ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,366 דיונים בפורום זה
-
הינה המפרט שלו: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=6882&CatCode=315 1)האם ציון 925 ב3dmark 2011 נחשב לטוב? 2)אילו תוכנות מומלצות כדי לבדוק שהמחשב פועל כמו שצריך מבחינת ביצועים? 3)האם במקרה של המחשב שלי מומלץ לאפשר DXVA בצפייה בסרטי HD? כי יש לו מעבד חזק (core i7) לעומת הביצועים הגרפיים שמתחלקים בין הכרטיס המובנה של אינטל לבין gefore gtx 525m תודה לעונים!
-
- 6 תגובות
- 847 צפיות
-
-
שלום פורום יקר , אני בפני הרכבת CAR PC ואני כבר דיי הרבה זמן לא בעניינים ,לכן אני פונה אליכם . המטרה היא CARPC משמע : מה שפחות צריכת הספק , פליטת חום מזערית , עדיפות רבה מאוד לקירור פאסיבי ( איאפשר לחבר לקירור מים של הרכב ) דרוש : כרטיס קול OB 7.1 , חריץ הרחבה PCI-E , קיבולת זיכרון עד 4 GB ( תותקן XP ) , חיבורי מסך כמה שיותר יותר טוב . אין לי שום בעיה עם לוחות שהמעבד מולחם השימוש העיקרי של המחשב יהיה עיבוד אות (פילטרים פאזות ו TA ) קצת GPS , וכול מיני שטויות שיתחברו לרכב . דיסק קשיח אשמח ל SSD במחיר שפוי -- הביצועים לא קריטיים כ"כ אבל אעדיף קיבולת על פני יכולת . החומרה הדרושה בתכלס היא מעבד ,לוח,זיכרון, דיסק קשיח .
-
- 6 תגובות
- 831 צפיות
-
-
שלום, אני צריך מפרט מחשב לחבר, הוא הולך להתחיל ללמוד עריכה גרפית והוא גם אוהב לשחק משחקים פה ושם (משחקים כבדים) אז המפרט צריך להיות בעל כוח עיבוד טוב, ויכולת להריץ משחקים. התקציב כפי שצויין 3500ש"ח אין צורך בשום ציוד הקפי/מסך. עדיפות לחנות מחשבים באיזור כפר סבא כבר הרבה זמן שלא הייתי מעודכן אז אין לי כל כך מושג מה הולך היום, תודה מראש!
-
- 6 תגובות
- 832 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש מחשב לגיסתי (די דחוף - שלה קרס). הצרכים שלה הינם פשוטים יחסית, יותר אינטרנט (סרטונים לבן שלה גם) וכאלו. היא לא משחקת משחקים כבדים וכאלו אבל חשוב לה שלא יתקע ויחזיק מעמד... התקציב כמו שנאמר בכותרת הוא 2500 ש"ח, ניתן לחרוג קצת במידת הצורך. לקחתי מפרט מהאתר של KSP שלדעתי גם הוא OverKill. האם יש טעם לקנות בחנות אחרת (היא מאזור רחובות) או ש- KSP זה בסדר? אגב - אין יותר מדי חשיבות לרעש מפני שהוא בחדר נפרד וכמו כן אני לא מאמין שהרכיבים יהיו במאמץ בכלל. המפרט הוא: [table][tr][td][table][tr][td]מעבדי אינטל[/td][/tr][/table][table][tr][td]Core i5 2500 3.3Ghz, s1155, 6MB, GPU Core, Tray [/td][/tr][/table][table][tr][td][/td][/tr][/table][/t][table][tr][td][/td][…
-
- 6 תגובות
- 796 צפיות
-
-
איך Windows 7 ירוץ על מחשב נייד מבוסס ATOM N270 לפי דעתכם? אם כן, האם starter לפי דעתכם ירוץ יותר טוב מאשר Ultimate (שהוציאו לו הרבה שטויות)? הדגם הינו MSI U100/1GB RAM תודה
-
- 6 תגובות
- 874 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות מחשב אבל התקציב הוא נמוך בבקשה תביאו לי מחשב טוב 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים שיעבדו טוב עד כמה שאפשר ואני צריך גם מסך בגלל זה זה קצת תקציב א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אך ורק משחקים. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב: BF3, קרייסיס. GTA4, Red Orchestra 2 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך) אין לי מס…
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לפני 4 חודשים רכשתי בארה"ב נטבוק מדגם 1215B של חברת Asus, המחשב עשה בעיות בעיקר בטאצ'פד (עכבר) ולאחר 4 תיקונים במעבדה החליטו שאי אפשר לפתור את הבעיה ולכן הוחלט לשלוח לי מחשב חדש. מכיוון שכרגע לחברת רונלייט אין את הדגם הנ"ל (יגיע רק עוד 3 שבועות) הם הציעו לי את ה-1215N. את ה-1215B קניתי בעיקר ללימודים ולהרצת סרטי FULL HD, אפשר לומר שהמחשב לא ממש סיפק את הסחורה. בניגוד למה שטוען היצרן - המחשב לא ממש יכול להריץ סרטים באיכות 1080, יש לא קצת frame lost ב-VIDEO LAN והוידאו ביוטיוב בלתי ניתן לצפייה באיכות 1080. לעומת זאת קראתי קצת באינטרט והבנתי שב-1215N עם כרטיס ION 2 יותר עמיד ברזולוציות גבוהות, אומנם המעבד שלו (D525) קצת פחות טוב מזה של ה-1215B (מעבד E-350). ולשאלתי - מה עדיף…
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, מחפש מחשב נייד שיתאים לדרישות הבאות: מטרות המחשב? לימודים וקצת משחקים (ה- intel hd 3000 שבסנדי ברידג' מספיק בהחלט) גודל המסך? 15.6" משקל רצוי? לא חשוב האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? כמה שיותר ארוך, לא קריטי האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) USB3 , HDMi בלוטות? רצוי גודל מינימלי של כונן קשיח? 320GB כונן CD/DVD? צורב? לא קריטי כונן Bluray? לא האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא דרישות נוספות: תאורת מקשים ומסך מט בחשיבות גבוהה. תודה
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי אני מעוניין בשדרוג המחשב שלי קניתי אותי לפני 3 שנים וזה כבר לא מריץ לי הכל על המקסימום אז אני מעוניין במשהו שיריץ על המקסימום את כל המשחקים המפרט שלי כרגע Intel Core 2 Duo E8400 HD4850 1GB OC'ed 4GB DDR2 לוח אם של אינטל ( לא תומך בכל המעבדים החדשים למיניהם) Windows 7 Enterprise ספק כוח של 500W 1. מה התקציב המקסימאלי? 2200 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?מה שהולך הולך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים ותכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:כן …
-
- 6 תגובות
- 797 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2700 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 3002. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? לגיימינג כבד א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל סוגי המשחקים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך PROVIEW בן 3 שנים -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפו…
-
- 6 תגובות
- 988 צפיות
-
-
שלום אני חדש שמי יוסי בפורום וברצוני לציין שאני מאד נהנה מהאתר שלכם תודה ! הנתונים שלי : מעבד INTEL E5800 לוח אם FOXCONN G41MXE זיכרון 4GB RAM כרטיס מסך HD 4350 מארז COOLER MASTER CM690II ADVENCD דיסק קשיח 500GB המשחקים שאני משחק הרבה NEED FOR SPEED MAX PAYNE SPLINTER CELL בקיצור הרבה RPG U וRACEING הסבירו לי שהמעבד שלי חלש מאד אבל אני לא מבין המשחקים עולים יפה אם היה יותר מהיר בהחלט היה נחמד יותר גם הכרטיס ממש בסיסי אולי פשוט לשדרג כרטיס ל סדרות גבוהות יותר 5000 ו 6000 אם לשדרג כרטיס אז אמרו שהוא לא ינצל את המעבד ?? הציעו לעבור לI3 יקר מידי צריך להחליף לוח המחשב בן חודש הציעו גם לעבור ל QUAD8400 ב600 שח ולרכוש כרטיס מסך חזק נראה לי הצעה מצוינת מה דעתכם אנא עיזרו לי …
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימאלי? 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לנסות שלא לחרוג בכלל 2. מה שימושי המחשב? עריכה בלבד א)התוכנות שיעבדו על המחשב(AFTER EFFECTS,AVID,MAYA) ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:המחשב לא מיועד לגיימינג 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא צריך ציוד היקפי 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)7 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא מתוכנן OC 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות?הרכבת מחשב,אין צורך במערכת הפעלה 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? TMS,אייבורי 9. האם יש בקשות מי…
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2600 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: מנסה לכוון כמה שיותר גבוהה עם התקציב הנתון. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? כפי שאמרתי, מכוון כמה שיותר גבוהה עם התקציב הנתון 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לד…
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני צריך מפרט לחבר למשחקים ב4.5 ללא ציוד הקיפי ולא לOC, ניתן לחרוג אבל עדיף שלא, אם ניתן לחסוך גם יתקבל בברכה. הרזולוציה של המסך הקיים היא FULL HD 1920, השקט לא קריטי, אין העדפה לחנות מסויימת, עדיף שתהיה באיזור המרכז (אני מראשון לציון) תודה!
-
- 6 תגובות
- 832 צפיות
-
-
Intel Quad Core I5 2500K Quad Core 3.3GHZ 1155 6MB Tray כמות: 1 מחיר: ₪1008 קירור למעבד: Scythe KATANA 3 1156 / 1366 only כמות: 1 מחיר: ₪116 לוח אם: Gigabyte GA-H61M-S2V-B3 כמות: 1 מחיר: ₪316 מארז: Thermaltake V3 Black Edition 1x120mm כמות: 1 מחיר: ₪223 ספק כוח: FSP Aurum 650W Modular Gold 90 כמות: 1 מחיר: ₪661 זיכרון: Kingston 4GB DDR3 1333 כמות: 1 מחיר: ₪128 קשיח למחשב שולחני: בקניית מחשב חדש בלבד - Solidata 60GB SSD K8 280/270 כמות: 1 מחיר: ₪499 כרטיס מסך: Gigabyte GTX570 1280MB GDDR5 320-bit interface OC version - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 מחיר: ₪1523 כונן אופטי: LG DVD-RW x22 Dual Layer Sata Black כמות: 1 מחיר: ₪100 תוכנות: Mi…
-
- 6 תגובות
- 841 צפיות
-
-
שלום לכולם וצהריים טובים. אני מחפש מחשב שהייעוד שלו הוא למשחקים כבדים (בעיקר לאלו שהולכים לצאת בשנה הבאה) מה שאני מבקש מכם זה לבנות לי מפרט שיוכל לעשות את העבודה על הצד הטוב ביותר. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4,000 שקל א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לחרוג ב 200 ש"ח בלבד! 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Call of duty / Assassin's Creed / GTA IV / METRO 2033 / BattleField מיועד למשחקים…
-
- 6 תגובות
- 750 צפיות
-
-
יש לי מחשב יחסית ישן. אני רוצה לשדרג לוח אם ל ASROCK H61M/U3S3 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2950 ומעבד לאינטל I3 או I5 . שאלה שלי אני יכול להמשיך להשתמש בזכרונות שלי 2X2G DDR2 800 ?
-
- 6 תגובות
- 568 צפיות
-
-
אהלן, בשישי האחרון הזמנתי מלנובו מחשב Y470 ביחד עם מטען וסוללה נוספים, עפ"י הקבלה שקיבלתי ואישור ההזמנה הם אמורים לצאת זמן משוער ב27 מאצלם ועם משלוח מהיר של 3 ימי עסקים להגיע ליעד בניו יורק משם המחשב עולה על המטוס עם חבר. היום מתקשר אלי שכני הטוב שעם הכרטיס שלו בוצעה ההזמנה והוא אומר שלנובו שלחו לו מייל שהכרטיס שלו לא כובד והם ביטלו את ההזמנה. עכשיו העניין שאני לא יודע כמה זמן נשאר לי להזמין שוב למה החבר טס ברביעי בנובמבר (אני גם לא יודע באיזה חלק של היום) ואוקצור אני בבעיה. לפי האתר שלהם אם אני מזמין אחד נוסף הוא ייצא משוער מהם ב28 ושלוש ימי עסקים, לפי החישוב שלי זה אומר שהכי מאוחר הוא מגיע ליעד ב3 שזה בדיוק יום לפני, הייתי אומר לשכן לצעוק עליהם קצת שידאגו שהמחשב יגי…
-
- 6 תגובות
- 826 צפיות
-
-
שלום, אני מתחיל ללמוד באוניברסיטה בחודש הבא ואני רוצה לקנות מחשב נייד שיתאים לי לצורכי כתיבת עבודות וגלישה באינטרנט בלבד! הנה נתונים של מחשב שמצאתי ורציתי להתייעץ לגביו איתכם, רשמו בקשה חוות דעת(בעיקר לגבי המעבד שקצת מפחיד אותי) בנוסף, אשמח עם תרשמו לי עוד הצעות למחשבים, המגבלה היא שאני מחפש עד 2200 שח! נתוני המחשב: [table][tr][td] מותג ®LG[/td][/tr][/table][table][tr][td] דגם יצרן T380-L.ARB1E[/td][/tr][/table][table][tr][td] מעבד Intel® Pentium SU4100[/td][/tr][/table][table][tr][td] מהירות המעבד 1.3Ghz[/td][/tr][/table][table][tr][td] דיסק קשיח 320GB SATA[/td][/tr][/table][table][tr][td] זיכרון פנימי 4GB DDR2[/td][/tr][/table][table][tr][td] אמצעי הצבעה Touchpa…
-
- 6 תגובות
- 739 צפיות
-
-
המפרט מKSP בקובץ המצורף. תקציב דחוק, כולל מסך צריך להיות מתחת ל3000₪. אשמח לקבל חוות דעת המפרט, והמלצות לגוף קירור זול ונחמד למעבד ומארז סביר. אני ירושלמי. יש אפשרות לקנות מחנות רחוקה במשלוח אך אעדיף שלא. רק אם זה באמץ יהיה שווה את זה (מבחינת חלקים שאין במלאי בKSP או הנחה כלשהי) תודה! [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 870 צפיות
-
-
שלום חברים חבר ביקש שאעזור לו עם מרפט מחשב לצרכים די כלליים, בעיקר כתחנת הורדות של סרטי HD ולימודים (שימוש משרדי). המחשב לא מיועד למשחקים, אם כי שלא יהיה חסר יכולת בכלל. בגדול, המחשב יהיה בחדר אורחים וישמש כמו שנרשם כתחנת הורדות. כמו כן, המחשב יחובר ב-WIFI לסטרימר בסלון שיחובר לטלוזיה של 32'. רצוי שגם למחשב עצמו תהיה יכולת התמודדות עם תכני HD (כרטיס גרפי ויכולת אחסון טובה). תודה על העזרה 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? 50% סרטי HD, כ-30% הורדות, וכ-20% עבודה משרדית ולימודים. -מהי הרזולוציה הטבעית…
-
- 6 תגובות
- 979 צפיות
-
-
הבנתי שב3000 שקל אפשר לקנות מחשב גיימינג נייח חזק מאוד (אני מקווה שזה נכון) יש לי מסך, מקלדת ועכבר. אז אני צריך רק את הקופסה. אני מבין קצת (ממש קצת) בחומרה של כרטיסי מסך, ובקשר לכרטיס מסך הייתי רוצה שיהיה לו HW TNL ואת ה pixel shader ו vertex shader החדשים ביותר שאם אני זוכר נכון זה גירסה 5, אם יש יותר חדש אדרבא ואדרבא. (אם כל מה שאמרתי בקשר לכרטיס מסך זה שטויות, טעות שלי) תודה מראש blaaaa
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מתחיל ללמוד באוניברסיטה השנה וחשבתי לקנות מחשב נייד חדש, הבנתי שהמחירים פה בארץ הרבה יותר גבוהים אז חשבתי לקנות בארה"ב, הבעיה היא שאין לי קרוב בארה"ב שישלח לי את המחשב לכאן. האם יש איזשהו אתר שדרכו אפשר להזמין מחשבים ישירות לארץ? אם כן, עם איזו חברות יש אפשרות לאחריות שתופסת גם בארץ? -הדיון שיש פה בנעוץ מיושן ובקושי הצלחתי להבין ממנו משהו. ולמען הסדר הטוב: * מטרות המחשב? מטרות סטודנטיאליות ועריכת תמונות. * גודל המסך? 13.3+ * משקל רצוי? כמה שפחות יותר טוב * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? שעתיים שלוש זמן עבודה נשמע סביר לא? * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) HDMI חובה וUSB 3 עדיף * גודל מינימלי של כונן קשיח? חצי טרה * כונ…
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום אשמח לקבל המלצה על מחשבים ניידים בתקציב 5000 שח , אין בעיה של גלישה בתקציב יש לי כונן SSD שאני מתכנן להעביר לנייד החדש, מסך 15.6,זכרון לפחות 4gb שימושים עיקריים: אינטרנט סרטים- סרטי HD (שידור מהמחשב לטלויזיה ) תוכנות - VS,matlab. תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 855 צפיות
-
-
שלום, הייתי שמח לקבל חוות דעת למפרט למחשב שישמש כ-NAS 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 500 ש"ח אבל רק אם יש סיבה ממש טובה. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? NAS, הורדות. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). BitTorrent מזדמן. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אין צורך. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? מסך. ציוד היקפי. כרטיס מסך יעודי. …
-
- 6 תגובות
- 755 צפיות
-