עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום, לחברה שלי יש מחשב נייד שהוא עובד מצויין רק שהציר של המסך נשבר שזה אומר בעצם שהמסך לא מסוגל להשאר במקום אלא הוא נופל קדימה או אחורה... יש לה לפטופ אחר ורציתי לשאול אם יש חנויות / מעבדות / מישהו שקונים לפטופים עם בעיות כאלו? אני רוצה להגיד שהמסך עצמו עובד נהדר ואין שום בעיה אחרת במחשב. תודה מראש, Zinger777.

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. אני ארכוש את המחשב בארץ. רצוי גם לפרט במידת האפשר את הפרטים הבאים בגוף ההודעה: * מטרות המחשב? בעיקר אינטרנט וסרטים, קצת משחקים קלים * גודל המסך? עדיף 15.6 אך אפשר 14 במידת הצורך * משקל רצוי? שיהיה סביר. לא צריך נוצה אבל גם לא פיל * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? 3-4 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) HDMI * בלוטות? לא * גודל מינימלי של כונן קשיח? 500 * צורב DVD? כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? DELL \HP\ LENOVO תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 633 צפיות
  3. Started by sandman2017,

שלום לכולם! מחפש עזרה במפרט ל HTPC לסלון בתקציב 2500 גמיש (אם יש לכך הצדקה) , אפשר לחסוך ואפשר לחרוג. המחשב מיועד להזרמת תכנים מההארד דיסק ומהרשת, הזרמת וידאו מהאינטרנט כגון נטפליקס, הצגת עידן+ והקלטה שלו, ניגון ריפים של בלו ריי מלאים ואולי גם יכיל כונן בלו ריי (אופציונלי). המחשב צריך להיות שקט (9 מ10) ובמארז יעודי לHTPC (לא חייב להיות מינאטורי אבל שלא יהיה בגודל מלא). משחקים לא ממש רלוונטים,יש מחשב נוסף למטרה זו. אשמח להמלצות על מקלדת/עכבר/שלט המיועדים ל HTPC. נפח איחסון הוא חשוב, לפחות 1T ורצוי 2. המחשב יורכב בחנות ועוד לא החטתי לגבי מערכת ההפעלה. אני מתגורר בתל אביב אבל גם כפר סבא יכול להיות נוח בנוגע למקום החנות. חובה תמיכה ב USB3 וhdmi הכי עדכני(1.4 אני חושב) מקווה …

• 23 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. ראיתי שיש אפשרות לחבר כרטיס מסך חיצוני של מחשב נייח למחשב נייד כמו בתמונה למטה יש לי כרגע מחשב נייד של LENOVO ורציתי לדעת אם לכל מחשב נייד יש אפשרות לחבר כרטיס מסך ככה ואיזה חלקים צריך בשביל זה (כי אני רואה שיש שם עוד דברים חוץ מכרטיס מסך וספק) ואיפה אפשר להשיג אותם? ואיזה חיבור זה שמתחבר למחשב הנייד ? [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 3k צפיות
  5. Started by guyskr,

שלום, ברצוני לקנות מחשב לעריכה. אני רוצה שהוא יהיה חזק ויחזיק מספר שנים (ומוכן להשקיע בהתאם). מה היתרון של מאק על פיסי? (חוץ מתוכנת פאיינל קאט) מה חשוב במאק ובמחשב עריכה בכללי? מה כדאי לשדרג (http://store.idigital.co.il/mac/imac/mc814)? תודה, גיא.

• 25 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. שלום לכולם. אני מבקש את עזרתכם במציאת מחשב נייד שמתאים לי.. אני עורך קבצים של 200-300 מגה בפוטושופ ואני מחפש מחשב חזק 4-8GB זכרון, מעבד i5 - i7, מסך 15". הדבר החשוב ביותר זה המסך, או יותר נכון הצבעים של המסך שצריכים להיות מדויקים ואמיתים ככל שניתן.. הבנתי שיש סוג של מסכים הנקרא IPS שאמור להיות מדוייק מאוד, אבל אין לי מושג באיזה מחשב נייד ניתן למצוא את זה. תקציב של עד 2000$ או 7000שח (עדיף פחות אם קיים מחשב בדרישות האלו) אני יכול לקנות בארץ או בארהב (תלוי בהבדלי מחירים וזמינות בארץ). מה דעתכם? על מה אתם ממליצים? תודה רבה.

• 18 תגובות
    • 2.6k צפיות
  7. Started by shaikiv,

שלום חברים, אני מתכנן להזמין את המחשב הבא- מעבד: Intel Quad Core I5 2300 Quad Core 3.1GHZ 1155 6MB Tray כמות: 1 מחיר: ₪749 קירור למעבד: Scythe JAPAN KATANA 3 1156 / 1366 only כמות: 1 מחיר: ₪110 לוח אם: Gigabyte GA-PA65-UD3 for 1155 כמות: 1 מחיר: ₪452 מארז: SilverStone Precision Black כמות: 1 מחיר: ₪291 קירור למארז: Scythe 120mm Slip Stream 800RPM 40.17CFM / 10.7dBA כמות: 1 מחיר: ₪38 ספק כוח: FSP 500W 60GHN 120mm Fan A.PFC Satax4 PCI-Ex2 (6+8), 80+ Bronze Retailכמות: 1מחיר: ₪291 זיכרון: Kingston 4GB DDR3 1333 - מחיר חםכמות: 1מחיר: ₪104 קשיח למחשב שולחני: Samsung 500GB Sata II 16MB SpinPoint F3כמות: 1מחיר: ₪184 כרטיס מסך: Sparkle GTX460 1024MB GDDR5 Dual DVI SE- בקניית מחש…

• 0 תגובות
    • 537 צפיות
  8. Started by shaikiv,

שלום חברים, אני מתכנן להזמין את המחשב הבא- Intel Quad Core I5 2300 Quad Core 3.1GHZ 1155 6MB Trayכמות: 1מחיר: ₪749קירור למעבד:Scythe JAPAN KATANA 3 1156 / 1366 onlyכמות: 1מחיר: ₪110לוח אם:Gigabyte GA-PA65-UD3 for 1155כמות: 1מחיר: ₪452מארז:SilverStone Precision Blackכמות: 1מחיר: ₪291קירור למארז:Scythe 120mm Slip Stream 800RPM 40.17CFM / 10.7dBAכמות: 1מחיר: ₪38ספק כוח:FSP 500W 60GHN 120mm Fan A.PFC Satax4 PCI-Ex2 (6+8), 80+ Bronze Retailכמות: 1מחיר: ₪291זיכרון:Kingston 4GB DDR3 1333 - מחיר חםכמות: 1מחיר: ₪104קשיח למחשב שולחני:Samsung 500GB Sata II 16MB SpinPoint F3כמות: 1מחיר: ₪184כרטיס מסך:Sparkle GTX460 1024MB GDDR5 Dual DVI SE- בקניית מחשב חדש בלבדכמות: 1מחיר: ₪569כונן …

• 2 תגובות
    • 651 צפיות
  9. [table][tr][td]מארז ARMOR VA8000SWA THERMALTAKE כסוף + חלון [table][tr][td]ספק כח A.PFC NAXN 82+ 750W ENERMAX [table][tr][td]מעבד אינטל 3.4GHz 8MB CORE I7 1155 QUAD 2600K [table][tr][td]מאוורר למעבד KATANA 3 INTEL SCKTN3000I SCYTHE [table][tr][td]זכרון CL9 V CORSAIR 2X4GB (8GB) DDR3 1600MHZ [table][tr][td]כ.מסך Nvidia GeForce 580GTX SOC 1536MB-5 EVGA [table][tr][td]דיסק קשיח פנימי 1TERA SATA3 7200 64MB C.B WD [table][tr][td]לוח EXTREME 4 Z68 ASROCK [table][tr][td]כר.רשת 1G LAN מובנה בלוח האם [table][tr][td]כ.קול 7.1 מובנה בלוח האם סה"כ 7000 שקלים. מה אתם אומרים?[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/t…

• 3 תגובות
    • 635 צפיות
  10. Started by benbmx666,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אשמח לחסוך אם אפשרי וללא פגיעה בדרישות שלי. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן לחרוג מ4000 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים: אני לא גיימר כבד, אבל ארצה שהמחשב יוכל להריץ משחקים עכשוויים ועתידיים בצורה חלקה ועל הגדרות גבוהות. יש ברשותי מסך דל 2410U והרזולוציה הטבעית שלו היא 1920X1200 ישנן תקופות שלא אגע במשחקים מפאת עומס בעבודה, וישנן תקופות שאשחק כל יום. אין לי סוג משחקים ספציפי. החל מ COD ועד משחקי מירוצים שונים. גלישה באינטרנט: יושב הרבה מול האינטרנט לפנאי (סדרות אונליין וכו') וגם למטרות עבודה. עבודה משרדית: פעם פעמיים ב…

• 47 תגובות
    • 3.2k צפיות
  11. מעבד: Core i5 2500 3.3Ghz. s1155, 6MB, GPU Core, Tray מחיר: 865 ש"ח לוח-אם: ASUS P8H67-M LE B3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel H67, DDR3 1333, 2xPCI-E, DVI, HDMI מחיר: 530 ש"ח זכרון: 2x4GB G.Skill NT Dual Channel CL9-9-9-24 מחיר: 245 ש"ח כרטיס מסך: GTX460 1GB GDDR5 DX11 2xDVI PCI-E מחיר: 835 ש"ח דיסק קשיח: 2TB Spinpoint F4EG 32MB SATA II HD204UI מחיר: 415 ש"ח צורב די-וי-די: SH-S223B DVD±RW x22 Black SATA מחיר: 115 ש"ח ספק כח: 550W Active PFC, 80+, 14cm Fan (Retail) מחיר: 350 ש"ח מארז: Warrior-18 MIDI ATX Black With + 1x80MM FAN (Arctic Cooling) (No PSU) מחיר: 130 ש"ח מאוורר/גוף קירור למעבד: Zalman SZ CC92HS CPU Cooler מחיר: 55 ש"ח מה דעתכם?

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. שלום, אני חדש בנושא אך אני צריך עזרה כדי לבנות מחשב טוב, איכותי,שקט אך חזק שיהיה ניתן להריץ עליו כל משחק מחשב גם בעוד שנה ברזולציה גבוהה מאוד ויהיה מהיר ועדכני. אין לי צורך במסך, מקלדת ועכבר. אודה לעזרתכם!! תודה מראש, תומר

• 9 תגובות
    • 705 צפיות
  13. Started by Nahum2,

קיבלתי בדיוק VOSTRO 3550 מהעבודה ואני מחפש לו תיק נחמד. לא יודע אם גב או יד עדיין.

• 4 תגובות
    • 804 צפיות
  14. שלום חבר שלי רוצה לקנות מחשב בעיקר השימוש שלו יהיה בגלישה באינטרנט, סרטים, פה ושם משחקים(שאפשר יהיה לשחק ברזולוציה סבירה יותר מ 800 על 600) צריך שמחשב יהיה שקט... יחסית למה שיהיה אפשר לארגן במסגרת התקציב. צריך: מעבד+קירור לוח זיכרון כ.מסך הארדיסק צורב מארז+ספק+מאוורר1 בפנים. איך המפרט הנ"ל: [table][tr] [td]מעבד: [/td] [td]Intel 2100 3.1GHz 1155 3MB with graphics tray כמות: 1 מחיר: ₪459 [/td][/tr] [tr] [td]קירור למעבד: [/td] [td]Evercool NI01-9525SA S1156 Cooler כמות: 1 מחיר: ₪29 [/td][/tr] [tr] [td]לוח אם: [/td] [td]Biostar H61MH H61 Chipset - B3 for 1155 כמות: 1 מחיר: ₪255 [/td][/tr] [tr] [td]מארז: [/td] [td]Mutsiff 6227-CA Black/RED PSU400W With 2 X SATA כמות: 1 מחי…

• 6 תגובות
    • 719 צפיות
  15. HELP!!!! חברה לומדת עיצוב גרפי וזקוקה למחשב עד עכשיו לא רכשה שום דבר כיוון שאינה מתמצאת והיא מסתבכת מה להחליט מכל מה שמציעים לה. מה המלצותיכם? היכן לקנות ומה המפרט המומלץ?

• 2 תגובות
    • 2k צפיות
  16. המחשב ישמש סטודנטית בעיקר לגלישה באינטרנט עבודה עם תוכנות אופיס השונות, וצפיה בסרטים. גודל מסך 13, עדיפות למסך מט בלי השתקפויות. משקל-עדיפות למשקל קל עד כמה שניתן. סוללה-אם ניתן להשיג במחיר הנ"ל סוללה חזקה יותר מסוללות 4 התאים הרגילות מעדיף. אין צורך בכרטיס גרפי חזק, כרטיס OB בסיסי עם יציאת HDMI יספיק. כונן אופטי לא חובה. אחריות 3 שנים לא פחות. כונן קשיח יספיק גם 320GB. חברות וסדרות: אני מעדיף נייד של החברות DELL או LENOVO מסדרות קצת גבוהות יותר Thinkpad או vostro. ראיתי מחשב של דל שנראה מעניין מאוד http://www.notebookclub.co.il/products/latitude_vostro/dell-vostro-v130-470um.htm קראתי קצת ביקורות עליו, נאמר שזמן הסוללה לא מדהים באופן יחסי למחשבים אחרים בסגמנט. זמן סוללה …

• 3 תגובות
    • 684 צפיות
  17. מה התקציב המקסימאלי?3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים סרטים וקצת עבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:מתחיל -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים.כן מ…

• 2 תגובות
    • 498 צפיות
  18. Started by TemaniH,

שלום, כרגע יש לי מחשב נייד - Lenovo G550 (2958A4U מפרט : מעבד - Intel pentium dual-core T6600 2.2GHz זכרון פנימי - 3GB-DDR3 מסך ''LED 15.6 לא יודע מה זה: CPU FSB - 800MHz CPU L2 Cache - 1 MB והבעיה שלי היא: GPU/VPU - Integrated Graphics Video Memory - Shared system memory Graphic Type - Integrated כלומר כרטיס מסך מובנה. עכשיו אני שחקן WoW ואני לא מחפש משהו אדיר , אבל כן מחפש משהו יותר מבסיסי כי כרגע עובד לי סביר על ההגדרות הכי נמוכות כשאני לבד וברגע שאני ארצה לשחק עם 5 אנשים או 10 הוא כבר יקרוס והFPS שלי יורד ל3-5 שזה כבר לא אפשרי. אשמח לשמוע אם יש כרטיס מסך שאני אוכל לקנות? או לחילופין לשמוע שאין אפשרות שדרוג ואני צריך ללכת על נייח?

• 3 תגובות
    • 784 צפיות
  19. 1. תקציב: 3000-3500 ש"ח. אפשר לחסוך, לא קריטי. אפשר לחרוג עד 4000 אם ממש מוצדק.2. שימושים: אינטרנט, הרבה הרבה אופיס לצרכי פרנסה - כתיבת מסמכים ארוכים יום-יומית מול האינטרנט, שמיעת מוסיקה תוך כדי עבודה. יירכש גם מסך 22 סטנדרטי כלשהו אז הרזולוציה כנראה תהיה 1680X1050 או משהו דומה, אם כי זה לא קריטי כי אף אחד לא ישחק או ייראה סרטים על המחשב הזה. 3. ציוד היקפי: רמקולים איכותיים לשמיעת מוסיקה. לא צריך כלום. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא. 5. שקט: 6-7 ככה. לא יפיל את העסקה אבל אם אפשר משהו מאד שקט בתקציב בלי לאבד יותר מדי בפרמטרים אחרים, מעולה. 6. OC - לא. 7. מע' הפעלה: צריך ווינדוס 7 באנגלית. 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? לא, אבל שיהיה במרכז בשביל ה…

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. שלום לכולם אני צריך מחשב נייד לצרכי גלישה באינטרנט,ופתיחת קבצי וורד.אני נמצא הרבה בדרכים,ולכן המחשב הזה חשוב לי על מנת לתקשר עם הקרובים לי.[יש לי מחשב נייח בבית]. גודל המחשב הרצוי הוא עד 15 אינץ. אני מעדיף לקנות מחשב של דל כי יש לי אפשרות לקנות זאת מהם דרך האתר שלהם באמריקה.[אני חושב לקנות גם מחשב שהוחזר על ידי לקוח..] התקציב הוא:עד 300-500 דולר,עדיפות לכמה שיותר פחות. כמו שאמרתי המחשב ישמש נטו לצורכי גלישה באינטרנט ולא מעבר לכך.לאחר קניית המחשב אני אקנה התקן USB לצורך התחברות לאינטרנט דרך אחת מחברות האינטרנט באמריקה. חשוב לי שהמחשב יהיה אמין,נוח,מקשים נוחים,ושישמש אותי ל-3-4 שנים הקרובות. בתודה מראש שי

• 2 תגובות
    • 601 צפיות
  21. Started by MARZOOK,

שלום רב, אני סטודנט לאנימציה, מעוניין להחליף רק את גוף המחשב ( אין צורך במסך, עכבר וכו') השימושים שלי במחשב הינם : שימוש שוטף ויומויומי על פוטושופ. עריכה על תוכנת אפטר אפקטס בתדירות נמוכה . תוכנת תלת מימד בתדירות גבוהה יותר אך עדיין פחותה. תוכנת אנימצייה קלאסית "( TVPAINT לאנימציה בקבצים שנסרקו ברזולוצייה גבוהה - נפח פרוייקטים גדול במיוחד. יכול להגיע לחצי ג'יגה לפרויקט בקובץ בודד. עבודה שוטפת ורינדור על הפרימייר לעריכות סופיות. אני שם דגש רב על מחשב שקט ( אני גם ישן לצידו..אז גם לבריאות חיבורים מתקדמים כמובן USB 3 וחבריו. חשוב לי שידרוג עתידי דרושה לי מערכת הפעלה, אופיס לא חובה. רזולוציית המסך שלי ( SAMSUNG הינה 1280X960 *במחשב לא יותקנו משחקי מחשב מכל סוג שהוא…

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by Satlan,

שלום, מחפש מפרט ל-HTPC, לא חובה שיהיה אולטרה-שקט, מה שכן אני חייב זה יציאות אופטי SPDIF, VGA ו-HDMI. הייעוד שלו הוא כמובן צפייה בתכני HD, כולל תכני 1080p. כמובן שאשמח למארז כמה שיותר קומפקטי. התקציב הינו 1700 ש"ח. תודה רבה,

• 1 תגובה
    • 657 צפיות
  23. Started by drorgon,

דגם T420 4177 מחיר - 3100 ש"ח חנות - EBAY - נשלח למלון של קרוב משפחה שהיה שם בביקור קצר

• 7 תגובות
    • 748 צפיות
  24. העדפת ל I7, מארז סגור, משחק בעיקר במשחקים כמו oblivion , גם The Elder Scrolls V: Skyrim, dragon age 2 ודומים. העדפה לקנייה באזור ר"ג ת"א. אשמח להצעות מפרטים תודה ושבוע טוב !

• 17 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. Started by Kaiser,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 300, במידה ויש הצדקה אמיתית 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). כרגע מחוברים 2 מסכים: 19 אינץ (1280*1024) ו-17 אינץ (1024*768) -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צו…

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים