ב…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by ShaharSi,

מעבד a6 6400 - בשימוש שנה לוח אם Gigabyte GA-F2A88XM-HD3 - בשימוש שנה זכרון 4gb 1333 - בשימוש שנה קשיח 250 כונן צורב פשוט של lg מארז של גיגהבייט פשוט(אין לי דגם) תודה רבה.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by MATTAN,

מה קורה אחים שלי אני הולך לקנות מחשב חדש ואני צריך מפרט טוב למחשב שיעודו הוא בעיקר משחקים עבודות בפוטושופ והמרת סרטים אני רוצה את המעבדים הכי טובים שאפשר להסיג הרבה זיכרון ןכרטיס מסך חזק בעתיד המחשב אמור לעבור אובר קולק אז תתחשבו גם בזה *אני לא צריך ציוד היקפי כמו מסך מקלדת עכבר ורמקולים* תודה לכל העוזרים ;D

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by reshefm,

מחשב ללימודים + עבודה (כולל הרצת תוכנה שדורשת קצת כוח עיבוד מידע ויכולות גרפיות סבירות). מסך 13.3 (או 14), 1366x768. ללא כונן אופטי (משקל מיותר) ודרושה מערכת הפעלה (אם כבר, אז 8.1). תקציב של סביבות 3000 ש"ח. הגעתי לשתי אפשרויות של lenovo: http://ksp.co.il/?list_compare=.22125..19932. היתרון של הu330p במפרט הזה הוא בזכרון (8 לעומת 4), היתרונות של הs310 הם במחיר ובמאיץ גרפי טיפה יותר טוב. אשמח לדעת מה אתם חושבים ואם יש אלטרנטיבות רלוונטיות לדעתכם. ובנוסף, ראיתי פה בפורום שהאחריות היא לא בארץ אלא עולמית(?) לכן, מה דעתכם על הרחבה של האחריות כפי שמוצעת בעסקה? תודה!

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by antheatyogurtcheetah,

תקציב: 3500 * מטרות המחשב? עבודה משרדית, הורדות, צפייה בסרטים ומשחקים קלים (שקרייסיס 2 ירוץ סביר על MED~HIGH) * גודל המסך? 15.6 * רזולוציית המסך? אין בקשה מיוחדת * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? אין * האם נדרש זמן סוללה ארוך? עדיף, לא חיב. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? VGA, HDMI * Bluetooth? כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500GB 7200RPM * כונן אופטי? כן * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? כן * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? HP,ASUS, SONY, LENOVO, SAMSUNG * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם - מחשב שנמכר בחנות באילת. המח…

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by NSD,

?הייתי בKSP לגבי מפרט שהמליצו לי עליו כאן אבל שם הוא הכניס לי למפרט את הכרטיס מסך(X1900XT) של POWERCOLOR ורציתי לדעת אם יש משהו שכדאי לדעת עליהם או שהם אמינים. עוד דבר שהייתי שם שאלתי לגבי ספקי HEC ואמרו לי שאין אז הוא שם לי במפרט Spire RockeTeer 500W EZ-Cable Silent PSU 24Pin רציתי לדעת אם הוא שווה משהו בכלל. תודה לעונים.

• 20 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. שלום לכולם, מזה זמן רב שאני מחפש מחשב נייד שישמש כמה שיותר תחליף לנייח, שישאר שמיש לכמה שיותר זמן וכל שאר הדרישות הסטנדרטיות על אמינות. התקציב הוא 5k. לאחרונה Asus N61Jv תפס את תשומת ליבי - דגם חדש עם תג מחיר סביר יחסית: i5-430M 4Gb זיכרון פנימי 16" GeForce GT325M USB3 שנתיים אחריות עולה כ-5k. לעומת זאת יש את Toshiba L505-13Z: i3-330M 4Gb 15.6" Radeon HD 5165 שנתיים אחריות של טושיבה - No Matter What (אחריות שמכסה הרבה סוגי נזק - לא בוודאות שהמבצע הזה עדיין בתוקף) עולה קצת יותר מ-4.5K. הנייד של טושיבה קצת לא מאוזן לדעתי - מעבד די חלש וכרטיס מסך בינוני-גבוה חזק יחסית. מפחיד אותי שהמעבד יחנוק את כרטיס המסך והוא לא ינוצל על הסוף באפליקציות כבדות (או משחקים לצורך העניין). מצ…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  12. התקציב המירבי 4500 שח שימוש משחקים אין צורך בציוד היקפי שקט פעולת המחשב - חשוב אין רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט אין הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו יש צורך לכלול מערכת הפעלה תאריך קנייה - בחודשים הקרובים חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב יש כמה מפרטים פה שרציתי בוסף חוות דעת עליהם https://ksp.co.il/t/A4V3ny עוד אפשרות https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=23643 או זה https://hwzone.co.il/specslist/details/?id_bundle=236168

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  13. היי, אני מחפש מחשב שישמש אותי גם לגיימינג וגם לתכנות, ניסיתי להתייעץ עם אנשים וכרגע קצת עברתי את התקציב שתכננתי. כמה פרטים כליים: 1. מה התקציב המקסימאלי? התקציב: 6.5k, אפשר לחרוג ל 7k 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימושי המחשב: בעיקר משחקים, תכנות ותכני HD . בתכנות יכול להיות שיהיו על המחשב מכונות וירטואליות (אחת או שתיים במקביל) ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקי הדור הבא: watch dogs, gta v ועוד הרבה... -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גב…

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 -7000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר לחסוך ברצון .. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אני לומד תלת מימד ודו ופוטושופ א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ( 3ds max ,maya) התחלתי ללמוד לפני חודשיים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: גם לפעמים משחק במשחקים כגון CALL OF DUTY -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 23-25 אינץ -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? ג…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. אני מחפש מחשב חזק שיהיה טוב לעריכות פוטושופ וכאלה. תנאים: תמיכה מלאה בFull HD ככה שצריך כרטיס מסך חזק. סאונד:כמובן גם סאונד HD או תמיכה בלפחות 5.1 ערוצים. עיצוב-כמובן חשוב אבל לא ממש חשוב. אחריות-הדבר הכי חשוב, מינימום שנתיים. מחיר-3500-4500 מחפש כמובן מחשב שיתאים לי גם לעוד שנתיים עם DDR3 ו4GB זכרון דיסק קשיח-250 מינימום. שימושים : אינטרנט,סרטים,עריכות בפוטושופ. בקיצור, צריך מחשב חזק. גודל מסך-העדפה ל14.1 בגלל המשקל שלו אם שכחתי משהו,תעדכנו. אגב, מה ההבדל בין כל המעבדים החדשים האלה אני עדיין לא הבנתי ומה ההבדל בין הT6600 ל 4300 לבין i3 i5 i7 ומה הכי כדאי לקנות? תודה לעוזרים!

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. אהלן, ה JACK חיבור אוזניות אצלי כנראה שנהרס כי הוא לא מגיב לשום חיבור אוזניות, לאחר פתיחת המחשב (יכול להיות שהרסתי אותו בטעות), לאחר חיבור מחדש וניסוי שום דבר לא עובד, כשאני מחבר אוזניות הווליום ממשיך לצאת דרך הרמקולים הרגילים, רציתי להזמין כרטיס קול כזה דרך האיביי שככה שזה יוצא הרבה יותר זול וההתקנה העצמית שלי תיקח אולי חצי שעה לעשות את זה. http://www.ebay.com/sch/i.html?_sacat=0&_kw=HP+PAVILION+DV6+AUDIO+BOARD האם זה יכול להתאים? המחשב המדובר הוא HP PAVILION DV6 1330EJ אחריות נגמרה

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. מוצר: פנטיום 4 2.8 חברה: אינטל+ECS+סמסונג+NEC+LG דגם: 2.8 מחיר: 2,000 ש"ח תיאור: מעבד פנטיום 4 במהירות 2.8 זיכרון 512MB DDR לוח אם ECS P4VXAD כרטיס מסך RADEON 9600XT 256MB דיסקים קשיחים סמסונג 60GB+80GB צורב DVD של NEC דגם ND2500A כונן DVD של LG כונן פלופי 1.44 מארז+ספק כוח 380W מה אתם אומרים.. הוא שווה את המחיר או שאני צריך לשאול אותו שאלות לגבי דברים נוספים...

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by alias,

אני גר בירושלים ואין מצב שאני יקנה תמחשב ממקום רחוק כמו מחיפה וכל זה אני מכיר בירושלים רק את ksp ואת אייבוריי ושניהם לא משהווו משהו מכיר חנות טובהה כי אני בבעיה עד שסוף סוף הצלחתי לשכנע תהורים שלי ש p3 733 mh ממש לא טובב והם הסכימו לקנות מחשבב אין לי חנות אז בחיייאת אם משהו מכיר בירושליםם...

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. נפח 40 או 80. הבנתי שצריך דיסק מיוחד לדגם הזה אחרת הוא נותן הודעת שגיאה. תודה רבה!

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. שבוע טוב לכולם! בלי יותר מדי דיבורים (כי יהיו בהמשך עוד הרבה), בואו נתחיל. * ערכתי מעט את הפורמט הרגיל, בשביל שיהיה לכם יותר נוח לקרוא, מקווה שזה בסדר: 1. מה התקציב המקסימאלי? א. 3500 ש''ח ב. לנצל ביעילות בבקשה ג. ניתן לחרוג עד 200 ש''ח במידת הצורך. 2. מה שימושי המחשב? אוקיי, הנה זה בא: א. גיימינג כבד עד כמה שניתן במסגרת התקציב (פירוט בהמשך) ב. האזנה למוזיקה באיכות גבוהה ג. צפייה בסרטים באיכות גבוהה (FullHD, 1080p, Bluray עם קידוד DTS) ד. עבודה משרדית פשוטה יחסית (פירוט התדירות והתוכנות בסעיף הבא) ה. גלישה באינטרנט 3. במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש: א. Microsoft Office ו-Photoshop למטרות עבודה פשוטות בתדירות של מס…

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. שלום, אשמח לעזרה בבחירת מחשב נייד בתקציב עד 1500 ש"ח, השימושים הם אינטרנט, מיילים, קצת אופיס וכו'. אני לא מתמצא בשוק הנמוך לצערי, מה יותר משתלם וכדאי במחיר כזה? AMD? אינטל? בכל אופן אשמח לעזרה למצוא מחשב שיתן את התמורה המירבית לכסף, דגש חשוב ספציפי הוא אחריות כמו שצריך, (Dell, Lenovo, HP בדרך כלל השירות שלהם טוב), קשה לי להאמין שאפשר למצוא מחשב עם 3 שנים אחריות במחיר כזה, אבל אם אפשר אז מצויין. תודה מראש על העזרה!

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by AsD[eyal],

כמה שיותר מהר המחשב שלו הלך במחשב לא יהיה שום oc ללא ציוד היקפי הוא משחק cs 1.6 אז לא ניראה לי שיצא למשחק הזה תמיכה ב DC תודה D:

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. מה דעתכם על מערכות מחשב מוכנות מרשתות גדולות כמו KSP, אופיס דיפו, אייבורי וכד'? אני צריך מחשב בסה"כ רק לגלישה קלה באינטרנט, זהו. מה אתם אומרים על הדילים של ה "מערכת מחשב ב-999 ש"ח" ואלה במחיר דומה? אלה כמובן לא החלקים החדשים, האיכותיים והאמינים ביותר אבל לשימושים כאלה כמה רע זה כבר יכול להיות במחיר כזה. מה אני צריך לבדוק אם אני רוצה לקנות מחשב כזה, ממה כדאי להזהר ואיפה כדאי לקנות? תודה רבה!

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by LR,

שלום לכם, מתי מתוכננים לצאת בישראל פלטפורמת סנטה-רוזה + Napa64 (העתידים לתמוך ב-64 ביט)? אני מעוניין לקנות נייד חדש עוד חודשיים...האם כדאי לחכות? תודה מראש למגיבים.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  25. ברשותי מעבד: core i5 4460 haswell לוח: asus h97 pci express 3 זכרון: corsair 4gb*2 1600mhz ddr3 cl-9 (סה"כ 8gb) כרטיס מסך: asus R9 270x 256bit דיסק קשיח: samsung 850 evo 250gb ssd ספק כח: seasonic 520W +80 ללא אוברקלוק על כלום ברצוני לדעת אם על המפרט הזה המשחק gta5 למשל האם הכרטיס מסך שציינתי אמור ליצור צוואר בקבוק על המעבד?

דיונים חדשים בפורומים