ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,474 דיונים בפורום זה
-
אני מעוניין להשקיע במחששב נייד חזק. כרגע יש לי את הלנובו N200 אבל הוא גדול15.6 וכבד ואני לא כל כך מרוצה מזה. אני רוצה להחליף למשהו קטן(אבל לא יותר מדי) אני מזמין מחו"ל את המחשב אמרו לי שהCORE I7 באולטרה בוק הוא שתי ליבות והוא לא חזק במיוחד? באם זה נכון? הציעו לי גם אופציה שניה הTHINKPAD X220 TABLET אני ממש התלהבתי ממנו אבל הוא גם שתי ליבות.. השאלה שלי במה אתם ממליצים? והאם אין מחשב שהוא קטן עד 14.1" עם 4 ליבות? בגדול אני לא איזה גרפיקאי אבל שאני מרנדרר קובץ וידיאו או דברים כאלו אני רוצה שהמחשב יסחוב אם כבר אני משקיע הרבה כסף אני רוצה גם תוצאה... יכול להיות שהמחשבים האלו מספיק חזקים לכן אני שואל פה אתכם בגלל שאני לא מבין בחומרה כל כך ובביצועים... תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי מחשב ישן עם מעבד I5-3470 לוח האם שלי יכול לתמוך במעבדי SOCKET 1155 LGA האם כדאי לשדרג למעבד I7 חזק יותר או שהשינוי יהיה בלתי מורגש?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
**טיפ: מי שלא רוצה לקרוא את כל החפירה יכול לקרוא רק את הבולד ולהבין אותו הדבר בפחות זמן!! ^_^"** היי כולם, אני צריך מחשב חדש. אני מתעסק הרבה בגרפיקה (ומתחיל עכשיו לעסוק כפרילנאס בשאיפה למצוא עבודה, רמז אם מישהו מחפש משהוP:) בנוסף רוצה מחשב שמסוגל להריץ משחקים (לא גיימר כבד מאוד, אבל כן משחק).. קצת פרטים [בשאיפה להיות מפורט בלי לחפור מדי) מבחינת גרפיקה אני עובד בעיקר בפוטושופ ואילוסטרייטור. עושה הרבה עבודות דפוס (כבד), קצת לווב, והרבה קונספט ארט ואיורים. מתכנת קל בAS3 ועושה גם אנימציה בפלאש. בנוסף מתעסק מעט בתלת (בשאיפה ללמוד ולהפוך את זה למשהו עיקרי) בתוכנות זיבראש ו3DStudioMax. מבחינת משחקים יהיה נחמד לשחק ארקהם סיטי בכמות פריימים מכובדת, או דארקסיידרס2. אלו סתם דוגמאות.…
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים לדוגמא SIMS, עבודה משרדית (WORD), צפייה בסדרות וסרטים ב HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. SIMS -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). כרגע המחשב מחובר למסך DELL 19 אינץ' רחב אבל בעתיד כנראה יחובר מסך טלויזיה (32 אינץ') -לאילו הגדרות גרפיות מ…
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אבקש את עזרתכם במציאת מחשב נייד שאמור לשמש סטודנטית באוניברסיטה, אבל בעיקר כתחליף למחשב בייתי. תודה יונתן. * מטרות המחשב: אופיס, SPSS, קצת סרטים וגלישה ביתית. * גודל המסך: 13.3-14 * רזולוציית המסך אין לי מושג. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט אין, אבל חשוב שתהיה מקלדת שנוח לעבוד איתה. * משקל רצוי בסביבות 2 ק"ג. עדיף פחות * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כמה שיותר * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...) HDMI * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata)\ חשוב לי שיהיה בו כונן SSD ככה שיעלה מהר ממצב SLEEP * כונן אופטי? אין לי מושג * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא חייב. רצוי. * האם יש…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני מבקש להרכיב מפרט למחשב משחקים, תקציב עד 5.5K. נקודות ציון למפרט: 1. עדיפות למעבד INTEL 2. זכרון 4GB 3. מוכן להשקיע 1-1.5K בכרטיס מסך (האחרון שהיה לי: Nvidia 8800 GTS 640MB) 4. OC לא נחוץ 5. מארז שקט של Antec (אולי Sonata) תודה!
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחר זמן רב, הגיע הזמן לקנות מחשב חדש(ונוסף), ובעיתוי טוב הייתי רוצה לקבל המלצה למפרט מבוסס CORE 2 DUO החדש.... כולל מסך LCD (אם אפשר 19 אינץ' אז מעולה אבל אני יכול להסתפק בהחלט גם ב17 אם זה יהיה על חשבון רכיבים חשובים במחשב). המחשב מיועד למשחקים בעיקר, ואני די בטוח שבגלל זה הוא יסתדר טוב גם עם כל השאר... ציוד היקפי מלא גם צריך להיות כלול בחבילה(לא צריך מדפסת ) תודה רבה מראש על העזרה...
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אלו נתונים של הכרטיס: Core/Memory 625MHz Core 512MB GDDR3 1986MHz Memory Video Output Function Dual-link DVI-I x2 TV-Out (via S-Video to Composite)/HDTV-out x1 זה דף המוצר שלו יש לו 2 יציאות DVI ויציאה אחת של SVIDEO. על ה- DVI אפשר להעביר גם סאונד במידה ובקצה השני מחובר HDMI (יש אופציה כזו והיא עובדת). כרטיס שלא עבר O/C אך ניתן לעשות לו O/C יפה מאוד. כמה ניתן לדרוש עליו? פשוט אני מעוניין לשדרג קצת.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי אני עשיתי הרבה חיפושים בפורומים כבר הרבה זמן ואני לא מצליח להגיע להחלטה סופית.אני רוצה לקנות את המחשב כבר השבוע אז אני צריך ממש עזרה בבקשה. אז המחשב יהיה לשימוש גרפיקה,תלת מימד,ועריכת סרטים באיכות גבוהה .אני לא ממש יודע OC אבל אני רוצה ללמוד איך לעשות אז נגיד שאני כן אעשה . המפרט: Core i7 950, 3.06GHz, s1366, 8MB Tray לוח אם Gigabyte GA-X58A-UD3R זכרון Kingston נפח 6GB Kit 3 x 2048MB תדר 1600MHz HD 5850 Vapor-X OC 1GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI DP PCI-E מארז מחשב Cooler Master HAF 932 המאוורר למעבד Zalman CNPS10X Extreme את השאר אני לא רושם כי זה לא ממש משנה לי השאלה העיקרית שאני בהתלבטות כרגע זה שאני רואה הרבה שכותבים שהמחשב שלהם לא קורה את כל הזכרונות .נגיד שרואים 4GB…
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני מחפש נייד שישמש אותי בבית. אין בעיה של משקל או סוללה. חשובה האחריות. השימושים העיקריים הם אופיס, איטרנט וזהו פחות או יותר. והוא יהיה מחובר ברשת אלחוטית. חשבתי להוציא עד 4000. להלן דוגמה למחשב שנראה לי http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1801&CatCode= ש"ח מחירו 3700 ש"ח מה דעתכם ?
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז ככה לאחר חיפושים רבים היגעתי ל2 מחשבים ניידים TOSHIBA VS ACER שימושים :אינטרנט ,משחקים (FIFA09,RA3), אופיס. אם אפשר חוות דעת על 2 המחשבים האלה: Toshiba Satellite L300-1A6 2.0Ghz 4GB http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=10038 או EXTENSA 5630G ACER http://www.omc.co.il/Products.php?id=AC-LX.EAV0X.102&category=AC-LX.EAV0X.102&path=/prdTreeCode_ROOT/prdTreeCode_1/prdTreeCode_12/prdTreeCode_121/ תודה על העזרה
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי חבר'ה, מה שלומכם? ברשותי מחשב ניייד מבוסס SSD. הקשיח איטי להחריד ( אלא מה....) ולכן אני מעוניין להחליפו. ה-SSD מבוסס חיבור בשם ZIF ( מאין כבל לבן ושטוח) ומשיטוט ולמידה מהרשת הבנתי שיש שתי אופציות שדרוג/החלפה: 1) כרטיס CF עם תושבת מתאם אליה מתחבר כבל הZIF. 2) דיסק קשיח בעל חיבור PATA שכבל הZIF מתחבר ישירות אליו. אלו דיסקים בגודל 1.8' והם נמצאים בעיקר בIPOD-ים ( לא טאצ'). שאלתי: היכן ניתן לרכוש את הפריטים הללו? לא מצאתי ברשת אף מקום שמוכר דיסקים קשיחים לIPOD אלא רק את המכשיר עצמו. גם לא מצאתי מקום שמוכר את הכרטיס CF עם המתאם. אני מעדיף לשדרג לדיסק הקשיח 1.8 אבל בכל מקרה, למישהו יש מושג היכן ניתן לרכושאת את הפריטים הללו? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
מחפש מחשב נייד תקציב: עד 9000 ש"ח משקל מקסימלי: 3 קילו גודל מסך: 15.6 זיכרון: 16 ג'גה אין באפשרותי לקנות מחול סטודנט למדעי המחשב, צרכי סרטים, תוכנות, משחקים ומעבד חזק. אשמח לשמוע על מספר דגמים בכדי שהוכל להשוות בעצמי. תוד מראש
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אפשר לקבל המלצה למחשב משרדי לחלוטין. בלי מסך. כמה שיותר נמוך יותר טוב!!!
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המפרטים המומלצים לא עודכנו זמן מה... ניסיתי לקרוא ברשת על ביצועים של רייזן עם cubase/ reaper/ abelton וכו' לעריכת אודיו ולא יצאתי עם מסקנות חד משמעיות. יש נתונים רציניים בנושא? יש למישהו נסיון? דרוש מפרט לעריכת אודיו (תחביב תדיר) ושימוש ביתי, ללא ציוד היקפי או תוכנות נלוות, עדיף עם אופק שדרוג, אם אפשרי עדיף במארז קטן (לפחות יחסית) אך לא ע"ח ביצועים. שקט יהיה נחמד אבל לא הכרחי ולא ע"ח ביצועים. אם ניתן להתכנס לכיוון ה3K מה טוב, ניתן לעלות עד 4K אם הקפיצה בביצועים משמעותית. עזרה תתקבל בברכה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, מבקש המלצה למחשב כמה שיותר זול עם כרטיס מסך שתוכנות גרפיות תומכות בו . חשוב שמסך יהיה 17 אינץ' לפחות. בתקציב כמה שיותר זול .
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מחפש לקראת הלימודים מחשב נייד עד 7000K לצורך עבודות משרדיות והרצת סרטים בHD ללא משחקים בכלל. * מטרות המחשב: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית,) * גודל המסך: בין 13'' ל 15.6'' * מסך: מט * מעבד: i5 ומעלה *זיכרון RAM: רצוי 8 * משקל רצוי: כמובן שאשמח לכמה שיותר קל (אולי יהיה צורך לסחוב אותו לאוני') * זמן סוללה : מעל 4.5 שעות * יציאות מיוחדות: HDMI , USB 3.0 , * בלוטות: לא מחייב * כונן קשיח: SSD * כונן CD/DVD : לא מחיייב * כונן Bluray: לא * אחריות : 3 שנים אשמח לעזרה בעיניין.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני ממש ממש לא יודע מה לקחת ומה אני צריך, המטרה זה לעבודות גרפיקה, משהו שיחזיק בלי בעיות הרבה זיכרון הרדיסק 80 .. בלי מסך בלי רמקולים עם צורב..(למרות שאם זה חורג ומפריע אפשר לוותר) צריך גם כרטיס קול שיהיה משהו דיי טוב כי אני עובד הרבה גם עם מוזיקה ..עריכות ,יצירה ושכאלה ונראה לי זהו, פשוט משהו שיהיה טוב מהיר יעבוד חלק .. הממ..מה מומלץ באיזור של 4000 ש"ח ?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל עדיף לא להגיע לחריגה ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? לימודי הנדסת תוכנה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Ghost recon Wildlands -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). "15.6" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד …
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מחשב וברצוני לדעת מתי יש הורדת מחירים קרובה, עם יוצא חלק חדש והחלקים האחרים יורדים במחיר.. כל פרט קטן שיכול לעזור בהורדת מחיר עם תוכלו לעזור בבקשה.. תודה רבה..
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, המחשב שלי שרת אותי נאמנה במשך 7 שנים עם תחזוקות קטנות פה ושם, ועכשיו הוא על אדי הדלק האחרונים שלו 😂 מתלבט האם לקנות מחשב מותג כמו Optiplex 7070 \MT או לרכוש מחשב על פי הרכבה לפי הנ"ל 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3000 ש''ח לא חריגה אבל אפשר בקטנה 2. מה שימושי המחשב ( ,…
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום שלום לפורום המוצלח בתבל. לאות הוקרה לעצמי על שאני כזה מגניב וסיימתי תואר, אני רוצה לשדרג את המחשב החביב והזקן שלי (כבר בן שש... ריספקט..) הסתובבתי לי בפורומים שלכם ובאתרי ביקורות על רכיבים, אבל אני אשמח אם תוכלו להציץ במה שדגתי לי ותאמרו מה אתם חושבים. יצויין, שאני צריך רק הארד דיסק אחד (יש עוד אחד שמתאים ל-SATA 2); את כל הציוד המשני (מקלדת, עכבר, צורב, כרטיס רשת וכו') אני פשוט אקח מהמחשב הישן - רוב הרכיבים חדשים למדי. גם המאוורר של המעבד נקנה לפני חודשיים והוא מתאים לדור החדש (AM3). אני כן צריך מסך, כי שלי נוטה להזכיר את סבתי עליה השלום, בהבדל העיקרי שלסבתא שלי ז"ל אין צריבה לבנה נאה בצד שמאל למטה (אקווה). כמו שאתם רואים, 4000 שקל זה לא תקציב גג ואפשר לפרוץ אותו, אב…
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני קונה לחברה שלי נייד ללימודים והגעתי למסקנה שהכי טוב 12'' שיהיה מאד נייד, ונקנה מסך נוסף שיהיה בבית. מטרות המחשב: עבודה משרדית! לא צריך מפלצת, הצרכים שלה באמת לא מטורפים. גודל המסך, משקל רצוי, זמן סוללה: כמו שאמרתי, 12'' ואני מכוון ל"מאד נייד" יציאות מיוחדות: כיוון שנחבר אותו למסך חיצוני, יהיה נחמד אם יהיה DVI, אבל זה ממש לא הכרחי בלוטות: כדאי. מישהו באמת מיצר בלי בימנו? צורב DVD: חובה הייתי מרגיש נוח יותר עם מחשב מסדרה עיסקית, אבל אני סומך עליכם (כי היא כנראה הייתה מעדיפה ורוד ) כמו כן, המחשב יהיה קבוע בשני בתים (זה פרדוקס, אבל הבנתם את הכוונה...), לכן הייתי רוצה מטען נוסף, אבל אם זה לא אפשרי אזדקק ל docking station. התקציב הוגדר רק לפי הסטנדרט שראיתי למחשבים …
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי הזדמנות לקנות מחשב מתוצרת HASEE במחיר זול מאוד, מדובר ביצרן שלא יצא לי להתקל בו והייתי רוצה לדעת קצת יותר על החברה דעתכם? מדובר בדגם MT581 תודה רבה.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אשמח אם תוכלו לשתף אותי בחדוות דעת עבור מחיר של מחשב מהמפרט הבא : קודם כל , המחשב באחריות והמפרט שלו הוא : Core i7 920 , 2.66 GHZ OCD to 3.7 GHZ turbo boost very stable. Thermaltake V1ax CPU COOLER , temp stays very low. Thermaltake ARMOR MX CASE Asus P6T mother board , 3 slots for GPU . supports 3 way SLI. or Crossfire . 6GB DDR 3 Patriot viper extreme version ( can be upgraded to 12 or 24GB if you want) AMD/ATI Sapphire HD 6850 ( can be upgraded to cross fire or replaced to NVIDIA 3 way SLI) 500GB HDD WD 7200 RPM ( you can add your own if you want) 550W PSU DVD RW (LG) תודה לעוזרים!
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-