ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,350 דיונים בפורום זה
-
רצוי שזה יהיה בניו-יורק אם למישהו יש מושג, כי יש שם בחור שצריך לאסוף את המחשב.. מסך '15. חשיבות רבה בעיקר למשקל ושיהיה דק(כמובן עד כמה שאפשר ב15 אינצ). וגם שאני אוכל לקבל עליו אחריות בינלאומית. מעבר לזה, מה שאפשר בהתאם למסגרת התקציב. תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 960 צפיות
-
-
היי אני עומד לבנות מערכת סביב i7 אחד הדברים החשובים לי זה חסכון בהספק כשהמחשב לא מתאמץ. הבעיה מתחילה בכרטיס מסך שיש לי: SAPPHRE HD4870 שאני שוקל להעביר למערכת החדשה. הכרטיס הזה הוא תנור וגם במנוחה צורך המון הספק אני בקושי משחק ככה שאני לא ממש צריך אותו אבל חבל לי לוותר על האופציה לשחק. קראתי של - Z68 יש את טכנולוגיית Virtu שאמורה לחסוך הספק כאשר אין דרישות עיבוד חזקות, ואני מנסה להבין כמה זה טוב. ASUS: When no discrete graphics are needed, the graphics card is put in idle mode to lower utilization, heat, fan speed and power draw down to near zero מה דעתכם? האם זה באמת יחסוך לי הספק ויוריד אותו קרוב לאפס? לכרטיס שלי יש בעיה שבמצב IDLE עדיין צורך הרבה הספק וזה אומר שצריך לה…
-
- 8 תגובות
- 667 צפיות
-
-
אהלן ערב טוב ידידה שלי מתחילה ללמוד והיא מעוניין לקנות מחשב שישרת אותה בתקופת הלימודים, בגלל שהיא תיהיה הרבה בנסיעות היא מחפשת משהו קטן וטוב ובמחיר 2500-700 ש"ח , כמובן חריגה קטנה אפשרית . תודה
-
- 2 תגובות
- 687 צפיות
-
-
שלום חברים, אני מחפש מחשב לצורך גלישה באינטרנט, צפייה בסרטים ומשחקים (דרוש רק הכונן עצמו ורמקולים). כמו כן,דרוש hard disk של סמסונג וספק 500WT אשמח אם תוכלו לתת לי מפרט של הרכיבים הבאים: hd, ספק,MB, CPU, זכרונות, כרטיס מסך, צורב DVD, מארז ורמקולים בתקציב שכתבתי לעיל. אודה לעזרתכם.
-
- 2 תגובות
- 661 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם צריך וכדאי אז כן לנצל את הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?עד 300, במידה ויש הצדקה אמיתית 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים/גיימינג ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. CS , Americas Army , Gunz Online , Call Of Duty -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1020 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא ... 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1…
-
- 7 תגובות
- 600 צפיות
-
-
התקציב - עד 3500 ש"ח * מטרות המחשב - אינטרנט, סרטים, משחקים קלים-בינוניים. * גודל המסך? 15, לא פחות. * משקל רצוי? 2-2.5, אני יודע שפחות זה לא ריאלי * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? המחשב יהיה תמיד ליד נקודת חשמל, אז לא צריך זמן סוללה ארוך במיוחד. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) HDMI* בלוטות? לא צריך* גודל מינימלי של כונן קשיח? 500* צורב DVD? כן* האם נדרשת אחריות בינלאומית ? עדיף * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? חברה מוכרת - HP, DELL, LENOVO
-
- 3 תגובות
- 739 צפיות
-
-
דוד שלי עובד באינטל והם קיבלו מעבדים I5 של S1155. אז אני צריך אך ורק חלקים ללא מעבד. 1. מה התקציב המקסימאלי? בין 2200 - 2400 בערך. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? מה שנראה לכם לנסות לחסוך. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ממש מעט 50~100 שקלים 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. אתם יודעים הכי כבדים, BF3 , BC2, METRO וכו' -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). א…
-
- 3 תגובות
- 722 צפיות
-
-
מעוניין לשדרג את המחשב למטרות גיימיינג. העלויות צריכות להיות עד 800 ש"ח בכרטיס המסך חייבות להיות 2 יציאות DVI והוא צריך להתאים לגודל המארז (מן הסתם) מצורף מפרט המחשב הנוכחי: מעבד - E5200 Intel pentium dual core לוח אם - asus p5kpl-cm כונן קשיח - Seagate st3320613as 3.5" 320GB sata2 16 MB זיכרון - g.skill ddr2 2048MB 800mhz cl 5-5-5-15 nt כרטיס גרפי - connect 3d ati radeon hd4850 512 mb ddr3 pcie מארז - hec 6k31 ספק כח - seasonic ss-400et 400W קרור מעבד - coolermaster hyper tx2 תודה
-
- 4 תגובות
- 626 צפיות
-
-
השימושים של המחשב זה לאופיס ואקסל וקצת מובי מייקר צריך המלצה עד 1400 ש"ח בתודה מראש
-
- 1 תגובה
- 562 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 1000+ א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? את כל ה1000 לנצל, את ה500 חריגה תנצלו לפי הצורך, אם זה באמת שווה לי אז תנצלו את כל ה500. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500+- 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).לא ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.BF3 BFBC2 C2 וכד... -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 23 או 32 רז' שניהם 1920*1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהו…
-
- 10 תגובות
- 880 צפיות
-
-
שלום רב, שותף שלי לדירה עוסק בין השאר בעריכת וידאו, בעיקר בפריימר. כרגע המפרט שלו הוא: Intel core 2 duo e4600 2GB DDR2 1066 nvidia 8500 GT עכשיו אין שום ספק שהדבר העיקרי שמגביל אותו זה הזכרון, 2 גיגה זה מעט, בטח שבטח לעריכת וידאו. ישנן 3 אופציות לשדרוג שאני חשבתי עליהם. 1) שדרוג ל4 גיגה זכרון מאותו סוג (זה המקסימום שהלוח אם תומך) - בערך 300 שקל. 2) שדרוג לוח אם לאחד יותר רציני שתומך בDDR3 - בערך 650 שקל ל4 גיגה ו900 שקל ל8 גיגה. 3) שדרוג מעבד, לוח אם וזכרון - הרבה יותר יקר, לפחות 1300 שקל לi3 550 ו4 גיגה זכרון. להערכתי שדרוג כרטיס המסך מיותר (?) ושדרוג הזכרון הוא מספק. אשמח לשמוע פידבקים לגבי מחשבותיכם, האם בכלל שדרוג מעבד לi3 ישפר בצורה משמעותית משהו? האם שדרוג ל4 גיגה מ…
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימאלי?4500 האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?:לנצל במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?:4600 מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?:גיימינג. במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב:black ops, mw2 ולפעמים CSS. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך):1360X768 בקרוב אני הולך לקנות מסך אבל אני לא יודע איזה... האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים:לא. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט?:לא. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 8. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, ב…
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום יש לי נייד עם כרטיס מסך סביר למשחקים, הייתי רוצה להיות מסוגל להריץ משחקים עם דרישה גבוהה יותר ממה שיש לי. השאלה היא, האם יש כרטיס מסך חיצוני (אם בכלל) שיכול להתאים למפרט? המפרט של הנייד: DELL Inspiron N3010 Intel® Core i5 CPU M 460 @ 2.53GHz ATI Mobility Radeon HD 5470 RAM 4GB אין לי שום מושג על לוח האם סלחו לי על הבורות ואם חסר משהו. תודה
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני התלבט בין 2 מחשבים דומים בס"כ כשהמעבדים שונים האחד הוא מהסידרה החדשה סנדי ברידג' והאחר מהסידרה הקודמת, השאלה שלי היא עד כמה מורגש שיפור הביצועים של הסנדי ברידג' ובמה זה מתבטא?
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות ולחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים, תכני HD, אינטרנט א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Witcher 2, Assassins.Creed, COD וכו'.. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 U2311H -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד …
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
רצוי שזה יהיה בניו-יורק אם למישהו יש מושג, כי יש שם בחור שצריך לאסוף את המחשב.. מסך '15. חשיבות רבה בעיקר למשקל ושיהיה דק. וגם שאני אוכל לקבל עליו אחריות בינלאומית. מעבר לזה, מה שאפשר בהתאם למסגרת התקציב. תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 471 צפיות
-
-
יש לי בעיה במקלדת במחשב הנייד lg r405 ואני רוצה לפתוח אותו. הבאתי פיליפס קטן והוצאתי את הברגים אבל אני לא מצליח לפתוח אותו... למישהו יש איזה מדריך איך לפתוח את המחשב הזה ? תודה מראש. hagayben.
-
- 0 תגובות
- 966 צפיות
-
-
מה קורה עם הביקורות לגבי המחשב הנ"ל? אף אחד עוד לא רכש/ניסה אותו?? גם אין ביקורות מחו"ל בכלל! הוא כבר יצא לפני חודש.. איך זה יכול להיות? גם על האחרים בסדרה-למשל e520 אני לא ממש מוצאת ביקורות.. מה דעתכם בנושא?
-
- 0 תגובות
- 809 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות HTPC שישב בחדר העבודה שלי, הוא ישמש לצפיה בטלוויזיה, גלישה, עבודה משרדית, ובעיקר צפיה בסרטים (כל הסוגים HD ורגיל) ומוזיקה, המחשב בשום אופן לא ישמש למשחקים כך שביצועי על לא ממש נחוצים. בגלל שרציתי שהמחשב ישמש ליותר מרסיבר רציתי לבנות אחד עם מאפיינים של מחשב ממוצע במקום המארזים הקטנים. עברתי על כמה שרשורים פה ויש בהחלט את מה שאני מחפש, אבל מצאתי בוואלה HTPC מורכב במחיר קרוב לתקציב שלי המפרט הוא http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1IW511899C#more_info המפרט צד את עיני כי המארז יקר ומחברה ידועה ועולה קרוב לאלף, וגם במעבד לא נראה שחסכו. האם המפרט טוב ומשתלם? האם המעבד והיחידה הגרפית המובנית יספיקו לסרטי HD? האם אתם ממליצים להרכיב לבד או שההצעה מ…
-
- 8 תגובות
- 771 צפיות
-
-
התקציב הוא 4500 שקל אבל אני יכול לחרוג רק עד 4600. אני מתכוון להשתמש במחשב במשחקים. אני משחק: black ops, MW2 ולפעמים css. אני מעוניין לקנות מחשב שיריץ את המשחקים על הגדרות גבוהות. מעדיף מעדיף שמחשב לא יעשה רעש כמו טרקטור תקוע. () אני בשלב של למידה על OC. כך שאני מעוניין גם לעשות לו OC בגודל בינוני. החנויות שאני מעדיף לקנות בהם:RSM או KSP.
-
- 0 תגובות
- 591 צפיות
-
-
שלום רוכש בימים הקרובים מחשב חדש - ייעוד יחידי של המחשב הוא משחקים, נטו משחקים - המטרה שהמחשב יחזיק לאורך כמה שיותר זמן... שקט לא כל כך חשוב לי - רק אכפת לי מביצועים נטו - קירור טוב וכו'... תקציב 5,500 חריגה מקסימלית 5,700 צריך SSD למערכת הפעלה הולך לבצע OC למעבד המסך שאני רוכש (בתקציב נפרד) הוא ה- DELL U2311H. מארז חשוב שיקרר טוב, ושיאפשר סידור כבלים ברמה גבוה, לכן גם חשוב ספק מודולרי רק NVIDIA... בניתי בינתיים את המפרט הבא [table][tr][td][/td] [/tr][tr][td][/td][td][/td][td][/td][td][/td][td][table][tr][td][/td][/tr][/table] [/td][/tr] [tr][td] [/td][td]מעבד :[/td][td] INTEL 2500K (TRAY) +P67 EXTREME 4 + NOCTUA NH-U12P SE2 - "השילוש הקדוש II " [/td][t…
-
- 3 תגובות
- 938 צפיות
-
-
דבר שהכי חשוב לי שאני אוכל לראות סרטים ללא תקיעות , כיום יש לי מחשב נייד של VIA ואני לא יכול לראות סירטונים הסרט מתקדם אבל עם הרבה תקיעות , אני לא יודע אם האשמה היא על המעבד או על הכרטיס המסך בכל אופן חשבתי לקנות את המחשב הזה : http://www.getit.co.il/Prod/63776/ אם הוא לא מומלץ ?
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם וברוכים הנמצאים אני רוצה לקנות החודש מחשב. עיקר השימושים שלי במחשב הם למעשה מדיה סנטר וסרטי HD. המחשב מחובר למסך טלויזיה של סמסונג 40. ומסך מחשב רגיל. אני לא מעוניין ב HTPC מהסיבה שהמחשב יושב אצלי בחדר ויש לי עוד שימושים בו מלבד הסרטים מדי פעם גיימינג וכאלה משחקים סטייל מאפיה הסנדק וכו'. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? סרטי HD ומדיה סנטר. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: …
-
- 5 תגובות
- 971 צפיות
-
-
קיבלתי הצעה סה"כ 1450 לפניי מע"מ לפני עבודה (200 ש"ח משלוח חלקים הרכבה והתקנת מערכת הפעלה) 1850 זה המפרט: CASE CLEARLINE 500WATT + HANDL GIGABYTE INTEL GA-H55M-D2H DDR DDR3 2GB 1333MHZ CRUCIAL MICRO 500GB 16M SATA II 7200 HITACHI DVRW SONY 7240S X24 SATA Intel GMA HD 10/100 INTEL CORE i3 מה אתם אומרים? שווה את המחיר? אם לא, כמה הוא שווה? תודה רבה
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי בנייד צורב בלו ריי, ועכשיו פעם ראשונה שניסיתי להשתמש בו כדי לצרוב data על תקליטור בלו ריי אבל הוא לא מזהה את התקליטור. יש למישהו רעיון מה זה יכול להיות?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-