עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by Leonsver1,

. מה התקציב המקסימאלי?3.7K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנסות ולחסוך אבל לא לחסוך על ביצועים ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?GAMING א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.BF4 FAR CRY 4 וכו' -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).אני מנחש 1080P -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן…

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by LIgor86,

שלום, אני מעוניין לרכוש HTPC בסכום של עד 2000 ש"ח!!! הדרישות שלי זה כמובן סרטים FHD, מוזיקה, משחקים (עד כמה שאפשר במגבלת התקציב) ואינטרנט. אשמח לקבל הצעות. תודה! ;D

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by mil,

אם זה המקום אשמח לפרט יותר. תודה רבה

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by garydia1,

שלום רב, ברשותי מחשב נייד DELL Vostro 1500 נכון להיום המחשב חדש לגמרי, בעל סוללה של 6 תאים המספיקה לארבע שעות עבודה (בערך) באינטרנט. רוב העבודה על המחשב הינה בתוך הבית, אז רציתי לדעת האם ניתן להוציא את הסוללה מן המחשב על מנת לא לפרוק אותה כל הזמן ולהטעין מחדש? הבנתי שאם עובדים על מחשב עם סוללה אשר מחובר כל הזמן לרשת חשמל ביתית, הדבר גורם להרס הסוללה באופן מהיר ביותר. יום טוב לכולם.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. שלום, לפני שנתיים וחצי קניתי את המחשב הנוכחי שלי: AMD 1333 Bus 266 ASUS A7A266 320MB SD-Ram Hercules GeForce 4 MX 400 / TwinView Sound Blaster Live! Value LG Flatron 795FT Plus המחשב היה תותח בתקופה ההיא ועלה גם סכום תותח :-\ כיום, הוא עדיין עובד כמו תותח, אבל כשמגיעים למשחקים - ברזולוציות גבוהות הוא פשוט מקרטע במשחקים של היום... כשקניתי אותו, אמרו לי שאני אוכל לשדרג את המעבד בעתיד אבל אף אחד לא ציפה שיהיו מעבדי XP ושאני אדפק... אז עכשיו, כשאני רוצה לשדרג, אני צריך להחליף גם את הלוח, אז נראה לי שכבר עדיף לקנות מחשב חדש וזהו, מה אתם אומרים? אני רוצה לקנות לוח, מעבד, כרטיס מסך וזיכרון חדשים. כדאי לקנות בנפרד ולהרכיב לתוך המארז הנוגחי ולשים בצד את החלקים הישנים? או לקנות הכל…

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. שלום לכולם. אני מתנצל על כך שהת'רד היה חצי גמור - היתה בעיה עם login - אחרי שרציתי לעשות preview להודעה, זה זרק אותי ושום דבר לא עזר - "עריכה" לא עבדה יותר - כל פעם לקחה אותי ל re-login page. לאחרונה קיבלתי קצת (7000 ש"ח) תקציב (מאשתי, מי עוד ) והחלטתי להשקיע במחשב שאמור: 1. להיות מכונת פיתוח ממש טובה 2. לאפשר לשחק משחקי Action RPG כמו Diablo3, Torchlight 2, Path of Exile באיכות גבוה (אני לא משחק FPS) 3. לאפשר עבודה משרדית (שזה אמור להיות טריוויאלי) 4. להיות שקט וחסכוני עד כמה שניתן 5. לחיות כמה שיותר שנים - המטרה היא להוריש אותו לבן שלי בן 3 6. לאפשר OC בעוד שנה - שנתיים - שלוש כאן המפרט שהרכבתי (שחסרים בו כמה דברים שאני מטלבת לגביהם): מעבד: Intel Core i5 4670K 3.4Ghz…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. שלום רב, אני מתכונן לרכוש חלקים להרכבת מחשב חדש ורציתי לדעת את חוות הדעת שלכם. 1. מה התקציב המקסימאלי?3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים,תכני HD,OC ועריכה גרפית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:כן -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.BF3,CRYSIS2,RA3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1680*1050 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גב…

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  8. שלום אני מתכוון להחליף לוח ומעבד ועקב כך גם כרטיס מסך ובנוסף יפנק את עצמי בספק נורמאלי אני מתכוון לחסוך כמה שניתן חשוב לי שיהיה אפשר לעשות אובר קלוק בינוני לא יותר ולגביי הכרטיס מסך לא מתכוון להריץ על הכי גבוה.בעיקר סרטים ומשחקים אבל שוב לא ברמה הכי גבוהה נראה לי חשוב שיהיה DX10 המעבד הוא זמני לתקופת מעבר עד שיהיה כסף או חשק למשהו חזק יותר מעבד D2C 2180 _מחיר 472 שקל לוח גיגהבייט GA-P35-DS3_מחיר 615 שקל קירור פריזר 7 _125 שקל ספק OCZ STEALTHXSTREAM 600W_550 שקל כרטיס מסך כאן יש התלבטות בין משהו מבוסס על 8600GT או HD2600PRO/XT בערך 600 שקל סך הכל יוצא 2400 תודה מראש

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  9. 1. מה התקציב המקסימאלי? -> 4300 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? -> לנסות ולחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? -> 300 -200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה) -> גיימינג\משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.-> משחקים כבדים כדוגמת BF4,WATCHDOGS -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -> כרגע אין לי מסך ואשמח עם תוסיפו לי מסך מתאים וטוב -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהו…

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by yoavbd123,

אהלן, אני מחפש מחשב נייד שישמש אותי בלימודים בתקציב של עד 5K לצורך צפייה בווידאו 1080P עריכת תמונות ב LIGHTROOM ו PHOTOSHOP, עריכה בסיסית יחסית אופיס ואינטרנט כמובן תכנות, JAVE, פייתון, C ודברים כאלה ואולי גם תוכנות מתמטיקה כמו MATHLAB ודומיהם אחרי שבדקתי קצת והתייעצתי עם אנשים הגעתי לקרב בין דל ללנובו לשניהם יש מפרטים דומים יחסית ללנובו יש TOUCH ששמעתי שיכול להיות מועיל מצד שני שמעתי גם על בעיות אמינות במחשב בגלל הפיצ'ר של המסך המסתובב אשמח לחוות דעת, איזה מחשב עדיף, איזו חברה עדיפה בעיקר מבחינת אמינות, אחריות, שירות לקוחות ודברים כאלה.. תודה רבה

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  11. 1. מה התקציב המקסימאלי? - 4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). המליצו לי על DELL 23" U2311H, מה דעתכם ? -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ני…

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by Adir Zar,

. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 2500 מאילת. ניתן לחרוג עד 300 שח בהמידה ושדרוג נותן תוספת משמעותית. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? סטודנטית להוראה. אופיס\אינטרנט. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא קריטי 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? עדיף שיכלול מערכת הפעלה, לא חובה. 8. …

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by yostal,

ראיתי בחנות מסויימת מפרט ב 3350 ש"ח לDUAL CORE של INTEL הנה המפרט: P4 2.66 Ghz S-775 2x1M Cache DUAL-CORE GIGABYTE 8I945P-G s775, DDR2, SATA2, PCI-E DDR II 667 1GB DUAL CHANEL 2 x 512MB? MAXTOR 160GB (8MB) SATA II GIL Alastor X550 256MB, TV, DVI, PCI-E DVD Recorders LG 4167B +x16 -x8 Dual x6 EC ATX MIDI PFC 400W Black and Yellow 2546 מה אתם אומרים ? מה אפשר לשנות המגבלת התקציב ?

• 15 תגובות
    • 1k צפיות
  14. אוקי דוד שלי צריך להפסטר מהעגלה שלו פנטיום 2 עם ריווה tnt עכשיו הוא רוצה שהמחשב יחזיק 5-6 שנים ושהיה ניתן לשידרוגים עכשיו הוא עוסק בתכנות (עובד בחברת סטארט אפ) והוא רוצה שהמערכת תשמש ללינוקס משחקים הוא אמר שאולי וגם לא doom3 אלה יותר בכיון cs הרגיל שגם לא צריכים משהו הנה מה שהכנתי תנו לי בעצות Athlon64 3000+ (S-939) VENICE CORE K8NF-9 NF4, s939, PCI-E 512MB 400MHz V-DATA שתיהם כאלה לגיגה X300-SE PCI-E 128MB +TV 160GB 7200 8MB WD1600JB NEC 3540A DVD±RW x16 Dual x8 HEC Compucase CI-6A19 300W סה''כ 3325 מה אתם חושבים הספק יחזיק ?

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by Fortunes,

שלום חברים! הגעתי למפרט הנ''ל באייבורי. אני יודע שהחברה לא הכי ידוע בלשון המעטה בשירות שלו, בכל מיקרה המפרט ממש זול וכמו כן יש שנתיים אחריות (הרחבה ל3 בעוד 300 שח), כמו כן מימוש האחראיות לנייד נראה לי לא כל כך תלוי באיבורי עצמה אז אולי אין לי כל כך מה לדאוג? בכל מיקרה, הנה המפרט http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=724&catcode=315 מאוד מאוד אשמח לקבל את חוות דעתכם!

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by vk,

אני צריך מפרט לאחי למשחקים.. לא משו כבד.. יש אפשרות לחריגה קטנה..

• 21 תגובות
    • 1k צפיות
  17. בחלק מהמפרטים אתם מציעים את הלוח MSI K8N-F NEO 4 אבל אני לא מוצא אותו באף אתר חוץ מפנדה לא בלוגי'ק פי סי , זיגזג או גלובנט איפה אפשר למצוא אותו ? תודה

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by אורי סקרן,

לוח אם במחשב פנטיום 4 שקניתי לפני 5 שנים שבק חיים. להחלפה בלוח אם אחר רוצים כמעט 500 שח. לא יודע אם כדאי. השימוש היה רק לאינטרנט ומעט מאד וורד/אקסל. שוקל לרכוש מחשב חדש. יש מסך LCD. אני חושב שיספיק 1000 עד 1200 ש"ח. מבקש את דעתכם ואם חדש מבקש מפרט. תודה מראש

• 17 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by BlackDiablo,

סוף סוף אני קונה מחשב חדש ורציתי לדעת מה אתם חושבים על המפרט הזה AMD Athlon 64 3000+ 1.8GHz, 512KB L2 Cache 939-Pin 64-bit Processor - OEM - 225$ Motherboard 130$ max: מחכה שיצא NFORCE 4 ואז אני קונה את אחת הגרסאות עם SLI - 2x Kingston HyperX 240-Pin 512MB DDR2 PC2-5400, Model KHX5400D2/512 - OEM - 310$ Albatron GeForce 6600GTV SLI 128MB DDR III - 1280NIS Western Digital 80GB 7200RPM SATA Hard Drive, Model WD800JD, OEM Drive Only - 66$ NEC 1.44MB Black Internal Floppy Drive, OEM - 7$ Thermaltake - Silent PurePower 410W (W0035) - Passive PFC - 360NIS Thermaltake Xaser III Lanfire - Aluminum Case - 700NIS אני יקנה עוד כ.מסך כשיהיה לי עוד כסף. המחירים נלקחו מפנדה, זיגזג…

20. Started by WishMonster1,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3500~ 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים (קליל, Strarcraft, לעיתים נדירות אולי BF5 או שוטר אחר), ועבודה משרדית קלאסית 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) - לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא קריטי, מהיכירות שלי - מארז של Antec (אלו של ה ₪180) זה מעולה. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? …

21. שלום לכולם, אני רוצה לקנות מחשב לאישה מבוגרת שמעולם לא השתמשה במחשב, השימוש המרכזי בו הוא גלישה באינטרנט, שימוש משני מוסיקה, שימוש עוד יותר משני (ובספק) סרטים. אם יהיה שימוש למשחקים לא יהיו דרישות מעבר לסוליטייר המחשב צריך לכלול: - מסך 19 אינץ' - לא צריך משהו יותר מהפשוט ביותר - מקלדת - רצוי משהו ארגונומי שלא ייצור בעיות פרקים - עכבר - כנ"ל, אם יש אפשרות לדחוף עכבר אלחוטי עם מטען שלא צריך להחליף לו בטריות זה מצוין - פדים נוחים לעכבר ומקלדת (ראיתי פעם רצועת סיליקון כזאת ששמים לפני המקלדת, אין לי מושג איפה קונים את זה) - רמקולים - לצורך המוסיקה והרעש של הקלפים בסוף משחק סוליטייר - מצלמת אינטרנט - מערכת הפעלה חלונות XP HOME (זה, בעצם, 520 ש"ח עד כמה שאני יודע.…

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  22. שלום, אני משתמש הרבה במחשב למשחקים ברמה גרפית גבוהה, כמו crysis 2 למשל. וזה לא רץ משהו. המפרט הנוכחי שלי: כרטיס מסך: nvidia geforce 9500 GT מעבד: intel core 2 duo CPU E7500 2.93Ghz זיכרון: 2.00GB על איזה תחלופה הייתם ממליצים? תודה רבה.

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by aytek,

שלום, אני מבקש להרכיב מפרט למחשב משחקים, תקציב עד 5.5K. נקודות ציון למפרט: 1. עדיפות למעבד INTEL 2. זכרון 4GB 3. מוכן להשקיע 1-1.5K בכרטיס מסך (האחרון שהיה לי: Nvidia 8800 GTS 640MB) 4. OC לא נחוץ 5. מארז שקט של Antec (אולי Sonata) תודה!

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  24. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 5.2K 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג וקצת עריכה גרפית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: COD AW NFS RIVSLD GTA V -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). אין לי מסך -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות …

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by kokolada,

אז ככה לאחר חיפושים רבים היגעתי ל2 מחשבים ניידים TOSHIBA VS ACER שימושים :אינטרנט ,משחקים (FIFA09,RA3), אופיס. אם אפשר חוות דעת על 2 המחשבים האלה: Toshiba Satellite L300-1A6 2.0Ghz 4GB http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=10038 או EXTENSA 5630G ACER http://www.omc.co.il/Products.php?id=AC-LX.EAV0X.102&category=AC-LX.EAV0X.102&path=/prdTreeCode_ROOT/prdTreeCode_1/prdTreeCode_12/prdTreeCode_121/ תודה על העזרה

• 5 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים